karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 4/8/2015. Ενημέρωση 22/8/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 

Ανοίξτε τα ηχεία του υπολογιστή σας,

διότι στο τέλος αυτής της ιστοσελίδας η συνέχεια του θέματος δίνεται σε ηχητικά αρχεία με την περιγραφή του θέματος σε στάδια, όπως τα θυμόμουν, λόγω έλλειψης χρόνου για πληκτρολόγηση, αφού βρίσκομαι σε διακοπές!

 Άλλωστε, έτσι, σας παρέχεται και η δυνατότητα να κάνετε ... ηλιοθεραπεία στην παραλία ... ζώντας στην ατμόσφαιρα του δικαστηρίου από το κινητό σας!

Οι Δίκες κατά της ΕΛΟΚ των τεσσάρων παράνομα διαγραμμένων συλλόγων από τους αχυράνθρωπους του Γερόλυμπου, όπου αχυράνθρωποι είναι τα Ζώα του ΔΣ και τα Ζωάρια της ΓΣ, που ψήφισαν τις διαγραφές!

Μέρος Πρώτο,   Μέρος Δεύτερο

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Το πρωί της Δευτέρας 3 Αυγούστου 2015 δικάστηκαν στα Δικαστήρια της Ευελπίδων οι τέσσερεις αιτήσεις των τεσσάρων συλλόγων της ΕΛΟΚ, τους οποίους ο Αρρωστημένος είχε διαγράψει στη Γενική Συνέλευση της 14ης Μαρτίου 2015, όπως ήδη έχει περιγράψει το karate.gr σε προηγούμενο άρθρο του!

Όπως είχαμε γράψει, στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ την 14/3/2015 είχαν διαγραφεί οι σύλλογοι:

1 - Του Γιώργου Κοσμίδη (ιδρυτικός σύλλογος της ΕΛΟΚ)

2 - Του Τάσου Πανουσόπουλου (ιδρυτικός σύλλογος της ΕΛΟΚ)

3 - Του Γιάννη Κανέλλη (ιδρυτικό μέλος της ΕΛΟΚ)

4 - Των Εκπαιδευτηρίων Δούκα (ιδρυτικός σύλλογος της ΕΛΟΚ)

5 - Της Φραντζέσκας Στρατούλη (Μυτιλήνη)

 

αλλά για τον Γιάννη Κανέλλη είναι προτιμότερο να ... γλύψει τον δικτάτορα, όπως ήδη έχει κάνει επανειλημμένα στο παρελθόν, παρά να αντισταθεί στις παρανομίες του, και έτσι έμειναν σε πρώτη φάση τέσσερεις σύλλογοι (και θα ακολουθήσουν κι άλλοι!) αποφασισμένοι για μετωπική σύγκρουση με τον Γερόλυμπο!

Άλλωστε ακόμα και από τη συμπεριφορά του Γιάννη Κανέλλη μετά το δικαστήριο, κατά διαταγή του Γερόλυμπου να παίρνει συλλόγους στο τηλέφωνο (κατά πληροφορίες) και να τους λέει: "Τους έσκισε ο Γερόλυμπος στο δικαστήριο και το κέρδισε!", όταν η απόφαση θα κάνει ένα-δυό μήνες να βγει, για ένα δικαστήριο, του οποίου η ακροαματική διαδικασία διήρκεσε τρεισήμισι ώρες και αποτέλεσε πανωλεθρία για τον Γερόλυμπο σαν αποτέλεσμα των διακεκριμένων και απίθανων ψεμάτων, που έλεγε, τα οποία ψέματα αποτελούν βάση για μηνύσεις για ψευδομαρτυρία και ψευδορκία, είναι φανερό ότι ο Γιάννης Κανέλλης επιβεβαιώνει τις συστάσεις του Χρήστου Μπουλούμπαση προς εμένα, όταν μου τον γνώρισε περί το 1980 με την κατ' ιδίαν περιγραφή: "Μόλις γνώρισες το μεγαλύτερο ψεύτη της Ελλάδας!"


Σε εκείνο το άρθρο της διαγραφής των συλλόγων είχαμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι: Η ΕΛΟΚ αποτελεί μια συμμορία πυραμίδας απατεώνων, η οποία εξαπατά τους συλλόγους, τους αθλητές, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όλες τις άλλες αθλητικές ομοσπονδίες και όλη τη χώρα!!! Κάποτε θα πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί αυτοί οι "κύριοι", που την διοικούν!!! Δεν ξεχνώ επίσης ότι χρωστάω τη συμπλήρωση της πυραμίδας των απατεώνων σε εκείνο το άρθρο! Μόλις πάρω τα Πρακτικά της ΓΣ θα γίνει και αυτό!

 

Αριστερά η λειράτη, δεξιά οι καλαμποκόκοτες και με κλικ Το φαινόμενο Γιάννης Κανέλλης!

 

Με κλικ στο "Το φαινόμενο Γιάννης Κανέλλης!" θα βρείτε την αιτιολογία γιατί, ενώ ο εν λόγω ... Μάστερ της Κωλοτούμπας συμμετείχε στους Βαλκανικούς με αθλητές του και ο ίδιος και ο γιός του (απόδειξη η κάτω φωτό), παρ' όλα αυτά ΔΕΝ συμμετείχε στις προσφυγές για την ακύρωση των διαγραφών!

 


Στο θέμα μας τώρα!

Στα Δικαστήρια έφθασα πρώτος και μπήκα στο κτίριο που εκδικάζονταν οι υποθέσεις για να βρω την αίθουσα! Βγαίνοντας μετά την ανίχνευση μπάπ απέναντί μου στο παγκάκι καθισμένοι ο Γερόλυμπος με τη Γερολυμπίνα να μελετούν έγγραφα των δικών! Του χώνει μια αγκωνιά η κυρά-Μαγδάλω στο νεφρό: "Ο Περσίδης, ο Περσίδης!" Τινάχτηκε σαν να τον τσίμπησε ο ... εαυτός του! "Πούντος, πούντος?" Σηκώνει το κεφάλι, με βλέπει και ξαναγυρνάει δήθεν αδιάφορα στα χαρτιά του! Άρχισε να με μετράει για μάρτυρα, αλλά δεν ήμουν!

Βέβαια, όλα αυτά τα είπανε ψιθυριστά, αλλά εγώ ακούω τα πάντα με το ... βιονικό ακουστικό που φοράω σε τέτοιες περιπτώσεις! (Βλακεία, θα έπρεπε να ήμουν ο τέταρτος μάρτυρας! Δεν πειράζει, στο Εφετείο, αν γίνει!).

 

Τα πρόσωπα του έργου:

Από την πλευρά των αιτούντων συλλόγων μάρτυρες ήταν ο Σπύρος Δρακόπουλος, ο Γιώργος Κοσμίδης και ο Τάσος Πανουσόπουλος.

Από την πλευρά της ΕΛΟΚ μάρτυρας ήταν μόνο ο "επιχειρηματίας", που την έχει κάνει "μαγαζί του", Γιώργος Γερόλυμπος.

Ένας Γερόλυμπος καταβεβλημένος από τα συνεχή χτυπήματα της μοίρας του, που ο ίδιος κατασκεύασε, με ένα πρόσωπο "ζόμπι κακίας", με ένα μυαλό πλέον μπάχαλο, ο οποίος δεν θυμόταν ούτε τα ψέματα που έλεγε πριν από δέκα λεπτά, τα οποία αναιρούσε μετατρέποντας την κάθε του κατάθεση σε περίγελο των ακροατών, ο οποίος είχε χάσει τον ειρμό των πλαστών αποδεικτικών στοιχείων, που επικαλείτο, και τα παρουσίαζε πλέον χωρίς να πείθει, ο οποίος είχε ως ψυχολογικά στηρίγματα της πλάκας την άσχετη συνεταίρο γυναίκα του και τη "γλάστρα με το μουστάκι" που λέγεται Μπουλούμπασης!

    

Συνήγοροι των αιτούντων ήταν οι δικηγόροι Δρόσος Αγγελόπουλος για τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και Σταύρος Ανδριανόπουλος για τους άλλους τρεις συλλόγους.

Συνήγορος της ΕΛΟΚ ήταν ο γνωστός Δημήτρης Μπαλασόπουλος, νομικός σύμβουλος της ΕΛΟΚ και αρχιερέας της σύστασης της παράνομης Δικαστικής Επιτροπής από τους τρεις δικηγόρους Μαυριδάκη, Παπαπετρόπουλο και Σταν του δικού του και του διπλανού του γραφείου επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 126 (φωτό άνω)!!!

Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου ήταν μια ευγενέστατη κυρία, η οποία δεν ήταν Πρόεδρος Πρωτοδικών, αλλά απλή Πρωτοδίκης, και η οποία άκουγε με μεγάλο ενδιαφέρον και μεγάλη υπομονή όλους τους μάρτυρες και τους συνηγόρους επί τρεισήμισι ώρες. Άρχισε τη διαδικασία πολύ ήρεμα για συγκεκριμένο αντικείμενο συζήτησης, σε κάθε ερώτηση στους μάρτυρες από την ίδια ή από τους συνηγόρους το αντικείμενο της συζήτησης ξέφευγε και άρχιζε να πλατειάζει, πολλές φορές διαπίστωσε "Α! Εσείς έχετε μεγάλες διαφορές! Παρακαλώ να μείνετε στο αντικείμενο της σημερινής υπόθεσης!" και πολλές φορές οι ακατάλληλες συμπεριφορές και οι συγκρούσεις μεταξύ των δύο πλευρών δημιουργούσαν πανδαιμόνιο τρελοκομείου, το οποίο η Πρόεδρος  προσπαθούσε να συμμαζέψει έξαλλη! Άρχισε ήρεμη και όταν τελείωσε η όλη διαδικασία άρπαξε τους φακέλους και έφυγε φωνάζοντας "Φτάνει πια με τρελάνατε!"


Ένα από τα κόλπα του Γερόλυμπου για να απαξιώνει τις πράξεις όλων των άλλων και να αναδεικνύεται ο ίδιος ως "φρουρός των διεθνών εθνικών συμφερόντων" σε αποστολές εξωτερικού είναι και η "πατριδοκάπηλη" αυτοπροβολή του ότι απαιτεί πάντα το "FYROM" ως ονομασία του κράτους των Σκοπίων αντί οποιασδήποτε ονομασίας που περιέχει την λέξη "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! Αυτό, μεταξύ των άλλων, επικαλέστηκε και στο δικαστήριο κατά των ατόμων, αυτός ισχυριζόταν "συλλόγων", που πήραν μέρος στους Βαλκανικούς στην Κωνσταντινούπολη και στη Σόφια. Δηλαδή, κατέληξε ότι με τη συμμετοχή τους εκτός ΕΛΟΚ στους ανωτέρω Βαλκανικούς δημιούργησαν "διπλωματική ήττα" για την Ελλάδα! Τέτοιος κόπανος είναι που ξέχασε την κάτω φωτογραφία και άλλες σαν κι αυτήν, όταν ήταν μάλιστα ΓΓ της Παγκόσμιας, ΓΓ της Ευρωπαϊκής και πρόεδρος της Βαλκανικής!

 


 

Τα αρχικά οκτώ ηχητικά αρχεία έχουν μετατραπεί σε ηχητικά βίντεο και τα βλέπεται κατωτέρω:

 

1 - Η Διαδικασία εκδίκασης των τεσσάρων υποθέσεων. (4:46)

 

Παρασκευή 7-8-2015, 12:30: Μόλις έμαθα ότι αυτή η φραγκόκοτα δεν περιέλαβε στα σχετικά έγγραφα, που κατέθεσε ο δικηγόρος του Δημήτρης Μπαλασόπουλος εχθές, τα Πρακτικά της ΓΣ με την ονομαστική ψηφοφορία για τις διαγραφές των συλλόγων. Ακόμα όμως και ο Μπαλασόπουλος τα έδειξε στην κα Πρόεδρο και υποσχέθηκε ότι τα είχαν έτοιμα να τα καταθέσουν! Κουφάλες και οι δύο, όταν έρθω από τις διακοπές θα τα πούμε και στα δικαστήρια και στο δικηγορικό σύλλογο! Πάτε πακέτο για εξαπάτηση δικαστηρίου!

2 - Πρώτη υπόθεση, πρώτος μάρτυρας: Σπύρος Δρακόπουλος. (8:42)

 

3 - Πρώτη υπόθεση, δεύτερος μάρτυρας: Γιώργος Γερόλυμπος. (10:09)

 

4 - Δεύτερη και τρίτη υπόθεση, πρώτος μάρτυρας: Γιώργος Κοσμίδης. (3:11)

 

Ένας από τους τρεις πυλώνες της κατάθεσης του Γερόλυμπου προς υποστήριξη των θέσεων της ΕΛΟΚ ήταν ότι όσο ήταν αυτός πρόεδρος της Βαλκανικής, ουδέποτε επέτρεψε να αναγραφεί η λέξη "Macedonia", στο όνομα της FYROM σε οποιαδήποτε διεθνή διοργάνωση, ενώ οι μεμονωμένοι αθλητές, που πήγαν στους Βαλκανικούς, δημιούργησαν ενδεχόμενο "διπλωματικής υποχώρησης"!!! Η άνω φωτό τον διαψεύδει, τον βλάκα!

5 - Δεύτερη και τρίτη υπόθεση, δεύτερος μάρτυρας: Γιώργος Γερόλυμπος. (4:31)

 

6 - Τέταρτη υπόθεση, πρώτος μάρτυρας: Τάσος Πανουσόπουλος. (2:02)

 

7 - Τέταρτη υπόθεση, δεύτερος μάρτυρας: Γιώργος Γερόλυμπος. (1:00)

 

8 - Κλείσιμο και επίλογος! (2:37)

 

 

 

Η Απόφαση:

Όταν η κυρία Πρόεδρος βλέπει να αποδεικνύεται Αρχι-Καρα-Ψεύτης ο βασικός και μοναδικός μάρτυρας της ΕΛΟΚ από τρεις αυθόρμητα ειλικρινείς μάρτυρες καθώς και από πληθώρα εγγράφων, πείτε μου εσείς: Ποιά θα είναι η Απόφασή της???

Αν διαβάσει η κα Πρόεδρος αυτό το δημοσίευμα τι νομίζετε ότι θα αποφασίσει???

Αν παρ' ελπίδα η υπόθεση πάει Εφετείο, τότε θα είμαι και εγώ μάρτυρας και θα ζητήσουμε να συνεκδικαστεί με την ψευδορκία, ψευδομαρτυρία και εξαπάτηση δικαστηρίου που σας ετοιμάζουμε!

Θα φάει η ... μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι!!!  


Μέρος Πρώτο,   Μέρος Δεύτερο


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .