karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 9/7/2016.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Αδιαφορία - Ασυδοσία - Ασχετοσύνη - Ανικανότητα!

 

 Γενική Γραμματεία: Καρέτα-Καρέτα!  ΕΛΟΚ: Χαβούζα Αρπακτικών και Ηλιθίων!

 

 Πώς να καθαρίσει ο Αθλητισμός, όταν η ίδια η ΓΓΑ δεν εφαρμόζει τους νόμους?


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 Τρεις μήνες πέρασαν!

Τρεις μήνες πέρασαν από το τέλος Μαρτίου, που έγραψα τα τελευταία μου καταγγελτικά άρθρα

21/3/16-ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ - "Γερόλυμπος Ε.Ο.Δ.Ι.-Α.Ε." - Συμμορία με Δομή και Ιεραρχία! ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

31/3/16-ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ-"Γερόλυμπος Ε.Ο.Δ.Ι.-Α.Ε." - Συμμορία με Δομή και Ιεραρχία! ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

με τεκμηριωμένα αποδεικτικά στοιχεία για τις πολύχρονες παρανομίες του Αρχι-Απατεώνα και της Συμμορίας του στην ΕΛΟΚ και τίποτα δεν έγινε ακόμα! Καμιά επέμβαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία υποτίθεται ότι "εποπτεύει" τη λειτουργία των αθλητικών ομοσπονδιών, και καμιά ουσιαστική αντίδραση των λεγόμενων "Αντιπολίτευση" στην ΕΛΟΚ! Κάτι ψιλολόγια του τύπου "Α, ΕΓΩ του είπα αυτό στο δικαστήριο!", "Α, ΕΓΩ του έγραψα αυτό στο Facebook και πήρα και 50 Like!" και άλλες ... κατινιές της πλάκας! Καμιά ουσιαστική αγωγή από συλλόγους ή άτομα κατά των Συμμοριτών του καράτε και καμιά μήνυση εναντίον τους και μη μας πουν ότι είχαν απεργία οι δικηγόροι, διότι ούτε πριν έκαναν, ούτε μετά την απεργία θα κάνουν! Όλα κατά τη φιλοσοφία του ... Προφήτη Τζιμάκου, ο οποίος και αυτός λέει μεν "μέχρι το καλοκαίρι", αλλά δεν λέει ποιό καλοκαίρι!!! Και τα καλοκαίρια περνούν το ένα μετά το άλλο!

Σας άφησα τρεις μήνες να δω τι θα κάνετε και αφού δεν έχετε κάνει τίποτα απολύτως δικαιολογημένα και εγώ θα καταλήξω στα επόμενα συμπεράσματα.


Παρένθεση: Η ζωή της χελώνας καρέτα-καρέτα!

 

Το πρώτο ταξίδι μιας Caretta caretta από την αμμουδιά όπου σκάει το αυγό της μέχρι την ακροθαλασσιά είναι και το σημαντικότερο της ζωής της. Στηρίζεται στο ένστικτο και το DNA της για να βρει τον προσανατολισμό της. Μόνο αν τα καταφέρει την πρώτη φορά θα ξαναγυρίσει μετά από μερικές δεκαετίες στην ίδια παραλία για να γεννήσει τα μικρά της και να διαιωνίσει το είδος της.  

Με το σκάσιμο των αυγών τα μικρά χελωνάκια αναρριχώνται ομαδικά στην επιφάνεια της άμμου και κατευθύνονται προς τη θάλασσα. Η έξοδός τους από τη φωλιά συνήθως γίνεται αργά το απόγευμα ή νωρίς το χάραμα. Τα μικρά προσανατολίζονται από τον φωτεινότερο ορίζοντα που συναντούν. Η πορεία τους στη ζωή ξεκινά με πολλούς εχθρούς όπως καβούρια, γλάρους, ψάρια, τρωκτικά αλλά και κινδύνους όπως οι ανθρώπινες δραστηριότητες στις παραλίες και στη θάλασσα. Μόνο 1 στα 1000 χελωνάκια θα επιβιώσει για να ενηλικιωθεί!

Η χελώνα καρέτα είναι ίσως ένα από τα πιο εμβληματικά είδη των μεσογειακών και ελληνικών θαλασσών και ένα από τα επτά είδη θαλάσσιων χελωνών που υπάρχουν στον πλανήτη. Οι χελώνες ζουν περίπου 100 χρόνια και ενηλικιώνονται μετά τη δεύτερη δεκαετία της ζωής τους. Για την αναπαραγωγή τους γυρίζουν στην παραλία που γεννήθηκαν για να γεννήσουν τα αυγά τους. Η επιστροφή τους στην ίδια παραλία, επιβεβαιώνει τη σημασία της διατήρησης, διαχείρισης και προστασίας των οικοσυστημάτων και των παραλιών ωοτοκίας. 

Η περίοδος ωοτοκίας κάθε χρόνο ξεκινά το Μάιο και τελειώνει τον Οκτώβριο με την έξοδο των μικρών προς τη θάλασσα. Η κάθε χελώνα θα επιστρέψει στην περιοχή που έχει επιλέξει για να γεννήσει τα αυγά της κάθε δύο με τρία χρόνια και σε κάθε περίοδο ωοτοκίας η θαλάσσια χελώνα θα γεννήσει δύο ως τρεις φορές. Η χελώνα σκάβει τη φωλιά με τα πίσω της πτερύγια της σε αμμώδεις παραλίες, σε βάθος περίπου 60 εκατοστών. Σε κάθε φωλιά φιλοξενούνται μέχρι και 120 αυγά, τα οποία εκκολάπτονται για 55 περίπου ημέρες. Το φύλο των νεοσσών καθορίζεται από τη θερμοκρασία μέσα στη φωλιά. Γι' αυτό και η φυσική ποιότητα της άμμου είναι εξαιρετικά σημαντική ώστε να μην επηρεάζονται οι πληθυσμοί και η κατανομή τους. 


 Στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Δεν θα είχα κανένα λόγο να αναφερθώ στη χελώνα Καρέτα, αν δεν ήθελα να αποδώσω τα εύσημα στη άκρως φιλόζωη δραστηριότητα μιας εξέχουσας δημόσιας υπηρεσίας, όπως είναι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού! Στη ΓΓΑ, εκτός από τα άλλα μέλη του ζωικού βασιλείου που προστατεύονται σε αυτή την Υπηρεσία, περιβάλουν με την αγάπη και τον σεβασμό "εμβλήματος" τη χελώνα Καρέτα! Η χελώνα Καρέτα αποτελεί κυρίαρχο μέλος της αθλητικής οικογένειας, διότι πάνω της στηρίζεται όλη η λειτουργία του Ελληνικού Αθλητισμού! Αποτελεί τον αποκλειστικό "ταχυδρόμο" των αθλητικών υποθέσεων σωματείων, ομοσπονδιών και σταδίων από γραφείο σε γραφείο μέσα στη ΓΓΑ! Όταν ένας φάκελος θέλει ένα χαρτί στέλνουν το διαβιβαστικό με την Καρέτα και παίρνουν την απάντηση με τον ίδιο τρόπο! Όταν θέλει 30 χαρτιά τότε η Καρέτα θα κάνει 30 δρομολόγια πήγαινε και 30 έλα! Όταν τα δύο γραφεία, που θέλουν να επικοινωνήσουν, βρίσκονται στον ίδιο όροφο, τότε η δουλειά είναι πανεύκολη και παν-γρήγορη: παίρνει περί τους ... 6-8 μήνες για κάθε χαρτί! Τα δύσκολα αρχίζουν όταν τα δύο γραφεία, που θέλουν να επικοινωνήσουν, βρίσκονται σε διαφορετικούς ορόφους, διότι ως γνωστόν η Καρέτα δεν ανεβαίνει σκάλες και εδώ και 30 χρόνια δεν έχει εγκριθεί το κονδύλι για να ... κατεβάσουν τα κουμπιά των ανελκυστήρων στο ύψος της Καρέτα! Είδατε, ποτέ δεν φταίει η Καρέτα! Πάντα οι άνθρωποι!

Σας θυμίζω ότι από το 1986 που η ΕΛΟΚ (τότε ΕΟΕΚ) έκανε αίτηση για αναγνώριση στη ΓΓΑ, μόλις 4 χρόνια μετά, το 1990, πήρε την θετική απάντηση χωρίς φυσικά ενδιάμεσα να είχε συζητηθεί ποτέ το αίτημά της! Απλά είχε μείνει στο συρτάρι του αρμόδιου διευθυντή, δηλαδή στην πλάτη της ... Καρέτα!

Βάρδα να μην έχεις την τύχη να πέσει το αίτημά σου σε περίοδο αναπαραγωγής και αναγκαστικά η χελώνα Καρέτα πάρει τη δουλειά στο σπίτι, όπως π.χ. δεξιά φωτό, διότι το σεξ της Καρέτα παίρνει περί τα 2-3 χρόνια και το θύμα του σεξ (!) είσαι εσύ! Ευτυχώς που κάνει αυγά και φεύγει, γιατί αν τα πήγαινε και ... παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία κτλ. τότε ... χέσε μέσα πριγκηπέσα!

Έτσι ακριβώς, λοιπόν, λειτουργεί η ΓΓΑ και κανένα κόμμα δεν μπορεί να την αλλάξει! Ο κάθε πολιτικός προϊστάμενος έρχεται φουριόζος και φανφάρας ότι θα την αλλάξει, παριστάνει τον εργατικό ή κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ περί "κάθαρσης" και "νομιμότητας", αλλά όλα αυτά είναι του ... κώλου! Αφομοιώνεται και μάλιστα εν γνώσει του γιατί αυτό τον συμφέρει! Προτιμάει να μην ψοφήσει στη δουλειά, αφού τα λεφτά δεν αλλάζουν, να μην κινδυνέψει σε δικαστήρια, αφού τα λεφτά δεν αλλάζουν, να βολέψει και τους φίλους, αφού τα λεφτά δεν αλλάζουν και να ... "επενδύσει" στην επόμενη κυβέρνηση με υπόγειες εξυπηρετήσεις ακόμα και σε πολιτικούς αντιπάλους, αφού τα λεφτά πάλι δεν αλλάζουν! Την εξυγίανση και τη νομιμότητα τις αφήνει για τους μαλάκες!!!

Έχω είκοσι χρόνια που αποκαλύπτω τις απάτες του Γερόλυμπου και κανένας δεν έδινε προσοχή!

Έχω τρία χρόνια που αυτός έχει αποθρασυνθεί και εγώ δεν τον αφήνω σε χλωρό κλαρί με απανωτά εκτεταμένα άρθρα μου, που περιέχουν αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία για τις απάτες του.

Ο προηγούμενος υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός απεδείχθη διαπλεκόμενος με τον Γερόλυμπο με ενδιάμεσο τον τέως υπουργό εργασίας Γιάννη Βρούτση, του οποίου η κόρη βγήκε πρωταθλήτρια στο καράτε (πήρε μόρια?) και η κόρη του Γερόλυμπου βρέθηκε νομική συνεργάτιδα στο πολιτικό γραφείο του Γιάννη Βρούτση! Ενώ, λοιπόν, η Σχολή Προπονητών Καράτε είχε αποδειχθεί γεμάτη παρανομίες και πλαστογραφίες και είχε μπλοκαριστεί από τον Ανδριανό στο τέλος του 2014, δύο μέρες πριν από τις εκλογές της 25-1-2015 ο Ανδριανός δίνει γραπτή εντολή "να οριστικοποιηθούν" τα αποτελέσματα της Σχολής! Ο Γερόλυμπος διέφθειρε τις συνειδήσεις των Βρούτση και Ανδριανού ή μπήκαν στο ... Κωλοσσαίο (πολιτική σκηνή!) με διεφθαρμένες συνειδήσεις? Αυτό το ... Κωλοσσαίο έφαγε τη χώρα!

Στη συνέχεια, τα νέα δύο "αδιάφθορα" φυντάνια του ΣΥΡΙΖΑ υφυπουργός Σταύρος Κοντονής και γραμματέας Ιούλιος Συναδινός παρατηρούν τις παρανομίες στη Σχολή Προπονητών και τις ατασθαλίες στη λειτουργία της ΕΛΟΚ και ψιλοκάνουν μερικές κινήσεις να βάλουν φρένο, αλλά και αυτό ... μελάτο! Η καρέτα-καρέτα σε όλο της το μεγαλείο! Ο παράνομος Συναδινός αποδέχεται τελικά τις καραμπινάτες πλαστογραφίες στα δικαιολογητικά των μαθητών της Σχολής και δίνει τα διπλώματα στους επιτυχόντες την 17-7-2015! Καραμπινάτη διαπλοκή με τον Γερόλυμπο, αφού αποδέχεται τις παρανομίες του! Αλλά μια και δεν έχει ο ίδιος ούτε άμεσο ούτε έμμεσο συμφέρον, τότε ποιός είναι ο "ενδιάμεσος"?

Σχετικά άρθρα του karate.gr:

13/7/2015 - Σταύρο Κοντονή και Ιούλιε Συναδινέ:  Αποκαταστήστε τη νομιμότητα!

30/8/2015 - Σχολή Προπονητών: Μηνύσεις και αγωγές κατά Γερόλυμπου, ΔΣ/ΕΛΟΚ και Συναδινού!

 

Και βρισκόμαστε στο σήμερα! Έχουμε ένα χρόνο που αποδεικνύουμε κάθε μέρα στη ΓΓΑ ότι η διοίκηση της ΕΛΟΚ έχει διαπράξει τόσες καραμπινάτες παρανομίες, ώστε να εκπέσει βάσει 5-6 διαφορετικών άρθρων του αθλητικού νόμου και ο Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος εκ του νόμου υποχρεούται να εκδώσει την απόφαση της έκπτωσης του ΔΣ της ΕΛΟΚ δεν κάνει τίποτα, αλλά τους προστατεύει προκλητικότατα! Έχουμε 3-4 μήνες που έχουμε αποδείξει τη Σύσταση Εγκληματικής Συμμορίας για εκμετάλλευση αθλητικών ομοσπονδιών και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από τον Γερόλυμπο την Γυναίκα του και τους Συνεργάτες του! Πάλι δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα! Συνεπώς άδικα τα φορτώνουμε στην Καρέτα! Είναι φανερή η καραμπινάτη διαπλοκή μεταξύ Συναδινού και Γερόλυμπου! Αλλά μια και δεν έχει ο ίδιος ο Συναδινός ούτε άμεσο ούτε έμμεσο συμφέρον, τότε ποιός είναι ο "ενδιάμεσος"?

Αγαπητοί φίλοι που σας υπόσχονται διάφορα στη ΓΓΑ! Μην μασάτε! Δυστυχώς σας παραμυθιάζουν, βάσει σχεδίου πάντα, στέλνοντας τα χαρτιά των υποθέσεών σας από γραφείο σε γραφείο ακριβώς όπως περίγραψα πιο πάνω με την ... χελώνα Καρέτα, αλλά τώρα ... με δεμένα τα πίσω πόδια!

Αλλά ποιός είναι ο "ενδιάμεσος" στη διαπλοκή μεταξύ Συναδινού και Γερόλυμπου?

Εγώ ξέρω, αλλά θα το πω αφού προστεθεί ακόμα ένα στοιχείο πιο κάτω!

Συμπέρασμα: Ανίκανοι και αργόμισθοι στελεχώνουν τη ΓΓΑ μαζί και οι πολιτικοί προϊστάμενοι!


Ο βόθρος "karate.gr - Facebook"!

Από τον Ιανουάριο του 2016 ένας "ελληνικός οχετός βρωμερών αναρτήσεων" εμφανίζεται στο διαδίκτυο με υποκρυπτόμενο διαχειριστή του τον Γιώργο Γερόλυμπο:

Είναι ο "karate.gr - Facebook" (δεξιά)!

Η βρωμιά του αρχίζει από το ότι "έκλεψε" τον τίτλο του δικού μου ιστότοπου "www.karate.gr" πράγμα που για να το κάνει κανείς θα πρέπει να είναι από κούνια βρωμιάρης! Και ο συγκεκριμένος ... είναι!

Δεν του έφτανε ότι ο "διεθνής οχετός βρωμερών αναρτήσεων" με τίτλο "World Karate Campaign" (κάτω αριστερά) τον οδήγησε στον παγκόσμια μοναδικό χαρακτηρισμό του ως "Persona non Grata" = "Ανεπιθύμητο Πρόσωπο" με αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καράτε, αλλά το υλικό βόθρου από το οποίο είναι φτιαγμένος ο ίδιος ζητάει τον ίδιο χαρακτηρισμό και με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΟΚ!!! Αυτό, όμως, είναι αυτονόητα περιττό, διότι καλύπτεται από τις αποφάσεις των διεθνών οργανώσεων, οι οποίες σημαίνουν "έξω από κάθε διοργάνωση ή/και εκδήλωση καράτε σε όλες τις εθνικές ομοσπονδίες-μέλη της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής, άλλο αν τα ανδρείκαλα της ΕΛΟΚ δεν το εφαρμόζουν. Διότι, αφού ήδη είναι "Persona non Grata" για όλες τις εθνικές ομοσπονδίες καράτε όλων των χωρών-μελών της Παγκόσμιας, έπεται ότι είναι ΚΑΙ για την ΕΛΟΚ και μόλις αλλάξει το σημερινό εγκληματικό ΔΣ της ΕΛΟΚ και φύγουν οι υπόδικοι-ανδρείκελα, η εντολή αυτή της Παγκόσμιας πρέπει να εφαρμοστεί απόλυτα και άμεσα!

Στο λογαριασμό "World Karate Campaign" ο Γερόλυμπος βρίζει και συκοφαντεί σε 10 διαφορετικές γλώσσες όλους τους παράγοντες των ΔΣ της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καράτε, και κυρίως τον Πρόεδρό της Αντόνιο Εσπίνος, ΑΝΩΝΥΜΑ για να αποφύγει τις συνέπειες μηνύσεων για συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά οι διεθνείς οργανισμοί του καράτε αποδίδοντάς του φυσικά τα γραφόμενα αντέδρασαν κολλώντας του στο μέτωπο για πάντα με ομόφωνη απόφαση των γενικών τους συνελεύσεων τη στάμπα του "Παγκόσμιου Σκουπιδιού"!!!

Κατά την πάγια κακοήθειά της αυτή η Ο.Κ. το ίδιο κάνει και στο λογαριασμό "karate.gr - Facebook" κατά όλων των αντιπάλων του εντός και εκτός ΕΛΟΚ στον Ελληνικό χώρο! Τους βρίζει και τους συκοφαντεί με αναπόδεικτα στοιχεία και χαρακτηρισμούς επίσης ΑΝΩΝΥΜΑ για να αποφύγει τις συνέπειες μηνύσεων για συκοφαντική δυσφήμηση!

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο κρυπτόμενος διαχειριστής του "karate.gr - Facebook" είναι ο Γερόλυμπος, ενώ δεν αποκλείεται να γράφουν και η γυναίκα του Εμμανουέλα Γερολύμπου και κάποιοι στενοί του συνεργάτες, αλλά ακόμα και η κόρη του η δικηγόρος! Η απόδειξη αυτού είναι πολύ απλή: αν δεν συναινούσε όλη η οικογένεια, τότε και ο ίδιος θα είχε απαγορευτικές αναστολές να το κάνει! Εφόσον, όμως, το κάνει, δεν τον ενοχλεί το ότι ξευτιλίζει ακόμα και την κόρη του την δικηγόρο! Καλά η γυναίκα του δεν τον ... έχει ανάγκη, έχει από μόνη της ξευτιλιστεί στο έπακρο!

Ένα ακόμα αποδεικτικό στοιχείο ότι πίσω από το "karate.gr - Facebook" κρύβεται ο Γερόλυμπος αποτελεί και η τελευταία του ανάρτηση δεξιά, στην οποία:

1) Μιλάει για την επόμενη τετραετία από την πλευρά της σημερινής διοίκησης, πράγμα που μόνο αυτός μπορεί να κάνει.

2) Θεωρεί ότι στις επερχόμενες εκλογές θα βγει η ίδια διοίκηση, ενώ όλοι τους είναι ήδη υπόδικοι, πράγμα που κανένας δεν πιστεύει, ούτε οι ίδιοι του ΔΣ/ΕΛΟΚ, αλλά μόνο αυτός θέλει να πείσει!

3) Ό,τι γράφει το έμαθε από "διαρροές, δεδομένου ότι δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί λεπτομέρειες από την ΕΛΟΚ", πράγματα που μόνον αυτός μπορεί να ξέρει και να ανακοινώνει!

4) Μοιράζει οφίτσια στις περιφέρειες για να κρατήσει τους υποτακτικούς του, πράγμα που μόνο αυτός μπορεί να υποσχεθεί! Εξ αυτού αποδεικνύεται ότι γνωρίζει ότι όλοι γνωρίζουν ότι αυτός γράφει στο συγκεκριμένο site.

5) Ανακοινώνει βαθιά τομή στην τεχνική δομή της ΕΛΟΚ, πράγμα που μόνον αυτός μπορεί να κάνει, άσχετα αν είναι ανεφάρμοστα όλα αυτά που λέει!

6) "Θα δοθούν ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους όπως μάθαμε": μόνον ο Γερόλυμπος μαθαίνει "τι θα δοθεί" από τον ... Γερόλυμπο!

7) Διοργανώνει κύπελλο με τα έσοδα για την εθνική ομάδα! Του παραπονέθηκαν ότι "τρώει" και τα λεφτά της ... εθνικής και τους υπόσχεται ότι ... θα τους τα δίνει! (Παπάρια θα πάρετε!)

8) Έβγαλε από το ... καπέλο και χορηγό 25.000 € της εθνικής ομάδας! Γιατί δεν τον έβγαζε ως τώρα?

9) Σειρά δράσεων για την εθνική ομάδα! Μόνο αυτός μπορεί να υποσχεθεί τι πρόκειται ο ίδιος να κάνει!

10) Νέο περιβάλλον τα επόμενα 4 χρόνια για την εθνική ομάδα! Γιατί δεν έγινε αυτό και τα ... προηγούμενα 4 χρόνια?

 

Ποιό ΔΣ θα τα κάνει όλα αυτά, αφού το σημερινό ΔΣ θα είναι στη ... φυλακή??? Και ο Γερόλυμπος μαζί!!!

 

Όλα αυτά είναι πλέον εμφανείς προεκλογικές ψευδο-υποσχέσεις, δεν ενδιαφέρουν και δεν αφορούν κανένα, αφού ο γράφων δεν έχει τον ανδρισμό να βάζει το όνομά του κάτω από τα κείμενά του και να αναλαμβάνει την ευθύνη τους!

Δεν καταλαβαίνω, όμως, 1) όλους εσάς που τα διαβάζετε και τα πιστεύετε, και 2) όλους εσάς που τα διαβάζετε και απαντάτε σε αυτά!

Οι πρώτοι γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ανωνυμία αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο του ψέματος, διότι όποιος έχει αποδεικτικά στοιχεία για κάτι που καταγγέλλει τότε δεν φοβάται να υπογράψει την καταγγελία! Οι δεύτεροι, σε ποιόν απαντάτε και γιατί του απαντάτε, αφού ό,τι γράφεται ανώνυμα αποτελεί ύβρη και συκοφαντία εξ ορισμού και όχι αληθινή καταγγελία!

Μεταξύ όλων των αντιπάλων του έχει στολίσει φυσικά και εμένα και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι πρόκειται για τον Γιώργο Γερόλυμπο, αφού ό,τι έχει γράψει για μένα είναι απόλυτα ψευδές, είναι ο μόνος που γνωρίζει τόσο παλιά γεγονότα, την αλήθεια και το ψεύδος τους, αφού είναι τόσο παλιά, ώστε μόνο εγώ και αυτός τα ξέρουμε ή/και τα θυμόμαστε, και ανάξια πλέον λόγου αφού για κάθε άλλον δεν έχουν πλέον καμιά σημασία και ήδη έχουν αντικατασταθεί από άλλα βαρύτερης σημασίας!

Παραθέτω, λοιπόν, 3 αποσπάσματα από τα εναντίον μου δημοσιεύματά του και τον προκαλώ να δηλώσει διαχειριστής του λιβελο-site του, αν είναι άντρας και δεν είναι ... λούγκρα!!!

 

 

Επειδή, όμως, για κάθε του πράξη ο Γερόλυμπος κρυβόταν πάντα πίσω από άλλους, ακόμα και πίσω από τα φουστάνια της γυναίκας του, γι' αυτό το λόγο θα απευθυνθώ αναγκαστικά στη γυναίκα του Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου και θα της πω συμπερασματικά:

Συμπέρασμα: "Πες σ' αυτόν το μαλάκα τον άντρα σου νa κλείσει αυτό το "karate.gr - Facebook" από το οποίο βρίζει και συκοφαντεί τους πάντες, διότι όσο το διατηρεί ΑΝΩΝΥΜΑ σε λειτουργία τόσο κάνει κακό στον εαυτό του αποδεικνύοντας σε όλους ότι δεν έχει ... αρχίδια! Διότι αν είχε ... αρχίδια, τότε θα υπέγραφε τα άρθρα του, όπως υπογράφω εγώ τα δικά μου και αναλαμβάνω την ευθύνη τους! Αλλά τι στα λέω εσένα! Εσύ σαν γυναίκα του ... το γνωρίζεις αυτό από πρώτο χέρι!!!"


 Οι ίδιοι αθλητικοί εγκληματίες ακόμα στο ΔΣ/ΕΛΟΚ, ενώ ταυτόχρονα εκμεταλλεύονται και άλλες δύο αθλητικές ομοσπονδίες, και η ΓΓΑ παίζει το ... πουλί της!!!

 

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Μπουλούμπασης

Παράνομος Πρόεδρος διότι προπονητής!

Γερολύμπου

Παράνομη

Γεν. Γραμ. στην "οικογενειακή επιχείρηση"!


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

Βόβλας

Παράνομος Ταμίας διότι προπονητής!

Πρόσφατο εγκεφαλικό!

 

Ράλλης

Ειδικός Γραμματέας

Δημητριάδης

Παράνομο

μέλος, διότι προπονητής!

Πάσης

 Παράνομος, διότι προπονητής!


Χανικιάν

 Αντιπρόεδρος = Εκτός ΔΣ, διότι εγκεφαλικό!

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Νέο Μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Νέο Μέλος

Χαρίσης Ιωάννης

Νέο Μέλος

(από το σύλλογο του Καρβούνη!?!?)

Καρβούνης

Παράνομος Εφ. Εθν. Ομάδων, προπονητής, αστυνομικός!

Εξέπεσε!

Γκουβούσης

Παράνομος Έφορος Υλικού, διότι προπονητής!

Παραιτήθηκε!


Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata", εξωτερικός συνεργάτης!!!

Γκάζι, Διευθυντής αθλήματος, νόμιμος προπονητής, παράνομα ψηφίζει!!!


Χριστοδούλου

Η "ElpidaTours!"

εξωτερικός συνεργάτης!!!

Όσοι παρανόμησαν παραμένουν για να πληρώσουν!

Ο Πουπουλιάρης!

 

Συμπέρασμα: Για δεκάδες λόγους το ΔΣ της ΕΛΟΚ έπρεπε να είχε εκπέσει προ πολλού βάσει του αθλητικού νόμου και με υποχρεωτική απόφαση του ΓΓΑ! Ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός ήδη έχει διαπράξει πολλαπλές παραβάσεις καθήκοντος για τους δικούς του λόγους, τους οποίους θα δούμε πιο κάτω! Όταν μετά από ταλαιπωρία ατόμων και συλλόγων οι ανωτέρω λόγοι γίνουν δεκτοί από τα δικαστήρια, τότε θα επιστρέψουμε στον Ιούλιο Συναδινό και θα τον καθίσουμε εκ του ασφαλούς στο σκαμνί για να μάθει ότι, όταν αναλαμβάνει μια υπεύθυνη δημόσια θέση, τότε είναι υποχρεωμένος απέναντι στους πολίτες να τηρεί τους νόμους της χώρας ανεξάρτητα από τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις των φίλων του!

 

Η κατάρα που κατέστρεψε την ΕΛΟΚ ήταν η εγκληματική εμμονή των υψηλόβαθμων τεχνικών να καταλαμβάνουν ταυτόχρονα και θέσεις διοικητικών, κατά παράβαση του αθλητικού νόμου, με αποτέλεσμα την παροχή "τεχνικής εύνοιας" σε αθλητές και προπονητές συλλόγων με αντάλλαγμα τις "λευκές ψήφους" των συλλόγων σε παράνομες πράξεις και παραλήψεις των διοικούντων πάλι υψηλόβαθμων τεχνικών! Το όλο αυτό σύστημα στήθηκε έντεχνα και έγινε αντικείμενο στυγνής εκμετάλλευσης κυρίως από τον Γιώργο Γερόλυμπο με συμμετοχή βέβαια και των υψηλόβαθμων τεχνικών! Αυτό πρέπει να εκλείψει για πάντα!


 Οι ίδιοι παράνομοι οπαδοί του Γερόλυμπου

 και τα ίδια άβουλα πιόνια στις Επιτροπές και στους συλλόγους!

Από τους γνωστούς φανατικούς οπαδούς του Γερόλυμπου, εκτός από τη μόνιμη διαχρονική πολυετή στήριξη στον Γερόλυμπο, πολλοί έδιναν ενσυνείδητα λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπου για τη συστηματική νόθευση των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων, πολλοί έδιναν ενσυνείδητα λευκές εντολές για παρεμβάσεις στα δικαστήρια υπέρ των διαγραφών συλλόγων από την ΕΛΟΚ [σε πρόσφατη δίκη: Παρέμβαση Α(κλικ) και Παρέμβαση Β(κλικ)], άλλοι έδιναν ασυνείδητα σαν ηλίθιοι τα ανωτέρω λευκά χαρτιά χωρίς να καταλαβαίνουν τι κάνουν και, τέλος, υπάρχουν και οι "τσάμπα μάγκες" που έδιναν ενσυνείδητα ότι χαρτί τους ζητούσε ο Σχιζοφρενής Αθλητικός Εγκληματίας και τώρα που αυτός καταρρέει το παίζουν "ηλίθιοι" δήθεν "δεν ήξερα"! Από τις παρεμβάσεις στα δικαστήρια των συλλόγων-γαϊδουριών υπέρ της ΕΛΟΚ και υπέρ των διαγραφών των συναδέλφων-συλλόγων αντιγράφουμε τον επόμενο πίνακα, όπου από Α01 έως Α16 είναι οι σύλλογοι της πρώτης παρέμβασης και από Β01 έως Β18 της δεύτερης:

 

α/α

Α.Μ.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΔΑΣΚΑΛΟΣ

ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΟΚ

Α01

4

Α.Σ. Καράτε  Ειρήνης

ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ

Παράνομη Προεδράρα

Α02

307

Α.Σ. Κρόνος Νικαίας

ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ/Γερόλυμπος

Παράνομο μέλος Δ.Σ.

Α03

239

Α.Σ. Καράτε η Καρδιά του Πολεμιστή

ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Α04

212

Πανημαθιακός Α.Σ.

ΠΑΝΕΤΣΙΔΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Α05

28

Κέντρο Καράτε Σότοκαν Αμπελοκήπων

ΚΕΥΒΑΝ ΓΚΑΖΙ

Παλιάτσος Γερόλυμπου

Α06

376

Κέντρο Καράτε Σότοκαν Ζωγράφου

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ (παραιτήθηκε)

Παράνομο μέλος Δ.Σ.

Α07

448

Α.Π.Σ. Πρωτοπόροι

ΜΟΣΧΟΒΑΣ/Στεφάνου

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Α08

98

Γ.Σ. Kanku Oyama’s Kyokushin Καράτε-ντο

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Τεχνική Επιτροπή K. E.

Α09

218

Α.Π.Σ. Αιχμή Ιλίου

ΣΙΓΑΛΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Α10

127

Σ.Ε. Καράτε το Σπίτι των Πρωταθλητών

ΣΚΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Α11

107

Α.Σ. Βόλου ΠΗΓΑΣΟΣ

ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ

Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδος

Α12

319

Α.Σ. Καράτε Αγ. Ματθαίου Κερκύρας

ΑΓΑΘΟΣ

ΠΡΟΕΔ. Επιτροπής Δυτικής Ελλάδος 

Α13

287

Σύλλογος Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου

ΚΑΡΑΠΛΙΑΓΚΟΣ

Μέλος ΔΣ

Α14

267

Α.Σ. Καράτε Έδεσσας

ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ

Α15

234

Α.Σ. Καράτε Μοσχάτου

ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΔΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Α16

396

Γ.Α.Σ. Όλυμπος Μαχητής

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔ ΕΠΙΤΡ ΔΙΑΙΤ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

Β01

345

Γ.Α.Σ. Καράτε Ερμής

ΤΣΙΛΙΓΚΕΡΙΔΟΥ/Πανετσίδης

ΑΝΤ/ΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΑΣ

Β02

463

Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ Καράτε Λακώμματος

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΧΝ ΕΠΙΤΡ. Β ΕΛΛΑΔΟΣ

Β03

481

Γ.Α.Σ. Αγίου Σπυρίδωνα Πιερίας Αετός

ΑΕΤΟΥ/Πανετσίδης

 

Β04

206

Α.Γ.Σ. SHO TO KAN

ΔΕΡΒΙΣΗΣ 

 

Β05

192

Παμμεσηνιακός Α.Σ. OKINAWA TEI TAI ΚΑΡΑΤΕ

ΜΠΟΥΡΑΣ

ΠΡΟΕΔ. Επιτροπής Διαιτησίας N. E.

Β06

268

Α.Σ. Καράτε Πλατέως 

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΙΠ. Τεχνικής Επιτροπής Σ. Ε.

Β07

269

Α.Σ. Καράτε Αγκαθιάς

ΓΡΗΓΟΡΕΛΗΣ

ΓΡΑΜΜ ΤΕΧΝ ΕΠΙΤΡ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

Β08

69

Α.Σ. Διεθνές Καράτε ΝΤΟ ΓΚΟΤΖΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ 

ΠΡΟΕΔ. Επιτροπής Κεντρικής Ελλάδος

Β09

180

Γ.Α.Σ. Καράτε Μακεδών

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΣΙΡΑΚΙ ΠΑΝΕΤΣΙΔΗ

Β10

417

Α.Σ. Καράτε Ιωαννίνων

ΓΚΟΡΕΖΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Β11

467

Ακαδημία Καράτε Χίου

ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ 

ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΕΥΒΑΝ

Β12

370

Αθλητ. και Φυσιολ. Συλλ. Εορδαίας Μακεδονομάχος

ΜΠΙΜΠΑΣ

 

Β13

322

Α.Σ. Κηρέως

ΤΖΑΦΕΡΟΣ/Χονδροματίδη

Επιτροπή Στερεάς Ελλάδος

Β14

296

Α.Π.Σ. Φιλόνικος

ΦΟΥΡΛΗΣ/Χονδροματίδη

Υπεύθυνος Προπονητής Σ.Ε.

Β15

298

Α.Σ. Κάνηθου Χαλκ. Θεοκλής ο ΧΑΛΚΙΔΕΥΣ

ΑΝΔΡΕΣΑΚΗΣ/Χονδροματίδη

ΠΡΟΕΔ. Επιτροπή Διαιτησίας Σ.Ε.

Β16

207

Α.Σ. Καράτε Ηρακλής

ΓΚΟΥΝΤΗΣ-ΔΑΝΔΗΣ

 

Β17

40

Α.Ομ. Καράτε Κερκύρας

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤ/ΠΡΟΕΔ. Επιτροπής Δ. Ελλάδος 

Β18

284

Κερκυραϊκός Α.Σ.  Ελλάς Καράτε

ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ

 

 

Αυτά συμβαίνουν όταν το καράτε είναι προσιτό ακόμα και στα ... ζώα, τα οποία επιτρέπουν να το διαχειρίζεται και να το απομυζεί ένας εξωθεσμικός παράγοντας και αθλητικός απατεώνας μόνο και μόνο για να γίνει ανεκτή και να επιπλεύσει η δική τους μηδενική προσωπικότητα!

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια "πρόβατα" άρχισαν να λακίζουν από το "μαντρί" του Γερόλυμπου!

Συμπέρασμα: Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!!


 Το Καράτε, η ΕΛΟΚ και οι επερχόμενες εκλογές!

Δυστυχώς έγινε μια απαράδεκτη συνάντηση στα γραφεία της ΕΛΟΚ, η οποία είναι και η αφορμή των επομένων σχολίων!

Με "όραμα" τις εκλογές της ΕΛΟΚ στο τελευταίο τετράμηνο του 2016 η σημερινή διοίκηση, δηλαδή ο Γερόλυμπος και μόνον αυτός, κάλεσε την εκτιμώμενη αντιπολίτευση, δηλαδή τον Γιώργο Μπίκα, που δεν είναι μόνον αυτός, για να παζαρέψουν την χειραγώγηση των εκλογών! Μια ζωή τις ίδιες μαλακίες βλέπουμε!

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Γερόλυμπος, η Γερολύμπου, ο Μπουλούμπασης και 2-3 σαβούρες από την πλευρά της σημερινής διοίκησης και ο Γιώργος Μπίκας με τον Άρη Κραββαρίτη από την υποτιθέμενη αντιπολίτευση. Ο Γερόλυμπος πρότεινε στο Μπίκα να του δώσει τρεις θέσεις στο νέο ΔΣ με τον ίδιο αντιπρόεδρο! Οι Μπίκας-Κραββαρίτης αρνήθηκαν και ο Μπίκας ζήτησε πέντε θέσεις στο νέο ΔΣ με τον εαυτό του "Πρόεδρο", βάσει του ρητού ... "κι εγώ πότε θα γίνω ... μάνα?"! Τότε ο Μπουλούμπασης πετάχτηκε στον αέρα μαζί με τις καρέκλες και τα τραπέζια φωνάζοντας περίπου: "Δεν φτάνει που σας ευνοήσαμε όσο είχαμε τη διοίκηση, ζητάτε και από πάνω!" Ο Γερόλυμπος φώναζε "πιστεύετε τα ψέματα που δημοσιεύονται" και ζήτησε εξηγήσεις για αυτή την αρνητική στάση Μπίκα-Κραββαρίτη για να πάρει την απάντηση ότι έχει διαπιστωθεί μια απαράδεκτη διοικητική φθορά στην ΕΛΟΚ λόγω δικαστικών υποθέσεων, παράνομων καταστάσεων, κακής συνεργασίας με την Παγκόσμια και την Ευρωπαϊκή, αποκλεισμός από την Βαλκανική και άλλα!

Αυτά έγιναν σε γενικές γραμμές!

Ποιά συμπεράσματα βγαίνουν από αυτά?

 

Πρώτον, παρατηρούμε τη θρασύτητα του Γερόλυμπου να είναι πλέον καμένο χαρτί και να υποβάλλει όρους! Θα μου πείτε, αν δεν το έκανε αυτό δεν θα ήταν ο Γερόλυμπος, που ζει ακόμα στον δικό του πεθαμένο κόσμο της αρπαχτής, της απειλής και της εκβίασης!

 

Δεύτερον, παρατηρούμε τη θρασύτητα των καρακλεφτών Χρήστου Μπουλούμπαση και Εμμανουέλας Ποντίδα-Γερολύμπου (προέδρου και γραμματέως: πού είναι το Ταμείο? γιατί δεν είναι στην Τράπεζα?) να είναι πλέον καμένο χαρτί και να θέλει να παραμείνει πρόεδρος ο πρώτος και το ίδιο και η δεύτερη! Παράνομος προπονητής και πρόεδρος της ΕΛΟΚ με σχολή δική του και σεμινάρια, με παράνομους αγώνες Wado-ryu και παράνομες εισπράξεις μαύρου χρήματος, πρόεδρος μιας ομοσπονδίας, που η ΓΣ Έγκρισης Απολογισμού 2015 θα ακυρωθεί ως παράνομη, που από την αρχή του χρόνου έχει "πνίξει" το ταμείο της (μαύρες εισπράξεις, μαύρες ... αρπαχτές!) για να μην αποζημιώσει με δόλο τους υπαλλήλους της ο Μπουλούμπασης πρέπει να ράβει ... Βερσάτσε ριγέ μπλουζάκια και παντελονάκια και όχι να ονειρεύεται επόμενες τετραετίες! Επίσης, ο Μπουλούμπασης, όπως και όλα τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ καθώς και οι "επιχειρηματικοί συνεργάτες", που όλοι μαζί αρμέγουν την ΕΛΟΚ είναι σήμερα υπόδικοι με σωρεία ποινικών κατηγοριών, ώστε δεν τους βλέπω ούτε να φθάνουν σε εκλογές! Πραγματικά, η κλήση σε απολογία των εμπλεκομένων μελών του ΔΣ/ΕΛΟΚ κατά τη μηνυτήρια αναφορά του Γιώργου Κοσμίδη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει φθάσει πλέον στα γραφεία της ΕΛΟΚ και έχουν σφίξει οι ... ρόλοι!!! Αυτός είναι και ο λόγος που ο Μπουλούμπασης, ενώ έλεγε "Αχ, δεν αντέχω άλλο, θα παραιτηθώ!", τώρα θέλει κι ... άλλο, κι άλλο! Κατά ποία λογική οι υπόδικοι σε αυτή την υπόθεση, και σε άλλες που έρχονται, θα υποβάλλουν υποψηφιότητες για θέσεις στο νέο ΔΣ/ΕΛΟΚ, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο σε μερικούς μήνες να έχουν καταδικαστεί με αποτέλεσμα να διαλύσει και πάλι η ΕΛΟΚ?

Αυτά για τα βλήματα τους υποτακτικούς του Γερόλυμπου, που χάβετε όσα σας παραμυθιάζει ότι θα πάρει τις εκλογές!

 

Τρίτον, παρατηρούμε το μίγμα θρασύτητας και αφέλειας του Γιώργου Μπίκα!

Με ποιά εξουσιοδότηση πηγαίνει αυτός ο λαπάς και παζαρεύει συμβιβασμούς για χειραγώγηση των εκλογών της ΕΛΟΚ με ένα άτομο "Παγκοσμίως Ανεπιθύμητο στο Καράτε"?

Δηλαδή, αν ο Γερόλυμπος συμφωνούσε να δώσει στον Μπίκα πέντε θέσεις στο ΔΣ, τότε ο Μπίκας θα δεχόταν να συν-διοικήσει με τους κλέφτες, τους εκβιαστές, τους πλαστογράφους, τα καθάρματα που πουλάνε μόρια σε αθλητές και γονείς, που διαγράφουν συλλόγους και λοιπά και λοιπά??? Δηλαδή, θα γινόταν όμοιος με αυτούς??? Και αφού αυτό δεν θα τον πείραζε, άρα και τώρα είναι όμοιος με αυτούς??? Πώς κάνει μέχρι σήμερα συνεδρίαση ΔΣ ο Γερόλυμπος? Τους μαζεύει, τους ανακοινώνει τις αποφάσεις του, τους μοιράζει τις δουλειές και γράφει τα Πρακτικά όπως αυτός θέλει! Με δυό λόγια τους έχει ... χεσμένους! Έχεις αποφασίσει Γιώργο Μπίκα να σε έχει και εσένα ... χεσμένο αρκεί να σε λέει "Πρόεδρο", όπως λέει τον Μπουλούμπαση, τον οποίο όπως όλοι μας βλέπουμε τον έχει ... καρά-χεσμένο???  Πού πας ρε ... Καραμήτρο???

Κατά την άποψή μου η Αντιπολίτευση έπρεπε (και τώρα γίνεται) με βάση το "Persona non Grata" της Παγκόσμιας να είχε ζητήσει και πετύχει με Ασφαλιστικά Μέτρα ο Γερόλυμπος να μην πλησιάζει ούτε στα 100 μέτρα κάθε εκδήλωση του καράτε και αυτό θα γίνει το ταχύτερο! Από την άλλη μεριά ο Μπίκας αυτοδιαφημίζεται στο λογαριασμό του στο Facebook σαν "προπονητής και εξεταστής" και συνεπώς δεν μπορεί να είναι υποψήφιος για μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ!!! Δηλαδή θα ξαναμπλέξουμε στον φαύλο κύκλο προπονητές στη διοίκηση? Βλέπετε τις επόμενες φωτό από το facebook του Μπίκα:

Πού πας ρε ... Καραμήτρο???

Επίσης, κατά ποία λογική θεωρεί μόνο τον εαυτό του "αντιπολίτευση" και ξεκινάει για "διαπραγματεύσεις" ο Μπίκας? Εγώ τι είμαι? Ο Σπύρος ο Δρακόπουλος τι είναι? Και κάποιοι άλλοι ακόμα τι είναι και αυτοί? Στην αποκάλυψη του απατεώνα Γερόλυμπου μέσα στα τελευταία 2-3 χρόνια πόσο συνεισέφερε ο Γιώργος Μπίκας? Η απάντηση είναι ότι δεν συνεισέφερε τίποτα απολύτως, αλλά έρχεται να εισπράξει το αποτέλεσμα νίκης των δικών μας προσπαθειών! Και ναι μεν ο Σπύρος ο Δρακόπουλος και εγώ έχουμε δηλώσει ότι δεν μας ενδιαφέρει να συμμετέχουμε σαν μέλη στο νέο ΔΣ/ΕΛΟΚ (δεν ξέρω πώς θα ξυπνήσω αύριο!), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει ό,τι και να γίνει! Μας ενδιαφέρει απόλυτα να γίνουν εκλογές με Νομιμότητα και Διαφάνεια χωρίς Συμβιβασμούς, δηλαδή:

1) Θέλουμε να τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις νομιμότητας του αθλητικού νόμου για τις εκλογές: αριθμός μελών ΔΣ, αποδεδειγμένο δικαίωμα ψήφου για κάθε σύλλογο, αποδεδειγμένα νόμιμος αντιπρόσωπος για κάθε σύλλογο με δικαίωμα ψήφου, προτάσεις των συλλόγων για μέλη τους νόμιμους υποψήφιους των εκλογών για ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής με μικρό βιογραφικό τους για το ποιοί είναι και τι έχουν προσφέρει στο καράτε μέχρι σήμερα, διαθέσιμο σε όλους εμφανή τελικό πίνακα συλλόγων δικαιουμένων ψήφου, διαθέσιμο σε όλους εμφανή τελικό πίνακα υποψηφίων για ΔΣ και ΕΕ, πίνακες συνδυασμών υποψηφίων και ό,τι άλλο έχω ξεχάσει!

2) Αν κάποιος υποψήφιος έχει δίπλωμα ή άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή καράτε από τη ΓΓΑ, θέλουμε βεβαίωση της ΓΓΑ ότι έχει καταθέσει την άδεια άσκησης επαγγέλματος ή/και αποποιείται του διπλώματός του για να υποβάλει υποψηφιότητα σε όργανο της ΕΛΟΚ στις επόμενες εκλογές! Το ίδιο αν είναι διαιτητής ή εξεταστής ή χρονομέτρης ή ό,τι άλλο απαγορεύει ο νόμος θα πρέπει να αποποιηθεί εγγράφως αυτών του των ιδιοτήτων και να μην εξασκεί καμιά από αυτές!

3)Θέλουμε να εξασφαλιστεί για όλους τους συλλόγους απόλυτη διαφάνεια σε όλες τις προϋποθέσεις νομιμότητας των εκλογών πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα προηγούμενα στοιχεία θέλουμε να αναρτηθούν στο διαδίκτυο και στον ιστότοπο της ΕΛΟΚ, ώστε να είναι προσιτά στον καθένα από Αθήνα και Επαρχία χωρίς να είναι υποχρεωμένος να πηγαίνει να τα βλέπει, αν τον αφήσουν, πίσω από την πόρτα των γραφείων της ΕΛΟΚ! Οι απαγορεύσεις δεν ισχύουν μόνο για τον Μπουλούμπαση, τον Βόβλα, τον Χονδροματίδδη και τους άλλους απατεώνες! Ισχύουν για όλους!

4) Θέλουμε όλα τα προηγούμενα να τηρηθούν χωρίς συμβιβασμούς του τύπου "έλα μωρέ και τι πειράζει που αυτός είναι λίγο προπονητής ή λίγο διαιτητής! Ποιός θα το δει και ποιός το ξέρει."!

 

Η κατάρα που κατέστρεψε την ΕΛΟΚ ήταν η εγκληματική εμμονή των υψηλόβαθμων τεχνικών να καταλαμβάνουν ταυτόχρονα και θέσεις διοικητικών, κατά παράβαση του αθλητικού νόμου, με αποτέλεσμα την παροχή "τεχνικής εύνοιας" σε αθλητές και προπονητές συλλόγων με αντάλλαγμα τις "λευκές ψήφους" των συλλόγων σε παράνομες πράξεις και παραλήψεις των διοικούντων πάλι υψηλόβαθμων τεχνικών! Το όλο αυτό σύστημα στήθηκε έντεχνα και έγινε αντικείμενο στυγνής εκμετάλλευσης κυρίως από τον Γιώργο Γερόλυμπο με συμμετοχή βέβαια και των υψηλόβαθμων τεχνικών! Αυτό πρέπει να εκλείψει για πάντα!

 

Τέταρτον: Πού, όμως, οφείλεται η πρώιμη ψευδαίσθηση του Μπίκα ότι ο ίδιος με την παρέα του αποτελούν ΤΗΝ Αντιπολίτευση? Ποιόν μπαλαντέρ κρύβει ο Μπίκας? Μήπως τον ίδιο που επηρεάζει τον Συναδινό? Διότι κατά διαβολική σύμπτωση, ενώ η ΓΓΑ έπρεπε εδώ και μήνες να κάνει οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στην ΕΛΟΚ, ακόμα δεν τον έχει κάνει, ενώ η ΓΓΑ έπρεπε εδώ και μήνες να στείλει στον Εισαγγελέα το πακέτο με τις παρανομίες στην ΕΛΟΚ, το Τρίαθλο και το Κέρλινγκ, ακόμα δεν το έχει κάνει! Μήπως ο μπαλαντέρ έχει γνωστό ονοματεπώνυμο και μάλιστα θα ήθελε να μπει μέσα στα πέντε άτομα, που ζητάει ο Μπίκας, στο ΔΣ/ΕΛΟΚ? Μήπως, τέλος, πρόκειται για ανάμειξη του γνωστού μας Γιάννη Δρίβα, που έχει επαφές με Κραββαρίτη και Μπίκα, ως στενού συνεργάτη του Συναδινού και σήμερα Αντιπροέδρου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας??? Λέω, μήπως! Και μην που πείτε ότι όλα δεν οδηγούν σε εκλογές με υποψήφιους, στους οποίους μπορεί να είναι και αυτός μέσα! Μένει να το δούμε αυτό!

 

Μην ξεχνάτε ότι οι εκλογές μπορούν να μπλοκαριστούν με πολύ απλούς τρόπους και μην επαφίεστε στο γεγονός που κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα! Αλλά και οι εκλογές να γίνουν πάλι η λειτουργία της ΕΛΟΚ μπορεί να μπλοκαριστεί με πολλούς τρόπους! Τα πράγματα έχουν αλλάξει! Εκεί που έχει έρθει η ΕΛΟΚ είναι αδύνατο να γίνουν εκλογές χωρίς παρανομίες! Και όλα να γίνουν όπως τα θέλετε ποτέ μην ξεχνάτε ότι πάντα υπάρχω εγώ, ο οποίος θέλω απαραίτητα Νομιμότητα και Διαφάνεια χωρίς Συμβιβασμούς!

 

Και έρχομαι σε αυτό το σημείο να κάνω μια περιληπτική αναδρομή στο ιστορικό της ΕΛΟΚ:

Από το τέλος του 1994, αφότου ανέλαβε ο Γερόλυμπος έμμεσα ή άμεσα τη διοίκηση της ΕΛΟΚ, το καράτε πήγαινε κάθε χρόνο και χειρότερα. Είχε εξαφανιστεί από κάθε μέσο προβολής και ενημέρωσης και λειτουργούσε μόνο και μόνο σαν "μαγαζί είσπραξης" του Γερόλυμπου με "μαστουρωμένους" όλους τους άλλους παράγοντες με νταν και οφίτσια. Ήμουν ο μόνος που έβλεπα την πτωτική πορεία του και ο μόνος που κατήγγειλα αυτό συνεχώς με αποτέλεσμα να τους έχω όλους εναντίον μου. Ακόμα και σήμερα η σαπίλα έχει ποτίσει τόσο πολύ τους προπονητές των συλλόγων, ώστε να παραδίδουν ασυνείδητα τους μαθητές τους σαν θύματα στις απάτες των δήθεν αγώνων των δήθεν στυλ καράτε, κάτι τελείως άχρηστο και απόλυτα παράνομο. Ας μην ξεχνάμε ότι με 20-30 € ανά συμμετοχή στους αγώνες αυτούς μαζεύονται από 10.000 € μέχρι 20.000 €, τα οποία χάνονται και δεν πάνε στο ταμείο της ΕΛΟΚ! Επίσης, οι σύλλογοι έχετε φτάσει στο ανώτατο σημείο διαφθοράς, ώστε να δίνετε λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπων και να δέχεστε αυτή τη σήψη και διαφθορά να διοικεί το άθλημα, το οποίο παριστάνετε ότι δήθεν "αγαπάτε"! Φτού σας και ξαναφτού σας!!!

Σήμερα έχετε καταντήσει το καράτε και την ομοσπονδία του να είναι το πιο ξευτιλισμένο άθλημα του ελληνικού αθλητισμού, αφού αποδέχεστε το νταβατζηλίκι του Γερόλυμπου, της Γερολύμπου, του Μπουλούμπαση και των άλλων του ΔΣ, αλλά και εκτός αυτού ξευτιλισμένων, όπως ο Κέυβαν Γκάζι κτλ. Είσαστε τόσο ζώα, ώστε δεν σκέπτεστε ότι όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στον ίδιο σας τον εαυτό, την ίδια σας τη σχολή, τον ίδιο σας το σύλλογο! Οι αθλητές σας τα μαθαίνουν και σας θεωρούν υπεύθυνους, οι γονείς τους τα μαθαίνουν και σας θεωρούν επίσης υπεύθυνους και αυτό το "υπεύθυνους" σημαίνει προφανώς "απατεώνες"! Αυτό είναι το όνειρο της ζωής σας? Να σταδιοδρομήσετε σαν απατεώνες? Τι να πω! Μπορεί και να είναι!

Με βάση όλα τα ανωτέρω είναι ηλίου φαεινότερο ότι τα μέλη του σημερινού ΔΣ είναι αδύνατο να κάνουν εκλογές χωρίς να "κλέψουν", ο Γερόλυμπος για να κάνει ανενόχλητος τις απάτες του θέλει ΟΛΑ τα μέλη του ΔΣ δικούς του ανθρώπους και επομένως είναι αδύνατο να κάνει εκλογές χωρίς να κλέψει και άρα οι εκλογές θα μπορούν να μπλοκαριστούν για διαδικαστικές παρανομίες πριν από αυτές στα δικαστήρια, την ημέρα ακριβώς διεξαγωγής τους στον δικαστικό αντιπρόσωπο ή και μετά από αυτές πάλι στα δικαστήρια, και η λειτουργία της ΕΛΟΚ να σταματήσει! Αυτό μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε στέρηση της αθλητικής αναγνώρισης της ΕΛΟΚ και όλων των σωματείων της από τη ΓΓΑ, αφού η πλειονότητα των σωματείων έδινε "λευκές πλαστές βεβαιώσεις αντιπροσώπων" για τις γενικές συνελεύσεις έγκρισης των απολογισμών ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΤΗΝ ΓΓΑ!

Τα μέλη του σημερινού ΔΣ είναι όλοι υπόδικοι, βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλες δικαστικές υποθέσεις εναντίον τους, που δεν τις ξέρετε, η ΕΛΟΚ λειτουργεί παράνομα για 20 διαφορετικούς λόγους και έχει καταγγελθεί και στη ΓΓΑ, η οποία παίζει και αυτή αποφασιστικό ρόλο στο μέλλον της, ένα χρόνο το ταμείο της ΕΛΟΚ παρανόμως δεν είναι στην Τράπεζα, αλλά αποκρύπτεται από τους υπόδικους Μπουλούμπαση, Γερολύμπου, Βόβλα και τους άλλους φυσικά!

 

Μην ακούτε τον Αρχι-ψεύτη Γερόλυμπο που για άλλη μια φορά τα παίζει όλα στα ζάρια και ό,τι αρπάξει! Ο Γερόλυμπος είναι εκτός ΕΛΟΚ, εκτός Καράτε, υπόδικος για ηθική αυτουργία σε όλες τις παρανομίες όλων των αχυρανθρώπων του, είναι καμένο χαρτί και ο καθένας από εσάς θα πρέπει να σκεφθεί πολύ καλά αν θα τον ακολουθήσει ή όχι!


 Και μια "συγκινητική" ανάρτηση των "Κραββαρίτη και ΣΙΑ"!

 

Θα κλείσω το άρθρο αυτό με μια ανάρτηση του Άρη Κραββαρίτη στον λογαριασμό του στο Facebook, την οποία υπογράφουν οι Tetsuo Ootake, Άρης Κραββαρίτης, Γεώργιος Μπίκας, Kostas Gouvousis, για την οποία θα δηλώσω το ... θαυμασμό μου γιατί οι "υψηλόβαθμοι" αυτοί τεχνικοί του καράτε, που έχουν την εκτίμηση αθλητών και προπονητών, αφού επί ... είκοσι χρόνια ... πάλευαν με τα κύματα, επιτέλους ανακάλυψαν κολυμπώντας την ... Αμερική!!! Δεν θα την σχολίαζα, αλλά επειδή θίγει και εμένα ... δεν μπορώ να κρατηθώ και άρα την σχολιάζω "πολύ ελαφρά"!

 

Αγαπητοί φίλοι,

Εμείς που συνυπογράφουμε αυτή την επιστολή – πρόσκληση αποτελούμε μια ομάδα ανθρώπων του Karate, που εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθούμε αυτό που αγαπάμε να έχει πάρει έναν καταστροφικό κατήφορο. Το karate δεν το βρίσκεις πια στα dojo, αλλά στα blogspot του κυβερνοχώρου, όπου όλοι βρίζουν όλους και στις αίθουσες των Δικαστηρίων όπου όλοι μηνύουν όλους. Το δε κράτος παρατηρεί μουδιασμένο. Αυτή είναι μια κατάσταση η οποία, εμάς σαν ανθρώπους του Karate δεν μας εκφράζει, την καταγγέλλουμε και θα την σταματήσουμε. Όχι μόνο δεν ταυτιζόμαστε αλλά και ούτε πρόκειται να ανεχθούμε δίπλα μας καμία ομάδα και καμία μονάδα που στο όνομα κάποιας αυτόκλητης «κάθαρσης», αποφάσισαν ξαφνικά να λυτρώσουν το ελληνικό karate από τα προβλήματα που οι ίδιοι του δημιούργησαν. Σε ποια κολυμπήθρα άραγε βαφτίσθηκαν όλοι αυτοί οι «σωτήρες» που σήμερα ξαφνικά αγνοί, αμόλυντοι και δήθεν αγανακτισμένοι κατηγορούν όλους εκείνους μαζί με τους οποίους χθες κατηγορούσαν όλους τους άλλους.

Η κάθε κάθαρση είναι πάντα "αυτόκλητη"! Κανένας βρωμιάρης δεν λέει "ελάτε να με καθαρίσετε"! Επί πλέον εδώ δεν πρόκειται για κανέναν αυτόκλητο! Όποιος εμπλέκεται έχει ηθικό ή έννομο συμφέρον!

Μέχρι χθες εσείς συμπλέατε με τον Γερόλυμπο και είσαστε το ίδιο υπεύθυνοι για τη σημερινοί κατάσταση, ενώ εγώ επί είκοσι χρόνια τον κατήγγειλα, και οι άλλες ομάδες ή άτομα, που αναφέρετε, τον αντιμετώπισαν και τον ξέσκισαν στα δικαστήρια, όταν εσείς πειθήνια δηλώνατε υποταγή ή μένατε τελείως αδρανείς για να μην χάσετε τα νταν ή τα διπλώματα προπονητών των μαθητών σας μαζί με τις αντίστοιχες εισπράξεις βέβαια! Συνεπώς, εσείς είσαστε οι "αυτόκλητοι του πραγματικού χθες", εγώ τον κυνηγάω είκοσι χρόνια και οι άλλοι που εννοείτε συγκρούονται με τον Γερόλυμπο τουλάχιστον τρία χρόνια!

 

Όλα αυτά συμβαίνουν στη χώρα μας, την στιγμή που το karate βρίσκεται κοντά όσο ποτέ στην ολυμπιακή του αναγνώριση. Τώρα που το Karate απέχει ίσως κάτι λιγότερο από ένα βήμα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Ελληνική Ομοσπονδία του Καράτε μπορεί να καυχιέται ότι έχει πετύχει να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την απόλυτη καταστροφή και σίγουρα έχει πετύχει την απομόνωσή της και από την Βαλκανική και από την Ευρωπαϊκή αλλά και από την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Παιδιά φθάνει. Μην μας σώνετε άλλο…Μας φτύνουν δεν βρέχει..!

Η σημερινή θέση της ΕΛΟΚ δεν οφείλεται στην προσπάθεια όσων θέλουν να σας σώσουν, αλλά στη δική σας αδράνεια να μένετε όπως είσαστε!

Καλά που το καταλάβατε! Μέχρι χθες και εσείς λέγατε: "Βρέχει!"

 

Η ευθύνη αυτής της εξαθλίωσης ανήκει κατά κύριο λόγο στην Διοίκηση που χρησιμοποιεί την εξουσία που εμείς της δώσαμε σαν εργαλείο επίλυσης προσωπικών διαφορών, εκβιασμών, εκδίκησης και τιμωρίας οποιουδήποτε τολμήσει να έχει διαφορετική γνώμη, αλλά και σε όλους εμάς που στον βωμό της μετριοπάθειας, της ενότητας και της προσωπικής μας ματαιοδοξίας, σταθήκαμε απαθείς παρατηρητές της αλαζονικής και αυταρχικής συμπεριφοράς, μεμονωμένων ατόμων, στα οποία επιτρέψαμε να μας χειραγωγούν με τον πιο αήθη και υποτιμητικό τρόπο.

Συμφωνώ και επαυξάνω, αλλά η ευθύνη αυτής της εξαθλίωσης οφείλεται 100% σε εσάς, διότι αυτή την ίδια διοίκηση την εκλέγετε επί 20 χρόνια!

 

Επειδή λοιπόν μετά του να αναγνωρίζεις το λάθος σου, το δεύτερο μεγαλύτερο προσόν είναι να έχεις την δύναμη να το διορθώσεις, είναι καιρός να κινητοποιήσουμε όλα τα υγιή κύτταρα του karate, προκειμένου να ανακόψουμε την πορεία προς την καταστροφή. Πήραμε καλόβουλα την πρωτοβουλία να καταθέσουμε στην Διοίκηση συγκεκριμένες προτάσεις μας για την συναινετική εξυγίανση της κατάστασης, τις οποίες δυστυχώς η Διοίκηση δεν ήταν προετοιμασμένη να αξιολογήσει, με αποτέλεσμα την νευρική της άρνηση για κάθε συζήτηση, αλλά και μια υστερική επίθεση μέσα από το site karate.gr.!!

Δηλαδή πήγατε να συμβιβαστείτε με τους απατεώνες που τώρα καταγγέλλετε, ώστε από κοινού να χειραγωγήσετε τις εκλογές! Ευγενής πράξεις για ευγενείς σκοπούς! Εύγε!

 

Δεν θεωρούμε παρεξηγήσιμη ούτε και οριστική την αντίδραση της Διοίκησης γιατί αφενός την περιμέναμε, αφετέρου της αναγνωρίζουμε το ελαφρυντικό του αιφνιδιασμού, της αδυναμίας για σύνθετη σκέψη και της υπερβολής των τεταμένων αντανακλαστικών του παγιδευμένου ζώου. Η ύπουλη επίθεση όμως στο Shotokan, από μια σκιά που επιλέγει να την κάνει κρυμμένη πίσω από την ανωνυμία του .gr, είναι αυτή ακριβώς η σιχαμένη κατάσταση του Karate που θέλουμε να αλλάξουμε. Εμείς είμαστε γνωστοί μέσα στο χώρο το karate, έχουμε επώνυμα τα οποία τολμάμε να χρησιμοποιούμε για να υπογράφουμε αυτά που καταγγέλλουμε, μας γνωρίζουν όλοι και γνωρίζουμε τα πάντα.

Η "ανώνυμη Σκιά" είναι πολύ πιο επώνυμη από εσάς, αφού απειλεί και εκβιάζει συλλόγους και δημιουργεί συμμαχίες που "κλέβουν" τις Γενικές Συνελεύσεις! Εσείς πού ήσασταν σε αυτές?

Δηλαδή ... θα ξαναπάτε για συζήτηση ΟΧΙ με τον Γερόλυμπο, αλλά ΝΑΙ με τον Μπουλούμπαση, το ανδρείκελο του Γερόλυμπου?

Δυστυχώς ακόμα και σήμερα δεν έχετε ξεκαθαρισμένες σκέψεις για το ποιός είναι ο πραγματικός αντίπαλος! Ποτέ σας δεν καταλάβατε το καράτε σαν μαχητική τέχνη! Δασκάλες του μπαλέτου!!!

 

Θα θυμίσουμε λοιπόν στον μαύρο νίντζα του karate.gr, ότι αυτή η «υποομάδα» του Shotokan, είναι που του έμαθε karate, τον έκανε αθλητή, του βάφτισε το παιδί, και του χάρισε εξουσία για να πραγματοποιήσει, όπως αποδείχθηκε τις προσωπικές και μόνο φιλοδοξίες του. Προφανώς η ανάγκη του να περιγράφει τον χώρο που τον έκανε ό,τι είναι, ως κάτι υποδεέστερο, έχει την βάση της στο γεγονός ότι εκτός της αποτυχίας μας να τον διδάξουμε και το Budo, αυτό που βαθιά μέσα του τον τρώει είναι αυτό που με τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει : στο Shotokan θα είναι για πάντα kohai και στην seiza θα βλέπει την πλάτη μας.

Μερσί για τη δήλωση αυτή, αφού επαληθεύει ότι είναι γνωστός σε όλους ο διαχειριστής του "karate.gr - Facebook" και άρα καλά είπα στη γυναίκα του να του μεταφέρει το μήνυμα! Αλλά ρε παιδιά να μην τον αδικούμε κιόλας! Θα βλέπει την πλάτη σας, 1) γιατί αυτός ήταν διοικητικός και εσείς τεχνικοί, αλλά και 2) γιατί σε αυτόν οφείλετε τα ... έβδομα νταν που έχετε πάρει!!!

 

Θα θυμίσουμε επίσης και σε όλο τον κόσμο του Karate ότι όλοι οι «εχθροί» της Ομοσπονδίας, καθώς και όλοι (μηδενός κατά κάποια διαβολική σύμπτωση εξαιρουμένου), όσοι είναι σε δικαστικές διαμάχες με αυτή, είναι άτομα που είτε έφερε στην Ομοσπονδία ο σκοτεινός επίτιμος του karate.gr και στην πορεία σταμάτησαν να του είναι χρήσιμοι για τις «βρώμικες» δουλειές, είτε είναι εκείνοι οι αχάριστοι προδότες που η γνώμη τους δεν ήταν σε τέλεια ευθυγράμμιση με αυτή του μικρού Δικτάτορα. Και επειδή όποιος δεν είναι μαζί του είναι εναντίον του και πρέπει να εξοντωθεί, τους φόρτωσε με μηνύσεις, που η πλαδαρή και ανίκανη για αυτόνομη σκέψη Διοίκηση, ανέλαβε μεταξύ άλλων να πληρώνει, προφανώς θεωρώντας καταστατική της υποχρέωση, οι προσωπικές κόντρες και τα παραγοντιλίκια ενός ανθρώπου, να βρίσκονται πιο ψηλά στην λίστα της με τις προτεραιότητες και από την Εθνική Ομάδα και από τους Προπονητές, και από τους Διαιτητές και από τους Εξεταστές.

Εδώ ξανασκεφθείτε μήπως γράφετε μαλακίες, που σας ξεφύγανε!

 

Εμείς αδυνατώντας να βρούμε για το εαυτό μας μια θέση μέσα σε μια Ομοσπονδία που χρειάζεται μόνο χαφιέδες, δικηγόρους και δικαστικούς επιμελητές, εμμένουμε στην απόφασή μας ότι η Ομοσπονδία μας πρέπει να αλλάξει και καλούμε όλους εκείνους που

• Μπορούν να αγωνίζονται με ήθος για όσα θεωρούν δικαιώματά τους

• Μπορούν να προσφέρουν χωρίς να χρειάζεται να πάρουν

• Δέχονται ότι κάποιος μπορεί να έχει την δική του διαφορετική άποψη

• Αναγνωρίζουν ότι το karate ανήκει σε όλους και κυρίως σε εκείνους που το κάνουν

• Αναγνωρίζουν ότι η Ομοσπονδία δεν είναι Αυτοκρατορία και συνεπώς πρέπει να υπηρετεί τα μέλη της και όχι να τα δυναστεύει

• Προτιμούν με τα χρήματα που δεν τους περισσεύουν, η Ομοσπονδία να πληρώνει για τους Αθλητές και όχι για τους Δικηγόρους

• Αποδέχονται το ομαδικό συμφέρον ως ανώτερο του προσωπικού

• Θεωρούν ότι η αξιοκρατία και το δίκαιο θα πρέπει να είναι οι κινητήριες δυνάμεις της Ομοσπονδίας

• Έχουν προτάσεις για την πρόοδο του karate

• Δεν τους ενδιαφέρει η εκδίκηση και ο ρεβανσισμός και μπορούν να τα βρουν με όσους παραδέχθηκαν το λάθος τους να έρθουν δίπλα μας για να αγωνισθούμε για το Karate που μας αξίζει να έχουμε.

Έ, αυτά τα τελευταία μη μου πείτε ότι τα γράψατε εσείς! Τα έγραψε ... καλόγερος από το Άγιο Όρος! Δεν πειράζει, όμως, ... συγχωρεμένοι, γιατί πάτε να ... σώσετε την ... ψυχή σας, αλλά πάντα θα σας έχω υπό στενή παρακολούθηση!!!

 

Μετά Τιμής η <<ΥΠΟΟΜΑΔΑ ΤΟΥ SHOTOKAN>>,

 

Tetsuo Ootake, Άρης Κραββαριτης, Γεώργιος Μπίκας , Kostas Gouvousis .

 

Τελικό συμπέρασμα:  Έχετε πρόβλημα και να πάτε σε ψυχολόγο να σας μάθει να συνεργάζεστε!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .