karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση  26/11/2004

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ:  ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΟΚ


ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ  ΚΑΙ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ  ΤΗΣ ... ΠΛΑΚΑΣ !!!

 

 Οι Έλεγχοι της ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ! - Μέρος 2.

 

Θέτουμε τις παρατηρήσεις μας υπόψη των Γιώργου Ορφανού και Κώστα Κουκοδήμου για να αποδείξουμε την ανικανότητα της ΓΓΑ: Ούτε τώρα δεν θα γίνει τίποτα! Η ΓΓΑ πετάει το δημόσιο χρήμα στα σκουπίδια!
 

 

Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 

ΜΕΡΟΣ - 2/8

 

και ο έλεγχος για τα ... μπάζα συνεχίζεται εδώ από το Μέρος 1/8!

 


 

Έκθεση λογιστικού και διαχειριστικού ελέγχου της ΕΛΟΚ

για το διάστημα 1/1/97 έως 28/2/2001

από τους ελεγκτές της ΓΓΑ

Νίκο Γιώτη και Ειρήνη Πενταράκη

μετά από εντολή του Υφυπουργού (?) και του προέδρου του Ελεγκτικού Συμβουλίου (?)

 

Στη συνέχεια οι ... πεφωτισμένοι ελεγκτές της ΓΓΑ αναγράφουν στην ... αχτύπητη έκθεσή τους τα Διοικητικά Συμβούλια που διοικούσαν την ΕΛΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε) κατά τις χρήσεις του ελέγχου. Θα περιοριστούμε σε αυτό που βρήκαν κατά το χρονικό διάστημα από 21-12-1999 έως 28-2-2001. Βρήκαν ότι την ΕΛΟΚ την διοικούσαν οι επόμενοι και δεν βρήκαν ή το κάλυψαν ότι όλο το ΔΣ αυτό ήταν παράνομο και έκπτωτο βάσει του αθλητικού νόμου. Και συνεπώς όλες οι πράξεις του και όλες οι επιχορηγήσεις της ΓΓΑ προς την ΕΛΟΚ ήταν επίσης ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!!!

 

Για οικονομία χώρου τους χωρίζουμε εξ αρχής σε τέσσερεις ομάδες:

 

Πρώτη ομάδα: Γερόλυμπος Γιώργος (πρόεδρος), Παναγιωτίδης Γιώργος (Α' αντιπρόεδρος), Δάρας Κώστας (έφορος εθνικής ομάδας), Χατζόπουλος Γιάννης (μέλος).

Δεύτερη ομάδα: Σανιώτης Γιώργος (αναπληρωτής πρόεδρος), Μπίκας Γιώργος (Β' αντιπρόεδρος),  Καραϊσκάκης Άγγελος (ειδικός γραμματέας), Παπαναστασίου Κώστας (ταμίας), Μπουλούμπασης Χρήστος (πρόεδρος τεχνικής επιτροπής), Κοσμίδης Γιώργος (μέλος), Κουκάς Σοφοκλής (μέλος), Πάσης Πέτρος (μέλος).

Τρίτη ομάδα: Νικολούδης Στράτος (έφορος υλικού), Πεφάνης Νίκος (μέλος).

Τέταρτη ομάδα: Παπαδημητρόπουλος Ανδρέας (γενικός γραμματέας),

 

1- Τα άτομα της πρώτης ομάδας είναι διοικητικοί και της τρίτης μας είναι άγνωστοι.

 

2- Τα άτομα της δεύτερης ομάδας είναι ... καραμπινάτοι τεχνικοί. Εκπαιδευτές, διαιτητές, με σχολές καράτε και μαθητές που μερικοί έβγαιναν και πρωταθλητές μάλιστα, με διαφημίσεις στα περιοδικά του χώρου του καράτε, με τα παιδιά τα δικά τους που σαν εκπαιδευτές τα διδάσκουν καράτε, σαν διαιτητές τα βγάζουν πρώτα στους αγώνες και σαν διοικητικοί τα περνάνε στα ... πανεπιστήμια χωρίς εξετάσεις!!! Και διοικούν και την ομοσπονδία ταυτόχρονα! Με τόσα που τους προσφέρει ο Γερόλυμπος πώς να μην του υπογράφουν εν λευκώ ... τις δαπάνες της ομοσπονδίας, όπως αυτός τις ... φτιάχνει!!!

Απάτη λοιπόν τεραστίων διαστάσεων! Ανταλλαγή εξυπηρετήσεων μεταξύ των μελών του ΔΣ της ΕΛΟΚ και είναι όλοι ευχαριστημένοι κοροϊδεύοντας την κοινωνία.

Και ο Υφυπουργός Γιώργος Ορφανός ... κολλάει μπρίκια, επιτρέποντας, λόγω ανικανότητας και διαπλοκής, στα παιδιά των μελών των ΔΣ αθλητικών ομοσπονδιών να μπαίνουν παράνομα χωρίς εξετάσεις στις ανώτατες σχολές, ενώ την ίδια στιγμή οι συνάδελφοί του βουλευτές Σάββας Τσιτουρίδης και Σπύρος Βούγιας παραιτούνται από θέσεις λόγω ευθιξίας επειδή η μεταγραφές των παιδιών τους έμοιαζαν με ρουσφέτι από πολιτική πίεση!

Και ο Υφυπουργός Γιώργος Ορφανός επιδεικνύει το τελείως αντίθετο της ευθιξίας αποτελώντας στυλοβάτη της κοινωνίας της διαπλοκής και της αρπαχτής στην οποία ζούμε!!!

 

Το άτομο της τέταρτης ομάδας αξίζει να αποτελέσει ομάδα ... μόνο του! Είναι ο εφοριακός Ανδρέας Παραδημητρόπουλος, γενικός γραμματέας τότε και πρόεδρος σήμερα της ΕΛΟΚ. Γλάστρα του καράτε και αχυράνθρωπος του Γερόλυμπου! Έχει 6 νταν στο Σίτο-ρύου και είναι ο αρχηγός εκπαιδευτής της ... παρα-ομοσπονδιακής της ΕΛΟΚ ομοσπονδίας "Kobe Osaka Ελλάδος" μέλους της διεθνούς "Kobe Osaka International", η οποία είναι παρα-ομοσπονδιακή της πανευρωπαϊκής European Karate Union (της οποίας βέβαια μέλος είναι η ΕΛΟΚ). Γλάστρα του καράτε, διότι μέχρι να μανουβράρει την κοιλιά του και να στρίψει τον ... πισινό του, όχι μαύρη ζώνη έξι νταν δεν αξίζει, αλλά ούτε άσπρη ζώνη για να μην του πέφτει το ... παντελόνι! Αν ο άνθρωπος αυτός έχει μαύρη ζώνη έξι Νταν, τότε πάει το καράτε, ξεφτιλίστηκε! Και αχυράνθρωπος διότι κάνει ό,τι του λέει ο Γερόλυμπος, βάζοντας σαν ηλίθιος το λαιμό του σε μια θηλιά που κάθε μέρα σφίγγει και πιο πολύ!

Οι παρα-ομοσπονδιακές ομοσπονδίες είναι παρασιτικές οργανώσεις, που έχουν κολλήσει σαν βδέλλες στις εθνικές, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες, με το πρόσχημα πως δήθεν εκπαιδεύουν τους αθλητές στις σωστές βάσεις του καράτε και, αφού τους εκπαιδεύουν έναντι αδρής αμοιβής, τους δίνουν μαύρες ζώνες, απαραίτητες ... για να πάρουν μαύρη ζώνη από την επίσημη ομοσπονδία. Νάτοι, λοιπόν, και οι ... νταβατζήδες του καράτε υπό τις ευλογίες του Ορφανού! (Μη μας πεις πάλι ότι δεν ήξερες! Αν δεν ξέρεις, σήκω φύγε!)

Τόμυ Μόρις

Ο Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος είναι ο πρόεδρος της Kobe Osaka Ελλάδος (ΚΟΕ) και αρχι-εκπαιδευτής με έξι Νταν, όπως αποδεικνύεται και από το website της KOΕ  (με έδρα το ... σπίτι του!), τμήμα από το οποίο σας δίνουμε πιο κάτω. Η ΚΟΕ είναι μέλος της ΚΟΙ, η οποία είναι ιδιοκτησία του Σκωτσέζου Τόμυ Μόρις, προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής και της Επιτροπής Διαιτησίας της Παγκόσμιας WKF!

Και τα σκυλιά δεμένα! Όποια χώρα έχει ... γλείψιμο τον Μόρις, "περνάει" "διεθνείς διαιτητές" και "παγκόσμιους πρωταθλητές"! Φτάνει να του διοργανώνει παγκόσμια πρωταθλήματα της ιδιωτικής του ομοσπονδίας στην ... Χαλκίδα και μάλιστα να βάζει την ΕΛΟΚ, δηλαδή τον Ελληνικό Λαό, να του πληρώνει όλα τα έξοδα, ενώ εκείνος εισπράττει όλα τα έσοδα!!! Ένα πράμα σαν τους ... Ολυμπιακούς, να πούμε!

Και το βρήκατε αυτό το έξοδο των Παγκόσμιων του Σίτο-ρύου στη Χαλκίδα μπροστά σας κύριε Γιώτη και κυρία Πενταράκη, και το αφήσατε να το πληρώσει ο ελληνικός λαός παραβαίνοντας το καθήκον σας!

 

Θα μας βρείτε στο:  http://www.kobeosaka.gr/index.html

Καλώς ορίσατε στην μεγάλη οικογένεια της ΚOBE OSAKA SΗITO RYU ΚARATE

Η  Κ.Ο.Ι.  αναγνωρίζει ως μοναδικό εκπρόσωπο στην Ελλάδα τον Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο και την οργάνωσή του Κobe Οsaka Ελλάδος

Η Διεύθυνσή μας είναι: Πλαταιών 68 - Βριλήσσια - Τ.Κ.  15235

12o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΙ
Διαβάστε περισσότερα για το πρωτάθλημα

Το ... έκτο νταν!!!

     Θα ήθελα να ξεκινήσω ευχαριστώντας τον πρόεδρο της Kobe Osaka International και δάσκαλό μας Κο Tommy Morris για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε παρόλο που είμαστε μία νέα ομοσπονδία με μόλις δύο χρόνια ύπαρξης και ελπίζουμε να φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών του.
     Το πρωτάθλημα αυτό ήτανε το πρώτο διεθνές γεγονός που διοργάνωσε η ΚΟΕ στην Ελλάδα και πήρε τις καλύτερες κριτικές. Το επίπεδο των αθλητών ήταν υψηλό, οι αγώνες συναρπαστικοί, η διοργάνωση άριστη.

     Αυτό απαιτούσε κοπιαστική εργασία όχι μόνο κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και τα δύο χρόνια από την ίδρυση της Kobe Osaka Ελλάδος.

     Ευχαριστώ τον Κο Antonio Oliva, Διεθνή προπονητή και φίλο, ο οποίος ήρθε μετά από πρόσκλησή μας να παρακολουθήσει οργανωτικά και τεχνικά το επίπεδο του πρωταθλήματος.
     Τον δήμαρχο της Χαλκίδας, κο Αναγνωστάκη Δημήτρη, και τους δημοτικούς συμβούλους για την πολύτιμη συμβολή τους και την καθημερινή συνεργασία για την επίλυση οποιωνδήποτε προβλημάτων προέκυπταν.
     Το πρακτορείο KM Travel και ειδικότερα τον διευθυντή marketing αυτού Κο Κώστα Σταύρου για την άψογη συνεργασία και συμβολή του στη ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
     Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συλλόγους της ΚΟΕ για την μεγάλη συμμετοχή και υποστήριξή τους.
     Πιστεύω ότι η ΚΟΕ θα συνεχίσει να βαδίζει πάνω σε αυτή τη γραμμή και θα διοργανώσει πολλά ακόμα πρωταθλήματα υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών στο μέλλον.

Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος, Πρόεδρος Kobe Osaka Ελλάδος

 

Και έτσι, Μόρις και ΚΟΙ, Παπαδημητρόπουλος και ΚΟΕ, Γερόλυμπος και ΕΛΟΚ έχουν δημιουργήσει ένα τρίγωνο εκμετάλλευσης και αφαίμαξης του καράτε και του δημόσιου χρήματος μέσω του καράτε!!!

 

Οφείλετε αυτεπάγγελτα κύριε Ορφανέ να εξετάσετε τα εξής ενδεχόμενα:

 

Αν ο Παπαδημητρόπουλος με τον Γερόλυμπο, για εκπαίδευση που οφείλει να παρέχει δωρεάν η ΕΛΟΚ δια των συλλόγων της στους έλληνες αθλητές του καράτε, εισπράττουν  χρήματα από αθλητές, εκπαιδευτές και συλλόγους του καράτε μέσω της ΚΟΕ εκμεταλλευόμενοι τις θέσεις τους στην ΕΛΟΚ! Η ΕΛΟΚ μάλιστα για αυτό ακριβώς επιχορηγείται, όπως γράφει και το καταστατικό της, για να αναπτύσσει το άθλημα και όχι για να στέλνει τους αθλητές να πληρώνουν σε ιδιωτικές ομοσπονδίες για να παίξουν στους αγώνες της!

Αν οι Γερόλυμπος και Παπαδημητρόπουλος καταδυναστεύουν την ΕΛΟΚ μέσω των ψήφων των συλλόγων της ΚΟΕ!

Αν οι επιχορηγήσεις κατά μεγάλο ποσοστό πηγαίνουν τεχνηέντως σε τσέπες, ενώ την ίδια στιγμή οι διευκολύνσεις της ΕΛΟΚ προς τους συλλόγους για την ανάπτυξη του αθλήματος είναι σχετικά ελάχιστες!

Αν η ΕΛΟΚ πληρώνει τα έξοδα συντήρησης της ΚΟΕ του Παπαδημητρόπουλου!!! (Πρωταθλήματα, internet και άλλα!)

Αν η ΕΛΟΚ πληρώνει όλα τα έξοδα των πρωταθλημάτων του Μόρις στην Ελλάδα και αυτός "μασσάει" όλα τα έσοδα! Δηλαδή, κατά την αθλητική διάλεκτο: ... αν ο Σκωτσέζος μας πιάνει τον ... πισινό! Και επειδή από μένα δεν έχει πάρει ποτέ δεκάρα, ότι "πιάνει", το "πιάνει" από τον δικό σας κύριε Υφυπουργέ Αθλητισμού!!!

 

Όσον αφορά στους Ελεγκτές της ΓΓΑ: πεισθήκατε ότι όλα αυτά τα χρόνια τα ΔΣ της ΕΛΟΚ ήταν παράνομα ή όχι??? Αν το περάσετε και αυτό στο ντούκου, τότε να καταργήσουμε τις εκλογές και τους σχετικούς νόμους! Κανονικά πρέπει να πάτε φυλακή για απιστία προς το καθήκον σας, αλλά αυτό είναι δουλειά του εισαγγελέα! Εγώ θα περιοριστώ στο :

 

Έεεεε! είσαστε γελοίοι ή δεν είσαστε γελοίοι!!!!!!!!!


και ο έλεγχος για τα ... μπάζα συνεχίζεται στο Μέρος 3/8!


Ο έλεγχος κλείνει με την παράγραφο:

Τέλος, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας και στον λογιστή κ. Ε. Αλεξόπουλο για την βοήθεια που μας παρείχαν κατά την εκτέλεση του ελέγχου μας.

Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2001

Οι ελεγκτές:  Γιώτης Νικόλαος,   Πενταράκη Ειρήνη


(δώστε μου την αναγνώριση να παίζω με την ομοσπονδία μου, ειδάλλως μοιραία θα παίζω με ... εσάς!!!)

Επί του πιεστηρίου: Μαθαίνω ότι ο Γερόλυμπος ετοιμάζεται να αντιπροσωπεύσει το ... Κέρλινγκ στην ΕΟΕ,

"προσκείμενος" βέβαια στη Νέα Δημοκρατία, ως σημαντικό της στέλεχος και προσωπικός σας συνεργάτης κύριε Ορφανέ!

Τότε κύριε Υφυπουργέ, στον Μπαϊρακτάρη η Νέα Δημοκρατία μάλλον ... αυτοπροσδιορίστηκε!!!

 

Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .