karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub  

ΚΑΡΑΤΕ: Έτσι κατανοεί και εφαρμόζει η ΕΛΟΚ το Αθλητικό Ιδεώδες.

Πρώτη δημοσίευση 30/1/08. Τελευταία ενημέρωση 23/3/08.

Τυπώστε αυτό το άρθρο σε pdf

Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου

  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων


Ο Γερολυμπικός προσδιορισμός του "Αθλητικού Ιδεώδους" και η Απάτη της ΕΛΟΚ!

 

Οι ευκαιριακοί τυχοδιώκτες ως "εργαλείο" των πολιτικών ή το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Και με λίγο Ζαχόπουλο και Ορφανό !!!

 

 Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Φυσιογνωμιστής (Profiler) κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα! J

 

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ εδώ!)

 

Όταν γνωρίζει κανείς τον Γιώργο Γερόλυμπο όσο τον γνωρίζω εγώ και όταν αυτός αποτελούσε και αποτελεί σημαίνων στέλεχος στον τομέα του Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, τότε δεν χρειάζεται καμιά άλλη πληροφορία για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κώστα Καραμανλή! Την ... βάψαμε !!! Από το 1995 γνώριζα ότι θα έσκαγε η βόμβα Ζαχόπουλου! Ήταν θέμα χρόνου!

«Η υπόθεση Ζαχόπουλου δεν είναι η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας. Είναι ένα έκτακτο γεγονός, το οποίο ρίχνει φως σε μια κομματικοποιημένη και διεφθαρμένη ηγεσία στο χώρο της δημόσιας διοίκησης»,
παρατήρησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Πολιτισμού.

Από τότε που δεν μπόρεσε να τον γλιτώσει ο Καραμανλής και τον σουτάρισε η Αγγελοπούλου από το 2004, ο Γερόλυμπος έγινε το "μαύρο πρόβατο" που ο "γιδοβοσκός" έπρεπε να κάνει πάλι "άσπρο", διότι έχει την υποστήριξη "βασικού" όχι μετόχου αλλά "βαρόνου" (το ίδιο είναι!) και ήταν το αδίστακτο μυαλό που γένναγε ιδέες δημιουργίας νέων αθλητικών ομοσπονδιών και αρπαγής παλαιών ομοσπονδιών από το ΠΑΣΟΚ με στόχο να αρπάξει η Νέα Δικτατορία τη διοίκηση της Ολυμπιακής Επιτροπής. Παρόμοια μυαλά γέννησαν και τα κόλπα των ομολόγων και άλλα!

Η υπόθεση "ξέπλυμα Γερόλυμπου" πήγε καλά και σήμερα ο Γιώργος Γερόλυμπος, το "αθλητικό αυτό τέρας", που γέννησε και έθρεψε το άθλιο κομματικό αλισβερίσι μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας (εναλλάξτε ελεύθερα το υποκείμενο με το αντικείμενο),:

1) Ελέγχει την ομοσπονδία του ερασιτεχνικού καράτε με επιχορήγηση 200 εκατ. δρχ. το χρόνο και γραφεία στο ΟΑΚΑ. Όταν κατηγορήθηκε για "περίεργη μη καταχώρηση" ποσού 47 εκατ. δρχ. επιχορηγήσεων στον απολογισμό του 1999, έτρεξε ο Ορφανός με τον Μεντεσίδη να τον γλιτώσουν με εικονικό έλεγχο της πλάκας. Τους τα έχω γράψει κατάμουτρα και κανείς δεν κουνήθηκε τρία χρόνια τώρα! Αν είστε άντρες, δώστε μου να τον ελέγξω εγώ με την εποπτεία εισαγγελέα και σας υπόσχομαι το καλύτερο κελί στο ... Πουλί!!! Είστε "καθαροί¨? Ανοίγετε τα οικονομικά της ΕΛΟΚ! Είστε "βρώμικοι"? Επικαλείστε τον ... "μπάρμπα σας τον ψεύτη"! Συμβαίνει το δεύτερο!

2) Αρπάζει την ομοσπονδία Χόκεϋ με συλλόγους καράτε και χώνεται από το Χόκεϋ στην ΕΟΕ (αυτό παλιό).

3) Ελέγχει την ομοσπονδία κέρλινγκ, που δημιούργησε ο ίδιος με συλλόγους καράτε, με επιχορήγηση από τη ΓΓΑ και γραφεία στο ΟΑΚΑ, (όπου γράφω "ελέγχει" σημαίνει ότι διαχειρίζεται και τα οικονομικά χωρίς έλεγχο!).

Όλα εν γνώσει των αφεντικών του Ορφανού και Καραμανλή! Και μετά μου λένε εμένα για νταβατζήδες του αθλητισμού!!! Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό ... κεφάλα!

Κέιβαν Γκάζι:
Κι άλλος Ιππότης της Στρογγυλής Τραπέζης! Από "Αρχιτεχνικός του Καράτε" εχρίσθη εν μιά νυκτί "Αρχιτεχνικός του Τρίαθλου" από την Α.Μ. ... Ελισάβετ του ... ΟΑΚΑ. Ήθελα νά 'ξερα, ποιός εφεύρε το ... Άγιο Δισκοπότηρο ? (Δηλαδή τις επιχορηγήσεις στον Αθλητισμό!)

4) Είναι γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του ερασιτεχνικού καράτε, της οποίας τα οικονομικά κανείς δεν ξέρει από πού ελέγχονται, με γραφεία στο ΟΑΚΑ και έξοδα να πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό,

5) Είναι γενικός γραμματέας της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας του ερασιτεχνικού καράτε, της οποίας τα οικονομικά κανείς δεν ξέρει από πού ελέγχονται, με γραφεία στο ΟΑΚΑ και έξοδα να πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό,

6) Είναι πρόεδρος (πρόσφατα σχετικά) στο Τρίαθλο με γραφεία στο ΟΑΚΑ και με το αριστερά διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο τρίαθλο δεν παρέλειψε να εγγράψει τους πιστούς του "συλλόγους καράτε για όλες τις δουλειές", ώστε να ελέγχει τη διοίκηση (ακόμα και έναν Πέρση τεχνικό του καράτε, τον Κέιβαν Γκάζι, για όλες τις δουλειές του καράτε τον "βάφτισε" τεχνικό υπεύθυνο του τρίαθλου) και ελέγχει τις επιχορηγήσεις του. (Βλέπετε την αριστερή φωτό στο http://www.triathlon-hellas.com/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=27) Πρόσφατα συγκρούστηκε με τον γενικό γραμματέα του τριάθλου, διότι μεταξύ άλλων διαχειρίζεται μόνος του, με e-banking παρακαλώ πράγμα που προφανώς απαγορεύεται, την επιχορήγηση της ομοσπονδίας.

 

Όλα εν γνώσει των αφεντικών του Ορφανού και Καραμανλή! Και μετά μου λένε εμένα για νταβατζήδες του αθλητισμού!!! Εδώ κοντεύουνε να πείσουνε τον ... πετεινό ότι αυτός είναι ο ... κεφάλας!

 

 

7) Είναι διευθυντής αθλημάτων (?) στη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων με γραφεία στο ΟΑΚΑ, θέση πλήρους απασχόλησης με μισθό και ασυμβίβαστη με τις υπόλοιπες θέσεις του. Μερικοί λένε ότι έχει αρνηθεί τον μισθό, αλλά αυτό ή είναι ψέμα ή γεννάει αυθόρμητα την υποψία ότι βγάζει περισσότερα με άλλους τρόπους! Ποιός αρνείται το μισθό της δουλειάς που κάνει όλη την ημέρα κάθε μέρα??? Ο μηχανικός? Ο δικηγόρος? Ο δημοσιογράφος? Ο τραπεζικός? Ο εισαγγελέας? Ο δικαστής?

Μόνον η ... Αγία Σουλπικία των Καράτε-Χόκεϋ-Σόφτμπολ-Κέρλινγκ-Τρίαθλου-Athens2004-Μεσογειακών και βάλε!

Ορφανός και Γερόλυμπος ήταν και είναι ... "κώλος και βρακί" κατά τη σοφή λαϊκή ρήση στην αρπαγή και  χειραγώγηση αθλητικών ομοσπονδιών!!!

(Ευχαριστούμε τις κυρίες που ποζάρισαν αυθόρμητα για αυτήν την Πολιτική φωτογραφία! Επελέγη η φωτό της κυρίας Μαριάνθης, διότι αποδίδει απόλυτα την πραγματικότητα!)

8) Είχε (ή και ακόμα έχει) μετατρέψει την ομοσπονδία καράτε σε μαγαζί του "Γερόλυμπος Α.Ε.", όταν είχε τον επικεφαλής υπάλληλο της ομοσπονδίας ταυτόχρονα και Διευθύνοντα Σύμβουλο της επιχείρησής του MEGA HELLAS από την οποία πούλαγε είδη καράτε κατά παράβαση του αθλητικού νόμου, αλλά και τον λογιστή των επιχειρήσεών του ταυτόχρονα και λογιστή της ομοσπονδίας καράτε με επιχορήγηση 200 εκατ. δρχ. δημόσιου χρήματος το χρόνο για δεκαπέντε χρόνια!!!

9) Είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στην οποία χώθηκε αρχικά ως αντιπρόσωπος του χόκεϋ μέχρι που τον έδιωξε ο συνεταίρος του Τσόγκας από το Χόκεϋ, μετέπειτα σαν αντιπρόσωπος του σόφτμπολ μέχρι που αυτό κηρύχθηκε "έκπτωτο" από τους Ολυμπιακούς και τώρα φρόντισε να αρπάξει το τρίαθλο για να διατηρήσει τη θέση του στην ΕΟΕ, αποδεικνύοντας για χιλιοστή φορά την ανηθικότητα στην οποία κολυμπάει ο μαρμάρινος Ναός του Αθλητικού Ιδεώδους, τρομάρα στα πατζάκια τους!

10) θα ρωτήσω για τα άλλα γιατί δεν τα ξέρω όλα!

 

Όλα αυτά με τη ... βούλα Ορφανού και την ... πανωβούλα Καραμανλή, οι οποίοι μην αντέχοντας να τους τα "χώνω" του έδωσαν εντολή να μου αρπάξει το www.karate.gr για να μην δημοσιεύω! Με καταγγέλλει, λοιπόν, η ΕΛΟ Καράτε στην ΕΕΤΤ για να μου πάρουν την ιστοσελίδα με έγγραφο που υπέγραψαν τα τσιράκια του Γερόλυμπου Παπαδημητρόπουλος και Μπίκας, πρόεδρος και γραμματέας της ΕΛΟΚ, οι οποίοι δεν ξέρουν πούθε πέφτει το ... Ίντερνετ! Στην ακρόαση της ΕΕΤΤ (δύο φορές) δεν ήρθαν οι υπογράφοντες πρόεδρος και γραμματέας της ΕΛΟΚ, αλλά ήρθε μόνος μάρτυρας ο (εκτός ΕΛΟΚ υποτίθεται) κινών τα νήματα Γερόλυμπος με τον δικηγόρο της ΕΛΟΚ Δημήτρη (?) Μπαλασόπουλο και ανάμεσα στις κοτσάνες που διατύπωσαν σχετικά με την παραπλεύρως πυραμίδα της απάτης: α) ομολόγησαν την κρυφή ανάμειξη του Υπουργού εναντίον μου και β) δεν δίστασαν να απειλήσουν έμμεσα την επιτροπή με τα επόμενα (από τα μαγνητοφωνημένα πρακτικά):

 

1)" Εμείς καταθέσαμε και μήνυση και αγωγή κατά του Περσίδη και θα δικάσουμε σε ένα χρόνο. Αλλά μπορείτε να μου απαντήσετε τι να κάνουμε , όταν έρχεται ο Υπουργός και λέει στη Διοίκηση: "Ή παίρνετε μέτρα _δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει πώς_ ή θα σας κόψουμε την επιχορήγηση, θα σας εξαφανίσουμε όλους!" 

Τι να κάνουμε όταν μας επιπλήττει, λέγοντας : "Δεν έχετε κανένα δικαίωμα εσείς να με βάζετε εμένα αρχηγό της "πυραμίδας" των απατεώνων μαζί με του Μαξίμου", αφού ο κ. Περσίδης έχει όλους τους Υπουργούς των 15 τελευταίων χρόνων; " 

(ΣΣ: αναφέρονται στην φωτό δεξιά και στο ... κλικ εδώ!), και

2) Μπαλασόπουλος: "Θέλουμε μία απάντηση ... Τι θα απαντήσουμε στον Υπουργό και στον Πρωθυπουργό; Τι πρέπει να πούμε;

Πρόεδρος: Δεν θα πάρετε απάντηση από εμάς.. !

Μπαλασόπουλος: Εγώ το θέτω το ερώτημα.

 

(Βάζω μια παρένθεση εδώ με ... κλικ την 23-3-08 !!!)

 

Και δεν σταμάτησε εκεί ο Καραμανλικός και Ορφανικός Γερόλυμπος! Σε μία ασυγκράτητη έκφραση του αθλητικού ιδανικού του δικού του και των αφεντικών του χρησιμοποιεί τα πιόνια του Παπαδημητρόπουλο και Μπίκα στην ΕΛΟΚ για να διαγράψει από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε τα σωματεία που είναι ταυτόχρονα και μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε! Από πού και έως πού έχουν αυτές οι κότες του καράτε δικαιοδοσία να διαγράφουν συλλόγους και να σταματούν τα παιδιά τους από τον αθλητισμό μόνο και μόνο επειδή οι σύλλογοι αυτοί θέλουν να είναι και μέλη σε μια άλλη αθλητική ομοσπονδία άλλου αθλήματος??? Αυτός είναι ο αθλητισμός του Ορφανού και του Καραμανλή! Πού ακούστηκε αυτό?

Ποιό φασιστόμουτρο, ποιός κομπλεξάρας της κακιάς συμφοράς, σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεται, για να ικανοποιήσει τη δική του διεστραμμένη ... αυτοϊκανοποίηση, που πεταλώνει τζιτζίκια στον ανήφορο, διανοείται να διαγράψει ένα ολόκληρο σωματείο με τους διοικητικούς του και τους αθλητές του (τα παιδιά που κάνουν αθλητισμό) από ομοσπονδία, επειδή μόνο και μόνο αυτό το σωματείο είναι μέλος κάποιας άλλης αθλητικής ομοσπονδίας άλλου αθλήματος?

Τριάντα χρόνια διοικητικός σε ομοσπονδίες και δεν έχω συναντήσει ούτε ακούσει κάτι τέτοιο ποτέ και πουθενά!

 

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό και αποδεικνύεται από το επόμενο έγγραφο (εξώδικο προς τον σύλλογο) και άλλα παρόμοιά του με την ταπεινή μου παρατήρηση πως ο Γερόλυμπος προσπάθησε να φτιάξει ... χειροποίητη γιαουρτόπιτα την Πρωτοχρονιά και επειδή του ... έκοψε η μαρέγκα, στις 2 του Ιανουαρίου 2007, η πρώτη δουλειά του έτους ήταν να αρχίσει να διαγράφει από την ΕΛΟΚ συλλόγους, που ήταν μέλη και της ΠΟΠΚ!!! (Υπάρχουν και οι έτοιμες από το σούπερ μάρκετ, μεγάλε!)  Κάπου πήρε το αυτί μου ότι με παρόμοιο τρόπο διέγραψαν και τους συλλόγους του Τσόγκα και τη φάγανε στα δικαστήρια! Μεγάλος ... μπούφος όποιος σκέφθηκε κάτι τέτοιο!

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο Ανδρέα Παπαδημητρόπουλο (6ο Νταν Σίτο-ρύου της κακιάς συμφοράς) και τον γραμματέα Γιώργο Μπίκα (το θαύμα της Πτηνοτροφίας! ¨Εχετε δει άλλη ... κότα δύο μέτρα!!!) της ΕΛΟΚ! Υπακούοντας τυφλά στη διεστραμμένη εκδικητικότητα του Γερόλυμπου εναντίον της ΠΟΠΚ και εμού και του Μαρτάκη διαγράφουν παράνομα τον σύλλογο του Μαρτάκη από την ΕΛΟΚ με παράνομες και ανύπαρκτες (και ηλίθιες!) κατηγορίες αποκλείοντας τα παιδιά του συλλόγου από τον αθλητισμό!
Να μην ενοχλείστε, λοιπόν, όταν σας λέω "κότες του καράτε"! Για τι περνιόσατε?  Για ... σαμουράι???

{ Παρένθεση:        Το "Με τιμή" μου αρέσει:

1) από τον "τιμημένο" πρόεδρο της ΕΛΟΚ που έχει 6 Νταν στο Σίτο-ρύου παίρνοντας για κάθε κύου και δύο νταν ... δώρο, όπως στα αποσμητικά (!), 

2) από τον "τιμημένο" γενικό γραμματέα της, ο οποίος όταν αποδέχεται τον πρόεδρο για έκτο νταν είναι σαν να έχει τα δικά του νταν ... χεσμένα, ... με το συμπάθιο!!!

Εδώ που τα λέμε, δεν έχει και άδικο να τους έχει αυτή την εκτίμηση!  

3) Ο πιο "τιμημένος", όμως, είναι πάντα ο ίδιος ο Γιώργος Γερόλυμπος, ο οποίος ανακήρυξε ο ίδιος ... τον εαυτό του "επίτιμο πρόεδρο" με απόφαση ΔΣ και όχι ΓΣ, όταν ακόμα ήταν μέλος του ΔΣ και ενώ ακόμα παρέμενε μέλος του ΔΣ.       Κλείνει η παρένθεση! }

 

Ο καταδικός μας, όμως, "κατάδικος" Γερόλυμπος ήταν "καταδικασμένος να πετύχει", όπως είχε ... αυτοπροφητέψει! (Η φωτό-σαλόνι με το ένα χέρι στην τσέπη (!) και το άλλο να δείχνει το "ποιός είναι" (!) είναι από περιοδικό του χώρου του καράτε, το οποίο χρηματοδότησε για την προβολή του το 1995!) Φυσικά όλοι του οι ισχυρισμοί αποτελούν παραποιημένες αλήθειες ή και ασύστολα ψεύδη!

Την αλήθεια για την ιστορία του καράτε θα την βρείτε στο βιβλίο "Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα!", που κυκλοφορεί στα καλά βιβλιοπωλεία!

Ο δικός μας Γερόλυμπος άντεξε στο χρόνο γιατί είναι μια "αλεπού" σε χώρο που κυκλοφορούν πολλές "κότες" (εννοώ το καράτε!), αλλά άλλοι "Γερόλυμποι" (πάνω από 40-50!) σε άλλους τομείς της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας δεν άντεξαν την πίεση των παράνομων πράξεών τους και "αποκόπηκαν" κατά καιρούς από το σώμα των κυβερνώντων για να "σωθεί το πλοίο". Άλλοι πήδηξαν από το πλοίο, άλλους "τους πήδηξαν" από το πλοίο, άλλοι πήδηξαν από μπαλκόνια και έπεται συνέχεια!


"Φύκια για μεταξωτές κορδέλες"!

Δεν βρέχει στην ΕΛΟΚ!

Σας φτύνουνε οι μαθητές σας!

 

Ανώνυμη επιστολή προς το karate.gr!

 

 
Ο Ιάπωνας Τετσούο Οοτάκε σε εξώφυλλο του ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ!
Ήταν το πρώτο θύμα του Γερόλυμπου στην έφοδο του τελευταίου να αρπάξει την ΕΛΟΚ το 1994 και σήμερα κάνει τον ... ψόφιο κοριό και συμπλέει

με τον σύλλογό του υπό την "προεδρία" του ... Μπίκα!

Αγαπητή Σύνταξη,

Είμαι ένας μαθητής και ασχολούμαι με το SHOTOΚAN KARAΤΕ 5 χρόνια. Ετοιμάζομαι να δώσω εξετάσεις για μαύρη ζώνη 1ο DAN τον Μάιο στην Ελληνική Oμoσπoνδία Καράτε - ΕΛΟΚ. Μου είπαν, όταν ρώτησα, ότι για να έχω δικαίωμα να δώσω εξετάσεις θα πρέπει να πάρω πρώτα τη μαύρη ζώνη από το SHOTOΚAN. Ρώτησα, πώς; Μου είπαν στην Ομοσπονδία (που έμαθα μετά ότι είναι ιδιωτική και δεν έχει αναγνώριση από το Κράτος) των «δασκάλων» Mπίκα, Κραβαρίτη και Otake. Σκέφτηκα λοιπόν δύο πράγματα:

Μήπως αυτοί που θέλουν να ονομάζονται και «δάσκαλοι» εκμεταλλεύονται χρηματικά τη Κρατική Ομοσπονδία; Δεύτερον θέλουν να σε βάλουν να πληρώνεις δύο φορές. Τη πρώτη τα λεφτά πάνε στη τσέπη των τριών, τη δεύτερη στης Ομοσπονδίας;


Αφήστε με εμένα να λέω από την κακία μου διάφορα!
Οι "κορδέλες" (μαύρες ζώνες) που σας πουλάνε οι Παπαδημητρόπουλος, Μπίκας, Κραββαρίτης, Οτάκε, Μπουλούμπασης, Κοσμίδης, Πάσης, Γκάζι και λοιποί είναι πραγματικά ... "μεταξωτές"! Αν σας μυρίζουν λίγο σαν ... "φύκια" (!) είναι γιατί ... οι μεταξοσκώληκες είχαν κάνει μπάνιο στη ... θάλασσα!

Γιατί να χρειάζονται μεσίτες που παίρνουν μίζα αλλιώς δε σε αφήνουν να δώσεις στην ΕΛΟΚ;

Ο πατέρας μου είναι ένας φτωχός εργάτης, και εγώ το Καράτε το αγαπάω, αλλά δεν έχει λεφτά, ούτε θέλει, ούτε θεωρεί δίκαιο μου είπε να τους πληρώσει δύο φορές για μία ζώνη. Σκέφτηκα να πάω να δώσω έτσι χωρίς να δώσω πρώτα στο SHOTOΚAN, ο δάσκαλός μου, μου είπε ότι θα με κόψουν διότι και στις εξετάσεις που κάνει η ΕΛΟΚ είναι οι ίδιοι εξεταστές.

Σκέφτηκα ότι το στήσανε καλά το μαγαζί για να μας τα παίρνουν δύο φορές.

Σκέφτηκα μήπως και ο δάσκαλός μου παίρνει μίζα που μας σπρώχνει να δώσουμε πρώτα στο SHOTOΚAN.

Ρωτάω, είναι δίκαιο αυτό το πράγμα; Είναι νόμιμο; Γιατί να πληρώνω δύο φορές τους ίδιους και να με κρίνουν δύο φορές οι ίδιοι εξεταστές; Μία φορά δεν φτάνει να καταλάβεις ότι κάποιος αξίζει ή όχι τη μαύρη ζώνη;

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παπαδημητρόπουλος και ο κ. Γερόλυμπος (που κάτι είναι στη Παγκόσμια Ομοσπονδία) τι λένε γι' αυτό το θέμα στους εξεταστές Otake, Μπίκα, Κραβαρίτη; Είναι νόμιμο να είναι οι ίδιοι εξεταστές και να εξετάζουν για ιδιωτικό και για κρατικό δίπλωμα.

Με αυτή την επιστολή η προαναφερόμενη "Πυραμίδα της Απάτης" επιβεβαιώνεται και "βελτιώνεται" στην ακόλουθη μορφή με τις κάτωθεν αυτής επεξηγήσεις:

Η πυραμίδα της απάτης στο χώρο του καράτε της ΕΛΟΚ!

1- Στην κορυφή ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, ο οποίος καλύπτει και υποστηρίζει τις παρανομίες του κολλητού του Γερόλυμπου με αντάλλαγμα να έχει πολιτικό έρεισμα στο επίπεδο των ομοσπονδιών, συλλόγων και απλών ψηφοφόρων.

2- Αποκάτω ο Γερόλυμπος (σαλτιμπάγκος των αθλητικών ομοσπονδιών ΕΛΟΚ, ΕΦΕΟΖ, ΕΟΠΕΚ, ΕΟΧ, ΕΟΚ, ΕΟΠΚ, ΕΟΣ, BKF, EKF, WKF και άλλων) ο οποίος με τις πλάτες του Ορφανού ελέγχει το ΔΣ και τους Τεχνικούς της ΕΛΟΚ και διαχειρίζεται ανέλεγκτα διοικητικά και οικονομικά το ανθρώπινο και το υλικό δυναμικό της.

3- Αποκάτω το ΔΣ της ΕΛΟΚ του οποίου ένα-ένα τα άτομα απολαμβάνουν των προσωπικών τους προνομίων σαν άτομα και σαν σύλλογοι-σχολές έναντι του αποκάτω επιπέδου των αρχιεκπαιδευτών και των τεχνικών, "πληρώνοντας" τον Γερόλυμπο με την ανοχή τους στις εξώφθαλμες οικονομικές και διοικητικές παρανομίες του.

- Να που επιβεβαιώνεται και η εκμετάλλευση όλων των αθλητών της ΕΛΟΚ δια των παράπλευρων, παράνομων, ψευτο-ομοσπονδίων των δήθεν παραδοσιακών στυλ καράτε από τους Γερόλυμπο, Παπαδημητρόπουλο, Μπίκα, Κραβαρίτη, Οτάκε, Τσόγκα, Σανιώτη, Κέυβαν Γκάζι, Ζαρουχλιώτη, Μπουλούμπαση, Κοσμίδη, Πάση κτλ. Η ΕΛΟΚ δεν έχει να διδάξει τίποτα για το καράτε παρά μόνο κανονισμούς αγώνων. Το καράτε το διδάσκουν οι παρα-ομοσπονδίες παριστάνοντας τα "παραδοσιακά στυλ", ενώ οι εκπαιδευτές και οι σύλλογοι-επιχειρήσεις τους εισπράττουν από αυτό για την εκπαίδευση και τις ζώνες. Αλλά για τις ζώνες ξαναεισπράττει και η ΕΛΟΚ απο όλους τους αθλητές-κορόιδα με τις "ευλογίες" και την επιχορήγηση του Γιώργου Ορφανού, ο οποίος ήδη αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Ιωαννίδη τώρα, και της ΓΓΑ !!!

4- Οι Αρχιεκπαιδευτές (αρχηγοί στυλ!!!) και οι δήθεν τεχνικές επιτροπές: άνθρωποι με τίτλους από το ΔΣ για προσωπική αυτοπροβολή και οικονομικές απολαβές από εξετάσεις, σεμινάρια και διαιτησίες αγώνων. Πώς να μην στηρίζουν με τους συλλόγους τους ένα τέτοιο ΔΣ που τους δίνει "Φαΐ"???

5- Με την υποστήριξη του προηγουμένου επιπέδου λειτουργούν και κονομάνε οι προπονητές, οι διαιτητές και οι σύλλογοι-σχολές. Ένα πτυχίο εμπειρικού προπονητή είναι σήμερα μια οικονομική λύση για πολλούς που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Πληρώνουν όσο-όσο μια μαϊμού τεχνική κατάρτιση στους αφέντες του πιο πάνω επιπέδου για να μπορέσουν με τη σειρά τους να στήσουν μια σχολή και να εισπράττουν από τα κορόιδα του αποκάτω επιπέδου.

6- Αθλητές, γονείς και φορολογούμενοι που δίνουμε με εμπιστοσύνη τα λεφτά μας στους συλλόγους για να γυμναστούν τα παιδιά μας και την εμπιστοσύνη μας στον κάθε Ορφανό να τα διοικήσει αξιοκρατικά την ανάπτυξη του αθλητισμού (επιχορηγήσεις ομοσπονδιών, θέσεις αθλητών στο δημόσιο, εισαγωγές αθλητών στα πανεπιστήμια) και εκείνος διευκολύνει τους διάφορους Γερόλυμπους για την εξασφάλιση της επανεκλογής του και ό,τι άλλο!!!

Ρώτησα και μου απάντησαν ότι υπάρχουν Παγκόσμιες Ομοσπονδίες του SHOTOKAN που δίνουν πτυχία στoυς μαθητές τους αναγνωρισμένα από το εξωτερικό (π.χ. μου είπαν μια μεγάλη Ομοσπονδία λέγεται JKA).

Τότε σκέφτηκα ότι μήπως το δίπλωμα που μας δίνουν είναι της JΚA τότε αξίζει τον κόπο διότι είναι αναγνωρισμένο σ' όλο τον κόσμο. Ρώτησα πάλι «είναι το δίπλωμα αυτό JΚA» μου απάντησαν ότι «όχι είναι εδώ ένα ελληνικό χαρτί δικό τους».

Μα τότε γιατί να δώσω δύo φορές και να πληρώσω δύο φορές;

Τι να κάνω; Και άλλοι συναθλητές μου έχουνε το ίδιο πρόβλημα. Δεν θέλουμε να σταματήσουμε το Καράτε. Δεν θέλουμε να συνεχίσουμε με τους ίδιους, δασκάλους που άλλα μας λένε και άλλα κάνουν και βλέπουν μόνο την τσέπη τους. Όλο για την ηθική και τον σεβασμό μας μιλάνε μα αν αυτοί δεν σέβονται τους εαυτούς τους και κλέβουν μ' αυτόν τον πρόστυχο τρόπο τους μαθητές τους και το Κράτος τότε πώς θα τους σεβαστούμε;

Σας ευχαριστώ και ελπίζω να δημοσιεύσετε το γράμμα μου ολόκληρο χωρίς να κόψετε κάτι. Μόνο αν μπορείτε να το σχολιάσετε.


 

Φίλε Μαθητή του Καράτε
της ΕΛ.Ομ.Κορόιδων

 

Όπως μαθαίνετε στο σχολείο, η "μίζα" βάζει μπροστά τη "μηχανή"! Δηλαδή, το "εύκολο χρήμα" γεννάει την "απάτη" ("μηχανή")! Και η απάτη χωρίζει τον κόσμο στους έξυπνους και στα κορόιδα! Και αυτοί είναι οι "έξυπνοι"!

Έχουμε δεκατρία χρόνια που καταγγέλουμε τις παρανομίες της ΕΛΟΚ και του Γερόλυμπου στον αθλητισμό, οι οποίες γίνονται με τη σύμφωνη γνώμη των υπουργών αθλητισμού, οι οποίοι στο κάτω-κάτω είναι και άσχετοι με το θέμα του καράτε.

Επειδή το καράτε της ΕΛΟΚ και της WKF είναι ένα διεθνές κλωτσοσκούφι χωρίς ιστορία, χωρίς φιλοσοφία και χωρίς τεχνική, και άρα χωρίς μαύρες ζώνες αλλά μόνο με νίκες και ήττες στους αγώνες του, διατηρούνται παρανόμως από την ΕΛΟΚ τα παραδοσιακά στυλ Σότοκαν, Γουάντο-Ρύου, Σίτο-ρύου, Γκότζου-ρύου κτλ. υπό μορφή παράπλευρων ψευτοομοσπονδιών της ΕΛΟΚ, νομικά παράνομων, αθλητικά παράνομων και φορολογικά παράνομων, ώστε να γίνεται εκμετάλλευση των μαθητών-αθλητών στις εξετάσεις για ζώνες.

Επειδή η ύπαρξή τους ευνοείται από τη διοίκηση της ΕΛΟΚ, αφού τις παραομοσπονδίες αυτές τις εκμεταλλεύονται τα ίδια τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ χρησιμοποιώντας αυτές για να διαιωνίζουν την εξουσία τους στην ΕΛΟΚ,

Επειδή οι παραομοσπονδίες αυτές δεν είναι αναγνωρισμένες από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και επειδή το Παραδοσιακό Καράτε ελέγχεται και καλύπτεται μόνο από την επίσημη Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, πρόεδρος της οποίας είναι ο Θύμιος Περσίδης,

Επειδή το καράτε της ΕΛΟΚ και της WKF δεν έχει να προσφέρει τίποτα από αυτά που προσφέρει το Παραδοσιακό Καράτε στους αθλητές,

Επειδή η WKF γεννήθηκε εδώ και τριάντα χρόνια ενώ το Παραδοσιακό Καράτε υπάρχει τετρακόσα χρόνια,

Επειδή καμιά άλλη ομοσπονδία του κόσμου μέλος της WKF εκτός από την ΕΛΟΚ δεν κάνει εξετάσεις για μαύρες ζώνες, αλλά αναγνωρίζει απευθείας τα Νταν Μαύρων Ζωνών όλων των συστημάτων καράτε παραδοσιακών και ... σκουπιδιών,

Επειδή η τεράστια και πολύχρονη αυτή αθλητική, οικονομική και κοινωνική απάτη βαρύνει όλα τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΛΟΚ από το 1994 και έχει στηθεί από τον Γιώργο Γερόλυμπο και άλλους συμμετέχοντες ή και τηρούντες την ... "Σιωπή των Αμνών" εις βάρος των αθλητών, των γονιών, των συλλόγων και άρα του δημοσίου συμφέροντος ...

... καθώς και για άλλους πολλούς λόγους, τονίζω για άλλη μια φορά ότι:

 

Το σύνολο των διοικούντων την ΕΛΟΚ και τις Παραομοσπονδίες έχουν στήσει την απαράδεκτη απάτη των διπλών εξετάσεων μαύρων ζωνών και στις Παραομοσπονδίες και στην ΕΛΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία ... Κορόιδων) για το ίδιο τεχνικό επίπεδο μαύρων ζωνών, παρά τα τεράστια ποσά των επιχορηγήσεων από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και με την γνώση και την ανοχή αυτής, μόνο και μόνο για να ελέγχουν και να αρμέγουν συστηματικά τους αφελείς μαθητές τους.

 

"Κλειδώνω, αμπαρώνω κι ο κλέφτης είναι μέσα !"

Δείγμα Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ: Οι 8 στους 13 είναι τεχνικοί των ψευτο-παρα-ομοσπονδιών! Κραυγαλέα απάτη, διότι διοικούν "αφιλοκερδώς" την ΕΛΟΚ για να αρμέγουν "άκρως φιλοκερδώς" αθλητές, γονείς, προπονητές και συλλόγους μέσω των ψευτο-παρα-ομοσπονδιών !  Και ως γνωστόν, όταν τρώμε όλοι, τότε επιβάλλεται και η ... "Σιωπή των ..Αμνών"!
 


Την αλήθεια για την ιστορία του καράτε θα την βρείτε στο βιβλίο "Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια
Eurόκοτα!", που κυκλοφορεί στα καλά βιβλιοπωλεία!

Επί δεκαπέντε χρόνια εφαρμόζεται από την ΕΛΟΚ η απάτη να πληρώνουν όλοι οι μαθητές καράτε στα διάφορα στυλ (παραομοσπονδίες) για να μάθουν καράτε, να πληρώνουν χωριστά στα ίδια στυλ για να πάρουν μαύρες ζώνες και να ξαναπληρώνουν για δεύτερη φορά στην ΕΛΟΚ για να πάρουν του ίδιου επιπέδου μαύρες ζώνες.

Το κυριότερο, μάλιστα, είναι ότι:

1) Οι ζώνες που παίρνουν από τα υποτιθέμενα και αυτοπροβαλόμμενα ως "παραδοσιακά στυλ καράτε" Σότοκαν, Γουάντο-ρύου, Σίτο-ρύου, Γκότζου-ρύου, Κυόκουσιν-κάι κτλ. είναι για τα σκουπίδια, διότι με αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων (και του Αρείου Πάγου) ΜΟΝΟΝ η ΠΟΠΚ ελέγχει και διοικεί το Παραδοσιακό Καράτε στην Ελλάδα, ενώ η έννοια "παραδοσιακό στυλ καράτε" ταυτίζεται προφανώς με την έννοια "Παραδοσιακό Καράτε"! Δηλαδή, όσοι ισχυρίζονται ότι κάνουν "παραδοσιακό καράτε" ή "παραδοσιακό στυλ καράτε" και δεν είναι μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ), είναι απλά ψεύτες, ενώ οι παραομοσπονδίες Σότοκαν, Γουάντο-ρύου, Σίτο-ρύου, Γκότζου-ρύου, Κυόκουσιν-κάι κτλ. εξαπατούν τους μαθητές τους πουλώντας τους την ανύπαρκτη πλέον έννοια των "παραδοσιακών στυλ καράτε"! Άσε που με τα χρόνια και με την αποκοπή τους από τα αρχηγεία των αντίστοιχων γιαπωνέζικων ομοσπονδιών έχουν καταντήσει ρετάλια χωρίς αξία στα αζήτητα, δηλαδή υπολείμματα χωρίς την εποπτεία μεγάλων δασκάλων και χωρίς την τυπική κάλυψη από τις αυθεντικές ομοσπονδίες της Ιαπωνίας.

2) Οι ζώνες που παίρνουν από την ΕΛΟΚ είναι επίσης για τα σκουπίδια διότι το καράτε της ΕΛΟΚ ΔΕΝ έχει τεχνικές διαβαθμίσεις εφόσον σαφώς ΔΕΝ είναι παραδοσιακό καράτε, αλλά καθαρά και μόνο αθλητικό, δηλαδή έχει μόνο νίκες και ήττες στους αγώνες του. Συνεπώς, οι ζώνες που παίρνουν από την ΕΛΟΚ είναι μόνο και μόνο για να μην τους ... πέσει το παντελόνι στον αγωνιστικό χώρο! Τώρα, να πληρώνει και να δίνει κανείς εξετάσεις στον Οτάκε, τον Μπίκα, τον Σανιώτη, τον Κραβαρίτη, τον Παπαδημητρόπουλο, τον Τσόγκα, τον Γκάζι, τον Μπουλούμπαση, τον Κοσμίδη, τον Πάση και όλους τους άλλους για να μην του ... πέφτει η ζώνη στον αγωνιστικό χώρο μου φαίνεται κομματάκι αστείο!


 

Έλα 'δω! Έλα 'δω ρέι!

...................................

Φρίιιιζ! Φρίιιζ λέω!
Πουτ δε κοτ ντάουν σλόουλιι!
Γιου χεβ δε ράιτ του ρεμέιν σάιλεντ! Ένιθινκ γιού σέι καν μπι γιουζντ εγκένστ γιού ιν ε κορτ οφ λόα!

 

Η θαυμάσια διαφήμιση της NOVA αντικατοπτρίζει ένα ευρύ φάσμα των κοινωνικών μας δραστηριοτήτων!!!

 


Τέλος, επειδή αναφέρεις και τον Γερόλυμπο (κάτω φωτό), σου απαντώ ότι όλα ξεκινούν από τον Γερόλυμπο και καταλήγουν στον Γερόλυμπο. Κινούμενος ανάμεσα στον αθλητικό χώρο του Μεγάλου Μάστερ της Τέχνης του Καράτε Βασίλη Ζαχόπουλου, που τον έφαγε μια γυναίκα, (Θεός σχωρέστον !) και στον κομματικό και πολιτικό χώρο του Μεγάλου Μάστερ της Αρχαιολογικής Τέχνης Χρήστου Ζαχόπουλου, που τον έφαγε επίσης μια γυναίκα (η Τσέκου του !), ο Γερόλυμπος (που τον σιγοτρώει επίσης μια γυναίκα: ... η Τσέπη του !) έχει εγκαθιδρύσει το σύστημα της ανωτέρω πυραμίδας της πολύχρονης απάτης με αποτέλεσμα να είναι ο μόνος που ασχολείται σούπερ-επαγγελματικά επί δέκα επτά χρόνια με το καράτε και τον αθλητισμό έχοντας ωφεληθεί περιουσίες ολόκληρες από τριπλές και τετραπλές θέσεις του στον αθλητισμό και τις παράπλευρες αθλητικο-εμπορικές του απασχολήσεις με τις ευλογίες των πολιτικών του προστατών Φούρα, Φλωρίδη, Έξαρχου, Λιάνη, Ορφανού, Κουκοδήμου, Μεϊμαράκη, Μητσοτάκη, Καραμανλή.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτό: Αριστερά ο Βασίλης Ζαχόπουλος εν μέσω Τσόγκα και Μόρρις, αρχηγών του ψευτο-Σίτο-ρύου που ήθελαν να αφομοιώσουν τους συλλόγους του Ζαχόπουλου στην απάτη του ψευτο-Σίτο-ρύου. Σήμερα τη θέση του Τσόγκα στην απάτη του Σίτο-ρύου την έχει πάρει ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος και τη συνεχίζει ακάθεκτος.

Για τους δεξιά, ... δεν χρειάζονται συστάσεις! Είναι ο υπουργός, ο επιλεγμένος από τον πρωθυπουργό ... "φυτευτός υπερυπουργός" (είχαμε την όρεξη να δούμε την ... κοιλιά του και σε ... ροζ !) και ο "μηδενιστής της διαφθοράς" πρωθυπουργός. (Αυτά μπορεί, αυτά κάνει, αυτούς έχει, αυτούς βάζει. ... Αυτοί είσαστε!  Μάλλον για ... "διογκωτή της διαφθοράς" θα πρέπει να μιλάμε! )

Στη μέση ο επιλεγμένος από τον πρωθυπουργό ... "κασκαντέρ" του αθλητισμού και "εξουσιαστής" των αθλητικών ομοσπονδιών ΕΛΟΚ, ΕΦΕΟΖ, ΕΟΠΕΚ, ΕΟΧ, ΕΟΚ, ΕΟΠΚ, ΕΟΣ, BKF, EKF, WKF, ΔΕΜΑ, ΕΟΕ και ποιός ξέρει ποιών άλλων.

Και όλα αυτά με φόντο το δημόσιο χρήμα να ρέει και να χάνεται, χάνεται, χάνεται ...

μας γελά και μετά χάνεται, χάνεται, χάνεται ...

 


Μια μύγα ... πετάει για τον πρωθυπουργό και
ο Ζαχόπουλος... αλωνίζει τριάμισι χρόνια στο ΥΠΠΟ! Όλοι οι ... Δούρειοι στο ΥΠΠΟ πάνε!

"Οβάλ Γραφείο" το είχε κάνει το ΥΠΠΟ ο κολλητός
τού πρωθυπουργού!

Συμπέρασμα: ήξερε πολύ καλά τι έλεγε ο Καραμανλής, όταν μιλούσε για "νταβατζήδες της χώρας" και δεν άφηνε από τα χέρια του το ... Δούρειο ΥΠΠΟ του δημόσιου χρήματος: το Υπουργείο Πολιτισμού στο οποίο υπάγεται και το Υφυπουργείο Αθλητισμού! Εκεί γίνονται τα χοντρά ρουσφέτια!

Σε όλα τα υπουργεία η διαρροή του δημόσιου χρήματος λέγεται "διαφθορά" και καταδικάζεται, ενώ στο υπουργείο πολιτισμού (και αθλητισμού), όπου δεν είναι απλή διαρροή αλλά ψηφοθηρική αιμορραγία προς οικείους από την κεντρική αρτηρία της οικονομίας της χώρας κατευθείαν, λέγεται "χορηγίες", μεγάλες πολιτιστικές διοργανώσεις, μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και εξυμνείται ως "πολιτισμός και αθλητισμός", είναι μάλιστα και ... άκρατη και ... με αποφάσεις υπουργών!

Είναι θέμα "dressing" που βάζεις στα ...  πίτουρα του ελληνικού λαού και του τα σερβίρεις ως πρωθυπουργός!

Οι βδέλλες της εξουσίας και του δημόσιου χρήματος δεν αποτελούν "πολιτικό παρασιτισμό", που λένε στα κανάλια, αλλά "πολιτική επιλογή με κατευθυντήριο αρχηγείο" και την τελική, ολοκληρωμένη και ενσυνείδητη πολιτική του Κώστα Καραμανλή αποδεδειγμένη από "υπερπληθυσμό" απτών αποδείξεων!

 

Ξυπνήστε, ... μεσημέριασε! Δεν έχει τίποτα άλλο να δώσει ο άνθρωπος! Μόνο Γερόλυμπους και Ζαχόπουλους!

Προσθήκη 23-3-08: ... και Ορφανούς!!!

 

 

Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση

 

Θύμιος Περσίδης

Πρόεδρος της ΠΟΠΚ

(Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακής ... Καρπαζιάς!)

 

ΥΓ-1:    Κοιτάξτε να πέσετε με τα μούτρα όλοι σας τώρα να εκδικηθήτε το παιδάκι, που έγραψε το γράμμα. Μάλλον, όμως, θα πρέπει να αφήσετε κατά μέρος την αρπαχτή και να διδαχθείτε "καράτε", δηλαδή τη διατύπωση της ελεύθερης σκέψης, από την αγνή ψυχή ενός παιδιού, κάτι που το έχετε ξεχάσει τελείως!

ΥΓ-2:    Αν θέλετε να χτυπήσετε κάποιον, ψόφιοι σαμουράι, ελάτε να χτυπήσετε εμένα που το δημοσίευσα, όπως κάνετε δεκατρία χρόνια τώρα ογδόντα νοματαίοι όλοι ταυτόχρονα ομού μαζί, από τη Γενική Συνέλευση του 1995, κατά την οποία, υποταγμένοι στον Γερόλυμπο, με βγάλατε έξω από την αίθουσα για δημοσιεύσεις στο ΔΥΝΑΜΙΚΟ για τις οποίες μου κάνατε και αγωγή και τα δικαστήρια με αθώωσαν. Όλοι εσείς τους οποίους επί δεκαεπτά χρόνια στήριζα με το ΔΥΝΑΜΙΚΟ εσάς τους ίδιους και τα γυμναστήρια του καράτε σας, από τα οποία τρώγατε ψωμί, με μόνο αντάλλαγμα την απόλυτη αχαριστία σας!!! Ρωτείστε τον Μπίκα τι του είπε μπροστά μου ο Βασίλης Ζαχόπουλος (που τον είχαν φέρει ο Γερόλυμπος και ο Τσόγκας για να με βρίσει), όταν βγήκαμε από εκείνη τη Γενική Συνέλευση του 1995: "Ό,τι είναι όλοι αυτοί σήμερα, σ' αυτόν εδώ το χρωστάνε!"

ΥΓ-3:    Σας εξομολογούμαι πάντως ότι, από μια άποψη σας ευγνωμονώ κιόλας, διότι το να με κάνετε να σας σιχαθώ απεριόριστα αποτέλεσε το καλύτερο αιτιολογικό για μένα  για να κλείσω χωρίς καμιά συναισθηματική φόρτιση το ΔΥΝΑΜΙΚΟ, το οποίο αν και ζημιογόνο το αγαπούσα και δεκαεπτά χρόνια είχα δώσει το αίμα μου γι' αυτό!!!

ΥΓ-4:    Μην ψάχνετε σε ποιό πολιτικό κόμμα ανήκω. Δεν ανήκω σε κανένα. Έλληνας απελπισμένος από τη δυσωδία είμαι!

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου