karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 30/4/2014.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


Η ΓΓΑ δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν μιλάει!

Τότε τι κάνει???

Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος

Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου

Η απάντηση είναι πολύ απλή!!!

 Σας καταγγέλλω δημοσίως τα επόμενα και σαν Έλληνας Πολίτης απαιτώ αιτιολογημένη απάντηση για το τι προτίθεσθε να πράξετε σχετικά: 

Για όλα τα σχετικά άρθρα μου που φαίνονται πιο κάτω και τα οποία σας έχω στείλει κατά καιρούς με email, πρέπει να κηρύξετε έκπτωτο το ΔΣ της ΕΛΟΚ, ειδάλλως ευθύνεστε για όλες τις παρανομίες του και είσαστε άχρηστοι στον Ελληνικό Λαό!!!


 Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 

 Το παρόν δημοσίευμα αποστέλλεται με email προς την ΓΓΑ και το ΣΔΟΕ!

 Αποδεικτικό αποστολής και λήψης email προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ εδώ!)


Οι διοικητικές πράξεις και οι οικονομικοί απολογισμοί της ΕΛΟΚ δεν αναρτώνται στο διαδίκτυο από τη διοίκηση της ομοσπονδίας, όπως επιτάσσει ο νόμος για την Διαύγεια και την καταπολέμηση της Διαφθοράς στο Κράτος και τα Ν.Π.Ι.Δ. Με τα επόμενα αποδεικνύεται ο τρόπος που το ΔΣ/ΕΛΟΚ έχει παρακάμψει το νόμο και εμφανίζοντας τεχνηέντως ποσοστό επιχορήγησης εικονικά μικρότερο από 50% "κρύβει συστηματικά" από τη Διαύγεια και από τους συλλόγους, αλλά και τους πολίτες, όλα τα καυτά οικονομικά θέματα!!!


Αν κρίνω από την κατακόρυφα αυξανόμενη επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων του karate.gr, το ευρύτερο φίλαθλο ενδιαφέρον επικεντρώνεται έκπληκτο στην «επιχειρηματική» κατεύθυνση που αποκαλύπτεται ότι έχει πάρει εδώ και χρόνια η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε! Στη συνέχεια δίνω ένα πίνακα με τα τελευταία μου άρθρα στο karate.gr και αντίστοιχα το τι αποκαλύπτει ή/και αποδεικνύει το καθένα από αυτά.


Ένα θρασύτατο αθλητικό και οικονομικό έγκλημα!

 

 Τα αποδεικτικά στοιχεία της δεξιάς στήλης και τα συμπεράσματα από αυτά αποδεικνύουν την εκτεταμένη και μακρόχρονη εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ και είναι υπεραρκετά για να εφαρμοστεί ο αθλητικός νόμος από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και να εκπέσουν από το αξίωμά τους τα επτά από τα έντεκα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ! Απομένει στους συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ να καθορίσουν τις τύχες τους! Εγώ τη συνείδησή μου την έχω απόλυτα ικανοποιημένη!

 

Με το άρθρο μου:

Αποκάλυψα ή/και απέδειξα ατράνταχτα ότι:

4/12/2013 - Οι τελευταίες ανανεούμενες πληροφορίες για τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ! Δεκέμβριος 2013!  Και   30/1/2014 - Οι τελευταίες ανανεούμενες πληροφορίες για τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ! Ιανουάριος 2014!

Αποκάλυψα τη γενική δυσαρέσκεια και αγανάκτηση παραγόντων και τεχνικών της ΕΛΟΚ κατά του ΔΣ αυτής, που τους οδήγησε ακόμα και σε παραιτήσεις. Η γενική αυτή δυσαρέσκεια ήρθε σαν αποτέλεσμα κατευθυνόμενων  ευνοιών της διοίκησης προς ορισμένους και τιμωριών κατά άλλων. Παρά το ότι όσοι επαναστατούσαν εξοντώνονταν, οι επαναστάσεις λόγω αγανάκτησης συνεχίζονται!

4/2/2014 -  Πωλούνται ... Αντιαρματικά Βλήματα! ΕΛΟΚ, Φεβρουάριος 2014!

Αποκάλυψα τις απεγνωσμένες προσπάθειες του ΔΣ/ΕΛΟΚ, υπό την καθοδήγηση πάντα του Γερόλυμπου, να τιθασεύσει τις αντιδράσεις συλλόγων και τεχνικών με την αδικαιολόγητη χρήση της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ και φανταστικών κατηγοριών κατά των αντιπάλων του! Φασιστική αντιμετώπιση των διαφωνούντων!

17/2/2014 - Προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού:  Κύριε Ανδριανέ, πού πάνε τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων που δίνει επί είκοσι χρόνια η ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ για δημιουργία και συντήρηση ενός ιστότοπου με μηδενικό περιεχόμενο???

Απέδειξα το απόλυτο πολυετές κυριολεκτικό θάψιμο της ΕΛΟΚ από τον Γερόλυμπο και τα τσιράκια του! Η ΕΛΟΚ συντηρεί έναν ΑΔΕΙΟ ιστότοπο χωρίς την ιστορία της, τη διοίκησή της, τους τεχνικούς της, τους συλλόγους της και τις δραστηριότητές της όλων των χρόνων από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, όπως είχε υποχρέωση!

Κρύβουν κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο του παρελθόντος!!!

19/2/2014 - Η πειθαρχική δίωξη και καταδίκη των Γ. Σανιώτη και Γ. Μπίκα απο τη ΔΕ/ΕΛΟΚ και η πανηγυρική τους αθώωση από το ΑΣΕΑΔ.

Απέδειξα την παράνομη ΔΕ/ΕΛΟΚ και την εξευτελιστική επιστράτευσή της από τον Γερόλυμπο και το ΔΣ/ΕΛΟΚ για την ματαίωση των υποψηφιοτήτων των Γ. Σανιώτη και Γ. Μπίκα κατά τις εκλογές της 3-11-2012 της ΕΛΟΚ! Προκλητικές παρανομίες για την εξόντωση των αντιφρονούντων.

2/3/2014 -  ΕΛΟΚ-ΔΙΑΥΓΕΙΑ:  Ακόμα μια μεγαλειώδης Απάτη των Πολιτικών!

Απέδειξα τη μόνιμη παραβίαση του νόμου 3861/2010 για την ΔΙΑΥΓΕΙΑ στην δημόσια διοίκηση ακόμα και από τα ΝΠΙΔ, που επιδεικτικά διενεργεί η ΕΛΟΚ από το 2010 μέχρι σήμερα, αλλά και τη γαϊδουρινή αδιαφορία της ΓΓΑ!!! Κανένα οικονομικό στοιχείο της ΕΛΟΚ δεν δημοσιοποιεί, όπως έχει υποχρέωση το ΔΣ αυτής! Κρύβουν κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο του παρελθόντος!!!

5/3/2014 -   ΕΛΟΚ-ΓΓΑ:  Η Πυραμίδα της Απάτης! Πώς η ΓΓΑ υποθάλπει μια εκτεταμένη φοροδιαφυγή!

Απέδειξα την εκτεταμένη απάτη των επτά μελών από τα έντεκα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ, οι οποίοι, ενώ ως μέλη του ΔΣ αθλητικής ομοσπονδίας απαγορεύεται από τον αθλητικό νόμο να είναι προπονητές, αυτοί όχι μόνο είναι προπονητές και εξεταστές, αλλά για να κρυφτούν από τον αθλητικό νόμο παραβιάζουν ασύστολα τον φορολογικό νόμο. Και αυτό το απέδειξα παρουσιάζοντας στο άρθρο μου αυτό τα συνεχή σεμινάρια προς αθλητές και προπονητές της ΕΛΟΚ, στα οποία διδάσκουν οι ανωτέρω απατεώνες με το απαράμιλλο θράσος να ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ SPORTDATA!!!

10/3/2014 -  Σας φτύνουνε και λέτε … «βρέχει»! Εκτεταμένη ΝΟΘΕΙΑ στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε - ΕΛΟΚ!

Απέδειξα τις στημένες και παράνομες εκλογές του 2012, που διενήργησε το περασμένο ΔΣ της ΕΛΟΚ για να βγει το σημερινό ΔΣ της ΕΛΟΚ με αποδειγμένη εκτεταμένη ΝΟΘΕΙΑ με εικονικούς και πλαστούς αντιπροσώπους συλλόγων. Σε συνδυασμό με το από 19/2/2014 άρθρο μου (τον παράνομο αποκλεισμό των Σανιώτη και Μπίκα από τις εκλογές με την παράνομη Δικαστική Επιτροπή, καθώς και τον αποκλεισμό από την εκλογική διαδικασία επτά από τους αντιφρονούντες συλλόγους, ώστε να μην έχουν κανένα «ξένο» στο ΔΣ, το σημερινό ΔΣ/ΕΛΟΚ επιδεικνύει αθλητική συμπεριφορά που κλίνει καραμπινάτα σε εγκληματικά παράνομη!

19/3/2014 - Ο Καραγκιόζης … Δικαστής!  Ποιοι Καραγκιόζηδες διοικούν τον Αθλητισμό της χώρας?

Απέδειξα ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ως εποπτεύουσα αρχή, ενισχύει τις παράνομες πράξεις της ΕΛΟΚ αποδεχόμενη την παράνομη χρήση από την τελευταία του «εργαλείου» της παράνομης Δικαστικής Επιτροπής! Αυτό αποδεικνύει εξαπάτηση της ΓΓΑ από την ΕΛΟΚ (αμέτοχη και άχρηστη ΓΓΑ) ή/και πυρήνες διαπλοκής εντός της ΓΓΑ (συμμέτοχη και εγκληματική ΓΓΑ)!!!

24/3/2014 -  "Φοροδιαφυγή Καράτε" υπό την ... "Αιγίδα" της Γ. Γ. Αθλητισμού!!!

Αποκάλυψα τις παράνομες πράξεις ενός εκάστου των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ και τις επιδιώξεις τους. Οι άνθρωποι αυτοί παραβιάζουν και την αθλητική και την φορολογική νομοθεσία!

31/3/2014 - Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη … «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα!

Με το άρθρο μου αυτό επιβεβαιώνεται η χρήση της ΕΛΟΚ από τα μέλη του ΔΣ και τον Γερόλυμπο για ατομικά φανερά ή/και κρυφά συμφέροντα και τους παραδίδω στο ΣΔΟΕ και τους οικονομικούς εισαγγελείς!

3/4/2014 - Είναι πολλά τα λεφτά Γερόλυμπε!!! Οι Ύποπτοι Ετήσιοι  Απολογισμοί της ΕΛΟΚ: 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 και σύγκριση! Αδικαιολόγητα ποσά, πολλές ασάφειες, καμιά διευκρίνηση!  

Μέρος Πρώτο,   Μέρος Δεύτερο

Με αυτά τα δυό μου άρθρα απέδειξα ότι τα οικονομικά στοιχεία της ΕΛΟΚ 1) κατασκευάζονται έτσι ώστε να αποφεύγεται η δημοσίευση των διοικητικών και οικονομικών πράξεων της ομοσπονδίας βάσει του νόμου περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, 2) αποκρύπτονται από τους συλλόγους-μέλη της με χονδροειδείς "δήθεν απολογισμούς", 3) σε συνδυασμό με τις νοθευμένες εκλογές αποκρύπτονται από τους αντιφρονούντες, οι οποίοι και εκδιώκονται εκτός ΕΛΟΚ, όταν γίνονται επικίνδυνοι, 4) παρουσιάζουν εξογκωμένες ανομοιομορφίες και καραμπινάτα αποκρυπτόμενα έσοδα με διογκωμένα έξοδα

9/4/2014 - Το "φασιστήρι" Γιώργος Κοσμίδης"!!! Καραμπινάτα παράνομος στο ΔΣ/ΕΛΟΚ, αλλά και ύποπτος φοροδιαφυγής!!! Και ΠΡΟΣΘΗΚΗ !!!

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα των παρανομιών της ΕΛΟΚ είναι ο Αντιπρόεδρός της, ο οποίος διδάσκει καράτε στη μισή Ελλάδα και στο εξωτερικό και διοργανώνει αγώνες «υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ»!!! Τα λεφτά, που εισπράττει, να μας πει πού πάνε!!!

16/4/2014 - Kαταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία από γονείς αθλητών!!! 

Η ΑΠΑΤΗ της "έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης"!!!

Τέλος, με αυτό το άρθρο μου αποδεικνύεται ότι μια από τις βασικές παρανομίες της ΕΛΟΚ, ώστε να μένει ανέλεγκτη από τη ΓΓΑ, είναι η παράνομη είσπραξη χρημάτων από τους αθλητές και τους γονείς τους, δηλαδή από φυσικά πρόσωπα πράγμα για το οποίο δεν έχει κανένα δικαίωμα, και η κατά βούληση έκδοση αντίστοιχων αποδείξεων δήθεν "έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης" προς τους συλλόγους-μέλη της, ώστε να διατηρεί την κρατική επιχορήγηση κάτω του 50% των εσόδων της και να δικαιολογείται έτσι η ΓΓΑ για το ευνοϊκό καθεστώς της έλλειψης κάθε οικονομικού ελέγχου.

 

 Μια “Πυραμίδα” αποτελείται από Επίπεδα "ογκόλιθων", τα οποία για να σταθούν εκμεταλλεύονται τα από κάτω τους Επίπεδα, διότι χωρίς αυτά θα είχαν καταρρεύσει!!! Με όλα τα ανωτέρω άρθρα μου αποδεικνύεται η “Πυραμίδα της Αθλητικής και Οικονομικής Απάτης στο Καράτε” που έχει στήσει η ΕΛΟΚ εδώ και είκοσι χρόνια, η οποία στον εξωτερικό παρατηρητή δείχνει να είναι η επόμενη και γι' αυτό πρέπει να ελεγχθεί:

1)      Το Επίπεδο του Ενός Αρχηγού: Όλων των πράξεων και παραλήψεων των κατωτέρω αρχηγός, εμπνευστής, δημιουργός, οργανωτής, επιτηρητής, εκμεταλλευτής και απόλυτος άρχοντας είναι ο Γιώργος Γερόλυμπος!

2)      Το Επίπεδο των Στυλ: Η ΕΛΟΚ έχει παρεκτραπεί του αρχικού σκοπού της, που ήταν η διαχείριση του "μοντέρνου καράτε" και έχει δημιουργήσει τις παράνομες  παρα-ομοσπονδίες των στυλ καράτε χωρίς καταστατικά, μετατρέποντας με αυτό τον τρόπο το άθλημα σε μια εκτεταμένη επιχείρηση, όπου οι παρα-ομοσπονδίες εκμεταλλεύονται το άθλημα προς όφελος των δήθεν αρχηγών τους και άλλων υψηλόβαθμων των στυλ καράτε. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι αθλητές καράτε δίνουν πρώτα για μαύρες ζώνες στα στυλ και μετά πάλι στην ΕΛΟΚ πληρώνοντας και τις δύο φορές με χρήματα για τα οποία είναι ελέγξιμο το αν κόβονται αποδείξεις ή αν η μια φορά ίσως πάει στο ταμείο της ΕΛΟΚ και η άλλη οπωσδήποτε σε τσέπες αδήλωτη!!!

3)      Το Επίπεδο των μελών του ΔΣ: Τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ είναι οι αρχηγοί και εκμεταλλευτές των στυλ καράτε των παρα-ομοσπονδιών! Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται μια συμπαγής και άρρηκτη συνεργασία αθλητικο-οικονομικών συμφερόντων, η οποία όμως υπόκειται στο μόνιμο μειονέκτημα της ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ! Ξέρεις να κλέψεις? Ξέρω! Ξέρεις να κρύψεις? Όχι! Τότε, βλάκα, μην κλέβεις ποτέ!!!

4)      Το Επίπεδο των Αγώνων των Στυλ: Οι παρα-ομοσπονδίες δημιουργούν αγώνες, οι αγώνες γίνονται «υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ», πράγμα που αποτελεί πιεστική διαφημιστική αποκλειστικότητα, και τα έσοδά τους δεν μπαίνουν στο ταμείο της ΕΛΟΚ, αφού φυσικά ... δεν είναι δικά της έσοδα, αλλά των παρα-ομοσπονδιών! Μπορεί, μάλιστα, η ΕΛΟΚ να επωμίζεται μόνο τα ... έξοδα των αγώνων αυτών! Συνεπώς, οι αθλητές καράτε της Ελλάδας συμμετέχουν σε διπλά πρωταθλήματα, μια για την ΕΛΟΚ και μια για το στυλ καράτε που δήθεν ακολουθούν, πληρώνοντας κάθε συμμετοχή πάλι δύο φορές, όπου η μια φορά ίσως πάει στο ταμείο της ΕΛΟΚ και η άλλη οπωσδήποτε σε τσέπες αδήλωτη!!!

5)      Το Επίπεδο των Προπονητών-Εκπαιδευτών: Ναι, ρε Περσίδη, αλλά αυτά τα βλέπουν όλοι! Γιατί δεν διαμαρτύρονται? Απλούν: Διότι η ΕΛΟΚ έχει τη δύναμη να δίνει τίτλους κατά τη δική της βούληση. Αν υποτάσσεσαι, παίρνεις τίτλο, ενώ αν δεν υποτάσσεσαι, παίρνεις ... το Πουλάκι Τσίου!!! Και πραγματικά, ο τίτλος του προπονητή ή του εκπαιδευτή (τελευταία μόδα αυτό), τον οποίο η ΕΛΟΚ δίνει σε όποιους γουστάρει με ελεγχόμενα σεμινάρια και εξετάσεις, όπου και εκεί πληρώνουν και πρέπει να ελεγχθούν τα έσοδα, δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο να δουλέψει σε σύλλογο ή να ιδρύσει δικό του σύλλογο και να βγάλει μεροκάματο! Συνεπώς, υποτάσσεται!

6)      Το Επίπεδο των Μαύρων Ζωνών: Για να γίνεις προπονητής ή εκπαιδευτής πρέπει να έχεις από κάποιο νταν και πάνω! Έ, μη ζητάς πολλά από τη ζωή! Και θα πληρώσεις για τα νταν και θα υποτάσσεσαι! Και μαζί με σένα και ο σύλλογός σου, αν θέλει να δει άσπρη μέρα από τους διαιτητές!!! Αν έχεις αντιρρήσεις, και πάλι παίρνεις ... το Πουλάκι Τσίου!!!

 

 

 

7)      Το Επίπεδο των Πρωταθλητών των Συλλόγων: Για να βγάλει πρωταθλητές κάποιος σύλλογος και να αυτοδιαφημιστεί και να πάρουν μόρια τα παιδιά του για ανώτερες και ανώτατες σχολές ή να προσληφθούν στο Δημόσιο, θα πρέπει να είναι υπάκουος και να μην ζητάει πολλές διευκρινήσεις, αν θέλει να δει άσπρη μέρα από τους διαιτητές και οι αθλητές του να παίζουν στα πρωταθλήματα!!! Αν έχεις αντιρρήσεις, και πάλι παίρνεις ... το Πουλάκι Τσίου!!!

8)      Το Επίπεδο των Αναγνωρισμένων Συλλόγων: Αν ένας νέος σύλλογος θέλει να γίνει μέλος της ΕΛΟΚ, πρέπει να αποδεικνύει ... πιστοποιητικό «Γερολυμπικών Φρονιμάτων»! Τι είναι αυτό? Απλούν: κάθε πρωί και κάθε βράδυ θα γυρίζει προς το παράνομο εξοχικό του Γερόλυμπου στην Πάχη Μεγάρων και θα λέει την εξής προσευχή: "Θεέ μου, κόβε μου μέρες και δίνε του ευρώπουλα, να ζω εγώ, να ζει κι αυτός καλύτερα!!!" Χωρίς αυτό το πιστοποιητικό δεν μπαίνεις στην ΕΛΟΚ που να έχεις τον ... Μητσοτάκη μπάρμπα! Για παράδειγμα πάρτε το σύλλογο του Βερώνη, που έκαναν δυο χρόνια να τον δεχθούν σαν νέο μέλος, ενώ ο Βερώνης έχει βγάλει από τη σχολή του τους μισούς παλιούς εκπαιδευτές! Και να πούμε και το ότι στα 70ήντα του ο Βερώνης θα σάπιζε τους μισούς «εκπαιδευτές» της ΕΛΟΚ στο ξύλο!!!

9)      Το Επίπεδο των Καρα-κορόιδων!!! Αυτό δεν είναι απλό Επίπεδο σαν τα άλλα, αλλά είναι ολόκληρο το έδαφος, στο οποίο πατάει αυτή η Πυραμίδα της Απάτης, όπως και πολλές άλλες, και σε αυτό το Επίπεδο έχουμε την τιμή να ανήκουμε όλοι οι υπόλοιποι από τα δέκα εκατομμύρια των Ελλήνων, που πληρώνουμε φόρους στο κράτος, να τους δίνει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, να τους δίνει στην ΕΛΟΚ, να τα διαχειρίζονται χωρίς κανένα έλεγχο οι Γερόλυμπος, Γερολύμπου, Μπουλούμπασης, Δημητριάδης, Κοσμίδης, Βόβλας, Καρβούνης, Χονδροματίδης, Πάσης, Γκάζι, Σκοπελίτης και λοιποί, ... που έφαγαν τη γάτα, που έφαγε τον ποντικό, που έφαγε το φυτίλι, που έβλεπε και κένταγε η κόρη το μαντήλι!!!

10) Ξέρω ότι σκέπτεστε που θα βγάλει αυτή η κατάσταση! Η απάντηση είναι αυτονόητη! Το Πουλάκι Τσίου στον Εισαγγελέα!!!


Ιδού οι Νεκροθάφτες του Καράτε στην Ελλάδα (και οι προηγούμενοί τους βέβαια)!!!

Για ένα άθλημα από το 1966 στην Ελλάδα, για μια ομοσπονδία με ιστορία από το 1980, για ανάπτυξη με επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ από τη ΓΓΑ από το 1991, με 250 συλλόγους, όπως λένε, και 28.000 αθλητές, όπως λένε, με δεκάδες πρωταθλήματα, εκατοντάδες προπονητές και πρωταθλητές, η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ιστορικό στις ιστοσελίδες της, ΚΑΝΕΝΑ πρωτάθλημα, ΚΑΝΕΝΑ σύλλογο, ΚΑΝΕΝΑ προπονητή, ΚΑΝΕΝΑ αθλητή, ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα οποιουδήποτε αγώνα οποιασδήποτε χρονιάς, ΚΑΜΙΑ φωτογραφία, ΚΑΝΕΝΑ βίντεο! Οι δραστηριότητές της δείχνουν να είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ! Το έμψυχο δυναμικό των συλλόγων, προπονητών, εξεταστών, μαύρων ζωνών, αθλητών και άλλων παραγόντων δείχνουν να είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ? Όλες οι επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ που πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος απέδωσαν ένα ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ! Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει! Αλλά γιατί τέτοιο εσκεμμένο θάψιμο των πάντων, ενώ έπρεπε το καράτε να ήταν το πρώτο άθλημα στην Ελλάδα? Γιατί τέτοια απαξίωση όλων ανεξαιρέτως των παραγόντων του αθλήματος???

Η Απάντηση είναι απλή: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!!!

1-Μπουλούμπασης

Πρόεδρος

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

3-Δημητριάδης

Γεν. Γραμματέας

4-Κοσμίδης

Α'  Αντιπρόεδρος


5-Χανικιάν

Β'  Αντιπρόεδρος

6-Βόβλας

Ταμίας

7-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


8-Γκουβούσης

Έφορος Υλικού

9-Καρβούνης

Εφ. Εθν. Ομάδας


10-Χονδροματίδης

Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής

11-Πάσης

... Σουπιά!

12-Γκάζι, Διευθυντής Αθλήματος, Δηλαδή???

13-Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ"

"Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ"


14-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata"


15-Αυτόν τον ψάχνω ακόμα!

Με τα προηγούμενα άρθρα μου έχω ήδη αποδείξει ότι οι ανωτέρω είναι "προκλητικοί επιχειρηματίες" που εκμεταλλεύονται την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε από τις θέσεις τους στο διοικητικό της συμβούλιο και ... παραπλεύρως, παραβιάζοντας ταυτόχρονα και καραμπινάτα και την αθλητική και την φορολογική νομοθεσία!!! Ακόμα δεν έχω ακούσει καμιά ... παραίτηση!!!

 


Η ΓΓΑ δεν ακούει, δεν βλέπει, δεν μιλάει!

Τότε τι κάνει???

Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος

Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου

Η απάντηση είναι πολύ απλή!!!

 Σας καταγγέλλω δημοσίως τα προηγούμενα και σαν Έλληνας Πολίτης απαιτώ αιτιολογημένη απάντηση για το τι προτίθεσθε να πράξετε σχετικά: 

Για όλα τα σχετικά άρθρα μου που φαίνονται πιο πανωκαι τα οποία σας έχω στείλει κατά καιρούς με email, πρέπει να κηρύξετε έκπτωτο το ΔΣ της ΕΛΟΚ, ειδάλλως ευθύνεστε για όλες τις παρανομίες του και είσαστε άχρηστοι στον Ελληνικό Λαό!!!

 


 Θύμιος Περσίδης, R.E.D.

 (Retired  Extremely Dangerous)


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .