karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Υπενθύμιση και Ενημέρωση 9/12/2019. Πρώτη δημοσίευση 26/05/2015. 

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


Δικάζεται την Πέμπτη 19-12-2019!

Έχει και συνέχειες: Μέρος Α΄, Μέρος Β΄, Μέρος Γ΄.

 

 Τώρα ήρθατε στα ... νερά μου!!!

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Terminator Αθλητικών Λαμόγιων! Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Μάστερ του Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Φυσιογνωμιστής κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα!

 


Γερόλυμπος

Ο παράνομος "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ

Γερολύμπου

Πρόεδρος και Σύζυξ "μαγαζάτορα"!

Μπουλούμπασης

Τέως Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής και πιόνι!

Δημητριάδης

Τέως Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι αθλητής και προπονητής!

 

Την 4/3/2015 οι Χρήστος Μπουλούμπασης, Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου και Εμμανουήλ Δημητριάδης κατέθεσαν ατομικά και οι τρεις μία και την αυτή έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Ευθυμίου Περσίδη (αυτός είμαι εγώ!) για άρθρα του που είχε γράψει και είχε αναρτήσει στον ιστότοπο karate.gr του οποίου είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής. Βεβαίως, η έγκληση αυτή ήταν αρχιτεκτονικής Γιώργου Γερόλυμπου, ο οποίος και κρύβεται πίσω από όλους αυτούς, διότι δεν έχει ... τα ούμπαλα να μου κάνει ο ίδιος μήνυση!!!

Την έγκληση αυτή την πληροφορήθηκα την 11/5/2015 και έδωσα στο προηγούμενο άρθρο μου τα κυριότερα μέρη της.

Την έγκληση αυτή την συνόδευαν περί τα 18 Σχετικά Έγγραφα, στα οποία για άλλους είναι ανιαρό να αναφερθούμε σε αυτά, αλλά για άλλους είναι ουσιώδες, αφού θα τα εξετάσουν και οι εισαγγελείς και οι δικαστές που θα μας δικάσουν, ενώ ταυτόχρονα συνδέονται άμεσα με τις γενικότερες παρανομίες των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ αλλά και των προϊσταμένων και υπαλλήλων της ΓΓΚ! Γι' αυτό το λόγο και τα παρουσιάζω εδώ μετά την αναφορά στην αγαπητή μας ΓΓ Αθλητισμού!


Με ΓΓΚ στα κατωτέρω θα αναφέρομαι στη Γενική Γραμματεία ... κατά Συρροή Κωφαλάλων, όπως θα έπρεπε να είναι το όνομα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, και υπό τη Νέα της Πολιτική Ηγεσία (!), αφού η ... κορυφαία εποπτεύουσα τον αθλητισμό δημόσια αρχή παραμένει επί δεκαετίες ... Κωφή (και συνεχίζει σήμερα) στις καταγγελίες για τις παρανομίες στις αθλητικές ομοσπονδίες και ... Άλαλη, όταν πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να "μιλήσει" για την διόρθωση των παρανομιών στις αθλητικές ομοσπονδίες!

Όπως ήταν αναμενόμενο μεταξύ αλληλοεξυπηρετούμενων "συναδέλφων της Νέας Δημοκρατίας" [και εννοώ Γερόλυμπου-Βρούτση-Αυγενάκη-Μαυρωτά, όσο και αν κάνουν τους ανήξερους εμείς δεν μασάμε (!)], προτάχθηκαν οι φωτό έναντι των πολλών λέξεων, αλλά ακόμα και οι απλές φωτό αποτελούν "στήριξη" στο ζεύγος των απατεώνων δίπλα στο οποίο οι ανεγκέφαλοι της ΓΓΑ φωτογραφίζονται ... κορδωμένοι!

Τα ανωτέρω αποδεικνύουν ότι η ΓΓ ... Κωφαλάλων, ως η Αυτοκρατορία του Ρουσφετιού, συμπράττει συστηματικά και εγκληματικά στο εκτεταμένο αθλητικό έγκλημα, που συντελείται στον αθλητισμό από τη γένεσή της μέχρι σήμερα οι δε φασιστικές παρεμβάσεις της στον αθλητικό νόμο με τις ηλικίες και τις θητείες των προέδρων των ομοσπονδιών αποδεικνύουν τους ... ατζαμήδες και άσχετους με τον αθλητισμό, οι οποίοι βάζουν εν αγνοία τους στο κάδρο των απατεώνων τον ίδιο τον Πρωθυπουργό!!

Σήμερα η ΓΓ Κωφαλάλων συμπράττει στο αθλητικό έγκλημα, που συντελείται στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε δια των εκλεκτών μελών της Κυβέρνησης Λευτέρη Αυγενάκη, υφυπουργού αθλητισμού, και Γιώργου Μαυρωτά, γενικού γραμματέα αθλητισμού, οι οποίοι περί καράτε έχουν μηδενικές γνώσεις.


 Τα Σχετικά Έγγραφα των μηνυτών και η αντίκρουσή τους σε πρώτη φάση:

 

0) Ας προτάξουμε την Ανωμοτί Εξέταση του Εγκαλούντος Εμμανουήλ Δημητριάδη, η οποία δίνεται με κλικ εδώ!

... με πρώτη και τελευταία σελίδα τις επόμενες:

 

Το εν λόγω Πρακτικό 11 της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής προσβάλλεται από το Εξώδικο Κοσμίδη, όπως το διαβάζετε με κλικ εδώ!

Ο Δημητριάδης εδώ καταθέτει το Πρακτικό 11 της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής, στο οποίο ήταν παρόντα τα 3 από τα 5 μέλη της Επιτροπής. Με το Πρακτικό αυτό δήθεν "επικυρώθηκαν" τα αποτελέσματα των παράνομων εξετάσεων της Σχολής μετά από παράνομη εντολή του επίορκου υφυπουργού Γιάννη Ανδριανού, πράγμα που σημειώνεται έντονα από τον Διευθυντή της Δημήτρη Καραστάθη και με την διαφωνία της Ποντίδα! Ο Γιώργος Κοσμίδης, που έλλειπε κατέθεσε ιδιαίτερη διαμαρτυρία για την τροπή των πραγμάτων!

 

Στη συνέχεια δίνονται τα Σχετικά κατά την αρίθμηση των εγκαλούντων, όπως στους πίνακες κάτω αριστερά:      

 

1) Το Πρακτικό της ΓΣ των Εκλογών της ΕΛΟΚ το 2012: έχει ήδη αναλυθεί στο άρθρο "10/3/2014 -  Σας φτύνουνε και λέτε … «βρέχει»! Εκτεταμένη ΝΟΘΕΙΑ στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε - ΕΛΟΚ!", όπου αποδεικνύεται ότι οι εκλογές αυτές έγιναν με αντιπροσώπους-μαϊμού των συλλόγων κάτω από τη διοργάνωση του Γιώργου Γερόλυμπου. Το επιχείρημα των μηνυτών ότι "οι αποφάσεις αυτής της ΓΣ δεν προσβλήθηκαν σε δικαστήριο" δεν σημαίνει τίποτα, διότι και το άρθρο μου που τις αποδεικνύει νοθευμένες, ποτέ δεν προσβλήθηκε δικαστικά και άρα είναι αληθινό!!!

2) Το Σχετικό αυτό είναι τυπικό και άσχετο με την υπόθεση.

3) Το Σχετικό αυτό είναι τυπικό.

4) "27/11/2014 - Καταρρέουν οι απάτες του Εγκληματικού Αθλητικού Απατεώνα και "Μάγου του Αθλητισμού" Γιώργου Γερόλυμπου και του ΔΣ της ΕΛΟΚ! (Το μωβάκι είναι για το πένθος!)" Είναι το Πρώτο από τα τρία επίδικα δημοσιεύματα, αναφέρεται επιγραμματικά, αλλά τεκμηριωμένα, στις πολυετείς παρανομίες του Γιώργου Γερόλυμπου στον αθλητισμό γενικά και στο καράτε ειδικότερα και τα εξ αυτού επίδικα τμήματα είναι μηδαμινά μπροστά στο σύνολο του δημοσιεύματος!!!

5) 16/10/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία! Μέρος Α. Είναι το Δεύτερο από τα τρία επίδικα δημοσιεύματα, αναφέρεται στις παρανομίες που έγιναν και γίνονται ακόμα κατά την ίδρυση, τη λειτουργία και το "εσπευσμένο κλείσιμο" της Σχολής Προπονητών Καράτε, και τα εξ αυτού επίδικα τμήματα είναι μηδαμινά μπροστά στο σύνολο του δημοσιεύματος!!!

 

6) 17/10/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία! Μέρος Β. Είναι το Τρίτο από τα τρία επίδικα δημοσιεύματα, αναφέρεται στις παρανομίες που έγιναν και γίνονται ακόμα κατά την ίδρυση, τη λειτουργία και το "εσπευσμένο κλείσιμο" της Σχολής Προπονητών Καράτε, και τα εξ αυτού επίδικα τμήματα είναι μηδαμινά μπροστά στο σύνολο του δημοσιεύματος!!!

7) Το ΦΕΚ με την απόφαση ίδρυσης και λειτουργίας της Σχολής Προπονητών Καράτε, καθώς και η λειτουργία της έχουν απασχολήσει επί μακρόν το karate.gr!!!

8) Υποβάλλονται προϋπολογισμοί και απολογισμοί της ΕΛΟΚ για τα έτη 2009, 2010, 2011. Από αυτούς εγκεκριμένοι από την ΓΓΑ είναι μόνο οι: α) Απολογισμός 2009, β) Προϋπολογισμός 2010, και γ) Απολογισμός 2010 και κανένας άλλος!

Ταυτόχρονα, υπάρχει και αυτή η επιστολή της ΓΓΑ προς τον δικηγόρο των απολυμένων υπαλλήλων της ΕΛΟΚ, που μας λέει ότι μετά τα ανωτέρω η ΕΛΟΚ δεν υπέβαλλε κανένα οικονομικό έγγραφο στη ΓΓΑ.

9) Η ξεφτιλισμένη η Εφορία Νέας Ιωνίας τους έκανε έλεγχο μόνο για τη φορολογική περίοδο 1/1/2014 έως 2/4/2014 και τους βρήκε την παράβαση ότι δεν είχαν δηλώσει την αλλαγή έδρας της ΕΛΟΚ από το ΟΑΚΑ στα Λιόσια!!! Είναι Εφορία αυτή???

10) Εδώ έχουμε πολλά να πούμε αργότερα.

11) Είναι γνωστότατο το κόλπο της ΕΛΟΚ να εισπράττει τις συμμετοχές των αθλητών από τους αθλητές και από τους γονείς και να κόβει αποδείξεις στους συλλόγους δήθεν για "συνδρομές", ώστε να δείχνει οικονομικά αυτάρκης και να μην ελέγχεται από τη ΓΓΑ.

 

12) Στα Σχετικά τους αυτά οι εγκαλούντες αρχικά ψεύδονται και στη συνέχεια εξαπατούν, ενώ η Γραμματεία κοιμάται με τα τσαρούχια. Αρχικά ισχυρίζονται ότι έδωσαν αυστηρά κριτήρια συμμετοχής στη Σχολή, αλλά μετά τα διαφοροποιούν, όπως τους αρέσει προς το βολικότερο για τους κολλητούς τους! Επομένως, τις προϋποθέσεις συμμετοχής (κάτω δεξιά) τις όρισε η ΕΛΟΚ.

 

Το πρώτο νταν για να γίνει προπονητής κανείς είναι τίποτα, δεδομένου ότι από το πρώτο νταν "αρχίζει το καράτε"! Το ίδιο και η ηλικία των 21 ετών είναι απαράδεκτα μικρή, αλλά με αυτό τον τρόπο θα εισπράξουν όσο το δυνατόν περισσότερα, ενώ ταυτόχρονα θα μετατρέψουν όλο και περισσότερους σε "δικούς τους"! ΔΕΝ δέχονται ισοδύναμα διπλώματα με αυτά της ΕΛΟΚ για αθλητές που ήρθαν από το εξωτερικό, πράγμα που αποτελεί αντισυνταγματική εξάρτηση, ενώ είναι κάτι που γίνεται για όλα τα διπλώματα πανεπιστημίων! Τι το ιδιαίτερο έχει το καράτε της ΕΛΟΚ?

 

Τέλος το να ζητούν "5 έτη εμπειρία στο άθλημα με βεβαίωση της ΕΛΟΚ" αποτελεί καραμπινάτη αντισυνταγματική και πονηρή εξάρτηση των αθλητών και των συλλόγων από το ΔΣ/ΕΛΟΚ, διότι την βεβαιώνει η ΕΛΟΚ!

Με την τελευταία προϋπόθεση πρόκυψε πρόβλημα στην Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής και τη ΓΓΑ κατά τον έλεγχο των δικαιολογητικών των υποψηφίων και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, ώστε για την αποφυγή ευθυνών η Επιτροπή απηύθυνε το κατωτέρω ερώτημα προς το Τμήμα Αθλητικής Επιμόρφωσης! Και πάλι, η απάντηση και η εφαρμογή της ήταν λανθασμένες!!!

Προσέξτε τις ημερομηνίες: την 7/10/2014 ρωτάει ο πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Καραστάθης το Τμήμα Αθλητικής Επιμόρφωσης ποιό είναι το νόημα του ειδικού προσόντος της "πενταετούς ενεργού συμμετοχής στο άθλημα του Καράτε", και 8/10/2014 δίνει η ΕΛΟΚ, (αφού πρώτα ρωτήθηκε από τη ΓΓΑ υποθέτω) την εξής απατηλή απάντηση: "εμείς είχαμε ζητήσει τουλάχιστον 5ετή εμπειρία στο άθλημα, τούτου βεβαιωμένου από το δελτίο ταυτότητας Αθλητή και την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε" και με βάση αυτά θεωρούμε ότι "το κριτήριο της 5ετούς ενεργού αθλητικής συμμετοχής έχει διευκρινιστεί"!!!   Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ ταυτίζουν την "5ετή ενεργό αθλητική συμμετοχή" με την "5ετή εμπειρία στο άθλημα, τούτου βεβαιωμένου από το δελτίο ταυτότητας Αθλητή και την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε", που όχι μόνο είναι δύο πράγματα τελείως διαφορετικά, αλλά και τα δύο μπορούν να πλαστογραφηθούν από τη ΕΛΟΚ!

 

Είναι φανερό ότι "πενταετής αθλητική συμμετοχή" σημαίνει "πενταετής συμμετοχή σε επίσημους αγώνες της ΕΛΟΚ"!

Τι άλλο να σημαίνει?

Και η ΕΛΟΚ απαντά: "Δεν σας λέμε και για ό,τι άλλο θέλετε είμαστε ... στη διάθεσή σας!"

 

Και εδώ έχουμε δύο διαφορετικές πονηρές έννοιες, διότι (1) "5ετής ενεργή αθλητική συμμετοχή" σημαίνει ότι κάποιος ήταν ή είναι επί πέντε χρόνια ενεργός αθλητής με αποδεικνυόμενες συμμετοχές σε αγώνες, διότι αυτό σημαίνει "αθλητής" με αντικειμενικά κριτήρια ειδάλλως ήταν απλός γυμναζόμενος, και (2) αυτό οι απατεώνες της ΕΛΟΚ το διαστρεβλώνουν σε "5ετή εμπειρία στο άθλημα με βεβαίωση της ΕΛΟΚ", πράγμα που σημαίνει "ακόμα και να ... κοιτάζεις τις προπονήσεις άλλων, τότε μπορεί να το βεβαιώνει η αναξιόπιστη ΕΛΟΚ". Με τον πρώτο τρόπο είσαι πραγματικά ενεργός αθλητής, ενώ με τον δεύτερο είσαι ... παπάρια και αρκεί να πληρώσεις την ΕΛΟΚ για να στο βεβαιώσει!

Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να προστεθεί και ο περιορισμός "τα τελευταία δέκα χρόνια να έχει ο υποψήφιος 5ετή ενεργή συμμετοχή σε αγώνες Καράτε στην Ελλάδα ή και εκτός", διότι ένα γερόντιο, που ήταν αθλητής για 5 χρόνια πριν από 25 χρόνια, μετά άφησε το καράτε και είναι σήμερα 50 χρόνων δεν κάνει για προπονητής! Αλλά ας πιάσουμε τα χοντρά και ας αφήσουμε τους ψύλλους στα άχυρα!

Από τα ανωτέρω είναι φανερή η διοικητική και οικονομική εκμετάλλευση της Σχολής Προπονητών από τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ, αλλά και η απειλητική και εκβιαστική στρατηγική τoυς που μετατρέπει την ΕΛΟΚ σε ... ELOK-NOSTRA κατά το COSA-NOSTRA!

 

13) Και ερχόμαστε στο "Πόρισμα Ελέγχου Σχολής Προπονητών Καράτε Γ΄ Κατηγορίας" με κλικ εδώ! Προκλήθηκε μετά από κλήση του υφυπουργού προς την Επιτροπή μετά από τα άρθρα μου στο karate.gr (ντρέπονται να το γράψουν!) για τις παρανομίες της Σχολής, τα οποία θεωρήθηκαν και αποδείχθηκαν βάσιμα!

 Επιεικώς φαιδρό το "Πόρισμα", αλλά θα το εξετάσουμε αργότερα και ιδιαίτερα, γιατί έτσι ή αλλιώς θα ξαναγραφεί, αφού είναι αντικείμενο ακύρωσης και δικαστικής διερεύνησης!

Αρκούν δύο παρατηρήσεις για να καταλάβει κανείς πώς λειτούργησε αυτή η Επιτροπή:

Πρώτον, για κάθε τι που δεν γνώριζε η Επιτροπή ρωτούσαν τον ... Μπουλούμπαση, όπως δηλώνεται στο Πόρισμα δεξιά!!!

Μα ο υπ' αριθμόν ένα ψεύτης Χρήστος Μπουλούμπασης είναι κατηγορούμενος στα δημοσιεύματά μου για πλήθος παρανομιών, απόδειξη ότι μου έκανε και μήνυση για πολλά από αυτά, συνεπώς η υπόθεση βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση και η Σχολή πρέπει να "παγώσει"! Πώς μπορεί να στηρίζεται το Πόρισμα στις δικές του δηλώσεις και απόψεις?

Δεύτερον: στο Πόρισμα της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών Καράτε μετά από εντολή του Γιάννη Ανδριανού για διερεύνηση των καταγγελιών του karate.gr και στην παράγραφο (7) αναγράφονται τα εξής! "Η αναφορά στη σελίδα 10 παρ. 14 δεν περιλαμβάνεται στο Πόρισμα, διότι έχει ξεκινήσει νομική διαδικασία για την υπόθεση και εκκρεμεί δικαστική απόφαση."

Οι αναφορές μου της σελ. 10, παρ. 14 ήταν στο πρόσωπο του Γιώργου Γερόλυμπου και το Πόρισμα δεν ασχολήθηκε με αυτές καθόλου, διότι κατά τη συζήτηση της Επιτροπής παρενέβη η κυρά-Μαγδάλω η ψεύτρα, η γυναίκα του Γερόλυμπου, και δήλωσε ότι "η υπόθεση βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση" για να μην ασχοληθεί η Επιτροπή με τον έλεγχο του ρόλου του άνδρα της. Η δήλωσή της ήταν προφανώς ψευδής, ενώ τα μέλη της Επιτροπής τη δέχθηκαν επιπόλαια και αβασάνιστα χωρίς να ζητήσουν τότε τη μήνυση που δήθεν είχε ήδη κατατεθεί εναντίον μου και η οποία τότε ΔΕΝ είχε κατατεθεί ακόμα. Συνεπώς, ακόμα και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης λειτούργησαν υπέρ του Γερόλυμπου και κατά των συμφερόντων των συλλόγων και των αθλητών, τους οποίους οι καταγγελίες μου έχουν στόχο να προστατεύσουν! Το Πόρισμα φέρει ημερομηνία 15-1-2015, η ανωτέρω συζήτηση είχε γίνει από τον Οκτώβριο-Νοέμβριο 2014, δηλαδή πολύ νωρίτερα και η έγκληση των ... Bul-Bina Dim4 εναντίον μου υπεβλήθη την 4-3-2015!   Συνεπώς: ΓΓΑ = ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής!!!

 

Αλλά αυτές οι τότε αστοχίες τους έρχονται να με αθωώσουν σήμερα, διότι στην έγκλησή τους ισχυρίζονται ψευδώς ότι είδαν τα δημοσιεύματά μου την 6-12-2014 και υπέβαλαν την έγκληση εμπρόθεσμα εντός τριμήνου (παρά δύο ημέρες!) την 4-3-2015, ενώ η αλήθεια είναι ότι οι καταγγελίες του www.karate.gr συζητήθηκαν στην Επιτροπή στο Πρακτικό 7 της 15/10/2014 και άρα ήδη έχουν δηλώσει από τότε τη γνώση των δημοσιευμάτων μου, την πρόθεσή τους να ασκήσουν έγκληση εναντίον μου και την ήδη δρομολόγηση αυτής της έγκλησης, την οποία τελικά καθυστέρησαν τόσο πολύ, ώστε να χάσουν την προθεσμία υποβολής της!

 

Το ότι διάβαζαν ανελλιπώς οι πάντες στην ΕΛΟΚ και στην Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής και σε όλο το καράτε καθημερινά το www.karate.gr αποδεικνύεται και από το Πρακτικό 7/15-10-2014, δηλ. μιά μέρα πριν από το πρώτο επίδικο δημοσίευμα, από το οποίο Πρακτικό είναι και τα επόμενα αποσπάσματα στα οποία δηλώνεται ότι η ίδια η Επιτροπή είχε ασχοληθεί επί 7ωρο την 25-9-2014 με τις καταγγελίες του www.karate.gr και πώς να τις ελέγξουνε:

 Επομένως, ΟΛΟΙ διαβάζανε www.karate.gr ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ!

 

14) Ακολουθεί η ... πατάτα της χρονιάς που έκανε φίρμα τους Γκουβούσηδες!!! Τα ξεφτέρια οι εγκαλούντες ή τα πιο ξεφτέρια οι δικηγόροι τους αναφέρουν στην έγκληση και στον πίνακα σχετικών τους σαν Σχετικά 14 τα "Έγγραφα πιστοποίησης πενταετούς ενασχόλησης με το καράτε του υποψηφίου Ηλία Γκουβούση", αλλά στο φάκελο της δικογραφίας σαν Σχετικά 14 έβαλαν αντί αυτών τα "Έγγραφα που δήθεν πιστοποιούν ότι ο Κώστας Γκουβούσης έχει πάρει πτυχίο προπονητή από τη ΓΓΑ", πράγμα που και αυτό είχα θίξει ως αναληθές, αλλά δεν το περιέλαβαν στην έγκληση!

Συνεπώς με ένα σμπάρο χτύπησα δύο τρυγόνια ή από τη μεριά τους με το ένα πόδι πάτησαν ... μπανανόφλουδα και με το άλλο ... πεπονόφλουδα, διότι 1) ο Ηλίας Γκουβούσης ΔΕΝ έχει πενταετή ενεργό αθλητική ιδιότητα, αφού τέτοια έγγραφα δεν προσκομίζονται, και ταυτόχρονα 2) ο Κώστας Γκουβούσης ΔΕΝ έχει πτυχίο προπονητή από τη ΓΓΑ, γιατί τα αποδεικτικά που δίνουν για αυτό το θέμα είναι για τα ... μπάζα!!!

Το δεύτερο το ανέπτυξα διεξοδικά στο άρθρο μου με κλικ εδώ!!!

 

15) Χόχοχο! Χάχαχα! Χίχιχι!!!

Εδώ θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!

Το πακέτο αυτών των Σχετικών Εγγράφων 15 του ... πρωταθλητή Δημητριάδη το βλέπετε με κλικ εδώ!

Η μεγάλη πλάκα του μεγάλου αυτού καραλαμόγιου Μανώλη Δημητριάδη είναι ότι στέλνει τις πληροφορίες για το πρόσωπό του από το προσωπικό του email στο email της ΕΛΟΚ, όπου και τις παραλαμβάνει ... ο ίδιος ως γραμματέας της ΕΛΟΚ!!! Απαντάει σε έγγραφα της ΕΛΟΚ που έγραψε και υπέγραψε ο ίδιος προς τον εαυτό του, τα οποία παρέλαβε ο ίδιος και απάντησε σε αυτά! Δηλαδή αλληλογραφεί με τον εαυτό του! Δηλαδή, "αυτο-αλληλογραφία" κάτι σαν το ... "αυτοσέξ"! Κάτι σαν τον σκύλο που κυνηγάει την ... ουρά του. Τέλος, όπως θα δούμε, υπογράφει ο ίδιος για τον εαυτό του τις βεβαιώσεις της ΕΛΟΚ για αυτόν!!! Πλάκα έχει?

Επειδή οι απαντήσεις στους ισχυρισμούς του είναι πολλές και μεγάλες θα τις εξετάσουμε μαζί με το αποτυχημένο Πόρισμα στην εκτενέστερη και ενημερωμένη πλέον με τις εξελίξεις Νέα Εκατοντάδα Καραμπινάτων Παρανομιών κατά την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών!

16) Τα Σχετικά αυτά είναι άσχετα με την υπόθεση.

17) Ερχόμαστε στην ένορκη βεβαίωση του Παναγιώτη Χονδροματίδη (με κλικ εδώ), μέλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ και μάρτυρα υπέρ των τριών εγκαλούντων! Μα καλά, αυτός δεν προσβλήθηκε από τις δήθεν συκοφαντίες μου, ώστε να συμμετέχει στην έγκληση παρά εμφανίζεται μόνο σαν μάρτυρας? Είναι της ... Εκκλησίας ή ... δεν έχουν μάρτυρες? Πάντως, και αυτός είχε χάσει τον ύπνο του όλο το καλοκαίρι και φθινόπωρο, αφού του έγραφα τις αλήθειες της μορφής των κάτω φωτό τις οποίες ορκίστηκε ότι δεν τις είχε διαβάσει μέχρι τότε!

 

Από το άρθρο με κλικ εδώ:

Από το άρθρο με κλικ εδώ!

Αυτά, αλλά και όλα τα άλλα δημοσιεύματα για την ΕΛΟΚ, τη Σχολή Προπονητών και τον Χονδροματίδη ο τελευταίος ορκίστηκε ότι δεν τα είχε διαβάσει πριν το τέλος Νοεμβρίου 2014! Αντίθετα εγώ έχω μάρτυρες και αποδείξεις ότι τα είχε διαβάσει, τα γνώριζε και το είχε πει και σε άλλους μάλιστα από νωρίτερα!

Από την ένορκη κατάθεση του Χονδροματίδη:

Κατά σειρά Α, δεξιά Β

και κάτω Γ:

Πρώτον, ορκίζεται ότι είναι "μέλος" του συλλόγου του και όχι προπονητής! Δεύτερον, ορκίζεται ότι διάβασε το karate.gr για πρώτη φορά στο τέλος του Νοεμβρίου 2014 και όχι νωρίτερα! Τρίτον, ορκίζεται ότι η Σχολή περάτωσε την αποστολή της με πλήρη επιτυχία και χωρίς έριδες!!! Αλλά και πάλι, στο τέλος του Νοεμβρίου 2014 αν προσθέσουμε τρεις μήνες παίρνουμε τέλος Φεβρουαρίου 2015 και η έγκληση είναι πάλι εκπρόθεσμη!

Αλλά και πάλι, στις 27-11-2014 αν προσθέσουμε τρεις μήνες παίρνουμε 27-2-2015 και η έγκληση είναι πάλι εκπρόθεσμη!

 

Αν είναι δυνατόν!!! (και κάτω)

Δηλαδή όλοι τα διαβάσατε για πρώτη φορά στο τέλος του Νοεμβρίου!!! (και δεξιά)

Αλλά και πάλι, στις 27-11-2014 αν προσθέσουμε τρεις μήνες παίρνουμε 27-2-2015 και η έγκληση είναι πάλι εκπρόθεσμη!

Το λέει με όρκο ο άνθρωπος: "...τα ανέγνωσαν την ίδια ημέρα με εμένα"!

Αλλά και πάλι, στις 27-11-2014 αν προσθέσουμε τρεις μήνες παίρνουμε 27-2-2015 και η έγκληση είναι πάλι εκπρόθεσμη!

Ναι, ο Γερόλυμπος είναι ... Ελβετο-κινέζος και δεν έχει καμιά ανάμιξη στη διοίκηση της ΕΛΟΚ!

Ναι, είχα ανάγκη να θίξω τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ για να πετύχω προσωπικά οφέλη! Ποιά??? Ευτυχώς που ομολογείς ότι είμαι και βαθύς γνώστης του αθλήματος!

Ξεχνάς Χονδροματίδη ότι ενώ είσαι πρόεδρος του "Κρόνου Νικαίας", στις εκλογές του 2012 ψήφισες για λογαριασμό του "Αθλ. Συλ. Μαχητικών Τεχνών Υπερίων"? Γιατί?

Ξεχνάς Χονδροματίδη ότι για λογαριασμό του δικού σου συλλόγου ψήφισε ο ... Ελβετο-κινέζος Γερόλυμπος, που δεν έχει καμιά σχέση με τη διοίκηση της ΕΛΟΚ? Γιατί? Κολλητάρια στις αρπαχτές?

Ξεχνάς Χονδροματίδη ότι ο "μη έχων οποιαδήποτε ανάμειξη με την ΕΛΟΚ" προτείνεται και ορίζεται πρόεδρος κάθε Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΟΚ! Γιατί? Μήπως είναι ο "μαγαζάτορας"?

Αν έχεις, όμως, μνήμη ... χρυσόψαρου, θα φροντίσω να σου μείνει αξέχαστη η μήνυση για ψευδομαρτυρία και ψευδορκία που θα σου ... σβουρίξω πολύ σύντομα!

 

18) Και τελειώνουμε με την ένορκη βεβαίωση της Αικατερίνης Πριοβόλου (ολόκληρη με κλικ εδώ):

Άρχισαν ανωτέρω τα πρώτα ψέματα!

Και συνεχίζονται δεξιά!

Θα σε ερευνήσω και σένα!

Από τις 27-11-2014 αν προσθέσουμε τρεις μήνες παίρνουμε 27-2-2015 και η έγκληση είναι πάλι εκπρόθεσμη!

Πρόσεχε να μην πνιγείς!!!

Γιατί ελέγχονται πάλι σήμερα τα δικαιολογητικά 5ετούς ενεργού αθλητικής συμμετοχής με εντολή της ΓΓΑ?

Με τον Γκουβούση έμπλεξες και εσύ το σώβρακο με τη γραβάτα!

Περίεργο πώς και γνωρίζεις τον Γερόλυμπο, αφού δεν εμφανίστηκε ποτέ στη Σχολή και δεν διαφεντεύει την ΕΛΟΚ!

Γιατί δεν με μήνυσε ο Γερόλυμπος???


 Το ΔΣ/ΕΛΟΚ, όπως ήταν τότε!

 Σήμερα έχει και άλλα ... μπουμπούκια!

 

Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ"

Μπουλούμπασης

Πρόεδρος

Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Δημητριάδης

Γεν. Γραμματέας


Χονδροματίδης

Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπ.

Βόβλας

Ταμίας

Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


Γκουβούσης

Έφορος Υλικού

Καρβούνης

Εφ. Εθν. Ομάδων

Πάσης

... Σουπιά!

έχει και συνέχειες: Μέρος Α΄, Μέρος Β΄, Μέρος Γ΄.


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε