karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 11/12/2014

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version

 

Νέα Εγκλήματα από τους Αθλητικούς Εγκληματίες της ΕΛΟΚ:

 Γερόλυμπο, Μπουλούμπαση, Γερολύμπου, Δημητριάδη, Κοσμίδη, Βόβλα, Καρβούνη, Χονδροματίδη, Ράλλη, Γκουβούση, Πάση, Κέιβαν Γκάζι, Πέτρο Σκοπελίτη, Ελπίδα Χριστοδούλου και όλους όσους τους στηρίζουν!!! 

 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών εγγράφων 2000 περίπου σελίδων!)

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ εδώ)


 Σε συνέχεια της ύπουλης προσπάθειας των "Γερόλυμπου & Συμμορίας" να ματαιώσουν δια της εγκληματικής τους τρομοκρατίας και της ασυνείδητης "πατριδοκαπηλίας", που τους χαρακτηρίζουν "από κούνιας", την εθνική αποστολή Καράτε στους Βαλκανικούς της Σόφιας, όπως αυτή περιγράφεται στο προηγούμενο άρθρο (με κλικ εδώ!), οι ίδιοι αυτοί ασύστολα θρασύτατοι αθλητικοί εγκληματίες με έξι απειλητικές επιστολές τους προς την Βαλκανική Ομοσπονδία προσπάθησαν να αποτρέψουν τη συμμετοχή της Ελληνικής Αποστολής στους Βαλκανικούς Αγώνες.

Γερόλυμπος

"Ο Ακατανόμαστος"

Μπουλούμπασης

"Ο Αυτοφωράκιας"

Γερολύμπου

"Η... Αναμάρτητη"

Δημητριάδης

"Το Αρπακτικό"

 Έξι επιστολές έγραψαν τα ξεφτιλισμένα σκληροπυρηνικά Αρχι-Καραλαμόγια προς τη διοίκηση της Βαλκανικής Ομοσπονδίας για να αποτρέψουν τη συμμετοχή της Ελληνικής Αποστολής στους Βαλκανικούς!!!

Αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν και οι αθλητές να παίξουν στους Βαλκανικούς και οι προπονητές να τους κοουτσάρουν και οι διαιτητές να συμμετέχουν με επιτυχία και η εκκολαπτόμενη νέα διοίκηση της ΕΛΟΚ να γίνει δεκτή στο τραπέζι των συσκέψεων!!!


Το σχετικό άρθρο ετοιμάζεται, αλλά πάρτε προσωρινά και μερικές φωτογραφίες ενδεικτικές της νόμιμης και αποδεκτής συμμετοχής της ελληνικής ομάδας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα:

1) Νεκτάριος Χρήστου, 2) Νίκος Δρακόπουλος, 3) Δημήτρης Τοτόμης, 4) Γιώργος-Μάριος Γκίκας, 5) Νίκος Μοιρισκλάβος, 6) Χρήστος Νικομάνης, 7) Πασχάλης Αδάμ, 8) Σταύρος Καρακασίδης,

9) Βασίλης-Παναγιώτης Μπέκας, 10) Γιάννης Πανουσόπουλος, 11) Σοφοκλής Τσαβδάρης, 12) Σπύρος Δρακόπουλος, 13) Νίκος Πολυτίδης, 14) Νίκος Μπασούκος, 15) Κώστας Χρυσικόπουλος,

16) Τάσος Βάθης, 17) Μελιάννα Καραστατήρη, 18) Κατερίνα Ράντου, 19) Ειρήνη Γεωργάκη, 20) Βίκτωρας Σιούρας, 21) Ελένη Βάθη, 22) Γιάννης Καλαφάτης, 23) Παναγιώτης Θανόπουλος,

24) Δημήτρης Αναστασιάδης, 25) Τάσος Πανουσόπουλος, 26) Γιώργος Κοσμίδης, 27) Θεόδωρος Αθανασόπουλος, 28) Γιάννης Καραΐσκος, 29) Γιώργος Τζιμίκας, 31) Κατερίνα Παπουτσή, 32) Μαρκέλλα Ευαγγελάκου, 33) Τζένη Κουφοδόντη, 34) Χαρά Αδάμ, και 35) Μίνα-Ανν Τσάπελ.  (η φωτό χωρίς αριθμούς με κλικ εδώ)

30) Ηλίας Χρήστου, αρχηγός αποστολής, ο οποίος και έγινε δεκτός στη συνέλευση των μελών της Βαλκανικής ως εκπρόσωπος της Ελλάδας (!),


Στο άρθρο που ετοιμάζεται θα γίνει και ανάλυση των ευθυνών των κατωτέρω Καρα-Λαμόγιων

της διοίκησης της ΕΛΟΚ και συνεργατών, που τρομοκρατούν αθλητές και συλλόγους!!!

 

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!!

Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!!!

Γερόλυμπος

"Ο Ακατανόμαστος"

Μπουλούμπασης

"Ο Αυτοφωράκιας"

Γερολύμπου

"Η... Αναμάρτητη"

Δημητριάδης

"Το Αρπακτικό"

 

Βόβλας

"Ο Ακαπίστρωτος"

Ράλλης

"Ο Άσχετος"


Γκουβούσης

"Ο Ανύπαρκτος"

 Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!!!

Πάσης

"Ο... Ανέραστος"

Καρβούνης

"Ο Αστυνομικός"


Χονδροματίδης

"Ο Ανεγκέφαλος"


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.