karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 11/05/2015.

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


έχει και συνέχειες: Μέρος Α΄, Μέρος Β΄, Μέρος Γ΄.

 

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Terminator Αθλητικών Λαμόγιων! Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Μάστερ του Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Φυσιογνωμιστής κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα!

 


 

Την 4/3/2015 οι Χρήστος Μπουλούμπασης, Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου και Εμμανουήλ Δημητριάδης κατέθεσαν ατομικά και οι τρεις μία και την αυτή έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Ευθυμίου Περσίδη (αυτός είμαι εγώ!) για άρθρα του που είχε γράψει και είχε αναρτήσει στον ιστότοπο karate.gr του οποίου είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής.

Την έγκληση αυτή την πληροφορήθηκα σήμερα 11/5/2015 και μιλάμε έσκασα στα γέλια!!! Να πείτε στο δικηγόρο σας άμα θέλει να κερδίζει στα δικαστήρια να του γράφω τις εγκλήσεις ΔΩΡΕΑΝ.

Πάνω που κινδύνευα να πέσω σε μακροχρόνια κατάθλιψη, γιατί δεν είχα σε εκκρεμότητα άλλες μηνύσεις εναντίον μου και είχα αρχίσει να σκυλοβαριέμαι!

Δεν είχα με ποιούς να σπάω πλάκα, αλλά να είσαστε καλά που με φροντίζετε! Δεν ξέρετε τι ζωτικότητα δίνουν σε έναν γέρο της ηλικίας μου οι μηνύσεις από τρία βλήματα!!!

Διότι, μη νομίζετε ότι ο κατηγορούμενος είμαι εγώ! Εκτός του ότι θα γελάνε οι εισαγγελείς και οι δικαστές με την αντιστροφή του κατηγορητηρίου, τώρα μου δώσατε και το έννομο συμφέρον, του οποίου η έλλειψη με κρατούσε έξω από το πανηγύρι σας με την αντιπολίτευσή σας και τις απάτες σας για τις οποίες σας καταγγέλλει! Τώρα πλέον έχω έννομο συμφέρον να σας καταγγείλω προς κάθε κατεύθυνση και να ζητώ έγγραφα και εξηγήσεις για κάθε τι που κάνετε! Και μια και δεν έχω άλλη δουλειά να κάνω, θα πέσω με τα μούτρα σε αυτήν! Τους φουκαράδες τους μάρτυρές σας ήθελα να ήξερα γιατί τους μπλέξατε? Γνωρίζουν άραγε πόσο εύκολο είναι να βρεθούν κατηγορούμενοι για ψευδορκία και ψευδομαρτυρία και να τραβιούνται τα επόμενα πέντε χρόνια σαν κατηγορούμενοι?

Τέλος πάντων, άντε και καλή αρχή, στην υγειά μας και πάντα τέτοια!!!

Βεβαίως, οι εξελίξεις θα περιγράφονται από το karate.gr με κάθε λεπτομέρεια!

Με την τελευταία αυτή μήνυση κατά Περσίδη, που ήρθε να προστεθεί στις 3-4 προηγούμενες μεταξύ εμπλεκομένων με την ΕΛΟΚ, με αντικείμενο μεταξύ των άλλων και τη Σχολή Προπονητών Καράτε, είναι φανερό ότι το ΔΣ/ΕΛΟΚ και η Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής μαζί με όλους τους άλλους εμπλεκόμενους θα τεθούν υπό δικαστική διερεύνηση όσον αφορά στη νομιμότητα των πράξεων και των παραλήψεών τους. Συνεπώς, η ΕΛΟΚ είναι πρωταγωνιστικά υπεύθυνη για το όποιο "πάγωμα" των διαδικασιών της Σχολής προκύψει, πράγμα που πρέπει να γνωρίζουν οι αναμένοντες πτυχία!!!


Παράλληλη αναδημοσίευση από το γνωστό Karate News

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ (37269/5 Μαΐου 2015) επιδόθηκε την Τετάρτη 06/05/2015 στην ΓΓΑ δια της οποίας ο κ. Εισαγγελέας πρωτοδικών ΠΑΡΑΓΓΕΛΛΕΙ την χορήγηση στους αιτούντες (Συλλόγους Καράτε) των όσων σε αίτηση τους διαλαμβάνονται. Το KARATE NEWS αφού επιβεβαίωσε την ως άνω πληροφορία και ερεύνησε είναι σε θέση να διευκρινίσει στους φίλους του για τα κάτωθι :

1ον) Την αίτηση υπέβαλαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών δια των πληρεξουσίων Δικηγόρων τους οι πρόσφατα «διαγραμμένοι» (πλην ενός) σύλλογοι Καράτε: ΑΣ Εκπ/τηριων Δούκα (017), ΑΣ
Υπέρτατη Αλήθεια Συνεργασίας Βόλου (011), ΑΣ Παραδοσιακού Καράτε Σότοκαν (094) και ΑΣ Πολιχνίτου Καράτε Σότοκαν (392)

2ον) Τα αιτούμενα που ο κ. Εισαγγελέας παρήγγειλε να χορηγηθούν στους αιτούντες είναι:

α) των πρακτικών και των από Φεβρουαρίου του 2015 αποφάσεων του ΔΣ της ΕΛΟΚ , με τις οποίες παραπέμπονται στην ΓΣ των μελών αυτής με το ερώτημα της διαγραφής.

β) την απόφαση του ΔΣ της ΕΛΟΚ επί των εξηγήσεων των Σωματείων σχετικά με το θέμα παραπομπής/διαγραφής τους

γ) των πρακτικών της ΓΣ των μελών της ΕΛΟΚ της 14/3/2015

δ) των πρακτικών της ΓΣ των μελών της ΕΛΟΚ στην οποία ελήφθη απόφαση να μην συμμετάσχει η ΕΛΟΚ ως μέλος της Karate Federation of Balkan (KFB)

ε) του υπ' αριθμ. 803/27-6-2014 εγγράφου της ΕΛΟΚ προς την Karate Federation of Balkan (KFB) με το οποίο ζητούσε να εγγραφεί (η ΕΛΟΚ) ως μέλος αυτής.

3ον) Τα ως άνω αιτούμενα μέχρι σήμερα ηρνείτο ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ η ΕΛΟΚ να χορηγήσει εις τους αιτούντα συλλόγους, παρεμποδίζοντας έτσι ΣΚΟΠΙΜΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ την άσκηση νομίμων δικαιωμάτων τους.

 

Tο KARATE NEWS επίσης επικοινώνησε με του εκπροσώπους των προσφευγόντων Συλλόγων οι οποίοι μας δήλωσαν σχετικά « η παρούσα ενέργεια μας αποτελεί την αρχή μιας σειράς νομίμων ενεργειών που θα ακολουθήσουμε προκειμένου δικαστικά να αποδειχτεί το παράνομο όλων των ενεργειών, ψευδών διαβεβαιώσεων, πράξεων και παραλείψεων της ΕΛΟΚ και κάθε συμμετέχοντος βάσει των οποίων κριθήκαμε ως διαγραφέντες. Είμαστε σίγουροι ότι με δικαστική συνδρομή θα πετύχουμε την απόλυτη δικαίωση μας και την εξαφάνιση (νομικά) της άκυρης, όπως πιστεύουμε απόφασης διαγραφής μας, αφενός, αλλά και τον ποινικό κολασμό όλων όσων παρανόμως συνέβαλαν σε αυτήν την παρωδία αφ ετέρου. Σύντομα θα καταλάβουν ορισμένοι ότι ζούμε σε μια ευνομούμενη χώρα και η ΕΛΟΚ δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Δεν είναι ιδιοκτησία και μαγαζί κανενός. Δεν είναι υπεράνω του Νόμου ώστε να ενεργεί παρανόμως δίχως επιπτώσεις. Πιστεύουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη η οποία έστω και με βραδείς ρυθμούς επιβάλει την νομιμότητα. Ας παραδειγματιστούμε όλοι από την (ύστερα από πολυετή δικαστικό αγώνα) νομική δικαίωση των παρανόμως απολυθέντων υπαλλήλων της ΕΛΟΚ τους οποίους συγχαίρουμε για την επιμονή και υπομονή τους.

Κλείνοντας σας δηλώνουμε ότι έχουμε τη βούληση την υπομονή και την δυνατότητα να αναζητήσουμε το Δίκαιο και την πλήρη αποκατάσταση μας τόσο ηθικά όσο και υλικά»

Το KARATE NEWS εύχεται καλή δύναμη, κουράγιο και επιτυχία στον αγώνα των προσφευγόντων στην δικαιοσύνη Συλλόγων και διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους του,
έγκυρα και έγκαιρα, για κάθε εξέλιξη.


 T E R M I N A T O R S

Στο κοντινό παρελθόν, μετά από την επανάσταση στο χώρο της "ηλεκτρο-λαμογικής τεχνολογίας", ο υπερ-υπολογιστής με τα χίλια πρόσωπα Super-Lamoyo αναπτύσσει ιλιγγιωδώς  τη νοημοσύνη του. Σύντομα προκαλεί την επανάσταση των Micro-Lamoyon με σκοπό την εξολόθρευση της ... αθλητικής ομοσπονδίας του Καράτε.

Η μόνη ελπίδα των ανθρώπων είναι μια ομάδα επαναστατών με ηγέτη τον Tim Pers. Το μέλλον πλέον για τους φιλάθλους του Καράτε είναι σκοτεινό και ερεβώδες, αλλά είναι φανερό ότι !

Ο Super-Lamoyo στέλνει από το μέλλον πίσω στο χρόνο διάφορα robot Cyborg τύπου Τ-Χ, δηλαδή προγραμματισμένους μέχρι τελικής καταστροφής εξολοθρευτές, με στόχο να δολοφονήσουν τον Tim Pers, πριν προλάβει να οδηγήσει τους ανθρώπους στη νίκη. Αλλά το Super-Lamoyo δεν γνωρίζει ότι και ο Tim Pers είναι ένα "διαδικτυακό ρομπότ Cyborg τύπου T-800" από το μέλλον, φτιαγμένο από γρανίτη και ατσάλι, που δεν καταλαβαίνει τίποτα, και είναι προγραμματισμένο να οδηγήσει τους ανθρώπους του Καράτε στη νίκη!!!

Αυτή η επίθεση των ρομπότ από το μέλλον έγινε τέσσερις φορές το 1995, μια το 2000, μια το 2005 και μια το 2007 από το Super-Lamoyo! Όλες οι προσπάθειες απέτυχαν και ο Tim Pers πάντα κατάφερνε να γράφει με το θανατηφόρο μαρκαδόρο του όλους τους εξολοθρευτές εκεί που ... δεν πιάνει η μελάνη, αποφασισμένος να οδηγήσει τον υπερ-υπολογιστή Super-Lamoyo σιδηροδέσμιο στην "Ημέρα της Κρίσης" (Judgment Day) για να δώσει λόγο για τις λαμογιές που διέπραττε επί είκοσι χρόνια στο χώρο του Καράτε!!!

Παντού "καθαρίζουνε", εδώ Κοντονή "βρωμάμε"!!!

Ο Super-Lamoyo πουλάει  τίτλους, διπλώματα νταν, διαιτητών, προπονητών, μόρια για ανώτατες σχολές κτλ!

Διαγράφει άτομα, συλλόγους, ομοσπονδίες από την ΕΛΟΚ!

Εκβιάζει για λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπων συλλόγων!

Διενεργεί νοθείες Γενικών Συνελεύσεων, απόκρυψη οικονομικών, πλαστογραφίες κτλ.!

 
Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Tim Pers γλύτωσε για τελευταία φορά. Οι φονικές μηχανές δεν φαίνεται να μπορούν να τον εντοπίσουν και όταν τον εντοπίζουν τις αντιμετωπίζει αγέρωχος και νικηφόρος, ως τη στιγμή που ο Super-Lamoyo κατασκεύασε την πιο εξελιγμένη φονική μηχανή, το φοβερό robot Bul-Bina Dim4, και το έστειλε από τα σκοτάδια του μέλλοντος στο φωτεινό παρόν του 2015 για να εξολοθρεύσει τον Tim Pers! Ο Tim Pers υποδέχθηκε την απειλή με το γνωστό του χιούμορ: "Καλώς τ' αυτά μας!"

 

Το Bul-Bina Dim4 ήταν τρομακτικά ανθεκτικό και επίμονο στις πρώτες του επιθέσεις, αλλά του έλειπε αυτό το ... κάτι που είχε ο Tim Pers!

"Bul-Bina Dim4"

( ο Μπουλούμπασης, η Γερολυμπίνα και ο Δημητριάδης με ... 4ο νταν, άχαχα!!!)

Αλλά το βιολί είχε παρατραβήξει! Τώρα έχουν γίνει πολλά λάθη και η υπόθεση πρέπει να τελειώσει. Οι καταγγελίες είναι πολλές, οι αμαρτίες περισσότερες! Τα Micro-Lamoya του ΔΣ/ΕΛΟΚ έπαιξαν τα κεφάλια τους στη ρώσικη ρουλέτα και έχασαν. Ξέρουν ότι ο Tim Pers το έχει δηλώσει: "Καλός ινδιάνος είναι ο Νεκρός ινδιάνος!"

Θα πάνε όλοι μαζί πακέτο, αν και σαν κότες που είναι δεν τολμάνε να εμφανιστούν στις μάχες των Δικαστηρίων και κρύβονταν πίσω από φουστάνια! Ούτε μάρτυρες δεν έχουν!

Το Super-Lamoyo δεν τόλμησε να εμφανιστεί στο πεδίο της μάχης και κρύφτηκε η Κότα πίσω από τα φουστάνια της γυναίκας του, η οποία σηκώνει πλέον τα οικογενειακά βάρη συμμετέχοντας 100% στις λαμογιές του άντρα (?) της!

Ο Tim Pers, βέβαια, πιστεύει στην ισότητα των δύο φύλων και άρα δεν κωλώνει να πλακώσει στα χαστούκια ακόμα και γυναίκες!!!

Το θέμα, όμως, δεν είναι τι έκανε το ζεύγος! Το θέμα είναι τι κάνει όλο το ΔΣ/ΕΛΟΚ και ο Tim Pers ετοιμάζει ένα κοινό φέρετρο για όλα τα λαμόγια μαζί!!!

Αυτή η έγκληση ήταν η πρώτη τους επίθεση με τον ισχυρισμό (δεξιά) ότι τα δημοσιεύματα του karate.gr τα πήραν είδηση μόλις την 6.12.2014 αποκρύπτοντας, σαν λαμόγια που είναι, ότι είχαν χάσει τον ύπνο τους από το 2013 ένεκα των άρθρων του karate.gr και το διάβαζαν μέρα-νύχτα!!!

Σημειώνω σε αυτό το σημείο ότι στο Πόρισμα της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών Καράτε μετά από εντολή του Γιάννη Ανδριανού για διερεύνηση των καταγγελιών του karate.gr και στην παράγραφο (7) αναγράφονται τα εξής! "Η αναφορά στη σελίδα 10 παρ. 14 δεν περιλαμβάνεται στο Πόρισμα, διότι έχει ξεκινήσει νομική διαδικασία για την υπόθεση και εκκρεμεί δικαστική απόφαση." Η αναφορά της σελ. 10, παρ. 14 ήταν στο πρόσωπο του Γιώργου Γερόλυμπου και το Πόρισμα δεν ασχολήθηκε με αυτήν καθόλου, διότι στη συζήτηση της Επιτροπής παρενέβη η κυρά-Μαγδάλω η ψεύτρα, η γυναίκα του Γερόλυμπου, και δήλωσε ότι "η υπόθεση βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση" για να μην ασχοληθεί η Επιτροπή με τον έλεγχο του ρόλου του άνδρα της. Η δήλωσή της ήταν προφανώς ψευδής και τα μέλη της Επιτροπής τη δέχθηκαν επιπόλαια και αβασάνιστα χωρίς να της ζητήσουν τότε τη μήνυση που δήθεν είχε ήδη κατατεθεί εναντίον μου. Συνεπώς, ακόμα και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης λειτούργησαν υπέρ του Γερόλυμπου και κατά των συμφερόντων των συλλόγων και των αθλητών! Το Πόρισμα φέρει ημερομηνία 15-1-2015, η ανωτέρω συζήτηση είχε γίνει από τον Οκτώβριο-Νοέμβριο 2014, δηλαδή πολύ νωρίτερα και η έγκληση εναντίον μου υπεβλήθη την 4-3-2015!    ΓΓΑ = ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής!!!

Και ειδικεύουν τα σημεία στα οποία δήθεν συκοφαντήθηκαν από το άρθρο μου της 27-11-2014:

Όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στην έγκληση θα τα αντικρούσω λεπτομερώς σε αναλυτικά άρθρα μόλις πάρω στοιχεία και από τη ΓΓΑ, αλλά η "πενταετής ενεργή αθλητική συμμετοχή" αποτελεί ένα στοιχείο, το οποίο και η ίδια η ΓΓΑ δεν γνωρίζει να ξεκαθαρίσει, ενώ είναι τόσο αυτονόητο και τόσο προφανές!

Το ΔΣ/ΕΛΟΚ μπερδεύει συστηματικά την έννοια του ανωτέρω στοιχείου για να εγκλωβίσει την Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής Προπονητών σε αδιέξοδα και να επιβάλει τελικά τις δικές του επιδιώξεις!

(πρώτα δεξιά και μετά κάτω)

Η πρώτη μου απάντηση στην ανωτέρω έγκληση είναι ότι επειδή υποβλήθηκε την 4-3-2015 είναι εκπρόθεσμη και άρα πετιέται στο καλάθι των αχρήστων, διότι οι εγκλήσεις τέτοιου είδους έχουν προθεσμία υποβολής μόνο τρεις μήνες έξω από την οποία απορρίπτονται! Ισχυρίζονται βέβαια οι εγκαλούντες ότι τα άρθρα μου τα πήρε χαμπάρι ο πιο "παρατηρητικός" από αυτούς Μάνος Δημητριάδης την 6-12-2014, δηλαδή τρεις μήνες παρά δύο ημέρες πριν υποβάλουν την έγκληση, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι όλοι αυτοί οι κοτο-ψευταράδες είχαν χάσει τον ύπνο τους από τα άρθρα μου από το 2013 και τα διάβαζαν μέρα-νύχτα:

26/11/2013 - Από Δήμαρχος, ... κλητήρας! Τελικά συμπεράσματα και οι πραγματικές επιπτώσεις στον Γερόλυμπο και στην ΕΛΟΚ.

4/12/2013 - Οι τελευταίες ανανεούμενες πληροφορίες για τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ! Δεκέμβριος 2013!

30/1/2014 - Οι τελευταίες ανανεούμενες πληροφορίες για τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ! Ιανουάριος 2014!

4/2/2014 -  Πωλούνται ... Αντιαρματικά Βλήματα! ΕΛΟΚ, Φεβρουάριος 2014!

5/2/2014 - Δείξε το σεβασμό σου στον αντίπαλο με το ... Κινέζικο Μαρτύριο της Σταγόνας!

17/2/2014 - Προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού:  Κύριε Ανδριανέ, πού πάνε τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων που δίνει επί είκοσι χρόνια η ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ για δημιουργία και συντήρηση ενός ιστότοπου με μηδενικό περιεχόμενο???

19/2/2014 - Η πειθαρχική δίωξη και καταδίκη των Γ. Σανιώτη και Γ. Μπίκα απο τη ΔΕ/ΕΛΟΚ και η πανηγυρική τους αθώωση από το ΑΣΕΑΔ.

2/3/2014 -  ΕΛΟΚ-ΔΙΑΥΓΕΙΑ:  Ακόμα μια μεγαλειώδης Απάτη των Πολιτικών!

5/3/2014 -   ΕΛΟΚ-ΓΓΑ:  Η Πυραμίδα της Απάτης! Πώς η ΓΓΑ υποθάλπει μια εκτεταμένη φοροδιαφυγή!

10/3/2014 -  Σας φτύνουνε και λέτε … «βρέχει»! Εκτεταμένη ΝΟΘΕΙΑ στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε - ΕΛΟΚ!

19/3/2014 - Ο Καραγκιόζης … Δικαστής!  Ποιοι Καραγκιόζηδες διοικούν τον Αθλητισμό της χώρας?

και όλα τα υπόλοιπα από τα Περιεχόμενα του κεφαλαίου ΕΛΟΚ.

Αλλά τι έκαναν και άργησαν τόσο πολύ να υποβάλουν μια έγκληση εναντίον μου, αφού τους συκοφαντούσα? Η απαντήσεις είναι τρεις μαζί: 1) Δεν τους συκοφαντώ, αλλά γράφω πάντα την αλήθεια! 2) Δεν εύρισκαν ούτε αναμάρτητους μηνυτές ούτε αναμάρτητους μάρτυρες, αφού από τα 11 μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ μόνο 3 υπέγραψαν την έγκληση (οι άλλοι δεν προσβλήθηκαν?), ένα μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ μπήκε μάρτυρας μαζί με μια ανεγκέφαλη εκτός ΕΛΟΚ και η Αρχι-καραλαμογιό-Κοτα δεξιά κάνει το ... παγώνι!!!

Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ"

Μπουλούμπασης

Πρόεδρος

Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Δημητριάδης

Γεν. Γραμματέας


Χονδροματίδης

Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπ.

Βόβλας

Ταμίας

Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


Γκουβούσης

Έφορος Υλικού

Καρβούνης

Εφ. Εθν. Ομάδων

Πάσης

... Σουπιά!

"I'm back!"  Τώρα, όμως, θα σας ... terminate!!!

 

έχει και συνέχειες: Μέρος Α΄, Μέρος Β΄, Μέρος Γ΄.


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε