karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 5/3/2014. Τελευταία ενημέρωση 8/3/2014.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 /y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!
"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος

Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου
 Είκοσι χρόνια η ΕΛΟΚ λειτουργεί ως "μαγαζί" του Γερόλυμπου και εσείς κοιμόσαστε με τα τσαρούχια! Τουλάχιστον βγάλτε τα να ... αερίζονται τα ... πόδια σας!

 

 ΕΛΟΚ-ΓΓΑ: Η Πυραμίδα της Απάτης! Πώς η ΓΓΑ υποθάλπει μια εκτεταμένη φοροδιαφυγή!

 

 Το παρόν δημοσίευμα αποστέλλεται με email προς την ΓΓΑ και το ΣΔΟΕ!

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ εδώ!)

 

 Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Φυσιογνωμιστής (Profiler) κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα! J

 

 


 Ερμηνεία μερικών βασικών άρθρων του αθλητικού νόμου 2725/1999, τα οποία εσκεμμένα αγνοούνται ή παρακάμπτονται και από τις ομοσπονδίες και από τη ΓΓΑ:

 

Το αριστερά Άρθρο 3, παρ. 2 και 3 αναφέρεται στα κωλύματα για τις θέσεις διοίκησης σε "ομαδικά" και "ατομικά" αθλήματα.
Το καράτε τι είναι από τα δύο? Όλοι μέχρι σήμερα ισχυρίζονται και εφαρμόζουν ότι είναι "ατομικό" άθλημα, επειδή βλέπουν να αγωνίζονται ένας εναντίον ενός! Και όμως αυτό είναι λάθος! Υπάρχει ή όχι το αγώνισμα του "ομαδικού κάτα", που εκτελείται από τρεις αθλητές ή αθλήτριες ανάμεσα στα αγωνίσματα του καράτε? Προφανώς και υπάρχει! ΄Όταν. λοιπόν, ο αγώνας είναι ένας εναντίον ενός τότε πρόκειται για ατομικό άθλημα. Όταν όμως ο αγώνας είναι από κοινού παρουσίαση από τρεις αθλητές ή αθλήτριες, τότε πρόκειται για ομαδικό αγώνισμα.
Συνεπώς, το καράτε είναι ταυτόχρονα ατομικό και ομαδικό άθλημα και άρα σε αυτό έχουν εφαρμογή και οι δύο παράγραφοι 2 και 3 του Άρθρου 3 του νόμου.

 

Και ναι μεν η παράγραφος 3 γράφει ότι οι εν ενεργεία και μη εν ενεργεία διαιτητές, κριτές, χρονομέτρες και όσοι άλλοι συμμετέχουν σε διαιτητικό έργο ατομικού αθλήματος μπορούν να είναι μέλη ενός σωματείου, αλλά δεν μπορούν να είναι μέλη του ΔΣ αυτού ή της Εξελεγκτικής Επιτροπής αυτού ούτε μπορούν να είναι αντιπρόσωποί του σε υπερκείμενες ενώσεις ή ομοσπονδίες, αλλά ...

Έρχεται όμως, η αυστηρότερη παράγραφος 2 για ομαδικά αθλήματα, η οποία όπως δείξαμε ισχύει και για το καράτε, και αποκλείει όλους τους ανωτέρω από μέλη σωματείων.

Η παράγραφος 6 δεν θέλει ιδιαίτερη ερμηνεία! Αν πληρώνεσαι από σωματείο, προφανώς και δεν μπορείς να το εκπροσωπείς! Αλλά, επίσης, δεν μπορείς να πληρώνεσαι από ένα σωματείο και να είσαι αντιπρόσωπος άλλου σωματείου στο ίδιο άθλημα, όπως κάνουν όλα τα λαμόγια της ΕΛΟΚ!!!

Το Άρθρο 4, αριστερά, περιλαμβάνει την απαγόρευση σε μέλη του ΔΣ να συνάπτουν συμβάσεις εργασίας, ανεξαρτήτων υπηρεσιών, έργου, προμηθειών ή οποιεσδήποτε άλλες.

Αυτό σημαίνει ότι σε κανένα μέλος του ΔΣ δεν επιτρέπεται να καταλαμβάνει θέση, στην οποία μπορεί να υπάρχει έστω και το ενδεχόμενο να αμείβεται φανερά ή κρυφά για τις υπηρεσίες του!

Το αριστερά Άρθρο 19 το παραθέτω για να θυμίσω στους ανεγκέφαλους, όποιοι κι αν είναι αυτοί, οι οποίοι δεν εννοούν να το καταλάβουν, ότι η ΠΟΠΚ είναι η μοναδική ελληνική ομοσπονδία που καλύπτει το "παραδοσιακό καράτε" στην Ελλάδα, πράγμα που αποτελεί πλέον νομολογία του κράτους! Και αυτό να μην το ξεχνάνε!

Αν κάποιος ανεγκέφαλος Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ μας είπε να πάμε να γραφτούμε στο ... κουνγκ-φου είναι ... ηλίθιος από κούνια!

Το Άρθρο 24 του αθλητικού νόμου λέει πεντακάθαρα ότι οι αρχαιρεσίες για τα όργανα των αθλητικών ομοσπονδιών διεξάγονται από εφορευτική επιτροπή, ο αριθμός των μελών της οποίας ορίζεται από το καταστατικό της ομοσπονδίας. Της εφορευτικής επιτροπής προεδρεύει δικαστικός αντιπρόσωπος!

Το καταστατικό της ΕΛΟΚ στο Άρθρο 13 παρ. 4 λέει: "Οι αρχαιρεσίες διεξάγονται από τριμελή Εφορευτική Επιτροπή της οποίας προεδρεύει αντιπρόσωπος της δικαστικής αρχής."

Ο συνδυασμός των δύο ανωτέρω άρθρων προφανώς εννοεί ότι τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής είναι τρία μέλη της ΕΛΟΚ και ο δικαστικός αντιπρόσωπος είναι ένα τέταρτο άτομο ανεξάρτητο και επί πλέον αυτών!

Αντίθετα, πάντα και μέχρι σήμερα οι ανεγκέφαλοι της ΕΛΟΚ ερμήνευαν τα ανωτέρω ως: η Εφορευτική Επιτροπή αποτελείται από τρία μέλη και ο δικαστικός αντιπρόσωπος είναι ένα από αυτά, πράγμα που είναι λάθος! Το λάθος αυτό ήταν ένας από τους δύο λόγους που έχω κερδίσει δικαστήριο ακύρωσης εκλογών στην ΠΟΠΚ!

Συνεπώς οι εκλογές της 3-11-2012 ήταν άκυρες και για αυτό τον λόγο εκτός των άλλων!!!

Από τον συνδυασμό των παραγράφων του αριστερά Άρθρου 31 προκύπτουν:

1 - Άδεια προπονητή δίνει μόνο η ΓΓΑ. (Φυσικά για τις ομοσπονδίες και αθλήματα που αυτή αναγνωρίζει. Για τα άλλα ΔΕΝ της πέφτει λόγος!)

2 - Πρέπει να υπάρχει ενημερωμένο μητρώο εν ενεργεία προπονητών καράτε στην ΕΛΟΚ και στην ΓΓΑ.

3 - Το αριστερά Άρθρο 31 ορίζει ότι προπονητή με σύμβαση δηλωμένη στην εφορία πρέπει να απασχολούν ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΤΕ που έχουν αθλητές κάτω των 18 ετών.

4 - Εκ των ανωτέρω προκύπτει ότι πρέπει να υπάρχει και μητρώο παλαιότερων προπονητών που αποποιήθηκαν αυτή τους την ιδιότητα για να αναλάβουν ίσως διοικητικές θέσεις!

Δεν μπορεί να είναι κάποιος γραμμένος στις λίστες προπονητών, να προπονεί σε σχολές, συλλόγους ή να δίνει σεμινάρια, να πληρώνεται "μαύρα", δηλαδή χωρίς αποδείξεις, και να είναι και αντιπρόεδρος της ΕΛΟΚ σαν τον Κοσμίδη για παράδειγμα! Είναι εξαπάτηση των πάντων, όταν τον συλλαμβάνουν "κλέπτοντα οπώρας", να φωνάζει "έχω παραιτηθεί από προπονητής από πρόπερσι" ή "διδάσκω δωρεάν"! Αυτό αποτελεί παράβαση και του αθλητικού νόμου και της φορολογικής νομοθεσίας, η βαρύτητα και οι ποινές της οποίας εξαρτώνται από το ύψος των κατ' εκτίμηση αποκρυπτόμενων εσόδων του και η τιμωρεία του πρέπει να είναι παραδειγματική.

Συνεπώς, σε συνδυασμό με το Άρθρο 3 παρ. 6, ο προπονητής σωματείου δεν μπορεί να είναι μέλος του, αλλά ούτε και μέλος άλλου σωματείου με αντικείμενο το ίδιο άθλημα, διότι τότε καταστρατηγείται με πλάγιο τρόπο το πνεύμα του νόμου!

Μερικοί απατεώνες προπονητές της ΕΛΟΚ μπαίνουν ο ένας εκπρόσωπος του συλλόγου του άλλου! Τόσο έξυπνοι!

ΔΣ (αριστερά) και Επιτροπές κάτω: Με κλικ μεγαλώνει!

Έχοντας υπόψη όλα τα ανωτέρω, όπως τα δηλώνουν οι ίδιοι, ας κατατάξουμε σε ένα "Πίνακα Παρανομιών" τους "πολυθεσίτες" της ΕΛΟΚ με τις παράλληλες δραστηριότητές τους!!!

 ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ,

που επισύρουν την άμεση έκπτωση από το αξίωμα του μέλους του ΔΣ!

Μέλη ΔΣ

Τεχνική Επιτροπή

Επιτροπή Εξεταστών

Επιτροπή Διαιτησίας

Πειθαρχική Επιτροπή Διαιτησίας

Κεντρική Επιτροπή Αγώνων

Οργανωτική Επιτροπή

Μπουλούμπασης

 

 

 

 

 

 

Ποντίδα-Γερολύμπου

 

ΜΕΛΟΣ

 

 

 

 

Δημητριάδης

 

 

 

 

ΜΕΛΟΣ

 

Κοσμίδης

 

ΜΕΛΟΣ

 

 

ΜΕΛΟΣ

 

Χανικιάν

 

 

 

 

 

 

Βόβλας

 

ΜΕΛΟΣ

 

ΜΕΛΟΣ

 

 

Ράλλης

 

 

 

 

 

ΜΕΛΟΣ

Γκουβούσης

 

 

 

 

 

 

Καρβούνης

 

 

 

 

 

ΜΕΛΟΣ

Χονδροματίδης

ΜΕΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ

 

 

ΜΕΛΟΣ

 

Πάσης

 

ΜΕΛΟΣ

 

 

ΜΕΛΟΣ

 

 

Στα επόμενα, όμως, θα αποδείξουμε ότι οι ανωτέρω παραβάτες της αθλητικής νομοθεσίας είναι ταυτόχρονα και παραβάτες της φορολογικής νομοθεσίας!


 01 - Σχετικά με τον πρόεδρο της ΕΛΟΚ Χρήστο Μπουλούμπαση, ο οποίος περιλαμβάνεται στο Αρχείο Προπονητών Καράτε της ΓΓΑ, βρήκαμε στο διαδίκτυο τα εξής:

 

 

 

 


Χρήστος Μπουλούμπασης. πρόεδρος ΕΛΟΚ

Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ Χρήστος Μπουλούμπασης διαφημίζεται ως "ενεργός δάσκαλος 8 νταν WKF" (η παγκόσμια, μέλος της οποίας είναι η ΕΛΟΚ) και διδάσκει Wado-ryu καράτε υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ, δίνοντας μάλιστα και διπλώματα, στο προπονητικό κέντρο που έχει παραχωρήσει η ΓΓΑ (ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής!!!) στην ΕΛΟΚ!!! Πείθεται το ΣΔΟΕ ότι ο Μπουλούμπασης δουλεύει ΔΩΡΕΑΝ για τις ψυχές των παππούδων του??? Πώς να μην είναι πειθήνιο όργανο του Γερόλυμπου, όταν έχει εξασφαλισμένη την επαγγελματική του απασχόληση. Όπως όλοι τους, είναι "μη αμειβόμενο μέλος" του ΔΣ της ΕΛΟΚ, αλλά αναντίρρητα εκμεταλλεύεται άκρως επαγγελματικά την ΕΛΟΚ κατά τον πλέον θρασύτατο τρόπο!!!

 

 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ!

 

 Μόλις έμαθα ότι ο Χρήστος Μπουλούμπασης είχε εχθές ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδειο! Τα ήθελε ο πισινός του! Του εύχομαι ολόψυχα ταχεία ανάρρωση, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να παραιτηθεί από πρόεδρος της ΕΛΟΚ, που βράζει σαν καζάνι έτοιμο να εκραγεί, για να


Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, Αναπληρώτρια Πρόεδρος της ΕΛΟΚ.

αποφύγει τα χειρότερα, και να μην αφήσει τον Γερόλυμπο να τον εκμεταλλεύεται όπως έκανε με τον Αντρέα Παπαδημητρόπουλο, που τον είχε για δέκα χρόνια πρόεδρο-μαϊμού παρά τα δύο εγκεφαλικά που εκείνος είχε περάσει!!!


(02) - Σχετικά με την Αναπληρώτρια Πρόεδρο της ΕΛΟΚ Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, η οποία περιλαμβάνεται στο αρχείο προπονητών της ΓΓΑ και είναι μέλος της Επιτροπής Εξεταστών:


Μανώλης Δημητριάδης, Γενικός Γραμματέας ΕΛΟΚ

Όσοι από το ΔΣ είναι μέλη της Eπιτροπής Eξεταστών, όπως η Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου (02), παραβαίνουν το πνεύμα της αθλητικής νομοθεσίας, διότι ως εξεταστές (δηλαδή υψηλόβαθμοι τεχνικοί) ελέγχουν τους εξεταζόμενους από όλους τους συλλόγους και άρα έχουν δυνατότητα να χειραγωγούν τις ψήφους των συλλόγων. Το πνεύμα του 2725/1999 είναι ο διαχωρισμός των διοικητικών από τους τεχνικούς του κάθε αθλήματος, ώστε να μην χειραγωγείται η ομοσπονδία από τους ίδιους και τους ίδιους και διαιωνίζονται με αυτόν τον τρόπο τα ίδια άτομα στις διοικήσεις των ομοσπονδιών! Άρα έχουμε παραβάσεις της αθλητικής νομοθεσίας!


03 - Σχετικά με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΛΟΚ Μανώλη Δημητριάδη, ο οποίος είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Αγώνων:

Η Κεντρική Επιτροπή Αγώνων διαχειρίζεται τις ενστάσεις των συλλόγων κατά την διεξαγωγή των αγώνων και αποφαίνεται επ' αυτών, οι οποίες ενστάσεις αναφέρονται καθαρά σε θέματα διαδικασιών και διαιτησίας, και συνεπώς τα μέλη της εκτελούν "διαιτητικό" έργο! Άρα ο Μανώλης Δημητριάδης, βάσει του Άρθρου 3 παρ. 3 του αθλητικού νόμου, δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα μέλος του ΔΣ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας! Με όλη την οικειότητα που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας (και θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο!) μπορώ να σας απευθύνω την διαπίστωση: "Είκοσι χρόνια κολυμπάτε στην παρανομία ... λαμόγια"!!!


 04 - Σχετικά με τον αντιπρόεδρο της ΕΛΟΚ Γιώργο Κοσμίδη, ο οποίος περιλαμβάνεται στο Αρχείο Προπονητών Καράτε της ΓΓΑ, βρήκαμε στο διαδίκτυο τα εξής:

 

Άνω: Προφανής επαγγελματική προβολή του Γιώργου Κοσμίδη!

Δεξιά: Προφανής διδασκαλία του Γιώργου Κοσμίδη επί πληρωμή!

Κάτω: Υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ το πρωτάθλημα του Κυόκουσιν Καράτε, στο οποίο αρχηγός είναι ο Γιώργος Κοσμίδης, δηλαδή του στέλνει και πελάτες!!!

 

Για τα επόμενα να μην σας κουράζω! Καλά αυτός δεν πιάνεται!

Είκοσι χρόνια κάνει αυτή τη δουλειά και γι' αυτό έχει πουλήσει την ψυχή του στον Γερόλυμπο!!!

 

 

Ιδού και ο ιστότοπος του Κοσμίδη, όπου ανεβάζει βίντεο στο Toutube με τις δραστηριότητες του συλλόγου του, όπου είναι εν κρυπτώ προπονητής!

 

 

Το θράσος του δεν περιγράφεται: δημοσιεύει ο αθεόφοβος: "Επιτυχία και για τον Βολιώτη παράγοντα και προπονητή Γιώργο Κοσμίδη κτλ. που εξελέγει για 6η συνεχή τετραετία!!!, κτλ." Αυτός θέλει εφ' όρου ζωής αφαίρεση της φίλαθλης ιδιότητας! 

Κάτω, ο Κοσμίδης (3) μοστράρεται δίπλα στον ΓΓ Αθήτισμού Πάνο Μπιτσαξή (4), ενώ αριστερά του το δίδυμο Γερόλυμπος (1) και Δημητριάδης (2)!!

 


Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος

Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου
 Είκοσι χρόνια η ΕΛΟΚ λειτουργεί ως "μαγαζί" του Γερόλυμπου και εσείς κοιμόσαστε με τα τσαρούχια! Τουλάχιστον βγάλτε τα να ... αερίζονται τα ... πόδια σας!

Ή είσαστε ανίκανοι να προστατεύσετε τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού ή έχετε μετατρέψει τη ΓΓΑ στο κορυφαίο κομματικό άντρο της λαμογιάς!!!


Γιώργος Κοσμίδης. αντιπρόεδρος ΕΛΟΚ

Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι ο αντιπρόεδρος της ΕΛΟΚ Γιώργος Κοσμίδης διαφημίζεται ως "ενεργός δάσκαλος καράτε υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ", δίνοντας μάλιστα και διπλώματα Κυόκουσιν Καράτε!!! Πείθεται το ΣΔΟΕ ότι ο Κοσμίδης δουλεύει ΔΩΡΕΑΝ για τις ψυχές των παππούδων του??? Πώς να μην είναι πειθήνιο όργανο του Γερόλυμπου, όταν έχει εξασφαλισμένη την επαγγελματική λειτουργία της σχολής του. Όπως όλοι τους, είναι "μη αμειβόμενο μέλος" του ΔΣ της ΕΛΟΚ, αλλά αναντίρρητα εκμεταλλεύεται άκρως επαγγελματικά την ΕΛΟΚ κατά τον πλέον θρασύτατο τρόπο!!! Η τιμωρία του πρέπει να είναι παραδειγματική!

 

 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ!


 

 06 - Σχετικά με το επόμενο "φρούτο" του ΔΣ/ΕΛΟΚ, τον ταμία Γρηγόρη Βόβλα (αυτός κάνει και περιοδείες!), ο οποίος περιλαμβάνεται στο Αρχείο Προπονητών Καράτε της ΓΓΑ, βρήκαμε στο διαδίκτυο τα εξής:

 

 

Αυτός στις επόμενες φωτογραφίες για τι σας φαίνεται: για Ταμίας της ΕΛΟΚ που μαζεύει συνδρομές από συλλόγους της, ή για "δάσκαλος των δασκάλων" καράτε, που πληρώνεται για να διδάξει??? Αν ρωτήσετε βέβαια τον ίδιο θα σας πει ότι ... περιμένει το τρόλεϊ ... Πύργος-Αθήνα!!!

 

 


Γρηγόρης Βόβλας, ο Ταμίας της ΕΛΟΚ. Θα πρέπει να ελεγχθεί το Ταμείο της ΕΛΟΚ!

 

Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι ο ταμίας της ΕΛΟΚ και "δάσκαλος των δασκάλων" ταυτόχρονα Γρηγόρης Βόβλας διαφημίζεται ως "ενεργός δάσκαλος καράτε υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ", δίνοντας μάλιστα και διπλώματα!!! Πείθεται το ΣΔΟΕ ότι ο Βόβλας δουλεύει ΔΩΡΕΑΝ για τις ψυχές των παππούδων του??? Πώς να μην είναι πειθήνιο όργανο του Γερόλυμπου, όταν έχει εξασφαλισμένη την επαγγελματική λειτουργία της σχολής του και τα σεμινάριά του στην επαρχία. Όπως όλοι τους, είναι "μη αμειβόμενο μέλος" του ΔΣ της ΕΛΟΚ, αλλά αναντίρρητα εκμεταλλεύεται άκρως επαγγελματικά την ΕΛΟΚ κατά τον πλέον θρασύτατο τρόπο!!!

 

 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ!


 09 - Σχετικά με το μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ Γιώργο Καρβούνη, ο οποίος περιλαμβάνεται στο Αρχείο Προπονητών Καράτε της ΓΓΑ, βρήκαμε στο διαδίκτυο τα εξής:

(Παρένθεση: ο Γιώργος Καρβούνης είναι μαθητής του Πέρση αρχιψευταρά Κέιβαν Γκάζι που ήρθε, μόνον αυτός, μάρτυρας του Γερόλυμπου στην δίκη του εναντίον μου και αράδιασε τα ψέματά του!)

 

  

Ο Γιώργος Καρβούνης και ο δάσκαλός του, Διευθυντής Αθλήματος παρακαλώ, Κέιβαν Γκάζι!

Ο Γιώργος Καρβούνης δημοσιεύει το αριστερά βιογραφικό του ... ενώ στον ιστότοπο του συλλόγου, που κάνει τις προπονήσεις καράτε, δημοσιεύει τα ακόλουθα:

Να είναι καλά ο άνθρωπος και να προπονεί όσους και όποιους θέλει, αλλά παρανομεί καραμπινάτα όταν είναι επαγγελματίας προπονητής συλλόγου και ταυτόχρονα μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ!!!

 

Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι το μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και Έφορος της Εθνικής Ομάδας Γιώργος Καρβούνης διαφημίζεται ως "δάσκαλος καράτε υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ"!!! Πείθεται το ΣΔΟΕ ότι ο Καρβούνης δουλεύει ΔΩΡΕΑΝ για τις ψυχές των παππούδων του??? Καλά θα κάνει να παραιτηθεί μη τυχόν και τον στριμώξει ο ... Έφορος της Εφορίας Ζωγράφου, αν δεν έχει σύμβαση με τον σύλλογό του (!), και αν έχει τότε να παραιτηθεί από το ΔΣ/ΕΛΟΚ, διότι το απαγορεύει ο αθλητικός νόμος! Πώς να μην είναι πειθήνιο όργανο του Γερόλυμπου, όταν έχει εξασφαλισμένη την επαγγελματική λειτουργία της σχολής του. Όπως όλοι τους, είναι "μη αμειβόμενο μέλος" του ΔΣ της ΕΛΟΚ, αλλά αναντίρρητα εκμεταλλεύεται άκρως επαγγελματικά την ΕΛΟΚ κατά τον πλέον θρασύτατο τρόπο!!!

 

 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ!


 

  10 - Σχετικά με το μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Παναγιώτη Χονδροματίδη, ο οποίος περιλαμβάνεται στο Αρχείο Προπονητών Καράτε της ΓΓΑ, βρήκαμε στο διαδίκτυο τα εξής:

 

Αριστερά ο εν λόγω κύριος διατηρεί επαγγελματική καταχώρηση ως ιδιοκτήτης σχολής καράτε και άρα είναι προπονητής. Στην ιστοσελίδα του "Σαμουράι24" υπάρχει καταχώρηση ειδήσεων σχετικά με την σχολή προπονητών της ΕΛΟΚ, όπου δηλώνεται ως "μέλος της εξεταστικής επιτροπής" της σχολής και "υψηλόβαθμος δάσκαλος" !!!

Η τελευταία φωτογραφία μεγεθύνεται εδώ και διακρίνονται επίσης οι Πέτρος Πάσης και Γιώργος Κοσμίδης, οι οποίοι στην είδηση του έγκριτου "Σαμουράι24" δηλώνονται ως Εκπαιδευτές της Σχολής Προπονητών και Εξεταστές!

 "Σιχάν" Πάσης στο (1) και "Σιχάν" Κοσμίδης στο (2)!

Απορία προς την ΓΓΑ: Αυτή πάλι η "Σχολή Εκπαιδευτών", που λένε τα λαμόγια της ΕΛΟΚ, τι σόι ΜΑΪΜΟΥ είναι? Άλλο "προπονητές της ΓΓΑ" και άλλο "εκπαιδευτές της ΕΛΟΚ"??? Άντε-άντε η ΕΛΟΚ δημιουργεί νέες ψευδο-ορολογίες, νέες απάτες προς το φίλαθλο κοινό και νέες ευκαιρίες αφαίμαξης των αθλητών και των συλλόγων? Διότι όλοι αυτοί οι "μαϊμουδο-εκπαιδευτές" πληρώνουν και με λεφτά και με τις ψήφους των συλλόγων τους για να βγούν να εξαπατήσουν τον κόσμο!!! Εκτός αν όλα αυτά είναι νόμιμα, οπότε να τα κάνουμε και εμείς!!!

Από τα ανωτέρω, πάντως, προκύπτει ότι το μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής Παναγιώτης Χονδροματίδης είναι "υψηλόβαθμος ενεργός προπονητής καράτε υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ"!!! Πείθεται το ΣΔΟΕ ότι ο Χονδροματίδης δουλεύει ΔΩΡΕΑΝ για τις ψυχές των παππούδων του??? Καλά θα κάνει να παραιτηθεί από το ΔΣ/ΕΛΟΚ!

 

 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ!


  11 - Σχετικά με το μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ Πέτρο Πάση, ο οποίος περιλαμβάνεται στο Αρχείο Προπονητών Καράτε της ΓΓΑ, βρήκαμε στο διαδίκτυο τα εξής:

 

   

Ο shihan (δηλαδή ο πλέον υψηλόβαθμος εκπαιδευτής) Πέτρος Πάσης διαφημίζεται να διοργανώνει το 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Goju-kai Karate-do, δηλαδή του στυλ στο οποίο φέρεται ως αρχηγός στην Ελλάδα, την Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013.

Εξ αυτού προκύπτει ότι ο Πέτρος Πάσης επί 21 χρόνια που ήταν μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ ήταν ταυτόχρονα και ο επικεφαλής εκπαιδευτής του στυλ Goju-ryu με κάθε ευχέρεια να χειραγωγεί το σύνολο των συλλόγων που έχουν υιοθετήσει αυτό το στυλ καράτε!

Αυτά για τους αδαείς, διότι για τους γνώστες ήδη το ξέρουμε από τότε που τον γνωρίσαμε!

 

Στα σχόλια μετά τη δημοσίευση ανακοινώνεται ότι ο ... σιχανάρας αρχηγός του συστήματος Goju-ryu θα κάνει σεμινάριο κάτα και κούμιτε για όλους τους αθλητές κάθε βαθμίδας! Μιλάμε για ενδεχόμενο χοντρής κονόμας!  

 

Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι το μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ Πέτρος Πάσης είναι "υψηλόβαθμος ενεργός προπονητής καράτε υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ"!!! Πείθεται το ΣΔΟΕ ότι ο Πάσης δουλεύει ΔΩΡΕΑΝ για τις ψυχές των παππούδων του???  Καλά θα κάνει να παραιτηθεί από το ΔΣ/ΕΛΟΚ!

 

 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ!


 

 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

 

Αν όλες τις προηγούμενες παρατηρήσεις περί προπονητών, τις ενσωματώσουμε στον αρχικό Πίνακα Παρανομιών των Μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ, θα έχουμε την όχι και τόσο ευχάριστη κατάσταση για την "επιχείρηση" ΕΛΟΚ και την άχρηστη ΓΓΑ του επόμενου πίνακα:

 

Μέλη ΔΣ

Προπονητές

Εκπαιδευτές

Τεχνική Επιτροπή

Επιτροπή Εξεταστών

Επιτροπή Διαιτησίας

Πειθαρχική Επιτροπή Διαιτησίας

Κεντρική Επιτροπή Αγώνων

Οργανωτική Επιτροπή

Μπουλούμπασης

ΝΑΙ

 

 

 

 

 

 

Ποντίδα-Γερολύμπου

 

 

ΜΕΛΟΣ

 

 

 

 

Δημητριάδης

 

 

 

 

 

ΜΕΛΟΣ

 

Κοσμίδης

ΝΑΙ

 

ΜΕΛΟΣ

 

 

ΜΕΛΟΣ

 

Χανικιάν

 

 

 

 

 

 

 

Βόβλας

ΝΑΙ

 

ΜΕΛΟΣ

 

ΜΕΛΟΣ

 ΜΕΛΟΣ

 

Ράλλης

 

 

 

 

 

 

ΜΕΛΟΣ

Γκουβούσης

 

 

 

 

 

 

 

Καρβούνης

ΝΑΙ

 

 

 

 

 

ΜΕΛΟΣ

Χονδροματίδης

ΝΑΙ

ΜΕΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ

 

 

ΜΕΛΟΣ

 

Πάσης

ΝΑΙ

 

ΜΕΛΟΣ

 

 

ΜΕΛΟΣ

 

 

ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:


(02) - Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, Αναπληρώτρια Πρόεδρος της ΕΛΟΚ.

1 - Όσοι από το ΔΣ είναι προπονητές με συμβάσεις παραβαίνουν την αθλητική νομοθεσία και χωρίς συμβάσεις παραβαίνουν ΚΑΙ την φορολογική νομοθεσία! Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί ότι είναι σαφέστατα ανοιχτό το ενδεχόμενο το οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ, που διδάσκει καράτε, να επιτυγχάνει με τις πράξεις του παράνομο πλουτισμό! Άρα έχουμε παραβάσεις της αθλητικής και της φορολογικής νομοθεσίας!

2 - Όσοι από το ΔΣ είναι μέλη της Eπιτροπής Eξεταστών, όπως η Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου (02), παραβαίνουν το πνεύμα της αθλητικής νομοθεσίας, διότι ως εξεταστές (δηλαδή υψηλόβαθμοι τεχνικοί) ελέγχουν τους εξεταζόμενους από όλους τους συλλόγους και άρα έχουν δυνατότητα να χειραγωγούν τις ψήφους των συλλόγων. Το πνεύμα του 2725/1999 είναι ο διαχωρισμός των διοικητικών από τους τεχνικούς του κάθε αθλήματος, ώστε να μην χειραγωγείται η ομοσπονδία από τους ίδιους και τους ίδιους! Άρα έχουμε παραβάσεις της αθλητικής νομοθεσίας!

3 - Το μέλος του ΔΣ Γρηγόρης Βόβλας, εκτός των άλλων, είναι και μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής Διαιτησίας! Δηλαδή, τι παραμύθι είναι αυτό? Δεν είναι διαιτητής αλλά είναι  προϊστάμενος των διαιτητών και κριτής όλων των διαιτητών! Αν δεν είναι αυτός διαιτητής, τότε ποιός είναι??? Η Γιαγιά μου??? Άσε που σαν Ταμίας είναι τελείως ακατάλληλος, διότι έχει μεσάνυχτα από το διπλογραφικό σύστημα (όμοιο με των ανωνύμων εταιρειών) καταγραφής των οικονομικών της ΕΛΟΚ και άρα δεν μπορεί να ελέγχει τις εγγραφές των οικονομικών της ΕΛΟΚ! Δεν καταλαβαίνει ότι γι' αυτό τον διάλεξε ο Γερόλυμπος???

4 - Αυτή η Κεντρική Επιτροπή Αγώνων τι ρόλο παίζει? Δεν αποφασίζει για τις ενστάσεις επί των διαδικαστικών και των διαφορών διαιτησίας κατά τη διάρκεια των αγώνων? Προφανώς! Οι ενστάσεις επί της διαιτησίας δεν είναι εξ ορισμού διαιτητικό έργο? Προφανώς, γι' αυτό είναι και γεμάτη τεχνικούς! Επομένως, τα μέλη της δεν μπορούν να είναι μέλη του ΔΣ. Άρα έχουμε παραβάσεις της αθλητικής νομοθεσίας από τον Μανώλη Δημητριάδη!

5 - Μας μείνανε οι Χανικιάν, Ράλλης και Γκουβούσης: Ο πρώτος ήδη απέχει για λόγους υγείας και θα παραιτηθεί! Ο τρίτος είναι προπονητής στο σύλλογό του και επίσης θα παραιτηθεί! Και μας μένει ο Ράλλης, ο οποίος είναι μαθητής του Μπουλούμπαση!!! Γίνεται ΔΣ αθλητικής ομοσπονδίας με ... ένα μέλος???

 


Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος

Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου
 Σας απέδειξα ότι η ΕΛΟΚ λειτουργεί ως "επιχείριση" και μάλιστα "οι εταίροι της" "εισπράττουν μαύρα" και άμεσα και μέσω διεθνούς εισπρακτικής εταιρείας συμμετοχών σε διοργανώσεις! Τουλάχιστον ... βγάλτε τα τσαρούχια!

Δίνετε επιχορηγήσεις χωρίς κανένα έλεγχο! Και μην κάνετε τους ελέγχους της πλάκας, όπως τους έκαναν οι Ορφανός και Μεντεσίδης με αυτήν (με κλικ) την κριτική! Αν θέλετε να σας κάνω ένα σεμινάριο, ας θυσιαστώ για άλλη μια φορά! Όλα για την Πατρίδα!!!


 Θύμιος Περσίδης, R.E.D.

 (Retired, Extremly Dangerous).


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .