karate.gr: 15 - Αθλητικά Θέματα  

Πρώτη δημοσίευση 28/11/2014. Ενημέρωση 7/12/2014.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Αθλητικά Θέματα   .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 (9/12/2014 - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς!)

Εκτός από την εκμετάλλευση των επιχορηγήσεων:

 Βόμβα μεγατόνων ο χρηματισμός αθλητικών παραγόντων για τη μοριοδότηση αθλητών μέσω της εκμετάλλευσης αγώνων αθλητικών ομοσπονδιών με σκοπό την εισαγωγή αθλητών στα πανεπιστήμια!!!

 Σιγά να μην το ξέραμε εδώ και 20 χρόνια! Βρήκε την ... Αμερική!

 Το έτος ... 2054 τα Ρομπότ είχαν κυριεύσει τον πλανήτη και εξόντωναν τους ανθρώπους!

 Οι τελευταίοι άνθρωποι ζούσαν σε κατακόμβες για να επιβιώσουν και

ο εφιάλτης του πολέμου ήταν καθημερινή ρουτίνα για αυτούς!

 

 Copyright © 1945-2054: Θύμιος Περσίδης,

 Terminator Robot T800 Reloaded!!!

 Special features: 365-24-7 non sleep Lamoyia Hunter, Ass Cutter, Blood Drinker!!!

 President of the Greek Traditional Karate Federation!

No pain, No gain! No prisoners! Good Lamoyio is the ... Dead Lamoyio! Uraaa!

 

 Το έτος ... 2054 ...

Το έτος 2054 τα Ρομπότ είχαν κυριεύσει τον πλανήτη και εξόντωναν αυτόνομα και χωρίς έλεος τους ανθρώπους! Οι τελευταίοι ζούσαν σε κατακόμβες και σπηλιές και για να επιβιώσουν βρίσκονταν σε συνεχή πόλεμο με τα Ρομπότ! Αλλά ας δούμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή!

 

Η Ελλάδα είχε καταστραφεί οικονομικά από το 2020, που είχε φύγει η Τρόικα, γιατί δεν είχε τι άλλο να πάρει! Το 2054 Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ήταν ακόμα ο ... Κάρολος Παπούλιας, αλλά επειδή είχε πεθάνει στο μεταξύ και δεν είχαν καταφέρει οι Έλληνες να ψηφίσουν άλλον, τον είχαν ... ταριχεύσει και τον είχαν στήσει στην αυλή του Προεδρικού Μεγάρου να δείχνει με το δεξί (πάντα) χέρι προς την ... Αμφίπολη, την οποία ακόμα έσκαβε η ... εγγονή πλέον της Περιστέρη για να δικαιολογεί ... μεροκάματα! Κάθε φυλακή είχε δικό της Πανεπιστήμιο και ο αντιεξουσιαστής Νίκος Ρωμανός ήταν πια καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κορυδαλλού, ενώ στα περίπτερα με κάθε Marlboro σου έδιναν και δώρο ένα ... καλάσνικοφ!!!

 

Οι κάτοικοι της Ελλάδας ήταν 10 εκατ. Έλληνες και 5 εκατ. αλλοδαποί, που δεν έφευγαν με τίποτα! Η Νέα Δημοκρατία είχε υπερισχύσει όλων των άλλων κομμάτων και ήταν πλέον το μοναδικό κόμμα μέσα στην Ελλάδα! Μόνο ένας αρχαίος τρελός με μακριά γένια και χλαμύδα κυκλοφορούσε στο Σύνταγμα περνώντας ΣΥΡΙΖΑ στα αυτοκίνητα και φωνάζοντας "Όχι στο μνημόνιο! Όχι στις απολύσεις!"

Αλλά πλέον δεν υπήρχαν απολύσεις, διότι οι πανούργοι Έλληνες, γνήσιοι απόγονοι των Αρχαίων Προγόνων τους, μετά από την αποχώρηση της Τρόικας και μετά από πέντε χρόνια πραγματικής πείνας είχαν βρει από το 2025 τη λύση για την επιβίωσή τους: η λύση ήταν η ... "Μαγική Φασολιά", που οι καρποί της ήταν τα Σούπερ-Γίγαντες Φασόλια! Σκεφθείτε ότι ένα Σούπερ-Γίγαντας Φασόλι γέμιζε ένα μεγάλο πιάτο!

Έτσι, οι πανούργοι Έλληνες (σκεφθείτε 15 εκατ. με τους αλλοδαπούς), εκμεταλλευόμενοι την τύχη τους, είχαν σπείρει όλη την Ελλάδα με Μαγικές Φασολιές και τρέφονταν μόνο με ... κύριο πιάτο τα φασόλια και για σαλάτα μασούσαν φύλλα ... μέντας!

 

Το ξαναλέω για να το εμπεδώσετε: κύριο πιάτο τα φασόλια και για σαλάτα φύλλα ... μέντας!

 

 

Με δεκάδες 40άτονα φορτηγά τροφοδοτούσε η Ελλάδα με φασόλι την Ευρώπη!

Το αποτέλεσμα ήταν όχι μόνο να έχουν λύσει το ... ενεργειακό πρόβλημα της χώρας τους, αλλά και να στέλνουν εκατοντάδες 40άτονα φορτηγά γεμάτα φασόλι σε όλη την Ευρώπη, ενώ με τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, που ήδη είχε κατασκευαστεί, όχι να δέχονται φυσικό αέριο από τη Ρωσία, αλλά να ... στέλνουν σε αυτήν αέριο με μυρωδιά ... μέντας και μάλιστα σε τόσο μεγάλες ποσότητες, ώστε λιώσανε οι πάγοι στη ... Σιβηρία και αναγκαστικά άλλαξε το όνομά της σε ... Νέα Τζαμάικα, όπου παραθέριζαν όλοι οι σελέμπριτις!!!

(Τώρα που μάθατε πώς σώθηκε η Ελλάδα, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας ή για τις εκλογές!)

Τα πράγματα θα ήταν απόλυτα ιδανικά αν οι Έλληνες Πολιτικοί δεν είχαν κάνει το τεράστιο λάθος να κατασκευάσουν από τη δεκαετία του '80 ένα Σύστημα Αθλητικών Ομοσπονδιών και Υπολογιστικών Μηχανών και με τη βοήθειά τους να εγκαθιδρύσουν σιγά-σιγά τα τελευταία 60 χρόνια ένα πραγματικό και ένα ιντερνετικό σύστημα αθλητικής διαφθοράς και στοιχηματισμού, από το οποίο είχαν καταστήσει εξαρτημένους τους Έλληνες Πολίτες, το οποίο σύστημα τους ρουφούσε το αίμα με ... καλαμάκι, δηλαδή τους έπαιρνε κάθε ωφέλιμη σκέψη από το μυαλό τους και κάθε όφελος των κόπων τους καθιστώντας τους άβουλα υποχείριά τους!!!

Ο έλεγχος αυτού του Υπολογιστικού Συστήματος είχε ξεφύγει από τα χέρια της Κυβέρνησης και με αρχηγούς τους Καρεκλοκένταυρους Ομοσπονδιάρχες-Ρομπότ είχε περάσει στα χέρια των Μηχανών! Κάθε ανθρώπινη βούληση είχε ατονήσει και το μυαλό των ανθρώπων είχε μετατραπεί σε ένα γλοιώδη σπόγγο, που συρρικνωνόταν και έσβηνε με το χρόνο μέχρι πλήρους εξαΰλωσης! Η Αθλητική Διαφθορά και το Παράνομο Στοίχημα είχαν κυριεύσει τη χώρα!

Το 2054 τα Ρομπότ είχαν απόλυτα αποθρασυνθεί! Βγαίναν στους δρόμους ... τσίτσιδα και καθάριζαν σαν φονικές μηχανές ό,τι περπατάει, ό,τι πετάει και ό,τι κολυμπάει! Τότε ο Αρχηγός της Αντίστασης των Ελλήνων εναντίον των Καρεκλοκένταυρων Ομοσπονδιαρχών-Ρομπότ (δηλαδή των ομοσπονδιαρχών με ... ενσωματωμένη  την καρέκλα του προέδρου ή μέλους ΔΣ αθλητικής ομοσπονδίας στον ... κώλο!) μετά από πολλαπλές συσκέψεις με τους επιτελείς του κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κατάσταση πλέον οδηγούσε στον πλήρη αφανισμό του ανθρώπινου γένους από τη χώρα και πως ο μόνος τρόπος να καταπολεμηθεί η απόλυτη επικράτηση των Ρομπότ ήταν να στείλουν ένα προγραμματισμένο Ρομπότ δικής τους κατασκευής (δεδομένου ότι η τεχνολογία είχε ξεπεράσει κάθε όριο) στο κοντινό παρελθόν, το οποίο θα χτυπούσε το κακό στην εξέλιξη των πρώτων βημάτων του Συστήματος Αθλητικής Διαφθοράς και Στοιχηματισμού!


 Το Ρομπότ ... "ANDRIANATOR"

Η απόφαση τέθηκε άμεσα σε εφαρμογή και οι ... απόγονοί μας από το μελλοντικό ... 2054 έστειλαν για αυτό το λόγο πίσω στο ... 2014 (40 χρόνια πίσω!) μια προγραμματισμένη Μηχανή τύπου "Τ1000", κατασκευασμένη ρομποτικά από το τέλειο ρευστό μέταλλο, τα τέλεια ηλεκτρονικά μικροσυστήματα και με ανθρώπινο ιστό εξωτερικά (!), με το κωδικό όνομα ... "ANDRIANATOR", που στη ... νοηματική (εδώ παρατίθεται η γνωστή χειρονομία!) σημαίνει "Εξολοθρευτής Ομοσπονδιών",  για να καταστρέψει στην εξέλιξή της την ανάπτυξη του Συστήματος Αθλητικής Διαφθοράς και Στοιχηματισμού!

Αριστερά το προγραμματισμένο Ρομπότ Τ1000 "ANDRIANATOR" και δεξιά η ανθρώπινη μορφή που πήρε για να επιτύχει την αποστολή του!

Το τεχνολογικά εξελιγμένο Robot ... ANDRIANATOR (μετάφραση: "Αθλητικός Εξολοθρευτής") είχε από κατασκευής την ικανότητα να παίρνει μορφή ανθρώπου και μάλιστα όποιου αυτό ήθελε για να επιτύχει την αποστολή του! Έτσι στην εξέλιξη της αποστολής του πήρε τη μορφή ενός Υφυπουργού Αθλητισμού της Ελλάδας και αμέσως έβαλε σε εφαρμογή ένα απλό σχέδιο (φωτό δεξιά), με το οποίο ήταν προγραμματισμένο από το μέλλον για να σώσει τη χώρα: άρχισε να ... εξολοθρεύει τις αμαρτωλές αθλητικές ομοσπονδίες βάζοντάς τους "Λουκέτο"!!!

Μέχρι το 2014 οι αθλητικές ομοσπονδίες της Ελλάδας λειτουργούσαν χωρίς κανένα έλεγχο και είχαν παρεκτραπεί τελείως από τους σκοπούς τους! Παρά την οικονομική κρίση, που εξαντλούσε τη χώρα, οι Ομοσπονδιάρχες έμεναν 20 και 25 χρόνια στις θέσεις τους "χωρίς να πληρώνονται" και ταυτόχρονα "χωρίς να κάνουν άλλο επάγγελμα", πράγμα που αποδείκνυε ότι είχαν μετατρέψει τις ομοσπονδίες σε προσωπική τους επιχείρηση!!! Παράλληλα οι επιχορηγήσεις που έπαιρναν επί 30 χρόνια (από τις συντάξεις των συνταξιούχων!) ήταν αρκετά παχυλές και σε αυτές θα πρέπει να προσθέσουμε και τις φιλοξενίες των αθλημάτων τους σε στάδια του κράτους και τις παροχές σε αθλητές και προπονητές σε χρήμα και σε μόρια εισαγωγής σε πανεπιστήμια, αλλά και τις αφαιμάξεις από τους αθλητές και συλλόγους, που είχαν καθιερώσει με διάφορα τεχνάσματα!!!

Για όλη αυτή την κατάσταση βέβαια υπεύθυνοι ήταν οι μέχρι τότε (2014) πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (κάτω), δηλαδή οι επόμενοι κύριοι, όσο "κύριοι" είναι, αδιαφόρησαν ή/και συμμετείχαν στην ανάπτυξη ενός εγκληματικού περιβάλλοντος στον αθλητισμό εκτός και εντός Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν "ομοσπονδίες τέρατα", τις παρανομίες των οποίων ήταν δύσκολο να συμμαζέψει κανείς το 2014 και αδύνατο το 2054!!!

 

Πετραλιά (90-91)

Σφακιανάκης (89-91)

Παπαγεωργόπουλος

(91-92)

Βιρβιδάκης (91-93)

Μεϊμαράκης (92-93)

Λιάνης (93-95)

Βασιλακόπουλος

(93-96)

Φάτσα (96-00)

Λυσσαρίδης(4/96-10/96)

Φάτσα (96-01)

(00-01)

(01-02)

Φάτσα (01-04)

Φάτσα (02-04)

Φάτσα (01-04)

Φάτσα (04-07)

Φάτσα (04-06)

Ιωαννίδης (07-09)

Δουβής (06-09)

Μπιτσαξής (09-10)

Η εγκληματική διαχείριση του Αθλητισμού από την Πολιτεία είχε σαν αποτέλεσμα να τρέχουν μπροστά οι Αθλητικοί Εγκληματίες και 20 χρόνια πίσω τους οι ... Εισαγγελείς να τους προλάβουνε! Συνεπώς, επειδή η ζωή του ανθρώπου είναι πεπερασμένη, η εγκληματικότητα θριάμβευε δια της ατιμωρησίας!!!


 (9/12/2014 - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς!)


 Η Στρατηγική του "Λουκέτου"!

22/5/2014 - Με κλικ στην επόμενη εικόνα βλέπετε τις επιχορηγήσεις των αθλητικών ομοσπονδιών για το 2014!

Ο "Εξολοθρευτής" ήδη είχε αρχίσει το έργο του από τον ΙΑΝ 2014 με το ξεκαθάρισμα στους συλλόγους και την ομοσπονδία του Κέρλινγκ με τελικό αποτέλεσμα την ανάκληση της Αθλητικής Αναγνώρισης 13 συλλόγων και της ομοσπονδίας 22/8/2014 (κλικ εδώ)!!!

Η σοβαρότητα με την οποία δείχνει να γίνεται το ξεκαθάρισμα φαίνεται από το ότι για τη σύννομη λειτουργία των ομοσπονδιών λαμβάνονται υπόψη και ο αθλητικός νόμος, αλλά και τα καταστατικά των ομοσπονδιών!

16/9/2014 - Συνέχισε με την ανάκληση της Αθλητικής Αναγνώρισης συλλόγων του Ράγκμπι (16/9/2014) και της ομοσπονδίας του (8/10/2014):

8/10/2014 - Ο "Εξολοθρευτής" συνέχισε το έργο του με τον έλεγχο της ύποπτης οικονομικής διαχείρισης του σταδίου του Αγίου Κοσμά από κλιμάκιο του ΣΔΟΕ με την παρουσία του Εισαγγελέα Υπηρεσίας!!!

Εκ του ανωτέρω ελέγχου σε πρώτη φάση ... εξήχθη λαυράκιον προς προφυλάκιση μετά από ένταλμα του Εισαγγελέα Διαφθοράς, όπως διαβάζετε με κλικ εδώ!!!

 

10/11/2014 - Ο "Εξολοθρευτής" συνέχισε με την εντολή ελέγχου (ενδεικτικά) των έξι ομοσπονδιών του επόμενου εγγράφου:

24/11/2014 - Συνέχισε με την ανάκληση της Αθλητικής Αναγνώρισης της ομοσπονδίας του Χόκεϊ (βλέπε και εδώ με κλικ):

28/11/2014 - Συνέχισε με την ανάκληση της Αθλητικής Αναγνώρισης της ομοσπονδίας του Μπέιζμπολ:

28/11/2014 - Επανήλθε στο Χόκεϊ με την Αιτιολόγηση της ανάκληση της Αθλητικής Αναγνώρισης της ομοσπονδίας του:

Ειδικά το Χόκεϊ με πρόεδρο το αρπαχτικό Γιώργο Τσόγκα από το Καράτε (πάει αυτός, τον έφαγε η ... μαρμάγκα!), τέως κολλητό του Γερόλυμπου, έγινε ρόμπα στα κανάλια (δείτε κατωτέρω τις ειδήσεις) με αιχμές του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για ποινικές ευθύνες και αποστολή της υπόθεσης στον Εισαγγελέα:

 

28/11/2014 - ΣΚΑΙ Ειδήσεις για το Χόκεϊ.

 

28/11/2014 - STAR Ειδήσεις για το Χόκεϊ.

 (9/12/2014 - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς!)

 

3/12/2014 - Ο Εξολοθρευτής συνέχισε με την απόρριψη και ανάκληση αθλητικών διακρίσεων αθλητών του Κρίκετ:

3/12/2014 - Τέλος, μέχρι σήμερα έχει φθάσει στην ανάκληση της Αθλητικής Αναγνώρισης της ομοσπονδίας του Σόφτμπολ:


Άντε! Να βρουν δουλειά και οι ... άνεργοι!!!

 Σε αυτό το κομβικό σημείο βρισκόμαστε την 5/12/2014

και αναρωτιόμαστε: "τι μέλλει γενέσθαι στο Καράτε?" !

Για όσους αναρωτιόνται τι θα γίνει με τις εξετάσεις της Σχολής Προπονητών Καράτε, η απάντηση είναι πλέον φανερή:

Πρώτον: Αφού ως τώρα ΔΕΝ έχουν επικυρωθεί τα εδώ και τρεις εβδομάδες παραδοθέντα αποτελέσματα, είναι βέβαιο ότι οι εξετάσεις θεωρούνται ως μη γενόμενες!!!

(Κακία αόριστη: Κάθε ... σακαφιόρα που το παίζει ... "Αναπληρώτρια Προέδρου" στην ... κουζίνα της!!!)

Δεύτερον: Γιατί αυτή η καθυστέρηση ακόμα και στην ακύρωση των εξετάσεων? Απλούν: Διότι ελέγχουν την ΕΛΟΚ σε κάθε λεπτομέρεια λειτουργίας της, που έβγαζε στο φως εδώ και 20 χρόνια το karate.gr, με τρόπο που θα έχουμε συνέχεια στη Δικαιοσύνη!!!

Τρίτον: Γιατί καθυστέρησαν τόσα χρόνια οι έλεγχοι στην ΕΛΟΚ? Απλούν και σύντομο: ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!


 (9/12/2014 - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς!)

 Οι φωτό δείχνουν χωρίς λόγια τι σας έρχεται!!!

Γερόλυμπος

"Ο Ακατανόμαστος"

Μπουλούμπασης

"Ο Αυτοφωράκιας"

Γερολύμπου

"Η... Αναμάρτητη"

Δημητριάδης

"Το Αρπακτικό"


Χανικιάν

"Το Εγκεφαλικό"

Βόβλας

"Ο Ακαπίστρωτος"

Ράλλης

"Ο Άσχετος"


Γκουβούσης

"Ο Ανύπαρκτος"

Καρβούνης

"Ο Αστυνομικός"


Χονδροματίδης

"Ο Ανεγκέφαλος"

Πάσης

"Ο... Ανέραστος"

Κοσμίδης

"Ο Απερίγραπτος"

Γκάζι

"Ο Αεριτζής"


Σκοπελίτης

Sportdata"


Χριστοδούλου

ElpidaTours!"


 Και η ζωή συνεχίζεται:

Το επικίνδυνο της υπόθεσης είναι ότι τα "Ρομπότ-Εξολοθρευτές" παρασύρονται πολλές φορές από την παλιά σοφή παροιμία "Τώρα που βρήκαμε τον Παπά, ας θάψουμε καμιά δεκαριά"!!!

Με κύρια εγκληματική οργάνωση έξω από κάθε έννοια αθλητισμού το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, τους Καρεκλοκένταυρους και τους Μαφιόζους του Στοιχήματος, το Ρομπότ τύπου "Τ1000", κατασκευασμένο ρομποτικά από το τέλειο ρευστό μέταλλο, τα τέλεια ηλεκτρονικά συστήματα και με ανθρώπινο ιστό εξωτερικά (!), με το κωδικό όνομα ... ANDRIANATOR, έχει έρθει από το μέλλον ... προγραμματισμένο να εξαλείψει την Τεράστια Αθλητική Παρανομία και στην προσπάθειά του αυτή εισηγείται έναν Αθλητικό Νόμο (... βόμβα με καρφιά) με πολλαπλούς στόχους, ο οποίος θα βρει αντιμέτωπες πολλές αθλητικές ομοσπονδίες εντός και εκτός Ελλάδας, πολιτικούς στη Βουλή και αντιρρήσεις από τη δικαιοσύνη για τη συνταγματικότητά του!

Θα πρέπει να προσέξει μήπως και η βόμβα σκάσει στα χέρια του, η όλη επιχείρηση εξελιχθεί σε φαρσοκωμωδία και τελικά ο "Εξολοθρευτής" μας βγει ... Mr. Bean, οπότε θα παραμείνουμε για πάντα στη ... Μαγική Φασολιά (φόντο της ιστοσελίδας) και τα ... παρελκόμενά της παραγωγής ... "εθνικής" ενέργειας, όπως περιγράφονται στο πρώτο βίντεο!!!

Ας ελπίσουμε και ευχηθούμε, λοιπόν, ότι ο ... ANDRIANATOR θα μείνει "Εξολοθρευτής των Αθλητικών Λαμόγιων" και δεν θα μεταλλαχθεί σε "Εξολοθρευτή του Αθλητισμού"!

Το Νέο Αθλητικό Νόμο θα συζητήσουμε στο επόμενο άρθρο!


 

Terminator Robot T800 Reloaded!!!

No pain, No gain! No prisoners! Good Lamoyio is the ... Dead Lamoyio! Uraaa!

www.karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF.