karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 7/9/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 

Οι Δίκες κατά της ΕΛΟΚ των τεσσάρων παράνομα διαγραμμένων συλλόγων από τους αχυράνθρωπους του Γερόλυμπου, όπου αχυράνθρωποι είναι τα Ζώα του ΔΣ και τα Ζωάρια της ΓΣ, που ψήφισαν τις διαγραφές!

Μέρος Πρώτο,   Μέρος Δεύτερο

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Το πρωί της Δευτέρας 3 Αυγούστου 2015 δικάστηκαν στα Δικαστήρια της Ευελπίδων οι τέσσερεις προσφυγές των τεσσάρων συλλόγων της ΕΛΟΚ, τους οποίους ο Αρρωστημένος είχε διαγράψει στη Γενική Συνέλευση της 14ης Μαρτίου 2015, όπως ήδη έχει περιγράψει το karate.gr στο Πρώτο Μέρος και σε προηγούμενο άρθρο του!

Όπως είχαμε γράψει, στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ την 14/3/2015 είχαν διαγραφεί οι σύλλογοι:

1 - Του Γιώργου Κοσμίδη (ιδρυτικός σύλλογος της ΕΛΟΚ)

2 - Του Τάσου Πανουσόπουλου (ιδρυτικός σύλλογος της ΕΛΟΚ)

3 - Του Γιάννη Κανέλλη (ιδρυτικό μέλος της ΕΛΟΚ)

4 - Των Εκπαιδευτηρίων Δούκα (ιδρυτικός σύλλογος της ΕΛΟΚ)

5 - Της Φραντζέσκας Στρατούλη (Μυτιλήνη)

 

αλλά για τον Γιάννη Κανέλλη είναι προτιμότερο να ... γλύψει τον δικτάτορα, όπως ήδη έχει κάνει επανειλημμένα στο παρελθόν, παρά να αντισταθεί στις παρανομίες του, και έτσι έμειναν σε πρώτη φάση τέσσερεις σύλλογοι (και θα ακολουθήσουν κι άλλοι!) αποφασισμένοι για μετωπική σύγκρουση με τον Γερόλυμπο!

Σε εκείνο το άρθρο είχα προβλέψει ότι η Απόφαση του Δικαστηρίου θα έβγαινε υπέρ των συλλόγων. Η Απόφαση βγήκε και επαληθεύτηκα! Σας την δίνω, λοιπόν, και ολόκληρη εδώ σε PDF και στη συνέχεια με Σχόλια στα κυριότερα σημεία της, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτω τις μόνιμες απάτες του απατεώνα Γερόλυμπου και του ΔΣ/ΕΛΟΚ, αλλά και αυτές της σάπιας δημόσιας υπηρεσίας που λέγεται Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, οι υπάλληλοι της οποίας διαπλέκονται με ομοσπονδιάρχες και καταστρέφουν ασυνείδητα τον Αθλητισμό! Αναλύεται μόονο η Απόφαση για τον σύλλογο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και ίδιες είναι και οι άλλες τρεις! Ο θρασύτατος απατεώνας Γιώργος Γερόλυμπος και η Συμμορία του που αποτελούν το ΔΣ/ΕΛΟΚ έχασαν πανηγυρικά και αν σας παίρνει κάποιος τηλέφωνο και σας λέει ότι ο Γερόλυμπος κέρδισε το δικαστήριο, πείτε του από μέρους μου ότι είναι μαλάκας από κούνια!


 Ακόμα ένα "χιουμοριστικό και αληθινό" βιντεάκι παραγωγής της "DYNAMIC KARATE PRODUCTIONS by Tim Pers":

 7-9-2015 - Το Δικαστήριο ακύρωσε τις διαγραφές των Συλλόγων

 

 Τυχαίες ομοιότητες προσώπων της ταινίας με πραγματικά πρόσωπα ... δεν αποτελούν σύμπτωση, αλλά για αυτούς μιλάμε!!!


Ανάλυση των κυριοτέρων σημείων της Απόφασης

 

Αυτή είναι η αρχή της Απόφασης 7350/2015 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.


Ανωτέρω η κυρία Πρόεδρος υπενθυμίζει τους κανόνες διαγραφής ενός συλλόγου-μέλους της ΕΛΟΚ.


Εδώ η Απόφαση αναφέρεται στους ισχυρισμούς του σωματείου, που είναι ότι:

1) Το σωματείο είναι ιδρυτικό μέλος της ΕΛΟΚ από το 1986,

2) Στους Βαλκανικούς δεν έλαβε μέρος αυτό, αλλά ιδιωτικά μερικοί αθλητές με τους γονείς τους με δικές τους δαπάνες εν αγνοία του,

3) Για τυπικούς λόγους η Γενική Συνέλευση που πήρε την απόφαση είναι άκυρη, διότι παραστάθηκαν και ψήφισαν δέκα προπονητές και ένας αθλητής, που δεν έχουν δικαίωμα να είναι αντιπρόσωποι συλλόγων, με τρόπο να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας,

4) Η ΓΣ δεν ήταν έκτακτη για εκδίκαση υπόθεσης, αλλά τακτική για έγκριση απολογισμού,

5) Η προσβαλλόμενη απόφαση της ΓΣ στερείται της από το νόμο απαραίτητης ειδικής αιτιολογίας,

6) Τέλος, οι σύλλογοι ζητάνε να πληρωθούν από την ΕΛΟΚ τα έξοδά τους!

 

Στους ανωτέρω λόγους εγώ θα προσέθετα ότι:

α) Στο ΔΣ είναι όλοι παράνομοι και άρα κάθε πρόσκληση για ΓΣ αλλά και κάθε ΓΣ είναι επίσης παράνομη,

β) Η συγκεκριμένη ΓΣ είναι παράνομη από την πρόσκληση και μόνο, διότι ήταν η τακτική που εγκρίνει τον απολογισμό και εκ του νόμου πρέπει να διενεργείται εντός του πρώτου διμήνου του έτους, (οι μαλακίες που κάνει ο Γερόλυμπος και έχετε υποκύψει όλοι σας να την οργανώνει μονίμως το Μάρτιο είναι για τα μπάζα, όπως και όλοι εσείς που δεν διαμαρτύρεστε!)

γ) Ο απολογισμός του 2014 για την έγκριση του οποίου συγκλήθηκε αυτή η τακτική ΓΣ ΔΕΝ είχε διανεμηθεί ΜΑΖΙ με την πρόσκληση, όπως έπρεπε για να ενημερωθούν οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ, ούτε έστω και αργότερα αλλά πριν από την 14-3-2015, αλλά δόθηκε πέντε λεπτά πριν από την έναρξή της στους συμμετέχοντες! Συνεπώς οι σύλλογοι-μέλη ΔΕΝ ήταν νόμιμα ενημερωμένοι και για αυτόν τον λόγο η ΓΣ αυτή είναι άκυρη, αφού στην ουσία η Συμμορία του Γερόλυμπου δεν δίνει λογαριασμό για τίποτα σε κανέναν!

δ) Στον Απολογισμό του 2014 εκτός από τα κονδύλια εσόδων-εξόδων, που οφείλουν να καταχωρούνται για να μελετηθούν από τους συλλόγους είχαν καταχωρηθεί και τα έσοδα-έξοδα της Σχολής Προπονητών Καράτε, η οποία όμως βάσει της Υπουργικής Απόφασης οργανώνεται ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ, δηλαδή όσα πληρώνουν οι μαθητές της τόσα παίρνουν σε υπηρεσίες διδασκόντων! Από τον Απολογισμό, όμως, με κλικ εδώ, προκύπτει ότι η ΕΛΟΚ εισέπραξε 59.000 € για τη Σχολή Προπονητών και πλήρωσε σε έξοδά της μόνο 48.229 € και άρα έκλεψαν 10.000 € από τους μαθητές για τις τσέπες της Συμμορίας, τα οποία πρέπει να επιστραφούν στους μαθητές. Συνεπώς, ο Απολογισμός και ο εξ αυτού Ισολογισμός είναι λάθος και άρα η Γενική Συνέλευση είναι άκυρη, αφού ενέκρινε λάθος οικονομικά στοιχεία και πρέπει να επαναληφθεί!

ε) Η ΓΣ ΔΕΝ δικάζει, αλλά μόνο εγκρίνει ή/και επικυρώνει. Δεν μπορεί να δικάσει ο άσχετος αντιπρόσωπος συλλόγου σε περιβάλλον πανδαιμόνιου μέσα σε μια ΓΣ χωρίς γνώση νομικών και χωρίς να μελετήσει τα στοιχεία και τα έγγραφα! Αυτό που έγινε ήταν "λυντσάρισμα Κου Κλουξ Κλαν" και σε αυτό σας παρέσυρε ο αρχιφασίστας Γερόλυμπος! Να είσαστε περήφανοι  ... κόπανοι! Μόνο η Δικαστική Επιτροπή δικάζει και αν η ομοσπονδία είναι μικρή και δεν έχει Δικαστική Επιτροπή, τότε η Δικαστική Επιτροπή υποκαθίσταται από το ΔΣ! Αλλά όταν ο Γερόλυμπος είπε στο ΔΣ να δικάσουν τους τέσσερεις συλλόγους, όλες οι κότες του κράξανε "ΟΧΙ γιατί θα μας ξεσκίσουν στις μηνύσεις" και έτσι το αρρωστημένο μυαλό του σκέφθηκε την ΓΣ, όπου είχε πρόθεση να θολώσει τους συμμετέχοντες, αλλά και αυτό δεν θα του βγει! Και έτσι ο Ψωνάρας έδωσε διέξοδο στο Ψώνιο του, που είναι να παριστάνει ταυτόχρονα τον δικηγόρο, τον εισαγγελέα, τον δικαστή και κυρίως ... τον δήμιο!

ζ) Και άλλα που θα δούμε πιο κάτω!


Στη συνέχεια η Απόφαση αναφέρεται στους τυπικούς λόγους που καθιστούν ορισμένη την προσφυγή και θα προχωρήσει πιο κάτω στην ουσία.


Αναφέρονται ανωτέρω οι ισχυρισμοί της ΕΛΟΚ που επιφέρουν την διαγραφή του συλλόγου! Οι ισχυρισμοί αυτοί συνεχίζονται και στα επόμενα ....

... στα οποία ο Μαφιόζος Γερόλυμπος πουλάει τρέλα και θεωρεί "Υποτροπή" την τωρινή συμπεριφορά των κατηγορουμένων με πρώτη φορά την μαϊμού τιμωρία τους από την μαϊμού Δικαστική Επιτροπή από τους συνεργάτες του δικηγόρου του και νομικού συμβούλου της ΕΛΟΚ Δημήτρη Μπαλασόπουλου, όπως την απέδειξα Μαϊμού στο άρθρο μου 19/2/2014 - Η πειθαρχική δίωξη και καταδίκη των Γ. Σανιώτη και Γ. Μπίκα απο τη ΔΕ/ΕΛΟΚ και η πανηγυρική τους αθώωση από το ΑΣΕΑΔ.


Εδώ η Απόφαση αναφέρεται στους ισχυρισμούς του προσφεύγοντος σωματείου υπογραμμίζοντας την παρατήρηση ότι δεν υφίσταται η έννοια της "Υποτροπής", αφού η παλαιά Δικαστική Επιτροπή είχε ανακληθεί από τη ΓΓΑ και όλες οι αποφάσεις της είχαν ακυρωθεί λόγω μη νόμιμης συγκρότησής της. Επίσης υπογραμμίζει σαφέστατα ότι για θέματα αρμοδιότητας Αθλητικού Δικαστηρίου, λόγω έλλειψης Δικαστικής Επιτροπής, ανέλαβαν το ΔΣ και η ΓΣ να καταδικάσουν στην εσχάτη των ποινών τα σωματεία!


Τα ανωτέρω είναι σαφέστατα, αλλά ακόμα και η πρώτη πιθανολόγηση του Δικαστηρίου αντικρούεται από την επόμενη φωτογραφία (την οποία δεν είχαν βρει να καταθέσουν οι προσφεύγοντες!), στην οποία ποζάρουν σαν γύφτικα σκεπάρνια οι Γερόλυμπος (υπέρτατος Δικαστής, τρομάρα του!) και Δημητριάδης (υπέρτατος Εισαγγελέας κατά των συλλόγων στη Γενική Συνέλευση, ο βλάκας!) μπροστά από τα πανώ με τη λέξη "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στο όνομα της FYROM!!! Αλλά αυτοί οι πατριδοκάπηλοι μονίμως καπηλεύονται την πατρίδα τους για να την μετατρέψουν σε ευρώπουλα στην τσέπη τους!!!


Σαφέστατος και αυτονόητος συλλογισμός!


Σαφέστατος και αυτονόητος συλλογισμός!


Και το αποτέλεσμα ήταν:


Οι τρεις Απάτες της ΕΛΟΚ και η μια της Γραμματείας!

Η πρώτη αξιόλογη απάτη της ΕΛΟΚ κατά την εκδίκαση των προσφυγών (παραλείπουμε τις μικροαπάτες που εντάσσονται στα πλαίσια της μαλακίας του Γερόλυμπου και του ΔΣ/ΕΛΟΚ) ήταν η αναφορά σε απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 5-10-2013 και η δήθεν σε αυτήν ληφθείσα απόφαση της μη συμμετοχής της ΕΛΟΚ στη "Νέα" Βαλκανική Ομοσπονδία. Για να αποδείξει η ΕΛΟΚ τον ισχυρισμό της κατέθεσε και Απόσπασμα του Πρακτικού της ΓΣ της 5-10-2013, το οποίο βλέπετε εδώ σε PDF! Αν διαβάσετε το Απόσπασμα αυτό θα δείτε ότι είναι καραμπινάτα παράνομο, διότι:

1) Δεν αποδεικνύεται η νόμιμη σύγκλησή της μέσα από το κείμενό της,

2) Δεν αναφέρονται επακριβώς τα προς συζήτηση θέματα, όπως είχαν περιληφθεί στην Πρόσκληση,

3) Δεν αναφέρονται λεπτομερώς οι συμμετέχοντες σύλλογοι και οι αντιπρόσωποί τους, όπως νομικά είναι απαραίτητο,

4) Δεν αναφέρονται στο τέλος οι υπογραφές του προέδρου και του γραμματέα της ΓΣ, πράγμα απαραίτητο, διότι δεν δηλώνεται ότι υπέγραψαν τα πρακτικά,

 

εδώ δίνουμε το υπό κρίση κείμενο στο Απόσπασμα το σχετικό με τη μη συμμετοχή της ΕΛΟΚ στη "Νέα Βαλκανική":

και συνεχίζουμε τις παρατηρήσεις:

5) Δεν αναφέρει από ποιόν αντιπρόσωπο "τέθηκε το θέμα",

6) "Ο αντιπρόσωπος" θεωρεί ότι αυτό αποτελεί θέμα του διοικητικού απολογισμού και γι' αυτό ζητεί να ενημερωθεί, αλλά είναι ηλίου φαεινότερο ότι το Απόσπασμα αυτό με ημερομηνία 31/7/2015 και με υπογραφές του Μπουλούμπαση και της Ποντίδα-Γερολύμπου για τη γνησιότητά του είναι προφανέστατα κατασκευασμένο από τον Γερόλυμπο για να χρησιμοποιηθεί στο Δικαστήριο της 3/8/2015 κατά των προσφυγών των συλλόγων! Αυτό η πλευρά των συλλόγων το ξέραμε από πριν! Ακόμα και τι χρώμα ... στριγκάκι φοράς Γερόλυμπε γνωρίζουμε τώρα!

7) Γράφει "τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος"! Ποιός πρόεδρος? Ο πρόεδρος (Μπουλούμπασης) δεν ξέρει την τύφλα του! Το χαρτί συμπληρώθηκε την 31/7/2015 χωρίς να υπάρχουν τα πρωτότυπα πρακτικά!

8) Λέει ότι η παλιά BKF (και όχι FBK βλάκα!) δεν είχε ακόμα διαλυθεί! Αλλά τι είχε κάνει, όταν όλα τα μέλη της είχαν φύγει και ζητούσαν το Ταμείο της ομοσπονδίας που είχε υπεξαιρέσει ο Γερόλυμπος? Απατεώνα Μπουλούμπαση που υπογράφεις τα Πρακτικά και τα Αποσπάσματα των Πρακτικών: βούτηξε ο Γερόλυμπος το Ταμείο της Βαλκανικής ή όχι? Εσύ θα τα πληρώσεις ηλίθιε!

9) Λέει ότι η ΕΛΟΚ δεν συμμετείχε στη νέα KFB επειδή συμμετείχε η ΠΓΔΜ με το όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!! Ρε αλητήριοι ψεύτες η φωτογραφία από την Κύπρο πιο πάνω τι δείχνει???

10) Ισχυρίζεται στη συνέχεια το εξωφρενικό ότι κανένας αθλητής, διαιτητής, προπονητής, σύλλογος κτλ. δεν μπορούν να λαμβάνουν μέρος στις Βαλκανικές διοργανώσεις και στο καπάκι μας λέει ότι "η θέση της διοίκησης έτυχε ομόφωνης υποστήριξης και έγκρισης"!!!

Ρε κόπανοι, ρε ζώα τετράποδα υποστηρικτές του Γερόλυμπου, ξέρουν οι αθλητές σας ότι τους στερείτε τους Βαλκανικούς Αγώνες χωρίς καν να το γνωρίζετε ούτε εσείς, επειδή και μόνο δίνετε λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπων στον Γερόλυμπο και κάνει ότι θέλει στις Γενικές Συνελεύσεις??? Είναι δυνατόν η Εθνική μας Ομοσπονδία στο Καράτε να μένει εκτός Βαλκανικών Αγώνων από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι σήμερα (δύο ολόκληρα χρόνια!!!), επειδή το θέλει αυτό το ... τσουτσούνι!!! Και αυτή η μαλακισμένη η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δίνει τις παροχές της αθλητικής αναγνώρισης σε μια εθνική ομοσπονδία που έχει γίνει μαγαζί ενός εγκληματία???

11) Και για αυτή την απόφαση της μη συμμετοχής στη Νέα Βαλκανική κανένας αντιπρόσωπος από 45 τακτικά σωματεία δεν άρθρωσε λέξη αντίρρησης ή διευκρίνησης μέχρι πότε θα γίνεται αυτό ή πώς θα αντιμετωπιστεί ή ... ή ... κάτι άλλο???

12) Το βλέπετε βρε ηλίθιοι ότι παίρνει τις υπογραφές σας και κατασκευάζει ότι χαρτιά θέλει ο εγκληματίας???

 

Σε αυτό ακριβώς το σημείο παραθέτω την ήδη δημοσιευμένη από το karate.gr επιστολή της ΕΛΟΚ προς την Νέα Βαλκανική με την παράκληση να γίνει μέλος της:

Επίσημη Μετάφραση:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ

 

Προς τον κ. Αλεξέι Πετρόφ

Πρόεδρο της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε

Αθήνα, 27 Ιουνίου, 2014

Αριθμ. Πρωτοκ. 803

Αγαπητέ κ. Πετρόφ

Σε συνέχεια της συνάντησης μεταξύ υμών και μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) και επί τη βάσει αμοιβαίων επεξηγήσεων και διασαφηνίσεων, που αντηλλάγησαν προς ικανοποίηση και των δύο μερών, σχετικά με το ότι το θέμα της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε έχει πλέον επιλυθεί, η ΕΛΟΚ με την παρούσα υποβάλει ένα επίσημο αίτημα για να εγγραφεί μέλος στη Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε (KFB).

Όταν το αίτημά μας γίνει αποδεκτό, η ΕΛΟΚ θα αντιπροσωπευθεί από τα επόμενα άτομα:

α) Για το Διοικητικό Συμβούλιο της KFB: κ. Χρήστος Μπουλούμπασης,

β) Για την Τεχνική Επιτροπή της KFB: κ. Παναγιώτης Χονδροματίδης,

γ) Για την Επιτροπή Διαιτησίας της KFB: κa ... η Βασίλω Πρώτη (!),

Ελπίζουμε πως αυτό είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για τη Βαλκανική Χερσόνησο και η KFB θα παγιωθεί προς το κοινό συμφέρον όλων των συμβεβλημένων ομοσπονδιών για να συνεχίσει τη λαμπρή πορεία, που είχαμε τα προηγούμενα είκοσι (20) χρόνια. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

Ειλικρινά δικοί σας

       Ο Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας

Χρήστος Μπουλούμπασης                           Εμμανουήλ Δημητριάδης


Η δεύτερη αξιόλογη απάτη της ΕΛΟΚ κατά την εκδίκαση των προσφυγών (παραλείπουμε τις μικροαπάτες που εντάσσονται στα πλαίσια της μαλακίας του Γερόλυμπου και του ΔΣ/ΕΛΟΚ) ήταν η αναφορά σε απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 14-3-2015 της ΕΛΟΚ. Για να αποδείξει η ΕΛΟΚ τους ισχυρισμούς της κατέθεσε και Απόσπασμα του Πρακτικού της ΓΣ της 5-10-2013, το οποίο βλέπετε εδώ σε PDF! Αν διαβάσετε το επίσης κατασκευασμένο αυτό Απόσπασμα Πρακτικού ΓΣ θα δείτε ότι είναι καραμπινάτα παράνομο, διότι:

1) Δεν αποδεικνύεται η νόμιμη σύγκλησή της ΓΣ μέσα από το κείμενό του Αποσπάσματος,

2) Δεν αναφέρονται επακριβώς τα προς συζήτηση θέματα, όπως είχαν περιληφθεί στην Πρόσκληση για ΓΣ, την οποία βλέπετε εδώ σε PDF,

3) Δεν αναφέρονται λεπτομερώς και ονομαστικά οι συμμετέχοντες σύλλογοι και οι αντιπρόσωποί τους, όπως νομικά είναι απαραίτητο, αλλά αναφέρεται μόνο ότι ότι πήραν μέρος αντιπρόσωποι από 94 σωματεία, (άντε βρες άκρη ποιοί ήταν μέσα!).

4) Δεν αναφέρεται η εκλογή προέδρου και γραμματέα της ΓΣ, πράγμα απαραίτητο. Από τις υπογραφές στο τέλος βγαίνει το συμπέρασμα ότι πρόεδρος της ΓΣ ήταν ο Γερόλυμπος (μαγαζί του είναι! δεν θα είναι πρόεδρος?) και γραμματέας ο Ράλλης! Εδώ λοιπόν, ο Γερόλυμπος κατηγορεί, δικάζει, καταδικάζει και εκτελεί! Τέσσερα σε ένα! Βάζω στοίχημα ότι όταν έγραφε αυτό το Απόσπασμα θα είχε τουλάχιστον μία ... σεξουαλική ολοκλήρωση!!! (Πού 'σαι ... Ασκητή! Σου πήρα τη δουλειά!)

5) Σε όλο το κείμενο του Αποσπάσματος και άρα και του πρωτότυπου Πρακτικού, οι σύλλογοι γράφονται με αριθμούς μητρώου της ΕΛΟΚ πράγμα καραμπινάτα παράνομο και υπεραρκετό να ακυρώσει όλο το Πρακτικό της ΓΣ και άρα την ίδια την ΓΣ!!! Την πάτησες μαλάκα!!! Μόλις έδωσες στους αντιπάλους σου ένα αδιάσειστο στοιχείο να σου ακυρώσουν ολόκληρη τη Γενική Συνέλευση! Δεν μπορεί να αναφέρεται κανείς σε σύλλογο και να τον αποκαλεί με τον αριθμό του και δεν μπορεί να μιλάει αντιπρόσωπος κάποιου συλλόγου και αντί του ονόματός του συλλόγου να αναφέρεται μόνο ο αριθμός του! Πού βρισκόμαστε? Στο ... Άουσβιτς!!!

Και μη νομίζετε ότι οι δικηγόροι και οι δικαστές τα βλέπουν όλα! Εγώ με την εκπαίδευση που έχω περάσει τα δέκα τελευταία χρόνια έχω γίνει μισός δικηγόρος και μισός δικαστής και βλέπω περισσότερα!!! Δεν μπορεί σε νομική βάση να γίνει δεκτό ότι το όνομα ενός συλλόγου είναι ο αριθμός 11 ή ο αριθμός 392 ενός ιδιωτικού και μη νομικά αναγνωρισμένου και αποδεκτού αρχείου! Συνεπώς, όλα τα τίναξες στον αέρα, Ψυχωτικέ!!! Ούτε οι αντιπρόσωποι των συλλόγων που ψήφισαν είχαν σαφή γνώση και εποπτεία για το σχετικά με ποιούς συλλόγους ψήφιζαν, βλάκα!!! Η ΓΣ ακυρώνεται αυτοτελώς και μόνο για αυτό το λόγο! (Το μόνο κακό είναι ότι θα γλυτώσει τη διαγραφή και ο σύλλογος του Κανέλλη, που παρέμεινε διαγραμμένος! Κρίμα γιατί το βλήμα ο Μπουλούμπασης θα του πρότεινε να κάνει καινούριο σύλλογο!)

6) Το Απόσπασμα αυτό, όπως και το προηγούμενο, τα είχε κρύψει ο δικηγόρος σου Δημήτρης Μπαλασόπουλος από τους αντιδίκους για να μην το προσβάλουν κατά την εκδίκαση! Κουφάλες! Αυτό αποτελεί εξαπάτηση δικαστηρίου και από τους δύο! Τώρα θα την φάτε και οι δύο!

7) Κατά το Απόσπασμα, ο πρόεδρος της ΓΣ Γερόλυμπος είπε ότι παραπέμπονται στη ΓΣ οι σύλλογοι 11 - 17 - 94 - 392 - 478 και έδωσε το λόγο στον Γραμματέα της ΕΛΟΚ Μάνο Δημητριάδη να ενημερώσει το σώμα! Μα αυτός ρε παιδιά εκτός από βλάκας, είναι και πλαστογράφος από κούνια, αφού εκδίδει για τον εαυτό του αντίθετες βεβαιώσεις, τη μια ότι ήταν πάντα αθλητής και την άλλη ότι ποτέ δεν υπήρξε αθλητής!!! Συνεπώς, και μόνο η συμμετοχή του στην εκδίκαση των συλλόγων αποτελεί λόγο κατάρρευσης κάθε κατηγορίας!!! Αλλά τι λέμε τώρα, αφού όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ είναι πλαστογράφοι μια και εξέδωσαν δεκάδες πλαστές βεβαιώσεις για τους παράνομους μαθητές της Σχολής Προπονητών! Εξ αυτού προκύπτει ότι κανένα έγγραφο της ΕΛΟΚ δεν είναι αξιόπιστο!!!

8) Ο τελευταίος κόπανος είπε ότι η ΕΛΟΚ αποτελεί εγγύηση για την αποφυγή του "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στην ονομασία της FYROM! Την πιο πάνω φωτογραφία με το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" πάνω από το κεφάλι σου την βλέπεις βλάκα??? Θέλεις, όμως, να ξελασπώσεις? Έλα στο δικαστήριο να πεις ότι τα Αποσπάσματα τα γράφει ο Γερόλυμπος μόνος του από ανύπαρκτα Πρακτικά! Και μόνο για το γέλιο που θα κάνουμε θα σε συγχωρήσουμε!

9) Το Απόσπασμα γράφει και άλλες βλακείες, αλλά αυτές εντάσσονται στις μαλακίες του Γερόλυμπου και δεν μπορώ να απαντώ σε όλες! Ήδη πληρώνω ... βαρύ ψυχικό κόστος!

10) Στα Πρακτικά, όμως, εγγράφηκε και η επόμενη σοβαρή παρατήρηση, η οποία επιβεβαιώνεται και από την αδιάσειστη φωτογραφία με τα ... γύφτικα σκεπάρνια και το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!! Όσον αφορά δε στις αρνήσεις της ΕΛΟΚ, αυτές δεν αποδείχθηκαν με έγγραφα.

Η απόλυτη αφασία, όμως, σε αυτή τη ΓΣ είναι η ψηφοφορία κατωτέρω:

 

Εδώ πέφτουμε σε ομαδική υστερία γέλιου! Εσείς τι καταλαβαίνετε? Ποιοί σύλλογοι, με το νόμιμο όνομα του καταστατικού τους βέβαια, φαίνονται να διαγράφονται ανωτέρω? Εγώ δεν βλέπω κανέναν! Οι αντιπρόσωποι ποίων συλλόγων ψήφισαν υπέρ και ποίων ψήφισαν κατά της διαγραφής? Πάλι δεν βλέπω κανέναν! Εκείνο που βλέπω είναι ο απόλυτος ... αυνανισμός σε μια Γενική Συνέλευση μιας εθνικής αθλητικής ομοσπονδίας!!! Και μετά μας φταίνε αυτοί που μας κυβερνάνε! Ίδιοι μαλάκες με εμάς είναι και αυτοί!

Επί πλέον των προηγουμένων η ΓΣ ακυρώνεται καραμπινάτα, διότι:

1) Δεν αναφέρονται ονομαστικά οι υπό κατηγορία σύλλογοι,

2) Εξαιρέθηκαν από την ψηφοφορία οι υπό κατηγορία σύλλογοι! Αυτό κακώς συνέβη εφόσον οι πέντε σύλλογοι δεν αποτελούσαν πακέτο, αλλά επρόκειτο για πέντε διακεκριμένες περιπτώσεις. Επομένως, όταν οι αντιπρόσωποι ψήφιζαν για τον πρώτο σύλλογο, δεν είχαν διαγραφεί οι άλλοι τέσσερεις ακόμα και άρα είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν για αυτόν. Όταν γινόταν ψηφοφορία για τον δεύτερο σύλλογο, είχαν δικαίωμα ψήφου οι τρεις που ακόμα δεν είχαν διαγραφεί κτλ.

3) Αναφέρεται στο Απόσπασμα και εξ αυτού στο Πρακτικό ότι έγινε ονομαστική ψηφοφορία, αλλά πουθενά δεν αναφέρονται ονομαστικά α) οι 74 σύλλογοι που ψήφισαν υπέρ της διαγραφής, β) οι 14 σύλλογοι που ψήφισαν κατά της διαγραφής, και γ) ο ένας σύλλογος που ψήφισε λευκό! 

4) Και το τελευταίο και καραμπινάτο: αναφέρονται "έστω και οι αριθμοί" των συλλόγων που ψήφισαν ΚΑΤΑ της διαγραφής, διότι αυτοί μίλησαν επί τόπου, αλλά πουθενά δεν αναφέρονται "έστω και οι αριθμοί" των συλλόγων που ψήφισαν ΥΠΕΡ της διαγραφής, αλλά το πλήθος τους γράφηκε εξ αφαιρέσεως του 14+1 από το 89! Εξ αυτού προκύπτει ότι ο αριθμός 74 του ΥΠΕΡ είναι απόλυτα πλασματικός και καθόλου πραγματικός, διότι πολλοί από τους αντιπροσώπους συνόδευαν αθλητές και είχαν ήδη πάει στους αγώνες, που γίνονταν ταυτόχρονα, για να κοουτσάρουν τους αθλητές τους, και άρα δεν ήταν παρόντες στην ψηφοφορία!

α) Με αυτό τον τρόπο τα λαμόγια της Συμμορίας του Γερόλυμπου δεν ενδιαφέρονται αν ήταν ή όχι μέσα στη ΓΣ, αφού είχαν δηλώσει συμμετοχή στην αρχή της ΓΣ, ενώ

β) Πολλοί άλλοι έφυγαν από τη ΓΣ για τους αγώνες και ο αλητήριος τους μέτρησε υπέρ της διαγραφής! Αυτοί όλοι θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους δηλώνοντας εγγράφως τώρα την διαφοροποίησή τους, διότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις αναλογούσες κατηγορίες!

Συνεπώς, κατά την ώρα της διαγραφής έπρεπε να ξαναμετρηθούν οι αντιπρόσωποι και να γίνει πραγματικά ονομαστική και όχι με αριθμούς ψηφοφορία! Συνεπώς, η Γενική Συνέλευση είναι άκυρη και για αυτό το λόγο!!!

 

Το Πρακτικό της ΓΣ το υπογράφουν οι Γιώργος Γερόλυμπος και Γιώργος Ράλλης, ενώ το Απόσπασμα το υπογράφουν οι Χρήστος Μπουλούμπασης και Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου με τις αναλογούσες ευθύνες για τον καθένα.

Τέλος, και τα δύο Αποσπάσματα από το βιβλίο των Πρακτικών εκδόθηκαν την 31-7-2015, δηλαδή τρεις ημέρες πριν από τη δικάσιμο των τεσσάρων προσφυγών, ενώ ήταν Αποσπάσματα, που κατασκευάζονται εύκολα, και όχι ολόκληρα τα Πρακτικά σε επικυρωμένα φωτοαντίγραφα από το βιβλίο των Πρακτικών, που είναι δύσκολο να πλαστογραφηθούν!


Η τρίτη απάτη της ΕΛΟΚ με την υποστήριξη διεφθαρμένων και διαπλεκόμενων υπαλλήλων από τη ΓΓΑ!

 

Το Πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης της 14ης-3-2015, το έκρυβαν παράνομα και επιμελώς οι αθλητικοί εγκληματίες Γερόλυμπος, Γερολύμπου, Μπουλούμπασης, Δημητριάδης κτλ. από τους θιγόμενους συλλόγους, εμποδίζοντάς τους έτσι να ασκήσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους για την αντιμετώπιση της άδικης καταδίκης. Και τα νόμιμα δικαιώματά τους ήταν και είναι η προσβολή της νομιμότητας της ΓΣ εντός εξαμήνου από την σύγκλισή της! Το εξάμηνο λήγει την 14-9-2015 και η προσβολή της νομιμότητας της ΓΣ θα γίνει οπωσδήποτε εντός των ημερών. Κατά λοιπά έγιναν οι επόμενες κινήσεις από τα αντίπαλα στρατόπεδα:

20-3-2015: Οι τέσσερεις σύλλογοι ζητούν τα Πρακτικά της ΓΣ.

5-5-2015: Οι τέσσερεις σύλλογοι παίρνουν Εισαγγελική παραγγελία προς την ΓΓΑ να μεσολαβήσει για να δώσει η ΕΛΟΚ τα έγγραφα που ζητούνται.

21-5-2015: Η ΕΛΟΚ θέλοντας να ροκανίσει το χρόνο ζητάει από τον ένα σύλλογο κάποια έγγραφα, που είχε δήθεν πει ο αντιπρόσωπός του ότι θα στείλει, ώστε να συμπληρωθούν τα Πρακτικά.

25-5-2015: Ο σύλλογος αυτός (του Γιώργου Κοσμίδη) απάντησε ότι τέτοια έγγραφα δεν υπήρξαν ποτέ και υπενθυμίζει τα έγγραφα που είχε ζητήσει από την ΕΛΟΚ καθώς και την Εισαγγελική παραγγελία προς την ΓΓΑ για τον ίδιο λόγο!

3-8-2015 (Δευτέρα): Καμιά απάντηση ούτε από την ΕΛΟΚ ούτε από την ΓΓΑ μέχρι που εκδικάζεται η υπόθεση και οι διάδικοι παίρνουν τριήμερη προθεσμία, μέχρι την Πέμπτη 6-8-2015, για να καταθέσουν Σημειώματα με τις αντικρούσεις στους ισχυρισμούς της άλλης πλευράς!

Ήδη από την 31-7-2015 (τρεις μέρες πριν) ο Γερόλυμπος έχει "κατασκευάσει" τα Αποσπάσματα των Πρακτικών των ΓΣ 5ης-10-2013 και 14ης-3-2015, δηλώνει ο ίδιος σαν μάρτυρας ότι τα έχει δώσει στους αντίδικους και τρώει το βρίσιμο της ζωής του, δηλώνει ο δικηγόρος του Δημήτρης Μπαλασόπουλος κατά την εκδίκαση ότι τα έχει έτοιμα να τα δώσει στους αντίδικους, αλλά δεν τα δίνει φυσικά!

4-8-2015: Στέλνει η ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ και μάλιστα στην κα Χρυσάνθη Κυριάκου-Τσαούσογλου επιστολή με συνημμένα τα δύο Αποσπάσματα των δύο Πρακτικών προς ικανοποίηση της Εισαγγελικής παραγγελίας, ενώ ταυτόχρονα βάζει ο Μπαλασόπουλος τα Αποσπάσματα των δύο Πρακτικών μαζί με το Σημείωμα στην δικογραφία, πάντα κρυφά από τους αντιδίκους!

Περνάνε οι ημέρες και ο Σπύρος Δρακόπουλος ψάχνει ακόμα στη ΓΓΑ την απάντηση στην Εισαγγελική παραγγελία!

Ξαφνικά του λένε στη ΓΓΑ ότι ... από λάθος τα έγγραφα της απάντησης στάλθηκαν στην ... Εισαγγελία από την 18-8-2015! Ποιό κουφό δεν υπάρχει με δεδομένο ότι η Εισαγγελική παραγγελία γράφει ακριβώς: "Να δώσετε στον αιτούντα τα έγγραφα που σας ζητάει"! Τι να τα κάνει ο κάθε Εισαγγελέας τα έγγραφα του κάθε πολίτη!!!

Συμπέρασμα: Τυχαία όλα αυτά ή καραμπινάτη απάτη και διαπλοκή υπαλλήλων της ΓΓΑ με τον αθλητικό εγκληματία Γιώργο Γερόλυμπο!

 

Τα ανωτέρω αποτελούν ένα "δένδρο" ενεργειών το οποίο έχει πολλές ... κουφάλες!

Σταυρόλεξο: Βρείτε τις τρεις κυριότερες από τις πολλές κουφάλες!!!


Παρ' όλα τα ανωτέρω, στις 16-9-2015 καλούνται ακόμα 4-5 σύλλογοι

να δικαστούν για τους ίδιους λόγους από τη Νέα Μαϊμού Δικαστική Επιτροπή!


Μέρος Πρώτο,   Μέρος Δεύτερο


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .