karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 10/5/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Στείλετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)

 Το όργιο παρανομίας: "Σχολή Προπονητών Καράτε"!

 Θα συνεχίσει ο Κοντονής τη διαπλοκή του άχρηστου Ανδριανού?

 Θα γράψει και αυτός εκεί που δεν πιάνει η μελάνη

 το "Μηδενική ανοχή στη Διαφθορά και τη Διαπλοκή" του πρωθυπουργού του?

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

 


 

Η Κυβέρνηση και ο Υπουργός της "Θεωρίας του Τζόγου" εφαρμόζουν την πολιτική της Ρώσικης Ρουλέτας για την ανάκαμψη της Χώρας!!!

Ο πρωθυπουργός

της Κωλοτούμπας

Αλέξης Τσίπρας

Ο Υπουργός

Πολιτισμού & Παιδείας της Κωλοτούμπας Αριστείδης Μπαλτάς

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Κωλοτούμπας

Σταύρος Κοντονής


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της  Κωλοτούμπας

Ιούλιος Συναδινός

"Το χρέος που περπατάει" αποτελεί

την αιχμή του ... δόρατος της χώρας μας!!!

 Νομιμότητα ή "ψηφαλάκια"???

Όλες τις παρανομίες της ΕΛΟΚ τις έχουν οι επίορκοι πολιτικοί προϊστάμενοι και οι επίορκοι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στα συρτάρια και στα ντουλάπια τους εδώ και είκοσι χρόνια, κλείνουν εσκεμμένα μάτια και αυτιά στις καταγγελίες επιδεικνύοντας έτσι εγκληματική αδιαφορία και απόλυτη συνενοχή!!!

Δεν έχουν επισημοποιηθεί ακόμα από τη ΓΓΑ τα οριστικά αποτελέσματα της παράνομης κατά την ίδρυση και λειτουργία, αλλά και τις παράνομα διενεργηθείσες εξετάσεις της, Σχολής Προπονητών Καράτε με την πληθώρα πλαστών και στρεβλών δικαιολογητικών κατά καραμπινάτη εξαπάτηση της ΓΓΑ από το ΔΣ/ΕΛΟΚ παρά τις επανειλημμένες πιέσεις της ΕΛΟΚ με εξώδικα κατά της επιτροπής διοίκησης και κατά της ΓΓΑ (Ανδριανού στο παρελθόν).

Θυμίζω εδώ ότι ο άχρηστος και επίορκος υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός δυο μέρες πριν από τις εκλογές και μετά από πίεση άλλου υπουργού της προηγούμενης διεφθαρμένης κυβέρνησης (διαπλεκόμενου με τον Γερόλυμπο) έδωσε παράνομη προσωπική εντολή να κλείσει όπως-όπως η Σχολή Προπονητών αποδεχόμενος το νταβατζιλίκι του Γερόλυμπου (αριστερή Λειράτη!), του Μπουλούμπαση (βλέπε πίνακα μελών ΔΣ/ΕΛΟΚ κατωτέρω), της Γερολυμπίνας (βλέπε πίνακα μελών ΔΣ/ΕΛΟΚ κατωτέρω) και της ΕΛΟΚ!

Κατά πληροφορίες οι πιέσεις της ΕΛΟΚ να γίνουν δεκτές οι παρανομίες της και οι παρανομίες των ευνοουμένων της όχι μόνο έχουν ενταθεί τελευταία, αλλά διογκώνονται και δια μέσου εικονικών διαμαρτυριών των κολλητών τους, με επιστολές διαμαρτυρίας προς τη ΓΓΑ, αλλά και από μέσα από τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και το αγαπημένο παιχνίδι του Γερόλυμπου!

Πραγματικά, σε ιστοσελίδες φιλικές προς τον Γερόλυμπο και τη διοίκηση της ΕΛΟΚ κυκλοφόρησε ένα κείμενο διαμαρτυρίας, μη τυχόν και γράψουν άλλα αντί άλλων οι "διαμαρτυρόμενοι", και οπωσδήποτε ενημερώθηκαν όλοι οι "αναμένοντες" τα αποτελέσματα της Σχολής να αντιγράψουν το κείμενο, να το υπογράψουν και να το στείλουν στη ΓΓΑ παραπονούμενοι ότι δήθεν η Επιτροπή Διοίκησης δεν επιτελεί το καθήκον της! Στάλθηκαν, λοιπόν καμιά πενηνταριά τέτοιες επιστολές στη ΓΓΑ ζητώντας ούτε λίγο ούτε πολύ να αποδεχθεί η ΓΓΑ το νταβατζιλίκι του Γερόλυμπου!!!

Το κείμενο διαμαρτυρίας ήταν το επόμενο ή περίπου αυτό:

 

[ Όπως ξέρετε η Σχολή Προπονητών Καράτε Γ΄ Κατηγορίας της  ΓΓΑ ολοκληρώθηκε με τη διενέργεια των εξετάσεων ήδη από τις 18 και 19 Οκτωβρίου 2014. Επίσης, τα αποτελέσματα των εξετάσεων επικυρώθηκαν από την Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής στις 23-1-2015, σύμφωνα με τα οποία περιλαμβάνομαι στους επιτυχόντες της Σχολής.

Λόγω της συνεχιζόμενης καθυστέρησης έκδοσης των διπλωμάτων απευθύνθηκα στη ΓΓΑ και στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ, και ενημερώθηκα ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής κ. Καραστάθης αρνείται να ολοκληρώσει τη διαδικασία εκδίδοντας τα διπλώματα στους επιτυχόντες της Σχολής επειδή διαπιστώθηκε πρόβλημα στα δικαιολογητικά ενός μικρού αριθμού υποψηφίων προπονητών για την απόδειξη της πενταετούς ενασχόλησης τους με το άθλημα του καράτε. Συγκεκριμένα τους ζητείται πλέον πέρα από την ύπαρξη σχετικής βεβαίωσης της Ομοσπονδίας, ο υποψήφιος να έχει και δελτίο αθλητικής ιδιότητας για τα πέντε αυτά χρόνια.

Όμως, η απαίτηση αυτή της ΓΓΑ που προβάλλεται από τον κ. Καραστάθη – και ενώ ο έλεγχος των δικαιολογητικών έχει υποτίθεται ήδη διενεργηθεί και ολοκληρωθεί – δεν στηρίζεται σε καμία διάταξη της υπουργικής απόφασης 15768/2014, ΦΕΚ Β/1593, η οποία προβλέπει ως προϋπόθεση τουλάχιστον 5ετή ενεργή συμμετοχή στο άθλημα και ως μέσο για την απόδειξή της την αντίστοιχη βεβαίωση (και πάντως οχι το δελτίο αθλητή).

Σε κάθε περίπτωση, η αδικαιολόγητη και παράνομη αυτή συμπεριφορά της ΓΓΑ δεν μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της έκδοσης των διπλωμάτων για όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους που δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό σχεδόν 7 ολόκληρους μήνες μετά τις εξετάσεις.

Για τους λόγους αυτούς, επειδή πέτυχα στις εξετάσεις της Σχολής Προπονητών και επειδή τα δικαιολογητικά που έχω καταθέσει είναι σύμφωνα με την υπουργική απόφαση και έχουν ήδη ελεγχθεί  από την Επιτροπή διοίκησης, ζητάω να εκδοθεί άμεσα το δίπλωμα μου προπονητή καράτε Γ κατηγορίας.

Σε διαφορετική περίπτωση ζητάω να ελεγχθούν οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι για την ορθή και σύννομη τέλεση των καθηκόντων τους και να με ενημερώσετε για το αποτέλεσμα του ελέγχου.

Επιφυλάσσομαι για την αναζήτηση αποκατάστασης κάθε περαιτέρω ζημίας μου ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων. ]

 

Βάζω στοίχημα ότι το κείμενο αυτό το έγραψαν οι δύο μπουμπούνες Γερόλυμπος και Δημητριάδης, βάζοντας μπροστά ως συνήθως τους ηλίθιους να βγάλουν το φίδι των δικών τους παρανομιών από την τρύπα!!! Το λέω αυτό, διότι το κείμενο είναι γεμάτο παιδαριώδεις ανακρίβειες κατά τα επόμενα και άλλα:

1 - Η Σχολή ΔΕΝ "ολοκληρώθηκε με την διενέργεια των εξετάσεων", διότι οι εξετάσεις, που έγιναν με καραμπινάτα παρατράγουδα, ΔΕΝ έγιναν από την Επιτροπή Διοίκησης, αλλά από την ΕΛΟΚ, τον Μπουλούμπαση και την Γερολύμπου, οι οποίοι είναι και υπόλογοι για αυτή την παρανομία έναντι της ΓΓΑ, αλλά και έναντι των μαθητών της Σχολής!

2 - Τα αποτελέσματα των "πλαστών" εξετάσεων ΔΕΝ επικυρώθηκαν ΝΟΜΙΜΩΣ από την Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής, αλλά κατά καραμπινάτη παράνομη παρέμβαση του επίορκου υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος επενέβη παρανόμως και χωρίς καμιά νόμιμη δικαιοδοσία, πράγμα που αυτομάτως ακυρώνει την παρέμβασή του και άρα ακυρώνει τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα!

3 - "Λόγω της συνεχιζόμενης καθυστέρησης" γράφει ο κάθε δήθεν "διαμαρτυρόμενος" "... ενημερώθηκα ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής κ. Καραστάθης αρνείται να ολοκληρώσει τη διαδικασία εκδίδοντας τα διπλώματα στους επιτυχόντες της Σχολής επειδή διαπιστώθηκε πρόβλημα στα δικαιολογητικά ενός μικρού αριθμού υποψηφίων προπονητών για την απόδειξη της πενταετούς ενασχόλησης τους με το άθλημα του καράτε. Συγκεκριμένα τους ζητείται πλέον πέρα από την ύπαρξη σχετικής βεβαίωσης της Ομοσπονδίας, ο υποψήφιος να έχει και δελτίο αθλητικής ιδιότητας για τα πέντε αυτά χρόνια."

Και εδώ διαστρεβλώνουν την αλήθεια τα παιδάκια: ΔΕΝ βρέθηκαν πέντε λανθασμένα δικαιολογητικά στα 170 σωστά, αλλά βρέθηκαν χοντρές παρανομίες! Αλλά και εκ του κειμένου αυτού και μόνο παρατηρείται εξαρχής "στημένη απάτη" σχετικά με την απόφαση ίδρυσης της Σχολής, διότι η αθλητική ιδιότητα ενός αθλητή πιστοποιείται από την πρώτη συμμετοχή του σε αγώνες και οπωσδήποτε ούτε με απλή βεβαίωση της ΕΛΟΚ (οπότε θα πουλάει και τέτοιες βεβαιώσεις μεταξύ των άλλων) ούτε από την έκδοση του δελτίου αθλητή, πράγμα άχρηστο αν δεν συμμετέχει σε αγώνες! Δηλαδή, αν βγάλω ένα δελτίο στη ... γιαγιά μου, την έκανα ... αθλήτρια??? Το παράδειγμα δεν είναι αστείο, διότι εμφανίστηκαν και γονείς αθλητών, που περίμεναν να πάρουν τα παιδιά τους από την προπόνηση, οι οποίοι τελικά βρέθηκαν με δελτίο αθλητών!!!

Συνεπώς, αν βρέθηκαν συμμετέχοντες στη Σχολή, που ΔΕΝ δικαιούνται να συμμετέχουν και παρ' όλα αυτά έγιναν δεκτοί από την ΕΛΟΚ, τότε οι απατεώνες είναι η ΕΛΟΚ με όλο το ΔΣ αυτής και κατά μείζονα λόγο ο διευθυντής της Σχολής Μπουλούμπασης και το μέλος της Επιτροπής Διοίκησης Γερολύμπου! Επομένως, εγείρονται μέγιστα ερωτήματα νομιμότητας για κάθε δικαιολογητικό κάθε μαθητή της Σχολής! Και αυτό με ευθύνη των διοικούντων την ΕΛΟΚ, οι οποίοι έχοντας σκοπό να δώσουν πτυχίο προπονητή σε γνωστούς και φίλους, που δεν είχαν δικαίωμα να το πάρουν, ταλαιπωρούν όλους τους άλλους, ενώ μιλάμε πλέον για εκτεταμένη απάτη από το ΔΣ/ΕΛΟΚ!!!

Παρενθετικά σε αυτό το σημείο σας τονίζω ότι σκοπεύω να κάνω μια έκθεση στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης σχετικά με όλο αυτό το όργιο παρανομιών της Σχολής Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ ζητώντας του να επέμβει και να την ακυρώσει τελείως, διότι δεν μπορείτε κυρίες και κύριοι μαθήτριες και μαθητές της Σχολής να παρακάμπτει ο νόμος για χάρη σας όλο το εκπαιδευτικό σύστημα της πενταετούς φοίτησης των πτυχιούχων γυμναστών των ΤΕΦΑΑ και να σας δίνει με φοίτηση της πλάκας δύο μηνών ένα πτυχίο εμπειρικού προπονητή για την εξυπηρέτηση των αναγκών των αθλημάτων και εσείς να θέλετε ακόμα και αυτό να το πάρετε κλέβοντας και εξαπατώντας! Επιτέλους! Τι κωλολαός είμαστε!!!

Συνεπώς, η Επιτροπή Διοίκησης θα είναι υπέρ το δέον επιεικής μαζί σας ακόμα και αν ψάξει στη λεπτομέρεια το κάθε έγγραφο-δικαιολογητικό της αναξιόπιστης ΕΛΟΚ, ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να ακυρώσει τη Σχολή!

4 - Στη συνέχεια, ο κάθε διαμαρτυρόμενος/η ισχυρίζεται ότι για τον έλεγχο της αθλητικής ιδιότητας θα έπρεπε να θεωρηθεί αρκετή η βεβαίωση της ΕΛΟΚ! Μα η ΕΛΟΚ βρε ηλίθιοι έχει αποδειχθεί μαφιόζικη οργάνωση, αφού η απόφαση που η ίδια επικαλείται ορίζει ότι από τα λεφτά που δώσατε πρέπει να πληρωθούν μόνο τα έξοδα της Σχολής "ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ" και επομένως τα υπόλοιπα (τα "ρέστα") πρέπει να σας επιστραφούν! Αλλά, ζωύφια, η ΕΛΟΚ πέρασε τα οικονομικά της Σχολής Προπονητών ΠΑΡΑΝΟΜΑ στον Απολογισμό του 2014 για να τσεπώσει το περίσσευμα και οι σύλλογοί σας τον ψηφίσατε: Αυτό αποδεικνύει ότι τους πληρώσατε για να σας δώσουν πτυχία που δεν δικαιούστε! Επομένως, βούρλα, η ΕΛΟΚ, ο Γερόλυμπος, ο Μπουλούμπασης και η Γερολύμπου εξαπατούν καραμπινάτα σε κάθε επίπεδο και εσείς είσαστε συνεργοί και συνένοχοι!!! Ακόμα και όταν υπογράφετε αυτές τις επιστολές, αυτόματα γίνεστε υπόδικοι νομικών αδικημάτων, διότι γίνεστε αυτόματα συνεργοί τους!!! Και πρώτοι και καλύτεροι όσοι έχετε πραγματικά πρόβλημα δικαιολογητικών!

5 - Τέλος, επειδή η συνήθης τακτική της ΕΛΟΚ είναι να διαπράττει παρανομίες και να τις αρνείται εκ των υστέρων μη δίνοντας τα ίδια τα δικά της έγγραφα, έχετε αναρωτηθεί αν η ΕΛΟΚ και τα πρόσωπα που σας κάνουν τους "καλούς φίλους" δίνουν έγκαιρα και έγκυρα στη ΓΓΑ τα έγγραφα που αυτή τους έχει ζητήσει??? Πάρτε παράδειγμα τις πρόσφατες διαγραφές των συλλόγων! Ακόμα οι σύλλογοι προσπαθούν να πάρουν το Πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης, που τους διέγραψε και ο ... μουστακαλής ψάχνει να βρει ... μουστάκι να τους το δώσει!!!

6 - Τέλος, τώρα που μας είπατε για δικαστήρια ... χεστήκαμε!!! Εσείς θα πάτε φυλακή!!!


Με την τελευταία μήνυση κατά Περσίδη (με κλικ εδώ), που ήρθε να προστεθεί στις 3-4 προηγούμενες μεταξύ εμπλεκομένων με την ΕΛΟΚ, με αντικείμενο μεταξύ των άλλων και τη Σχολή Προπονητών Καράτε, είναι φανερό ότι το ΔΣ/ΕΛΟΚ και η Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής μαζί με όλους τους άλλους εμπλεκόμενους θα τεθούν υπό δικαστική διερεύνηση όσον αφορά στη νομιμότητα των πράξεων και των παραλήψεών τους. Συνεπώς, η ΕΛΟΚ είναι πρωταγωνιστικά υπεύθυνη για το όποιο "πάγωμα" των διαδικασιών της Σχολής προκύψει, πράγμα που πρέπει να γνωρίζουν οι αναμένοντες πτυχία!!!


Παράλληλη αναδημοσίευση από το γνωστό Karate News

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ (37269/5 Μαΐου 2015) επιδόθηκε την Τετάρτη 06/05/2015 στην ΓΓΑ δια της οποίας ο κ. Εισαγγελέας πρωτοδικών ΠΑΡΑΓΓΕΛΛΕΙ την χορήγηση στους αιτούντες (Συλλόγους Καράτε) των όσων σε αίτηση τους διαλαμβάνονται. Το KARATE NEWS αφού επιβεβαίωσε την ως άνω πληροφορία και ερεύνησε είναι σε θέση να διευκρινίσει στους φίλους του για τα κάτωθι :

1ον) Την αίτηση υπέβαλαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών δια των πληρεξουσίων Δικηγόρων τους οι πρόσφατα «διαγραμμένοι» (πλην ενός) σύλλογοι Καράτε: ΑΣ Εκπ/τηριων Δούκα (017), ΑΣ
Υπέρτατη Αλήθεια Συνεργασίας Βόλου (011), ΑΣ Παραδοσιακού Καράτε Σότοκαν (094) και ΑΣ Πολιχνίτου Καράτε Σότοκαν (392)

2ον) Τα αιτούμενα που ο κ. Εισαγγελέας παρήγγειλε να χορηγηθούν στους αιτούντες είναι:

α) των πρακτικών και των από Φεβρουαρίου του 2015 αποφάσεων του ΔΣ της ΕΛΟΚ , με τις οποίες παραπέμπονται στην ΓΣ των μελών αυτής με το ερώτημα της διαγραφής.

β) την απόφαση του ΔΣ της ΕΛΟΚ επί των εξηγήσεων των Σωματείων σχετικά με το θέμα παραπομπής/διαγραφής τους

γ) των πρακτικών της ΓΣ των μελών της ΕΛΟΚ της 14/3/2015

δ) των πρακτικών της ΓΣ των μελών της ΕΛΟΚ στην οποία ελήφθη απόφαση να μην συμμετάσχει η ΕΛΟΚ ως μέλος της Karate Federation of Balkan (KFB)

ε) του υπ' αριθμ. 803/27-6-2014 εγγράφου της ΕΛΟΚ προς την Karate Federation of Balkan (KFB) με το οποίο ζητούσε να εγγραφεί (η ΕΛΟΚ) ως μέλος αυτής.

3ον) Τα ως άνω αιτούμενα μέχρι σήμερα ηρνείτο ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ η ΕΛΟΚ να χορηγήσει εις τους αιτούντα συλλόγους, παρεμποδίζοντας έτσι ΣΚΟΠΙΜΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ την άσκηση νομίμων δικαιωμάτων τους.

 

Tο KARATE NEWS επίσης επικοινώνησε με του εκπροσώπους των προσφευγόντων Συλλόγων οι οποίοι μας δήλωσαν σχετικά « η παρούσα ενέργεια μας αποτελεί την αρχή μιας σειράς νομίμων ενεργειών που θα ακολουθήσουμε προκειμένου δικαστικά να αποδειχτεί το παράνομο όλων των ενεργειών, ψευδών διαβεβαιώσεων, πράξεων και παραλείψεων της ΕΛΟΚ και κάθε συμμετέχοντος βάσει των οποίων κριθήκαμε ως διαγραφέντες. Είμαστε σίγουροι ότι με δικαστική συνδρομή θα πετύχουμε την απόλυτη δικαίωση μας και την εξαφάνιση (νομικά) της άκυρης, όπως πιστεύουμε απόφασης διαγραφής μας, αφενός, αλλά και τον ποινικό κολασμό όλων όσων παρανόμως συνέβαλαν σε αυτήν την παρωδία αφ ετέρου. Σύντομα θα καταλάβουν ορισμένοι ότι ζούμε σε μια ευνομούμενη χώρα και η ΕΛΟΚ δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Δεν είναι ιδιοκτησία και μαγαζί κανενός. Δεν είναι υπεράνω του Νόμου ώστε να ενεργεί παρανόμως δίχως επιπτώσεις. Πιστεύουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη η οποία έστω και με βραδείς ρυθμούς επιβάλει την νομιμότητα. Ας παραδειγματιστούμε όλοι από την (ύστερα από πολυετή δικαστικό αγώνα) νομική δικαίωση των παρανόμως απολυθέντων υπαλλήλων της ΕΛΟΚ τους οποίους συγχαίρουμε για την επιμονή και υπομονή τους.

Κλείνοντας σας δηλώνουμε ότι έχουμε τη βούληση την υπομονή και την δυνατότητα να αναζητήσουμε το Δίκαιο και την πλήρη αποκατάσταση μας τόσο ηθικά όσο και υλικά»

Το KARATE NEWS εύχεται καλή δύναμη, κουράγιο και επιτυχία στον αγώνα των προσφευγόντων στην δικαιοσύνη Συλλόγων και διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους του,
έγκυρα και έγκαιρα, για κάθε εξέλιξη.



Δεν μπορεί να καταγγέλονται τέτοια συγκλονιστικά γεγονότα για αθλητική ομοσπονδία και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να κάνει πως δεν βλέπει και δεν ακούει, όταν μάλιστα συνεργάτες του σημερινού Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού έχουν τα παιδιά τους στο καράτε!!!


 


 Όσον αφορά στην Αρχι-Καραλαμογιόκοτα (!!!) δικτάτορα της ΕΛΟΚ, θυμίζουμε πάντα το:

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version


 Η λειτουργία της ΕΛΟΚ είναι απλή: Διοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!!

 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

  Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!! Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .