karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 10/6/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Αποδείχθηκε περίτρανα η γύμνια της ΓΓΑ και του κρατικοδίαιτου Αθλητισμού!

 Οι συγκρούσεις ΕΛΟΚ και ΚΙΜΕ, ο Οίκος της Μεγάλης Ανοχής και το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου"!

 Μέρος Α΄Μέρος Β΄Μέρος Γ΄, Μέρος Δ΄, Μέρος Ε΄.

 Θλιβερή και μίζερη Επανεκκίνηση με ένα εικονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων!

Γερόλυμπος, Κούβελος, Μητσοτάκης, Αυγενάκης, Μαυρωτάς, ...

 Η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζεται από το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου"!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 Διαβάστε και το:

 Καταιγισμός εκατομμυρίων και αλλοπρόσαλλων προσπαθειών του Αυγενάκη

 για να "σώσει" δήθεν τον καταστραμμένο από τον Covid αθλητισμό!


 Οι Συγκρούσεις ΕΛΟΚ - ΚΙΜΕ!

 

Στο Facebook/karate.gr, ο ξευτιλισμένος κλέφτης τίτλων Γερόλυμπος και η γυναίκα του Ποντίδα (και όχι η διοίκηση της ΕΛΟΚ) δημοσιεύσαν την 9-6-2020 τα επόμενα, [Εντός αγγυλών τα πραγματικά πρόσωπα!]

 

Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ & ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

 

Όπως πολλές φορές είχαμε πεί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!

Και στην περίπτωση του Αρη Αχαρνών [Κραββαρίτης] το ίδιο συνέβη. Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών απορρίφθηκε η αγωγή ακύρωσης της διαγραφής του απο την ΓΣ και η περιοχή Αχαρνών [ΚΙΜΕ] και οχι μόνον, στερείται πλέον τον επικεφαλής της αθλιότητας και της συκοφαντίας που καταστρέφει το άθλημα του καράτε εδώ και 6-7 χρόνια. Η αθλιότητα και η συκοφαντία που εκπορεύεται απο αυτή την ομαδούλα, έχει βλάψει τρομερά την εικόνα του αθλήματος και των ανθρώπων του. Ο Αρης Αχαρνών με την αφύλακτη διάβαση [Φυλακτός], τον βρωμύλο σουβλατζή [Δρακόπουλος] και τον κατάδικο με τις μίζες [Κυρλόγλου?] σαν εκτελεστικούς βραχίωνες και υβριστές, περιστοιχιζόμενοι απο μερικούς ηλι-θεούς ενορχήστρωσαν μία καμπάνια λάσπης, άθλιας συκοφαντίας και ύβρεων εναντίον του νόμιμα εκλεγμένου ΔΣ [μαϊμούδωνΔΣ/ΕΛΟΚ] και του Geronimo [Γερόλυμπου!]. Πολύ ορθά οι θιγέντες δεν απάντησαν στα social media στην καταιγίδα συκοφαντιών και ύβρεων που διακινούσε η γνωστή ομαδούλα υπανθρώπων, η απάντηση θα δοθεί σε άλλες αίθουσες.

Πάει και η καμπάνια της λάσπης, πάει και η καμπάνια της συκοφαντίας, πάνε οι ρεπόρτερς, πάνε οι εξαγορές συνειδήσεων και ψήφων, πάνε τα UFO και ο κάθε ασχιετής [Σιετής], πάνε όλα, κανένας δεν τσιμπάει πλέον.

Σε λίγο θα επανέλθουν όλα στην κανονικότητα, μόνον που το άθλημα θα βγεί απο όλο αυτό τον οχετό λάσπης σοβαρά λαβωμένο απο την στρατιά αθλίων αλητών που έστησαν μια ομαδούλα για να καταλάβουν την ομοσπονδία και να υποδουλώσουν όλους τους δασκάλους. Το πραξικόπημα όμως απέτυχε._

Και για επίλογο ξεκάθαρα δηλώνουμε οτι δεν επιχαίρουμε με καμία διαγραφή συλλόγου ακόμη και εάν είναι το κέντρο της συκοφαντίας και λάσπης ακόμη και εάν ως αποδείχθηκε ήταν μια συγκαλυμένη επιχείρηση. Απλά εκεί στην Αχαρνών υπερίσχυσαν οι φωνές των αθλίων και των συκοφαντών, επελέγη η ρήξη και οχι η συνθεση που τους προτάθηκε και απέρριψαν, υπερίσχυσαν οι άναρθρες κραυγές άσχετων με το άθλημα και κοινωνικά τελειωμένων αλλά και των κατάδικων και όχι οι φωνές της λογικής (υπήρχαν τέτοιες?) και ιδού το αποτέλεσμα... Κάθε πόλεμος έχει τις απώλειες της και εδώ έχασαν τον βασιλιά, GAME OVER. Αυτοί το ξενίνησαν αλλά δεν ήξεραν πως τελειώνει...

Ας κάνουν την αυτοκριτική τους και να δούν τι θα κάνουν παραπέρα με όλες αυτές τις παρανομίες που έχουν προβεί εν τω μεταξύ, απο ήττα σε ήττα θα πάνε πλέον και θα είναι όλες πολύ οδυνηρές... και δικαστικά και ηθικά, αν και πολύ αμφιβάλουμε εάν το κεφάλαιο ηθική τους ακουμπά...

Ας το ξανασκεφτούν και οι εναπομείναντες... δεν έχει άλλη ανοχή, το είχαμε επισημάνει πολλές φορές και δεν καταλάβαιναν! είναι οι επόμενοι...

ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ._

 

# μένουμε ασφαλείς # καθαρίζουμε σχολαστικά τα χέρια μας και το σπίτι μας

ΥΓ. Κρατήστε τον αριθμό 578, είναι ιδιαίτερα σημαντικός!!

 

 

Στην ανωτέρω ανάρτηση του Γερόλυμπου στο Facebook/karate.gr απάντησε το ΚΙΜΕ με την επόμενη ανάρτησή του στο Facebook/KIME την 10-6-2020:

 

ΑΛΛΟΣ Ο “ΗΛΙΘΙΟΣ” ΤΟΥ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο “ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ” ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΓΚΡΡ..

 

Συντάκτης γνωστής λασποσελίδας του FB, με πρόσφατη ανάρτησή του μας πληροφόρησε περιχαρής ότι το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την αγωγή ακύρωσης της διαγραφής του συλλόγου του Άρη του Κραββαρίτη.

Φυσικά ο περί ου ο λόγος συντάκτης, δολίως ΑΠΕΚΡΥΨΕ από το “νοήμων κοινό” του πως ο εν λόγω σύλλογος με απόφαση του ίδιου Πρωτοδικείου ΚΕΡΔΙΣΕ τα ασφαλιστικά μέτρα που ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΝ την διαγραφή του, μέχρι την ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑ της παραπάνω αγωγής η οποία, ως εφεσίβλητη, ΟΥΔΕΜΙΑ νομική συνέπεια παράγει για τον ηττηθέντα Σύλλογο μέχρι και την έκδοση απόφασης από το Εφετείο Αθηνών!!

Ας πάρουμε όμως τα γεγονότα με την σειρά:

19.05.2019.. Διαγράφεται ο Σύλλογος ΣΟΚΟΥΚΑΝ, του Άρη Κραββαρίτη

19.07.2019.. Ο Σύλλογος ΣΟΚΟΥΚΑΝ καταθέτει Αγωγή-Προσφυγή για την ακύρωσης της παραπάνω διαγραφής

25.08.2019.. Ο Σύλλογος ΣΟΚΟΥΚΑΝ καταθέτει Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων για την αναστολή της ισχύος της απόφασης διαγραφής, μέχρι την έκδοση ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟΥ απόφασης επί της από 19.07.2019 Αγωγής-Προσφυγής.

25.08.2019.. Ο Σύλλογος ΣΟΚΟΥΚΑΝ επίσης καταθέτει Αίτηση Προσωρινής Διαταγής, με την οποία αιτείται να ανασταλεί προσωρινά η ισχύς της διαγραφής, μέχρι την έκδοση της απόφασης των Ασφαλιστικών.

Ας δούμε και τις μέχρι σήμερα εκδοθείσες Δικαστικές αποφάσεις :

● 28.08.2019 .. Με Προσωρινή Διαταγή του ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ την ισχύ της διαγραφής μέχρι την έκδοση απόφασης των Ασφαλιστικών (απόφαση περίπτωσης )

● 01.06.2020 Με την υπ αριθμό 2987/2020 απόφαση γίνεται ΔΕΚΤΗ η Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων του ΣΟΚΟΥΚΑΝ (απόφαση περίπτωσης ), άρα αναστέλλεται μέχρι τελεσιδικίας η διαγραφή του Σωματείου

● 02.06.2020 Με την υπ αριθμό 2999/2020 απόφαση ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ η Αγωγή-Προσφυγή (απόφαση περίπτωσης )

Ας εξηγήσουμε τώρα τι ακριβώς συμβαίνει:

Πρωτίστως όμως οφείλουμε να επισημάνουμε στον πολυτάλαντο GERONIMO δύο Δικονομικές αλήθειες που προφανώς αγνοεί ή καμώνεται πως αγνοεί :

ΠΡΩΤΟΝ : Στην υπ’ αριθμ. 2999/2020 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών παρέχεται η δυνατότητα ασκήσεως ένδικων μέσων (εφέσεως) και συνεπώς η έννομη συνέπεια της συγκεκριμένης απόφασης ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ μέχρι την τελεσιδικία της, υπό την προϋπόθεση βέβαια της άσκησης από το ΣΟΚΟΥΚΑΝ έφεσης.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ : Η υπ αριθμ. 2987/2020 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ως αμετάκλητο ασφαλιστικό μέτρο, ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ την ισχύ της απόφασης διαγραφής, μέχρι την έκδοση ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟΥ απόφασης επί της ως άνω Αγωγής-Προσφυγής που μετά βεβαιότητας θα εφεσιβληθεί !!

Ως εκ των ανωτέρω αποδεικνύεται πως ο Σύλλογος του Άρη Κραββαρίτη ΟΥΔΕΜΙΑ ζημιά υπέστη από την απόρριψη της Αγωγής-προσφυγής του!! Υπάρχει και θα υπάρχει ανάμεσα μας μέχρι την έκδοση ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟΥ απόφασης, τουλάχιστον μέχρι το 2023, καθώς μέχρι τότε καλύπτεται από την απόφαση 2987/2020 των ασφαλιστικών μέτρων!!

Και για επίλογο το ΚΙΜΕ διαπιστώνει ότι τα σημαντικά που προκύπτουν τόσο από το περιεχόμενο όσο και από το ύφος της ανάρτησης και δεν εμπίπτουν στο φάσμα αντικειμένων του κλάδου της ψυχιατρικής είναι :

1. η ενορχήστρωση της διαγραφής του Σωματείου ως η επικίνδυνη ηγεσία της αντιπολίτευσης…!

2. η απέλπιδα προσπάθεια προεξόφλησης μιας πρωτόδικης απόφασης, ως τελεσίδικης και οριστικής νίκης, που τροφοδοτείται από την ανάγκη για τον επικοινωνιακό της συμψηφισμό με την τραγική νομική θέση που έχει περιέλθει ο συντάκτης…!

3. η εξίσου τραγική του προσπάθεια, εκμετάλλευσης της πρωτόδικης απόφασης ως εργαλείο εκφοβισμού του συνόλου της αντιπολίτευσης…!

4. η οδυνηρή για τον συντάκτη της ανάρτησης παραδοχή, ότι όλες του οι προσπάθειες για «να τα βρούμε» έχουν απορριφθεί…!

5. η τελική διαπίστωση ότι ο κορυφαίος ηλίθιος Έλληνας είναι ο Υannis…!

Και μην ξεχνάμε ..

#μένουμε ασφαλείς # καθαρίζουμε σχολαστικά τα χέρια μας και την ΕΛΟΚ !!

Τα καλύτερα έπονται καθώς το μόνο αληθινό στην ανάρτηση Geronimo είναι η διαπίστωση του ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο..


 Σχόλιο κομματάκι ... επικαιροποιημένο!

 

Τον Γερόλυμπο και τη σύζυγό του μετά τις διευκρινήσεις του ΚΙΜΕ για την ανακριβή ανάρτησή τους στο Facebook/karate.gr θα έλεγα να τους παραπέμψω στο επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο της αρμόδιας επιτροπής για το σεξ ως κατωτέρω και με την προτροπή ας το δουν ως επιβεβαίωση του τρόπου ζωής τους:

"Ο εαυτός σας είναι ο πιο ασφαλής σεξουαλικός σύντροφος. Με τον αυνανισμό δεν μεταδίδεται ο Covid-19. Ειδικά εάν πλένετε τα χέρια σας (και οποιοδήποτε σεξουαλικό βοήθημα) με σαπούνι και νερό επί τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα πριν και μετά από την πράξη."

"Αν αυνανίζεστε μαζί με άλλους. Κρατήστε απόσταση και χρησιμοποιήστε καλύμματα προσώπου για να περιορίσετε τον κίνδυνο."

 

Και άλλα πολλά ... ενδιαφέροντα!!!

Πηγή: https://www.protothema.gr/world/article/1015588/sex-kai-koronoios-oi-treles-odigies-tis-ugeionomikis-upiresias-neas-uorkis/


 Η στάση της ΕΛΟΚ στην Πανδημία

 και το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ

 

Την 4-5-2020 η ΕΛΟΚ απέστειλε στη ΓΓΑ τις "Προτάσεις της για τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά τις προπονήσεις στο Καράτε"!

Με δεδομένη την πλήρη διάλυση του ΔΣ/ΕΛΟΚ με ευθύνη του Γερόλυμπου και των Έξι Μαϊμούδων του της πλειοψηφιας στο ΔΣ είναι φανερό ότι το εν λόγω έγγραφο με τις Προτάσεις της ΕΛΟΚ είναι παράνομο, διότι δεν αποτελεί αποτέλεσμα νόμιμης απόφασης του ΔΣ/ΕΛΟΚ, αλλά μόνο των Έξι από τους Έντεκα, των υπολοίπων Πέντε κρατουμένων εσκεμμένα και παράνομα εκτός των συνεδριάσεων των Έξι και με αυτό τον τρόπο παραγομένης ακυρότητας κάθε συνεδρίασης του ΔΣ! Η μόνη χρήση του μπορεί να είναι μόνο δικαστική και αποδεικνύει για άλλη μια φορά μια πολλοστή παράβαση της Προσωρινής Διαταγής, που όρισε την παρούσα προσωρινή διοίκηση της ΕΛΟΚ!

 

 Η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζεται από το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου"!

Αυτά η ΓΓΑ πρέπει να έχει την εσωτερική οργάνωση να τα γνωρίζει, ώστε να προστατεύει τους πολιτικούς προϊσταμένους της, και όχι να τους εκθέτει αφήνοντάς τους να μοστράρονται σαν γύφτικα σκεπάρνια σε φωτογραφίες με τους αθλητικούς εγκληματίες κάθε αθλήματος και εν προκειμένω του καράτε!

 ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)


 Σε λειτουργία η πλατφόρμα προεγγραφής των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων

 για τη δημιουργία του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων»

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αθήνα, 19-05-2020,  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Προθεσμία καταγραφής έως τις 5 Ιουνίου για να ενταχθούν τα Σωματεία στα σχεδιαζόμενα μέτρα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

 

Άνοιξε σήμερα, Τρίτη 19 Μαΐου, η πλατφόρμα προεγγραφής των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων όλης της χώρας, που διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, για τη δημιουργία του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων» στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η πλατφόρμα βρίσκεται στο site της ΓΓΑ (www.gga.gov.gr/mitroo) και θα παραμείνει σε ισχύ έως και την Παρασκευή, 5 Ιουνίου.

Η προεγγραφή των ερασιτεχνικών σωματείων συνδέεται και με τα σχεδιαζόμενα μέτρα στήριξής τους, από την πανδημία του κορωνοϊού, στην επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμό.

Η δημιουργία του «Μητρώου Αθλητικών Σωματείων», ως προπαρασκευαστικό στάδιο του καινοτόμου εγχειρήματος της δημιουργίας «Μητρώου Αθλητικών Φορέων», απόρροια της συνεργασίας του Υφυπουργείου Αθλητισμού με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, θα καταγράψει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ακριβές σύνολο των αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων.

Η τεχνολογία και η πληροφορική τίθενται στις υπηρεσίες της αθλητικής οικογένειας, την ώρα που ο ψηφιακός κόσμος εξαπλώνεται ταχύτατα στη χώρα μας και ο αθλητισμός μας μπαίνει γοργά στην ψηφιακή εποχή. 

Από τις 13 Απριλίου έχουν ενημερωθεί οι 48 αθλητικές Ομοσπονδίες για να αποστείλουν επικαιροποιημένα τα στοιχεία των σωματείων μελών τους, προκειμένου να ξεκινήσει η όλη διαδικασία. Έως και χτες είχαν ανταποκριθεί οι 42 εξ αυτών (πλην των ΕΠΟ, ΕΟΚ, ΣΕΓΑΣ, ΚΟΕ, ΕΟΥΔΑ και ΟΜΑΕ).

Για τη λειτουργία, λοιπόν, της ειδικής πλατφόρμας προεγγραφής αθλητικών σωματείων, τις προθεσμίες, τη διαδικασία και τη δημιουργία του ««Μητρώου Αθλητικών Σωματείων», απεστάλη σήμερα από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η παρακάτω επιστολή προς όλες τις Ομοσπονδίες, με κοινοποίηση προς τα σωματεία όλης της χώρας:

 

«Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον ν. 4373/2016, ο οποίος προβλέπει τη δημιουργία Μητρώου Αθλητικών Φορέων, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, θέτει για πρώτη φορά σε λειτουργία το «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων», το οποίο αποτελεί την πρώτη επίσημη καταγραφή του συνόλου των αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων που διαθέτουν την ειδική αθλητική αναγνώριση.
Ως προπαρασκευαστικό στάδιο του καινοτόμου εγχειρήματος της δημιουργία του Μητρώου Αθλητικών Φορέων, είναι η εγγραφή των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων, που διαθέτουν την ειδική αθλητική αναγνώριση, στην ειδική πλατφόρμα προεγγραφής αθλητικών σωματείων.
Η πλατφόρμα έχει τεθεί σε εφαρμογή στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (
www.gga.gov.gr/mitroo).

Προκειμένου να ενταχθούν τα αθλητικά σωματεία, μέλη των αναγνωρισμένων αθλητικών Ομοσπονδιών, στα σχεδιαζόμενα μέτρα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, από την πανδημία του κορωνοϊού, σας γνωρίζουμε ότι η προεγγραφή των σωματείων πρέπει να γίνει μέχρι και την Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020. 

Με τον μοναδικό κωδικό μητρώου της Γ.Γ.Α. κάθε σωματείου, ο νόμιμος εκπρόσωπός του θα έχει τη δυνατότητα να εισέλθει στην πλατφόρμα και να συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα πεδία, τα οποία και αφορούν ενδεικτικά τις εξής ενότητες: Στοιχεία φορέα, Αθλητές, Προπονητές, Αθλητικές Εγκαταστάσεις, Αθλητική Δραστηριότητα, Οικονομικά και Φορολογικά στοιχεία

Τα μέτρα στήριξης θα ενεργοποιηθούν αφού προηγουμένως ελεγχθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τα κατατεθέντα δικαιολογητικά.

 

Λευτέρης Αυγενάκης

Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού».

 

ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ  ΣΧΟΛΙΑ:

1 - Ο "Μήτρος", ας βαφτίσουμε έτσι χαϊδευτικά το εν λόγω "Μητρώο", έχει αναγγελθεί με νόμο του 2016! Τι έκαναν μέχρι σήμερα οι άχρηστοι της ΓΓΑ και δεν το είχαν βάλει μπροστά? Έπρεπε να έρθει ο Κορωνοϊός για το βάλουν μπροστά? Και αν δεν ερχόταν, θα το έβαζαν μπροστά το 2028???

2 - Για να βάλει τα στοιχεία του στον Μήτρο το κάθε σωματείο πρέπει να μπει με τον κωδικό, που του έχει δώσει η ΓΓΑ, όταν του έδωσε την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση (ΕΑΑ)! Γιατί δεν έγραφαν τον Μήτρο οι τεμπέληδες της ΓΓΑ, αφού για να δώσουν σε κάθε σωματείο την ΕΑΑ ήδη έχουν όλα τα στοιχεία του??? Διότι, επίσης, αν είχαν δώσει κακώς την ΕΑΑ σε πολλούς, τότε θα έπρεπε να ελεγχθούν οι υπάλληλοι!

3 - Σημειώνω εδώ ότι η ΕΑΑ είναι ότι πιο φασιστικό έχουν εφεύρει τα αθλητικά πολιτικά αφεντικά για να μαντρώνουν τους Έλληνες Πολίτες, που θέλουν να κάνουν αθλητισμό τα παιδιά τους!!! Το Σύνταγμα και ο Αστικός Νόμος είναι αρκετά για τη λειτουργία και τον έλεγχο των αθλητικών σωματείων, αλλά ακόμα και αν δεν είναι, ο ισχύων αθλητικός νόμος με τις τροποποιήσεις του ΠΟΤΕ δεν εφαρμόστηκε κατά τον τομέα ελέγχου των σωματείων και ομοσπονδιών από τη ΓΓΑ!!!

4 - Σημειώνω επίσης ότι κατά το έτος 2002 (?) η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μετακόμισε από το κτίριο της Πανεπιστημίου 25 στο κτίριο της Λεωφόρου Κηφισίας 7, Αμπελόκηποι. Ήταν εποχή που είχα κάνει μια ακόμα αίτηση αναγνώρισης της ΠΟΠΚ από τους διεφθαρμένους και διαπλεκόμενους διευθυντές και πολιτικούς προϊστάμενους της ΓΓΑ. Λόγω αυτής της αίτηση πήγαινα κάθε 3-4 μέρες στα γραφεία της Κηφισίας 7, αφού πρώτα μου είχαν πει από την Πανεπιστημίου 25 να καθυστερήσω κανένα μήνα, ώστε πρώτα να τακτοποιηθούν! Στις επισκέψεις μου αυτές για την διεκπεραίωση της υπόθεσής μου έβλεπα με θλίψη και οργή όλους του φακέλους όλων των υποθέσεων της ΓΓΑ πεταμένους σε στίβες στο πάτωμα, σε γραφεία, σε καρέκλες επί τρεις μήνες, διότι οι ηλίθιοι αυτοί δεν είχαν προβλέψει πρώτα να πάρουν έπιπλα για το νέο κτίριο της Υπηρεσίας και μετά να κάνουν τη μετακόμιση!!

5 - Σημειώνω επίσης ότι κατά το 2004 η ΓΓΑ είχε ζητήσει από φιλικούς συλλόγους στοιχεία τους και όταν αυτοί της είπαν ότι αυτά ήδη τα είχαν υποβάλει, τότε οι υπάλληλοι χωρίς ίχνος ντροπής τους απάντησαν ότι αυτά που είχαν υποβάλει είχαν χαθεί!

6 - Τέλος, σημειώνω ότι ήδη η ΓΓΑ είχε αναρτήσει πίνακα σωματείων με την "αθλητική αναγνώριση" και στη συνέχεια αναβάθμισε το νταβατζιλίκι της σε "ειδική αθλητική αναγνώριση", οπότε και ξανα-ζήτησε από όλα τα σωματεία να ξανα-υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά! Μάλιστα, για ένα μεγάλο διάστημα δημοσίευε δύο πίνακες σωματείων: αυτά που υπέβαλαν τα νέα δικαιολογητικά για την νέα "ειδική αθλητική αναγνώριση" και αυτά που τα χρωστούσαν, διότι δεν τα είχε διαγράψει, γιατί θα την τρέχαν στα δικαστήρια, μην τυχόν τους χάσει από πελάτες και μειωθεί η φούσκα του αθλητισμού που επιδείκνυε με τους κόπους των άλλων!

7 - Συνεπώς, προκύπτει το συμπέρασμα, πως αν προκύψει άλλη εικόνα τώρα για τον ελληνικό αθλητισμό, τότε κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν!!!

 

Επομένως, αναδύεται το ερώτημα: Ποιός ο λόγος να δημιουργεί εσπευσμένα σήμερα τον "Μήτρο" η ΓΓΑ?

 

Μια εξήγηση είναι ότι επειδή με τον Κορωνοϊό στην ουσία "έκλεισε" ο αθλητισμός, αποδεικνύοντας ότι η ΓΓΑ είναι μια τελείως ανίκανη και άχρηστη υπηρεσία, εφόσον επί δεκαετίες ΔΕΝ παρείχε κατάλληλους χώρους για τον αθλητισμό, αλλά την έβγαζε τζαμπαδίστικα στη ράχη του Έλληνα Πολίτη, βάζοντάς τον να τα πληρώνει όλα για να ποζάρουν με τους πρωταθλητές οι πολιτικοί κηφήνες, τώρα για να κρατήσει σε ζωή τα μικρά σωματεία και να ξαναχρηματοδοτήσουν τον αθλητισμό που αυτή έθαψε, τους έταξε "οικονομική στήριξη"! Αλλά για να την πληρώσει και αυτήν όσο πιο μίζερα μπορεί ζητάει από την αρχή όλα τα δικαιολογητικά για τις ΕΑΑ ενισχυμένα και με άλλα δικαιολογητικά, ώστε από τα περίπου 13.000 σωματεία να μπορέσουν να γραφούν στον Μήτρο κάτω από 5.000, ώστε να πληρώσει λιγότερα!!!

Άλλη εξήγηση είναι ότι θέλει να βάλει χέρι στις εκλογές των ομοσπονδιών και να κλείσει τα κυκλώματα με τους συλλόγους σφραγίδες!!! Αυτό, όμως, το λένε κοινώς "χειραγώγηση" και αποτελεί καραμπινάτη παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο των ομοσπονδιών!

 

Δημοσιεύτηκαν στο site της ΓΓΑ και οι Οδηγίες Συμπλήρωσης των Στοιχείων των Σωματείων στον Μήτρο (με κλικ εδώ)!!!

 

Την 26-5-2020, πρώτη εβδομάδα λειτουργίας της πλατφόρμας του Μήτρου, ο Αυγενάκης ανακοίνωσε περιχαρής:

"Στα 1.307 τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία που μπήκαν στην πλατφόρμα προεγγραφής για το «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων» την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας της"!

 

Παρεμβλήθηκε η επανεκκίνηση του αθλητισμού με τα πρωτόκολλα για τους αθλητές:

1-6-2020α - Οι Οδηγίες Γ΄ Φάσης για ασφαλή άσκηση

1-6-2020β - Έντυπο προαγωνιστικού ιατρικού ιστορικού

1-6-2020γ - Ιατρική Βεβαίωση

στο ΦΕΚ 2168/4.6.2020

αλλά και "Πρόστιμα σε όσους παραβιάζουν τους όρους, τις προϋποθέσεις και τους περιορισμούς επανεκκίνησης της αθλητικής δραστηριότητας"

 

όπου στο ΦΕΚ περιέχονταν τα επόμενα ενδιαφέροντα για το καράτε:

 

Η προθεσμία λήξης της προεγγραφής στον Μήτρο ήταν η 5-6-2020, η οποία αποτέλεσε και την πρώτη ημερομηνία οικτρής αποτυχίας του μέτρου, διότι:

 

Την 9-6-2020 ο Αυγενάκης ανακοίνωσε νέα τροποποίηση για απλούστευση της εγγραφής των σωματείων στον Μήτρο!, που ισχύει από σήμερα 10-6-2020, πράγμα που σημαίνει ότι αφαίρεσε δυσκολίες και επέκτεινε την προθεσμία, διότι δεν είδε το αναμενόμενο πλήθος σωματείων να ανταποκρίνεται!!!

 

Και ανακοίνωσε επίσης:

"Νοικοκύρεμα και Διαφάνεια παντού!

Περίπου 5.000 Σωματεία της χώρας μας ανταποκρίθηκαν ως τώρα στην πρώτη φάση προεγγραφής στο «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων», που για πρώτη φορά δημιουργείται σε ειδική πλατφόρμα της ΓΓΑ.

Είναι βέβαιο ότι, σε πείσμα κάποιων λίγων που βολεύονταν στο σκοτάδι, στην αδιαφάνεια και στα δεκάδες σωματεία «σφραγίδες», εμείς επιμένουμε ότι πρέπει να νοικοκυρευτεί το τοπίο, να μπει τάξη, να επικρατήσει διαφάνεια παντού!

Αυτός είναι και ο στόχος που υπηρετούμε.

Και το πετυχαίνουμε με τη βοήθεια των πολλών: Παραγόντων, αθλητών, γονέων.

Παρά τα αρχικά προβλήματα, παρά τις αυξημένες τεχνικές απαιτήσεις και τη στενότητα χρόνου, οι υπηρεσίες της ΓΓΑ ανταποκρίθηκαν στο απαιτητικό εγχείρημα και τους ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό.

Η διαδικασία είναι δυναμική, το Μητρώο συνεχίζει να δέχεται εγγραφές καθημερινά. ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ όπως κάποιοι ψευδώς διαλαλούν.

Το «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων» είναι μέρος των πρωτοβουλιών μας προς όφελος της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, η οποία εξελίσσεται μέρα με τη μέρα.

Στόχος μας είναι να αποτυπωθεί, με όρους διαφάνειας και ισότητας, επίσημα, όλη η αθλητική δομή της χώρας."

 

Εγώ δεν τον πιστεύω ότι τα σωματεία, που ενεγράφησαν ήταν 5.000!

Είναι φανερό ότι βλέπει σκελετούς στα ντουλάπια ο φουκαράς και έβγαλε τον μπαμπούλα-Μήτρο να τους διώξει!

Αν υπήρχαν "δεκάδες σωματεία σφραγίδες" τότε τι έκαναν οι άχρηστοι της ΓΓΑ τόσα χρόνια ακόμα και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας??? Αλλά εδώ μας λείπουν χιλιάδες, μεγάλε (!), για ποιές δεκάδες μιλάς?

Αν υπήρχε σκοτάδι και αδιαφάνεια, τότε φταίνε οι ανίκανοι και άχρηστοι της ΓΓΑ!

Αν ο Μήτρος αποτελεί δικαίωμα ψήφου για τις εκλογές στις ομοσπονδίες, τότε η ΓΓΑ έχει επέμβει φασιστικά στο αυτοδιοίκητο των ομοσπονδιών!

Και αφήνει επ' αόριστον ανοιχτό τον Μήτρο να γραφτείτε όλοι!

Και ας πούμε ότι γράφτηκαν κάποιες χιλιάδες σωματεία! Τι στοιχεία ενεργών αθλητών δηλώνουν? Αυτούς που είχαν προ Κορωνοϊού? Απόλυτα άκυρον! Και με αυτά τα σοιχεία θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του 2020?

Μα σήμερα δεν έχουν κανένα αθλητή, διότι τα σωματεία είναι κλειστά, ενώ θα ανοίξουν τον Οκτώβριο χωρίς να ξέρουν σήμερα, που συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στον Μήτρο, αν θα πάνε αθλητές τον Οκτώβριο ή αν ήδη θα έχουν κλείσει από οικονομικούς λόγους!!!

Μαλακίες!!! Από κάπου χάνει ο Αυγενάκης!!!


 Ο Αθλητισμός και η ΓΓΑ!

 

Ο Αθλητισμός περιλαμβάνει διάφορες κατηγορίες ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και:

1 - Τους φιλάθλους, που παρακολουθούν απλά το άθλημα που τους ενδιαφέρει.

2 - Τους οργανωμένους φιλάθλους, που παρακολουθούν απλά ή/και παραβατικά το άθλημα που τους ενδιαφέρει.

3 - Τους φιλάθλους, που ως μέλη σωματείων, προσφέρουν εθελοντικά χωρίς καμιά αμοιβή στο άθλημα, που τους ενδιαφέρει.

4 - Τους στυγνούς τυχοδιώκτες-καρεκλοκένταυρους, που απομυζούν τον αθλητισμό, αποκομίζοντας οφέλη από την δήθεν "προσφορά" τους στο άθλημα, που έχουν προσκολληθεί.

5 - Τους υπαλλήλους της ΓΓΑ και τους πολιτικούς προϊστάμενους αυτής, οι οποίοι πληρώνονται για να διεκπεραιώνουν την οργάνωση και διοίκηση του αθλητισμού.

6 - Τους προπονητές των αθλημάτων, που πληρώνονται για την εργασία τους.

7 - Τους αθλητές των αθλημάτων.

8 - Και άλλους!

 

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι ο αθλητισμός έχει κεντρικό πυρήνα το "Ερασιτεχνικό Σωματείο", οι υπάλληλοι της ΓΓΑ και οι πολιτικοί της προϊστάμενοι πληρώνονται αδρά για την αποτυχημένη προσπάθειά τους να προσφέρουν στον αθλητισμό, οι προπονητές πληρώνονται για την εργασία τους και οι φίλαθλοι, που προσφέρουν εργασία και χρόνο ως μέλη Διοικητικών Συμβουλίων στα ερασιτεχνικά σωματεία ΔΕΝ πληρώνονται καθόλου!

Συνεπώς, η τύχη αυτών που προσφέρουν πραγματική εργασία στον αθλητισμό χωρίς να πληρώνονται κατευθύνεται από τη διάθεση και τις αποφάσεις αυτών που πληρώνονται χωρίς να προσφέρουν ουσιαστικά στον αθλητισμό!!!

Από την άλλη μεριά, οι πολιτικοί και η ΓΓΑ, αναγνωρίζοντας την παταγώδη αποτυχία τους να ελέγξουν τον αθλητισμό, προσπαθούν με νόμους ολοένα και πιο πολύπλοκους να εμποδίσουν την ανάμιξη και επικράτηση των καρεκλοκένταυρων τυχοδιωκτών, που απομυζούν τον αθλητισμό. Για αυτό το λόγο όλο και βάζουν δικλείδες εμποδίων και ασφαλείας για τον "ψευδή" αθλητισμό, ώστε να κρατήσουν "καθαρό" τον "αληθή" αθλητισμό!!!

Το αποτέλεσμα, όμως, είναι προφανώς το αντίθετο: εκείνοι που προσφέρουν εθελοντικά και αφιλοκερδώς βλέποντας τις δυσκολίες στο έργο τους σηκώνονται και φεύγουν, αφήνοντας μεγαλύτερο κομμάτι του αθλητισμού στα χέρια αυτών που βγάζουν λεφτά από αυτόν και άρα ο κόπος τους πληρώνεται και περισσότερο μάλιστα τώρα!!!

 

13.000 (αν είναι σωστό!) είναι κατά προσέγγιση τα αθλητικά σωματεία της χώρας!

5.000 (αν είναι σωστό!) καταχωρήθηκαν στον "Μήτρο"!

Τα υπόλοιπα 8.000 πού είναι??? Τυχαίο? Δεν νομίζω!

Ή το σύστημα αποτελεί εκ βάθρων καραμπινάτη αποτυχία ή η όλη υπόθεση έχει σαμποταριστεί από τις ομοσπονδίες!

Είτε το ένα συμβαίνει είτε το άλλο, η προσπάθεια Αυγενάκη να δείξει ότι η ΓΓΑ έχει αθλητισμό έπεσε στο κενό και ακόμα πεεεεέφτειειειει!!!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .