karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 12/12/2019. Ενημέρωση 20/12/2019.

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


Ένα Άρθρο του www.karate.gr σε μορφή ... θρίλερ:

Δηλαδή εγώ το γράφω την ώρα που εσεις το διαβάζετε και αντιστρόφως!

 

 Και φτάσαμε στην ημέρα της εκδίκασης,

 Πέμπτη 19/12/2019, που θα περάσει στην ιστορία ως:

 Το Μεγάλο ... "Ξεβράκωμα"!

δείτε και τα προηγούμενα: Μέρος Α΄, Μέρος Β΄, Μέρος Γ΄.

 

 

 Τώρα ήρθατε στα ... νερά μου!!!

Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."

 

 

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 Ε ν ό τ η τ ε ς

 Α - Η Έγκληση Bul-Bina-Dim4 και τα πρώτα Έγγραφα!

 Β - Μαρτυρίες και Αποδεικτικά Έγγραφα με την Έγκληση

 Γ - Οι Ένορκες Βεβαιώσεις στη Μηνυτήρια Αναφορά του Κοσμίδη!

 Δ - Ο ρόλος της δημοσιότητας στην αξιοπιστία των εγκλήσεων!

 Ε - Οι απάτες των αντιδίκων και όλων των ΔΣ της ΕΛΟΚ διαχρονικά σε "Συλλεκτικούς Τόμους"!

 Ζ - Η Αποθέωση όλων είναι η ειδική διαδικτυακή έκδοση: "Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος", όπου φυσικά αναφέρομαι στην ΕΛΟΚ και στον Γερόλυμπο!

 Η - Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αποτίσουμε ... φόρο τιμής σε έναν ιδιαίτερο ... πυλώνα στήριξης του Γερόλυμπου:

Το νομικό σύμβουλο Γερόλυμπου και ΕΛΟΚ και σημερινό αντιπρόεδρο της ΕΛΟΚ κ. Δημήτρη Μπαλασόπουλο!

 Θ - Το Δικαστήριο έγινε στις 19/12/2019 και η Απόφαση δημοσιεύεται εδώ την 20/12/2019!


 Κάτω μερικοί από τους υπεύθυνους για τις 25ετείς παρανομίες της Συμμορίας της ΕΛΟΚ!

 Οι επάνω δεν είσασταν 25 χρόνια, αλλά είσαστε τώρα και δεν κάνετε τίποτα απολύτως

 παρά μόνο υποθάλπετε τους αθλητικούς εγκληματίες και στη ΓΓΑ και στην ΕΟΕ!

 Συνεπώς, τις κληρονομιές των 25 χρόνων τις ... αποδέχεστε!

 

Γερόλυμπος

Ο παράνομος "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ

Γερολύμπου

Πρόεδρος και Σύζυξ "μαγαζάτορα"!

Μπουλούμπασης

Τέως Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής και πιόνι!

Δημητριάδης

Τέως Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι αθλητής και προπονητής!

 

Να μην ξεχάσω: Εδώ να βάλω το email αποστολής του άρθρου στους Μητσοτάκη-Αυγενάκη!


Πάντα στο κέντρο της επικαιρότητας η ΕΛΟΚ:

Γενική Συνέλευση σήμερα 21-12-19 και Εξετάσεις Ψευδο-Νταν μαζί!

 


Το παρόν άρθρο αποτελεί το "ΜΕΡΟΣ Γ" και το κλείσιμο στα άρθρα μας:

8/12/2019 - Ενημέρωση & Υπενθύμιση του από 11/5/2015 άρθρου μας: "Έγκληση Μπουλούμπαση, Ποντίδας και Δημητριάδη κατά Περσίδη! ΜΕΡΟΣ Α!

9/12/2019 - Ενημέρωση & Υπενθύμιση του από 26/5/2015 άρθρου μας: "Η Μελέτη των Σχετικών Εγγράφων των Μπουλούμπαση, Ποντίδας και Δημητριάδη στην Έγκλησή τους κατά Περσίδη! ΜΕΡΟΣ Β!

Α - Η Έγκληση Bul-Bina-Dim4 και τα πρώτα Έγγραφα!  (Ενότητες)

 

Η Έγκληση Μπουλούμπαση (Bul) - Γερολυμπίνας (Bina) - Δημητριάδη, 4ο Νταν! (Dim4) κατά Περσίδη υπεβλήθη την 4/3/2015 για συκοφαντική δυσφήμηση και για τα επόμενα με μπλε φόντο τρία άρθρα του στο www.karate.gr ανάμεσα σε άλλα 70 (!) σχετικά και παρόμοια άρθρα του www.karate.gr:

 

20/9/2014-Το Λαμόγιο Μπουλούμπασης και το βιβλίο του "Karate Way"!!! Παράνομη η Σχολή Προπονητών!!! 

1/10/2014 - And the Winner of ... "Kafti Patata" is Dimitris Karastathis!!! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του!!!

16/10/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία!     Μέρος Α      Μέρος Β,      Μέρος Γ!

17/10/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία!     Μέρος Α,      Μέρος Β,      Μέρος Γ!

20/10/2014 - Ανθρωποθυσίες στο Βωμό της ... Θεάς Αρπαχτής, ή Το Χρονικό ενός Προαναγγελθέντος Φόνου εκ Προμελέτης!  Βίντεο!

28/10/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη ΓΣ/ΕΛΟΚ:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από τα Μέλη του ΔΣ και Αντιπροσώπους Συλλόγων!

1/11/2014 - Αν η Μπουρδ-ΕΛΟΚ σας γράφει εκεί που δεν πιάνει η μελάνη, τότε να σας γράψουμε και εμείς! Για όλους υπάρχει χώρος!!!  Βίντεο!

7/11/2014 - "Persona non Grata", δηλαδή "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" κηρύχθηκε ο Γερόλυμπος από την WKF!!!  (Το μωβάκι για το ... πένθος!)  Βίντεο!

15/11/2014 - Δεν πιστεύω να εμφανιστείς στους αγώνες του Σαββατοκύριακου!!!   19/11/14 - Και όμως εμφανίστηκε ο ξεδιάντροπος!

27/11/2014 - Καταρρέουν οι απάτες του Εγκληματικού Αθλητικού Απατεώνα και "Μάγου του Αθλητισμού" Γιώργου Γερόλυμπου και του ΔΣ της ΕΛΟΚ! (Το μωβάκι είναι για το πένθος!)  Βίντεο 2!

28/11/2014 - Terminator - 4: Η Εξόντωση των Ρομπότ!

11/12/2014 - Δώσε πίσω τα λεφτά που βούτηξες ρε Αρχι-Καραλαμόγιο κι άσε στη μπάντα τα σάπια που ξέρεις!!!

16/12/2014 - Νέα Εγκλήματα από τους Αθλητικούς Εγκληματίες της ΕΛΟΚ!!!

 

Μια έγκληση έχει τρίμηνη προθεσμία να υποβληθεί από την ημέρα που έλαβε γνώση ο θιγόμενος για τα συκοφαντικά εις βάρος του δημοσιεύματα. Το έχουνε βρει, λοιπόν, το παραμύθι οι δικηγόροι των δήθεν θιγομένων και κάνουν όποτε θέλουν την έγκληση του πελάτη τους ισχυριζόμενοι ότι το είδαν πριν από τρεις μήνες παρά πέντε μέρες: "Άαα, τότε το είδαμε και δεν έχουν περάσει ακόμα οι τρεις μήνες!"

Έτσι και δικοί μας τρεις δήθεν "θιγόμενοι" λένε στην έγκλησή τους ότι "τα διαβάσανε την 6/12/2014" και αμέσως έδωσαν την εντολή για την έγκληση! Εσείς τι λέτε? Ο κόσμος "έβραζε" για τα δημοσεύματα του www.karate.gr σχετικά με τη Σχολή Προπονητών και αυτοί δεν είχαν πάρει τίποτα χαμπάρι, αλλά τα πρωτοείδαν την 6/12/2014 ή μήπως τα διαβάζανε κάθε μέρα γιατί τους είχα βάλει φωτιά στα πατζάκια τους (ή στις ... φούστες τους!) και γράψανε ψευδώς ότι τα είδανε την 6/12/2014 για να θεωρηθεί εμπρόθεσμη για 2 ημέρες (υπέβαλαν την 4/3/2015) η καθυστερημένη έγκλησή τους?

Αν παρατηρήσουμε, θα δούμε ότι τα δύο πρώτα άρθρα μου είχαν στόχο τον Γερόλυμπο, το ΔΣ/ΕΛΟΚ και τη λειτουργία της Σχολής Προπονητών, ενώ το τρίτο είχε καθαρά και μόνο στόχο τον ίδιο τον Γερόλυμπο και περιέγραφε με γλαφυρότητα την "καρατόμησή του" από την Παγκόσμια του Καράτε και την αποπομπή του ως "Persona non Grata" από κάθε διοργάνωση της παγκοσμίας, κάθε ηπειρωτικής και κάθε εθνικής ομοσπονδίας ως "σκουπίδι και βδέλυγμα"!!! Αλλά και της Βαλκανικής και της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Καράτε! Το διαβάζετε με κλικ πάνω στον τίτλο:

27/11/2014 - Καταρρέουν οι απάτες του Εγκληματικού Αθλητικού Απατεώνα και "Μάγου του Αθλητισμού" Γιώργου Γερόλυμπου και του ΔΣ της ΕΛΟΚ! (Το μωβάκι είναι για το πένθος!)  Βίντεο 2!

 

Και άρχιζε το άρθρο με την αποπομπή του από την Παγκόσμια ως "Persona non Grata" ως κατωτέρω:

 

 Καρατόμηση του διεθνή παράγοντα του Καράτε Γιώργου Γερόλυμπου  από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Καράτε!!!

English

Version

Κανένα προηγούμενο άρθρο μου δεν πόνεσε τόσο τον Γερόλυμπο όσο αυτό, αφού ταυτόχρονα όλα τα δημοσιεύματά μου τεκμηριώνονται με στοιχεία ατράνταχτα! Εκείνο, όμως της 27/11/2014 τον διέλυσε, και ... έπεφτε κάθε βράδυ από το κρεββάτι, σε τέτοιο βαθμό ώστε δεν μπορούσε να κρύψει από κανένα τον εγωισμό του, που είχε γίνει ... χώμα! Επειδή, όμως, όλα σε αυτή τη ζωή είναι ψυχολογικά, βλέποντας την λύπηση όλων στα μάτια τους για το άτομό του έλεγε στον περίγυρό του "θα του κάνω μήνυση και θα του κάνω μήνυση" και τελικά έκανε μια μήνυση ... παπάρια! Προσπάθησε να την αποφύγει για μην τον διαλύσω για άλλη μια φορά στο Δικαστήριο, ενώ είχε εκτεθεί ταυτόχρονα για τις παρανομίες της ολόκληρη η λειτουργία της Σχολής Προπονητών, αλλά είχε εκτεθεί τόσο ο ίδιος, που δεν μπορούσε να την αποφύγει και τελικά την έβαλε μπροστά, όταν κατάφερε μέσω Βρούτση τον άχρηστο Ανδριανό να εγκρίνει τις εξετάσεις της Σχολής την 23-1-2015, δύο μέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2015!

Και πάλι, όμως,  η έγκληση υπεβλήθη για το άρθρο, που τον αφορά, χωρίς να μπει ο ... ίδιος μηνυτής, αλλά έβαλε άλλους! Και επειδή το άρθρο μου της 27/11/2014 του είχε βάλει ... νέφτι στον ... πισινό, έβαλε μηνυτές τα γνωστά κορόιδα, τον Μπουλούμπαση, τη γυναίκα του (σα δεν ντρέπεσαι ξεφτίλα!) και το βλήμα τον Δημητριάδη, παραμυθιάζοντας ακόμα και αυτούς να υποβάλουν έγκληση ότι δήθεν προσβλήθηκε η προσωπικότητά τους από τα άλλα δύο προηγούμενα άρθρα μου, που γράφηκαν 40 μέρες πρίν από το άρθρο με το ... νέφτι!!! Τέτοια κότα είσαι!!!

Πραγματικά, το τρίτο άρθρο μου της 27-11-2014 (και άνω και με κλικ εδώ) ήταν ... ΥΜΝΟΣ προς τον Αθλητικό Εγκληματία Γιώργο Γερόλυμπο, διότι περιγράφει τις διαχρονικά επί 25 χρόνια αθλητικές απάτες του, και αυτός ο Αθλητικός Εγκληματίας Γιώργος Γερόλυμπος ήταν ο μόνος που δεν μου έκανε μήνυση!!! Πώς το ερμηνεύετε αυτό?

Από αυτό και μόνο τον αυταπόδεικτο συλλογισμό η έγκληση από τους Bul-Bina-Dim4 για τα δύο πρώτα άρθρα μου είναι εκπρόθεσμη και μας μένει το τρίτο! Τώρα, αυτοί οι τρεις λένε ότι δεν διάβαζαν καθόλου  www.karate.gr και δεν ήξεραν τι έγραφα, ενώ το άρθρο της 27/11/2014 λένε ψευδώς ότι το είδαν για πρώτη φορά την 6/12/2014, ώστε η υποβολή της έγκλησης την 4/3/2015 για δυό μέρες να είναι μέσα στο τρίμηνο! Δηλαδή, αν αποδείξω με μάρτυρες ή έγγγραφα ότι το είχαν διαβάσει μέχρι την 3/12/2014, τότε η έγκληση είναι εκπρόθεσμη και η δίκη ματαιώνεται!

 

Επομένως, η έγκληση υποβλήθηκε όχι επειδή προσβλήθηκαν οι Μπουλούμπασης, Ποντίδα και Δημητριάδης, αλλά επειδή δεν ήξερε πού να κρυφτεί ο Γερόλυμπος από την "ντροπή που δεν με μήνυσε"! Άλλωστε ηλίθιοι σύλλογοι και προπονητές της ΕΛΟΚ, η ΕΛΟΚ πληρώνει τους δικηγόρους!!!

Το πακέτο των Σχετικών θα κατατεθεί στη Δίκη!


Β - Μαρτυρίες και Αποδεικτικά Έγγραφα με την Έγκληση  (Ενότητες)

Κατατέθηκε, πάντως, η έγκληση και έχουμε τις επόμενες μαρτυρίες και έγγραφα μαζί με την έγκληση. Και μόνο από αυτά αποδεικνύεται περίτρανα ότι όλο το καράτε και το ΔΣ/ΕΛΟΚ και οι εγκαλούντες διάβαζαν κάθε μέρα www.karate.gr και άρα είχαν διαβάσει και τα τρία επίδικα άρθρα μου πολύ πριν από την 4/12/2014, όπως ψευδώς δήλωσαν στην έγκλησή τους. Έχουμε, λοιπόν, τις μαρτυρίες και τα έγγραφα:

1 - Τη μαρτυρία του μάρτυρά μου Γιώργου Κοσμίδη με κλικ εδώ, όπου επιβεβαιώνεται ότι τα άρθρα του karate.gr διαβάζονταν από όλους αμέσως μόλις δημοσιεύονταν.

2 - Τη μαρτυρία του μάρτυρά μου Γιάννη Πανουσόπουλου με κλικ εδώ, όπου επιβεβαιώνεται ότι τα άρθρα του karate.gr διαβάζονταν από όλους αμέσως μόλις δημοσιεύονταν.

3 - Τη μαρτυρία του δικού τους μάρτυρα Παναγιώτη Χονδροματίδη με κλικ εδώ, όπου και ο Χονδροματίδης, ανάμεσα στα άλλα τρελά που λέει, δηλώνει ενόρκως ότι "το άρθρο μου της 27-11-2014 το διάβασε στο τέλος Νοεμβρίου και την ίδια μέρα το διάβασαν και οι άλλοι του ΔΣ/ΕΛΟΚ"!

4 - Τη μαρτυρία της δικής τους μάρτυρος Αικατερίνης Πριοβόλου με κλικ εδώ, όπου σαφώς η μάρτυρας αποφεύγει συστηματικά να δηλώσει συγκεκριμένη ημερομηνία που διάβασαν το άρθρο της 27-11-2014 οι μηνυτές!

5 - Το Πρακτικό 7/15-10-2014 της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών με κλικ εδώ, όπου σαφέστατα σποτυπώνεται ότι οι καταγγελίες για τις παρανομίες στη Σχολή Προπονητών (δεν αναφέρεται αλλά εννοείται στα άρθρα του www.karate.gr εκείνης της εποχής) είχαν ήδη συζητηθεί ήδη από 25 Σεπτεμβρίου, και άρα τα διάβαζαν όλα συνεχώς, όπως και το θέμα της παράνομης διδασκαλίας στη Σχολή του Κώστα Γκουβούση, στο οποίο θα αναφερθώ και πιο κάτω !

6 - Το Πρακτικό 8/13-1-2015 της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών με κλικ εδώ, όπου όλοι μέσα στην Επιτροπή γίνονται μαλλιά-κουβάρια λόγω διαφωνιών όσον αφορά σε συγκεκριμένες καταγγελίες, και εδώ πλέον αναφέρεται σαφώς, του συγκεκριμένου ιστότοπου www.karate.gr, και εννοείται πριν από την 25 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρεται στο προηγούμενο Σχετικό!

7 - Το Πρακτικό 9/15-1-2015 της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών με κλικ εδώ, όπου επαναλαμβάνονται όλα όσα ισχυρίζομαι για την πλήρη γνώση και παρακολούθηση των δημοδιευμάτων του www.karate.gr από πριν από την 25/9/2014 και από όλους σε τέτοιο βαθμό που να γίνονται συνεδριάσεις της Επιτροπής μετά από γραπτές εντολές του υφυπουργού για την έρευνα των καταγγελιών των άρθρων μου στο www.karate.gr !

Επι πλέον αυτών, "παίζονται" και άλλες τρίπλες, όπως είναι η συστηματική εξόντωση του Πελέκη από τον Μπουλούμπαση και την Ποντίδα (κάτω φωτό), η εμμονή για την απαλοιφή του ονόματος του Γερόλυμπου από το Πόρισμα, διότι δήθεν ήδη μου είχε κάνει μήνυση και αναμένετο δικαστική απόφαση (παπαριές του Γερόλυμπου και της Ποντίδα αυτές) και άλλα!

8 - Το Πόρισμα της 15-1-2015 της Επιτροπής Διοίκησης με κλικ εδώ αποτελεί ... ΥΜΝΟ στο δημοσίευμα του www.karate.gr, το οποίο διαβάστηκε στην 7ωρη συνεδρίαση της Επιτροπής την 25/9/2014, ερευνήθηκε και μελετήθηκε από τότε μέχρι την κατάληξη της Επιτροπής στο Πόρισμα της 15/1/2015 με ΛΟΓΙΚΟ επακόλουθο όλη αυτή η διαδικασία να σημαίνει ότι όλο αυτό το διάστημα όλοι ... ξυπνούσαν και κοιμόντουσαν διαβάζοντας www.karate.gr και άρα η έγκληση με αιτιολογικό ότι οι μηνυτές είδαν τα άρθρα μου καθυστερημένα την 6/12/2014 (καθυστερημένοι είναι μάλλον οι ίδιοι) αποδεικνύει ότι είναι καραμπινάτα ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ!!!

9 - Το θέμα του παράνομου προπονητή Γκουβούση, Σχετικό τους Νο 14/18-11-2014 με κλικ εδώ, όπου η βλακεία τους ... σπάει καρύδια στον ανήφορο, αποδεικνύει ότι ακόμα και αυτό το θέμα αποτελούσε καταγγελία του www.karate.gr μαζί με πολλές άλλες την οποία διάβασαν νωρίτερα από την 24/10/2014 και άρα πολύ νωρίτερα από την 6/12/2014 γνώριζαν ότι πέφταν οι καταγγελίες σαν το ... χαλάζι από το www.karate.gr !!!

Ειδικότερα σε αυτό το Σχετικό Έγγραφο Νο 14 των αντιδίκων ο Γερόλυμπος με υπογραφές Μπουλούμπαση και Δημητριάδη, δηλαδή σύσσωμη η ΕΛΟΚ, αλλά και η ΓΓΑ σε αλληλογραφία προς και από την ΕΛΟΚ ... παίζουν όλοι δημοσίως το πουλί τους και θα έπρεπε να ντρέπονται για αυτό, διότι όλοι μαζί αυτοί οι αθλητικοί εγκληματίες ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ότι ο Κώστας Γκουβούσης πήρε άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή το 2014, ενώ ήταν εν ενεργεία ομοσπονδιακός προπονητής συνεχώς από το 1995 μέχρι το 2015 χωρίς άδεια άσκησης επαγγέλματος! Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι ο Γκουβούσης εκτελούσε χρέη ομοσπονδιακού προπονητή επί 20 χρόνια, δηλαδή: 1) προπονούσε όλες τις εθνικές ομάδες και τις συνόδευε στους αγώνες του εξωτερικού, 2) ΔΕΝ είχε συμβόλαιο ομοσπονδιακού προπονητή με την ΕΛΟΚ, 3) εισέπραττε "μαύρα" τις αμοιβές του, 4) η ΕΛΟΚ πληρωνε "μαύρα" αυτές τις αμοιβές του, 5) ΔΕΝ πλήρωναν ασφαλιστικές εισφορές, και άλλα πολλά!

10 - Οι ισχυρισμοί Δημητριάδη, Σχετικό τους Νο 15 με κλικ εδώ! Αυτός ο χοντρο-ψεύτης, ακούω ότι μετώκησε στη Σουηδία και δεν θα έρθει στη Δίκη, ισχυρίζεται με την από 11/11/2014 επιστολή του στη ΓΓΑ (απάντηση σε ερευνητική επιστολή της ΓΓΑ αν είχε τα προσόντα του υποψηφίου για τη Σχολή Προπονητών, που πρόκυψε από τις δικές μου καταγγελίες στο www.karate.gr) ότι είχε τα απαιτούμενα προσόντα για προπονητής, ενώ στην έγκληση ισχυρίζεται ότι ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕ το site μου, που κατήγγειλε δημοσίως και στη ΓΓΑ ότι ΔΕΝ τα είχε!  Και πάλι δεν αντέχει στην βάσανο της λογικής να αμφισβητείται κάποιος από την ΓΓΑ για την Σχολή Προπονητών και να μην διαβάζει την καταγγελία που τον αμφισβητεί!

Συνεπώς, απλά έγραψε και υπέγραψε ψέματα στην έγκλησή του!

 

Τα προηγούμενα Δέκα ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία πιστοποιούν ότι η έγκληση είναι εκπρόθεσμη και η δίκη ματαιώνεται!

 

Το πακέτο των Σχετικών θα κατατεθεί στη Δίκη!


 Γ - Οι Ένορκες Βεβαιώσεις στη Μηνυτήρια Αναφορά του Κοσμίδη!  (Ενότητες)

Άσχετα αν αυτή πήγε στο αρχείο, κατά παράβαση καθήκοντος του Εισαγγελέα,

οι Ένορκες Βεβαιώσεις των Μαρτύρων είναι απόλυτα ισχυρές!

 

1 - Η Μηνυτήρια αναφορά του Γιώργου Κοσμίδη για τη Σχολή προπονητών και τη λειτουργία της ΕΛΟΚ.

2 - Η Ένορκη Βεβαίωση του Γιάννη Πανουσόπουλου για το ίδιο θέμα.

3 - Η Ένορκη Βεβαίωση του Τάσου Πανουσόπουλου για το ίδιο θέμα.

4 - Η Ένορκη Βεβαίωση του Θοδωρή Αθανασόπουλου για το ίδιο θέμα.

5 - Η Ένορκη Βεβαίωση του Θύμιου Περσίδη για το ίδιο θέμα.

6 - Η Ένορκη Βεβαίωση του Σπύρου Δρακόπουλου για το ίδιο θέμα.

7 - Η Ένορκη Βεβαίωση του Ηλία Χρήστου για το ίδιο θέμα

 

Το πακέτο των Σχετικών θα κατατεθεί στη Δίκη!!! 


 Δ - Ο ρόλος της δημοσιότητας στην αξιοπιστία των εγκλήσεων!  (Ενότητες)

 

Παρατήρηση Πρώτη: Πρώτα το περιοδικό "ΔΥΝΑΜΙΚΟ", τεύχη 96 & 97, το 1994 (με κλικ στα τεύχη και με κλικ τα ανοίγουμε), στη συνέχεια ένα site δικό μου σε διεθνή σέρβερ για τα χρόνια 1995 - 2004 και τέλος το www.karate.gr από το 2004 και με ιδιαίτερη ένταση από το 2013 μέχρι σήμερα έχουν πάρει στο κυνήγι τους αθλητικούς απατεώνες του καράτε και δεν τους έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί!

Ειδικότερα, το www.karate.gr έχει υιοθετήσει σαν φόντο της Αρχικής του σελίδας από το 2017 τρεις κολλητές καταγγελτικές φωτογραφίες των Γερόλυμπου-Ποντίδας-Μπουλούμπαση, όπως τις βλέπετε στις κάτω φωτό:

Για το καταγγελτικό αυτό φόντο επί τρία χρόνια στην Αρχική σελίδα του www.karate.gr ποτέ δεν υποβλήθηκε καμιά απολύτως Έγκληση!

Συνεπώς, κανένας δεν προσβλήθηκε! Ποια μεγαλύτερη απόδειξη χρειάζεται ότι το καθετί που γράφω είναι ΑΛΗΘΕΙΑ?

 

Παρατήρηση Δεύτερη: Το www.karate.gr χωρίζει τα θέματά του σε Κεφάλαια. Τα Περιεχόμενα (με κλικ εδώ σε PDF) του Κεφαλαίου για την ΕΛΟΚ στο www.karate.gr περιλαμβάνουν τις επόμενες μετρήσεις και παρατηρήσεις για τις πρόσφατες διαδοχικές χρονικές περιόδους (έστω από το τέλος του 2013):

 

Α) Από 26/11/2013 έως 30/6/2014 (περίοδος 2 στο PDF), δηλαδή σε 7 μήνες δημοσίευσα 22 άρθρα με θέμα τη Λειτουργία της ΕΛΟΚ για τα οποία δεν υποβλήθηκε Καμιά Έγκληση!

 Β) Από 15/7/2014 (αρχή Σχολής Προπονητών) έως 1/10/2014 (περίοδος 3 στο PDF), δηλαδή σε 2,5 μήνες δημοσίευσα 9 άρθρα με θέμα τη Λειτουργία της ΕΛΟΚ & τη Σχολή Προπονητών  για τα οποία δεν υποβλήθηκε Καμιά Έγκληση!

Γ) Στις 16+17/10/2014 (περίοδος 4 στο PDF), δηλαδή σε 2 ημέρες, δημοσίευσα 2 επίδικα άρθρα μου με θεμα τη Λειτουργία της ΕΛΟΚ & τη Σχολή Προπονητών για τα οποία ΔΕΝ υποβλήθηκε Καμιά Εμπρόθεσμη Έγκληση, διότι επ’ ουδενί λόγω δεν μπορούν να ισχυριστούν οι αντίδικοι ότι δεν διάβασαν τα άρθρα αυτά του www.karate.gr ούτε οι ίδιοι, αλλά και ούτε κανένα από τα χίλια άτομα της ΕΛΟΚ (διοικητικοί, σύλλογοι, προπονητές, αθλητές, 240 μαθητές της Σχολής, γονείς κτλ.) και δεν τους το είπε κανένας, όταν “έβραζε” όλος ο κόσμος του καράτε από τα άρθρα του www.karate.gr !!!

Δ) Από 20/10/2014 έως 27/11/2014 (περίοδος 5 στο PDF), δηλαδή σε 37 ημ., δημοσίευσα 5 άρθρα με θέμα τη Σχολή Προπονητών και τον Γερόλυμπο για τα οποία δεν υποβλήθηκε Καμιά Έγκληση.

Ε) Την 27/11/2014 (περίοδος 6 στο PDF), δηλαδή σε 1 ημέρα, δημοσίευσα το τρίτο επίδικο άρθρο μου με θέμα τη Σχολή Προπονητών & τον Γερόλυμπο για τα οποία υποβλήθηκε η παρούσα Εκπρόθεσμη Έγκληση, αφού υποβλήθηκε την 4/3/2015, δηλαδή 5 ημέρες μετά την τρίμηνη προθεσμία για τις εγκλήσεις!!!

Ζ) Από 28/11/2014 έως 4/3/2015 (περίοδος 7 στο PDF, δηλαδή μία ημέρα πριν την κατάθεση της Έγκλησης) μέσα σε 3 μήνες και 5 ημ. δημοσίευσα 9 άρθρα με θέμα τη Σχολή Προπονητών και τον Γερόλυμπο για τα οποία δεν υποβλήθηκε Καμιά Έγκληση!

Η) Από 13/3/2015 έως 21/6/2019 (περίοδος 8 στο PDF), δηλαδή σε 4 χρόνια δημοσίευσα 48 άρθρα με τα ίδια θέματα για τα οποία δεν υποβλήθηκε Καμιά απολύτως Έγκληση.

Θ) Πριν και μετά από τα ανωτέρω χρονικά διαστήματα δημοσίευα επίσης καυστικά άρθρα για τις δραστηριότητες της ΕΛΟΚ, του Γερόλυμπου και όλων των άλλων μελών των εκάστοτε ΔΣ. Δεν υποβλήθηκε ΠΟΤΕ Καμιά Έγκληση!

Ι) Μέσα σε όλα τα ανωτέρω άρθρα μου περιλαμβάνονται και περισσότερα από 35 βίντεο (και άλλα τόσα σε άλλα κεφάλαια του www.karate.gr ) με χιουμοριστικά-καταγγελτικά στοιχεία για την ΕΛΟΚ, το ΔΣ αυτής και τον Γερόλυμπο για τα οποία δεν υποβλήθηκε ΠΟΤΕ Καμιά απολύτως Έγκληση

Συμπέρασμα:  Δηλαδή σε διάστημα 6 ετών και για περιεχόμενο 96 περίπου άρθρων μου των 2000 περίπου σελίδων συνολικά και πάνω από 35 βίντεο εγκαλούμαι, και μάλιστα εκπρόθεσμα, ΜΟΝΟ για 2 σελίδες σε 3 άρθρα μου για εκφράσεις που γράφω σε όλες τις 2000 σελ. και τα πάνω από 35 βίντεο!

 

Συνεπώς, κανένας δεν προσβλήθηκε! Ποια μεγαλύτερη απόδειξη χρειάζεται ότι το καθετί που γράφω είναι ΑΛΗΘΕΙΑ?

 

Το πακέτο των Σχετικών θα κατατεθεί στη Δίκη!


 Ε - Οι απάτες των αντιδίκων και όλων των ΔΣ της ΕΛΟΚ διαχρονικά σε "Συλλεκτικούς Τόμους"!  (Ενότητες)

 

Οι "διαδικτυακές δημοσιεύσεις" του www.karate.gr με τον χιουμοριστικό τίτλο "Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα" δίνονται σε κάθε άρθρο μου (και στην Αρχική σελίδα) του www.karate.gr από το 2017 και σε 9 Τόμους με συνολικά 1760 σελ. και περιλαμβάνουν τις παρανομίες της ΕΛΟΚ και του Γερόλυμπου σε ειδικές διαδικτυακές εκδόσεις χρονολογικά και κατά αντικείμενο

Κατωτέρω οι τίτλοι των τόμων και τα εξώφυλλά τους, όπου με κλικ στο καθένα ανοίγουμε τον κάθε τόμο:

 

Σειρά Τόμων "Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα!":

1ος Τόμος: Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ (1977-1994), σελ. 108.

2ος Τόμος: ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF (1995-2004), σελ. 128.

3ος Τόμος: Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012), σελ. 188.

4ος Τόμος: Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο. (2004-2013), σελ. 188.

5ος Τόμος: Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004-2015), σελ. 148.

6ος Τόμος: Οι Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ. (2013-2016), σελ. 204.

7ος Τόμος: ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη, (2014-2016), σελ. 252.

8ος Τόμος: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών Καράτε των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ. (2014-2015), σελ. 340.

9ος Τόμος: Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014-2018), σελ. 204.

Σύνολο σελίδων όλων των τόμων μαζί = 1760 σελίδες!

 

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται

 

[Διαδικτυακές εκδόσεις σημαίνει: κατεβάζουμε με κλικ τον Τόμο στον υπολογιστή  μας σε pdf και με κλικ στο κάθε Σχετικό Έγγραφο, που αναφέρεται στο κείμενο του Τόμου, μας το ανοίγει από το Internet.] 

 

 Δεν υποβλήθηκε ΠΟΤΕ Καμιά Έγκληση!

 

Συνεπώς, κανένας δεν προσβλήθηκε! Ποια μεγαλύτερη απόδειξη χρειάζεται ότι το καθετί που γράφω είναι ΑΛΗΘΕΙΑ?

 

Το πακέτο των Σχετικών θα κατατεθεί στη Δίκη!


 Ζ - Η Αποθέωση όλων είναι η ειδική διαδικτυακή έκδοση:  (Ενότητες)

 "Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος"

 όπου φυσικά αναφέρομαι στην ΕΛΟΚ και στον Γερόλυμπο!

 

Η ειδική διαδικτυακή αυτή έκδοση περιλαμβάνει εννέα Κεφάλαια (υπολείπονται άλλα δύο) γραμμένα σε μορφή PDF, έχει δομή εκτεταμένων καταγγελιών προς τις αρμόδιες αρχές τους Εισαγγελείς και τα Δικαστήρια με έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία, ενώ ο χαρακτηρισμός "διαδικτυακή" σημαίνει ότι έχει οργάνωση ηλεκτρονικού βιβλίου (e-book) διαθέσιμου στον κάθε ενδιαφερόμενο στο Internet, ο οποίος μπορεί να κατεβάζει τον κάθε τόμο από το δίκτυο στον υπολογιστή του και κατά την ανάγνωση αυτού του τόμου να ανοίγει με ένα απλό κλικ από το δίκτυο το κάθε έγγραφο, που συναντά να αναφέρεται στα κείμενα.

Το κάθε Κεφάλαιο, μόλις έπαιρνε την τελική του μορφή το έστελνα με e-mail στους αρμόδιους επιφορτισμένους με την εποπτεία της σύννομης λειτουργίας των αθλητικών ομοσπονδιών, όπως αποδεικνύεται στις πρώτες σελίδες του κάθε τόμου, αλλά η παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος να διορθωθούν οι στρεβλώσεις και να τιμωρηθούν ή έστω να σταματήσουν οι παρανομίες παρέμεινε στη σφαίρα του ... ονείρου θερινής νυκτός!!!

Λαϊκά, οι παραλήπτες αποδείχθηκαν από διεφθαρμένοι χοντρόπετσοι μέχρι διαπλεκόμενα γαϊδούρια, με το συμπάθειο πάντα!!! Και δυστυχώς μιλάμε για τους αντίστοιχους παραλήπτες της κάθε Κυβέρνησης!!!

Στη συνέχεια δίνεται μια μικρή εισαγωγή στις εν λόγω δικτυακές εκδόσεις, τα εξώφυλλά τους συνολικού όγκου περί τις 600 σελίδες (!) [με κλικ τα κατεβάζετε και με άλλα κλικ ανοίγετε το κάθε έγγραφο, που υπάρχει σε αυτά, συνολικού πλήθους περί τα 550 έγγραφα (!)] και τέλος δίνονται τα Περιεχόμενα των Κεφαλαίων επίσης σε PDF με Links προς τους δικτυακούς τόμους!!!

 

"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ:

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ

ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ"

 

Από τον Θύμιο Περσίδη,  e.persidis@karate.gr.

 

Στο www.karate.gr δημοσιεύτηκε σε εννέα Κεφάλαια από τον Σεπτέμβριο 2018 μέχρι τον Φεβρουάριο 2019 μια εκτεταμένη μελέτη και ανάλυση των παρανομιών, που έχουν λάβει χώρα από το 1995 στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ) και συνεχίζονται ακόμα και σήμερα, από όλες της τις διοικήσεις και άλλους, με αρχηγό και απόλυτα υπεύθυνο τον Γιώργο Γερόλυμπο, τη σύζυγό του Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου και πολλούς άλλους εντός ή εκτός ΕΛΟΚ.

Η δημοσίευση αυτή είχε την πρωτοποριακή μορφή των διαδικτυακών δημοσιεύσεων με συνδέσεις (Links) από τα κείμενά της προς κάθε αντίστοιχο και σχετικό έγγραφο αποδεικτικό στοιχείο και στοχεύει στον έλεγχο, την καταστολή και την τιμωρία των εκτεταμένων και πολυετών ποινικών και οικονομικών αδικημάτων, που έχουν συντελεστεί σε όλους τους τομείς λειτουργίας της ΕΛΟΚ! Ο τρόπος μελέτης είναι να κατεβάζουμε το κάθε Κεφάλαιο στον υπολογιστή μας και, συνδεδεμένοι με το διαδίκτυο κατά την ανάγνωσή του, με κλικ στο κάθε αναφερόμενο Σχετικό Έγγραφο να το ανοίγουμε από το διαδίκτυο.

Με τις δημοσιεύσεις σε Κεφάλαια με λεπτομέρειες και έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία απέδειξα την απόλυτη γνώση όλου αυτού του θέματος, πράγμα που ακόμα και η εντεταλμένη από το νόμο δημόσια υπηρεσία, που είναι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η αρμόδια και υπεύθυνη για την πρόληψη, τον έλεγχο και την καταστολή των αθλητικών εγκλημάτων εντός των αθλητικών ομοσπονδιών βρίσκεται σε απόλυτη αδυναμία να ελέγξει ή/και σε απόλυτη συνέργεια με τις διοικητικές και οικονομικές παρανομίες της ΕΛΟΚ!

Τα εννέα δημοσιευμένα Κεφάλαια της εν λόγω μελέτης και ανάλυσης των παρανομιών της ΕΛΟΚ συνοδεύονται από περισσότερα από 500 σχετικά αποδεικτικά έγγραφα, τα οποία συνδέονται με Links στα διαφορετικά σχετικά μέρη των Κεφαλαίων.

Η εργασία αυτή μελέτης και ανάλυσης των παρανομιών της ΕΛΟΚ διάρκεσε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει στόχο την καταστολή και τιμωρία των παρανομιών στο χώρο του αθλητικού καράτε.

 

Τα Κεφάλαια αυτά, μόλις συμπληρώνονταν, στέλνονταν ένα-ένα με email στους επόμενους αρμόδιους:

 

 

Ακολουθούν τα εξώφυλλα των Κεφαλαίων-Τόμων με τα Περιεχόμενά τους,

όπου, όπως ήδη μάθατε, με κλικ κατεβάζετε τα Κεφάλαια στον υπολογιστή σας και σε κάθε παραπομπή σε Σχετικό Έγγραφο με κλικ το ανοίγετε!!!

 

 

Τέλος, σας χρειάζονται και χωριστά όλα τα Περιεχόμενα όλων των Κεφαλαίων συνολικά με κλικ εδώ,

όπου πάλι και από εκεί, όπως ήδη μάθατε, με κλικ κατεβάζετε τα Κεφάλαια στον υπολογιστή σας και σε κάθε παραπομπή σε Σχετικό Έγγραφο με κλικ το ανοίγετε!!!

 

Το πακέτο των Σχετικών θα κατατεθεί στη Δίκη!


 

 Εσείς τι θα κάνετε με το θέμα???

 

?????????????????????????????????????


 Η - Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αποτίσουμε ... φόρο τιμής σε έναν ιδιαίτερο ... πυλώνα στήριξης του Γερόλυμπου:  (Ενότητες)

Το νομικό σύμβουλο Γερόλυμπου και ΕΛΟΚ και σημερινό αντιπρόεδρο της ΕΛΟΚ κ. Δημήτρη Μπαλασόπουλο!

 

Η εμμονή του κάθε φασιστο-δικτάτορα είναι να κάνει ό,τι θέλει τους "υπηκόους" του! Φαντασιώνεται, λοιπόν, και συμπεριφέρεται σαν να είναι ταυτόχρονα Εισαγγελέας που αποδίδει κατηγορίες, Δικαστής που καταδικάζει και Δήμιος που κόβει κεφάλια και ό,τι άλλο θέλει πριν από τα κεφάλια! Αυτά φαντασιώνεται επί 25 χρόνια ο Γερόλυμπος με τα χέρια ... μέσα ή έξω από τις κουβέρτες! Στην πράξη, όμως, αυτές οι φαντασιώσεις θέλουν νομική υποστήριξη, διότι οι ψεύτικες κατηγορίες κατά ατόμων και συλλόγων θέλουν "υπάκουη" Δικαστική Επιτροπή, οι διαγραφές ατόμων και συλλόγων θέλουν αποφάσεις κατά παραγγελία, αλλά κι όταν οι θιγόμενοι βγουν στα πραγματικά δικαστήρια, τότε το τρέξιμο μεγαλώνει και χρειάζονται αμοιβές δικηγόρων!

Και όλα αυτά πληρώνονται από την τσέπη του/της Γερο-ΕΛΟΚ!

Ενώ ήταν, λοιπόν, νομικός σύμβουλος της ΕΛΟΚ ο κ. Μπαλασόπουλος και ταυτόχρονα δικηγόρος του Γερόλυμπου εναντίον μου σε μια διπλή προσπάθεια να μου πάρουν το domain του www.karate.gr το 2004-2005, δύο αποτυχημένες μηνύσεις για δημοσιεύματά μου το 2005 και το 2007, και συνέχιζε να είναι μέχρι το 2016, οπότε ως ακράτητος φίλαθλος του καράτε μπήκε "αμισθί" μέλος στο ΔΣ της ΕΛΟΚ, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζεται ως παραστάτης της στα δικαστήρια παραμυθιάζοντάς μας ότι δεν πληρώνεται από την ΕΛΟΚ, ενώ, λοιπόν, τα έκανε όλα αυτά, το 2012 η Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ καταδικάζει με ψευδείς κατηγορίες και κατά παραγγελία απόφαση τον Γιώργο Μπίκα και τον Γιώργο Σανιώτη της αντιπολίτευσης, ώστε να τους θέσει εκτός εκλογών, ενώ ταυτόχρονα ό Γερόλυμπος στερεί παράνομα  το δικαίωμα ψήφου οκτώ συλλόγων της αντιπολίτευσης με αποτέλεσμα η αντιπολίτευση να πάρει ένα ... βερύκοκο στις εκλογές του 2012!

Και ορίστε η κατά παραγγελία Απόφαση της ΔΕ/ΕΛΟΚ, (κοινοποιούμενη την 1-11-2012, δηλ. δύο ημέρες πριν από τις εκλογές της ΕΛΟΚ), η οποία πετάει με τρεις μήνες αποκλεισμό έξω από τις εκλογές της 3-11-2012 τους Γιώργο Σανιώτη και Γιώργο Μπίκα. Δηλαδή πήγαν να μπούν στις εκλογές και δεν τους άφησαν! Μια απόφαση που βρωμάει "υπαγόρευση Γερόλυμπου"! Και θα εξηγηθώ πιο κάτω γιατί! Δεν θα ασχοληθώ με τα αδικήματα της πλάκας, το σκεπτικό της πλάκας, τους μάρτυρες της πλάκας και τα στοιχεία της πλάκας, αλλά θα ασχοληθώ με τα μέλη της πλάκας της ΔΕ!

Δέκα χιλιόμετρα και δύο χρόνια μακρυά από τις εκλογές κατάλαβα αμέσως τι είχε γίνει!

 

Την Απόφαση αυτή της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ υπογράφουν οι Δικηγόροι:

 

Μια επίσκεψη στο site  του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών μου έδωσε τους ανωτέρω δικηγόρους στην ίδια διεύθυνση με εκείνη του "Νομικού Συμβούλου" της ΕΛΟΚ κ. Δημήτρη Μπαλασόπουλου:

Μια επίσκεψη στην είσοδο της (γειτονικής μου) πολυκατοικίας μου έδωσε την εξής φωτογραφία για τα γραφεία του 6ου ορόφου:

Συνεπώς, ο Μπαλασόπουλος προμήθευσε παράνομα στον Γερόλυμπο τους τρεις δικηγόρους για τη "Δικαστική Επιτροπή", που ενεργούσε ως "Λαιμητόμος" των Αντιπάλων του Γερόλυμπου, όταν ο νόμος λέει ότι τα μέλη της πρέπει να εκλέγονται από μέλη συλλόγων της ΕΛΟΚ!!!

 

Και ξαφνικά ο Μπαλασόπουλος μας πρόκυψε αντιπρόεδρος της ΕΛΟΚ χωρίς αμοιβές, υποτίθεται, από τις παραστάσεις του για την ΕΛΟΚ επί πληθώρας υποθέσεων για διαγραφές ατόμων και συλλόγων από τον Γερόλυμπο???  Σε ποιόν τα πουλάτε αυτά???

 

Με τον ίδιο τρόπο, φυσικά, στήνονται όλες οι δικαστικές επιτροπές της ΕΛΟΚ από τον Γερόλυμπο!

 

Το πακέτο των Σχετικών θα κατατεθεί στη Δίκη!

 Θ - Το Δικαστήριο έγινε στις 19/12/2019 και η Απόφαση δημοσιεύεται εδώ την 20/12/2019!  (Ενότητες)

 

Όπως το υποσχέθηκα, αλλά περιληπτικά, διότι πήραμε αναβολή για την 19/3/2020 και θα επανέλθουμε τότε!

 

Χαμός στο ίσωμα! Όλοι, σύσσωμοι, ομού μαζί να καταδικάσουν τον Περσίδη! Αλλά δεν τους βγήκε!

Παρόντες οι μηνυτές: Μπουλούμπασης με δικηγόρο τον Μουρνιανάκη (πληρώνετε κορόιδα σύλλογοι της ΕΛΟΚ), Εμμανουέλα με δικηγόρο τον Μπαλασόπουλο (ξανα-πληρώνετε κορόιδα σύλλογοι της ΕΛΟΚ) και Δημητριάδης ΑΠΩΝ!

Παρών ο κατηγορούμενος: Θύμιος Περσίδης!

Παρόντες μάρτυρες κατηγορίας: Χονδροματίδης (προπονητής-μαϊμού Shito-ryu), Πριοβόλου (προπονήτρια-μαϊμού Kouzina-ryu)!

Παρόντες μάρτυρες υπεράσπισης: ΟΥΔΕΙΣ! Άλλωστε δεν μου χρειάζονται!

Αρχίσαμε στις 9:45 αν θυμάμαι καλά και τελειώσαμε στις 11:15.

 

Άρχισα εγώ καταθέτοντας ένα έγγραφο (Αυτοτελή Ισχυρισμό) για παραγραφή των αδικημάτων, το οποίο ήταν ... πατάτα (και με το "πατάτα" ξέρετε τι εννοώ!) και απορρίφθηκε!

Απτόητος, συνέχισα με άλλο έγγραφο (Αυτοτελή Ισχυρισμό) με το οποίο αποδείκνυα ότι η έγκληση ήταν εκπρόθεσμη, δηλαδή είχε υποβληθεί πέραν της τρίμηνης νόμιμης προθεσμίας από τη γνώση των δημοσιευμάτων μου από τους εγκαλούντες ή, και ανάποδα, είχαν λάβει γνώση των δημοσιευμάτων μου νωρίτερα από τρεις μήνες ΠΡΙΝ από την ημερομηνία που κατέθεσαν την έγκλησή τους.

Για την υποστήριξη και απόδειξη των ανωτέρω κατέθεσα τα επόμενα Σχετικά Έγγραφα με το αναφερόμενο περιεχόμενο το καθένα:

1) Τα Περιεχόμενα του Κεφαλαίου ΕΛΟΚ / WKF, όπου φαίνονται από το 2013 μέχρι σήμερα:

38 άρθρα μου ΠΡΙΝ από τα πρώτα δύο επίδικα, που βλέπετε πιο κάτω,

5 άρθρα μου ΑΝΑΜΕΣΑ στα δύο πρώτα επίδικα και το τρίτο επίδικο και

άλλα 60 άρθρα μου και 35 βίντεο ΜΕΤΑ το τρίτο επίδικο μέχρι σήμερα.

2,3) Τις Ένορκες Βεβαιώσεις του Γιώργου Κοσμίδη και του Γιάννη Πανουσόπουλου, στις οποίες διατυπώνεται σαφέστατα ότι από το Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι τον Μάρτιο του 2015 (και πριν και μετά) όλο το καράτε, ΕΛΟΚ, Σχολή Προπονητών, Επιτροπή Διοίκησης, ΓΓΑ και Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός διάβαζαν www.karate.gr κάθε μέρα!!!

4,5) Τις Ένορκες Βεβαιώσεις του Παναγιώτη Χονδροματίδη και της Αικατερίνης Πριοβόλου, στις οποίες δηλώνουν ο πρώτος μεν ότι διάβασε το τελευταίο επίδικο άρθρο μου της 27-11-2014 στο τέλος του Νοεμβρίου 2014 (πράγμα που σημαίνει ανάμεσα 27 και 30 ΝΟΕ 2014, και ούτε μια ώρα από τον Δεκέμβριο), οπόταν το είπε στον Δημητριάδη και στους άλλους και το διάβασαν και εκείνοι την ίδια μέρα για πρώτη φορά (!), ενώ η δεύτερη είπε ότι το διάβασε η ίδια μόνο, χωρίς να κάνει αναφορά ατους άλλους, στις αρχές Δεκεμβρίου, ... έφριξε και ... έσκισε τα ιμάτιά της για τις χυδαιότητες που διάβαζε για τον ... Θεό Γερόλυμπο και τους ... Αγγέλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ!!!

6) Το Πρακτικό 7/15-10-2014 της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών, όπου σαφέστατα αποτυπώνεται ότι οι καταγγελίες για τις παρανομίες στη Σχολή Προπονητών (δεν αναφέρεται αλλά εννοείται “στα άρθρα του www.karate.gr εκείνης της εποχής”) είχαν ήδη συζητηθεί από 25 Σεπτεμβρίου μετά από εντολή υφυπουργού, και άρα τα διάβαζαν όλοι όλα συνεχώς, όπως και το θέμα της παράνομης διδασκαλίας στη Σχολή του Κώστα Γκουβούση, στο οποίο θα αναφερθώ και πιο κάτω!

7) Το Πρακτικό 8/13-1-2015  της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών, όπου όλοι μέσα στην Επιτροπή συγκρούονται έντονα λόγω διαφωνιών όσον αφορά σε συγκεκριμένες καταγγελίες, και εδώ πλέον αναφέρεται σαφώς, του συγκεκριμένου ιστότοπου www.karate.gr, και εννοείται πριν από την 25 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρεται στο προηγούμενο Σχετικό!

8) Το Πρακτικό 9/15-1-2015 της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών, όπου επαναλαμβάνονται όλα όσα ισχυρίζομαι για την πλήρη γνώση και παρακολούθηση των δημοσιευμάτων του www.karate.gr από πριν από την 25/9/2014 και από όλους σε τέτοιο βαθμό, που να γίνονται συνεδριάσεις της Επιτροπής μετά από γραπτές εντολές του υφυπουργού για την έρευνα των καταγγελιών των άρθρων μου στο www.karate.gr! Και αυτό είναι προφανέστατο, αφού όλα τα άρθρα μου τα έστελνα στον υφυπουργό και στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης!

9) Το Πόρισμα της 15-1-2015 της Επιτροπής Διοίκησης, το οποίο αναφέρεται σαφώς στο δημοσίευμα της 8-9-2014 (με κλικ εδώ!) του www.karate.gr, το οποίο διαβάστηκε στην 7ωρη συνεδρίαση της Επιτροπής την 25/9/2014, ερευνήθηκε και μελετήθηκε από τότε μέχρι την κατάληξη της Επιτροπής στο Πόρισμα της 15/1/2015 με ΛΟΓΙΚΟ επακόλουθο όλη αυτή η διαδικασία να σημαίνει ότι όλο αυτό το διάστημα όλοι ... ξυπνούσαν και κοιμόντουσαν διαβάζοντας www.karate.gr και άρα η δήλωση των εγκαλούντων στην έγκλησή τους δήθεν είδαν τα άρθρα μου καθυστερημένα την 6/12/2014 αποδεικνύεται ψευδέστατη και κατ' ακολουθία η έγκλησή τους είναι προφανέστατα ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ!!!

Τόνισα σε αυτό το σημείο, και είχε πέσει νεκρική σιγή στην αίθουσα (!), ότι το άρθρο μου της 27-11-2014 με τίτλο, που διάβαζα δυνατά και τρίζανε οι τοίχοι,: "27/11/2014-Καταρρέουν οι απάτες του Εγκληματικού Αθλητικού Απατεώνα και "Μάγου του Αθλητισμού" Γιώργου Γερόλυμπου και του ΔΣ της ΕΛΟΚ!" ήταν η αιτία της έγκλησης και όχι τα προηγούμενα δύο, που τα είχαν διαβάσει όλοι από τότε που αναρτήθηκαν, καθώς και ότι "ο ενορχηστρωτής της έγκλησης ήταν ο δικτάτορας της ΕΛΟΚ Γιώργος Γερόλυμπος και οι άλλοι ήταν απλώς οι μαριονέτες του"!

10) Το Σχετικό των αντιδίκων Νο 15/11-11-2014-Οι ισχυρισμοί Δημητριάδη! Ο Δημητριάδης ισχυρίζεται με το από 11/11/2014 email του στη ΓΓΑ, απάντηση σε ερευνητική επιστολή της ΓΓΑ, που του εστάλει ΠΡΙΝ από την 11-11-2014, αν είχε τα προσόντα του υποψηφίου για τη Σχολή Προπονητών, που πρόκυψε από τις δικές μου καταγγελίες στο www.karate.gr) ότι είχε τα απαιτούμενα προσόντα για υποψήφιος προπονητής, ενώ στην έγκληση ισχυρίζεται ότι ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕ το site μου, το οποίο όμως τον είχε καταγγείλει δημοσίως και στη ΓΓΑ ότι ΔΕΝ τα είχε!  Και πάλι δεν αντέχει στην βάσανο της λογικής να αμφισβητείται βάσει καταγγελιών κάποιος από την ΓΓΑ για τη Σχολή Προπονητών και να μην διαβάζει την καταγγελία εκείνου που τον καταγγέλλει! Συνεπώς, και αυτό το στοιχείο αποδεικνύει τη γνώση των δημοσιευμάτων μου από τους εγκαλούντες πολύ πριν από την 6-12-2014, που αυτή ισχυρίζονται!

Και τόνισα σε αυτό το σημείο ότι ο κ. Δημητριάδης ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΚΗ να στηρίξει την έγκλησή του!

 

Το ακούει αυτό ο κ. Εισαγγελέας και τινάζεται: "Όπ, με συγχωρείτε, δικό μου λάθος! Για να δούμε την κλήτευση του κ. Δημητριάδη!"

Κοιτάζει την κλήτευση και τη βρίσκει νόμιμη, λέει ότι "δεν μπορεί να συνεχιστεί η δίκη λόγω της αδικαιολόγητης απουσίας του Δημητριάδη" και ρωτάει τους εγκαλούντες αν έχουν να πουν κάτι!

Απαντάει η "σουπιά" ο Μπαλασόπουλος (συνήγορος της Ποντίδα-Γερολύμπου - πληρώνετε κορόιδα σύλλογοι της ΕΛΟΚ): "Κυρία πρόεδρε, σήμερα έμαθα και εγώ ότι λείπει στο εξωτερικό ο Δημητριάδης, αλλά ακόμα και να δώσετε αναβολή, πάλι θα λείπει, γι' αυτό λέμε να συνεχίσουμε!"

Απαντάει και ο Μουρνιανάκης (συνήγορος του Μπουλούμπαση - πληρώνετε κορόιδα σύλλογοι της ΕΛΟΚ): "Συντάσσομαι με το συνάδελφο"! Με ρωτάει η κα. Πρόεδρος "Τι λέτε εσείς?"

Τινάζομαι σαν ελατήριο και λέω έντονα: "Πρώτον, εγώ θέλω εδώ τον Δημητριάδη για να του κάνω ερωτήσεις για την αθώωσή μου και δεύτερον, επειδή μόνο το δικό του όνομα αναφέρεται στο Κατηγορητήριο για τα αδικήματα του τρίτου άρθρου μου, αν αυτός δεν έρθει και ακυρωθεί η έγκλησή του, τότε ακυρώνεται το τρίτο άθρο μου σαν ενοχοποιητικό στοιχείο και άρα ακυρώνεται ολόκληρη η έγκληση κατά μείζονα λόγο λόγω εκπροθέσμου για τα δύο άλλα άρθρα μου!!!"

"Σύσκεψη για δέκα λεπτά", λέει η κα Πρόεδρος και φεύγουν για να γυρίσουν μετά από είκοσι πέντε λεπτά και να ανακοινώσει: "ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 19-3-2020!!!

 

Κρίμα, γιατί θα καλούσα τον ... Γερόλυμπο για μάρτυρα! Μπορεί να μας έκανε και κανένα ... αυγό! Μη γελάτε, μερικές ... Ατρόμητες Κότες κάνουν αυγά ακόμα και στις αίθουσες των δικαστηρίων!

1 - Μα είναι δυνατόν, στο Θεό σου ρε Γερόλυμπε, για το άρθρο μου της 27-11-2014, που αναφερόταν μόνο στο άτομό σου με τον τίτλο:

27/11/2014 - Καταρρέουν οι απάτες του Εγκληματικού Αθλητικού Απατεώνα και "Μάγου του Αθλητισμού" Γιώργου Γερόλυμπου και του ΔΣ της ΕΛΟΚ! (Το μωβάκι είναι για το πένθος!)  Βίντεο 2!

είναι δυνατόν να κολλήσεις άλλα δύο άρθρα μου κατά σαράντα μέρες προηγούμενα, που περιλαμβάνουν τον Μπουλούμπαση, τη Γυναίκα σου και τον Δημητριάδη, μόνο και μόνο για να μην εμφανιστείς εσύ στην έγκληση, αλλά να κρυφτείς κάτω από τα φουστάνια της γυναίκας σου???

2 - Και είναι δυνατόν να είσαι και τόσο βλάκας (εκτός από Κότα!) μέσα στην απόλυτη κακία και εκδικητικότητά σου, ώστε να σου ξεφύγουν οι ημερομηνίες υποβολής της έγκλησης πέρα από την τρίμηνη προθεσμία?

3 - Και είναι δυνατόν να είσαι και τόσο βλάκας (εκτός από Κότα!) μέσα στην απόλυτη κακία και εκδικητικότητά σου, ώστε επίσης να σου ξεφύγει η χοντρή λεπτομέρεια ότι είναι καταγραμμένο σε πολλά έγγραφα το γεγονός ότι το έναυσμα για τις έρευνες και το Πόρισμα στις καταγγγελίες μου το έδωσε το επόμενο άρθρο μου της 8-9-2014, πράγμα που το καταλαβαίνει κάποιος με την πρώτη και από τις αποστολές στα Υπουργεία, που έχουν από τότε ενσωματωθεί σε αυτό??? (Μην ξεχάσετε να το διαβάσετε!)

8/9/2014 - 100 Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε από την Ελληνική Ομοσπονδία ... Καραλαμόγιων και τη Γενική Γραμματεία ... Αρμεχτής!  Βίντεο!


 

Άιντε να σας πω και τη μοίρα σας τώρα που έχω πάρει φόρα!

Στις 27-1-2020 θα έχουμε τη σύγκρουση Μπουλούμπαση, Γερόλυμπου, Ποντίδας, Βόβλα, Χονδροματίδη με μάρτυρες Σκοπελίτη και Κανέλλη εναντίον Γ. Κοσμίδη, Ι. Πανουσόπουλου, Α. Πανουσόπουλου, Αθανασόπουλου, Περσίδη και Δρακόπουλου. Θα την χάσετε γιατί είμαστε πανίσχυροι!

 

Στις 19-3-2020 θα έχουμε την αναβολή της χθεσινής! Πάλι θα χάσετε, διότι σαν και σας θέλω δέκα για ... μπρέκφαστ!

 

Τέλος, αγαπητοί ηλίθιοι σύλλογοι (φιλάκια!) και προπονητές, που στηρίζετε τον Γερόλυμπο και τις πράξεις του, να ζητήσετε στον οικονομικό απολογισμό να σας δώσει λεπτομερώς τις αμοιβές των δικηγόρων της ΕΛΟΚ τα τελευταία 5 χρόνια, διότι οι δικαστικές πράξεις, που δημιουργεί από το τίποτα ο αγαπημένος σας Σχιζοφρενής για φανταστικούς αντιπάλους, διαγραφές και εξόντωση συλλόγων και ατόμων, με τη δική του προμήθεια πάντα φυσικά, θα έχουν εκτοξευτεί στα ουράνια! Εγώ τις εκτιμώ κάπου περισσότερο από 100 χιλιάδες ευρώ! Συμφωνείτε να ξοδεύει η ΕΛΟΚ τόσα στα δικαστήρια από τον ιδρώτα των γονιών των αθλητών σας???

Όλα αυτά, βέβαια, μπορείτε να τα διεκδικήσετε οποτεδήποτε από τις λαμέ καπαρντίνες και τα ασημένια σώβρακα του Επάτιμου, τα σκουλαρίκια και τα μοντελάκια Versace της Ποντίδα (άκου "πρόεδρος" τρομάρα σου!), ακόμα και από τα ... τούβλα της βίλλας στο ακρωτήρι, αλλά από τα τελευταία δεν έχετε καμιά ανάγκη, αφού ... τούβλα είσαστε μόνοι σας!!!

 

Θα τα πούμε πάλι την επόμενη της δίκης της 19-3-2020!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε