www.karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 4/1/2016. Έκτακτη ενημέρωση 8-1-2016.   Ενημέρωση 1/9/2016!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Καράτε και Τρίαθλο: Το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" και ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής!

 

 Μέρος Α΄Μέρος Β΄,  Μέρος Γ΄, Μέρος Δ΄, Μέρος Ε΄.

 

Και με κλικ εδώ σε PDF!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Μετά από έρευνα πρόκυψε ότι οι Γιώργος Μπαλωμένος, Ανδρέας Προβατάς και Ιουλία Λιοντή (νοσοκόμα) είναι μαθητές του Κέιβαν Γκάζι και άρα το Πρακτικό των Εκλογών του Τριάθλου κατωτέρω παίρνει πλέον και νέες παρατηρήσεις ως επίσης κατωτέρω!


Τι είναι το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" στον αθλητισμό!

1 - Είναι η διαφθορά (χρηματισμός ή άλλες εξυπηρετήσεις) των δημοσίων υπαλλήλων για να κάνουν τα στραβά μάτια στερώντας παράνομα τα δικαιώματα κάποιων και παρέχοντας παράνομη εύνοια σε άλλους καθώς και η διαπλοκή (το άμεσο ή έμμεσο ίδιον όφελος) των πολιτικών προϊσταμένων δημοσίων υπηρεσιών για να ευνοηθούν ιδιώτες εκμεταλλευτές του δημόσιου πλούτου.

2 - Είναι η αθλητική εξαπάτηση με την εικονική ίδρυση  αθλητικών ομοσπονδιών με εικονικούς συλλόγους για την δι' αυτών κατάληψη κορυφαίων θέσεων σε ανώτερα και ανώτατα αθλητικά αξιώματα, διοργανώσεις ή το δημόσιο.

3 - Είναι η αθλητική εξαπάτηση με την αρπαγή αθλητικών ομοσπονδιών με εικονικούς συλλόγους για την δι' αυτών κατάληψη κορυφαίων θέσεων σε ανώτερα και ανώτατα αθλητικά αξιώματα, διοργανώσεις ή το δημόσιο.

4 - Είναι το νταβατζηλίκι της εμπορευματοποίησης και εκμετάλλευσης από ιδιώτες εκμεταλλευτές των παροχών της πολιτείας προς τις ομοσπονδίες, τους συλλόγους, τους προπονητές και τους αθλητές!

5 - Τέλος, πήρε αυτό το όνομα από ένα επί είκοσι χρόνια αστέρι της διαφθοράς και της διαπλοκής Πανελλήνιας και Παγκόσμιας εμβέλειας!!!

6 - Αποτελεί πλέον διεθνή όρο και έχει επικρατήσει σε πολλές χώρες σε συσχετισμό με τον χαρακτηρισμό του ανθρώπου, του οποίου πήρε το όνομα, ως "Αθλητικό Σκουπίδι"!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


 Ακόμα ένα "χιουμοριστικό και αληθινό" βιντεάκι παραγωγής της "DYNAMIC KARATE PRODUCTIONS by Tim Pers":

 4-1-2016 - Καράτε και Τρίαθλο: Το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" και ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής!

 

 Τυχαίες ομοιότητες προσώπων της ταινίας με πραγματικά πρόσωπα ... δεν αποτελούν σύμπτωση, αλλά για αυτούς μιλάμε!!!


 

 

 

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριάθλου Γιώργος Γερόλυμπος ήταν επίσης και αντιπρόσωπός της στην ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Με την Απόφαση Ανάκλησης (με κλικ εδώ) της Αθλητικής Αναγνώρισης της Ομοσπονδίας Τριάθλου και την υπαγωγή του αθλήματος στην Ομοσπονδία Πεντάθλου καταπίπτει ταυτόχρονα και ο Γερόλυμπος από την θέση αυτή και έτσι αρχίζει και η κατρακύλα του προς τον Αθλητικό Σκουπιδοτενεκέ και στο εσωτερικό της Ελλάδας!!! Και μόνο από την ανάγνωση της Απόφασης Ανάκλησης αποδεικνύεται ότι η Ομοσπονδία Τριάθλου δεν έπρεπε ποτέ να αναγνωριστεί, διότι ποτέ δεν πληρούσε τις απαιτήσεις του αθλητικού νόμου και ότι η ΓΓΑ λειτουργεί υπό συνθήκες ακριβώς όπως περιγράφονται στο ανωτέρω βίντεο!!!

 

 

 Εδώ θεωρείται σκόπιμο να θυμίσουμε τη "Συμμορία των Έντεκα" του ΔΣ/ΕΛΟΚ:

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "ιδιοκτήτης" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν.Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, προπονητής, αστυνομικός!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  προπονητής!

 

Ράλλης

ΕιδικόςΓραμματέας

με πτυχίο προπονητή!


Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!

και Σουπιά!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Ο ... Πουπουλιάρης!

Στον ανωτέρω πίνακα τους χωρίζω σήμερα πλέον σε δύο σειρές: στους "απόλυτα ενεργούς" άνω και στους "σχετικά ενεργούς" έως "πεθαμένους" κάτω!


 Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ της 14-3-2015

 

Πολύς λόγος έχει γίνει για τη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων των συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ της 14-3-2015 κατά την οποία υπερψηφίστηκε ο οικονομικός απολογισμός του 2014 και οι παράνομες διαγραφές πέντε συλλόγων της ΕΛΟΚ, τεσσάρων που αντέδρασαν δικαστικά και του Κανέλλη, που αντέδρασε γλείφοντας πατόκορφα τον Γερόλυμπο!

Η αμφισβήτηση της νομιμότητας αυτής της ΓΣ έχει προβληθεί πολλαπλά στα δικαστήρια από τους συνηγόρους των συλλόγων κατά τις δικαστικές συγκρούσεις της ΕΛΟΚ με του αδικούμενους συλλόγους και ήδη έχουν ακυρωθεί οι αποφάσεις περί διαγραφής των τεσσάρων συλλόγων! Όχι, όμως, και του πέμπτου, που παραμένει διαγραμμένος, ενώ το γλειφτρόνι ο προπονητής του πήγε και στο παγκόσμιο σαν συνοδός διαιτητής, όπου βέβαια και τον είχανε φτυμένο!

Τα σχετικά έγγραφα, που ενισχύουν τις θέσεις των "διαγραμμένων" συλλόγων είναι πολλά και εναπόκεινται στις κρίσεις των δικαστών, αλλά θα τολμήσω να προβλέψω ότι το τελευταίο, που "έπεσε από τον ουρανό" και κατατέθηκε στο τελευταίο δικαστήριο, "καρφώνει" τον Γερόλυμπο και τη Συμμορία του και δεν παίζεται ούτε με σφαίρες!

Πρόκειται για το Πρακτικό των Εκλογών του 2012 στο Τρίαθλο, κατά το οποίο εκλέγεται πρόεδρος στο Τρίαθλο. Με βάση αυτό και σε συνδυασμό με το Άρθρο 9, παρ. 2ε του καταστατικού της ΕΛΟΚ, που ορίζει ότι μέλος ΔΣ άλλης αθλητικής ομοσπονδίας απαγορεύεται να παίρνει μέρος σε όργανο της ΕΛΟΚ, κάθε ΓΣ της ΕΛΟΚ, που ήταν πρόεδρος ο Γερόλυμπος, είναι απόλυτα άκυρη!!!

Επίσης, το Πρακτικό αυτό αποδεικνύει ότι ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού της ΓΓΑ Πρόδρομος Τσολακίδης είναι τελείως άχρηστος για τον Αθλητισμό, αφού ψάχνει ενάμιση χρόνο να βρει την Ομοσπονδία Τριάθλου, ενώ εγώ μέσα σε μια μέρα απέδειξα ότι είναι τελείως παράνομη!!!

Στο Πρακτικό αυτό καταγράφεται σαφέστατα η Συμμορία του Γερόλυμπου από το Καράτε και ο τρόπος με τον οποίο άρπαξε το Τρίαθλο, με συλλόγους Καράτε και Μαϊμού-Τριάθλου, και δι' αυτού μπήκε ως εκπρόσωπός του στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) και από μέσα της ως μέλος της είναι ένα από τα κορυφαία άτομα του Ελληνικού Αθλητισμού, που αποφασίζουν για αυτόν και κατευθύνουν τις τύχες του!!! Βεβαίως η παράνομη αυτή δραστηριότητα του Γερόλυμπου είναι γνωστή και την καταγγέλλω από το 1996 (είκοσι χρόνια), αλλά οι ιθύνοντες του "Οίκου της Μεγάλης Ανοχής" ήταν διεφθαρμένοι συνεργάτες του και δεν άκουγαν τίποτα! Από το 1996 ο Γερόλυμπος με συλλόγους καράτε άρπαξε την ομοσπονδία του Χόκεϋ, ώστε ως εκπρόσωπός του να μπει στην ΕΟΕ, στη συνέχεια, όταν τον έδιωξε ο παλιός του συνεργάτης Γιώργος Τσόγκας από το Χόκεϋ για να μπει αυτός στην ΕΟΕ, μπήκε τσόντα στο Σόφτμπολ και διατηρήθηκε στην ΕΟΕ, μετά (2001) ίδρυσε το Κέρλινγκ για να μπει εξ αυτού στην ΕΟΕ, αλλά ξαφνικά του προκύψαν οι ανεγκέφαλοι του Τριάθλου, το οποίο και άρπαξε πανεύκολα και το διατηρεί ακόμα!

Βλέπετε με κλικ εδώ σε PDF το Πρακτικό των Εκλογών του Τριάθλου του 2012. Από αυτό παίρνουμε για μελέτη και σχόλια τα επόμενα:

1) Δικαστικός Αντιπρόσωπος ο κ. Φώτιος Βλάχος.

2) Τα μέλη της ΓΣ εκλέγουν ως Εφορευτική Επιτροπή τους τα επόμενα μέλη της Συμμορίας του Γερόλυμπου:

α) Παπαδημητρίου Μιλτιάδη, αδήλωτο υπάλληλο της ΕΛΟΚ και υποχείριο του Γερόλυμπου,

β) Εμμανουέλλα Ποντίδα, την γνωστή ... Κλεοπάτρα σύζυγο, συνένοχο και συνεταίρο του Γερόλυμπου,

γ) Ελπίδα Χριστοδούλου, μαθήτρια και φίλη του Κέιβαν Γκάζι, συνεταίρο και συνένοχο των Γκάζι και Γερόλυμπου στη σχολή της του καράτε, αλλά και στην εταιρεία Elpida Startours, που παίρνει τα ταξίδια εξωτερικού των αθλητικών αποστολών της ΕΛΟΚ.

3) Το επόμενο στοιχείο από το εγκληματικό Πρακτικό των εν λόγω εκλογών είναι ο Πίνακας Ψηφισάντων, που βλέπετε πιο κάτω! Αναφέρονται 15 σύλλογοι υποτιθέμενα μέλη της Ομοσπονδίας Τριάθλου, εκ των οποίων οι τρεις είναι πιθανόν σύλλογοι Τριάθλου και οι 12 είναι οπωσδήποτε και μόνο σύλλογοι Καράτε, που δεν έχουν καμιά σχέση με το άθλημα του Τριάθλου:

α) τρεις από αυτούς (οι 1, 12 και 15) δεν έχουν ακουστεί στο καράτε και πιθανόν να είναι σύλλογοι Τριάθλου,

β) για τους δύο (τον 2 και τον 8) δεν εμφανίζονται αντιπρόσωποι να ψηφίσουν, διότι προφανώς δεν γνώριζαν την συμμετοχή τους και ταυτόχρονα δεν τόλμησε ο Αθλητικός Απατεώνας να παρουσιάσει ψευδείς αντιπροσώπους τους!

γ) οι υπόλοιποι θα μελετηθούν κατωτέρω ένας-ένας με οδηγό τον αύξοντα αριθμό τους στο πίνακα.

 

Αλλά γιατί περιέλαβε ο Γερόλυμπος τους συλλόγους (2) και (8) ως μέλη της Ομοσπονδίας Τριάθλου στον Πίνακα Ψηφισάντων εν αγνοία των συλλόγων αυτών και εν γνώσει του ότι δεν θα εμφανιστούν? Και μάλιστα για τον (8) έβαλε αντιπρόσωπο τον Μπαλωμένο, που ήταν προγραμματισμένο να εκλεγεί μέλος του ΔΣ με 10 ψήφους, ενώ στον (2) έβαλε έναν τυχαίο Καρακωνσταντόπουλο, που δεν είχε βάλει καν υποψηφιότητα? Η απάντηση στο δεύτερο ερώτημα είναι, διότι προφανώς από τον σύλλογο (2) θα είχε αντιδράσεις όταν το μάθαινε, ενώ από τον (8) θα κατάφερνε να μην είχε αντιδράσεις! Επί πλέον ο Μπαλωμένος βαριόταν να πάει στις εκλογές, ενώ έδωσε εύκολα το όνομά του για να το χρησιμοποιήσει ο Γερόλυμπος.

Η απάντηση στο πρώτο ερώτημα είναι επίσης απλή: Ο Γερόλυμπος ήθελε οπωσδήποτε να δείξει ότι η ομοσπονδία είχε το λιγότερο 15 συλλόγους για να πληρούται το Άρθρο 88 του αθλητικού νόμου 2725/1999, ώστε να μη χάσει η ομοσπονδία την αθλητική της αναγνώριση! Από τη διερεύνηση, όμως, του όλου θέματος στο παρόν άρθρο αποδεικνύεται ότι στις εκλογές του 2012 η Ομοσπονδία Τριάθλου ΔΕΝ είχε 15 συλλόγους-μέλη της που να καλλιεργούν το άθλημα του Τριάθλου και να συμμετέχουν με περισσότερους από 10 αθλητές τους σε επίσημους αγώνες της ομοσπονδίας! Το σχετικό Άρθρο του νόμου είναι το επόμενο:

Από το ανωτέρω άρθρο του αθλητικού νόμου παρατηρούμε επίσης ότι ακόμα και με οριακά 15 μέλη η ομοσπονδία ΧΑΝΕΙ την αθλητική της αναγνώριση, ενώ για την διατηρήσει χρειάζεται απαραίτητα 16 και άνω μέλη! Δηλαδή παρά την απεγνωσμένη του προσπάθεια να βρει ... μαϊμούδες συλλόγους Τριάθλου παρατηρούμε ότι του τελειώσανε και οι μαϊμούδες! Επομένως από το 2012 μέχρι σήμερα η Ομοσπονδία Τριάθλου λειτουργεί παράνομα,  υποστηρίζεται από την Πολιτεία παράνομα, επιχορηγείται παράνομα και στέλνει αντιπρόσωπό της στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επίσης παράνομα, ενώ οι διεφθαρμένοι υπάλληλοι και διευθυντές της ΓΓΑ δεν ασκούν καμιά απολύτως εποπτεία στη νόμιμη λειτουργία της!!!

Τα ίδια συμβαίνουν για την Ομοσπονδία Τριάθλου από την ίδρυσή της το 2006 με συλλόγους καράτε από τον Γερόλυμπο, όπως θα αποδείξουμε πιο κάτω με τους συλλόγους που την αποτελούσαν τα τελευταία χρόνια. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα ήταν πάντα μια παράνομη ομοσπονδία!!!

 

Ας ερευνήσουμε ακόμα σε βάθος έναν-έναν σύλλογο στον Πίνακα Ψηφισάντων του στις εκλογές του Τριάθλου σε συνδυασμό με τους ΑΜ = Αριθμούς Μητρώου των ίδιων συλλόγων στην ΕΛΟΚ. Στον Πίνακα Ψηφισάντων στο Τρίαθλο (με κλικ εδώ) είναι προφανές ότι αποκρύφτηκαν τα πλήρη ονόματα των συλλόγων για να εξαπατηθεί ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος, αλλά αυτά δίνονται στην στήλη "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ" του δικού μας ολοκληρωμένου Πίνακα κατωτέρω:

Στο 3 του πίνακα = ΑΜ/ΕΛΟΚ 21: είναι ο σύλλογος Καράτε του γλειφτρόνη Γιάννη Κανέλλη. Αντιπρόσωπό του έβαλε ο Γερόλυμπος τον δικό του Μάριο Λιακόπουλο, Αντιδήμαρχο Χαϊδαρίου, ο οποίος είχε συλληφθεί προ καιρού για κακουργηματικές πράξεις (με κλικ εδώ),

Στο 4 του πίνακα = ΑΜ/ΕΛΟΚ 28: είναι ο σύλλογος Καράτε του Κέιβαν Γκάζι, όπου μπήκε αντιπρόσωπος ο ίδιος ο Γερόλυμπος,

Στο 5 του πίνακα = ΑΜ/ΕΛΟΚ 401: είναι ο σύλλογος Καράτε της Ελπίδας Χριστοδούλου, όπου έβαλε τον δικό του Μανόλη Γαρεφαλάκη,

Στο 6 του πίνακα = ΑΜ/ΕΛΟΚ 62: είναι ο σύλλογος Καράτε του Δημήτρη Τσακατάνη, όπου έβαλε τον δικό του "μαθητή του Κέιβαν Γκάζι" Ανδρέα Προβατά,

Στο 7 του πίνακα = ΑΜ/ΕΛΟΚ 10: είναι ο σύλλογος Καράτε του παράνομου Κώστα Γκουβούση, όπου έβαλε τη ... γυναίκα του Εμμανουέλλα Ποντίδα-Γερολύμπου,

 

 

Στο 8 του πίνακα = ΑΜ/ΕΛΟΚ 234: είναι ο σύλλογος Καράτε του Γιώργου Αιχμαλωτίδη, όπου έβαλε αντιπρόσωπο τον δικό του "μαθητή του Κέιβαν Γκάζι" Γιώργο Μπαλωμένο,

Στο 9 του πίνακα = ΑΜ/ΕΛΟΚ 49: είναι ο σύλλογος Καράτε του Νικήτα Ζαρουχλιώτη, όπου έβαλε αντιπρόσωπο τον "σκλάβο επί των τιμών" Κέιβαν Γκάζι,

Στο 10 του πίνακα = ΑΜ/ΕΛΟΚ 36: είναι ο σύλλογος Καράτε "Λέοντες Νέας Σμύρνης", όπου έβαλε τον δικό του "μαθητή του Κέιβαν Γκάζι" Ιωσήφ Ξανθόπουλο,

Στο 11 του πίνακα = ΑΜ/ΕΛΟΚ 127: είναι ο σύλλογος Καράτε του Στέλιου Σκαρόγιαννη, όπου έβαλε την δική του "μαθήτρια του Γκάζι" Ελπίδα Χριστοδούλου,

Στο 12 του πίνακα = Α. Σ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ (???): έβαλε αντιπρόσωπο την δική του "μαθήτρια του Κέιβαν Γκάζι" Ιουλία Λιοντή,

Στο 13 του πίνακα = ΑΜ/ΕΛΟΚ 296: είναι ο σύλλογος Καράτε του Απόστολου Φουρλή, μαθητή του Παναγιώτη Χονδροματίδη, όπου έβαλε τον δικό του ... Χονδροματίδη,

Στο 14 του πίνακα = ΑΜ/ΕΛΟΚ 172: είναι ο σύλλογος Καράτε της Χριστίνας Μπασούκου, όπου ο Γερόλυμπος έβαλε αντιπρόσωπο τον αδήλωτο υπάλληλο της ΕΛΟΚ Μηλτιάδη Παπαδημητρίου!

Συνεπώς, τα μέχρι τώρα συμπεράσματα, τα οποία αποδεικνύουν την αθλητική απάτη των δύο αθλητικών απατεώνων, του Γερόλυμπου και της γυναίκας του Ποντίδας-Γερολύμπου (δεξιά), είναι ότι:

1 - Με 15 συλλόγους-μέλη η Ομοσπονδία Τριάθλου έπρεπε να είχε χάσει την αθλητική της αναγνώριση και παρ' όλα αυτά παραμένει ακόμα αναγνωρισμένη κατά καραμπινάτη παράβαση του αθλητικού νόμου!

2 - Σε αυτούς τους 15 συλλόγους οι 12-13 είναι σύλλογοι Καράτε, που ΔΕΝ καλλιεργούν το Τρίαθλο!

3 - Οι άλλοι 2-3 σύλλογοι θα πρέπει να ελεγχθούν αν καλλιεργούν πραγματικά το Τρίαθλο!

4 - Οι παράνομοι αντιπρόσωποι των παρανόμων 12-13 συλλόγων, που μετέχουν στην ψηφοφορία, εκλέγουν ως μέλη της παράνομης Εφορευτικής Επιτροπής τους παράνομους από το Καράτε Μιλτιάδη Παπαδημητρίου, Εμμανουέλλα Ποντίδα και Ελπίδα Χριστοδούλου!

5 - Για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή της Ομοσπονδίας του Τριάθλου ψηφίζουν τελικά δεκατρείς: οι Πετρίδης και Βαξεβάνης, που δεν γνωρίζουμε από πού προέρχονται, και ακόμα έντεκα παράνομοι, που γνωρίζουμε ότι προέρχονται από συλλόγους Καράτε, οι οποίοι σύλλογοι ΔΕΝ καλλιεργούν το Τρίαθλο!

6 - Οι υποψήφιοι και τελικά εκλεγόμενοι, όπως αναγράφονται στο Πρακτικό (με κλικ εδώ) είναι [με (Κ) σημειώνονται της Συμμορίας από το Καράτε]:

 

Για το ΔΣ Για την ΕΕ
Τακτικοί Αναπληρωματικοί Τακτικοί Αναπληρωματικοί
Γερόλυμπος (Κ) Χριστοδούλου Θεοφ. (Κ) Χριστοδούλου Οδυσσέας (Κ) Γκάζι Παύλος Ντάριο (Κ)
Γκάζι Κέιβαν (Κ) Γκούμας Αλέξανδρος (?) Καβακοπούλου Μαρία (Κ)  
Γαρεφαλάκης Εμ. (Κ) Κόλια Ιωάννα (?) Παπαδημητρίου Βάιος (Κ)  
Βαξεβάνης Χρήστος (?) Παπαδημητρίου Ελ. (Κ)    
Ξανθόπουλος Ιωσ. (Κ-Γκάζι) Γκάζι Αθηνά-Σοράγια (Κ)    
Προβατάς Ανδρέας (Κ-Γκάζι)      
Κασάπη Μαρούλα (Κ)      
Λιακόπουλος Μάρ. (Κ)      
Λιοντή Ιουλία (Κ-Γκάζι)      
Μπαλωμένος Γιώρ. (Κ-Γκάζι)      
Πετρίδης Ιωάννης (?)      

ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Μετά από έρευνα πρόκυψε ότι οι Γιώργος Μπαλωμένος, Ανδρέας Προβατάς και Ιουλία Λιοντή (νοσοκόμα) είναι μαθητές του Κέιβαν Γκάζι και άρα το Πρακτικό των Εκλογών του Τριάθλου κατωτέρω παίρνει πλέον και νέες παρατηρήσεις ως ανωτέρω-κατωτέρω!


7 - Παρατηρούμε ότι οι ... οικογένειες Γερόλυμπου-Γκάζι-Χριστοδούλου-Παπαδημητρίου έκαναν ... απόβαση και κατέλαβαν το ... Τρίαθλο!!! Δηλαδή, οι εκλογές αυτές ήταν ... "κλειστές" για τέσσερεις οικογένειες και τους φίλους τους!!! Αναλυτικότερα:

α) Συμμετέχουν οι Αρχι-συμμορίτες Γερόλυμπος και η γυναίκα του Ποντίδα, μαγαζάτορες της ΕΛΟΚ = 2 άτομα!

β) Συμμετέχουν το Αρχι-καραλαμόγιο Κέιβαν Γκάζι ("εργαλείο" του Γερόλυμπου) με τα παιδιά του Γκάζι Παύλο-Ντάριο και Γκάζι Αθηνά-Σοράγια, αλλά και με τους μαθητές του Ξανθόπουλο, Προβατά, Λιοντή, Μπαλωμένο, Χριστοδούλου Ελπ., Χριστοδούλου Οδ., Καβακοπούλου,  = 10 άτομα η κουφάλα! @:¢§©®¶Ãæ!   ŒŦŞЋЉЖ!   &5#Œ@&!

γ) Μπήκε στο κόλπο και ο αδήλωτος υπάλληλος της ΕΛΟΚ Μίλτος Παπαδημητρίου με τα αδέλφια του (ή ό,τι άλλο) Παπαδημητρίου Ελ. και Παπαδημητρίου Βάιο  = 3 άτομα!

Δηλαδή στα όργανα της διοίκησης του Τριάθλου στα 20 άτομα εκλέχθηκαν 16 καραμπινάτοι από το Καράτε, πιόνια του Γερόλυμπου, και 4 που δεν ξέρουμε πούθε κρατάει η σκούφια τους!!!

8 - Στο κύριο όργανο της ομοσπονδίας Τριάθλου, που είναι το ΔΣ αυτής, τα 9 μέλη είναι από το Καράτε και τα άλλα 2 δεν ξέρουμε από πού είναι???

9 - Αν ψάξουμε ακόμα τα άτομα που δεν γνωρίζουμε εκ πρώτης όψεως, θα βρούμε και άλλες παρανομίες!

 

Τι άλλο χρειάζεται για να αποδειχθεί ότι όλοι οι ανωτέρω αποτελούν μια Συμμορία από Βδέλλες, που απομυζά τις ομοσπονδίες Τριάθλου και Καράτε???


 Συγνώμη για την έκφραση, αλλά εδώ γίνεται της ... Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού το ... κάγκελο!!!

Αυτό το "Αθλητικό Σκουπίδι" ο Γιώργος Γερόλυμπος έχει μετατρέψει τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και μαζί τους όλο τον αθλητισμό σε Γύφτικες Κουρελούδες!!!

 Τι άλλο θέλετε κύριοι της ΓΓΑ? Σας έφερα το ... Γερόλυμπο στο ... πιάτο!!


Τι κάνει το Τρίαθλο? Πού είναι οι πραγματικοί σύλλογοί του και οι αθλητές του?

 

Αλλά ποιό είναι το ενδιαφέρον των ίδιων των πραγματικών συλλόγων και αθλητών του Τριάθλου για αυτά που συμβαίνουν στο Τρίαθλο? Διαβάζοντας τις σχετικές με το άθλημα του Τριάθλου ιστοσελίδες:

http://www.triathlonworld.gr/           http://www.trinews.gr/item.php?id=1313    

     http://www.trinews.gr/item.php?id=1314         http://www.triathlonworld.gr/national-federation/

 

κατάλαβα ότι το Τρίαθλο, το οποίο περιλαμβάνει τρία αγωνίσματα: την κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο, είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο άθλημα και με αυτό ασχολούνται σχεδόν υπερ-αθλητές με ανώτατη φυσική κατάσταση, αξιόλογες επιδόσεις και σχεδόν επαγγελματική αθλητική κατάρτιση. Στις δημοσιεύσεις των αποτελεσμάτων των αγώνων τους δεν φαίνεται πουθενά ούτε όνομα συλλόγου ούτε όνομα ομοσπονδίας! Οι διοργανώσεις τους (Σχινίαθλον, Σπέτσαθλον, Ψάθαθλον, κτλ.) γίνονται από εταιρείες ή/και από την τοπική αυτοδιοίκηση και όχι αποκλειστικά από την ομοσπονδία τους! Εξ αυτών προκύπτει ότι το ενδιαφέρον των αθλητών δεν είναι η εύρυθμη λειτουργία των συλλόγων και της ομοσπονδίας τους, αλλά η προβολή αποκλειστικά των δικών τους προσπαθειών και επιδόσεων ως αθλητών!

(Εσείς του Καράτε μην ψαρώνετε που τους είπα υπερ-αθλητές! Στο Τρίαθλο ο αθλητής έχει αντίπαλο μόνο τον εαυτό του και επαναλαμβάνει τις ίδιες κινήσεις χιλιάδες φορές! Στο καράτε ο αθλητής έχει δύο αντιπάλους: τον εαυτό του και τον αντίπαλό του με μια άλλη αναπάντεχη στρατηγική και άρα στο Καράτε συμμετέχει το πνεύμα του αθλητή πολύ περισσότερο απ' ότι στο Τρίαθλο!)

Από τη λειτουργία της ομοσπονδίας του Τριάθλου, όμως, προκύπτει το συμπέρασμα ότι αυτοί οι άνθρωποι κολυμπάνε χωρίς να σκέπτονται, ποδηλατούν χωρίς να σκέπτονται και τρέχουν επίσης χωρίς να σκέπτονται! Συνεπώς μιλάμε για υπερ-αθλητές, υπερ-εγωιστές, υπερόπτες, υπερφίαλους και υπερ-ανεγκέφαλους, διότι την ομοσπονδία τους την έχει αρπάξει το Αρχι-καραλαμόγιο ο Γερόλυμπος με συλλόγους καράτε, την λειτουργεί από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα τελείως παράνομα μόνο και μόνο για να είναι αντιπρόσωπός της στην ΕΟΕ και αυτοί 1) δεν δίνουν δεκάρα ή/και 2) είναι τόσο ανεγκέφαλοι, ώστε ακόμα και αν ενδιαφέρονται δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, 3) ή/και ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ την πολιτειακή εποπτεία στον σβέρκο τους!!!

Όλα αυτά τους τα είχα πει από το 2006, όταν πληροφορήθηκα ότι ο Γερόλυμπος εκλέχθηκε πρόεδρός τους, και με κατσαδιάσανε! Ορίστε τώρα που επαληθεύομαι!

Τελικά το Τρίαθλο μου θυμίζει ένα άλλο άθλημα του οποίου υπήρξα και πρόεδρος από το 1984 μέχρι το 1987: τη Σωματική Διάπλαση ή Μπάντυ-μπίλντινγκ! Πολύ περιέργως για μένα η ΓΓΑ αναγνώρισε κάποτε την Ομοσπονδία της Σωματικής Διάπλασης! Καθόλου περιέργως για μένα η ομοσπονδία αυτή έμεινε για πάντα στα χέρια ενός, που την άρμεγε, χωρίς να ενδιαφέρονται οι αθλητές και οι σύλλογοί τους να την εξυγιάνουν! Καθόλου περιέργως για μένα η ΓΓΑ κάποτε ανέστειλε την αθλητική αναγνώριση αυτής της Ομοσπονδίας και ενέταξε το άθλημα της Σωματικής Διάπλασης στην Άρση Βαρών! Καθόλου περιέργως πάλι για μένα η Άρση Βαρών αναφώνησε ως η ... πάπια στον πάπιο: "Άπαπαπαπαπα παπα!" και σήμερα ακόμα το άθλημα αυτό ... κρέμεται στα αζήτητα! Μήπως και το Τρίαθλο έχει το ίδιο ... κουσούρι με το Μπάντυ Μπίλντινγκ??? Ο συλλογισμός αυτός είναι ο μόνος που εξηγεί την αποφυγή από τους αθλητές την ένταξή τους σε συλλόγους και από τους συλλόγους την ανάληψη των αθλητών και την ομαλή λειτουργία της ομοσπονδίας τους!

Κάπως έτσι εξηγείται το φαινόμενο της αρπαγής του Τριάθλου από τον Γερόλυμπο με συλλόγους Καράτε και η διατήρηση αυτής της έκνομης κατάστασης επί δέκα χρόνια τώρα με την αρωγή πάντοτε μιας απόλυτα διεφθαρμένης Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αλλά και μιας εξίσου διεφθαρμένης Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, που δεν ενδιαφέρεται από ποιόν αντιπροσωπεύεται το κάθε άθλημα φτάνει να ... πουλάνε μούρη μπαινοβγαίνοντας στο μαρμάρινο κτήριο της Λεωφόρου Κηφισίας!!! Ταυτόχρονα αυτή η αδιαφορία των αθλητών και των συλλόγων του Τριάθλου αποτελεί και προσβολή προς την Πολιτεία, που τους προσφέρει την αθλητική υποδομή, και προς όλο τον υπόλοιπο αθλητισμό που ακολουθεί υπάκουα στους νόμους της χώρας!

Άμα σας τραβήξει μια αναστολή της αθλητικής αναγνώρισης της Ομοσπονδίας του Τριάθλου ο Κοντονής, που πρέπει και να το κάνει, να δούμε τότε πόσα χρόνια θα κάνετε να δημιουργήσετε πάλι αυτόνομη ομοσπονδία, ανεγκέφαλοι!


Ποιά ήταν και είναι η θέση της ΓΓΑ σε όλα αυτά?

 

Από το 1992, που εμφανίστηκε ο Γερόλυμπος στα αθλητικά δρώμενα, το πρώτο που φρόντισε ήταν να μας πουλήσει "πολιτική κάλυψη"! Αρχικά μας εμφανιζόταν ως μέλος του 20μελούς αθλητικού συμβουλίου του Έβερτ της Νέας Δημοκρατίας, μετά οργανώθηκε ως ... πουλέν του Μεϊμαράκη και του Μητσοτακέικου της ΝΔ και ταυτόχρονα του ... Φούρα του ΠΑΣΟΚ, υφυπουργού Αθλητισμού στη ΓΓΑ!

Επί ΠΑΣΟΚ το 1996 άρπαξε το Χόκεϋ με συλλόγους καράτε και μπήκε στην Διακομματική Επιτροπή για την επίβλεψη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του Στίβου "Αθήνα 1997", το οποίο με παρέμβαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ελέγχεται σήμερα από Εισαγγελείς και ζητούνται λεφτά που φαγώθηκαν! Επειδή σαν μέλος αυτής της Επιτροπής υπέγραφε αγόγγυστα ότι του ζητούσε ο Φούρας χωρίς να κάνει αντιπολίτευση, η ΝΔ τον ανακάλεσε, αλλά ο Φούρας ... δεν τον άφηνε να φύγει και τότε η ΝΔ ανακάλεσε την ... ανάκληση! Τραγελαφικά πράγματα!

Αλλά ο Φούρας του το ανταπέδωσε! Με την υποστήριξη του Φούρα μπήκε στο "Αθήνα 2004" ως Διευθυντής Αθλημάτων με 1,5 εκατ. δρχ. μισθό, από όπου τον έδιωξε με τις κλωτσιές η Αγγελοπούλου γιατί προσπάθησε να πάρει μέρος της ηλεκτρονικής ασφάλειας των αγώνων με εξωτερική μαϊμού-εταιρεία (χοντρά λεφτά). Στο μεταξύ μέχρι που "μαχαιρώθηκαν" και με τον Φούρα!

 

Πίνακας των α) Υφυπουργών και β) των Γενικών Γραμματέων και πραγματικά Φαρισαίων!

(Βλέπε και τα τρία άρθρα με τίτλο "Ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής"!)

Υφυπουργοί Αθλητισμού: Πετραλιά, Παπαγεωργόπουλος, Μεϊμαράκης, Λιάνης, Φούρας, Φλωρίδης, Κουράκης, Ορφανός, Ιωαννίδης Ανδριανός,

Γενικοί Γραμματείς Αθλητισμού: Βιρβιδάκης, Σφακιανάκης, Βασιλακόπουλος, Λυσσαρίδης, Σγουρός, Έξαρχος, Κουκοδήμος, Δουβης, Μπιτσαξής, Γιαννακίδου,

 

Το 2001 επί ΠΑΣΟΚ ίδρυσε με συλλόγους καράτε την ομοσπονδία κέρλινγκ για να μπει ως εκπρόσωπός της στην ΕΟΕ, έφαγε πόρτα, πήγε προσωρινά στο σόφτμπολ και το 2003 παραιτήθηκε από πρόεδρος στο καράτε για να αρπάξει το εύκολο Τρίαθλο και να μπει από αυτό πάλι στην ΕΟΕ! Το 2004-5, επί υφυπουργού του κολλητού του Ορφανού, το κατάφερε αυτό και από τότε και επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ οι βδελυροί υπάλληλοι και διευθυντάδες αγωνιστικού αθλητισμού και οικονομικών επιχορηγήσεων διατηρούσαν τις παρανομίες του και μάλιστα τις επιχορηγούσαν κιόλας με λεφτά του Ελληνικού λαού με το αζημίωτο μάλιστα! Τελευταία:

Ο Ζαχαρόπουλος της ΓΓΑ έκρινε νόμιμη τη μαϊμού Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ μέχρι που του την απέρριψε ο Νομικός Σύμβουλος του Κράτους.

Ο Ζαχαρόπουλος πάλι "απένειμε" πλαστό δίπλωμα προπονητή στον κολλητό του Γερόλυμπου Κώστα Γκουβούση μετά από επιμονή και ψεύτικα δικαιολογητικά του Γερόλυμπου!

Η Ζαφειροπούλου, σε απάντηση ερωτήματός μου με Εισαγγελική παραγγελία, έκρινε "νόμιμο και υπαρκτό" το προηγούμενο πλαστό δίπλωμα του Γκουβούση!

Η Τσαούσογλου, μετά από Εισαγγελική παραγγελία για παροχή στοιχείων από την ΓΓΑ για δικαστική υπόθεση, δεν τα έδωσε ποτέ, αλλά μετά από μεγάλη πίεση ενός μηνός τα έστειλε στον ... Εισαγγελέα και όχι στους αιτούντες!

Ο Τσολακίδης, Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού, ... ψάχνει ενάμιση χρόνο να βρει το Τρίαθλο για να του ζητήσει να κάνει έλεγχο στους συλλόγους του!

Μη μου πείτε ότι όλοι αυτοί και άλλοι δέκα τέτοιοι δεν έχουν το κινητό του Γερόλυμπου και δεν τον ειδοποιούν για κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει και είναι πρόθυμοι να τον εξυπηρετήσουν!!! Είναι φανερό ότι όλοι αυτοί καλύπτουν τις παρανομίες του!

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι πρόσφατοι πολιτικοί προϊστάμενοι:

Ο Γιάννης Ανδριανός δύο ημέρες πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 δίνει εντολή να θεωρηθούν νόμιμες οι παράνομες εξετάσεις της Σχολής Προπονητών Καράτε, που διενήργησαν αντίθετα με τις εντολές της ΓΓΑ οι απατεώνες Γερόλυμπος, Ποντίδα-Γερολύμπου, Μπουλούμπασης και όλη η ΕΛΟΚ!!!

Παρά τις δεκάδες παρανομίες και τις εκατοντάδες πλαστογραφίες από την ΕΛΟΚ και τους ανθρώπους της κατά την ίδρυση και λειτουργία της Σχολής Προπονητών Καράτε, ο Ιούλιος Συναδινός δίνει εντολή να δοθούν τα διπλώματα προπονητών!!!

Αλισβερίσι, σαπίλα, αρπαχτές, αρμεχτές! Μπανανία, Τζατζικιστάν! Central Africa!!! Uga-Uga!!! Σε αυτή τη χώρα ζούμε!!!


Το κατεστημένο στη ΓΓΑ το δημιούργησαν τα δύο διεφθαρμένα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ: Αλλά! Υπάρχει και ΑΛΛΑ!!!

Τι έκαναν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ μέχρι τώρα στον αθλητισμό? ΤΙΠΟΤΑ! Βρίσκονται ακόμα στην αρχή και να τους περιμένουμε? Ποιά αρχή και πόσο να περιμένουμε? Μπήκαν και κοιμούνται ένα χρόνο τώρα σε ένα σπίτι (ΓΓΑ) που το ταβάνι είναι γεμάτο τρύπες και πλημυρίζει το σπίτι από τα νερά της βροχής, οι τοίχοι είναι γεμάτοι τρύπες και ξεπαγιάζουμε από το κρύο και τα πατώματα είναι γεμάτα τρύπες και μας έχουν φάει οι κατσαρίδες! Πόσο να περιμένουμε ακόμα?


Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ μου θυμίζουν το ανέκδοτο με τον Μποντυμπίλντερ και τη Χήρα του Ράφτη:

 

Με μια καρδιακή ανακοπή ο Δημιουργός μας κάλεσε κοντά του τον Ράφτη, ο οποίος άφησε πίσω του μια όμορφη Χήρα, που τον υπεραγαπούσε! Πέρασε ένας χρόνος και η Χήρα χωμένη στα μαύρα της! Πέσανε οι φίλες της να την φάνε:

-- Νέα γυναίκα και ωραία, επιτέλους πρέπει να ζήσεις κι εσύ τη ζωή σου! Οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς!

Πέσε, πέσε, την καταφέρανε να την ντύσουνε και να την βγάλουνε έξω! Τη τρίτη εβδομάδα της την πέφτει ένας παίδαρος Μποντυμπίλντερ και λίγο-λίγο στο τρίτο ραντεβού πάνε στο σπίτι της!

Ξαπλώνει η Χήρα και κοίταζε τον παίδαρο που γδυνότανε. Εκείνος βγάζει το πουκάμισο, γυρίζει στο πλάι, σφίγγει μπράτσο και στήθος και ποζάροντας της λέει:

-- Είχε ο Ράφτης τέτοιο στήθος?

Βγάζει και το φανελάκι και γυρίζει μπροστά, σηκώνει τα χέρια σε πόζα διπλών δικεφάλων και της λέει:

-- Είχε ο Ράφτης τέτοιους δικεφάλους?

Στη συνέχεια βγάζει το παντελόνι και πατάει κοιλιακούς και μηρό πότε δεξιά και πότε αριστερά:

-- Ή μήπως είχε ο Ράφτης τέτοιους κοιλιακούς φέτες και τέτοιους τετρακεφάλους?

Γυρίζει την πλάτη του στη Χήρα (στο κρεβάτι αυτή περίμενε με υπομονή!), πατάει δεξιά γάμπα και τεντώνει τους latissimus dorsi (φωτό):

-- Είχε ο Ράφτης τέτοια φτερά?

Η παράσταση αυτή συνεχίστηκε για δυό ώρες περίπου με διάφορες πόζες από τον Παίδαρο, οπότε η Χήρα σε μια στιγμή πετάγεται από το κρεβάτι, αρπάζει τα ρούχα της και πάει προς την πόρτα φωνάζοντας αγανακτισμένη:

-- Έ, λοιπόν, ΟΧΙ! Ο συχωρεμένος ο Ράφτης δεν είχε ούτε τέτοιο στήθος, ούτε τέτοιες γάμπες, ούτε κοιλιακούς, ούτε φτερά, αλλά μέσα σε δυό ώρες που με τυραννάς, θα είχε ρίξει ... τέσσερα και θα είχε ράψει και δυό κουστούμια!!!

 

Έτσι και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Ένα χρόνο τώρα ... ποζάρουνε!!! Τα τέσσερα ... θα έρθουν αργότερα και τα κουστούμια ... ποτέ!


 Δεν ξέρω αν αιτιολόγησα επαρκώς τον τίτλο του άρθρου:

 αλλά έβαλα τα δυνατά μου! Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω!


 Και η δικαίωση επιτέλους ήρθε!

 


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .