karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα  

Πρώτη δημοσίευση 25/7/2014.

  Αρχική      Επικαιρότητα       Αθλητικά Θέματα   .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: Έπαιξε σοβαρό ρόλο στη σημερινή κατάντια των Ελλήνων! Μισθοί, επιχορηγήσεις και διεθνείς διοργανώσεις αποτελούσαν μια μόνιμη οικονομική αιμορραγία.Ο νέος υπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας


Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός


Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

Όταν η οικονομία της χώρας καταποντιζόταν, στη ΓΓΑ πολιτικοί προϊστάμενοι, υπάλληλοι και ομοσπονδίες έτρωγαν με χρυσά κουτάλια χωρίς κανένα έλεγχο!

 Εικοσαετές Όργιο Πολιτικών, Αθλητικών και

 Οικονομικών Εγκλημάτων!

 Από όλες τις μεριές καταγγέλλεται η διαφθορά και
 η διαπλοκή στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!

Υπάλληλοι με πολιτική ηγεσία, πολιτική ηγεσία με ομοσπον-διάρχες, υπάλληλοι με ομοσπονδιάρχες!!! Η Αυτοκρατορία της Διαφθοράς και της Διαπλοκής! Μια ανέλεγκτη, τεράστια τρύπα διαρροής του δημόσιου χρήματος προς κάθε ημέτερο !!!

 

 12-2-2010 - Έκθεση Ελέγχου Μισθοδοσίας

 του προσωπικού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

ένα διαχρονικό όργιο διπλο- και τριπλο-μισθίας!!!

 ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ   -   ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Κανένα πρόβλημα! Με κλικ εδώ!)

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε,

την οποία τελείως παράνομα δεν έχουν αναγνωρίσει τα λαμόγια της ΓΓΑ!

Μετά από καταγγελίες που διαβιβάστηκαν από τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρο Ρακιντζή, ελέγχθηκαν οι τακτικές και πρόσθετες αποδοχές για το πάσης φύσεως προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για το χρονικό διάστημα από 1-1-2002 και εντεύθεν!

Τονίζουμε εδώ ότι ο Έλεγχος ήταν δειγματοληπτικός και από τους υπαλλήλους της ΓΓΑ
καθώς και από την ίδια την υπηρεσία ΔΕΝ παρεσχέθησαν όλα τα ζητούμενα στοιχεία!!!

Από την Έκθεση Ελέγχου δίνουμε τα κύρια σημεία σε πρώτη φάση χωρίς ονόματα, διότι την βλέπουμε ελλιπή καθ' όσον δεν είναι απόλυτα ολοκληρωμένη (λείπουν χρονικά διαστήματα ελέγχου ή/και λειτουργίας επιτροπών, ενώ υπάρχουν αθώοι για ασήμαντα ποσά και λείπουν ένοχοι για μεγάλες λαμογιές), δεν καταλήγει σε συγκεκριμένα ποσά ανά υπάλληλο, που καταβλήθηκαν αχρεώστητα και θα πρέπει να επιστραφούν στο Δημόσιο! Ίσως να υπάρχει και άλλο μέρος της που να συγκεκριμενοποιεί αυτά τα συμπεράσματα, το οποίο προσωρινά δεν έχουμε! Έχουμε παραλείψει κυρίως τις αναφορές στους νόμους μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ δίνουμε έμφαση στις συνδέσεις του ελέγχου με πραγματικά αθλητικά θέματα, πράγμα που λείπει από τον έλεγχο!


Το από 12-2-2010 Πόρισμα Ρακιντζή και τα παρελκόμενά του καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι "αχρεώστητες" ανωτέρω απολαβές των υπαλλήλων της ΓΓΑ πρέπει να επιστραφούν στο Ελληνικό Δημόσιο, αλλά από τότε μέχρι σήμερα, τεσσεράμισι χρόνια (!), δεν έχει γίνει ο καταλογισμός των αχρεωστήτων καταβληθέντων στους λογαριασμούς της εφορίας των υπαλλήλων της ΓΓΑ. Όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί που πέρασαν από τη ΓΓΑ και το ΥΠΠΟΤ απέφυγαν την "καυτή πατάτα", ενώ οι υπάλληλοι της ΓΓΑ ζητούν επίμονα και θρασύτατα τη νομοθετική διευθέτηση του θέματος, δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ να πάρει απόφαση η Βουλή "να τους τα χαρίσει ως καλώς καταβληθέντα"!

Βέβαια, σε αυτή την καταδικασμένη χώρα, αν η Κυβέρνηση τους πει "δώστε τα πίσω" όλοι τους θα πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ, που θα πει "δικαίως τα λάβανε" κατά το "πολιτικώς του ορθόν"! Είμαστε μια φυλή εκβιαστών, από τον πολίτη μέχρι τον πολιτικό!!! Η υπόθεση του εσωτερικού "ριφιφί" των υπαλλήλων της ΓΓΑ είναι γνωστή σε όλους όσους ασχολούνται με τα αθλητικά εδώ και δεκαετίες, αλλά ήρθε στην επιφάνεια σε όλη της την έκταση μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες προς πάσα κατεύθυνση της υπαλλήλου της ΓΓΑ κας Θεοδωροβίας Πλακά!!!

Να πως ανεβαίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, όταν η Κυβέρνηση χαϊδεύει τα "παιδιά της" στην "Αυτοκρατορία του Ρουσφετιού", που λέγεται ΓΓΑ, ονομάζοντας την καραμπινάτη απάτη και την καραμπινάτη κλοπή απλά "αχρεώστητα καταβληθέντα", ενώ και ο πιο αρχάριος Εισαγγελέας θα τους είχε ήδη απαγγείλει κατηγορίες για 1) διακεκριμένες απάτες όχι κατ' εξακολούθηση, αλλά κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα, 2) υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος όχι κατ' εξακολούθηση, αλλά κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα, 3) παράνομο πλουτισμό, 4) αποδοχή εσόδων από παράνομες δραστηριότητες όχι κατ' εξακολούθηση, αλλά κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα, 5) ξέπλυμα χρήματος από παράνομες δραστηριότητες όχι κατ' εξακολούθηση, αλλά κατά συνήθεια και κατ' επάγγελμα, κτλ., κτλ. και θα τους είχε ήδη μπαγλαρώσει στη στενή!!!


 Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!!!

 Οι Εφορίες, οι Πολεοδομίες, οι Δήμοι, τα Υπουργεία,

 ελέγχονται για διεφθαρμένους υπαλλήλους,

 ενώ η ΓΓΑ αποτελεί από την ίδρυσή της και δια της λειτουργίας της

 μια εξ ορισμού ΝΟΜΙΜΑ διεφθαρμένη υπηρεσία!!!

ΓΓΑ = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-zougla.gr

7-Δίκη/ΣΚΑΙ

8-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

9-Δίκη/ΣΚΑΙ

10-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-Δίκη/ΣΚΑΙ

13-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

14-ΑΠΟΨΗ

15-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

16-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

17-ΕΘΝΟΣ

18-Δίκη/ΣΚΑΙ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

22-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

 


 Η Έκθεση Ελέγχου Μισθοδοσίας

Α.  Αποζημιώσεις μελών συλλογικών οργάνων - Ανώτατο όριο απολαβών.

(παραλήφθηκε η νομοθεσία - νομολογία)

Θυμίζω εδώ ότι ο Θωμάς Μεντεσίδης ήταν ταυτόχρονα υπάλληλος της ΓΓΑ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, ενώ αργότερα, επί υφυπουργίας του "αθλητικού σωτήρα μας" Γιώργου Ορφανού, έγινε Διευθυντής του "Ελεγκτικού Συμβουλίου" της ΓΓΑ για τις ομοσπονδίες, ενός τελείως παράνομου οργάνου εντός της ΓΓΑ, αφού τέτοιο δικαίωμα δίνει ο νόμος μόνο στο Ελεγκτικό Συνέδριο,  δημιουργημένου από αρρωστημένους φαντασιόπληκτους μόνο και μόνο για την "αθώωση" των ημετέρων και "το κυνήγι" των αντιφρονούντων Ομοσπονδιαρχών από την ΓΓΑ, ενώ ταυτόχρονα είχε γίνει ρόμπα στις εφημερίδες, διότι είχε αποκαλυφθεί από όλους τους αθλητικογράφους ως ο μοχλός πίεσης της Νέας Δημοκρατίας κατά των ομοσπονδιών! Το 2001 είχε στείλει να κάνουν τον έλεγχο-μαϊμού στην ΕΛΟΚ για να βγάλει λάδι τον φίλο του τον Γερόλυμπο από το κενό των 45.000.000 δρχ., που τον κατηγόρησαν ότι δεν είχαν γραφεί στον απολογισμό του αντίστοιχου έτους 1999 οι Παναγιωτίδης και Τσόγκας, τους οποίους και καταδίκασε ο Γερόλυμπος.

Ακολουθούν Πίνακες με ονόματα, τους οποίους παραλείπω προσωρινά

και συνεχίζω με τους Πίνακες μόνο με τις Επιτροπές-Μαϊμούδες.

Τα φύλλα του Πορίσματος έχουν την ανωτέρω μορφή, αλλά εμείς τα δίνουμε κατωτέρω

παραλείποντας τις 3η και 6η στήλες, που δεν μας χρειάζονται, για να δούμε το μέγεθος της ΛΑΜΟΓΙΑΣ!!!

Θα παρατηρήσετε Επιτροπές της πλάκας, άχρηστες, εικονικές, χωρίς έργο, χωρίς αντικείμενο, υποστήριξης άλλων επιτροπών, με αντικείμενο που έχει λήξει πριν από 3-4 χρόνια, και ότι άλλο κατέβαζε η γκλάβα των αρπακτικών για να εισπράττουν στη ζούλα το δημόσιο χρήμα!!! Όλα αυτά για να βοηθήσουν "τα παιδάκια" στην ανάπτυξη του αθλητισμού!

Δεν σημειώνεται η διάρκεια λειτουργίας αυτών των επιτροπών, ώστε να καθοριστούν οι μήνες που έπεφτε το παράνομο παραδάκι και να βρούμε τη χρωστάνε "τα παιδάκια" στο Δημόσιο Ταμείο!

Για να υπολογιστούν αυτά που χρωστάνε τα παιδάκια στο Δημόσιο Ταμείο θα έπρεπε οι πίνακες να είχαν την κατωτέρω ή μια παρόμοια μορφή:

Κωδ-Επιτρ

Ονόματα

Συμμετ.εχόντων

Μηνιαία Αποζ.

Χρον. Διαστ.

Συν. Ποσά σε Ευρώ

1

Πρόεδρος

Μέλος 1

Μέλος 2

κτλ.

Γραμματέας 1

Γραμματέας 2

κτλ.

 

700

600

600

 

450

450

 

Από - Έως =  --------

 =   20 μήνες (π.χ.)

1 Χ 700 Χ 20 = 24.000

1 Χ 600 Χ 20 = 12.000

1 Χ 600 Χ 20 = 12.000

 

1 Χ 450 Χ 20 = 9.000

1 Χ 450 Χ 20 = 9.000

_____________________

Σύνολικό Κόστος Επιτροπής=66.000

2

 

 

 

 

3

 

 

 

 

Μόλις γράφονταν σε ένα αρχείο excel όλοι οι πίνακες με τις επιτροπές, τα ονόματα και τα ποσά για το κάθε όνομα, τότε θα κάναμε ένα σορτάρισμα κατά αλφαβητική σειρά των ονομάτων και θα βρίσκαμε τι χρωστάει "το κάθε παιδάκι"! Πιθανόν να έχει γίνει αυτό, αλλά δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου. Όπως και να έχει το πράγμα, δείτε όλες τις επιτροπές για να αντιληφθείτε την έκταση της ΘΡΑΣΥΤΗΤΑΣ και της ΑΠΑΤΗΣ, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) να παίρνουν διπλό, τριπλό και τετραπλό μισθό κάθε μήνα!!!

Οι γυναίκες δεξιά ξεδιαλέγουν από τα σκουπίδια της λαϊκής για να φάνε οι ίδιες και οι οικογένειές τους, επειδή οι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πληρώνονταν για δεκαετίες με τριπλούς και τετραπλούς μισθούς και τα πολιτικά λαμόγια-προϊστάμενοί τους υπέγραφαν εγκρίσεις για τέτοιες πληρωμές!!!

Η αντίδραση της Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού καθώς και η συμπαιγνία διοικούντων και διοικουμένων αποδεικνύονται από το επόμενο έγγραφο από τη ΓΓΑ προς το Υπουργείο Οικονομικών:

Το ανωτέρω από 23-12-2013 έγγραφο της ΓΓΑ αποδεικνύει ότι το ΥΠΟΙΚ προχώρησε "δειλά" στον καταλογισμό μόνο του ενός εκατομμυρίου (από τα 30 εκατ.) των αχρεωστήτως καταβληθέντων, η ΓΓΑ μαζί με τους υπαλλήλους της επιδιώκουν να την σκαπουλάρουνε και να μην επιστρέψουν τα χρήματα με νομοθετική ρύθμιση, ο καταπληκτικός ψεύτης Υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος τους υποσχέθηκε να γίνει αυτό (αν είναι έτσι!) μέχρι που έφυγε από το ΥΠΠΟΤ, δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα (7 μήνες μετά!) και όλοι αναμένουμε την "ευθιξία του πρωθυπουργού"!

Οι επίορκοι υπάλληλοι της ΓΓΑ εισέπρατταν παράνομα διπλούς, τριπλούς και τετραπλούς μισθούς με αντάλλαγμα εξυπηρετήσεις προς τους πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι τελευταίοι υπέγραφαν τις σχετικές αποφάσεις κάνοντας τα στραβά μάτια, ενώ μοίραζαν σπάταλα χρήμα προς τις αθλητικές ομοσπονδίες, το Δημόσιο Ταμείο αιμορραγούσε ανέλεγκτα προς όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες, και όλα αυτά συνέβαιναν για δεκάδες χρόνια, ενώ η Ελλάδα βούλιαζε σιγά-σιγά χωρίς να το καταλαβαίνει κανείς με αποτέλεσμα να αφήνουμε σαν κληρονομιά σε 3-4 γενιές των παιδιών μας καταστάσεις, όπως της δεξιά φωτογραφίας, που δείχνει μαθήτρια να τρωει από τα σκουπίδια!!!


Εδώ ακριβώς έρχεται να προστεθεί η επόμενη είδηση:

Και αναμένουμε αποτελέσματα!Ο νέος υπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

 Εικοσαετές Όργιο Πολιτικών, Αθλητικών και

 Οικονομικών Εγκλημάτων!

 Από όλες τις μεριές καταγγέλλεται η διαφθορά και
 η διαπλοκή στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!!!

Υπάλληλοι με πολιτική ηγεσία, πολιτική ηγεσία με ομοσπον-διάρχες, υπάλληλοι με ομοσπονδιάρχες!!! Η Αυτοκρατορία της Διαφθοράς και της Διαπλοκής! Μια ανέλεγκτη, τεράστια τρύπα διαρροής του δημόσιου χρήματος προς κάθε ημέτερο!!!

 ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ   -   ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ


Μεταξύ των εμπλεκομένων στο τεράστιο αθλητικό και οικονομικό σκάνδαλο, δηλαδή μεταξύ των πολιτικών προϊσταμένων της ΓΓΑ και των κομμάτων τους, των υπαλλήλων της ΓΓΑ και των αθλητικών ομοσπονδιών, έχει πλέον αποκατασταθεί ένα τέλμα απόλυτης συνενοχής, αλληλεξάρτησης και αλληλο-εκβιασμού με αποτέλεσμα η Διαφθορά και η Διαπλοκή να διαιωνίζονται αυτόματα! Δηλαδή, ο καθένας από τους τρεις και μόνο με την παρουσία του εξαναγκάζει και τους άλλους δύο να παρανομούν ακριβώς όπως παρανομούσαν πάντα! Ο ρόλος πλέον της ΓΓΑ έχει καθοριστεί στο να συγκαλύπτει αυτό το τεράστιο αθλητικό και οικονομικό έγκλημα!

Μιλάμε για ογκώδες καρκίνωμα στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας με μεταστάσεις!!! Μια κατάσταση που μόνο με έναν τρόπο διορθώνεται: Να κλείσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να μεταταχθούν οι υπάλληλοί της σε άλλες υπηρεσίες!!!  Οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να αυτοσυντηρούνται οικονομικά, ειδάλλως να κλείσουν!!! Δεν μπορούμε να πληρώνουμε με ανθρώπινες ζωές ανθρώπων, που δεν έχουν να φάνε ή δεν έχουν να πάρουν φάρμακα, την καΐλα του κάθε ... μαλάκα να γυμνάζεται!!!


www.karate.gr    

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα .