karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 14/2/2020. Ενημερώνεται κάθε ημέρα μέχρι και την 29/2/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από σήμερα 14-2-2020 μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 6-8-2020

 έχουμε ακόμα 164 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα

 με ευθύνη και της διοίκησής του, αλλά και της αντιπολίτευσης!!!

 

 Ραγδαίες και Τραγελαφικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ!

 (Το άρθρο διαβάζεται με τη σειρά Α-Β-Γ-Δ-Ε-Ζ-Η-Θ-Ι-Κ-Λ-Μ!)

 ΕΛΟΚ: μια καταδικασμένη ομοσπονδία και από την διοίκησή της

και από την αντιπολίτευση, αλλά κυρίως από μια ανίκανη και άχρηστη ΓΓΑ!

 

Μία λύση υπάρχει:

η ΠΟΠΚ!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."


 (Το άρθρο διαβάζεται από κάτω προς τα επάνω με τη σειρά Α-Β-Γ-Δ-Ε-Ζ-Η-Θ-Ι-Κ-Λ-Μ!)


 Μ - 28/2/20 - Συλλυπητήρια! - Ελαφρύ το χώμα, που τον σκεπάζει!

 Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!!! (άνοιξε τα ηχεία!)

 

Δικάστηκαν εχθές οι δύο αιτήσεις των αντιμαχόμενων παρατάξεων Παλιάς Διοίκησης της ΕΛΟΚ από τη μια και Αντιπολίτευσης ΚΙΜΕ από την άλλη με την αναμενόμενη με αγωνία απόφαση για σήμερα στις 11:00!

Η παράταξη της Παλιάς Διοίκησης του Ακατονόμαστου Ελέφαντα ζητούσε την εξαίρεση των Παπαδόπουλου ως προπονητή και Φυλακτού ως τιμωρημένου από τη Δικαστική Επιτροπή προτείνοντας αντ' αυτών τους Γερόλυμπο και Κουρή (τέως διευθυντή του ΟΑΚΑ), ενώ η Αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ ζητούσε την εξαίρεση των Γερόλυμπου και Πάση ως προπονητών (?)!

Η Προσωρινή Απόφαση βγήκε σήμερα 28-2-2020 και από τον προηγούμενο πίνακα των μελών του προσωρινού ΔΣ έβγαλε τον Παπαδόπουλο, τον Φυλακτό και τον Πάση και στη θέση τους έβαλε τους Σπύρο Κλαδά (δικηγόρο, από το ΚΙΜΕ), Παναγιώτη Περάκη (δικηγόρο, από το ΚΙΜΕ) και Γιάννη Γιαννέλη (καθηγητή Χημείας από το ΚΙΜΕ)! Συνεπώς, ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας "πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος" και ο προσωρινός πίνακας των μελών του ΔΣ γίνεται 6 προς 5 υπέρ του ΚΙΜΕ:

 

Θεόδωρος Σιετής, ΚΙΜΕ

Σπύρος Κλαδάς, ΚΙΜΕ

Κώστας Μητρόπουλος ΚΙΜΕ

Μανόλης Βαλάσης, ΚΙΜΕ

Παναγιώτης Περάκης, ΚΙΜΕ

Γιάννης Γιαννέλης, ΚΙΜΕ

Ιάκωβος Γιακουμίδης

Κυριάκος Σερεμετάκης

Νίκος Γκούρλιας

 

Νίκος Σαψάλης

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

Γιώργος Γερόλυμπος

"Επίτιμος"

 

Αναμένεται, λοιπόν, η πρώτη συνεδρίαση του προσωρινού ΔΣ με αναλογία πλέον 6 του ΚΙΜΕ (με τρεις δικηγόρους μέσα!) προς 5 της Παλιάς Διοίκησης της ΕΛΟΚ (χωρίς κανένα δικηγόρο μέσα!), πράγμα που σημαίνει την ανώτατη πανωλεθρία για τον Ακατονόμαστο Ελέφαντα, για να αντιμετωπιστούν τα άμεσα προβλήματα της ΕΛΟΚ! (Μάγκα, είναι σαν να παίζεις ... Προημιτελικό! Ο Τελικός είναι ... σε ποιά φυλακή θα πας!)

Αναμένεται, επίσης, και η δίκη των Ασφαλιστικών Μέτρων της 9-3-2020, η οποία με την, σε ένα-δυό μήνες, Απόφασή της θα οριστικοποιήσει τη σύνθεση του Προσωρινού ΔΣ μέχρι τις εκλογές, το οποίο και θα επιφορτίσει με τη διενέργεια των εκλογών.

 

Το Παιχνίδι της Ρώσικης Ρουλέτας

Τελείωσε, λοιπόν, το παιχνίδι ζωής του Ακατονόμαστου Ελέφαντα! Το εξάσφαιρο έφτασε στην τελευταία θαλάμη, που έχει τη σφαίρα μέσα!

Μπαίνει, λοιπόν, το ΚΙΜΕ με τρεις δικηγόρους στη σύνθεσή του στα γραφεία της ΕΛΟΚ και τι βρίσκει??? Ξέρουμε όλοι ότι θα βρει ενοχοποιητικά στοιχεία για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για όλες τις προηγούμενες διοικήσεις και τον αρχηγό τους, όπως τα έγραφε το www.karate.gr επί 25 χρόνια!

Με αυτά, που βρίσκει το ΚΙΜΕ, ποιός μένει οπαδός του Ακατονόμαστου Ελέφαντα???

Απαντήστε μόνοι σας!!!       Μόνον οι ... αυτοκτονικοί!!!

Και κυρίως να απαντήσουν οι σύλλογοι, των οποίων χρησιμοποιεί τα ονόματα ως υποστηρικτών του στα δικαστήρια είτε πραγματικά έχει πάρει εξουσιοδοτήσεις τους είτε χρησιμοποιεί τα ονόματά τους νοθεύοντας έγγραφα χωρίς αυτοί να το ξέρουν, όπως διαμαρτύρονται πολλοί!

Και οι σύλλογοι, τους οποίους ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας έχει εμφανίσει στα δικόγραφά του ως υποστηρικτές του είναι οι επόμενοι, τους οποίους τους δίνω εδώ για να το γνωρίζουν οι ίδιοι και να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους!!! Για να το γνωρίζουν βέβαια και όλοι οι άλλοι!!!

Αν βλέπετε το όνομα του συλλόγου σας στον ανωτέρω πίνακα να χρησιμοποιείται στα δικόγραφα της σύγκρουσης Παλιάς Διοίκησης ΕΛΟΚ εναντίον Αντιπολίτευσης του ΚΙΜΕ και ΔΕΝ έχετε δώσει γραπτώς τη συγκατάθεσή σας, τότε να έρθετε σε επαφή με το ΚΙΜΕ για να το διορθώσετε αυτό!

Ακόμα και αν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, βέβαια, μπορείτε να την αποσύρετε μέχρι την 9-3-2020!!!


 Λ - Όπως ΛΑΜΟΓΙΟ - 25/2/2020 - ΛΑΜΟΓΙΟ έρχεται το Τέλος Σου!!!

 

Πραγματικά εχθές βρέθηκαν και πάλι οι δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις στο Πρωτοδικείο με αιτήματα η μεν παλιά διοίκηση να εξαιρεθούν τα μέλη της Προσωρινής Διοίκησης με την Προσωρινή Διαταγή της 14-2-2020, όπως αριστερά, Παπαδόπουλος και Φυλακτός και να προστεθούν δύο νέα δικά τους, Γερόλυμπος και Κουρής, και η αντιπολίτευση με αντιπρόταση αν γίνει η αφαίρεση (νομίζω) και να εξαιρεθεί ο Πάσης (?).

Δηλαδή, ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας καθυστέρησε τη λειτουργία της ΕΛΟΚ επί 20 ημέρες για αυτοπροταθεί ο ίδιος για το προσωρινό ΔΣ και να έχει τελικά 8 δικούς του, ενώ όπως θα αποδείξω γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να συμμετέχει σε αυτό, διότι είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Τριάθλου. Και όλα αυτά 20 ημέρες πριν από το Πανευρωπαϊκό χωρίς να έχει οριστεί η εθνική ομάδα και χωρίς να έχουν προετοιμαστεί οι αθλητές της!!!

Τέτοιο γαϊδούρι είναι!!!

Επι πλέον αυτών, μεταξύ των συλλόγων που δήθεν τον υποστηρίζουν είναι πολλοί που δεν έχουν ιδέα για το όλο θέμα και χρησιμοποιεί τα ονόματά τους εν αγνοία τους, όπως συνηθίζει, με κίνδυνο για αυτούς να βρεθούν κατηγορούμενοι σε αγωγές για αποζημιώσεις!

Ιδιαίτερη φροντίδα έχει άναπτύξει στο εγγύς παρελθόν ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας στο να καλύπτει τα ίχνη της προεδρίας του στο Τρίαθλο, αλλά αυτό είναι κάτι σαν το χρήμα, τον βήχα και τον ... έρωτα με τον εαυτό του, πράγματα που δεν κρύβονται!!!

Μια γρήγορη έρευνα στο δίκτυο μου έδωσε τα επόμενα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας είναι σήμερα ενεργός πρόεδρος στο Τρίαθλο με συνέπεια να μην μπορεί να οριστεί μέλος έστω και στο Προσωρινό ΔΣ της ΕΛΟΚ!

1) Το πρώτο, που ψάρεψα, είναι το άρθρο με ημερομηνία 8-1-2020 και τίτλο "Βαριά καμπάνα σε συκοφάντη, δικαίωση της Ε. Ο. Τριάθλου" (με κλικ εδώ), όπου αναφέρεται ότι "Μετά από μήνυση που υπέβαλε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Τριάθλου κ. Γιώργος Γερόλυμπος, η υπόθεση δικάστηκε τελικά εχτές 8 Ιανουαρίου στο Ζ μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών".

Είναι φανερό ότι στο ανωτέρω Δικαστήριο το περί ού ο λόγος Αρχι-Καρα-Λαμόγιο εμφανίστηκε ως "Πρόεδρος της Ε.Ο. Τριάθλου" ειδάλλως θα έχανε τη δίκη και έρχεται σήμερα στο Πρωτοδικείο να εμφανιστεί ότι έχει παραιτηθεί από αυτή τη θέση εδώ και καιρό ώστε να μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στο ΔΣ της ΕΛΟΚ! Καραμπινάτη εξαπάτηση Δικαστηρίου!!!

2) Το δεύτερο ... "λουκούμι για το ΚΙΜΕ" στο αγγίστρι μου είναι συνέντευξή του σε διαδικτυακή εφημερίδα με ημ/νία 6-10-2019 και τίτλο "Παράνομη η εκχώρηση αγώνων, έχουμε κάνει αγωγές σε Πένταθλο και εταιρείες" (με κλικ εδώ), όπου εκτός από το τσουνάμι ψεμάτων που αραδιάζει ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας, στην τελευταία παράγραφο της οποίας δηλώνει τα επόμενα:

«Εγώ κατέθεσα ένα φάκελο με 206 σελίδες με την δραστηριότητα της ομοσπονδίας και όλη την αλληλογραφία καθώς και την επιστολή της ΔΟΕ που ζητά άμεσα την αυτονόμηση των αθλημάτων. Ο κ. Αυγενάκης ενημερώθηκε πλήρως και αναμένουμε άμεσα τις εκ του νόμου προβλεπόμενες ενέργειες του. Εμείς ως Τρίαθλο ζητάμε την επαναφορά του αθλήματος στην νομιμότητα. Να δοθεί άμεσα τέλος στις παρανομίες και να επανέλθει το άθλημα στην αθλητική του δραστηριότητα μακριά από οποιαδήποτε πολιτική παρέμβαση».

Εκ των ανωτέρω είναι φανερό ότι ο φάκελος των 206 σελίδων, που αναφέρεται από τον Ακατονόμαστο Ελέφαντα, βρίσκεται ακόμα και σήμερα στο Γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού, όπου έχει υποβληθεί και παραμένει από τον πρόεδρο του Τριάθλου Γιώργο Γερόλυμπο! Επομένως, και πάλι παρανόμως έρχεται σήμερα στο Πρωτοδικείο να εμφανιστεί ότι έχει παραιτηθεί από αυτή τη θέση εδώ και καιρό ώστε να μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στο ΔΣ της ΕΛΟΚ! Καραμπινάτη εξαπάτηση Δικαστηρίου!!!


 Κ - 23/2/202 - Τα ίδια Παντελάκι μου, τα ίδια Παντελή μου!!!

 

Ήταν γνωστή εκ των προτέρων η έκβαση της σημερινής συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΛΟΚ! ΑΝΑΒΟΛΗ!!!

Η πληροφορία από αναρτήσεις στο δίκτυο σε άσχετες μέχρι τώρα ανώνυμες και αναξιόπιστες ιστοσελίδες (λόγω μη αναγραφής του ονόματος του διαχειριστή τους) και μόνο στην παλιά του Hellenic Karate News / Facebook! Δεν μας λένε για πότε και δεν μας λένε γιατί! Απαράδεκτοι η φανατικοί της παλιάς διοίκησης, ανεγκέφαλοι οι ανεκδιήγητοι της αντιπολίτευσης του ΚΙΜΕ! Το μόνο που μας λένε είναι "ανεβλήθει" χωρίς λεπτομέρειες!

Οι πληροφορίες από επιστολή του Θεόδωρου Σιετή σε ιστοσελίδα για το καράτε, που δημοσιεύτηκε και στο Hellenic Karate News / Facebook:

 

"Θεόδωρος Σιετής: Το καράτε μάς χρειάζεται όλους!

Με αφορμή την αναβολή, εκ μέρους της πλειοψηφίας, της συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΛ.Ο.Κ, θα ήθελα να γνωστοποιήσω ορισμένες σκέψεις μου:

Στην ζωή, οι άνθρωποι διακρίνονται, διότι μπορούν να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και να αναμετρώνται πάντα με αυτές.

Εδώ και είκοσι ημέρες έχω μεταφέρει σε όλους, όσοι εμπλέκονται στα διοικητικά της ΕΛ.Ο.Κ. με κάθε τρόπο, ότι το καράτε μάς χρειάζεται όλους χωρίς εξαιρέσεις. Απαιτείται σχέδιο, διαφάνεια και σύμπνοια, με πανστρατιά των συμμετεχόντων στο άθλημα (αθλητές, προπονητές, παράγοντες, γονείς, χορηγοί).

Απαιτείται στενή συνεργασία με τα εποπτικά όργανα της Πολιτείας και ευθεία στοίχιση με το διεθνές αθλητικό κίνημα, την WKF, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας και να κερδίσουμε όλοι μαζί το στοίχημα της νέας εποχής.

Όσοι μένουν σταθερά προσκολλημένοι στο παρελθόν επιχειρούν με «τεχνάσματα» να ανασχέσουν την πρόοδο και τη συνεργασία με μόνο σκοπό την υπεράσπιση «συμφερόντων», αδιαφορώντας όμως για τα ουσιώδη, δηλαδή την ανάπτυξη του αθλήματος, τον σεβασμό στα ιδεώδη του και την φροντίδα στους αθλητές. Έτσι καθιστούν πρωταγωνιστές τους δικηγόρους και τις αποφάσεις των δικαστηρίων εργαλείο τους.

Περίπου είκοσι ημέρες ακυβέρνητο σκάφος η ομοσπονδία, επειδή δεν βγαίνουν τα κουκιά στους «παλιούς». Αποφάσισαν τώρα ότι δεν αρκούν οι έξι ψήφοι στις ένδεκα και θέλουν οκτώ στις έντεκα. Γιατί;

Αδιαφορούν και περιφρονούν τις δικαστικές αποφάσεις, όταν είναι εναντίον των συμφερόντων τους. Θέτουν σε κίνδυνο ολόκληρο το άθλημα με μόνο σκοπό τη διοίκηση, την καρέκλα.

Για τελευταία φορά σας καλώ, ώστε όλοι μαζί να γίνουμε κομμάτι της νέας εποχής. Αύριο θα ξεκινήσει μια νέα εποχή και θα αφήσει πίσω τις γερασμένες νοοτροπίες και τις αδιαφανείς διαδικασίες.

Αύριο, λοιπόν, είναι η ημέρα που θα αναμετρηθείτε με τις ευθύνες σας, θέλετε-δεν θέλετε, διότι η κρίσιμη μάχη δεν είναι η νέα συζήτηση στο Πρωτοδικείο, αλλά η ανόρθωση του ελληνικού καράτε, του δημοφιλέστερου μαχητικού αγωνίσματος.

Θ. ΣΙΕΤΗΣ

Μέλος ΔΣ ΕΛ.Ο.Κ"

 

Ήταν γνωστό από πριν ότι ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας, στη μανία του να χειραγωγεί το ΔΣ και τις ΓΣ της ΕΛΟΚ, δεν θα υπάκουε στην απόφαση του Δικαστηρίου για 6 προς 5 τα μέλη της προσωρινής διοίκησης και με αυτόν απέξω, αλλά θα προσπαθούσε να το αλλάξει και να βάλει τον εαυτό του μέσα! Ο ίδιος πάντως δεν πρόκειται να μπει στο Προσωρινό ΔΣ, διότι είναι καμμένος από την Απόφαση της ΕΦΙΠ, η οποία αναφέρει σαφέστατα ότι στο παρελθόν έκανε εμφανείς προσπάθειες, ως Επίτιμος και εκτός ΔΣ, να χειραγωγήσει Γενική Συνέλευση και άρα οι προθέσεις του ήδη είναι διαπιστωμένες από όργανο της Πολιτείας και λαμβάνονται υπόψη στις αποφάσεις των δικαστηρίων!

 

Οι πληροφορίες μας λένε ότι από μέρα σε μέρα θα επιδιώξει να αυξήσει τα δικά του μέλη στο ΔΣ με ακύρωση μελών του ΚΙΜΕ και εισδοχή δικών του στις θέσεις του. Θα δείξει!

 

Πάντως, είναι γεγονός ότι η πρώτες ζημιογόνες ευθύνες καθυστέρησης της λειτουργίας της ΕΛΟΚ σε πιεσμένη προ-ολυμπιακή περίοδο περνάει στα άβουλα μέλη του Προσωρινού ΔΣ που πρόσκεινται στον Ακατονόμαστο Ελέφαντα και θα πρέπει να εμπεδώσουν όλοι οι σύλλογοι και οι προπονητές και οι αθλητές ότι τα επόμενα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ ατομικά φέρουν την ευθύνη ότι εργάζονται προς το συμφέρον του Ακατονόμαστου Ελέφαντα ζημιώνοντας ενσυνείδητα το συμφέρον του Καράτε, των συλλόγων, των προπονητών και των αθλητών!!!

Μια ευθύνη, που αρχίζει να τους βαραίνει μαζί με όσες θα επακολουθήσουν!

 

 Ντροπή σας!!!

 

Κυριάκος Σερεμετάκης

Ιάκωβος Γιακουμίδης


Πέτρος Πάσης

Νίκος Γκούρλιας

 

Νίκος Σαψάλης

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος


 Ι - 22/2/2020 - Συνεδρίαση αύριο του Προσωρινού ΔΣ της "παγωμένης" ΕΛΟΚ!

 

Από ό,τι κυκλοφορεί στο δίκτυο, η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΟΚ έχει προγραμματιστεί για αύριο, δέκα μέρες μετά (πολύ αργά!) από την Προσωρινή Διαταγή που το όρισε κατεπειγόντως (!), ενώ σε αυτό το διάστημα το site της ΕΛΟΚ παραμένει "παγωμένο" με καμιά ανακοίνωση νεώτερη της 31 Ιανουαρίου 2020 και προβάλοντας ακόμα το παλιό ΔΣ και τις παλιές επιτροπές από τα οποία τίποτα δεν ισχύει!

Ηλεκτρική καρέκλα η κάθε θέση στο ΔΣ/ΕΛΟΚ!!!

Τι θα πούνε αύριο στη συνεδρίαση τα μέλη του κάτω πίνακα της Προσωρινής Διοίκησης, όταν κανένα από αυτά δεν έχει διοικήσει ποτέ αθλητική ομοσπονδία? Και μη μου πείτε ότι υπάρχουν 2-3 που ήταν και στην προηγούμενη διοίκηση γιατί θα σας πω ότι στην προηγούμενη διοίκηση δεν ήταν κανένα, διότι ήταν μόνον ένας, ο οποίος στην τωρινή δεν υπάρχει, αφού μας έπεσε στο ... νεροχύτη!

Δεν μπορεί να έχει οριστεί ημερήσια διάταξη θεμάτων προς συζήτηση, διότι η παρθενική συνεδρίαση μόνο σκοπό έχει τη συγκρότηση σε σώμα!

Από την ημέρα - Κυριακή - της πρώτης συνεδρίασης είναι φανερή η δυσκολία μελών να παρευρίσκονται καθημερινές στη διάθεση της ΕΛΟΚ λόγω επαρχίας ή/και λόγω των εργασιών τους! Συνεπώς, είναι φανερό ότι τα ιδανικά μέλη για ΔΣ ομοσπονδίας πρέπει να είναι ... συνταξιούχοι Αθηνών και όχι αυτοί που προτάθηκαν και όρισε το Δικαστήριο!!!

Ποιά είναι, όμως τα επαγγελματικά προσόντα και οι γνώσεις των μελών του ΔΣ, αλλά και ο διαθέσιμος χρόνος τους για τη διοίκηση της ΕΛΟΚ, ώστε οι ενδεδειγμένοι να αναλάβουν αποτελεσματικά και όχι ως σκιώδεις υπογράφοντες τα κατάλληλα καθήκοντα στις θέσεις, που θα ... διαπρέψουν!

Θα μιλούσα για τις θέσεις του ΔΣ και τα προσόντα, που πρέπει να έχουν αυτοί που θα οριστούν για αυτές, αλλά αυτά αφορούν σε μια φυσιολογική αθλητική ομοσπονδία! Όλα, όμως, μέχρι τώρα μέσα και γύρω από την ΕΛΟΚ (ακόμα και οι δικαστικές αποφάσεις!) έχουν γίνει χωρίς τον ξενοδόχο!

Και οι ξενοδόχοι είναι δύο: η ΠΟΠΚ και εγώ!!!

Η συγκεκριμένη ομοσπονδία ΕΛΟΚ, θυμίζω, έχει δομηθεί πλέον εδώ και χρόνια από τον Ακατονόμαστο Ελέφαντα ως μια Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου χρήματος με σαφέστατα παράνομο και άκυρο Καταστατικό, παράνομο και άκυρο Εσωτερικό Κανονισμό καθώς και παράνομο παρελθόν και λειτουργίες!

Δηλαδή, τα μέλη του προσωρινού ΔΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι μέλη μιας ομοσπονδίας, αλλά στην ουσία έχουν κληρονομήσει μια εγκληματική οργάνωση με όλα τα εχέγγυα να καταρρεύσει στην πρώτη δικαστική καταγγελία της ΠΟΠΚ! Και αυτή η βαριά κληρονομιά θέλει δυό χρόνια για να καθαρίσει! Επομένως η πρώτη φροντίδα του Προσωρινού Συμβουλίου θα πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να είναι: Η Κάθαρση της ΕΛΟΚ από τις παρανομίες σε όλα τα επίπεδα και δραστηριότητες, που την κάνουν ευάλωτη σε καταγγελίες της παράνομης ύπαρξής της!

 

Θεόδωρος Σιετής

Κώστας Παπαδόπουλος

Κώστας Μητρόπουλος

Θανάσης Φυλακτός

Μανόλης Βαλάσης

Κυριάκος Σερεμετάκης

Ιάκωβος Γιακουμίδης


Πέτρος Πάσης

Νίκος Γκούρλιας

 

Νίκος Σαψάλης

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

Γιώργος Γερόλυμπος

"Επίτιμος"

Θα χάσετε τον ύπνο σας από αυτά που υπογράφετε!

Ήδη έχετε δύο παράνομα μέλη ανάμεσά σας και άλλα τέσσερα που δεν μπορούν να αναλάβουν τίποτα!!

 

Είναι αμέτρητα τα τρωτά σημεία της ΕΛΟΚ και μη νομίζετε ότι ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας ήταν ικανός να την κρατάει έτσι, ενώ τα από εδώ και πέρα ΔΣ θα υστερούν σε ικανότητες! Για κανένα λόγο δεν συμβαίνει αυτό! Στην πραγματικότητα ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας είχε τα Ηλίθια Κορόιδα με το Ακατοίκητο Κεφάλι να υπογράφουν και ο ίδιος δεν υπέγραφε ποτέ και πουθενά, αλλά το κυριότερο είναι ότι ήταν ένας μανιώδης τυχοδιώκτης με μόνο στόχο να αρπάζει ότι έβρισκε μπροστά του! Έτσι του είχε δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι απέφευγε τις ευθύνες, τις οποίες είναι προφανές ότι δεν αποφεύγει, ενώ στο δικό του ακατοίκητο κεφάλι κυριαρχούσε η αντίληψη ότι μπορεί να κάνει οτιδήποτε για να απομυζάει ΕΛΟΚ, συλλόγους, προπονητές και αθλητές χωρίς τιμωρία!

Τα μέλη, όμως, κάθε νέου ΔΣ, και του Προσωρινού προφανώς, θα υπογράφουν όλοι τα πάντα, θα αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, θα φοβούνται ο ένας τον άλλον, θα φοβούνται να μην καταρρεύσει η ΕΛΟΚ υπό τη διοίκησή τους, θα φοβούνται τις παρανομίες, που κληρονόμησαν και θα προσπαθήσουν να τις εξαλείψουν, αλλά όταν τις συνειδητοποιήσουν, τότε θα μετανοιώσουν που ανέλαβαν!

 

Με δυό λόγια δεν είσαστε πέντε εναντίον έξι ή/και αντίστροφα! Είσαστε όλοι μαζί, διότι είσαστε η διοίκηση μιας ομοσπονδίας ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ να λειτουργεί μέσα στην παρανομία και για να απαγκιστρωθείτε από τους πραγματικούς σημερινούς κινδύνους πρέπει να δουλέψετε απόλυτα μονιασμένοι και με στόχο να βγάλετε τις ευθύνες του παρελθόντος από πάνω σας, δηλαδή να εξαλείψετε κάθε παρανομία από τη δομή λειτουργίας της ΕΛΟΚ!

 

Δεν θα επεκταθώ περισσότερο παρά μόνο θα υπενθυμίσω το άρθρο του ΣΚΟΠΟΥ της ΕΛΟΚ κατωτέρω, όπως αυτό καταγράφεται στο τελευταίο Καταστατικό της, και τονίζω ότι αυτό το άρθρο είναι παράνομο, αποτελεί εκτροπή από τον Σκοπό της και όσο υπάρχει ανά πάσα στιγμή η ΕΛΟΚ μπορεί να "κλείσει"! Τέτοια άρθρα υπάρχουν και άλλα στο καταστατικό και στον εσωτερικό κανονισμό, ενώ για την αλλαγή τους δεν σας φτάνει όλος ο χρόνος του 2020!!! Και αυτό αν δεν σας καταγγείλω στο μεταξύ εγώ με την ΠΟΠΚ!!!

Είναι τόσες οι περιπτώσεις εκτροπής της ΕΛΟΚ από το Σκοπό της με πράξεις ή/και παραλείψεις, ώστε να κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να χάσει την ειδική αθλητική της αναγνώριση, που ούτε τις φαντάζεστε και μάλλον θέλετε ειδικό σύμβουλο για να αποφύγετε αυτό τον κίνδυνο!!!


 Θ - 21/2/2020 - Σας χτυπάνε τα βαγόνια του ίδιου τρένου:

 Μπαπ - Μπαπ - Μπαπ - συνέχεια!

 

Από χθεσινή ανάρτηση του ΚΙΜΕ: ανεβλήθει το ΑΣΕΑΔ!

Αλλά για την Πέμπτη 19-3-2020 έχει αναβληθεί και η δίκη της έγκλησης των Μπουλούμπαση - Ποντίδας - Δημητριάδη κατά του Ε. Περσίδη! Πού θα πρωτοπάτε???

 

Αλλά επίσης για την Πέμπτη 19-3-2020 έχει προγραμματιστεί και κάποια απεργία ως κάτωθι!

Συνεπώς, τουλάχιστον γρήγορα δεν έχετε καμιά ελπίδα για οποιαδήποτε ανατροπή της απόφασης της ΕΦΙΠΗΔΙΞ!!!

 

Τι είναι το ΑΣΕΑΔ για όσους δεν γνωρίζουν:

Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ)

Σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 1564/15-01-2010 έγγραφο του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού σας πληροφορούμε ότι, με βάσει τον ν. 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρα 43,44,45,46,47 και 48 του ν. 3057/2002, στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού λειτουργεί ως δευτεροβάθμιο πειθαρχικό και δικαιοδοτικό όργανο το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (Α.Σ.Ε.Α.Δ.).

Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. αποτελείται από τακτικούς δικαστικούς λειτουργούς και έχει δέκα πέντε (15) μέλη με ίσο αριθμό αναπληρωματικών μελών, με θητεία διετή, λειτουργεί δε σε τρία (3) τμήματα με πενταμελή σύνθεση και σε ολομέλεια όταν κρίνει ότι η υπόθεση είναι μείζονος σπουδαιότητας. Καθήκοντα γραμματέων εκτελούν ανά τμήμα μόνιμοι υπάλληλοι της Γ.Γ.Α. , καθώς επίσης λειτουργεί και ανεξάρτητο γραφείο με υπαλλήλους της Γ.Γ.Α. για την εν γένει γραμματειακή υποστήριξη του.

Το Συμβούλιο είναι αρμόδιο για την εκδίκαση των προσφυγών κατά των αποφάσεων που προσβάλλονται σε αυτό για κάθε είδους ποινές ή κυρώσεις σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα, εγγραφές ή μεταγραφές αθλητών, κατά αποφάσεων της Ε.Φ.Ι.Π. , κατά των αποφάσεων των πρωτοβάθμιων δικαιοδοτικών οργάνων, κατά των αποφάσεων πειθαρχικών οργάνων αθλητικών σωματείων που επιβάλλουν κάθε είδους ποινές σε αθλητές τους κ.λ.π., κατά των αποφάσεων των Δ.Σ. αθλητικών ενώσεων, επαγγελματικών συνδέσμων και ομοσπονδιών όλων των αθλημάτων εκτός του ποδοσφαίρου.


 Η - 20/2/2020 - Σε Σχιζοφρενική Κατάθλιψη ο από Κούνια Κλέφτης!!!

 

Από Σχιζοφρενική Μανιο-Κατάθλιψη διακατέχεται ο από Κούνια Κλέφτης, ο οποίος μέσα στη γελοιότητα, που τον διακρίνει, έχει κλέψει και τον τίτλο του δικού μου ιστότοπου www.karate.gr αφ' ότου απέτυχε με δύο προσπάθειες να μου πάρει δικαστικά το 2004 - 2005, και τον έχει δώσει στον "ανώνυμο" λογαριασμό του σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, από όπου βρίζει και συκοφαντεί ανώνυμα τους πάντες, όπως ακριβώς κάνει και με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας από τον επίσης ανώνυμο λογαριασμό του World Karate Campaign!

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και χρόνια φοράει τη φόρμα του τού καράτε ανάποδα, όταν κοιμάται βέβαια, ξέρετε, με το πίσω μέρος μπρος, δηλαδή με τρόπο που τα μανίκια δένουν στην ... πλάτη! (αριστερά!) Αλλά τι σημασία έχει αυτό? Και το πίσω μπρος είναι, εξαρτάται ... από πού το βλέπεις!

Η διάγνωση είναι αυταπόδεικτη από την επόμενη ανάρτηση του Κουκουλοφόρου Ακατονόμαστου Ελέφαντα στον ανώνυμο λογαριασμό του karate.gr /Facebook, την οποία δεν χρειάζεται να αναλύσουμε περαιτέρω! Αορίστως μαθαίνει, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του λένε, θα μάθει στο μέλλον, φανταστικά στοιχεία και άλλα καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς του, αλλά με αυτά "καταδικάζει τους εξυγιαντές" ως γνήσιος Εισαγγελέας, Δικαστής και Δήμιος τα γνωστά "τρία σε ένα", τρομάρα του!!!

Οι φωτό δικές μου φυσικά! Θα μπορούσα να του κλείσω αυτόν τον λογαριασμό, αλλά προτιμώ να τον αφήνω σε λειτουργία, επειδή μου δίνει την αφορμή να τον λέω κάθε τόσο Κλέφτη από Κούνια! Άλλωστε το έχει συνηθίσει πλέον!

Θα του έχει στραβώσει, φαίνεται, η συνεδρίαση της Κυριακής του Προσωρινού ΔΣ/ΕΛΟΚ!!!


 Ζ - 19/2/2020 - Στόματα ερμητικά κλειστά!!!

 

Κανένα νέο από την Προσωρινή Διοίκηση ακόμα! Καμιά μεταβολή στο παγωμένο site της ΕΛΟΚ, που υποτίθεται ότι απευθύνεται σε όλο τον κόσμο του καράτε για την ενημέρωση συλλόγων και αθλητών! Είναι προφανές ότι έχουν πέσει στη ... λούμπα των κατοίκων επαρχίας και δεν μπορούν να μαζευτούν όλοι μαζί για την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ ψάχνουν για το ... λαδάκι για τα βαφτίσια του Προέδρου! Αυτά συμβαίνουν, όταν αναλαμβάνουν άπειροι να πιάσουν τον ταύρο από τα κέρατα!!! Δεν γνώριζαν τις δυσκολίες, ώστε να τις προλάβουν και να μην καθυστερεί η αποκατάσταση της λειτουργίας της ΕΛΟΚ.

Κολλημένο το Facebook στην κοινή δήλωση των "πρωταθλητών" υπέρ της υποψηφιότητας του Θεόδωρου Σιετή για τη θέση του προέδρου λες και αυτό που μας καίει είναι ακριβώς η καρέκλα του προέδρου!!! Η δήλωση των πρωταθλητών, που είχα παραβλέψει ως αστεία και δεν την σχολίασα, είναι η επόμενη:

 

Hellenic Karate News,   17/2/2020,  2:07 μ.μ.

Την στήριξη τους στην υποψηφιότητα του Θεόδωρου Σιετή για τη θέση του προέδρου της ΕΛΟΚ παρέχουν με παρέμβασή τους τέσσερις παγκόσμιοι πρωταθλητές του αθλήματος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Δημήτρης Τριανταφύλλης, ο Σπύρος Μαργαριτόπουλος και ο Δημήτρης Μαργαριτόπουλος με κοινή ανάρτησή τους στο Facebook, εξαίροντας το ήθος, την επαγγελματική πορεία, αλλά και την προσφορά του στο καράτε, θεωρούν ότι ο κ. Σιετής είναι αυτός που μπορεί να οδηγήσει το άθλημα στη νέα εποχή. “Άνθρωπος ευφυής, καταξιωμένος κοινωνικά, συμβάλλοντας ως διακεκριμένο μέλος του επιχειρηματικού κόσμου στην πρόοδο της χώρας, χορηγός κάθε ευγενικής αθλητικής προσπάθειας, ερασιτέχνης αθλούμενος του καράτε, έχοντας την υποστήριξη και την αποδοχή της WKF μπορεί να οδηγήσει το καράτε στη νέα εποχή” γράφουν χαρακτηριστικά οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, που με ενωτική διάθεση καλούν όλους να συμμετέχουν στην επίτευξη του τελικού στόχου: Καλύτερο άθλημα, καλύτεροι αθλητές, ανταγωνιστικά σωματεία, υπέροχες αθλητικές ιστορίες.

Διαβάστε τι γράφουν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές:

 

"ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ"

Αγωνιστήκαμε στις τάξεις του καράτε σε διαφορετικές εποχές, με διαφορετικούς αντιπάλους, πάντα με τη σημαία της χώρας στο πλάι μας, πάντα με συναίσθηση των αθλητικών ιδεωδών, που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και δείχνουν τον δρόμο της ευγενούς άμιλλας σε όλον τον κόσμο.

Τα μετάλλιά μας, η φήμη μας, ίσως και η κάποια εφήμερη αθλητική δόξα, οφείλονται σε αυτό το καταπληκτικό άθλημα, που μας συναρπάζει ακόμη και σήμερα και μας υποχρεώνει να του επιστρέψουμε, μέρος τουλάχιστον, των όσων μας χάρισε. Για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να παρέμβουμε υπέρ της υποψηφιότητας του Θεόδωρου Σιετή ως νέου προέδρου της ΕΛ.Ο.Κ.

Άνθρωπος ευφυής, καταξιωμένος κοινωνικά, συμβάλλοντας ως διακεκριμένο μέλος του επιχειρηματικού κόσμου στην πρόοδο της χώρας, χορηγός κάθε ευγενικής αθλητικής προσπάθειας, ερασιτέχνης αθλούμενος του καράτε, έχοντας την υποστήριξη και την αποδοχή της WKF μπορεί να οδηγήσει το καράτε στη νέα εποχή.

Είναι απαραίτητο όλοι να σβήσουμε το μίζερο παρελθόν και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε στην Ελληνική κοινωνία ένα άθλημα γεμάτο συγκινήσεις, ικανό να προσφέρει στους αθλούμενους τη χαρά του αγώνα, σωματική ρώμη, πνευματική ευεξία.

Παροτρύνουμε όλους, στην μόνη διέξοδο του αθλήματος, στην μόνη επιλογή προόδου, οργάνωσης και λειτουργίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε. Δεν ανήκουμε σε παρατάξεις, αγαπάμε το καράτε. Όλοι μαζί για την επίτευξη του τελικού στόχου.

Καλύτερο άθλημα, καλύτεροι αθλητές, ανταγωνιστικά σωματεία, υπέροχες αθλητικές ιστορίες.

 

Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές

Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Μαργαριτόπουλος, Δημήτρης Τριανταφύλλης, Δημήτρης Μαργαριτόπουλος""

 

Κατάσταση απαράδεκτη!

"Το άθλημα και τις αξίες του" τα γνωρίζαμε από όταν οι πρωταθλητές αυτοί ήταν ακόμα αγέννητοι!

Η Ομοσπονδία διοικείται από τους συλλόγους-μέλη της! Ποιός ρώτησε τους πρωταθλητές και γιατί δεν ρωτάει και όλους τους άλλους αθλητές? Το να είσαι πρωταθλητής καράτε δεν σημαίνει ότι είσαι πιο έξυπνος από άλλον αθλητή, που δεν είναι πρωταθλητής, ούτε πιο ολοκληρωμένη προσωπικότητα από εκείνον! Σε κάθε περίπτωση, οι αθλητές ΔΕΝ έχουν λόγο εδώ! Ούτε οι γονείς! Ούτε ακόμα και αυτοί οι προπονητές!

Χωρίς να αμφισβητώ τον άνθρωπο, που υποστηρίζουν οι πρωταθλητές, πού τον γνώρισαν σε βάθος? Πού συναντήθηκαν, πώς συνεννοήθηκαν να γράψουν αυτό το κοινό κείμενο και γιατί δεν έβαλαν και άλλους?

Πρόκειται, λοιπόν, για φθηνή προπαγάνδα από τον συγκεκριμένο παραγωγό τέτοιων κειμένων και χρήστη τέτοιων μεθόδων, ο οποιος χρησιμοποιεί ακόμα και το λογότυπο της ομοσπονδίας χωρίς να έχει το δικαίωμα!

Όταν κατηγορούμε τους άλλους, εμείς πρέπει να είμαστε άψογοι, διότι στην αντίθετη περίπτωση εκτός από βλάκες είμαστε και ζώα!

 

Η ανακοίνωση υποψηφιοτήτων χαρακτηρίζεται από δίκαιη και εύλογη προβολή των υποψηφίων, η οποία κρίνεται απαραίτητη για να τους γνωρίσει ο κόσμος του καράτε! Αυτό αποτελεί και μεταξύ των μελών του ΔΣ δέσμευση, δηλαδή υπόσχεση ότι αναλαμβάνει ο καθένας να βγάζει συγκεκριμένη δουλειά!

Ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας τα έκανε όλα μόνος του και έπαιρνε τη ... μπάνκα στο σπίτι του!!!

Ποιός είναι ο καθένας, τι γνώσεις έχει και τι μπορεί να προσφέρει, ώστε να μην πέσει πάλι η ΕΛΟΚ στα χέρια ηλιθίων (1995 έως 2020), που δεν κατάλαβαν ποτέ από το 1995 μέχρι σήμερα τι υπέγραφαν για την διαχείριση των 400 έως 500 χιλιάδων ευρώ των επιχορηγήσεων μέχρι το 2012 και 300.000 "άσπρων" ευρώ και 100.000 "μαύρων" εισπράξεων από αθλητές και συλλόγους, που έμπαιναν στα Ταμεία της ΕΛΟΚ κάθε χρόνο και πόσα από αυτά καταχέριαζε ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας!!!

Άκου Βόβλας και Καραπλιάγκος Ταμίες των 400.000 ευρώ χωρίς να έχουν ιδέα από λογιστικά βιβλία Γ΄ Κατηγορίας που τηρεί η ΕΛΟΚ!!! Να δούμε στο δικαστήριο, που θα φέρουν τον Βόβλα σηκωτό μεθαύριο, τι θα πει!

Παρεμπιπτόντως, με Βόβλα και ΕΦΙΠ θα πεθάνουμε στο γέλιο στις 30/3/2020! Πού θα κρυφτούν ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας και η κυρία ... Ποντίδα-Ελεφάντου ήθελα να ήξερα, που είναι και μηνυτές? 


Ε - 18/2/2020 - Ακόμα μια ημέρα πέρασε χωρίς καμιά πρόοδο!!!

 

Ακόμα μια ημέρα πέρασε χωρίς καμιά ενημέρωση για την οποιαδήποτε κίνηση μέσα στην ΕΛΟΚ! Το site της ΕΛΟΚ για την ενημέρωση των συλλόγων, αθλητών, γονιών και φιλάθλων δεν γράφει τίποτα για τη μεγάλη αλλαγή στη διοίκηση! Ακομα έχει την ίδια Αρχική σελίδα και την ίδια σελίδα για το ΔΣ της ΕΛΟΚ, όπως βλέπετε στις επόμενες δύο φωτογραφίες, που λήφθηκαν σήμερα Τρίτη απόγευμα στις 7:00 μ.μ.

 

Στον "ανώνυμο, κουκουλοφόρο" λογαριασμό του στο Facebook ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας έχει "βγάλει το σκασμό" κατά την λαϊκή έκφραση, ενώ στους φιλικούς λογαριασμούς προς το ΚΙΜΕ άλλος "κουκουλοφόρος" (το πιθανότερο!) έχει ξαμολυθεί σε ένα αγώνα δρόμου να βγάλει και πρόεδρο της αρεσκείας του! Πρωταθλητές, προπονητές, Εσπίνοι και ... Εξωγήινοι προωθούν έναν "Συγκεκριμένο Άγνωστο" για τη θέση του προέδρου λες και θα λυθούν όλα τα προβλήματα της ΕΛΟΚ με τα μάγια του!!!

Πόσο βαθιά νυχτωμένοι είσαστε! Πόσο μεσάνυχτα από διοίκηση ομοσπονδίας έχετε! Αυτά, που γράφω, θα τα διαπιστώσετε, όταν με το καλό συγκροτηθείταε σε σώμα και αναλάβετε καθήκοντα! Τότε θα δείτε ότι εκτός από 2-3 οι άλλοι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα! Για τη λειτουργία μιας επιχείρησης με τζίρο 300-400 χιλιάρικα το χρόνο δεν υπάρχει αυτόματος πιλότος! Ακόμα και οι υπάλληλοι για να δουλέψουν σωστά πρέπει να νοιώθουν την ανάσα του αφεντικού στο σβέρκο τους!

Σε όλα τα προηγούμενα ΔΣ με οποιαδήποτε πρόσωπα μέσα και τον Ακατονόμαστο Ελέφαντα στη θέση του απόλυτου δικτάτορα γνωρίζετε όλοι ότι κανένας άλλος δεν εργαζόταν και δεν έπαιρνε αποφάσεις, αλλά όλοι υπάκουαν στις "έτοιμες" εντολές του τελευταίου, ο οποίος έλυνε όλα τα προβλήματα λειτουργίας της ΕΛΟΚ και επί πλέον αυτών εφάρμοζε όλες τις κερδοφόρες απάτες του για να αρμέγει την ΕΛΟΚ "καθαρά και τίμια"! Δούλευε 24 ώρες το 24ωρο, μέρα και νύχτα και είχε στο κεφάλι του και άλλες πέντε ομοσπονδίες: την Βαλκανική, την Ευρωπαϊκή και την Παγκόσμια του καράτε και τις απάτες του Κέρλινγκ και του Τριάθλου!!! Τις λειτουργούσε σαν προσωπικές του επιχειρήσεις και έβγαζε 200-300 χιλιάρικα το χρόνο από όλες αυτές! Το λιγότερο!!! Από τη Βαλκανική τους πήρε το Ταμείο, στην Ευρωπαϊκή και στην Παγκόσμια του πλήρωναν έξοδα λειτουργίας των Γραμματειών τους, που ήταν στην Ελλάδα και εδώ τα πλήρωνε η ανίκανη και άχρηστη ΓΓΑ, της Βαλκανικής πήρε το Ταμείο με τις εισπράξεις μιας δεκαετίας και των ομοσπονδιών του Καράτε, του Κέρλινγκ και του Τριάθλου έπαιρνε τις επιχορηγήσεις μέχρι το 2012 και τις εισπράξεις χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα από τότε μέχρι σήμερα!

 

Ένα "Νέο και Τίμιο" ΔΣ στην ΕΛΟΚ θα πρέπει να βγάζει όλη τη δουλειά, που έβγαζε ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας, με τα έντεκα μέλη του να εργάζονται 3-4 ώρες την ημέρα ο καθένας χωρίς να πληρώνονται! Αν 3-4 μέλη του είναι στην επαρχία και δεν μπορούν να προσφέρουν καθημερινή εργασία, τότε αυτή θα πρεπει να την αναπληρώνουν τα άλλα μέλη του, που σημαίνει ότι οι ώρες εργασίας γίνονται 6-7 για τους τελευταίους! Σε όλους αρέσει να λένε στον περίγυρό τους ότι είναι μέλη του ΔΣ Ομοσπονδίας και ακόμα περισσότερο ότι είναι Αντιπρόεδροι ή Πρόεδροι, αλλά θα έχουν τα κότσια να αφήσουν τις δουλειές τους και να δώσουν συνεχή χρόνο σε μια δουλειά που δεν πληρώνεται? Δεν νομίζω! Διευθυντές, που να δίνουν διαταγές, είμαστε όλοι μας, εργάτες, που να βγάζουν τη δουλειά, δεν έχουμε!

Όλοι, λοιπόν, όσοι ονειρεύεστε τίτλους, που να πηγαίνουν ... με τη γραβάτα σας ξεχάστε τους, διότι θα ελέγχεστε για κάθε πράξη και κάθε παράληψή σας! Η λέξη "προσφέρω" δεν είναι κενή από κάθε έννοια, αλλά σημαίνει "προσφέρω το χρόνο μου χωρίς να πληρώνομαι", που σημαίνει "ζημιώνομαι για να προσφέρω" και αν αυτό το έχετε συνειδητοποιήσει και το αντέχετε έχει καλώς, αν όμως συμβαίνει το αντίθετο, τότε καλύτερα να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια από τώρα που είναι αρχή!

Μπήκες μέσα? Θα δουλέψεις εσύ ο ίδιος το ίδιο με όλους τους άλλους!

Το έργο του "celebrity Προέδρου" το έχουμε ξαναδεί πόλλές φορές από το 1986! Ο συχωρεμένος ο Τάκης Μακρής ήταν γεννημένος για πρόεδρος που διατάζει (πρώτος πρόεδρος της ΕΟΕΚ) και μόλις κάποτε δεν βγήκε πρόεδρος, αλλά έμεινε απλό μέλος, σε δυό μήνες παραιτήθηκε! Ο επόμενος πρόεδρος, εγώ, έμεινε για λίγο (6 μήνες?) λόγω τεχνικού κωλύματος, αλλά έμεινα στη συνέχεια και εκπαίδευα όλους τους άλλους, ο επόμενος (Σανιώτης) είχε την εποπτεία του Γερόλυμπου και δεν καταλάβαινε τίποτα από οικονομικά, ο επόμενος (Παπαδημητρόπουλος-τούβλο!) είχε την ψυχολογικη πίεση για τις αμέτρητες απάτες του Γερόλυμπου και κατέληξε με εγκεφαλικό, ο επόμενος (Μπουλούμπασης-άλλο τούβλο!) είχε επίσης την πίεση για αμέτρητες απάτες του Γερόλυμπου και κατέληξε καρδιακός και η τελευταία πρόεδρος της ΕΛΟΚ ήταν η γυναίκα και απόλυτα συνένοχη του Ακατονόμαστου Ελέφαντα Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου (επίσης τούβλο γιατι την εχει βάλει ήδη φυλακή!), η οποία λόγω της συμετοχής της στις απάτες είναι ... υγειάστατη!

Ο τωρινός, λοιπόν, δρομολογούμενος νέος πρόεδρος θα πρέπει να γνωρίζει όλα τα θέματα του καράτε και της ΕΛΟΚ, να εργάζεται πολύ για αυτά, να μην χειραγωγείται από τους "ξερόλες" και να έχει ελεύθερο χρόνο να προσφέρει στην ΕΛΟΚ!

Αλλά αυτό που βλέπουμε είναι ότι από την Παρασκευή μέχρι σήμερα Τρίτη, "ουδέν νεώτερον από το μέτωπο" παρά το "επέιγοντα διορισμό"  προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο και αυτό αποτελεί αρνητικό σημάδι!

Τέλος, μερικές προπαγάνδες από διάφορους της πλάκας που εμφανίζονται και αναπαράγονται στο δίκτυο περί του ενός και του άλλου από πρωταθλητές και από παπαγαλάκια γραμμένες από τον ίδιο χειραγωγό δεν έχουν καμιά βαρύτητα και περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό! Η Προσωρινή Διοίκηση είναι "προσωρινή" με υποχρέωση να οδηγήσει σε νόμιμες εκλογές την ΕΛΟΚ, όπου θα μιλήσουν οι σύλλογοι-μέλη της ΕΛΟΚ.

 

Βεβαίως, θα αξιολογηθεί μέχρι τότε η κατάσταση, που θα βρει η Προσωρινή Διοίκηση μέσα στην ΕΛΟΚ!!! Και οι προβλέψεις είναι ότι θα βρει να τρέχουν ... 15 μικροεπιχειρήσεις του Ακατονόμαστου Ελέφαντα! Αυτό ΔΕΝ αποφεύγεται από κανέναν και αν παρακαμφθεί ως αντικείμενο συναλλαγής μεταξύ Προσωρινής και Παλιάς διοίκησης, τότε ήδη θα έχουμε ένα μεγάλο δείγμα απόλυτης διαφθοράς!!!

 

Μόλις που πήγαινα για ύπνο και έπιασα στο Facebook του ΚΙΜΕ μια πολύ ωραία επιστολή για αναδημοσίευση! Την επόμενη, όπου οι φωτό δικές μου:

 

Από το ΚΙΜΕ/Facebook:  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ κ. ΠΟΝΤΙΔΑ-ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ

 

Με αφορμή δήλωση - ενημέρωση της κ. Εμμανουέλλας Ποντίδα-Γερολύμπου που αναρτήθηκε σε φίλιες ιστοσελίδες της στο FB, τα μέλη της διορισμένης από το Πρωτοδικείο Αθηνών προσωρινής διοίκησης, κ.κ. Φυλακτός, Παπαδόπουλος και Μητρόπουλος, μας απέστειλαν την παρακάτω επιστολή, την οποία και δημοσιεύουμε!

 

 

"Καιρός του σιγάν και καιρός του λαλείν!"

 

“Αγαπητή κυρία,

 

Η απέλπιδα προσπάθεια να παρουσιάσετε αδιαμφισβήτητα γεγονότα, μέσα από το πρίσμα της δικής σας οπτικής, μπορεί μεν να δικαιολογηθεί από την δεινή θέση στην οποία έχετε βρεθεί, πλην όμως σας εκθέτει σε ασύμμετρους ως προς το προσδοκώμενο όφελος κινδύνους, ενώ ταυτόχρονα ουδόλως συμβάλλει στην έξοδο της ομοσπονδίας από την κρίση στην οποία, με δικές σας πράξεις, έχει περιέλθει.

Θα πρέπει επιτέλους να καταφύγετε στην οδυνηρή για εσάς επιλογή της ειλικρίνειας και της μεταμέλειας καθώς αυτές αποτελούν το υπ' αριθμόν ένα εργαλείο του κατηγορούμενου, όταν αυτός έχει απολέσει αμετάκλητα το τεκμήριο της αθωότητας.

Η ποινή που σας επεβλήθη από την ΕΦΙΠΗΔ δεν είναι κατ' αρχήν παράνομη, διότι σας επεβλήθη από το ανώτατο αθλητικό πειθαρχικό όργανο, μέσα στα πλαίσια του νομικού πλαισίου εντός του οποίου αυτό λειτουργεί, ύστερα από στοιχειοθετημένες κατηγορίες, τις οποίες κατά την απολογία σας δεν μπορέσατε να αντικρούσετε, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτές ήταν αληθινές.

 

Η δόλια και κατά συρροή παρεμπόδιση αθλητών στην άθληση, δεν αποτελεί απλώς το νομικά τεκμηριωμένο αδίκημα, το οποίο σας καταλόγισε η ΕΦΙΠΗΔ, αλλά την κοινή αντίληψη που έχουν διαμορφώσει για την διοίκησή σας οι προσωρινές διαταγές, με τις οποίες οι αθλητές συμμετέχουν στα αθλητικά δρώμενα της ΕΛ.Ο.Κ και τις οποίες κατ επανάληψιν παραβήκατε.

Το οδυνηρό πρόβλημα της ΕΛ.Ο.Κ. που με τόσο φαρισαϊσμό διατείνεστε να λύσετε, είναι ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε από το δικό σας έλλειμμα δημοκρατικής αρετής και προφανώς δεν θα μπορέσετε ποτέ να λύσετε, καθώς επιμένετε εμμονικά να είστε η πηγή και ο τροφοδότης του.

Λάβετε υπόψη ότι ο απονενοημένος αυτοπροσδιορισμός σας ως Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ. καθώς και η “χρήση” της εν λόγω ιδιότητας που ήδη έχετε απολέσει και των ένεκα αυτής προνομίων, που επίσης έχετε στερηθεί, συνιστούν αυτοτελώς σαφή απείθεια κατά της απόφασης της ΕΦΙΠΗΔ, αποτελεί δε, απόδειξη της αταβιστικής σας περιφρόνησης των δικαστικών αποφάσεων, η στην καλύτερη για εσάς περίπτωση, του ρόλου σας ως άβουλη μαριονέττα στα χέρια τρίτων.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να σας προστατεύσουμε από τον επικίνδυνο υποτροπιασμό σας, είναι να σας προσκαλέσουμε στην οδυνηρή για εσάς πραγματικότητα, σε εκείνο τον αληθινό κόσμο, όπου οι αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ δεν προεξοφλούνται και δεν εκδίδονται κατά παραγγελία, πολλώ μάλλον δε, όταν ο προσφεύγων σε αυτό έχει τιμωρηθεί αποκλειστικά επειδή επέβαλλε σε αθλητές καταχρηστικές ποινές που ακυρώθηκαν από το ΑΣΕΑΔ.

 

Καθίστε κυρία Ποντίδα εκεί, που σας τοποθέτησαν οι πράξεις σας και αφήστε τα έξι ικανά μέλη του ψηφοδελτίου σας, να συνεργαστούν με εκείνους, που η Δικαιοσύνη θεώρησε αξιότερους από εσάς και τον σύζυγό σας, να βοηθήσουν τους δικούς σας και τους μη δικούς σας ανθρώπους του καράτε, να έχουν την ομοσπονδία που τους αξίζει να έχουν.

Φοβάστε κυρία Ποντίδα κάθε διαχειριστικό ή οικονομικό έλεγχο της Ομοσπονδίας και έχετε καταργήσει την κρατική εποπτεία, την εξελεγκτική επιτροπή και την δημοκρατική λειτουργία του ΔΣ το οποίο αποστερήσατε από κάθε αντιπολιτευτική παρουσία.

Κωφεύετε κυρία Ποντίδα στις παραινέσεις της Ολυμπιακής Επιτροπής για συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία και την ελληνική Πολιτεία, διότι λειτουργείτε αντικαταστατικά ως προς τις αρχές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, διακινδυνεύοντας απερίσκεπτα την διεθνή αθλητική μας αναγνώριση.

 

Καταλάβετε επιτέλους κυρία Ποντίδα την διαφορά μεταξύ του αυτοδιοίκητου και της ασυδοσίας. Δεν μπορείτε να απαιτείτε τυφλή υπακοή από τα υποκείμενα Σωματεία και ταυτόχρονα να δείχνετε περιφρόνηση σε κάθε υπερκείμενη Αρχή.

Καταλάβετε επιτέλους κυρία Ποντίδα, ότι στον πολιτισμένο κόσμο η έννομη τάξη δεν εκφράζεται μέσω της αριθμητικής υπεροχής αλλά μέσα από τον σεβασμό στον Νόμο και το Δίκαιο.

Άλλωστε τι έχετε να φοβηθείτε από ελεύθερες και δημοκρατικές εκλογές όταν έχετε, όπως ισχυρίζεστε, την συντριπτική σε αριθμούς και ποιότητα στήριξη των ανθρώπων;”

 

Αθανάσιος Φυλακτός, Μέλος ΔΣ ΕΛΟΚ

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Μέλος ΔΣ ΕΛΟΚ

Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, Μέλος ΔΣ ΕΛΟΚ


(Ανάλυση Περσίδη:  "Καιρός του εισπράττειν και καιρός του πληρώνειν", θα έλεγα κι εγώ!

Όποια ανάρτηση και αν έγινε από πλευράς Ποντίδα είναι ενέργεια του Ακατονόμαστου με το όνομα της γυναίκας του και όχι δική της! Μην ξεχνάτε και το https://www.facebook.com/wkf.campaign/ όπου ο Ακατονόμαστος Βρωμιάρης βρίζει ανώνυμα και συνεχώς από τον Αύγουστο του 2013 μέχρι σήμερα τον Εσπίνος και την Παγκόσμια! Αυτό δεν το δείξατε στην ΕΦΙΠΗΔ! Στις φλέβες του δεν τρέχει αίμα, τρέχει δηλητήριο!

Έμμα, θα σε βάλει φυλακή τελικά! Δεν έχει πρόβλημα! Ένα ... ριγέ συνολάκι του επιπέδου σου έχει στο ZARA!)


 Δ - 17/2/2020 - Το προηγούμενο και το σημερινό ΔΣ της ΕΛΟΚ!

 

Από το site της ΕΛΟΚ

 

 Σε κίτρινο φόντο οι τιμωρημένοι την 30-1-2020 με άρση της φίλαθλης ιδιότητας από την ΕΦΙΠ!

Δηλαδή "αθλητικά καμμένα χαρτιά" με ευθύνη Γερόλυμπου!

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

Σαψάλης Νικόλαος

Ειδικός Γραμματέας

 

Γιακουμίδης Ιάκωβος

Έφορος Υλικού

 

Ακόμα δεν βλέπουμε καμιά ενέργεια από το νέο ΔΣ/ΕΛΟΚ! Δύο παράνομοι αγώνες Σότοκαν και Σίτο-ρίου που ήταν προγραμματισμένοι από τον Γερόλυμπο σε ονόματα συλλόγων υπό δήθεν την αιγίδα της ΕΛΟΚ ακυρώθηκαν, ενώ αναμένεται η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων - Κορασίδων στις 14,15-3-2020!

Παρά την επερχόμενη αυτή μεγάλη διοργάνωση των 14,15-3-2020 δεν βλέπω ενεργοποίηση του επείγοντος από τη Νέα Διοίκηση, η οποία ήδη έπρεπε να είχε εγκατασταθεί στα γραφεία της ΕΛΟΚ από την Παρασκευή το απόγευμα! Ανεξάρτητα από τυχόν αντιπαλότητες μεταξύ τους και τις παρεμβάσεις του Επίτιμου (πετάξτε τον έξω, διότι θα σας σαμποτάρει όλους), τα μέλη της Νέας Διοίκησης έχουν υποχρέωση προς τους συλλόγους και τους αθλητές να συνεδριάζουν ταχύρυθμα και να ενημερώνουν έγκαιρα τον κόσμο του καράτε!

Δικαίωμα για σύγκληση συνεδρίασης ΔΣ έχουν ισότιμα όλα τα μέλη του Νέου ΔΣ, διότι έχουν προκύψει ισότιμα από διορισμό δικαστηρίου και όχι από εκλογές και όποιος σας λέει το αντίθετο σαμποτάρει τη λειτουργία της ΕΛΟΚ! Αν κάποιος έχει αυξημένη δικαιοδοσία από το Δικαστήριο για τον ορισμό της συνεδρίασης για τη συγκρότηση του ΔΣ, αυτός είναι ο πρώτος στον κατάλογο της Απόφασης του Δικαστηρίου, δηλαδή ο Θεόδωρος Σιετής! Τι κάθεται, λοιπόν! Σε άλλη περίπτωση μαζευτείτε μερικοί και ειδοποιείστε τους υπόλοιπους για συνεδρίαση και αν κάποιος απουσιάσει σε τρεις ειδοποιήσεις, τότε διαγράψτε τον βάσει του καταστατικού! Ντροπαλοί είσαστε ή μας κάνετε ... νάζια! Το Δικαστήριο διόρισε Νέα Διοίκηση για να λειτουργήσετε και όχι για να παίξετε τις ... κουμπάρες!!! Έχετε ευθύνες πλέον! Και αυτοί που μένουν μακριά από την Αθήνα και βλέπουν τώρα τις δυσκολίες, να μην έβαζαν υποψηφιότητα!!!

Άλλωστε η 20-2-2020, που δικάζεται η Έφεση κατά της Απόφασης της ΕΦΙΠ στο ΑΣΕΑΔ πρέπει να βρει το Νέο ΔΣΚ να λειτουργεί την ΕΛΟΚ!!!

 

Το σημερινό ΔΣ της ΕΛΟΚ με Απόφαση του Πρωτοδικείου!

Θεόδωρος Σιετής

Κώστας Παπαδόπουλος

Κώστας Μητρόπουλος

Θανάσης Φυλακτός

Μανόλης Βαλάσης

Κυριάκος Σερεμετάκης

Ιάκωβος Γιακουμίδης

 


Πέτρος Πάσης

 

Νίκος Γκούρλιας

 

Νίκος Σαψάλης

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

Γιώργος Γερόλυμπος

"Επίτιμος"

 


 Γ - 16/2/2020 - Γνωστά και δημοσιευμένα τα καίρια στοιχεία ελέγχου της ΕΛΟΚ!

 1 - Οργανόγραμμα Εικοσιπενταετούς Διοίκησης και Παρανομιών της ΕΛΟΚ και του Γερόλυμπου!

2 - Περιεχόμενα των Κεφαλαίων για την Εγκληματική Οργάνωση υπό την κάλυψη της ΕΛΟΚ!

3 - Κάτω τα Κεφάλαια των Εκτεταμένων Παρανομιών δημοσιευμένα στο διαδίκτυο!

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος

Οδηγίες χρήσης των Κεφαλαίων σε pdf:

Κατεβάστε το κάθε Κεφάλαιο σε pdf στον υπολογιστή σας και διαβάζοντάς το συνδεδεμένοι

με το διαδίκτυο ανοίγετε με κλικ από το pdf τα συνδεδεμένα αποδεικτικά έγγραφα.


Β - 15/2/2020 - Η Νέα Διοίκηση και οι πρώτες ενέργειες! (Διαβάστε πρώτα το Α.)

 

Ανέλαβε από εχθές 14/2/2020 η Νέα Διοίκηση της ΕΛΟΚ μετά από την Άπόφαση του Πρωτοδικείου και σήμερα κλείνει το πρώτο εικοσιτετράωρο εργασιών της!

Αλλά δεν έχουμε δει ακόμα καμιά της πράξη μέχρι τώρα!

Τι θα έκανα εγώ στη θέση του ΚΙΜΕ, το οποίο έβαλε πέντε άτομα στη νέα διοίκηση:

 

1 - Θα έπαιρνα την Απόφαση από το Πρωτοδικείο στα χέρια μου και θα την επέδιδα στα γραφεία της ΕΛΟΚ, όπου θα έβρισκα μόνο τους υπαλλήλους.

2 - Θα καλούσα και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ από την αντίθετη παράταξη και θα έκανα αμέσως συγκρότηση του ΔΣ.

3 - Θα δημοσίευα ολόκληρη την Απόφαση και τις Αιτήσεις των δύο πλευρών στο site της ΕΛΟΚ, διότι το θέμα δεν είναι προσωπικό δικό τους να το κρύβουν ούτε η μια πλευρά ούτε η άλλη! Είναι φανερό ότι και οι δυό πλευρές κάτι μας κρύβετε! Οι σύλλογοι έχουν δικαίωμα (ΔΙΚΑΙΩΜΑ, λέμε!) να ενημερώνονται και όχι να μένουν στο σκοτάδι! Όλες οι κινήσεις στο φως! Και όχι ένας ξερός πίνακας "αυτοί βγήκαν", όπως ο αριστερά, όπου οι πέντε πρώτοι είναι του ΚΙΜΕ:

4 - Θα όριζα 3-4 άτομα του ΔΣ να έχουν τα κλειδιά των γραφείων της ΕΛΟΚ και θα άλλαζα κλειδαριές στα πάντα! Οριζόμενο μέλος ή μέλη του ΔΣ (και όχι υπάλληλος) θα άνοιγαν το πρωί στους υπαλλήλους να εργαστούν και θα κλείδωναν το μεσημέρι, όταν τελείωναν! Υπάρχει μέλος του ΔΣ να κάθεται οκτάωρο στα γραφεία της ΕΛΟΚ ή θα είσαστε τουρίστες??? Αυτά πριν από το Σαββατοκύριακο, διότι θα τα αδειάσει τα γραφεία!

5 - Θα παραλάμβανα το κάθετι της ΕΛΟΚ (αντικείμενα, υπολογιστές, αρχεία, κωδικούς, κτλ) με πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής από την προηγούμενη διοίκηση. Εδώ θα πρέπει να έχουν γνώση οι παραλαμβάνοντες τι πρέπει να απαιτήσουν στην παραλαβή ή να συστήσουν την πρώτη Επιτροπή της Νέας ΕΛΟΚ (ΝΕΛΟΚ!!!) από τρεις Ελεγκτές! Έχουν???

6 - Θα εφιστούσα την προσοχή στα έξι μέλη της "αντίπαλης ομάδας" ότι τα ψέματα τελείωσαν και ότι είναι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι μεν να υποβάλουν και να ψηφίζουν προτάσεις, αλλά κάθετι θα γράφεται στα Πρακτικά και θα φέρουν προσωπική ευθύνη για κάθε τους πράξη! Θυμηθείτε ότι μέχρι σήμερα τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ μόνο υπογράφανε με σκυμμένα κεφάλια τις πράξεις του Γερόλυμπου!

7 - Και άλλα πολλά, που οφείλετε να γνωρίζετε μια και θέλατε τη διοίκηση!

 

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !!! 


 Α - 14/2/2020 - Νέα Προσωρινή Διοίκηση στην ΕΛΟΚ και δύο "Καμμένα Χαρτιά"

 Ακριβώς την ημέρα των Ερωτευμένων!!!

 

Αθήνα, 14-2-2020 και το Πρωτοδικείο έβγαλε νέα προσωρινή διοίκηση για την ΕΛΟΚ μετά από αιτήσεις των συλλόγων της παλιάς διοίκησης του Γερόλυμπου και εκείνων της αντιπολιτευση του ΚΙΜΕ!

Πριν από αυτή την ημέρα ο Γιώργος Γερόλυμπος είχε δημοσιεύσει στο karate.gr/Facebook τα επόμενα:

 

karate.gr,   8 Φεβρουαρίου, 5:48 μ.μ.

Τι έγινε καλόπαιδα? τελικά οι ίδιοι 5 είσαστε!

Πού πάτε ρε καραμητρόπουλε, τα Λιόσια έχουν άλλο κηπουρό! (1) Κάνετε και εκβιασμούς ακούσαμε? έχετε φάει την πόρτα της αρκούδας! Κανένας δεν σας θέλει!!

Μάθαμε οτι και απο το κρεβάτι του πόνου παίρνουν τηλέφωνα στην Βόρεια Ελλάδα αλλά τίποτα!

Εν τω μεταξύ η επιτροπή που έστησε την υπόθεση (2) έχει μπλέξει άσχημα... και οι ηθικοί αυτουργοί και λοιποί συνομώτες μαζί της ... μάθαμε τι στοιχεία έχει η ομοσπονδία και θα στεναχωρηθείτε πολύ!!

Θα βγάλουμε γλυκό νερατζάκι! (3)

 

Σχόλια κατά την αρίθμηση:

(1) Εννοεί τον εαυτό του?

(2) Εννοεί την ΕΦΙΠ?

(3) Μετά τον ορισμό της Προσωρινής Διοίκησης  από το Πρωτοδικείο με 6 για Γερόλυμπο και 5 για το ΚΙΜΕ, μάλλον χάσαμε το ... "γλυκό νερατζάκι"! Τι λες Έμμα? Νερατζάκι σε ιδιωτικό ακρωτήριο με πισίνα δεν έχω φάει και μάλλον δεν θα φάω ποτέ!!! Ας είσαι καλά και φάτο μόνη σου όλο!!!

 

"Elliniko Shotokan-Ελληνικό Σότοκαν 8 Φεβρουαρίου, 4:18 μ.μ.

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ & ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΟΤΟΚΑΝ

Το Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε και το Ελληνικό Σότοκαν ευχαριστούμε την συντριπτική πλειοψηφία των συλλόγων της ομοσπονδίας μας που αριθμεί άνω των 130 συλλόγων (1), για την αμέριστη υποστήριξη τους και ενημερώνουμε οτι το ΔΣ της ΕΛΟΚ έχει ήδη καταφύγει στην δικαιοσύνη με όλα τα αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η απόφαση της ΕΦΙΠΗΔ (4) βασίζεται σε ψευδείς καταγγελίες και είναι κατασκευασμένη.

Η απόφαση της ΕΦΙΠΗΔ (4) είναι το αποτέλεσμα μίας προκλητικά αδιαφανούς και παράνομης διαδικασίας και οι θιγέντες έχουν προχωρήσει στα νόμιμα.

Οι συνδυασμοί μας επίσης προχωρούν σε αποστολή στον αρμόδιο εισαγγελέα καταγγελιών σωματείων μελών της ΕΛΟΚ για απειλές και εκβιασμούς που υφίστανται απο τους ψευδοκαταγγέλοντες, με βάση έγγραφες αναφορές-διαμαρτυρίες που μας προσκομίστηκαν.

Η αλητεία και οι εκβιασμοί δεν περνάνε και δεν έχουν θέση σε ένα Ολυμπιακό άθλημα. (2)

Αναλογιστείτε ποιοί επιδιώκουν να υφαρπάξουν την διοίκηση της ομοσπονδίας με μεθοδεύσεις μία άλλης εποχής! Είναι αυτοί που τραμπουκίζουν τους εκπροσώπους σας στις ΓΣ απειλώντας οτι θα πάτε φυλακή εάν εκφράσετε την βούληση σας, είναι αυτοί που σας απειλούν τώρα να μην υπερασπίσετε τα συμφέροντα του αθλήματος και των συλλόγων σας, είναι αυτοί που βυσοδομούν στα social media και προσβάλουν όλους μας και ιδιαίτερα το άθλημα και τόσα άλλα.

Όσες και εκλογές να γίνουν το αποτέλεσμα ίδιο θα είναι (3), δεν υπάρχει χώρος για μία «ετερόκλητη παρεούλα που δεν θέλει να διοικήσει» σύμφωνα με την δήλωση τους. Η ομοσπονδία του Καράτε δεν θα διοικηθεί απο αυτούς που κανένας δεν τους θέλει και παίρνουν 3 ψήφους σε όλες τις ψηφοφορίες (5) προσπαθώντας να μπούν στη διοίκηση απο το παράθυρο.

Για την ενημέρωση σας, οι προσφεύγοντες είναι οι κάτωθι 5 σύλλογοι που επιθυμούν να ορίσουν τους φίλους τους και τις οικογένειες τους για προσωρινή διοίκηση της ΕΛΟΚ!!

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΤΟΚΑΝ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ,

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΚΟΥΚΑΝ,

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΑΝΩ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ,

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΛΕΟΝΤΕΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΛΑΣ. "

 

Σχόλια κατά την αρίθμηση:

(1) Όσους και να αριθμεί η πλευρά σας, τώρα είσαστε 6 προς 5 στο ΔΣ!

(2) Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό ... ΚΕΦΑΛΑ!

(3) Αυτό είμαστε όλοι περίεργοι να το δούμε στις εκλογές!

(4) Μέχρι τότε σας Ε.ΦΙ.Π.Η.Δ.ήξανε!!! Δηλαδή, ... διεκπεραίωσαν τις διαφορές σας δια της ΕΦΙΠ!

(5) Με την απόφαση της ΕΦΙΠ για τους "Εννιά" και την Απόφαση του Πρωτοδικείου για το "5 προς 6" ο Γερόλυμπος είναι πλέον "Καμμένο Χαρτί"!!!

 

 

Παράλληλα ο Σπύρος Δρακόπουλος είχε δημοσιεύσει στο λογαριασμό του ΚΙΜΕ και του Karate News στο Facebook τα επόμενα:

 

ΚΙΜΕ - 14/2/2020

 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟ

 

“Αγαπητέ Γιώργο Γερόλυμπε, ήλθε η στιγμή να αποχωρήσεις. Ύστερα από όσα “προσέφερες” στον Ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό τα τελευταία είκοσι περίπου χρόνια, θεωρώ πως έφθασε η ώρα να πάρεις την μεγάλη απόφαση. Να απαλλάξεις το Ελληνικό Καράτε από την παρουσία σου. Δες το σαν την καλλίτερη υπηρεσία που μπορείς να προσφέρεις στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο Καράτε, που όπως διατείνεσαι, αγάπησες πιο πολύ από όσα αθλήματα ασχολήθηκες !!!

Σε διαβεβαιώνω επίτιμε πως η παραίνεση μου αυτή δεν είναι προϊόν εμπάθειας προς το πρόσωπο σου. (1) Το ίδιο θα καλούσα να κάνει οποιονδήποτε είχε “καταφέρει” να χαρακτηριστεί από την Παγκόσμια του Καράτε κοινότητα ως Persona non grata !!! (2) Το ίδιο θα καλούσα να κάνει οποιονδήποτε είχε “συνδέσει” το όνομα του με την άρση, από την ΓΓΑ, της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης τριών (τουλάχιστο) ερασιτεχνικών Ομοσπονδιών (Τρίαθλο, Χόκεϊ επί χόρτου, Κέρλινγκ) !!! (3) Το ίδιο θα καλούσα να κάνει οποιονδήποτε είχε συνδέσει το όνομα του με την ΜΗ συμμετοχή της ΕΛΟΚ στην Βαλκανική Ομοσπονδία (4) και στα όσα αυτή θα του καταλόγιζε !!! Το ίδιο θα καλούσα να κάνει οποιονδήποτε για τον οποίον είχαν εναντίον του κατατεθεί από γονείς αθλητών, δασκάλους και συλλόγους επώνυμες καταγγελίες για παράνομες διαγραφές, τιμωρίες και αποκλεισμούς αθλητών, οικονομικές ατασθαλίες, απειλές, εκφοβισμούς, χειραγωγήσεις, ανικανότητα, ανεπάρκεια κλ. !!! Το ίδιο θα καλούσα να κάνει οποιονδήποτε περιφρονούσε, χρησιμοποιώντας αήθη φρασεολογία και χαρακτηρισμούς, για αθλητές, γονείς, δασκάλους και συλλόγους !!! Επίσης το ίδιο θα καλούσα να κάνει οποιονδήποτε είχε ανάλογη πορεία με εσένα στο ΑΘΗΝΑ 2004 και ΑΘΗΝΑ 97 !!! (όλα αυτά ενδεικτικά και όχι περιοριστικά)

Γιώργο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Διατελέσαμε “φίλοι” και “αντίπαλοι”. (5) Εσύ καλλίτερα από τον καθένα γνωρίζεις τους λόγους της αμετάκλητης απόφασης και άποψης μου να ΜΗΝ συμμετάσχω στην διοίκηση του Καράτε (6), σε αντίθεση με τα όσα, περί του αντιθέτου, διαδίδουν ανόητα ανθρωπάκια του χώρου. Φυσικά όλοι αυτοί δεν γνωρίζουν αυτά που εσύ γνωρίζεις. Δεν γνωρίζουν επί παραδείγματι πως, επανειλημμένα ΕΣΥ ο ίδιος μου προσέφερες οποιαδήποτε θέση θα επιθυμούσα στο ΔΣ (7) αλλά εγώ, αν και γνώριζα (όπως όλοι άλλωστε) πως είχες την δυνατότητα να το πράξεις, εμμονικά και μάλλον “αγενώς”, αρνήθηκα την γενναιόδωρη προσφορά σου !!! (8) Αυτό από μόνο του, θεωρώ πως με καθιστά απέναντι σου αξιόπιστο, αξιοπρεπή και ανιδιοτελή. (9)

Γερόλυμπος και Γερολυμπίσκος!

 

Άφησε αγαπητέ το Ελληνικό Καράτε να “προχωρήσει” και να ανακτήσει την θέση που του αξίζει στο Παγκόσμιο αθλητικό γίγνεσθαι. Πρέπει να καταλάβεις πως η ηγετική παρουσία σου, τα άστοχα και ενίοτε καταστροφικά διοικητικά πεπραγμένα σου και η ιδιοτελής ιδεοληψία σου, αποτελούν τροχοπέδη στην πρόοδο του αθλήματος. Πίστεψε με πως μια έντιμη και γενναία αποχώρηση σου από ηγετικούς θώκους ΣΗΜΕΡΑ θα εκτιμηθεί πολύ περισσότερο από μια ενδεχομένως προσβλητική αποπομπή σου ΑΥΡΙΟ !!! Αν θυμάσαι τα ίδια σου είχα επισημάνει, κατ ιδίαν, όταν άρχισαν οι "προστριβές" σου με την παγκόσμια Ομοσπονδία. (10) Δεν με άκουσες τότε, με αποτέλεσμα την ταπεινωτική, για εσένα και το Ελληνικό Καράτε, αποπομπή σου από την παγκόσμια του Καράτε οικογένεια !!! (11)

 

Επίτιμε πρόεδρε μετά πάσης ειλικρινείας σου λέω πως είσαι ο πλέον ακατάλληλος να προεδρεύσεις ή να συμμετάσχεις σε μια ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, καθόσον αδυνατείς να εγγυηθείς αδιάβλητες και μη χειραγωγούμενες αρχαιρεσίες. Άλλωστε έχεις δώσει δείγματα γραφής με το mail που απέστειλες στην προηγούμενη προσωρινή διοίκηση που κατάφερες να διοριστεί. Ως εκ τούτου αποδεικνύεται περίτρανα πως η λογική και πρακτική σου ΟΥΔΟΛΩΣ συνάδουν με ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ αρχαιρεσίες !!!

Γιώργο αν παρά τα άνω λεχθέντα επιθυμείς να “εκτεθείς” σε εκλογική διαδικασία και να διεκδικήσεις μια θέση σε ένα εκλεγμένο ΔΣ, ύστερα από μια ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ και ΜΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΗ εκλογική διαδικασία, θεωρώ σεβαστή την επιθυμία και το δικαίωμα σου. Ως εκ τούτου σε καλώ να δοκιμάσεις !!! Επειδή όμως σε γνωρίζω καλά, ευθέως και δημόσια σου λέγω να ΜΗΝ αυταπατάσαι !!! Φίλε ΔΕΝ είσαι διατεθειμένος να εκτεθείς σε ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ εκλογική διαδικασία, καθόσον γνωρίζεις, όπως και εγώ, πως ΟΥΔΕΜΙΑ ΤΥΧΗ θα έχεις !!! (12) Στην παρούσα φάση η ΜΟΝΗ επιδίωξη σου είναι η συμμετοχή σου σε μια ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ προσωρινή διοίκηση προκειμένου να ΕΛΕΓΞΕΙΣ όσο το δυνατόν περισσότερο την νέα εκλογική αναμέτρηση, που μοιραία θα ακολουθήσει μετά την τιμωρία των “εννέα” που εσύ είχες επιλέξει να διοικήσουν. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρεις να συμπεριληφθείς στην προσωρινή διοίκηση. (13) Εκείνο που ξέρω είναι πως, αν τα καταφέρεις, σε περιμένουν δύσκολες μέρες, καθόσον η πάγια πρακτική σου να ελέγχεις έντεκα (11) στους έντεκα (11) από την Παρασκευή θα αποτελεί απλά ένα ευσεβή αλλά ανεκπλήρωτο πόθο σου !!!

Καλή τύχη Γιώργο !!! Σε περίπτωση που αγνοήσεις αγαπητέ την επιστολή μου, σου εύχομαι να χαρείς, όπως και εγώ άλλωστε την επερχόμενη αντιδικία" (14).

 

Σχόλια κατά την αρίθμηση:

(1) Καραμπινάτη περίπτωση διχασμού προσωπικότητας!

(2) Μεταξύ μας, έλιωσε πια αυτή η καραμέλα! Από το 2013 την πιπιλάς!

(3) & (4) Αυτά όλα από το www.karate.gr τα αντιγράφεις επτά χρόνια τώρα!

(5) Πολύ φίλοι και ύποπτα αντίπαλοι: τόσο φίλοι, ώστε στις εκλογές του 2012 ήσουν εφορευτική επιτροπή, θέση που μόνο στον "αδελφό του" θα εμπιστευόταν ο Επίτιμος, ενώ του πήγες και τέσσερα άτομα να γεμίσει λευκές βεβαιώσεις αντιπροσώπων συλλόγων! Στη συνέχεια "φυτεύτηκες" αυτοβούλως κατάσκοπος δίπλα μου να μου παριστάνεις το "μάρτυρα" και να ψαρεύεις την άμυνά μου στις μηνύσεις του! Και όταν αυτό αποκαλύφθηκε, του παρείχες συμβουλευτική και ψυχολογική συμπαράσταση! Στη συνέχεια, αφού έγινες "εμφανώς εχθρός του" πριν τις εκλογές του 2016 φρόντισες να με αποκλείσεις από τις εξελίξεις των δικαστηρίων ΕΛΟΚ-ΚΙΜΕ πράγμα που αποτελεί πάγια εντολή Γερόλυμπου προς τα τσιράκια του! Τέλος, ενώ μετά τις εκλογές του 2016 και αφού ανάλυσα λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο θα είχε το ΚΙΜΕ προσωρινή διοίκηση ακριβώς όπως η σημερινή, αλλά σε τρεις μήνες από εκείνες τις εκλογές, φρόντισες να καθυστερήσει αυτή η κατάληξη τρεισίμησι ολόκληρα χρόνια με δικαστικές περιπέτειες υπό την πλήρη εποπτεία σου με ό,τι αυτό σημαίνει!!!

(6) Συνηγορεί στο (5)!

(7) Με έσένα στο ΔΣ θα γινόταν ότι γινόταν στα καφενεία, που συζητούσαμε και μας έλεγαν να τους αδειάζουμε τη γωνιά από τις φωνές σου!

(8) & (9) Όπως και το να γράφεις σε 10 λογαριασμούς δικούς σου, σε 10 λογαριασμούς άλλων και με 10 διαφορετικά ψευδώνυμα! Το υπόλοιπο Σχόλιο παραλείπεται ως πολύ μεγάλο!

(10) & (11) Το Σχόλιο παραλείπεται ως πολύ μεγάλο!

(12) Με 100 ο Γέρο και 40 το ΚΙΜΕ γιατί δεν έχει ελπίδα? Θα δώσετε "αναξιοκρατία" στους 100 για να τους πάρετε?

(13) Αυτό το κερδίσατε! Ακόμα και η υποψηφιότητά του προδίδει απελπισία!

(14)  Η τελευταία αυτή φράση, όπως και ο τίτλος της επιστολής, αποπνέει ναρκισσισμό! Η ανωτέρω επιστολή σου είναι καθαρά προσωπική και σε αυτήν αρνείσαι, κατόπιν εορτής, όλα όσα παραγματικά έχεις κάνει! Τι δουλειά έχει η προσωπική σου αυτή επιστολή προς τον Γερόλυμπο στον λογαριασμό του ΚΙΜΕ, που είναι λογαριασμός της αντιπολίτευσης?

 

 

Στο KIME προστέθηκαν τα επόμενα: 14/2/2020

 

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Το Καράτε Ισχυρό Μαχητικό Ελεύθερο, αντιστάθηκε για 4 χρόνια στην απολυταρχία του Γιώργου Γερόλυμπου, διότι διέσπασε την ενότητα του Καράτε, κυνήγησε τους επικριτές του, καταστρατήγησε κάθε κανονισμό, καταπάτησε κάθε έννοια αξιοκρατίας, χρησιμοποίησε τους πόρους του υλικούς και άυλους στην υπηρεσία του συμφέροντός του και τελικά φτώχυνε το ίδιο το άθλημα.

Καταλυτική η εικόνα του τελευταίου πρωταθλήματος, οι λιγότεροι από ποτέ αθλητές, η χειρότερη διοργάνωση που έχουμε δει. Σωματεία φτωχά, αθλητές αγανακτισμένοι, πρωτάθλημα χωρίς την παρουσία ενός διεθνή παράγοντα, διάσημων τιμώμενων προσώπων. Μιζέρια.

Το Κ.Ι.Μ.Ε. εκτιμά, ότι οι στιγμές που διανύουμε μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, μπορούν να καταστούν ιστορικές για την ανάπτυξη και κατόπιν εδραίωση του καράτε ως του πλέον λαοφιλούς μαχητικού αθλήματος.

Δεν θριαμβολογούμε, χαιρόμαστε όμως για την ευκαιρία ανάταξης του αθλήματος. Ακούσαμε και οδηγούμαστε πλέον από τον καθαρό και διαυγή λόγο του Θεόδωρου Σιετή, στην πρόσκληση του οποίου, για ενότητα με σκοπό την αναβάθμιση του αθλήματος απαντάμε με τη σημερινή ανάρτησή μας και προσχωρούμε στο όχημα της ενότητας προς όφελος του αθλήματος, των αθλητών, των σωματείων και φυσικά της κοινωνικής απήχησης που πρέπει να αποκτήσει το καράτε. Άλλωστε, η συνηγορία της WKF στο σχέδιο και στο πρόσωπό του αποτελεί το σοβαρότερο εχέγγυο επιτυχίας του.

Ενότητα, λοιπόν, και προς χάρη της εγκαταλείπουμε κάθε ιδέα ρεβανσισμού. Καλούμε κάθε σωματείο που έχει στο παρελθόν υποστηρίξει τις θέσεις μας να συνταχθεί με τον Θεόδωρο Σιετή και να προσχωρήσει μαζί μας στην ιδέα της ενότητας που προτείνει σε όλους ανεξαιρέτως.

Randori Efstathopoulos Σταθερά στις απόψεις μας.. Το ειπαμε, το ακούσαμε, να μην τα ξαναλέμε.. Παραμένουμε κοντά στον εκφραστή αυτής της κίνησης.. Κοντά σε αυτόν, που στις δύσκολες εποχές έφαγε ολη τη λέζα... Κοντά σε Γιωργο Μπικα..

Stavros Stavrianidis Κάθε τέλος, σηματοδοτεί μια νέα αρχή.
            Κριτική πρέπει να γίνει και γίνεται, σε όσους διοίκησαν την ομοσπονδία από ιδρύσεως της και ιδιαίτερα στο πρόσφατο παρελθόν.

Αυτό δεν γίνεται για να πυροδοτήσει αντιπαλότητες, αλλά για να καταδείξει τα λάθη, να τα διορθώσει και να εξαλείψει της καταστροφικές συνέπειες τους, μια για πάντα στο μέλλον.

Όλοι εμείς, δάσκαλοι- προπονητές, αθλητές, μέλη συλλόγων της μεγάλης οικογένειας του καράτε, έχουμε ένα και μοναδικό ενδιαφέρον, να συμβάλουμε ενεργά στην χάραξη της νέας ανοδικής πορείας του αθλήματος μας.

Στηρίζουμε συνειδητά, τον ΘΕΌΔΩΡΟ ΣΙΕΤΗ για πρόεδρο, έναν άνθρωπο που ήρθε σαν από "μηχανής θεός" να σηκώσει το γάντι αυτής της "πρόκλησης" και να μας δείξει ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Οι καρατεκα μπορούν, όπως βελτιώνουν την τεχνική τους, να βελτιώσουν και να διαμορφώσουν το νέο πρόσωπο της ομοσπονδίας τους!!!

 

Ευθύμιος Περσίδης: Μια απλή απορία! Ποιος είναι ο Θεόδωρος Σιετής?

 

Σχόλιο: Ποιος ήταν πέρυσι? Ποιος ήταν πρόπερσι? Ποιος ήταν αντιπρόπερσι? Ποιός ήταν στις εκλογές του 2016? Ποιος ήταν και είναι, τέλος πάντων, αυτός ο "από μηχανής Θεός" (κάτσε καλά ρε Καραμήτρο!) κάθε προηγούμενο χρόνο όλα τα 35 χρόνια, που λειτουργούσε η ΕΛΟΚ? Τι γνώσεις έχει από τις ιδιομορφίες που έχει το άθλημα του καράτε? Τι γνώσεις έχει από τους ανθρώπους του καράτε? Γνωρίζει τι θα πει "Νταν"? Γνωρίζει τι θα πει "Ιεραρχία"? Έχει δικές του προσωπικές απόψεις για κάθε πρόβλημα του καράτε και της ΕΛΟΚ ή θα χειραγωγείται από τους αυτοπροβαλλόμενους ειδήμονες σαν τον Δρακόπουλο, που ήθελε τους προπονητές "δάσκαλους" & ταυτόχρονα μέλη του ΔΣ  και τους πρωταθλητές ταυτόχρονα & "δάσκαλους" & στο ΔΣ??? Τόσο πτωχό αποδέχεστε το Καράτε των 10.000 ατόμων στη χώρα μας, ώστε περιμένατε τον "εκτός καράτε από μηχανής Θεό" να το σώσει?

Αν θέλετε "νόμους", που να τηρούνται, πρώτα να τους εφαρμόσετε στους εαυτούς σας! Και μην ξεχνάτε, όμως, η κριτική στις πράξεις σας είναι μια μορφή "νόμου"!

 

(Σημείωση για να μην παρεξηγηθώ: Το "κάτσε καλά ρε Καραμήτρο" απευθύνεται σε αυτόν που έγραψε το κείμενο του "δασκαλο-φιλόσοφου της Κατερίνης", διότι περισσότερο μοιάζει με απάντηση του υποκρυπτόμενου "υποβολέα" Δρακόπουλου στον Ευσταθόπουλο (περί "τέλους του Μπίκα") παρά για κείμενο του Σταυριανίδη! Και μάλιστα ο υποκρυπτόμενος "υποβολέας" έβαλε στο στόμα του Σταυριανίδη "το τέλος του Μπίκα", τον οποίο μας ανεβοκατέβαζε "δάσκαλο", όταν τον υποστήριζε ως και προπονητή και στο ΔΣ!!! Ο Σταυριανίδης εκτιμώ ότι δεν θα το έλεγε ποτέ αυτό για τον Μπίκα!)

 


Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από το 1980 μέχρι σήμερα 14-2-2020!

Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .