karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 8/3/2020. Τελευταία ενημέρωση 14/3/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

 Από σήμερα 8-3-2020 μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 6-8-2020

 έχουμε ακόμα 142 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα

 με ευθύνη της Παλιάς του Διοίκησής!!!

 

 Η συμμετοχή της ΕΛΟΚ στους Πανευρωπαϊκούς της EKF στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν!

 Το θρίλερ της Προσωρινής Διοίκησης συνεχίζεται!

 

 ΕΛΟΚ: σήμερα η Προσωρινή Διοίκηση μετά από τον διορισμό της από το Δικαστήριο καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να λειτουργήσει την ΕΛΟΚ παρά το αδυσώπητο σαμποτάρισμα, που δέχεται από το μίασμα της Παλιάς Διοίκησης και τους υποτελείς του Γιώργου Γερόλυμπου!

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης!

 Συλλυπητήρια! - Ελαφρύ το χώμα, που τον σκεπάζει!

 Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!!!


 Σαββάτο - 14-3-2020 - Σήμερα γιορτάζεται η "Ημέρα του π"!

 Και λίγο "Δια Βίου Μάθηση"!

 

Το ελληνικό γράμμα πι (p = 3,14159...) έχει επιλεγεί για να συμβολίζει στην Ευκλείδια Γεωμετρία τον λόγο της περιφέρειας ενός κύκλου δια της διαμέτρου του, λέγεται και  σταθερά του Αρχιμήδη και είναι ένας άρρητος αριθμός, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να εκφραστεί ως λόγος δύο ακεραίων αριθμών. Επίσης, το p είναι υπερβατικός αριθμός, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πολυωνυμική εξίσωση με ρητούς συντελεστές, που να δέχεται σαν ρίζα (λύση) τον p. 

Η "Ημέρα του p" εορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Μαρτίου (3/14 με τον αμερικανικό τρόπο γραφής των ημερομηνιών), επειδή τα 3, 1 και 4 είναι τα πρώτα τρία ψηφία του αριθμού πι (p = 3,14159...) στο δεκαδικό σύστημα αριθμήσεως. Το 2009 η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ υπεστήριξε τη θέσπιση της Ημέρας του πι.

Το 1988 οργανώθηκε η πρώτη γνωστή εορταστική εκδήλωση κάπως μεγάλης κλίμακας για την Ημέρα του πι. Οργανωτής της ήταν ο Αμερικανός φυσικός και καλλιτέχνης Λάρυ Σω (Larry Shaw, Lawrence N. Shaw,1939-2017) στο μουσείο Exploratorium του Σαν Φρανσίσκο, όπου εργαζόταν. Ο εορτασμός εκείνος περιελάμβανε παρέλαση του προσωπικού και των επισκεπτών του μουσείου γύρω από έναν από τους κυκλικούς χώρους του, καθώς και την κατανάλωση στρογγυλών φρουτοπιτών (η λέξη pie = πίτα είναι στην αγγλική ομόηχη του pi = p). Το Exploratorium συνεχίζει να διοργανώνει εορτασμούς της Ημέρας του πι. Στη δεκαετία του 1990 σημαντικός στην Ευρώπη υπήρξε ο ρόλος του συλλόγου "Φίλοι του αριθμού πι" (Freunde der Zahl Pi), που συστάθηκε το 1995 στη Βιέννη.

Στις 12 Μαρτίου 2009 η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ πέρασε ένα μη δεσμευτικό ψήφισμα (non-binding resolution), που αναγνώριζε την 14η Μαρτίου 2009 ως "Εθνική Ημέρα του πι". Για την Ημέρα του πι του 2010, η Google παρουσίασε ένα εορταστικό Google Doodle, με απεικονίσεις κύκλων και συμβόλων του πι. Από τότε έχει επαναλάβει το ίδιο σε άλλα έτη (π.χ. το 2018, τριακοστή επέτειο του πρώτου εορτασμού του Σω).

Ολόκληρος ο μήνας Μάρτιος του 2014 (3/14) εορτάσθηκε από μερικούς ως "μήνας του πι". Το επόμενο έτος, το 2015, η Ημέρα του p είχε και πάλι ιδιαίτερη σημασία, ιδίως στις 9:26:53 π.μ., όταν η ημερομηνία (3/14/15) και η ώρα αντιπροσώπευαν τα πρώτα 10 ψηφία του πι. Συμπληρώνοντας την τριετία, η "Ημέρα του πι" το 2016 ήταν επίσης σημαντική, καθώς η ημερομηνία (3/14/16) αντιπροσώπευε το p στρογγυλευμένο στα 4 πρώτα δεκαδικά ψηφία του.

Περισσότερα στο https://www.iefimerida.gr/news/402535/poios-einai-o-arithmos-p-pos-ypologistike-o-simantikoteros-arithmos-ton-mathimatikon και αλλού!


 Παρασκευή και 13-3-2020 - Θεός, Θεός ο Κορονοϊός!!!

 

Με κοινή ανακοίνωση των αρμοδίων υπουργών από σήμερα Παρασκευή 13-3-2020 μέχρι και την Παρασκευή 27-3-2020 κλείνουν τα δικαστήρια, όπως στην ανακοίνωση!

Αποτέλεσμα είναι ότι η εφετειακή δίκη στο ΑΣΕΑΔ των Εννέα τιμωρημένων από την ΕΦΙΠ αναβάλεται αορίστως, ενώ μένει σε ισχύ η τελευταία προσωρινή διαταγή της οποίας η κύρια δίκη δικάζεται στις 20-4-2020!

 

Δύο από τις τρεις δίκες εναντίον μου παίρνουν και αυτές αναβολή επ' αόριστον, και περιμένουμε να πάρει και η τρίτη της 30-3-2020 με επέκταση του μέτρου!

Συνεπώς, οι τιμωρημένοι του κάτωθι πίνακα με την απόφαση της ΕΦΙΠ με 18 μήνες αφαίρεση της φίλαθλης ιδιότητας εκτελούν κανονικά την ποινή τους!

 

Παρά την ποινή αυτή ο Χονδροματίδης πήγε και έκανε εξετάσεις σε φιλικό του σύλλογο και έχω φωτογραφίες και μαρτυρίες γι' αυτό έτοιμες να κατατεθούν και στην ΕΦΙΠ και στο ΑΣΕΑΔ για να του ρίξουν ακόμα 3-4 χρονάκια για παραβίαση απόφαση δικαστηρίου, αλλά και για το δικαστήριο της 20-4-2020!!! Ούτε στο σύλογό σας δεν επιτρέπεται να μπαίνετε! Άμα είσαστε μάγκες παραβήτε και οι άλλοι την απόφαση της ΕΦΙΠ και τα λέμε ... στο πλοίο!!!

 

Οι επόμενοι με την τιμωρία της ΕΦΙΠΗΔ πέτυχαν την 30-1-2020 ως "ημερομηνία λήξης" στην είσοδό τους σε αθλητικούς χώρους και θα επανέλθουν μετά από 18 μήνες! Sayonara!!!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

 

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


Τετάρτη, 11-3-2020, 10:37 π.μ.

Στο μεταξύ η 2η Προσωρινή Διοίκηση (του ΚΙΜΕ) της ΕΛΟΚ παρέδωσε τα κλειδιά των γραφείων στην 3η Προσωρινή Διοίκηση (του ΓΕΡΟ) και ο Γερόλυμπος από το ανώνυμο λογαριασμό του "Ελληνικό Σότοκαν" απειλεί με μηνύσεις επειδή δήθεν διέλυσαν τα αρχεία της ΕΛΟΚ οι προηγούμενοι μέσα σε πέντε μέρες (δίνει και φωτογραφίες κάτω)! Αλλά οι προηγούμενοι ήδη έχουν φωτογραφήσει από την πρώτη μέρα, πού μπήκαν, το απόλυτο χάος στα γραφεία της ΕΛΟΚ καθώς και στο ιδιαίτερο γραφείο του Γερόλυμπου, το οποίο γραφείο δεν δικαιολογείται να υπάρχει με τίποτα, αφού ο ... Σατράπης είναι μη ενεργό τιμητικό μέλος ως επίτιμος πρόεδρος! Πώς δικαιολογείται να έχει δικό του προσωπικό γραφείο με δικά του προσωπικά του πράγματα και τηλέφωνα μέσα στα γραφεία της ΕΛΟΚ? Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Γερόλυμπος είναι οι επόμενες και με κλικ μεγαλώνουν!

Οι άνω φωτό είναι από τα γραφεία της ΕΛΟΚ μετά την τρίτη προσωρινή διοίκηση και δημοσιεύτηκαν στο λογαριασμό του "Ελληνικού Σότοκαν" από τον Γερόλυμπο με σκοπό να ενοχοποιήσει δήθεν με καταστροφές την αντιπολίτευση του ΚΙΜΕ, που μπήκε στα γραφεία για πέντε μέρες!

Επειδή πήγα και εγώ την τρίτη από τις πέντε μέρες στην ΕΛΟΚ, είδα με τα μάτια μου και πάλι τη γνωστή αλητεία του Γερόλυμπου: Τα γραφεία είχαν μαύρο χάλι πολύ χειρότερο από αυτό που φαίνεται στις φωτό και αυτό το χάλι οφείλεται σε γύφτους (ΔΣ και υπαλλήλους!), που ζούσαν εκεί μέσα επί χρόνια και όχι σε ανθρώπους που μπήκαν για πέντε μέρες! Τραπέζια και πάτωμα ήταν γεμάτα φακέλους πεταμένους στη τύχη σαν σκουπίδια από τους υπάλληλους και τον Γερόλυμπο, όπως στην πέμπτη φωτό δεξιά, με σκοπό να βρει ένα χάος το ΚΙΜΕ!

Στην επάνω αριστερή φωτό και μόνο από το πάτωμα φαίνεται η σιχαμερή βρωμιά στην οποία ζούσαν οι γύφτοι, που δούλευαν εκεί μέσα! Πώς δεν πιάσανε χολέρα!!! Τέτοιο βρωμερό πάτωμα πρέπει να έχει μείνει πάνω από πέντε χρόνια ασφουγκάριστο! Στις δύο μεσαίες άνω φωτό φαίνεται το επίτηδες δημιουργημένο χάος στο προσωπικό γραφείο του ... Επίτιμου Διαβολικού Κλόουν για το οποίο είχε διαμηνύσει "μην το πειράξετε γιατί όλα τα πράγματα είναι προσωπικά δικά μου και τα έχω πληρώσει εγώ"!!!

Στην τέταρτη φωτό φαίνονται πέντε κουτιά με οτιδήποτε μέσα τους, ενώ την ημέρα, που πήγα εγώ, στο πάτωμα ήταν περισσότερα από 10-15 κουτιά ανοιγμένα και άτακτα! Τέλος, στην πέμπτη φωτό φαίνονται φάκελοι πεταμένοι στο πάτωμα! Υπήρχαν 4-5 τέτοια "βουνά φακέλων" σε γραφεία και πάτωμα, όταν πήγε η αντιπολίτευση!!!

Και μόνο με τη λογική: αποκλείεται το ΚΙΜΕ, που φιλοδοξεί να διοικήσει, να μπήκε στα γραφεία και να έρχισε να σκορπάει τους φακέλους και τα άλλα αντικείμενα της μελλοντικής δουλειάς του! Μόνο ένας τρελός, που χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του, προσπαθεί να βάλει εμπόδια στους αντικαταστάτες του δημιουργώντας ένα χάος πίσω του!

Τα ανωτέρω, που γράφω, τα επιβεβαιώνει η εσκεμμένη παντελής απουσία των υπαλλήλων, κατά διαταγή Γερόλυμπου, από την δουλειά τους όλες τις ημέρες, που η προσωρινή διοίκηση ήταν στα χέρια της αντιπολίτευσης, προφανώς ως σαμποτάζ για να μην μπορεί η αντιπολίτευση να λειτουργήσει την ΕΛΟΚ! Θα φάτε απόλυση, που θα είναι όλη δική σας!!! Αλλά πριν την απόλυση θα πληρώσετε όλα τα λεφτά, που φαίνεται στις Αποδείξεις Είσπραξης, ότι έχετε εισπράξει! Για κάθε ευρώ ευθύνεται ένας έκαστος και όλοι μαζί εις ολόκληρον!!!


 Παρασκευή και 13-3-2020 - Συνέχεια του προηγούμενου:

 Σύρμα: Ξύπνησε και η "Ωραία Κοιμωμένη" ΚΙΜΕ !!!

Τη Δευτέρα, 9-3-2020, 11:00 π.μ. βγήκε η απόφαση για το 3ο ΔΣ της ΕΛΟΚ (το σημερινό)!

Την Τετάρτη, 11-3-2020, 10:37 π.μ. (δύο ημέρες μετά την Δευτέρα) ανακοίνωσε το Ελληνικό Σότοκαν τις βλακείες του περί χάους στην ΕΛΟΚ, ενώ το ΚΙΜΕ (από το "Κοιμάμαι") είχε πέσει ... για ύπνο!

Την Πέμπτη, 12-3-2020, 8:28 π.μ. (τρεις ημέρες μετά την Δευτέρα) ανάρτησε το "κοιμώμενο" ΚΙΜΕ ανάρτηση άλλου site με τη φωτό του χαμογελαστού Σιετή και την 2η Προσωρινή Διοίκηση, η οποία ήδη είχε ανατραπεί από την Δευτέρα!

Σήμερα, Σάββατο 14-3-2020, 13:00 π.μ. ανέβασα εγώ το παρόν άρθρο με φωτό από το "Ελληνικό Σότοκαν", διότι το ΚΙΜΕ αρνήθηκε να μου δώσει φωτό (?).

Σήμερα, Σάββατο 14-3-2020, 14:00 π.μ. (και μια ώρα μετά τη δική μου ανάρτηση) ανέβασε το "κοιμώμενο" ΚΙΜΕ τα επόμενα (άντε να δούμε πότε θα ξυπνήσετε!) ως απάντηση στην ανάρτηση της Τετάρτης, 11-3-2020, του "Ελληνικού Σότοκαν" με καθυστέρηση τριών ολόκληρων ημερών από τις βλακείες του ΓΕΡΟ, αλλά με πειστική λογική και αντικειμενικές λεπτομέρειες!!!

Καθυστερήσατε! Έτσι θέλετε να πάρετε τη διοίκηση??? Η ενημέρωση των συλλόγων και αθλητών πρέπει να είναι άμεση, πραγματική και λεπτομερής!!! Έτσι κερδίζεται η εμπιστοσύνη!!!

 

ΚΙΜΕ: 14-3-2020 - 14:00 μ.μ. - ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ.

 

Τι "βρήκαμε", γιατί δεν παραλάβαμε τίποτα και από κανένα!!


Την Τρίτη 03/03/2020 παρουσία δικαστικού επιμελητή βρεθήκαμε στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Κ.

Κανένας από την προηγούμενη διοίκηση δεν είχε το θάρρος να μας ανοίξει τα γραφεία της Ομοσπονδίας γιατί όλοι γνώριζαν τι επικρατούσε εκεί. Το απόλυτο χάος. Φάκελοι πεταμένοι παντού, στοίβες χαρτιά χύδην, μετάλλια, διπλώματα, ληγμένα τρόφιμα, αράχνες, όλα καλυμμένα από ένα παχύ στρώμα σκόνης που σίγουρα δεν θα ήταν έτσι αν οι υπάλληλοι μας συνωμοτούσαν λιγότερο και δούλευαν περισσότερο.

Το γνωστό ρεμάλι παρακολουθούσε την είσοδό μας από το σπίτι του χάρη στις δύο ΚΡΥΦΕΣ κάμερες και τηλεφωνούσε συνεχώς στην αστυνομία με το όνομά του λέγοντας ότι κάποιοι κάνουν διάρρηξη. Τέσσερις φορές ήρθαν ομάδες ΔΙΑΣ και έφυγαν άπραγοι, καθώς της εισόδου μας είχε προηγηθεί ενημέρωση του Αστυνομικού τμήματος από τον Δικαστικό Επιμελητή αλλά και από τον δικηγόρο μας.

Η φωτό από το ΚΙΜΕ: Φάκελοι δήθεν "τακτοποιημένοι" στο πάτωμα, αλλά προσωπικά είδα άλλους να είναι πεταμένοι στο πάτωμα! Ένα πάτωμα σκέτη ... "λέπρα"! Και ο Επίτιμος Κλόουν (κατ' άλλους "ρεμάλι") παρακολουθούσε από τις κρυφές κάμερες! Τους κορονοϊούς τους έβαλα εγώ γιατί εκεί θα βρούν οπωσδήποτε την ιδανική φωλεά!!!

Οι υπάλληλοι άφαντοι, δεν απαντούσαν ούτε στα τηλέφωνα. Μετά από δύο μέρες έστειλαν στο fax της Ομοσπονδίας, το μόνο που λειτουργούσε, χαρτί ασθενείας. Τα βιβλία της ΕΛ.Ο.Κ., μητρώου μελών, πρακτικά συνεδριάσεων γενικών συνελεύσεων, πρακτικά συνεδριάσεων διοικητικού συμβουλίου, λογιστικό βιβλίο τρίτης κατηγορίας και βιβλίο περιουσιακών στοιχείων, που υποχρεωτικά έπρεπε να βρίσκονται εντός, άφαντα.

Ο τιμωρημένος πρώην Γενικός Γραμματέας μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα μας απάντησε ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκονται όλα αυτά τα βιβλία που υποχρεωτικά τηρεί ο ίδιος.

Ο τιμωρημένος πρώην ταμίας δεν απάντησε ποτέ στις επανειλημμένες οχλήσεις μας το ίδιο και ο «επαγγελματίας» λογιστής της Ομοσπονδίας.

Δεν μας παραδόθηκαν ποτέ κωδικοί δικτύου και wi-fi, κωδικοί e-mail, κωδικοί ιστοσελίδας, κωδικοί στο facebook και κωδικοί πρόσβασης στην αγωνιστική πλατφόρμα.

Δεν μας παραδόθηκαν ποτέ οι κωδικοί πρόσβασης στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα αρχεία της Ομοσπονδίας.

Φέραμε δικούς μας υπολογιστές και δικτυακό εξοπλισμό προκειμένου να αποκτήσουμε στοιχειώδη γραμματειακή υποδομή και επικοινωνία με τα Σωματεία και το εξωτερικό.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία μας έδωσε νέους κωδικούς πρόσβασης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της, προκειμένου να δηλωθεί η Εθνική μας ομάδα για το BAKU.

Κατόπιν έρευνας μάθαμε ότι το επίσημο site της ομοσπονδίας ανήκει στον υπάλληλο Νάνο, ο οποίος μέσα στην «βαριά ασθένεια» του το μεταβίβασε στην ομοσπονδία στις 05/03/2020 με ποιανού εντολή άραγε;

Οι κωδικοί πρόσβασης του επίσημου facebook της Ομοσπονδίας βρίσκονται στην κατοχή του γνωστού ρεμαλιού.

Απλήρωτοι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας δύο μηνών ύψους 700€, χρέη στο πρακτορείο ταξιδίων 760€, απλήρωτη η εταιρεία καθαρισμού.

Άφαντα τα μπλοκ των αποδείξεων είσπραξης – πληρωμών και οι σφραγίδες της ομοσπονδίας.

Είναι απορίας άξιο γιατί η Ομοσπονδία πληρώνει αυτούς τους υπέρογκους λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα γιατί πληρώνει το τηλέφωνο του ρεμαλιού;

Ο Επίτιμος Κλόουν!

Όταν άλλαξε η πλειοψηφία του Δ.Σ. με τη νεότερη δικαστική απόφαση εμείς εμφανιστήκαμε, ανοίξαμε τα γραφεία και παραδώσαμε στο νέο πρόεδρο παρ' όλο που το ρεμάλι ωρυόταν και έλεγε στο νέο Πρόεδρο να μην υπογράψει το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής. Την Τετάρτη 11/3/2020 ως δια μαγείας ανάρρωσαν και οι δύο υπάλληλοι και εμφανίστηκαν στην εργασία τους.

 

Αποδείχθηκε ότι ο απόλυτος ανεπιθύμητος στα γραφεία της Ομοσπονδίας είναι ο ΝΟΜΟΣ.!!

Το ρεμάλι μετά την παράδοση-παραλαβή άνοιξε όλα τα ντουλάπια και συρτάρια ανακάτεψε τους φακέλους και τις κούτες που είχαμε αρχίσει να συσκευάζουμε για να μεταφέρουμε αρχεία ετών στην αποθήκη και προσπαθεί να πείσει τους συλλόγους-μέλη ότι εμείς καταστρέψαμε την Ομοσπονδία.

Με απύθμενο θράσος διαδίδει μέσω του γνωστού παπαγάλου προπονητή ότι του κλέψαμε 4.000€ προσωπικά του χρήματα, τους σκληρούς του δίσκους και τις σφραγίδες του, ενώ στο υστερικό του παραλήρημα δεν σταματά να ζητά να του παραδώσουμε υλικό και γραφεία που ποτέ δεν παραλάβαμε.

Ευτυχώς για όλα αυτά υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και video για το πώς παραλάβαμε την Ομοσπονδία και η μαρτυρία τουλάχιστον 50 ατόμων και από τις δύο παρατάξεις, που πέρασαν από τα γραφεία της ΕΛ.Ο.Κ., και είναι αυτόπτες μάρτυρες για το χάλι που επικρατούσε!!

Κατόπιν αυτών συνιστάμε στο “ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη” σιωπή, εγκράτεια και σεβασμό στην κοινή λογική !!! Επίσης του επισημαίνουμε, πως η Ομοσπονδία έχει πάψει εδώ και δύο εβδομάδες να είναι το τσιφλίκι του και πως κάθε Έλληνας πολίτης, όταν θεωρεί τον εαυτό του θύμα κλοπής, προστρέχει και καταγγέλλει ΑΜΕΣΑ το γεγονός στις αρμόδιες δικαστικές ή αστυνομικές Αρχές και όχι σε αμφιλεγόμενες και ανώνυμες ιστοσελίδες του Facebook !!!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Τετάρτη, 11-3-2020 - Συγκρότηση σε σώμα του 3ου Προσωρινού ΔΣ της ΕΛΟΚ!

 

Ο Γερόλυμπος, δημοσίευσε στο λογαριασμό της ΕΛΟΚ στο Facebook, και όχι η ΕΛΟΚ στις ανακοινώσεις της (!), ότι εχθές Τρίτη έγινε συνεδρίαση του Νέου ΔΣ και συγκροτήθηκε αυτό σε σώμα με την επόμενη ανάρτηση:

 

Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε 

ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΟΚ

Συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα το απόγευμα η προσωρινή διοίκηση της ΕΛΟΚ μετά την νέα απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.


Η σύνθεση της προσωρινής Διοίκησης έχει ως εξής:

Πρόεδρος: κος Ιωάννης Κουλουρίδης

Αναπληρωτής Πρόεδρος: κος Περικλής Σίμωσης

Γεν. Γραμματέας: κος Δημήτριος Μακρής

Ταμίας: κος Στυλιανός Σκούφιας

Οι υπόλοιποι 7 διορισθέντες απο το Πρωτοδικείο Αθηνών παραμένουν ως απλά μέλη της Προσωρινής Διοίκησης.

 

Αύριο θα γίνει απο το νέο προεδρείο η παραλαβή των γραφείων της ΕΛΟΚ.

Απεφασίσθη δε μεταξύ των άλλων, άμεσα να καταργηθούν η παράνομη σελίδα στο Facebook και το ψευδο-email που δημιουργήθηκε και δεν έχουν καμία σχέση με την ομοσπονδία μας.

Η ΕΛΟΚ επανέρχεται στην κανονική της λειτουργία και σύντομα θα βγεί επίσημη ανακοίνωση τόσον για τα διοικητικά θέματα όσον και για τα μέτρα κατά του κορωναιού που θα πρέπει να λάβουν τα μέλη μας."

 

Επομένως, ο πίνακας των μελών του Νέου Προσωρινού ΔΣ της ΕΛΟΚ γίνεται ως κατωτέρω και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στην "κανονικότητα" και καλή αντοχή στην κριτική του www.karate.gr!

Ιωάννης Κουλουρίδης, Πρόεδρος

Συγχαρητήρια

Περικλής Σίμωσης, Αναπλ. Πρόεδρος

Συγχαρητήρια

Δημήτρης Μακρής, Γεν. Γραμματέας

Συγχαρητήρια

Στυλιανός Σκούφιας, Ταμίας

Συγχαρητήρια

Μάριος Σιταράς, Μέλος

Συγχαρητήρια

Πηνελόπη Δημητράκη, Μέλος

Συγχαρητήρια

Των ανωτέρω Νέων Φρούτων, που ανέλαβαν να εκτελούν τις διαταγές Γερόλυμπου, ψάχνω για τις φωτογραφίες και τα επαγγέλματα! Παρακαλώ, όσοι ... πιστοί, βοηθήσετε!!!

email: e.persidis@karate.gr

Θεόδωρος Σιετής, Επιχειρηματίας, Μέλος

Παναγιώτης Περάκης, Δικηγόρος,

Μέλος

Κώστας Μητρόπουλος, Γεωπόνος, Μέλος

Μανόλης Βαλάσης, Δικηγόρος, Μέλος

Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής, Μέλος

Γιώργος Γερόλυμπος

"Επίτιμος Δικτάτωρ"

 

Κέρδισε ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας ή έχασε από όλη την ιστορία? Ποιά είναι η ιστορία? Σας θυμίζω:

1) Πρώτα η ΕΦΙΠ μετά από καταγγελίες του ΚΙΜΕ "ξηλώνει" με 18 μηνάκια στέρηση της φίλαθλης ιδιότητας και αποκλεισμό από κάθε αθλητική εκδήλωση εννιά μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ και αυτομάτως ... εκπίπτει η Διοίκηση ΕΛΟΚ! Προφανής ΝΙΚΗ κατά κράτος του ΚΙΜΕ, διότι τον διέλυσε!

2) Με πρώτη Προσωρινή Διαταγή παίρνουν 1ο Προσωρινό ΔΣ με 6 ο ΓΕΡΟ και 5 το ΚΙΜΕ! Τα 6 μέλη του ΓΕΡΟ δεν συγκαλούν συνεδρίαση του ΔΣ! Προφανής ΝΙΚΗ του ΚΙΜΕ, διότι μπήκε με 5 μέλη στο ΔΣ/ΕΛΟΚ!

3) Με δεύτερη Προσωρινή Διαταγή παίρνουν 5 ο ΓΕΡΟ και 6 το ΚΙΜΕ! Οι 5 του ΓΕΡΟ παραιτούνται! Το ΚΙΜΕ συγκροτεί ΔΣ και μπαίνει στα γραφεία της ΕΛΟΚ! Προφανής ΝΙΚΗ του ΚΙΜΕ, διότι μπήκε με 6 μέλη στα 11 στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και μπήκε στα γραφεία!

4) Με τρίτη Προσωρινή Διαταγή παίρνουν 6 ο ΓΕΡΟ και 5 το ΚΙΜΕ! Με την πλειοψηφία στο ΔΣ ο ΓΕΡΟ ορίζει δικούς του στο προεδρείο του ΔΣ! Σιγά τ' αβγά! Το ΚΙΜΕ έχει δύο δικηγόρους μέσα και δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω!!!

5) Η τελική νίκη του ΚΙΜΕ είναι προφανέστατη και οδηγεί σε συρρίκνωση των δυνατοτήτων εξαπάτησης από τον Γερόλυμπο σε οποιονδήποτε τομέα: Δεν μπορεί να πάρει λεφτά από το Ταμείο, δεν μπορεί να κατασκευάσει παράνομες αποφάσεις, δεν μπορεί να κατασκευάσει παραστατικά, δεν μπορεί να παράγει παρελθούσες αποφάσεις ΔΣ, δεν μπορεί να καατσκευάζει "νέους" συλλόγους, δεν μπορεί να κατσκευάζει ψευδο-αντιπροσώπους συλλόγων και δεν μπορεί να κάνει πολλές "αγαπημένες" του απάτες, διότι πλέον παρακολουθείται στενότατα!

Να δούμε πώς θα διαχειριστεί το ΚΙΜΕ όλες αυτές τις εξελίξεις, δεδομένου ότι:

α - Την 19-3-2020 το απόγευμα δικάζεται η Έφεση των Εννέα τιμωρημένων από την ΕΦΙΠ στο ΑΣΕΑΔ, ενώ το πρωί δικάζεται η έγκληση των Μπoυλούμπαση-Ποντίδας-Δημητριάδη κατά Περσίδη για συκοφαντική δυσφήμηση από το www.karate.gr !!! Πού θα πρωτοπάνε??? Χρονικά τα προλαβαίνουν, αλλά το πρωί θα τους πρήξω ... τα συκώτια για να τους διασπάσω την προσοχή και να τους φέρω σε κατάσταση υστερίας!!!

β - Την 30-3-2020 δικάζεται η μήνυση των Μπουλούμπαση-Γερόλυμπου-Ποντίδας-Βόβλα-Χονδροματίδη κατά Κοσμίδη-Ι. Πανουσόπουλου-Α. Πανουσόπουλου-Αθανασόπουλου-Περσίδη-Δρακόπουλου!

γ - Από ότι περίμενα και ήδη δημοσιεύεται: Υπάρχει περίπτωση να κλείσουν τα δικαστήρια λόγω κορονοϊού με κλικ εδώ! Θα κλείσει η Ευελπίδων? Θα κλείσει το ΑΣΕΑΔ? Θα μείνουν με την ... ποινή στο χέρι οι Εννέα??? Αγωνίααααα!!!


 Δευτέρα, 9-3-2020 - Ανατροπή του 2ου Προσωρινού ΔΣ με 3ο!

Συνεκδικάστηκαν την Παρασκευή οι νέες αιτήσεις των δύο παρατάξεων και των παρεμβαινόντων στην κάθε πλευρά για τον διορισμό για Τρίτη φορά Προσωρινής Διοίκησης στην ΕΛΟΚ!

Θυμίζουμε ότι στην Πρώτη Προσωρινή Διαταγή η Απόφαση (14-2-2020) διόριζε 1ο Προσωρινό ΔΣ με έξι μέλη από την πλευρά της Παλιάς Διοίκησης της ΕΛΟΚ και πέντε από την πλευρά της Αντιπολίτευσης του ΚΙΜΕ, παραλείποντας επιδεικτικά τον προταθέντα Γιώργο Γερόλυμπο, το οποίο ΔΣ δεν λειτούργησε καθόλου ενώ οι υπάλληλοι δεν εμφανίζονταν στα γραφεία της ΕΛΟΚ, ως ακολούθως:

 

Νίκος Σαψάλης

Ιάκωβος Γιακουμίδης

Νίκος Γκούρλιας


Πέτρος Πάσης

Κυριάκος Σερεμετάκης

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

Θεόδωρος Σιετής, ΚΙΜΕ

Κώστας Παπαδόπουλος ΚΙΜΕ

Κώστας Μητρόπουλος ΚΙΜΕ

Θανάσης Φυλακτός ΚΙΜΕ

Μανόλης Βαλάσης, ΚΙΜΕ

Χ

Στην ανωτέρω Απόφαση η πλευρά του Γερόλυμπου υπέβαλε Αίτηση Μεταβολής, επειδή προφανώς δεν ήταν μέσα ο Γερόλυμπος, που είχε επιδιώξει να είναι!

Στη Δεύτερη Προσωρινή Διαταγή (28-2-2020) η Απόφαση διόριζε 2ο Προσωρινό ΔΣ με πέντε μέλη από την πλευρά της Παλιάς Διοίκησης και έξι από την πλευρά της Αντιπολίτευσης του ΚΙΜΕ, ξανα-παραλείποντας επιδεικτικά τον προταθέντα Γιώργο Γερόλυμπο, το οποίο ΔΣ λειτούργησε για 7 ημέρες ενώ οι υπάλληλοι πάλι δεν εμφανίστηκαν στα γραφεία της ΕΛΟΚ, ως ακολούθως:

Νίκος Σαψάλης

Ιάκωβος Γιακουμίδης

Νίκος Γκούρλιας

Χ

Κυριάκος Σερεμετάκης

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

Μετά την εξαίρεση του Πάση, οι εναπομείναντες άνω Πέντε του Γερόλυμπου "διατάχθηκαν" να παραιτηθούν ή άλλως υπέγραψαν τις έτοιμες παραιτήσεις του Αφεντικού, ώστε να αιτηθεί ο Γερόλυμπος και πάλι νέα Προσωρινή Διοίκηση! Επομένως προστέθηκαν άλλα Πέντε "αθλητικά καμμένα χαρτιά" με ευθύνη Γερόλυμπου!

Θεόδωρος Σιετής, ΚΙΜΕ

Σπύρος Κλαδάς, ΚΙΜΕ

Κώστας Μητρόπουλος ΚΙΜΕ

Μανόλης Βαλάσης, ΚΙΜΕ

Παναγιώτης Περάκης,

ΚΙΜΕ

Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής Χημείας, ΚΙΜΕ

Στην ανωτέρω Απόφαση η πλευρά του Γερόλυμπου έδωσε διαταγή στα μέλη της να μην εμφανιστούν στη συνεδρίαση συγκρότησης του ΔΣ, διότι ήταν μειοψηφία και μάλιστα τους εξώθησε σε παραιτήσεις, ώστε να μη γίνει η συνεδρίαση της συγκρότησης σε ΔΣ!

Τέλος, η σημερινή Τρίτη Προσωρινή Διαταγή (9-3-2020) διορίζει πάλι έξι μέλη από την πλευρά της Παλιάς Διοίκησης της ΕΛΟΚ και πέντε από την πλευρά της Αντιπολίτευσης του ΚΙΜΕ, ξανα-παραλείποντας επιδεικτικά τον προταθέντα Γιώργο Γερόλυμπο (ή μετά από αυτοεξαίρεσή του) καθώς και όλα τα παραιτηθέντα μέλη της πλευράς του (!), ως ακολούθως:

Δημήτρης Μακρής

 

Μάριος Σιταράς

Ιωάννης Κουλουρίδης

Περικλής Σίμωσης

Στυλιανός Σκούφιας

Πηνελόπη Δημητράκη

Θεόδωρος Σιετής, Επιχειρηματίας, Πρόεδρος

Παναγιώτης Περάκης, Δικηγόρος,

Α΄ Αντ/δρος

Κώστας Μητρόπουλος, Γεωπόνος, Γεν. Γραμματέας

Μανόλης Βαλάσης, Δικηγόρος, Ταμίας

Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής,Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής

Χ

Μετά την ανωτέρω απόφαση εμφανίζεται η πλευρά του Γερόλυμπου με τελείως άγνωστα πρόσωπα, και με το ψευδέστατο ονομαστικό προσωπείο "Ελληνικό Σότοκαν", να πανηγυρίζει δήθεν για επιτυχία έχοντας την ίδια αναλογία όση και στην πρώτη απόφαση και με καλύτερους συμμετέχοντες, όταν στην πρώτη απόφαση είχε ζητήσει ακύρωσή της και μετατροπή, που απέτυχε παταγωδώς, ενώ ως γρωστό η αναλογία 6 προς 5 δεν έχει καμιά σχέση με την αναλογία όλου του ΔΣ δικού τους προς μηδέν του ΚΙΜΕ, όπως ήταν πριν από τις προσωρινές διαταγές!

Η περιπέτεια των Προσωρινών Διαταγών άρχισε την 14-2-2020 και συνεχίζεται επί 24 ημέρες με ευθύνη του Γερόλυμπου και των συλλόγων του προκαλώντας τεράστια ζημία σε συλλόγους και αθλητές της ΕΛΟΚ μόνο και μόνο για να μην ελεγχθούν τα οικονομικά και διαχειριστικά πεπραγμένα της ΕΛΟΚ από την τυχούσα Νέα Διοίκηση και αποδειχθούν τα κακουργήματα που έχει διαπράξει ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας!

 

Η άμεση ζημία είναι οι Πανευρωπαϊκοί στο Μπακού, των οποίων ήδη τα έξοδα εξασφαλίστηκαν να πληρωθούν από την ΕΛΟΚ, ενώ με τις καθυστερημένες προτάσεις των χειραγωγούμενων του Γερόλυμπου ή θα ακυρωθεί η συμμετοχή της χώρας μας ή τα έξοδα θα πληρωθούν από τους αθλητές και τους γονείς όπως στο παρελθόν!

 

Έφόσον η μέχρι σήμερα νόμιμη διοίκηση από τους αμέσως προηγούμενους (από τη 2η Προσωρινή Διαταγή) έχει ήδη ορίσει πρόεδρο και η νέα προσωρινή διαταγή δεν θίγει την ήδη υπάρχουσα συγκρότηση σε ΔΣ, αλλά γράφει σαφέστατα "Αντικαθιστά εν μέρει τα διορισθέντα" πράγμα που σημαίνει ότι συμπληρώνει τις θέσεις των παραιτηθέντων, γι' αυτό το λόγο μόνον ο σημερινός πρόεδρος Θεόδωρος Σιετής έχει αποκλειστικό δικαίωμα να συγκαλέσει σε συνεδρίαση το νέο ΔΣ, ενώ τα νέα μέλη θα καταλάβουν τις θέσεις των παραιτηθέντων!

 

Ακόμα, όμως, και σήμερα, μετά την τρίτη απόφαση, δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για τον Γερόλυμπο καθόσον ο ίδιος δεν είναι μέλος του ΔΣ και δεν μπορεί να ελέγχει τις συνεδριάσεις του, ενώ η αντιπολίτευση έχει δύο δικηγόρους στη σύνθεση της του ΔΣ, και κάθε πράξη της θα κατοχυρώνεται νομικά!!! Επίσης, αν κατά την προσφιλή του μέθοδο, επιδιώξει να δημιουργήσει ψευδο-Εκτελεστική Επιτροπή, πράγμα που δεν δικαιολογείται για ένα ΔΣ μόνον των έντεκα μελών, θα καταγγελθεί δικαστικά για καραμπινάτη παραβίαση ακόμα μιας δικαστικής απόφασης και θα χάσει και αυτούς τους υπάρχοντες στο νέο ΔΣ της ΕΛΟΚ, ενώ και αυτοί οι τελευταίοι έξι θα πάνε στο φουλ για στέρηση της φίλαθλης ιδιότητας από την ΕΦΙΠ, όπως και οι προηγούμενοι εννιά!!!

Με βάσει όλα τα ανωτέρω και τη γνωστή ... Σχιζοφρενική Μανιοκατάθλιψη του Ακατονόμαστου Ελέφαντα θεωρώ βέβαιη ... μια νέα του αίτηση εντός των ημερών στο Δικαστήριο για νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ! Πάνε, φύγανε στα δικαστήρια και τα τελευταία λεφτά του Ταμείου της ΕΛΟΚ από την τσέπη του Γερόλυμπου!!!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Η ειλικρίνεια, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός στους συλλόγους και αθλητές των δύο αντίπαλων παρατάξεων αποδεικνύεται από τις επόμενες αναρτήσεις τους!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης!

 Συλλυπητήρια! - Ελαφρύ το χώμα, που τον σκεπάζει!

 Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!!!

 

 Τρίτη - 10-3-2020 - Η χθεσινή συμβατή με την πραγματικότητα ανάρτηση του ΚΙΜΕ.

 

ΚΙΜΕ,   Δευτέρα, 9-3-2020,  8:μ.μ.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών με απόφαση που εκδόθηκε σήμερα συμπλήρωσε την Προσωρινή Διοίκηση της ΕΛΟΚ διορίζοντας έξι νέα μέλη, που προτάθηκαν από τα προσκείμενα στην εκπεσούσα Διοίκηση, Σωματεία, προς αντικατάσταση των πέντε παραιτηθέντων μελών πλέον ενός της αντιπολίτευσης.

Ευελπιστούμε ότι τα νεοδιορισθέντα μέλη, δεν θα ακολουθήσουν την παρελκυστική πολιτική που υπαγορεύουν κύκλοι της εκπεσούσης τιμωρημένης Διοίκησης, οι οποίοι, προσδοκώντας θαύματα στο ΑΣΕΑΔ, μοιράζουν απατηλές υποσχέσεις και κούφιες απειλές, ενώ δεν σταματούν να υπονομεύουν το έργο της προσωρινής Διοίκησης, υπαγορεύοντας στους υπαλλήλους αποχή διαρκείας από τα καθήκοντα, για τα οποία πληρώνονται από τα Σωματεία – μέλη της Ομοσπονδίας.

Το ΚΙΜΕ δηλώνει ότι θα βρίσκεται αρωγός σε κάθε ανιδιοτελή προσπάθεια επαναπροσανατολισμού της Ομοσπονδίας, στην νομιμότητα την διαφάνεια και το αθλητικό ιδεώδες, από όποια κατεύθυνση και αν αυτή προέρχεται, δεδομένου ότι προέχει το συμφέρον των Σωματείων και των αθλητών, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχουμε δει να πλήττεται βάναυσα.

Αδιάσειστα στοιχεία εξωθεσμικής λειτουργίας και κακουργηματικού χαρακτήρα συμπεριφοράς, τα οποία βρέθηκαν στους χώρους της ομοσπονδίας, θα αξιοποιηθούν από την προσωρινή Διοίκηση της ΕΛΟΚ, προκειμένου ο φορέας του αθλήματος να επανέλθει στην έννομη τάξη.

Για να συμβεί αυτό, ζητούμε από το σύνολο της προσωρινής Διοίκησης να στηρίξει την προσπάθεια του προέδρου της κ. Θεόδωρου Σιετή, αξιοποιώντας στο έπακρο κάθε υλικό πόρο που έχει στην διάθεση της, αλλά και κάθε άνθρωπο που έχει τη διάθεση να προσφέρει στο άθλημα που αγαπάμε.

Καλή επιτυχία.!!

 

ΣΧΟΛΙΟ του www.karate.gr: Η ανωτέρω ανακοίνωση αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα.

 

 

 Τρίτη - 10-3-2020 - Η χθεσινή στρέβλωση της πραγματικότητας με την ανάρτηση-απάτη του "Ελληνικού Σότοκαν"!

 

Ανάρτηση στο Elliniko Shotokan-Ελληνικό Σότοκαν/Facebook  9-3-2020 – 3 μ.μ.

 

 ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΟΚ

Το Πρωτοδικείο Αθηνών με την σημερινή απόφασή του διόρισε νέα Προσωρινή Διοίκηση όπως αυτή προσδιορίζεται στο αντίγραφο της απόφασης που επισυνάπτεται.

Η νέα σύνθεση της Προσωρινής Διοίκησης αποτελείται στην πλειοψηφία της από μέλη που προτάθηκαν από τους συνδυασμούς μας που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία στην ομοσπονδία και πλέον η ΕΛΟΚ θα επανέλθει στην κανονικότητα.

Άμεσα, η νέα πλειοψηφία θα συγκαλέσει ΔΣ για συγκρότηση σε σώμα, δεδομένου ότι είναι η μόνη που έχει νομιμοποίηση προς τούτο. Το νέο ΔΣ που θα συγκροτηθεί σε σώμα, θα προχωρήσει στην διευθέτηση όλων των κατεπειγόντων θεμάτων της ομοσπονδίας, όπως ρητά η προσωρινή διαταγή ορίζει, με πρώτο την αποστολή της Εθνικής μας Ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Εκ του περισσού μνημονεύεται, ότι τυχόν αποφάσεις της παρανόμως και αυθαιρέτως αυτοαποκαλούμενης ως «Διοίκησης», η οποία σε κάθε περίπτωση παύθηκε σήμερα με τον νέο διορισμό της νέας προσωρινής Διοίκησης, δεν δεσμεύουν την νέα Διοίκηση και όλες οι πράξεις της θα ελεγχθούν ως προς τη νομιμότητά τους αλλά και θα αναζητηθούν οι πιθανές ζημιές που υπέστησαν από αυτές, η ομοσπονδία και τα μέλη της.

 

ΣΧΟΛΙΟ www.karate.gr: Κατά τη γνώμη μου, η Απόφαση ΣΑΦΩΣ και δεν ακυρώνει την προηγούμενη συγκρότηση σε ΔΣ, αλλά αντικαθιστά τους παραιτηθέντες με νέους στις θέσεις των παραιτηθέντων! Αν απειλείτε ότι θα ελεγχθούν πέντε πράξεις του ΔΣ πέντε ημερών, φαντάσου τι θα βρούν οι αρμόδιοι όταν ελεγθούν οι πράξεις της "Γερόλυμπος & Σ(υμμορ)ία" των 25 ετών!!!

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης!

 Συλλυπητήρια! - Ελαφρύ το χώμα, που τον σκεπάζει!

 Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!!!

 

Και ανάρτηση στο karate.gr/Facebook – 9-3-2020 – 10:00 μ.μ. (με δικά μου σχόλια ενδιάμεσα)

 

Η ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ σε 5 ημέρες

Με την σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών επανήλθε το άθλημα στην κανονικότητα και μέχρι να βγει η απόφαση του ΑΣΕΑΔ θα λειτουργήσει όπως πρίν.

Σχόλιο του www.karate.gr: Στην "κανονικότητα" του κλέφτη εννοείς!

Συγχαρητήρια στον Geronimo που αντιμετώπισε με την ομάδα του και κέρδισε άλλη μία φορά αυτή την λαίλαπα που ήλθε να καταλάβει το άθλημα μας με την βοήθεια απο στρατιές δικηγόρων.

Σχόλιο του www.karate.gr: Τον Geronimo τον κλέφτη εννοείς! Αλλά τι κέρδισε ο Geronimo? Είχε 5 και πήρε 6 και πριν από αυτό είχε 6 και τώρα πήρε πάλι 6 και πριν από αυτό είχε 11 προς 0! Τι κέρδισες βρε βλάκα?

Αυτό πού μας έκανε μεγάλη εντύπωση είναι πόσο σοβαρό θεωρείται για έναν άσχετο με το καράτε, να το παίζει πρόεδρος? και για να ικανοποιήσουν την μωροφιλοδοξία τους αυτός και οι υπόλοιποι άσχετοι με το άθλημα έκαναν τεράστια ζημιά στο άθλημα!! 5 ημέρες το έπαιξαν διοίκηση (η πιό σύντομη διοίκηση όλων των εποχών στον αθλητισμό) και φάνηκε η αλαζονεία και η ασχετοσύνη τους. Απειλούσαν και φόβιζαν τους συλλόγους για να τους μεταστρέψουν!!! Ευτυχώς που έγινε έτσι, είδαν όλοι με τι έχουν να κάνουν, είδαμε δε και ποιοί είναι ποιοί... έπεσαν οι μάσκες!!!

Σχόλιο του www.karate.gr: Παραπληροφόρηση, διότι στο 1ο Προσωρινό ΔΣ παραιτήθηκαν οι 6 του Geronimo, στο 2ο Προσωρινό ΔΣ παραιτήθηκαν οι 5 του Geronimo, ενώ στο τωρινό 3ο Προσωρινό ΔΣ προβλέπω να παραιτούνται πάλι οι 6 του Geronimo είτε με διαταγή του είτε λόγω του ότι θα καταλάβουν ότι τους έχει βάλει τα κεφάλια στη λαιμητόμο για τις δικές του πολυετείς παρανομίες!!! Ποιός από αυτούς, με δύο δικηγόρους του ΚΙΜΕ μέσα στο ΔΣ, θα εγκρίνει με την υπογραφή του παρανομίες κατά διαταγή του Geronimo?

Βιάστηκαν να εκδηλωθούν κάποιοι, δεν κρατιόντουσαν!!! Και τώρα που θα κρυφτούν?

Κλείδωσαν την ομοσπονδία και έφυγαν τρέχοντας μετά την ανακοίνωση της νέας Προσωρινής Διοίκησης σήμερα! Για που το βάλατε καλόπαιδα? Oι ευθύνες έμειναν εκεί και σας περιμένουν.

Σχόλιο του www.karate.gr: Ευθύνες 5 ημερών έναντι ευθυνών 25 ετών! Πάρε ... ριγέ συνολάκι στη γυναίκα σου!

Η απόλυτη ξεφτίλα ήταν σήμερα στην συζήτηση της εκουσίας, για αυτήν που μας είχαν ζαλίσει ότι θα γίνει στις 9/3! Θυμίζουμε ότι ήταν αυτή η δίκη που διαφήμιζαν ότι θα τους έσκιζαν όλους, αυτή που θα έπαιρναν όλα τα μέλη του ΔΣ κλπ ... Κόκκαλο έμειναν όταν ο Geronimo έφερε την προσωρινή διαταγή στην αίθουσα του Δικαστηρίου!!! Και η πρόεδρος του δικαστηρίου μόλις την διάβασε ανέβαλε την υπόθεση για να συνεκδικαστεί με την νέα προσωρινή τέλος Απριλίου!! Και ήλθαν οι δικηγόροι του ΚΙΜΕ και παρακαλούσαν την πρόεδρο να ορίσει τουλάχιστον πρόεδρο τον δικό τους "εκλεκτό" για να μην χάσει την θέση!!! τι ξεφτίλα είναι αυτή??? και η πρόεδρος τους είπε δεν γίνεται αυτό, πρόεδρο θα βγάλει η προσωρινή διοίκηση στην συγκρότηση. Και έπεσε θρήνος... Μα τόσο αγαπούν τις θέσεις αυτές που πήραν παράνομα για 5 ημέρες??? τι άλλο θα δούμε...

Σχόλιο του www.karate.gr: Ο Πρόεδρος έχει ήδη ορισθεί στην νόμιμη συγκρότηση, αλλά ας υποθέσουμε ότι μια νέα συγκρότηση σε σώμα βγάζει πρόεδρο από τους ανθρώπους του Γερόλυμπου, αν υπάρχει τέτοιος να σηκώσει τις ευθύνες! Γεγονός είναι ότι ο Γερόλυμπος δεν μπαίνει στην ΕΛΟΚ, δεν παρίσταται στις συνεδριάσεις κτλ., και συζητείται ένα θέμα με διαταγή του Γερόλυμπου προς τους 6 για παράνομη διευθέτηση: θα υπογράψουν τις παράνομες απόψεις οι δικοί του 6 τώρα που έχουν αντιπάλους μέσα στο ΔΣ και δεν υπάρχει ο Γερόλυμπος να τους απειλεί? ΠΟΤΕ!!!

Αύριο ορίστηκε η συγκρότηση σε σώμα της νέας προσωρινής Διοίκησης. Θα είναι νέο σώμα, το οποίο μεταξύ άλλων θα πρέπει να δεί και τι έχει γίνει στα γραφεία και αλλού... Τι προσωπικά δεδομένα έχουν υποκλαπεί και απο ποιούς απο την ομοσπονδία και τι χρήση έχει γίνει... έχει πολύ βάθος και ευθύνες αυτή η ιστορία!!

Να τους ευχαριστήσουμε πάντως όλους αυτούς γιατί μας αποκάλυψαν όλα τα ποντίκια που είχαμε σπίτι μας. Τώρα θα γίνει απολύμανση.

 

Σχόλιο του www.karate.gr: Η απολύμανση ήδη έχει αρχίσει και είναι ακριβώς αυτό που θα σε κάψει, αρουραίε!

 

Εννέα δικοί σου εκλεγμένοι (μέσα και η γυναίκα σου και ο δικηγόρος σου!) έχασαν τη φίλαθλη ιδιότητα και άρα "αθλητικά καμμένα χαρτιά"!

Οι επόμενοι με την τιμωρία της ΕΦΙΠΗΔ πέτυχαν την 30-1-2020 ως "ημερομηνία λήξης" στην είσοδό τους σε αθλητικούς χώρους και θα επανέλθουν μετά από 18 μήνες! Sayonara!!!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

 

 

Έξι δικοί σου παραβήκαν τη δήλωσή τους ενδιαφέροντος και προσφοράς για μέλη του 1ου Προσωρινού ΔΣ, δεν πήγαν στις συνεδριάσεις!

Κυριάκος Σερεμετάκης

Ιάκωβος Γιακουμίδης


Πέτρος Πάσης

Νίκος Γκούρλιας

 

Νίκος Σαψάλης

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

 

Ένας δικός σου εξαιρέθηκε και πέντε δικοί σου παραιτήθηκαν κατά διαταγή σου από το 2ο Προσωρινό ΔΣ, προδίδοντας τους δήθεν συλλόγους, που τους έστειλαν, και άρα άλλα έξι "αθλητικά καμμένα χαρτιά" και αυτοί!

Κυριάκος Σερεμετάκης

Ιάκωβος Γιακουμίδης

Νίκος Γκούρλιας

Νίκος Σαψάλης

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

 

Σου έμειναν οι τελευταίοι έξι, που δεν έχουν καταλάβει τι έχουν κάνει και όταν το καταλάβουν, τότε αμφιβάλω ότι θα αναλάβουν τις ευθύνες να υπακούουν στις διαταγές σου υπογράφοντας τις δικές σου παρανομίες!

Δημήτρης Μακρής

 

Μάριος Σιταράς

Ιωάννης Κουλουρίδης

Περικλής Σίμωσης

Στυλιανός Σκούφιας

Πηνελόπη Δημητράκη

Αλλά το πιθανότερο είναι να τους "παραιτήσεις" κι αυτούς! Δεν σε σώνουν ούτε τα ... υπογλώσια ούτε τα ... υπόθετα!!!

 

Για παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι αναλαμβάνει ένας του Γερόλυμπου ως Ταμίας! Τότε θα του ζητήσουν του ΚΙΜΕ την κατάσταση του Ταμείου όλης της χρονιάς! Τι θα κάνει? Από ποιόν θα πει ότι το παρέλαβε? Θα πει "σε ένα μήνα"? Πάει χάθηκε!!! Και ούτω καθ' εξής!!!

Και το κυριότερο: Σε αυτό το Προσωρινό ΔΣ δεν θα πρέπει να παραδώσει τα πάντα το προηγούμενο???

Geronime του ... Βόλου! Δεν σε σώνουν ούτε τα ... υπογλώσια ούτε τα ... υπόθετα!!!


 Τα επόμενα γράφηκαν την Κυριακή 8-3-2020!

Εν μέσω καθημερινών δικαστικών συγκρούσεων με μοιραίο αναμενόμενο τέλος την απόλυτη διάλυση του καρκινώματος της Συμμορίας του Αθλητικού Εγκληματία Γιώργου Γερόλυμπου και με συνεχές ανελέητο σαμποτάρισμα της λειτουργίας της ΕΛΟΚ από άτομα και συλλόγους "υπηκόους του", αλλά και με τη συμμετοχή σε αυτό ακόμα και των υπαλλήλων της ΕΛΟΚ, ώστε να μπλοκαριστεί η λειτουργία της και να εκτεθεί ανεπανόρθωτα η Νέα Διοίκηση στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, η Προσωρινή Διοίκηση της ΕΛΟΚ υπό την προεδρία του Θεόδωρου Σιετή εργάζεται πυρετωδώς για την πρώτη υπό τη διοίκησή της, συμμετοχή της χώρας μας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της EKF.

Τα διορισμένα μέλη του Προσωρινού ΔΣ της ΕΛΟΚ, που εργάζονται σκληρά για τη λειτουργία της!

Θεόδωρος Σιετής, Επιχειρηματίας, Πρόεδρος

Σπύρος Κλαδάς, Δικηγόρος, Αναπληρωτής Πρόεδρος

Παναγιώτης Περάκης, Δικηγόρος,

Α΄ Αντιπρόεδρος

Κώστας Μητρόπουλος, Γεωπόνος, Γενικός Γραμματέας

Μανόλης Βαλάσης, Δικηγόρος, Ταμίας

Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής Χημείας,Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής

 

Τα διορισμένα μέλη του Προσωρινού ΔΣ της ΕΛΟΚ, που σαμποτάρουν σκληρά τη λειτουργία της!

 Ντροπή σας!!!

Κυριάκος Σερεμετάκης

Ιάκωβος Γιακουμίδης

Νίκος Γκούρλιας

Νίκος Σαψάλης

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

 

Παρά το απέραντο χάος, που επικρατεί στα γραφεία της ΕΛΟΚ σε πεταμένα αντικείμενα, φακέλους, υπολογιστές, περιφερειακά κτλ., το οποίο διαπίστωσα με τα μάτια μου και ο ίδιος, το οποίο ακόμα και αυτό αρνείται να παραδώσει η Παλιά Διοίκηση, η σημερινή διοίκηση προσπαθεί να κλείσει όλα τα κενά, θέλει βοήθεια από όλους τους συλλόγους και αρχίζει την υλοποίηση των εξαγγελιών της με τη διοργάνωση της συμμετοχής της εθνικής μας ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών 2020 στο BAKU στις 25-29/3/2020 με δαπάνες της ομοσπονδίας!

[Ανθρωπιστική παρένθεση για τον πάσχοντα από ... σχιζοφρενική μανιοκατάθλιψη: Να τον βοηθήσει κάποιος, γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε προτιμάει να δώσει τα .. άντερά του παρά τα λεφτά που έχει αρπάξει από την ΕΛΟΚ! Άλλωστε τι να παραδώσουν και ποιοί να το παραδώσουν, όταν επί 25 χρόνια και κάτω από τη δυναστεία Γερόλυμπου οι αχυράνθρωποι (διάβαζε ... τορπιλοβλήματα) των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΛΟΚ ποτέ δεν παρέδωσαν και ποτέ δεν παρέλαβαν με πρωτόκολλα παράδοσης-παραλαβής οι εκάστοτε προηγούμενοι στους εκάστοτε επόμενους! Πλησιάζει, όμως, η Judgment Day, όπως έλεγε και ο φίλος μου ο Terminator!!!]

Μετά από την εξαφάνιση των υπαλλήλων της ΕΛΟΚ κατά διαταγή Γερόλυμπου, παρά την ψυχική εικόνα ράκους που εμφανίζει ο ίδιος στα δικαστήρια τα οποία παρακολουθώ και χάνει το ένα μετά το άλλο, και το μπλοκάρισμα του site και του email της ΕΛΟΚ (την καταστρέφει εν ψυχρώ!!!), η Νέα Διοίκηση έχει δημιουργήσει ένα νέο προσωρινό λογαριασμό στο Facebook (φωτό αριστερά) με όνομα "Ελοκ karate" στον οποίο αναρτά τις επείγουσες ανακοινώσεις της, ενώ ισχύει και το γνωστό της τηλέφωνο 210-6813112. Από αυτό το λογαριασμό ενημέρωσε για την Εθνική Ομάδα για το Μπακού με τα επόμενα:

 

Ελοκ karate

ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ BAKU!!!

Ανακοινώνεται η στελέχωση της Εθνικής Ομάδας που θα αντιπροσωπεύσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών 2020 στο BAKU την 25-29/3/2020

Μετά την πρόταση των Εθνικών Προπονητών και την εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής το Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ. αποφάσισε ομόφωνα τη σύνθεση της Εθνικής μας ομάδας ως εξής:

ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΤΟΜΙΚΑ:

Καψάλης Παναγιώτης - Kata Ανδρών

Ξένος Στέφανος kumite Ανδρών -60 κιλά

Ξένος Διονύσης kumite Ανδρών -67 κιλά

Λίτος Κλέαρχος kumite Ανδρών -75 κιλά

Μαστρογιάννης Κωνσταντίνος kumite Ανδρών -84 κιλά

Ρήγας Δημήτρης kumite Ανδρών +84 κιλά

Ξένου Γεωργία kata Γυναικών

Καβακοπούλου Χριστίνα – kumite Γυναικών -55 κιλά

Στόλη Μαρία kumite Γυναικών -61 κιλά

Κυδωνάκη Κυριακή kumite Γυναικών -68 κιλά

Χατζηλιάδου Ελένη kumite Γυναικών +68 κιλά

Ομαδικό kumite Ανδρών:
Μαστρογιάννης Κωνσταντίνος, Ξένος Διονύσης, Ρήγας Δημήτρης, Λίτος Κλέαρχος, Ξένος Στέφανος, Νικόπουλος Αθανάσιος, Σερεμετάκης Μιχάλης.

Ομαδικό kumite Γυναικών:
Χατζηλιάδου Ελένη, Στόλη Μαρία, Κυδωνάκη Κυριακή, Καβακοπούλου Χριστίνα.

Την αποστολή θα συνοδεύουν ο Sport Director της ΕΛ.Ο.Κ, ως αρχηγός της αποστολής, οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές, ο Διεθνής Διαιτητής και ιατρός. Την κάλυψη των εξόδων των αθλητών αναλαμβάνει εξολοκλήρου η ΕΛ.Ο.Κ.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θεόδωρος Μαργαρίτης Σιετής θα βρεθεί στο πλάι των αθλητών με προσωπική του δαπάνη μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Παγκόσμιας κ. Antonio Espinos.

Παρακαλούνται οι αθλητές που έχουν επιλεγεί, να φροντίσουν για την έγκαιρη έκδοση του διαβατηρίου τους καθώς είναι απαραίτητο για το ταξίδι τους.

Η Γραμματεία της ΕΛ.Ο.Κ. είναι στην διάθεση των ενδιαφερομένων για κάθε διευκρίνιση.


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Ο Κορονοϊός και μερικές απλές σκέψεις!

Πολύ ωραία όλα τα ανωτέρω για τήν αποστολή στο Μπακού, αλλά ....  

... αλλά έχουμε και αυτόν τον μπαγάσα τον Κορονοϊό!!!

Είναι αόρατος, είναι ύπουλος, είναι επικίνδυνος και εξαπλώνεται συνεχώς και σε νέες χώρες και περιοχές! Στη χώρα μας ήρθε εισαγόμενος φυσικά και τα κρούσματα είναι ακόμα λίγα και εντοπισμένα, αλλά αυξάνονται καθημερινά. Προσπάθησα, όπως πολλοί, να βρω μάσκες και αντισηπτικά μαντηλάκια και υγρό, αλλά δεν βρήκα τίποτα, τα είχαν πάρει όλα! Αυτό σημαίνει ότι η φήμη του ιού δημιούργησε και έναν αόρατο πανικό!

Είναι φανερό ότι τα μέλη της αποστολής στο Μπακού θα εκτεθούν σε άγνωστες και μη προβλεπόμενες συνθήκες ταξιδίου, διαμονής, διατροφής και αγώνων! Βέβαια, η ομοσπονδία και ο συνοδεύων γιατρός θα φροντίσουν για την κατά το δυνατόν προστασία τους! Για τη δική μου προστασία έχω καταλήξει ατο συμπέρασμα ότι έπρεπε να αυξήσω τις καθημερινές μου συνήθειες προσωπικής υγιεινής, να απομονώσω κατά το δυνατόν τον χώρο μέσα στον οποίο διαβιώνω τις περισσότερες ώρες της ημέρας (το σπίτι μου) και να κρατιέμαι μακρυά από καθένα και κάθετί που μπορεί να επιδράσει στο σώμα μου στους εξωτερικούς χώρους που κυκλοφορώ! Αυτά ακούγονται πολύ απλά, αλλά είναι πολύ δύσκολα, διότι έπρεπε να αλλάξω ενσυνείδητα και την παραμικρή μου συνήθεια!

Όσο και να κόψει τις χειραψίες κανείς και να χαιρετάει με ... ιαπωνική υπόκλιση (πολύ οικείο στον κόσμο του καράτε!), τα πόμολα κάθε πόρτας, οι χερολαβές των λεωφορείων, τα λεφτά, οι κάρτες, τα κλειδιά, το κινητό, κάθε συναλλαγή και κάθε επαφή ή ακόμα και πλησίασμα σε άλλον άνθρωπο σε απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων ενέχει σοβαρούς κινδύνους! Όλα αυτά τα κάνουμε ασυναίσθητα, διότι έχουν γίνει καθημερινή συνήθειά μας! Κατέληξα, λοιπόν, στο συμπέρασμα ότι για να τηρήσει κανείς μια αξιόλογη προφύλαξη ικανοποιητικού επιπέδου θα πρέπει να "προπονηθεί" επί ημέρες σε μεθόδους προφύλαξης όσο ακόμα δεν κινδυνεύει! Και αυτό διότι τις πρώτες 5-8 ημέρες όσο και να προφυλάσσεται όλο και θα ξεφεύγουν απροσεξίες, που μπορεί να αποβούν μοιραίες σε πραγματικές συνθήκες κινδύνου!

Για αυτό το λόγο, η ταπεινή μου γνώμη είναι όλα τα μέλη της έθνικής ομάδας να επιφορτίσουν την προετοιμασία τους για τους αγώνες με μια ακόμα προετοιμασία: αυτήν για την προφύλαξή τους στις ειδικές συνθήκες προφύλαξης από τον Κορονοϊό, που επικρατούν σήμερα σε παγκόσμια κλίμακα! Αρχίστε, λοιπόν, να "προπονήστε" στην προφύλαξη από σήμερα (πράγμα χρήσιμο ακόμα και για όσους δεν θα ταξιδέψουν)! Όχι για τίποτα άλλο, αλλά για να μην κολλήσετε και ... εμένα΄, όταν γυρίσετε!!!

Σχετικά με το θέμα αυτό, να παρακολουθείτε τη σελίδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας στο site:

https://eody.gov.gr/neos-koronoios-sars-cov-2/

ή και άλλα που θα δημιουργήσει, το διεθνές site για την παγκόσμια εξάπλωση του Κορονοϊού:

 https://www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

και ότι άλλο νομίζετε ότι θα σας βοηθήσει να πάτε και να γυρίσετε με απόλυτη ασφάλεια στο δύσκολο αυτό ταξίδι!!!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .