karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 14/1/2017. Τελευταία ενημέρωση 31/1/2017.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 6-8-2020

 έχουμε ακόμα 1290 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα, ενώ η ΓΓΑ, καλύτερα να μην πω!!!

 

 Υποθάλπουν τους Αθλητικούς Εγκληματίες οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ Βασιλειάδης, Συναδινός και ... Ρένα Δούρου!!! Μούγκα (!) η Αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ στην ΕΛΟΚ! Φέρτε πίσω τα κλεμμένα του "Αθήνα 1997"!

 

 Ο Γερόλυμπος στην Ολυμπιακή Επιτροπή???


 Η εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων ακύρωσης της εκλογής Γερόλυμπου για την Ολυμπιακή Επιτροπή!

(Βλέπετε στο τέλος του άρθρου!)

Δικάστηκαν σήμερα Τρίτη, 17-1-2017, τα Ασφαλιστικά Μέτρα για την ακύρωση της εκλογής Γερόλυμπου ως εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην Ολυμπιακή Επιτροπή σε επεισοδιακή δίκη υψηλής έντασης και με πολυπληθές ακροατήριο από εκπροσώπους και των δύο πλευρών και οι αντίδικοι πήραν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 12:00 για να υποβάλουν τις Προτάσεις τους. Περιγραφή της δίκης, ψέματα και λάθη θα δημοσιευθούν το Σάββατο 21-1-2017 μετά την κατάθεση των Προτάσεων, ώστε να μην με ... αντιγράψουν οι δικηγόροι!!!


 ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ 2014 (με κλικ εδώ)

 

Μπόμπα, Μπομπίτσα, ... μικρή κουκλίτσα!!! (με κλικ εδώ!)

 

 Πάπια Πεκίνου για το ... ΚΙΜΕ-MUGA!


 ΕΛΟΚ: μια καταδικασμένη ομοσπονδία και από την διοίκησή της

 και από την Αντιπολίτευση και από την ΓΓΑ, τις οποίες όλες κυβερνά το "Σιωπηλό Βαθύ Παρακράτος των Απατεώνων"!


Ντετέκτιβ Ζώων!

Και τι Ζώων!!!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 ΓΓΑ: Υπάλληλοι, Διευθυντάδες και Πολιτικοί Προϊστάμενοι "έθρεψαν" με επιχορηγήσεις την Απάτη στην ΕΛΟΚ!

 Και ο Γιώργος Βασιλειάδης συνεχίζει την ... παράδοση!

 

 

 Την 4/11/2016 ο εμπνευσμένος μας καρατέκα (!) Πρωθυπουργός (τυχερέ Λαέ!) έκανε ανασχηματισμό της κυβέρνησης και στο υφυπουργείο αθλητισμού, που μας ενδιαφέρει, τοποθέτησε τον δικηγόρο Γιώργο Βασιλειάδη στη θέση του Σταύρου Κοντονή, τον οποίο έστειλε να "νουθετήσει" το Υπουργείο Δικαιοσύνης μετά από την "επιτυχία" του στο υφυπουργείο αθλητισμού, στο οποίο είχε εφαρμόσει το σοφό "πονάει χέρι, κόβει χέρι", "πονάει πόδι, κόβει πόδι" στο ποδόσφαιρο και είχε κάνει μπάχαλο το δικό μας καράτε, ο ανεπίδεκτος οιασδήποτε μάθησης!

Την 5/11/2016 ο νέος υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ανέλαβε τα καθήκοντά του στη ΓΓΑ και έκτοτε ... ύπνος βαθύς!!!

Από την 5/11/2016 έχουν περάσει δυόμιση μήνες και ακόμα δεν έχουμε δει κανένα αποτέλεσμα από τον διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο της ΕΛΟΚ από "συνεργείο" του Ελεγκτικού Συμβουλίου της ΓΓΑ! Από την αρχή του Σεπτεμβρίου, που άρχισε ο υποτιθέμενος έλεγχος, έχουν περάσει πεντέμισι μήνες και μια καραμπινάτα παράνομη Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών και ακόμα οι φωστήρες του Ελεγκτικού Συμβουλίου δεν έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα? Ή μήπως, όπως κάθε παρανομία σε αυτή τη χώρα, έτσι και αυτή έχει γίνει "εμπορεύσιμο προϊόν" και παζαρεύεται η ανταλλαγή με κάτι "πολιτικής ή και οικονομικής αξίας"???

Η ΕΛΟΚ με τον εκμεταλλευτή της Γιώργο Γερόλυμπο και τους συνεργάτες του λειτουργούν ανενόχλητοι πολλαπλασιάζοντας τις συνεχόμενες απάτες τους, ενώ η ΓΓΑ υπό τον Γιώργο Βασιλειάδη και Ιούλιο Συναδινό παρακολουθούν αμέτοχοι, αδιάφοροι, κυνικοί και εγκληματικά "συμμετέχοντες" παρά τις εκατοντάδες των καταγγελιών, αλλά και παρά τον έλεγχο της ΕΛΟΚ από το Ελεγκτικό Συμβούλιο της ΓΓΑ, παραμένοντας πάντα στην κορυφή της πυραμίδας κάθε αθλητικής απάτης του Γερόλυμπου και της ΕΛΟΚ!!!

Ψάξαμε για συστάσεις όσον αφορά στη νέα Υπουργό Πολιτισμού κα. Λυδία Κονιόρδου και τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη και βρήκαμε τα επόμενα αντιπροσωπευτικά:


Για την Υπουργό Πολιτισμού κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το επόμενο βίντεο:

 H νέα υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου διώχνει την ΚΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Το βίντεο αυτό αποτελεί Πολιτική Κριτική!

 

 

 

Έχω δει μαλακίες και μαλακίες αλλά σαν κι αυτή δεν έχω ξαναδεί!


Για τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιλωργο Βασιλειάδη βρήκα ένα αρκετά περιγραφικό του χαρακτήρα του άρθρο (με κλικ εδώ) γραμμένο από "σύντροφο" της αριστεράς στο "site "Βαθύ Κόκκινο"! Το άρθρο αυτό αποτελεί μια πρώτη χονδρική πολιτική κριτική για την πολιτική του πορεία μέχρι σήμερα! Από το ανωτέρω άρθρο κρατάω τρία χαρακτηριστικά σημεία, που μας ενδιαφέρουν για τη διοίκηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

1) "Μόνο που ο Γ. Βασιλειάδης απλώς μετέτρεψε τη γενική γραμματεία διαφάνειας σε κομματικό στρατό του Αλ. Τσίπρα, ενώ ο Δ. Παπαγγελόπουλος μάλλον επιλέχθηκε επειδή διεκδικούσε το ρεκόρ σοβαρών υποθέσεων που όδευαν στο αρχείο. Προτού διατελέσει διοικητής της ΕΥΠ, είχε μείνει στην ιστορία ως ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας που το 2005 ανέλαβε τη δικογραφία των υποκλοπών σε βάρος του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, χωρίς να καταλήξει σε κανένα απολύτως πόρισμα μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, ενώ με ανάλογο τρόπο είχε χειριστεί και άλλες πολιτικές υποθέσεις, όπως αυτή της Mayo για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις προς τη ΝΔ ή την υπόθεση της απαγωγής των Πακιστανών."

2) "Το σημείο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία: ο γενικός γραμματέας επί της διαφθοράς, αντί να συλλέγει τα στοιχεία και μέσω της νόμιμης οδού να τα παραδίδει στη δικαιοσύνη και στους αρμόδιους εισαγγελείς, θέλει πρώτα να δημοσιοποιούνται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είναι αυτή η δουλειά του άραγε; Είναι αυτός ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να καταπολεμηθεί η διαφθορά; Ή μήπως μέσω της αναζήτησης «προθύμων» να τα αναπαράγουν, πιστεύει πως οι πληροφορίες θα φτάσουν στα αυτιά των εμπλεκόμενων, οι οποίοι θα αναζητήσουν συμβιβαστική οδό με την κυβέρνηση με ό,τι αυτό συνεπάγεται; Αυτό βέβαια δεν είναι σύγκρουση με τη διαπλοκή, αλλά νταραβέρι μαζί της…"

3) "Η κυβέρνηση Τσίπρα θέλει να συνδυάσει τη συμμόρφωση με τα μνημόνια με τη διαμόρφωση νέων σχέσεων και ισορροπιών με την εγχώρια «επιχειρηματικότητα». Μόνο που αυτό δεν σημαίνει σύγκρουση με τη διαπλοκή και τη διαφθορά, αλλά συναλλαγή μαζί της."

 

 Μετά και από αυτά παραμένω πλήρως απογοητευμένος για το μέλλον αυτής της χώρας.


 Ο Πόλεμος του Καράτε στο Facebook!

 Με εγκληματική Διοίκηση και με λαπάδες στην Αντιπολίτευση η ΕΛΟΚ έχει περιέλθει σε ... Κώμα!!!

 Εύχομαι να μην ακολουθήσει ... τελεία και παύλα!!!

 

Καμιά κύρια δραστηριότητα δεν έχουμε από τις εκλογές "των προβάτων" του Σεπτεμβρίου 2016 μέχρι σήμερα ούτε από τη διοίκηση της ΕΛΟΚ ούτε από την Αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ! Όλοι κολυμπάνε σε πελάγη ηλιθιότητας περιμένοντας την Τρίτη 17/1/2017, οπότε θα δικαστεί η Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων της Αντιπολίτευσης για τον αποκλεισμό του Γερόλυμπου από τη θέση του αντιπροσώπου της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ, λες και αυτό είναι το υπέρτατο αγαθό για το καράτε και ο μοναδικός σκοπός του ΚΙΜΕ και του Μπίκα αριστερά!

Και η βλακεία έχει κάποια όρια, αλλά η Αντιπολίτευση τα έχει ξεπεράσει προ πολλού! Άχρηστες δίκες, χαμένος χρόνος, κανένας σκοπός και κανένας σχεδιασμός! Μόνο πληρωμές σε δικηγόρους και στην ουρά να δικαστούν, ενώ ο Γερόλυμπος και η παρέα του εξακολουθούν να τρώνε με δέκα μασέλες από αθλητές και γονείς! Παράδειγμα οι αγώνες Γουάντο-ρύου πιο κάτω! Στο τέλος θα κάνετε αυτό που σας είπα εγώ από την αρχή: Αίτηση για ακύρωση των εκλογών!!!

Ακόμα και στο κατινίστικο Facebook έχει πέσει ... μούγκα! Άσχετα θέματα δέκατης κατηγορίας απασχολούν τις "κατίνες" που ... σκίζουν το σεντόνι για το ποιά το έπλυνε με το καλύτερο απορρυπαντικό! Ας δούμε περιληπτικά την κατάσταση από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα με τα σχετικά σχόλια φυσικά:

 

Πρώτα από όλα παρατηρούμε ότι ο συνδυασμός Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε έπαψε να ενημερώνει τον λογαριασμό του με τελευταία ανάρτηση την από 11/11/2016! Φυσικό, αφού ο Γερόλυμπος ξαναπήρε την ομοσπονδία!!!

Στο Karate News ο αρθρογράφος Σπύρος Δρακόπουλος στοχεύει ακόμα την υποψηφιότητα Γερόλυμπου στην ΕΟΕ, ενώ ταυτόχρονα τον έχει αφήσει να αλωνίζει σε ολόκληρη την ΕΛΟΚ! Όπως πάντα γράφει ως Karate News, απαντάει ως Σπύρος Χρήστου και χειροκροτεί τον εαυτό του με άλλα πέντε ονόματα! Έχει εξελιχθεί σε ... Χουντίνι των Δικαστηρίων, που με το μαγικό ραβδί θα κατεβάσει τον Γερόλυμπο και θα ανεβάσει τον Παπαδόπουλο στην ΕΟΕ!

Ο Γερόλυμπος, πάντα κλέφτης ιδεών και ανώνυμη κότα (ούτε καν λυράτη!) ... μούγκα από τις 22-11-2016 στο κλεμμένο karate.gr του Facebook! Έχει άλλες κωλοπιλάλες τώρα, όπως θα δούμε πιο κάτω με το "Αθήνα 1997"!

 

 

(Αν δεν βρουν τις καταθέσεις σου θα τους πω εγώ τους λογαριασμούς!)

Εμμανουέλα, στα είπα μια φορά για τον άντρα σου! Να μην επαναλαμβάνομαι!

Το ΚΙΜΕ του Αρχηγού Μπίκα ... μούγκα από την 25-11-2016! Και το τελευταίο δεν το έγραψε ο Κώστας Γκουβούσης φυσικά, αλλά ο Σπύρος ... Χουντίνι στο site της Αντιπολίτευσης του Αρχηγού Μπίκα!!! Μα τελείως τίποτα δεν έχει να πει αυτός ο Αρχηγός Γιώργος Μπίκας στους συλλόγους της ΕΛΟΚ? Ή μήπως φοβάται ότι με τον πρώτο ... λόξυγκα θα τον πετάξουν τελείως από το ΔΣ/ΕΛΟΚ? Αλλά και που είναι στο ΔΣ πάλι από την ... Πάρνηθα τους κοιτάζει!

Παρ' όλα αυτά το Όραμα παραμένει Όραμα!

(Με κλειστά τα μάτια όλος ο κόσμος είναι δικός σου!)


Απογοητευτική, δεξιά, η διοργάνωση της επίσκεψης των δασκάλων της JKA! Καμιά δημοσιότητα ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε μετά! Σαν να μην ήρθαν ποτέ! Αφήστε που οι διοργανωτές προσέβαλαν όλους τους παλιούς της JKA!

Ποιά επίσημη κίνηση έκανε η Αντιπολίτευση μετά την επόμενη διαπίστωση? Καμιά!

 


 

Δεξιά, ακόμα μια δικαστική αποτυχία της Αντιπολίτευσης και του Δικολάβου ... Χουντίνι! Ακόμα και για τον αποδεδειγμένο αθλητικό εγκληματία δεν μπόρεσαν να στοιχειοθετήσουν τις κατηγορίες τους στην ΕΦΙΠ, η οποία έβαλε την υπόθεση στο αρχείο λόγω έλλειψης στοιχείων! Τι βλακείες είναι αυτές πάλι???

 Τέλμα στην Αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ! Ούτε ... πεθαμένους δεν μπορούν να νικήσουν!

 Το τελευταίο τραγούδι του Γερόλυμπου στους ... ψηφοφόρους του και την ΕΛΟΚ!

 "Πού είναι ο Μπίκας, πού είναι ο ... Χουντίνι? Πού είναι άραγε όλοι εκείνοι???"

 

 

Οι παρανομίες για τις Σχολές Προπονητών ήδη έχουν ερευνηθεί εξονυχιστικά από το www.karate.gr , αλλά όπως είναι αυτονόητο για μια διετία ο Γερόλυμπος και η παρέα του έχουν "καθαρίσει" για όλους τους δικούς τους, αφού κατά παράβαση του Εσωτερικού Κανονισμού (έστω και ανύπαρκτου!) έβαλαν το ... ξουράφι τον Ιούλιο Συναδινό να δώσει διπλώματα προπονητών και στους δικούς τους με πρώτα νταν και στους δικούς τους χωρίς αθλητική ιδιότητα με καραμπινάτες πλαστογραφίες δικαιολογητικών!

Και η Αντιπολίτευση !!!

Το "Αθήνα '97" είναι ένα ζουμερό θέμα, κινήθηκε από άλλους, παριστάνουν ότι το ανακάλυψε το "Κουτί της Πανδώρας", αλλά ήδη το www.karate.gr το έχει παρουσιάσει εδώ και χρόνια! Για παράδειγμα:

"15/3/2016 - Ξαφνικά μας επαναπρόκυψαν και οι αρπαχτές από το περίφημο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα "Αθήνα '97"! Αλλά κύριοι Δικαστές, σας διέφυγε το Αρχι-καραλαμόγιο, όπως αποδεικνύεται από τα επόμενα!"

 

 

Πιο κάτω θα βρείτε το θέμα του "Αθήνα 1997" εκτεταμένο!

Άλλο θέμα:

Καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος για τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό αποτελεί η οργάνωση αγώνων Γουάντο-ρύου από την ΕΛΟΚ σε δημόσιο στάδιο!

Η Καραμπινάτη αυτή Αρπαχτή λαμβάνει χώρα μετά τον έλεγχο της ΕΛΟΚ από το Ελεγκτικό Συμβούλιο της ΓΓΑ!

 

Αυτό είναι ένα πολύ καλό θέμα καραμπινάτης απάτης, διαπλοκής και εγκληματικής αδιαφορίας:

 

1-Η διοργάνωση της Καραμπινάτης Αρπαχτής "Διασυλλογικό Συλλόγων Γουάντο-ρύου" από την ΕΛΟΚ είναι παράνομη, διότι παραβιάζεται το καταστατικό της και ο αθλητικός νόμος!

2-Ο Γερόλυμπος, η ΕΛΟΚ και ο πρόεδρός της Χρήστος Μπουλούμπασης έχουν απόλυτη γνώση αυτής της παρανομίας και όμως την διαπράττουν!

3-Οι αγώνες γίνονται "στα πνιχτά", χωρίς να περιλαμβάνονται στο καλενδάρι της ΕΛΟΚ και αυτό αποτελεί ομολογία της απόλυτης γνώσης της παρανομίας!

4-Οι αγώνες είναι, λοιπόν, ιδιωτικοί και γίνονται σε δημόσιο στάδιο με κάλυψη της απάτης από την ΕΛΟΚ!

5-Η Περιφέρεια έδωσε άδεια να γίνουν αυτοί οι αγώνες, φυσικά μετά από έγγραφο της ΕΛΟΚ με υπογραφή Χρήστου Μπουλούμπαση και Εμμανουέλας Ποντίδα-Γερόλύμπου.

6-Στην Περιφέρεια εργάζεται η κόρη του Μπουλούμπαση Βιβιάνα Μπουλούμπαση και οι εγκρίσεις αυτές περνάνε από το τμήμα της ή από γειτονικό τμήμα? Ερώτημα!

7-Όταν τα δημόσια στάδια δίνονται σε ιδιώτες, τους πληρώνουν οι έλληνες πολίτες τα έξοδα και αυτοί καρπούνται τα έσοδα και μάλιστα μιας καραμπινάτης απάτης, τότε τι ... σκατά κάνουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η Υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και η Περιφερειάρχις Ρένα Δούρου??? Καλά ο Συναδινός κοιμάται με τα τσαρούχια!!!

 


 Το Αμαρτωλό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου "Αθήνα 1997"!

 Ο Γερόλυμπος είχε αρχίσει να ... αμαρτάνει για το ... παιδί του ... πριν αυτό γεννηθεί!!!

 

Μια υπόθεση που σερνότανε χρόνια έμελλε να ωριμάσει τις τελευταίες ημέρες!

Στα επόμενα άρθρα εφημερίδων και διαδικτύου θα βρείτε τις λεπτομέρειες!

Άρθρο πρώτο από το patranews.gr: Ο Κοντονής βγάζει λάδι τους… κλέφτες των Ολυμπιακών Αγώνων!

Άρθρο δεύτερο από το ίδιο site: Νικολόπουλος: Το Ελεγκτικό Συνέδριο έστειλε με εξώδικα στις ΔΟΥ την καταλογιστική πράξη & ζητά 20εκ.€ από Λιάνη–Φούρα–Σγουρό κ.α. 37 πρόσωπα! Η Κυβέρνηση θα τους τα χαρίσει;

Άρθρο τρίτο από το ίδιο site: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ιδού τα 12,5 εκατ. που κλήθηκαν να πληρώσουν Σαβράμης-Φούρας και άλλοι 33!

Τελικό συμπέρασμα: Οι διοργανωτές του "Αθήνα 1997" οφείλουν να επιστρέψουν τα λεφτά που φάγανε!

Μεταξύ αυτών και ο φίλος μας Γιώργος Γερόλυμπος!

Και ιδού κατωτέρω τα χρωστούμενα, όπου η έκφραση "καταλογίζονται εις ολόκληρον" για να μην δημιουργούνται παρερμηνείες, διευκρινίζεται ως εξής:

 

Τα χρήματα που διατάσσει το Ελεγκτικό Συνέδριο να επιστραφούν είναι 12.483.711,61 ευρώ. Από αυτά τα χρήματα ο Ευάγγελος Σαβράμης πρέπει να πληρώσει το ποσό που του επιδικάστηκε (10.553.536,15). Το υπόλοιπο 1.930.175,46 που έχει καταλογιστεί στους υπαίτιους, το κράτος θα τα πάρει από οποιονδήποτε από τους υπόλοιπους. Δηλαδή αν, για παράδειγμα, βρουν σε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό κάποιου των υπολοίπων το συγκεκριμένο ποσό, θα το πάρουν και από κει και πέρα ο δικαιούχος του συγκεκριμένου λογαριασμού έχει το δικαίωμα να στραφεί εναντίον των υπολοίπων του καταλογισμού για να μην «πληρώσει τη νύφη» μόνος του. Δηλαδή αρχίζει πόλεμος δικαστηρίων: 40 άγρια σκυλιά στο ίδιο κλουβί!!!

Οι τυχεροί της υπόθεσης είναι αυτοί που δεν έχουν καταθέσεις, γιατί πολύ απλά δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν τίποτα.

 

Το www.karate.gr έχει στη διάθεσή του ολόκληρη την από 123 σελίδες έκθεση του Β΄ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου!

 

Και δίνουμε στα επόμενα τις σελίδες 1 - 121 - 122 - 123 από το Πόρισμα καταλογισμού του Ελεγκτικού Συνεδρίου με σημειωμένα τα γνωστά μας ονόματα, που έπαιξαν θετικό ή αρνητικό ρόλο στην ανάπτυξη του καράτε και άλλων μαχητικών αθλημάτων την τελευταία εικοσαετία:

 

Με τα ανωτέρω δεδομένα, ο Γιώργος Γερόλυμπος αποκτά ακόμα μια ρετσινιά (τίτλο τιμής για τον ίδιο!), που τον καθιστά τελείως ακατάλληλο για μέλος του "Συμβόλου της Ηθικής" στον Αθλητισμό, όπως φτιασιδώνεται ότι δήθεν είναι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μας!!!

Άσε που τα λεφτά του, όσα προλάβει να βγάλει από την τράπεζα, ούτε στο στρώμα δεν θα μπορεί να τα βάλει!!!

Ας μην ξεχνάμε ότι σήμερα πλέον οι τραπεζικοί λογαριασμοί ψάχνονται μέχρι εικοσαετίας!

Μεγάλε, την έχεις πλήρως βαμμένη! Τα μέσα θα στα βρούνε, αλλά και όσα έχεις βγάλει έξω και αυτά θα στα βρούνε!!!

Και αυτό είναι μόνο το "Αθήνα '97"! Μην ξεχνάς ότι έρχεται και το "Αθήνα 2004", αλλά και τα δικά σου της δεξιάς φωτό!

Φιλική συμβουλή: πήγαινε στο ... Άγιο Όρος και προσευχήσου στον ... Άγιο Λαμόγιο να σε προστατεύσει!

 


 17/1/2017 - Η εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων ακύρωσης της εκλογής Γερόλυμπου για την Ολυμπιακή Επιτροπή!

 

Τρίτη, 17-1-2017 στα Δικαστήρια της τέως Σχολής Ευελπίδων δικάστηκε η Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων συλλόγων της αντιπολίτευσης ΚΙΜΕ κατά της εκλογής του Γιώργου Γερόλυμπου ως εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή!

Έφθασε η ώρα της δίκης και οι δικηγόροι του Γερόλυμπου Γιάννης Μουρνιανάκης (αριστερά) και Δημήτρης Μπαλασόπουλος (δεξιά) ζήτησαν να κρατηθεί λίγο η υπόθεση μέχρι να έρθει και ο τρίτος δικηγόρος του Γερόλυμπου! 

 

Για πρώτη φορά γινόταν μια δίκη που αφορούσε απευθείας στο πρόσωπο του Γιώργου Γερόλυμπου! Μέχρι τώρα κάθε δικαστήριο γινόταν με αντικείμενο συμπεριφορές άλλων ατόμων ή συλλόγων, αλλά η παρούσα δίκη είχε ως αντικείμενο για πρώτη φορά το πρόσωπο του Γερόλυμπου και την θέση που επιδίωκε να πάρει στην Ολυμπιακή Επιτροπή!

Επιτέλους, στον "ακουμπήσαμε" τον ... Κριό εκπόρθησης του Φρουρίου σου και μην ανησυχείς σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να σπάμε τις πόρτες και τα παράθυρα στην αρχή και τους τοίχους στη συνέχεια!!!

 

Από την αντίπαλη πλευρά είχαν αντιπαραταχθεί οι δύο δικηγόροι του ΚΙΜΕ, ο δικηγόρος Γιάννης Καραμηνάς (αριστερά) του συλλόγου του Μπίκα, που ήταν και ο αιτών σύλλογος, η δικηγόρος 6-7 παρεμβαινόντων συλλόγων υπέρ του αιτούντος συλλόγου και ο μάρτυρας Σπύρος Δρακόπουλος (δεξιά).

Είχαμε και ... φιλοθεάμον κοινό περί τα 7-8 άτομα από κάθε πλευρά. Και έναν δημοσιογράφο: εμένα!!!

Είναι φανερό ότι οι δικηγόροι δεν είχαν καμιά ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη και ο Σπύρος Δρακόπουλος επίσης!

Αυτός που είχε ανάγκη από ψυχολογική ενίσχυση, όπως πάντα, ήταν ... η Κότα η Λυράτη!!! Με ένα υπερσίγουρο ύφος να σκεπάζει το τρεμάμενο φιλοκάρδι του ο Γερόλυμπος, με λαμέ κουστούμι και επίσης λαμέ ... σώβρακο, είχε προετοιμάσει τα πάντα: το νομικό σύμβουλο της ΕΛΟΚ Γιάννη Μουρνιανάκη υπέρ της ΕΛΟΚ, τον αναμενόμενο Θανάση Κανελλόπουλο (βαρύ χαρτί, δικηγόρο με εμπειρία περί τα αθλητικά και όπως υπερηφανεύτηκε επί 12 χρόνια μέλος της ΕΟΕ, αν αυτό αποτελεί τίτλο τιμής!) υπέρ του Γερόλυμπου ως άτομο και τέλος τον πρώην νομικό σύμβουλο της ΕΛΟΚ Δημήτρη Μπαλασόπουλο ξεπεσμένο στο ρόλο του μάρτυρα αυτή τη φορά! 

Τελικά ήρθε στην ώρα του και ο αναμενόμενος Θανάσης Κανελλόπουλος (το βαρύ χαρτί αριστερά!) και η δίκη άρχισε με την εξέταση του μάρτυρα Σπύρου Δρακόπουλου!

Ο Σπύρος Δρακόπουλος βρισκόταν σε ένταση, όπως πάντα, προκάλεσε γενικότερη ένταση στην ατμόσφαιρα και απέδωσε το 50% της απόδοσής του σε προηγούμενες δίκες! Σε ερωτήσεις του Κανελλόπουλου τόνισε επανειλημμένα ότι:

1) η εκλογή του Γερόλυμπου στη θέση του εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ παραβίαζε σαφέστατα άρθρο του καταστατικού της και γι' αυτό έπρεπε να ακυρωθεί,

2) η ΕΛΟΚ με το καράτε σε προ-ολυμπιακή περίοδο δεν μπορούσε να έχει ως εκπρόσωπό της στην ΕΟΕ ένα άτομο που είχε κηρυχτεί "Persona non Grata" από την Παγκόσμια και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του Καράτε,

3) ο Γερόλυμπος ως αναξιόπιστος στην διαχείριση οικονομικών λόγω της κακής διαχείρισης (μαζί με άλλους) του "Αθήνα 1997", για το οποίο του έχουν καταλογιστεί τεράστια ποσά, δεν μπορούσε να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στην ΕΟΕ, ώστε να του εμπιστευθούν επιχορηγήσεις για την ΕΛΟΚ εν όψει της Ολυμπιάδας του 2020 με συνέπεια να είναι επιζήμια η εκλογή του για την ΕΛΟΚ και το άθλημα του καράτε!

4) Η πλευρά των αιτούντων την ακύρωση της εκλογής του Γερόλυμπου συλλόγων αποδέχονται ακόμα και την αντιπροσώπευση της ΕΛΟΚ από τον Μπουλούμπαση, αν αυτό θα ήταν αποδεκτό και από την ΕΛΟΚ και τον Γερόλυμπο!

5) και άλλα!

Ο έντονος και αψύς τρόπος ομιλίας του Δρακόπουλου παρέσυρε και τους δικηγόρους σε ένταση και έντονη αντιπαράθεση, που έδινε την εντύπωση σύγκρουσης, και η κα Πρόεδρος έφτασε στο σημείο να τους πει "Ε, όχι και να τσακωθείτε τώρα!" Με αυτό τον τρόπο και ενώ στην αρχή της δίκης όλοι είχαν συμφωνήσει ότι το θέμα της ήταν κυρίως νομικό, στο τέλος έπεισαν την κα Πρόεδρο ότι το θέμα ήταν προσωπικό μεταξύ Γερόλυμπου και Δρακόπουλου, πράγμα που ζημίωσε την πλευρά του Μπίκα!

Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι και οι δικηγόροι Κανελλόπουλος και Καραμηνάς παρασύρθηκαν από την ένταση του Δρακόπουλου και ανέβασαν και αυτοί τους τόνους σε θεατρικό επίπεδο χωρίς κανένα λόγο (όταν η δικηγορία ανέβει σε επίπεδα ... θεατρικής τέχνης, τότε μπορείς να χρεώσεις τους πελάτες κάτι ... παραπάνω!), ενώ ο Μουρνιανάκης ήταν ατάραχος και ψύχρας ως συνήθως! Και ναι μεν ο Καραμηνάς χρησιμοποιούσε συγκεκριμένα και βάσιμα επιχειρήματα, αλλά ο Κανελλόπουλος (το βαρύ χαρτί!) πήγαινε να μας τρελάνει με τους ισχυρισμούς του ότι ... "πετάει ο γάιδαρος" και με επιχειρήματα σαν τα επόμενα:

1) το καταστατικό της ΕΛΟΚ δεν παίζει κανένα ρόλο ό,τι και να γράφει, αλλά επικρατεί αυτό που λέει ο νόμος, (στην πραγματικότητα ο νόμος λέει ότι "τηρούνται τα καταστατικά"!)

2) καθώς και ότι η ΕΟΕ δέχεται όποιον αυτή θέλει ως αντιπρόσωπο ομοσπονδίας, ενώ η ΕΟΕ δεν έχει καμιά ανάμιξη στις αποφάσεις των ομοσπονδιών,

3) όποιος και να μπει στην ΕΟΕ από το καράτε, η ΕΛΟΚ θα πάρει την ίδια ενίσχυση από την ΕΟΕ. Τότε να μην στείλει η ΕΛΟΚ κανένα!

4) όποιος μπει τώρα θα μείνει μέσα στην ΕΟΕ ακλόνητος για τέσσερα χρόνια! Αφού αν μπει ο Γερόλυμπος και τον εξοστρακίσουν τα ποινικά που έρχονται, τότε πάλι θα μείνει το καράτε χωρίς Γερόλυμπο!

5) οι αιτούντες σύλλογοι την ακύρωση της εκλογής Γερόλυμπου επιδιώκουν την ΜΗ αντιπροσώπευση της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ και άρα την καταστροφή της! (Τι κοτσάνα είναι αυτή? Είναι δυνατόν να πιστέψει κάτι τέτοιο ένας Δικαστής?)

6) αυτό που μας κούφανε περισσότερο: ότι όποιος αγαπάει τον αθλητισμό μπορεί να προσφέρει από οποιαδήποτε θέση σε οποιοδήποτε άθλημα! Αυτό το τελευταίο τους έχει γίνει συνήθεια εκεί μέσα στην ΕΟΕ: Μια σιωπηρή συμφωνία μεταξύ λαμόγιων που απομυζούν τον αθλητισμό: να αποδέχονται όποιον νάναι από όπου και νάναι και να μπαίνουν οι ίδιοι από οποιοδήποτε άθλημα μπορούν να ελέγξουν πολιτικά ή οικονομικά! 

Όπως ο Γερόλυμπος, ο οποίος βρέθηκε στην ΕΟΕ πότε ως αντιπρόσωπος του χόκεϋ, πότε του σόφτμπολ, πότε του μπειζμπολ, πότε του κέρλινγκ, πότε του τριάθλου και τώρα του καράτε (ονειρεύεται)! Όπως ο Μίνως Κυριακού, που βρέθηκε στη θέση του προέδρου της ΕΟΕ από το χόκεϋ του Χατζημιχάλη και ο Χατζημιχάλης βρέθηκε νομικός σύμβουλος του ΑΝΤ1! Όπως ο Σπύρος Καπράλος από πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών βρέθηκε αντιπρόσωπος του Μπάντμιντον και στη συνέχεια Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής! Όπως ο Ισίδωρος Κούβελος, ενώ ήταν μέλος της ΕΟΕ από την Ιππασία, στις επερχόμενες εκλογές του Φεβρουαρίου 2017 μας έρχεται ως εκπρόσωπος της Πυγμαχίας! Καραμπινάτη Αθλητική Διαφθορά!!!

Κατά τη φιλοσοφία Κανελλόπουλου, που είναι και ο ίδιος 8 ή 12 χρόνια μέλος της ΕΟΕ, μπορεί ο καθένας άσχετος με το άθλημα, που αντιπροσωπεύει, να αρπάζει μια υποψηφιότητα για την ΕΟΕ με πολιτικά ή οικονομικά μέσα από οποιοδήποτε άθλημα, με το οποίο ποτέ δεν ασχολήθηκε, και να παριστάνει τον "Ολυμπιακό Αθλητοπατέρα"! Με αυτό τον τρόπο όλοι είναι "πολιτικά ή οικονομικά φυτευτοί" στην ΕΟΕ και ποτέ τους δεν αθλήθηκαν στα αθλήματα που αντιπροσωπεύουν, ώστε πραγματικά να τα "αγαπήσουν" και να θέλουν να προσφέρουν σε αυτά, ενώ ταυτόχρονα η υπέρτατη Αρχή του Ελληνικού Αθλητισμού ισχυρίζεται ότι "ΔΕΝ επηρεάζεται από θρησκευτικές, φυλετικές και πολιτικές διακρίσεις και επεμβάσεις"! Δεν ντρέπεσαι και εσύ και όλοι σας λιγάκι λέω εγώ!!! Δεν είναι αθλητισμός αυτό! Προφανώς είναι μπίζνα!!! Γενικά ο Κανελλόπουλος, στον οποίο έχει επενδύσει πολλά ο Γερόλυμπος, προσπάθησε να πείσει το δικαστήριο για τα πιο απίθανα πράγματα, αλλά φάνταζε πολύ αδύναμος σε αυτό!

Σαν αποτέλεσμα για μένα η μαρτυρία του Δρακόπουλου ήταν πολύ αδύνατη. Είπε μεν το "Persona non Grata", αλλά δεν είπε γιατί του κόλλησε του Γερόλυμπου αυτή τη ρετσινιά η Παγκόσμια και τι σημαίνει αυτό για την Παγκόσμια! Έπρεπε να πει, που ΔΕΝ το είπε, ότι μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Παγκόσμιας για την ένταξη του καράτε στα Ολυμπιακά Αθλήματα το 2013 ο Γερόλυμπος στράφηκε κατά του προέδρου της Εσπίνος και όλων των άλλων του ΔΣ της Παγκόσμιας με ανώνυμα συκοφαντικά δημοσιεύματά του στο διαδίκτυο μεταφρασμένα σε πολλές γλώσσες, τα οποία και έστελνε σε όλες τις εθνικές ομοσπονδίες, και ότι, μετά από δύο εξάμηνες τιμωρίες του αποβολής από το ΔΣ της Παγκόσμιας, με τον χαρακτηρισμό ως "Persona non Grata" τον έχουν τελικά αποβάλει δια παντός από όργανο της Παγκόσμιας της Ευρωπαϊκής και της Βαλκανικής, αλλά και από κάθε διεθνή ή εθνική διοργάνωση του αθλήματος του καράτε! Και έπρεπε ο Δρακόπουλος να καταλήξει με το ερώτημα: "Πώς είναι δυνατόν ο άνθρωπος, στον οποίο δεν επιτρέπεται να μπει στους αγωνιστικούς χώρους του αθλήματος του καράτε, να αντιπροσωπεύει μια εθνική ομοσπονδία στην Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας της???

Είπε ο Δρακόπουλος ότι τον Γερόλυμπο τον κυνηγάει η Βαλκανική Ομοσπονδία, αλλά δεν τόνισε ότι ήταν για 15 χρόνια Πρόεδρός της, ότι είχε υπεξαιρέσει το Ταμείο της και ότι οι Βαλκανικές χώρες για να απαλλαγούν από αυτόν παραιτήθηκαν από την ήδη υπάρχουσα Βαλκανική Ομοσπονδία και έφτιαξαν άλλη στην οποία η Ελλάδα δεν είναι μέλος εξ αιτίας του Γερόλυμπου! Πώς ο υπαίτιος για την μη συμμετοχή της Ελλάδας, της ΕΛΟΚ και των αθλητών της στην Βαλκανική Ομοσπονδία έχει το θράσος να θέλει να αντιπροσωπεύει την ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ???

Ανέφερε ο Δρακόπουλος ότι μεταξύ άλλων έχουν καταλογιστεί και στον Γερόλυμπο μεγάλα ποσά από ύποπτη κακοδιαχείριση του "Αθήνα 1997", αλλά αυτό είναι αόριστο! Δεν είπε όμως το συγκεκριμένο ότι στην Ομοσπονδία του Τριάθλου, όπου ήταν ο μόνος υπεύθυνος, έπαιρνε επιχορηγήσεις από τη ΓΓΑ και την ΕΟΕ και όταν του ζητήθηκε λογαριασμός σε πρόσφατο έλεγχο από την ΓΓΑ αρνήθηκε να δώσει στοιχεία!!! 

ΔΕΝ είπε ο Δρακόπουλος ότι ο Γερόλυμπος άρμεγε συστηματικά, ταυτόχρονα και επί χρόνια τις ομοσπονδίες κέρλινγκ, τριάθλου και καράτε!!!

 

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε και συνεχίζεται!

Με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας!

Στη συνέχεια, μετά τον Δρακόπουλο ήρθε ο μάρτυρας του Γερόλυμπου κύριος Δημήτρης Μπαλασόπουλος!

Η "μετάλλαξη" του Μπαλασόπουλου από νομικού συμβούλου της ΕΛΟΚ και προσωπικού δικηγόρου του Γερόλυμπου σε μάρτυρα του Γερόλυμπου αποδεικνύει ότι: 1) ο Γερόλυμπος είναι ... χεσμένος, και 2) ότι και ο Μπαλασόπουλος είναι ... χεσμένος!!! Αλλά και 3) και ο Μπουλούμπασης είναι ... χεσμένος!!!  Αυτά αποδεικνύει η εσπευσμένη εκλογή του Μπαλασόπουλου σε θέση μέλους στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και η εμφάνισή του στο δικαστήριο με το προσωπείο ... Μαρίας Μαγδαληνής!

Εδώ, αν παρατηρήσουμε ότι τους δύο δικηγόρους του αιτούντος συλλόγου και των παρεμβαινόντων τους έφερε ο Δικολάβος Δρακόπουλος και τους πληρώνουν οι σύλλογοι του ΚΙΜΕ σε μια δίκη χωρίς κανένα νόημα κατ' εμένα, θα πρέπει να παρατηρήσουμε ταυτόχρονα ότι τους τρεις δικηγόρους του Γερόλυμπου τους πληρώνετε όλοι εσείς οι ηλίθιοι που τον υποστηρίζετε, αφού εσείς πείθετε τους γονείς των αθλητών σας να πληρώνουν την ΕΛΟΚ από όπου αρμέγει ο Γερόλυμπος το κάθε έξοδό του!!!

Και μη μου πείτε ότι ο Μπαλασόπουλος ήταν αυτό που λέμε "αυθόρμητος υπέρ της αλήθειας μάρτυρας"! Όποιος το πιστεύει αυτό είναι μεγάλος κόπανος! Ο Μπαλασόπουλος είναι επαγγελματίας δικηγόρος, του οποίου ο χρόνος αμείβεται με δικηγορική αμοιβή είτε παριστάνει το δικηγόρο είτε παριστάνει το μάρτυρας είτε παριστάνει τον αχθοφόρο! Συνεπώς, ο Γερόλυμπος, δηλαδή όλοι εσείς οι ηλίθιοι που τον υποστηρίζετε, πλήρωσε τρεις δικηγόρους σε αυτή τη δίκη και μάλιστα για να την ... χάσει κατά τις δικές μου προβλέψεις! Για να μην πω ... τέσσερεις, διότι ό,τι πληρώνει στους δικηγόρους άλλα τόσα ... παίρνει και ίδιος από το ταμείο της ΕΛΟΚ με τις ευλογίες της μαλακισμένης της ΓΓΑ, η οποία τα είδε όλα στους ελέγχους που έκανε και δεν τα σταματάει!!!

Αν στην Ευελπίδων περπατούσε ο Ακέφαλος Καβαλάρης και έπαιρνε τα κεφάλια όσων λένε ψέματα, οι υποθέσεις θα μειώνονταν στο 10%, αλλά δικηγόροι και δικαστές θα έμεναν άνεργοι! Συμπέρασμα: το ψέμα καταπολεμά την ανεργία!

Καλά μιλάμε ο Μπαλασόπουλος είναι ο τέλειος μάρτυρας! Όπως ο Αίολος είχε το ασκί με τους ανέμους, έτσι και ο Μπαλασόπουλος έχει το ασκί με τα ψέματα! Το άνοιξε και φλομώσαμε! Με ατάραχο και μειλίχιο ύφος περιέγραφε όλα τα "πραγματικά περιστατικά" με τόση πειστικότητα, που και ο ίδιος κόμπλαρε από το ότι ... και ο ίδιος πίστεψε αυτά που έλεγε!!! Τόση εντύπωση του έκανε που πίστεψε τον εαυτό του, ώστε σε μια στιγμή μετά από μια κοτσάνα του κόπηκε η μιλιά, είπε μέσα του "Μα τι λέω, ο ... Θεός!", κοίταξε την Πρόεδρο, τον κοίταξε και εκείνη, η οποία και τον κατάλαβε ότι την παραμύθιαζε, ενώ εμένα μου ξέφυγε ένα αυθόρμητο γέλιο, που ακούστηκε στην αίθουσα και ντράπηκα, γιατί μας έκανε παρατήρηση η κα Πρόεδρος και είχε απόλυτο δίκιο!

Μερικά από τα μαργαριτάρια του Μπαλασόπουλου ήταν το:

1) "ήμουν νομικός σύμβουλος της ΕΛΟΚ από το 2000 έως το 2009 και τώρα τυχαία εκλέχθηκα στο ΔΣ."! Η αλήθεια είναι ότι νομικός σύμβουλος της ΕΛΟΚ ήταν μέχρι και το 2015 εμφανής και το 2016 ... αφανής, ενώ ΝΑΙ είδε φως στο PRESIDENT και μπήκε στις εκλογές και εκλέχθηκε κιόλας!

2) Άλλο ήταν το: "Δεν έχει σημασία τι γράφει το καταστατικό, γιατί το άρθρο που λέει ότι ο εκπρόσωπος στην ΕΟΕ πρέπει να είναι μέλος του ΔΣ είναι ανενεργό!"

3) Ή το άλλο "Ο Γερόλυμπος έχει προσφέρει πολλά στην ομοσπονδία!" Ξέχασε να πει "... και σε εμένα"!

4) Ή το άλλο: "οι εκλογές για ΔΣ και αντιπροσώπους στην ΕΟΕ έγιναν ταυτόχρονα και άρα δεν μπορούσε να προηγηθεί η εκλογή στο ΔΣ και να ακολουθήσει η εκλογή για την ΕΟΕ"!

5) Και άλλα τέτοια!

ΔΕΝ μας είπε, όμως, ότι μέχρι πριν από οκτώ μήνες ήταν συνήγορος της ΕΛΟΚ σε δικαστήρια κατά των συλλόγων και παράνομα πήρε μέρος στις εκλογές! ΔΕΝ μας είπε ότι ταυτόχρονα με την ΕΛΟΚ παρίστατο και σε δίκες του Γερόλυμπου ως συνήγορός του! ΔΕΝ μας είπε ότι είχαν στήσει με τον Γερόλυμπο την μαϊμού Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ στο γραφείο του για να καταδικάζει τους αντιφρονούντες συλλόγους και άτομα!!! Και άλλα πολλά ΔΕΝ μας είπε ο κύριος Μπαλασόπουλος! Ευτυχώς, όμως, που κατά τη γνώμη μου η κα Πρόεδρος τον κατάλαβε απόλυτα τι ρόλο παίζει!

Όλα αυτά, όμως, είχε υποχρέωση να τα εντοπίσει και να τα υποδείξει στο Δικαστήριο ο Σπύρος Δρακόπουλος και οι δικηγόροι του, πράγμα που δεν έκαναν, διότι αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία για την αναξιοπιστία του μάρτυρα Μπαλασόπουλου!

Αισίως φθάσαμε στο τέλος της Πρώτης Δίκης του Γερόλυμπου, η οποία στην ουσία είχε μηδενικό αντικείμενο, με όλους τους παράγοντες της δίκης να καταπίνουν αβίαστα από μια γκαμήλα ο καθένας και να συζητάνε εκτεταμένα για ένα κουνούπι που πέταγε στον αέρα!!! Αν η κα Πρόεδρος δει ΑΥΤΟ που όλοι συστηματικά και συνωμοσιακά "έπνιξαν" και δεν ανέφεραν καθόλου και αν έχει την απαιτούμενη τόλμη για μια ριζοσπαστική απόφαση, τότε θα πρέπει να ακυρώσει τις εκλογές της ΕΛΟΚ! Αναφέρομαι στο διάτρητο Πρακτικό-Σουρωτήρι των εκλογών για τα μπάζα, από το οποίο προκύπτουν οι εκλογές των υποψηφίων για την ΕΟΕ και στο οποίο μοιραία θα πρέπει να βασιστεί η κα Πρόεδρος, αφού είναι το πλέον βασικό στοιχείο της δίκης! Αυτό το βασικό στοιχείο θα πρέπει να ακυρωθεί ως καραμπινάτα παράνομο σκουπιδόχαρτο!!! Και φτου κι απ' την αρχή!


 Ο Πόλεμος στο Facebook!

Το Λαμόγιο, που έκλεψε το δικό μου karate.gr, έγραψε το επόμενο κείμενο, το οποίο δεν περιέχει τίποτα απολύτως παρά μόνο τα προσφιλή του βρισιές και απειλές και πάντα ανώνυμα!

Στο ίδιο Λαμόγιο, που αναφέρεται στον "επαγγελματία συκοφάντη", του θυμίζω ότι ο τελευταίος το έχει "ξεσκίσει" επί τρία χρόνια και δεν βγάζει άχνα!


Εμμανουέλα στο ξαναλέω: "Πες σ' αυτόν το μαλάκα τον άντρα σου νa κλείσει αυτό το "karate.gr - Facebook" από το οποίο βρίζει και συκοφαντεί τους πάντες ανώνυμα, διότι όσο το διατηρεί ΑΝΩΝΥΜΑ σε λειτουργία τόσο κάνει κακό στον εαυτό του αποδεικνύοντας σε όλους ότι δεν έχει ... αρχίδια! Διότι αν είχε ... αρχίδια, τότε θα υπέγραφε τα άρθρα του, όπως υπογράφω εγώ τα δικά μου και αναλαμβάνω την ευθύνη τους! Αλλά τι στα λέω εσένα! Εσύ σαν γυναίκα του ... το γνωρίζεις αυτό από πρώτο χέρι!!!"

Στο Karate News ο Σπύρος Δρακόπουλος έγραψε τα επόμενα, στα οποία κάνω τις εξής παρατηρήσεις:

1) Τη συμμετοχή του Γερόλυμπου στην εκλογή εκπροσώπου στην ΕΟΕ είναι υπεύθυνοι ο Μπίκας και ο Δρακόπουλος που δεν την απέκλεισαν την ημέρα των εκλογών!

(Συνέχεια πιο κάτω)

2) Η Δημόσια Δήλωση του Δρακόπουλου και των αιτούντων συλλόγων ότι αρκούνται να πάει ο Μπουλούμπασης στην ΕΟΕ (!!!) τι σας λέει?

3) Μα τέσσερεις μήνες τώρα ο Δικολάβος Δρακόπουλος μας έχει πρήξει τα ... @@@@@ ότι δικαιωματικά μπαίνει ο Παπαδόπουλος στην ΕΟΕ και τώρα μας το γυρίζει σε ... Μπουλούμπαση???

4) Πώς να μην πω ότι μας ... κούφανες με τα ... νομικά σου!

5) Ήταν το κλήμα στραβό, τό 'φαγε κι ο γάϊδαρος!


 

Στο ανωτέρω κείμενο του Δρακόπουλου ως Karate News απαντάει κατωτέρω ο ... Δρακόπουλος ως Σπύρος Χρήστου:

 

 

Με τα ανωτέρω ομολογεί ότι πιστεύει ότι ο Κώστας Παπαδόπουλος ΔΕΝ εκλέγεται στη θέση του ακυρωμένου Γερόλυμπου!!!

Μα καλά, μέχρι τώρα ήσουν ... λιβανιστήρι του Παπαδόπουλου!!!

Έρχεται πάλι ο ... Σοβατζής, αυτό θα ήταν στην προηγούμενη ζωή του ο Γερόλυμπος, να ρίξει λάσπη και απειλές στα παλικάρια, που του αντιστέκονται, μια και έχει συνηθίσει να συναναστρέφεται τις Κότες που εξουσιάζει!!!

Μεγάλε, πρώτον δεν μασάνε και δεύτερον την έκατσες τη βάρκα! Έρχονται δεύτερες εκλογές και μάλιστα με εσένα στα ... κάγκελα!!!

Συγχαρητήρια στους συλλόγους, που πήραν θέση στην ανωτέρω δίκη!!!


 ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ 2014 (Karate News)

 

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 25ης/1/2017 το Karate News δημοσίευσε το επόμενο σχόλιο:

 

 

Όπως είναι γνωστό, οι πάροχοι φιλοξενίας ιστότοπων παρέχουν στους πελάτες τους και προγράμματα στατιστικής παρακολούθησης της επισκεψιμότητας, της αναγνωσιμότητας και άλλων στοιχείων των ιστοσελίδων τους. Με βάση αυτά τα στοιχεία έβλεπα επί μήνες το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ένα συγκεκριμένο άρθρο του www.karate.gr και περίμενα πότε θα σκάσει μύτη η εξέλιξη αυτού του ενδιαφέροντος!

 

 

 

Για παράδειγμα, δεξιά βλέπετε τις διαδικτυακές διευθύνσεις ιστοσελίδων του www.karate.gr και δεξιά τους αριθμούς (παραλείπονται) και στατιστικές γραμμές (ιστόγραμμα) της αναγνωσιμότητάς τους (πόσο πολύ σε χρόνο διαβάζονται).

Κορυφαίο σε αναγνωσιμότητα από τότε που γράφηκε μέχρι σήμερα ήταν πάντα το άρθρο του www.karate.gr με διεύθυνση http://karate.gr/14elok/144150713.htm ....

... η οποία αναγνωσιμότητα (δηλαδή ο χρόνος που μένουν σε αυτό και το διαβάζουν οι αναγνώστες του) δικαιολογείται μεν όταν αυτό είναι επίκαιρο λόγω του ενδιαφέροντος από πολλούς, αλλά μετά τον χρόνο επικαιρότητάς του οφείλεται σε λίγους που το διαβάζουν επίμονα και επί ώρες για ιδιαίτερους λόγους!

Ένας είναι αυτός που επιμένει να διαβάζει αυτό το άρθρο ακόμα και σήμερα κι ας πέρασε ο χρόνος ενδιαφέροντός του:

ο κύριος "Καλώς τονε κι ας άργησε!" Οι ενδιαφερόμενοι του καράτε το είχαν ξεχάσει, μερικών αδικημένων οι δικηγόροι τους μπορεί να το είχαν υποκινήσει, η ΓΓΑ ήθελε να το ξεχάσει, ενώ η ΕΛΟΚ και η αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ επίσης το είχαν ξεχάσει!  Και αυτό είναι το άρθρο:

Το διαβάζετε και πάλι με κλικ εδώ!


 Μπόμπα, Μπομπίτσα, ... μικρή κουκλίτσα!!!

Η Απόφαση του Δικαστηρίου βγήκε την Πέμπτη, 19-1-2017, και την είδηση την έγραψε πρώτο το www.gazzetta.gr!!!

Η ομοσπονδία λέγεται ΕΟΦ(ιλάθλων)Τ και όχι ΕΟΤ!

Συναδινέ ακύρωσε τις εκλογές στην ΕΛΟΚ, βάλε με Πρόεδρο και εκπρόσωπο στην ΕΟΕ και θα ψηφίσω ... ΣΥΡΙΖΑΙΟ για πρόεδρο της ΕΟΕ και στη συνέχεια ... Αθάνατο!!!

Που να μου κοπεί το χέρι!!!!!!!!

 

Στο ΚΙΜΕ αφιερώνω την άνω φωτό!!!

Πρόβατα! Σας τά 'λεγα!!!

Θα είχατε πάρει την προσωρινή διοίκηση!

Τώρα, καλά κρασιά!

Το απλό αλλά συνταρακτικό γεγονός που συνέβη στο Τζούντο:

1) σας το λέω εδώ και μήνες και δεν με ακούτε,

2) αποδεικνύει ότι ο Σπύρος Δρακόπουλος σας έχει πουλήσει και "δουλεύει" για τον Γερόλυμπο,

3) αποδεικνύει ότι το δικαστήριο για την ακύρωση της εκλογής Γερόλυμπου ήταν θέατρο παιγμένο από καραγκιόζηδες,

4) αποδεικνύει ότι ο Αρχηγός Μπίκας είναι Αρχηγός για τα μπάζα,

5) αποδεικνύει ότι όλοι οι υπόλοιποι είσαστε μαλάκες, και

6) δυστυχώς όλοι σας πρέπει να έχετε τη ... λεβεντιά να το παραδεχθείτε!!!

7) Φιλάκια!


Πάπια Πεκίνου για το ... ΚΙΜΕ-MUGA!

 

Βγήκε η απόφαση της Αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων για την ακύρωση της συμμετοχής του Γερόλυμπου ως εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ και ήταν απορριπτική. Συνεπώς, ο Γερόλυμπος πάει ως εκπρόσωπος της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ!

Το αποτέλεσμα αυτό ήταν αναμενόμενο μετά την δυναμική συμμετοχή του Γερόλυμπου με τρεις δικηγόρους, όπως ήδη έχω περιγράψει πιο πάνω, και την κάτω του μετρίου εμφάνιση του ΚΙΜΕ-MUGA με μάρτυρα τον Σπύρο Δρακόπουλο και καμιά στρατηγική!

Κατά την άποψή μου η κα Πρόεδρος έκρινε λανθασμένα τη βαρύτητα του στοιχείου ότι ο Γερόλυμπος θα έπρεπε να είναι οπωσδήποτε πρώτα μέλος του ΔΣ και μετά να μπει υποψήφιος για εκπρόσωπος στην ΕΟΕ, αλλά η απόφαση είναι απόφαση!

Αριστερά η ανάρτηση του Karate News, όπως την έγραψε ο Σπύρος Δρακόπουλος, στην οποία:

1) επαναλαμβάνεται με εμμονή η πρόταση του ΚΙΜΕ-MUGA για τον Μπουλούμπαση στην ΕΟΕ ξεχνώντας τον ... Παπαδόπουλο για τον οποίο μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα για οκτώ μήνες τώρα!

2) "σπέσιαλ αφιέρωση" στις ελπίδες για την κύρια αγωγή μετά 3-4 χρόνια! (μα καλά, τρέλα μας πουλάς!), και

3) ελπιδοφόρα αναφορά στην απόκτηση των Πρακτικών της ΓΣ των εκλογών! Για να δούμε πώς θα αξιοποιηθεί αυτό το νέο στοιχείο από τον Δρακόπουλο και το ΚΙΜΕ-MUGA στην ακύρωση των εκλογών!

Όπως είναι φυσικό την αριστερή ανάρτηση του Σπύρου Δρακόπουλου στο Karate News μεταξύ των άλλων την σχολίασαν επί τόπου και ο Σπύρος Δρακόπουλος ως ... Θεόδωρος Αθανασόπουλος, ως ... Τάσος Πανουσόπουλος και ως ... Σπύρος Χρήστου!

 

Μπα, τι βλέπω? Τώρα μιλάμε για ακύρωση των εκλογών ή διάβασαν λάθος τα μάτια μου???

Μα καλά εσείς δεν λέγατε ότι δεν θέλετε να φανείτε ότι ακυρώνετε τις εκλογές? Πώς τώρα επανέρχεστε σε αυτό που σας έλεγα από τις αρχές του 2016???

Από την αρχή του 2016 σε συζητήσεις μας και σε δημοσιεύσεις μου είχα τονίσει ότι σε κάθε εκλογική αναμέτρηση για ΔΣ/ΕΛΟΚ ο Γερόλυμπος θα εφάρμοζε τέτοια νοθεία στις οποιεσδήποτε εκλογές (πριν και μετά), ώστε δεν θα μπορούσατε να τον αντιμετωπίσετε, ότι μόνο μια προσωρινή διοίκηση θα μπορούσε να οργανώσει νόμιμες εκλογές και ότι με τις καραμπινάτες παρανομίες, που έχει κάνει το ΔΣ/ΕΛΟΚ το δικαστήριο θα σας έδινε μια προσωρινή διοίκηση!

Αλλά αυτό έγινε ακόμα ευκολότερο και άμεσα αναγκαίο μετά τις διάτρητες εκλογές (κυριολεκτικά ... σουρωτήρι!) της 11-9-2017 της ΕΛΟΚ! Αν τις είχατε προσβάλει άμεσα την επόμενη μέρα των εκλογών, τώρα θα είχατε την προσωρινή διοίκηση στα χέρια σας ακριβώς όπως έγινε και στο Τζούντο!!! Αλλά εσείς θέλατε να ακολουθήσετε τον Σπύρο Δρακόπουλο και τις ταρζανιές του δίνοντας στον Γερόλυμπο το χρόνο να καλύψει πολλά από τα λάθη του!

Έτσι το ΚΙΜΕ-MUGA πετάχτηκε στο ... Πεκίνο για Πάπια, χάνοντας τέσσερεις μήνες και είκοσι ημέρες και "δίνοντας" στον Γερόλυμπο σε πρώτη φάση την εκπροσώπηση της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ, και ήρθε πάλι από το ... Πεκίνο "ετοιμοπόλεμο" για να περιγράψει "έγκαιρα και έγκυρα" και τις επόμενες δικαστικές και αθλητικές του ήττες και βλακείες!

Μέσω ... Κίνας, λοιπόν, φτάσατε στο συμπέρασμα: να ακυρώσουμε τις εκλογές!!! Συγχαρητήρια!!!

 

Από την άλλη μεριά, δεξιά ανάρτηση στο facebook/karate.gr του ξεφτίλα Γερόλυμπου, που κλέβει τις ονομασίες των άλλων, ο Γερόλυμπος δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως στην αντικειμενική ενημέρωση παρά μόνο βρισιές και απειλές! Πρόκειται περί ηλιθίου, που έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα!

Τέλος, θα μου πείτε: γιατί ΚΙΜΕ-MUGA?

Μα απλά, διότι από την 25-11-2016 το ΚΙΜΕ-MUGA δεν έχει γράψει τίποτα για τις θέσεις του μένοντας κολλημένο στην ανάρτηση του Σπύρου Δρακόπουλου εντός του ΚΙΜΕ, όπου έγραψε ως ... Κώστας Γκουβούσης τότε, περί της υποψηφιότητας ... Παπαδόπουλου!!! (Δεξιά σημερινή φωτό!) Πού είναι ο ... Αρχηγός??? Τον έφαγε η ... μαρμάγκα???

Τέλος, αν μου πείτε τι κάνει η Γραμματεία θα σας πω το εξής αυτονόητο: οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, αφού κατέστρεψαν τη χώρα,  ετοιμάζονται για ... ηρωική έξοδο (του ... κώλου ηρωική!)! Βρίσκονται στη φάση του "ό,τι αρπάξουμε"! Συνεργάζονται με τον έστω και πρόσκαιρα ισχυρό χωρίς να αφήνουν στοιχεία για να κατηγορηθούν μετά! Αποτέλεσμα: το παιδί του Δρίβα θα είναι στις εθνικές ομάδες, όσο υπάρχουν κωλογλύφτες σαν τον Γερόλυμπο και τον Μπίκα, και ο Συναδινός δεν θα προχωράει καμιά κίνηση κάθαρσης στην ΕΛΟΚ εκτός από τις εισαγγελικές παραγγελίες! Γενική Γραμματεία ... Αρπαχτής και Χαβούζας!!!

Πού είναι ο ... Βάγκνερ, πού είναι ο Χουντίνι, πού έχουν πάει όλοι εκείνοι???


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .