karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 1/3/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από σήμερα 1-3-2020 μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 6-8-2020

 έχουμε ακόμα 148 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα

 με ευθύνη και της διοίκησής του, αλλά και της αντιπολίτευσης!!!

 

 Συνέχεια Ραγδαίων και Τραγελαφικών Εξελίξεων στην ΕΛΟΚ!

 Πόλεμος ανακοινώσεων στο Facebook!

 

Νέα Εμπλοκή στις εξελίξεις (με κλικ εδώ)!

Επισκέφθηκα τα Γραφεία-Μπάχαλο της ΕΛΟΚ!

 

 (Με καθημερινή ενημέρωση και μοναδικά σχόλια!)

 

 ΕΛΟΚ: μια καταδικασμένη ομοσπονδία και από την διοίκησή της

και από την αντιπολίτευση, αλλά κυρίως από μια ανίκανη και άχρηστη ΓΓΑ!

 

Μία λύση υπάρχει:

η ΠΟΠΚ!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."


 Συνεχείς καθημερινές ανακοινώσεις από το Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε του Γερόλυμπου

και από την Αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ !!!


Παρασκευή, 14-2-2020 - 5:07 μ.μ. - Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε:

 

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ & ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΟΤΟΚΑΝ
 

Το Πρωτοδικείο Αθηνών με απόφαση του σήμερα διόρισε προσωρινή διοικούσα επιτροπή μέχρι την έκδοση απόφασης από το ΑΣΕΑΔ όπου έχουν προσφύγει τα μέλη της νόμιμα εκλεγμένης διοίκησης της ΕΛΟΚ και η οποία προσφυγή τους δικάζεται στο ΑΣΕΑΔ την επόμενη Πέμπτη 20/2/2020.

Η απόφαση του Πρωτοδικείου ρητά αναφέρει ότι “χορηγεί προσωρινή διαταγή και ορίζει προσωρινή διοικούσα επιτροπή μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης του ΑΣΕΑΔ, για να επιληφθεί μόνον των κατεπειγουσών και ανεπείδεκτων αναβολής θεμάτων και σε περίπτωση αμετάκλητης απόρριψης της ως άνω προσφυγής ενώπιον του ΑΣΕΑΔ, να συγκαλέσει άμεσα ΓΣ για την ανάδειξη νέου ΔΣ”.

Το πρωτοδικείο επέλεξε 6 μέλη από τα εκλεγμένα μέλη της νόμιμης διοίκησης και 5 από τους υπόλοιπους αιτούντες.


ΣΧΟΛΙΟ: Η Δίκη στο ΑΣΕΑΔ ήταν για τις 20-2-2020 και ανεβλήθει για τις 19-3-2020.


Τρίτη, 18-2-2020 - 8:46 π.μ. - Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε:

 

Δήλωση - ενημέρωση Εμμανουέλας Ποντίδα, Προέδρου ΕΛΟΚ

Αγαπητά μέλη της ΕΛΟΚ, αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα με την παρούσα δήλωση-ενημέρωση να σας ευχαριστήσω πολύ για την ισχυρή υποστήριξη σας στην νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση της ομοσπονδίας μας. Η συντριπτική σε αριθμούς αλλά και ποιότητα αυτή γραπτή εκδήλωση στήριξης σας στο πρόσωπο μας, μας τιμά ιδιαίτερα και μας γεμίζει με ευθύνη να ανταποκριθούμε σε αυτήν με τον καλύτερο τροπο στην συνέχεια.

Ήδη το Πρωτοδικειο Αθηνών όρισε προσωρινή διοίκηση με πλειοψηφία από τα εκλεγμένα μέλη μας ώστε να διαχειριστούν τις κατεπείγουσες ανάγκες που δεν μπορούν να αναβληθούν έως την έκδοση απόφασης από το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ), όπου έχουμε προσφύγει για την ανάκληση της παράνομης και κατασκευασμένης απόφασης εναντίον μας.

Η ανάκληση στο ΑΣΕΑΔ δικάζεται μεθαύριο Πέμπτη 20/2 και είμαστε πεπεισμένοι οτι με τα αδιάσειστα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας και θα παρουσιάσουμε, η παράνομη πειθαρχική ποινή εναντίον μας θα ακυρωθεί σε πολύ σύντομο χρόνο και θα επανέλθει η ομοσπονδία μας στην κανονικότητα.

Εν τω μεταξύ, τα κατεπείγοντα θέματα θα αντιμετωπίζονται από τα έξι ικανά μέλη του ψηφοδελτίου μας, που αποτελούν την πλειοψηφία στην προσωρινή διοίκηση, όπως αυτή διορίστηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνων και το οποίο αγνόησε τις υποδείξεις τρίτων που τελικά δεν εισακούστηκαν... Θα είμαστε δίπλα στους δικούς μας ανθρώπους για κάθε βοήθεια που χρειαστούν ώστε η ΕΛΟΚ και οι σύλλογοι της να ξεπεράσουν όσον το δυνατόν πιο ανώδυνα το πρόβλημα αυτό που κατασκευάστηκε από τους γνωστούς συκοφάντες και υβριστές και να επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα.


ΣΧΟΛΙΟ: Η Δίκη στο ΑΣΕΑΔ ήταν για τις 20-2-2020 και ανεβλήθει για τις 19-3-2020.


Πέμπτη, 20-2-2020 - 10:58 π.μ. - Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε:

 

Στην εκδίκαση της υπόθεσης του ΑΣΕΑΔ σήμερα οι γνωστοί 5 σύλλογοι και τέσσερεις παλαιοί αθλητές έκαναν πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της διατήρησης της πειθαρχικής ποινής της ΕΦΙΠΗΔ και ζήτησαν αναβολή με αιτιολογικό κώλυμα του δικηγόρου τους!! Η νέα δικάσιμος ορίσθηκε στις 19/3.

Ταυτόχρονα σήμερα εξεδόθη και η απόφαση του ΑΣΕΑΔ σχετικά με την Πυγμαχία, της οποίας το ΔΣ είχε τιμωρηθεί σε 22 μήνες στέρηση της Φιλάθλου ιδιότητας για παρόμοιο λόγο με αυτόν που τιμωρήθηκε και το ΔΣ της ΕΛΟΚ.

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ πανηγυρικά αθώωσε όλα τα μέλη του ΔΣ της Πυγμαχίας και είναι η δεύτερη παρόμοια υπόθεση της ΕΦΙΠΗΔ που ακυρώνεται και πλέον δημιουργείται δεδικασμένο ενώ ταυτόχρονα έχει εγερθεί τεράστιο θέμα για την αξιοπιστία και νομιμότητα των αποφάσεων της ΕΦΙΠΗΔ!

Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό που έχει καταλάβει τους μέχρι τώρα εμφανιζόμενους ως «επελαύνοντες» που είναι πλέον ατάκτως υποχωρούντες και οι οποίοι προσπαθούν να αναζητήσουν σωσίβιο λίγων ημερών παράτασης με προσχηματικές αναβολές. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να ζημιώνουν το καράτε και τους συλλόγους μέλη της ΕΛΟΚ για άλλη μια φορά. Και αυτό όμως το τροπάρι τελειώνει σύντομα !


ΣΧΟΛΙΟ: Αν υπάρχει ομοιότητα, δώστε μας τα δικόγραφα! Αν όχι, τότε αποτελείτε τελείως διαφορετική υπόθεση!


Δευτέρα, 23-2-2020  1:32 μ.μ. -  Αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ:

Επιστολή του μέλους του νέου ΔΣ της ΕΛΟΚ, με αφορμή την αναβολή της συνεδρίασης για την σύγκληση της νέας προσωρινής Διοίκησης της Ομοσπονδίας.

 

Θεόδωρος Σιετής: Το καράτε μάς χρειάζεται όλους!

Με αφορμή την αναβολή, εκ μέρους της πλειοψηφίας,  της συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΛ.Ο.Κ, θα ήθελα να γνωστοποιήσω ορισμένες σκέψεις μου:

Στην ζωή, οι άνθρωποι διακρίνονται, διότι μπορούν να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και να αναμετρώνται πάντα με αυτές.

Εδώ και είκοσι ημέρες έχω μεταφέρει σε όλους, όσοι εμπλέκονται στα διοικητικά της ΕΛ.Ο.Κ. με κάθε τρόπο, ότι το καράτε μάς χρειάζεται όλους χωρίς εξαιρέσεις. Απαιτείται σχέδιο, διαφάνεια και σύμπνοια, με πανστρατιά των συμμετεχόντων στο άθλημα (αθλητές, προπονητές, παράγοντες, γονείς, χορηγοί).

Απαιτείται στενή συνεργασία με τα εποπτικά όργανα της Πολιτείας και ευθεία στοίχιση με το διεθνές αθλητικό κίνημα, την WKF, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας και να κερδίσουμε όλοι μαζί το στοίχημα της νέας εποχής.

Όσοι μένουν σταθερά προσκολλημένοι στο παρελθόν επιχειρούν με  «τεχνάσματα» να ανασχέσουν την πρόοδο και τη συνεργασία με μόνο σκοπό την υπεράσπιση συμφερόντων, αδιαφορώντας όμως για τα ουσιώδη, δηλαδή την ανάπτυξη του αθλήματος, τον σεβασμό στα ιδεώδη του και την φροντίδα στους αθλητές. Έτσι καθιστούν  πρωταγωνιστές τους δικηγόρους και τις αποφάσεις των δικαστηρίων εργαλείο τους.

Περίπου είκοσι ημέρες ακυβέρνητο σκάφος η ομοσπονδία, επειδή δεν βγαίνουν τα κουκιά στους «παλιούς». Αποφάσισαν τώρα ότι δεν αρκούν οι έξι ψήφοι στις ένδεκα και θέλουν οκτώ στις έντεκα. Γιατί;

Αδιαφορούν και περιφρονούν τις δικαστικές αποφάσεις, όταν είναι εναντίον των συμφερόντων τους. Θέτουν σε κίνδυνο ολόκληρο το άθλημα με μόνο σκοπό την διοίκηση, την καρέκλα.

Για τελευταία φορά σας καλώ, ώστε όλοι μαζί να γίνουμε κομμάτι της νέας εποχής. Αύριο θα ξεκινήσει μια νέα εποχή και θα αφήσει πίσω  τις γερασμένες νοοτροπίες και τις αδιαφανείς διαδικασίες.

Αύριο, λοιπόν, είναι η ημέρα που θα αναμετρηθείτε με τις ευθύνες σας, θέλετε-δεν θέλετε, διότι η κρίσιμη μάχη δεν είναι η νέα συζήτηση στο Πρωτοδικείο, αλλά η ανόρθωση του ελληνικού καράτε, του δημοφιλέστερου μαχητικού αγωνίσματος.

Θ. ΣΙΕΤΗΣ

Μέλος ΔΣ ΕΛ.Ο.Κ


ΣΧΟΛΙΟ: Η συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 22-2-2020 και ματαιώθηκε από την πλειοψηφία της Παλιάς Διοίκησης!


Δευτέρα, 24-2-2020 -  9:55 π.μ.-  Αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ:

 

Απάντηση των  Κώστα Παπαδόπουλου και Θανάση Φυλακτού στην αίτηση μεταρρύθμισης, που υποβλήθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών και την αναβολή του προγραμματισμένου ΔΣ, που η αίτηση αυτή προτάθηκε ως δικαιολογία.

 

Δίνεται πίνακας των 119 σωματείων, τον οποίο παραθέτουμε στο τέλος με προσθήκη των υπεύθυνων-προπονητών σε αυτά!

 

Στις 17 Φεβρουαρίου 2020 τα παραπάνω εικονιζόμενα Σωματεία καράτε, κατέθεσαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών αίτηση, με την οποία ζητούν την μεταρρύθμιση της απόφασης του ίδιου Δικαστηρίου, που εκδόθηκε τρεις ημέρες νωρίτερα, και με την οποία ορίσθηκε προσωρινή Διοίκηση στην ΕΛ.Ο.Κ, αποτελούμενη από 11 πρόσωπα, εκ των οποίων έξι (6) προτεινόμενα από την πλευρά της έκπτωτης Διοίκησης, τριών(3) από την αντιπολίτευση και δύο (2) από την WKF. Αποκλειστική αρμοδιότητα της προσωρινής διοίκησης το δικαστήριο όρισε την διαχείριση των άμεσων, θεμάτων μέχρι την διενέργεια εκλογών για αιρετή Διοίκηση.

Τα 119 Σωματεία ζητούν από το δικαστήριο να αλλάξει την προ τριών ημερών εκδοθείσα απόφαση και να αντικαταστήσει δύο διορισμένα από την αντιπολίτευση μέλη, τους κ. Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο και Φυλακτό Αθανάσιο, με τους κ. Γερόλυμπο Γεώργιο και Κουρή Αριστείδη, οι οποίοι είχαν αρχικώς προταθεί από την πλευρά της έκπτωτης Διοίκησης, δεν έτυχαν όμως της επιλογής του Δικαστηρίου, καθώς κατά την διαδικασία τέθηκαν υπόψη της Προέδρου των Πρωτοδικών συντριπτικές εις βάρος των αποδείξεις συμμετοχής και αυτουργίας στις πράξεις της έκπτωτης Διοίκησης.

Τα 119 Σωματεία εν πλήρη γνώσει ή αγνοία, ζητούν από το Δικαστήριο, η προσωρινή Διοίκηση που μοναδικό της σκοπό έχει την διενέργεια ελεύθερων – μη χειραγωγούμενων εκλογών για την ανάδειξη της Διοίκησης της επιλογής τους, να ελέγχεται από το πρόσωπο του κ. Γερόλυμπου, το οποίο διαπιστωμένα έχει χρεωθεί την νόθευση κάθε εκλογικής διαδικασίας, την χειραγώγηση κάθε Γενικής Συνέλευσης, την διαγραφή Συλλόγων και την τιμωρία πέντε Παγκόσμιων και Πανευρωπαϊκών Πρωταθλητών μας.

(3)  Τα 119 Σωματεία ζητούν από τον Δικαστή που έκρινε ότι μπορούν για πρώτη φορά στην ζωή τους να επιλέξουν ελεύθερα μεταξύ των ΘΕΛΩ και ΔΕΝ ΘΕΛΩ του Πρωταθλητή μας Σπύρου Μαργαριτόπουλου, να ανακαλέσει την κρίση του ότι αξίζουν αυτήν την ευκαιρία, διορίζοντας τον άνθρωπο που μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ενορχηστρώνει την εκλογική διαδικασία προκειμένου να ασκεί την φασιστική του Διοίκηση.

(3)  Τα 119 Σωματεία επικαλούνται ως λόγους για την αίτηση τους αυτή, την γνώση τους ότι τα δύο διορισμένα μέλη Παπαδόπουλος και Φυλακτός, δεν είναι αρκετά ευυπόληπτα συγκρινόμενοι με τους κ.κ. Γερόλυμπο και Κουρή, θεωρώντας τους πρώτους εξ αυτών πιθανούς ύποπτους τέλεσης παρανόμων διοικητικών πράξεων εις βάρος της ΕΛΟΚ υποκινούμενοι από μεροληψία και προκατάληψη λόγω αντιδικίας με αυτήν.

(3)  Σε όλα παραπάνω οι κ.κ. Παπαδόπουλος και Φυλακτός απαντούν ότι όλες οι αντιδικίες που έχουν με την ΕΛΟΚ αφορούν την με νομικά μέσα αντίδρασή τους στις ενορχηστρωμένες εις βάρος τους διώξεις, στις οποίες επιδίδεται χωρίς καμία αιδώ ο κ. Γερόλυμπος εξαιτίας της αντιπολιτευτικής τους στάσης, στον όζοντα τρόπο με τον οποίο κρυφίως και παρανόμως διοικεί την ΕΛ.Ο.Κ.

(3)  Η έκπτωτη Διοίκηση δεν θα επανέλθει ποτέ, καθώς εκκρεμούν εις βάρος τους νέες καταγγελίες, τέσσερις τουλάχιστον εξ αυτών κακουργηματικού χαρακτήρα. Τα αιτούντα την αντικατάστασή τους Σωματεία, θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να αναδείξουν την Διοίκηση της επιλογής τους, μέσα από ελεύθερες και δημοκρατικές αρχαιρεσίες, που θα τους εξασφαλίσει η προσωρινή Διοίκηση του Πρωτοδικείου.

(3)  Μέχρι τότε συνιστούμε αυτοσυγκράτηση, εμπιστοσύνη στην κρίση των Δικαστών και της WKF και κυρίως φειδώ στην χρήση συκοφαντικών και δυσφημιστικών χαρακτηρισμών κατά προσώπων, καθώς όταν αυτοί εμφανίζονται σε δικόγραφα, συνιστούν αδικήματα, που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν δια της απλής άγνοιας των ιδιοκτητών των εμφανιζομένων ΑΦΜ.

 

Τα μέλη του προσωρινού ΔΣ
Παπαδόπουλος Κων/νος, Αντιπλοίαρχος ΛΣ
Φυλακτός Αθανάσιος, Οικονομολόγος


ΣΧΟΛΙΟ: Πώς εμένα μου φαίνεται ότι αυτή την απάντηση την έχει γράψει ένα τρίτο πρόσωπο!!! Οι παράγραφοι με το (3) μπροστά δεν είναι γραμμένες ούτε από τον Παπαδόπουλο ούτε από τον Φυλακτό! Δρακόπουλε, φοράς ... στραβά την κουκούλα και φαίνεσαι! Πάρε μια ... μπούργκα καλύτερα!!!

Είναι ξεφτίλισμα μια τέτοια συμπεριφορά και αν ο ίδιος δεν το καταλαβαίνει μην του δίνετε οι άλλοι τα ονόματά σας!!!


Δευτέρα, 24-2-2020 - 4:53 μ.μ. - Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε:

 

Νέα αναβολή ζήτησαν, οι γνωστοί πλέον σε όλους δημιουργοί προβλημάτων στην ΕΛΟΚ, σήμερα κατά την εκδίκαση της προσωρινής διαταγής που είχε προγραμματισθεί να συζητηθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Θέμα ήταν η εξέταση συμμετοχής στην προσωρινή διοίκηση μελών που έχουν κωλύματα απο τον νόμο, ώστε κάθε απόφαση της προσωρινής διοίκησης να μην κινδυνεύει να έχει θέματα ακυρότητας και δημιουργηθούν νέα προβλήματα στην ομοσπονδία.

Σε ένα πρελούδιο παραλογισμού, τα κέντρα αυτά παραπληροφόρησης και συκοφαντίας, καταγγέλουν τους πάντες για καθυστέρηση και κωλυσιεργεία και την ίδια στιγμή εμφανίζονται και ζητούν την μία αναβολή μετά την άλλη, μπλοκάροντας έτσι κάθε λειτουργία της ομοσπονδίας, ενώ ταυτόχρονα βγάζουν υποκριτικές ανακοινώσεις συστράτευσης και ενότητας, που εκπορεύονται από ανθρώπους παντελώς άγνωστους στο άθλημα, που ποτέ δεν έχουν φορέσει karate-gi και δεν τους γνωρίζει κανένας!!! Και επικαλούνται δήθεν την νομιμότητα, που όταν όμως τους αφορά, παίρνουν αναβολές!!!

Αφού είναι τόσο βέβαιοι για την δικαίωση τους, γιατί δεν αφήνουν τις διαδικασίες των δικαστηρίων να προχωρήσουν κανονικά και να βγεί όποια απόφαση για να επανέλθει η ομοσπονδία στην κανονικότητα της???

Δυστυχώς για αυτούς, οι άθλιες συκοφαντίες, οι απόπειρες εκβιασμών και οι εκφοβισμοί δεν βρίσκουν καμία ανταπόκριση.

Η συντριπτική πλειοψηφία των συλλόγων έχει πάρει θέση και είναι θέμα λίγου χρόνου να αποκατασταθεί η κανονικότητα στο άθλημα μας.


ΣΧΟΛΙΟ: Και οι δύο πλευρές κάνατε αιτήσεις τροποποίησης της πρώτης απόφασης, όχι μόνο η μία!


Παρασκευή, 28-2-2020 -  7:29 μ.μ.-  Αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ:

 

Η νέα εποχή για το καράτε ξεκίνησεΝέα απόφαση από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών

Η Νέα Εποχή για το Καράτε ξεκίνησε. Με την από 27.02.2020 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών το προσωρινό Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ. αποτελείται από τους: 

ΚΙΜΕ: Θεόδωρο Σιετή, Παναγιώτη Περάκη, Σπύρο Κλαδά, Κώστα Μητρόπουλο, Γιάννη Γιαννέλη, Μάνο Βαλάση,

Παλιά Διοίκηση: Νίκο Σιαψάλη, Ιάκωβο Γιακουμίδη, Νίκο Γκούρλια, Κυριάκο Σερεμετάκη, Ανδρέα Παναγιωτόπουλο.

 

Με το που έγινε γνωστή η απόφαση ο κ. Θεόδωρος Σιετής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σύντομα θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα αρχίσει την κοπιώδη προσπάθειά του για την ανασυγκρότηση και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, ώστε το καράτε να αποκτήσει την θέση που του αρμόζει στην αθλητική κοινότητα.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία είναι ήδη αμέριστος αρωγός της προσπάθειάς μας, όπως και η Πολιτεία, ώστε να σπάσει ο κύκλος της διεθνούς απομόνωσης και να επανατοποθετηθούμε στα τατάμι ισχυρότεροι από ποτέ. Πρώτα οι αθλητές μας.

Κατόπιν η περιφρούρηση της ενότητας με οικονομική αρωγή της Ομοσπονδίας για να ανακουφισθούν οι αθλητές και οι οικογένειές τους, για την καλύτερη λειτουργία του αθλήματος και την εκτέλεση της κατά το δυνατόν αρτιότερης ολυμπιακής προετοιμασίας.

Η εκπλήρωση των δικαστικών αποφάσεων υπό τις προϋποθέσεις του νόμου και του καταστατικού είναι επίσης αυτονόητη.

Βρισκόμαστε στον αντίποδα του παρελθόντος. Δημοκρατικές διαδικασίες, ευγενής άμιλλα και πλήρης διαφάνεια.

Όλοι μαζί για ένα νέο ξεκίνημα με το πάθος και την ακρίβεια που διακρίνει το άθλημά μας.

Ευχές για ένα όμορφο τριήμερο».


ΣΧΟΛΙΟ: Σιετής ή κουκουλοφόρος?


Σάββατο, 29-2-2020 - 4:00 μ.μ. - Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε:

 

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ

Το Ελληνικό Σότοκαν και το Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε ανακοινώνουν ότι τα πέντε μέλη της προσωρινής Διοίκησης, που έχουν εκλεγεί με τα ψηφοδέλτια τους και έχουν διοριστεί στην προσωρινή διοίκηση που όρισε το Πρωτοδικείο Αθηνών, έχουν γραπτώς υποβάλλει από τις 28/2/2020 τις παραιτήσεις τους στην ΕΛΟΚ και σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΛΟΚ άρθρο 14.4 :

«Το ΔΣ βρίσκεται σε απαρτία, όταν παρίστανται τουλάχιστον τα μισά πλέον ενός μέλη του, παραλειπομένου του κλάσματος».

Με την παραίτηση των 5 μελών δεν υπάρχει η νόμιμη απαρτία που απαιτεί το καταστατικό της ομοσπονδίας μας για την συγκρότηση σε σώμα και πλέον η ΕΛΟΚ στερείται νόμιμης διοίκησης.

Οι λόγοι που οδήγησαν τα πέντε μέλη της προσωρινής διοίκησης στην παραίτηση τους αναφέρονται αναλυτικά στο κείμενο παραίτησης τους και θα γνωστοποιηθούν σε όλους τις επόμενες ημέρες.

Καλούμε κάθε τρίτο μη έχοντας νομιμοποίηση να απέχει από κάθε ενέργεια που θα προκαλέσει βλάβη στην ΕΛΟΚ, τα μέλη της και τους ανθρώπους της.  Οι συνδυασμοί μας και τα στελέχη τους επιφυλάσσονται παντός νόμιμου δικαιώματος τους. 


ΣΧΟΛΙΟ:  Στα 11 μέλη, το μισό είναι 5 ½.  Τα μισά πλέον ενός είναι 5 ½ + 1 = 6 ½. Συνεπώς, το 6 δεν πληροί το "μισά πλέον ενός", διότι είναι μικρότερο του 6 ½ και άρα απαρτία θα έχει το ΔΣ με 7 άτομα παρόντα στις συνεδριάσεις του.

Αλλά το κυριότερο είναι ότι οι παραιτήσεις των 5 αποτελούν καθαρά κίνηση ελέγχου του ΔΣ, η οποία δεν συνάδει με 1) τις δηλώσεις διαθεσιμότητάς τους, στις οποίες αποδεικνύονται ανακόλουθοι, 2) τις ανάγκες της ΕΛΟΚ, που έχει αγώνες σε 15 μέρες και άλλα πολύ επείγοντα θέματα και 3) τις αποφάσεις του Δικαστηρίου, που είναι δεσμευτικές για τα μέλη της Προσωρινής Διοίκησης και η παραβίασή τους αποτελεί για πολλοστή φορά παράβαση δικαστικών αποφάσεων πράγμα που επιφέρει τιμωρίες για τους παραιτηθέντες!

Και να προσθέσουμε ότι με όλες αυτές τις επιβαρυντικές πράξεις πάει ο Γερόλυμπος στο ΑΣΕΑΔ και ευελπιστεί να αθωώσει τους Εννιά Τιμωρημένους από την ΕΦΙΠ!


Κυριακή, 1-3-2020 -  11:43 π.μ.-  Αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ:

 

ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Κ.

 

Όπως πληροφορούμεθα την Τρίτη 03/03/2020 και ώρα 10:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων θα συγκληθεί, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα, το νέο Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ., έτσι όπως ορίστηκε με την από 28/02/2020 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Σύμφωνα όμως με ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΟΤΟΚΑΝ και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ, που αναρτήθηκε στο FB στις 29/02/2020, τα πέντε μέλη της προσωρινής Διοίκησης που έχουν εκλεγεί με τα ψηφοδέλτια τους και έχουν διοριστεί στην προσωρινή διοίκηση που όρισε το Πρωτοδικείο Αθηνών, έχουν γραπτώς υποβάλλει από τις 28/02/2020 τις παραιτήσεις τους στην ΕΛ.Ο.Κ.

Το ΚΙΜΕ ελπίζει, η ως άνω ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθόσον μια τέτοια ενέργεια πέρα από παράνομη, καταχρηστική και δόλια, με σκοπό την παρακώλυση της λειτουργίας του νέου προσωρινού οργάνου διοίκησης, θα προκαλέσει τεράστια βλάβη στην ΕΛΟΚ, στα μέλη της και ΚΥΡΙΩΣ στους ΑΘΛΗΤΕΣ της.

Κατόπιν αυτού το ΚΙΜΕ καλεί ΟΛΑ τα διορισθέντα με δικαστική απόφαση μέλη, να παρευρεθούν στο πρώτο Δ.Σ. της προσωρινής και δια δικαστικής αποφάσεως ορισθείσης διοίκησης και να ασκήσουν, με αίσθημα ευθύνης, τα καθήκοντα που τους ανατέθηκαν με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.


ΣΧΟΛΙΟ:  Ζημίες - Ευθύνες - Τιμωρίες!!!

Ζημίες: Αν δεν λειτουργήσει την Τρίτη 3-3-2020 το Προσωρινό ΔΣ, έστω και πολύ καθυστερημένα, δεν θα πάει εθνική ομάδα σε δύο αγώνες του εξωτερικού του Μαρτίου και δεν θα γίνουν τέσσερεις αγώνες του εσωτερικού Μαρτίου και Απριλίου με αποτέλεσμα να απομονώνεται η Ελλάδα από τους διεθνείς αγώνες και να απογοητεύονται σύλλογοι και αθλητές από την ματαίωση των αγώνων του εσωτερικού!

Ευθύνες: Την ευθύνη της τεράστιας αυτής ζημίας, εκτός από τον Αθλητικό Εγκληματία και την Συμβία του (καλά αυτοί είναι καμμένα χαρτιά), φέρουν επίσης οι πέντε επόμενοι, που δήλωσαν πρόθυμοι να συμμετάσχουν στην Προσωρινή Διοίκηση και τελικά την σαμποτάρουν αποδεδειγμένα!!!

 Ντροπή σας!!!

Κυριάκος Σερεμετάκης

Ιάκωβος Γιακουμίδης

Νίκος Γκούρλιας

Νίκος Σαψάλης

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

Ευθύνες: Την ευθύνη της τεράστιας αυτής ζημίας, εκτός από τους ανωτέρω, την φέρουν ακέραια και οι σύλλογοί τους και οι προπονητές των συλλόγων τους, δηλαδή οι επόμενοι:

Ο Κυριάκος Σερεμετάκης ήταν αντιπρόσωπος του συλλόγου "Α.Γ.Σ. Καράτε Νικαίας Ο Πρωταθλητής" του Φώτη Λεκάκου και μετέφερε τα παιδιά του στον "Αθλητικό Σύλλογο Μαχητικών Τεχνών ΔΙΑΛΛΟΣ" του Βασίλη Τριαντάφυλλου.

Ο Ιάκωβος Γιακουμίδης είναι αντιπρόσωπος του συλλόγου "Σύλλογος Ερασιτεχνικού Καράτε Το Σπίτι των Πρωταθλητών" του Στέλιου Σκαρόγιαννη!

Ο Νίκος Γκούρλιας είναι αντιπρόσωπος του συλλόγου "Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Μέγας Αλέξανδρος" του Βασίλη Κατρούλη.

Ο Νίκος Σαψάλης είναι αντιπρόσωπος του συλλόγου "Πανηλειακός Αθλητικός Σύλλογος Οκινάβα Τε-Ται Καράτε" του Ανδρέα Κακοταρίτη.

Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος ήταν αντιπρόσωπος του συλλόγου "Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών ΔΙΑΛΛΟΣ" του Βασίλη Τριαντάφυλλου και μετέφερε τα παιδιά του στην "Ελληνοϊαπωνική Ακαδημία Καράτε Τατσούο Σουζούκι" του Άγγελου Γκόργκα.

 

Τιμωρίες: Ανάλογα με τα χοντρά αδικήματα, που είναι (1) αντιαθλητική και ζημιογόνα παρακώλυση της λειτουργίας αθλητικής ομοσπονδίας με σκοπό την χειραγώγησή της, και (2) πολλαπλή παράβαση δικαστικών αποφάσεων, οι τιμωρίες μπορούν να είναι (1) 18-24 μήνες αφαίρεση της φίλαθλης ιδιότητας από την ΕΦΙΠΗΔ για τους αντιπροσώπους και τους συλλόγους τους, διότι οι αντιπρόσωποι από τους συλλόγους υποτίθεται ότι παίρνουν εντολές, και (2) 3-6 μηνάκια σε ποινικό από τους Δικαστές, οι οποίοι είναι πολύ ευαίσθητοι σε παραβάσεις των αποφάσεών τους (το έχω νιώσει στο πετσί μου αυτό!)!

Επομένως, μπορεί οι προηγούμενοι πέντε να προστεθούν μαζί με τους συλλόγους τους στους επόμενους εννιά, στους οποίους ήδη έχει αφαιρεθεί η φίλαθλη ιδιότητα για 18 μήνες! Προσέχετε τι κάνετε!!!

Οι επόμενοι με την τιμωρία της ΕΦΙΠΗΔ πέτυχαν την 30-1-2020 ως "ημερομηνία λήξης" στην είσοδό τους σε αθλητικούς χώρους και θα επανέλθουν μετά από 18 μήνες! Sayonara!!!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

 

Δίνεται ο πίνακας των 119 σωματείων με προσθήκη των υπεύθυνων-προπονητών σε αυτά!


Τρίτη, 3-3-2020 -  3:00 μ.μ.-  Νέα Διοίκηση στην ΕΛΟΚ έγινε η Αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ:

 

Όπως τα έγραψε το Karate News:

Τα μέλη της νέας διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε "σήκωσαν" τα μανίκια και ξεκίνησαν εργασία προκειμένου να επανέλθει η κανονικότητα στο άθλημα μας.

Από αριστερά: Σπύρος Κλαδάς, Αναπληρωτής Πρόεδρος, Παναγιώτης Περάκης, Α΄ Αντιπρόεδρος, Θεόδωρος Μαργαρίτης Σιετής, Πρόεδρος, Γιάννης Γιαννέλης, Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής, Κώστας Μητρόπουλος, Γενικός Γραμματέας, Μάνος Βαλάσης, Ταμίας.

Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !!!

Και κατά σερά ρόλου στη διοίκηση από το www.karate.gr :

Θεόδωρος Σιετής, Επιχειρηματίας, Πρόεδρος

Σπύρος Κλαδάς, Δικηγόρος, Αναπληρωτής Πρόεδρος

Παναγιώτης Περάκης, Δικηγόρος,

Α΄ Αντιπρόεδρος

Κώστας Μητρόπουλος, Γεωπόνος, Γενικός Γραμματέας

Μανόλης Βαλάσης, Δικηγόρος, Ταμίας

Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής Χημείας,Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής

Σε κάθε περίπτωση, συγχαρητήρια, σιδηροκέφαλοι, καλή επιτυχία και μη ξεχνάτε ότι το διάστημα του "προσωρινού" είναι πολύ μικρό για να προλάβετε όλες τις δουλειές και πολύ μεγάλο για να είναι ... "αμισθί"!!!

Μεγάλη νίκη για την Αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ και ταυτόχρονα Μεγάλη Ανατριχίλα για όλο το Καράτε, διότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους ανωτέρω δεν είχε ποτέ καμιά σχέση με την τέχνη του καράτε, με το καράτε ως άθλημα ή έστω με τη διοίκηση της ΕΛΟΚ! Και κανέναν δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ, αν εξαιρέσεις τον Κώστα Μητρόπουλο!!! Το προσωρινό αυτό ΔΣ ορίστηκε καθαρά με Προσωρινή Απόφαση "άγνοιας των πραγμάτων" από Δικαστή Υπηρεσίας!!! Η οριστική Απόφαση θα έρθει μετά τη Δίκη των Ασφαλιστικών Μέτρων την 9-3-2020! (Λέτε να κλείσουν τα Δικαστήρια λόγω ... κορωνοϊού???)

Το καλό είναι ότι έφυγαν "προσωρινά" όλα τα λαμόγια της προηγούμενης συμμορίας και φάνηκε κάποια ελπίδα για διαφάνεια στις λειτουργίες της ΕΛΟΚ, αλλά με ανησυχεί πολύ η διάδοχη κατάσταση της προσωρινής κατάστασης!

Όπως όλοι γνωρίζουμε το καράτε και η διοίκησή του αποτελούνταν από ... "ψώνια", που άφηναν τις οικογένειές τους και τις δουλειές τους για προπονήσεις, για αγώνες και για τη διοίκηση επωμιζόμενοι κάθε κοινωνική, οικογενειακή και επιχειρηματική ζημιά για την ... "τρέλα" τους!  Λέτε να κάνουν το ίδιο και οι ανωτέρω ... ουρανοκατέβατοι??? Αποκλείεται! Όταν τους πάρεις όλους για ένα Σαββατοκύριακο από 12 ώρες κάθε μέρα για αγώνες σε αφιλόξενο στάδιο, τότε είναι που θα λακίσουν όλοι!!! Ας ελπίσουμε ότι θα οργανώσουν γρήγορα τις εκλογές της ΕΛΟΚ, ώστε να δούμε ανθρώπους του αθλήματος στις θέσεις της διοίκησης!

Τους προηγούμενους, βέβαια, τους εκμεταλλευόταν ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας για να "βαθαίνει" την τσέπη του, ενώ οι τωρινοί είναι "καθαροί" από κάθε ιδιοτέλεια, αλλά παραμένει σε αμφιβολία η αφοσίωσή τους στο καράτε! Το έργο τους, όμως, είναι καθορισμένο: να κάνουν διαφανείς, δίκαιες και αδιάβλητες εκλογές!

Πρώτο σημείο, που παρατηρώ, εκτός δεοντολογίας είναι ότι την είδηση της Νέας Διοίκησης τη διαβάσαμε στο Karate News! Τι είναι το Karate News? Η έκφραση της Νέας Διοίκησης? Γιατί δεν το ανακοίνωσαν προς τους συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ ως Δελτίο Τύπου οργανωμένης ομοσπονδίας στο site της ΕΛΟΚ, όπως όφειλαν? Γιατί δεν ανακοίνωσαν ολόκληρο το Πρακτικό της συγκρότησης του ΔΣ? Επίσης, δεν έχουν δημοσιοποιήσει ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ τις Αιτήσεις των δύο πλευρών, ώστε να δούμε ποιοί προτάθηκαν και γιατί, καθώς και την Απόφαση του Δικαστηρίου, που τους διόρισε! Περιμένουμε να τα δούμε αυτά, διότι οπωσδήποτε θα περιέχουν σημεία που μας τα κρύβουν!!! Τι ... "πατάτες" είναι αυτές? Ο κόσμος του καράτε έχει το δικαίωμα να γνωρίζει!

Δεύτερο ερώτημα είναι αν τους υπαλλήλους του Γερόλυμπου, οι οποίοι θα λειτουργούν ως κατάσκοποί του πλέον, τους έχουν μέσα ή τους έδιωξαν? Σε κάθε περίπτωση έπρεπε η ανακοίνωση να γίνει από το site της ΕΛΟΚ, το οποίο παραμένει παγωμένο στο τέλος του Ιανουαρίου! Έχει δικαίωμα η Προσωρινή Διοίκηση να απολύσει και να προσλάβει???

Τρίτο ερώτημα αναπάντητο είναι: τι έγιναν οι άλλοι πέντε? Παραιτήθηκαν τελικά? Υπάρχουν, είναι ... ντροπαλοί και ... κρύβονται κάτω από τα γραφεία? Τους έφαγε η ... μαρμάγκα? Τι έγιναν? Είσαστε διοίκηση με έξι άτομα? Και αυτό έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο του καράτε, που έχει το δικαίωμα να γνωρίζει, διότι όλοι μας έχουμε στο μυαλό μας ότι η αναλογία σε συλλόγους μεταξύ Παλιάς Διοίκησης και Αντιπολίτευσης του ΚΙΜΕ ήταν 100 σύλλογοι προς 20-30 συλλόγους!!! Αν είσαστε μόνοι σας, πάρτε επειγόντως βοήθεια απ' έξω!!!

Τέταρτο ερώτημα: Έχει το ΚΙΜΕ "καθαρούς" και ικανούς ανθρώπους να διοικήσουν, γιατί μέχρι σήμερα εγώ δεν έχω δει ακόμα!!! Πώς θα αποκτήσει το ΚΙΜΕ την εμπιστοσύνη και συνεργασία των συλλόγων της Παλιάς Διοίκησης ή πώς οι σύλλογοι της Παλιάς Διοίκησης θα οδηγηθούν στο να έχουν την ανάγκη του ΚΙΜΕ (!!!), ώστε να παραμείνει το ΚΙΜΕ και μετά τις εκλογές στη θέση της Διοίκησης και να μην καταποντιστεί στα τάρταρα! Θυμηθείτε το παράδειγμα του Τζούντο πριν από 2-3 χρόνια! Η Αμαρτωλή Διοίκηση έκανε μαϊμού εκλογές και η Μικρή Αντιπολίτευση την "έριξε" και πήρε τη διοίκηση προσωρινά, αλλά μόλις έκανε εκλογές οι πολλοί σύλλογοι των Παλιών την έριξαν στα τάρταρα και επανήλθε η Παλιά Διοίκηση!!!

Πέμπτο ερώτημα: θα αντέξει η Νέα Διοίκηση στην κριτική στα λάθη της, όταν δημοσιοποιεί τις πράξεις της ή θα αρχίσει να τις κρύβει κάτω από το χαλί για να αποφύγει την κριτική, όπως έκανε η Παλιά Διοίκηση???

Έκτο ερώτημα: Τι έγινε ο Επίτιμος? Διότι μπορεί να είμαστε σε κόντρα, αλλά ανησυχούμε για την υγεία του! Αν πάθει κάτι, τότε με ποιόν θα είμαστε σε κόντρα? Θα καταρρεύσει ο ... ψυχικός μας κόσμος!!!  Ο κόσμος του καράτε έχει το δικαίωμα να γνωρίζει!

Και άλλα πολλά προβλήματα θα προκύψουν στην πορεία, στα οποία εγώ έχω τις λύσεις πριν ακόμα προκύψουν τα ίδια τα προβλήματα! Για να σας δούμε τι θα κάνετε!!!

Σε κάθε περίπτωση, συγχαρητήρια, σιδηροκέφαλοι, καλή επιτυχία και μη ξεχνάτε ότι το διάστημα του "προσωρινού" είναι πολύ μικρό για να προλάβετε όλες τις δουλειές και πολύ μεγάλο για να είναι ... "αμισθί"!!!

 

(Θέλετε συνεργεία για έλεγχο Πρακτικών ΔΣ και ΓΣ, Εκλογών, Επιτροπών (κυρίως της Δικαστικής!), Παραστατικών Εισπράξεων και Δαπανών, Εξετάσεων Νταν, Σχολών Προπονητών, Ειδικής Αναγνώρισης Συλλόγων, Αγώνων Εσωτερικού και Εξωτερικού, μοριοδότησης αθλητών, και κάθε άλλου στοιχείου λειτουργίας της ΕΛΟΚ, διότι σε όλους τους τομείς λειτουργίας της επικρατούσε και ένα ιδιαίτερο αμαρτωλό μπάχαλο!) (Δείτε με κλικ και το άνω διάγραμμα μήπως και σας βοηθήσει!)


 Νέα Εμπλοκή στις εξελίξεις!

  

Τετάρτη - 4/3/2020 - 9:30 μ.μ. - Όπως δημοσιεύτηκε στο ΚΙΜΕ/Facebook:

 

Με πυρετώδεις ρυθμούς η προσωρινή Διοίκηση της ΕΛΟΚ συνεχίζει την επαναφορά της λειτουργίας της Ομοσπονδίας, καθώς όπως φαίνεται υπάρχει σε εξέλιξη συντονισμένο σχέδιο υπονόμευσης της λειτουργικής της ικανότητας.

Από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής μετά την ανακοίνωση της νέας δικαστικής εντολής με την οποία η διοίκηση που προτάθηκε από την WKF έλαβε την πλειοψηφία, οι δύο μόνιμοι υπάλληλοι της ομοσπονδίας εγκατέλειψαν αδικαιολόγητα την εργασία τους και έκτοτε δεν δίνουν σημεία ζωής.

Οι εξωτερικοί συνεργάτες και συμβασιούχοι εργολάβοι της ομοσπονδίας, έχοντες προφανώς ανάλογες οδηγίες, αποφεύγουν συστηματικά κάθε προσπάθεια της νέας Διοίκησης να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ακολούθησαν οι παραγγελθείσες παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. της ομάδας Γερόλυμπου καθώς και μικρού αριθμού Διαιτητών. Ο στόχος προφανής. Η ολοκληρωτική αναστολή της λειτουργίας της ομοσπονδίας μέσω της πλήρους παραίτησης της διοικητικής της υποδομής

Η νέα Διοίκηση αντιλαμβανόμενη την πολιτική της καμένης γης, που επιχειρεί να υλοποιήσει η πλευρά Γερόλυμπου, εις βάρος του αγωνιστικού προγράμματος εκατοντάδων αθλητών, έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου με τον χρόνο προκειμένου να μην χαθεί ούτε μια από τις προγραμματισμένες αθλητικές διοργανώσεις.

Με διαδικασίες εξπρές κι ενώ εκδικάζεται αίτημα συμπλήρωσης των παραιτηθέντων μελών, ολοκληρώθηκε η συγκρότηση του ΔΣ σε σώμα υπό την προεδρία του κ. Θεόδωρου Μαργαρίτη Σιετή και πραγματοποιήθηκε η παραλαβή των χώρων των γραφείων της Διοίκησης στο Ολυμπιακό Στάδιο των Α. Λιοσίων.

Κατά την παραλαβή του χώρου που πραγματοποιήθηκε όπως είχε εξαγγελθεί παρουσία Δικαστικού Επιμελητή, αστυνομικών οργάνων και εκπροσώπων του Σταδίου, διαπιστώθηκε ότι εντός των γραφείων, υπήρχε σύστημα παρακολούθησης καταγραφής και απομακρυσμένης επίβλεψης του χώρου.

Όπως ήταν αναμενόμενο ασκήθηκε άμεσα ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου, ενώ το σύνολο του ηλεκτρονικού εξοπλισμού δεσμεύθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών.

Μέχρι την ανάκτηση της πρόσβασης στο λογισμικό της ΕΛ.Ο.Κ., οι σύλλογοι μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία της ΕΛΟΚ τηλεφωνικά, ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση karate.elok@gmail.com

Επίσης οι αριθμοί των κινητών τηλεφώνων που ανήκουν στην ΕΛ.Ο.Κ. βρίσκονται στην κατοχή της νέας διοίκησης.

Η νόμιμη Διοίκηση της ΕΛΟΚ, δεσμεύεται να λάβει κάθε νόμιμο μέτρο για την ανάκτηση της λειτουργικής ικανότητας της γραμματείας να εξυπηρετεί συλλόγους και αθλητές. Όσοι με σκοπιμότητα και δόλια κίνητρα παρακωλύουν το έργο της θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

 

Προσθήκη Θύμιου Περσίδη και ΠΟΠΚ:

Στην ως άνω ανακοίνωση του ΚΙΜΕ ο Θύμιος Περσίδης και η ΠΟΠΚ δηλώνουν συμπαραστάτες στις προσπάθειες της Νέας Διοίκησης της ΕΛΟΚ μέχρι την αποκατάσταση νόμιμων εκλογών. Αυτό είναι πολύ σημαντικό αν αναλογιστείτε ότι όλα τα διπλώματα Νταν, που έχετε όλοι από την ΕΛΟΚ, για υποτιθέμενα στιλ καράτε είναι για τα σκουπίδια και μόνο όσα εκδίδονται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ) είναι νόμιμα στον Ελλαδικό χώρο βάσει νομολογίας, ενώ ταυτόχρονα η ΠΟΠΚ συνεργάζεται ΜΟΝΟ με τη Νέα Νόμιμη Διοίκηση της ΕΛΟΚ στο θέμα αναγνώρισης και απονομής γνήσιων διπλωμάτων Παραδοσιακού Καράτε!!!

Τελικό συμπέρασμα και αντίστοιχες ενέργειες είναι να συμπαρασταθούν έμπρακτα και άμεσα όλοι οι σύλλογοι της ΕΛΟΚ στην προσπάθεια εξυγίανσης της ΕΛΟΚ από το ΚΙΜΕ! Η Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος του Αθλητικού Εγκληματία Γιώργου Γερόλυμπου ως κατωτέρω πρέπει να σταματήσει εδώ!

 

 ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)


Επισκέφθηκα τα Γραφεία της ΕΛΟΚ!

 

Σήμερα Πέμπτη, 5-3-2020, 11:00 π.μ. Επισκέφθηκα τα Γραφεία της ΕΛΟΚ ...

 

... και αντίκρυσα ένα τεράστιο Μπάχαλο!

Ντοσιέ πεταμένα ακατάστατα σε γραφεία, ντουλάπες, πάτωμα και αποθήκη! Άλλα με τακτοποιημένο εσωτερικό και άλλα όχι! Υπολογιστές εκτυπωτές και άλλα περιφερειακά γεμάτα σκόνη και άγνωστο αν λειτουργουν ή όχι! Έντυπα δελτίων αθλητών και υγείας αθλητών καθώς και Διπλώματα Νταν και άλλα ασυμπλήρωτα ή συμπληρωμένα πεταμένα σε κούτες, επάνω σε γραφεία, στο πάτωμα και όπου νάναι! Μια γενική βρώμα διάχυτη σε όλα τα αντικείμενα, που να σε κάνει να μην θέλεις να αγγίξεις τίποτα, πόσο μάλλον να δουλέψεις μέσα εκεί! Όλες οι δουλειές σε εκκρεμότητες μηνών!

Οι υπάλληλοι εξαφανισμένοι, το προηγούμενο ΔΣ εξαφανισμένο! Κανένας δεν υπήρχε για να "παραδώσει" οτιδήποτε στη Νέα Προσωρινή Διοίκηση, η οποία ελπίζει κάποιος να την βοηθήσει να παραλάβει μια οποιαδήποτε κατάσταση! Και έτσι τα μέλη της περιμένουν ακόμα μερικές ημέρες για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα! Λάθος!!!

Μην περιμένετε, κανένας δεν θα εμφανιστεί να σας "παραδόσει" οτιδήποτε, διότι απλούστατα κανένας δεν γνωρίζει τι έχει η ΕΛΟΚ σε αρχεία, εκκρεμότητες, λογιστικά και κυρίως Ταμείο!!! Σκεφθείτε λίγο το προφίλ αυτής της εργασιακής μονάδας: ο Γερόλυμπος διοικούσε μόνος του με μόνη βοήθεια τους δύο υπαλλήλους και κανένα από τα γαϊδούρια (ζητώ συγνώμη από τα πραγματικά ... γαϊδούρια!) τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ αυτοί δεν ήξεραν τίποτα από καμιά δουλειά! Οι δύο υπάλληλοι διεκπεραίωναν ελλειματικά όλες τις δουλειές σε συνεργασίες με εξωτερικά συνεργεία (με κάποιο ποσοστό πάντα για τον Γερόλυμπο βέβαια!) και εξωτερικούς συνεργάτες, οι οποίοι μάλλον είναι ονόματα-βιτρίνες επιχειρήσεων του Γερόλυμπου αν κρίνω από την ύποπτη Sportdata και από την σίγουρη Elpida Tours! Είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι "Γερόλυμποι" να συνεργαστούν με εσάς??? Γι' αυτό και υπάρχει αυτό το Μπάχαλο, διότι είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο οι δύο υπάλληλοι να έβγαζαν την ίδια δουλειά, που έβγαζαν μέχρι το 2012 οι πέντε υπάλληλοι της ΕΛΟΚ!

Έχει μεγάλες δυσκολίες το Νέο ΔΣ/ΕΛΟΚ, διότι θα πρέπει να αρχίσει από το μηδέν με μια μεγάλη τρύπα στα Διοικητικά και μια τεράστια στα Οικονομικά!!

Θα εξαντληθεί κάθε δυσκολία και κάθε εμπόδιο σε όλα τα διοικητικά θέματα στην παράδοση-παραλαβή των πραγμάτων της ΕΛΟΚ και κατά τη γνώμη μου ποτέ δεν θα παραδοθούν αυτά με αποδεκτή ακρίβεια, διότι απλούστατα ο Γερόλυμπος δεν θα θέλει ποτέ να φτάσει η παράδοση-παραλαβή στο ΤΑΜΕΙΟ!!! Αυτό το Ταμείο το έχει χώσει βαθιά στην τσέπη του και στη συνείδησή του, το θεωρεί απόλυτα δικό του (όπως και το Ταμείο της Βαλκανικής) και θα γίνουν αμέτρητα δικαστήρια για να επιστρέψει το ένα δέκατο των χρημάτων του!!! Εδώ είμαι και εδώ είσαστε για να το δούμε! Χρόνια να έχουμε μπροστά μας!!!

Δεν είναι δυνατόν να βγάλει ο Γερόλυμπος 100.000 ευρώ από την τσέπη του και να τα δώσει στη Νέα Διοίκηση, όποια και αν είναι αυτή!!! Θα προτιμάει να σέρνεται στα δικαστήρια τα επόμενα δέκα χρόνια! Αλλά τώρα υπεύθυνη έχουμε τη γυναίκα του, θα μου πείτε! Αυτή θα πει "Εγώ δεν παρέλαβα τίποτα ποτέ!"

Αλλά έχουμε και όλους τους άλλους ... κορδωτούς, που παρίσταναν τα μέλη όλων των προηγούμενων ΔΣ και οι οποίοι είναι συνυπεύθυνοι στο ακέραιο ένας-ένας και όλοι μαζί για κάθε παρανομία στην διοικητική και οικονομική διαχείρηση της ΕΛΟΚ! Τελικά αυτοί θα την πληρώσουν!!!

Έχει μεγάλες δυσκολίες το Νέο ΔΣ/ΕΛΟΚ, διότι θα πρέπει να αρχίσει από το μηδέν με μια μεγάλη τρύπα στα Διοικητικά και μια τεράστια στα Οικονομικά!!

Άκουσα μάλιστα ότι παραιτήθηκαν αρκετοί διαιτητές κατά παραγγελία Γερόλυμπου με στόχο να σαμποτάρουν τους αγώνες της ΕΛΟΚ και αναβλήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων! Το νέο ΔΣ τρέχει αγωνιωδώς να προλάβει να στείλει ομάδα σε αγώνες του εξωτερικού σε 10-12 μέρες!!! ΄Και υπόσχεται ότι τα έξοδα θα τα πληρώσει η ΕΛΟΚ και όχι οι αθλητές και οι γονείς, όπως γινόταν μέχρι τώρα!!! Από ποιό Ταμείο ρωτώ εγώ???

Κάνατε μια ερώτηση στην Sportdata αν συνεργάζεται μαζί σας και με ποιό συμβόλαιο?

Ποιοί θα στελεχώσουν τις Επιτροπές? Τεχνική, Δικαστική, Τοπικές Επιτροπές και ότι άλλο χρειάζεται, αν πραγματικά αφερμοστεί το σαμποτάρισμα από τους οπαδούς του Γερόλυμπου δήθεν για την μη αποδοχή των αποφάσεων των δικαστηρίων για τα μέλη του Νέου ΔΣ, αλλά στην πραγματικότητα για να .. μη φύγει το Ταμείο από την τσέπη του Γερόλυμπου???

Στις ανωτέρω Διοικητικές και Οικονομικές δυσκολίες, λοιπόν, προστίθενται και οι Τεχνικές!!!

 

Αλλά και από τη μεριά του Νέου ΔΣ παρατηρώ απαράδεκτη καθυστέρηση! Ανεξάρτητα με τη ροή των απανωτών δικαστηρίων από μεριάς του Γερόλυμπου και των οπαδών του, τους οποίους δεν πρέπει να υποτιμάτε σε πλήθος ποτέ, η Νέα ΕΛΟΚ δεν λειτουργεί ακόμα μέχρι σήμερα! Εφόσον την πρώτη Δικαστική Απόφαση με την αναλογία 6 Παλιάς Διοίκησης με 5 της Αντιπολίτευσης του ΚΙΜΕ την είχε στα χέρια του το ΚΙΜΕ από το μεσημέρι της 14ης-2-2020 έπρεπε να λειτουργήσει από την πρώτη ώρα και έχει χάσει 24 μέρες μέχρι την Δευτέρα 9-3-2020! Οι 5 του ΚΙΜΕ έπρεπε να μπουν μέσα στην ΕΛΟΚ από την πρώτη μέρα και να καλέσουν τους υπόλοιπους σε συνεδρίαση και ας κυλούσαν τα γεγονότα! Εκ των υστέρων αποδεικνύεται ότι δεν υπήρχε ποτέ πλειοψηφία και μειοψηφία παρά μόνο υπάρχει και κυριαρχούν δύο ομάδες: "αυτοί που θέλουν να λειτουργήσει η ΕΛΟΚ" και "αυτοί που θέλουν να σαμποτάρουν τη λειτουργία της"!!! Είναι απαράδεκτο η Νέα Διοίκηση 24 μέρες τώρα να μην έχει site και email για να ανακοινώνει τις θέσεις της και να έρχεται σε επαφή με τις αθλητικές αρχές, τους συλλόγους της και τους συνεργάτες της, όταν μάλιστα ο κόσμος του καράτε κυριολεκτικά παραπληροφορείται από τον Γερόλυμπο και τους οπαδούς του!!! Αν η ΕΛΟΚ είχε site και email από την 15η-2-2020, όλοι θα το είχαν πάρει απόφαση ότι λειτουργεί Νέα Διοίκηση!!! Οι δημοσιεύσεις στο κατινίστικο Facebook είναι για τις ... νοικοκυρές!!!

Στις μαχητικές τέχνες την πρόθεση του αντίπαλου να σου κάνει κακό την βλέπεις στο βλέμμα του! Και στο βλέμμα του κατοπτρίζεται η σκέψη του! Ποιός δεν ξέρει τις σκέψεις του Γερόλυμπου τώρα που τον έχουμε σπουδάσει 25 χρόνια??? Ποτέ δεν πρόκειται να παραδώσει τίποτα απολύτως, απλούστατα διότι ό,τι και να παραδώσει είναι ενοχοποιητικό στοιχείο για αυτόν και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του!!! Προτιμάει, λοιπόν, να πει ότι "τα χάσαμε όλα"!!!

 

Με όλες αυτές τις σκέψεις και επειδή τη διοίκηση την εχουν στα χέρια τους άνθρωποι με ήπιο χαρακτήρα (απλοί δικηγόροι και άλλοι ερασιτέχνες!) τα μέτρα προστασίας της λειτουργία της ΕΛΟΚ πρέπει να γίνουν κατά τι πιο σκληρά και άμεσα με Νέα Δικαστική Επιτροπή τους τρεις δικηγόρους του ΔΣ (τώρα που τους έχουμε και πρόχειρους):

Διαιτητής, που δεν συμμετέχει στη διαιτησία, να χάνει την άδεια του διαιτητή για πάντα, διότι δεν την χρειάζεται, και οι παραμένοντες να δημοσιεύονται σε ειδικό πίνακα, ώστε να φαίνονται όσοι διαγράφηκαν!

Σύλλογος, που σαμποτάρει τη λειτουργία της ΕΛΟΚ και δεν στέλνει διαιτητές και αθλητές στους αγώνες, να χάνει το δικαίωμα ψήφου σε πρώτη φάση και σε δεύτερη να διαγράφεται από την ΕΛΟΚ, να δημοσιοποιείται η συμπεριφορά του και να στέλνεται στη ΕΦΙΠ κατευθείαν!

Είναι άλλο πράγμα να διαφοροποιείσαι πολιτικά μέσα στην ΕΛΟΚ με την ψήφο σου και άλλο να σαμποτάρεις δόλια τη λειτουργία της ΕΛΟΚ για να επικρατήσει η πολιτική σου ομάδα! Το ένα είναι δημοκρατία και το άλλο είναι γκανγκστεριλίκι!!! Η Διοίκηση πρέπει να μπορεί να επιβάλει πειθαρχία!!!

 

Υπάρχει και ένα άλλο μυστικό για να επικρατήσει το ΚΙΜΕ, αλλά αυτό είναι ακόμα μυστικό!!!


Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από το 1980 μέχρι σήμερα 14-2-2020!

Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .