karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 24/5/2019.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 6-8-2020

 έχουμε ακόμα 430 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα

με ευθύνη και της διοίκησής του, αλλά και της αντιπολίτευσης!!!

 

 ΕΛΟΚ vs Περσίδη: Και κλάμα η ... κυρία Κραββαρίτη! 10 απάτες σε ένα δίπλωμα της ΠΕΦΣΚ!

 

 ΕΛΟΚ: μια καταδικασμένη ομοσπονδία και από την διοίκησή της

και από την αντιπολίτευση, αλλά κυρίως από μια ανίκανη και άχρηστη ΓΓΑ!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται


 Απόλυτη αδιαφορία από την Κυβέρνηση για το τι συμβαίνει στη ΓΓΑ και την ΕΛΟΚ!


 

5/6/19 - Την γλίτωσε πάλι ο Γερόλυμπος!

Αναβάλεται επ' αόριστον το δικαστήριο!


 ΕΛΟΚ versus Περσίδη!

Θα είμαι γρήγορος και περιληπτικός, γιατί τα έχουμε χιλιογράψει!

Δεν έχουν σταυρώσει ούτε μία νίκη στα δικαστήρια το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων κατά της ΕΛΟΚ-Γερόλυμπου! Τους έχει πάρει καροτσάκι και τους πηγαίνει από δικαστική ήττα σε διαγραφή και ... τούμπαλιν! Και αυτό συμβαίνει διότι όλοι τους στο ΚΙΜΕ ΚΙΜΟΥνται τον ύπνο του πτωχού τω πνεύματι! Ατράνταχτο παράδειγμα η Δίκη του Τριάθλου (με κλικ εδώ σελ. 54), όπου δεν παρουσιάστηκε έστω και σαν ακροατής κανένας από το ΚΙΜΕ για να ελέγξει τις μαρτυρίες των Δρακόπουλου και Κυρλόγλου, οι οποίοι κυριολεκτικά έδωσαν τη δίκη στον Γερόλυμπο.

Είναι αξιοπαρατήρητο ότι όλες τις δίκες διεξάγονται μεταξύ της ΕΛΟΚ ή/και μελών του ΔΣ αυτής (εκτός Γερόλυμπου) εναντίον μελών ή/και συλλόγων του ΚΙΜΕ, ενώ σε όλες αυτές τις δίκες εμφανίζεται πάντα ο "εξωτερικός και υπεράνω" παράγοντας "Γερόλυμπος ο Επίτιμος" ως σεβαστός και μη έχων καμιά συμμετοχή στις αποφάσεις του ΔΣ" μάρτυρας υπέρ της ΕΛΟΚ. Έχουν περάσει πέντε χρόνια με δίκες μεταξύ ΕΛΟΚ και ΚΙΜΕ ή/και ΕΛΟΚ και απολυμμένων υπαλλήλων με τον Γερόλυμπο "απλό μάρτυρα χωρίς συμφέροντα" και μάλιστα υπεράνω και βαρυσήμαντο ως "Επιτιμο Πρόεδρο της ΕΛΟΚ".

Σε καμιά δίκη δεν ρίχτηκε όλη η βαρύτητα των καταθέσεων του ΚΙΜΕ στην καθοριστική διευκρίνηση ότι ο Γερόλυμπος είναι ο "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ, οι αφελείς δικαστικοί πιστεύουν και λένε ότι σαν Επίτιμος δεν λαμβάνει μέρος στις αποφάσεις και το ΚΙΜΕ δεν σηκώνει επανάσταση στο δικαστήριο! Τα ίδια έγιναν και στις δίκες της ΕΛΟΚ κατά των υπαλλήλων της που απέλυσε παράνομα! Και εκεί μάρτυρας ο Γερόλυμπος και δεν πήγε κανένας από το ΚΙΜΕ να καταθέσει ότι είναι ο "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ! Έ, λοιπόν, το "-Ηλιθίων" το κερδίσατε με το σπαθί σας και αυτή είναι πολλοστή επιβεβαίωση!!!

Θα σας δώσω, όμως, εγώ τώρα μια ευκαιρία να χτυπήσετε το "Θεριό" στο υπογάστριο!

Την 11η/6/2019, ημέρα Τρίτη, δικάζομαι στο Δ΄ Μονομελές με μηνυτές τον Μπουλούμπαση, την Ποντίδα και τον Δημητριάδη για δημοσιεύματά μου στο www.karate.gr σχετικά με τη λειτουργία της περίφημης Σχολής Προπονητών του 2014 με το επόμενο κατηγορητήριο! Η Δίκη αυτή για μένα είναι απλός περίπατος, αλλά για εσάς και αν θα έρθετε να καταθέσετε υπέρ εμού και αθωωθώ θα είναι ένα δυναμικό χτύπημα κατά του Γερόλυμπου! Θα διευκρινήσω τα "γιατί" μετά από το Κατηγορητήριο.

 

Και διευκρινίζω γιατί σας συμφέρει να καταθέσετε υπέρ εμού σε αυτή τη δίκη:

1) Διότι ο Γερόλυμπος ΔΕΝ είναι μάρτυρας και άρα θα κάθεται και θα χτυπιέται στις καρέκλες μη μπορώντας να πει τίποτα!

2) Διότι όλα όσα έγραψα σε εκείνα τα άρθρα μου ήταν ολόσωστα και μάλιστα υπέρ των αθλητών σας που τους έκοψαν! Θα μου πείτε ότι τα παιδιά του Μπίκα και του Γκουβούση τα πέρασε ο Γερόλυμπος! Καλά εσείς οι δύο μην έρθετε από ... ευγνωμοσύνη!

3) Διότι αν καταθέσετε ότι όλα μου τα άρθρα ήταν ολόσωστα, τότε θα αποδεχθεί θέλοντας και μη το δικαστήριο ότι ο Γερόλυμπος ΔΕΝ είναι ένας απλός Επίτιμος Πρόεδρος, όπως ισχυρίζονται εναγωνίως οι μηνυτές, ενώ αυτό δεν περιέχει καμιά προσβολή στο πρόσωπό τους, αλλά το υπαγόρευσε ο Γερόλυμπος στον δικηγόρο τους για να κρατάει τη θέση του καθαρή! Συνεπώς, θα μπορείτε στο μέλλον να κρατάτε ένα ατού ότι η ΕΛΟΚ είναι "Μονοπρόσωπη ΕΠΕ" του Γερόλυμπου!

4) Διότι μηνύτρια είναι η Ποντίδα-Γερολύμπου, η οποία τώρα είναι πρόεδρος της ΕΛΟΚ και πάντα ήταν και είναι το "alter ego" του Γερόλυμπου και άρα, αν όσα έχω γράψει γίνουν αποδεκτά ως αληθινά, αυτό θα μπορείτε να το χρησιμποιήσετε σε μελλοντικές σας δίκες!

5) Και ο Δημητριάδης μηνυτής! Αυτό το νούμερο στα χέρια του οποίου πήγαν τα θέματα των εξετάσεων, τα γνώριζε πριν από τις εξετάσεις και τα έδωσε σε όποιον ήθελε, όταν άλλοι ίσως κόπηκαν από αυτά! Εδώ ξέχασα ότι ο Δημητριάδης, που αδίκησε τόσους και τόσους αθλητές, είναι προστατευόμενος του Κραββαρίτη! Καλά, ας μην έρθει και ο Κραββαρίτης!

6) Προσπαθώ να βρω τρόπο να σας ... ανοίξω το κεφάλι και να σας φυτέψω τη σκέψη: "όποιο δικαστήριο έχει ο Γερόλυμπος με οποιονδήποτε, εσείς πρέπει να βοηθάτε να το χάνει"! Αυτό σας συμφέρει!!! (Είναι ποινικό αδίκημα το να σπάσεις ... τούβλο?)

7) Άλλωστε μόλις θα σας δει στο δικαστήριο ο Επίτιμος ... θα φέρει βεβαίωση γιατρού για ... τετραήμερη κλινήρη θεραπεία της συζύγου του για ουρολοίμωξη για να αναβληθεί η δίκη, όπως έκανε και στη δίκη του τριάθλου.

 

 Μη χάσετε το Δικαστικό Πάρτι την Τρίτη, 11/6/2019!

Εγώ πάντως θα πάω χωρίς δικηγόρο και θα υποβάλω εγώ τις ερωτήσεις στους μηνυτές! Θα πάω με ντοκουμέντα "μπαζούκας και οπλοπολυβόλα" κατά των τριών μηνυτών, κατά του Γερόλυμπου, κατά του Μπαλασόπουλου και των δικηγόρων, που πληρώνονταν για τις κατά παραγγελία αποφάσεις της Δικαστικής Επιτροπής, καθώς και με τις ανοιχτές δίκες της ΕΛΟΚ με τη ΓΓΑ και άλλους και ό,τι άλλο σκεφθώ! Μη χάσετε το πάρτι του αιώνα!!! Κτίριο 9, Αιθ. 7, Αρ.Πιν. 17.


 Και κλάααμα η κυρία ... Κραββαρίτη!

Την περασμένη Κυριακή οι κότες απο το Κοτέτσι του Γερόλυμπου, κατά κόσμον ΕΛΟΚ, ψήφισαν σε Γενική τους Συνέλευση τη διαγραφή από την ΕΛΟΚ των συλλόγων του Άρη Κραββαρίτη και του Γιώργου Κοσμίδη. Καλά σου κάνανε!

Ο Άρης Κραββαρίτης "έγραψε" στο Hellenic Karate News (τρίχες: άλλος του τα έγραψε, αλλά τέλος πάντων!) τα επόμενα δακρύβρεχτα (δέκα μαντήλια ... μούσκεψα!):

 

22-5-2019,    Hellenic Karate News Αναδημοσιεύουμε ανάρτηση του ΑΡΗ ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗ (η αρίθμηση για τα σχόλιά μου)

1 - "Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μου στην δοκιμασία της Κυριακής, όλους όσους τους παρακίνησε η φιλία αλλά και εκείνους που αντιστάθηκαν στο άδικο, αποδεικνύοντας με την στάση τους ότι σέβονται τις αρχές του budo. Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις αφόρητες πιέσεις που δέχθηκαν την παραμονή της Γενικής Συνέλευσης για να υπερψηφίσουν την διαγραφή του Συλλόγου μου, αλλά και τις επόμενες ημέρες προκειμένου να στηρίξουν επικοινωνιακά την αήθη πράξη, δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για την φιλία σας και αμέριστη εκτίμηση για την ακεραιότητα σας.

2 - Ο λόγος που δεν έκανα αυτή την ανάρτηση νωρίτερα είναι γιατί δεν σταμάτησα ούτε στιγμή να δέχομαι τηλεφωνήματα από ανθρώπους που ήθελαν να μου εκφράσουν αισθήματα συμπαράστασης, ή και να δικαιολογήσουν την στάση τους. Ολοι τους όμως εξέφρασαν αηδία στο πρόσωπο των ενορχηστρωτών της διαγραφής του συλλόγου. 

3 - Δεν θα αναφερθώ καθόλου στην απόφαση, καθώς το προαποφασισμένο του περιεχομένου της, καθιστά περιττή κάθε ανάγκη νομικής ή ηθικής αξιολόγησης αυτής, την θεωρώ όμως σταθμό στην ιστορία της Ομοσπονδίας, όχι γιατί διέγραψε άδικα έναν ακόμη Σύλλογο, αλλά γιατί για πρώτη φορά έφερε τους ανθρώπους του καράτε αντιμέτωπους με θεμελιώδεις αξίες που υπερβαίνουν την σκοπιμότητα της πολιτικής και μίλησε στις ψυχές τους.

4 - Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί αποδείχθηκε ότι, αν και αργά έκανα την σωστή επιλογή να ορθώσω ανάστημα στην πολιτική του εκμαυλισμού, του ευνουχισμού και της απόλυτης εξευτελιστικής υποτέλειας που απαιτεί από όλους μας ο ενορχηστρωτής της διαγραφής μου. Αισθάνομαι νικητής το ίδιο και για εσάς, γιατί έχασα μια ψηφοφορία αλλά κερδίσαμε το προνόμιο της καθαρής συνείδησης και τις ψυχές της υγιούς πλειοψηφίας του κόσμου του καράτε. 

5 - Αισθάνομαι υπερήφανος γιατί η εις βάρος μου αδικία δημιουργεί δεσμούς ενότητας του υγιούς κόσμου του καράτε και αντίστοιχους δεσμούς ενοχής σε όσους συνέπραξαν σε αυτήν και παρέδωσαν άνευ όρων κάθε ηθικό φραγμό που θα μπορούσε στο μέλλον, να σταθεί ανάμεσα σε αυτούς και τον αθλητικό βρυκόλακα.

6 - Αισθάνομαι υποχρεωμένος να συνεχίσω να τιμώ τους ανθρώπους που επέλεξαν να μου συμπαρασταθούν, με το να μην παραιτηθώ από την προσπάθεια για μια καλύτερη μέρα για το άθλημά μας.

 

ΑΡΗΣ ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ"

 

Η ανάρτηση Κραββαρίτη συνοδευόταν και από την επόμενη παλιά φωτογραφία στη σχολή του Γιάννη Βερώνη τραβηγμένη τότε από τον Θύμιο Περσίδη.

 

Επειδή η υποκρισία και το ψέμα του Άρη Κραββαρίτη και όλων των συν αυτώ τρέχει από τα πατζάκια τους, νιώθω την υποχρέωση να στάξω κομματάκια αλήθειας στα παραπάνω παραμύθια:

Για την παράγραφο 1: Ο Κραββαρίτης, εμφανιζόμενος ως μεγαλόψυχος, καταλαβαίνει και συγχωρεί όσους υπάκουσαν στον Γερόλυμπο και διέγραψαν τον σύλλογό του! Για ποιά "δοκιμασία" μιλάει? Η διαγραφή ήταν δεδομένη! Διατυπώνει την έννοια: "παρά του ότι με ξεσκίσατε, αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για τη φιλία σας και αμέριστη εκτίμηση για την ακεραιότητά σας"! Αυτός που τα έγραψε αυτά έχει χάσει κάθε επαφή με τις πραγματικές έννοιες των λέξεων της ελληνικής γλώσσας, διότι τα νοήματα αυτά δεν μπορούν να γίνουν συμβατά μεταξύ τους με τίποτα, αφού είναι αντίθετα !!! Και ένας είναι αυτός!!!

Εστιάζω, όμως, στον χαρακτηρισμό "αήθη πράξη"! Όταν ο Κραββαρίτης έκοβε παιδάκια στη διαιτησία κατά διαταγή Γερόλυμπου, αυτό ήταν "ηθική πράξη"? Όταν έβγαζε αθλητές, που άξιζαν, και έβαζε άλλους στην εθνική ομάδα κατά διαταγή Γερόλυμπου, αυτό ήταν "ηθική πράξη"? Όταν έκοψε τους επόμενους 32 υποψήφιους προπονητές στα Πρακτικά από τη Σχολή Προπονητών του 2014 κατά διαταγή Γερόλυμπου, αυτό ήταν ηθική πράξη? Όταν ψήφιζε τις διαγραφές συλλόγων κατά διαταγή Γερόλυμπου (όπως του Πανουσόπουλου), αυτό ήταν ηθική πράξη? Καλά σου έκανε!

 

Α/Α

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΠΑΤΡΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

1

Αναστοπούλου

Ιωάννα

Παναγιώτης

 335 - ΝΠ36?

2

Απατζής

Θεόδωρος

Αθανάσιος

 ???

3

Γεραμπίνης

Ευάγγελος

Ιωάννης

011 - ΝΟ64

4

Γιαννουκάκου

Ζωή

Αθανάσιος

 172 - ΞΡ59

5

Δευτεραίος

Γεράσιμος

Σπυρίδων

 ???

6

Δήμου

Ευάγγελος

Βασίλειος

 470 - ΦΡ95-Λίμνη

7

Δρούλια

Σταυρούλα

Γεώργιος

 326 - ΦΗ83

8

Ζαϊμάκης

Γεώργιος

Μιχαήλ

 011 - ΝΟ64

9

Καρλέτσου

Σοφία

Γεώργιος

 172 - ΞΡ59

10

Κεραμίδας

Εμμανουήλ

Θεόδωρος

 476 - ΦΣ41?

11

Κεσίδης

Βιατσεσλάβ

Χαράλαμπος

 438

12

Κορομπίλης

Νικόλαος

Γεώργιος

 212 - ΞΟ53

13

Κοσμάς

Βασίλειος

Ανδρέας

354 - ΟΡ45

14

Μανωλαράκης

Ιωάννης

Νικόλαος

 440

15

Μανωλάς

Ιάκωβος

Δημήτριος

 017 - ΙΘ85

16

Ματθαίου

Αντωνία

Νικόλαος

 352 - ΟΤ34

17

Μελικιάδης

Αριστοτέλης

Οτάρ

 382

18

Μηλιάς

Γεώργιος

Αντώνιος

 062 - ΝΦ94

19

Μητσιούλης

Κλεάνθης

Βασίλειος

 062-ΝΦ94

20

Μπαρέλης

Χριστόδουλος

Ευστράτιος

 Kyokushin/Λέσβος

21

Ντάτσιος

Δημήτριος

Σπυρίδωνα

 307 - ΟΑ02

22

Πανουσόπουλος

Ιωάννης

Αναστάσιος

 430 - ΦΤ20

23

Πανώλη

Παρασκευή

Ελευθέριος

 146 - ΞΞ57

24

Παπαγιαννίδης

Φίλιππος

Ιωάννης

 011 - ΝΟ64

25

Παπαδημητρίου

Ειρήνη

Ιωάννης

 335 - ΝΠ36

26

Πετσετάκη

Μαρία

Ιωάννης

 ???

27

Πράσινου

Φανή

Αθανάσιος

 335 - ΝΠ36

28

Σταματόπουλος

Δημήτριος

Γεώργιος

 ΑΣΚWDO

29

Σφήκας

Χρήστος

Αντώνιος

 036 - ΞΕ23

30

Τρέζος

Γεώργιος

Μάρκος

 ???

31

Τσαρούχας

Ιωάννης

Μιχαήλ

 467 - ΦΤ15

32

Τσερέπης

Ιωάννης

Γεώργιος

 ???

 

Καλό, λοιπόν, θα ήταν τις μαλακίες να τις λέτε μεταξύ σας και να μην τις δημοσιεύετε, γιατί τις μαθαίνω και χάνω τον ύπνο μου!

Για την παράγραφο 2: "Όλοι εξέφρασαν αηδία στο πρόσωπο των ενορχηστρωτών της διαγραφής του συλλόγου." Ακριβώς αυτό το καράτε κάνετε: εξέφρασαν αηδία, αλλά υπάκουσαν! Δηλαδή, εξέφρασαν αηδία για τον ίδιο τους τον εαυτό!!! Και με τον αηδιαστικό εαυτό τους ζούν όλη τους τη ζωή!!! Καλά σου έκανε!

Για την παράγραφο 3: Γιατί θεωρεί την προαποφασισμένη απόφαση "σταθμό στην ιστορία της ΕΛΟΚ"? Από το 1995 αυτό κάνετε! Από τότε που βγάζατε εμένα από τις Γενικές Συνελεύσεις! Ψηφίζατε όλοι σας τα προαποφασισμένα του Γερόλυμπου! Τώρα σας έτσουξε??? (Τελικά η ... Σούζι Τσούζι δεν είναι Κινέζα!) Καλά σου έκανε!

Για την παράγραφο 4: Τελικά αυτός που έγραψε αυτό το κείμενο είναι ψυχανώμαλος!!! Προσέξτε τι του ξεφεύγουνε?

α) "αν και αργά έκανα την σωστή επιλογή να ορθώσω ανάστημα στην πολιτική του εκμαυλισμού, του ευνουχισμού και της απόλυτης εξευτελιστικής υποτέλειας που απαιτεί από όλους μας ο ενορχηστρωτής της διαγραφής μου."

Δηλαδή ο Κραββαρίτης μας λέει ότι άργησε ... 25 χρόνια κατά τα οποία ήταν μέλος της πολιτικής "του εκμαυλισμού, του ευνουχισμού και της απόλυτης εξευτελιστικής υποτέλειας που απαιτεί από όλους μας ο ενορχηστρωτής της διαγραφής μου.", αλλά τώρα μόλις ξύπνησε!

β) Το υπόλοιπο της παραγράφου απευθύνεται σε όλους, δηλαδή σε όσους ψήσισαν την διαγραφή, σε όσους δεν την ψήφισαν και σε όσους ρίξανε λευκό, και είναι τελείως αλλοπρόσαλλο! Καλά σου έκανε!

Για την παράγραφο 5: Στις πράξεις του αθλητικού βρυκόλακα συμμετέχετε όλοι σας 25 χρόνια! Τώωωρα τον βρίσκετε "βρυκόλακα"? 25 χρόνια, που τρώγατε και πίνατε μαζί του το αίμα των άλλων, ήταν καλά? Καλά σου έκανε!

Για την παράγραφο 6: Αυτό εννοείται ότι πρέπει να το κάνεις όχι για τίποτε άλλο, αλλά επειδή ο "βρυκόλακας" είναι πάντα χειρότερος από τον απλό "κόλακα", που ήσουν πάντα εσύ και μάλιστα από το 1994, που ακύρωσες τις εξετάσεις του δασκάλου σου για το χατήρι του Γερόλυμπου!!!

 

Δύο συμπεράσματα:

Πρώτο: πολύ καλά σου έκανε! (Έχει η ζωή γυρίσματα!)

Δεύτερο: ο Περσίδης γράφει την ιστορία του καράτε!!!

(Όπως αποδεικνύεται και από την φωτογραφία, που ανήρτησες!)


 10 απάτες σε ένα δίπλωμα της ΠΕΦΣΚ!

 

Ανίκητος ο στρατός των ηλιθίων!!!

Ξαφνικά, εκεί που καθόμουν χωρίς να ενοχλώ κανέναν, μου πέφτει στο κεφάλι ένα από τα τελευταία διπλώματα της ΠΕΦΣΚ, δηλαδή της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Σότοκαν Καράτε, η οποία έχει συσταθεί ως μη κερδοσκοπική εταιρεία τεσσάρων ατόμων, των Τετσούο Οτάκε, Άρη Κραββαρίτη, Γιώργου Μπίκα και Κώστα Γκουβούση, με ιδρυτικό εταιρικό με κλικ εδώ.

Οι ανωτέρω κύριοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ήδη τους έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος του καράτε πως τον εξαπατούσαν με διπλώματα χωρίς κανένα αντίκρυσμα και προσπαθούν με δήθεν αλλαγές στο παλιό έντυπο του διπλώματος Νταν, που έδιναν, να κάνουν την παρουσία τους στο χώρο του καράτε σαν αποδεκτό εκδότη διπλωμάτων Νταν! Κοιτάξτε από τη γωνιά αν έρχομαι!

Το δίπλωμα αυτό της ΠΕΦΣΚ είναι το επόμενο της πλάκας:

 

Αλλά τι έχει αυτό το δίπλωμα, το οποίο δίνεται (πωλείται από 100 έως 400 €???) ως ΕΓΚΥΡΟ, αλλά είναι της πλάκας και περιλαμβάνει δέκα απάτες? Και τι δεν έχει!

Απάτη 1η - Το σήμα του τίγρη του Σότοκαν έχει εμπορικά δικαιώματα που ανήκουν σε άλλους και όχι στην ΠΕΦΣΚ. Αν τους πάρουνε χαμπάρι, θα τους ξετινάξουν στην αποζημίωση! Για τα πουλιά με τις ουρές τους και τα φυτά κάτω (μπορντούρα) ας μη μιλήσουμε, αλλά και αυτά έχουν δικά τους γραφιστικά ή/και εμπορικά δικαιώματα!

Απάτη 2η - Στη μέση επάνω γράφει: "Πανελλήνια Ένωση Φίλων Shotokan Karate" και αυτό είναι απάτη, διότι όταν λέμε μια Ένωση "Πανελλήνια" εννοούμε ότι συμμετέχουν μέτοχοι από όλη την Ελλάδα! Εδώ, όμως, δεν συμβαίνει αυτό! Εδώ συμμετέχουν ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ στην Ένωση και οι πελάτες τους είναι από όλη την Ελλάδα (αν είναι βέβαια!)! Και οι πελάτες τους είναι τα κορόιδα!

Απάτη 3η: Από πάνω από τον ελληνικό τίτλο της Ένωσης υπάρχει το όνομά της στα ιαπωνικά! Αυτό είναι απάτη για δημιουργία εντυπώσεων χωρίς καμιά αξία και χρησιμότητα! Θα πάει το παιδάκι στη γιαγιά του και θα της πει: "Γιαγιά πήρα 2ο Νταν στο Σότοκαν από την Ιαπωνική ένωση τσούκου-τσούκου, νάτο γράφει το όνομά της και στα γιαπωνέζικα?

Απάτη 4η: Το "δίπλωμα" αυτό έχει δεξιά το ελληνικό κείμενο, που αναφέρεται στην απονομή, και αριστερά το ίδιο κείμενο στα ιαπωνικά! Και αυτό αποτελεί απάτη για δημιουργία εντυπώσεων χωρίς καμιά αξία και χρησιμότητα! Δηλαδή, το διαβάζουν και οι γιαπωνέζοι στην Ελλάδα? Πάει ο κάτοχος στην Ιαπωνία, όπου τους το δείχνει και τον δέχονται σαν ισότιμο με τα δικά τους Νταν? Θα πάει το παιδάκι στη γιαγιά του και θα της πει: "Γιαγιά πήρα 2ο Νταν στο Σότοκαν από την ΠΕΦΣΚ, νάτο το γράφει και στα γιαπωνέζικα, διάβασέ το αν θέλεις?

Καθίστε γιατί θα μου πέσουν και τα υπόλοιπα μαλλιά! Διαβάζει τα γιαπωνέζικα ο Μπίκας? Ή ο Κραββαρίτης ή ο Γκουβούσης και δεν μπορούν να τα αποχωριστούν? Πού πάτε ρε Καραμήτροι???

Απάτη 5η: Ποιοί υπογράφουν και γιατί δεν γράφονται ολόκληρα τα ονόματά τους? Φοβούνται μην τους χώσει καμιά μήνυση η ΠΟΠΚ?

Απάτη 6η: Πρέπει να υπογράφουν κάποιοι από τους τέσσερεις εταίρους, εκτός αν έχουν και άλλους και το κρύβουν! Ποιοί είναι αυτοί οι τέσσερεις εταίροι γνωρίζουμε, αλλά τι Νταν έχουν, από ποιόν τα πήραν, πότε και πώς? Και μέχρι ποιά Νταν δίνουν? Και πόσα έχουν δώσει? Είναι νόμιμα τα Νταν που δίνουν??? Δημοσιεύονται προς χάριν διαφάνειας? Έχει κανονισμούς Νταν η ΠΕΦΣΚ? Δημοσιεύονται προς χάριν διαφάνειας?

Απάτη 7η: Στην Ελλάδα υπάρχουν είκοσι ομοσπονδίες καράτε, που δίνουν Νταν! Ποιές από αυτές αναγνωρίζουν τα Νταν της ΠΕΦΣΚ? ΚΑΜΙΑ!!!

Απάτη 8η: Ποιά ομοσπονδία του εξωτερικού αναγνωρίζει τα Νταν της ΠΕΦΣΚ? ΚΑΜΙΑ!!!

Απάτη 9η: Αναγνωρίζει η ΓΓΑ τα Νταν της ΠΕΦΣΚ? Προφανώς και ΟΧΙ!!! Ακόμα και η ΠΕΦΣΚ τής είναι άγνωστη!

Απάτη 10η: Αναγνωρίζει η ΕΛΟΚ τα Νταν της ΠΕΦΣΚ? Θέλει ρώτημα αυτό σήμερα στην εποχή των συγκρούσεων Γερόλυμπου και ΚΙΜΕ? Προφανώς και ΟΧΙ!!!

Απάτη 11η: (Είπα 10 και μου βγήκαν 13!) Έχουν οι τέσσερεις μάγκες καμιά νομική κατοχύρωση ότι μπορούν να δίνουν Νταν στο παραδοσιακό καράτε? Απολύτως καμιά!

Απάτη 12η: Αναγνωρίζει η μόνη αποκλειστική ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε στην Ελλάδα ΠΟΠΚ τα Νταν της ΠΕΦΣΚ? Προφανέστατα και ΟΧΙ!!!

Απάτη 13η: Αποτελεί μακροχρόνια απάτη η απονομή ανύπαρκτων Νταν από τους τέσσερεις της ΠΕΣΚΦ προς κάθε εξαπατημένο? Προφανώς και ΝΑΙ!

Και μετά μάλιστα από την εκτεταμένη και επίμονη προσπάθεια της ΠΕΦΣΚ να αρπάζει και να εκμεταλλεύεται διαχρονικά τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ:

 

 ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΗΣ ΠΕΦΣΚ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΠΚ!

 Σας άφησα αρκετό καιρό να το σκεφθείτε! Αν δεν έχετε μάθει να σέβεστε τη νομιμότητα και τα δικαιώματα των άλλων, θα σας το μάθω εγώ!

 


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .