karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 24/11/2013

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!
"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου αθλητικού μηνιαίου περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977 - 1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος" για τον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως αρμόζει στη διαφύλαξη των δημόσιων πόρων που χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Γερόλυμπος: Από Δήμαρχος, ... κλητήρας!!!

Τελικά συμπεράσματα και οι πραγματικές επιπτώσεις
στον Γερόλυμπο και στην ΕΛΟΚ.

 

 Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι, Αναλυτής Δικαστικών Αποφάσεων! Επαγγελματίας Κατηγορούμενος και "Αθωούμενος", Γκουρού του Παγκόσμιου Καράτε, Καρδινάλιος στο Βατικανό, Καλόγηρος Σαολίν, Φυσιογνωμιστής (Profiler) κατά συρροή Ψευταράδων, και ό,τι άλλο δηλώσω σε αυτή τη χώρα!

 

 


Σημαντικό στοιχείο για τα επόμενα είναι η ημερομηνία 2/8/2013 (ή κάποια προηγούμενη κοντά σε αυτήν) της κλοτσηδόν αποπομπής του Γιώργου Γερόλυμπου από την WKF και τιμωρίας του με αποκλεισμό  από κάθε διοργάνωση της WKF (και κάθε μέλους της), όπως περιγράφεται και εδώ με κλικ!


 

 Ας μην ξεχνάμε για ποιόν άνθρωπο μιλάμε!

 (με κλικ στις φωτό τα αντίστοιχα άρθρα)

 

Μετά την ελεύθερη παρουσίαση των απόψεων του Γερόλυμπου και σαν αθεράπευτα δημοκράτης που είμαι, θα πρέπει να δώσω και στον εαυτό μου την ευκαιρία να εκθέσει δημοκρατικά και ελεύθερα τις απόψεις του! Η Περίληψη του Μικρού παρουσιάζει εσκεμμένες ελλείψεις τις οποίες συμπληρώνω στο παρόν άρθρο. Κατά την δική του αρίθμηση:

1) - 22/7/2013 - Το καράτε δεν μπήκε ούτε στην τελική ψηφοφορία των μελλοντικών Ολυμπιακών Αθλημάτων! Επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά για το ποιοι είναι οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ στο χώρο του καράτε! Η τιμωρία του ηλίθιου είναι να κοιτάζει τους έξυπνους με ανοιχτό το στόμα!

2) - 22/7/2013 - Προφανώς η επιστολή (2) είχε σαφείς αιχμές κατά του Εσπίνος, ο οποίος τα πήρε στο κρανίο!

3) - 30/7/2013 - Δεν διασαφηνίζει ποια "σκληρά μέτρα" εννοεί, πιθανόν εσωτερικά της WKF!

4) - 1/8/2013 - Προφανώς η επιστολή του Γερόλυμπου στον Ταμία, που ζητούσε τα οικονομικά της καμπάνιας υποψηφιότητας, είχε σκοπό να εκθέσει τον Πρόεδρο Εσπίνος!

5) - 2/8/2013 - Η απάντηση του Εσπίνος ήταν η καθαίρεση του Γερόλυμπου από τη θέση του ΓΓ με μόνο απόφαση του Προέδρου (αλλά παρέμενε μέλος της ΕΕ).

) - 3/8/2013 - ΠΑΡΑΛΗΨΗ: Ο Μικρός στέλνει αυτή (με κλικ) την επιστολή στις εθνικές ομοσπονδίες, ενώ το αποκρύπτει στην περίληψη! Στην επιστολή αυτή κατηγορεί τον Πρόεδρο και τον Ταμία για διαφθορά!

ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μικρός δημιουργεί την ιστοσελίδα "WKF CAMPAIGN" στο Facebook, όπου ανεβάζει επιστολές του και σχόλιά του υποστηρίζοντας διαφθορά του Προέδρου της WKF, διοικητικών στελεχών και ανώτερων διαιτητών στην WKF και καλώντας τον Εσπίνος και άλλους να παραιτηθούν. Δήθεν αφορμή είναι η αποτυχία του καράτε να μπει στους Ολυμπιακούς του 2020! (Ενώ ήδη είχε αποτύχει άλλες δύο φορές!!!)

6) - 8/8/2013 - Ο Μικρός κάνει έφεση στο Αθλητικό Δικαστήριο της ΔΟΕ, ενώ ...

7), 8), 9)12/8/2013 - Με προσωρινά μέτρα κερδίζει να παγώσει η υπόθεση μέχρι να δικαστεί η έφεση, επειδή η καθαίρεσή του έγινε μόνο με απόφαση του προέδρου.

10) - 14/8/2013 - Όπως ήταν φυσικό, ο Εσπίνος κάνει μια αστραπιαία ψηφοφορία με e-mail μεταξύ των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και με ψήφους 16 προς 1 ισχυροποιεί την απόφαση της καθαίρεσης του Γερόλυμπου από τη θέση του ΓΓ και στέλνει αυτή την απόφαση στο Αθλητικό Δικαστήριο.

11) - 15/8/2013 - Ο Γερόλυμπος αποσύρει την έφεσή του στο CAS και άρα αποδέχεται την καθαίρεσή του από τη θέση του ΓΓ της WKF.

11Α) - 26/8/2013 - ΠΑΡΑΛΗΨΗ: Ο Εσπίνος ακυρώνει το Karate 1 World Cup, που θα γινόταν 12,13/10/2013 στην Αθήνα. Επίσης πετάει με τις κλωτσιές έξω από την WKF το εξάμβλωμα της ISSO (International Shito & Shotokan Organization) συμφερόντων Γερόλυμπου, Γκάζι και άλλων ανεγκέφαλων ακυρώνοντας και τους διεθνείς αγώνες τους κατά τις 27-29/9/2013 στο Montenegro.

12), 13), 14), 15) - 16/8/2013 έως 10/9/2013 - Του παίρνουνε και την παραμικρή καρφίτσα των Γραμματειών των WKF/EKF. Για να μην τα πολυλογούμε: του πήρανε και ... τα σώβρακα! Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ... ΓΥΜΝΟΣ! Πολύ τον ... συμπονώ! Χωρίς σώβρακο, δεν ξέρεις τι θα σούρθει και από πού θα σούρθει! Μούρχεται να του πω:  καλά να σου κάνουνε! Αλλά πάλι με πιάνει αυτό το ... σοροπτιμιστικό μου! (Λάθος, σβήνονται δύο λέξεις! "Σοροπτιμισμός" σημαίνει "αδελφές του ελέους", καλή της ώρα!)


Προσφορά: Στα τρία, το ένα Δώρο!!!

15A) - 14/9/2013 - ΠΑΡΑΛΗΨΗ: Ο Εσπίνος διαλύει την υπάρχουσα Βαλκανική Ομοσπονδία με πρόεδρο τον Γερόλυμπο και Γραμματεία στην Αθήνα, και ιδρύει νέα Βαλκανική Ομοσπονδία με πρόεδρο Σέρβο και την Ελλάδα εκτός αυτής, αφού ο Γερόλυμπος δεν άφησε τους αχυράνθρωπους της ΕΛΟΚ να πάρουν μέρος στην ίδρυσή της.

16), 17) - 30/10/2013 - Και η τιμωρία ήρθε: έξι μήνες να μην πατήσει το πόδι του σε οποιαδήποτε διοργάνωση της WKF (ούτε στα διοικητικά συμβούλια!)! Πράγμα που σημαίνει και σε διοργανώσεις της ΕΛΟΚ!!! Συνεπώς το ΔΣ της ΕΛΟΚ είναι σήμερα καραμπινάτοι παραβάτες εντολών της WKF και θα στείλω στον Εσπίνος μια φωτογραφία από αγώνες (που τράβηξα από τις κερκίδες) του Μπουλούμπαση και του Δημητριάδη με τον Γερόλυμπο δίπλα, ώστε ή να παραιτηθούν ή να τιμωρηθεί η ΕΛΟΚ από την WKF! Αυτόματα η τιμωρία αυτή τον διαγράφει και από απλό μέλος, που είχε μείνει, των ΕΕ των WKF/EKF και τον πετάει τελείως στα σκουπίδια έξω από όλο το καράτε!!!

18Α) - 6, 7/11/2013 - ΠΑΡΑΛΗΨΗ: Ο Μικρός εξακολουθεί αμετανόητος να δημοσιεύει στο "WKF-Campaign" αναπόδεικτες συκοφαντικές και απειλητικές επιστολές, δικές του και άλλων, κατά της WKF και των αξιωματούχων της, καταγγέλλοντας ευρείας κλίμακας οικονομική διαφθορά και χειραγώγηση του αθλήματος.

19Α) - 26/11/2013 - Ο Μικρός έχει σκάψει το λάκκο του! Στους αχυράνθρωπους της ΕΛΟΚ λέει ότι "θα ανακάμψει" και ακόμα τους επιβάλλεται, ενώ αυτοί οι ηλίθιοι χώνονται ακόμα πιο βαθιά στην συνομωτική κακοδιοίκηση της ΕΛΟΚ παίζοντας τα κεφάλια τους για πάρτη του (και για δική τους πάρτη φυσικά)!

20 - Έρχονται αγώνες, "OPEN τουρνουά" τους λένε! Ο Εσπίνος τους αποκήρυξε, ξένες χώρες δεν πρόκειται να έρθουν, ο Μπουλούμπασης παίζει το κεφάλι του, ο Μικρός θα παίξει τον ... Φαντομά, τα κορόιδα θα συμμετέχουν και εγώ θα γελάωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .