karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 31/3/2016.  Τελευταία ενημέρωση 7/9/2016.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!

 


  Ο τυχόν Διαχειριστικός και Λογιστικός Έλεγχος στην ΕΛΟΚ

 πρέπει να στοιχειοθετήσει ΤΗΝ "Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία ...

 ... με σκοπό τον προσπορισμό και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες"!

"Γερόλυμπος Ε.Ο.Δ.Ι. Α.Ε." - Συμμορία με Δομή και Ιεραρχία! ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

 

 Επικαιροποιημένο την 7/9/2016!

 

 Μέρος Α΄, Διαχειριστικός Έλεγχος! - Μέρος Β΄, Οικονομικός Έλεγχος!

 

 Όλος ο κόσμος του καράτε γνωρίζει την αλήθεια των επόμενων τεκμηριωμένων στοιχείων,

 τα οποία δίνονται δημοσίως στους Ελεγκτές με σκοπό όχι να επηρεάσουν την κρίση τους, αλλά να διευκολύνουν το έργο τους.

  Ο Έλεγχος είτε το θέλετε είτε όχι παρακολουθείται από το σύνολο αθλητών και φιλάθλων του καράτε και όχι μόνο!


Think!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.

Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Ευχαρίστως, με κλικ εδώ!


 Να μη μας λέτε ότι δεν σας τα είπαμε!


 Επιτέλους, μπήκαν οι Ελεγκτές στην ΕΛΟΚ!

 Σε όλα τα επόμενα να προσθέσετε ότι το Καράτε θα συμπεριλαμβάνεται στα Ολυμπιακά Αθλήματα για τους Ολυμπιακούς του 2020 στο Τόκιο! Γι' αυτό το λόγο η ΕΛΟΚ θα πρέπει να "καθαριστεί" από τα λαμόγια εν ριπή οφθαλμού! Προσοχή στην καταγραφή των ευρημάτων, διότι θα ακολουθήσει ποινική δίωξη των υπευθύνων της ΕΛΟΚ από ενδιαφερόμενα άτομα και συλλόγους!


Για να κάνετε τον έλεγχο θα πρέπει να βγάλετε τον Γερόλυμπο από τα γραφεία της ΕΛΟΚ ως μη έχοντα καμιά θεσμική θέση και να σας παρέχουν εξηγήσεις οι υπόλοιποι! Άλλωστε με απόφαση των ΔΣ της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας του Καράτε έχει κηρυχθεί, μόνον αυτός στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα όλων των αθλημάτων, ως Persona non Grata, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετέχει σε κανένα όργανο και καμιά εκδήλωση όλων των εθνικών ομοσπονδιών καράτε κατά τον απαράβατο αυτό κανόνα της δύο υπερκειμένων ομοσπονδιών!!!

 Όπως, επίσης, μην τολμήσετε να μας παρουσιάσετε καμιά Έκθεση Ελέγχου για τα μπάζα παρόμοια με τις μαλακίες που μας παρουσίασαν οι συνάδελφοί σας Νικόλαος Γιώτης και Ειρήνη Πενταράκη το 2001 (με κλικ εδώ)!!!


1 - Περίοδος Ελέγχου και Βασικά Στοιχεία Ελέγχου:  ΟΛΑ τα εκ του νόμου Βιβλία, Στοιχεία και Ηλεκτρονικά Αρχεία της ΕΛΟΚ!

Η περίοδος που θα πρέπει να ελέγξει ο τυχόν οικονομικός έλεγχος της ΕΛΟΚ θα πρέπει το λιγότερο να καλύπτει το χρονικό διάστημα από την αρχή του 2012 μέχρι σήμερα, ώστε να πιάνει ένα χρόνο πριν από τις τελευταίες εκλογές και όλη τη μέχρι σήμερα θητεία του τελευταίου ΔΣ της ΕΛΟΚ, εκτός και αν η εντολή από τη ΓΓΑ είναι για μεγαλύτερο διάστημα. Σημειώνουμε εδώ ότι περίπου το ίδιο ΔΣ ήταν και κατά την τετραετία 2009 - 2012, οπότε είχε κάθε επιθυμία και κάθε ευχέρεια να νοθεύσει τις εκλογές του 2012, όπως και έγινε.

Το πρώτο που θα πρέπει να ζητήσει ο Έλεγχος θα πρέπει να είναι το καταστατικό της ΕΛΟΚ με τις τροποποιήσεις του, τις αποφάσεις έγκρισής τους από το Πρωτοδικείο και τις νόμιμες εγγραφές τους στα αρχεία του Πρωτοδικείου. Εκεί κρύβονται γνωστές απάτες, που μπορώ να σας υποδείξω!

Μαζί με τα καταστατικά θα πρέπει να ελεγχθούν και ο Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΛΟΚ, οι τροποποιήσεις του και οι εγκρίσεις του από την ΓΓΑ. Εδώ, επίσης, κρύβονται γνωστές απάτες, όπως η μη έγκριση κανενός Εσωτερικού Κανονισμού από τη ΓΓΑ! Προφανές αποτέλεσμα αυτού είναι ότι όλη η εφαρμογή της φιλοσοφίας των βαθμών ψευδο-ντάν, οι εξετάσεις για αυτά και οι εισπράξεις ποσών ως εξετάστρων είναι καραμπινάτα παράνομες με όσα αυτό συνεπάγονται!

 

Ο Έλεγχος θα πρέπει να ελέγξει τα βάσει των Άρθρων 25 και 6 του νόμου 2725/1999 βιβλία (και θυμίζουμε: Η μη τήρηση των διατάξεων των εν λόγω άρθρων καθώς και της διάταξης της παρ. 2 του Άρθρου 7 συνεπάγεται την ανάκληση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης του σωματείου), που είναι τα βιβλία:

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε! (κλικ στις εικόνες)

α) Μητρώου Μελών, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. Εδώ, επίσης, κρύβονται γνωστές απάτες!

β) Πρακτικών Συνεδριάσεων Γενικών Συνελεύσεων, πλήρως συμπληρωμένο και με τις υπογραφές των αρμοδίων, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. Όλα τα Πρακτικά θα πρέπει να συνοδεύονται και από τις αντίστοιχες προσκλήσεις για ΓΣ με τα συνοδευτικά τους έγγραφα, τους πίνακες δικαιουμένων ψήφου συλλόγων, τις πιστοποιήσεις των αντιπροσώπων, τους απολογισμούς και τους ισολογισμούς και κάθε τι άλλο, που απαιτεί η εκάστοτε ημερήσια διάταξη. Εδώ, επίσης, κρύβονται γνωστές απάτες!

γ) Πρακτικών Συνεδριάσεων Διοικητικού Συμβουλίου, πλήρως υπογεργραμμένα, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, με όλα τα συνοδευτικά τους έγγραφα βάσει των σχετικών ημερησίων διατάξεων. Εδώ, επίσης, κρύβονται γνωστές απάτες!

δ) Τα λογιστικά βιβλία Γ΄ Κατηγορίας, που οφείλει να κρατά η ομοσπονδία, μαζί με τα αποδεικτικά στοιχεία (παραστατικά) όλων των εσόδων και όλων των εξόδων. Εδώ, επίσης, κρύβονται εκατοντάδες γνωστές απάτες!

ε) Το Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων με όλα τα αγορασθέντα περιουσιακά στοιχεία της ΕΛΟΚ από τότε που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα καθώς και την τύχη ενός εκάστου από αυτά. Εδώ, επίσης, κρύβονται γνωστές απάτες!

στ) Το Βιβλίο Πρωτοκόλλου εισερχομένων και εξερχομένων εγγράφων, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. Εδώ, επίσης, κρύβονται γνωστές απάτες!

 

Εκτός των ανωτέρω θα πρέπει να ελεγχθεί και η εσωτερική λειτουργία της ΕΛΟΚ, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να ελεγχθούν και οι λειτουργίες των Επιτροπών της: Δικαστικής, Τεχνικής, Διαιτησίας, Τοπικών Επιτροπών, Διοργανώσεων αγώνων κτλ. Εδώ, επίσης, κρύβονται γνωστές απάτες!

Βέβαια, όλα τα ανωτέρω ανήκουν ίσως στη σφαίρα του διαχειριστικού ελέγχου, αλλά άπτονται άμεσα του οικονομικού ελέγχου, όταν για παράδειγμα η παράνομη Δικαστική Επιτροπή "στήνει" μια παράνομη διαγραφή συλλόγων, που θα καταψήφιζαν τον απολογισμό, και στη συνέχεια μια χειραγωγούμενη ΓΣ υπερψηφίζει έναν απολογισμό-μαϊμού! Μιλάμε για στημένο γκανγκσεριλίκι! Εδώ, επίσης, κρύβονται γνωστές απάτες!

 

Επιπλέον, θα πρέπει να ζητηθούν από την ΕΛΟΚ εκτυπωμένοι (όσοι είναι δυνατόν) και σε ηλεκτρονική μορφή οι πλήρεις κατάλογοι:

α) των συλλόγων-μελών με όλα τους τα στοιχεία, που δεν καταχωρίζονται στο Μητρώο Μελών, δηλαδή με διευθύνσεις, τηλέφωνα υπεύθυνο συλλόγου και υπεύθυνο προπονητή κτλ. κτλ. (έχω δείγμα στη διάθεσή μου!)

β) των αθλητών κατά σύλλογο με όλα τους τα στοιχεία, (από το γενικό αρχείο αθλητών,

γ) των μαύρων ζωνών και των εξεταστών μαύρων ζωνών με όλα τους τα στοιχεία,

δ) των διαιτητών, των προπονητών και των "εκπαιδευτών" με όλα τους τα στοιχεία.

ε) ό,τι άλλο σκεφθείτε!

 

Επίσης, θα πρέπει να ζητηθούν και να ελεγχθούν όλα τα αρχεία όλων των αγώνων και των σεμιναρίων της ΕΛΟΚ καθώς και όσων διεξήχθησαν "υπό την αιγίδα της", όπως έχουν κρατηθεί στο site της SPORTDATA του "συνεργάτη του Γερόλυμπου" Πέτρου Σκοπελίτη! Εδώ, επίσης, κρύβονται γνωστές απάτες!

 


Μην σας φαίνονται "βουνό"! Για μένα είναι παιχνιδάκι και προσφέρω τη βοήθειά μου ΔΩΡΕΑΝ! Θα σας κοστίσω μόνο φαΐ και ύπνο! Φαΐ ... κοτόπουλο KFC στο MALL και ύπνο στη ... Γραμματεία για να δουλεύω 15 ώρες την ημέρα ... από Χόμπι!


 Οι νέες εξελίξεις είναι ότι:

Όλα τα ανωτέρω είχαν καταγγελθεί λεπτομερώς, όπως αποδεικνύουν οι ημερομηνίες, από τα επόμενα άρθρα του www.karate.gr:

4/1/2016 - Ενημέρωση 1/9/2016 - Καράτε και Τρίαθλο: Το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" και ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής!

15/1/2016 - Ενημέρωση 1/9/2016 - Εγκληματική Οργάνωση Εκμετάλλευσης Αθλητικών Ομοσπονδιών έχει στήσει η "Συμμορία Γιώργου και Εμμανουέλας Γερολύμπου και Συνεργατών Α.Ε.Α."


2 - Μικρό παράδειγμα Ελέγχου των Απολογισμών της ΕΛΟΚ για τα έτη 2014 + 2015!

Η ΕΛΟΚ βρίσκεται για μια εικοσαετία υπό την δικτατορία και την εκμετάλλευση του «αθλητικού παραγοντικού αστέρα» Γιώργου Γερόλυμπου, επί σειρά ετών προέδρου της και σήμερα Επίτιμου Προέδρου της. Ο άνθρωπος αυτός είχε «κατασκευάσει» και δύο άλλες ομοσπονδίες, του κέρλινγκ και του τριάθλου, με εικονικούς συλλόγους από το καράτε. Από τις ομοσπονδίες αυτές και μετά από πληθώρα καταγγελιών αφαιρέθηκε η αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ και υπήχθησαν σε άλλες ομοσπονδίες. Η ίδια εκμετάλλευση ισχύει και για την ομοσπονδία του καράτε από τον Γερόλυμπο για είκοσι ολόκληρα χρόνια.

Πάντοτε οι απολογισμοί και ισολογισμοί της ΕΛΟΚ εγκρίνονταν από τη ΓΣ της ομοσπονδίας, αλλά ποτέ δεν αποστέλλονταν με την πρόσκληση για ΓΣ προς τους συλλόγους, όπως είχε υποχρέωση να κάνει το ΔΣ/ΕΛΟΚ. Δίνονταν στους αντιπροσώπους των συλλόγων στην αρχή της κάθε Γενικής Συνέλευσης, ενώ είχε δημιουργηθεί σταθερή κατάσταση αποκλεισμού των αντιφρονούντων και τρομοκρατίας ή ευνοιοκρατίας των συμπορευόμενων με την Διοίκηση, ώστε να εξασφαλίζεται η τυφλή ψήφιση των υπαγορευόμενων από τον Γερόλυμπο. Οι ισολογισμοί και απολογισμοί ποτέ δεν είχαν υπογραφές των υπευθύνων, ώστε να μπορούν να ανακληθούν σε περίπτωση ανάγκης, και ποτέ δεν είδαμε την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής. Όλα γίνονταν στο απόλυτο σκοτάδι και όποιος έφερνε αντίρρηση διαγραφόταν από την ομοσπονδία ο ίδιος και ο σύλλογός του.

 

Συνεπώς, μιλάμε για απόλυτα παράνομες εγκρίσεις των απολογισμών της ΕΛΟΚ από τις ΓΣ όλων των προηγουμένων ετών και άρα στην ουσία ... για καμιά νόμιμη έγκριση!!!

 

Προκαταρκτικά του Ελέγχου

Η ΕΛΟΚ ελέγχεται (για το διάστημα που ελέγχεται) με βάση τον αθλητικό νόμο 2725/1999 και φυσικά όλους τους νόμους του κράτους.

1 – Βασικά στοιχεία του ελέγχου είναι τα καταστατικά της ΕΛΟΚ και οι Εσωτερικοί Κανονισμοί από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, τα άρθρα των οποίων επίσης θα πρέπει να τηρούνται και μάλιστα από τις ημερομηνίες έγκρισής τους από τις αρμόδιες αρχές, το Πρωτοδικείο και την εγγραφή στα Βιβλία του και από τη ΓΓΑ αντίστοιχα.

2 – Βασικά στοιχεία του ελέγχου είναι, επίσης, όλες οι εκλογικές διαδικασίες, οι οποίες θα πρέπει να ήταν νόμιμες, και όλα τα διοικητικά συμβούλια, τα οποία και αυτά θα έπρεπε να ήταν νόμιμα. Αν οι εκλογικές διαδικασίες ήταν παράνομες ή/και αν στα ΔΣ/ΕΛΟΚ συμμετείχαν παράνομα μέλη τότε όλα είναι στον αέρα!

3 - Απαραίτητα είναι επίσης και όλα τα μέχρι σήμερα ενήμερα βιβλία Πρακτικών ΔΣ και ΓΣ της ΕΛΟΚ, ώστε να μην συμπληρώνονται εκ των υστέρων για να καλύψουν ατασθαλίες, όπως και όλα τα βιβλία που ορίζει ο ν. 2725/1999 για τις αθλητικές ομοσπονδίες, όπως αναφέρθηκαν ανωτέρω.

 

Νόμιμα Πρακτικά προϋποθέτουν νόμιμα διοικητικά συμβούλια, νόμιμες γενικές συνελεύσεις και νόμιμες διαδικασίες σύγκλησης.

Αλλά τα ΔΣ ήταν όλα παράνομα, διότι συμμετείχαν άτομα που είναι ταυτόχρονα και προπονητές με ενεργά διπλώματα από τη ΓΓΑ, πράγμα που απαγορεύεται από τον αθλητικό νόμο.

Επίσης και οι ΓΣ ήταν όλες παράνομες, διότι σε όλες συμμετείχε ως πρόεδρος της ΓΣ ή/και ως αντιπρόσωπος συλλόγου ο Γιώργος Γερόλυμπος, ο οποίος και χειραγωγεί την κάθε ΓΣ, αφού η ΕΛΟΚ έχει καταλήξει να είναι προσωπική του επιχείρηση.

Ο Γερόλυμπος είχε πάντα από το 2006 σαφέστατο κώλυμα, αφού ήταν ταυτόχρονα και πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Τριάθλου. Το κώλυμα προκύπτει από το Άρθρο 9, παρ. 2ε του καταστατικού της ΕΛΟΚ κατά το οποίο «Δεν μπορεί να συμμετέχει στα όργανα της ΕΛΟΚ όποιος είναι μέλος διοικητικού συμβουλίου άλλης ένωσης ή ομοσπονδίας κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητας.»  Και ο Γερόλυμπος ήταν πρόεδρος της ομοσπονδίας Τριάθλου, ενώ η ΓΣ είναι «όργανο» της ΕΛΟΚ.

 

Συνεπώς, έχουμε ακόμα έναν λόγο για τον οποίο όλες οι ΓΣ ήταν παράνομες και άρα καμιά πράξη των Διοικητικών Συμβουλίων ΔΕΝ έχει εγκριθεί νόμιμα!


Προσοχή - Προσοχή: Από το 1995 σε κανένα Πρακτικό του ΔΣ δεν αναγράφονταν ονομαστικά και λεπτομερώς τα Έσοδα-Έξοδα της ΕΛΟΚ, ώστε να εγκρίνονται από τα μέλη του ΔΣ με πλήρη και σαφή γνώση τους για το τι εγκρίνουν! Πάντα 3-4 (?) φορές το χρόνο τους έδινε ο Γερόλυμπος ένα πακέτο εκτύπωσης εγγραφών από το πρόγραμμα του ηλεκτρονικού υπολογιστή για τρίτης κατηγορίας λογιστικά βιβλία, στην τελευταία σελίδα του οποίου έβαζαν όλοι τις υπογραφές τους χωρίς φυσικά να καταλαβαίνουν τίποτα από τις εγγραφές αυτές! Και αυτό σήμαινε την έγκρισή τους για ... όλα!!!


Ας μελετήσουμε στη συνέχεια τους Απολογισμούς 2014 και 2015 της ΕΛΟΚ

με Παρατηρήσεις ταξινομημένες σύμφωνα με την αρίθμηση των επόμενων εντύπων της ΕΛΟΚ.

 

Παρανομίες πρώτες και καραμπινάτες:

1) οι Απολογισμοί ΔΕΝ δίνονταν στους συλλόγους μαζί με την Πρόσκληση, όπως είναι το νόμιμο, αλλά δίνονταν πέντε λεπτά πριν από την ΓΣ,

2) δεν δίνονταν επίσης καθόλου οι Εκθέσεις των Ελεγκτικών Επιτροπών, όπως είναι το νόμιμο, διότι τις κρατούσαν ανυπόγραφες μέχρι να εγκριθούν οι απολογισμοί,

3) οι απολογισμοί δίνονταν ανυπόγραφοι, πράγμα που σημαίνει ότι πάντοτε μπορούν να αμφισβητηθούν από οποιονδήποτε, ακόμα και από αυτούς που τους συνέταξαν!

4) Να σημειωθεί ότι πάντα είναι απαραίτητη και η υπογραφή του Λογιστή (ποτέ δεν υπήρχε), ο οποίος ήταν άνθρωπος του Γερόλυμπου και "έστηνε" τις δουλειές. Σήμερα, όμως, τίποτα δεν δικαιολογείται "ανυπόγραφο" και έτσι όλοι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους!

5) Το Ταμείο από τον ΔΕΚ 2015 βρίσκεται παράνομα "σε χέρια" και όχι στο λογαριασμό τραπέζης της ΕΛΟΚ, ο οποίος είναι κατασχεμένος! Στα χέρια ποίου? Να κατατεθεί το Ταμείο στον λογαριασμό της ΕΛΟΚ.

Γενικά Σύνολα Εσόδων-Εξόδων (πρέπει να ελεγχθούν όλα τα έτη που δεν έχουν ελεγχθεί):

1 / 2014 - Έσοδα 1044 € εκ των οποίων τα 383 σε τραπ. λογ.

2 / 2014 – Έσοδα χρήσης = 280.981 € ως ανάλυση [δεν δόθηκε ποτέ καμιά ανάλυση]

3 / 2014 – Έξοδα χρήσης ως ανάλυση (δόθηκε η επόμενη χονδροειδέστατη και ανεπαρκέστατη ανάλυση).

4 / 2014 – Διαθέσιμα 31/12/2014 = 9.581 €, εκ των οποίων τα 9.335 € σε τραπ. λογ.

Γενικά Σύνολα Εσόδων:

1 / 2015 – Έσοδα 9581 € εκ των οποίων τα 9335 σε τραπ. λογ.

2 / 2015 – Έσοδα χρήσης = 311.089 € ως ανάλυση [δεν δόθηκε ποτέ καμιά ανάλυση]

3 / 2015 – Έξοδα χρήσης ως ανάλυση (δόθηκε η επόμενη χονδροειδέστατη και ανεπαρκέστατη ανάλυση).

4 / 2015 – Διαθέσιμα 31/12/2014 = 37.920 €, εκ των οποίων τα 4.705 € σε τραπ. λογ.

Δηλαδή, αν βάλουμε τα ανωτέρω σε πίνακα (πρέπει να συγκριθούν όλα τα Έσοδα όλων των ετών που δεν έχουν ελεγχθεί!):

 

Έσοδα 2014

Έσοδα 2015

Έξοδα 2014

Έξοδα 2015

Προηγ. έτος

1.044

9.581

 

 

 

280.981

311.089

272.444

282.751

Ταμείο 31/12

 

 

246

33.215

Εις τραπ. λογ. 31/12

 

 

9.335

4.705

Σύνολα:

282.026

320.671

282.026

320.671

 

Το ποσό των 33.215 € είναι πολύ μεγάλο για να κρατείται εις χείρας του Ταμία και εκτός τραπεζικού λογαριασμού. Οπωσδήποτε, δεν θα υπάρχει τέτοια απόφαση του ΔΣ!Το ύψος του ποσού εις χείρας του Ταμία για τρέχουσες ανάγκες ορίζεται με απόφαση του ΔΣ καταγραμμένη σε Πρακτικό του ΔΣ.

Μετά από απόφαση δικαστηρίου τον Ιανουάριο 2016 έγινε δέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού της ΕΛΟΚ από τους αδίκως απολυμένους πέντε υπαλλήλους της το 2012 και βρέθηκαν σε αυτόν 4.700 €. Προς δικαιολόγηση αυτού του μικρού ποσού ή/και αποφυγή της δέσμευσης μεγαλύτερου κρατήθηκαν ή παρουσιάστηκαν ψευδώς τα 33.215 € εις χείρας του Ταμία. Επί πλέον αυτά τα 4.700 € ήταν η επιχορήγηση του αθλητή Γιώργου Τζάνου για τις επιτυχίες του και είχαν κατατεθεί από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, δηλαδή το ΔΣ/ΕΛΟΚ είχε αδειάσει τον λογαριασμό της με καραμπινάτο δόλο, ώστε να μην βρουν τίποτα οι απολυμένοι υπάλληλοι!

Επί πλέον των ανωτέρω ο Ταμίας Γρηγόρης Βόβλας υπέστη εγκεφαλικό από τον Ιούνιο του 2015 με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να διεκπεραιώσει καμιά από τις αρμοδιότητές του ούτε να καταλάβει που βάζει υπογραφή και ούτε να μπορεί ίσως να βάλει την υπογραφή του! Εσκεμμένα δεν έγινε αντικατάστασή του από τον στυγερό εκμεταλλευτή της ΕΛΟΚ Γιώργο Γερόλυμπο, ο οποίος είχε πάντα υπό τον έλεγχό του όλα τα οικονομικά θέματα και ο οποίος είχε τη σύζυγό του Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου αρχικά Αντιπρόεδρο της ΕΛΟΚ και από τον Δεκέμβριο 2014 Γενική Γραμματέα.

Διπλό εγκεφαλικό έχει υποστεί κατά πληροφορίες και το μέλος του ΔΣ Γρηγόρης Χανικιάν και όμως ο Γερόλυμπος τον διατηρεί μέλος του ΔΣ.

Εγκεφαλικό είχε υποστεί και ο προηγούμενος πρόεδρος της ΕΛΟΚ Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος, εφοριακός Χαλανδρίου, και όμως ο Γερόλυμπος τον διατηρούσε πρόεδρο επί 7-8 χρόνια.

Παρεμπιπτόντως, σας εύχομαι ... υγεία και μακροημέρευση!

 

 Ανάλυση Εσόδων δεν δινόταν ποτέ στους συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ.

Βασικός συλλογισμός είναι ότι Γερόλυμπος δημιουργεί παράνομα έσοδα, ώστε να ακολουθούν ... έξοδα!

Έσοδα (χονδρικά)

 

 

2014

2015

0104

 

0

12.756

0107

Τόκοι

20

16

0108

Συνδρομές

32.276

19.475

0114

Λοιπά με ανάλυση

(ποτέ δεν δίδεται)

189.685

278.842

0115

Σχολή προπονητών

59.000

 

Οι τόκοι είναι μηδέν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν βάζουν τα έσοδα στην τράπεζα, αλλά πάντα πάνε στην τσέπη του Γερόλυμπου!

Οι συνδρομές των συλλόγων των δύο ετών παρουσιάζουν μεγάλη απόκλιση. Θα πρέπει να ελεγχθεί η αιτιολογία.

Τα «Λοιπά με ανάλυση», που ποτέ δεν δίδεται, θα τα δούμε πιο κάτω.

Η Σχολή Προπονητών υπό την αιγίδα της ΓΓΑ ιδρύθηκε με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού δημοσιευμένη σε ΦΕΚ και στην οποία σαφώς οριζόταν 250 € συμμετοχή του κάθε ενδιαφερόμενου και ότι θα λειτουργήσει «ανταποδοτικά», πράγμα που σημαίνει ότι τα 250 € θα πήγαιναν μόνο στα έξοδα της Σχολής και πουθενά αλλού και άρα αν υπήρχε υπόλοιπο μετά την πληρωμή των εξόδων της, τότε αυτό το υπόλοιπο θα επιστρεφόταν στους μαθητές της Σχολής. Αυτό δεν έγινε και το υπόλοιπο (59.000 – 48.229 = 10.771 €) το ιδιοποιήθηκε η ΕΛΟΚ παράνομα. Και πάλι δούλεψε το μακρύ χέρι του ... Καραγκιόζη!

Φυσικά, δεν φθάνει κατά τον έλεγχο να συμφωνούν οι προσθαφαιρέσεις αλλά θα πρέπει να ικανοποιούνται και οι σχετικοί νόμοι της Πολιτείας. 

Λοιπά Έσοδα με Ανάλυση (που ποτέ δεν δίδεται)

Τα "Έσοδα με Ανάλυση" ήταν 190.000€ για το 2014 και 280.000 € για το 2015 και αποτελούν τον κύριο όγκο εσόδων της ΕΛΟΚ!

Γεννώνται δύο ερωτήματα: 1) Ήταν όλα νόμιμα? και 2) Καταγράφηκαν και κατατέθηκαν στο σύνολό τους στο Ταμείο της ΕΛΟΚ?

 

Ούτε όλα ήταν νόμιμα, ούτε καταγράφηκαν όλα στο Ταμείο της ΕΛΟΚ!

 

Τα Έσοδα της ΕΛΟΚ είναι:

1)    Οι ετήσιες συνδρομές των συλλόγων-μελών της,

2)    Οι χρεώσεις έκδοσης και ενημέρωσης για τις κάρτες των αθλητών, παράνομα έσοδα!

3)    Η πληρωμή συμμετοχής κάθε αθλητή σε κάθε αγώνα εσωτερικού της ΕΛΟΚ, παράνομα έσοδα!

4)    Η πληρωμή κάθε αθλητή των «εξόδων του» σε αγώνες του εξωτερικού των υπερκείμενων ομοσπονδιών (επιβεβαιωμένου του κατά πολύ διογκωμένων των πραγματικών) για εισιτήρια και ξενοδοχεία, παράνομα έσοδα!

5)   Οι συμμετοχές αθλητών σε σεμινάρια προπονήσεων ή προπονητών σε σεμινάρια προπονητικής ή άλλων σε άλλα σεμινάρια, παράνομα έσοδα!

6)  Οι πληρωμές για εξετάσεις α) μαύρων ζωνών (ψευδο-νταν), β) εξεταστών, γ) προπονητών (της ΓΓΑ) δ) «εκπαιδευτών» (παρανόμως διότι μόνον η ΓΓΑ δίνει διπλώματα προπονητών και η έννοια του «εκπαιδευτή» δεν υπάρχει στον αθλητικό νόμο). Καρα-παράνομα έσοδα!

7) Τα έσοδα από διοργανώσεις των ψευδο-ομοσπονδιών Σότοκαν, Γουάντο-ρύου, Γκότζου-ρύου, Σίτο-ρύου και Κυόκουνσιν-κάι! Καρα-παράνομα έσοδα!

 

Για τους ελέγχους:

Θα πρέπει να καταγραφούν τα Έσοδα κατά λεπτομερή κατηγορία και έτος για όλα τα έτη που δεν έχουν ελεγχθεί, ώστε η σύγκριση να δείξει τις απάτες!

Του (1) θα πρέπει να ελεγχθούν οι πληρωμές των συνδρομών των συλλόγων από τις αποδείξεις είσπραξης και από τις συμμετοχές των συλλόγων σε όλες τις εκδηλώσεις της ΕΛΟΚ (αγώνες, σεμινάρια, συνελεύσεις), αφού για κάθε συμμετοχή απαιτείται η ταμειακή ενημερότητα των συλλόγων.

Του (2) θα πρέπει να ελέγχεται η ταμειακή ως προς την ΕΛΟΚ πορεία του κάθε αθλητή για κάθε αθλητική εκδήλωση της ΕΛΟΚ.

Του (3) θα πρέπει για κάθε αγώνα εσωτερικού να ελεγχθούν οι συμμετοχές όλων των αθλητών. Η συμμετοχή κάθε αθλητή πληρώνεται από τον ίδιο ή τους γονείς του, αλλά, επειδή αυτό απαγορεύεται από τον αθλητικό νόμο, για τους αθλητές κάθε συλλόγου η ΕΛΟΚ κόβει συνολική απόδειξη στο όνομα του συλλόγου ως «οικονομική συνεισφορά» του συλλόγου προς την ΕΛΟΚ, πράγμα παράνομο.

Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι επίσημοι αγώνες της ΕΛΟΚ είναι αυτοί που περιλαμβάνουν ΜΟΝΟΝ το άθλημα του καράτε, όπως αυτό αναφέρεται στο έγγραφο απόδοσης της αθλητικής αναγνώρισης στην ΕΛΟΚ από την ΓΓΑ και όχι άλλοι.

Οι αγώνες των λεγομένων «στυλ» του καράτε ΔΕΝ ανήκουν στην αρμοδιότητα και δικαιοδοσία της ΕΛΟΚ, αλλά ο Γερόλυμπος και οι διοικούντες την ΕΛΟΚ τους πατρονάρουν (παράνομα) μόνο και μόνο για να απομυζούν τους αθλητές του καράτε. Απόδειξη αυτού είναι ότι η Παγκόσμια και η Πανευρωπαϊκή ΔΕΝ κάνουν σε διεθνές επίπεδο τέτοιους αγώνες. Αυτό αποτελεί μια τεράστια και μακροχρόνια απάτη του Γερόλυμπου και της ΕΛΟΚ. Όποιος σας πει το αντίθετο, είναι ψεύτης και επικίνδυνος για το καράτε!

Τα λεγόμενα «στυλ του καράτε» (τα οποία είναι και άσχετα με το αθλητικό αντικείμενο της ΕΛΟΚ) είναι τα: Σότοκαν, Γουάντο-ρύου, Γκότζου-ρύου, Σίτο-ρύου και Κυόκουνσιν-κάι. Αυτά είναι τα λεγόμενα «παραδοσιακά στυλ καράτε», δηλαδή η απαρχή του καράτε διεθνώς από το 1880, αλλά αφ’ ότου το καράτε καλύφθηκε από την συγκεκριμένη παγκόσμια αθλητική ομοσπονδία, της οποίας μέλος είναι και η ΕΛΟΚ, η ΕΛΟΚ έχει την απόλυτη υποχρέωση να ασχολείται μόνον με το καράτε των αθλητικών κανονισμών αυτής της παγκόσμιας, ενώ κάθε άλλο αντικείμενό της αποτελεί εκτροπή εκ των σκοπών για τους οποίους πήρε την αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ.

Του (4) θα πρέπει να ελεγχθεί ιδιαίτερα κάθε αποστολή εξωτερικού κατά το πραγματικό κόστος, τις επιβαρύνσεις των αθλητών, το τουριστικό γραφείο, που ανέλαβε το ταξίδι (διότι αναλαμβάνουν δικά τους γραφεία-μαϊμού τα ταξίδια),το κόστος των ξενοδοχείων, αλλά και το άτομο που ορίζεται αρχηγός αποστολής και παίρνει αποδείξεις από τα ξενοδοχεία. Για παράδειγμα, το τουριστικό γραφείο «Elpida Tours Μονοπρόσωπη ΕΠΕ» της Ελπίδας Χριστοδούλου, προπονήτριας καράτε, μαθήτριας και φίλης του Πέρση Κέιβαν Γκάζι, πρωτοπαλίκαρου του Γερόλυμπου δημιουργήθηκε για να αναλαμβάνει τα ταξίδια των αποστολών της ΕΛΟΚ (δεν έχει σελίδα προβολής στο διαδίκτυο για διαφήμιση προς πελάτες και η Χριστοδούλου ασχολείται αποκλειστικά με το καράτε).

Του (5) θα πρέπει να ελεγχθούν τα άτομα που πήραν μέρος και ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να υπάρχουν διάφορες μέθοδοι ελέγχου. Αν τα σεμινάρια αφορούν στα λεγόμενα «στυλ του καράτε», τότε ισχύουν τα αναφερόμενα στο (3).

Του (6) θα πρέπει να ελεγχθούν οι κατά καιρούς πληρωμές όλων όσοι εμπεριέχονται στους πίνακες α) μαύρων ζωνών, β) εξεταστών, γ) σχολές προπονητών της ΓΓΑ, ενώ για τους δ) εκπαιδευτές αυτοί είναι όλοι παράνομοι αφού δεν προβλέπονται από τον αθλητικό νόμο, και εξαπατούν το δημόσιο συμφέρον και την πολιτεία οι ίδιοι με εικονικά πτυχία εκπαιδευτών χωρίς καμιά αξία και η ΕΛΟΚ εισπράττοντας διάφορα ποσά τους επιβάλλει εξαπατώντας την πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές (νομαρχίες) ελέγχου των δικαιολογητικών νομιμότητας των γυμναστηρίων.

Όλα τα ανωτέρω αποδεικνύουν ότι για έναν ενδελεχή έλεγχο υπάρχει ανάγκη ειδικού συμβούλου που γνωρίζει το άθλημα, την ομοσπονδία, τους ανθρώπους που την διοικούν και τους τρόπους παρανομίας σε κάθε στάδιο και περίπτωση. Κάθε έγγραφο ή παραστατικό εσόδου ή εξόδου της ΕΛΟΚ κρύβει "δυνητική απάτη"!


Για να κάνετε τον έλεγχο θα πρέπει να βγάλετε τον Γερόλυμπο από τα γραφεία της ΕΛΟΚ ως μη έχοντα καμιά θεσμική θέση και να σας παρέχουν εξηγήσεις οι υπόλοιποι! Άλλωστε με απόφαση των ΔΣ της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας του Καράτε έχει κηρυχθεί, μόνον αυτός στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα όλων των αθλημάτων, ως Persona non Grata, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετέχει σε κανένα όργανο και καμιά εκδήλωση όλων των εθνικών ομοσπονδιών καράτε κατά τον απαράβατο αυτό κανόνα της δύο υπερκειμένων ομοσπονδιών!!!


 Έλεγχος των καταχωρισμένων Εξόδων για τα έτη 2014 και 2015.

Βασικός συλλογισμός είναι ότι ο Γερόλυμπος δεν αφήνει κονδύλι χωρίς δικιά του ... προμήθεια, αλλά μάλλον το αντίθετο συμβαίνει!!!

 

0211 - Μισθοδοσία:................................ 2014/16.871 € και 2015/21.869 €.

Εδώ υπάρχει ένας υπάλληλος δηλωμένος στο ΙΚΑ και ένας αδήλωτος, ο οποίος όχι μόνο ψηφίζει και ως αντιπρόσωπος συλλόγων αλλά πάει και ψηφίζει ακόμα και στο ... Τρίαθλο!. Τεκμηριωμένη παρανομία!

0214 – Αμοιβές ελευθέρων επαγγελματιών (λογιστή και δικηγόρων):     2014/18.921 € και 2015/24.529 €. Εδώ τι παίζεται, όταν στον απολογισμό του 2009 το αντίστοιχο ποσό ήταν 76.000 €?

Καλά, ο λογιστής της ΕΛΟΚ Επαμεινώνδας Αλεξόπουλος είναι ο από χρόνια λογιστής των επιχειρήσεων του Γερόλυμπου! Για τους δικηγόρους δε, θα πρέπει να ελεγχθούν σε ποιους πληρώθηκαν τα ποσά και γιατί, διότι υπάρχει η υποψία (για μένα βεβαιότητα!) ότι η ΕΛΟΚ πληρώνει τους δικηγόρους της και για τις προσωπικές υποθέσεις του Γερόλυμπου, εφόσον ο Γερόλυμπος επιλέγει ίδιους δικηγόρους για την ΕΛΟΚ και για τις προσωπικές του υποθέσεις!

 

0215 – Εισφορές ΙΚΑ:.............................. 2014/4.371 € και 2015/4.951 €

0216 – Φόροι – Τέλη:.............................. 2014/455 € και 2015/5.870 €

Για να κάνετε τον έλεγχο θα πρέπει να βγάλετε τον Γερόλυμπο από τα γραφεία της ΕΛΟΚ ως μη έχοντα καμιά θεσμική θέση και να σας παρέχουν εξηγήσεις οι υπόλοιποι! Άλλωστε με απόφαση των ΔΣ της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας του Καράτε έχει κηρυχθεί, μόνον αυτός στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα όλων των αθλημάτων, ως Persona non Grata, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετέχει σε κανένα όργανο και καμιά εκδήλωση όλων των εθνικών ομοσπονδιών καράτε κατά τον απαράβατο αυτό κανόνα της δύο υπερκειμένων ομοσπονδιών!!!

Γιατί τέτοια μεγάλη διαφορά?

0232 – Φως – Νερό – Ταχ/κά: ................ 2014/1.193 € και 2015/1.118 €

 

0233 – Τηλέφωνα ΟΤΕ + Κινητά: ............ 2014/13.023 € και 2015/12.571 €

Τα ποσά είναι τεράστια, διότι την ομοσπονδία την κινούν ο Γερόλυμπος και η γυναίκα του και έχουν και οι δύο κινητά, που πληρώνει η ΕΛΟΚ, ενώ ο πρώτος δεν δικαιούται να έχει, αφού ως επίτιμος πρόεδρος δεν είναι θεσμικό πρόσωπο με αρμοδιότητες, αλλά ένα απλό τιμώμενο πρόσωπο χωρίς καμιά αρμοδιότητα και διοικητική θέση. Θα πρέπει να ελεγχθεί, διότι οι λογαριασμοί είναι υπέρογκοι και πρέπει να καταλογιστούν στους ίδιους.

0234 – Συνεδριάσεις: ............................. 2014/14.069 € και 2015/9.850 €

Τα ποσά είναι τεράστια δεδομένου ότι οι χώροι τους δίνονται δωρεάν από την ΓΓΑ και δεν δικαιολογούνται με τίποτα ως … κυλικείο!

 

0236 – Γραφική ύλη: .............................. 2014/4.041 € και 2015/6.828 €

Τα ποσά είναι μεγάλα δεδομένου ότι όλες οι συνεννοήσεις με τους συλλόγους γίνονται μέσω διαδικτύου. Προφανώς περιλαμβάνονται και έξοδα για διοργανώσεις ξένες προς την ΕΛΟΚ!

0237 – Δημόσιες σχέσεις:........................ 2014/3.987 € και 2015/μηδέν

Οι δημόσιες σχέσεις ήταν μηδενικές και για το 2014, διότι ο Γερόλυμπος, ενώ ήταν Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας και της Πανευρωπαϊκής, λόγω κατασυκοφάντησης των διοικητικών τους συμβουλίων χαρακτηρίστηκε «persona non grata» για όλο το παγκόσμιο καράτε από τις γενικές τους συνελεύσεις, ενώ ταυτόχρονα η ΕΛΟΚ εκδιώχθηκε και από την Βαλκανική Ομοσπονδία, και πλέον το ΔΣ/ΕΛΟΚ δεν έχει καμιά δημόσια σχέση με τις διεθνείς ομοσπονδίες. Πού πήγαν τα λεφτά?

0239 – Εξοπλισμός γραφείων:................. 2014/302 € και 2015/896 €

Ουδέν σχόλιο.

0239 – Δημοσιεύσεις – Συνδρομές:.......... 2014/5.840 € και 2015/1.515 €

Μεγάλη και ύποπτη διαφορά!

0240 – Μηχανοργάνωση:........................ 2014/μηδέν και 2015/1.005 €

Έλεγχος!

0241 – Λοιπά αναλώσιμα:....................... 2014/1.452 € και 2015/2.461 €

Έλεγχος!

 

0255β – Εκδηλώσεις εξωτερικού:............. 2014/70.266 € και 2015/85.006 €

Θα πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος για ένα-ένα έξοδο κάθε εκδήλωσης όσον αφορά στο εύλογο του ύψους του και τη νομιμότητα των ανθρώπων οι οποίοι συμμετείχαν στην αποστολή. Π.χ. οι δηλωμένοι ως προπονητές θα πρέπει να έχουν δίπλωμα της ΓΓΑ (και μάλιστα γνήσιο και όχι πλαστό όπως του Κώστα Γκουβούση!) και σύμβαση έργου με την ΕΛΟΚ, κτλ. Επίσης, όλα τα έξοδα των συμμετοχών των ομάδων τα πληρώνουν οι αθλητές και οι γονείς τους διογκωμένα, ενώ κόβονται εικονικές αποδείξεις από την ΕΛΟΚ στους συλλόγους, πράγμα που είναι παράνομο.

Τα τελευταία χρόνια ξεφύτρωσε μια "περίεργη" Μονοπρόσωπη ΕΠΕ" στο όνομα της φίλης του Κέιβαν Γκάζι, πρώτου εργαλείου του Γερόλυμπου στις λαμογιές, δεσποινίδας Ελπίδας Χριστοδούλου, προπονήτριας καράτε με δικό της σύλλογο, η λεγόμενη "Elpida Tours, Πρακτορείο Ταξιδίων", που έπαιρνε τα ταξίδια των εθνικών ομάδων της ΕΛΟΚ! Φυσικά, είναι ακόμα ένα ... κουνέλι από το καπέλο του ... Μάγου, ώστε να εισπράττει και από τα ταξίδια των εθνικών ομάδων! Μένει να αποδειχθεί!

Έλεγχος ενός εκάστου των παραστατικών εξόδων σε κάθε λεπτομέρεια!

 

0258 – Αθλητικό υλικό:............................ 2014/μηδέν και 2015/μηδέν

Ναι μεν αλλά! Όλα τα 20 χρόνια διοίκησης της ΕΛΟΚ από τον Γερόλυμπο και «τους δικούς του» έχει αγοραστεί πληθώρα αθλητικού υλικού (στρώματα και ηλεκτρονικοί πίνακες αγώνων, φόρμες, γάντια, κτλ.) καθώς και εξοπλισμού γραφείων (έπιπλα, υπολογιστές, περιφερειακά και προγράμματα) για τα οποία ΔΕΝ υπάρχει Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων της ΕΛΟΚ, πράγμα παράνομο.

 

0272 – Πρωταθλήματα εσωτερικού:......... 2014/65.030 € και 2015/104.276 €

Αυτά τα ποσά είναι οπωσδήποτε ψευδή, διότι οι εισπράξεις με 20-25 € για κάθε αθλητή και από 500 έως 1500 τους αθλητές ανά πρωτάθλημα σε περίπου 10 πρωταθλήματα το χρόνο είναι πολύ περισσότερες!

Επίσης υπάρχουν και τα πρωταθλήματα των «στυλ καράτε», τα οποία η ΕΛΟΚ διενεργεί παράνομα υπό την αιγίδα της χρησιμοποιώντας τις παροχές της Πολιτείας και πληρώνοντας τα έξοδά τους, οι εισπράξεις των οποίων δεν φαίνονται ιδιαίτερα!!!

Όλες οι διοργανώσεις θα πρέπει να ελεγχθούν από το ετήσιο Καλενδάρι για κάθε χρόνο ή/και από την SPORTDATA, διαδικτυακή εταιρεία με πρόγραμμα on line διεκπεραίωσης αγώνων, η οποία τυχαίνει να ανήκει στον Πέτρο Σκοπελίτη, αντιπρόεδρο του συλλόγου του προέδρου της ΕΛΟΚ Χρήστου Μπουλούμπαση, στενού συνεργάτη του Γερόλυμπου. Σκοπελίτης και SPORTDATΑ θέλουν ιδιαίτερο έλεγχο!

Έλεγχος ενός εκάστου των παραστατικών εξόδων σε κάθε λεπτομέρεια!

 

0277 – Σχολή Προπονητών:.................... 2014/48.229 και 2015/μηδέν.

Παρανόμως πέρασαν τα έσοδα-έξοδα της Σχολής Προπονητών της ΓΓΑ στα οικονομικά της ΕΛΟΚ κατά παράβαση του νόμου ίδρυσής της. Όπως προαναφέρθηκε το υπόλοιπο των 10.771 € θα έπρεπε να είχε επιστραφεί στους συμμετέχοντες. Καραμπινάτη παρανομία!

0284 – Δαπάνες ανάπτυξης:................... 2014/4.388 € και 2015/μηδέν

Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά?

 

Επίσης θα πρέπει να ελεγχθεί αν όλα τα έσοδα και έξοδα που πέρασαν από τα χέρια των Τοπικών Επιτροπών για διοργανώσεις αγώνων ή/και σεμιναρίων μπήκαν στο Ταμείο της ΕΛΟΚ, διότι κατά πληροφορίες τα άρπαζαν επί τόπου ο Γερόλυμπος, η Γερολύμπου, ο Μπουλούμπασης, ο Δημητριάδης ή ο Βόβλας και ... έκτοτε χάνονταν τα ίχνη τους!!!

 


Παρατήρηση: Όπως προανέφερα, υπάρχει ένας ειδικός στο αντικείμενο «καράτε, ΕΛΟΚ και αμαρτωλή διοίκηση», ο οποίος θα εύρισκε με ευκολία (και εμβάθυνση βέβαια) την αλήθεια ή το ψέμα που κρύβεται πίσω από κάθε παραστατικό εσόδου και εξόδου της ΕΛΟΚ:  ΕΓΩ!


 ΠΡΟΣΘΗΚΗ 9-10-2016:  Ά, Σόρυ, ... και κάτι που ξέχασα!

Ο Έλεγχος θα πρέπει να επεκταθεί προς τα πίσω μέχρι το 1995, διότι από τότε μέχρι το 2013 ο Γερόλυμπος ήταν Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καράτε από τις οποίες κατά πληροφορίες έπαιρνε προσωπική αποζημίωση για την απασχόλησή του περί τις 50.000 € κάθε χρόνο! Περιλάμβανε στις φορολογικές του δηλώσεις αυτό το κατάμαυρο χρήμα?

Ταυτόχρονα, πάλι κατά πληροφορίες, από το 1995 είχε εγκαταστήσει τη Γραμματεία και των δύο αυτών ομοσπονδιών στην Αθήνα με ιδιαίτερο γραφείο και υπάλληλο για αυτήν τη Γραμματεία, τα έξοδα της οποίας Γραμματείας εγώ προσωπικά πιστεύω ότι τα εισέπραττε ΚΑΙ από την Παγκόσμια ΚΑΙ από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού επί 18-20 χρόνια (το τελευταίο είναι βέβαιο!)! Περιλάμβανε στις φορολογικές του δηλώσεις αυτό το κατάμαυρο χρήμα?

 Ταυτόχρονα είχε στα χέρια του και το Ταμείο της Βαλκανικής του Καράτε της οποίας ήταν πρόεδρος από το 1995 μέχρι το 2013 και το οποίο Ταμείο το εξαφάνισε και γι' αυτό μας διέγραψαν από τη Βαλκανική! Περιλάμβανε στις φορολογικές του δηλώσεις αυτό το κατάμαυρο χρήμα?

Και όλα αυτά όταν ταυτόχρονα ήταν για το διάστημα 1997 μέχρι 2004 Διευθυντής Αθλημάτων στο "Αθήνα 2004" από όπου έπαιρνε περί το 1,5 εκατ. δρχ. το μήνα! Τα περιλάμβανε στις δηλώσεις εισοδήματος αυτά τα λεφτά?

Σημείωση: ως γνωστόν από το "Αθήνα 2004" τον έδιωξε κλοτσηδόν η Γιάννα Αγγελοπούλου, διότι είχε ανοίξει παράπλευρες επιχειρηματικές δραστηριότητες για να πάρει μέρος της ηλεκτρονικής ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων με εταιρεία-μαϊμού, που είχε ιδρύσει στο Λονδίνο με απατεώνα ελληνοαμερικάνο και απατεώνα γερμανό, που αναζητούσε η Ιντερπόλ!!!

Αλλά άξιο διερεύνησης είναι και η πολεοδομική νομιμότητα ή μη νομιμότητα της ... παράνομης εξοχικής βιλίτσας με τζάκι, παρακαλώ, και με πισίνα, παρακαλώ, ... πάνω στο κύμα, παρακαλώ, στην Πάχη των Μεγάρων, φωτό κατωτέρω, η απόκτηση, συντήρηση, ανακατασκευή και επέκταση της οποίας ενδέχεται να είναι αποτέλεσμα όλης αυτής της ασταμάτητης ροής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος από τις ομοσπονδίες Καράτε (Παγκόσμιας, Ευρωπαϊκής, Βαλκανικής και Ελληνικής), Κέρλινγκ και Τριάθλου, που εκμεταλλεύονταν ο Γερόλυμπος και η γυναίκα του προς το οικογενειακό τους Ταμείο!

 

 Φωτό από το ... drone!

 Φωτό από το ... καφέ!

 Φωτό από το drone πάλι!!

 Φωτό από τη βάρκα, όπως και η επόμενη!

 

Όλα τα ανωτέρω αποτελούν αντικείμενα ελέγχου νομιμότητας από την Επιτροπή Ελέγχου της ΓΓΑ!

 Υποκλίνομαι σεμνά και ... βγαίνω ... !!! (Προσωρινά!)


 Μέρος Α΄, Διαχειριστικός Έλεγχος! - Μέρος Β΄, Οικονομικός Έλεγχος!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .