karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 12/10/2015. Ενημέρωση 14/10/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)

 

 Αρχαία και νεότερα γνωμικά!

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

 Αγκαλιά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή στον αθλητισμό οι Κοντονής και Συναδινός παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις

του πρωθυπουργού τους και ενώ η χώρα έχει ήδη εξοκείλει!

Ο πρωθυπουργός

Αλέξης Τσίπρας

Ο Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού

Αριστείδης Μπαλτάς

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Σταύρος Κοντονής


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Ιούλιος Συναδινός


 Ακόμα ένα "χιουμοριστικό και αληθινό" βιντεάκι παραγωγής της "DYNAMIC KARATE PRODUCTIONS by Tim Pers":

 12-10-2015 - Ανίκανοι και άχρηστοι οι Κοντονής και Συναδινός στη ΓΓΑ!

 

 (Μη με ενοχλείτε με τηλεφωνήματα να σας πω πού είναι το ΑΤΜ της γειτονιάς μου!)

 Τυχαίες ομοιότητες προσώπων της ταινίας με πραγματικά πρόσωπα ... δεν αποτελούν σύμπτωση, αλλά για αυτούς μιλάμε!!!


Το καυτό θέμα της Σχολής Προπονητών Καράτε, που οργάνωσε η ΓΓΑ και "βίασε" δημοσίως με τις ευλογίες του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού η ΕΛΟΚ, εξακολουθεί να πλανάται πάνω από τα κεφάλια των υπευθύνων, των αδικημένων και των ευνοουμένων. 37 μαθητές της Σχολής κόπηκαν από τις απουσίες, 32 "κόπηκαν" στα Πρακτικά Μαθήματα από τους διδάσκοντες τα Πρακτικά κατά διαταγή του Γερόλυμπου και 37 κόπηκαν λόγω ψευδών δικαιολογητικών με ευθύνη δική τους και της ΕΛΟΚ, αλλά και της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής! Εκτός των ανωτέρω, υπάρχουν και άλλοι, άγνωστο πόσοι αδικημένοι, οι οποίοι εμποδίστηκαν να πάρουν μέρος στη Σχολή ένεκα των αντισυνταγματικών, παράνομων, απατηλών και ηλίθιων προϋποθέσεων, που τέθηκαν στην Υπουργική Απόφαση του Υπουργού για τα μπάζα Γιάννη Ανδριανού, αλλά και ένεκα και της ηλίθιας αδράνειας των μετά από αυτόν πολιτικών προϊσταμένων της ΓΓΑ της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ!

 

Σχετική ανάλυση και στο άρθρο: "Κοντονής και Συναδινός: Αθώοι λόγω βλακείας???"

 

Ας θυμίσουμε στα γρήγορα για τους καινούριους, τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ:

Περαιτέρω και επί του θέματός μας:

Οι κομμένοι από τις απουσίες δεν θεραπεύονται!

Οι "κομμένοι" στα Πρακτικά από τους διδάσκοντες των Πρακτικών κατά διαταγή του αθλητικού εγκληματία Γιώργου Γερόλυμπου και των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ, που τον στηρίζουν, είναι οι επόμενοι:

 

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

 

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

1

Αναστοπούλου

Ιωάννα

 

17

Μελικιάδης

Αριστοτέλης

2

Απατζής

Θεόδωρος

 

18

Μηλιάς

Γεώργιος

3

Γεραμπίνης

Ευάγγελος

 

19

Μητσιούλης

Κλεάνθης

4

Γιαννουκάκου

Ζωή

 

20

Μπαρέλης

Χριστόδουλος

5

Δευτεραίος

Γεράσιμος

 

21

Ντάτσιος

Δημήτριος

6

Δήμου

Ευάγγελος

 

22

Πανουσόπουλος

Ιωάννης

7

Δρούλια

Σταυρούλα

 

23

Πανώλη

Παρασκευή

8

Ζαϊμάκης

Γεώργιος

 

24

Παπαγιαννίδης

Φίλιππος

9

Καρλέτσου

Σοφία

 

25

Παπαδημητρίου

Ειρήνη

10

Κεραμίδας

Εμμανουήλ

 

26

Πετσετάκη

Μαρία

11

Κεσίδης

Βιατσεσλάβ

 

27

Πράσινου

Φανή

12

Κορομπίλης

Νικόλαος

 

28

Σταματόπουλος

Δημήτριος

13

Κοσμάς

Βασίλειος - Ιωάννης

 

29

Σφήκας

Χρήστος

14

Μανωλαράκης

Ιωάννης

 

30

Τρέζος

Γεώργιος

15

Μανωλάς

Ιάκωβος

 

31

Τσαρούχας

Ιωάννης

16

Ματθαίου

Αντωνία

 

32

Τσερέπης

Ιωάννης

 

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο χώρο της ΕΛΟΚ είναι πεντακάθαρο ότι τους ανωτέρω τους "έκοψαν" στα Πρακτικά κατά διαταγή αυτής της Ο.Κ. του Γερόλυμπου και των επόμενων Γαϊδουριών-μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ οι διδάσκοντες, επειδή ανήκουν σε συλλόγους της αντιπολίτευσης της σημερινής παράνομης διοίκησης.

Και η εποπτεύουσα και τη Σχολή Προπονητών και τον Αθλητισμό γενικότερα ΓΓΑ παίζει το πουλί της!!! Οι ανωτέρω και οι σύλλογοί τους κατήγγειλαν το γεγονός στη ΓΓΑ και οι αναίσθητοι Κοντονής και Συναδινός δεν δίνουν καμιά σημασία δίνοντας την πλήρη εικόνα της φασιστικής ιδεολογίας του ΣΥΡΙΖΑ: Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ότι αρπάξει ... το κόμμα μας!!!

Αν οι ενδιαφερόμενοι αδικημένοι θέλετε να κάνετε μηνύσεις ή αγωγές κατά των υπευθύνων της εις βάρος σας απάτης, τα στοιχεία σας τα έχω δώσει στο άρθρο: 25/6/2015-Καταγγελία της παράνομης Σχολής Προπονητών Καράτε στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης. και θα είμαι και ο πρώτος μάρτυράς  σας!


 

Το βλέμμα της αγελάδας

που βλέπει να τρένα να περνούν!!!

(Μόλις φύγει το πολυνομοσχέδιο, το παρόν άρθρο θα πάει με μέιλ σε όλους τους βουλευτές!)

Η Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής Προπονητών Καράτε κατέληξε, όπως διατυπώνει στο υπ' αριθμ. 12 Πρακτικό της, ότι από τους 171 "επιτυχόντες" στις παράνομες εξετάσεις, που διενήργησαν ο Μπουλούμπασης και η Ποντίδα-Γερολύμπου οι 37 είχαν υποβάλει πλαστές βεβαιώσεις "5ετούς ενεργού αθλητικής συμμετοχής" στο άθλημα του καράτε. Αυτό σημαίνει ότι το ΔΣ της ΕΛΟΚ το απαρτίζουν επαγγελματίες πλαστογράφοι, οι οποίοι είχαν "ειδικούς λόγους" να εκδώσουν πλαστές βεβαιώσεις για τους 37 ευνοούμενούς τους, επίσης πλαστογράφους. Πρόκειται για "πακέτο" 37 διακεκριμένων ποινικών αδικημάτων, που διέπραξαν τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ και η ΓΓΑ το περνάει στο ντούκου!

Από την άλλη μεριά, οι 90 περίπου από τους 134, που πήραν διπλώματα προπονητών, εμφανίζονται στους πίνακες, που συνοδεύουν το Πρακτικό 12 της Επιτροπής Διοίκησης, να έχουν υποβάλει μη επαρκώς ελεγμένα και μη επαρκώς αποσαφηνισμένα δικαιολογητικά! Εδώ αποδεικνύεται μια εκτεταμένη ανικανότητα της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής να απαιτήσει από την ΕΛΟΚ και να ελέγξει τα δικαιολογητικά των υποψηφίων προπονητών, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύεται η εσκεμμένη απόκρυψη στοιχείων και συστηματική παραπληροφόρηση από μέρους της ΕΛΟΚ.

Επιπρόσθετα, η επιμονή και η πίεση από τους Γερόλυμπο, Γερολύμπου και Μπουλούμπαση προς την Επιτροπή Διοίκησης και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όπου έχουν "άκρες" γνωστούς υπαλλήλους της, απέφερε την βλακώδη απόφαση του ανίκανου Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού να δώσει την εντολή να δοθούν όπως-όπως τα διπλώματα εν γνώσει του ότι πολλά από αυτά ήταν παράνομα, ενώ ταυτόχρονα πολλοί που έπρεπε να πάρουν δίπλωμα κόπηκαν επίσης παράνομα!

Στην ... καθομιλουμένη, την επιβολή αυτής της Ο.Κ. του Γερόλυμπου και της παρέας του επί του Συναδινού την λέμε ως γνωστόν: ... "του πιάσανε τον ... κώλο!!!" (Με την ... καλή την έννοια!)

Ζητώ συγνώμη αν χρησιμοποιώ σοκαριστικές εκφράσεις, αλλά μου αρέσει να ακριβολογώ! Και δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα! Αν ήμουν εγώ στη θέση τους Υφυπουργός Αθλητισμού ή Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, αποδεχόμουν τις παρανομίες των λαμόγιων της ΕΛΟΚ και υποχωρούσα στις παράνομες απαιτήσεις τους, ενώ έχω ορκιστεί να τηρώ τους νόμους του κράτους και να εργάζομαι για το ισότιμο συμφέρον των πολιτών, τότε χωρίς αμφιβολία θα παραδεχόμουν δημοσίως ότι μου είχαν πιάσει τον ... κώλο! Η ένταξη του πολιτικού στο επίπεδο αυτών των εκφράσεων αποτελεί το το τίμημα, όταν ο πολιτικός αυτός προδίδει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού, ως κοινός προδότης της νομιμότητας!!! Πώς θέλετε να σας σεβαστούν οι 600 (?) υπάλληλοι, που διοικείτε, και κυρίως ο Έλληνας Πολίτης?

Μια άλλη εκδοχή είναι ότι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ πολιτικοί είναι τόσο άχρηστοι στη διακυβέρνηση της χώρας, ώστε παρατηρούν τα όσα συμβαίνουν στα υπουργεία τους με το "βλέμμα της αγελάδας που βλέπει τα τρένα να περνούν!", όπως βλέπετε και στις δύο φωτό άνω αριστερά και δεξιά!!!

Φυσικά οι δύο ανωτέρω εκδοχές ισχύουν ανεξάρτητα και ταυτόχρονα σε αυτή τη βασανισμένη από την ανικανότητα και τη διαφθορά καταραμένη χώρα!!!

Τέλος, κυκλοφορούν φήμες ότι οι ανωτέρω απατεώνες και πλαστογράφοι της ΕΛΟΚ Γερόλυμπος, Γερολύμπου, Μπουλούμπασης και λοιποί επιμένουν και πιέζουν να δοθούν διπλώματα και στους πλαστογράφους 37 μαθητές της Σχολής! Αν Ιούλιε ... Καίσαρα είσαι ανίκανος να μοιράσεις δυό γαϊδουριών σανό, τότε να στο μοιράσω εγώ ανώνυμα και πάρε εσύ τη δόξα!!!

 

14/10/2015 - Η περίπτωση του ζεύγους Πριοβόλου-Γιαννάκη!

Το ζεύγος των Αικατερίνης Πριοβόλου και Θεόδωρου Γιαννάκη είχε παρακολουθήσει τη Σχολή Προπονητών Καράτε και ΔΕΝ πήραν διπλώματα από τη ΓΓΑ και τον Ιούλιο Συναδινό τον Ιούλιο του 2015, διότι είχαν καταθέσει πλαστές βεβαιώσεις 5ετούς ενεργού αθλητικής συμμετοχής στο άθλημα! Ταυτόχρονα το "πλαστογραφικό" αυτό ζεύγος είχε αποκτήσει κολλητή φιλία με το εγκληματικό ζεύγος Γερόλυμπου και Ποντίδας-Γερολύμπου, το οποίο αρμέγει την ΕΛΟΚ παντιοτρόπως!

Ξαφνικά, και μια μέρα μετά από τη δημοσίευση των ανωτέρω για τους Κοντονή και Συναδινό και τους πλαστογράφους της ΕΛΟΚ, ανακαλύπτω στο site του DynamicSports.gr την αριστερή διαφήμιση με ημερομηνία 4 Οκτωβρίου 2015! Και τι μας λέει αυτή?

Μας λέει ότι οι Πριοβόλου και Γιαννάκης άνοιξαν γυμναστήριο καράτε υπό μορφή συλλόγου αναγνωρισμένου από την ΕΛΟΚ, στο οποίο διδάσκουν οι ίδιοι "σε ηλικίες από 4 έως 104 ετών, διότι το καράτε είναι τρόπος ζωής και έκφρασης"! Συμφωνώ στο τελευταίο και θα πρόσθετα: "των απατεώνων"!

Και συνεχίζουν: "Διδάσκουν οι πτυχιούχοι προπονητές της ΓΓΑ Γιαννάκης Θεόδωρος και Αικατερίνη Πριοβόλου"!

Από πού πτυχιούχοι? Με ποιό δίπλωμα? Από τι υλικό είναι το δίπλωμα? Είναι χάρτινο? Είναι ... πέτσινο? Αναφέρονται στον κατάλογο των διπλωματούχων της ΓΓΑ, που είναι ανηρτημένος στο διαδίκτυο? Ή μήπως αναφέρονται μόνο στα κωλόχαρτα της ΕΛΟΚ???

Με δεδομένο ότι το πλαστογραφικό ζεύγος είναι κολλητό με το εγκληματικό ζεύγος είναι προφανές ότι οι πρώτοι άνοιξαν το νέο τους γυμναστήριο με την επιβεβαίωση των δεύτερων ότι η ΕΛΟΚ θα τους υποστηρίξει ως νόμιμους και η ΓΓΑ θα πιεστεί να δώσει διπλώματα και στους πλαστογράφους!

Ας μην ξεχνάμε ότι η κυρία Πριοβόλου έχει καταθέσει και σαν μάρτυρας κατηγορίας κατά του Περσίδη στη μήνυση τής Γερολύμπου εναντίον του! Της επιφυλάσσω όμως μια έκπληξη που θα την πείσει ότι θα ήταν προτιμότερο να έκανε ... τουρισμό στην κόλαση παρά να κατέθετε κατά του Περσίδη!

 

Και επανέρχομαι με ερωτήματα προς τις δύο "Αγελάδες που βλέπουν τα τρένα να περνούν":

Πώς το πλαστογραφικό ζεύγος ανοίγει γυμναστήριο χωρίς διπλώματα προπονητή και η ΓΓΑ κλείνει άλλα γυμναστήρια με το πρόσχημα ότι δεν έχουν προπονητή με δίπλωμα?

Βλέπετε τώρα, κυρίες "Αγελάδες, που βλέπετε τα τρένα να περνούν" ότι οι ασάφειες στις πράξεις σας και η μη τήρηση της νομιμότητας γεννάει παρανομίες και εγκληματικότητα?

Βλέπετε τώρα, κυρίες "Αγελάδες, που βλέπετε τα τρένα να περνούν" ότι η ΕΛΟΚ λειτουργεί υπό το νταβατζιλίκι του εγκληματικού ζεύγους των Γιώργου Γερόλυμπου και Εμμανουέλας Ποντίδα-Γερολύμπου?

Βλέπετε τώρα, κυρίες "Αγελάδες, που βλέπετε τα τρένα να περνούν" ότι έχω απόλυτο δίκιο, όταν λέω ότι δίνετε την εντύπωση ότι σας έχουν πιάσει τον ... κώλο?

Βλέπετε τώρα, κυρίες "Αγελάδες, που βλέπετε τα τρένα να περνούν" ότι έχω απόλυτο δίκιο, όταν λέω ότι δίνετε την εντύπωση ότι διοικείτε μια δημόσια υπηρεσία, η οποία λειτουργεί σαν ... μπουρδέλο?

Βλέπετε τώρα, κυρίες "Αγελάδες, που βλέπετε τα τρένα να περνούν" ότι αυτά που εσείς δυσκολεύεστε να καταλάβετε σήμερα εγώ τα γνωρίζω εδώ και είκοσι χρόνια!

Πώς και μπορεί να συμβαίνει αυτό?

Είναι πολύ απλό αν θεωρήσει κανείς ότι κάθε τι που γίνεται στο καράτε από το 1995 και μετά γίνεται με το δεδομένο ότι το Γερολυμπέικο είναι ζεύγος απατεώνων!

Θέλετε και διαχρονικές αποδείξεις? Ελέγξτε τα οικονομικά της ΕΛΟΚ από το 1995 μέχρι σήμερα και θα φρίξετε από τις παρανομίες!

Θέλετε εμφανείς διαχρονικές αποδείξεις?

Αξιολογείστε σωστά τα ευρήματα της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών Καράτε στα δικαιολογητικά των μαθητών της Σχολής!

Πάρτε και την αριστερή καραμπινάτη παρανομία στο κεφάλι!

Επί είκοσι χρόνια η ΓΓΑ πληρώνει για ομοσπονδιακό και εθνικό προπονητή τον αριστερό απατεώνα Κώστα Γκουβούση χωρίς δίπλωμα προπονητή τον καλυπτόμενο από τον απατεώνα Γιώργο Γερόλυμπο!!! Και λίγο πριν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ οι διεφθαρμένοι υπάλληλοι της υπηρεσίας που διοικείτε του έδωσαν δίπλωμα ... πέτσινο, δήθεν διότι του το χρωστούσαν!!!

Ας γυρίσουμε, όμως, στο καυτό πρόβλημα των αδικιών στη Σχολή Προπονητών Καράτε! Αποκαταστήστε τη νομιμότητα, διότι θα σας πηγαίνω ... καροτσάκι μέχρι ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει ... πλανήτη! Κόψτε τους απατεώνες και δικαιώστε τους νόμιμους! Δεν έχετε άλλη επιλογή! Κάθε άλλη σας επιλογή θα σας γεμίσει το κεφάλι ... καρούμπαλα και ίσως και ... βραχιολάκια τα χέρια μετά από τις μηνύσεις που έρχονται!


 

Όπως ανέφερα και πιο πάνω για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο χώρο της ΕΛΟΚ είναι πεντακάθαρο ότι τους ανωτέρω 32 τους "έκοψαν" στα Πρακτικά κατά διαταγή αυτής της Ο.Κ. του Γερόλυμπου και των επόμενων Γαϊδουριών-μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ οι διδάσκοντες "φιλόσοφοι του καράτε", επειδή ανήκουν σε συλλόγους της αντιπολίτευσης της σημερινής παράνομης διοίκησης.

 

 

Επίτιμος Πρόεδρος: Ελέγχει τους πάντες και τα πάντα. Με την ΕΛΟΚ να λειτουργεί σαν δική του επιχείρηση παίρνει τις εισπράξεις ...

... και αρμέγει την ομοσπονδία επί είκοσι χρόνια τώρα

... εν γνώσει της ΓΓΑ 

 

... και παρ' όλο που έχει χαρακτηριστεί ως Persona non Grata στο Παγκόσμιο Καράτε!

Μπουλούμπασης, Πρόεδρος Ανδρείκελο!

Γερολύμπου, Γ. Γραμματέας σήμερα Σύζυγος Επίτιμου!

Καρβούνης, Εφορος

 Εθν. Ομάδων

Αρχι-Καραλαμόγιο

Αστυνομικός!


Χανικιάν, Β'  Αντιπρόεδρος

Πού βόσκει αυτός???

Βόβλας, Ταμίας,

Παράνομο Καραλαμόγιο!

Ράλλης, Ειδικός Γραμματέας

Παράνομος Βλάκας!


Γκουβούσης, Έφορος Υλικού

Παράνομος Βλάκας!


Χονδροματίδης, Πρόεδρος

Τεχν. Επιτροπής,

Εκπαιδευτής- Μαϊμού!

Πάσης, Γάιδαρος ... Σουπιά!

Ειδική ράτσα

Γκότζου-ρύου!

Δημητριάδης, από μέλος σήμερα

Εκμεταλλευτής Καναπέκα!


 

Εδώ θα θυμίσουμε ποιοί ήταν οι ξευτιλισμένοι εξεταστές στα Πρακτικά, που κόψανε τα παιδιά κατά παραγγελία Γερόλυμπου: Χρήστος Μπουλούμπασης, Γρηγόρης Βόβλας, Παναγιώτης Χονδροματίδης, Πέτρος Πάσης, Άρης Κραββαρίτης (ή ... Βασίλω η Πρώτη!), Κώστας Γκουβούσης, Νικήτας Ζαρουχλιώτης, Κέιβαν Γκάζι και Στέλιος Σκαρόγιαννης!!!

Εν προκειμένω, οι ανωτέρω "δάσκαλοι" και κατ' εξοχήν "φιλόσοφοι του καράτε" χωρίς κανένα ενδοιασμό στέρησαν από τα νέα παιδιά ένα δίπλωμα, που το άξιζαν και αποτελεί διαβατήριο για την είσοδό τους σε ένα επάγγελμα εν μέσω εποχής που όλες οι οικογένειες περνάνε πρωτόγνωρη οικονομική κρίση! Είναι ασυνείδητοι, είναι γαϊδούρια όρθια, είναι εγκληματίες! Όχι δάσκαλοι του καράτε δεν μπορούν αυτοί να λέγονται, αλλά ούτε για φτύσιμο δεν κάνουν! Για να ενδώσουν στις επιθυμίες του Γερόλυμπου οι ανωτέρω "αξιοσέβαστοι δάσκαλοι" είναι φανερό ότι επί όλα τα χρόνια των υπό τον Γερόλυμπο διοικήσεων έκαναν ακριβώς όλα τα θελήματα που τους ανέθετε αυτή η Ο.Κ.! Και αυτά όπως όλοι στο καράτε γνωρίζουμε είναι στημένες εξετάσεις μαύρων ζωνών και στημένες διαιτησίες για πρωταθλητισμό και μόρια!


Για την περιγραφή της λειτουργίας της διεφθαρμένης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αρκούν μερικές εικόνες!

Από την απονομή των Διπλωμάτων:

Κατά σειρά ξεχωρίζουν η ... μύτη της Ποντίδα, που τρυπάει τα σύννεφα, το ... έξυπνο βλέμμα του Συναδινού, που κοιτάζει τα ... τρένα να περνούν, και τι άλλο το ... αυτοκόλλητο μουστάκι του προέδρου με το αντριλίκι να κόβει τα παιδιά των άλλων από τη Σχολή για χάρη του Γερόλυμπου, ενώ περνάει το δικό του!!!


Πολλοί από τους 32 που κόπηκαν άδικα από τα Γαϊδούρια της ΕΛΟΚ υπό την αιγίδα των Γαϊδουριών της ΓΓΑ υπέβαλαν Αιτήσεις Θεραπείας προς την Επιτροπή Διοίκησης, η οποία με τη σειρά της τις προώθησε στον Διευθυντή της Σχολής Χρήστο Μπουλούμπαση, ο οποίος τις προώθησε με τη σειρά του στον Αρχιφασίστα της Κου-Κλουξ-Κλαν Γιώργο Γερόλυμπο, ο οποίος τις προώθησε με τη σειρά του στο νομικό σύμβουλο της ΕΛΟΚ Ιωάννη Μουρνιανάκη (θα σε περιλάβω στο επόμενο άρθρο εσένα), ο οποίος έγραψε μια σαβούρα από νομικά σοφίσματα ως δήθεν απαντήσεις χωρίς να απαντάει σε τίποτα διατηρώντας την άρνηση της ΕΛΟΚ σε επανεξέταση των αδίκως κομμένων. Σας δίνουμε στη συνέχεια μερικά κύρια σημεία από δύο αιτήσεις θεραπείας και λίγο από τις μαλακίες που έγραψε ο νομικός σύμβουλος της ΕΛΟΚ:

 

Από την Αίτηση Θεραπείας μαθητή της Σχολής, που κόπηκε, όπου φαίνονται οι διακρίσεις και τα διαφορετικά αντικείμενα εξέτασης:

Κατωτέρω εντοπίζεται και από τους μαθητές της Σχολής η παράνομη διενέργεια των εξετάσεων από τον Μπουλούμπαση και την ΠΟντίδα!

Κατωτέρω αποδεικνύεται η παράνομη ανάμιξη του υφυπουργού Γιάννη Ανδριανού δύο ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015!

Και άλλες καταγγελίες για προκλητική και παράνομη συμπεριφορά των επιτηρητών στις εξετάσεις της Σχολής με εξέχουσα την Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, η οποία ανέπτυξε ιδιαίτερη δράση στο επιλεκτικό κόψιμο των αθλητών από τους συλλόγους της αντιπολίτευσης! Φίδι κολοβό, συμμετέχει κατά 1000% στις παρανομίες του άντρα της και να μην μας πει στα δικαστήρια ότι "δεν ήξερε"!!!

Επαναλαμβάνεται η καταγγελία της παράνομης διενέργειας των εξετάσεων!

Το διαβιβαστικό του προέδρου της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής προς ένα έκαστο των αιτούντων την θεραπεία του αθεράπευτου! Τονίζεται ότι παρά την απόφαση της Διοίκησης για αναβολή των εξετάσεων, οι εξετάσεις επικυρώθηκαν παράνομα από τον διαπλεκόμενο με τον Γερόλυμπο Γιάννη Ανδριανό!

Ακολουθεί μια από τις απαντήσεις του Μουρνιανάκη υπό μορφή καταιγίδας βλακωδών και άσχετων ισχυρισμών, τους οποίους δεν θα αναλύσω γιατί θα πρέπει στη συνέχεια και να τους χαρακτηρίσω! Απλά σημειώνω τις μαλακίες που γράφονται σε αυτή την απάντηση και σας τις δίνω για να δείτε την τρέλα που πουλάνε καθώς και την μεθοδευμένη απατεωνία που τους χαρακτηρίζει!!!

 

Από τις 32 απαντήσεις και μόνο του "νομικού συμβούλου" της ΕΛΟΚ και την τελευταία παράγραφο αυτών (κατωτέρω) αποδεικνύεται ότι δεν θα πρέπει να ... κωλοτρίβεται το Γερολυμπέικο με την ΓΓΑ, ώστε να περάσουν και οι 37 με τα πλαστά δικαιολογητικά, αλλά μάλλον να ετοιμάζεται να κοπούν και οι υπόλοιποι από τους 90 ανέλεγκτους ως προς την πλαστότητα των δικών τους δικαιολογητικών, διότι η υπουργική απόφαση ίδρυσης της Σχολής, αφού αυτήν επικαλούνται, σαφώς δέχεται ως μαθητές της Σχολής τους έχοντες ΝΟΜΙΜΑ δικαιολογητικά κατά την έναρξη της Σχολής τον Ιούλιο του 2014!!!

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .