karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 19/10/2015.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)

 

 Αρχαία και νεότερα γνωμικά!

 

Το καράτε είναι μαχητική τέχνη και φιλοσοφία! Το "μαχητική τέχνη" κάπως καλά το πήραμε εδώ στη χώρα μας, αλλά το "φιλοσοφία" παίζεται!

Και λέω "παίζεται", διότι η ΕΛ. Ο. Καράτε είναι γεμάτη από πολλούς περίεργους "φιλόσοφους", όπως θα δούμε παρακάτω!!!

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

 Αγκαλιά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή στον αθλητισμό οι Κοντονής και Συναδινός παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις

του πρωθυπουργού τους και ενώ η χώρα έχει ήδη εξοκείλει!

Ο πρωθυπουργός

Αλέξης Τσίπρας

Ο Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού

Αριστείδης Μπαλτάς

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Σταύρος Κοντονής


Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Ιούλιος Συναδινός


 Ακόμα ένα "χιουμοριστικό και αληθινό" βιντεάκι παραγωγής της "DYNAMIC KARATE PRODUCTIONS by Tim Pers":

 19-10-2015 - "Το μαλακίζειν εστί φιλοσοφείν!"

 

 Τυχαίες ομοιότητες προσώπων της ταινίας με πραγματικά πρόσωπα ... δεν αποτελούν σύμπτωση, αλλά για αυτούς μιλάμε!!!


 

Η ΕΛΟΚ έκανε Γενική Συνέλευση την 14-3-2015 για να εγκριθούν τα πεπραγμένα του ΔΣ για το 2014 και ο οικονομικός απολογισμός του ΔΣ για το ίδιο έτος. Οι "φιλόσοφοι" του ΔΣ της ΕΛΟΚ δεν αρκέστηκαν μόνο σε αυτά, αλλά με πρόφαση τη συμμετοχή αθλητών στους Βαλκανικούς του 2014 το ΔΣ είχε παραπέμψει στη ΓΣ πέντε συλλόγους (του Γιώργου Κοσμίδη, του Τάσου Πανουσόπουλου, του Γιάννη Κανέλλη, των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και της Φραντζέσκας Στρατούλη) χωρίς να τους περάσει από τη Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ (αφού την είχα ξετινάξει ως παράνομη), με το ερώτημα της διαγραφής!

Όλα αυτά βέβαια αποτελούσαν σκηνοθετημένο σενάριο του Εισαγγελέα, Δικηγόρου, Δικαστή και Δήμιου Ο.Κ. Γιώργου Γερόλυμπου για να ικανοποιήσει αυτό που επιστημονικά λέμε "αυτοϊκανοποίηση κατά μονάς", του οποίου σεναρίου την πραγμάτωση επιδίωξε με την επικύρωση των ανύπαρκτων καταγγελιών και την τιμωρία των αντιφρονούντων από τους "φιλόσοφους" αντιπροσώπους-αχυράνθτωπους και τους "φιλόσοφους" αντιπροσώπους-μαϊμούδες των συλλόγων που πήραν μέρος στη ΓΣ.

Έλαβε χώρα, λοιπόν, η ΓΣ, ορίστηκε πρόεδρός της ο "φιλόσοφος" Γιώργος Γερόλυμπος, λύκος με προβιά προβάτου, όπως πάντα, μαζεύτηκαν οι "φιλόσοφοι" αντιπρόσωποι των συλλόγων και έβγαλαν τελική απόφαση να διαγράψουν τους πέντε συλλόγους, τα γαϊδούρια με το συμπάθιο!

Στο επόμενο διάστημα οι πέντε σύλλογοι ζητούσαν επίμονα τα πρακτικά της ΓΣ, ώστε να τα προσβάλουν, όπως είχαν νομικό δικαίωμα, αλλά Πρακτικά ζητούσαν και Πρακτικά δεν έβλεπαν. Ο Αρχιμαφιόζος "φιλόσοφος" Γερόλυμπος αρνιόταν έντεχνα να τα δώσει προφασιζόμενος διάφορα, ώστε να περάσει ή εξάμηνη προθεσμία προσβολής της ΓΣ και να τη βγάλει λάδι αυτός και οι "φιλόσοφοι" του ΔΣ αλλά και οι "φιλόσοφοι" αντιπρόσωποι των δικών του συλλόγων.

Οι ενδιαφερόμενοι, όμως, σύλλογοι απευθύνθηκαν στα πολιτικά δικαστήρια και ως γνωστόν κέρδισαν την ΕΛΟΚ, της οποίας την απόφαση ακύρωσε το Δικαστήριο.

Στο όριο της προθεσμίας για έφεση, η ΕΛΟΚ υπέβαλε έφεση και μάλιστα ο "φιλόσοφος" δικηγόρος της Ιωάννης Μουρνιανάκης ζήτησε μακρινό προσδιορισμό της δικασίμου (Σεπτέμβριος 2016), ώστε στο μεταξύ ο Γερόλυμπος να ταλανίζει κατά τα χούγια του αθλητές και προπονητές των δήθεν τιμωρημένων, ακόμα και με την απαγόρευση συμμετοχής τους σε αγώνες! Οι δικηγόροι των ενδιαφερομένων συλλόγων με παρέμβασή τους "κόντυναν" την ημερομηνία εκδίκασης για τα μέσα του Ιανουαρίου του 2016.

Μη στεναχωριέστε, θα σας τροφοδοτώ

ανελλιπώς από αέρος!

Αλλά ταυτόχρονα οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι προχώρησαν ακάθεκτοι και σε προσβολή του κύρους της ΓΣ εντός της νόμιμης προθεσμίας! Αν, λοιπόν, ακυρωθεί η ΓΣ των "φιλοσόφων" Γερόλυμπου, μελών του ΔΣ και υποτακτικών της ΓΣ, τότε πολύ απλά ... κάηκε το γουναρικό τους!!! Διότι επίσης πολύ απλά τινάζονται στον αέρα όχι μόνο οι διαγραφές των συλλόγων, αλλά και η έγκριση των πεπραγμένων με τη σύγχρονη απαλλαγή του ΔΣ από κάθε ευθύνη καθώς και η έγκριση του οικονομικού απολογισμού με επίσης τη σύγχρονη απαλλαγή του ΔΣ από κάθε ευθύνη! Συνεπώς οι ευθύνες παραμένουν για όλα τα μέλη του ΔΣ, ώστε να κριθούν σε άλλη ΓΣ, αλλά ψάχνεται και η νομιμότητα των αντιπροσώπων των συλλόγων στην επίμαχη ΓΣ. Όλα αυτά θα κριθούν με μάρτυρες και αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο που θα γίνει!

Με δυό λόγια αυτή η Ο.Κ. ο "φιλόσοφος" Γιώργος Γερόλυμπος στην προσπάθειά του να εξοντώσει τους πέντε συλλόγους, προκάλεσε το πιθανότατο ενδεχόμενο της ακύρωσης της ΓΣ, η οποία αν ακυρωθεί τότε θα έχει καταφέρει στην ουσία να ... ξεβρακώσει τα μέλη του ΔΣ για τις ευθύνες τους σε όλα όσα έκαναν το 2014 και με προεκτάσεις προς τα προηγούμενα χρόνια!

Συνεπώς ο Γερόλυμπος υπέπεσε στο αρχαίο ρητό "Το μαλακίζειν εστί φιλοσοφείν!"

 

Εδώ είναι που έρχεται και μπαίνει η παρατήρηση που θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα!

Τονίζω για να το εμπεδώσετε ότι στη ΓΣ του Μαρτίου 2015 πρόεδρός της ορίστηκε ο "φιλόσοφος" Γιώργος Γερόλυμπος από τους "φιλόσοφους" αντιπροσώπους των συλλόγων!

Αν κάνουμε, όμως, μια αναδρομή στο καταστατικό της ΕΛΟΚ κατωτέρω, στο άρθρο 9, παράγραφος 1, περίπτωση α), θα δούμε ότι:

1. "Τα ΟΡΓΑΝΑ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε είναι κατά περίπτωση τα εξής: α) Οι Γενικές Συνελεύσεις των αντιπροσώπων των σωματείων που είναι εγγεγραμμένα στη δύναμή της, τακτικές και έκτακτες. κτλ."

Ταυτόχρονα στο άρθρο 9 του καταστατικού, παράγραφος 2, περίπτωση ε), θα δούμε ότι:

2. "Δεν μπορεί να συμμετέχει στα ΟΡΓΑΝΑ της ΕΛ.Ο.Κ. όποιος: ε) είναι μέλος διοικητικού συμβουλίου άλλης αθλητικής ένωσης ή ομοσπονδίας κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητας."

(Στο καταστατικό το "2.  Οι εν ενεργεία ...κτλ." είναι λάθος και πρέπει να γίνει "3.  Οι εν ενεργεία ...κτλ.")

 

 

Όπως, όμως, είναι σε όλους γνωστό, αυτή η Ο.Κ., ο "φιλόσοφος" ο Γερόλυμπος από το 2006 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΑΘΛΟ και επομένως σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΛΟΚ  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να συμμετέχει στο ΟΡΓΑΝΟ της Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΟΚ! Συνεπώς, όλες οι Γενικές Συνελεύσεις, της ΕΛΟΚ στις οποίες ήταν πρόεδρος από το 2006 μέχρι σήμερα ήταν άκυρες λόγω της ακυρότητας της προεδρίας του!

Και εδώ έχω την άποψη ότι μόλις οι δικαστές διαπιστώσουν τον "μεθοδευμένο και εγκληματικό" ορισμό του Γερόλυμπου ως προέδρου σε κάθε ΓΣ της ΕΛΟΚ για να καλύψει τις δικές του απάτες, τότε αυτό θα υπερισχύσει της τυπικής προθεσμίας των έξι μηνών για προσβολή της κάθε ΓΣ με αποτέλεσμα να ερευνηθούν από Εισαγγελέα όλες οι ΓΣ της ΕΛΟΚ από το 2006 μέχρι σήμερα. Στη συνέχεια, τα καταπληκτικά ευρήματα αυτής της έρευνας θα οδηγήσουν και σε έρευνα όλων των ΓΣ από το 1995 μέχρι το 2006 και φυσικά των πεπραγμένων και των οικονομικών απολογισμών! Με δυό λόγια "κάηκε το ... γουνάκι σας"! Μόνη δικλείδα διαφυγής που σας μένει είναι ... μια επιδημία εγκεφαλικών

Ακόμα και αν τις παλιές ΓΣ τις χάσατε λόγω προθεσμιών, η ΓΣ του Μαρτίου 2015 για την οποία έχει κατατεθεί εμπρόθεσμα αίτηση ακύρωσης θα ακυρωθεί οπωσδήποτε, διότι είναι ΑΚΥΡΗ ΑΠΟ ΧΕΡΙ!!!  Την τίναξε στον αέρα!  

Τον έφαγαν η απληστία και η αλαζονεία του, διότι ήθελε να να επιβάλει το γκαγκστεριλίκι του σε κάθε εκδήλωση της ΕΛΟΚ! Θα μου πεις από την άλλη ότι όλοι οι άλλοι του ήταν άχρηστοι να προεδρεύσουν σε Γενική Συνέλευση! Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί του!

 

Και αρχίζουν οι χοροί ... στ' αναστενάρια για τους "φιλόσοφους" τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ, για τους ευνοούμενους "αρχι-φιλόσοφους" τεχνικούς της ΕΛΟΚ αλλά και για τους αντιπροσώπους-μαϊμού, που έριξαν τις πουλημένες ψήφους τους υπέρ των απόψεων του Γερόλυμπου!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Γερόλυμπος είχε αποσπάσει τον θαυμασμό όλων (εκτός από τον δικό μου!), διότι επί είκοσι χρόνια λειτουργούσε την ΕΛΟΚ μέσα στην παρανομία χωρίς όχι να πιάνεται, αλλά ούτε να κλονίζεται ούτε να καταγγέλλεται ουσιαστικά! Στην κυριολεξία ήταν ο Μάγος, που έβγαζε ότι λαγό και ότι κουνέλι ήθελε από το μαγικό του καπέλο! Ήθελε πρωταθλητές της επιλογής του, τους έβγαζε, ήθελε μαύρες ζώνες της αρεσκείας του, τις έβγαζε, ήθελε αντιπροσώπους συλλόγων δικούς του, τους έβγαζε, ήθελε παραγγελιά Γενικές Συνελεύσεις, τις έκανε, ήθελε διαγραφές συλλόγων, τις έκανε, ήθελε δικούς του τεχνικούς, τους έβγαζε, ήθελε δικούς του διαιτητές, τους έβγαζε, ήθελε δικούς του προπονητές, τους έβγαζε, ήθελε δικό του Διοικητικό Συμβούλιο, το έβγαζε! Το Μαγικό Καπέλο είχε γίνει θρύλος!!!

Στο είχα πει: Από τα αυτιά τραβάμε τα Κουνέλια! Όχι από το λαιμό, γιατί πνίγονται! Θα σε πούνε ... "Κουνελοπνίχτη"!

 

Ξαφνικά, όμως, τελευταία η μαγεία ... έσβησε! Ο Μάγος ... εμφάνισε σημεία κόπωσης! Το Καπέλο στέρεψε! Το Κουνέλι της προηγούμενης Δικαστικής Επιτροπής του βγήκε ... πνιγμένο, αφού αυτή ακυρώθηκε από τη ΓΓΑ! Το Κουνέλι της διαγραφής των πρώτων πέντε συλλόγων με απόφαση της Δικαστικής αυτής Επιτροπής, του βγήκε επίσης ... πνιγμένο! Το Κουνέλι της δεύτερης διαγραφής συλλόγων από τη ΓΣ του Μαρτίου 2015 του βγήκε επίσης ... πνιγμένο με απόφαση δικαστηρίου! Το κουνέλι της Σχολής Προπονητών του 2014 του βγήκε επίσης ... πνιγμένο! Και εδώ δεν ήταν ένα Κουνέλι, αλλά ... κοπάδι ολόκληρο!!! 37 πνιγμένα Κουνέλια με ονοματεπώνυμο έβγαλε ο αθεόφοβος!

Κατά γενική ομολογία, λοιπόν, ο Γιώργος Γερόλυμπος περνάει στην ιστορία ως ο ... "Μέγιστος Κουνελοπνίχτης" του Καράτε, τίτλος καθόλου αμελητέος ή ευκαταφρόνητος, αλλά μοναδικός ακόμα και για το βιβλίο ... Γκίνες!!! Εκφράζω τον θαυμασμό μου!

Καταλήγουμε, λοιπόν, ότι πάση θυσία αυτή η Ο.Κ. ο "φιλόσοφος" και Μέγιστος Κουνελοπνίχτης Γιώργος Γερόλυμπος θα πρέπει να τεθεί υπό την προστασία της αντιτρομοκρατικής, διότι αποτελεί όχι μόνο εθνικό θησαυρό, αλλά ... παγκόσμιο θησαυρό και κινδυνεύει να ... απαχθεί από τους Εξωγήινους, μόλις πατήσουν το πόδι τους στον πλανήτη Γη ως το ... κορυφαίο δείγμα του ανθρώπινου είδους!


 

Σχετικά με τις διαγραφές των πιο πάνω αναφερομένων συλλόγων, οι οποίες ακυρώθηκαν από το δικαστήριο με την απόφασή του της 7350/31-8-2015  όπως ανέφερα πιο πάνω, η ΕΛΟΚ υπέβαλε έφεση, στο όριο της προθεσμίας, και μάλιστα ο "φιλόσοφος" δικηγόρος της Ιωάννης Μουρνιανάκης ζήτησε μακρινό προσδιορισμό της δικασίμου (Σεπτέμβριος 2016), ώστε στο μεταξύ ο Γερόλυμπος να ταλανίζει κατά τα χούγια του αθλητές και προπονητές των δήθεν τιμωρημένων, ακόμα και με την απαγόρευση συμμετοχής των αθλητών τους σε αγώνες! Οι δικηγόροι των ενδιαφερομένων συλλόγων με παρέμβασή τους "κόντυναν" την ημερομηνία εκδίκασης για τα μέσα του χειμώνα του 2016.

Εδώ ας σημειώσουμε ότι ένα από τα πιο βαριά επιχειρήματα της πλευράς του Γερόλυμπου ήταν η "διπλωματική στήριξη της ΕΛΟΚ" προς το Υπουργείο Εξωτερικών όσον αφορά στο όνομα των Σκοπίων ως "Μακεδονία" ή "FYROM". Η ΕΛΟΚ ισχυριζόταν ότι δεν έγινε μέλος της Βαλκανικής επειδή είχε θέσει όρο τα Σκόπια να λέγονται FYROM και όχι "Macedonia"! Σε αυτό αντιπαραθέτουμε και την επόμενη φωτό (μαζί με όσες ήδη δημοσιεύσαμε) με την παρατήρηση το Υπουργείο Εξωτερικών να κοιτάξει πρώτα τα στραβά που κάνουν τα άλλα υπουργεία και μετά να αφήνει τους πατριδοκάπηλους σαν τον Γερόλυμπο να παριστάνουν τους πατριώτες!!!

Στο μεταξύ έγιναν οι αγώνες της ΕΛΟΚ στις 26-27/9/2015, οι οποίοι απειλήθηκαν από την απαγόρευση της συμμετοχής αθλητών των ανωτέρω πέντε συλλόγων παρ' όλο που αυτές είχαν ήδη ακυρωθεί από την απόφαση του Δικαστηρίου! Η ΕΛΟΚ κλείδωσε την πλατφόρμα δηλώσεων συμμετοχής για τους πέντε συλλόγους αποκλείοντας τις δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών τους και οι σύλλογοι απαίτησαν με Εξώδικό τους το άνοιγμα της πλατφόρμας για συμμετοχή των αθλητών τους. Η απειλή ήταν πραγματική και διάχυτη προς πάσα κατεύθυνση, διότι αν ο Γερόλυμπος εμπόδιζε τους αθλητές των συλλόγων να πάρουν μέρος στους αγώνες, τότε οι σύλλογοι θα στρέφονταν κατά των αγώνων με το αίτημα της ακύρωσης και 80% πιθανότητες να το πετύχαιναν. Το αποτέλεσμα θα ήταν οι αθλητές, που θα έπαιρναν μόρια από πρώτες-δεύτερες θέσεις που θα πετύχαιναν στους αγώνες αυτούς, να έχαναν τα μόρια από αυτές τους τις επιτυχίες με συνέπεια οι γονείς τους να στρέφονταν δικαστικά κατά των μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ και να τους έκοβαν ... τον κώλο (σόρυ, μου ξέφυγε!) στα δικαστήρια!

"Φοβήθηκε ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη" (Κι ο Γιώργος μας την έβαψε κι άρωμα μέντας κ.....!)

 

Για να αποφευχθούν όλα αυτά και να μη μείνουν ... άκωλοι οι Μπουλούμπασης, Ποντίδα (θα είχε ενδιαφέρον), Καρβούνης, Χονδροματίδης, Ράλλης, Βόβλας, Γκουβούσης, Δημητριάδης και Πάσης, ο "φιλόσοφος" νομικός σύμβουλος της ΕΛΟΚ Ιωάννης Μουρνιανάκης έστειλε στους συλλόγους Εξώδικο (το διαβάζετε με κλικ εδώ), στο οποίο η ΕΛΟΚ δηλώνει ότι "χωρίς να αποδέχεται την άμεση εφαρμογή της απόφασης του Δικαστηρίου", για την ανατροπή της οποίας έχει ήδη κάνει έφεση, "θα δεχόταν τους αθλητές των πέντε συλλόγων στους αγώνες και μάλιστα χωρίς να πληρώσουν το παράβολο ζύγισης"!!! Ω! Πόσο συγκινητικό για τους αθλητές, τους οποίους μέχρι πριν λίγο τους είχε πετάξει έξω από τους αγώνες!

Και ιδού αποσπάσματα από το Εξώδικο του Μουρνιανάκη με τα αντίστοιχα σχόλια:

 

Πανομοιότυπο Εξώδικο στάλθηκε προς κάθε ένα από τους πέντε συλλόγους!

Εδώ διαφωνώ με τον δικηγόρο και διατυπώνω την άποψη ότι λόγω του κινδύνου ανυπολόγιστης ζημίας των αθλητών από τον αποκλεισμό τους από τους αγώνες, εννοείται ότι η Απόφαση είναι άμεσα εκτελεστή, ενώ ταυτόχρονα η Απόφαση πουθενά δεν γράφει "η Έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα"!

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος της αποδοχής των αθλητών στους αγώνες και με τίποτα η ανύπαρκτη καλή πίστη της ΕΛΟΚ και η ευαισθησία του Δήμιου Γερόλυμπου!

Τα υπόλοιπα είναι παπαριές!

Είναι προφανές ότι:

1) Προφυλάσσονται από ενδεχόμενες μηνύσεις και αγωγές από γονείς λόγω μη συμμετοχής των παιδιών τους,

2) Προφυλάσσονται από θέματα μοριοδότησης λόγω ενδεχόμενης ακύρωσης των αγώνων,

3) Παριστάνουν ότι προστατεύουν το άθλημα οι αθλητικοί εγκληματίες,

4) Αποφασίζουν στην ουσία να παρανομήσουν προς χάριν των αθλητών, κατά των οποίων αρχικά στρέφονταν, και τους δέχονται "χωρίς παράβολο ζύγισης" (άλλη απάτη αυτή) αφού βέβαια θα τους "καθαρίσουν στη διαιτησία"!

5) Η εύνοια υπέρ των ανωτέρω αθλητών αποτελεί καραμπινάτη παρανομία εις βάρος όλων των άλλων που πλήρωσαν το παράβολο ζύγισης!!!


6) Υπογραφή "Μουρνιανάκης"/διεύθυνση


 

Πίσσα και Πούπουλα

δεύτερη στρώση!

Ως γνωστόν η Παγκόσμια και η Ευρωπαϊκή του Καράτε έχουν ανακηρύξει τον Γιώργο Γερόλυμπο ως "Persona non Grata", δηλαδή "ανεπιθύμητο πρόσωπο" σε κάθε εκδήλωση του παγκόσμιου καράτε με αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεών τους! Τέτοιο εξευτελιστικό χαρακτηρισμό δεν έχω ακούσει για κανέναν αθλητικό παράγοντα σε κανένα άθλημα σε όλο τον πλανήτη! Μιλάμε τον χαρακτήρισαν ... Ο.Κ. !!!

 

Από τη μεριά του ο Γερόλυμπος είχε προσφύγει στο CAS (Court of Arbitration for Sport δηλαδή Το "Διαιτητικό Δικαστήριο για τα Σπορ")!

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι όλες οι σχετικές υποθέσεις τελεσιδίκησαν και ο Γερόλυμπος τις έχασε ΟΛΕΣ!!!

Δηλαδή, το CAS πέρασε ένα ... δεύτερο χέρι πίσσα τον Γερόλυμπο και ένα δεύτερο χέρι πούπουλα από πάνω!!!

 

Στο CAS ο Γερόλυμπος είχε σαν δικηγόρο του το νέο "φιλόσοφο" του Καράτε Ιωάννη Μουρνιανάκη, το νομικό σύμβουλο της ΕΛΟΚ!

 

Και εδώ αρχίζει η έρευνα:

 

Με βάση τα αρχεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ο Ιωάννης Μουρνιανάκης έχει το γραφείο του στην κατωτέρω διεύθυνση:

 

Αλλά στην ανωτέρω διεύθυνση και πάλι από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών έχει το γραφείο του και ο Σοφοκλής Πιλάβιος!

 

Από το ίδιο τηλέφωνο δε προκύπτει ότι έχουν ακριβώς το ίδιο γραφείο και άρα είναι κολλητοί συνεργάτες!

Αλλά ο Σοφοκλής Πιλάβιος είναι ταυτόχρονα και ... Δικαστής στο CAS! Ρε, τι διαβολική σύμπτωση είναι αυτή!!!

 

Δηλαδή, επειδή είμαι από χωριό, να το ξαναπώ με δικά μου λόγια:

Από τους 13.000 δικηγόρους που έχει η Αθήνα αυτή η Ο.Κ. ο Γερόλυμπος δεν διάλεξε κάποιον άλλο για δικηγόρο της ΕΛΟΚ στις υποθέσεις της ΕΛΟΚ κατά των υπαλλήλων της και κατά των συλλόγων και ως νομικό της σύμβουλο, ούτε διάλεξε τον προηγούμενο νομικό της σύμβουλο Δημήτρη Μπαλασόπουλο ή κάποιον από τους συνεργάτες του, που είχε στην πρώτη Δικαστική Επιτροπή - μαϊμού, αλλά διάλεξε τον δικηγόρο Ιωάννη Μουρνιανάκη, που είναι συνεργάτης του Σοφοκλή Πιλάβιου, που είναι δικαστής στο CAS, στο οποίο βρίσκονταν ήδη οι προσωπικές υποθέσεις του Γερόλυμπου κατά της Παγκόσμιας και του Εσπίνος, στις οποίες προσωπικές αυτές υποθέσεις του είχε δικηγόρο επίσης τον Ιωάννη Μουρνιανάκη!!!

 

Η επιλογή Μουρνιανάκη αποτελεί Καραμπινάτη Διαπλοκάρα, που βγάζει και τα δυό τα μάτια!!! Αποτελεί προφανή απόπειρα προσέγγισης των δικαστών που θα δικάσουν τον Γεόλυμπο στο CAS!

Μιλάμε για λάδια, γράσα, βαλβολίνες και όποιο άλλο ... λιπαντικό σκεφθεί κανείς!!! Αυτή είναι άλλωστε η προσφιλής μέθοδος της Αρχικότας για να έχει ευνοϊκή άντιμετώπιση έναντι των αντιπάλων του: βλέπε Δικαστική Επιτροπή ΕΛΟΚ (και άλλα βέβαια)!

Για ποιο λόγο ο Γερόλυμπος ενέπλεξε τον δικηγόρο της προσωπικής του υπόθεσης στο CAS και στις υποθέσεις της ΕΛΟΚ???

Πώς εμφανίζεται ο Μουρνιανάκης ως συνήγορος στο CAS, στο οποίο είναι "δικαστής" ο Πιλάβιος? Έχετε ακούσει κανένα Έλληνα Δικαστή να έχει κοινό δικηγορικό γραφείο με δικηγόρο, που παίρνει υποθέσεις, τις οποίες δικάζουν συνάδελφοι δικαστές του κολλητού του συνεργάτη-δικαστή???

Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε, ρε καθίκια???

 

Ανεξάρτητα και παράλληλα ο απολογισμός της ΕΛΟΚ του 2009 έγραφε: 76.416,18 € για αμοιβές λογιστή και δικηγόρου,

ενώ ο απολογισμός του 2011 της ΕΛΟΚ έγραφε: 6.221,07 για αμοιβές λογιστή και δικηγόρου.

Γιατί τόση τεράστια διαφορά σε αυτά τα ποσά για αμοιβές περίπου ίδιων εργασιών???

Τι γίνεται με τα ίδια κονδύλια του 2015???

 

Κατ' εμένα μια  εξήγηση υπάρχει: Για την προσωπική υπόθεση του Γερόλυμπου στο CAS ο Μουρνιανάκης χρεώνει, υποθετικά λέμε, 3.000 € και για μια υπόθεση της ΕΛΟΚ χρεώνει 300 €, αλλά τελικά πληρώνει η ΕΛΟΚ τα 3.000 € με απόδειξη και ο φραγκοφονιάς ο Γερόλυμπος πληρώνει τα 300 € πάλι με απόδειξη! Έτσι και ο δικηγόρος είναι σωστός στην Εφορία και ο Γερόλυμπος αισθάνεται ικανοποιημένος για την ... προσφορά του στο καράτε! Οι μόνοι μαλάκες είναι οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ!!! Πώς σας φαίνεται αυτό μαλάκες?

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι καρα-ληστές της νύχτας μπαίνουν στο σπίτι στα παίρνουν όλα και εξαφανίζονται για πάντα, ενώ οι καρα-ληστές της ημέρας μπαίνουν τα παίρνουν λίγα-λίγα και αφήνουν μια ... απόδειξη για αυτά που πήραν, ώστε να μη λείπει τίποτα από το ισολογισμένο Ταμείο και να έρθουν και την άλλη μέρα να επαναλάβουν το ίδιο!!! Πώς σας φαίνεται???

Επομένως, όσο περισσότερες δικαστικές υποθέσεις έχει η ΕΛΟΚ τόσο την αρμέγει με άνεση ο Γερόλυμπος! Ή όσο τον πάμε στα δικαστήρια, τόσο τον ... επιδοτούμε!!! Απλά η μόνη μας ελπίδα είναι να κωλώσουν οι δικηγόροι του ή ... να μην έχει άλλα να πάρει!

Δεξιά η "συνεγκληματίας" κυρία ... Βουγιούκλω, που έγραψε εκεί που δεν πιάνει η μελάνη την απόφαση της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών Καράτε για αναβολή των εξετάσεων και έκανε τις εξετάσεις!!! Η επιχείρηση δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι!!!


 

Και ερχόμαστε στις δικές μας εντός Ελλάδος δικαστικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και παροικούντες, οι οποίες υποθέσεις θα ανάψουν φωτιές στα δρώμενα εντός του χώρου του καράτε!

1) Πρώτη έχουμε τη μήνυση του Πελέκη κατά των Γερόλυμπου και Μπουλούμπαση, διότι τον απέκλεισαν από τις εξετάσεις της Σχολής Προπονητών με το γνωστό επεισόδιο που μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα των Άνω Λιοσίων. Κάποια βεβιασμένη κίνηση να τιμωρηθεί ο Πελέκης και ο σύλλογός του από την Δικαστική Επιτροπή και στη συνέχεια να προταθούν από το ΔΣ αυτός και ο σύλλογός του για διαγραφή από την ΓΣ είναι προφανής ο σκοπός της να ενισχυθούν στο δικαστήριο οι Γερόλυμπος και Μπουλούμπασης, ενώ ταυτόχρονα είναι παράνομη, εφ' όσον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο των ποινικών δικαστηρίων! Διοικητικό Συμβούλιο και Δικαστική Επιτροπή θα πάτε για απάτη επί δικαστηρίω!!!

2) Δεύτερη έχουμε την μήνυση του Θοδωρή Αθανασόπουλου κατά του Μανόλη Δημητριάδη, ΓΓ της ΕΛΟΚ (τότε).

3) Τρίτη έχουμε την αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη κατά όλων των μελών του ΔΣ από την Εισαγγελία Αθηνών μετά από μηνυτήρια αναφορά του Γιώργου Κοσμίδη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Σε αυτή μόλις πριν από δέκα μέρες κατέθεσαν 7-8 άτομα κατηγορίας, μεταξύ των οποίων και εγώ, με πληθώρα στοιχείων κατά του ΔΣ/ΕΛΟΚ και τώρα καλούνται οι κατηγορούμενοι να απολογηθούν. Δεν γνωρίζω τι κατέθεσαν οι άλλοι, αλλά εγώ κατέθεσα όλα τα στοιχεία που γνωρίζω για την χειραγώγηση και την εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ σε όλα της τα επίπεδα από μια Συμμορία με Δομή και Ιεραρχία, η οποία αποτελείται από τον Γερόλυμπο ως αρχηγό, τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ ως υπαρχηγούς και συγκεκριμένους τεχνικούς ή/και μέλη Επιτροπών ως όργανα εκτέλεσης των εντολών, όλους ανεξαιρέτως να λειτουργούν με σκοπό την εκμετάλλευση της ΕΛΟΚ και του αθλήματος του καράτε! Και όλα αυτά με πρόσφατα παραδείγματα της συμπεριφοράς όλων αυτών κατά την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε.

4) Τέταρτη έχουμε την Αίτηση ακύρωσης της Γενικής Συνέλευσης του Μαρτίου 2015, η οποία είναι βέβαιο ότι θα γίνει και όταν γίνει θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου (του θεού των ανέμων και όχι της οδού) για τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ.

5) Πέμπτη έχουμε τη μήνυση των Μπουλούμπαση, Ποντίδας και Δημητριάδη κατά Περσίδη (δηλαδή κατ' εμού) στην οποία από τώρα λέω ότι θα αθωωθώ και θα απαντήσω με μήνυση για ψευδορκία, ψευδομαρτυρία και ψευδή καταμήνυση κατά Μπουλούμπαση, Ποντίδας, Δημητριάδη και των μαρτύρων τους Παναγιώτη Χονδροματίδη και Αικατερίνης Πριοβόλου.

6) Έκτη, αν ο Συναδινός δεν αποκαταστήσει τη νομιμότητα για τους 32 αδίκως κομμένους από τη Σχολή Προπονητών θα έχουμε μηνύσεις κατά του Συναδινού με την υποστήριξη όλων μας!

7) Έβδομη, αν ο Συναδινός διατηρήσει τη νομιμότητα για τους 37, που κόπηκαν λόγω πλαστών δικαιολογητικών, τότε θα προκύψουν νομικές απαιτήσεις των 250 € αυτών των 37 συν τα έξοδά τους από την ΕΛΟΚ, διότι τους είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τα δικαιολογητικά που τους εξέδωσε με δική της ευθύνη!

8) Όγδοη, αν ο Συναδινός ανατρέψει την τελευταία νομιμότητα και περάσει τους 37, τότε θα έχουμε μηνύσεις κατά των 37, της ΕΛΟΚ και του Συναδινού για πλαστογραφίες και παράβαση καθήκοντος! Και μάλλον ο Συναδινός δεν θα ήθελε να ακουστεί η ανικανότητά του δίπλα στους φοροφυγάδες υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ και την ποινικά διωκόμενη Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.

9) Έχουμε ανοιχτό το θέμα με τους υπόλοιπους περίπου 90 με ανέλεγκτα δικαιολογητικά!

10) Και πλέον έχουμε και όρεξη και μέλλον στις μηνύσεις, διότι η αγανάκτηση των αδικουμένων έχει φθάσει στο κατακόρυφο!

 

Δημοσιεύουμε εδώ επιστολή του Θοδωρή Αθανασόπουλου από το Karate News (15/10/2015) σχετικά με το προηγούμενο άρθρο του karate.gr και αφορά παρουσίαση συλλόγου Καράτε καθώς και των "προπονητών" του:

"Φίλοι του Καράτε,
    Έκπληξη οργή και αγανάκτηση μου προκάλεσε άρθρο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και που αφορά παρουσίαση συλλόγου αναγνωρισμένου, κατά δήλωση του, από την ΕΛΟΚ, εις τον οποίον διδάσκουν παραδοσιακό Shotokan Καράτε, ως πτυχιούχοι προπονητές της ΓΓΑ, οι μη έχοντες λάβει πτυχίο προπονητού, κ.κ. Γιαννάκ
ης Θεόδωρος και Πριοβόλου Αικατερίνη. Επειδή πάνω από τριάντα χρόνια υπηρετώ το παραδοσιακό SHOTOKAN Καράτε της JKA, είτε ως αθλητής και εκπαιδευτής του Αθλητικού Συλλόγου HAGAKURE, είτε ως εκπαιδευτής του Αθλητικού Συλλόγου Εκπαιδευτηρίων Δούκα (ΑΣΕΔ) και η πορεία μου στο χώρο καθώς και η αξία μου ως Καράτεκα είναι γνωστή σε όλους σας, ανεξάρτητα αν η γνώμη και η κρίση σας με απαξιώνει ή με καταξιώνει, δικαιούμαι να προβληματιστώ και να ρωτήσω :
    Είστε κ.κ. Γιαννάκη Θεόδωρε και Πριοβόλου Αικατερίνη πτυχιούχοι προπονητές Καράτε ;;;
    Είστε κ.κ. Γιαννάκη Θεόδωρε και Πριοβόλου Αικατερίνη, κάτοχοι πτυχίου προπονητή το οποίο λάβατε από την ΓΓΑ ή από κάποιο άλλο δημόσιο ή ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας μας ή του εξωτερικού ;;;
    Έχετε σχέση κ.κ. Γιαννάκη Θεόδωρε και Πριοβόλου Αικατερίνη με το παραδοσιακό SHOTOKAN Καράτε ;;; Το γνωρίζετε τόσο καλά ώστε να μπορείτε και να το διδάξετε σε μικρά παιδιά ή μεγάλους ανθρώπους ;;; Ποιός σας το δίδαξε ;;; Πότε το υπηρετήσατε ;;;
    Πότε υπήρξατε κ.κ. Γιαννάκη Θεόδωρε και Πριοβόλου Αικατερίνη ενεργοί αθλητές του Καράτε και πότε αγωνιστήκατε ως αθλητές του ;
    Τι θα απαντήσει άραγε η ΓΓΑ και η πολιτεία στην ερώτηση μου: «έχουν δικαίωμα κάποιοι χωρίς πτυχίο να δηλώνουν πτυχιούχοι προπονητές της ΓΓΑ» ;;;
    Τι θα απαντήσει άραγε ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Καράτε κ.Ιωάννης Κανέλλης στην ερώτηση μου: «εσείς κύριε πρόεδρε τι κάνατε για να προασπίσετε το κύρος την αξιοπιστία και τα νόμιμα συμφέροντα των νομίμων προπονητών μελών του κλάδου σας» ;;;
    Για όλα αυτά τι έχει να πει η ΕΛΟΚ ;;;
    Για όλα αυτά τι έχουν να πουν οι νόμιμοι προπονητές του Καράτε ;;
    Για όλα αυτά τι έχουν να πουν οι νόμιμοι προπονητές που υπηρετούν και εκφράζουν, κατά δήλωση τους, το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ SHOTOKAN ΚΑΡΑΤΕ στην χώρα μας ;;;
    Παρακαλώ, όπως ευαρεστούμενοι οι ως άνω ερωτηθέντες, μου απαντήσουν. Αναμένω !!!

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Θοδωρής Αθανασόπουλος"


 

Σε απόλυτη απελπισία βρίσκεται το Αρχι-Καραλαμόγιο Γιώργος Γερόλυμπος (μαζί με την συν-απατεώνισσα σύζυγο πάντα) στο παγκόσμιο στερέωμα του καράτε! Το έδαφος έχει ήδη χαθεί κάτω από τα πόδια του και πέφτει στον ... Καιάδα προσπαθώντας με νύχια και δόντια να αρπαχτεί από όπου μπορεί για να ανακόψει την πτώση του! Πολλοί από τους αντιπάλους του είναι ανυπόμονοι και αναρωτιούνται πώς αντέχει ακόμα και δεν έχει σωριαστεί κάτω από τα απανωτά χτυπήματα! Αντίθετα εγώ προτιμώ το ... λίγο-λίγο και το σιγά-σιγά, γιατί το απολαμβάνω περισσότερο! Άμα μου σκιστεί ο ... σάκος πώς θα προπονούμαι? "Κράτα ... σάκε να βαράω", λοιπόν, κατά το "Κράτα τοίχε να σπρώξω" του κορυφαίου Έλληνα "άξιου" σεξοφιλόσοφου Κώστα Γκουζγκούνη!

Η τελευταία απάτη του Γερόλυμπου ήταν εναντίον της Japan Karate Association (JKA) και εκδηλώθηκε με τo επόμενo μέιλ από τον Γκάζι προς την JKA, το οποίο υποτίθεται ότι το έγραψε ο απατεώνας Κέιβαν Γκάζι, το παιδί για όλες τις δουλειές, αλλά από το περιεχόμενό του είναι φανερό ότι το έγραψε ο Γερόλυμπος, αφού ο Γκάζι χωρίς άδεια από το αφεντικό του δεν πάει ούτε για ... κατούρημα! Ακέραια ευθύνη της απάτης που επιχειρείται με αυτό το μέιλ φέρουν όλοι όσοι παρουσιάζονται ως παρέα του Γερόλυμπου και του Γκάζι σε αυτό.

Τέλος, το μέιλ αυτό στάλθηκε προ μηνός περίπου (ή και περισσότερο) επάνω σε μια συνεννόηση της JKA με τον Νίκο Γούγουλα (Χαλάστρα Θεσσαλονίκης), γιο του Σταύρου Γούγουλα (απεβίωσε πέρυσι), ο οποίος είχε τη αντιπροσώπευση της JKA στην Ελλάδα και την πέρασε στον γιό του. Τελικά η JKA έδειξε ενδιαφέρον να αναβιώσει τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα και πριν είκοσι μέρες έστειλε δύο δασκάλους για να εκτιμήσουν την κατάσταση και τους ανθρώπους. Αναμένονται εξελίξεις στο θέμα, το οποίο θα ενδιαφέρει πολλούς καρατέκα, διότι το καράτε της JKA ήταν το πιο αγαπητό στην Ελλάδα και η JKA είναι ο σοβαρότερος οργανισμός παραδοσιακού στυλ καράτε στον κόσμο!

Σας δίνω στη συνέχεια το μέιλ της αποτυχημένης απάτης με τη μετάφρασή του και στη συνέχεια τα σχετικά σχόλια:

(στα επόμενα να προσέξετε τη μεγάλη διαφορά μεταξύ των HKO = ΕΟΚ και HKF = ΕΛΟΚ. Η ΕΟΚ είναι ανύπαρκτη, ενώ η ΕΛΟΚ είναι η γνωστή!) (Αριθμίζω τα σημεία που θα σχολιάσω!)

 

Αγαπητοί κύριοι

Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Η Hellenic Karate Organization (HKO = ΕΟΚ = Ελληνική Οργάνωση Καράτε)1 είναι ευτυχής που μαθαίνει ότι θέλετε να αναπτύξετε πάλι τις δραστηριότητες της JKA στην Ελλάδα. Δυστυχώς για πολλά χρόνια η δραστηριότητες της JKA στην Ελλάδα ήταν περιορισμένες στο μικρό κλαμπ του Χρίστου Γούγουλα.2

Ο κ. Χρίστος Γούγουλας απεβίωσε και ο γιός του που ξαφνικά εμφανίστηκε σαν JKA δεν έχει την υψηλή φήμη καρατέκα και το επίπεδο τέτοιας τεχνικής κατάρτισης στο καράτε ώστε να ακολουθηθεί από άλλους Έλληνες καρατέκα. Η πλειονότητα των καρατέκα του Σότοκαν είναι αρχαιότεροι του Νίκου Γούγουλα(!!) και έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και υψηλότερα νταν από αυτόν. Επιπρόσθετα, από ότι ξέρουμε ο Νίκος Γούγουλας είναι περισσότερο ενεργός στο Μπραζίλιαν Ζίου-ζίτσου και όχι στο καράτε ... και εδρεύει στη Βόρεια Ελλάδα, 600 χλμ.3 από την Αθήνα. Για την ενημέρωσή σας, το 40% του ελληνικού πληθυσμού διαμένει στην Αθήνα και ο οργανισμός μας έχει κλαμπς σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο σε μια πόλη όπως είναι η κατάσταση με τον Νίκο Γούγουλα.

Η λίστα των επικεφαλής αξιωματούχων μας είναι:

κ. Γιώργος Γερόλυμπος4, 4ο νταν JKA, 6ο νταν SKI, 7ο νταν WKF και 7ο νταν HKF = ΕΛΟΚ (μαθητής του Ενοέντα σενσέι, πρωταθλητής της JKA στην Ελλάδα) - πρόεδρος της HKO=ΕΟΚ.

κα. Εμμανουέλα Ποντίδα5, 3ο νταν JKA, 6ο νταν WKF και 6ο νταν HKF (μαθήτρια του Ενοέντα σενσέι, πρωταθλήτρια της JKA στην Ελλάδα) - Γενική Γραμματέας της HKO=ΕΟΚ.

κ. Κέιβαν Γκάζι6, 7ο νταν SKI, 7ο νταν WKF και 7ο νταν HKF = ΕΛΟΚ - πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της HKO = ΕΟΚ.

κ. Νικήτας Ζαρουχλιώτης7, 7ο νταν SKI, 7ο νταν WKF και 7ο νταν HKF - πρόεδρος διαιτητών της HKO = ΕΟΚ.

Ακολουθεί μια λίστα από περισσότερες από 1500 μαύρες ζώνες8 σε διάφορα νταν που είναι αδύνατο να αναφερθεί σε αυτό το μέιλ. Όλες αυτές οι μαύρες ζώνες είναι επίσης μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ), η οποία είναι η μόνη επίσημα αναγνωρισμένη ομοσπονδία9 για τη μαχητική τέχνη του καράτε από το Ελληνικό Υπουργείο Αθλητισμού.

Η Οργάνωσή μας (ΕΟΚ)1 ηγείται σε περισσότερα από 15010 κλαμπ Σότοκαν στην Ελλάδα (το 1/3 της ΕΛΟΚ) και έχει περισσότερους από 500011 καρατέκα στην Ελλάδα. Η ΕΟΚ1 αναγνωρίζεται από την ΕΛΟΚ. Οι αξιωματούχοι μας είναι πολύ υψηλοί βαθμοφόροι της ΕΛΟΚ. Ο κ. Γερόλυμπος είναι ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΛΟΚ, η κα. Ποντίδα είναι η Γενική Γραμματέας της ΕΛΟΚ, ο κ. Ζαρουχλιώτης είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΛΟΚ, ο υπογράφων είμαι ο Διευθυντής των Σπορ της ΕΛΟΚ και ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΟΚ1 και πολλά άλλα μέλη κατέχουν θέσεις κλειδιά στην ΕΛΟΚ. Παρακαλώ, επισκεφθείτε το επίσημο site της ΕΛΟΚ (www.elok.gr) για να πάρετε πλήρεις πληροφορίες για τις ηγετικές μας θέσεις και να επιβεβαιώσετε τα ανωτέρω αναφερόμενα.

Πριν αποβιώσει ο Ενοέντα σενσέι ερχόταν κάθε χρόνο στην Ελλάδα το λιγότερο μια φορά για σεμινάρια και εξετάσεις. Μετά το θάνατό του η επαφή μας με την JKA διεκόπη επειδή κανένας δεν τον αντικατέστησε στην Ελλάδα και η αντιπροσώπευση της JKA πέρασε σε χέρια ανθρώπων που δεν ήταν αποδεκτοί από την πλειονότητα των Ελλήνων καρατέκα. Αυτό είναι το πρόβλημα που έχετε επίσης σήμερα. Κανένας από εμάς δεν θα ακολουθήσει το νεαρό Νίκο Γούγουλα, ο οποίος είναι τελείως άγνωστος στην Ελλάδα και ο οποίος συνεργάζεται με μερικές ομάδες έξω από την επίσημα αναγνωρισμένη ομοσπονδία (ΕΛΟΚ). Αυτό το τελευταίο είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει νομικές αντιδράσεις από τη ΕΛΟΚ.12

Για όλα τα ανωτέρω, ελπίζω ότι καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε το νεαρό Νίκο Γούγουλα. Κανένας δεν θα τον ακολουθήσει στην Ελλάδα.13 Έχουμε κιόλας δώσει οδηγίες στα μέλη μας να μην παρακολουθήσουν αυτό το σεμινάριο διότι ο Νίκος Γούγουλας προωθεί τον εαυτό του σαν ως τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα!13 Επίσης η ΕΛΟΚ δεν ενέκρινε αυτό το σεμινάριο και η ΕΛΟΚ είναι έτοιμη να λάβει όλα τα νομικά μέτρα ώστε να ακυρώσει αυτό το σεμινάριο διότι σύμφωνα με τους κανόνες και τους κανονισμούς στην Ελλάδα δεν μπορεί να λάβει χώρα οποιοδήποτε σεμινάριο χωρίς την έγκριση της ΕΛΟΚ και απαγορεύεται να συμμετέχουν ομάδες αντιφρονούντων.13 Αν θέλετε να αναβιώσετε  την JKA στην Ελλάδα πιστεύουμε ότι είμαστε η μόνη αξιόπιστη επιλογή-πρόταση.13

Ενδιαφερόμαστε για την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα και είμαστε έτοιμοι να διαβεβαιώσουμε ότι όλα μας τα κλαμπ και μέλη μας θα ενταχθούν στη νέα JKA-Hellas. Ένα μικρό σεμινάριο μη εγκεκριμένο από την ΕΛΟΚ, σαν κι αυτό που ετοιμάζεται από τον Νίκο Γούγουλα δεν θα βοηθήσει τη φήμη της JKA στην Ελλάδα, αλλά επίσης δεν θα βοηθήσει και τη φήμη των δασκάλων της JKA στην Ελλάδα...13 Οι δάσκαλοι της JKA που θα έρθουν για το σεμινάριο του Νίκου Γούγουλα θα αντιμετωπίσουν πιθανά τη νομική αντίδραση της ΕΛΟΚ. Σας υπογραμμίζω αυτό διότι θα πρέπει να το συνυπολογίσετε στην απόφασή σας και τα σχέδιά σας για την ανάπτυξη της JKA στην Ελλάδα.13

Είμαστε έτοιμοι ως ΕΟΚ1 να σας διαβεβαιώσουμε ότι μπορούμε να οργανώσουμε14 μέσα στο 2015 ένα μεγάλο και επίσημο εγκεκριμένο και με άδεια από την ΕΛΟΚ σεμινάριο στη θέση του μικρού και μη εξουσιοδοτημένου που επιχειρείται να οργανωθεί από τον Νίκο Γούγουλα. Για να αποφύγουμε όποια παρεξήγηση, δεν υπάρχει κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον Νίκο Γούγουλα και αν η ΕΟΚ εγκριθεί ως αντιπρόσωπος της JKA, αν αυτή το θέλει, θα του επιτραπεί, αν το θέλει, να ενταχθεί σε όλες τις επίσημες δραστηριότητες της JKA-Hellas.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για όποια διευκρίνηση μπορεί να χρειαστεί.

 

Οooς!

 

Σχόλια επί της ανωτέρω επιστολής με μέιλ (ακολουθώντας την αρίθμηση):

Από τους Παγκόσμιους του 1983 της IAKF (International Amateur Karate Federation) στο Κάιρο της Αιγύπτου, στους οποίους πήρε μέρος και η JKA. Η Ελληνική ομάδα με τον μάστερ Μασατόσι Νακαγιάμα. Φωτογραφία από τον Θύμιο Περσίδη (κάτω δεξιά), ο οποίος έχει μεταφράσει και εκδώσει στα ελληνικά τα τέσσερα πρώτα βιβλία από το Best Karate, by Masatoshi Nakayama!

1) Η HKO = ΕΟΚ = Ελληνική Οργάνωση Καράτε είναι ψευδής και ανύπαρκτη!

2) Δεν λεγόταν Χρίστος Γούγουλας αλλά Σταύρος Γούγουλας!

3) Όχι 600 χλμ. αλλά 500 χλμ.

4) Γιώργος Γερόλυμπος = ο υπ' αριθμόν Ένα απατεώνας του καράτε στην Ελλάδα! (click here for George Yerolimpos)

5) Εμμανουέλα Ποντίδα = η υπ' αριθμόν Δύο απατεώνισσα του καράτε στην Ελλάδα και σύζυγος του προηγούμενου!

6) Κέιβαν Γκάζι = ο υπ' αριθμόν Τρία απατεώνας του καράτε στην Ελλάδα, διότι ανήκει στην προσωπική ομοσπονδία του Καναζάβα.

7) Νικήτας Ζαρουχλιώτης = ο υπ΄ αριθμόν Τέσσερα απατεώνας του καράτε στην Ελλάδα, διότι ανήκει στην προσωπική ομοσπονδία του Καναζάβα.

8) 1500 μαύρες ζώνες = καραμπινάτο ψέμα: δεν υπάρχουν 1500 μαύρες ζώνες Σότοκαν JKA στην Ελλάδα.

9) Η ΕΛΟΚ δεν είναι η μόνη αναγνωρισμένη ομοσπονδία καράτε στην Ελλάδα! Υπάρχει και η ΠΟΠΚ = Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, η οποία έχει αναγνωριστεί με αποφάσεις Πρωτοδικείου, Εφετείου και Αρείου Πάγου ότι καλύπτει το παραδοσιακό καράτε, το οποίο ΔΕΝ καλύπτει η ΕΛΟΚ και έχει ξεσκίσει την ΕΛΟΚ στα δικαστήρια!

10) Δεν έχει 150 κλαμπ η ΕΟΚ αφού είναι ανύπαρκτη.

11) Δεν έχει 5000 καρατέκα η ΕΟΚ αφού είναι ανύπαρκτη.

12) Αρχίζει ο εκβιασμός, το γνωστό όπλο του Γερόλυμπου!

13) Συνεχίζει με απειλές κατά γνωστά!

14) Παρουσιάζεται ως η μόνη δυνατή λύση, ο απατεώνας!

 

Μερικά εξώφυλλα του περιοδικού ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ (1977 - 1994).

 

Παρατηρήσεις επί της ανωτέρω επιστολής με μέιλ:

Βρε καρα-βλάκες, το βλέπουμε όλοι ότι το γράμμα γράφηκε από τον Γερόλυμπο!

Βρε καρα-βλάκες, οι Γερόλυμπος και Γυναίκα του είναι πλέον γνωστοί ως διεθνείς απατεώνες στο καράτε! Πού πάτε ξεβράκωτοι στα ...   (click here for George Yerolimpos)

Βρε καρα-βλάκες, Κέιβαν Γκάζι και Νικήτα Ζαρουχλιώτη, πουλάτε τον δάσκαλό σας Χιροκάζου Καναζάβα για τις μαλακίες του Γερόλυμπου? Επί τέλους, πόσο ξευτιλισμένοι είσαστε και εσείς οι δύο, αλλά και όλοι οι άλλοι του SKIF-Hellas??? (κυρίως ο ... Καρβούνης!)

Βρε καρα-βλάκες και οι τέσσερεις, η πραγματικότητα σας το αποδεικνύει ότι είσαστε καρα-βλάκες, διότι τώρα που γράφεται αυτό το άρθρο οι Ιάπωνες δάσκαλοι ήρθαν, το σεμινάριο έγινε και μάλιστα σημείωσε και επιτυχία!

Βρε καρα-βλάκες και οι τέσσερεις, νομίζετε ότι οι Ιάπωνες δεν έχουν ήδη συγκεντρώσει πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα?

Βρε καρα-βλάκες και οι τέσσερεις, νομίζετε ότι οι Ιάπωνες δεν μεταφράζουν το karate.gr από τα ελληνικά, ώστε να γνωρίζουν το κάθε τι που γίνεται εδώ? Από τις στατιστικές που δίνει ο ιστότοπός μου, τον τελευταίο μήνα οι επισκέψεις από την Ιαπωνία στο karate.gr έχουν δεκαπλασιαστεί από αυτές των προηγούμενων μηνών! Και Έλληνες κάνουν καράτε μέσα στην JKA και Ιάπωνες γνωρίζουν Ελληνικά στην Ιαπωνία να μεταφράσουν!!!

Αν θέλετε να είσαστε Καρα-βλάκες, δικαίωμά σας, αλλά τουλάχιστον μην προσβάλλετε όλους τους υπόλοιπους Έλληνες!!!

 

Και δυό ενδεικτικές φωτογραφίες από το σεμινάριο:


Ας ελπίσουμε, η συνεργασία της JKA με έλληνες δασκάλους του Σότοκαν καράτε να υλοποιηθεί και να ξαναδούμε Ιάπωνες εκπαιδευτές στην Ελλάδα να ανεβάζουν το επίπεδο του καράτε, του οποίου τα γυμναστήρια εδώ και χρόνια έχουν γίνει ... νηπιαγωγεία!!!


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .