karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 8/9/2014.  Ενημέρωση 15/9/2014.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


 Γκαγκστεριλίκι και Τρομοκρατία στη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ

υπό την Αιγίδα της ΓΓΑ από τους Τρομοκράτες της διπλανής Πόρτας!

 100 Καραμπινάτες Παρανομίες στη Σχολή Προπονητών Καράτε από την ΕΛληνική Ομοσπονδία ... καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ) και τη Γενική Γραμματεία ... Αρμεχτής (ΓΓΑ)!

 (Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 2000 περίπου σελίδων!)

(Νομική ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

 

 Την Ενημέρωση 15/9/2014 θα την βρείτε πιο κάτω!

 

 Ολυμπιακό Μνημείο ΑυτοΣέξ η Ίδρυση και Λειτουργία

 της Σχολής Προπονητών Καράτε από τις ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

 Αν και με όλες τις παρανομίες που περιγράφονται στα επόμενα, δεν συγκινηθεί κανένας,

έ, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία πως ζούμε σε ένα κράτος-μπουρδέλο!!!

 

Μαζέψτε τον άχρηστο Υφυπουργό - STOP / Κλείστε την αμαρτωλή ΓΓΑ - STOP /

/ Ελέγξτε τους απατεώνες της ΕΛΟΚ - STOP / Διακόψτε την παράνομη Σχολή Προπονητών - OVER

 

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Ευχαρίστως, με κλικ εδώ.)

(Και με κλικ εδώ παίρνετε σε pdf μόνο τις παρανομίες, καθαρές από φωτό και σχόλια, για τους δικηγόρους σας!)

 

 (Το παρόν άρθρο-δυναμίτης μαζί με τα συνημμένα του είναι περί τις 600 σελίδες Α4!)

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Διευθυντής της Πρώτης Σχολής Προπονητών των ΕΛΟΚ/ΓΓΑ!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ!!!

Όσοι αδικείστε από την ΕΛΟΚ ή/και από τη Σχολή Προπονητών ένας μόνο μπορεί να σας σώσει!
 Εμπειρία στο ειδικό θέμα του καράτε, νομικές συμβουλές και ομαδικές μηνύσεις και αγωγές!!!

 Αποδεικτικό αποστολής και λήψης email προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

 Αποδεικτικό αποστολής και λήψης email προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Αποδεικτικό ενημέρωσης της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης

 Ανάγνωση, ερμηνεία και ανάλυση του ανωτέρω email:

(διάβαζε αργά για να καταλάβεις!)

 

1) Αποστέλλεται από το "Ιδιαίτερο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης" (στη Βουλή των Ελλήνων) προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό την Παρασκευή 5/9/2014 και ώρα 15:22.

2) Αποτελεί μια μετά 4 ώρες προώθηση δικού μου email, από 5/9/14, 11:22, το οποίο ήταν η γνωστοποίηση από εμένα στην Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης όλων όσων καταγγέλλονταν στο επόμενο άρθρο μου και όσων συνδέονταν με αυτό:

 

 "26-8-14 Ενημέρωση: Καραμπινάτες Παρανομίες κατά την Ίδρυση

και Λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε!

 Στη διεύθυνση:   http://karate.gr/14elok/144140826.htm  

 Περσίδης "

 

 3) Το προωθημένο αυτό μήνυμα δεν ήταν "τυχαίο"! Έφερε ημερομηνία 5/9/14 και Αριθμό Πρωτοκόλλου 2665, πράγμα που σημαίνει ότι από τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης θα ζητηθεί απάντηση από τον Γιάννη Ανδριανό για την σύννομη διοικητική ρύθμιση των καταγγελλομένων.

4) Το προωθημένο αυτό μήνυμα δεν ήταν "τυφλό"! Είχε διαβαστεί επισταμένως το σχετικό άρθρο μου και άρα βρίσκονται εν γνώσει της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης όλα τα καταγγελλόμενα σημεία παρανομιών και της ΕΛΟΚ και της ΓΓΑ με ιδιαίτερη δε έμφαση ότι και των δύο η λειτουργία καταγγέλλεται ως "λειτουργία-μπουρδέλο"!!!

5) Το προωθημένο αυτό μήνυμα, και μάλιστα με την δήθεν διακριτική φράση "Σας προωθούμε το κάτωθι e-mail, για πιθανές ενέργειες στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας.", αποτελεί όνειδος για τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, αφού είναι γνώστης των άρθρων μου, διότι του λεει πεντακάθαρα:

α) "Πώς επιτρέπεις να εκτίθεται τόσο έντονα η υπηρεσία, που σου εμπιστεύθηκε η Κυβέρνηση?"

β) "Αν ο Πολίτης που καταγγέλλει για τέτοιας έκτασης παρανομίες την Υπηρεσία σου έχει άδικο, τότε σταμάτησέ τον νομικά!"

γ) "Αν, όμως, ο Πολίτης που καταγγέλλει για τέτοιας έκτασης παρανομίες την Υπηρεσία σου έχει δίκιο, τότε α) είσαι για τα μπάζα και β) διόρθωσε νόμιμα την κατάσταση, διότι όσο έχουμε μερικούς σαν κι εσένα, ο ... ΣΥΡΙΖΑ θα μας ... χώσει 7 γκολ από τα αποδυτήρια!!!"


Αναμένεται με αγωνία ποιο από τα επόμενα δύο ενδεχόμενα θα συμβεί:

α) Θα συμμορφωθεί η ΓΓΑ?   ή

β) Η "λειτουργία-μπουρδέλο" θα επεκταθεί και προς τα άνω???


Γνωρίζει ο πρωθυπουργός
αυτά που κάνετε εκεί στη ΓΓΑ???

 


Ο Yπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

ΓΓΑ  = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:


Special αφιέρωση σε όσους έπαιξαν ρόλο στη μη αναγνώριση της ΠΟΠΚ!

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!!

 Η  Βασική Καραμπινάτη Παρανομία  είναι το ότι τη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την “τρέχει” ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!!

Επομένως, η … Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ είναι μια κορυφαία και μακροχρόνια διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία, η οποία παράγει καθημερινά τεράστια ηθική και οικονομική ζημία στον Ελληνικό Λαό, και όταν πολλές φορές την αναφέρω ως “Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής” τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως και με μηνύσουν οι απλοί … Οίκοι Ανοχής επειδή τους προσβάλω!!!

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!


Επί πλέον των ανωτέρω, πώς τα καταφέρνουν αυτοί οι ακραία άχρηστοι πολιτικοί (!) και εκεί που υποτίθεται πως είχαν συγκροτήσει την παρωδία που ονομάζουν  Ελεγκτικό Συμβούλιο της ΓΓΑ για τον δήθεν έλεγχο των οικονομικών των αθλητικών ομοσπονδιών, ακόμα και σε αυτό το σημείο, τους ... παραιτήθηκαν οι ... Εφοριακοί που θα λάμβαναν μέρος στις ελεγκτικές επιτροπές και ... πάπαλαααα!!!


Γνωρίζει ο πρωθυπουργός
αυτά που κάνετε εκεί στην αμαρτωλή ΓΓΑ???

 ΕΛΟΚ και ΓΓΑ: Συμμορία Διαπλοκής!!!

 

 Ιδρύσατε μια παράνομη Σχολή Προπονητών Καράτε περίτρανο μνημείο διαφθοράς, διαπλοκής και ηλιθιότητας! Η αρχή της νομιμότητας επιβάλει να την κλείσετε και να την ιδρύσετε εξαρχής! Αλλά και πάλι, αν δεν με συμβουλευθείτε, πάλι μαλακίες θα κάνετε!!! Με τις πράξεις και τις παραλήψεις σας διασύρετε τον πρωθυπουργό και όλους όσους εργάζονται φιλότιμα και έντιμα για το καλό αυτού του τόπου!!!

Είναι περιττό να μου κάνετε μηνύσεις για τις αλήθειες που σας γράφω, διότι ναι μεν ο Κινέζος πρωθυπουργός είπε πως αν ... ξύσεις έναν Έλληνα από κάτω θα βρεις έναν Κινέζο, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι εκεί που με ... ξύνετε  εσείς ΔΕΝ υπάρχει κανένας Κινέζος!!!

 


 Ενημέρωση 15/9/2014 εδώ:  Κλήθηκαν επειγόντως από τον υφυπουργό Γιάννη Ανδριανό!

 

ΠΡΩΤΟΝ:  Την Πέμπτη και την Παρασκευή 11 και 12 του μηνός έστειλα δύο φορές με email το παρόν άρθρο σε όλες τις εφημερίδες και όλους τους βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων, ώστε να το ... εμπεδώσουν!!! Ανδριανέ ελέγχεσαι!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ:  Σάββατο και Κυριακή, 13 και 14 του μηνός, η Σχολή Προπονητών Καράτε συνέχισε την παράνομη λειτουργία της με τις ίδιες καραμπινάτες παρανομίες από τα λαμόγια των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!

ΤΡΙΤΟΝ:  Η Κοσμίδου παρακολούθησε προκλητική προς όλους τα μαθήματα και τις δύο αυτές ημέρες!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! Προφανώς έχει κάνει Αίτημα Θεραπείας για τις απουσίες της, ουσιαστικά για την απόλυτη απουσία της από τα μαθήματα!!! Αλλά δεν νοείται ως Αίτημα Θεραπείας η ανατροπή των προϋποθέσεων ή απαιτήσεων ή κριτηρίων επιλεκτικά για 1, 2, 3 άτομα!!!

ΤΕΤΑΡΤΟΝ:  Την Κυριακή ο Διεθυντής της Σχολής Χρήστος Μπουλούμπασης μετά το τέλος του μαθήματος ζήτησε από τους μαθητές "να μείνουν για λίγο όσοι έχουν πρόβλημα με τις απουσίες"! Έμειναν περί τους 150 (από τους 250) που είχαν πρόβλημα (!!!) να τον ακούσουν. Απευθυνόμενος τότε το "κουτσαβάκι" προς όσους είχαν υπερβεί το όριο των απουσιών τους κατά πληροφορίες είπε:

"Εμείς είχαμε πρόθεση να σας καλύψουμε, αλλά ανάμεσά σας υπάρχουν μερικοί "ρουφιάνοι" που κρατάγανε απουσιολόγιο και θα μας καρφώσουν! Αν φροντίσετε μεταξύ σας να τους βρήτε, τότε το συζητάμε!". Δηλαδή ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας και Διευθυντής της Σχολής απευθύνεται στους μαθητές της Σχολής για να βρουν και καρφώσουν τους "ρουφιάνους", ώστε να περάσουν οι ίδιοι παρά τις απουσίες τους!!!

"Παρουσία" στα μαθήματα της Σχολής Προπονητών σημαίνει "συμμετέχω" με μυαλό και σώμα και στα θεωρητικά και στα πρακτικά μαθήματα. Στα θεωρητικά το σώμα είναι παρόν και το πνεύμα συμμετέχει για να καταλαβαίνει και να μαθαίνει. Στα πρακτικά μαθήματα το πνεύμα προφανώς συμμετέχει και καθοδηγεί το σώμα να "συμμετέχει" επίσης σε κάθε άσκηση και να την αφομοιώνει.

Όταν οι ώρες είναι 80 για τα θεωρητικά και 120 για τα πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι τα πρακτικά, δηλαδή η εκμάθηση και εκτέλεση των ασκήσεων, έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα για τους μέλλοντες προπονητές του αθλήματος.

Όταν στα πρακτικά μαθήματα είναι μεν παρών κάποιος, αλλά παρακολουθεί χωρίς να συμμετέχει στις ασκήσεις για οποιονδήποτε λόγο, τότε σαφώς παραλείπεται το μεγαλύτερο μέρος της διδασκαλίας, πράγμα που ισοδυναμεί με το να είναι απών!

Συνεπώς, αν κάποιος για οποιονδήποτε λόγο δεν συμμετέχει στις ασκήσεις των πρακτικών μαθημάτων, αλλά τις κοιτάζει από μακριά, τότε είναι ΑΠΩΝ, και αν αυτές οι απουσίες υπερβαίνουν, κατά το νόμο, το 5% του συνόλου των διδακτικών ωρών, τότε αυτός ο κάποιος ΔΕΝ μπορεί να δώσει εξετάσεις!

Τα παραμύθια του τραυματισμού, της εγκυμοσύνης, της μεγάλης απόστασης, της δουλειάς και οποιασδήποτε άλλης ανώτερης βίας είναι ατύχημα για τον μαθητή, αλλά δυστυχώς κόβεται!

Το παραμύθι της "δεύτερης ευκαιρίας" με τους μετεξεταστέους είναι ηλίθιο, διότι μπερδεύουμε το σώβρακο με τη γραβάτα, αφού μετεξεταστέος είναι αυτός που παρακολούθησε ανελλιπώς μεν, αλλά απέτυχε στις εξετάσεις ή τις έχασε για κάποιο λόγο και του δίνεται η ευκαιρία δεύτερων εξετάσεων!

Τέλος, όταν ο διευθυντής της Σχολής Χρήστος Μπουλούμπασης δηλώνει ότι η ΕΛΟΚ (διότι αυτά δεν φθάνουν στην ΓΓΑ) είχε πρόθεση να καλύψει τις απουσίες όλων, τότε προφανώς είναι σαν να δηλώνει ότι διοικεί ένα ... μπουρδέλο, τι άλλο!!!

Χορεύετε τον χορό ... τσα-τσά???

Δεν μιλάμε για παράνομο, μιλάμε για μαφιόζο του πεζοδρομίου, που εξωθεί ως στυγνός, κυνικός και γνήσιος διαφθορέας συνειδήσεων όλους τους μαθητές της Σχολής να συμμετέχουν στη δική του ανικανότητα και παρανομία, διότι δική του θεσμική ευθύνη ήταν η ακριβής και απαρέγκλιτη τήρηση του παρουσιολόγιου, ώστε να καλυφθούν οι ίδιοι από την έλλειψη των παρουσιών τους και να καλυφθεί και ίδιος από την ανεύθυνη δουλειά του. Είναι ακριβώς το πρότυπο διαφθοράς συνειδήσεων με το οποίο λειτουργεί επί είκοσι χρόνια η ΕΛΟΚ: ελάτε να κάνουμε όλοι μαζί την παρανομία, ώστε να μην κινδυνεύω μόνος μου! Φυσικά η φιλοσοφία αυτή αντικατοπτρίζει τη διοίκηση του καράτε από το ΔΣ/ΕΛΟΚ! Και μόνο για αυτή τη συμπεριφορά ανακαλείται η Φίλαθλη Ιδιότητά του από την ΕΦΙΠ!

Αλλά επίσης η απόφαση ίδρυσης της Σχολής ΔΕΝ γράφει πουθενά για κάλυψη απουσιών ή επανάληψη μαθημάτων! Το μόνο που γράφει σαφέστατα είναι ότι όσοι υπερβαίνουν σε απουσίες το 5% των ωρών των μαθημάτων, δηλαδή τις 10 ώρες απουσιών στις 200 ώρες μαθημάτων, κόβονται αυτομάτως από τη Σχολή! Δηλαδή, ΔΕΝ δίνουν ούτε εξετάσεις! Αυτό και τίποτα άλλο! Κάθε άλλη πράξη των λαμόγιων της ΕΛΟΚ και της ΓΓΑ είναι παράνομη και καταπίπτει σε δικαστήριο!

ΠΕΜΠΤΟ:  Η Εμμανουέλα Γερολύμπου και ο Γιώργος Κοσμίδης κλήθηκαν επειγόντως από τον υφυπουργό Γιάννη Ανδριανό στη ΓΓΑ τη Δευτέρα 15/9/2014! Τι πρόκυψε άραγε?

Πήρε χαμπάρι ο Ανδριανός ότι η ΕΛΟΚ είναι κερδοφόρο μαγαζί του Γερόλυμπου, της γυναίκας του, του Μπουλούμπαση και των άλλων του ΔΣ/ΕΛΟΚ? Μπα, δε νομίζω! 

Πήρε χαμπάρι ο Ανδριανός ότι η Σχολή Προπονητών χωρίς Επιτροπή Διοίκησης ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ??? Μπα, δε νομίζω!

Πήρε χαμπάρι ο Ανδριανός ότι τον δουλεύουνε ψιλό γαζί με τα πλαστά πιστοποιητικά των υποψηφίων προπονητών και τις κομπίνες τους της εμπορευματοποίησης του διπλώματος προπονητή? Μπα, δε νομίζω!

Πήρε χαμπάρι ο Ανδριανός ότι ο Κοσμίδης απαίτησε να πάρει παρουσίες η κόρη του στις πρακτικές προπονήσεις της Σχολής χωρίς να συμμετέχει αφού ήταν έγκυος, η Γερολύμπου αντέδρασε, εκείνος της αγρίεψε και ο Γερόλυμπος του ρίχτηκε??? Δηλαδή, πλακώθηκαν ο Γερόλυμπος και ο Κοσμίδης, επειδή δεν δίνουνε δίπλωμα προπονητή και στην ... εγγόνα του Κοσμίδη??? Γιατί να μην δώσουνε, αφού η μαμά της έκανε και ... Αίτημα Θεραπείας!!!

Λέτε να παραπονέθηκε ο Κοσμίδης στον Ανδριανό για αυτό το πράγμα και ο Ανδριανός να καλεί την Γερολύμπου για να την ... συμμορφώσει, ώστε να ... συναινέσει στις παρουσίες της Ευδοξίας??? Πιθανό!!!

Μήπως έμαθε ο Ανδριανός ότι ο Κοσμίδης απείλησε ότι θα τα "ξεράσει όλα" για την ΕΛΟΚ και τη Σχολή Προπονητών? Μπα, δε νομίζω!

Τότε τι κατάλαβε ο μεγαλο-τσιφλικάς της Επιδαύρου (με κλικ εδώ) Γιάννης Ανδριανός και καλεί την Γερολύμπου και τον Κοσμίδη στη ΓΓΑ??? Είναι πολύ απλό: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!! Απλά καταλαβαίνει ότι έγινε ρεντίκολο στο πανελλήνιο με τη Σχολή Προπονητών Καράτε και ψάχνει να διορθώσει τα αδιόρθωτα!

Πάντως, η Ευδοξία Κοσμίδου έχει γίνει το Πρόσωπο της Επικαιρότητας για κάθε μέρα από τότε που άρχισε η Σχολή Προπονητών Καράτε (Ιούλιο μέχρι Οκτώβριο 2014), ενώ ο πατέρας της Γιώργος Κοσμίδης  πρώτα εκβίαζε από τη θέση του α) ως Α΄Αντιπρόεδρος του ΔΣ/ΕΛΟΚ, β) ως μέλος της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής και γ) ως διδάσκων, παρακαλώ, για να παίρνει παρουσίες η κόρη του χωρίς να συμμετέχει στα πρακτικά όσο ήταν έγκυος, και στη συνέχεια εκβίαζε "να μην ανοίξει το στόμα του" εναντίον της ΕΛΟΚ και της Σχολής πάλι για να γίνει δεκτή και να θεωρηθεί "παρούσα" η κόρη του όσο είναι λεχώνα, η οποία κόρη του, αφού διέκοψε ένα μήνα για να γεννήσει, πήγε το Σάββατο 13/9/14 και λιποθύμησε μάλιστα!!! Τι δεν καταλαβαίνετε????????

 

Και όλα αυτά, όταν ο ... βετεράνος Μάνος Δημητριάδης (του Ιδρύματος Καραμανλή, όπως και ο υφυπουργός Ανδριανός, όπως και ο υπουργός Τασούλας!!!) ούτε ... "έγκυος" επικαλείται, ούτε ... "λεχώνα" επικαλείται, αλλά δίνει σκληρό ρεσιτάλ ... "καναπέκα" στις προπονήσεις!!!!!!!!!  ’δικε Θεέ, γιατί τέτοιος ρατσισμός!!!

 

Οι μέχρι σήμερα 100 (?) καραμπινάτες παρανομίες κατά την ίδρυση και τη λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε διακρίνονται σε τέσσερις κατηγορίες:

Α – Στις παρανομίες πριν από την ίδρυση της Σχολής!

Β – Στις παρανομίες κατά την ίδρυση της Σχολής, δηλαδή στην απόφαση ίδρυσής της!

Γ – Στις παρανομίες κατά τη λειτουργία της Σχολής!

Δ – Στις παρανομίες των αποτελεσμάτων της Σχολής!


 A - Οι Παρανομίες πριν από την Ίδρυση της Σχολής Προπονητών Καράτε:

 

 Η ΕΛΟΚ είναι μια παράνομα λειτουργούσα Ομοσπονδία!

 

1) Τη Σχολή Προπονητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την “τρέχει” εν γνώσει της ΓΓΑ ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΟΚ, που ήδη έπρεπε να εκπέσει με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού! Παράνομο λόγω πολλαπλών παραβιάσεων της αθλητικής και φορολογικής νομοθεσίας, πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!! Συνεπώς, όλες οι αποφάσεις και της ΕΛΟΚ και της ΓΓΑ για την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε αποτελούν δέσμη πολλαπλών παρανομιών και άρα είναι νομικά άκυρες!!!

Οι επί σειρά ετών παραβιάσεις της αθλητικής και της φορολογικής νομοθεσίας από τα εκάστοτε μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ είναι αναρίθμητες! Από νοθευμένες εκλογές, λειτουργία παράνομων μη φορολογούμενων παρα-ομοσπονδιών, διοργανώσεις αγώνων και σεμιναρίων με κέρδη για τα μέλη και τους ευνοούμενους των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ μέχρι μίζες από προμήθειες υλικού (δεν υπάρχει Αρχείο Υλικού, κτλ.) και από τα ταξίδια των αθλητικών αποστολών στο εξωτερικό, και άλλα, περιγράφονται δε εκτενέστατα σε προηγούμενα άρθρα μου, που υπενθυμίζονται και εδώ:

17/2/2014 - Προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού:  Κύριε Ανδριανέ, πού πάνε τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων που δίνει επί είκοσι χρόνια η ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ για δημιουργία και συντήρηση ενός ιστότοπου με μηδενικό περιεχόμενο???

19/2/2014 Η πειθαρχική δίωξη και καταδίκη των Γ. Σανιώτη και Γ. Μπίκα απο τη ΔΕ/ΕΛΟΚ και η πανηγυρική τους αθώωση από το ΑΣΕΑΔ.

2/3/2014 -  ΕΛΟΚ-ΔΙΑΥΓΕΙΑ:  Ακόμα μια μεγαλειώδης Απάτη των Πολιτικών!

5/3/2014 -   ΕΛΟΚ-ΓΓΑ:  Η Πυραμίδα της Απάτης! Πώς η ΓΓΑ υποθάλπει μια εκτεταμένη φοροδιαφυγή!

10/3/2014 -  Σας φτύνουνε και λέτε … «βρέχει»! Εκτεταμένη ΝΟΘΕΙΑ στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε - ΕΛΟΚ!

19/3/2014 - Ο Καραγκιόζης … Βεζύρης!  Ποιοι Καραγκιόζηδες διοικούν τον Αθλητισμό της χώρας?

24/3/2014 -  "Φοροδιαφυγή Καράτε" υπό την ... "Αιγίδα" της Γ. Γ. Αθλητισμού!!!

31/3/2014 - Ο Πόλεμος για το Γάλα στην ΕΛΟΚ! Ποιοι Αρμέγουν τη … «Γελάδα» και Δουλεύουν την Ελλάδα!

3/4/2014 - Είναι πολλά τα λεφτά Γερόλυμπε!!! Οι Ύποπτοι Ετήσιοι  Απολογισμοί της ΕΛΟΚ: 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 και σύγκριση! Αδικαιολόγητα ποσά, ποαθλητικών αποστολών στο εξωτερικό) λλές ασάφειες, καμιά διευκρίνηση!

14/4/2014 - Είναι πολλά τα λεφτά Γερόλυμπε!!! Οι Ύποπτοι Ετήσιοι  Απολογισμοί της ΕΛΟΚ: 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 και σύγκριση! Αδικαιολόγητα ποσά, πολλές ασάφειες, καμιά διευκρίνηση! Μέρος Πρώτο - Μέρος Δεύτερο.

16/4/2014 - Kαταγγελία της ΕΛΟΚ στην Εφορία από γονείς αθλητών!!!

30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!

5/5/2014 - Καταγγελία της ΕΛΟΚ στη Εφορία και στο ΣΔΟΕ!!!

25/5/2014 - Με το “τέως” στο χέρι έχει μείνει ο μεγαλοπαράγοντας του διεθνούς καράτε Γιώργος Γερόλυμπος!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει τη σύννομη λειτουργία της ΕΛΟΚ!


Κοσμίδης,

Παράνομο μέλος τουΔΣ/ΕΛΟΚ, τελευταίος τροχός της άμαξας που σέρνει το ... καράβι!

Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

Παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ!

 

2) Επιπρόσθετα, οι Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου και ο Γιώργος Κοσμίδης, οι οποίοι με την απόφαση ίδρυσης της Σχολής Προπονητών ορίστηκαν ως εκπρόσωποι της ΕΛΟΚ στην Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής, είναι μέλη της εκπεστέας παράνομης διοίκησης της ΕΛΟΚ και επομένως κάθε συμμετοχή τους σε κάθε απόφαση της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής είναι εκ των προτέρων άκυρη!

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει τη σύννομη λειτουργία της ΕΛΟΚ!


3) Η ΓΓΑ ενημερωνόταν καθημερινά με emails για όλα αυτά από το karate.gr, όπως αποδεικνύεται από το άρθρο: "Δείξε το σεβασμό σου στον αντίπαλο με το ... Κινέζικο Μαρτύριο της Σταγόνας!"

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει τη σύννομη λειτουργία της ΕΛΟΚ!


 B - Οι παρανομίες κατά την ίδρυση της Σχολής Προπονητών Καράτε

βάσει της απόφασης 15768/28-5-2014 του Υφυπουργού Αθλητισμού!

 

Με την 15768/28-5-2014 Απόφαση (με κλικ εδώ) του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ιωάννη Ανδριανού, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1593Β/17.6.2014 ιδρύεται Σχολή Προπονητών Καράτε με τα επόμενα παράνομα χαρακτηριστικά:


 Η απόφαση βασίστηκε στην επόμενη αλληλογραφία μεταξύ ΓΓΑ και ΕΛΟΚ:

 

4) Εάν τα υπό (4) και (5) έγγραφα είναι αναληθή, τότε προκύπτει διαπλοκή μεταξύ ΕΛΟΚ και υπαλλήλων της ΓΓΑ και άρα τα έγγραφα αυτά πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα βάση του νόμου περί Διαύγειας στη δημόσια διοίκηση, πράγμα που δεν έχει γίνει και άρα εξ αυτού προκύπτει παρανομία! Οι σπουδαστές της Σχολής Προπονητών Καράτε και οι σύλλογοι από τους οποίους προέρχονται έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν το περιεχόμενο των ανωτέρω επιστολών υπό (4) και (5), ώστε να είναι βέβαιοι ότι δεν πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης από τις αμαρτωλές ΕΛΟΚ και ΓΓΑ! Υπάρχει το ενδεχόμενο με τις επιστολές αυτές η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ να εξαπατούν συλλόγους και αθλητές του καράτε ως προς τις προϋποθέσεις συμμετοχής!

5) Ποιές είναι οι κατά το (6) υπάρχουσες ανάγκες σε προπονητικό δυναμικό στο άθλημα? Πόσους ενεργούς συλλόγους έχει η ΕΛΟΚ, πόσοι προπονητές έχουν πτυχίο της ΓΓΑ και πόσοι από αυτούς απασχολούνται με νόμιμες συμβάσεις σε συλλόγους? Αν αυτά δεν απαντηθούν δημοσίως, τότε η λειτουργία της Σχολής με 250 € συμμετοχή κατ’ άτομο και περί τα 250 άτομα συμμετέχοντες αποτελεί καραμπινάτη αρπαχτή του ΔΣ/ΕΛΟΚ με την συνενοχή της αμαρτωλής ΓΓΑ! Κοινώς ΔΙΑΠΛΟΚΑΡΑ!!! Από όσα είναι γνωστά οι ενεργοί σύλλογοι της ΕΛΟΚ είναι 100 (ψηφίζουν 80) και οι μέχρι πριν από τη Σχολή προπονητές με δίπλωμα ΓΓΑ είναι 200!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και οργάνωση της Σχολής Προπονητών Καράτε!


Βεβαίως δεν λείπει και η απόφαση συγκρότησης της σχετικής αρμόδιας επιτροπής διοίκησης κατά την πάγια στρατηγική της ΓΓΑ διάχυσης των ευθυνών, η αποτελεσματικότητα της οποίας αποδίδεται με το γνωστό ρητό: "Αν θέλεις την καλύτερη ζωγραφιά για μια καμήλα, βάλε μια ... επιτροπή να ζωγραφίσει ένα ... άλογο"! Αυτό και έκαναν!

Και η απόφαση ορίζει:

Κοσμίδης,

Παράνομο μέλος της Επιτρ. Διοίκ. της Σχολής.

τελευταίος τροχός της άμαξας που σέρνει το ... καράβι!

 

Γερολύμπου

Αναπληρώτρια Πρόεδρος.

Παράνομο μέλος της Επιτρ. Διοίκ. της Σχολής.

6) Οι Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου και ο Γιώργος Κοσμίδης είναι μέλη της εκπεστέας παράνομης διοίκησης της ΕΛΟΚ και επομένως κάθε συμμετοχή τους σε κάθε απόφαση της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής είναι εκ των προτέρων άκυρη!

7) Ο Γιώργος Κοσμίδης είναι μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ, αρχηγός του στυλ Κυόκουνσιν του καράτε, έχει αναπτύξει παράνομη οργάνωση  του στυλ αυτού με σεμινάρια και αγώνες με οικονομικά οφέλη αδήλωτα στην εφορία, ενώ στη Σχολή Προπονητών ήταν υποψήφια και η κόρη του Ευδοξία Κοσμίδου πράγμα που καθιστά ασυμβίβαστο τον ορισμό του Κοσμίδη ως μέλους της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής! Καραμπινάτη απόδειξη αυτής της ασυμβατότητας ήταν το τεράστιο θέμα που προέκυψε με την επιμονή του Κοσμίδη να απαιτεί να παίρνει παρουσίες η κόρη του στα πρακτικά μαθήματα της Σχολής, ενώ είναι έγκυος στον έβδομο μήνα της!!!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και οργάνωση της Σχολής Προπονητών Καράτε!


Η απόφαση ορίζει:

 

Γιώργος Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ"

Ο κορυφαίος ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ !!!

Μπουλούμπασης

Πρόεδρος,

Παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και της Επιτρ. Διοίκ. της Σχολής!

 

8) Ο οριζόμενος ως Διευθυντής της Σχολής Χρήστος Μπουλούμπασης, πρόεδρος της ΕΛΟΚ, είναι παράνομος,  διότι δεν είναι τίποτα άλλο από ένας στυγνός επιχειρηματίας του καράτε, που εκμεταλλεύεται την ομοσπονδία. Αρχηγός της παρα-ομοσπονδίας του Γουάντο-ρύου καράτε διοργανώνει σεμινάρια και αγώνες της οργάνωσης καράτε, που διευθύνει υπό μορφή άτυπης και φορολογικά αδήλωτης οργάνωσης, πάντα με οικονομικά οφέλη, ενώ ταυτόχρονα διδάσκει στο σύλλογό του χωρίς σύμβαση εργασίας! Όλα αυτά με την παρότρυνση, βοήθεια και κάλυψη του Γιώργου Γερόλυμπου, ... Γενικού Δικτάτορα της ΕΛΟΚ!!! Συνεπώς, ο Χρήστος Μπουλούμπασης παραβιάζει προκλητικά επί σειρά ετών και την αθλητική και την φορολογική νομοθεσία!!!

Τον παράνομο αυτόν και κρυφό επιχειρηματία η ΕΛΟΚ πρότεινε και η ΓΓΑ αποδέχθηκε ως Διευθυντή της Σχολής Προπονητών!

Από την άλλη μεριά δεν έχει αποδειχθεί (με βιογραφικό του ίσως) ότι ο Μπουλούμπασης έχει τις γνώσεις και την φαιά ουσία να οργανώσει το πρόγραμμα σπουδών μιας τέτοιας σχολής! Συνεπώς, υπάρχει ένα κρυπτόμενο πρόσωπο, που κινεί όλα τα νήματα και αυτό είναι ο «Δικτάτορας της ΕΛΟΚ» Γιώργος Γερόλυμπος! ’ρα είναι αυτονόητο το συμπέρασμα ότι ο Γερόλυμπος διοικεί και το πιόνι Μπουλούμπασης υπογράφει! Γι' αυτό είναι ο Γερόλυμπος από το πρωί μέχρι το βράδυ στις αίθουσες της Σχολής παρόλο που δεν είναι ενεργό μέλος της ΕΛΟΚ και έχει τιμωρηθεί από την Παγκόσμια και για χάρη του παραμένει η ΕΛΟΚ εκτός Βαλκανικής!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε!


Η απόφαση ορίζει:

ενώ το άρθρο 78 παρ. 2 του Ν. 4170/11.07.2013, ΦΕΚ 163/Α΄/12.07.2013 ορίζει τα επόμενα:

Επίσης, η απόφαση ορίζει:

9) Η πρώτη παράγραφος της τελευταίας ενότητας είναι απαράδεκτη και παράνομη! Η παράγραφος αυτή εξασφαλίζει μια απόλυτη εξουσία στην ΕΛΟΚ να ευνοήσει, να αδικήσει και να τρομοκρατήσει τους αθλητές και τους συλλόγους!!! Ιδίως όταν μέλη της διοίκησης της ΕΛΟΚ έχουν άμεσα προσωπικά οικονομικά συμφέροντα με τη λειτουργία και τα αποτελέσματα της Σχολής!  Και την ηλίθια αυτή παράγραφο εσείς της ΓΓΑ την κάνατε νόμο του κράτους! Ε, τι να σας πει κανείς! Είσαστε και εσείς ηλίθιοι! Αυτονόητα παρέχετε ακόμα ένα εργαλείο προς όλες τις ομοσπονδίες με φιλοκυβερνητικές διοικήσεις να λιανίσουνε τους αντιπάλους τους και να εισπράξουν παράνομα χρήματα από συλλόγους και προπονητές!!!

Με την ανωτέρω παράγραφο, προφανώς διαστρεβλώνεται η ισότιμη και αντικειμενική αντιμετώπιση όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων σπουδαστών, πράγμα που καθιστά αντικειμενικά αντισυνταγματική αυτή την παράγραφο. Είναι προφανές ότι η ΕΛΟΚ είχε τη δυνατότητα να συγκεντρώσει εκ των προτέρων όλους τους "ευνοούμενους υποψηφίους" και να προσαρμόσει τις προϋποθέσεις στα προσόντα τους, πράγμα που φυσικά και έκανε! Η Απόφαση όμως έχει ήδη δημοσιευτεί σε ΦΕΚ και αποτελεί νόμο του κράτους! Κάθε ένας που ΔΕΝ πληροί τις προϋποθέσεις ΔΕΝ μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα της Σχολής! Εδώ εμφανίζεται πάλι η ΕΛΟΚ να έχει τη δυνατότητα να δεχθεί "ελαστικά" ή και πλαστά πιστοποιητικά από δικούς της ευνοούμενους, ενώ μπορεί να "κόψει" τη συμμετοχή αντιφρονούντων για ψήλου πήδημα!

Συνεπώς, παρανόμως και κατά παράβαση καθήκοντος η ΓΓΑ δεν επέβλεψε στις γενικές και ειδικές προϋποθέσεις συμμετοχής στη Σχολή.

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε, αλλά και ειδικότερα η Επιτροπή Διοίκησης, που δήθεν ήλεγξε τα δικαιολογητικά των υποψηφίων!


Η απόφαση ορίζει:

(Στα ανωτέρω, το (Β) μάλλον θα έπρεπε να είναι "κριτήριο" και όχι "προσόν"!)

 

10) Το (Β) είναι προφανέστατα αντιαθλητικό, επικίνδυνο, παράνομο και αντισυνταγματικό για τους επόμενους λόγους:

10.1) Απαιτείται ηλικία τουλάχιστον 23 ετών και σε συνδυασμό με το (1) “κάτοχοι μαύρης ζώνης 1 νταν ΕΛΟΚ” «δίνει» δυνατότητα διπλώματος εμπειρικού προπονητή σε παιδάκια που βρίσκονται στα πρώτα βήματα της αθλητικής τους καριέρας, διότι μόλις έχουν συμπληρώσει 2-3 χρόνια προπόνησης στο άθλημα και ΔΕΝ έχουν καμιά εμπειρία. Δεν μπορεί ένας γονιός να εμπιστευτεί το παιδί του σε έναν τόσο νέο “προπονητή” με μηδενική πείρα! Αν συμβεί ένας θάνατος αθλητή, ό μη γέννητο, στην προπόνηση ενός τέτοιου προπονητή, τότε θα έχουμε καραμπινάτο ποινικό αδίκημα για τη διοίκηση της ΕΛΟΚ που έθεσε αυτή την προϋπόθεση, αλλά και για τη κυρίες της ΓΓΑ της διοίκησης της Σχολής που την δέχθηκαν!!! Και θα είμαι ο πρώτος που θα σας μηνύσει όλους, διότι εντοπίζω εδώ ακριβώς την ήδη διαπραχθείσα παρανομία σας!

Ταυτόχρονα, η μικρή ανωτέρω ηλικία δημιουργεί συνθήκες εμπορευματοποίησης από τους διοικούντες την ΕΛΟΚ του διπλώματος του εμπειρικού προπονητή. Δηλαδή, δέκα μέρες πριν από την έναρξη της Σχολής οπωσδήποτε μερικοί "δάσκαλοι" πήραν τους καφεζωνάδες τους και τους έδωσαν μαύρη ζώνη 1 νταν για να τους βάλουν στη Σχολή Προπονητών, πάντα με το αζημίωτο βέβαια! Στα ανωτέρω ας τονίσω σαν δεδομένο ότι οι πρωταθλητές των πανελλήνιων αγώνων είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και έχουν 2-3-4 νταν! Δηλαδή έχουν ήδη κατά πολύ ανώτερα προσόντα, ενώ είναι απλοί αθλητές!

Επί πλέον των ανωτέρω, κατά τη λειτουργία της Σχολής δημιουργήθηκε και η απάτη της λεγόμενης "Αίτησης Θεραπείας", η οποία αποτελεί εναλλακτικό τρόπο να γίνει δεκτός υποψήφιος που απορρίπτεται βάσει των προϋποθέσεων!!!

Συνεπώς, είναι βέβαιο ότι με τον περιορισμό (Β) οι ΕΛΟΚ και ΓΓΑ ευνόησαν με ευκαιριακά νταν ή/και με Αιτήσεις Θεραπείας τους δικούς τους και εμπόδισαν πολλούς αντιφρονούντες προς το ΔΣ/ΕΛΟΚ να συμμετέχουν στη Σχολή Προπονητών.

10.2) Το (Β) είναι επίσης αντισυνταγματικό διότι αποκλείει την ισότιμη πρόσβαση στη Σχολή Προπονητών σε όσους είναι άνω των 50 χρόνων! Είναι προφανώς ηλίθιο να αποκλείονται οι άνω των 50 ετών, αφού πολλά γυμναστήρια ήδη έχουν επαγγελματίες προπονητές άνω των 50 ετών, ενώ όλοι οι αυτοαποκαλούμενοι "προπονητές των προπονητών" και "προπονητές των πρωταθλητών", αλλά και παράνομα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ Μπουλούμπασης, Κοσμίδης, Βόβλας, Πάσης, όλοι οι διδάσκοντες στη Σχολή κτλ. κτλ., εκτός από παράνομοι είναι και εξηντάρηδες! Αυτό και μόνο αποτελεί αιτία ακύρωσης της Σχολής!!!

Και να προστεθεί σε αυτά ότι λόγω της πλήρους ανικανότητας της ΓΓΑ και της ΕΛΟΚ επί 12 χρόνια δεν είχε λειτουργήσει σχολή προπονητών καράτε! Συνεπώς, αυτά τα 12 χρόνια δεκάδες προπονητές πέρασαν το σημερινό όριο των 50 ετών διδάσκοντας καθημερινά καράτε και άρα το όριο των 50 ετών στην ουσία γίνεται για αυτούς όριο των 50 - 12 = 38 ετών!

Τώρα ξαφνικά ο Γερόλυμπος και τα τσιράκια του πετάνε όλους αυτούς έξω από το καράτε? Οι περισσότεροι από αυτούς γνωρίζουν από πρώτο χέρι τον Γερόλυμπο και τις ταρζανιές του και δεν τον πάνε με τίποτα, γι' αυτό και τους ξεκόβει από το καράτε? Τις απάτες της ΕΛΟΚ δεν τις βλέπουν οι άσχετες υπάλληλοι της ΓΓΑ, που ανέλαβαν τη διοίκηση της σχολής???

Συνεπώς, είναι βέβαιο ότι με τον περιορισμό (Β) οι ΕΛΟΚ και ΓΓΑ ευνόησαν με σιωπηρή αποδοχή ή/και με Αιτήσεις Θεραπείας τους δικούς τους άνω των 50 ετών και εμπόδισαν πολλούς αντιφρονούντες προς το ΔΣ/ΕΛΟΚ άνω των 50 ετών να συμμετέχουν στη Σχολή Προπονητών.

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε, αλλά και ειδικότερα η Επιτροπή Διοίκησης, που δήθεν ήλεγξε τα δικαιολογητικά των υποψηφίων!


11) Στο (Γ) ζητείται απολυτήριο Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου ή ισότιμο! Γιατί? Θα διδάξουν ορθογραφία και έκθεση?

Για ρωτήστε τον διευθυντή της σχολής και τους διδάσκοντες τα πρακτικά μαθήματα: έχουν όλοι απολυτήριο Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου ή ισότιμο? Αν δεν έχουν όλοι, τότε πώς θέλουν απαραίτητα απολυτήριο από τους μαθητές? Υπάρχουν δεκάδες αθλητές καράτε με απλή βασική εκπαίδευση πολύ καλύτεροι από πολλούς με διδακτορικά, επειδή έχουν ταλέντο, έχουν δώσει περισσότερο χρόνο ή αγαπάνε περισσότερο το άθλημα! Γιατί θα πρέπει να τους θάψετε στερώντας τους μια εξέλιξη που θα ήθελαν και θα απέδιδαν περισσότερο από πολλούς άλλους! Και γιατί θα πρέπει να στερήσετε το ίδιο το άθλημα από την προσφορά τους? Επειδή το θέλουν ο Γερόλυμπος και τα τσιράκια του???

Τέλος επ' αυτού, οι ήδη υπάρχοντες προπονητές Β΄κατηγορίας ΔΕΝ έχουν όλοι απολυτήριο λυκείου και μερικοί τέτοιοι "μπουμπούνες" διδάσκουν στη Σχολή μάλιστα!!!

Χωρίς αμφιβολία δε με τον περιορισμό (Γ) οι ΕΛΟΚ και ΓΓΑ ευνόησαν με σιωπηρή αποδοχή ή/και με Αιτήσεις Θεραπείας τους δικούς τους χωρίς απολυτήριο λυκείου ή ισότιμο και εμπόδισαν πολλούς αντιφρονούντες προς το ΔΣ/ΕΛΟΚ χωρίς απολυτήριο λυκείου ή ισότιμο να συμμετέχουν στη Σχολή Προπονητών.

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε, αλλά και ειδικότερα η Επιτροπή Διοίκησης, που δήθεν ήλεγξε τα δικαιολογητικά των υποψηφίων!


12) Στις προϋποθέσεις προστίθενται και οι επόμενες υπό μορφή κριτηρίων:

12.1) Στο (1) ζητείται οι υποψήφιοι να έχουν το πρώτο νταν ΕΛΟΚ!

Θα πρέπει να ελεγχθεί πόσους αθλητές πέρασαν οι διοικούντες την ΕΛΟΚ από εξετάσεις (κρυφές ή φανερές) και έβαλαν να πληρώσουν για πρώτο νταν ΕΛΟΚ το τελευταίο διάστημα με κερασάκι τη σχολή προπονητών, αφού πρώτα βέβαια τους έβαλαν να πληρώσουν για το ίδιο νταν στα στυλ κατά τη γνωστή απάτη "πρώτα πάρε το νταν του στυλ και μετά δίνεις στην ΕΛΟΚ"! Προφανώς, λοιπόν, και για αυτό το λόγο μπήκε το πρώτο νταν ως ελάχιστο! Για να αυγατίσουν τα 250άρια και τις εξετάσεις για πρώτα νταν!!! Μιλάμε για πρωτοφανή απάτη από τον Γερόλυμπο και τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ, οι οποίοι απομυζούν συλλόγους, αθλητές και γονείς αθλητών κατά τον πλέον επαχθή και προκλητικό τρόπο!!!

ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ:  Από την άλλη μεριά, η ΕΛΟΚ ΔΕΝ έχει νταν, διότι ΔΕΝ έχει στυλ! Εξ ορισμού η Παγκόσμια στην οποία ανήκει δέχεται όλα τα στυλ όπως και να είναι αυτά και άρα ΔΕΝ υπάρχει η ιεραρχία των νταν!!! Πώς ζητάνε νταν ΕΛΟΚ ως κριτήριο αυτοί οι απατεώνες??? Αυτό το βασικό χαρακτηριστικό του αθλήματος του Καράτε ΔΕΝ το γνωρίζουν οι άχρηστοι της ΓΓΑ!!!

Συνεπώς, αυτό το κριτήριο αποτελεί μια τεράστια απάτη, την οποία χρησιμοποιεί επί χρόνια η ΕΛΟΚ για να αρμέγει αθλητές και συλλόγους!!!

Για τις εκτεταμένες παρανομίες του όλο το ΔΣ/ΕΛΟΚ πρέπει να μπει φυλακή!!!

Επιπρόσθετα, υπάρχουν δεκάδες ομοσπονδίες καράτε διεθνώς με διπλώματα ανώτερα της ΕΛΟΚ σε στάνταρ ποιότητας και άρα, αν η ΕΛΟΚ είχε νταν, τότε θα έπρεπε να είχε πίνακα ομοσπονδιών, των οποίων αναγνωρίζει τα διπλώματά τους! Εδώ αυτό γίνεται για όλη την ακαδημαϊκή εκπαίδευση σχολών και πανεπιστημίων και η ΕΛΟΚ αποτελεί το απάνθισμα των "κοινωνικών σπουδών", ώστε να μην υπάρχουν άλλα ισότιμα πτυχία με τα δικά της σε όλο τον κόσμο??? Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε???

Συνεπώς, είναι βέβαιο ότι η ΕΛΟΚ και κυρίως τα μέλη του ΔΣ που διοικούν τις παράνομες παρα-ομοσπονδίες, και ο Γερόλυμπος φυσικά και πάντα, έδωσαν ευκαιριακά διπλώματα την τελευταία στιγμή σε πολλούς νέους για να τους "πουλήσουν" την συμμετοχή τους στη Σχολή Προπονητών!!!

 

12.2) Στο (2) ζητείται οι υποψήφιοι να έχουν βεβαίωση της ΕΛΟΚ ότι έχουν τουλάχιστον 5ετή ενεργή συμμετοχή σε ενεργό σύλλογο της ΕΛΟΚ!

Αυτό αποτελεί ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!! Έχουν ξεφύγει πλέον από το περιβάλλον της έστω και στυγνής εκμετάλλευσης του αθλήματος και της ομοσπονδίας και έχουν περάσει σε στρατηγική τρομοκρατικής εξάρτησης! Και μόνο αυτό αποδεικνύει την επιδίωξη πλήρους εξάρτησης των υποψηφίων και των συλλόγων τους από την ΕΛΟΚ και τον Γερόλυμπο και νομικά μπορεί να αποτελέσει αρκετό σημείο αναφοράς για ακύρωση της σχολής λόγω μη αντικειμενικών αλλά ελεγχόμενων όρων συμμετοχής! Πώς μπορεί να πιστοποιεί η ΕΛΟΚ τέτοια συμμετοχή, αφού βάσει του αθλητικού νόμου ένας σύλλογος (και άρα τα μέλη του), που εγγράφηκε σε αυτήν πριν ένα μήνα, και δεν τον γνώριζε από πριν η ΕΛΟΚ, βάσει του αθλητικού νόμου, έχει ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με ένα σύλλογο που είναι είκοσι χρόνια μέλος της? Επιπρόσθετα, με τον στόχο που έχουν τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ να αυξάνουν τους "υποτελείς" τους, είναι βέβαιο ότι τις τελευταίες μέρες πριν από την έναρξη της Σχολής οπωσδήποτε θα εισέρευσαν νέοι σύλλογοι στην ΕΛΟΚ με στόχο τη συμμετοχή στη Σχολή Προπονητών των ιδιοκτητών τους με καραμπινάτη ψευδή και πλαστή την ανωτέρω βεβαίωση της "πενταετούς συμμετοχής στο άθλημα" από την ΕΛΟΚ! Συνεπώς, το κριτήριο αυτό αντίκειται στον αθλητικό νόμο 2725/1999.

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι όλες αυτές οι βεβαιώσεις αποτελούν μέσο "υποδούλωσης" των ενδιαφερομένων στους διοικούντες την ΕΛΟΚ, ενώ οι μισές από αυτές τις βεβαιώσεις είναι παράνομες και πλαστές είτε απευθείας είτε μέσω αιτήσεων θεραπείας!!!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε, αλλά και ειδικότερα η Επιτροπή Διοίκησης, που δήθεν ήλεγξε τα δικαιολογητικά των υποψηφίων!


Η απόφαση ορίζει:

13) Το (3) και εν μέρει το (6) είναι απαράδεκτα και αποτελούν λόγους ακύρωσης της Σχολής, όπως περιγράφηκε πιο πάνω!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε, αλλά και ειδικότερα η Επιτροπή Διοίκησης, που δήθεν ήλεγξε τα δικαιολογητικά των υποψηφίων!


Γ – Οι παρανομίες κατά τη λειτουργία της Σχολής!

Αυτές χωρίζονται:

Γ1 - Στις παρανομίες της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής!

Γ2 - Στις παρανομίες υπέρ των ευνοούμενων υποψηφίων!

Γ3 - Στις παρανομίες κατά των αδικούμενων υποψηφίων!

Γ4 - Στις παρανομίες που διαπράττουν οι διδάσκοντες!


Γ1 - Οι παρανομίες της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής!

Γιώργος Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ"

Ο κορυφαίος ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ !!!

 

14) Πρώτη και κύρια παρανομία και ερώτημα προς τη ΓΓΑ είναι: Τι δουλειά έχει ο δικτάτορας της ΕΛΟΚ Γιώργος Γερόλυμπος, εν γνώση της ΓΓΑ, χωρίς να έχει καμιά θεσμική θέση στο ΔΣ της ΕΛΟΚ, να κάνει τις συνεννοήσεις για τη λειτουργία της Σχολής και τι δουλειά έχει να παρευρίσκεται στους χώρους της λειτουργίας της Σχολής καθ' όλες τις ώρες λειτουργίας της, να ειβλέπει τη λειτουργία της και να απειλεί με απόρριψη όσους αυτός δεν κάνει κέφι???

Συνεπώς ο Γερόλυμπος "Εισηγείται", "Έχει την ευθύνη", "Τροποποιεί", "Ασκεί πειθαρχική εξουσία", "Υποβάλλει πίνακα αποτελεσμάτων", κτλ. κρυπτόμενος πίσω από τα ονόματα των αχυρανθρώπων του. Τουτέστιν “τρομοκρατεί”! Δηλαδή η Σχολή Προπονητών Καράτε αποτελεί μια πλήρως διαστρεβλωμένη και παράνομη κατάσταση υπό τον δικτάτορα της ΕΛΟΚ Γιώργο Γερόλυμπο εν γνώση της διαπλεκομένης με αυτόν Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!!!

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.

15) Ξαναδίνουμε τον διορισμό της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής, ώστε να εντοπίσουμε τις παραβιάσεις του νόμου:

Η Πρόεδρος της Σχολής και υπάλληλος της ΓΓΑ κα Αθηνά-Ευαγγελία Αξαρλή έδωσε την οριστική παραίτησή της, προκειμένου να συνταξιοδοτηθεί, στη ΓΓΑ την Πέμπτη, 30-7-2014, και άρα αυτομάτως τέθηκε εκτός υπηρεσίας και δεν είχε κανένα δικαίωμα ανάμειξης σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της Σχολής μετά την ημερομηνία αυτή, διότι προφανώς δεν ήταν πλέον υπάλληλος της ΓΓΑ. Παρ’ όλα αυτά η κα Αξαρλή, την Δευτέρα 4-8-2014:

15.1)  συγκάλεσε παρανόμως συνεδρίαση της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής ως πρόεδρός της, αντιποιούμενη ασυνείδητα την ιδιότητα της υπαλλήλου της ΓΓΑ,

15.2)  πραγματοποίησε παρανόμως τη συνεδρίαση αυτή, αντιποιούμενη ασυνείδητα την ιδιότητα της υπαλλήλου της ΓΓΑ, και

15.3)  αντιποιούμενη επίσης ασυνείδητα την ιδιότητα της υπαλλήλου της ΓΓΑ, τιμώρησε παρανόμως, βασισμένη σε ψευδείς κατηγορίες του ψευδομάρτυρα Παναγιώτη Χονδροματίδη, μέλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ και διδάσκοντα στη Σχολή, τον μαθητή της Σχολής Γιώργο Πελέκη «κατά παραγγελία του Γερόλυμπου και της ΕΛΟΚ» με δύο ημέρες αποβολή από τα μαθήματα της Σχολής γνωρίζοντας ότι με την τιμωρία αυτή ο Γιώργος Πελέκης έχανε το δικαίωμα παρακολούθησης της Σχολής, διότι και μόνο με τις απουσίες αυτών των δύο ημερών υπερέβαινε το όριο του 5% των απουσιών!!! Έτσι, ο Πελέκης έχανε άδικα τη Σχολή και τα 250 ευρώ!

Αν ο Πελέκης απορριφθεί: μήνυση και αγωγή! Αν ο Πελέκης περάσει, πάλι μήνυση και αγωγή!!!

Μέχρι σήμερα 8/9/2014 και παρά την επίμονη απαίτηση του Πελέκη να πάρει την σχετική με την τιμωρία του Απόφαση της Επιτροπής Διοίκησης κανείς δεν του την έχει δώσει, διότι προφανώς κανείς δεν την υπογράφει, διότι προφανώς είναι παράνομη! Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι τα Λαμόγια των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ ομολογούν τις Παρανομίες τους, ως γαϊδούρια όρθια που είναι!!!

 

15.4) Στις 2/9/2014 αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του Facebook η αριστερή πληροφόρηση από κάποιον "καλά πληροφορημένο"! Αν αυτή είναι σωστή, τότε παρατηρούμε:

α) ότι ο αντικαταστάτης της Αθηνάς Αξαρλή είναι ο ... Δημήτρης (?) !

β) Ο Δημήτρης αυτός δεν διορίστηκε ακόμα νομίμως με απόφαση του Υφυπουργού δημοσιευμένη σε ΦΕΚ, όπως η Αξαρλή, και γνωστοποιούμενη προς όλους τους Έλληνες, μέσω Διαύγειας, αλλά "ανέλαβε", άρα έσκαψε ... λαγούμι και την αντικατέστησε υπογείως ωσάν αρουραίος! Πώς διέρρευσε αυτή η πληροφορία μόνο προς τον KARATE NEWS?

γ) Ο Δημήτρης "Αρουραίος" (προσωρινό μέχρι να βγει το ΦΕΚ) ... παίζει καρπαζιές (κολλητάρια) με τον "KARATE NEWS", αφού ο δεύτερος τον αποκαλεί με οικειότητα "Δημήτρη" και του εύχεται και "καλή δύναμη, καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα", δηλαδή ... "σιδηροκέφαλος",

δ) Η είδηση, όμως, περί τον διορισμό του "Δημήτρη" είναι άκυρη μέχρι να βγει το ΦΕΚ!

ε) Αν και όταν βγει το ΦΕΚ, τότε αυτόματα το karate.gr δικαιώνεται στο ότι: α) η Σχολή λειτουργούσε και λειτουργεί παράνομα από την 31/7/2014, που παραιτήθηκε η Αξαρλή μέχρι την ημέρα που θα βγει το ΦΕΚ με τον αντικαταστάτη της (Σεπτέμβριο), και β) στη συνεδρίαση της 4/8/2014 της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής υπό την ήδη παραιτημένη πρόεδρό της Αθηνά Αξαρλή, με μόνο θέμα την τιμωρία του Πελέκη, όλοι οι συμμετέχοντες ... παίζανε το πουλί τους!!! (Χάσαμε θέαμα!!!)

ζ) Αλλά ακόμα και στο ότι η Σχολή λειτουργούσε "ακέφαλα" κάνει λάθος ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα KARATE NEWS, αφού όλοι μας ξέρουμε ότι η Σχολή λειτουργεί τελείως "ανεγκέφαλα"!!!

η) Ο KARATE NEWS επικροτεί την παράνομη ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε και συμφωνεί με τις αδικίες που έχουν γίνει???

θ) Αν δεν κάνουμε αυστηρή κριτική πρώτα στον ίδιο μας τον εαυτό, τότε δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε στους άλλους και ήδη έχουμε χάσει τη μπάλα!!!

 

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, αποδεικνύεται παράνομη η ΓΓΑ, διότι ο νόμος περί διαφάνειας στη δημόσια διοίκηση ορίζει:

 

 

Παρά, λοιπόν, τον παράνομο διορισμό του, ευχόμαστε και εμείς στον Δημήτρη Αρουραίο: "ΣΙΔΗΡΟΚΕΦΑΛΟΣ"!!! Και επειδή τόσο ανθεκτικό ... σίδερο, που να αντέχει την κριτική του Περσίδη, δεν υπάρχει, κλείσε τη Σχολή και ίδρυσέ την από την αρχή!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.


16) Στις αρμοδιότητες του Διευθυντή της Σχολής, πιο πάνω, ορίζεται ότι ο Διευθυντής της Σχολής «Ασκεί πειθαρχική εξουσία και έχει το δικαίωμα επιβολής κυρώσεων κατά περίπτωση.» Επίσης, στις Υποχρεώσεις των Σπουδαστών πιο κάτω αναφέρεται σαφώς ότι «2. Κάθε παράβαση των υποχρεώσεων των σπουδαστών που παρακολουθούν τη Σχολή , συνεπάγεται την επιβολή σχετικών κυρώσεων από το διευθυντή της

Συνεπώς, η επιβολή κυρώσεων ΔΕΝ ανήκει στις αρμοδιότητες της Επιτροπής Διοίκησης, αλλά σε εκείνες του Διευθυντή της Σχολής και άρα για ακόμα ένα λόγο η συνεδρίαση της Επιτροπής Διοίκησης και η τιμωρία του Γιώργου Πελέκη από αυτήν ήταν παράνομες και άρα άκυρες!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε,


17) Όπως ελέχθη πιο πάνω, η πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης Αθηνά Αξαρλή τέθηκε αυτοβούλως εκτός ΓΓΑ την Πέμπτη 31-7-2014! Τι σημαίνει αυτό πανηλίθιοι? Σημαίνει ότι αυτομάτως έπαψε να ικανοποιείται η Απόφαση Ίδρυσης της Σχολής Προπονητών, διότι έπαψε να υπάρχει νόμιμη Επιτροπή Διοίκησης με τρία μέλη από τη ΓΓΑ και δύο από την ΕΛΟΚ! Συνεπώς η Σχολή έπαψε να λειτουργεί νόμιμα την 1-8-2014 και θα επαναλειτουργήσει νόμιμα μόνον όταν δημοσιευτεί στο ΦΕΚ το όνομα του αντικαταστάτη της Αξαρλή! Κάθε αντίθετη ενέργεια από την διακοπή της Σχολής είναι παράνομη και άκυρη, όποιοι και αν θίγονται! Πολύ-πολύ κακώς έγιναν μαθήματα τις επόμενες μέρες, τα οποία είναι και άκυρα! Αυτά τώρα θα χρησιμοποιηθούν εκβιαστικά για λύσεις πάλι παράνομες! Κάθε μεσοβέζικη λύση της ΓΓΑ να καλύψει τις λαμογιές και τις βλακείες της (διότι αυτή εποπτεύει τον αθλητισμό και έπρεπε να είχε προνοήσει για κάθε ενδεχόμενο!!!) την αποδεικνύει αυτό που λέμε λαϊκά ... "μπουρδέλο" με την έννοια του "τίποτα δεν λειτουργεί σωστά"!!! (Με τις υγείες σας!)

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.


Μια μέρα πριν από την έναρξη των μαθημάτων της Σχολής, την 11-7-2014, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ ο Πίνακας Υποψηφίων Δεκτών, Απορριπτόμενων με Αιτήσεις Θεραπείας (Διόρθωσης) κτλ. (με κλικ εδώ και στην εικόνα):

 

 

Σχετικά με τους Πίνακες Υποψηφίων:

Η απόφαση ορίζει:

 

Μπουλούμπασης

Πρόεδρος, παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και παράνομος Διευθυντής της Σχολής!

18) Πρώτη και κυρίαρχη απάτη είναι ότι οι ελεγχόμενοι Πίνακες Υποψηφίων περιλαμβάνουν μόνο επώνυμο, όνομα και όνομα πατρός των αιτούντων πράγμα απαράδεκτο! Η διοίκηση της Σχολής Προπονητών κρύβει εσκεμμένα από τη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία και τις προϋποθέσεις συμμετοχής ή απόρριψης από τη Σχολή, τα οποία στοιχεία έπρεπε να δημοσιοποιηθούν, αφού αφορούν στο συμφέρον του κάθε υποψήφιου, και όχι να μείνουν στο συρτάρι των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ, ώστε να ευνοούν ή να αδικούν όποιον αυτοί θέλουν!!! Αν ήμουν υποψήφιος και κόβομαι επειδή δεν έχω απολυτήριο λυκείου θα ήθελα να γνωρίζω αν κάποιος σαν και μένα παρουσίασε πλαστό απολυτήριο λυκείου ή αν ο Διευθυντής Μπουλούμπασης έκανε τα στραβά μάτια σε άλλες ελλείψεις υποψηφίων! Επίσης, θα ήθελα να γνωρίζω αν π.χ. ο Γιώργος Κοσμίδης, ή άλλο λαμόγιο, έβαλε στη Σχολή δέκα πρώτα νταν από το σύλλογό του για να τους πάρει ακόμα 250 ευρώ το κεφάλι = 2500 € στην τσέπη!!!

Για λόγους, λοιπόν, διαφάνειας των διαδικασιών απαιτούμε να δοθούν στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία προϋποθέσεων των υποψηφίων, αλλά και αυτά της προαγωγής τους σε νταν και των συλλόγων από τους οποίους προέρχονται, μέχρι και αν αυτοί οι σύλλογοι έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους στην ΕΛΟΚ!!! Είναι πολλές οι προϋποθέσεις νομιμότητας που πρέπει να πληρούνται και πρέπει οι συνθήκες να είναι ΙΔΙΕΣ για όλους!!!

Επιπρόσθετα, κάθε "Αίτημα Θεραπείας" (εμπνευσμένη λαμογιά των λαμόγιων της ΕΛΟΚ και της ΓΓΑ) δεν υποβάλλεται για να γίνει αποδεκτός ο υποψήφιος, ενώ δεν έχει κάποια "προϋπόθεση", αλλά γίνεται για να καλυφθεί κάποια ασάφεια ή αοριστία της απόφασης ίδρυσης της Σχολής. Αν γίνεται για να γίνουν δεκτοί εκ πλαγίου υποψήφιοι που ήδη ΔΕΝ έχουν τις προϋποθέσεις ή τα κριτήρια, τότε αποτελεί παράνομη αποδοχή των συγκεκριμένων υποψηφίων και θα πρέπει να απορριφθούν εκ των υστέρων!!! Και αυτό διότι για όλους τους άλλους υποψηφίους, που ΔΕΝ γνωρίζουν την πλάγια οδό του "Αιτήματος Θεραπείας" ισχύει ο κανόνας της απόρριψης!

Αναλυτικά θα υπάρχουν οπωσδήποτε στρεβλώσεις στα δικαιολογητικά και τις Αιτήσεις Θεραπείας καθώς και ψευδείς και πλαστές δηλώσεις ως προς:

18.1) Τις ημερομηνίες γέννησης των υποψηφίων!

18.2) Τα απολυτήρια Λυκείου ή ισότιμα!

18.3) Τη μαύρη ζώνη πρώτου νταν από την ΕΛΟΚ!

18.4) Την τουλάχιστον 5ετή συμμετοχή στο άθλημα του καράτε με βεβαίωση της ΕΛΟΚ και την πρότασή τους από ενεργό σύλλογο της ΕΛΟΚ! Τονίζουμε εδώ ότι αυτά είναι καραμπινάτα παράνομα και τα δύο, αλλά ακόμα και αν ήταν νόμιμα έχουν ήδη καταστρατηγηθεί εξόφθαλμα από τα λαμόγια των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ, αφού βεβαίωση 5ετούς ενεργού αθλητικής συμμετοχής στο άθλημα του καράτε πήραν μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ, πράγμα που απαγορεύεται από τον αθλητικό νόμο, ενώ ταυτόχρονα μπήκαν στους υποψήφιους άτομα από συλλόγους που εγγράφηκαν τελευταία στην ΕΛΟΚ!!!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.


Γ2 - Οι παρανομίες υπέρ των ευνοούμενων υποψηφίων!

 

19) Τη Σχολή παρακολουθεί και ο γιός του Χρήστου Μπουλούμπαση, προέδρου της ΕΛΟΚ και Διευθυντή της Σχολής, πράγμα που εκτός όλων των άλλων αποτελεί ασυμβίβαστο για τη θέση του Διευθυντή για τον Χρήστο Μπουλούμπαση!

20) Η ΕΛΟΚ χρεώνει στους μαθητές της Σχολής το μέγιστο του ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ επιτρεπομένου από το νόμο ποσού διδάκτρων. Σε άλλο σημείο του νόμου αναφέρεται ότι Σχολή Προπονητών ιδρύεται όταν οι υποψήφιοι είναι τουλάχιστον 30! Αυτό σημαίνει ότι τα έξοδα μιας τέτοιας Σχολής καλύπτονται με 250 € Χ 30 = 7.500 €.

Ενισχύστε Κορόιδα το "Χαμόγελο του Παιδιού"!

Από ό,τι βλέπουμε από τους πίνακες σπουδαστών μαζεύονται περί τα 250 άτομα επί 250 € μας κάνουν 62.500 €, ποσό τεράστιο, όταν τους παρέχονται δωρεάν στέγη και υλικά! Συνεπώς υπάρχει “κέρδος”, το οποίο αναρωτιόμαστε σε ποιες τσέπες πάει αφού ο νόμος ορίζει ότι τα 250 € καταβάλλονται “ανταποδοτικά”? Δηλαδή, "τα λεφτά που θα εισπραχθούν από τους μαθητές της Σχολής, θα πάνε ακριβώς και μόνο στα πραγματικά έξοδα της Σχολής και πουθενά αλλού"!

Συνεπώς, η ΕΛΟΚ δεν έπρεπε να χρεώσει το υπερβολικό ποσό των 250 € κατ’ άτομο, πράγμα που αποδεικνύει ακόμα πιο εξόφθαλμα ότι πρόκειται για “στυγνή επιχείρηση” των διοικούντων!!! Και φυσικά ο λογαριασμός δεν έκλεισε! Περιμένουμε απόδοση λογαριασμού και τα ρέστα στους μαθητές, αφού ότι περισσέψει δεν επιτρέπεται να πάει πουθενά αλλού, ούτε στο "Χαμόγελο του Παιδιού" δεξιά!!!

Ήδη, οι μαθητές της Σχολής πληρώνουν από την τσέπη τους το μεσημεριανό τους φαγητό στο εστιατόριο του σταδίου, ενώ οι διδάσκοντες, ο Γερόλυμπος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ πληρώνουν με κουπόνια των 8 ευρώ, τα οποία προφανώς έχουν πληρωθεί στο εστιατόριο από τα δίδακτρα των μαθητών και θα εμφανιστούν σαν έξοδα στις δαπάνες της Σχολής!!! Όχι μόνο λαμόγια, αλλά και λιγούρια! Να πληρώσουν από την τσέπη τους τα λαμογιο-λιγούρια, που δεν έχουν σχέση με τη Σχολή και το ίδιο και τα λαμόγια που διδάσκουν, αφού πληρώνονται!

21) Όταν τα δικαιολογητικά των υποψηφίων κατά την τελευταία παράγραφο δεν δημοσιοποιούνται, αυτομάτως δημιουργείται το πιθανότατο ενδεχόμενο οι περιορισμοί των προϋποθέσεων σε άλλους να εφαρμόζονται και σε άλλους όχι, όπως αναλύθηκε στο (18)! Ιδίως όταν ελέγχονται αυτοί από τις αμαρτωλές υπαλλήλους της ΓΓΑ!!!

Ήδη έχουν εντοπιστεί στρεβλώσεις ως προς τα δικαιολογητικά των υποψηφίων προπονητών, οι οποίες οπωσδήποτε θα έχουν καλυφθεί με πλαστά έγγραφα! Σε αυτές τις στρεβλώσεις η ΓΓΑ μένει απαθής, αφήνοντας και τους πλαστογράφους να παρακολουθούν τη Σχολή, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο ότι έχει αφήσει εν λευκώ τον έλεγχο της λειτουργίας της Σχολής στους "τρομοκράτες του ΔΣ/ΕΛΟΚ"!!! Γιατί όχι, αφού μέσα στη ΓΓΑ, κατά καταγγελίες, υπάρχουν 22 άτομα που έχουν δώσει πλαστά απολυτήρια λυκείου για την πρόσληψή τους, ως ευνοούμενοι των λαμόγιων πολιτικών και πόσοι άλλοι μπήκαν από την ... καπνοδόχο!!!

Όποιος έχει δώσει πλαστό δικαιολογητικό στη Σχολή το σωστό είναι να φύγει για πάντα από το καράτε, όπως και όποιος προσπαθεί να ευνοήσει κάποιον ή να αδικήσει κάποιον άλλον τότε πρέπει να φύγει και αυτός για πάντα από το καράτε!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.


Η απόφαση ορίζει:

22) Πώς πιστοποιείται η αμερόληπτη και αληθινή καταγραφή των παρουσιών στα θεωρητικά και τα πρακτικά μαθήματα, όπου “παρουσία” σημαίνει φυσικά “συμμετοχή” και όχι παρουσία στο κυλικείο, ούτε από μακριά στην παρέα του Μπουλούμπαση, ούτε να υπογράφει άλλος αντί άλλου!!! Ο διευθυντής της Σχολής Χρήστος Μπουλούμπασης είναι τελείως αναξιόπιστος για την εποπτεία αυτής της δουλειάς, όπως θα δούμε και πιο κάτω! Καραμπινάτο παράδειγμα: επέτρεψε στην έγκυο κόρη του Κοσμίδη να βάζει παρουσίες ενώ είναι αυτονόητο ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!!! Συνεπώς, εκ των προτέρων είναι γνωστό ότι τα αποτελέσματα της Σχολής θα αλλοιωθούν και με εργαλείο τον παράγοντα των παρουσιών! Θυμίζω και πάλι το τεράστιο θέμα που προέκυψε με την επιμονή του Κοσμίδη να απαιτεί να παίρνει παρουσίες η κόρη του στα πρακτικά μαθήματα της Σχολής, ενώ ήταν έγκυος στον έβδομο (!) μήνα της!!!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.


23) Μέσα στους σπουδαστές της Σχολής περιλαμβάνονται και τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ Μανώλης Δημητριάδης και Ηλίας Γουβούσης, γενικός γραμματέας της ΕΛΟΚ ο πρώτος και Έφορος Υλικού ο δεύτερος! Για τους δύο αυτούς κυρίους η ΕΛΟΚ (δηλαδή οι ίδιοι!) έχει εκδώσει πιστοποιητικό "πενταετούς ενεργού συμμετοχής στο άθλημα του καράτε"! Ως τι? Κάθονταν στην καρέκλα της ΕΛΟΚ στις συνεδριάσεις του ΔΣ? Ξεσκόνιζαν στην ΕΛΟΚ? Έκαναν ... αέρα στον Γερόλυμπο??? (Το πιθανότερο!)

Τι εννοείται με την έκφραση "πενταετούς ενεργού συμμετοχής στο άθλημα του καράτε"? Προφανώς και εννοείται "πενταετούς ενεργού ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ συμμετοχής στο άθλημα του καράτε"! Αλλά αν οι δύο αυτοί κύριοι ήταν πέντε χρόνια αθλητές, τότε βάσει του αθλητικού νόμου 2725/1999 παρανόμως κατείχαν θέσεις στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και αντιστρόφως! Επειδή, όμως και οι δύο ανωτέρω ήταν ενεργά μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ έπεται ότι ΔΕΝ μπορούν να είναι μαθητές της Σχολής Προπονητών!!! Και αντιστρόφως, από τη στιγμή που έκαναν αίτηση για ΄την παρακολούθηση της Σχολής ήδη εξέπεσαν από τις θέσεις τους στο ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Οι διαπλεκόμενοι με την ΕΛΟΚ υπάλληλοι της ΓΓΑ τους επιτρέπουν να παρακολουθούν τη Σχολή ανενόχλητοι!!! Τέτοια ασυδοσία!

24) Εξεταστέα και η ηλικία του Μανόλη Δημητριάδη, διότι στις φωτογραφίες δείχνει άνω των 50 ετών!!! (Εγώ άσπρισα στα 65!)

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.


Ιδιαίτερα από τον Πίνακα Δεκτών Υποψηφίων της Σχολής

 (πρέπει να ελεγχθεί ένα-ένα όνομα!)

 

 25) Στο (44) του πίνακα υποψηφίων ο Γκουβούσης Ηλίας:


Γκουβούσης

Έφορος Υλικού, παράνομος μαθητής της Σχολής!

Ο Ηλίας Γκουβούσης είναι μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ, Έφορος Υλικού, και ταυτόχρονα μαθητής της Σχολής Προπονητών. Μα είναι αυτονόητο ότι η συμμετοχή του ως μαθητή στη Σχολή Προπονητών ισοδυναμεί με τη συμμετοχή σε αγώνες για την οποία, για την ισοτιμία και ίση μεταχείριση των αθλητών, ισχύει το ασυμβίβαστο μεταξύ αυτής και της οποιασδήποτε διοικητικής θέσης. Συνεπώς, ισχύει επίσης το ασυμβίβαστο μεταξύ της θέσης του υποψήφιου προπονητή και της οποιασδήποτε διοικητικής θέσης! Αυτό αποτελεί απόπειρα εξαπάτησης όλου του καράτε! ’ρα ο Ηλίας Γκουβούσης πρέπει να εκπέσει άμεσα από τη θέση του στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και να εκδιωχθεί ταυτόχρονα από τη Σχολή Προπονητών!!!

Από την άλλη μεριά, τα λαμόγια της ΕΛΟΚ έχουν εκδώσει πλαστό έγγραφο "πενταετούς ενεργού αθλητικής συμμετοχής" για τον Γκουβούση, ενώ αυτός είναι μέλος του ΔΣ.

Επί πλέον αυτού, θα παρακολουθούμε τις παρουσίες του, γιατί α) έρχεται από τη Σκάλα Λακωνίας, και β) είναι ευνοούμενος του Γερόλυμπου, ο οποίος θα επιδιώξει να τον "λουφάρει", όπως επιδίωξε και με τον πατέρα του!

Επειδή οι απατεώνες πρέπει να τιμωρούνται για να πάψουν να είναι απατεώνες, ο Ηλίας Γκουβούσης πρέπει να εκπέσει από το ΔΣ/ΕΛΟΚ, να απορριφθεί από τη Σχολή Προπονητών και να παρακρατηθούν υπέρ της Σχολής τα 250 € που έχει προκαταβάλει! Έτσι το καράτε θα καθιερώσει στις τάξεις του χαρακτήρες διαμάντια και όχι λαμόγια, όπως είναι γεμάτο τώρα!!!

 

26) Στο (51) του πίνακα υποψηφίων ο Δημητριάδης Εμμανουήλ:

Δημητριάδης

Γεν. Γραμματέας,

παράνομος μαθητής της Σχολής!

Ο Μανόλης Δημητριάδης είναι ο Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΚ και εξεταστέα η ηλικία του! Πρώτο και κύριο είναι α) μέλος της διοίκησης της ΕΛΟΚ και β) κολλητός συνεργάτης της διοίκησης της Σχολής και άρα υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ των ιδιοτήτων του αυτών και της ιδιότητάς του ως υποψηφίου και στη συνέχεια μαθητή της Σχολής! Είναι προφανής η πλεονεκτική θέση του έναντι όλων των άλλων υποψηφίων και μετέπειτα μαθητών της Σχολής την οποία και προφανώς εκμεταλλεύεται! Αν ήθελε να γίνει προπονητής θα έπρεπε πρώτα να παραιτηθεί από γεν. γραμματέας της ΕΛΟΚ!

Είναι και εδώ αυτονόητο ότι η συμμετοχή του Δημητριάδη ως μαθητή στη Σχολή Προπονητών ισοδυναμεί με τη συμμετοχή σε αγώνες για την οποία, για την ισοτιμία και ίση μεταχείριση των αθλητών, ισχύει το ασυμβίβαστο μεταξύ αυτής και της οποιασδήποτε διοικητικής θέσης. Συνεπώς, ισχύει επίσης το ασυμβίβαστο μεταξύ της θέσης του υποψήφιου προπονητή και της οποιασδήποτε διοικητικής θέσης! ’ρα ο Μάνος Δημητριάδης πρέπει να εκπέσει άμεσα από τη θέση του στο ΔΣ/ΕΛΟΚ!

Αλλά και επιπλέον αυτών, ο Μάνος Δημητριάδης λαμβάνει μέρος σε αγώνες στη ζούλα και επανειλημμένα ως δήθεν «βετεράνος»! “Βετεράνος” είναι αυτός που μια ζωή από νέος μέχρι “γερόντιο” (σήμερα)  εξασκούσε την τέχνη στην οποία είναι σήμερα βετεράνος! Αλλά ο Δημητριάδης άρχισε να ψιλοκάνει καράτε πριν πέντε χρόνια και άρα είναι ένα απλό … γερόντιο σαν και μένα και τίποτα παραπάνω!!! Ένας "καρατέκα του ... καναπέ" ή απλά ένας ... "καναπέκα"!!!

Συνεπώς, ισχύει επίσης το ασυμβίβαστο μεταξύ της θέσης του υποψήφιου προπονητή και της οποιασδήποτε διοικητικής θέσης! Αυτό αποτελεί απόπειρα εξαπάτησης όλου του καράτε! Από την άλλη μεριά, τα λαμόγια της ΕΛΟΚ έχουν εκδώσει πλαστό έγγραφο «πενταετούς ενεργού αθλητικής συμμετοχής» για τον Δημητριάδη. ενώ αυτός είναι μέλος του ΔΣ.

Επειδή οι απατεώνες πρέπει να τιμωρούνται για να πάψουν να είναι απατεώνες, ο Μανόλης Δημητριάδης πρέπει να εκπέσει από το ΔΣ/ΕΛΟΚ, να απορριφθεί από τη Σχολή Προπονητών και να παρακρατηθούν υπέρ της Σχολής τα 250 € που έχει προκαταβάλει! Έτσι το καράτε θα καθιερώσει στις τάξεις του χαρακτήρες διαμάντια και όχι λαμόγια, όπως είναι γεμάτο τώρα!!!

 

27) Στο (101) του πίνακα υποψηφίων η Κοσμίδου Ευδοξία του Γεωργίου:

Κοσμίδης,

τελευταίος τροχός της άμαξας που σέρνει το ... καράβι!

Είναι η κόρη του Γιώργου Κοσμίδη, τέως Α' Αντιπροέδρου και νυν τελευταίου τροχού της αμάξης που σέρνει την ΕΛΟΚ και μέλους της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής! Η συμμετοχή της κόρης του Κοσμίδη στη Σχολή προπονητών αποτελεί ακόμα μια αδιάσειστη απόδειξη της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ στις ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Η κυρία Ευδοξία Κοσμίδου είναι έγκυος στον έβδομο μήνα της!!! Της ευχόμαστε ολόψυχα με υγεία καλή εγκυμοσύνη και καλή λευτεριά! Αλλά, όμως, είναι απόλυτα αυτονόητο και αυταπόδεικτο ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ σκληρών προπονήσεων της Σχολής κατά τους τρέχοντες 2-3 μήνες, 7ο, 8ο και 9ο αντίστοιχα της εγκυμοσύνης της, πράγμα που σημαίνει ΑΠΟΥΣΙΕΣ από τα πρακτικά, αλλά ούτε να δώσει εξετάσεις!

Παρ' όλα αυτά ο πατέρας της Γιώργος Κοσμίδης την έφερε να συμμετάσχει! Η ίδια ήρθε να συμμετάσχει! Η διοίκηση της ΕΛΟΚ, αλλά και της Σχολής, την βλέπουν ότι δεν μπορεί να συμμετέχει, αλλά την δέχονται να συμμετέχει! Τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου και Γιώργος Κοσμίδης (ο πατέρας της) γνωρίζουν ότι ΔΕΝ μπορεί να συμμετέχει και παρ' όλα αυτά την δέχονται και προσπαθούν να το περάσουν στο ντούκου εξαπατώντας την ΓΓΑ, αλλά και όλους τους μαθητές της Σχολής!

Η ίδια κατά πληροφορίες μαθητών της Σχολής την βγάζει στο κυλικείο πίνοντας καφεδάκια, αφού δεν μπορεί να συμμετέχει στα πρακτικά μαθήματα της Σχολής! Η συμπεριφορά της μάλιστα προς τους άλλους μαθητές της Σχολής μου καταγγέλθηκε ως προκλητικά υπεροπτική και προσβλητική, ως κόρη του ... Χαλίφη!

Αυτό έγινε το πρώτο Σαββατοκύριακο των μαθημάτων! Το δεύτερο δεν τόλμησε να εμφανιστεί στη Σχολή καθόλου, άρα απουσίασε 18 ώρες σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα της Σχολής, όταν το όριο των απουσιών για να μπορεί να δώσει κάποιος εξετάσεις είναι 10 ώρες (5% στις 200) και συνεπώς ήδη έχει κοπεί από τις απουσίες! Προφανώς είναι περιττό να ξαναπάει στη Σχολή! Ο πατέρας της, όμως, Γιώργος Κοσμίδης ακούστηκε να λέει για τους απουσιάζοντες ότι “μπορεί να φέρουν χαρτί γιατρού”! Ο "διαπλεκόμενος" Κοσμίδης δεν παίζεται! Θέλει σώνει και καλά η κόρη του να περάσει τη Σχολή ... αραχτή από το Βόλο!!! Ώρες είναι να παίρνουμε και διπλώματα προπονητή στο καράτε με … χαρτί γιατρού! Ο Διευθυντής της Σχολής Μπουλούμπασης την βλέπει ότι η Κοσμίδου δεν μπορεί να συμμετέχει, αλλά την δέχεται να συμμετέχει! Όλοι εξαπατούν όλους τους υποψήφιους με αυτή την εύνοια που βγάζει μάτι και οδήγησε στη σύγκρουση Γερόλυμπου-Κοσμίδη, που διαβάζετε εδώ με κλικ!!!

Τελικά, η Κοσμίδου παραιτήθηκε από την παρακολούθηση της Σχολής, αφού απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Αυτό είναι το αντικείμενο της ζωής και όχι οι μαλακίες που κάνετε!!!

Επειδή οι απατεώνες πρέπει να τιμωρούνται για να πάψουν να είναι απατεώνες, η Ευδοξία Κοσμίδου πρέπει να απορριφθεί από τη Σχολή Προπονητών και να παρακρατηθούν υπέρ της Σχολής τα 250 € που έχει προκαταβάλει! Έτσι το καράτε θα καθιερώσει στις τάξεις του χαρακτήρες διαμάντια και όχι λαμόγια, όπως είναι γεμάτο τώρα!!!

 

28) Στο (144) του πίνακα υποψηφίων ο Μερμυγκούσης Κωνσταντίνος:

Κατά πληροφορίες είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από το όριο των 50 ετών και όμως του επιτρέπεται να παρακολουθεί τη Σχολή! Γιατί? Έκανε αίτημα θεραπείας και του κόψατε ένα χρόνο? Οι άλλοι που έμειναν απέξω ακριβώς για ένα χρόνο τι γίνονται?

Επειδή οι απατεώνες πρέπει να τιμωρούνται για να πάψουν να είναι απατεώνες, η Ευδοξία Κοσμίδου πρέπει να απορριφθεί από τη Σχολή Προπονητών και να παρακρατηθούν υπέρ της Σχολής τα 250 € που έχει προκαταβάλει! Έτσι το καράτε θα καθιερώσει στις τάξεις του χαρακτήρες διαμάντια και όχι λαμόγια, όπως είναι γεμάτο τώρα!!!

Μπουλούμπασης

Πρόεδρος, παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και παράνομος Διευθυντής της Σχολής!

 

29) Στο (160) Μπουλούμπασης Δημήτριος:

Γιος του Χρήστου Μπουλούμπαση, προέδρου της ΕΛΟΚ και Διευθυντή της Σχολής!!! Ο Μπουλούμπασης πρέπει να παραιτηθεί λόγω ασυμβίβαστου!

Από την άλλη μεριά και κατά πληροφορίες, το δικαιολογητικό του απολυτηρίου Λυκείου, που απαιτήθηκε από τους υποψήφιους, τέθηκε από τον Χρήστο Μπουλούμπαση, επειδή κάποιος νέος με γειτονική σχολή καράτε δεν έχει τέτοιο απολυτήριο (ποιός είναι αυτός ρε παιδιά?) και ο Μπουλούμπασης θέλει να πάρει πτυχίο προπονητή ο γιός του και να μην πάρει ο άλλος! Αν αυτό αληθεύει, τότε ο Μπουλούμπασης θέλει κρέμασμα από το ... μουστάκι!!! Ποιός είναι αυτός ο αντίπαλος του Μπουλούμπαση ρε παιδιά???


Γ3 - Οι παρανομίες κατά των αδικούμενων υποψηφίων!

 

 Στον Πίνακα Απορριπτομένων Υποψηφίων παρατηρούμε:

 

30) Στο (2) του πίνακα απορριπτόμενων ο Γατσούλης Σταμάτης:  Προέρχεται από το Παραδοσιακό Καράτε! Θέλουμε να μάθουμε γιατί απορρίφθηκε?

 

31) Στο (3) του πίνακα απορριπτόμενων η Δέδε Αγγελική:  Με σύλλογο που έχει δώσει πολλούς αθλητές σε αγώνες της ΕΛΟΚ! Θέλουμε να μάθουμε γιατί απορρίφθηκε?

 

32) Στο (7) του πίνακα απορριπτόμενων η Καραμπουγιούκ Ελισσάβετ:  Αθλήτρια με δελτίο από το 1994! Πρωταθλήτρια επανειλημμένα σε Πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες, με τρίτο νταν και με προπονητική πείρα πολλών ετών! Παράνομα και άδικα έχει αποκλεισθεί από τη Σχολή Προπονητών! Έτσι αμείβει η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ τους αθλητές που δίνουν ένα τόσο μεγάλο κομμάτι από τη ζωή τους στον αθλητισμό? Θέλουμε να μάθουμε γιατί απορρίφθηκε?

 

33) Στο (9) του πίνακα απορριπτόμενων ο Μαστρογιαννάκος Θεόδωρος:  Με σύλλογο που έχει δώσει πολλούς αθλητές σε αγώνες της ΕΛΟΚ! Θέλουμε να μάθουμε γιατί απορρίφθηκε?

 

34) Στο (10) Μουρούτσος Κωνσταντίνος:  Παλιός καρατέκα που έκανε Σότοκαν καράτε στην Ελλάδα, Γαλλία και Ιαπωνία και ήδη προπονεί επαγγελματικά εδώ και χρόνια! Γιατί απορρίπτεται? Έκανε αίτηση θεραπείας, αλλά πότε θα απαντηθεί αυτή?

 

35) Θέλουμε να δημοσιοποιηθεί κάθε αίτημα θεραπείας καθώς και οι απαντήσεις της ΓΓΑ σε αυτά! Πιστεύουμε ότι όλα τα αιτήματα θεραπείας που έγιναν δεκτά παρακάμπτουν παράνομα τις προϋποθέσεις ή/και τα κριτήρια!

 

36) Στο (2) των όσων έκαναν Αίτημα Θεραπείας είναι ο Μουλαβασίλης Δημήτρης.

Γερολύμπου

Αναπληρώτρια Πρόεδρος.

Παράνομο μέλος της Επιτρ. Διοίκ. της Σχολής.

Μπουλούμπασης

Πρόεδρος, παράνομο μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και παράνομος Διευθυντής της Σχολής!

Ο αθλητής αυτός ανήκει στο σύλλογο του Μπουλούμπαση και οι γονείς του είναι φίλοι του ζεύγους Γερόλυμπου με τη μητέρα του αθλητή να είναι κολλητή της Γερολύμπου. Το πρόβλημα του Μουλαβασίλη, για το οποίο έγινε αίτημα θεραπείας είναι το ότι είναι ένα χρόνο μικρότερος από το απαιτούμενο! Και αναρωτιέται κανείς: πώς θα “θεραπεύσει” η Επιτροπή Διοίκησης αυτή την “ασθένεια” του Μουλαβασίλη? Θα τον μεγαλώσουν δια μαγείας κατά ένα χρόνο? Θα αποδείξουν ότι είναι … δισέγγονο του Φουνακόσι ή του Ότσουκα και τον έχει ανάγκη το Ελληνικό καράτε?

Δεν υπάρχει τρόπος να ενταχθεί στα όρια του νόμου χωρίς να δώσουν … ρεσιτάλ βλακείας με μια τρελή αιτιολογία αδικώντας όλους τους άλλους αθλητές που δεν πήγαν στη Σχολή επειδή ήταν κατω των 23 ετών!

Και αυτά τα λέω, γιατί στο μεταξύ ο Μουλαβασίλης … παρακολουθεί ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ τα μαθήματα της Σχολής, ενώ σε άλλους δεν έχει επιτραπεί αυτό! Πώς έχουν παραμυθιάσει το παιδάκι και τους γονείς του ότι θα “θεραπεύσουν” την ηλικία του με το … εν Νέα Λιόσια Θαύμα του Γερόλυμπου, όταν έτσι και γίνει κάτι τέτοιο είναι έτοιμες 20 μηνύσεις να προσγειωθούν στα κεφάλια τους από όλους όσους είναι κάτω των 23 και έμειναν απέξω από τη Σχολή???

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.


Από ό,τι βλέπετε, κύριοι του ΔΣ/ΕΛΟΚ και κυρίες της Διοίκησης της Σχολής, αυτό που λέμε "ψιχάλισμα" στην παροιμία "Σας φτύνουν και λέτε ψιχαλίζει!", έχει γίνει πλέον "καταιγίδα" και αδιαφορείτε!


Γ4 - Οι παρανομίες που διαπράττουν οι διδάσκοντες!

 

 Τα Προγράμματα "Σπουδών": Karate-do: The Art of Empty Head!!!

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων της Σχολής η ΕΛΟΚ ανακοίνωσε το Γενικό Πρόγραμμα της Σχολής, όπως δίνεται εδώ με κλικ, και μια μέρα πριν από την έναρξη των μαθημάτων ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα μόνο για τον μήνα Ιούλιο, όπως δίνεται εδώ με κλικ. Ακολούθησε το πρόγραμμα για τον Αύγουστο, όπως δίνεται εδώ με κλικ!

37) Πρώτο και βασικό κενό είναι η παντελής έλλειψη των βιογραφικών των διδασκόντων! Ποιοί είναι, ποιός τους ξέρει, μήπως ανάμεσα σε αυτούς που αξίζουν υπάρχει και αυτό που λένε "κατιμάς"? Μήπως καταστρατηγούνται άρθρα του αθλητικού νόμου? Έχουν τα τυπικά προσόντα να διδάξουν? Έχουν τα ουσιαστικά προσόντα να διδάξουν? Εκτός από τους πανεπιστημιακούς των θεωρητικών μαθημάτων, οι κύριοι των πρακτικών έχουν αυτό που λένε “επάρκεια”. Ζητάνε απολυτήριο λυκείου από τους μαθητές, ζήτησαν και από τους διδάσκοντες? Ζητάνε ποινικό μητρώο από τους μαθητές, ζήτησαν και από τους δασκάλους ή εκμεταλλεύονται ακόμα και την εχεμύθεια τη δική μας, οι αποδεδειγμένα άχρηστοι τρομοκράτες!

38) Από το πλήρες πρόγραμμα για τον Ιούλιο βλέπουμε την παράνομη συμμετοχή μεταξύ των διδασκόντων των κατωτέρω Κοσμίδη – Βόβλα – Πάση – Χονδροματίδη! Πώς μπορούν τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ να είναι διδάσκοντες σε Σχολή Προπονητών, πράγμα που απαγορεύεται από τον αθλητικό νόμο 2725/1999, και αυτό εν γνώσει της ΓΓΑ???

 

Κοσμίδης, τελευταίος τροχός της άμαξας που σέρνει το ... καράβι!

Βόβλας

Ταμίας

Πάσης

... Σουπιά!


Χονδροματίδης

Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής

 

 

Πώς μπορεί τα μέλη του ΔΣ να απαγορεύεται να πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους στην ομοσπονδία (άρθρο 3, §6 ανωτέρω, του 2725/1999) και αυτοί να πληρώνονται ως διδάσκοντες στη Σχολή προπονητών?  Είναι αυτονόητο ότι ο οικονομικός απολογισμός με τις αμοιβές όλων ανεξαιρέτως των διδασκόντων στη Σχολή θα πάει στο ΣΔΟΕ ή/και στην Εφορία Νέας Ιωνίας, που παρακολουθεί την ΕΛΟΚ, για το σύννομο των αμοιβών για παροχή υπηρεσιών, την απόδοση ΦΠΑ, την απόδοση ασφαλιστικών εισφορών και την υποβολή φορολογικών δηλώσεων! Γι αυτό να είσαστε βέβαιοι! Δεν βλέπουν την καραμπινάτη παραβίαση του νόμου στη ΓΓΑ??? Αυτό αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι η υπηρεσία αυτή είναι αυτό που λαϊκά λέμε "μπουρδέλο" με την έννοια του "τίποτα δεν λειτουργεί σωστά"!!!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.


39) Οι τρεις πρώτοι από τους ανωτέρω είναι εδώ και χρόνια μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και άρα έχουν αποποιηθεί εδώ και χρόνια την ιδιότητα του τεχνικού του καράτε! Πώς μπορεί να εμφανίζονται ως εν ενεργεία "διδάσκοντες εκπαιδευτές προπονητών" στην πρακτική του καράτε, αφού έχουν αποποιηθεί την ιδιότητα του τεχνικού για να είναι διοικητικοί? Εκτός αν όλα αυτά τα χρόνια διδάσκουν στη ζούλα καράτε, εισπράττουν μαύρο χρήμα χωρίς να φαίνεται και παραβαίνουν επί μακρόν και την αθλητική και την φορολογική νομοθεσία! Πράγμα που πραγματικά γίνεται!

Ταυτόχρονα, ακόμα και αν υποκριθούν ότι προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, πράγμα που στους εφοριακούς ελεγκτές ΔΕΝ πιάνει, η συμμετοχή τους είναι καραμπινάτα παράνομη και με το που δήλωσαν “διδάσκοντες” έπρεπε να είχαν εκπέσει από τις θέσεις τους στο ΔΣ/ΕΛΟΚ με απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού!!! Αλλά η ΓΓΑ έχουμε πει τι είναι!!!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.


40) Εξέχουσα θέση στους ανωτέρω διδάσκοντες αποτελεί ο Κοσμίδης, ο οποίος είναι ταυτόχρονα μέλος του ΔΣ, επιχειρηματίας του καράτε, μέλος της επιτροπής διοίκησης της Σχολής και διδάσκων: θρασύτατη και καραμπινάτη παρανομία και τρομοκρατία και για να εισπράξει αμοιβές και για να επιβάλει την αποδοχή της εγκυμονούσας κόρης του ως "κανονικά συμμετέχουσας" στα μαθήματα της Σχολής!!!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.Χονδροματίδης, παράνομο μέλος ΔΣ, Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής

41) Ο τέταρτος Παναγιώτης Χονδροματίδης πρέπει να είναι άσχετος από καράτε! Μαθητής του Τσόγκα και του Παπαδημητρόπουλου, διπλώματα από το Σίτο-ρυου της ISSO του Γερόλυμπου! Μιλάμε για μηδενικό!!! Έχει όμως δίπλωμα προπονητή της ΓΓΑ από το 2001 και είναι αρχηγός του Σίτο-ρύου! Θεοί του Ολύμπου!!! Εξασκεί το επάγγελμα του προπονητή από τότε? Έχει σύμβαση με σύλλογο για αυτή τη δραστηριότητα? Ταυτόχρονα είναι για 2-3 θητείες (?) και μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ πράγμα ασυμβίβαστο με την ιδιότητα του προπονητή! Πώς μπορεί να συμβαίνει να είναι μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και να πληρώνεται για να διδάσκει ως εξέχων τεχνικός σε Σχολή Προπονητών??? Αφού υπάρχουν άλλοι δέκα προπονητές Β΄ κατηγορίας, γιατί επελέγη ο Χονδροματίδης που είναι Γ΄ κατηγορίας?

Πότε ήταν αθλητής, πότε πήρε μέρος σε αγώνες, πότε και από ποιόν πήρε νταν, πότε ήταν προπονητής και τέλος τι είδους αρχηγός του Σίτο-ρύου είναι, αφού την αντιπροσώπευση της επίσημης Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Σίτο-ρύου στην Ελλάδα με πραγματικά νταν από Ιαπωνική Ομοσπονδία την έχει άλλος??? Αυτός τι αντιπροσωπεύει? Το εγκεφαλικό του Παπαδημητρόπουλου? Αυτά συμβαίνουν επειδή η ΕΛΟΚ βασιλεύει με τη βοήθεια των μαϊμούδων!!!

Τέλος, για το θέμα της άσκησης βίας από τον Χονδροματίδη κατά του Πελέκη εντός αθλητικού χώρου (τον αγκάλιασε, τον σήκωσε και τον μετέφερε τριάντα μέτρα) καθώς και της ψευδομαρτυρίας του πάλι κατά του Πελέκη με στόχο την τιμωρία του τελευταίου θα επανέλθω εκτενέστερα.

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.


Γιώργος Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ"

Ο κορυφαίος ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ !!!

42) Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων ΔΕΝ υπάρχει εκπρόσωπος της ΓΓΑ, ενώ εκτοξεύονται απειλές προς τους μαθητές από τους Γερόλυμπο, Μπουλούμπαση, Βόβλα, Κοσμίδη και Χονδροματίδη, ο οποίος μάλιστα ρωτάει τον καθένα "Εσύ με ποιόν είσαι?", κατά τις ώρες διδασκαλίας των πρακτικών μαθημάτων της Σχολής!

43) Ο Γερόλυμπος περιφέρεται όλη την ημέρα στους χώρους της Σχολής Προπονητών και φωνάζει δεξιά και αριστερά δήθεν αδιάφορα "Και να μη νομίζουν μερικοί ότι θα περάσουν όλοι τη Σχολή" για να απειλήσει, τρομοκρατήσει και καθυποτάξει τους υποψήφιους προπονητές! Υπό ποία ιδιότητα περιφέρεται στους χώρους της Σχολής μεταξύ των μαθητών? Ευτυχώς που τον έχουν πάρει όλοι πλέον χαμπάρι και δεν του δίνουν καμιά σημασία. Τα σκουλήκια απειλούν νέους αθλητές!!!

44) Στα αναλυτικά προγράμματα η οργάνωση της διδασκαλίας των πρακτικών είναι για τα μπάζα! Δεν υπάρχει καμιά ανάλυση! Όλες οι ώρες αναφέρονται ως "Πρακτικά"! Δεν υπάρχει καμιά διάκριση και είναι όλα ένας αχταρμάς! Για παράδειγμα θα μπορούσε να διαχωριστούν τα Πρακτικά σε Προπονητική Αρχαρίων-Προχωρημένων,  Στάσεις και Τεχνικές Χεριών-Ποδιών ή Κάτα, Τεχνικές Αγώνων, Στρατηγική Αγώνων, Ομοιότητες και Διαφορές των Στυλ και άλλα που δεν είμαι τεχνικός για να υποδείξω, αλλά είμαι σε θέση να διακρίνω ότι η οργάνωση είναι της πυρκαγιάς! Στα Πρακτικά όχι μόνο δεν υπάρχει η ύλη καταγεγραμμένη, αλλά δεν υπάρχει ούτε στο μυαλό των διδασκόντων, αφού αυτοί με άδειο κεφάλι μπερδεύουν αυτά που θα διδάξουν με αυτά που ήδη έχουν διδάξει! Στην κυριολεξία διδάσκουν  "Karate-do: The Art of Empty Head" !!!

45) Στο πρόγραμμα για τον Αύγουστο, όπως δίνεται εδώ με κλικ, παρατηρούνται να διδάσκουν δύο "αυθεντίες" προπονητές προπονητών ταυτόχρονα στο ίδιο τμήμα, ενώ στην πραγματικότητα διδάσκει ένας και μερικές φορές ένας σε δύο τμήματα μαζί! Το σύνολο των μαθητών της Σχολής έχει χωριστεί σε τέσσερα τμήματα και ήδη πολλές φορές ένας διδάσκων αναλαμβάνει δύο τμήματα ταυτόχρονα παρ' όλο που το πρόγραμμα δείχνει να διδάσκουν στο κάθε τμήμα δύο διδάσκοντες!

Για παράδειγμα, ο ’ρης Κραββαρίτης βάσει προγράμματος έπρεπε να διδάσκει στο Στάδιο ’νω Λιοσίων, ενώ αυτός ήταν στην ... Μυτιλήνη με ... μαγιό!!! Δεν θέλω παρατηρήσεις επί του Κραββαρίτη, διότι ήταν πάντα ο πρώτος σύλλογος που συμμετείχε στην άλωση κάθε ομοσπονδίας (χόκεϋ, κέρλινγκ, τρίαθλου κτλπ.) από τον Γερόλυμπο: "Όπου γάμος και χορός, η Βασίλω πρώτη!" Συνεπώς η Σχολή Προπονητών θα πληρώσει και για τα μπάνια της ... Βασίλως!!!

Είναι φανερό ότι τα λιγούρια αυτά εμφανίζονται δύο-δύο στο πρόγραμμα, ενώ διδάσκει ένας σε δύο τμήματα για να τετραπλασιάσουν την αμοιβή της κάθε ώρας τους: Φυσικά δεν θα πάρουν την ώρα επί τέσσερα, αλλά θα την πάρουν επί δύο, γιατί τα άλλα δύο θα τα πάρει ο Γερόλυμπος!!! Τζάμπα θα σας "δουλεύει" το παιδί?

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.


46) Στο πρόγραμμα του Αυγούστου περιλαμβανόταν και δίδαξε και ο Κώστας Γκουβούσης (αριστερά)! Αλλά ο Κώστας Γκουβούσης ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΓΑ !!! Πώς διδάσκει σε Σχολή Προπονητών ???

Εδώ και είκοσι χρόνια, όμως, είχε το προτέρημα να έχει αντιπρόσωπο του συλλόγου του στη Σκάλα Λακωνίας τον Γιώργο Γερόλυμπο (δεξιά), ο οποίος ποτέ δεν είχε δικό του σύλλογο και με όχημα αυτόν τον σύλλογο του Γκουβούση είχε κατακτήσει την ΕΛΟΚ, το χόκεϋ, το κέρλινγκ και το τρίαθλο! Σε αντάλλαγμα ο Γερόλυμπος είχε επιβάλει για 10-15 χρόνια τον Γκουβούση ως "εθνικό προπονητή" της ΕΛΟΚ και τον πλήρωνε κανονικά η ΕΛΟΚ, ενώ ποτέ δεν είχε δίπλωμα προπονητή! Όλοι το γνωρίζουν αυτό και κανένας δεν μιλάει! (Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Γερόλυμπος έπαιρνε μίζα και από το ... μισθό του κολλητού του Κώστα Γκουβούση!!!)

Αυτά για να σας αποδείξω για άλλη μια φορά πόσο "μπουρδέλο" είναι η ΕΛΟΚ με την έννοια της στυγνής εκμετάλλευσης του καράτε από τα μέλη της διοίκησης, αλλά επίσης και πόσο μεγάλο "μπουρδέλο" είναι και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με την έννοια ότι ΔΕΝ ενδιαφέρεται ποτέ για το τι γίνεται στις ομοσπονδίες και ΔΕΝ τηρεί κανένα νόμο, ενώ οι υπάλληλοί της σε κάθε επίπεδο διαπλέκονται με τους ομοσπονδιάρχες!!!

 

 Υπεύθυνες των ανωτέρω παρανομιών είναι και η ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ, που υποτίθεται ότι εποπτεύει την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.


Ο νόμος 2725/1999 διαχωρίζει σαφώς τους Τεχνικούς από τους Διοικητικούς!

Το πνεύμα του νόμου 2725/1999 είναι να χωρίσει διακεκριμένα τους τεχνικούς ενός αθλήματος από τους διοικητικούς, ώστε να διασφαλίζεται κατά το δυνατόν η μη χειραγώγηση των οργάνων της ομοσπονδίας του αθλήματος και των συλλόγων της και άρα η δημοκρατική λειτουργία της. Το πνεύμα, επομένως, του νομοθέτη είναι: όσοι έχουν ιδιότητα τεχνικού (προπονητή, διαιτητή, εξεταστή κτλ.) να μην μπορούν να κατέχουν ταυτόχρονα και διοικητική θέση, και όσοι έχουν ιδιότητα διοικητικού να μην μπορούν ταυτόχρονα να κατέχουν και θέση τεχνικού. Είναι δε τόσο έντονο και σαφές αυτό το πνεύμα του νόμου, ώστε όταν κάποιος κατέχει θέση τεχνικού ή διοικητικού να μην μπορεί ούτε καν να θέσει υποψηφιότητα αντίστοιχα για θέση διοικητικού ή τεχνικού παρά μόνο αφού πρώτα παραιτηθεί από την προηγούμενη θέση του. Στην περίπτωση δε που κάποιος κατέχει ήδη θέση διοικητικού ή τεχνικού και αναλάβει το έργο ή θέσει υποψηφιότητα για θέση αντίστοιχα τεχνικού ή διοικητικού χωρίς να έχει ήδη παραιτηθεί από την προηγούμενή του θέση, τότε ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ εκπίπτει άμεσα από την προηγούμενή του θέση.

Τι σημαίνουν όλα αυτά για τους ηλιθίους της ΕΛΟΚ!

Όσα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ είχαν από παλιά διπλώματα προπονητή και είχαν αναλάβει στο παρελθόν διοικητικό έργο, έπρεπε πριν αναλάβουν αυτό το έργο να είχαν αποποιηθεί εγγράφως και με βεβαιωμένη ημερομηνία την ιδιότητα του προπονητή, άλλως ήταν πάντα παράνομοι (λόγω διπλής υπόστασης και μάλιστα υπόλογοι για παράνομο πλουτισμό και ξέπλυμα χρήματος από παράνομες πηγές) και οι αποφάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ, που ήταν μέλη, ήταν και αυτές παράνομες. Αν δε ασκούσαν ταυτόχρονα και κρυφά χωρίς φορολογική δήλωση το επάγγελμα του προπονητή ή εξεταστή, τότε εκτός από παραβάτες του αθλητικού νόμου είναι και καραμπινάτοι φοροφυγάδες!

Πώς εφαρμόζονται τα ανωτέρω σήμερα κατά τη λειτουργία της Σχολής προπονητών ανεξάρτητα από τις παρελθούσες παρανομίες!

Οι Μπουλούμπασης, Κοσμίδης, Βόβλας, Πάσης και Χονδροματίδης, επειδή είναι μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα διευθυντής και διδάσκοντες στη Σχολή Προπονητών εκπίπτουν αυτόματα από μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ. Όλοι αυτοί πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους στη λειτουργία της Σχολής για την ομοσπονδία, ενώ ο νόμος σαφώς ορίζει ότι τα μέλη του ΔΣ παρέχουν αμισθί τις υπηρεσίες τους! Αλλά δεν έχει σημασία αν πληρώνονται ή παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους, οι δύο ιδιότητες του διοικητικού και του τεχνικού είναι από το νόμο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ!

Οι Δημητριάδης και Γκουβούσης, επειδή είναι μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα μαθητές της Σχολής Προπονητών και άρα υποψήφιοι προπονητές, εκπίπτουν αυτόματα από το ΔΣ/ΕΛΟΚ. Συνεπώς, νόμιμα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ απομένουν να είναι σήμερα μόνον: η Γερολύμπου και ο Ράλλης, διότι ο Χανικιάν ποτέ δεν συμμετείχε λόγω εγκεφαλικού και ο Καρβούνης είναι καμμένο χαρτί λόγω του ότι δηλώνει και είναι προπονητής του συλλόγου του!

Η εφαρμογή  των ανωτέρω μπορεί να ζητηθεί με ασφαλιστικά μέτρα και να ζητηθεί προσωρινή διοίκηση για την ΕΛΟΚ ή/και κατάργηση της Σχολής Προπονητών!


Δ – Οι παρανομίες των αποτελεσμάτων της Σχολής!

 Υπομονή και έρχονται!

................................................................................................................


 Τέλος, μετά την τελευταία Αναδιάρθρωση του ΔΣ/ΕΛΟΚ:

 Ιδού οι Νεκροθάφτες του Καράτε στην Ελλάδα (και οι προηγούμενοί τους βέβαια)!!!


Ο Τρομοκράτης

της Διπλανής Πόρτας!
Το μυστικό της εκμετάλλευσης μιας αθλητικής ομοσπονδίας είναι να στερείς τα δικαιώματα στους έξυπνους, ώστε να φεύγουν, και να τα πλασάρεις σαν ρουσφέτια στους ηλίθιους, ώστε να σε ευγνωμονούν κιόλας!!!

Ποιος ... μαλάκας δεν το καταλαβαίνει αυτό?

1) Για ένα άθλημα από το 1966 στην Ελλάδα, για μια ομοσπονδία με ιστορία από το 1980, για ανάπτυξη με επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ από τη ΓΓΑ από το 1991, με 250 συλλόγους, όπως λένε, και 28.000 αθλητές, όπως λένε, με δεκάδες πρωταθλήματα, εκατοντάδες προπονητές και πρωταθλητές, η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ιστορικό στις ιστοσελίδες της, ΚΑΝΕΝΑ πρωτάθλημα, ΚΑΝΕΝΑ σύλλογο, ΚΑΝΕΝΑ προπονητή, ΚΑΝΕΝΑ αθλητή, ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα οποιουδήποτε αγώνα οποιασδήποτε χρονιάς, ΚΑΜΙΑ φωτογραφία, ΚΑΝΕΝΑ βίντεο!

2) Οι δραστηριότητές της δείχνουν να είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ! Το έμψυχο δυναμικό των συλλόγων, προπονητών, εξεταστών, μαύρων ζωνών, αθλητών και άλλων παραγόντων δείχνουν να είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ? Όλες οι επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ που πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος απέδωσαν ένα ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ!

3) Πάρτε για παράδειγμα τους Βαλκανικούς Αγώνες, τις συμμετοχές αθλητών, εκπαιδευτών και διαιτητών! Ηλίθιοι!!! Βαλκανικοί ΔΕΝ υπήρξαν ποτέ!!! Γιατί? Διότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ υπήρξε Βαλκανική Ομοσπονδία! Γιατί ΔΕΝ υπήρξε ποτέ? Διότι ΔΕΝ υπάρχει η ιστορία της με λεπτομέρειες καταγεγραμμένη! Και γιατί ΔΕΝ υπάρχει η ιστορία της με λεπτομέρειες καταγεγραμμένη?

4) Ηλίθιοι!!! Διότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ υπήρξε καταστατικό της Βαλκανικής δημοσιευμένο από τον Γερόλυμπο, αφού από την ίδρυσή της αυτός ήταν ο πρόεδρός της, και αν υπήρχε θα ήταν δημοσιευμένο στο site της ΕΛΟΚ ή στο site της Βαλκανικής! Στο πρώτο ΔΕΝ είναι και το δεύτερο ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ! Συνεπώς, ΠΟΤΕ δεν λειτούργησε με φορολογικά βιβλία και στοιχεία αυτή η ανύπαρκτη ομοσπονδία!!!

5) Και γιατί όλα αυτά??? ΑΠΛΟΥΝ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ!!!

6) Συνεπώς η ιστορία του καράτε και όλων των παραγόντων του στην Ελλάδα έχει θαφτεί εσκεμμένα! Αλλά γιατί τέτοιο εσκεμμένο θάψιμο των πάντων, ενώ έπρεπε το καράτε να ήταν το πρώτο άθλημα στην Ελλάδα? Γιατί τέτοια απαξίωση όλων ανεξαιρέτως των παραγόντων του αθλήματος???

 

Η Απάντηση είναι απλή: Διοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

 Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

0-Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ"

1-Μπουλούμπασης

Πρόεδρος

2-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

3-Δημητριάδης

Γεν. Γραμματέας


4-Χανικιάν

Β'  Αντιπρόεδρος

5-Βόβλας

Ταμίας

6-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


7-Γκουβούσης

Έφορος Υλικού

8-Καρβούνης

Εφ. Εθν. Ομάδων


9-Χονδροματίδης

Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής

10-Πάσης

... Σουπιά!

11-Κοσμίδης

τελευταίος τροχός της άμαξας που σέρνει το ... καράβι!

12-Γκάζι, Διευθυντής Αθλήματος,Δηλαδή?


13-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata"


14-Αυτόν τον ψάχνω ακόμα!

Τώρα την βρήκα και της την ετοιμάζω!

Με τα προηγούμενα άρθρα μου έχω ήδη αποδείξει ότι οι ανωτέρω είναι "προκλητικοί εγκληματικοί αθλητικοί και οικονομικοί επιχειρηματίες" που αρμέγουν την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε από τις θέσεις τους στο διοικητικό της συμβούλιο και ... παραπλεύρως, παραβιάζοντας ταυτόχρονα και καραμπινάτα και την αθλητική και την φορολογική νομοθεσία!!!


 Έλα, όμως, που δεν με αφήνει η συνείδησή μου!

Δεν θα με άφηνε η συνείδησή μου ήσυχο να κοιμηθώ τα βράδια αν δεν σχολίαζα ένα βασικότατο στοιχείο της όλης κατάστασης: το δίπλωμα εμπειρικού προπονητή της Σχολής Προπονητών Καράτε για πολλούς είναι ένα ισχυρό επαγγελματικό εργαλείο για να αποκτήσουν ένα πρόσθετο μικρο-εισόδημα στην κρίσιμη οικονομική εποχή που περνάμε! Μπορεί να έχουν οικογένεια, μπορεί να έχουν μείνει άνεργοι, μπορεί να είναι στα 52 τους χωρίς ένσημα, μπορεί χίλια πράγματα να συμβαίνουν στον καθένα που δεν τα ξέρουμε! Και μόνο για αυτό το λόγο οι προϋποθέσεις για τους υποψήφιους της Σχολής έπρεπε να είναι ανοιχτές με μόνη ισχυρή απαίτηση την ικανότητά τους να διδάξουν σωστά το άθλημα. Όταν, λοιπόν, τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ, παρ' όλο που οι ίδιοι απομυζούν σαν βδέλλες με δεκάδες παρανομίες την ΕΛΟΚ, τους συλλόγους της, τους αθλητές της και τους γονείς τους, παρ' όλα τα προηγούμενα τονίζω, αποκλείουν φασιστικά σαν όρθια γαϊδούρια τον κάθε ένα, που δεν υποκύπτει στα δικά τους συμφέροντα, αδιαφορώντας αν εξοντώνουν οικονομικά έναν άνεργο ή έναν ανασφάλιστο ή μια οικογένεια, πράγμα που δεν θα έκανα ούτε στο χειρότερο εχθρό μου, τότε δεν μου μένει παρά να σας παρουσιάσω στον επόμενο πίνακα την ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛληνικής Ομοσπονδίας Καραλαμόγιων (ΕΛΟΚ), όπως είναι στην πραγματικότητα!!!

 

Πρόεδρος

(διακρίνεται το μουστάκι)

Αναπληρώτρια Πρόεδρος

(γυαλιά παραλίας!)

Γενικός Γραμματέας

(βετεράνος καρατέκα του καναπέ, δηλαδή βετεράνος ... καναπέκα!)


Β'  Αντιπρόεδρος

(πού βόσκει αυτός?)

Ταμίας

(γνώστης απλής αριθμητικής)

Ειδικός Γραμματέας

(ξενέρωτος!)


Έφορος Υλικού

(πόσα απίδια έχει το αρχείο υλικών?)

Εφορος

 Εθν. Ομάδων

(αστυνομικός!)


Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής

(Γκαρ Καράτε-ντο!)

Γάιδαρος ..Σουπιά!

Ειδική ράτσα!

Ο Επιμένων ... γαϊδουρινά

ότι ο Γάιδαρος ... πετάει! Τελικά δεν πέταξε!

Επίτιμη λαμογική προηγμένη τεχνολογία!

Κινείται τζάμπα με ... ηλιακή ενέργεια,

αρμέγει και από τη ... ΔΕΗ!!!


 

 (Περσίδη, Θεέ! Πάρε την ΠΑΕ!!!)


Γενικά, αποδεικνύεται ότι η ΓΓΑ αφήνει πλήρη και εν λευκώ δικαιοδοσία στις ομοσπονδίες να διαχειρίζονται το κάθε άθλημα χωρίς κανένα έλεγχο και παρακολούθηση και για αυτό το λόγο ο Ελληνικός αθλητισμός έχει γίνει βορά των επιτήδειων και των απατεώνων της διαπλοκής, μέρος της οποίας γίνονται και οι πολιτικοί προϊστάμενοι της ΓΓΑ, αλλά και αυτοί οι ίδιοι οι υπάλληλοί της, άλλο που δεν ήθελαν και οι μεν και οι δε!!!

Γνωρίζει ο πρωθυπουργός
αυτά που κάνετε εκεί στη ΓΓΑ???

 


Ο Yπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

ΓΓΑ = Ο Οίκος

της Μεγάλης

ΑΝΟΧΗΣ:

#################

1-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

2-Realnews

3-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

4-karate.gr

5-gazzetta

6-ΑΥΓΗ

7-zougla.gr

8-Δίκη/ΣΚΑΙ

9-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

10-Δίκη/ΣΚΑΙ

11-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

12-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

13-Δίκη/ΣΚΑΙ

14-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

15-ΑΠΟΨΗ

16-ΕΛΕΥΘ/ΠΙΑ

17-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

18-ΕΘΝΟΣ

19-Δίκη/ΣΚΑΙ

20-Δίκη/ΣΚΑΙ

21-ΝΤΟΚ/ΝΤΑ

22-karate.gr:
Πόρισμα Ρακιντζή

23-ΚουτίΠανδώρα

24-karate.gr:
Πόρισμα
Περσίδη

25-Πλακά-Αδριανό

Με το άρθρο μου "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ. Συνεπώς η ΓΓΑ ευθύνεται στο ακέραιο για το όργιο διαφθοράς και διαπλοκής στην ΕΛΟΚ!!!

 Η  Βασική Καραμπινάτη Παρανομία  είναι το ότι την Σχολή Προπο-νητών Καράτε της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα της ΓΓΑ την “τρέχει” ένα παράνομο διοικητικό συμβούλιο πάντα υπό την αιγίδα της ΓΓΑ!!!

Επομένως, η … Λέιντι ΓΓΑ-ΓΓΑ είναι μια κορυφαία και μακροχρόνια διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη δημόσια υπηρεσία, η οποία παράγει καθημερινά τεράστια ηθική και οικονομική ζημία στον Ελληνικό Λαό, και όταν πολλές φορές την αναφέρω ως “Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής” τρέμει το φυλλοκάρδι μου μήπως και με μηνύσουν οι απλοί … Οίκοι Ανοχής επειδή τους προσβάλω!!!

Τα αντικειμενικά άρθρα εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών της δεξιάς στήλης σχετικά με τα 30 εκατ. ευρώ, που έχουν πάρει οι υπάλληλοι της ΑΓΓΑ (Αμαρτωλής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού) χωρίς να τα δικαιούνται, αποδεικνύουν τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή των υπαλλήλων της ΑΓΓΑ με τους κατά καιρούς πολιτικούς τους προϊσταμένους, οι οποίοι ενέκριναν τις αποφάσεις πληρωμής τους, και τους ομοσπονδιάρχες ως αντικείμενο της εύνοιας και των δύο ανωτέρω!!! Υπόλογα και υπεύθυνα της "ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΜΗΣ" Διαφθοράς και Διαπλοκής στη ΑΓΓΑ είναι και τα πέντε σημερινά κόμματα: η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ διότι αυτά τοποθετούσαν τους πολιτικούς προϊσταμένους στη ΑΓΓΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ διότι τα 3/4 του ΠΑΣΟΚ πήγαν σε αυτόν, οι ΑΝΕΛ διότι αποτελούνται από βουλευτές της ΝΔ, και το ΚΚΕ διότι υπόγεια συνεργάζεται με τη ΝΔ ως "τραβάτε με κι ας κλαίω"!


Μεταξύ των εμπλεκομένων στο τεράστιο αθλητικό και οικονομικό σκάνδαλο, δηλαδή μεταξύ των πολιτικών προϊσταμένων της ΓΓΑ και των κομμάτων τους, των υπαλλήλων της ΓΓΑ και των αθλητικών ομοσπονδιών, έχει πλέον αποκατασταθεί ένα τέλμα απόλυτης συνενοχής, αλληλεξάρτησης και αλληλο-εκβιασμού με αποτέλεσμα η Διαφθορά και η Διαπλοκή να διαιωνίζονται αυτόματα! Δηλαδή, ο καθένας από τους τρεις και μόνο με την παρουσία του εξαναγκάζει και τους άλλους δύο να παρανομούν ακριβώς όπως παρανομούσαν πάντα! Ο ρόλος πλέον της ΓΓΑ έχει καθοριστεί στο να συγκαλύπτει αυτό το τεράστιο αθλητικό και οικονομικό έγκλημα!

Μιλάμε για ογκώδες καρκίνωμα στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας με ανεξέλεγκτες μεταστάσεις!!! Μια κατάσταση που μόνο με έναν τρόπο διορθώνεται: Να κλείσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και να μεταταχθούν οι υπάλληλοί της σε άλλες υπηρεσίες!!!  Οι αθλητικές ομοσπονδίες πρέπει να αυτοσυντηρούνται οικονομικά, ειδάλλως να κλείσουν!!! Δεν μπορούμε να πληρώνουμε με ζωές ανθρώπων, που δεν έχουν να φάνε ή δεν έχουν να πάρουν φάρμακα, την καΐλα του κάθε μαλάκα να γυμνάζεται!!!  


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .