karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 20/3/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

 Από σήμερα 20-3-2020 μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 6-8-2020

 έχουμε ακόμα 129 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα

 με ευθύνη της "Γερόλυμπος και Σ(υμμορ)ία"!!!

 

 Αλύπητο σφυροκόπημα από το ΚΙΜΕ των 6 ήδη αποτυχημένων του Γερόλυμπου στο ΔΣ! Εγκληματολογική Έρευνα Σεναρίων!

 

 Το μίασμα της Παλιάς Διοίκησης και οι υποτελείς του Γιώργου Γερόλυμπου

Σαμποτάρουν τη λειτουργία της ΕΛΟΚ!

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης!

 Συλλυπητήρια! - Ελαφρύ το χώμα, που τον σκεπάζει!

 Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!!!

Υπομονή, το ένα χέρι έχει μείνει απ' έξω!

Θα το τραβήξει μέσα κι αυτό!

 

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Το ΚΙΜΕ/Facebook,  17 Μαρτίου, 2020,  στις 9:00 π.μ. έγραψε:

 ΟΚΤΩ ΗΜΕΡΕΣ - ΟΚΤΩ ΦΑΟΥΛ .

 

Σενάρια και Παρανομίες δικά μου σε κάθε Φάουλ από το ΚΙΜΕ:

Δημήτρης Μακρής, Γεν. Γραμματέας

Συγχαρητήρια

 

Στις 9 Μαρτίου η Πρόεδρος Πρωτοδικών κυρία Σκάρπου άλλαξε την προσωρινή διαταγή και έδωσε την πλειοψηφία στην παράταξη Γερόλυμπου με πρώτο στη λίστα διορισμού τον κύριο Δημήτρη Μακρή, νυν Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ. Ας μας συγχωρέσουν οι τωρινοί διοικούντες, που τους αποκαλούμε διοίκηση Γερόλυμπου αλλά στα δικαστήρια δεν τους είδαμε πουθενά να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά τους, μόνος του ο Γερόλυμπος πάλευε να τους διορίσουν!!

Από τη επόμενη μέρα αρχίζουν τα απανωτά φάουλ της νέας διοίκησης Γερόλυμπου:

 

ΦΑΟΥΛ Νο 1: Ο κύριος Μακρής συγκαλεί το Δ.Σ. για συγκρότηση σε σώμα σε αίθουσα του ξενοδοχείου President και όχι στα γραφεία της ομοσπονδίας. Υποθέτουμε ότι δεν θα δούμε κανένα τιμολόγιο του ξενοδοχείου προς την ΕΛ.Ο.Κ. καθώς η προσωπική απόφαση Μακρή δεν αφορά την ομοσπονδία.

Αναρωτηθήκαμε για την σκοπιμότητα αυτής της απόφασης και η απάντηση μας δόθηκε στην πορεία. Ο Γερόλυμπος βρισκόταν στο λόμπι του ξενοδοχείου, δεν γνωρίζουμε με ποιόν τρόπο άκουγε τα τεκταινόμενα εντός της αιθούσης, και έδινε εντολές στέλνοντας γραπτά μηνύματα στο κινητό του Μακρή, που προσπαθούσε να εκτελέσει σβήνοντας και γράφοντας συνεχώς τα πρακτικά.

Παρανομία-1: Ο ιδιοκτήτης του President είναι Πέρσης, φίλος του Κέιβαν Γκάζη, όπως μου είχε πει ο ίδιος ο Γκάζη πριν από χρόνια! Τιμολόγιο φυσικά και θα δείτε, αφού ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας άλλα πληρώνει στο ξενοδοχείο και άλλα χρεώνει την ΕΛΟΚ βάσει του Κανόνα "Παίρνω προμήθεια και από το Νεκροθάφτη, που θα με θάψει!" Πιστεύω ότι απαντήθηκε και το πώς άκουγε τα τεκταινόμενα στη συζήτηση!

 

ΦΑΟΥΛ Νο 2: Η πλειοψηφία επέλεξε, παρά τις έντονες καταγεγραμμένες αντιρρήσεις της μειοψηφίας, να καλύψει μόνο τέσσερις από τις εννέα θέσεις του Δ.Σ. της ομοσπονδίας κατά παράβαση του άρθρου 14 παράγραφος 1 του καταστατικού. Η δικαιολογία: δεν χρειάζονται οι υπόλοιποι. Η ερμηνεία η δικιά μας: ούτε αυτοί χρειάζονται, χρειάζεται μόνο ο γνωστός Γιώργος!!

Παρανομία-2: Βεβαίως και δεν χρειάζεται κανένας στο ΔΣ! Συνεχίζεται να διοικεί ο Αόρατος και Ακατονόμαστος Ελέφαντας! Ο καθορισμός μόνο τεσσάρων αρμοδιοτήτων είναι παράνομος, διότι αντίκειται στο καταστατικό και στον αθλητικό νόμο, που θέλουν έντεκα μέλη με αρμοδιότητες στο ΔΣ! Και το απλό μέλος έχει δικαίωμα να ελέγχει κάθε ενέργεια του ΔΣ για να αποκρυσταλλώνει δική του προσωπική γνώμη για τα τεκταινόμενα και να συμμετέχει νόμιμα και ενσυνείδητα στις αποφάσεις του ΔΣ.

 

ΦΑΟΥΛ Νο 3: Στην καταγεγραμμένη άποψη της μειοψηφίας ότι δεν βρίσκονται εντός γραφείων της ομοσπονδίας τα προβλεπόμενα ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ βιβλία η απάντηση ήταν ότι δεν χρειάζονται καθώς θα ήμαστε διοίκηση περιορισμένης θητείας. Χαρακτηριστικότερη περί της αντίληψης της πλειοψηφίας για τα καθήκοντά τους, η άποψη του νυν ταμία της ομοσπονδίας Στυλιανού Σκούφια, που απεφάνθη ότι δεν του χρειάζεται να του παραδοθεί κανένα ταμείο της ΕΛ.Ο.Κ. γιατί δεν του χρειάζεται και μπορεί να ελέγχει τα οικονομικά της ομοσπονδίας από τη Βέροια.

Φυσικά σήμερα με την ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΩ αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης στο ΑΣΕΑΔ των τιμωρημένων με 18μηνο αποκλεισμό των εννέα πρώην μελών της διοίκησης μάλλον θα αλλάξει άποψη.

Παρανομία-3: Πρόκειται περί ηλιθίου, διότι παίζει το "ακατοίκητο" κεφάλι του για τον Ακατονόμαστο Ελέφαντα! Μαζέψτε τα στοιχεία και τις μαρτυρίες σας, διότι όλα αποτελούν στοιχεία έκπτωσης των Έξι καθώς και καταγγελίας στην ΕΦΙΠΗΔ για συνέχιση της αντιαθλητικής συμπεριφοράς υπέρ του Γερόλυμπου και προς ζημία της ΕΛΟΚ! (Αυτό το ... ΠΗΔ ρε παιδάκι μου!) Μάθετε να απολαμβάνετε τα "Sayonara Parties"! Το πρώτο για τους Εννιά έγινε! Το δεύτερο για τους Πέντε έγινε! το τρίτο για τους Έξι έρχεται! Μην ξεχάτε ότι ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας ήδη ψάχνει για ... αντικαταστάτες τους!!!

Στυλ.Σκούφιας, Ταμίας

Συγχαρητήρια

 

Ιωάννης Κουλουρίδης, Πρόεδρος

Συγχαρητήρια

ΦΑΟΥΛ Νο 4: Πέντε μόλις ώρες μετά το πέρας του πρώτου Δ.Σ. η επίσημη σελίδα στο facebook της ομοσπονδίας επαναλειτουργεί, παραδόξως στις μία τα χαράματα στις 11/3 και ανεβάζει την γνωστή κατάπτυστη ανάρτηση εναντίον των πέντε μελών της μειοψηφίας. Ο πρόεδρος Γιάννης Κουλουρίδης δηλώνει άγνοια και επέρχεται η πρώτη κόντρα του με τον γνωστό Γιώργη που κατέχει τους κωδικούς της σελίδας, ο οποίος και αναγκάζεται με την ουρά στα σκέλια να «κατεβάσει» την ανάρτηση.

Παρανομία-4: Προφανώς τις ιστοσελίδες τις λειτουργούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ (αγωγή από τους Πέντε για αποζημίωση προς την ΕΛΟΚ) ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας ή/και ο υπάλληλος, ενώ οι αναρτήσεις είναι μόνο απόφαση του Ακατονόμαστου Ελέφαντα! Ο Κουλουρίδης ξεκίνησε ως "υπάλληλος" του Γερόλυμπου με το karatekanews.gr και τώρα βλέπει ότι του στερεί τις πρωτοβουλίες και δεν θα κάνει καριέρα!

 

ΦΑΟΥΛ Νο 5: Ο πρόεδρος Γιάννης Κουλουρίδης και ο Γ.Γ. Δημήτρης Μακρής συνεχίζοντας τη λογική Γερόλυμπου ότι η ΕΛ.Ο.Κ. είναι «τσιφλίκι μας» συνεχίζουν χωρίς καμία προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ., να αναρτούν στη σελίδα του facebook της ομοσπονδίας τρεις φορές στις 11/3 και 13/3 και τρεις φορές στο επίσημο site της στις 11/3 και 13/3.

Ο πρόεδρος και ο γραμματέας πρέπει να γνωρίζουν ότι για οποιαδήποτε ενέργειά τους, που αφορά χρήση μέσων έκφρασης των επίσημων θέσεων της Ομοσπονδίας χρειάζεται προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ., γιατί πολύ απλά είναι το θεσμικό όργανο διαμόρφωσης της επίσημης θέσης της Ομοσπονδίας. Άλλωστε πλειοψηφία έχουν γιατί δεν το συγκαλούν; Εξάλλου ο πρόεδρος Κουλουρίδης είναι διαχειριστής της σελίδας karateka news που ασχολείται με το καράτε, επομένως ότι χρειάζεται για την προσωπική του προβολή μπορεί να το δημοσιεύει εκεί!!

Παρανομίες-5: Οι αναρτήσεις είναι του Γερόλυμπου και οι Κουλουρίδης-Μακρής δεν έχουν καμιά σχέση με τα sites της ΕΛΟΚ! Προφανώς, όμως, φέρουν την ευθύνη, όπως και πολλοί άλλοι παλαιότερα! Γράψτε οι Πέντε στα Πρακτικά ότι διαφωνείτε!

Περικλής Σίμωσης, Αναπλ. Πρόεδρος

Συγχαρητήρια

Ο Κουλουρίδης διαχειριστής του ιστότοπου Karateka News? Αν είναι πραγματικά δημοσιογράφος τότε είναι "δημοσιογράφος του ... Βόλου!", διότι όταν ένας δημοσιογράφος γράφει ειδήσεις και σχόλια στο διαδίκτυο, το πρώτο που προβάλει είναι το όνομά του αναλαμβάνοντας την ευθύνη των αναρτήσεών του, αλλά και για να αποκτήσει αναγνώστες με εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία του! Εδώ παρατηρούμε ότι στον ιστότoπο Karateka News (www.karatekanews.gr) δεν υπάρχει πουθενά το όνομα του διαχειριστή!

Αντίθετα με τον Κουλουρίδη ο Piperatas έχει δική του προσωπικότητα βάζοντας παντού το όνομά του με μεγάλα γράμματα (το παρακάνει μάλιστα)!!!

Βάση, λοιπόν, του ότι α) κανένας δεν δουλεύει τσάμπα, β) το Karateka News δεν φέρει όνομα διαχειριστή, γ) ο Κουλουρίδης επελέγει "δαγκωτά" πρόεδρος άρα είναι ο πιο έμπιστος (!), προκύπτει ότι 1) το site ανήκει στον Ακατονόμαστο Ελέφαντα, και 2) ο Κουλουρίδης πληρώνεται ή αμαρτάνει ... για το παιδί του ή και τα δύο!!! Συνεπώς, ο Κουλουρίδης πιο πολύ μοιάζει για "υπάλληλος" παρά για "δημοσιογράφος"!

 

ΦΑΟΥΛ Νο 6: Είναι γνωστό και στους πιο αδαείς ότι η απόφαση ενός οργάνου αλλάζει μόνο με νεώτερη απόφαση του ίδιου οργάνου. Ο πρόεδρος Κουλουρίδης, ο γραμματέας Μακρής, ο αναπληρωτής πρόεδρος Σίμωσης, ο ταμίας Σκούφιας και τα μέλη Σιταράς και Δημητράκη αποφασίζουν να αλλάξουν την σύνθεση της Εθνικής ομάδας για το Πανευρωπαϊκό του Μπακού ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗ του Δ.Σ., υποθέτουμε για να ικανοποιήσουν το μένος του Γερόλυμπου εναντίον των Παγκόσμιων πρωταθλητών Παπαδόπουλου, Τριανταφύλλη και Μαργαριτόπουλου.

Μάριος Σιταράς, Μέλος

Συγχαρητήρια

Παρανομίες-6: Δεν αποφάσισε πάλι το ΔΣ? Μαζέψτε τα! Επιβαρύνουν κάθε μέρα τη θέση τους!

 

ΦΑΟΥΛ Νο 7: Είναι γνωστό και στους πιο αδαείς ότι όταν μία διοίκηση εκπέσει, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ εκπίπτουν και όλα τα όργανα και επιτροπές αυτής της διοίκησης. Η πλειοψηφία της νέας διοίκησης άλλαξε τη σύνθεση της Εθνικής ομάδας βασιζόμενη σε ένα πρακτικό της Τεχνικής Επιτροπής από τις 28/1/20 υπογεγραμμένο από τον τιμωρημένο Χονδροματίδη και τον Σιγάλα, δηλαδή μέλη ενός οργάνου που έχει εκπέσει από τις 30/1/20, που εκδόθηκε η απόφαση της ΕΦΙΠΗΔ.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους νεόκοπους διοικούντες της ομοσπονδίας ότι βρίσκεται στα χέρια μας και δεύτερο πρακτικό της ίδιας επιτροπής με ίδια ημερομηνία, ίδιες υπογραφές και με ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου, στο οποίο η κατηγορία kumite ανδρών -67kg είναι κενή, η κατηγορία γυναικών -68kg έχει διαφορετική αθλήτρια και δεν υπάρχει κανένας αθλητής στο ομαδικό kumite ανδρών. Αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο υπήρχαν δύο διαφορετικές συνθέσεις της Εθνικής ομάδας και για ποιο λόγο καμία από τις δύο δεν ήταν κολλημένη ως όφειλε, στο βιβλίων πρακτικών της Τεχνικής επιτροπής; Μήπως για να μπορεί ο γνωστός Γιώργης να εκβιάζει μέχρι την τελευταία στιγμή, αθλητές και συλλόγους για τις υπογραφές τους;

Πηνελόπη Δημητράκη, Μέλος

Συγχαρητήρια

Παρανομία-7: Η νόμιμη απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής είναι η τελευταία, που πήρε η Τεχνική Επιτροπή υπό τη προηγούμενη προσωρινή διοίκηση. Επιβαρύνουν κάθε μέρα τη θέση τους! Όχι μόνο για να εκβιάζει ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας! Αυτό είναι το τρίτο στάδιο! Προηγούνται το πρώτο "σου κάνω χάρη για σένα και για το παιδί σου", το δεύτερο "θα βγάλεις και κάτι στη μαύρη" και το τρίτο είναι το ανωτέρω! Το τέταρτο είναι "θα διαγράψω εσένα και το παιδί σου από την ΕΛΟΚ!"  Για παράδειγμα αν παρατηρήσουμε κατωτέρω τους Έξι δικούς του στο ΔΣ, οι πέντε από αυτούς έχουν παιδιά στο καράτε: (για την έκτη απλά δεν ξέρω ακόμα)

Κουλουρίδης Ιωάννης - Α.Σ. Γκότζου-κάι Αθήνας - Άγιος Δημήτριος - προπονητής Δημ. Τσακατάνης, Γιάννης Κανέλλης, Περικλής Κανέλλης, Δημήτρης Ζεύκης! (Γυρίζει τα γυμναστήρια και τους προπονητές σαν την σβούρα!)

Σίμωσης Περικλής – Α. Σ. Ο Δρόμος της Ειρήνης – προπονητής Δημ. Ραχούτης

Μακρής Δημήτρης – Α.Σ. Πολύμαχον Πετρούπολης – προπονητής Ζήσης Τζιότζιος

Σκούφιας Στέλιος – Πανημαθειακός Α.Σ. Οκινάβα Τε-Τάι Καράτε – προπονητής Νίκος Πανετσίδης

Σιταράς Μάριος – Α.Σ. Καράτε Ειρήνη – προπονητής και πρόεδρος ΕΛΟΚ και μέλος ΔΣ ΕΛΟΚ Χρήστος Μπουλούμπασης

Δημητράκη Πηνελόπη – Ακαδημία Καράτε Χίου  – προπονητής Γιάννης Τσαρούχας (από την Χίο έρχεται ή προπονητής Κέυβαν Γκάζη ή Νικήτας Ζαρουχλιώτης?)

ο δε Κουλουρίδης κατασκεύασε το www.karatekanews.gr για να προβάλλει τα παιδιά του (επόμενη φωτό από το ανώνυμο www.karatekanews.gr του Γιάννη Κουλουρίδη), ενώ ανέλαβε ως εντεταλμένος να καλύπτει τον Γερόλυμπο! Τουλάχιστον εγώ σέβομαι τα πρόσωπα των παιδιών σου!!!

 

ΦΑΟΥΛ Νο 8: Οι έξι της πλειοψηφίας Γερόλυμπου ΑΝΗΚΟΥΝ στο Ελληνικό Σότοκαν, εφόσον μέσω αυτού επικοινωνούσαν με τα μέλη της μειοψηφίας. Όσο δεν αποδοκιμάζουν τις κατάπτυστες, ψευδείς και συκοφαντικές αναρτήσεις της συγκεκριμένης σελίδας θεωρούμε ότι τους εκφράζουν, τις επιδοκιμάζουν και τις υιοθετούν.!!

Παρανομία-8: Ολόσωστα! Κοινώς, τις παρανομίες τις κουβαλάνε κάθε μέρα στην πλάτη τους αθροιστικά με όσες άλλες προκύψουν ακόμα! Επιβαρύνουν κάθε μέρα τη θέση τους και σύντομα θα πάνε παρέα στους Εννιά! Πολύ τυχεροί οι Πέντε της προηγούμενης προσωρινής διοίκησης, που τη σκαπουλάρανε!

 

 

ΟΚΤΩ ημέρες, ΟΚΤΩ φάουλ

Πλησιάζει η στιγμή του πέναλτυ!!

 


 Γυρίζεται στις μέρες μας η ταινία "Και οι Έξι+Ένας ήταν υπέροχα Ηλίθιοι" (καουμπόϊκο!)

Ιωάννης Κουλουρίδης, Πρόεδρος

Συγχαρητήρια

Περικλής Σίμωσης, Αναπλ. Πρόεδρος

Συγχαρητήρια

Δημήτρης Μακρής, Γεν. Γραμματέας

Συγχαρητήρια

Στυλιανός Σκούφιας, Ταμίας

Συγχαρητήρια

Μάριος Σιταράς, Μέλος

Συγχαρητήρια

Πηνελόπη Δημητράκη, Μέλος

Συγχαρητήρια

Των ανωτέρω Νέων Φρούτων, που ανέλαβαν να εκτελούν τις διαταγές Γερόλυμπου, ψάχνω για τις φωτογραφίες και τα επαγγέλματα! Παρακαλώ, όσοι ... πιστοί, βοηθήσετε!!!

email: e.persidis@karate.gr

Θεόδωρος Σιετής, Επιχειρηματίας, Μέλος

Παναγιώτης Περάκης, Δικηγόρος,

Μέλος

Κώστας Μητρόπουλος, Γεωπόνος, Μέλος

Μανόλης Βαλάσης, Δικηγόρος, Μέλος

Γιάννης Γιαννέλης, Καθηγητής, Μέλος

Γιώργος Γερόλυμπος

"Επίτιμος Δικτάτωρ"

 

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


  Το ΚΙΜΕ, 18 Μαρτίου στις 3:00 μ.μ. έγραψε:

 ΕΚΠΤΩΤΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΗΡΥΧΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΟΚ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ !!!

Κύριοι

ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ ( Πρόεδρε του ΔΣ της ΕΛΟΚ)

ΔΗΜΗΤΡΙΕ ΜΑΚΡΗ (Γενικέ Γραμματέα του ΔΣ της ΕΛΟΚ)

ΣΤΥΛΙΑΝΕ ΣΚΟΥΦΙΑ (Ταμία του ΔΣ της ΕΛΟΚ)

ΠΕΡΙΚΛΗ ΣΙΜΩΣΗ ( Αναπληρωτή πρόεδρε του ΔΣ της ΕΛΟΚ) και

ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ του ΔΣ της ΕΛΟΚ

 

Όπως είναι γνωστό με την υπ αριθμ. 27/2020 απόφαση της Ε.ΦΙ.Π.Η.Δ. επιβλήθηκε ποινή 18μηνης στέρησης της φιλάθλου ιδιότητας στους :

 

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ ΠΟΝΤΙΔΑ, Μέλους Κέντρο Καράτε Σότοκαν Ιλισσίων (401)
ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Μέλους Α.Σ. Κρόνος Νίκαιας (307)
ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ ΧΡΗΣΤΟ, Μέλους Α.Σ. Καράτε “Ειρήνη” (4)
ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, Μέλους Α.Σ. Γουάντο Ελληνικού (490)
ΖΥΜΑΡΗ ΘΕΚΛΑ, Μέλους, Ακαδημία Καράτε Χίου (467)
ΤΣΑΡΤΣΙΤΑΛΙΔΗ ΚΙΜΩΝΑ, Πρόεδρου Α.Σ. Παγκράτιον Φλώρινας (231)
ΚΑΡΑΠΛΙΑΓΓΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, Πρόεδρου Σύλλογος Φίλων Ιαπ. Καράτε Στεφανοβίκειο Βόλου (287)
ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΣΤΕΦΑΝΟ, Μέλους Α.Σ. Κανήθου Χαλκίδας “Θεοκλής ο Χαλκιδεύς ” (298)

Σύμφωνα με τις διατάξεις του αθλητικού νόμου,

ΠΡΩΤΟΝ: “Δεν μπορεί να είναι μέλος αθλητικού σωματείου ούτε μπορεί να αναλάβει με οποιονδήποτε τρόπο ή απόφαση του ανωτέρω φορέα οποιαδήποτε αρμοδιότητα ή έργο, ιδίως σχετικά με την ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ, διοίκηση ή διαχείριση του φορέα, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 130 ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Πρόσωπα στα οποία συντρέχει οποιοδήποτε από τα κωλύματα του παρόντος άρθρου χάνουν αυτοδικαίως την ιδιότητα τους. Η διαπιστωτική πράξη της έκπτωσης εκδίδεται από το διοικητικό συμβούλιο ή την εκτελεστική επιτροπή, κατά περίπτωση, του οικείου φορέα, μέσα σε προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών, αφότου έλαβε γνώση. Σε περίπτωση παρέλευσης άπρακτης της ως άνω προθεσμίας, η πράξη εκδίδεται από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, μέσα στην ίδια ως άνω προθεσμία. Με την ίδια πράξη κηρύσσονται έκπτωτα από το αξίωμα του μέλους του Δ.Σ. ή της Εκτελεστικής Επιτροπής τα υπαίτια για τη μη έκδοση της ως άνω πράξης μέλη αυτών, τα οποία αντικαθίστανται κατά τις ισχύουσες διατάξεις.»

Όπως επίσης προκύπτει από δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, οι ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ ΠΟΝΤΙΔΑ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ ήδη έχουν παραβιάσει την υπ’ αριθμόν 27/2020 απόφαση της Ε.ΦΙ.Π.Η.Δ. και που σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναμένεται η “αντίδραση” του πειθαρχικού οργάνου της ΕΟΕ στις ήδη υποβληθείσες σχετικές καταγγελίες.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ και προκειμένου αφ ενός να διασφαλιστεί το κύρος και η εφαρμογή των πειθαρχικών αποφάσεων της Ε.ΦΙ.Π.Η.Δ. και αφετέρου να ΜΗΝ τύχουν εφαρμογής οι ως άνω διατάξεις του αθλητικού νόμου, αναφορικά με την έκπτωση των μελών του ΔΣ, το ΚΙΜΕ συνιστά στον Πρόεδρο κ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ στα και τα λοιπά μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ, , ΑΜΕΣΑ να πράξουν τα δέοντα να προβούν σε ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΚΠΤΩΣΗΣ των υπό της Ε.ΦΙ.Π.Η.Δ. τιμωρημένων προσώπων από την ιδιότητα του μέλους ή εκπροσώπου των σωματείων, που ανήκουν, και για τους οποίους τα εν λόγω σωματεία παρέλειψαν να το πράξουν.

Τέλος το ΚΙΜΕ δηλώνει πως σε περίπτωση που ο πρόεδρος ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ δεν συγκαλέσει (έστω και με τηλεδιάσκεψη) ΑΜΕΣΑ το Δ.Σ. για την έκδοση της υπό του αθλητικού νόμου προβλεπομένης διαπιστωτικής πράξεως και δεδομένου πως η εν λόγω διαπιστωτική πράξη έκπτωσης κρίνεται ως κατεπείγουσα και ανεπίδεκτη αναβολής ενέργεια του ΔΣ, θα ασκήσει κάθε ένδικο μέσο, τόσο εναντίον του ιδίου, όσο και εναντίον παντός άλλου υπευθύνου, προκειμένου να διασφαλιστεί η νομιμότητα και η χρηστή διοίκηση της Ομοσπονδίας.


 Σενάρια και Σχόλια: Απόλυτη συμφωνία με το ΚΙΜΕ και απλή υπενθύμιση με τις παρακάτω φωτό!

Αλλά τι περιμένατε? Εδώ ολόκληρη Παγκόσμια WKF κήρυξε Persona non Grata τον Ακατονόμαστο Ελέφαντα και οι μαριονέτες των ΔΣ της ΕΛΟΚ "σφυρίζανε ... κλέφτικα" και θα τον διώξουν οι σημερινές Έξι μαριονέτες τύπου Κουλουρίδη? Πιο εύκολο είναι να μάθουν και αυτοί το "κλέφτικο σφύριγμα"!

 

 Από την ταινία "Και οι Εννιά ήταν υπέροχα Ηλίθιοι" (καουμπόϊκο!)

Οι επόμενοι με την τιμωρία αφαίρεσης της φίλαθλης ιδιότητας από την ΕΦΙΠΗΔ την 30-1-2020 πέτυχαν "ημερομηνία λήξης" στην είσοδό τους σε αθλητικούς χώρους και θα επανέλθουν μετά από 18 μήνες! Sayonara!!!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

 

 

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Το ΚΙΜΕ,  19 Μαρτίου 2: μ.μ. έγραψε:

 ΔΕΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ

 

 Κύριε Πρόεδρε του προσωρινού Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ. γνωρίζετε :

 

Ιωάννης Κουλουρίδης, Πρόεδρος

Συγχαρητήρια

❶ Ποιος «έκλεισε» την αίθουσα του President για την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. και κυριότερα ποιος την πλήρωσε ;

Μάριος Σιταράς, Μέλος

Συγχαρητήρια

❷ Ποιος έχει στην κατοχή του τα επίσημα βιβλία της Ομοσπονδίας δηλ:

α) βιβλίο πρακτικών Δ.Σ.

β) βιβλίο πρακτικών Γενικών συνελεύσεων

γ) μητρώου μελών δ) βιβλίο περιουσιακών στοιχείων και

ε) λογιστικό βιβλίο Γ κατηγορίας ;

❸ Ποιος έχει το κλειδί του χρηματοκιβωτίου της ΕΛ.Ο.Κ. και ποιος έχει τους κωδικούς e-banking του λογαριασμού στην Εθνική τράπεζα ;

❹ Ποιος έχει στην κατοχή του τους κωδικούς του επίσημου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ομοσπονδίας: info@elok.gr ;

❺ Ποιος έχει στην κατοχή του τους κωδικούς της επίσημης ιστοσελίδας της ομοσπονδίας: elok.gr ;

❻ Ποιος έχει στην κατοχή του τους κωδικούς της επίσημης σελίδας της ομοσπονδίας στο facebook: Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ;

❼ Ότι το μέλος του Δ.Σ. κύριος Μάριος Σιταράς ήταν μέλος της Εξελεκτικής επιτροπής της ΕΛ.Ο.Κ. από τις 21/4/2018 και σύμφωνα με το επίσημο πρακτικό συνεδριάσεων υπ αριθμ. 377 του προηγούμενου Δ.Σ. έχει υπογράψει την έκθεση της Εξελεκτικής επιτροπής για τα οικονομικά πεπραγμένα της ομοσπονδίας, η οποία ποτέ δεν κοινοποιήθηκε στις Γ.Σ.;

❽ Ότι οι συμβάσεις του Τεχνικού Ασφαλείας, του Νομικού Συμβούλου και της αγωνιστικής πλατφόρμας Sportdata έχουν λήξει ;

❾ Ότι οι υπάλληλοι γραφείου της ομοσπονδίας έχουν προσληφθεί με την ειδικότητα Μέλη ελλανοδικών επιτροπών αθλητικών αγώνων φροντιστές Εθνικών ομάδων και όχι ως υπάλληλοι γραφείου και εργοδότης τους εμφανίζεται ακόμη ο Χρήστος Μπουλούμπασης ;

❿ Ότι έχει προσληφθεί και τρίτος υπάλληλος στην ομοσπονδία από την κυρία Ποντίδα-Γερολύμπου ;


Σενάρια και Σχόλια:

: Το είπαμε αυτό: την αίθουσα την έκλεισε ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας με 500 € και την χρέωσε στην ΕΛΟΚ για 1000 € βάσει του Κανόνα "Παίρνω προμήθεια και από το Νεκροθάφτη, που θα με θάψει!"

, , , , : Τα έχει ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας με ευθύνη του Κουλουρίδη! Ζητείστε τα σε συνεδρίαση του ΔΣ και γράψτε το στα Πρακτικά! Να τα βλέπουν οι κόπανοι οι προπονητές και σύλλογοι, που τους στηρίζουν! Βάλτε τον Κουλουρίδη με τους άλλους πέντε φυλακή!!!

: Ο Μάριος Σιταράς από το σύλλογο του Μπουλούμπαση συγκαλύπτει εδώ και χρόνια "το μακρύ χέρι του Ακατονόμαστου Ελέφαντα", που καταχεριάζει το Ταμείο της ΕΛΟΚ. Δεν μπορεί να υπέγραψε Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής χωρίς να ελέγξει και δεν μπορεί να έλεγξε και να μην είδε! Τελικά ΔΕΝ υπέγραψε, διότι υπογράφουν και οι τρεις μαζί της Ελεγκτικής και είναι δύσκολο να βρεις ΤΡΙΑ τόσο κορόιδα μαζί!!!

: Δεν το ξέρω! Είναι πληροφορία από μέσα! Αν το λέτε, έτσι θα είναι!

, : Ατομικά ο Μπουλούμπασης και όχι η ΕΛΟΚ? Αυτές οι ανωμαλίες βαραίνουν το τρέχον ΔΣ και κυρίως όποιον κωλυσιεργεί τις συνεδριάσεις του και την επίλυση τέτοιων υπερ-επειγόντων προβλημμάτων, κύριε Κουλουρίδη!


 Το ΚΙΜΕ20 Μαρτίου 2020 – 2: μ.μ. έγραψε:

 ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΘΛΗΤΗΣ-ΤΡΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

 

Με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Καπράλο, τους προέδρους των Ομοσπονδιών Ολυμπιακών αθλημάτων και τους προέδρους των Λιγκών (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ) μας ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ, μέσω της ιστοσελίδα του (Karatekanews), ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της ΕΛ.Ο.Κ. κύριος ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ, πως επικοινώνησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ και συζήτησε με όλους την διαμορφωμένη κατάσταση στη χώρα λόγω του κορωνοϊού, τις μέχρι στιγμής επιπτώσεις της στην αθλητική οικογένεια, την κατάσταση των αθλητριών και των αθλητών μας που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και την συνέπεια, την πειθαρχία και τα συνεχή μηνύματα προς την κοινωνία που εκπέμπει μαζικά ο αθλητικός χώρος, ως προς τη συμμόρφωση με τα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του SARS-CoV-2.

Ιωάννης Κουλουρίδης, Πρόεδρος

Συγχαρητήρια

Επίσης στο εν λόγω άρθρο του, ο κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ, μας κάνει γνωστό πως ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε., ενημέρωσε τον κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ για την επιθυμία του προέδρου της Δ.Ο.Ε., Τόμας Μπαχ, περί διευκόλυνσης προπονήσεων των αθλητών ενόψει των Ο.Α. στο Τόκιο, διευκόλυνση που ήδη είχε θεσμοθετηθεί και από την ελληνική κυβέρνηση.

Και συνεχίζοντας, στο Karateka news, ο περί ου ο λόγος πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ., αποκαλύπτει πως η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αιτήθηκε από όλες τις Ομοσπονδίες τα στοιχείων των αθλητών-τριών που έχουν προκριθεί ή διεκδικούν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μαθαίνουμε λοιπόν, πως έπειτα από σχετικές προτάσεις των Ομοσπονδιών και κατόπιν επεξεργασία τους από την Επιτροπή Ολυμπιακής Προετοιμασίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, με πρόεδρο τον κ. Σπύρο Ζαννιά, συγκροτήθηκε ο κατάλογος των αθλητών και των αθλητριών που κατ’ εξαίρεση μπορούν να προπονούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις, προετοιμαζόμενοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του τρέχοντος έτους. Έτσι καταρτίστηκε ο κατάλογος με 84 δικαιούχους από 12 ομοσπονδίες, ο οποίος στάλθηκε από τον Γ.Γ.Α. Γιώργο Μαυρωτά σε 37 αθλητικές εγκαταστάσεις, όπου και θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία τους.

Κατόπιν των ανωτέρω ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ. κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ :
Ανταποκρίθηκε η ΕΛ.Ο.Κ. στην αίτηση της Γ.Γ.Α. για παροχή στοιχείων των Ελλήνων αθλητών-τριών Καράτε που διεκδικούν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ; Αν ανταποκρίθηκε ποίες οι προτάσεις της ; Αν όχι ΓΙΑΤΙ δεν ανταποκρίθηκε ;
Ποιο μέλος του Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ. εκπροσώπησε την Ομοσπονδία και συζήτησε με τον κ. Αυγενάκη την διαμορφωμένη (λόγω κορωνοϊού) κατάσταση των αθλητριών και των αθλητών μας που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ;
Γιατί ΟΥΔΕΙΣ αθλητής ή αθλήτρια του Καράτε δεν συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των αθλητών και των αθλητριών που κατ’ εξαίρεση μπορούν να προπονούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις, προετοιμαζόμενοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Σενάρια και Σχόλια:

Με λύπη μου, θα αρχίσω να επαναλαμβάνομαι!

Σενάριο: Ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας ως μέλος της ΕΟΕ είχε μάθει ήδη από μέσα για τις επιλογές των αθλητών από τις ομοσπονδίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Προφανώς, ως εκπρόσωπος της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ είχε υποχρέωση να ανακοινώσει την είδηση στο συγκαλούμενο ΔΣ/ΕΛΟΚ, αλλά  για να μην αναμίξει τους δικούς του στο ΔΣ σε επικίνδυνο παιχνίδι ευθυνών με την αντιπολίτευση δεν ανακοίνωσε το θέμα στην επίσημη ΕΛΟΚ (δηλ. σε ολόκληρο το ΔΣ σε συνεδρίαση), αλλά μόνο στον Κουλουρίδη ή και όχι. Αν ΝΑΙ, τότε εκείνος δεν συγκάλεσε ΔΣ για να συζητηθεί το θέμα, αλλά το ανακοίνωσε από το site του για εφέ, αυτοπροβολή, να δει τις αντιδράσεις και για να αρχίσουν να προετοιμάζονται όλοι με τις κρυφές αποφάσεις του Ακατονόμαστου Ελέφαντα! Στην οποιαδήποτε περίπτωση αποδεδειγμένα ΤΟ ΗΞΕΡΕ και φέρει αποδεδειγμένα την ευθύνη γιατί δεν το έφερε στο ΔΣ! Αμφιβάλω αν είναι δημοσιογράφος αυτός! Κι αν είναι, είναι της πλάκας, αφού δεν γράφει το όνομά του στο site του και δεν τηρεί τους κανόνες δεοντολογίας! Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να προβάλλει τα παιδιά του και να καλύπτει τον Γερόλυμπο (φωτό λίγο πριν τη μέση του άρθρου)!

Προφανώς, ο Κουλουρίδης βρίσκεται εν μέσω σύγκρουσης συμφερόντων, διότι ως (δήθεν) "ηθικός και άμεμπτος Κουλουρίδης", πρόεδρος της ΕΛΟΚ, πρέπει να προασπίζεται το συμφέρον της και άρα πρέπει να φροντίζει να λειτουργεί η ΕΛΟΚ νόμιμα και άρα πρέπει να πάρει στο κυνήγι τον "υπόδουλο στον Γερόλυμπο Κουλουρίδη", δηλαδή τον εαυτό του, που κάνει την πάπια για την παράνομη λειτουργία της ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα δημοσιεύει στο www.karatekanews.gr θέματα προς συμφέρον δικό του και του εργοδότη του!!!

Μάλλον πολύ λίγα τα ψωμιά του!!! Το έργο "αμάρτησα για το παιδί μου" το έχουμε δει και δεν έχει εφαρμογή εδώ!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

Όσον αφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Αυτοί δεν πρόκειται να γίνουν μέσα στο 2020, διότι:

1) Οι πρώτοι αθλητές όλων των χωρών σε όλα τα αθλήματα, οι οποίοι πατρωνάρονται από μεγάλες εταιρείες για να διαφημίζονται αυτές, δεν θα αποδώσουν τα μέγιστα λόγω έλλειψης προπονήσεων και άρα οι επιδόσεις τους θα είναι πολύ κάτω των υπαρχόντων ρεκόρ, πράγμα δυσφημηστικό για τους Ολυμπιακούς και άρα και για τις εταιρείες, οι οποίες θα ακυρώσουν συμβόλαια! Πολλοί αθλητές μάλιστα δεν θα πάνε λόγω Κορονοϊού, αλλά και για να μην χαλάσουν τη φήμη τους!

2) Οι χώρες από μόνες τους δεν θα στείλουν αθλητές, γιατί ο αθλητισμός κάθε χώρας χτυπήθηκε ανελέητα από την Πανδημία!

3) Τα Αφεντικά των Ολυμπιακών (δηλαδή η ΔΟΕ) έχουν και αυτά τα δικά τους Αφεντικά, που τελικά αποφασίζουν και είναι οι Δέκα Μεγάλες Πολυεθνικές, που πληρώνουν για την εκμετάλλευση του σήματος (και άλλων) των Ολυμπιακών καθ' όλη τη διάρκεια της τερτραετίας (Puma, Adidas, Panasonic, Coca-Cola, κτλ.), και αυτά τα δεύτερα Αφεντικά περιμένουν τις τεράστιες εισπράξεις από τα προϊόντα τους, οι οποίες τώρα δεν θα έρθουν και άρα η διαφήμιση δεν θα αποδώσει και άρα θα επιβάλλουν στη ΔΟΕ τη μετάθεση των Ολυμπιακών σε άλλο χρόνο!

4) Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όπως πάντα, κοιμάται με τα τσαρούχια ένας-ένας και όλοι μαζί ή τα ξέρουν και δεν τα λένε ταλαιπωρώντας τους αθλητές σε αχρείαστες προετοιμασίες!!!


Υστερόγραφο:

Τον Γιάννη Κουλουρίδη τον γνώρισα στο γυμναστήριο του Δημήτρη Ζεύκη πριν από 7-8 μήνες και συζητήσαμε για θέματα της ΠΟΠΚ, όπου είχε έρθει "εθελοντικά" με δικηγόρο να μας βοηθήσει! Τώρα πλέον καταλαβαίνω ότι ήταν και αυτός ένα από τα τσιράκια του Γερόλυμπου, που μου τον "φύτευε" δίπλα μου για κατασκοπία!!!

Δεν δίνει την Προεδρία της ΕΛΟΚ ο Γερόλυμπος σε άνθρωπο, που δεν είναι 110% υπόδουλος! Την γλύτωσα! Η εμφύτευση δεν έπιασε! Ήθελε περισσότερη ... κοπριά φαίνεται Γερόλυμπε!

 Μετά από τα προηγούμενα έμαθα από την ανωτέρω ανάρτηση ότι τον είχε Πρόεδρο στη ΓΣ της 21/4/2018 και υπέγραψε όλες τις παρανομίες που διεκπεραίωσε ο Γερόλυμπος!!! Ε, τι άλλο θέλετε? Είχε περάσει και εξετάσεις με επιτυχία! Πώς δεν το αντιτάξατε στο δικαστήριο της προσωρινής? Κρατήστε το για την ΕΦΙΠΗΔ!

Τώρα καταλαβαίνω και το ρόλο του Δημήτρη Ζεύκη, που μου έφερε τον Κουλουρίδη σαν "φίλο" πριν από 8 μήνες, διότι μου "φύτευε" παράλληλα και το σύλλογο του Περικλή Κανέλλη ως "φίλο" στην ΠΟΠΚ, αλλά αυτός έχει πρόβλημα στο όνομα και το ψυλλιάστηκα! (Το βράδυ πριν κοιμηθώ κοιτάζω κάτω από το κρεβάτι μου μήπως είναι κανένας κατάσκοπος του Γερόλυμπου!)

Η Google είχε αφιέρωση προ ημερών στον Ακατονόμαστο Ελέφαντα και τα τσιράκια του και μάλιστα στον τρόπο με τον οποίο θα φύγουν από ην ΕΛΟΚ με το επόμενο λογότυπό της:


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .