karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 23/2/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!)

 Απειλούν να διαγράψουν Συλλόγους τα Γαϊδούρια του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

 

Επίτιμος Πρόεδρος: Ελέγχει τους πάντες και τα πάντα. Με την ΕΛΟΚ να λειτουργεί σαν δική του επιχείρηση παίρνει τις εισπράξεις ...

... και αρμέγει την ομοσπονδία επί είκοσι χρόνια τώρα ...

... εν γνώσει της Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ (δεξιά) και των διαπλεκόμενων υπαλλήλων της και πολιτικών προϊσταμένων ...

 

... και παρ' όλο που έχει χαρακτηριστεί ως Persona non Grata στο Παγκόσμιο Καράτε!

Μπουλούμπασης, Πρόεδρος Ανδρείκελο!

Γερολύμπου, Αναπληρώτρια Προέδρου, Σαλονάτη Σύζυγος Επίτιμου!

Δημητριάδης, Γενικός Γραμματέας,

Εκμεταλλευτής Καναπέκα!


Χανικιάν, Β'  Αντιπρόεδρος

Πού βόσκει αυτός???

Βόβλας, Ταμίας,

Παράνομο Καραλαμόγιο!

Ράλλης, Ειδικός Γραμματέας

Παράνομος Βλάκας!


Γκουβούσης, Έφορος Υλικού

Παράνομος Βλάκας!

Καρβούνης, Εφορος

 Εθν. Ομάδων

Αρχι-Καραλαμόγιο

Αστυνομικός!


Χονδροματίδης, Πρόεδρος

Τεχν. Επιτροπής,

Εκπαιδευτής- Μαϊμού!

Πάσης, Γάιδαρος ... Σουπιά!

Ειδική ράτσα

Γκότζου-ρύου!

 Κλείστε την αμαρτωλή ΓΓΑ - STOP / Ελέγξτε τους απατεώνες της ΕΛΟΚ - STOP /

 / Ακυρώστε την παράνομη Σχολή Προπονητών - OVER

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Ευχαρίστως, με κλικ εδώ!)


 Με τις υγείες μας ο ΣΥ-ΡΙΖ-Α-Κ!

Δηλ. ο ΣΥνασπισμός της ΡΙΖοσπαστικής Αριστερής Κωλοτούμπας!!!

Το επιτελείο άλλαξε, οι λέξεις άλλαξαν, η ουσία μένει!!!

(Εγώ ΔΕΝ είμαι καναλάρχης για να μου πάρετε τη ... συχνότητα!!!)

ΓΓΑ  = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:


Special αφιέρωση σε όσους έπαιξαν ρόλο στη μη αναγνώριση της ΠΟΠΚ!

################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

26-Hot Doc vs ΓΓΑ

 

(συνέχεια εδώ)

 

Ο πρωθυπουργός

της Αριστερής Κωλοτούμπας

Αλέξης Τσίπρας.

Ο Υπουργός Πολιτισμού & Παιδείας της Αριστερής  Κωλοτούμπας Αριστείδης Μπαλτάς

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού της Αριστερής Κωλοτούμπας

Σταύρος Κοντονής


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της Αριστερής Κωλοτούμπας Ιούλιος Συναδινός

 

Για να δούμε τι θα κάνει στον Αθλητισμό, τη ΓΓΑ και το Καράτε το Κόμμα της ... Αριστερής Κωλοτούμπας!!!

Υποσχέθηκαν "κούρεμα" του χρέους, διωγμό της τρόικας, σκίσιμο του μνημονίου, μισθούς στα 750 €, προσλήψεις, χρηματοδότηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και άλλα πολλά! Μέχρι τώρα "κούρεμα" του χρέους ΔΕΝ έγινε, η τρόικα παρέμεινε με το όνομα "θεσμοί", το μνημόνιο ΔΕΝ σκίστηκε αλλά παρέμεινε και όταν τελειώσει θα αντικατασταθεί με ένα χειρότερο, για τους μισθούς στα 750 € θα περιμένετε τρία χρόνια και αν (!), οι προσλήψεις θα συναθροιστούν με τις υπογραμμένες απολύσεις και, τέλος, ακόμα περιμένουμε τη χρηματοδότηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού!

Στο μεταξύ ο Μπαρουφάκης μετά το Eurogroup της 20/2/2015 (όπου ζητήθηκαν αριθμοί και παρουσίασε αέρα κοπανιστό!) έκανε τη δήλωσή του μια στην Ελληνική (για τους ιθαγενείς της Ελλάδας !) και μια στην Αγγλική για τον υπόλοιπο Πλανήτη με προφανή σκοπό να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα προς τους εξαπατημένους αφελείς και ανεγκέφαλους Έλληνες Πολίτες. Η Θεά Πείνα θα σας ξυπνήσει!

"Επίορκοι" δεν είναι μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι, που συνελήφθησαν "κλέπτοντες οπώρας", αλλά και οι καραμπινάτα διαπλεκόμενοι με ιδιώτες, με ομοσπονδίες ή ακόμα και με τους πολιτικούς προϊσταμένους τους προς ανταλλαγή εξυπηρετήσεων προς αυτούς έναντι εικονικών υπερωριών από αυτούς!!!

 

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!!

 Η  Βασική Καραμπινάτη Παρανομία  είναι το ότι τη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την “τρέχει” ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!!

Επομένως, η … Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ είναι μια κορυφαία και μακροχρόνια διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία, η οποία παράγει καθημερινά τεράστια ηθική και οικονομική ζημία στον Ελληνικό Λαό, και όταν πολλές φορές την αναφέρω ως “Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής” τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως και με μηνύσουν οι απλοί … Οίκοι Ανοχής επειδή τους προσβάλω!!!

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!


Στην ιστοσελίδα του Karate News στο Facebook αναρτήθηκαν τα επόμενα:

 

Από τον Τάσο Πανουσόπουλο προς τους προπονητές των συλλόγων της ΕΛΟΚ,  17 Φεβρουαρίου στις 11:57 μ.μ.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την 28ην Φεβρουαρίου 2015 ή εναλλακτικά την 14ην καλούνται οι σύλλογοι στους οποίους ανήκετε να αποφασίσουν την διαγραφή ή μη του συλλόγου τον οποίο για πάρα πολλά χρόνια υπηρετώ.

Συγκεκριμένα το ΔΣ της ΕΛΟΚ απέστειλε στον σύλλογο μου, όπως και σε άλλους συλλόγους, κλήση για απολογία και εν συνεχεία τους παραπέμπει ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των μελών της, προκειμένου οι σύλλογοί σας να αποφασίσουν την οριστική διαγραφή τους. Οι προς διαγραφή σύλλογοι κατηγορούνται ότι ορισμένοι αθλητές και μέλη τους έλαβαν μέρος και συμμετείχαν στα πρόσφατα Βαλκανικά πρωταθλήματα παίδων, εφήβων, νέων και U21.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μετέχοντες αθλητές, διαιτητές και προπονητές στα εν λόγω Βαλκανικά πρωταθλήματα:

α) συμμετείχαν αποκλειστικά με δική τους πρωτοβουλία.

β) ανέλαβαν εξ ολοκλήρου όλες τις δαπάνες.

γ) πολλοί δε από τους αγωνιζόμενους κατάφεραν να κατακτήσουν διακρίσεις και μετάλλια κερδίζοντας τον θαυμασμό της Βαλκανικής κοινότητας και καταξιώνοντας το Ελληνικό Καράτε διεθνώς.

δ) δεν συμμετείχαν σαν Εθνική Ομάδα και δεν υποκατέστησαν αυτή.

ε) δεν συμμετείχαν ως σύλλογοι αλλά σαν μεμονωμένα άτομα και αθλητικές αυτόνομες προσωπικότητες

Τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ, ισχυρίζονται ψευδώς ότι οι προς διαγραφή σύλλογοι, με το να συμμετάσχουν αθλητές τους σε Βαλκανικά πρωταθλήματα, ζημίωσαν τον σκοπό και τις επιδιώξεις της Ομοσπονδίας !!!

Ισχυρίζονται ψευδώς ότι οι σύλλογοι σας σε Γενική Συνέλευση απεφάσισαν την μη συμμετοχή Ελλήνων στην Βαλκανική Ομοσπονδία !!!

Αποκρύπτουν εσκεμμένα από τους συλλόγου σας την ατελέσφορη προσπάθεια της ΕΛΟΚ από τον Ιούνιο του 2014 να ενταχθεί στην Βαλκανική Ομοσπονδία !!!

Αποκρύπτουν εσκεμμένα από τους συλλόγου σας τους λόγους που η Βαλκανική Ομοσπονδία δεν τους δέχεται και τις επιστολές που απέστειλαν στην ΕΟΕ και την ΓΓΑ σχετικά με τον κ. Γερόλυμπο !!!

Αποκρύπτουν εσκεμμένα από τους συλλόγους σας ότι η Βαλκανική Ομοσπονδία γνωρίζει όπως όλοι μας ότι το να μην ανήκουμε στην μεγάλη Βαλκανική οικογένεια αποτελεί παράλογη και πέρα από κάθε έννοια δικαίου και αθλητικού ιδεώδους απόφαση του κ. Γερόλυμπου και στην οποία η ΕΛΟΚ, υπακούει αγνοώντας σας και ερήμην σας.

Δυστυχώς αυτή την απόφαση υπερασπίζεται δια λογαριασμό και κατ' απαίτηση του κ. Γερόλυμπου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΟΚ.

Για αυτήν την απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΟΚ κατ' εντολή του κ. Γερόλυμπου αποπειράται να εξαπατήσει τους συλλόγους σας, και να πετύχει την διαγραφή μας, ισχυριζόμενη παρανόμως ότι η συμμετοχή αθλητών στους Βαλκανικούς αγώνες, που είναι αναγνωρισμένοι από την WKF, αποτελούν δήθεν παράνομα τελεσθείσες πράξεις των συλλόγων τους και ότι είχαν σκοπό να την βλάψουν !!!

Αυτήν την απόφαση θα υπηρετήσουν και θα στηρίξουν οι σύλλογοι σας???

Χάριν αυτής της απόφασης θα ψηφίσουν οι σύλλογοι σας την αποβολή συλλόγων που οι αθλητές τους με δική τους πρωτοβουλία και δαπάνες αγωνίστηκαν σε αναγνωρισμένα από την WKF πρωταθλήματα ???

Με την ψήφο σας για διαγραφή συλλόγων θα συνηγορήσετε στο διαίρει και βασίλευε του κ. Γερόλυμπου που επιδιώκει με τις διαγραφές να στρέψει συλλόγους εναντίον συλλόγων???

Με την ψήφο σας θα μας διαγράψετε???

Με την ψήφο σας θα καταστείτε όμηροι και θα ανοίξετε τον ασκό του Αιόλου για επερχόμενα δεινά και χειραγωγήσεις???

Αγαπητοί συνάδελφοι είναι βέβαιο ότι η Ομοσπονδία προκειμένου να επιτύχει τον άνομο σκοπό της θα νοθεύσει την πραγματική βούληση σας χρησιμοποιώντας την γνωστή μεθοδολογία της.

Θα ορίσει ως αντιπρόσωπους των συλλόγων σας (σε όσους το δεχτείτε) «άτομα» της αρεσκείας της.

Φυσικά αδιαφορεί για τις επιπτώσεις στους συλλόγους, που της έδωσαν εν λευκώ αυτό το δικαίωμα, όταν η δικαστική συνδρομή που έχει ζητηθεί, αποδείξει την πραγματική σχέση συλλόγου-εκπροσώπου.

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι με την παρούσα ανακοίνωση μου:

α) δεν απολογούμαι γιατί δεν νιώθω ένοχος.

β) δεν θεωρώ ότι παρανόμησαν οι αθλητές, διαιτητές και προπονητές που συμμετείχαν σε αναγνωρισμένα από την ανωτάτη παγκόσμια αρχή του Καράτε.

γ) θεωρώ ότι είχαν αυτό το δικαίωμα

δ) θεωρώ παράνομο και καταχρηστικό να διώκονται σύλλογοι για νόμιμες πράξεις μελών τους.

ε) σας καλώ να προσέλθετε στην Γενική Συνέλευση και να ψηφίσετε κατά συνείδηση και δίχως «λευκά χαρτιά» για την διαγραφή ή μη των συλλόγων που παραπέμπονται.

Αναστάσιος Πανουσόπουλος


Αναδημοσιεύουμε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα δημοσίευση του κ. Μάχου Κυρλόγλου από το  Karate News 18 Φεβρουαρίου στις 12:56 μ.μ.

 

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΠΑΝΙΚΟΣ,ΠΑΝΙΚΟΣ,ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ. ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ.

ΚΑΛΑ ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΕΕΙ. ΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΜΕΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΟΣ ΧΩΡΙΣ... ΥΠΟΣΤΑΣΗ? ΑΠΟΜΩΝΟΜΕΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΠΑΛΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΛΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑ ΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ? ΩΣ ΠΟΤΕ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΘΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ?  ΤΟ ΕΖΗΣΑ, ΕΓΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ?

ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ ΔΑΣΚΑΛΟΙ?. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΒΑΛΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ .ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ .ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΙΔΕΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΡΕΞΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΝ ΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ, ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ, ΟΧΙ ΕΓΩ. ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΝΝΕΛΗ! ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΤΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ. ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΝΕΛΗ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΝΕΛΗ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΧΟΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΝΕΛΗ! ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΦΙΛΙΚΑ

ΜΑΧΟΣ ΚΥΡΛΟΓΛΟΥ.


Αναδημοσιεύουμε μια ακόμα δημοσίευση του κ. Μάχου Κυρλόγλου από το Karate News19 Φεβρουαρίου στις 12:24 μ.μ.

 

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΟΚ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ.

 

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΣΑΣ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΟΚ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ? ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΩΝ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ? ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΟΚ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΕ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ?

ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΛΕΥΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ? ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΩΡΕΙ PERSONA NON GRATA ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ?

ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ. ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΘΙΞΕΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΟΔΗΓΕΙΣΤΕ ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΣΕ ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ. ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΑΠΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ.

ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ, ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Η ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ, ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ.

ΦΙΛΙΚΑ

ΜΑΧΟΣ ΚΥΡΛΟΓΛΟΥ.


Πάλι από το Karate-News στην προσπάθειά του για πληρέστερη ενημέρωση των αναγνωστών του για τις θέσεις του κ. Κώστα Μητρόπουλου όσον αφορά τα τεκταινόμενα στο χώρο του Καράτε: 21 Φεβρουαρίου στις 9:38 π.μ.

 

Προς την κοινότητα του Ελληνικού Καράτε

Αγαπητοί φίλοι,

Παρακολουθώ εδώ και μήνες συστηματικά μία διαμάχη μεταξύ της ΕΛΟΚ και ορισμένων Συλλόγων-Προπονητών που οδηγεί με βεβαιότητα στη διάλυση του Ελληνικού Καράτε. Με αφορμή το γεγονός αυτό παραθέτω μερικές σκέψεις μου που αφορούν όλους όσοι ασχολούνται με το άθλημα (διοίκηση, αντιπολίτευση, αθλητές, προπονητές, διαιτητές, γονείς).

Η καθεμία από τις παραπάνω πλευρές προσπαθώντας να αποδείξει το δίκιο της εκθέτει τις απόψεις της επώνυμα ή ανώνυμα (υπάρχουν πάνω από δέκα ανώνυμα προφίλ του facebook) άλλοτε με αθλητικό πνεύμα και άλλοτε με εκφράσεις που προσβάλλουν το άθλημα.

Μια προσεκτική ανάγνωση του καταστατικού ίδρυσης της ΕΛ.Ο.Κ., το οποίο υπάρχει και στον ιστότοπό της, θα διαφώτιζε όσους παρασύρονται από εμπαθή σχόλια και θα βοηθούσε ώστε να αποκτήσουν προσωπική γνώμη για τα πράγματα.

Συγκεκριμένα στο άρθρο 3 (Σκοπός ίδρυσης) στην παράγραφο δ) αναφέρει τη «συμμετοχή αντιπροσωπευτικών Ελληνικών ομάδων σε Βαλκανικούς αγώνες» και στην παράγραφο θ) αναφέρει την «εγγραφή της ΕΛ.Ο.Κ. στην Βαλκανική ομοσπονδία». Στο άρθρο 29 (Συμμετοχή σε αγώνες) αναφέρει ότι «τα μέλη πρέπει να κοινοποιούν στην ΕΛ.Ο.Κ. την οργάνωση ή τη συμμετοχή σε αγώνες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό με συλλόγους, Ενώσεις ή Ομοσπονδίες των συστημάτων –στιλ καράτε που καλλιεργεί η ΕΛ.Ο.Κ. Σε περίπτωση συμμετοχή τους σε αγώνες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό με άλλα συστήματα-στιλ το μέλος πρέπει να έχει προηγουμένως γνωστοποιήσει την συμμετοχή του στην ΕΛ.Ο.Κ. και να εξασφαλίσει την γραπτή έγκριση από το Δ.Σ.»

Επιπλέον ο ισχύων μέχρι και σήμερα αθλητικός νόμος αναφέρει στο άρθρο 7 παράγραφος 6 ότι «δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σωματείου ή αθλητή σε αγώνες που γίνονται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό αν αυτοί δεν είναι εγκεκριμένοι από την οικεία αθλητική ομοσπονδία ή τις αντίστοιχες διεθνείς αθλητικές ομοσπονδίες». Είναι γεγονός ότι αυτό το διαζευκτικό ή στη διατύπωση δίνει λαβή από νομικής απόψεως για διφορούμενες ερμηνείες.

Στην επόμενη ακριβώς παράγραφο 7 αναφέρει ότι «η οικεία αθλητική ομοσπονδία δύναται να περικόπτει ή και να διακόπτει την καταβολή επιχορήγησης σε αθλητικό σωματείο που συμμετείχε ή διοργάνωσε αγώνες χωρίς την έγκρισή της».

Κατά τη γνώμη μου, αφού δεν υπάρχουν επιχορηγήσεις, όπως γνωρίζουμε, δεν μπορεί να επιβληθεί ο παραπάνω περιορισμός.

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν συμμετέχουμε στην Βαλκανική Ομοσπονδία; Στα Βαλκανικά, Μεσογειακά, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα συμμετέχουν Εθνικές ομάδες, ενώ στα υπόλοιπα τουρνουά συμμετέχουν σύλλογοι ή μεμονωμένοι αθλητές. Όσοι σύλλογοι συμμετέχουν σε μη εγκεκριμένα πρωταθλήματα από την ΕΛ.Ο.Κ. να αναλαμβάνουν τις ευθύνες της συμμετοχής τους και να μην μεταφέρουν τα βάρη στους αθλητές-μέλη τους. Οι αθλητές είναι τα μόνιμα θύματα της διαμάχης για την εξουσία, καθώς κανένας δεν γνωρίζει με ακρίβεια και σαφήνεια αν η συμμετοχή του σε κάποιους αγώνες του επιφέρει τιμωρία. Συνεπώς όποιος δεν συμφωνεί με το καταστατικό της ΕΛ.Ο.Κ. απλά σταματά να είναι μέλος της!

Από την άλλη γνωρίζουμε ότι η εκάστοτε διοίκηση κερδίζεται με εκλογές. Συμπερασματικά δεν είναι απορίας άξιο ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση στο Δ.Σ. της ομοσπονδίας; Μπορεί ο οικονομικός απολογισμός της Ομοσπονδίας να είναι λεπτομερής και διαφανής, αφού δεν υπάρχει αντίλογος και έλεγχος;

Έχει παρατηρηθεί ότι όσοι διαμαρτύρονται επωνύμως τώρα είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μέχρι πριν ένα χρόνο, και για δεκαετίες συνδιοικούσαν το Ελληνικό Καράτε. Πως μπορούν να πείσουν ότι τώρα θα αλλάξουν τα πράγματα; Γιατί δεν το έκαναν όλο το διάστημα που συνδιοικούσαν; Η δικαιολογία «δεν με άφηναν» δεν ικανοποιεί κανένα. Όποιος αισθάνεται ότι δεν τον αφήνουν να ασκήσει το Έργο για το οποίο είναι εκλεγμένος για χρόνια και δεν παραιτείται δημιουργεί με τη στάση του ερωτηματικά. Πως μπορούν οι προπονητές των σωματείων να είναι ταυτόχρονα και διαιτητές; Είναι βέβαιο ότι αυτό αφήνει σκιές. Από την άλλη όμως ποιός και γιατί θα θελήσει να γίνει διαιτητής στο καράτε; Μπορεί κάποιος αθλητής που νίκησε μια φορά στο πρωτάθλημα να εκπροσωπεί την χώρα σε διεθνείς αγώνες; Μήπως θα έπρεπε να γίνονται περισσότεροι αγώνες μέσα στη χρονιά με βαθμολογία;

Έχοντας παρατηρήσει ότι ο αθλητής που δεν έχει πλούσιους γονείς δεν μπορεί να συμμετέχει σε αγώνες του εξωτερικού ή ακόμα και του εσωτερικού, αναρωτιέμαι αν τελικά το καράτε είναι άθλημα για πλουσίους. Υπάρχει τρόπος οικονομικής ενίσχυσης του αθλήματος ώστε να εκπροσωπεί τη χώρα μας ο καλύτερος και όχι ο πιο πλούσιος; Μπορεί κάποιος να είναι ταυτόχρονα αθλητής και προπονητής; Με αυτές τις πρακτικές έχει βελτιωθεί το επίπεδο του αθλήματος ή φθίνει συνεχώς; Υπάρχει τρόπος να φέρουμε περισσότερα παιδιά στο άθλημα; Το διαφημίζουμε επαρκώς;

Σχολή Προπονητών. Ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα;

Η διαγραφή κάποιου Συλλόγου από την ΕΛ.Ο.Κ. επιφέρει κάποια υποκειμενικά και κάποια αντικειμενικά προβλήματα στους αθλητές του, παρόλο που μπορούν να πάρουν μεταγραφή; Είναι γεγονός ότι κανένας μετά από χρόνια προσπάθειας δεν θέλει να αλλάξει το δάσκαλό του. Τι γίνεται σε περίπτωση που στην περιοχή δεν υπάρχει άλλος Σύλλογος;

Μια συνέλευση με όλους τους εμπλεκόμενους, διοίκηση, σωματεία, προπονητές, αθλητές, γονείς είναι εφικτή; Μήπως μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν το χώρο και βάλει επιτέλους το καράτε που όλοι αγαπάμε σε ένα καινούργιο δρόμο;

Με αυτές τις σκέψεις και τους προβληματισμούς ας προσέλθουμε όλοι στην Γενική Συνέλευση.

Κώστας Μητρόπουλος

 

Απάντηση του karate.gr στην τελευταία επιστολή του Κώστα Μητρόπουλου

Υπογράμμισα παραπάνω τα επόμενα:

Συγκεκριμένα στο άρθρο 3 (Σκοπός ίδρυσης) στην παράγραφο δ) αναφέρει τη «συμμετοχή αντιπροσωπευτικών Ελληνικών ομάδων σε Βαλκανικούς αγώνες» και στην παράγραφο θ) αναφέρει την «εγγραφή της ΕΛ.Ο.Κ. στην Βαλκανική ομοσπονδία». Στο άρθρο 29 (Συμμετοχή σε αγώνες) αναφέρει ότι «τα μέλη πρέπει να κοινοποιούν στην ΕΛ.Ο.Κ. την οργάνωση ή τη συμμετοχή σε αγώνες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό με συλλόγους, Ενώσεις ή Ομοσπονδίες των συστημάτων –στιλ καράτε που καλλιεργεί η ΕΛ.Ο.Κ. Σε περίπτωση συμμετοχή τους σε αγώνες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό με άλλα συστήματα-στιλ το μέλος πρέπει να έχει προηγουμένως γνωστοποιήσει την συμμετοχή του στην ΕΛ.Ο.Κ. και να εξασφαλίσει την γραπτή έγκριση από το Δ.Σ.»

«Όσοι σύλλογοι συμμετέχουν σε μη εγκεκριμένα πρωταθλήματα από την ΕΛ.Ο.Κ. να αναλαμβάνουν τις ευθύνες της συμμετοχής τους και να μην μεταφέρουν τα βάρη στους αθλητές-μέλη τους.» «Συνεπώς όποιος δεν συμφωνεί με το καταστατικό της ΕΛ.Ο.Κ. απλά σταματά να είναι μέλος της!

Συνεπώς, κύριε Μητρόπουλε, εν προκειμένω ο παραβάτης του καταστατικού της ΕΛΟΚ δεν είναι οι σύλλογοι ή οι αθλητές, αλλά η ίδια η ΕΛΟΚ, η οποία κατά απαίτηση του Γερόλυμπου ΔΕΝ εκπλήρωσε την καταστατική της υποχρέωση να εγγραφεί μέλος στην Βαλκανική!

Από την άλλη μεριά, η Βαλκανική με έγκριση της Παγκόσμιας δέχθηκε στους Βαλκανικούς Αγώνες μια Ελληνική αποστολή αθλητών και συνοδών, δεχόμενη με αυτό τον τρόπο μια αθλητική συμμετοχή από τη μοναδική χώρα των Βαλκανίων, που δεν συμμετέχει ως μέλος της Βαλκανικής στους Βαλκανικούς Αγώνες με υπαιτιότητα της εθνικής της ομοσπονδίας, παραβαίνοντας τον αθλητικό νόμο της χώρας της και το ίδιο το καταστατικό της, αλλά και το καταστατικό της Παγκόσμιας, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες αρπαχτές του Αρχι-Καραλαμόγιου δεξιά, που ήδη έχει καταγγελθεί ότι βούτηξε το Ταμείο της Βαλκανικής και έφυγε!!!

Ακόμα και μέσα στο πιο μπερδεμένο μυαλό θα πρέπει πλέον να είναι ξεκάθαρο ότι οι παράνομοι εν προκειμένω είναι τα ανωτέρω Όρθια Γαϊδούρια (και μια Γαϊδάρα!!!)του ΔΣ/ΕΛΟΚ!!! Πώς αλλιώς να σας το πούμε για να το καταλάβετε??? Ενάμιση χρόνο σας το εξηγώ και άρα έχετε πρόβλημα όσοι δεν το έχετε καταλάβει ακόμα!!!

Και μόνο για την δια των επιστολών απειλή διαγραφής των τεσσάρων εν λόγω συλλόγων η Παγκόσμια θα πρέπει να τιμωρήσει με διαγραφή την ΕΛΟΚ, διότι παραβαίνει το καταστατικό της και τις αποφάσεις της!!! Και μη νομίζετε ότι θα κόλλαγε ο Εσπίνος σε αυτό!!!

Τέλος, μια συνέλευση με όλους τους εμπλεκόμενους, διοίκηση, σωματεία, προπονητές, αθλητές, γονείς ΔΕΝ είναι εφικτή και ΔΕΝ πρέπει να γίνεται!

Οι σύλλογοι λειτουργούν με μέλη, τα οποία θα πρέπει να παρακολουθούν την διοίκηση των συλλόγων τους και να απαιτούν να παίρνονται σωστές αποφάσεις, να στέλνονται σωστοί αντιπρόσωποι και όχι μαϊμού στις συνελεύσεις της ομοσπονδίας, να ελέγχεται κάθε λειτουργία της ομοσπονδίας και να ελέγχονται οι εκλογές της και οι απολογισμοί της. Μόνον όταν όλοι κάνετε έλεγχο σε όλους, μόνον τότε θα ελαχιστοποιηθούν οι λαμογιές!!!

Τα άλλα είναι αέρας κοπανιστός!


 Προσθήκη 25-2-2015: Έμμεση ψιλοαπάντηση Μητρόπουλου στον Περσίδη και ανταπάντηση!

Ο κ. Κ. Μητρόπουλος τοποθετήθηκε "κάπως" στο Karate News και ...

... του χρωστάω την επόμενη απάντηση:

Κύριε Μητρόπουλε,

Ποτέ μην σκεφθείς ότι στρέφομαι εναντίον σου. Στρέφομαι εναντίον των αφελών και αλλοπρόσαλλων απόψεων που πετάνε διάφοροι "εξωγήινοι" (σαν και εσένα) στο καράτε για μεγάλες σοφίες, οι οποίες αυτές απόψεις στην ουσία στρέφονται εναντίον τους και εναντίον του καράτε διαιωνίζοντας τον Γερόλυμπο!

Αν είσαι καλός συζητητής, θα πρέπει να παραδεχθείς ότι μας λες ασυναρτησίες, διότι:

1) Η αναντίρρητη πραγματικότητα είναι ότι ο Γερόλυμπος (γιατί δεν πιστεύω να έχεις αντίρρηση ότι αυτός διοικεί την ΕΛΟΚ!) πάει για διαγραφή τους συλλόγους του Πανουσόπουλου και του Κανέλλη! Και οι δύο, όμως, αυτοί δάσκαλοι, όταν έκαναν πρωταθλητισμό, τον Γερόλυμπο ακόμα τον ξεσκάτιζε η μάνα του!!!

2) Λέγοντας ότι το πρόβλημα των συμμετοχών στους Βαλκανικούς θέλει νομικές γνώσεις, επικαλείσαι επέμβαση της Δικαιοσύνης δίνοντας έτσι συγκαλυμμένο χρονικό πλεονέκτημα στον Γερόλυμπο, ο οποίος ενεργεί άμεσα σαν δήμιος!

3) Δεχόμενος ότι είναι υπαρκτά τα προβλήματα: ανυπαρξίας αντιπολίτευσης στο ΔΣ, εικονικής εκπροσώπησης των συλλόγων, ιδιότητα διαιτητή και προπονητή στα ίδια πρόσωπα, ο έλεγχος πολλών συλλόγων από έναν προπονητή και οι πάσης φύσεως χρηματοδοτήσεις, επισημαίνεις γνωστά προβλήματα, που υπάρχουν επί είκοσι χρόνια χωρίς να έχουν λυθεί, αλλά αντίθετα εντείνονται και επεκτείνονται, τα οποία αποδεικνύουν (και άρα την δέχεσαι) μια στημένη μαφιόζικη απάτη κατά των αθλητών, των προπονητών, των διαιτητών, των συλλόγων της ομοσπονδίας και του αθλήματος!

4) Ως πολύ γνωστόν, όμως, ο Γερόλυμπος ΔΕΝ τα κάνει αυτά μόνος του! Βασίζεται στα γνωστά καθάρματα του καράτε, που τον υποστηρίζουν και ΔΕΝ έχουν ίχνος συνείδησης! Όλοι τους είναι στο ΔΣ/ΕΛΟΚ ή κολλητοί απέξω συνεργάτες ευνοούμενοι από αυτόν και πλαισιώνονται από πλήθος δικών τους συλλόγων, οι οποίοι δίνουν λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπευσης, ώστε να ψηφίζεται μονοκούκι η εντολή του Γερόλυμπου σε κάθε Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ!

5) Τέλος, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ τη δική μου άποψη, που διατύπωσα στο karate.gr, να ενεργήσουν οι σύλλογοι ΝΟΜΙΚΑ, ώστε να επέμβει η Δικαιοσύνη (την οποία και εσύ επικαλείσαι, αλλά για αντίθετο λόγο) σε αυτό το αθλητικό έγκλημα των είκοσι και πλέον ετών, και άρα προστατεύεις τους υποστηρικτές "εικονικούς αντιπροσώπους συλλόγων" του Γερόλυμπου, που θα έρθουν να ψηφίσουν στη Γενική Συνέλευση! (Αυτό συγκράτησες μόνο από όσα έγραψα! Λυπάμαι για σένα!)

Μετά από αυτά, πες μας τι είσαι? Αφελής, εξωγήινος, Συριζαίος ή Γερολυμπικός καραμπινάτος???

Τέλος, σε αυτά τα τελευταία παιδάκια, που θα πάνε να ψηφίσουν, τους προετοιμάζω ότι αν κλείσουν σύλλογο (και άρα σπίτια!) με την ψήφο τους, ο σύλλογος θα αντιδράσει με τρόπο που θα βρεθούν κατηγορούμενοι σε δικαστήριο και σαν σύλλογοι και σαν άτομα!!!

Και θα είμαι ο πρώτος μάρτυρας!!!

 


Οι παρόμοιες επιστολές της ΕΛΟΚ προς τέσσερις συλλόγους με την απειλή της διαγραφής και μια φιλική γνωμοδότηση για το τι σημαίνουν και πως αποκρούονται!

 Η ανάλυση γίνεται κατά παραγράφους της επιστολής προς έναν σύλλογο!

 

1) Η επιστολή αυτή αποτελεί στην ουσία «Κατηγορητήριο» και ταυτόχρονα «φάκελο δικογραφίας»! Συνεπώς κάθε έγγραφο, που επικαλείται η επιστολή αυτή, και δεν παρέχεται αντίγραφό του μαζί με την επιστολή αποτελεί ουσιαστική παράληψη που καθιστά όλο το Κατηγορητήριο απολύτως ανίσχυρο αφού είναι ελλιπές!

2) Συνεπώς, τα Αρχι-καραλαμόγια του ΔΣ/ΕΛΟΚ έπρεπε να επισυνάψουν πιστό αντίγραφο του Πρακτικού της 11/2/2014 από το Βιβλίο Πρακτικών του ΔΣ, στο οποίο να φαίνεται σαφώς τι αποφάσισαν και ποιοί το ψήφισαν, πράγμα που δεν έκαναν και άρα όλη η κατηγορία είναι αίολη!

3) Εφόσον υπάρχει ουσιαστική κατηγορία κατά των ανωτέρω συλλόγων και θα εκτεθούν απόψεις και αποδεικτικά στοιχεία, η υπόθεση αποτελεί «δικαστική υπόθεση» και άρα θα πρέπει να «δικαστεί» από «αμερόληπτη δικαστική επιτροπή» και όχι από τα επόμενα καραμπινάτα παράνομα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ συν το Αρχι-Καραλαμόγιο τον Γερόλυμπο!!!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι αθλητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

 

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι αθλητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής (μαϊμού)!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

 

Και αυτό διότι είναι προφανές ότι όλοι οι ανωτέρω ως μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και έχοντες κραυγαλέα συμφέροντα να διατηρήσουν τις θέσεις τους από τις οποίες επί ενάμιση χρόνο καταγγέλλονται από το karate.gr ότι κυριολεκτικά ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ την ΕΛΟΚ και ποτέ μα ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκαν ούτε γραπτώς ούτε με δικαστική τους ενέργεια κατά του διαχειριστή του karate.gr Θύμιου Περσίδη, πράγμα που σημαίνει ότι αποδέχονται ένας έκαστος και όλοι μαζί τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί εναντίον τους και διαβάζονται από όλο τον κόσμο του καράτε εδώ και ενάμιση χρόνο, όλοι αυτοί επαναλαμβάνω, ΔΕΝ μπορούν να δικάσουν οποιοδήποτε σύλλογο-μέλος της ΕΛΟΚ ούτε οποιονδήποτε αθλητή ή προπονητή τέτοιου συλλόγου, διότι έχουν δικά τους προσωπικά προφανή συμφέροντα!!!

 

 

4) Επειδή την επιστολή αυτή οπωσδήποτε δεν την έγραψε ο Μπουλούμπασης, γιατί είναι αγράμματος (!), δεν την έγραψε ο Δημητριάδης γιατί ως καραλαμόγιο δεν γράφει εμπεριστατωμένα, την σκιαγράφησε ο Γερόλυμπος με την γυναίκα του, η οποία έχει πλέον ενεργό μέρος στις λαμογιές του, αλλά την διατύπωσε τελικά ένα καραλαμόγιο δικηγόρος, ξέρω εγώ ποιός είναι αυτός (!), να του πείτε ότι είναι και πουλημένος και κόπανος, διότι:

Το Άρθρο 7 του καταστατικού της ΕΛΟΚ γράφει:

«6. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σωματείου ή αθλητή του σε αγώνες που γίνονται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, αν αυτοί δεν είναι εγκεκριμένοι από την οικεία αθλητική ομοσπονδία ή τις αντίστοιχες διεθνείς αθλητικές ομοσπονδίες.»

Και το Άρθρο 33 του αθλητικού νόμου γράφει:

«8. Απαγορεύεται η συμμετοχή αθλητή σε αγώνες που δεν έχουν εγκριθεί από την οικεία αθλητική ομοσπονδία.»

Αφήστε, λοιπόν, τις μαλακίες για ασάφειες κτλ. Δεν υπάρχει καμιά ασάφεια και όλα είναι σαφώς διατυπωμένα, διότι οι Βαλκανικοί Αγώνες, που πήγαν όποιοι αθλητές πήγαν, ήταν εγκεκριμένοι από τη “διεθνή” Βαλκανική Ομοσπονδία, αφού αυτή τους διοργάνωσε! Συνεπώς, δεν έκαναν τίποτα παράνομο! Επίσης, η “οικεία αθλητική ομοσπονδία” των Βαλκανικών Αγώνων είναι η Βαλκανική Ομοσπονδία, η οποία και τους διοργάνωσε, οπότε πάλι δεν έκαναν τίποτα παράνομο!

Επιπλέον, η διοργάνωση είχε προφανώς την έγκριση της Παγκόσμιας και ήταν παρών και ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας, ο οποίος συζήτησε και με τους εκπροσώπους της Ελληνικής αποστολής! Συνεπώς, δεν υπάρχει τίποτα παράνομο!

Αντίθετα, τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ παρανομούν ασύστολα και εν γνώσει του μπουρδέλου που λέγεται Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και κάνει τα στραβά μάτια, διότι ενώ η ΕΛΟΚ έχει την εκ του νόμου και του καταστατικού του υποχρέωση να συμμετέχει ως μέλος στη Βαλκανικής Ομοσπονδία Καράτε, αυτά τα γαϊδούρια κρατάνε την ΕΛΟΚ εκτός Βαλκανικής επειδή ο Γερόλυμπος έχει ξαφρίσει το Ταμείο της Βαλκανικής!!!

Μην φοβάστε, λοιπόν, σαν κότες τις μαλακίες του Γερόλυμπου, ο οποίος πλέον παίζει διεθνώς το πουλί του (!) ως Ανεπιθύμητος στο Παγκόσμιο Καράτε, και τραβήξτε μερικές μηνύσεις και αγωγές στον ίδιο, στο φρόκολο τη γυναίκα του, που κατέστρεψε τη Σχολή Προπονητών, και ονομαστικά σε έναν-έναν στα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ για να πάψει επί τέλους αυτό το αθλητικό έγκλημα που διαρκεί είκοσι ολόκληρα χρόνια!!!

Επιτέλους, σας βαρέθηκα και μου χαλάτε και τον υπολογιστή, γιατί κάθε φορά που γράφω γι’ αυτούς μποχαδιάζει το πληκτρολόγιο … γαϊδουρίλα και το πλένω με … χλωρίνη!!! Μου έχετε καταστρέψει ... 5-6 πληκτρολόγια!!!

5) Αν υπάρχει «επανειλημμένη συμμετοχή αθλητών και του προπονητή του συλλόγου» σαν άτομα, αφού ο σύλλογος ΔΕΝ αναφέρεται σε κανένα έγγραφο συμμετοχής, και αυτά είναι παράνομα τότε η ΕΛΟΚ να απευθυνθεί στους αθλητές και στον προπονητή και όχι στον σύλλογο!

6) Επαναλαμβάνουμε βλήματα: ο σύλλογος ΔΕΝ συμμετείχε και η συμμετοχή του ΔΕΝ αποδεικνύεται από κανένα επισυναπτόμενο έγγραφο της υποτιθέμενης «δικογραφίας»! Το συμβάν των 14-15 Ιουνίου 2014 είναι παλιό και έχει ήδη παραγραφεί από τον καταιγισμό των γεγονότων!

7) Δεν επισυνάπτετε, απατεώνες, ούτε αναφέρετε συγκεκριμένα το Πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης κατά την οποία ελήφθη μια τέτοια απόφαση, ούτε έχετε στείλει στους συλλόγους τέτοιο Πρακτικό ΓΣ, όπως έχετε υποχρέωση, ώστε να αποδεικνύεται ότι δεν το κατασκευάζετε τώρα κατά τις προσφιλείς σας μεθόδους με τους παράνομους και νοθευμένους αντιπροσώπους συλλόγων, στις θέσεις των οποίων βάζετε δικούς σας ανθρώπους στις λευκές βεβαιώσεις των άλλων γαϊδουριών από τους υποτελείς σας συλλόγους, οι οποίοι πάντα βρίσκονται υπό την απειλή καταγγελίας και τιμωρίας και να μην το ξεχνάνε αυτό!

Άλλωστε, αν υπήρχε τέτοιο Πρακτικό, εσείς θα είσαστε πρώτοι υπόλογοι, διότι κρατάτε την ΕΛΟΚ εκτός Βαλκανικής, αφού ο Γερόλυμπος τους έφαγε το Ταμείο!

Επίσης, άλλωστε μην ξεχνάτε και την κατωτέρω επιστολή σας, βλήματα, της 27-6-2014 με την οποία ζητάτε … γονατιστοί από την Βαλκανική την εγγραφή σας σε αυτήν προτείνοντας τον Μπουλούμπαση για το ΔΣ/KFB, τον Χονδροματίδη για την Τεχνική Επιτροπή και την ... Βασίλω για την Επιτροπή Διαιτητών! Πώς λέτε ότι πήρε η Γενική Συνέλευση απόφαση να μην εγγραφεί στην Βαλκανική και ταυτόχρονα το ΔΣ ζητά να γραφεί η ΕΛΟΚ στη Βαλκανική!!! Ορίστε και η απόδειξη:

 

Επίσημη Μετάφραση:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ

 

Προς τον κ. Αλεξέι Πετρόφ

Πρόεδρο της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε

Αθήνα, 27 Ιουνίου, 2014

Αριθμ. Πρωτοκ. 803

Αγαπητέ κ. Πετρόφ

Σε συνέχεια της συνάντησης μεταξύ υμών και μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) και επί τη βάσει αμοιβαίων επεξηγήσεων και διασαφηνίσεων, που αντηλλάγησαν προς ικανοποίηση και των δύο μερών, σχετικά με το ότι το θέμα της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε έχει πλέον επιλυθεί, η ΕΛΟΚ με την παρούσα υποβάλει ένα επίσημο αίτημα για να εγγραφεί μέλος στη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε (KFB).

Όταν το αίτημά μας γίνει αποδεκτό, η ΕΛΟΚ θα αντιπροσωπευθεί από τα επόμενα άτομα:

α) Για το Διοικητικό Συμβούλιο της KFB: κ. Χρήστος Μπουλούμπασης,

β) Για την Τεχνική Επιτροπή της KFB: κ. Παναγιώτης Χονδροματίδης,

γ) Για την Επιτροπή Διαιτησίας της KFB: κa ... η Βασίλω Πρώτη (!),

Ελπίζουμε πως αυτό είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για τη Βαλκανική Χερσόνησο και η KFB θα παγιωθεί προς το κοινό συμφέρον όλων των συμβεβλημένων ομοσπονδιών για να συνεχίσει τη λαμπρή πορεία, που είχαμε τα προηγούμενα είκοσι (20) χρόνια. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

Ειλικρινά δικοί σας

       Ο Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας

Χρήστος Μπουλούμπασης                           Εμμανουήλ Δημητριάδης

Και συνεχίζω ακάθεκτος:

8) Για ποιες ποινές μιλάτε? Για αυτές που επέβαλαν παράνομα τα λαμόγια οι τρεις μαϊμουδιάρηδες δικηγόροι, που πληρώνατε για να παριστάνουν τη Δικαστική Επιτροπή? Αυτή τη Δικαστική Επιτροπή, που τίναξα στον αέρα, αφού απέδειξα (με κλικ εδώ) ότι ΔΕΝ αποτελείτο από νόμιμους αντιπροσώπους των σωματείων, αλλά από τρεις δικηγόρους συνεργάτες του «νομικού συμβούλου» της ΕΛΟΚ και προσωπικού δικηγόρου του Γερόλυμπου???

Βρωμάει … γαϊδουρίλα!!!

Ήθελα να ήξερα ποιος μαλάκας έγγραψε τόσες συμπυκνωμένες μαλακίες σε αυτές τις επιστολές κατά των ανωτέρω συλλόγων!!! Αλλά να μη χάνει το παιδί το θάρρος του για τη ζωή, διότι υπάρχουν και χειρότεροι μαλάκες από αυτόν: αυτοί που … υπογράφουν αυτές τις επιστολές!!! Έ, αυτοί είναι πραγματικά άξιοι θαυμασμού και διότι θα κάνουν τις επιστολές … μασούρι!!!

9) Αντιπαραθέτω για άλλη μια φορά την πιο πάνω επιστολή του ΔΣ/ΕΛΟΚ για εγγραφή της ΕΛΟΚ στην Βαλκανική, αλλά και την δεξιά φωτογραφία των Ελλήνων συνοδών της Ελληνικής αποστολής με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας κ. Αντόνιο Εσπίνος Ορτουέτα στα πλαίσια των Βαλκανικών Αγώνων, αλλά και το αντίστοιχο άρθρο του karate.gr (με κλικ εδώ). Όλα αποδεικνύουν ότι η Ελληνική αποστολή ήταν καλοδεχούμενη από την Βαλκανική και την Παγκόσμια, ενώ προκαλούσε έκπληξη η αποχή της ΕΛΟΚ και η κάλυψη από την ΕΛΟΚ του υπόλογου για υπεξαίρεση του Ταμείου της Βαλκανικής Γιώργου Γερόλυμπου (από κοντά και η σύζυγος βέβαια, φιλάκια!) !!!

 

10) Άντε να δούμε πότε θα καταλάβετε εσείς τα βλήματα οι σύλλογοι, ότι «ο σκοπός και οι επιδιώξεις της ΕΛΟΚ» είναι να αρπάζει ο Γερόλυμπος τις εισπράξεις από τις διοργανώσεις, τα σεμινάρια και τη Σχολή Προπονητών χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν με το αζημίωτο βέβαια των άλλων του ΔΣ/ΕΛΟΚ!!! Άντε να καταλάβετε όλοι όσοι διαβάζετε αυτό το άρθρο ότι η ΕΛΟΚ έχει δοθεί στον Γερόλυμπο από τα κόμματα της διαφθοράς και της διαπλοκής και εν γνώσει της αμαρτωλής ΓΓΑ και ότι αυτό θα συνεχίσει να γίνεται τώρα που μετατράπηκε σε … Συριζαίο από το κόμμα της Αριστερής Κωλοτούμπας σε μια κατακαημένη χώρα, που την έχουν ρίξει οι πολιτικοί της στη «ζητιανιά με αξιοπρέπεια», αλλά τα θέλει και ο ... κώλος των πολιτών της!!!

Κάτι ωραίο που είπε ο κύριος Γιούνκερ ανάμεσα σε άλλα είναι το: «Αναγνωρίζω ότι οι Έλληνες έχουν υποβληθεί σε πολλές θυσίες, αλλά δεν ήταν οι Γερμανοί ούτε οι Ολλανδοί που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία τα τελευταία σαράντα χρόνια!» Φυσικά εννοείται ότι θα προστεθεί και η προέκταση «… και ΣΥΡΙΖΑ …»

 

11) Ρε Αρχι-Καραλαμόγια, μιλάτε και για τη Σχολή Προπονητών και για πλαστές βεβαιώσεις, εσείς που ο Μπουλούμπασης ως πρόεδρος της ΕΛΟΚ ήταν και διευθυντής της Σχολής και παράνομος αμειβόμενος διδάσκων στη Σχολή και υπογράφει τις παρούσες επιστολές κατά των συλλόγων!!!

Ρε Αρχι-Καραλαμόγια, μιλάτε και για τη Σχολή Προπονητών και για πλαστές βεβαιώσεις, εσείς που ο Δημητριάδης ως Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΚ δήλωνε παρανόμως αθλητής της ΕΛΟΚ και παρανόμως μαθητής της Σχολής Προπονητών, υπογράφει (το θρασύτατο χαϊβάνι) τις παρούσες επιστολές κατά των συλλόγων και επιμένει όλα αυτά να γίνουν δεκτά ως ... Αλ Καπόνε την εποχή της ποτοαπαγόρευσης στο Σικάγο!!!

Δηλαδή μιλάμε πλέον ότι έχετε συγκροτήσει μια θρασύτατη και κυνική εγκληματική αθλητική μαφιόζικη οργάνωση στο χώρο του καράτε!!!

 

12) Το ΔΣ/ΕΛΟΚ δεν έχει καμιά αρμοδιότητα να δικάσει, διότι:

α) Στην ουσία το ίδιο το ΔΣ/ΕΛΟΚ είναι ΔΙΑΔΙΚΟΣ, αφού εμπλέκεται με έννομο συμφέρον στην υπόθεση!

β) το καταστατικό της ΕΛΟΚ περιγράφει στο Άρθρο 26 τη συγκρότηση, λειτουργία και τις αρμοδιότητες της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ, τις αποφάσεις της οποίας το ΔΣ/ΕΛΟΚ μόνον επικυρώνει,

γ) μια νομική διαδικασία απαιτεί χρόνο που αυτή τη χρονική στιγμή πριν τη Γενική Συνέλευση ΔΕΝ υπάρχει, ώστε να εξασφαλίζεται η δίκαιη κρίση των επιχειρημάτων και των δύο πλευρών, και

δ) η Γενική Συνέλευση, όπως ήδη έχει προκηρυχθεί είναι προφανώς παράνομη και αυτό αποτελεί λόγο έκπτωσης του ΔΣ/ΕΛΟΚ για συστηματική παράβαση του νόμου, διότι ο αθλητικός νόμος λέει σαφώς ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση συγκαλείται μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου! Όταν ο νόμος καθορίζει «μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου» εννοεί σαφώς την «πραγματοποιούμενη» Γενική Συνέλευση και συνεπώς είτε αυτή είναι η πρώτη είτε είναι η δεύτερη εξ αναβολής της πρώτης! Επομένως, το ΔΣ/ΕΛΟΚ έπρεπε να ορίσει την πρώτη ΓΣ σε τέτοια ημερομηνία ώστε και η εξ αναβολής δεύτερη να είναι εντός του Φεβρουαρίου!!! Αυτό συστηματικά το ΔΣ/ΕΛΟΚ δεν το εφαρμόζει όλα τα τελευταία χρόνια και όλοι εσείς οι κουφιοκέφαλοι το έχετε αποδεχθεί! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!

ε) Είναι προφανής ο εκβιασμός των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ προς τους τέσσερις συλλόγους που «κατηγορούνται»! Στρέφουν εναντίον τους τούς χωρίς καμιά συνείδηση συλλόγους-μαριονέτες βασιζόμενοι στην εξάρτηση και την πλειοψηφία τους!

 

Ο τρόπος αντίδρασης είναι προφανής! Ασφαλιστικά μέτρα με Προσωρινή Διαταγή και Αγωγές  κατά των αποφάσεων του ΔΣ/ΕΛΟΚ και κατά των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ, αλλά και κατά των αντιπροσώπων και των συλλόγων που θα ψηφίσουν ΝΑΙ σε ενδεχόμενη παράνομη ψηφοφορία κατά την παράνομη ΓΣ! Και προφανώς στη ΓΣ αυτή θα πρέπει να πάτε με Δικηγόρους και με Προσωρινή Διαταγή δικαστηρίου να επιτρέψουν την παρουσία δικηγόρων, αφού πρόκειται για νομικό θέμα, διότι η γνωστή τακτική του Αρχι-Καραλαμόγιου είναι να μην επιτρέπει την είσοδο δικηγόρων στη ΓΣ, αλλά και η σχετική ψηφοφορία να είναι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ, ώστε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του!!!

Και όχι αγωγές και μηνύσεις μόνο από τους συλλόγους και τους προπονητές-διαιτητές κατά των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ, αλλά και από τους γονείς των αθλητών, διότι με τις παράνομες διαγραφές των συλλόγων τους αποστερούν από τα παιδιά τους τις ευκαιρίες των αγώνων και άρα τις ευκαιρίες της επιτυχίας μορίων για τα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα! Και μην πουν οι μάγκες της ΕΛΟΚ "Να πάνε σε άλλους συλλόγους!", διότι αυτό ΔΕΝ γίνεται επειδή τα παιδιά πάνε στο σύλλογο της γειτονιάς τους και έχουν εκτιμήσει τον προπονητή και δάσκαλό τους!!!

Σας … χρεώνω, βέβαια, για όλα αυτά που σας λέω, έτσι!!!

 

Καλά, τέτοια τελεσίγραφα εγώ τα έχω γραμμενα εκεί που δεν πιάνει η μελάνη! 

13) Μπουλούμπασης και Δημητριάδης: μαθητευόμενοι Μαφιόζοι της κακιάς συμφοράς, αλλά βρίσκουν και τα κάνουν!!!


Οι αρχιμαφιόζοι του καράτε με τις ευλογίες και την αδιαφορία της αμαρτωλής ΓΓΑ εκμεταλλεύονται το δημόσιο αγαθό του αθλήματος και τις παροχές της Πολιτείας στο άθλημα υπεξαιρώντας προς όφελός τους κάθε ηθική και υλική προσφορά κάθε αθλητή, γονιού και συλλόγου!!!


Όσον αφορά στον Αρχι-Καραλαμογιόκοτα (!!!) δικτάτορα της ΕΛΟΚ, θυμίζουμε πάντα το:

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου

 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version


 Η λειτουργία της ΕΛΟΚ είναι απλή: Διοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!!

 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

  Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

Βρέμη 4-11-2014:... Πίσσα και Πούπουλα επιφύλαξαν 102 εθνικές ομοσπονδίες καράτε 102 χωρών στην Ελληνική υποψηφιότητα του Γιώργου Γερόλυμπου για μια θέση στο ΔΣ της Παγκόσμιας του Καράτε! Τον χαρακτήρισαν "Persona non Grata"!!! Πήγε για... μαλλί και βγήκε όχι κουρεμένος, αλλά με κομμένο το... σκαλπ του!!!

Αιτία η μακροχρόνια υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά του απέναντι στην Παγκόσμια και τους αξιωματούχους της, αλλά και η επί μακρόν άρνησή του να αποδώσει οικονομικό λογαριασμό για τη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε κατά το υπέρ-δεκαπενταετές διάστημα που ήταν πρόεδρος!!! Κοινώς: άρπαξε το Ταμείο κι έφυγε!!!

Με δυο λόγια ο Γερόλυμπος και τα κάτωθι μέλη-λαμόγια του "ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συνεργάτες" κόλλησαν στο Ελληνικό Καράτε και στον Ελληνικό Λαό και για τα μάτια του Παγκόσμιου Καράτε και του Αθλητισμού τη ρετσινιά ότι ήμαστε "κοινοί κλέφτες"!

0-Γερόλυμπος

ΑΦΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ

1-Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Υπό έλεγχο!

3-Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι προπονητής!

5-Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

8-Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, διότι προπονητής!


9-Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής, διότι προπονητής!

10-Πάσης

Νόμιμη ... Σουπιά! Παράνομος, διότι προπονητής!

12-Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!


14-Χριστοδούλου

"Η ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

 


Γενικά, αποδεικνύεται ότι η ΓΓΑ αφήνει πλήρη και εν λευκώ δικαιοδοσία στις ομοσπονδίες να διαχειρίζονται το κάθε άθλημα χωρίς κανένα έλεγχο και παρακολούθηση και για αυτό το λόγο ο Ελληνικός αθλητισμός έχει γίνει βορά των επιτήδειων και των απατεώνων της διαπλοκής, μέρος της οποίας γίνονται και οι πολιτικοί προϊστάμενοι της ΓΓΑ, αλλά και αυτοί οι ίδιοι οι υπάλληλοί της, άλλο που δεν ήθελαν και οι μεν και οι δε!!!


Μεταξύ των εμπλεκομένων στο τεράστιο αθλητικό και οικονομικό σκάνδαλο, δηλαδή μεταξύ των πολιτικών προϊσταμένων της ΓΓΑ και των κομμάτων τους, των υπαλλήλων της ΓΓΑ και των αθλητικών ομοσπονδιών, έχει πλέον αποκατασταθεί ένα τέλμα απόλυτης συνενοχής, αλληλεξάρτησης και αλληλο-εκβιασμού με αποτέλεσμα η Διαφθορά και η Διαπλοκή να διαιωνίζονται αυτόματα! Δηλαδή, ο καθένας από τους τρεις και μόνο με την παρουσία του εξαναγκάζει και τους άλλους δύο να παρανομούν ακριβώς όπως παρανομούσαν πάντα! Ο ρόλος πλέον της ΓΓΑ έχει καθοριστεί στο να συγκαλύπτει αυτό το τεράστιο αθλητικό και οικονομικό έγκλημα!

Μιλάμε για ογκώδες καρκίνωμα στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας με ανεξέλεγκτες μεταστάσεις!!! Μια κατάσταση που μόνο με έναν τρόπο διορθώνεται: Να κλείσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να μεταταχθούν οι υπάλληλοί της σε άλλες υπηρεσίες!!!  Οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να αυτοσυντηρούνται οικονομικά, ειδάλλως να κλείσουν!!! Δεν μπορούμε να πληρώνουμε με ζωές ανθρώπων, που δεν έχουν να φάνε ή δεν έχουν να πάρουν φάρμακα, την κάψα του καθενός να γυμνάζεται!!!  


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .