karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 26/05/2015.

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


έχει και συνέχειες: Μέρος Α΄, Μέρος Β΄, Μέρος Γ΄.

 

 Τώρα ήρθατε στα ... νερά μου!!!

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Terminator Αθλητικών Λαμόγιων! Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Μάστερ του Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Φυσιογνωμιστής κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα!

 


Γερόλυμπος

Ο παράνομος "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής και πιόνι!

Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος και Σύζυξ "μαγαζάτορα"!

Δημητριάδης

Παράνομος Γεν. Γραμ. διότι αθλητής και προπονητής!

 

Την 4/3/2015 οι Χρήστος Μπουλούμπασης, Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου και Εμμανουήλ Δημητριάδης κατέθεσαν ατομικά και οι τρεις μία και την αυτή έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Ευθυμίου Περσίδη (αυτός είμαι εγώ!) για άρθρα του που είχε γράψει και είχε αναρτήσει στον ιστότοπο karate.gr του οποίου είναι ιδιοκτήτης και διαχειριστής. Βεβαίως, η έγκληση αυτή ήταν αρχιτεκτονικής Γιώργου Γερόλυμπου, ο οποίος και κρύβεται πίσω από όλους αυτούς, διότι δεν έχει ... τα ούμπαλα να μου κάνει ο ίδιος μήνυση!!!

Την έγκληση αυτή την πληροφορήθηκα την 11/5/2015 και έδωσα στο προηγούμενο Link τα κυριότερα μέρη της.

Την έγκληση αυτή την συνόδευαν περί τα 18 Σχετικά Έγγραφα, στα οποία για άλλους είναι ανιαρό να αναφερθούμε σε αυτά, αλλά για άλλους είναι ουσιώδες, αφού θα τα εξετάσουν και οι εισαγγελείς και οι δικαστές που θα μας δικάσουν, ενώ ταυτόχρονα συνδέονται άμεσα με τις γενικότερες παρανομίες των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ αλλά και των προϊσταμένων και υπαλλήλων της ΓΓΚ! Γι' αυτό το λόγο και τα παρουσιάζω εδώ!


Με ΓΓΚ στα κατωτέρω θα αναφέρομαι στη Γενική Γραμματεία ... Κωφαλάλων, όπως θα έπρεπε να είναι το όνομα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αφού η ... κορυφαία εποπτεύουσα τον αθλητισμό δημόσια αρχή παραμένει επί δεκαετίες ... Κωφή στις καταγγελίες για τις παρανομίες στις αθλητικές ομοσπονδίες και ... Άλαλη, όταν πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να "μιλήσει" για την διόρθωση των παρανομιών στις αθλητικές ομοσπονδίες! Και τα δύο αυτά μαζί αποδεικνύουν ότι η ΓΓΚ συμπράττει συστηματικά και εγκληματικά στο εκτεταμένο αθλητικό έγκλημα, που συντελείται στον αθλητισμό από τη γένεσή της μέχρι σήμερα!

Σήμερα η ΓΓ Κωφαλάλων συμπράττει στο αθλητικό έγκλημα, που συντελείται στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε δια των εκλεκτών μελών της Κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Κοντονή, υφυπουργού αθλητισμού, Ιούλιου Συναδινού, γενικού γραμματέα αθλητισμού, Γιάννη Δρίβα, συμβούλου της κακιάς συμφοράς και διαπλεκόμενου με τον Γερόλυμπο, και Γιώργου Κατραχούρη, συμβούλου της ... προσκολλήσεως και άσχετου με το καράτε!!!


 Τα Σχετικά Έγγραφα των μηνυτών και η αντίκρουσή τους σε πρώτη φάση:

 

0) Ας προτάξουμε την Ανωμοτί Εξέταση του Εγκαλούντος Εμμανουήλ Δημητριάδη, η οποία δίνεται με κλικ εδώ!

... με πρώτη και τελευταία σελίδα τις επόμενες:

 

Το εν λόγω Πρακτικό 11 της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής προσβάλλεται από το Εξώδικο Κοσμίδη, όπως το διαβάζετε με κλικ εδώ!

Ο Δημητριάδης εδώ καταθέτει το Πρακτικό 11 της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής, στο οποίο ήταν παρόντα τα 3 από τα 5 μέλη της Επιτροπής. Με το Πρακτικό αυτό δήθεν "επικυρώθηκαν" τα αποτελέσματα των παράνομων εξετάσεων της Σχολής μετά από παράνομη εντολή του επίορκου υφυπουργού Γιάννη Ανδριανού, πράγμα που σημειώνεται έντονα από τον Διευθυντή της Δημήτρη Καραστάθη και με την διαφωνία της Ποντίδα! Ο Γιώργος Κοσμίδης, που έλλειπε κατέθεσε ιδιαίτερη διαμαρτυρία για την τροπή των πραγμάτων!

Στη συνέχεια δίνονται τα Σχετικά κατά την αρίθμηση των εγκαλούντων:      

1) Το Πρακτικό της ΓΣ των Εκλογών της ΕΛΟΚ το 2012: έχει ήδη αναλυθεί στο άρθρο "10/3/2014 -  Σας φτύνουνε και λέτε … «βρέχει»! Εκτεταμένη ΝΟΘΕΙΑ στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε - ΕΛΟΚ!", όπου αποδεικνύεται ότι οι εκλογές αυτές έγιναν με αντιπροσώπους-μαϊμού των συλλόγων κάτω από τη διοργάνωση του Γιώργου Γερόλυμπου. Το επιχείρημα των μηνυτών ότι "οι αποφάσεις αυτής της ΓΣ δεν προσβλήθηκαν σε δικαστήριο" δεν σημαίνει τίποτα, διότι και το άρθρο μου που τις αποδεικνύει νοθευμένες, ποτέ δεν προσβλήθηκε δικαστικά και άρα είναι αληθινό!!!

2) Το Σχετικό αυτό είναι τυπικό και άσχετο με την υπόθεση.

3) Το Σχετικό αυτό είναι τυπικό.

4) "27/11/2014 - Καταρρέουν οι απάτες του Εγκληματικού Αθλητικού Απατεώνα και "Μάγου του Αθλητισμού" Γιώργου Γερόλυμπου και του ΔΣ της ΕΛΟΚ! (Το μωβάκι είναι για το πένθος!)" Είναι το Πρώτο από τα τρία επίδικα δημοσιεύματα, αναφέρεται επιγραμματικά, αλλά τεκμηριωμένα, στις πολυετείς παρανομίες του Γιώργου Γερόλυμπου στον αθλητισμό γενικά και στο καράτε ειδικότερα και τα εξ αυτού επίδικα τμήματα είναι μηδαμινά μπροστά στο σύνολο του δημοσιεύματος!!!

5) 16/10/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία! Μέρος Α. Είναι το Δεύτερο από τα τρία επίδικα δημοσιεύματα, αναφέρεται στις παρανομίες που έγιναν και γίνονται ακόμα κατά την ίδρυση, τη λειτουργία και το "εσπευσμένο κλείσιμο" της Σχολής Προπονητών Καράτε, και τα εξ αυτού επίδικα τμήματα είναι μηδαμινά μπροστά στο σύνολο του δημοσιεύματος!!!

 

6) 17/10/2014 - Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε:  Άγριο Όργιο Παρανομιών από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Νέα Στοιχεία! Μέρος Β. Είναι το Τρίτο από τα τρία επίδικα δημοσιεύματα, αναφέρεται στις παρανομίες που έγιναν και γίνονται ακόμα κατά την ίδρυση, τη λειτουργία και το "εσπευσμένο κλείσιμο" της Σχολής Προπονητών Καράτε, και τα εξ αυτού επίδικα τμήματα είναι μηδαμινά μπροστά στο σύνολο του δημοσιεύματος!!!

7) Το ΦΕΚ με την απόφαση ίδρυσης και λειτουργίας της Σχολής Προπονητών Καράτε, καθώς και η λειτουργία της έχουν απασχολήσει επί μακρόν το karate.gr!!!

8) Υποβάλλονται προϋπολογισμοί και απολογισμοί της ΕΛΟΚ για τα έτη 2009, 2010, 2011. Από αυτούς εγκεκριμένοι από την ΓΓΑ είναι μόνο οι: α) Απολογισμός 2009, β) Προϋπολογισμός 2010, και γ) Απολογισμός 2010 και κανένας άλλος!

Ταυτόχρονα, υπάρχει και αυτή η επιστολή της ΓΓΑ προς τον δικηγόρο των απολυμένων υπαλλήλων της ΕΛΟΚ, που μας λέει ότι μετά τα ανωτέρω η ΕΛΟΚ δεν υπέβαλλε κανένα οικονομικό έγγραφο στη ΓΓΑ.

9) Η ξεφτιλισμένη η Εφορία Νέας Ιωνίας τους έκανε έλεγχο μόνο για τη φορολογική περίοδο 1/1/2014 έως 2/4/2014 και τους βρήκε την παράβαση ότι δεν είχαν δηλώσει την αλλαγή έδρας της ΕΛΟΚ από το ΟΑΚΑ στα Λιόσια!!! Είναι Εφορία αυτή???

10) Εδώ έχουμε πολλά να πούμε αργότερα.

11) Είναι γνωστότατο το κόλπο της ΕΛΟΚ να εισπράττει τις συμμετοχές των αθλητών από τους αθλητές και από τους γονείς και να κόβει αποδείξεις στους συλλόγους δήθεν για "συνδρομές", ώστε να δείχνει οικονομικά αυτάρκης και να μην ελέγχεται από τη ΓΓΑ.

 

12) Στα Σχετικά τους αυτά οι εγκαλούντες αρχικά ψεύδονται και στη συνέχεια εξαπατούν, ενώ η Γραμματεία κοιμάται με τα τσαρούχια. Αρχικά ισχυρίζονται ότι έδωσαν αυστηρά κριτήρια συμμετοχής στη Σχολή, αλλά μετά τα διαφοροποιούν, όπως τους αρέσει προς το βολικότερο για τους κολλητούς τους! Επομένως, τις προϋποθέσεις συμμετοχής (κάτω δεξιά) τις όρισε η ΕΛΟΚ.

 

Το πρώτο νταν για να γίνει προπονητής κανείς είναι τίποτα, δεδομένου ότι από το πρώτο νταν "αρχίζει το καράτε"! Το ίδιο και η ηλικία των 21 ετών είναι απαράδεκτα μικρή, αλλά με αυτό τον τρόπο θα εισπράξουν όσο το δυνατόν περισσότερα, ενώ ταυτόχρονα θα μετατρέψουν όλο και περισσότερους σε "δικούς τους"! ΔΕΝ δέχονται ισοδύναμα διπλώματα με αυτά της ΕΛΟΚ για αθλητές που ήρθαν από το εξωτερικό, πράγμα που αποτελεί αντισυνταγματική εξάρτηση, ενώ είναι κάτι που γίνεται για όλα τα διπλώματα πανεπιστημίων! Τι το ιδιαίτερο έχει το καράτε της ΕΛΟΚ?

 

Τέλος το να ζητούν "5 έτη εμπειρία στο άθλημα με βεβαίωση της ΕΛΟΚ" αποτελεί καραμπινάτη αντισυνταγματική και πονηρή εξάρτηση των αθλητών και των συλλόγων από το ΔΣ/ΕΛΟΚ, διότι την βεβαιώνει η ΕΛΟΚ!

Με την τελευταία προϋπόθεση πρόκυψε πρόβλημα στην Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής και τη ΓΓΑ κατά τον έλεγχο των δικαιολογητικών των υποψηφίων και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, ώστε για την αποφυγή ευθυνών η Επιτροπή απηύθυνε το κατωτέρω ερώτημα προς το Τμήμα Αθλητικής Επιμόρφωσης! Και πάλι, η απάντηση και η εφαρμογή της ήταν λανθασμένες!!!

Προσέξτε τις ημερομηνίες: την 7/10/2014 ρωτάει ο πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Καραστάθης το Τμήμα Αθλητικής Επιμόρφωσης ποιό είναι το νόημα του ειδικού προσόντος της "πενταετούς ενεργού συμμετοχής στο άθλημα του Καράτε", και 8/10/2014 δίνει η ΕΛΟΚ, (αφού πρώτα ρωτήθηκε από τη ΓΓΑ υποθέτω) την εξής απατηλή απάντηση: "εμείς είχαμε ζητήσει τουλάχιστον 5ετή εμπειρία στο άθλημα, τούτου βεβαιωμένου από το δελτίο ταυτότητας Αθλητή και την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε" και με βάση αυτά θεωρούμε ότι "το κριτήριο της 5ετούς ενεργού αθλητικής συμμετοχής έχει διευκρινιστεί"!!!   Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ ταυτίζουν την "5ετή ενεργό αθλητική συμμετοχή" με την "5ετή εμπειρία στο άθλημα, τούτου βεβαιωμένου από το δελτίο ταυτότητας Αθλητή και την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε", που όχι μόνο είναι δύο πράγματα τελείως διαφορετικά, αλλά και τα δύο μπορούν να πλαστογραφηθούν από τη ΕΛΟΚ!

 

Και είναι διαφορετικά διότι (1) "5ετής ενεργή αθλητική συμμετοχή" σημαίνει ότι κάποιος ήταν ή είναι επί πέντε χρόνια ενεργός αθλητής με αποδεικνυόμενες συμμετοχές σε αγώνες, διότι αυτό σημαίνει "αθλητής" με αντικειμενικά κριτήρια ειδάλλως ήταν απλός γυμναζόμενος! Και (2) αυτό οι απατεώνες της ΕΛΟΚ το διαστρεβλώνουν σε "5ετή εμπειρία στο άθλημα με βεβαίωση της ΕΛΟΚ", πράγμα που σημαίνει "ακόμα και να ... κοιτάζεις τις προπονήσεις άλλων και να το βεβαιώνει η αναξιόπιστη ΕΛΟΚ". Με τον πρώτο τρόπο είσαι πραγματικά ενεργός αθλητής, ενώ με τον δεύτερο είσαι ... παπάρια και αρκεί να πληρώσεις την ΕΛΟΚ για να στο βεβαιώσει!

Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να προστεθεί και ο περιορισμός "τα τελευταία δέκα χρόνια να έχει ο υποψήφιος 5ετή ενεργή συμμετοχή σε αγώνες Καράτε στην Ελλάδα ή και εκτός", διότι ένα γερόντιο, που ήταν αθλητής για 5 χρόνια πριν από 25 χρόνια, μετά άφησε το καράτε και είναι σήμερα 50 χρόνων δεν κάνει για προπονητής! Αλλά ας πιάσουμε τα χοντρά και ας αφήσουμε τους ψύλλους στα άχυρα!

Από τα ανωτέρω είναι φανερή η διοικητική και οικονομική εκμετάλλευση της Σχολής Προπονητών από τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ, αλλά και η απειλητική και εκβιαστική στρατηγική τoυς που μετατρέπει την ΕΛΟΚ σε ... ELOK-NOSTRA κατά το COSA-NOSTRA!

 

13) Και ερχόμαστε στο "Πόρισμα Ελέγχου Σχολής Προπονητών Καράτε Γ΄ Κατηγορίας" με κλικ εδώ! Προκλήθηκε μετά από κλήση του υφυπουργού προς την Επιτροπή μετά από τα άρθρα μου στο karate.gr (ντρέπονται να το γράψουν!) για τις παρανομίες της Σχολής, τα οποία θεωρήθηκαν και αποδείχθηκαν βάσιμα!  Επιεικώς φαιδρό το "Πόρισμα", αλλά θα το εξετάσουμε αργότερα και ιδιαίτερα, γιατί έτσι ή αλλιώς θα ξαναγραφεί, αφού είναι αντικείμενο ακύρωσης και δικαστικής διερεύνησης!

Αρκούν δύο παρατηρήσεις για να καταλάβει κανείς πώς λειτουργεί αυτή η Επιτροπή:

Πρώτον, για κάθε τι που δεν γνώριζε η Επιτροπή ρωτούσαν τον ... Μπουλούμπαση, όπως δηλώνεται στο Πόρισμα δεξιά!!!

Μα ο υπ' αριθμόν ένα ψεύτης Χρήστος Μπουλούμπασης είναι κατηγορούμενος στα δημοσιεύματά μου για πλήθος παρανομιών, απόδειξη ότι μου έκανε και μήνυση για πολλά από αυτά, συνεπώς η υπόθεση βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση και η Σχολή πρέπει να "παγώσει"! Πώς μπορεί να στηρίζεται το Πόρισμα στις δικές του δηλώσεις και απόψεις?

Δεύτερον: στο Πόρισμα της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών Καράτε μετά από εντολή του Γιάννη Ανδριανού για διερεύνηση των καταγγελιών του karate.gr και στην παράγραφο (7) αναγράφονται τα εξής! "Η αναφορά στη σελίδα 10 παρ. 14 δεν περιλαμβάνεται στο Πόρισμα, διότι έχει ξεκινήσει νομική διαδικασία για την υπόθεση και εκκρεμεί δικαστική απόφαση."

Οι αναφορές μου της σελ. 10, παρ. 14 ήταν στο πρόσωπο του Γιώργου Γερόλυμπου και το Πόρισμα δεν ασχολήθηκε με αυτές καθόλου, διότι κατά τη συζήτηση της Επιτροπής παρενέβη η κυρά-Μαγδάλω η ψεύτρα, η γυναίκα του Γερόλυμπου, και δήλωσε ότι "η υπόθεση βρίσκεται υπό δικαστική διερεύνηση" για να μην ασχοληθεί η Επιτροπή με τον έλεγχο του ρόλου του άνδρα της. Η δήλωσή της ήταν προφανώς ψευδής, ενώ τα μέλη της Επιτροπής τη δέχθηκαν επιπόλαια και αβασάνιστα χωρίς να ζητήσουν τότε τη μήνυση που δήθεν είχε ήδη κατατεθεί εναντίον μου και η οποία ΔΕΝ είχε κατατεθεί. Συνεπώς, ακόμα και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης λειτούργησαν υπέρ του Γερόλυμπου και κατά των συμφερόντων των συλλόγων και των αθλητών, τους οποίους οι καταγγελίες μου έχουν στόχο να προστατεύσουν! Το Πόρισμα φέρει ημερομηνία 15-1-2015, η ανωτέρω συζήτηση είχε γίνει από τον Οκτώβριο-Νοέμβριο 2014, δηλαδή πολύ νωρίτερα και η έγκληση των ... Bul-Bina Dim4 εναντίον μου υπεβλήθη την 4-3-2015!   Συνεπώς: ΓΓΑ = ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής!!!

 

14) Ακολουθεί η ... πατάτα της χρονιάς που έκανε φίρμα τους Γκουβούσηδες!!! Τα ξεφτέρια οι εγκαλούντες ή τα πιο ξεφτέρια οι δικηγόροι τους αναφέρουν στην έγκληση και στον πίνακα σχετικών τους σαν Σχετικά 14 τα "Έγγραφα πιστοποίησης πενταετούς ενασχόλησης με το καράτε του υποψηφίου Ηλία Γκουβούση", αλλά στο φάκελο της δικογραφίας σαν Σχετικά 14 έβαλαν αντί αυτών τα "Έγγραφα που δήθεν πιστοποιούν ότι ο Κώστας Γκουβούσης έχει πάρει πτυχίο προπονητή από τη ΓΓΑ", πράγμα που και αυτό είχα θίξει ως αναληθές, αλλά δεν το περιέλαβαν στην έγκληση!

Συνεπώς με ένα σμπάρο χτύπησα δύο τρυγόνια ή από τη μεριά τους με το ένα πόδι πάτησαν μπανανόφλουδα και με το άλλο πεπονόφλουδα, διότι 1) ο Ηλίας Γκουβούσης ΔΕΝ έχει πενταετή ενεργό αθλητική ιδιότητα, αφού τέτοια έγγραφα δεν προσκομίζονται, και ταυτόχρονα 2) ο Κώστας Γκουβούσης ΔΕΝ έχει πτυχίο προπονητή από τη ΓΓΑ, γιατί τα αποδεικτικά που δίνουν για αυτό το θέμα είναι για τα ... μπάζα!!!

Το δεύτερο το ανέπτυξα διεξοδικά στο άρθρο μου με κλικ εδώ!!!

 

15) Χόχοχο! Χάχαχα! Χίχιχι!!!

Εδώ θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!

Το πακέτο αυτών των Σχετικών Εγγράφων 15 του ... πρωταθλητή Δημητριάδη το βλέπετε με κλικ εδώ!

Η μεγάλη πλάκα του μεγάλου αυτού καραλαμόγιου Μανώλη Δημητριάδη είναι ότι στέλνει τις πληροφορίες για το πρόσωπό του από το προσωπικό του email στο email της ΕΛΟΚ, όπου και τις παραλαμβάνει ... ο ίδιος ως γραμματέας της ΕΛΟΚ!!! Απαντάει σε έγγραφα της ΕΛΟΚ που έγραψε και υπέγραψε ο ίδιος προς τον εαυτό του, τα οποία παρέλαβε ο ίδιος και απάντησε σε αυτά! Δηλαδή αλληλογραφεί με τον εαυτό του! Κάτι σαν τον σκύλο που κυνηγάει την ... ουρά του. Τέλος, όπως θα δούμε, υπογράφει ο ίδιος για τον εαυτό του τις βεβαιώσεις της ΕΛΟΚ για αυτόν!!! Πλάκα δεν έχει?

Επειδή οι απαντήσεις στους ισχυρισμούς του είναι πολλές και μεγάλες θα τις εξετάσουμε μαζί με το αποτυχημένο Πόρισμα στην εκτενέστερη και ενημερωμένη πλέον με τις εξελίξεις Νέα Εκατοντάδα Καραμπινάτων Παρανομιών κατά την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών!

16) Τα Σχετικά αυτά είναι άσχετα με την υπόθεση.

17) Ερχόμαστε στην ένορκη βεβαίωση του Παναγιώτη Χονδροματίδη (με κλικ εδώ), μέλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ και μάρτυρα υπέρ των τριών εγκαλούντων! Μα καλά, αυτός δεν προσβλήθηκε από τις δήθεν συκοφαντίες μου, ώστε να συμμετέχει στην έγκληση παρά εμφανίζεται μόνο σαν μάρτυρας? Είναι της ... Εκκλησίας ή ... δεν έχουν μάρτυρες? Πάντως, και αυτός είχε χάσει τον ύπνο του όλο το καλοκαίρι και φθινόπωρο, αφού του έγραφα τις αλήθειες της μορφής των κάτω φωτό:

 

Από το άρθρο με κλικ εδώ:

Από το άρθρο με κλικ εδώ!

Αυτά, αλλά και όλα τα άλλα δημοσιεύματα για την ΕΛΟΚ, τη Σχολή Προπονητών και τον Χονδροματίδη ο τελευταίος ορκίστηκε ότι δεν τα είχε διαβάσει πριν το τέλος Νοεμβρίου 2014! Αντίθετα εγώ έχω μάρτυρες και αποδείξεις ότι τα είχε διαβάσει, τα γνώριζε και το είχε πει και σε άλλους μάλιστα από νωρίτερα!

Από την ένορκη κατάθεση του Χονδροματίδη:

Κατά σειρά Α, δεξιά Β

και κάτω Γ:

Πρώτον ορκίζεται ότι είναι "μέλος" του συλλόγου του και όχι προπονητής!

Δεύτερον ορκίζεται ότι διάβασε το karate.gr για πρώτη φορά το Νοέμβριο 2014 και όχι νωρίτερα!

Τρίτον, ορκίζεται ότι η Σχολή περάτωσε την αποστολή της με πλήρη επιτυχία και χωρίς έριδες!!!

 

Αν είναι δυνατόν!!! (και κάτω)

Δηλαδή όλοι τα διαβάσατε για πρώτη φορά στο τέλος του Νοεμβρίου!!! (και δεξιά)

Ποιά είναι τα ιδιοτελή οφέλη που πέτυχα?

Ναι, ο Γερόλυμπος είναι ... Ελβετο-κινέζος και δεν έχει καμιά ανάμιξη στη διοίκηση της ΕΛΟΚ!

Ναι, είχα ανάγκη να θίξω τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ για να πετύχω προσωπικά οφέλη! Ποιά??? Ευτυχώς που ομολογείς ότι είμαι και βαθύς γνώστης του αθλήματος!

Ξεχνάς Χονδροματίδη ότι ενώ είσαι πρόεδρος του "Κρόνου Νικαίας", στις εκλογές του 2012 ψήφισες για λογαριασμό του "Αθλ. Συλ. Μαχητικών Τεχνών Υπερίων"? Γιατί?

Ξεχνάς Χονδροματίδη ότι για λογαριασμό του δικού σου συλλόγου ψήφισε ο ... Ελβετο-κινέζος Γερόλυμπος, που δεν έχει καμιά σχέση με τη διοίκηση της ΕΛΟΚ? Γιατί? Κολλητάρια στις αρπαχτές?

Ξεχνάς Χονδροματίδη ότι ο "μη έχων οποιαδήποτε ανάμειξη με την ΕΛΟΚ" προτείνεται και ορίζεται πρόεδρος κάθε Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΟΚ! Γιατί? Μήπως είναι ο "μαγαζάτορας"?

Αν έχεις, όμως, μνήμη ... χρυσόψαρου, θα φροντίσω να σου μείνει αξέχαστη η μήνυση για ψευδομαρτυρία και ψευδορκία που θα σου ... σβουρίξω πολύ σύντομα!

 

18) Και τελειώνουμε με την ένορκη βεβαίωση της Αικατερίνης Πριοβόλου (ολόκληρη με κλικ εδώ):

Άρχισαν ανωτέρω τα πρώτα ψέματα!

Και συνεχίζονται δεξιά!

Θα σε ερευνήσω και σένα!

Γιατί ελέγχονται πάλι σήμερα τα δικαιολογητικά 5ετούς ενεργού αθλητικής συμμετοχής με εντολή της ΓΓΑ?

Σιγά θα πνιγείς από την έκπληξη!

Με τον Γκουβούση έμπλεξες και εσύ το σώβρακο με τη γραβάτα!

Περίεργο πώς και γνωρίζεις τον Γερόλυμπο, αφού δεν εμφανίστηκε ποτέ στη Σχολή και δεν διαφεντεύει την ΕΛΟΚ!


 Τελικά, έρχεται και βαρύς και μακρύς χειμώνας!

 

Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ"

Μπουλούμπασης

Πρόεδρος

Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Δημητριάδης

Γεν. Γραμματέας


Χονδροματίδης

Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπ.

Βόβλας

Ταμίας

Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


Γκουβούσης

Έφορος Υλικού

Καρβούνης

Εφ. Εθν. Ομάδων

Πάσης

... Σουπιά!

έχει και συνέχειες: Μέρος Α΄, Μέρος Β΄, Μέρος Γ΄.


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε