karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 10/3/2014. Τελευταία ενημέρωση 1/3/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!



Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος


Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός


Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου

 Καταγγέλλω τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού 1) για εγκληματική αδιαφορία όσον αφορά στα τεκταινόμενα στην ομοσπονδία του καράτε ΕΛΟΚ, 2) για τη διαιώνιση του χαρακτηριστικού της Νέας Δημοκρατίας «Συνδρόμου του Γερόλυμπου», που έχει γίνει πλέον «Σήμα Κατατεθέν» της τελευταίας! 

Αλλά και (1/3/2015) 3) Καταγγέλλω και την απόλυτη αδιαφορία της Κυβέρνησης της Κωλοτούμπας για ό,τι συμβαίνει στις αθλητικές ομοσπονδίες. Ένα ολόκληρο μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ΔΕΝ έχουμε ακόμα ούτε υφυπουργό ούτε Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού!!!

 

Ο πρωθυπουργός

της Αριστερής Κωλοτούμπας

Αλέξης Τσίπρας.

Ο Υπουργός Πολιτισμού & Παιδείας της Αριστερής  Κωλοτούμπας Αριστείδης Μπαλτάς

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Αριστερής Κωλοτούμπας

Σταύρος Κοντονής


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της Αριστερής Κωλοτούμπας Ιούλιος Συναδινός

 

Για να δούμε τι θα κάνει στον Αθλητισμό, τη ΓΓΑ και το Καράτε το Κόμμα της ... Αριστερής Κωλοτούμπας!!!


 Σας φτύνουν και λέτε … «βρέχει»! Εκτεταμένη ΝΟΘΕΙΑ στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε - ΕΛΟΚ!

 

 Σας βλέπω όλους που διαβάζετε το παρακάτω άρθρο μου για να οργανώσετε τα Λαμόγια τους ψεύτικους αντιπροσώπους (κοτούλες!!!) των Λαμόγιων συλλόγων σας για την επερχόμενη Γενική Συνέλευση, ώστε να διαγράψετε τους συλλόγους!!! Τους περιμένω να τους κάνω ... ρόμπες πάλι!!!


 Σας φτύνουν
 και λέτε … «βρέχει»!

 

 Εκτεταμένη ΝΟΘΕΙΑ στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε - ΕΛΟΚ!


 Το παρόν δημοσίευμα αποστέλλεται με email προς την ΓΓΑ και το ΣΔΟΕ!

 Αποδεικτικό αποστολής και λήψης email προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ εδώ!)


 Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Φυσιογνωμιστής (Profiler) κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα! J


 Εκτεταμένη και μεθοδική νοθεία στις εκλογές της ΕΛΟΚ του Νοεμβρίου 2012 με καθοδήγηση του Γερόλυμπου και σύμπραξη όλου του προηγούμενου και τωρινού ΔΣ/ΕΛΟΚ, αλλά και παραπλάνηση της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ!

 

Κατά πρώτο λόγο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συλλόγους που μου έστειλαν ανώνυμα (και ήταν τρεις, παρακαλώ) τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΛΟΚ του 2012, ώστε να αποκαλύψω τεκμηριωμένα την εκτεταμένη νοθεία, που έγινε από τους αθλητοπατέρες της ΕΛΟΚ! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το να κλέβεις το δημοκρατικό δικαίωμα του συμπολίτη σου της συμμετοχής στις αποφάσεις για θέματα, που τον αφορούν, στον τομέα του αθλητισμού είναι μια άθλια, χυδαία και καταδικαστέα εγκληματική πράξη, η οποία κάτω από το πρίσμα του κομματικού φανατισμού, που επικρατεί στον αθλητισμό της «διευθύντριας» ΓΓΑ, έχει παραμορφωθεί σε πολιτική εξυπνάδα και μαγκιά! Αλλά αυτή η πολιτική εξυπνάδα και μαγκιά δημιούργησε «προσωποπαγή τέρατα» τα οποία, αφού γιγαντώθηκαν σε «αθλητικές βδέλλες» με τη στήριξη συγκεκριμένων κομματικών κέντρων, και αφού μετέτρεψαν αυτή την αθλητική τους ισχύ σε οικονομικό όφελος, είναι πλέον δύσκολο έως αδύνατο να αποκολληθούν από το σώμα της υγιούς αθλητικής κίνησης ρουφώντας στυγνά και συστηματικά το αίμα του αθλητικού ιδεώδους!

Κατά δεύτερο λόγο, για πολλοστή φορά στα τελευταία … είκοσι χρόνια καταγγέλλω την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού 1) επιεικώς για εγκληματική αδιαφορία όσον αφορά στα τεκταινόμενα στην ομοσπονδία του καράτε ΕΛΟΚ, και 2) μη επιεικώς αλλά αυστηρώς για την διαιώνιση του χαρακτηριστικού της Νέας Δημοκρατίας «Συνδρόμου του Γερόλυμπου», που έχει γίνει πλέον «Σήμα Κατατεθέν» της τελευταίας. Ο αθλητικός αυτός παράγοντας, που ενισχύεται από ισχυρά και γνωστά στελέχη της ΝΔ έχει κατεξευτελίσει το αθλητικό ιδεώδες και χρησιμοποιείται από τον αθλητικό τομέα της ΝΔ για την βρώμικη δουλειά της αρπαγής των διοικήσεων ομοσπονδιών. ’λλωστε είναι γνωστός ο βρώμικος πόλεμος μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για το ποιος θα επικρατήσει στον τομέα του αθλητισμού!

 

Αντικείμενο του παρόντος άρθρου είναι να καταδείξει τη ΝΟΘΕΙΑ που έλαβε χώρα κατά τις εκλογές του 2012 της ΕΛΟΚ για Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) και Ελεγκτική Επιτροπή (ΕΕ), πράγμα που σημαίνει ότι το ίδιο γινόταν για όλα τα είκοσι τελευταία χρόνια, που βγαίνει διοίκηση η πλευρά του Γερόλυμπου με ποσοστά 95-100%!!! Απορίας άξιον είναι γιατί η ΝΔ δεν βάζει τον Γερόλυμπο … Ευρωβουλευτή να πάρουμε … όλη την Ευρώπη μέσα σε μια νύχτα! Με απλό περίπατο θα τους παίρναμε και τα … σώβρακα!

Η ΝΟΘΕΙΑ των εκλογών θα αποδειχθεί από τη μελέτη των επομένων σχετικών εγγράφων, που περιήλθαν ανωνύμως, αλλά ασφαλώς στα χέρια μου, και σας δίνονται εδώ σε pdf:

1) του Πρακτικού Ανάδειξης Εφορευτικής Επιτροπής,

2) του Πρακτικού Αρχαιρεσιών, και

3) του Πίνακα Ψηφισάντων Αντιπροσώπων κατά σύλλογο.


 Σύντομο Ιστορικό

Πριν από την ημέρα των εκλογών, όμως, και για να διενεργηθούν νόμιμες και διαφανείς εκλογές θα έπρεπε να είναι δημοκρατικά και ισότιμα διαθέσιμα στους συνδυασμούς, που λάμβαναν μέρος στις εκλογές, και σε εύλογο χρόνο πριν από τις εκλογές:

 

4) τα Αρχεία-Μητρώα των νόμιμων συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ και των νόμιμων αντιπροσώπων τους, με πληρωμένες συνδρομές μέχρι και το 2012, καθώς και με 10 και άνω αθλητές στους αγώνες της ΕΛΟΚ του 2011, ώστε να ελέγχεται ο πίνακας (3), και όχι να υφίσταται κατά δήλωση του ΔΣ, το οποίο είχε στόχο την επανεκλογή του!

5) τα Αρχεία-Μητρώα των Προπονητών των συλλόγων της ΕΛΟΚ, αφού αυτή η ιδιότητα αποτελεί κώλυμα στην αντιπροσώπευση συλλόγων καθώς και για υποψηφιότητα στα όργανα διοίκησης της ΕΛΟΚ,

6) τα Αρχεία-Μητρώα των Διαιτητών-Κριτών της ομοσπονδίας, αφού αυτή η ιδιότητα αποτελεί κώλυμα στην αντιπροσώπευση συλλόγων καθώς και για υποψηφιότητα στα όργανα διοίκησης της ΕΛΟΚ,

7) τα Αρχεία-Μητρώα των υπολοίπων ασχολουμένων με διαιτητικό έργο (ζυγιστές, χρονομέτρες, γραμματεία κτλ.), αφού και αυτή η ιδιότητα αποτελεί κώλυμα στην αντιπροσώπευση συλλόγων καθώς και για υποψηφιότητα στα όργανα διοίκησης, ενώ τέλος,

8) λίγο πριν από τη διενέργεια των εκλογών θα έπρεπε να επιδειχθούν τα απαραίτητα ποινικά μητρώα των υποψηφίων ατόμων για ΔΣ και ΕΕ της ΕΛΟΚ.

 

Εκτός των ανωτέρω, και επί μονίμου βάσεως θα έπρεπε η ΕΛΟΚ να διατηρεί ως διαρκή και διαθέσιμα αρχεία στον ιστότοπό της:

 

9) τα Αρχεία-Μητρώα των συλλόγων-μελών της με πλήρεις διευθύνσεις,

10) τα Αρχεία-Μητρώα των μαύρων ζωνών κατά εξετάσεις και συνολικά

11) τα Αρχεία-Μητρώα των συνθέσεων των διοικήσεών της καθ’ όλα τα έτη από την ίδρυσή της,

12) το ιδρυτικό καταστατικό και τις νόμιμες τροποποιήσεις του από ιδρύσεώς της,

13) τον αρχικό Εσωτερικό της Κανονισμό και τις επόμενες τροποποιήσεις του,

14) τους απολογισμούς μηνών και ετών με βάση την υποχρέωση στο νόμο περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ (καλά τώρα!).

 

Αλλά όταν τις ομοσπονδίες τις εποπτεύει μια άχρηστη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι πολύ φυσικό η ΕΛΟΚ να εισπράττει μεγάλα ποσά για τη διατήρηση του ιστότοπού της www.elok.gr και αυτόν να τον διατηρεί εσκεμμένα ΑΔΕΙΟ! Συνεπώς, η ΕΛΟΚ δεν διατηρεί δημοσιευμένα τα ως άνω 9 έως 14, διότι μας έχει γραμμένους και εμάς και την ΓΓΑ! Και επίσης συνεπώς, η ΕΛΟΚ δεν δημοσιεύει, όπως έχει υποχρέωση, τα ως άνω 4 έως 8, διότι, εκτός του ότι μας έχει γραμμένους και εμάς και την ΓΓΑ, με την έλλειψη στοιχείων διατηρεί την ευχέρεια να ΝΟΘΕΥΕΙ τα αποτελέσματα των εκλογών κάθε τέσσερα χρόνια, ώστε να διατηρείται στην εξουσία ο Γερόλυμπος δια μέσου των ανδρεικέλων του, που βάζει κάθε τόσο στο Διοικητικό της Συμβούλιο!

Τελικό συμπέρασμα, το ΔΣ/ΕΛΟΚ διενήργησε εκλογές μέσα στο σκοτάδι βγάζοντας σαν λαγό από το καπέλο ως Νέο ΔΣ τον ίδιο του τον παλιό εαυτό!!! Τα ίδια άτομα στις ίδιες θέσεις και ο Επίτιμος στο Θρόνο του Δικτάτορα! Κάτι ανάμεσα σε … Κεντρική Αφρική, Κεντρική Ασία και … Λατινική Αμερική! Με μια λέξη: Αυνανιστάν!!!


  Οι μεγαλομέτοχοι της ... "εταιρείας LA MOYA" και "κολλητοί" τους!!!
 οι οποίοι εκμεταλλεύονται την ΕΛΟΚ σαν να είναι προσωπική τους επιχείρηση

 υπό την άγνοια, αδιαφορία και ανοχή της άχρηστης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!!!

1-Μπουλούμπασης

Πρόεδρος

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

3-Δημητριάδης

Γεν. Γραμματέας

4-Κοσμίδης

Α'  Αντιπρόεδρος


5-Χανικιάν

Β'  Αντιπρόεδρος

6-Βόβλας

Ταμίας

7-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


8-Γκουβούσης

Έφορος Υλικού

9-Καρβούνης

Εφ. Εθν. Ομάδας


10-Χονδροματίδης

Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής

11-Πάσης

... Σουπιά!

12-Γκάζι, Διευθυντής Αθλήματος ???

13-Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ"

"Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ"


14-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata"


15-Αυτόν τον ψάχνω ακόμα!

 

Γιατί Σκοπελίτης???  Ο Πέτρος Σκοπελίτης είναι, κατά πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της SPORTDATA, η οποία προμηθεύει το διαδικτυακό λογισμικό αναγγελίας πληροφοριών, δηλώσεων συμμετοχών, κληρώσεων των αγώνων κάθε κατηγορίας και έκδοσης και δημοσίευσης των αποτελεσμάτων των αγώνων της ΕΛΟΚ! Δηλαδή είναι «προμηθευτής» της ΕΛΟΚ και, αν είναι έτσι, σε Πρώτη φάση βάσει του αθλητικού νόμου είναι καραμπινάτος ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ συλλόγου! Σε δεύτερη φάση είναι ο ίδιος και τα τρία παιδιά του γραμμένοι στο σύλλογο Γουάντο-ρύου καράτε του Μπουλούμπαση, ενώ εδώ αντιπροσωπεύει άλλον σύλλογο από αυτόν του Μπουλούμπαση! Μιλάμε για ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ! Σε Τρίτη φάση, η ΕΛΟΚ είχε ήδη άλλο αγορασμένο λογισμικό, με το οποίο διενεργούσε τους αγώνες της και το αχρήστευσε για να το αντικαταστήσει με αυτό της SPORTDATA! Η απλή Διαπλοκή γίνεται ΔΙΑΠΛΟΚΆΡΑ! Σε Τέταρτη φάση δεν υπάρχει λογισμικό στον κόσμο, το οποίο μεταξύ των επιλογών του να μην έχει και επιλογές «κατά τις επιθυμίες του χρήστη» (απλούστατα, διότι τότε δεν θα το αγόραζε κανείς), πράγμα που σημαίνει ότι οι κληρώσεις μπορούν άνετα να μην είναι «τυχαίες» όπως σας λένε, αλλά έχουν τη δυνατότητα να μαγειρεύονται με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει: από απλή αισχρή κλοπή της νίκης από έναν άξιο αθλητή προς όφελος άλλου ευνοούμενου αθλητή μέχρι … μόρια για τις ανώτατες σχολές (!), διότι η κλήρωση είναι η δεύτερη μετά την ζύγιση ευκαιρία για αλλοίωση του αποτελέσματος. Η τρίτη είναι βέβαια ο … κωλοδιαιτητής!

Δηλαδή ο αετονύχης του λογισμικού των αγώνων Πέτρος Σκοπελίτης, ο οποίος ως ειδικός διενεργεί τις κληρώσεις, έχει τρία παιδιά στον Μπουλούμπαση, είναι και ο ίδιος μέλος αυτού του συλλόγου Γουάντο-ρύου Καράτε, γι’ αυτό του φτιάχνει συνεχώς και “OPEN SEMINARS”, και αντιπροσώπευσε τον σύλλογο “401 – Κέντρο Καράτε Σότοκαν Ιλισίων”!!! Η απλή Διαπλοκή έχει γίνει ΔΙΑΠΛΟΚΑΡΆΡΑ, διότι οι δύο αυτοί κύριοι δεν συνδέονται μόνο με αθλητικούς κοινούς στόχους και πεποιθήσεις, αλλά έχουν αλληλένδετα οικονομικά συμφέροντα εις βάρος του αγνού αθλητισμού και σας εξαπατούν όλους ανεξαιρέτως!!!

Τέλος, προσωρινά για εδώ διότι θα επανέλθω σε αυτό το θέμα, οι εισπράξεις από τις συμμετοχές σε αγώνες δεν πάνε σε λογαριασμό της ΕΛΟΚ, που ελέγχεται, λέμε τώρα (τρομάρα σας!), αλλά περνάνε από ιδιωτική εταιρεία, όπου ο έλεγχος χάνεται!!! Καταλήξαμε σε … ΔΙΑΠΛΟΚΑΡΑΡΆΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ … ΓΟΝΕΩΝ, που λένε!!! 

ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ !!!

 

Με τα αποδεικτικά στοιχεία, που εκτίθενται εδώ, αποδεικνύω ότι οι εκλογές του ΝΟΕ-2012 ήταν παράνομες, το ΔΣ που πρόκυψε από αυτές 1) είναι και για αυτό το λόγο παράνομο, 2) αλλά και εκ της συνθέσεώς του, η οποία κάθε στιγμή αντίκειται στον αθλητικό νόμο, καθώς και 3) διότι παραβαίνει κάθε στιγμή και την φορολογική νομοθεσία! Όποιος θέλει δικαστική σύγκρουση, ψοφάω για τέτοια, τον προειδοποιώ ότι ποτέ δεν εκθέτω όλα τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου, ενώ επιπλέον τώρα έχω και μάρτυρες!!!

Εκ των ανωτέρω και ο πιο βλάκας πιστεύω ότι θα καταλαβαίνει ότι όλες οι αποφάσεις για δικαστικές επιτροπές, δαπάνες, γενικές συνελεύσεις και άλλα θέματα, που έχει πάρει αυτό το παράνομο ΔΣ, είναι ΑΚΥΡΕΣ και υπόκεινται στον κίνδυνο αγωγών ή μηνύσεων από συλλόγους, γονείς και αθλητές! Γι' αυτό καλά θα κάνουν τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ να παραιτηθούν ... εχθές, ώστε να λειτουργήσει η ΕΛΟΚ νόμιμα με άλλη διοίκηση! Μην ακούτε τι σας λέει ο Γερόλυμπος ότι όλα θα πάνε καλά! Αυτός όταν στριμώξουν τα πράγματα θα πει "Εγώ είμαι στο τρίαθλο, τι δουλειά έχω με το καράτε! ’λλοι διοικούσαν!" Τότε, οι δαπάνες της ΕΛΟΚ θα πληρωθούν από τις περιουσίες των μελών του ΔΣ, κορόιδα!


 Η μελέτη του Πρακτικού Ανάδειξης Εφορευτικής Επιτροπής.

Πρώτη καραμπινάτη παρανομία είναι ότι το καταστατικό της ΕΛΟΚ ορίζει ότι «οι εκλογές διενεργούνται από τριμελή εφορευτική επιτροπή της οποίας προεδρεύει δικαστικός αντιπρόσωπος», ενώ στην πραγματικότητα δεν έγινε έτσι. Να σας το δώσω πιο κατανοητά: οι εκλογές διενεργούνται: 1) «από τριμελή εφορευτική επιτροπή» και 2) «της οποίας προεδρεύει δικαστικός αντιπρόσωπος»! Δηλαδή πρώτα φτιάχνουμε την εφορευτική επιτροπή από τρία άτομα της ΕΛΟΚ και την έχουμε στο χέρι (!) και μετά σε αυτά τα τρία άτομα βάζουμε έναν δικαστικό αντιπρόσωπο για πρόεδρο ως τέταρτο άτομο! Τι δεν καταλαβαίνετε βρε βλήματα??? Είκοσι χρόνια κάνετε άκυρες εκλογές! Βάσει του Πρακτικού η Εφορευτική Επιτροπή αποτελείτο από δύο άτομα και αυτό είναι αιτία ακύρωσης των εκλογών!

 

Το Πρακτικό Αρχαιρεσιών γράφει:

«Η Εφορευτική Επιτροπή παρέλαβε τις δηλώσεις υποψηφιότητας που είχαν υποβληθεί και αφού τις έλεγξε για να διαπιστώσει το δικαίωμα της εκλογιμότητας, προχώρησε στην ανακήρυξη των υποψηφίων.»

Η έκφραση αυτή αποδεικνύει ότι η Εφορευτική Επιτροπή είχε την ανωτέρω υποχρέωση και αρμοδιότητα, αλλά ενήργησε παράνομα, διότι δεν αναφέρεται αναλυτικά ποια ακριβώς στοιχεία έλεγξε η Εφορευτική Επιτροπή, δηλαδή δεν καθίσταται επακριβώς βέβαιο ότι ελέγχθηκαν για όλους τους υποψήφιους ένα-ένα όλα τα κωλύματα από τα σχετικά Αρχεία-Μητρώα, που καθιστούν απαράδεκτη την υποψηφιότητά τους, και βρέθηκαν «καθαροί», όπως επίσης δεν αναφέρεται καθόλου αν υποβλήθηκαν και ελέχθησαν τα απαραίτητα ποινικά τους μητρώα! Ελλείψει της αναλυτικής διατύπωσης των ανωτέρω και άρα της εύλογης αμφιβολίας για τον απαραίτητο τυπικό έλεγχο, το Πρακτικό αυτό είναι παράνομο και οδηγεί σε ακύρωση των εκλογών! Με τις τόσες φορές που με σύρατε στα δικαστήρια έχω γίνει ... μισός δικηγόρος!

Το Πρακτικό Αρχαιρεσιών γράφει ότι βρέθηκαν 95 έγκυρα ψηφοδέλτια, 1 άκυρο και 0 λευκά. Ο συνδυασμός «Ελληνικό Καράτε» (και όχι … Αλαμπουρνέζικο!) έλαβε 83 ψηφοδέλτια και ο συνδυασμός «Καράτε 2012» (φοβερή φαντασία στην ονομασία, ρε Μπίκα!) έλαβε 12 ψήφους, κάτω από 20%, και πήρε ένα … τζιτζίκι να το … πεταλώσει στον ανήφορο! Ακολουθούν οι μετρήσεις των ψήφων και η ανάδειξη των μελών του ΔΣ και της ΕΕ.


 [ Παρένθεση: Τελευταία εμφανίστηκε ένα ανώνυμο blog με ονομασία «Ελληνικό Καράτε», που γράφει κοτσάνες αναφερόμενες στην ΕΛΟΚ! Μπορεί να είναι σύμπτωση του ονόματος με τον πιο πάνω συνδυασμό στις εκλογές της ΕΛΟΚ, μπορεί και όχι! Σε αυτό το blog εκτός από τις ακαταλαβίστικες βλακείες δημοσιεύεται έξω από τα εσωτερικά της ΕΛΟΚ και μια ηλίθια επιστολή του Προέδρου της ITKF Richard Jorgensen προς εμένα με κοινοποίηση στον Vladimir Yorga! Ο μόνος τρόπος να βρέθηκε αυτή η επιστολή σε αυτό το blog είναι να την έδωσε ο Yorga στον Παναγιώτη Δρακόπουλο, αυτός στον Γιώργο Γερόλυμπο και αυτός να την δημοσίευσε! Η επιστολή αυτή και ο τίτλος του blog ίδιος με την ονομασία του συνδυασμού, που κέρδισε τις εκλογές στην ΕΛΟΚ, ενώ ταυτόχρονα η ΕΛΟΚ δεν έχει ήδη διαχωρίσει τη θέση της από αυτό το blog, δίνει την εντύπωση ότι το blog το γράφουν δύο συγκεκριμένα άτομα! Όπως και να έχει το πράγμα, επειδή σιχαίνομαι τις ανωνυμίες και με δεδομένο ότι πάντα σε ό,τι έγραφα έβαζα την υπογραφή μου αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και την ευθύνη, λαμβάνω την … οικειότητα να δωρίσω στις "Κότες-ιδιοκτήτες-συντάκτες" του εν λόγω blog … το σετάκι από στριγκάκια στην φωτό αριστερά με την υποσημείωση ότι μπροστά τους ο … Λάκης Γαβαλάς (δεξιά) φαντάζει ως … το απόλυτο αρσενικό!!!  Κλείνει η παρένθεση! ] 


 "ΡΕΣΙΤΑΛS"  ΝΟΘΕΙΑΣ

 Το ΠΡΩΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΝΟΘΕΙΑΣ έγινε πριν από τις εκλογές από τα ίδια μέλη του ίδιου ΔΣ/ΕΛΟΚ με τη χρήση και βοήθεια της παράνομης Δικαστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ, όπως αναλυτικά δημοσίευσα στο άρθρο μου με τίτλο «19/2/2014 - Η πειθαρχική δίωξη και καταδίκη των Γ. Σανιώτη και Γ. Μπίκα απο τη ΔΕ/ΕΛΟΚ και η πανηγυρική τους αθώωση από το ΑΣΕΑΔ.» Σε αυτό το δημοσίευμα αποδεικνύεται η εκ των προτέρων βρώμικη και μεθοδευμένη από τον Γερόλυμπο και το ΔΣ/ΕΛΟΚ ΝΟΘΕΥΣΗ των εκλογών 2012 της ΕΛΟΚ. Ήταν στημένο σχέδιο να εμποδίσουν τους υποψήφιους για το ΔΣ ΕΛΟΚ Γ. Σανιώτη και Γ. Μπίκα να λάβουν μέρος στις εκλογές: τους κατηγόρησαν με ψεύτικες κατηγορίες, τους τιμώρησε η δικαστική επιτροπή με ασαφή αποκλεισμό, τους εμπόδισαν να πάρουν μέρος στις εκλογές, πράγμα που ανετράπη με απόφαση του ΑΣΕΑΔ, εμπόδισαν παράνομα επτά συλλόγους τους να ψηφίσουν, χάθηκε η ημέρα των εκλογών, και έτσι πήρε ο συνδυασμός «Ελληνικό Καράτε» όλες τις θέσεις της διοίκησης. Και η άχρηστη ΓΓΑ χρηματοδοτεί τους «κλέφτες» των εκλογών! Μην μου προβάλετε το «αυτοδιοίκητο» των αθλητικών ομοσπονδιών, διότι όταν θέλετε να προωθήσετε κομματικά σας συμφέροντα, πνίγετε τις ομοσπονδίες με στέρηση των επιχορηγήσεων! ’ρα συμμετέχετε στην εκτεταμένη διαφθορά και διαπλοκή!

Οι σύλλογοι που αποκλείστηκαν παράνομα από τις εκλογές (με Αριθμό Μητρώου ΕΛΟΚ, Όνομα και Αντιπρόσωπο) είναι οι επόμενοι:

 

ΑΜ

Όνομα Συλλόγου

Αντιπρόσωπος

27

Γ. Α. Σ. Κατερίνης

Καρυπίδης Γ.

31

Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Αμύντας

Χατζή Παντελή

35

Λέσχη Παραδ. Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών Κατερίνης

Σταυριανίδης Στ.

152

Α. Γ. Σ. Καράτε

Λεκάκος Β.

206

Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Σότοκαν

Σανιώτης Γ.

222

Αθλητικός Σύλλογος Σότοκαν Καράτε

Μυλωνάκη Αν.

374

Αθλητικός Σύλλογος Αθλοκίνηση Αλιβερίου

Δράκος Στ.

 

Αν οι Μπίκας-Σανιώτης ήταν υποψήφιοι και ανωτέρω σύλλογοι ψήφιζαν θα έπαιρναν "Ελληνικό Καράτε" = 83 και "Καράτε 2012" = 12 + 7 = 19 (ενώ και άλλοι σύλλογοι θα ψήφιζαν υπέρ Μπίκα και Σανιώτη), οπότε ο δεύτερος συνδυασμός θα είχε αντιπροσώπους στο ΔΣ/ΕΛΟΚ: Οι Μπίκας και Σανιώτης τώρα θα ήταν μέσα στο ΔΣ!

Ταυτόχρονα, όπως αρμόζει σε διπλωματούχα λαμόγια που θεωρούν το «κλέψιμο» στις εκλογές ως «έξυπνη πολιτική κίνηση», το παλιό ΔΣ της ΕΛΟΚ θα έβαλε κατά εκτιμήσεις μου 20-30 δικούς του συλλόγους με αντιπροσώπους, που δεν θα είχαν δικαίωμα ψήφου, για να κερδίσει ψήφους και έτσι δημιουργήθηκε η συντριπτική διαφορά υπέρ του «Ελληνικού Καράτε», που ξανάβγαλε το ίδιο ΔΣ! Τρομάρα και στους δυό σας: στους μεν γιατί είσαστε κλέφτες, στους δε γιατί είσαστε κορόιδα!


Η "άψογη" ΓΓΑ παρακολουθεί ... από κοντά τις εξελίξεις του "προστατευόμενού" της!!!


Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος


Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός


Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου

 Ο πρωθυπουργός υπόσχεται: Μηδενική ανοχή σε όσους έχουν διασπαθίσει δημόσιο χρήμα!

Και εσείς ξεφτέρια τους ... επιχορηγείτε!!!


Το ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΝΟΘΕΙΑΣ έγινε κατά την ημέρα των εκλογών και αποδεικνύεται με τη μελέτη του Πρακτικού των Ψηφισάντων (εδώ με κλικ). Αυτό το Πρακτικό περιέχει κατά σειρά τις στήλες: 1) Α/Α = Αύξων Αριθμός, 2) Κωδικός ΕΛΟΚ, δηλαδή Αριθμός Μητρώου (ΑΜ) στο Βιβλίο των Μελών ΕΛΟΚ, 3) Επωνυμία Συλλόγου, 4) Τακτικός Αντιπρόσωπος, και 5) Αναπληρωματικός Αντιπρόσωπος. Για την πιο εύκολη παρατήρηση και μελέτη κρατώ τις στήλες 1) Αριθμού Μητρώου, 2) Ψηφίσαντος Αντιπροσώπου και προσθέτω ενδιάμεσα την στήλη του Τόπου, που βρίσκεται ο σύλλογος, οπότε παίρνω το συμπτυγμένο πίνακα στον οποίο έχω προσθέσει ακόμα μια στήλη (ΛΕΥΚΟ), την οποία θα εξηγήσω πιο κάτω:

(Α) - Ταξινόμηση κατά ΑΜ

Από τον ΑΜ συλλόγου βρίσκετε το όνομά του από τον Πίνακα Ψηφισάντων Αντιπροσώπων κατά σύλλογο.

 

ΑΜ

ΠΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΛΕΥΚΟ

 

ΑΜ

ΠΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΛΕΥΚΟ

1

ΑΘΗ-Χαλάνδρι

Ιωαννίδη

 

 

268

Πλατύ Ημαθίας

Κάτσικας

ΝΑΙ

3

ΑΘΗ-Γουδί

Δαμάσκος

 

 

269

Αγκαθιά

Καίσαρης

ΝΑΙ

4

ΑΘΗ-Ν. Ηράκλειο

Μπουλούμπασης

 

 

270

ΑΘΗ-Κάτω Αχαρναί

Δουκλίας

 

10

Σκάλα Λακωνίας

Γκουβούσης

 

 

273

Αιτωλικό

Αναστασιάδου

 

11

Βόλος

Κοσμίδης

 

 

275

Καρδίτσα

Μάρκου ??

ΝΑΙ

17

ΑΘΗ-Μαρούσι

Δρακόπουλος

 

 

294

ΑΘΗ-Αιγάλεω

Κουγιουμτζίδης

 

20

ΑΘΗ-Άγ. Δημήτριος

Βόβλας Λ.

 

 

296

Ξηροβρύση/Χαλκίδα

Καρυτινός

ΝΑΙ

21

ΑΘΗ-Ελληνικό

Κιρλόγλου

 

 

298

Κάνηθος/Χαλκίδα

Μαρούγκα

 

28

ΑΘΗ-Αμπελόκηποι

Καβακόπουλος

 

 

307

ΑΘΗ-Νίκαια

Γερόλυμπος

ΝΑΙ

30

Πατήσια

Γιαννέλης

 

 

316

Ανδραβίδα

Μοχάμαντ

ΝΑΙ

45

Ξυλόκαστρο

Φώλιας

 

 

317

Ηράκλειο

Σιαμπάνη

ΝΑΙ

46

Ξυλόκαστρο

Λιβανός

 

 

319

Κέρκυρα

Ράλλης (Μπουλ)

ΝΑΙ

49

ΑΘΗ-Ν. Σμύρνη

Παπαδόπουλος

 

 

322

Μαντούδι

Γκάζι

ΝΑΙ

62

ΑΘΗ-Αγ. Δημήτριος

Λιόντη

 

 

323

Μαργαρίτι/Θεσπρωτία

Σκυλαρίκης

ΝΑΙ

64

ΑΘΗ-Καλλιθέα

Λιβάνιος

ΝΑΙ

 

343

Φλώρινα

Καλλίνης

 

67

ΑΘΗ-Ν. Φάληρο

Μουλαβασίλης

 

 

345

Βέροια

Σακελλάρης

 

69

Λάρισα

Προβατάς

 

 

347

Ηράκλειο

Λαγόγερος

ΝΑΙ

72

Καλαμπάκα

Γιατράς

 

 

349

Σέρρες

Καλυβιώτη

 

91

Κατερίνη

Παπαδημητρίου

ΝΑΙ

 

350

Σίνδος

Μαυράκη

 

94

ΑΘΗ-Γαλάτσι

Μπούρας

 

 

353

Σαλαμίνα

Χαρίσης

ΝΑΙ

99

Εύοσμος

Λαΐου

 

 

354

ΑΘΗ-Πετρούπολη

Μανωλάκη

ΝΑΙ

113

Κιάτο

Πετούμενος

 

 

361

Βραχάτι

Τσανγκαλίδου Μ. ??

ΝΑΙ

119

Χίος

Κωστούρος

 

 

367

Αίγιο

Μηλιά

ΝΑΙ

127

ΑΘΗ-Καλλιθέα

Παπαγεωργίου

ΝΑΙ

 

368

Πύργος

Μπεντέβης

ΝΑΙ

132

ΑΘΗ-Περιστέρι

Κόνταλης

ΝΑΙ

 

370

Πτολεμαΐδα

Μαρτίνου Λουκάς

 

135

Λαμπρινή

Γερολύμπου Εμ.

 

 

371

ΑΘΗ-Χαλάνδρι

Λόλος

 

150

Χανιά

Γκέντζογλου

ΝΑΙ

 

375

Σκύδρα

Παυλίδης

ΝΑΙ

162

ΑΘΗ-Πετρούπολη

Μακρής

 

 

376

ΑΘΗ-Γουδή

Τζίμα (Μπουλ)

ΝΑΙ

164

ΑΘΗ-Πετρούπολη

Κοντογιάννης

 

 

379

Ηράκλειο

Καρουζάκης

ΝΑΙ

167

ΑΘΗ-Αγ. Παρασκευή

Χωριανοπούλου

 

 

391

Χανιά

Μονεμβασίου

ΝΑΙ

172

Ν. Αρτάκη

Δήμας Δημήτρης

ΝΑΙ

 

395

Κόρινθος

Δεληκλιτσιώτης

 

178

Ψαχνά

Καβακοπούλου

ΝΑΙ

 

401

ΑΘΗ-Ιλίσια

Σκοπελίτης

 

179

Χαλκίδα

Δήμας Διονύσης

ΝΑΙ

 

404

ΑΘΗ-Κερατσίνι

Βουζέκης

 

183

Άγ. Θεόδωροι

Χανικιάν

 

 

410

Καμίνια

Γκούμας

 

192

Καλαμάτα

Ζάρας

ΝΑΙ

 

411

Κυδωνία Κρήτης

Περβανίδης

ΝΑΙ

211

Οινόφυτα

Φράγκου

 

 

419

Λευκάδα

Κατσένος

 

212

Βέροια

Αβραάμ

ΝΑΙ

 

424

ΑΘΗ-Μαρούσι

Μπουλούμπαση Αφρ.

ΝΑΙ

218

ΑΘΗ-Ίλιον

Ζουμποπούλου

ΝΑΙ

 

431

ΑΘΗ-Αγ. Παρασκευή

Δημητριάδης

ΝΑΙ

228

Αριδαία

Πάσης

ΝΑΙ

 

432

Ηράκλειο

Λυγερού

ΝΑΙ

231

Φλώρινα

Βόβλας 

ΝΑΙ

 

439

Μαλεσίνα

Μπαρμπουτσίνας

 

234

Μοσχάτο

Ρέτσας

ΝΑΙ

 

441

ΑΘΗ-Πέραμα

Πάρδαλη

 

236

ΑΘΗ-Ν. Σμύρνη

Αθανασόπουλος

 

 

445

Αιγείρα

Καλαντζής

ΝΑΙ

239

ΑΘΗ-Αιγάλεω

Λεκαράκου

ΝΑΙ

 

448

 

Πολυδωρόπουλος

 

249

Τυμπάκι Κρήτης

Παπαδόπουλος

ΝΑΙ

 

453

 

Μουραντιάν

 

251

Ηράκλειος

Καρκασλί

ΝΑΙ

 

458

Γαστούνη

Μητσιούλης

 

263

Καναλάκι Πρεβέζης

Παπαδημητρίου(υπάλ

ΝΑΙ

 

459

 

Χονδροματίδης

ΝΑΙ

267

Έδεσσα

Κοσμίδου

ΝΑΙ

 

463

 

Τσανγκαλίδου Η. ??

ΝΑΙ

 

 

 

 

 

464

ΑΘΗ-Φιλοθέη

Ζήση

 

 

 

Σε αυτές τις εκλογές (και σε πολλές προηγούμενες) υπάρχουν μάρτυρες που δηλώνουν ότι κυκλοφόρησαν συστηματικά λευκά «αντιπροσωπευτήρια», δηλαδή βεβαιώσεις αντιπροσώπων από συλλόγους, που τις έδιναν ασυμπλήρωτες σε άτομα που θα κατεύθυναν τις εκλογές για να βάλουν πρόσωπα που εκείνοι ήθελαν, ώστε να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα! Βέβαια, τα πρόσωπα και οι σύλλογοι που συμμετείχαν σε αυτό τα αθλητικό έγκλημα πρέπει να τιμωρηθούν ανάλογα, αλλά η πραγματικότητα δυστυχώς είναι αυτή! Ενδεικτικό της εκτεταμένης ΝΟΘΕΙΑΣ αυτού του είδους είναι ότι σε πολλούς συλλόγους επαρχίας οι αντιπρόσωποί τους ήταν Αθηναίοι! Και ναι μεν αυτό σε μικρή κλίμακα μπορεί να είναι ανεκτό και σε λογικά πλαίσια, αλλά σε μεγάλη κλίμακα αποδεικνύει ΝΟΘΕΙΑ καραμπινάτη, ενώ οι κύριοι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί είναι οι … «CUI BONO?», δηλαδή αυτοί που αποτελούν απάντηση στην ερώτηση «Ποιοι ωφελούνται», που είναι ο Γερόλυμπος και το ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Για τη μελέτη, λοιπόν, του Πίνακα Ψηφισάντων θα πρέπει να λάβουμε υπόψη τα κατ’ εκτίμηση ΛΕΥΚΑ «αντιπροσωπευτήρια», τα οποία σημειώνονται με ΝΑΙ στην τέταρτη στήλη ως ανωτέρω, αλλά ακόμα και τα Κωλύματα Υποψηφιότητας και Αντιπροσώπου! Επομένως, ενδείκνυται να προσθέσουμε σε μία πέμπτη στήλη τα κωλύματα με αριθμητικό συμβολισμό ως: (1) Προπονητές-Διαιτητές (δεν μπορούν να είναι αντιπρόσωποι συλλόγων), (2) Συγγενείς εξ ονόματος (όχι μεμπτό από μόνο του, αλλά ενδεικτικό στημένης αντικατάστασης αντιπροσώπου), (3) σε Διατεταγμένη Αποστολή κατά ομάδες των στυλ καράτε (οργανωμένοι κατά στυλ καράτε, όχι μεμπτό από μόνο του, αλλά ενδεικτικό επίσης στημένης αντικατάστασης αντιπροσώπου), (4) εκλεγμένοι σε ΔΣ ή ΕΕ, και (5) υπάλληλος της ΕΛΟΚ χωρίς να φαίνεται (δηλαδή εργάζεται στην ΕΛΟΚ χωρίς να έχει δηλωθεί)!

Με βάση τα ανωτέρω προκύπτει ο επόμενος σύνθετος Πίνακας Εξαγωγής Συμπερασμάτων ταξινομημένος (σορταρισμένος) πρώτα κατά ΛΕΥΚΟ και μετά κατά όνομα αντιπροσώπου, διότι αντικείμενο μελέτης είναι πλέον η νομιμότητα των αντιπροσώπων των συλλόγων!

 (Β) - Πίνακας Εξαγωγής Συμπερασμάτων

Ταξινόμηση κατά ΛΕΥΚΟ και ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ με σημείωση των Κωλυμάτων 1-2-3-4-5.

(δηλαδή πρώτα θα δείτε τα νόμιμα "αντιπροσωπευτήρια" χωρίς "ΝΑΙ" κατά αντιπρόσωπο και

στη συνέχεια τα παράνομα "αντιπροσωπευτήρια" με "ΝΑΙ" κατά αντιπρόσωπο)!

(και ακόμα το ψάχνω!)

ΑΜ

ΠΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΛΕΥΚ

1-2-3-4-5

ΣΤΥΛ

236

ΑΘΗ-Ν. Σμύρνη

Αθανασόπουλος

 

 

 

273

Αιτωλικό

Αναστασιάδου

 

 

 

20

ΑΘΗ-Άγ. Δημήτριος

Βόβλας Λ.

 

2

 

404

ΑΘΗ-Κερατσίνι

Βουζέκης

 

 

 

30

Πατήσια

Γιαννέλης

 

 

 

72

Καλαμπάκα

Γιατράς

 

 

 

10

Σκάλα Λακωνίας

Γκουβούσης

 

1?-4

 

410

Κανμίνια

Γκούμας

 

 

 

3

ΑΘΗ-Γουδί

Δαμάσκος

 

 

 

395

Κόρινθος

Δεληκλιτσιώτης

 

 

 

270

ΑΘΗ-Κάτω Αχαρναί

Δουκλίας

 

 

 

17

ΑΘΗ-Μαρούσι

Δρακόπουλος

 

 

 

464

ΑΘΗ-Φιλοθέη

Ζήση

 

 

 

1

ΑΘΗ-Χαλάνδρι

Ιωαννίδη

 

 

 

28

ΑΘΗ-Αμπελόκηποι

Καβακόπουλος/Γκάζι

 

1-2

SK

343

Φλώρινα

Καλλίνης

 

 

 

349

Σέρρες

Καλυβιώτη

 

 

 

419

Λευκάδα

Κατσένος

 

 

 

21

ΑΘΗ-Ελληνικό

Κιρλόγλου

 

 

 

164

ΑΘΗ-Πετρούπολη

Κοντογιάννης

 

 

 

11

Βόλος

Κοσμίδης

 

1-4

 

294

ΑΘΗ-Αιγάλεω

Κουγιουμτζίδης

 

 

 

119

Χίος

Κωστούρος

 

4

 

99

Εύοσμος

Λαΐου

 

 

 

62

ΑΘΗ-Αγ. Δημήτριος

Λιόντη

 

 

 

371

ΑΘΗ-Χαλάνδρι

Λόλος

 

 

 

162

ΑΘΗ-Πετρούπολη

Μακρής

 

 

 

298

Κάνηθος/Χαλκίδα

Μαρούγκα

 

 

 

370

Πτολεμαΐδα

Μαρτίνου Λουκάς

 

 

 

350

Σίνδος

Μαυράκη

 

 

 

458

Γαστούνη

Μητσιούλης

 

 

 

67

ΑΘΗ-Ν. Φάληρο

Μουλαβασίλης

 

 

 

453

 

Μουραντιάν

 

 

 

439

Μαλεσίνα

Μπαρμπουτσίνας/Μπουλ

 

 3

 

4

ΑΘΗ-Ν. Ηράκλειο

Μπουλούμπασης

 

1-3-4

 

94

ΑΘΗ-Γαλάτσι

Μπούρας

 

 

 

49

ΑΘΗ-Ν. Σμύρνη

Παπαδόπουλος Δ.

 

 

SK

441

ΑΘΗ-Πέραμα

Πάρδαλη

 

4

 

113

Κιάτο

Πετούμενος

 

 

 

448

 

Πολυδωρόπουλος

 

 

 

69

Λάρισα

Προβατάς

 

 

 

345

Βέροια

Σακελλάρης

 

 

 

211

Οινόφυτα

Φράγκου

 

 

 

45

Ξυλόκαστρο

Φώλιας

 

 

 

183

Άγ. Θεόδωροι

Χανικιάν

 

4

 

212

Βέροια

Αβραάμ

ΝΑΙ

 

 

231

Φλώρινα

Βόβλας  Γρ.

ΝΑΙ

1-2-4

 

307

ΑΘΗ-Νίκαια

Γερόλυμπος Γ.

ΝΑΙ

2-555

 

135

Λαμπρινή

Γερολύμπου Εμ.

 ΝΑΙ

1-2-4

 

322

Μαντούδι

Γκάζι

ΝΑΙ

1

 

150

Χανιά

Γκέντζογλου

ΝΑΙ

 

 

172

Ν. Αρτάκη

Δήμας Δημήτρης

ΝΑΙ

2

 

179

Χαλκίδα

Δήμας Διονύσης

ΝΑΙ

2

 

431

ΑΘΗ-Αγ. Παρασκευή

Δημητριάδης

ΝΑΙ

4

 

192

Καλαμάτα

Ζάρας

ΝΑΙ

 

 

218

ΑΘΗ-Ίλιον

Ζουμποπούλου

ΝΑΙ

 

 

178

Ψαχνά

Καβακοπούλου/Γκάζι

ΝΑΙ

2

 

269

Αγκαθιά

Καίσαρης

ΝΑΙ

 

 

445

Αιγείρα

Καλαντζής

ΝΑΙ

 

 

251

Ηράκλειος

Καρκασλί

ΝΑΙ

 

 

379

Ηράκλειο

Καρουζάκης

ΝΑΙ

 

 

296

Ξηροβρύση/Χαλκίδα

Καρυτινός

ΝΑΙ

 

 

268

Πλατύ Ημαθίας

Κάτσικας

ΝΑΙ

 

 

132

ΑΘΗ-Περιστέρι

Κόνταλης

ΝΑΙ

 

 

267

Έδεσσα

Κοσμίδου

ΝΑΙ

2

 

347

Ηράκλειο

Λαγόγερος

ΝΑΙ

 

 

239

ΑΘΗ-Αιγάλεω

Λεκαράκου

ΝΑΙ

 

 

64

ΑΘΗ-Καλλιθέα

Λιβάνιος

ΝΑΙ

 

 

46

Ξυλόκαστρο

Λιβανός

ΝΑΙ

1

 

432

Ηράκλειο

Λυγερού

ΝΑΙ

 

 

354

ΑΘΗ-Πετρούπολη

Μανωλάκη

ΝΑΙ

 

 

275

Καρδίτσα

Μάρκου ??

ΝΑΙ +

 

 

367

Αίγιο

Μηλιά

ΝΑΙ

 

 

391

Χανιά

Μονεμβασίου/Γκάζι

ΝΑΙ

 3

 

316

Ανδραβίδα

Μοχάμαντ

ΝΑΙ

 

 

368

Πύργος

Μπεντέβης

ΝΑΙ

 

 

424

ΑΘΗ-Μαρούσι

Μπουλούμπαση Αφρ.

ΝΑΙ

2-3

 

127

ΑΘΗ-Καλλιθέα

Παπαγεωργίου

ΝΑΙ

 

 

91

Κατερίνη

Παπαδημητρίου

ΝΑΙ

2

 

263

Καναλάκι Πρεβέζης

Παπαδημητρίου(υπάλ

ΝΑΙ

2-5

 

249

Τυμπάκι Κρήτης

Παπαδόπουλος Γ.

ΝΑΙ

 

SK

228

Αριδαία

Πάσης

ΝΑΙ

1-4

 

375

Σκύδρα

Παυλίδης

ΝΑΙ

 

 

411

Κυδωνία Κρήτης

Περβανίδης

ΝΑΙ

4

 

319

Κέρκυρα

Ράλλης (Μπουλ)

ΝΑΙ

3-4

W

234

Μοσχάτο

Ρέτσας

ΝΑΙ

 

 

317

Ηράκλειο

Σιαμπάνη

ΝΑΙ

 

 

401

ΑΘΗ-Ιλίσια

Σκοπελίτης/Μπουλ

 ΝΑΙ

 333

 

323

Μαργαρίτι/Θεσπρωτία

Σκυλαρίκης (Πάση)

ΝΑΙ

 

 

376

ΑΘΗ-Γουδή

Τζίμα (Μπουλ)

ΝΑΙ

3

 

463

 

Τσανγκαλίδου Η. ??

ΝΑΙ +

2

 

361

Βραχάτι

Τσανγκαλίδου Μ. ??

ΝΑΙ +

2

 

353

Σαλαμίνα

Χαρίσης

ΝΑΙ

4

 

459

 

Χονδροματίδης

ΝΑΙ

4

 

167

ΑΘΗ-Αγ. Παρασκευή

Χωριανοπούλου/Μπουλ

 ΝΑΙ

 3

 

 

 ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ 50 ΛΕΥΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ !!!

 

 ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:  ΟΧΙ ΟΡΓΙΟ, ΑΛΛΑ “Ο Ρ Γ Ι Ά Ρ Α” ΝΟΘΕΙΑΣ !!!

 

Αν στον παραπάνω πίνακα μετρήσουμε τα παράνομα «αντιπροσωπευτήρια» χωριστά για τους συλλόγους Αθήνας και Επαρχίας, θα έχουμε τα επόμενα:

 

Τόπος

Νόμιμα

Παράνομα

(με ΝΑΙ)

Σύνολο

Αθήνα

20

11 – 35%

31

Επαρχία

25

39 – 61%

64

 

45

50

95 (= 85 +12)

 

Δηλαδή, στους 31 συλλόγους από την Αθήνα τα παράνομα αντιπροσωπευτήρια ήταν 11 (35%), ενώ στους 64 συλλόγους από την Επαρχία τα παράνομα «αντιπροσωπευτήρια» ήταν 39 (61% σχεδόν διπλάσιο της Αθήνας). Αυτό σημαίνει ότι η απόσταση των συλλόγων της Επαρχίας και η εξάρτηση από τα κέντρα των αποφάσεων στην Αθήνα τους κάνει ευάλωτα θύματα στα λαμόγια της διοίκησης με αποτέλεσμα την υποδούλωση της ψήφου τους με τα λευκά «αντιπροσωπευτήρια»! Άντε να δούμε τι άλλο θα … δώσετε!!!

 

Αν αυτοί οι 50 “αντιπρόσωποι-μαϊμούδες” αντί για μαϊμούδες ήταν πραγματικοί αντιπρόσωποι και ψήφιζαν μισοί τον ένα συνδυασμό και μισοί τον άλλο, τότε θα έπαιρναν το "Ελληνικό Καράτε" = 83-50+25 = 58 ψήφους και το "Καράτε 2012" = 17+25 = 42 ψήφους! Τελείως άλλο αποτέλεσμα! Και ας μην ξεχνάμε ότι η αλλοίωση των αποτελεσμάτων εκλογών είναι ποινικό αδίκημα και για τους συλλόγους και για τους “αντιπροσώπους-μαϊμούδες”!!!

Η «ψυχή» όμως, κάθε συλλόγου είναι ο προπονητής του, ο οποίος εξαρτάται από τον δάσκαλό του (διότι αυτός τον προάγει!) και πολλές φορές σε αυτόν δίνει την ψήφο του συλλόγου του! Συνεπώς, καλό θα ήταν να μαζέψουμε τα ΛΕΥΚΑ «αντιπροσωπευτήρια» κατά τις αιτίες που τα συνδέουν, οι οποίες στην ουσία είναι μία αιτία: η εξαρτημένη συνεργασία του συλλόγου, που αντιπροσωπεύεται, από το άτομο που βάζει τον εικονικό αντιπρόσωπο, μια συνεργασία λόγω στυλ καράτε, όπου τα στυλ είναι SHotokan, Wado-ryu, Goju-ryu, Sito-ryu και Kyokusin. Ούτε αυτό είναι από μόνο του επιλήψιμο, αλλά όταν γίνεται σε εκτεταμένη κλίμακα αποδεικνύει εσκεμμένη ΝΟΘΕΙΑ των εκλογών. Τραβάει όμως η δουλειά και αφήνουμε προσωρινά τη στήλη ΣΤΥΛ για αν και όταν χρειαστεί!


 Δύσκολο ως τώρα, Εύκολο στο εξής!

Μέχρι τώρα ίσως το είδατε πολύπλοκο, αλλά τώρα τα έχουμε όλα πλέον στο χέρι. Για παράδειγμα, όσοι έχουν (4) στον Πίνακα Β εκλέχθηκαν στο ΔΣ ή την ΕξΕπ και είναι αυτοί που ωφελήθηκαν από την γενικευμένη ΝΟΘΕΙΑ, κατά τον επόμενο πίνακα. Όσοι από αυτούς έχουν και (1), τότε είναι και προπονητές φανεροί ή κρυπτόμενοι (δηλαδή καραμπινάτοι φοροφυγάδες!), πλην της Γερολύμπου, η οποία ανέλαβε διαιτητικό έργο μετά την εκλογή της και άρα είναι διαιτητής!

 

 Αυτοί που ωφελήθηκαν (όφελος είναι η εκλογή τους!) από την γενικευμένη ΝΟΘΕΙΑ:

 

ΑΜ

ΠΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΛΕΥΚ

1-2-3-4-5

ΣΤΥΛ

10

Σκάλα Λακωνίας

Γκουβούσης

 

1?-4

 

11

Βόλος

Κοσμίδης

 

1-4

 

119

Χίος

Κωστούρος

 

4

 

4

ΑΘΗ-Ν. Ηράκλειο

Μπουλούμπασης

 

1-3-4

 

441

ΑΘΗ-Πέραμα

Πάρδαλη

 

4

 

183

’γ. Θεόδωροι

Χανικιάν

 

4

 

228

Αριδαία

Πάσης

ΝΑΙ

1-4

 

231

Φλώρινα

Βόβλας  Γρ.

ΝΑΙ

1-2-4

 

307

ΑΘΗ-Νίκαια

Γερόλυμπος Γ.

ΝΑΙ

2-555

 

135

Λαμπρινή

Γερολύμπου Εμ.

 ΝΑΙ

1-2-4

 

431

ΑΘΗ-Αγ. Παρασκευή

Δημητριάδης

ΝΑΙ

4

 

411

Κυδωνία Κρήτης

Περβανίδης

ΝΑΙ

4

 

319

Κέρκυρα

Ράλλης (Μπουλ)

ΝΑΙ

3-4

W

353

Σαλαμίνα

Χαρίσης

ΝΑΙ

4

 

459

 

Χονδροματίδης

ΝΑΙ

1-4

 


Παράδειγμα της εκτεταμένης ΝΟΘΕΙΑΣ είναι ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ Χρήστος Μπουλούμπασης, ο οποίος κατέβηκε να πάρει τις εκλογές με τους επόμενους συγγενείς, φίλους και αθλητές της σχολής του ως εικονικούς αντιπροσώπους συλλόγων!

ΑΜ

ΠΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΛΕΥΚ

1-2-3-4-5

ΣΤΥΛ

439

Μαλεσίνα

Μπαρμπουτσίνας/Μπουλ

 

 

4

ΑΘΗ-Ν. Ηράκλειο

Μπουλούμπασης

 

1-3-4

 

424

ΑΘΗ-Μαρούσι

Μπουλούμπαση Αφρ.

ΝΑΙ

2-3

 

319

Κέρκυρα

Ράλλης (Μπουλ)

ΝΑΙ

3-4

W

401

ΑΘΗ-Ιλίσια

Σκοπελίτης/Μπουλ

 ΝΑΙ

 333

 

376

ΑΘΗ-Γουδή

Τζίμα (Μπουλ)

ΝΑΙ

3

 

167

ΑΘΗ-Αγ. Παρασκευή

Χωριανοπούλου/Μπουλ

 ΝΑΙ

 


 Όσοι έχουν (1) στον Πίνακα Β στη στήλη 1-2-3-4-5 είναι Προπονητές-Διαιτητές,
 δεν μπορούσαν να είναι αντιπρόσωποι συλλόγων και άρα ψήφισαν παράνομα,

ενώ όσοι από αυτούς εκλέχθηκαν είναι παράνομοι!

ΑΜ

ΠΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΛΕΥΚ

1-2-3-4-5

ΣΤΥΛ

10

Σκάλα Λακωνίας

Γκουβούσης

 

1?-4

 

28

ΑΘΗ-Αμπελόκηποι

Καβακόπουλος

 

1?-2

SK

11

Βόλος

Κοσμίδης

 

1-4

 

4

ΑΘΗ-Ν. Ηράκλειο

Μπουλούμπασης

 

1-3-4

 

231

Φλώρινα

Βόβλας  Γρ.

ΝΑΙ

1-2-4

 

135

Λαμπρινή

Γερολύμπου Εμ.

 ΝΑΙ

1-2-4

 

322

Μαντούδι

Γκάζι

ΝΑΙ

1

 

46

Ξυλόκαστρο

Λιβανός

ΝΑΙ

1

 

228

Αριδαία

Πάσης

ΝΑΙ

1-4

 

459

 

Χονδροματίδης

ΝΑΙ

1-4

 


Όσοι έχουν (2) είναι συγγενείς εξ ονόματος (όχι μεμπτό από μόνο του, αλλά ενδεικτικό στημένης αντικατάστασης αντιπροσώπου). Αυτοί είναι ύποπτοι ψευδούς βεβαίωσης ότι είναι μέλη των αντίστοιχων συλλόγων και άρα παράνομης ψήφου!

Όσοι έχουν (3) βρίσκονταν σε Διατεταγμένη Αποστολή κατά ομάδες των στυλ καράτε (οργανωμένοι κατά στυλ καράτε, όχι μεμπτό από μόνο του, αλλά ενδεικτικό επίσης στημένης αντικατάστασης αντιπροσώπου). Αυτοί είναι ύποπτοι ψευδούς βεβαίωσης ότι είναι μέλη των αντίστοιχων συλλόγων και άρα παράνομης ψήφου!

5) Τέλος, το αυτί μου, που ακούει πολλά, πήρε και την πληροφορία ότι ο (5) είναι κρυφός υπάλληλος της ΕΛΟΚ, δηλαδή εργάζεται στην ΕΛΟΚ χωρίς να έχει δηλωθεί! Αλήθεια με ποιά λαμογιά πληρώνεται αυτός και από ποιόν???

6) Τέλος, ο 555 είναι ... ο ιδιοκτήτης της ΕΛΟΚ!!!

ΑΜ

ΠΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΛΕΥΚ

1-2-3-4-5

ΣΤΥΛ

20

ΑΘΗ-Άγ. Δημήτριος

Βόβλας Λ.

 

2

 

28

ΑΘΗ-Αμπελόκηποι

Καβακόπουλος

 

1-2

SK

4

ΑΘΗ-Ν. Ηράκλειο

Μπουλούμπασης

 

1-3-4

 

231

Φλώρινα

Βόβλας  Γρ.

ΝΑΙ

1-2-4

 

307

ΑΘΗ-Νίκαια

Γερόλυμπος Γ.

ΝΑΙ

2-555

 

135

Λαμπρινή

Γερολύμπου Εμ.

 ΝΑΙ

1-2-4

 

322

Μαντούδι

Γκάζι

ΝΑΙ

1

 

172

Ν. Αρτάκη

Δήμας Δημήτρης

ΝΑΙ

2

 

179

Χαλκίδα

Δήμας Διονύσης

ΝΑΙ

2

 

178

Ψαχνά

Καβακοπούλου

ΝΑΙ

2

 

267

Έδεσσα

Κοσμίδου

ΝΑΙ

2

 

424

ΑΘΗ-Μαρούσι

Μπουλούμπαση Αφρ.

ΝΑΙ

2-3

 

91

Κατερίνη

Παπαδημητρίου

ΝΑΙ

2

 

263

Καναλάκι Πρεβέζης

Παπαδημητρίου(υπάλ

ΝΑΙ

2-5

 

228

Αριδαία

Πάσης

ΝΑΙ

1-4

 

319

Κέρκυρα

Ράλλης (Μπουλ)

ΝΑΙ

3-4

W

376

ΑΘΗ-Γουδή

Τζίμα (Μπουλ)

ΝΑΙ

3

 

463

 

Τσανγκαλίδου Η. ??

ΝΑΙ +

2

 

361

Βραχάτι

Τσανγκαλίδου Μ. ??

ΝΑΙ +

2

 


Ποιοί και πόσο οφελούνται???

Με βάση και τα άρθρα μου « ΕΛΟΚ-ΔΙΑΥΓΕΙΑ:  Ακόμα μια μεγαλειώδης Απάτη των Πολιτικών!» και «ΕΛΟΚ-ΓΓΑ:  Η Πυραμίδα της Απάτης!  Πώς η ΓΓΑ υποθάλπει μια εκτεταμένη φοροδιαφυγή!», θεωρώ ότι το ΣΔΟΕ (όχι η ΓΓΑ, γιατί αυτή τα κουκουλώνει!) θα πρέπει να κάνει οικονομικό έλεγχο σε βάθος χρόνου στους συλλόγους των μελών του ΔΣ και της ΕΕ της ΕΛΟΚ, δηλαδή στους συλλόγους των επομένων προσώπων, όπου τονίζονται τα μέλη των ΔΣ και ΕξΕπ:

 

ΑΜ

ΠΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΛΕΥΚ

1-2-3-4-5

ΣΤΥΛ

20

ΑΘΗ-Άγ. Δημήτριος

Βόβλας Λ.

 

2

 

10

Σκάλα Λακωνίας

Γκουβούσης

 

1?-4

 

28

ΑΘΗ-Αμπελόκηποι

Καβακόπουλος/Γκάζι

 

1-2

SK

11

Βόλος

Κοσμίδης

 

1-4

 

4

ΑΘΗ-Ν. Ηράκλειο

Μπουλούμπασης

 

1-3-4

 

183

Άγ. Θεόδωροι

Χανικιάν

 

4

 

231

Φλώρινα

Βόβλας  Γρ.

ΝΑΙ

1-2-4

 

307

ΑΘΗ-Νίκαια

Γερόλυμπος Γ.

ΝΑΙ

2-555

 

135

Λαμπρινή

Γερολύμπου Εμ.

 ΝΑΙ

1-2-4

 

322

Μαντούδι

Γκάζι

ΝΑΙ

1

 

431

ΑΘΗ-Αγ. Παρασκευή

Δημητριάδης

ΝΑΙ

4

 

178

Ψαχνά

Καβακοπούλου/Γκάζι

ΝΑΙ

2

 

267

Έδεσσα

Κοσμίδου

ΝΑΙ

2

 

424

ΑΘΗ-Μαρούσι

Μπουλούμπαση Αφρ.

ΝΑΙ

2-3

 

91

Κατερίνη

Παπαδημητρίου

ΝΑΙ

2

 

263

Καναλάκι Πρεβέζης

Παπαδημητρίου/υπάλ

ΝΑΙ

2-5

 

228

Αριδαία

Πάσης

ΝΑΙ

1-4

 

319

Κέρκυρα

Ράλλης/Μπουλ

ΝΑΙ

3-4

W

376

ΑΘΗ-Γουδή

Καρβούνης

ΝΑΙ

3

 

353

Σαλαμίνα

Χαρίσης

ΝΑΙ

4

 

459

 

Χονδροματίδης

ΝΑΙ

1-4

 

 



Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος


Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός


Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου

 Σας απέδειξα ότι η ΕΛΟΚ λειτουργεί παράνομα, με παράνομες εκλογές, με παράνομο ΔΣ, κυριολεκτικά σαν επιχείρηση επί είκοσι χρόνια υπό την διαχείρηση του Γιώργου Γερόλυμπου και με μέλη ΔΣ-Εκπαιδευτές Καράτε, οι οποίοι διοργανώνουν σεμινάρια υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ και μάλιστα με είσπραξη των "μαύρων" συμμετοχών μέσω της ... εισπρακτικής εταιρείας Sportdata, όπως ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ!!!
 Και η εποπτεύουσα ΓΓΑ κοιμάται με τα τσαρούχια!!!

 Καληνύχτα!

 

 Ζητήσατε από την ΕΛΟΚ ποιοι σύλλογοι είναι "σύλλογοι" και ποιοι είναι "σχολές"! Αν αυτό είναι σωστό, τότε ποιος ηλίθιος έγραψε τέτοια επιστολή και ποιοι άλλοι ηλίθιοι την υπέγραψαν???

Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι! Ζητήσατε από τον κλέφτη να σας κάνει ένα κατάλογο τι έκλεψε! Για να ερευνήσετε στα άδυτα της ΕΛΟΚ θέλετε ΤΟΝ  ... Ειδικό και Αδέκαστο!!! Αλλά πώς να παραδεχτείτε ότι τη μισή ευθύνη την φέρετε εσείς!!! Γι’ αυτό είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσετε να τα σκεπάσετε ως οι δεινόσαυροι της ηθικής διαφθοράς!!!


14/3/2014, 7:00 μ.μ. - Τελευταία προσθήκη πριν από την αυριανή Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ! Προς τους συλλόγους:

 

Οπωσδήποτε τα τελευταία μου άρθρα έχουν προκαλέσει … ψυχικό τραλαλά σε συλλόγους και αντιπροσώπους, αλλά και  … νταϊλίδικο παραλήρημα σε πολλούς ανεγκέφαλους στο facebook και αλλού! Δεν λύνονται έτσι οι διαφορές: Θέλετε πολιτισμένη συζήτηση και διευκρινήσεις? Είμαι διαθέσιμος! Θέλετε τσαμπουκά? Τότε αποδεικνύετε την ενοχή σας και σας έχω γραμμένους!

1         - Για την αυριανή Γενική Συνέλευση, πάντως, οπωσδήποτε δεν σας έδωσαν τον πίνακα των δικαιουμένων ψήφου, ώστε να μην γνωρίζετε ποιοι ψηφίζουν και έτσι να επιβάλουν τις απόψεις τους την τελευταία στιγμή!

2 - Οπωσδήποτε δεν σας έδωσαν τους προς διαγραφή συλλόγους, ώστε να μην γνωρίζετε ποιοι και γιατί διαγράφονται και έτσι να επιβάλουν τις απόψεις τους πάλι την τελευταία στιγμή!

3 - Οπωσδήποτε δεν σας έδωσαν τα Πρακτικά του ΔΣ, ώστε να μην γνωρίζετε τι έκαναν όλο το διάστημα που διοικούσαν, ώστε να επιτύχουν την έγκριση των πεπραγμένων και την απαλλαγή τους από κάθε ευθύνη και έτσι να επιβάλουν τις απόψεις τους για τρίτη φορά την τελευταία στιγμή!

4 - Οπωσδήποτε δεν σας έδωσαν τον οικονομικό απολογισμό ούτε λεπτομερώς ούτε χονδρικά, ώστε να σας κρατήσουν στο σκοτάδι και έτσι να επιτύχουν την έγκρισή του! Ούτε την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής σας έχουν δώσει και ίσως μόνο να σας την διαβάσουν χωρίς να σας την δώσουν, διότι πολλές φορές παίρνουν τις υπογραφές των μελών της αφού πρώτα έχει εγκριθεί ο απολογισμός για να μην τους εμπλέκουν σε δικαστήρια!!! Συνεπώς επιδιώκουν να επιβάλουν φασιστικά τις απόψεις τους για τέταρτη φορά την τελευταία στιγμή!

5 - Οπωσδήποτε οι αντιπρόσωποι των συλλόγων θα είναι οι μισοί από ότι στις εκλογές και ίσως και λιγότεροι! Τα λαμόγια θα εκλείψουν, αν και όχι όλα!

6 - Οπωσδήποτε η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, όποιοι και αν είναι αυτοί, δεν έχει τα κότσια να καταθέσει πρόταση μομφής για την φασιστική διοίκηση και τα κρυφά οικονομικά πεπραγμένα! Ακόμα και αυτοί που θίχτηκαν από αποφάσεις και από κατηγορίες στην παράνομη Δικαστική Επιτροπή δεν έχουν τα κότσια να αντιδράσουν μήπως και καταφέρουν να αρπάξουν τυχόν κάποιο επόμενο … «κοκαλάκι θέσης» στην πυραμίδα της διοίκησης, αν και όταν ο … Μεγάλος βέβαια αποφασίσει να πετάξει πάλι τέτοια … «κοκαλάκια»!

7 - Οπωσδήποτε ο Γερόλυμπος θα έχει πάλι το θράσος να διευθύνει την Γενική Συνέλευση δηλώνοντας περίτρανα με θράσος αυτό που πάντα δήλωνε!!!

8 - Οπωσδήποτε η Γενική αυτή Συνέλευση τίθεται για δέκα διαφορετικούς λόγους υπό την αίρεση της ΑΚΥΡΩΣΗΣ με δικαστική απόφαση αν χειρισθείτε σωστά το θέμα!

 

 Εκτός αν σας αρέσει η κατάσταση όπως είναι, οπότε να μην ασχολούμαι με εσάς! (Αλλά έλα που μ’ αρέσει!!!)


 

 Θύμιος Περσίδης, R.E.D.


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .