karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 20/3/2017. Τελευταία ενημέρωση 2/4/2017.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 6-8-2020

 έχουμε ακόμα 1224 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα

με ευθύνη και της διοίκησής του, αλλά και της αντιπολίτευσης!!!

 

 Οι Ανίκανοι και Άχρηστοι: Διοίκηση και Αντιπολίτευση της ΕΛΟΚ, Διευθυντικό, Υπαλληλικό και Πολιτικό προσωπικό της ΓΓΑ, Κοντονής, Συναδινός, Βασιλειάδης και παρελθόντες!!!

 

 Οι Παπαριές του Karate News!

 ΕΛΟΚ: μια καταδικασμένη ομοσπονδία και από την διοίκησή της

και από την αντιπολίτευση και από την ΓΓΑ!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


Απόλυτη αδιαφορία από τη ΓΓΑ και την Κυβέρνηση για το τι συμβαίνει στις αθλητικές ομοσπονδίες!

Κοντονής

Συναδινός

Βασιλειάδης

Τσίπρας

Κονιόρδου

Δούρου


 Ακόμα ένα "χιουμοριστικό και αληθινό" βιντεάκι παραγωγής της "DYNAMIC KARATE PRODUCTIONS by Tim Pers":

 30-3-2017 - χSMS - Η σκληρή πραγματικότητα για την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε!

 

 Τυχαίες ομοιότητες προσώπων της ταινίας με πραγματικά πρόσωπα ... δεν αποτελούν σύμπτωση, αλλά για αυτούς μιλάμε!!!


ΕΙΣΑΓΩΓΗ:  Η εμπειρία μου σε δικαστήρια αθλητικά και μη!

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε και συνεχίζεται!

Με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας!

Είμαι ηλ/γος-μηχ/γος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και σήμερα 72 χρόνων, πράγματα που σημαίνουν ότι κόβει το μυαλό μου και ταυτόχρονα έχω και πολυετή εμπειρία από τη ζωή. Έβγαζα από το 1977 μέχρι το 1994 (17 χρόνια) το μηνιαίο αθλητικό περιοδικό ΔΥΝΑΜΙΚΟ και γράφω για τα επόμενα 16 χρόνια στο διαδίκτυο εκτεταμένα και ειδικά άρθρα για το καράτε. Ήμουν και είμαι διοικητικός σε αθλητικές ομοσπονδίες τζούντο, καράτε και σωματικής διάπλασης από το 1976 μέχρι σήμερα. Από το 1977 μέχρι σήμερα βρέθηκα αντίδικος λόγω των δημοσιευμάτων μου ή διεκδίκησης της διοίκησης ομοσπονδιών σε περίπου 5 δίκες (ποινικές)  με παράγοντες της ομοσπονδίας σωματικής διάπλασης, σε περίπου 5 δίκες (ποινικές) με παραμυθάδες των μαχητικών τεχνών, σε περίπου 18 δίκες (αστικές, ποινικές και αθλητικές) με τον Γιώργο Γερόλυμπο και την ΕΛΟΚ  και σε περίπου 35-40 δίκες (αστικές, ποινικές και αθλητικές) με τον Παναγιώτη Δρακόπουλο και τον Γιώργο Τσόγκα στο Παραδοσιακό Καράτε!!! Από όλες αυτές τις δίκες το 95% το κέρδισα!!! Ιδιαίτερα στις δίκες με αντικείμενο τη διοίκηση της ΠΟΠΚ είχα να αντιμετωπίσω δύο ομάδες από έμπειρους δικηγόρους: μία του Παναγιώτη Δρακόπουλου, που είχε δύο δικηγορίνες ορκισμένες να με εξοντώσουν, και μία του Γιώργου Τσόγκα, που είχε την υποστήριξη του γραφείου του συνεργάτη του στο Χόκεϋ δικηγόρου Δημήτρη Χατζημιχάλη. Το αποτέλεσμα ήταν η ΠΟΠΚ να μείνει στα χέρια μου!!!

Με βάση αυτό το "ειδικό" βιογραφικό μπορώ να λέω ότι έχω γίνει "μισός δικηγόρος" και "μισός δικαστής", διότι έχω μάθει πώς σκέπτονται και πως ενεργούν και οι μεν και οι δε! Εκτός του ότι έχω μάθει και τους νόμους και πώς εφαρμόζονται!

 

Στη διεκδίκηση της διοίκησης του καράτε μέχρι σήμερα

Στη διοίκηση του καράτε από το 1995 μέχρι σήμερα είναι γνωστό ότι επικράτησε ο Γερόλυμπος με τις γνωστές σε όλους μεθόδους χωρίς πάντα να φαίνεται απευθείας ο ίδιος. Πρώτα (1995) συνεργάστηκε με όλους τους διεφθαρμένους του καράτε (και αυτοί ήταν πολλοί) δίνοντας τίτλο ή χρήμα ή και τα δύο, φτιάχνοντας έτσι ένα μικρό στρατό! Στη συνέχεια διέφθειρε όσους είχαν το μικρόβιο της διαφθοράς ή είχαν ζηλέψει από τους προηγούμενους (και αυτοί ήταν πολλοί) δίνοντας πάλι τίτλο ή χρήμα ή και τα δύο, μεγαλώνοντας έτσι τον στρατό των οπαδών του μάλλον το ... κοπάδι των γιδοπροβάτων του πάντα χωρίς να φαίνεται απευθείας ο ίδιος!!! Με τη διοίκηση της ΕΛΟΚ στα χέρια του και εργαλείο τα προνόμια στις τεχνικές θέσεις, τα νταν, τα διπλώματα προπονητών καθώς και τη Δικαστική Επιτροπή αντάμειβε, απειλούσε ή και εξόντωνε όλους όσους του αντιστέκονταν υποτάσσοντας με το αντίτιμο των προνομίων και εξοντώνοντας με τιμωρίες ή και διαγραφές! Το μεγάλο όπλο του ήταν πάντα οι Γενικές Συνελεύσεις, οι οποίες ήταν πάντα χειραγωγούμενες, ήταν πάντα με αντιπροσώπους συλλόγων, οι οποίοι ή ήταν γνήσιοι και απόλυτα δικοί του ή ήταν εικονικοί με λευκές βεβαιώσεις από τους υποτελείς συλλόγους και πάλι απόλυτα δικοί του! Με αυτό τον τρόπο εγκρίνονταν όλα όσα αυτός ήθελε στις ΓΣ πάντα χωρίς να φαίνεται απευθείας ο ίδιος!

Φυσικά οι Γενικές Συνελεύσεις των Αρχαιρεσιών ήταν αυτό που λέμε "όλα τα λεφτά"! Σε αυτές τις συνελεύσεις δεν έπρεπε να του κουνηθεί καμία απολύτως κυρία! Πώς θα το κατάφερνε αυτό? Με όλα τα μέσα και άρχιζε ένα χρόνο πριν τις εκάστοτε εκλογές: πρώτα θα εξόντωνε τους "πολιτικούς" αντιπάλους (τα άτομα) με τη Δικαστική Επιτροπή! Στη συνέχεια θα εξόντωνε τους αντίπαλους συλλόγους με την Δικαστική Επιτροπή ή με την στέρηση του δικαιώματος ψήφου! Ακολούθως, θα "αυγάτιζε" τους δικούς του συλλόγους βάζοντας μέσα όλους όσους δεν είχαν δικαίωμα ψήφου (λόγω μη πληρωμής των ετήσιων συνδρομών ή λόγω μη συμπλήρωσης των δέκα αθλητών στο προηγούμενο έτος), αλλά, το κυριότερο, εγγράφοντας νέους συλλόγους, που δεν είχαν τίποτα απολύτως, ούτε καν την απαραίτητη ειδική αθλητική αναγνώριση! Όλες αυτές οι μέθοδοι, που μειώνουν τις ψήφους των αντιπάλων και αυξάνουν τις δικές του είναι γνωστές, δοκιμασμένες και με υπαρκτά αποτελέσματα!

Όλα αυτά τα είχα πει στους "πολιτικούς" αντιπάλους του Γερόλυμπου, Γιώργο Σανιώτη και Γιώργο Μπίκα, ένα χρόνο πριν από τις εκλογές του 2012 και μου είχαν απαντήσει ότι τα ήξεραν, ήταν προετοιμασμένοι για όλα και πήγαιναν για να κερδίσουν θέσεις στο ΔΣ! Το αποτέλεσμα (ή ... παπάρια!) ήταν να τους στερήσει τη συμμετοχή στις εκλογές με ψευδείς κατηγορίες στην μαϊμουδένια Δικαστική Επιτροπή, που τους δίκασε, ενώ ταυτόχρονα "ροκάνισε" με απειλές και εκβιασμούς τις ψήφους των συλλόγων τους και από 18 ή 25 που τους περίμεναν (δεν θυμάμαι τι μου είχαν πει) τους άφησε μόνο οκτώ (?). Λεπτομέρειες στο άρθρο μου: 19/2/2014 - Η πειθαρχική δίωξη και καταδίκη των Γ. Σανιώτη και Γ. Μπίκα απο τη ΔΕ/ΕΛΟΚ και η πανηγυρική τους αθώωση από το ΑΣΕΑΔ, όπου αποδεικνύω καραμπινάτα Μαϊμού και Παράνομη την Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ, την αποτελούμενη από τρεις δικηγόρους κολλητούς του Γερόλυμπου!!!

Από τότε είχα πει σε όλους ότι ο απατεώνας Γερόλυμπος δεν νικιέται όσο οργανώνει ο ίδιος τις εκλογές μέσα από τα γραφεία της ΕΛΟΚ, διότι απλούστατα παραποιεί συστηματικά όλους ανεξαιρέτως τους παράγοντες που επηρεάζουν τις εκλογές. Και όποιος δεν το βλέπει αυτό έχει το χάρισμα του ... ηλιθίου! Ο μόνος τρόπος για "καθαρές" εκλογές είναι να μπει στην ΕΛΟΚ προσωρινή διοίκηση! Το επανέλαβα και το δημοσίευσα αυτό καθ' όλο το 2016! Με τις παρανομίες που είχε διαπράξει ο Γερόλυμπος ένα δικαστήριο θα έδινε εύκολα προσωρινή διοίκηση σε μια μικτή ομάδα και από τις δύο παρατάξεις, πράγμα που ήταν υπεραρκετό. Και πάλι όποιος δεν το βλέπει αυτό έχει το χάρισμα του ... ηλιθίου! Με τις καραμπινάτες παρανομίες, που έγιναν στις εκλογές της ΕΛΟΚ την 11/9/2017 και οι οποίες καταγράφηκαν και στο Πρακτικό της ΓΣ αλλά, κυρίως, και στο Πρακτικό Αρχαιρεσιών, διαθέσιμο σε όλους από την 14/9/2017, ένα δικαστήριο θα έδινε την προσωρινή διοίκηση στην αντιπολίτευση, αφού η προηγούμενη διοίκηση διενήργησε πάνω από 20 παρανομίες στις εκλογές!

Αντί αυτό το προφανές να εισακουστεί, αντίθετα η εξέλιξη ήταν να απομονωθώ από κάποιον ή κάποιους επιτήδειους και συγκεκριμένους στην αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ!!! Θα δούμε ποιόν ή ποιούς! Και για τρίτη φορά όποιος δεν το βλέπει αυτό έχει το χάρισμα του ... ηλιθίου!

 

Η συζήτηση της Κυριακής 16-10-2016

Την Κυριακή 16-10-2016 προσκλήθηκα εκτάκτως σε συζήτηση για την κρίση στην ΕΛΟΚ. Ήταν μετά τις καραμπινάτα παράνομες εκλογές της ΕΛΟΚ την 11-9-2016 και την οικτρή ήττα του ΚΙΜΕ, που έβαλε μόνο τον Μπίκα στο ΔΣ, ενώ ο ίδιος παζάρευε για ... πέντε θέσεις στο ΔΣ! (Άιντε να δούμε πόσες μαλακίες θα μας πει ακόμα!) Η συζήτηση θα γινόταν σε καφετέρια κοντά στο σπίτι μου, πράγμα που με εξέπληξε, και συμμετείχαν έξι άτομα: ο Σπύρος Δρακόπουλος, ο Μάχος Κυρλόγου, εγώ και άλλοι τρεις.

Μιλήσαμε λίγο για το αποτέλεσμα των εκλογών και για τα ασφαλιστικά μέτρα της αντιπολίτευσης με αντικείμενο την παράνομη συμμετοχή και εκλογή του Γερόλυμπου ως εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ. Πίστευαν ότι θα τα κερδίσουν και θα έβαζαν τον Κώστα Παπαδόπουλο στην ΕΟΕ, ενώ εγώ τόνιζα ότι χάνουν χρόνο για το τίποτα, αφού αντικείμενό τους έπρεπε να ήταν η ακύρωση των εκλογών και ο διορισμός προσωρινής διοίκησης στην ΕΛΟΚ, που θα έκανε νόμιμες εκλογές. Με την εμπειρία που έχω, πίστευα, όπως και πιστεύω και σήμερα, ότι με τις παρανομίες που έγιναν στις εκλογές, ένα δικαστήριο θα τις ακύρωνε άμεσα και θα έδινε την πλειοψηφία, αν όχι όλα τα μέλη, της προσωρινής διοίκησης στην αντιπολίτευση!

Αφού κύλησε λίγο η συζήτηση, έπεσε η πρώτη κουβέντα στο τραπέζι από τον Δρακόπουλο: "Θέλουμε την ομοσπονδία σου, ώστε να βάλουμε συλλόγους, να κλείσουμε την ΕΛΟΚ και να αναγνωρίσουμε την ΠΟΠΚ. Έτσι μόνο θα απαλλαγούμε από τον Γερόλυμπο!"

Αμέσως κατάλαβα γιατί η συζήτηση έγινε σε κοντινή μου καφετέρια: για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή μου!

Η απάντησή μου ήταν: "Ζητάτε πολλά! Αν δώσω την ομοσπονδία μου, θέλω και ρόλο!"

Δρακόπουλος: "Τι ζητάς?"

Δεν του είπα "Και ποιός είσαι εσύ που με ρωτάς τι ζητάω!", όπως του άξιζε, αλλά απάντησα: "Επειδή εγώ "έριξα" τον Γερόλυμπο με τα δημοσιεύματά μου και όχι εσείς, θέλω να μπω εκπρόσωπος της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ!"

Ο Δρακόπουλος δεν απάντησε, αλλά απάντησε ο Μάχος Κυρλόγλου, ο κολλητός του Ιάκωβου Φιλιππούση, του διευθυντή του Κοντονή και, μετά από εκβίαση της ομοσπονδίας της Ποδηλασίας, από το πουθενά εκπροσώπου της Ποδηλασίας στην ΕΟΕ: "Και αν σε πάρει κάποιος για να ψηφίσεις κάποιον στις εκλογές της ΕΟΕ τι θα του πεις?"

Και σε αυτόν δεν είπα "Και ποιός είσαι εσύ που μου απευθύνεις τέτοια ερώτηση?", όπως του άξιζε, αλλά του είπα: "Θα του πω να πάρει τα παπάρια μου"!

Και μετά από μερικές ανταλλαγές απόψεων έκλεισα το θέμα με τη φράση: "Τελική απάντηση είναι ότι η ΠΟΠΚ δεν δίνεται, διότι έτσι θα χάσω την ομοσπονδία."!

Στη συνέχεια επιτέθηκα στον Σπύρο Δρακόπουλο και του είπα ότι, ενώ πάντα ό,τι πληροφορία βρίσκαμε τη μοιραζόμασταν όλοι, το τελευταίο τετράμηνο απέκρυπτε συστηματικά πληροφορίες από την ΓΓΑ και δικαστικά έγγραφα από τις υποθέσεις συλλόγων κατά της ΕΛΟΚ. Συγκρουσθήκαμε λεκτικά και στην απαίτησή μου "ό,τι έχεις στα χέρια σου βάλ' τα όλα στο τραπέζι" μου δήλωσε "Δεν σου δίνω τίποτα!"

"Δεν δίνεις μόνο σε μένα τα δικόγραφα", του απάντησα "δεν τα δίνεις ούτε σε εκείνους που πληρώνουν τους δικηγόρους!"

"Αν τα δώσω, δεν θα είμαι εγώ υπεύθυνος αν θα διαρρεύσουν!" μου απάντησε, προβάλλοντας αυτή την ψεύτικη πρόφαση!

"Δηλαδή, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη?" πετάχτηκε ο Κυρλόγλου.

"Δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης, δεν αφήνω κανέναν να διαχειριστεί εν λευκώ καμιά υπόθεσή μου" του απάντησα!

Και ο Κυρλόγλου σηκώθηκε λέγοντας: "Δεν συνεχίζω τέτοια συζήτηση!"

Τον κοίταζα έκπληκτος και σκεπτόμενος: "Πού πάει ο Καραμήτρος? Από πότε απέκτησε δικαιώματα αυτό το μηδενικό στο καράτε!"

Σηκωθήκαμε και φύγαμε, γιατί ήδη μας είχαν κάνει παρατήρηση στην καφετέρια για τις φωνές μας!!!

Από τότε με απομόνωσαν τελείως από τις δραστηριότητες της αντιπολίτευση της ΕΛΟΚ.

Αν αντί για φίλο με προτιμάτε αντίπαλο, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα: από εδώ και πέρα θα με βρείτε αντίπαλο σε όλα! Μην ξεχνάτε, όμως, ότι εγώ είμαι ένας αντίπαλος ανίκητος, ενώ εσείς έχετε ένα βαριά αμαρτωλό παρελθόν! Και κάτι άλλο μην ξεχνάτε: ότι αυτή την πολλαπλή αχαριστία εγώ την παίρνω ως προσωπική προσβολή!

 

Αυτό που είχα προτείνει για το καράτε, έγινε στο τζούντο

Έχω διατυπώσει την άποψη ότι ο Σπύρος Δρακόπουλος είναι "φυτευτός" κατάσκοπος του Γερόλυμπου στο ΚΙΜΕ και όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι που δεν το βλέπουν! Πώς σχημάτισα αυτή την άποψη? Απομάκρυνα το μυαλό μου από τα επί μέρους μικρο-γεγονότα και κοίταξα τα τελικά αποτελέσματα: όλα είναι όπως τα θέλει ο Γερόλυμπος!!! Να απομονωθεί ο Περσίδης, ο οποίος "καταλαβαίνει" (ακριβώς όπως το 1995), να κερδίζει η αντιπολίτευση ό,τι δεν έχει αξία για τον Γερόλυμπο και να κερδίζει ο Γερόλυμπος ό,τι έχει αξία γι' αυτόν!

Αν υποθέσουμε ότι έχω δίκιο, ποια θα ήταν η συμπεριφορά του Σπύρου Δρακόπουλου?

1) Πάντα θα επιδίωκε να αποκρύπτει στοιχεία,

2) πάντα θα ήθελε να κατευθύνει τις δικαστικές κινήσεις του ΚΙΜΕ, κατά τις οδηγίες του Γερόλυμπου, ώστε αυτές να "δείχνουν εχθρικές" προς τον Γερόλυμπο, αλλά να ελέγχονται από τον Γερόλυμπο, και

3) πάντα θα ήθελε να μην αποκαλυφθεί, ώστε να συνεχίζεται χρόνια η δολιοφθορά!

Αυτό και γίνεται μέχρι σήμερα! Αν κάποτε αποκαλυπτόταν, αυτό να γινόταν τότε που θα ήθελε ο Γερόλυμπος: τότε που θα έχει φύγει ο κίνδυνος για τον Γερόλυμπο, θα τους είχε λιώσει όλους και η ΕΛΟΚ θα μένει στα χέρια του και πάλι!

Υπάρχει και η εκδοχή ο Σπύρος Δρακόπουλος να διαιωνίζει τις δικαστικές διαφορές κατά της ΕΛΟΚ και του Γερόλυμπου αφενός ως "Δικολάβος" και αφετέρου μήπως και παζαρέψει με τον Γερόλυμπο για κάτι καλύτερο για τον ίδιο (τον Δρακόπουλο)!

Το βέβαιο πάντως είναι ότι οι "δικαστικές αντιδράσεις" του ΚΙΜΕ, τις οποίες διαχειρίζεται ο Δρακόπουλος είναι παράλογες, μακροχρόνιες, χωρίς κερδοφόρους στόχους για το ΚΙΜΕ και δεν οδηγούν πουθενά, ενώ μέχρι σήμερα την αφρόκρεμα την ... κερδίζει ο Γερόλυμπος και τη σαβούρα την ... κερδίζει το ΚΙΜΕ!

Για παράδειγμα, από την τέταρτη μέρα μετά τις εκλογές τις ΕΛΟΚ τους είπα ότι το Πρακτικό Αρχαιρεσιών, το οποίο είναι ένα "σουρωτήρι" παρανομιών" (το έχω σχολιάσει στο άρθρο μου: "20/9/2016 - Απόλυτα Άκυρη η Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε Απατεώνων-Ηλιθίων! Απατεώνες εναντίον Ηλιθίων: 15 γκολ - 10 αυτογκόλ και μια "Ζαλισμένη Ειρηνοδίκης"!) και με αυτό στο χέρι έπαιρναν στα σίγουρα προσωρινή διοίκηση! Αντί να προχωρήσουν άμεσα προς αυτή την κατεύθυνση, αντίθετα τρενάρισαν ένα εξάμηνο με μαλακίες του Δρακόπουλου και του Μπίκα (και όλων των άλλων βέβαια) και υπέβαλαν αγωγή ακύρωσης των εκλογών μόλις την τελευταία μέρα της εξάμηνης προθεσμίας, την Δευτέρα 13/3/2017! Πιστεύω μάλιστα ότι και αυτή την αγωγή την έχουν γράψει λανθασμένα, ώστε να την κερδίσει ο ... Γερόλυμπος!!!

Συνεχίζοντας το παράδειγμα, σας δίνω εδώ το στοιχείο, που με επιβεβαιώνει, και δεν είναι άλλο από τον ορισμό προσωρινής διοίκησης από το δικαστήριο για την ομοσπονδία του τζούντο:

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών εκλογής νέου ΔΣ στην ομοσπονδία του τζούντο, νέας ΕΕ και εκπροσώπου στην ΕΟΕ, που έγιναν την Κυριακή,  6 Νοεμβρίου 2016, σύμφωνα με το πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής,  είχαν ως εξής: Δικαίωμα ψήφου 63 σωματεία-μέλη, Ψήφισαν 56 σωματεία-μέλη, ΑΚΥΡΑ: (2) Δύο, ΛΕΥΚΑ : (1) Ένα.

Οι παρατάξεις ήταν δύο: η επί χρόνια διοίκηση του Καφενταράκη με τους Γεωργιανούς Ηλιάδηδες και Σία, που πήρε 44 ψήφους και εκλέγει 15 μέλη στο ΔΣ, και η αντιπολίτευση του Σουφλέρη, που πήρε 9 ψήφους και δεν εκλέγει κανέναν στο ΔΣ.

Η παράταξη του Σουφλέρη υποβάλει άμεσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για ακύρωση των εκλογών και τα κερδίζει με την από 18-1-2017 απόφαση του δικαστηρίου, η οποία απόφαση ορίζει προσωρινή διοίκηση με 15 μέλη από την παράταξη του Σουφλέρη!!! (Μάγκας!) Φαίνεται ότι ο/η Δικαστής είδε στο ΔΣ του Καφενταράκη κάποια ... Σβετλάνα και πήρε ανάποδες!!!

Η παράταξη του Καφενταράκη υποβάλει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της προσωρινής διοίκησης, αλλά τα χάνει.

Τα κλειδιά των γραφείων της ΕΟΦΤ πάνε στον Σουφλέρη και τα σκυλιά δεμένα! Πρόβλεψη: στις επόμενες εκλογές της ΕΟΦΤ η παράταξή του Σουφλέρη θα σκίσει!!!

 

Μαγική εικόνα: Το τζούντο έκανε εκλογές δύο μήνες μετά από το καράτε και η αντιπολίτευσή του πήρε την προσωρινή διοίκηση ΕΝΑΜΙΣΙ μήνα μετά τις εκλογές του με την γρήγορη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων!!! Παίρνοντας τα γραφεία της ομοσπονδίας στα χέρια της αυτή η αντιπολίτευση θα καθαρίσει όλες τις προϋποθέσεις για νόμιμες εκλογές στο τζούντο και όποιος βγει! Θεωρητικά βέβαια! Οπωσδήποτε, όμως, θα εξαφανίσει τις "για οποιοδήποτε λόγο και με οποιονδήποτε τρόπο" ψήφους-μαϊμού, που έβαζαν οι προηγούμενοι στις εκλογές!

Η αντιπολίτευση του καράτε, αφού στο μεταξύ έχασε 2-3 δίκες χωρίς αντικείμενο, έκανε αγωγή για ακύρωση των εκλογών του την τελευταία μέρα της εξάμηνης προθεσμίας με χρονοβόρα δικαστική διαδικασία, που μπορεί να φτάνει και τα δύο χρόνια, και δεν γνωρίζουμε αν ζητάει προσωρινή διοίκηση και κυρίως αποτελούμενη από ... ποιούς!!! Ποιός είναι ο ... μαλάκας??? Σαν δικαιολογία για την καθυστέρηση λένε ότι "δεν είχαν τα έγγραφα της ΓΓΑ για τους συλλόγους χωρίς την ειδική αθλητική αναγνώριση που πήραν μέρος στις εκλογές! Αλλά ποιός τους χρειαζόταν αυτούς??? Και μόνο το διάτρητα παράνομο Πρακτικό των Εκλογών ήταν αρκετό για να ακυρωθούν και να πάρει το ΚΙΜΕ την προσωρινή διοίκηση!!!

Ιδέες από την εξέλιξη στο τζούντο, γραμμένη σε δελτίο τύπου της ΕΟΦΤ, πήρε και ο Σπύρος Δρακόπουλος και τις εμφανίζει ως δικές του ιδέες, όπως πάντα! Δηλαδή πήρε τώρα από άλλους και εμφανίζει για δικά του αυτά που τους έλεγα δέκα χρόνια τώρα και μάλιστα δεν τα πήραν όλα!!! Ιδού και το δελτίο τύπου του τζούντο:

 

ΕΟΦΤ - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ,  Αθήνα, 09/02/2017

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από ερωτήματα που τέθηκαν υπόψη της Προσωρινής Διοίκησης σχετικά με τη σκοπιμότητα της από 07/2/2017 ανακοίνωσής της που αφορούσε την αποστολή εκ μέρους του σωματείων – μελών της Ε.Ο. Τζούντο εγγράφων σχετικά με τους χώρους εκγύμνασης των αθλητών τους και την νόμιμη απασχόληση προπονητή , έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

1. Η Προσωρινή Διοίκηση, ως εκ της φύσεώς της, έχει ως πρωταρχικό σκοπό να αντιμετωπίσει επείγουσες ανάγκες σχετικά με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας και να προετοιμάσει το έδαφος κατάλληλα, ώστε να συγκληθεί Γενική Συνέλευση που θα εκλέξει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Ομοσπονδίας.

2. Μας κοινοποιήθηκε έγγραφο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με το οποίο ενημερωθήκαμε ότι δέκα σωματεία-μέλη της Ομοσπονδίας δεν ήταν καταγεγραμμένα στα αρχεία της (δεν είχαν λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση του άρθρου 8 του Ν. 2725/1999). Τα σωματεία αυτά, διαπιστώσαμε μετά από σχετική έρευνα, ότι από την εγγραφή τους στο Μητρώο της Ομοσπονδίας έλαβαν παράτυπα μέρος σε Γενικές Συνελεύσεις, σε επίσημους αγώνες της Ομοσπονδίας (πανελλήνια πρωταθλήματα κλπ) και ως εκ τούτου μοριοδοτούνταν παράτυπα οι αθλητές τους εις βάρος αθλητών άλλων σωματείων, ενώ επιπροσθέτως αναλάμβαναν τη διοργάνωση επίσημων αγώνων υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας.

3. Ακόμη η νόμιμη συμμετοχή των σωματείων – μελών στη Γενική Συνέλευση κρίνεται με βάση το άρθρο 9 του ισχύοντος Καταστατικού της Ομοσπονδίας σε συνδυασμό με το άρθρο 3 του ισχύοντος Εσωτερικού Κανονισμού και των οικείων άρθρων του Ν. 2725/1999, όπως ισχύει.

4. Στόχος της Προσωρινής Διοίκησης είναι να γίνει ορθή καταγραφή των σωματείων – μελών που θα συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση και τα οποία θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου 6 παρ. 7 του ισχύοντος καταστατικού που αναφέρει ότι ο χώρος εκγύμνασης των αθλητών τζούντο θα πρέπει να είναι καλυμμένος με ειδικά στρώματα τύπου «tatami», επιφάνειας τουλάχιστον 40 τ.μ. και του άρθρου 31 παρ. 5 στοιχείο δ) του Ν. 2725/1999 , όπως ισχύει , το οποίο υποχρεώνει τα σωματεία που καλλιεργούν ατομικό άθλημα (βλ. τζούντο) και έχουν αθλητές στη δύναμή τους κάτω των 18 ετών, να απασχολούν προπονητή με ειδική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, χορηγηθείσα κατά τις προϋποθέσεις του άρθρου 31 του Ν. 2725/1999 από τη Γ.Γ.Α. και ο οποίος προπονητής συμβάλλεται υποχρεωτικά εγγράφως (άρθρο 31 παρ. 6 του Ν. 2725/1999) και η σύμβασή του θεωρούνταν κατά το προηγούμενο καθεστώς από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. και πλέον δηλώνεται με την τριμηνιαία κατάσταση συμφωνητικών μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος TAXISNET της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφοριακών Συστημάτων του ΥΠ.ΟΙΚ.

Εκ των ως άνω καθίσταται σαφές ότι μόνος στόχος της Προσωρινής Διοίκησης είναι να τηρηθεί η νομιμότητα της συμμετοχής των σωματείων – μελών σε επερχόμενη Γενική Συνέλευση, ώστε να μην παρατηρηθούν ξανά φαινόμενα παρατυπιών και παραλείψεων που θα επιφέρουν ακυρωσία των αποφάσεων της.

Επίσης πρόθεση της Προσωρινής Διοίκησης είναι , αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της καταγραφής, να συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση, ώστε να ενημερωθούν τα σωματεία – μέλη για όλα τα ζητήματα που έχουν προκύψει.

Ο Πρόεδρος της Προσ. Διοίκησης        Ο Γεν. Γραμματέας της Προσ. Διοίκησης

Ευάγγελος Σουφλέρης                         Αθανάσιος Καπαρός


Γενικά πάντως, οι εκτιμήσεις μου επιβεβαιώνονται!

 

Μετά τη συζήτηση της Κυριακής, 16/10/2016, ο Σπύρος Δρακόπουλος, ο οποίος γράφει στο Karate News (κακώς αυτό!) άρχισε να "προωθεί" τον Κώστα Παπαδόπουλο, στην υποψηφιότητα του οποίου εγώ είχα ασκήσει κριτική ως προσωρινά ακατάλληλου, με τις αριστερά αναρτήσεις, σε μια προσπάθειά του να με δουλέψει ψιλό γαζί! Δικαίωμά του!

 

Ας θυμίσω εδώ ότι ο Παπαδόπουλος είχε εκλεγεί αναπληρωματικός για το ΔΣ στις εκλογές της ΕΛΟΚ και καθόλου ως εκπρόσωπος στην ΕΟΕ κατά το Πρακτικό των Αρχαιρεσιών πάντα! Για να μπει ο Παπαδόπουλος στο ΔΣ έπρεπε

1) να παραιτηθεί η Φωτάκου (Σκάλα Λακωνίας),

2) η παραίτησή της να γίνει δεκτή από το ΔΣ της ΕΛΟΚ, και

3) η αναπλήρωση της κενής θέσης από τον Κώστα Παπαδόπουλο να γίνει δεκτή από το ΔΣ της ΕΛΟΚ!

Στην εκλογή εκπροσώπου στην ΕΟΕ ο Παπαδόπουλος δεν είχε εκλεγεί τίποτα: τακτικός είχε εκλεγεί ο Γερόλυμπος και αναπληρωματικός ο Μπουλούμπασης! Όλα τα άλλα κινούνταν στην φαντασία του "Δικολάβου", ο οποίος κατάφερε να τα περάσει στην φαντασία του Μπίκα και των άλλων!

Στην αριστερή ανάρτηση του Σπύρου Δρακόπουλου την 29/10/2016 στο Karate News, το 1 είναι παραμύθι, το 2 είναι το ίδιο παραμύθι και το 3 είναι ευσεβείς πόθοι ή χειραγώγηση Γερόλυμπου!

Στη συνέχεια, στα 6, 7, 8, 9 δεξιά στην ίδια ανάρτηση, ο Σπύρος Δρακόπουλος γράφει ως Σπύρος Χρήστου, Σταύρος Σταυριανίδης, Τάσος Πανουσόπουλος και πάλι Σπύρος Χρήστου! Σε άλλες περιπτώσεις υπογράφει και ως Θοδωρής Αθανασόπουλος, Κώστας Γκουβούσης, Γιώργος Μπίκας, Τηλέμαχος Κυρλόγλου, Kalopaida Atithasa, Ntinos Dellas και άλλα! Ποτέ, όμως, δεν υπογράφει με το δικό του όνομα! Ποιόν σας θυμίζει αυτή η συμπεριφορά? Είναι ολόιδια με τη συμπεριφορά του Γερόλυμπου, ο οποίος κάνει τα πάντα με υπογραφές άλλων!!! Συνεπώς βρισκόμαστε μπροστά σε έναν ... "Μικρό Γερόλυμπο", δηλαδή ... "Γερολυμπίσκο"!

Αλλά ας γυρίσουμε στο θέμα μας! Και εκεί που πάμε να διαβάσουμε και κάποιον άλλον, π.χ. τον Ntinos Dellas στο 10 που γράφει για την απαξίωση του Παπαδόπουλου από "λασποσελίδα", νάσου και το περίφημο "μα c'est la vie που λένε και οι γάλλοι!" Και ξαφνικά θυμάμαι ότι αυτή την έκφραση την είχε πει πριν από μήνες για κάποιον ο ... Γερολυμπίσκος και μου την δίνει! Και του γράφω το 11!

Δηλαδή, ο Σπύρος Δρακόπουλος που μου είχε προσφερθεί πριν τέσσερα (?) χρόνια ως μάρτυρας για να με ενισχύσει σε δίκη κατά του Γερόλυμπου και "τα είχαν βρει" παρέα με τον Μπίκα έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου με τον Γερόλυμπο, και ο οποίος το επόμενο διάστημα είχε ζητήσει χίλια συγνώμη και είχε προσφερθεί "κολλητός" συνεργάτης μου, μου έδινε στοιχεία και επικροτούσε τα άρθρα μου κατά του Γερόλυμπου και της ΕΛΟΚ, ο ίδιος αυτός άνθρωπος με την πρώτη διαφωνία που είχαμε τώρα έβρισκε το www.karate.gr "λασποσελίδα!!!

Όπως είχα γράψει και στο: 18/11/2016 - Ανίκανη και Άχρηστη ΓΓΑ! Οικτρή αποτυχία του ΚΙΜΕ! Καρασεβντάς Μπίκα για την καρέκλα! Στα νύχια του Γερόλυμπου ΚΙΜΕ και Δικολάβος:

 

10) Εδώ χώνεται και ο Ntinos Dellas, νέο φρούτο, ο οποίος τα χώνει σε "συγκεκριμένη λασποσελίδα", που δεν είναι άλλη από το www.karate.gr, που απέρριψε τον Παπαδόπουλο, και τονίζει "την πίκρα του συντάκτη" ειρωνευόμενος εμένα!

Ο Ntinos Dellas, όμως, είναι πρόσωπο ανύπαρκτο, διότι αν υπήρχε θα έγραφε το όνομά του με σωστά γράμματα ως "Dinos Dellas" και όχι ανορθόγραφα! Συνεπώς δεν είναι άλλος από τον Σπύρο Δρακόπουλο, που έχει φτιάξει και άλλο λογαριασμό για να πολλαπλασιάζει τις απόψεις του, και εδώ τα χώνει συγκεκριμένα στο www.karate.gr και στον Θύμιο Περσίδη!

Είχα υποσχεθεί τότε: Πιο κάτω θα τσεκάρουμε την ταυτότητα του Ntinos Dellas!

 

Γερόλυμπος και ... Γερολυμπίσκος

Η υποστήριξη του Παπαδόπουλου συνεχίστηκε από τον Δρακόπουλο και αυτό δεν είναι καθόλου κακό, αν δεν τον δουλεύει και αυτόν ψιλό γαζί ως δάκτυλος του Γερόλυμπου, αλλά σε πρόσφατη ανάρτησή του Δρακόπουλου την 15/3/2017 (αριστερά) στο Karate News πάλι εμφανίζεται το περίφημο "C'est la vie που λένε και οι Γάλλοι" γραμμένο τώρα πλέον καραμπινάτα από τον Σπύρο Δρακόπουλο!

Συνεπώς, χτύπησα κέντρο όταν ταύτισα τον Ntinos Dellas με τον Σπύρο Δρακόπουλο!

Και ο Σπύρος Δρακόπουλος με τον συγκεντρωτισμό του και με λανθασμένες ή εσκεμμένες κινήσεις καταστρέφει σήμερα ό,τι κατάφερα εγώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια ή από μόνος του ή σε συνεννόηση με τον Γερόλυμπο!!!

 

Ευθύνες, όμως, για την απομόνωσή μου από τις εξελίξεις στην ΕΛΟΚ δεν φέρει μόνο ο Σπύρος Δρακόπουλος, αλλά όλοι και μάλιστα οι λεγόμενοι "σκληροπυρηνικοί" δάσκαλοι που ελέγχουν τους μαθητές τους, οι οποίοι ελέγχουν τους συλλόγους!

Όλοι γνωρίζουμε ποιοί είναι αυτοί και φυσικά και εγώ: είναι όλοι όσοι θέλουν να κρύψουν τις δικές τους ενοχές όλα τα περασμένα είκοσι χρόνια κατά τα οποία ενεργούσαν ως πιόνια του Γερόλυμπου ενισχύοντάς τον σε κάθε του επιλογή με αντάλλαγμα την εύνοιά του σε κάθε τι που ζητούσαν! Δεν θα μπορούσε να σταθεί μόνος ο απατεώνας Γερόλυμπος στο χώρο του καράτε αν δεν τον στήριζαν όλοι όσοι έκαναν τις δικές τους αρπαχτές σε συνεργασία με τον Γερόλυμπο! Άλλωστε αυτή είναι και η απόλυτη συνεργασία απατεώνων στο λεγόμενο σύστημα της "Πυραμίδας", όπου ο καθένας αρμέγει τους αποκάτω του!

 

Θα δώσω ως μικρό παράδειγμα τον Κώστα Γκουβούση εδώ και θα επεκταθώ και στους άλλους στο επόμενο άρθρο μου περί "Μαύρων Ζωνών Νταν" και "Μαϊμούδων Ομοσπονδιών"! Ο Κώστας Γκουβούσης εμφανίστηκε τελευταία, μετά από "περίεργη" πρωτοβουλία του καναλιού του Alpha με γνωστό δημοσιογράφο του στο καράτε, σε ένα βίντεο στις ειδήσεις του Alpha περί "μαϊμούδων ομοσπονδιών" χόκεϋ, κέρλινγκ και τριάθλου! Είναι φανερό από ποιούς κινήθηκε αυτή η διαδικασία την οποία θα δούμε στο επόμενο άρθρο του www.karate.gr , αλλά τέτοιες μαλακίες για κανένα λόγο δεν μπορούν να κρύψουν τους πραγματικούς ενόχους των μαϊμούδων ομοσπονδιών, όσο και αυτοί προσπαθούν να κρυφτούν κάνοντας τον ανήξερο!

 

Ενδεικτικά ο επί είκοσι χρόνια καραμπινάτος συνεργάτης και συνένοχος του Γερόλυμπου, Κώστας Γκουβούσης, παρουσιάζεται ως ο ... καταγγέλλων τις παρανομίες! Βλέπε επόμενη δημοσίευση:

Δεκαπέντε χρόνια ο Κώστας Γκουβούσης είχε τον Γερόλυμπο ως εκπρόσωπο του συλλόγου του, είκοσι χρόνια ο Γερόλυμπος είχε τον Γκουβούση ως εθνικό προπονητή της ΕΛΟΚ χωρίς ο δεύτερος να έχει κανένα απολύτως δίπλωμα προπονητή, τέσσερα χρόνια είχε ο Γκουβούσης τον γιό του Ηλία στο ΔΣ της ΕΛΟΚ χωρίς αυτός βέβαια να συμμετέχει πουθενά παρά μόνο υπήρχε ως "γέμισμα"! Η σχέση είναι τόσο ισχυρή ώστε να είναι πλέον προφανής ότι ο Γκουβούσης είχε δώσει το σύλλογό του στον Γερόλυμπο να τον κάνει ό,τι αυτός θέλει συμπεριλαμβανομένων και των συμμετοχών του στις ομοσπονδίες μαϊμούδες και υπέγραφε ό,τι χαρτί του έβαζε κάτω από το χέρι του ο Γερόλυμπος!

Σήμερα ο Γκουβούσης ισχυρίζεται ότι "ξαφνικά βρήκε τον σύλλογό του μέλος στις ομοσπονδίες χόκεϋ, κέρλινγκ και τριάθλου" χωρίς να το ξέρει! Σε ποιόν πουλάει τρέλα ο Κώστας Γκουβούσης???

Η αλήθεια αποδεικνύεται από πολλά δημοσιεύματα που έχω στα χέρια μου, αλλά και αναντίρρητα από τα επόμενα:

1) την επόμενη ανάρτηση του Γκουβούση στο Facebook ότι ο σύλλογός του είναι μέλος της Ομοσπονδίας Τριάθλου,

και 2) από τους πίνακες της ΓΓΑ για τις ομοσπονδίες που έχει δοθεί αθλητική αναγνώριση στον σύλλογο του Γκουβούση και για την Ομοσπονδία του Τριάθλου μετά φυσικά από έγγραφα του συλλόγου του με υπογραφές προέδρου και γραμματέα του συλλόγου του!


Με βάση όλα τα προηγούμενα σχολιάζουμε και τα επόμενα από τον πόλεμο στο Facebook!

 

Στις 11/9/2016 έγιναν οι εκλογές της ΕΛΟΚ!

Στις 13/9/2017 ο ανεγκέφαλος αρχηγός του ΚΙΜΕ Γιώργος Μπίκας ευχαριστεί (αριστερά) τους συλλόγους, που ψήφισαν τον ίδιο και τον Κώστα Παπαδόπουλο στο ΔΣ της ΕΛΟΚ! Επιπλέον, κρατηθήτε, ευχαριστεί το Αρχι-καραλαμόγιο τον Μανόλη Δημητριάδη (ο οποίος είναι κρυφο-προπονητης σε σύλλογο και ο οποίος πηγαίνει τους μαθητές του για ζώνες στην ... Βασίλω την Πρώτη, δηλ. τον Άρη Κραββαρίτη) για το σήμα του ΚΙΜΕ, που συνέβαλε στη "μεγάλη νίκη"! Τέλος, στην τελευταία του παράγραφο αποδέχεται την ήττα του ΚΙΜΕ!

Σήμερα, 20/3/2017, έξι μήνες μετά, ο ίδιος ο Γιώργος Μπίκας ΔΕΝ συμμετέχει στις αποφάσεις του ΔΣ της ΕΛΟΚ, διότι αυτές παίρνονται και υλοποιούνται από την Εκτελεστική Επιτροπή, όσον αφορά δε στον Παπαδόπουλο, που πήρε πρώιμα συχαρίκια για την εκλογή του, δεν συμμετέχει στο ΔΣ/ΕΛΟΚ, διότι έπρεπε πρώτα να παραιτηθεί η Φωτάκου, πράγμα που έγινε, να γίνει αποδεκτή η παραίτησή της από το ΔΣ της ΕΛΟΚ πράγμα που δεν έγινε και να γίνει αποδεκτή από το ΔΣ της ΕΛΟΚ η αναπλήρωση της κενής θέσης από τον Παπαδόπουλο, πράγμα που επίσης ΔΕΝ έγινε! Και έτσι σήμερα το ΚΙΜΕ, ο Μπίκας, ο Παπαδόπουλος και ο Δικολάβος έχουν μείνει με την φαντασίωση ... στο χέρι!

Εσείς του ΚΙΜΕ, όμως, φέρετε την ευθύνη να μην συμπεριφέρεστε ως ηλίθιοι! Ήδη το Ελληνικό καράτε έχει χάσει 7 από τους 48 μήνες της προ-ολυμπιακής περιόδου!

Από κακή διαχείριση από τον Αρχηγό και από τον Δικολάβο, το ΚΙΜΕ έχασε και την προσωρινή διαταγή και τα ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία διατυμπάνιζαν ότι θα κερδίσουν!!! Ο Γερόλυμπος τα πήρε όλα και εσείς πήρατε ... !!! Είσαστε για τα μπάζα! Όλα γίνονται όπως τα θέλει ο Γερόλυμπος! Περίεργο!

Ποιά είναι η Ελληνική Ένωση Shotokan Καράτε και τι νταν δίνει! Γιατί κρύβεται? Ποιοί την διοικούν?

Πώς ο Μπίκας, μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ, έχει θέση σε παρα-ομοσπονδιακή οργάνωση?

Τι ρόλο παίζει το Karate News?

Έρευνα που θα γίνει στο επόμενο άρθρο! Ο σκληρός πυρήνας πάντως φαίνεται από τα ονόματα!

 

Εσείς του ΚΙΜΕ, όμως, φέρετε την ευθύνη να μην συμπεριφέρεστε ως ηλίθιοι! Αλλά τι λέω? Είσαστε συμμέτοχοι στην εξαπάτηση των αθλητών του καράτε στο θέμα των Νταν!

29/12/2016 - Το Karate News περήφανο για την δικαστική χρονιά, κατά την οποία η πλευρά του ΚΙΜΕ έχασε όλες τις δίκες με ουσιαστικό αντικείμενο, περιγράφει πώς έχασε και την καταγγελία του Γερόλυμπου στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος ελλείψει συγκεκριμένων στοιχείων!

Περίεργο, αυτό δεν ήθελε και ο Γερόλυμπος???

Εσείς του ΚΙΜΕ, όμως, φέρετε την ευθύνη να μην συμπεριφέρεστε ως ηλίθιοι! Και φέρετε και την ευθύνη για κάθε τοποθέτηση του εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ!

Από την άλλη μεριά η ΕΛΟΚ/Γερόλυμπος πέρασε όσους ήθελε στη σχολή προπονητών του 2014, έκοψε όσους ήθελε, βλέπει ότι "σβήνει το άστρο του απατεώνα" και φυσικά αδιαφορεί για κάποια νέα σχολή προπονητών, στην οποία θα πάρουν δίπλωμα αυτοί τους οποίους έκοψε στην προηγούμενη!!!

Εσείς του ΚΙΜΕ, όμως, φέρετε την ευθύνη να μην συμπεριφέρεστε ως ηλίθιοι! Τι κάνατε για να προστατέψετε τα δικαιώματα των 37 αδίκως κομμένων από τη Σχολή Προπονητών? Τίποτα απολύτως! Και γιατί να κάνετε, αφού πέρασαν τα δύο παιδιά του Μπίκα!

Ανάρτηση του Γερόλυμπου στο ... γκέι karate.gr!

(Ή μήπως στο karate.gr του ... γκέι?)

Νίκη Γερόλυμπου στο θέμα της εκπροσώπησης στην ΕΟΕ με ευθύνες Δρακόπουλου και Μπίκα!!!

Ο Παπαδόπουλος με βάση το Πρακτικό Αρχαιρεσιών κατά την άποψη του δικαστηρίου είναι ανύπαρκτος!!!

Συνεχίζει ο Γερόλυμπος με βρισιές και απειλές, ατράνταχτη απόδειξη του πραγματικού πανικού στον οποίο ήδη βρίσκεται!

 

Εσείς του ΚΙΜΕ, όμως, φέρετε την ευθύνη να μην συμπεριφέρεστε ως ηλίθιοι! Όλο το στήσιμο των δικαστικών σας ισχυρισμών ήταν λανθασμένο! Αιτία ο άσχετος Δικολάβος που έδωσε τις κατευθύνσεις!

Μια σημαντική έρευνα μετά από τα μηνύματα που κατακλύζουν το inbox του Karate News και ρωτούν τι ισχύει τελικά με τα νταν?

 

 

Απαντάει το Karate News, δηλαδή ο Σπύρος Δρακόπουλος, που έχει μεσάνυχτα για το τι είναι τα νταν, και λέει ότι ισχύει ό,τι λέει ο Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΛΟΚ! Αλλά μετά λέει ότι δεν ισχύει ο τωρινός, που ψηφίστηκε την 6/2/2016, αλλά δεν ισχύει ούτε ο προηγούμενος, που ψηφίστηκε την 21/2/2009! Τότε ποιός ισχύει?

Στα επιχειρήματά του ομολογεί ότι έχει στα χέρια του σχετικά έγγραφα της ΓΓΑ! Γιατί, όμως, δεν τα χρησιμοποιεί για να κερδίσει δικαστήρια, αλλά τα έχει για να μας πουλάει σοφίσματα? Γιατί δεν μας τα δείχνει?

Στην αριστερή ανάρτηση υπέβαλα την επόμενη ερώτηση και φυσικά ΔΕΝ πήρα ποτέ απάντηση, διότι ο άνθρωπος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ τι να απαντήσει!

Το επόμενο άρθρο θα είναι αφιερωμένο στα Νταν και τους Απατεώνες των Νταν!!!

Νέα νίκη του Γερόλυμπου και πανωλεθρία του ΚΙΜΕ και του Δικολάβου!

Η υπόθεση είχε εξ αρχής τοποθετηθεί λανθασμένα από τον Δικολάβο, ο οποίος διαχειρίζεται τα "δικαστικά" των συλλόγων!

Πώς να μην λεονταρίζει ο Αθλητικός Εγκληματίας!

Η έρευνα, όμως, για τους παράνομα συμμετέχοντες συλλόγους στα δρώμενα της ΕΛΟΚ πολύ σωστά γίνεται, την είχα προτείνει πριν από μήνες και δεν είχα εισακουστεί, αποτελεί αρμοδιότητα και ευθύνη της ανίκανης και άχρηστης ΓΓΑ και δεν γίνεται μόνο σε αυτή την ομοσπονδία!!!

Εσείς του ΚΙΜΕ, όμως, φέρετε την ευθύνη να μην συμπεριφέρεστε ως ηλίθιοι!

Η ανωτέρω ανάρτηση με ημερομηνία 8/3/2017 έγινε στο site της ΕΛΟΚ και ακόμα και αυτή με επιβεβαιώνει, διότι αποδεικνύεται η ανικανότητα των διοικούντων το ΚΙΜΕ! Η υπόθεση στο ΑΣΕΑΔ χάθηκε, η εκδικητικότητα του Γερόλυμπου βρήκε διέξοδο, οι σύλλογοι απειλούνται και ο χρόνος κυλάει εις βάρος της αντιπολίτευσης και των συλλόγων της.

Δεν καταλαβαίνω γιατί η αντιπολίτευση της ΕΛΟΚ κατηγορεί τη Διοίκηση της ΕΛΟΚ για την μη επιχορήγησή της από την ΓΓΑ, αφού και η ίδια η αντιπολίτευση φέρει ακριβώς την ίδια ευθύνη μια και με δικές της λανθασμένες κινήσεις αφήνει τη διοίκηση της ομοσπονδίας στα χέρια του Γερόλυμπου?

Ένα χρόνο σας τα έλεγα! Ακόμα και αυτό είναι γνωστό εδώ και μήνες και δεν το έχετε χρησιμοποιήσει!

Η ακύρωση των εκλογών, πράγμα που είχα επιμείνει να γίνει τέσσερις μέρες μετά τις εκλογές, την είχε απορρίψει ο Δρακόπουλος και οι άλλοι το αποδεχθήκατε σαν χάνοι, υποβλήθηκε πριν επτά μέρες και είμαι σίγουρος άσχημα γραμμένη!!! Ήδη χάσατε 6 μήνες μέχρι σήμερα, 100 ημέρες ως το κλείσιμο των φακέλων, 6 μήνες μέχρι να δικαστεί η υπόθεση και 4 μήνες μέχρι να βγει η απόφαση, μας δίνουν ένα σύνολο ότι σε ... 20 μήνες από τις εκλογές θα έχετε την απόφαση και δεν ξέρετε αν θα έχετε κερδίσει! Αν, μάλιστα, η διαδικασία έχει και έφεση, τότε θα περιμένετε ακόμα ένα χρόνο!!!

Είναι ή δεν είναι φυτευτός κατάσκοπος του Γερόλυμπου ο Δρακόπουλος, που σας παρέσυρε σε αυτές τις διαδικασίες???

Χάσατε 20 μήνες (+1 χρόνο έφεσης?) στα 4 χρόνια της προ-ολυμπιακής περιόδου! Είσαστε τελείως άχρηστοι!

Εδώ το ... γκέι karate.gr

παραληρεί στον πανικό του!

Αλλά το Μεγάλο Ερώτημα έρχεται πιο κάτω!

Η αριστερή ανάρτηση αποτελεί ανακοίνωση του ΚΙΜΕ, αλλά αναρτήθηκε μόνο στο Karate News και όχι στο επίσημο site του ΚΙΜΕ!!! Άλλη μια ... ταρζανιά του Σπύρου Δρακόπουλου, που διαχειρίζεται και τα δύο site!

Ποιός είναι η αντιπολίτευση? Ο Δρακόπουλος?

 

Το Μεγάλο Ερώτημα:

Πραγματικά, αν ακυρωθούν οι εκλογές της 11/9/2016 μετά από 20 μήνες ή δυο χρόνια (έστω και μόνο μετά από 10 μήνες!), πράγμα που σημαίνει ότι η διοίκηση που εκλέχθηκε την 11/9/2016 και έβγαλε αποφάσεις που παρήγαγαν αποτελέσματα από τότε μέχρι την οριστική απόφαση κακώς τα έκανε όλα αυτά και όλες της οι πράξεις θα πρέπει να ακυρωθούν, τότε ποιοί θα φέρουν την ευθύνη για αυτή τη μεγάλη αναστάτωση στο καράτε, στους συλλόγους του και τους αθλητές του?

Φυσικά αυτό θα είναι και το μεγάλο επιχείρημα του Γερόλυμπου για να κερδίσει τη δίκη: ότι ήδη έχουν παραχθεί αποτελέσματα ΜΗ αναστρέψιμα!!!

Στην τελευταία παράγραφο αριστερά το ΚΙΜΕ ... κωλογλύφει τους συλλόγους και τους αθλητές τελείως ψηφοθηρικά, ενώ φέρει ακέραια την ευθύνη της κακοδιαχείρισης των δικαστικών υποθέσεων κατά της διοίκησης της ΕΛΟΚ προς ζημία των συλλόγων, των αθλητών και του καράτε!


 Το επόμενο θέμα είναι καθαρά ... εγκυκλοπαιδικό,

 αφιερωμένο στους δασκάλους των ομοσπονδιών-μαϊμούδων, που δίνουν Νταν!!!


 Οι Παπαριές του "έγκυρου και έγκαιρου" Karate News από τον "νομικά έγκριτο" συντάκτη του!

Σε  ανάρτησή του στο "έγκυρο και έγκαιρο" Karate News ο "έγκριτος" Σπύρος Δρακόπουλος έγραψε στις 21/3/2017 την αριστερά ανακοίνωση για την οποία διατυπώνω με αποδείξεις τις σοβαρότατες και εσκεμμένες ανακρίβειες που την χαρακτηρίζουν:

1) Εσκεμμένη παραπληροφόρηση 100% διότι καμιά δημοσιογραφική πηγή δεν ανέφερε "Απόρριψη" από το ΣτΕ του Αιτήματος των 13 Ομοσπονδιών, ενώ η δίκη στο Συμβούλιο της Επικρατείας έχει οριστεί για την 2α Μαΐου!

Δείτε και το Link:

 (http://www.gazzetta.gr/athlitismos/article/1062401/i-doe-perimenei-ti-diki-gia-tin-eoe)

Απλά ο Δρακόπουλος κωλογλύφει τον Ιάκωβο Φιλιππούση, φυτευτό του Σταύρου Κοντονή στην ΕΟΕ!

2) Ο Γερόλυμπος δεν έχει καμιά ανάγκη να υποβάλει υποτέλεια στον Καπράλο και είναι μεγάλο λάθος να τον κατηγορούμε με λανθασμένες κατηγορίες, διότι τότε αδυνατίζουν και οι σωστές κατηγορίες, που του προσάπτουμε!

3) Οι εκλογές στη ΕΟΕ, κατά ξεφτίλισμα της θεσμικής της υπόστασης, ήταν και είναι ακόμα  ... πεζοδρομιακό μαλιοτράβηγμα γυναικών ελευθερίων ηθών!!! Όποιες από αυτές θέλουν παίρνουν μέρος και όποιες δεν θέλουν δεν παίρνουν μέρος! Οι εκλογές ΔΕΝ διεξήχθησαν κανονικά και ο Καπράλος ΔΕΝ είναι ακόμα νόμιμος πρόεδρος!

4) Αν οι 13 πιστεύουν ότι αδικήθηκαν καλά έκαναν και κινήθηκαν νομικώς! Δικαίωμά τους!

5) Αυτό όλο είναι Παπαριές του "έγκριτου" Δρακόπουλου, ο οποίος έχει ήδη καταστρέψει την εγκυρότητα και του ΚΙΜΕ και του Karate News!!!

6) Όλο το (6) είναι λανθασμένο, διότι ακόμα περιμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας!

7) Αλλά μετά από την απόφαση του ΣτΕ θα περιμένουμε και την επικύρωση των εκλογών από την ΔΟΕ, όπως θα δούμε παρακάτω!

8) Τέλος, αν το (1) ΔΕΝ ισχύει και αν πέφτω τελείως έξω στις εκτιμήσεις μου, τότε αυτό είναι ακόμα χειρότερο για τον Σπύρο Δρακόπουλο, διότι τότε σημαίνει ότι  ανήρτησε όλο το αριστερό κείμενο εν γνώσει του ότι είναι ψευδές και ανυπόστατο μόνο και μόνο για να εμφανίζει μια μόνιμη εικονική αντιπαράθεση με τον Γερόλυμπο, όπως ακριβώς και το "θέατρο του καυγά" στους πρόσφατους αγώνες με τον γιό του και την Γερολύμπου!!! Εδώ πλέον η επιστήμη σηκώνει τα χέρια!!!

 

Σε επόμενη ανάρτησή του την 23/3/2017 (άνω δεξιά) ο "έγκριτος" Σπύρος Δρακόπουλος στο Karate News, ο οποίος ακριβώς όπως και ο Γερόλυμπος δεν υπογράφει τα άρθρα του με το όνομά του εξ ου και ... "Γερολυμπίσκος", μας δίνει το άνω δεξιά κείμενο με Link προς το site της ΕΟΕ!

Ένα κλικ στο ανωτέρω Link (http://www.hoc.gr/el/node/1945) μας πήγε στο site της ΕΟΕ (εικόνα δεξιά), όπου η παράνομη διοίκηση του Καπράλου γράφει τα δήθεν νέα της (κάτω δεξιά) αποσιωπώντας συστηματικά ότι:

1) ακόμα εκκρεμεί η δίκη για την εγκυρότητα των εκλογών της ΕΟΕ στο Συμβούλιο της Επικρατείας καθώς και

2) το οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα πρέπει να περιμένει την επικύρωση των εκλογών από την ΔΟΕ!

Πρόκειται για την από 22/3/2017 ανακοίνωση της δήθεν ολομέλειας, που δεν είναι ολομέλεια αλλά μια αποτυχημένη συγκέντρωση δεκατεσσάρων στους είκοσι επτά, και για αποφάσεις που ευλογούν φυσικά τα γένια τους, δηλαδή για προώθηση του Σπύρου Καπράλου στο Προεδρείο ή την Εκτελεστική Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών και του Ιάκωβου Φιλιππούση για τη θέση του Γραμματέα στη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων!

 

Ιδιαίτερη εντύπωση κάνει η από το μηδέν κατακόρυφη άνοδος του Ιάκωβου Φιλιππούση σε ... "Ολυμπιακούς Τίτλους" και μεγαλεία! Αλλά αν σκεφθεί κανείς ότι:

1) ο συνωμοτικός υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, δια του Γενικού του Διευθυντή Ιάκωβου Φιλιππούση και του Ελεγκτικού Συμβουλίου, έκανε οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στο διάτρητο Μπάντμιντον, που είχε τον Καπράλο εκπρόσωπο στην ΕΟΕ με στόχο και αποτέλεσμα να πιάσει τον Καπράλο από τα ... αχαμνά,

2) έκανε δύο τροποποιήσεις στον αθλητικό νόμο, ώστε να χειραγωγήσει τις εκλογές στην ΕΟΕ προς την πλευρά του Καπράλου,

3) πίεσε και άλλες ομοσπονδίες προς την κατεύθυνση Καπράλου!

4) Με δυό λόγια, ο Κοντονής άρπαξε τον Καπράλο (από εκεί!) και του είπε "Σου κλείνω το Μπάντμιντον και ξεχνάς την ΕΟΕ, αν δεν βάλεις όπου σου ζητήσω τον Φιλιππούση!"

 

Να πως εξηγείται η κατακόρυφη άνοδος του Ιάκωβου Φιλιππούση χωρίς καμιά προϊστορία στην ΕΟΕ, την Ποδηλασία και στον αθλητισμό γενικότερα: 1) να εκλεγεί εκπρόσωπος της Ποδηλασίας στην ΕΟΕ, εκεί που δεν ήταν καν μέλος κάποιου συλλόγου της, 2) να εκλεγεί μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΕ, και 3) να εκλεγεί για τη θέση του Γραμματέα στη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων!!! 4) Και ό,τι άλλο προκύψει!!!

Τις άφησε και ο Κοντονής τις μαύρες σελίδες στο πέρασμά του από τον αθλητισμό!!!

 

Αλλά, η πραγματικότητα είναι άλλη για τις εκλογές της ΕΟΕ! 

1) Όπως είπα και πιο πάνω η δίκη για την εγκυρότητα ή όχι των εκλογών στην ΕΟΕ στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα γίνει στις 2 Μαΐου!

2) Ήδη, από τον Φεβρουάριο, έχει ενημερωθεί η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και από τις δύο παρατάξεις και όπως γράφει λεπτομερώς το site www.zougla.gr στο άρθρο του που διαβάζετε με κλικ εδώ, και έχει στείλει στην ΕΟΕ την επόμενη από 8/3/2017 επιστολή της, την οποία γνώριζαν όλοι οι μάγκες που διαστρεβλώνουν εν γνώσει τους την αλήθεια και με πράξεις τους και με ψευδή δημοσιεύματα!

 

Κατά τη μετάφραση της ανωτέρω επιστολής, η ΔΟΕ μπορεί να αποκαλεί προσωρινά τον Καπράλο "Πρόεδρο της ΕΟΕ" αλλά σαφώς από το κείμενό της συνάγεται ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα ότι θα δεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών!

Μετάφραση:

"Αγαπητέ κύριε Καπράλε,

Σας γνωστοποιούμε με ευχαριστίες την παραλαβή της πρόσφατης επικοινωνίας σας σχετικά με την Εκλεγμένη Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Επίσης, έχουμε πληροφορηθεί ότι ξεκίνησε νομική διαδικασία από 13 ομοσπονδίες ενώπιον των Ελληνικών Δικαστηρίων σχετικά με το ανωτέρω θέμα.

Υπό αυτό το γενικό πλαίσιο και με βάση το καταστατικό της Εθνικής σας Ολυμπιακής Επιτροπής, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι η ΔΟΕ θα περιμένει τις αποφάσεις του αρμόδιου δικαστηρίου στην Ελλάδα πριν προχωρήσει σε επόμενα βήματα.

Ευπειθέστατοι ... κου.λου.που!"

 

Παρατήρηση Πρώτη: Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα για την εγκυρότητα των εκλογών! Όλα είναι στον αέρα όσον αφορά στις εκλογές της ΕΟΕ! Πρώτα θα αποφασίσει το Δικαστήριο με τα δικά του κριτήρια και μετά η ΔΟΕ με τα δικά της κριτήρια! Τουτέστιν ακόμα ένα Ελληνικότατο Μπάχαλο!

Παρατήρηση Δεύτερη: Φάτσες οι Μάγκες της ΔΟΕ! Δεν αποφασίζουν πρώτοι, διότι μπορεί να μην βρει δίκαιη την απόφασή τους το ΣτΕ, να την ανατρέψει και έτσι να εκτεθούν διεθνώς! Θα αποφασίσουν δεύτεροι, ώστε να καπελώσουν και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας! Ή είσαι πολυεθνική ή δεν είσαι!!!


Το βέβαιο είναι πάντως ότι ο "έγκριτος" Σπύρος Δρακόπουλος στο "έγκυρο και έγκαιρο" Karate News έγραψε για άλλη μια φορά ... Παπαριές!!!


Σε όλα τα προηγούμενα, όμως, προστίθεται η σκληρή πραγματικότητα, η οποία είναι πάντα ότι στις επιχορηγήσεις από την ΓΓΑ προς τις ομοσπονδίες του επόμενου πίνακα ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ η ΕΛΟΚ 1) με ευθύνη και των Γερόλυμπου, Ποντίδας-Γερολύμπου, Μπουλούμπαση και όλων των άλλων της παράταξης των Απατεώνων του ΔΣ της ΕΛΟΚ, διότι έχουν οδηγήσει την ομοσπονδία σε αδιέξοδα, αλλά και 2) με ευθύνη όλων της παράταξης του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων, διότι αν είχαν πάρει αμέσως μετά τις εκλογές της 11/9/2016 προσωρινή διοίκηση στην ΕΛΟΚ, όπως ακριβώς τους είχα υποδείξει και όπως ακριβώς έκανε το τζούντο, η κατάσταση θα είχε ομαλοποιηθεί και ήδη θα είχαν ξαναγίνει νόμιμες εκλογές με νόμιμη διοίκηση και νόμιμους αντιπροσώπους παντού και με την επιχορήγηση του προ-ολυμπιακού καράτε από την ΓΓΑ εγκεκριμένη!!!

Εφόσον γνωρίζουμε ότι η Συμμορία του Γερόλυμπου έχει στόχους να λυμαίνεται την ΕΛΟΚ, τη μεγάλη ευθύνη την φέρουν πλέον ο Γιώργος Μπίκας, ο Σπύρος Δρακόπουλος και όλοι οι δικοί τους του ΚΙΜΕ, οι οποίοι δεν επιδίωξαν σωστά την αλλαγή της διοίκησης της ΕΛΟΚ!!!

 "Ροβόλα τα, ροβόλα τα, τα γίδια και τα πρόβατα!!!"

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ

ΕΠΙΧΟΡΗΓ. 2017

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ

ΕΠΙΧΟΡΗΓ. 2017

ΣΕΓΑΣ

2.920.000,00 €

 

ΕΟΚΚ (ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ)

275.000,00 €

ΚΟΕ (ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ)

2.310.000,00 €

 

ΕΟΞ (ΞΙΦΑΣΚΙΑ)

220.000,00 €

ΕΟΚ (ΜΠΑΣΚΕΤ)

1.870.000,00 €

 

ΟΣΕΚΚ (ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙ)

192.000,00 €

EOΠE (ΒΟΛΛΕΥ)

1.300.000,00 €

 

ΕΛ.ΟΤ. (ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ)

170.000,00 €

ΕΓΟ (ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ)

1.000.000,00 €

 

ΕΟΙ (ΙΠΠΑΣΙΑ)

170.000,00 €

Ε.Α.Ο.ΑΜΕΑ

905.000,00 €

 

ΕΦΟΤ (ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ)

165.000,00 €

ΕΚΟΦΝΣ (ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ)

840.000,00 €

 

ΣΚΟΕ (ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ)

160.000,00 €

ΟΧΕ (ΧΑΝΤΜΠΟΛ)

760.000,00 €

 

ΕΣΟ (ΣΚΑΚΙ)

150.000,00 €

ΕΙΟ (ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ)

680.000,00 €

 

Ε.Ο.Α.Κωφων

140.000,00 €

ΕΟΦΠ (ΠΑΛΗ)

660.000,00 €

 

ΕΟΠ (ΠΥΓΜΑΧΙΑ)

135.000,00 €

ΕΟΠ (ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ)

600.000,00 €

 

ΕΟΧ (ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ)

90.000,00 €

ΕΟΤ (ΤΖΟΥΝΤΟ)

395.000,00 €

 

ΕΟΦΣΑ (ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ)

60.000,00 €

ΕΟΑΒ (ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ)

348.000,00 €

 

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ

52.000,00 €

ΕΦΟΕΠΑ (ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ)

340.000,00 €

 

ΕΟΓ (ΓΚΟΛΦ)

2.000,00 €

ΕΦΟΑ (ΤΕΝΙΣ)

320.000,00 €

 

ΕΛ. Ο. ΚΑΡΑΤΕ (ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ)

ΠΑΠΑΡΙΑ

 


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .