karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 30/3/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 

Ο Fu Manchu ήταν ένας χαρακτήρας αδίστακτου και εγκληματικού κινέζου μαφιόζου, που επικράτησε σε γκανγκστερικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στα χρόνια του μεσοπολέμου στην Αμερική και σε άλλες χώρες με κύριο χαρακτηριστικό του την ικανότητα να μεταμφιέζεται!

 

 Το Κινέζικο Μαρτύριο της Σταγόνας από το ΚΙΜΕ

 στην "Γερόλυμπος και Σ(υμμορ)ία!

 

Ο Fu ManYero είναι ένας χαρακτήρας αδίστακτου και εγκληματικού αθλητικού μαφιόζου, που επικράτησε στη σημερινή γκανγκστερική πραγματικότητα και σε αθλητικές ομοσπονδίες στη χώρα των απατεώνων (και σε άλλες χώρες) με κύριο χαρακτηριστικό του την ικανότητα να κρύβεται πίσω από ηλιθίους!

 

Μία λύση υπάρχει:

η ΠΟΠΚ!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Το ΚΙΜΕ/Facebook στις 21 Μαρτίου, 2020, έγραψε:

 

 Όπως είχε προαναγγείλει το ΚΙΜΕ, από σήμερα θα αρχίσει μέσω μιας σειράς άρθρων, να δημοσιοποιεί στοιχεία, που νομίμως έχουν αποκτηθεί, με σκοπό την ΣΩΣΤΗ πληροφόρηση κάθε μέλους της ΕΛΟΚ για τις ενέργειες-παραλείψεις των διοικούντων, αναφορικά με τα οικονομικά της Ομοσπονδίας μας και την χρηστή-σύννομη διαχείριση των οικονομικών πόρων της.

Δεδομένου πως άπαντες έχουμε κατ’ επανάληψη αναρωτηθεί, για τους λόγους που η ΕΛΟΚ δεν συμμετείχε στην κάλυψη του κόστους των Εθνικών αποστολών, όπως επίσης και για το πού διατίθεντο οι πραγματικά μεγάλες εισροές στα ταμία της, σε σχέση με τις ελάχιστες φαινομενικά λειτουργικές ανάγκες της, η δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτών δεν θα δώσει μόνο τις απαντήσεις που η τιμωρημένη Διοίκηση της ΕΛΟΚ πεισματικά ηρνείτο, αλλά και τους λόγους της εχεμύθειας αυτής.

Σε κάθε απολογιστική ΓΣ οι εκπρόσωποι των Συλλόγων ελάμβαναν ανυπόγραφους συνοπτικούς απολογισμούς και άκουγαν για ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ οι οποίες, κατά ΔΗΛΩΣΗ των διοικούντων και κυρίως κατά ΔΗΛΩΣΗ του οικονομολόγου επίτιμου προέδρου, υποκαθιστούσαν την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και πιστοποιούσαν την κατά νόμο χρηστή διαχείριση των οικονομικών της!!! Φυσικά ΟΥΔΕΙΣ είχε πληροφορηθεί ή είχε λάβει γνώση του περιεχομένου τους πέραν ΕΚΕΙΝΟΥ … που παράγγελλε την έκδοση τους !!!

Το γεγονός πως η ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ είχε καταστεί, με ευθύνη των διοικούντων ΑΝΕΝΕΡΓΗ, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αυτό συνέβη ύστερα από την άρνηση των μελών της να υπογράψουν χωρίς να ελέγξουν, όπως τους ζητήθηκε, έπρεπε προ πολλού να μας είχε αφυπνίσει και να μας είχε προειδοποιήσει πως “κάτι σάπιο υπήρχε στο βασίλειο της Δανιμαρκίας”. Οι ελάχιστοι που το επισήμαιναν … φιμώθηκαν, λοιδορήθηκαν, τιμωρήθηκαν και στο τέλος διαγράφηκαν !!!

Απόσπασμα έκθεσης του Σώματος Ορκωτών Λογιστών: Ο Γερόλυμπος τους προσλάμβανε ώστε 1) να λέει στην Ελεγκτική Επιτροπή ότι ελέγχθηκαν τα οικονομικά της ΕΛΟΚ, να αποφεύγει τον πραγματικό έλεγχό της και να καλύπτεται στις Γενικές Συνελεύσεις ότι δήθεν τα οικονομικά ελέγχθηκαν, και 2) να λέει στα Δικαστήρια ότι η ΕΛΟΚ ελέγχεται από Ορκωτούς Λογιστές, ελεγκτές με "πιασάρικο" όνομα!

Καραμπινάτη παρανομία και παράκαμψη του αθλητικού νόμου, που ορίζει ότι τον διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο της ομοσπονδίας τον κάνει τριμελής Ελεγκτική Επιτροπή, που ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ από τους συλλόγους και αποτελείται από μέλη των συλλόγων!

 

Και μια και αναφερόμαστε στην ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ας ξεκινήσουμε … το “οδοιπορικό” μας από τον ΜΑΡΙΟ ΣΙΤΑΡΑ !!! Ο εν λόγω κύριος τυγχάνει μέλος της πλειοψηφίας της σημερινής προσωρινής διοίκηση και από τις 21/04/2018, ως υποψήφιος του ψηφοδελτίου ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΡΑΤΕ (επικεφαλής ο Χρήστος Μπουλούμπασης ), είχε εκλεγεί ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της ΕΛΟΚ.

 

Ως εκ τούτου (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. ΜΑΡΙΟΣ ΣΙΤΑΡΑΣ :

 

è  Κατά τον χρόνο της θητείας του ως μέλος της ΕΕ, διεξήγαγε τον προβλεπόμενο, σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 2 του καταστατικού, έλεγχο της διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου ;;;

è  Κατά τον χρόνο της θητείας του ως μέλος της ΕΕ, υπεβλήθη έκθεσή της ΕΕ στη Γενική Συνέλευση ;;;

è  Γνωρίζει πως σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 22 του Καταστατικού οι υπηρεσίες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Επιτροπών της ΕΛΟΚ είναι άμισθες ;;;

è  Γνωρίζει ποιοι, κατά τον χρόνο της θητείας του ως μέλος της ΕΕ, ελάμβαναν οδοιπορικά, πόσα και για ποιο λόγο ;;;

è  Γνωρίζει αν υπήρχαν αντίστοιχες αιτιολογημένες αποφάσεις του ΔΣ για την χορήγηση τους ;;;

è  Έχει λάβει γνώση του περιεχομένου των εκθέσεων του ΣΟΛ για την οικονομική Διαχείριση των ετών 2018 – 2019;

è  Σκοπεύει να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των Ελεγκτών όσον αφορά την διαχείριση των χρηματικών διαθεσίμων και την νομιμοποίηση των δαπανών, η θα ακολουθήσει την πρακτική των προκατόχων να αγνοούν το περιεχόμενο και να αξιοποιούν μόνο τον τίτλο της;

Δεν θα συνεχίσουμε, επί του παρόντος τις ερωτήσεις στον ΜΑΡΙΟ ΣΙΤΑΡΑ !!! Θα του επισημάνουμε απλώς ότι η ΕΛΟΚ ΔΕΝ είναι ψιλικαντζίδικο και πως άλλοι αρμοδιότεροι ημών θα ασχοληθούν” και θα τον ρωτήσουν περισσότερα … Άλλωστε η έρευνα μας σχετικά με τα οικονομικά της ΕΛΟΚ μόλις …άρχισε !!!
Συνιστούμε στους φίλους μας (και μη) να παραμείνουν συντονισμένοι με την σελίδα μας …

 

 

ΣΧΟΛΙΑ: 1) Ο καϋμένος ο Μάριος Σιταράς προσπαθεί να κάνει πολιτισμένες παρεμβάσεις στο ΚΙΜΕ/Facebook και αποτυγχάνει παταγωδώς! Ή είναι άλλος ένας από άλλο πλανήτη ή είναι "λογοδοσμένος" ο άνθρωπος και παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει τις απάτες, που εμπλέκεται, αφού είναι χρόνια στο χώρο!

2) Είναι φανερό ότι όλα τα παραπάνω δεν έγιναν και είναι φανερό ότι ο Μάριος Σιταράς έχει επιλεγεί μέσω Μπουλούμπαση με κριτήριο την "τυφλή υπακοή του" στις εντολές Γερόλυμπου για να γλυτώσει το τομάρι του ο Μπουλούμπασης! Μην ρωτάτε, λοιπόν, πολλά! Ο Μάριος Σιταράς, όπως και όλοι οι άλλοι πέντε της νέας διοίκησης της ΕΛΟΚ, έχει καταλάβει ότι με το που κάθεται κάποιος στην καρέκλα μιας νέας διοίκησης αυτομάτως κληρονομεί όλες τις αμαρτίες της προηγούμενης διοίκησης και αν δεν οργανώσει έμπρακτα τον άμεσο έλεγχο και την απαιτούμενη εξυγίανση, τότε αυτόματα γίνεται συνένοχος και συνεργός σε κάθε απάτη της προηγούμενης διοίκησης! Αυτό που προσπαθεί ενσυνείδητα ο Σιταράς είναι να την σκαπουλάρει ο Μπουλούμπασης!


 Το ΚΙΜΕ/Facebook στις 22 Μαρτίου, 2020, έγραψε:

 

ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ … ΝΕΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΛΟΚ

Όπως προκύπτει από την μισθοδοτική κατάσταση Ιανουαρίου 2020 της ΕΛΟΚ (φωτό), ένα νέο μέλος προστέθηκε στο υπάρχον υπαλληλικό προσωπικού της Ομοσπονδίας μας, πέραν των Ιωάννη Κανέλλη (προπονητού), Εμμανουήλ Νάνου (φροντιστή Εθνικών ομάδων) και Παπαδημητρίου Μιλτιάδη (επίσης φροντιστή Εθνικών ομάδων). Φυσικά τους δύο τελευταίους εμείς τους γνωρίζαμε σαν υπάλληλους γραφείου της Ομοσπονδίας. Τώρα γιατί αναφέρονται σαν φροντιστές ο νέος πρόεδρος ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ ή ο Γενικός Γραμματέας ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ή ο Ταμίας ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΚΟΥΦΙΑΣ αφού συμβουλευτούν την πρώην πρόεδρο ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ ΠΟΝΤΙΔΑ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ ή τον πολυπράγμονα ΜΑΡΙΟ ΣΙΤΑΡΑ … ίσως μας διαφωτίσουν.

Στυλιανός Σκούφιας, Ταμίας

 

Ι. Κουλουρίδης, Πρόεδρος

Πρόκειται για τον κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ (επίσης φροντιστή Εθνικών ομάδων) τον οποίον ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχουμε δει στα γραφεία ή σε δραστηριότητες της Ομοσπονδίας. Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μας, ο περί ου λόγος νέος υπάλληλος-φροντιστής τυγχάνει κάτοχος του τίτλου του NATIONAL AREA INSTRUCTOR, αποκλειστικά υπεύθυνος για την ανάπτυξη του αθλήματος KUDO στην περιοχή δικαιοδοσίας του (ATTIKH) και που θα αναφέρεται απευθείας στον KUDO HELLAS BRANCH CHIEF για την Ελλάδα Γεώργιο Γερόλυμπο σύμφωνα με ανακοίνωση της KUDO HELLAS !!!

 

Προφανώς και σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται άνθρωποι της πλειοψηφούσας παράταξης, ο κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ προσελήφθη και ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ την μισθοδοτική δαπάνη της ΕΛΟΚ, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις λειτουργικές ανάγκες της οργάνωσης-επιχείρησης του Γεωργίου Γερόλυμπου με την επωνυμία KUDO HELLAS και της οποίας τυγχάνει BRANCH CHIEF. Επισημαίνεται πως η εν λόγω οργάνωση-επιχείρηση λειτουργεί και αυτή παρανόμως εντός των γραφείων της ΕΛΟΚ !!!

 

Περικλής Σίμωσης, Αναπλ.Πρόεδρος

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πολλοί φυσικά είναι εκείνοι που διατυπώνουν την άποψη πως ο εν λόγω NATIONAL AREA INSTRUCTOR, πέρα των όσων αναφέραμε, προσελήφθη στην ΕΛΟΚ σε ανάλογη εφαρμογή της πρόσληψης της κ. ΠΟΝΤΙΔΑΣ-ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ (πριν από χρόνια) από την Ομοσπονδία Κέρλινγκ προκειμένου να συμπληρώσει κάποια ένσημα. Υπενθυμίζουμε πως στην Ομοσπονδία Κέρλινγκ, κατά το παρελθόν προσέφερε τις υπηρεσίες του, ως συνάδελφος της κ. ΠΟΝΤΙΔΑ-ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ και ο σημερινός “φροντιστής” της ΕΛΟΚ Εμμανουήλ Νάνος.

 

Βέβαια ο νέος υπάλληλος-φροντιστής πέραν των κυρίων καθηκόντων του, αναφορικά με την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών του KUDO, θα μπορούσε επικουρικά να συνδράμει τους δύο παλαιότερους στο φακέλωμα (με SCREENSHOT) των αναρτήσεων των Κουρτζίδη (PIPERATA), Περσίδη (KARATE.GR), KIME, HELLENIC KARATE NEWS, Φυλακτού, Μητρόπουλου, Δρακόπουλου, Κιρλόγλου … και άλλων ατίθασων που αμφισβητούν την κυριαρχία του επίτιμου προέδρου και παράγοντα Γεώργιου Γερόλυμπου !!!

 

Μάριος Σιταράς

Τους εν λόγω “φακέλους” επιμελώς τηρούσε η πρώην διοίκηση στα αρχεία της και για τους οποίους, όπως και για το παράνομο καταγραφικό που είχε τοποθετηθεί στα γραφεία της ΕΛΟΚ, θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε επόμενο άρθρο μας !!!

Δημήτρης Μακρής, Γ.Γ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο «φροντιστές» των φακέλων της Ομοσπονδίας έχουν προσληφθεί με μηνιαίο κόστος 1.800 Ευρώ, προκειμένου να αντικατασταθούν οι απολυμένοι πρώην υπάλληλοι της Ομοσπονδίας το κόστος των οποίων κάλυπτε εξ ολοκλήρου η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

 

Μείνετε συντονισμένοι …

 

 ΣΧΟΛΙΑ: Διευκρίνιση για τους ηλίθιους προπονητές των 100 συλλόγων, που τον στηρίζουν: δηλαδή εσείς του πληρώνατε τα έξοδα λειτουργίας του KUDO μέσω της ΕΛΟΚ και εκείνος έβαζε στην τσέπη του τα έσοδα!!! Τι το κακό? Ότι κάνει και η ΔΟΕ στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Η Χώρα, που τους αναλαμβάνει, πληρώνει το 90% των εξόδων και παίρνει το 10% των εσόδων και η ΔΟΕ το ανάποδο! Πνεύμα αρχαίο, ολυμπιακό, αθάνατο!!! Η φωτό από το "Kudo" του Γερόλυμπου, που πληρώνουν τα κορόϊδα της ΕΛΟΚ!!!

25 χρόνια καραμπινάτος επαγγελματίας "εκμεταλλευτής" αθλητικών ομοσπονδιών ο Γερόλυμπος από το 1995!

 

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Το ΚΙΜΕ/Facebook στις 23 Μαρτίου, 2020, έγραψε:

 

ΤΑ GOLDEN BOYS ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ

 

Αμοιβές GOLDEN BOYS ελάμβαναν τα Μέλη, που είχε επιλέξει το Δ.Σ. της ΕΛΟΚ να απαρτίζουν την Δικαστική Επιτροπή της, προκειμένου να εμπεδώσουν με τις αποφάσεις τους το ισχύον “ πειθαρχικό δίκαιο”.

Όπως όλοι γνωρίζουμε στους κκ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και ΑΣΗΜΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ είχε ανατεθεί ο ρόλος, ως Μέλη της Δικαστικής Επιτροπής, να “δικάζουν” όποιον, κατά την κρίση του ΔΣ και του Γιώργου Γερόλυμπου, παρέκλινε των πειθαρχικών διατάξεων της ΕΛΟΚ. Τούτο όμως, σύμφωνα με την επικρατούσα πρακτική, εφαρμόσθηκε ως παραπομπή στην Δικαστική Επιτροπή, οποιουδήποτε αντιδρούσε στα κακώς κείμενα, αμφισβητούσε τον ηγετικό ρόλο του επίτιμου και “τάραζε” τον λήθαργο, που η πρώην διοίκηση, κατ εντολή Γερόλυμπου, είχε επιβάλει στα Μέλη της Ομοσπονδίας.

Όλοι οι “ταραξίες” (αθλητές, σύλλογοι και δάσκαλοι) παραπέμπονταν με την κατηγορία της αντιαθλητικής συμπεριφοράς. Μόνιμος εισηγητής, από πλευράς ΕΛΟΚ, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, μόνιμος μάρτυρας κατηγορίας – υποβολέας ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ … Και ω του θαύματος ΑΠΑΝΤΕΣ κρίθηκαν από την Δικαστική Επιτροπή ΕΝΟΧΟΙ !!!

karate.gr: Τι μου θυμίζουν το ΠΟΝΤΙΔΑ και το ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, τι μου θυμίζουν!

Οι επόμενοι με την τιμωρία αφαίρεσης της φίλαθλης ιδιότητας από την ΕΦΙΠΗΔ την 30-1-2020 πέτυχαν "ημερομηνία λήξης" στην είσοδό τους σε αθλητικούς χώρους και θα επανέλθουν μετά από 18 μήνες! Sayonara!!!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

 

Επί του παρόντος και μόνον, δεν θα ασχοληθούμε με τις εκδοθείσες αποφάσεις, με τον τρόπο και τις συνθήκες που αυτές εκδόθηκαν.

Ασφαλώς μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τις παρεμβάσεις-οδηγίες-εντολές του αναρμόδιου Γιώργου Γερόλυμπου (μέσω SMS, και δια ζώσης), προς τους παράγοντες της Δ.Ε. το «after eight» της υπόθεσης, δεδομένου ότι τόσο οι κατηγορίες όσο και οι επί αυτών ετυμηγορίες – πρόκληση, προεξοφλούντο μετά βεβαιότητας στην γνωστή λασποσελίδα (karate.gr) στο Facebook.

Παρ' όλα αυτά όμως είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε πως, κατά γενική παραδοχή, τα συγκεκριμένα Μέλη της Δ.Ε. (αν και πλουσιοπάροχα αμειβόμενα) παταγωδώς απέτυχαν στο έργο που όφειλαν να επιτελέσουν. Σύμφωνα με μία άποψη οι συγκεκριμένοι διατελούσαν σε διατεταγμένη “υπηρεσία”, κρίση, η οποία, λαμβανομένων υπ’ όψει των οικονομικών στοιχεία (κάτω φωτό), φαίνεται επαρκώς αιτιολογημένη και πάντως μετριοπαθής.

Ιωάννης Κουλουρίδης, Πρόεδρος

Μάριος Σιταράς, Μέλος

Δοθείσης της ευκαιρίας θα ρωτήσουμε τον πρόεδρο ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ, που έχει πρόσβαση στα αρχεία της ΕΛ.Ο.Κ., τον σύμβουλο της πλειοψηφίας ΜΑΡΙΟ ΣΙΤΑΡΑ, που διετέλεσε Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της πρώην διοίκησης και τον ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΡΑΠΛΙΑΓΓΟ, που διετέλεσε ταμίας της ίδιας διοίκησης καθώς επίσης και την πρώην πρόεδρο ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ ΠΟΝΤΙΔΑ-ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ, αφενός αν ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ή αν ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ τις αμοιβές που ελάμβαναν τα μέλη της Δ.Ε. (φωτό) και αφετέρου αν θεωρούν νομικά, καταστατικά και ηθικά αποδεκτή και ορθή την καταβολή τους.

Βρισκόμενοι σε θέση να γνωρίζουμε εκ των προτέρων, ότι η απάντηση όλων αυτών των κυρίων, σε ερωτήσεις ηθικής τάξεως, είναι πάντα η ίδια, η μονότονη η δόλια σιγή, επιφυλασσόμεθα να την συγκρίνουμε με αυτήν που θα μας δώσουν οι «θεσμοί», όταν τους υποβληθεί το ίδιο ερώτημα.

Και όλα αυτά διότι όπως προκύπτει από την καταγραφή των αμοιβών και τα αντίστοιχα παραστατικά, οι ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ και ΑΣΗΜΑΚΗ έλαβαν για τέσσερεις (4) συνεδριάσεις συνολικό ποσό 5.952 €. Δηλαδή για κάθε συνεδρίαση 1.488 €, που σημαίνει πάλι πως έκαστος για κάθε συνεδρίαση έλαβε 496 € …., όταν είναι γνωστό, και στον πλέον αδαή, πως όσοι συμμετέχουν στις επιτροπές της Ομοσπονδίας, αφενός συμμετέχουν ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ και αφετέρου οφείλουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και να μην λαμβάνουν ΟΥΔΕΜΙΑ αμοιβή !!!

Δεν γνωρίζουμε φυσικά ποιες είναι οι αμοιβές των Αρεοπαγιτών στις συνεδριάσεις του Αρείου Πάγου. Γνωρίζουμε όμως τις αμοιβές των μελών της Δ.Ε. στις συνεδριάσεις της και μάλιστα σε περιόδους, που η Ομοσπονδία ΑΡΝΕΙΤΑΙ να στηρίξει οικονομικά τους αθλητές της στις Εθνικές αποστολές που αυτοί συμμετάσχουν.

Αποχαιρετούμε για πάντα τα μέλη του πειθαρχικού μας οργάνου και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στον επαγγελματικό τους στίβο, εκεί που οι επαγγελματίες αμείβονται αναλόγως του έργου τους. Εμείς θα τους θυμόμαστε ως εκείνους τους μοναδικούς νομικούς, που τιμώρησαν το πραγματικό ΧΡΥΣΟ ΑΓΟΡΙ του ελληνικού καράτε, και έδωσαν στην Ελληνική Δικαιοσύνη την ευκαιρία να τον απαλλάξει πανηγυρικά, αφού πρώτα χαρακτήρισαν την συμπεριφορά της Ομοσπονδίας προς αυτόν ως ΑΘΛΙΑ.!!

Στον κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ που όπως φαίνεται θα μείνει μαζί μας, του μεταφέρουμε την ελπίδα μας η διαιτησία να αξιοποιήσει την ορθή και ακέραια κρίση του.

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος

Ιωάννης Κουλουρίδης, Πρόεδρος

Οι αποκαλύψεις για τα πεπραγμένα των διοικούντων συνεχίζονται, αλλά η ερώτηση μένει βασανιστικά ή ίδια:

ΓΙΑΤΙ μια ερασιτεχνική Ομοσπονδία αμείβει πλουσιοπάροχα την Διοίκηση, τους Υπαλλήλους το Πειθαρχικό της Όργανο, τον εκπρόσωπο της στην ΕΟΕ, τους Νομικούς της Συμβούλους και δεν δίνει ένα Ευρώ για τους αθλητές της;

 

Κύριε Κουλουρίδη θα συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο; Θα συνεχίζετε να αμείβετε όλους τους άλλους εκτός από τους πρωταγωνιστές του αθλήματος; Θα ζητήσετε πίσω τα χρήματα ως αδικαιολογήτως καταβληθέντα ή έστω θα μας επιδείξετε την απόφαση του Δ.Σ. που αποφάσισε τις εξωπραγματικές αμοιβές της Δ.Ε. για να μάθουμε τι είπαν και τι ψήφισαν τα μέλη του Δ.Σ. (Καραπλιάγκο ακούς;).

Κ.Κ. μέλη της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΛ.Ο.Κ. θα μας πείτε τουλάχιστον αν δηλώσατε το εισόδημά σας από την συμμετοχή στην «άμισθη» κατά τα λοιπά επιτροπή;

Η συνέχεια επί του Διαδικτύου (κατ’ αρχήν)

Μείνετε συντονισμένοι …

 

 

ΣΧΟΛΙΑ: 1) Πληρωμένοι δικηγόροι ως μέλη της Δικαστικής Επιτροπής ΕΛΟΚ σημαίνει πληρωμένες Αποφάσεις!

2) Ήδη συσσωρεύονται νέα στοιχεία για την άρση της φίλαθλης ιδιότητας του Γιώργου Γερόλυμπου ή χαϊδευτικά "Καμμένου Χαρτιού" με την καραμπινάτα αποδεδειγμένη χειραγώγηση της απόδοσης Δικαιοσύνης κατά συλλόγων και αθλητών προς ίδιον, προσωπικό όφελος, πράγμα που αποτελεί την απόλυτη αιτία για άρση της φίλαθλης ιδιότητας από την ΕΦΙΠΗΔ!

3) Επίσης, οι συμμετοχές των δικηγόρων σε πληρωμένη Δικαστική Επιτροπή για κατά παραγγελία Αποφάσεις αποτελούν καραμπινάτη παράβαση του Κώδικα Δεοντολογίας των Δικηγόρων και τιμωρείται με αφαίρεση του λειτουργήματος της δικηγορίας για κάποιους μήνες!!! Βάλτε και τον Μπαλασόπουλο μαζί, να μη νιώθει ... μόνος! Το παράβολο είναι 80 € και η προθεσμία πέντε χρόνια από τη διάπραξη του αδικήματος! Δηλαδή είσαστε όλοι μέσα!!! (Τα έχω περάσει αυτά!)


Και η ... Τσόντα που ξεχάσαμε σχετικά με τις Δικαστικές Επιτροπές!

 

Πολύ πρώτο, όπως πάντα, το www.karate.gr, είχε ερευνήσει, δημοσιεύσει και καταγγείλει τις "πληρωμένες Δικαστικές Επιτροπές" του Γερόλυμπου για κατά παραγγελία αποφάσεις με σκοπό την εξόντωση των "πολιτικών του αντιπάλων"! Μεταφέρουμε και εδώ το σχετικό απόσπασμα από το άρθρο μας: "19/2/2014 - Η πειθαρχική δίωξη και καταδίκη των Γ. Σανιώτη και Γ. Μπίκα απο τη ΔΕ/ΕΛΟΚ και η πανηγυρική τους αθώωση από το ΑΣΕΑΔ."

 

[  Και ορίστε η κατά παραγγελία Απόφαση της ΔΕ/ΕΛΟΚ, (κοινοποιούμενη την 1-11-2012, δηλ. δύο ημέρες πριν από τις εκλογές της ΕΛΟΚ), η οποία πετάει με τρεις μήνες αποκλεισμό έξω από τις εκλογές της 3-11-2012 τους Γιώργο Σανιώτη και Γιώργο Μπίκα. Δηλαδή πήγαν να μπούν στις εκλογές και δεν τους άφησαν! Μια απόφαση που βρωμάει "υπαγόρευση Γερόλυμπου"! Και θα εξηγηθώ πιο κάτω γιατί! Δεν θα ασχοληθώ με τα αδικήματα της πλάκας, το σκεπτικό της πλάκας, τους μάρτυρες της πλάκας και τα στοιχεία της πλάκας, αλλά θα ασχοληθώ με τα μέλη της ΔΕ της πλάκας! Υπομονή, πιο κάτω!

Την Απόφαση αυτή της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ υπογράφουν οι Δικηγόροι:

Τον Φεβρουάριο του 2014, που πρόκυψαν νέες υποθέσεις ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής, αυτή είχε ακριβώς τα  ίδια μέλη, Παπαπετρόπουλο - Μαυριδάκη - Σταν, ενώ μια παράλληλη έρευνα στον ιστότοπο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών www.dsa.gr

 

 

έδωσε τα επόμενα αποτελέσματα για τους ίδιους δικηγόρους που "διορίστηκαν" ακόμα και ως σημερινή (ΦΕΒ 2014) Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ, τα οποία αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι οι τρεις δικηγόροι της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ, Ανδρέας Παπαπετρόπουλος, Δημήτρης Μαυριδάκης και Ισαμπέλα-Ροξάνα Σταν, κατά διαβολική σύμπτωση στεγάζονται στο ίδιο κτίριο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 122!!! Και ως εκ ... θαύματος στο ίδιο κτίριο στεγάζεται και ο ... δικηγόρος του Γερόλυμπου κύριος Δημήτρης Μπαλασόπουλος!!! Ο τελευταίος είναι επί χρόνια και ο ... νομικός σύμβουλος της ΕΛΟΚ.

 

Μια επί τόπου επίσκεψή μου στο 122 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έδωσε τις επόμενες επαγγελματικές πινακίδες (σε φωτό), οι οποίες δείχνουν ότι και οι τέσσερις ως άνω δικηγόροι στεγάζονται στον έκτο όροφο του κτιρίου στην ανωτέρω διεύθυνση! Ο κύριος Μαυριδάκης συστεγάζεται με τον κύριο Μπαλασόπουλο!!! (Άσε που μπορεί να είναι και οι τέσσερις στο ίδιο γραφείο, οπότε θα πεθάνουμε από τα γέλια!!!)

Με δυό λόγια, η Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ είναι ο ... Δικηγόρος του Γερόλυμπου Δημήτρης Μπαλασόπουλος και τρεις κολλητοί του συνεργάτες δικηγόροι, ενώ το όλο στήσιμο της κομπίνας βρωμάει ότι όλοι πληρώνονταν από τον Γερόλυμπο και την ΕΛΟΚ για να βγάζουν τις αποφάσεις όπως τις παράγγελνε ο Γερόλυμπος με ανοιχτό πάντα το ενδεχόμενο η ΕΛΟΚ να πληρώνει τον Μπαλασόπουλο για τις προσωπικές υποθέσεις του Γερόλυμπου.

 

Αριστερά η φωτό όλων των πινακίδων της πολυκατοικίας (με κλικ μεγαλώνει) και δεξιά εστιάζουμε στους τέσσερις "δικούς μας"!

Σήμερα (Μάρτιος 2020) αποδεικνύεται ότι οι Δικηγόροι των Δικαστικών Επιτροπών της ΕΛΟK πληρώνονταν για να βγάζουν κατά παραγγελία Γερόλυμπου Αποφάσεις κατά των πολιτικών του αντιπάλων!

Τέλος της ... ξεχασμένης Τσόντας!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Το ΚΙΜΕ/Facebook στις 27 Μαρτίου, 2020, έγραψε:

 

ΠΟΝΕΣΕ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ-ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 

Με αφορμή την αποκάλυψη και δημοσιοποίηση των απαράδεκτων ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ που υπέγραψαν με βεβαία ημεροχρονολογία στις 26.6.2018 οι Αναστάσιος και Ιωάννης Πανουσόπουλος, το ΚΙΜΕ δημοσιεύει τη δομή του ηλεκτρονικού φακέλου που τηρείται στην Ομοσπονδία με θέμα ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΟΝΕΩΝ.

Ο εν λόγω φάκελος, που ειρήσθω εν παρόδω είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου και κάθε άλλου έχοντος έννομο συμφέρον, περιέχει τα κάτωθι ηλεκτρονικά αρχεία:

● “ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΟΡΚΗΣ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ

● “ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΕΝΟΡΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ

● “FAX Α.Σ. ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ Α” (ΣΗΜ: Σύλλογος Φρατζέσκας Στρατούλη

● “FAX Α.Σ. ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ Β” (ΣΗΜ: Σύλλογος Φρατζέσκας Στρατούλη

● “ΕΝΟΡΚΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΝΕΩΝ (γραμματέας)

● “ΕΝΟΡΚΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΝΕΩΝ (λοιποί γονείς)

● “ΕΝΟΡΚΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΝΕΩΝ (γαλάτσι)” ΣΗΜ: Σύλλογος Α. Πανουσόπουλο

● “ΕΝΟΡΚΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΝΕΩΝ (εμπεδοκλής” ΣΗΜ: Σύλλογος Ι. Πανουσόπουλου-Δ. Τοτόμη στο Καπανδρίτι

Μια απλή ανάγνωση των παραπάνω αρχείων αποδεικνύουν με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο τόσο την μεθοδευμένη, όσο και την υποκινούμενη αήθη πρακτική αντιμετώπισης, της υποβληθείσας καταγγελίας 965 γονέων, από τους μέχρι πρόσφατα διοικούντες και τον αόρατο ηγέτη τους. Η απόλυτη χειραγώγηση συγκεκριμένων συλλόγων, γονέων και “δασκάλων” είναι πλέον αποδεδειγμένη και αδιαμφισβήτητη.

Αποδεικνύεται επίσης ότι εντός της γραμματείας της ΕΛΟΚ λειτουργούσε και ενδεχομένως λειτουργεί ακόμη μια «παραγραμματεία», η οποία εις γνώσιν, ή εν αγνοία του συνόλου των μελών της φερόμενης ως Διοίκησης της ΕΛΟΚ, συστηματικά και επιμελώς παρακολουθεί, καταγράφει και αρχειοθετεί οποιαδήποτε συμπεριφορά έχει από κάποιον έχοντα τον έλεγχο, χαρακτηρισθεί ως αποκλίνουσα, ή ως «μη φιλική» προς τον τρόπο με τον οποίο ασκείται το διοικητικό έργο της Ομοσπονδίας.

Ο χειρισμός των αποκλίνουσων – «μη φιλικών» συμπεριφορών, γίνεται σε πολλές περιπτώσεις με γραπτές οδηγίες οι οποίες στην μεγάλη τους πλειοψηφία ακολουθούν την διαδρομή ΔΣ – εισήγηση Μπαλασόπουλου – Δικαστική Επιτροπή – Νομικός Σύμβουλος – Δικαστήριο. Εκτός και αν υπάρξουν οι γνωστές πλέον ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ, εξελιγμένη μορφή των οποίων αποτελούν οι ΕΝΟΡΚΕΣ εξ αυτών

Βεβαίως δεν λείπουν και οι «black ops» αναφορές τύπου Στεργίου σε Περιφέρειες, Γενική Γραμματεία και σε πειθαρχικά όργανα των Σωμάτων ασφαλείας για τους ένστολους ταραξίες μας.

Ενδιαφέρουσες είναι οι ανακαλύψεις εγγράφων που αφορούν άλλες μη έχουσες σχέση με το καράτε Ομοσπονδίες αλλά και προσωπική αλληλογραφία του κ. Γερόλυμπου, η οποία δεν δικαιολογείται με κανένα τρόπο να αποτελεί τμήμα του επισήμου αρχείου της ΕΛΟΚ, εκτός και θεωρηθεί ότι το αρχείο της ΕΛΟΚ αποτελεί τμήμα της γραμματείας του κ. Γερόλυμπου.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως γονείς των παραπάνω συλλόγων με την παρότρυνση ελαχίστων κατ ευφημισμό "δασκάλων", ανταποκρίθηκαν στις “προσταγές” των διοικούντων και απέστειλαν στην Ομοσπονδία δηλώσεις που εν ολίγοις ΕΝΟΡΚΩΣ διαβεβαίωναν πως όταν υπέγραφαν την επιστολή διαμαρτυρίας … δεν γνώριζαν … δεν ήξεραν … δεν διάβασαν … παραπλανήθηκαν και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Ευνόητο τυγχάνει πως οι προαναφερόμενες ΕΝΟΡΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ καθώς και τα σχέδια για την σύνταξη τους, είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.

Δημήτρης Μακρής, Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Κουλουρίδης, Πρόεδρος

Φυσικά τα υπάρχοντα στοιχεία (mail επικοινωνίας κλπ) που κατατέθηκαν αρμοδίως αφενός τους διαψεύδουν και αφετέρου τους καθιστούν υπόλογους διαπράξεως ποινικών αδικημάτων (ψευδορκία, ψευδή βεβαίωση κλπ). Τις παραπάνω ΕΝΟΡΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ των δήθεν “αφελών” οι διοικούντες εμφάνισαν ενώπιον αρχών (ΓΓΑ, ΕΦΙΠΗΔ, απολογίες κλπ) προκειμένου να αποσείσουν τις ευθύνες που τους καταλόγιζαν οι καταγγέλλοντες γονείς.

ΜΑΤΑΙΗ προσπάθεια !!! Εκ του αποτελέσματος (καταδικαστική απόφαση ΕΦΙΠΗΔ) απεδείχθη πως έγινε αντιληπτή η χειραγωγούμενη και ψευδής απόπειρα των εγκαλουμένων διοικούντων, να εξαπατήσουν τις αθλητικές Αρχές.

Κατόπιν των ανωτέρω το ΚΙΜΕ συνιστά στον Πρόεδρο ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ και στον Γενικό Γραμματέα ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΑΚΡΗΣ να ανασύρουν από τα αρχεία της Ομοσπονδίας τον ηλεκτρονικό φάκελο με τίτλο ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΟΝΕΩΝ και να ενημερώσουν τα υπόλοιπα Μέλη του ΔΣ για τα εμπεριέχοντα σε αυτόν ηλεκτρονικά αρχεία.

Η συνέχεια των αποκαλύψεων … επί του Διαδικτύου (κατ’ αρχήν) !!

Μείνετε συντονισμένοι …

 

ΣΧΟΛΙΑ: Τα έχουμε πει και στο Facebook:

(1) Η δημοσιοποίηση των πραγματικά απαράδεκτων βεβαιώσεων, που υπέγραψαν στις 26.6.2018 οι Αναστάσιος και Ιωάννης Πανουσόπουλος, με τις οποίες ακυρώνουν τις ένορκες καταθέσεις τους και στρέφονται κατά των συγκατηγορουμένων τους στη Δίκη των Πέντε του ΔΣ/ΕΛΟΚ κατά των Πέντε του ΚΙΜΕ+Περσίδη,

(2) οι οποίες βεβαιώσεις υφαρπάχθηκαν από τον Γερόλυμπο με πιέσεις και εκβιασμούς,

(3) δεν θα τύχουν στην ουσία οιασδήποτε χρήσης από τον Γερόλυμπο στο Δικαστήριο, διότι αποδεικνύουν το στυγνό εκβιασμό του ίδιου και του δικηγόρου του επί των Πανουσόπουλων.

(4) Η "περίεργη" επιστολή των 965 γονέων από διάφορα μέρη της χώρας πιθανόν να έχει ανατραπεί από μερικούς γονείς με παρόμοιους εκβιασμούς.

(5) Τα μόνα που αποδεικνύονται από αυτά τα γεγονότα, όπως και από το ηλεκτρονικό φακέλωμα των αντιπάλων, είναι η συστηματική δουλειά, που κάνει ο Γερόλυμπος, όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αλλά και η απόλυτη αδυναμία του να αντιμετωπίσει τις ενοχές του για όσα παράνομα έχει διαπράξει και διαπράττει!

(6) Μετά από τα τόσα δικαστήρια, όμως, δεν ακούγεστε να μιλάτε για τη μεγάλη διαφορά στην αναλογία των συλλόγων!!! Εκεί γλύφετε Πανελλαδικά και δημοσίως ως εις την φωτό δεξιά! Ο Πανουσόπουλος σας πόνεσε και πέσατε όλοι οι "κωλοτούμπες" μαζί να τον φάτε με χυδαιότητες στο Facebook για προσωπικούς λόγους? Εκείνος μεν θα την βρει στο δικαστήριο, αλλά εσείς δείχνετε ότι είσαστε όχλος και όχι πολιτική παράταξη εξυγίανσης! Πώς θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των συλλόγων?

 


 Το ΚΙΜΕ/Facebook στις 28 Μαρτίου, 2020, έγραψε:

 

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ

Νέα εταιρεία υπό την επωνυμία INTERNATIONAL SHOTOKAN ORGANIZATION LTD φαίνεται καταχωρημένη στο μητρώο εταιρειών του Ηνωμένου Βασιλείου

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που δημοσιεύει το βρετανικό ΓΕΜΗ συνιδιοκτήτες και αυτής της εταιρείας εμφανίζονται οι γνωστοί σε εμάς κκ Γερόλυμπος Γεώργιος και Keyvan Ghazi καθώς και ο άγνωστος σε εμάς κ. Farzad Youshanlou, κάτοικος Λονδίνου.

Χαιρετίζουμε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια και αισθανόμαστε υπερήφανοι σαν Έλληνες όταν συμπατριώτες μας (και μη), δραστηριοποιούμενοι στο εξωτερικό εξάγουν το επιχειρηματικό δαιμόνιο της φυλής και εισάγουν κέρδη που βοηθούν την εθνική μας οικονομία.

Οι Γερόλυμπος, Ποντίδα και Γκάζi (αφανής εδώ, αλλά υπαρκτοί και ο ίδιος και ο γιός του) ανοίγουν με κάποιον ... Γιαουρτογλού άνω την "International Shotokan Shitoryu Organisation" στην Ιρλανδία την 29-11-2016 και στη συνέχεια παραιτούνται από τις θέσεις τους την 2-2-2017 με την εταιρεία να κλείνει την 19-12-2017.

 

Γιώργος Γερόλυμπος

"Επίτιμος Δικτάτωρ"

Δεν μπορούμε ωστόσο να μην αναρωτηθούμε

• ΓΙΑΤΙ οι δύο κύριοι μπήκαν στον κόπο και τα έξοδα να δημιουργήσουν μια εξωχώρια εταιρεία στις 11 Φεβρουαρίου 2020, με επωνυμία και αντικείμενο όμοια με εταιρεία την οποία έκλεισαν στις 19 Δεκεμβρίου 2017?

• ΓΙΑΤΙ οι δύο κύριοι μπαίνουν στον κόπο και τα έξοδα να δημιουργούν εταιρείες οι οποίες δεν εμφανίζουν στην Βρετανία κανένα έσοδο και δεν παράγουν κανένα επιχειρηματικό όφελος για τους μετόχους τους?

• ΓΙΑΤΙ περίμεναν δύο χρόνια (2018-2019) για να επιχειρήσουν εκ νέου στο Ηνωμένο Βασίλειο?

• ΓΙΑΤΙ ο κ. Γερόλυμπος έκλεισε την πρώτη εταιρεία του στις 19 Δεκεμβρίου του 2017, αφού όπως δήλωσε στην Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ η συμμετοχή του σε αυτή δεν του δημιουργούσε κώλυμα ασυμβίβαστου με την ιδιότητά του ως προέδρου της ΕΟΤΡΙ και μέλους της ΕΟΕ?

Ο Γερόλυμπος και ο Γκάζη κατά τη νέα τους προσπάθεια για εξαπάτηση των πάντων (άνω φωτό) ιδρύουν την "International Shotokan Organisation" και μαζί με τον ... Γιαουρτογλού την 11-2-2020 και την "τρέχουν" ακόμα!!!

 

Ποντίδα-Γερολύμπου

τέως Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Σήμερα ... πάπαλα!

• ΓΙΑΤΙ η κ. Ποντίδα παραιτήθηκε από την θέση της εκτελεστικής γραμματέως της αρχικής εταιρείας, αφού όπως δήλωσε ο σύζυγός της κ. Γερόλυμπος στην Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ η συμμετοχή της σε αυτή δεν της δημιουργούσε κώλυμα ασυμβίβαστου με την ιδιότητά της ως μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ?

• ΓΙΑΤΙ η κ. Ποντίδα ΔΕΝ ανέλαβε καμία θέση στην νέα εταιρεία του συζύγου της, αφού δεν υφίσταται κώλυμα ασυμβίβαστου με την ιδιότητά της ως μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ?

• ΓΙΑΤΙ ο κ. Γερόλυμπος κατά την σύσταση της νέας του εταιρείας με τον κ. Keyvan Ghazi δηλώνει ως επάγγελμα Δάσκαλος του καράτε, αφού ως γνωστόν συστήνεται παντού ως Economist και εν τοις πράγμασι δεν έχει διδάξει ούτε μια ώρα καράτε, αλλά ούτε και έχει δηλώσει ποτέ παρόμοια επαγγελματική δραστηριότητα?

Δεν θα αναρωτηθούμε ΓΙΑΤΙ οι έμπειροι νομικοί που απαρτίζουν τα μέλη της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ δέχθηκαν αβασάνιστα τις εξηγήσεις του κ. Γερόλυμπου, ενώ καθεαυτή η αναστολή λειτουργίας της εταιρείας του, τις καθιστούσε αβάσιμες?

Το συγκεκριμένο ερώτημα απαντήθηκε σε πρόσφατο άρθρο μας. (Σημείωση karate.gr: προφανώς διότι πληρώνονταν από τον Γερόλυμπο!)

 

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι η αρχική εταιρεία των δαιμόνιων επιχειρηματιών με την επωνυμία INTERNATIONAL SHITO RYU SHOTOKAN ORGANIZATION LTD, γνωστή με τον διακριτικό τίτλο ISSO, έχει αναπτύξει στο παρελθόν έντονη δραστηριότητα στην χώρα μας, που περιλαμβάνει την διοργάνωση πρωταθλημάτων – σεμιναρίων και εξετάσεων για την απονομή DAN, η γνησιότητα των οποίων έχει κατά καιρούς αμφισβητηθεί μέσω δημοσιευμάτων, τα οποία το ΚΙΜΕ μη δυνάμενο να επαληθεύσει ΔΕΝ υιοθετεί.

 

Αποτελεί ωστόσο κοινή αντίληψη στον χώρο μας, ότι οι δραστηριότητες αυτές δεν λαμβάνουν χώρα δωρεάν και ειδικότερα, όταν δεν προέρχονται αποκλειστικά από νομικά πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αυστηρά εντός των πλαισίων του μη κερδοσκοπικού τους σκοπού, τότε υποκρύπτουν εμπορική δραστηριότητα, η οποία εμπίπτει σε όλα τα κωλύματα του αθλητικού Νόμου καθώς και στην Φορολογική Νομοθεσία, τόσο της χώρας στην οποία λαμβάνουν χώρα (Ελλάδα), όσο και της χώρας εγκατάστασης του νομικού προσώπου που τις παρέχει (Ηνωμένο Βασίλειο).

Κοινή είναι επίσης η αντίληψη ότι οι πραγματικές σχέσεις των δύο ανδρών αποδεικνύονται στενότερες από τις εμφαίνουσες, καθώς ο κ. Ghazi προτιμά εντός της ΕΛΟΚ να καταλαμβάνει θέσεις που δεν ελκύουν την προσοχή, λειτουργεί όμως ως ο εξ απορρήτων του Γιώργου, αναλαμβάνοντας εκτός από τις λεπτές αποστολές πρέσβη καλής θέλησης και τα υπερτιμημένα ταξίδια της Εθνικής Ομάδας με την ΕΛΠΙΔΑ να μένει ανενόχλητος στην δουλειά του.

Καθώς τα δαπανηρά και χωρίς έσοδα για την ΕΛΟΚ, καλοκαιρινά ταξίδια φροντιστών, επιτίμων και διαιτητών στο στάδιο «ΤΑ ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ» του Ηρακλείου Κρήτης δεν έχουν ανασταλεί όπως η ISSO, αναρωτιόμαστε εύλογα πόσο επικερδής είναι για τα δύο αγοράκια του ελληνικού καράτε η μεταξύ τους σχέση.

Μείνετε συντονισμένοι …

 

 

ΣΧΟΛΙΟ Πρώτο:  Ο δεσμός Γερόλυμπου - Ποντίδας είναι συζυγικός και συνεταιρικός και συνενοχικός και συνεργιακός, και, και, και ... ! Με μια λέξη ΑΡΡΗΚΤΟΣ μέχρι το πιο βαθύ μπουντρούμι: (Με ένα μπουκάλι ρούμι!)

 

Ο Δεσμός Γερόλυμπου - Γκάζη είναι "Αφεντικού προς Λακέ!", όπως ακριβώς τον δείχνει η επόμενη φωτό, όπου ο Αφεντικός εκπληρώνοντας ... ημερήσια ονείρωξή του, βάζει τον Λακέ να του αφιερώνει ... "Τιμητική Πυτζάμα" σε αγώνες διοργάνωσης του Αφεντικού! Συνεπαίρνει η καλπάζουσα φαντασία του σεναριογράφου διοργανωτή! Ούτε ο ... Κορονοϊός δεν καλπάζει έτσι! (Η μόνες στιγμές, που γλεντάει ο Κέιβαν! Όλο τον άλλο χρόνο προσκυνάει στα γόνατα!)

 

ΣΧΟΛΙΟ Δεύτερο:  αντιγράφω μια ανωτέρω παράγραφο του ΚΙΜΕ:

[ Η INTERNATIONAL SHITO RYU SHOTOKAN ORGANIZATION LTD, γνωστή με τον διακριτικό τίτλο ISSO, ..., που περιλαμβάνει την διοργάνωση ... και εξετάσεων για την απονομή DAN, η γνησιότητα των οποίων έχει κατά καιρούς αμφισβητηθεί μέσω δημοσιευμάτων, τα οποία το ΚΙΜΕ μη δυνάμενο να επαληθεύσει ΔΕΝ υιοθετεί. ]

 

Το ΚΙΜΕ καλά θα κάνει να μάθει ανάγνωση και να διαβάσει τα επόμενα δημοσιεύματα του karate.gr, τα οποία δημοσιεύονται από το 2017 και το ΚΙΜΕ δεν έχει αντιδράσει με κανένα τρόπο για την διάψευσή τους! Η έλλειψη της οποιασδήποτε αντίδρασης από το ΚΙΜΕ αποτελεί επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων του karate.gr! Πολύ θα ήθελε το ΚΙΜΕ να διαδεχθεί τον Γερόλυμπο στο θέμα των εξετάσεων Νταν, αλλά σε αυτό το πεδίο τη μάχη την έχει χαμένη από χέρι!

 

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

 

ΣΧΟΛΙΟ Τρίτο: Συνεχίζω με την επόμενη της ανωτέρω παραγράφου:

[ Αποτελεί ωστόσο κοινή αντίληψη στον χώρο μας, ότι οι δραστηριότητες αυτές δεν λαμβάνουν χώρα δωρεάν και ειδικότερα, όταν δεν προέρχονται αποκλειστικά από νομικά πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αυστηρά εντός των πλαισίων του μη κερδοσκοπικού τους σκοπού, τότε υποκρύπτουν εμπορική δραστηριότητα, η οποία εμπίπτει σε όλα τα κωλύματα του αθλητικού Νόμου καθώς και στην Φορολογική Νομοθεσία, τόσο της χώρας στην οποία λαμβάνουν χώρα (Ελλάδα), όσο και της χώρας εγκατάστασης του νομικού προσώπου που τις παρέχει (Ηνωμένο Βασίλειο). ]

Και για τα υποκρυπτόμενα υπονοούμενα (= ευσεβείς πόθοι), εξηγώ ότι:

1) Ομολογείτε, λοιπόν, ότι οι μαύρες ζώνες = Νταν πληρώνονται!

2) Αλλά αντίθετα με όσα λέτε, και οι "κερδοσκοπικές επιχειρήσεις" και οι "μη κερδοσκοπικές" έχουν σκοπό το κέρδος και αναπτύσσουν "εμπορική δραστηριότητα" για να το επιτύχουν! Το "μη κερδοσκοπικές" σημαίνει ότι τα κέρδη δεν μοιράζονται στους εταίρους! (Που λέει ο λόγος!)

3) Και αναφερόμενος ονομαστικά στην αστική εταιρεία "Πανελλήνια Ένωση Φίλων Σότοκαν Καράτε- ΠΕΦΣΚ", η οποία και υποκρυπτο-εξυπονοείται, επαναλαμβάνω ότι δεν έχει δικαίωμα να διενεργεί εξετάσεις στο καράτε για τους λόγους που αναλυτικά αναφέρονται στα εντός του πλαισίου δημοσιεύματα και χονδρικά:

α) διότι ως εταιρεία, και όχι σωματείο ή ομοσπονδία, εκ του νόμου δεν μπορεί να διαχειρίζεται οποιοδήποτε άθλημα, ώστε να δίνει Νταν, και

β) υπάρχει νόμιμη και αποκλειστική ομοσπονδία, που καλύπτει τα παραδοσιακά στιλ καράτε με αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας μας: είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παρδοσιακού Καράτε!


 Ε Π Ι Λ Ο Γ Ο Σ

Δημοσιεύσατε στoυς λογαριασμούς σας στο Facebook μια επιστολή της προέδρου της ΕΛΟΚ Εμμανουέλας Ποντίδα και του γενικού γραμματέα της Στέφανου Λαζαρίδη από το Νοέμβριο 2019 προς τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με την κατασυκοφάντηση των πρωταθλητών καράτε, που είχαν επισκεφθεί τον Αυγενάκη για να του περιγράψουν τα κακώς κείμενα στην ΕΛΟΚ! Η επιστολή αυτή δημοσιεύεται σε πολύ μικρό μέγεθος επίτηδες, ώστε να μη διαβάζεται, αλλά το πρωτότυπο το στείλατε σε όλους "τους μεταξύ σας" και όχι στο κατ' εξοχήν μέσο προβολής του καράτε, που είναι το www.karate.gr και αμφιβάλω αν το στείλατε και σε όλους τους συλλόγους της ΕΛΟΚ!

Είσαστε "πολιτική παράταξη" και έχετε υποχρέωση να ενημερώνετε με ήπιο και σταθερό τρόπο τα μέλη της ΕΛΟΚ και τα ΜΜΕ με τις απόψεις σας και όχι ... οπλαρχηγοί με τσαρούχια, που ρίχνουν ντουφεκιές (ασφαλιστικά!) κυριολεκτικά στον αέρα (χωρίς νόημα!) με το ένα χέρι, ενώ γυρίζουν τη ... "σούβλα της χυδαιότητας" (με τον Πανουσόπουλο!) με το άλλο!

Όπως και να το δείτε το site www.karate.gr είναι 100 καλύτερο και προτιμότερο από όλους τους λογαριασμούς Facebook όλων σας, διότι είναι κατασκευασμένο να κρατάει το ιστορικό όλων των πεπραγμένων στο καράτε από το 1977!!! Αν ο διαχειριστής του λογαριασμού σας έχει ψυχολογικά ή αν ο εγωισμός σας δεν σας επιτρέπει να το καταλάβετε αυτό τότε ματαίως κάνετε τα δικαστήρια! Ποτέ δεν θα διοικήσετε την ΕΛΟΚ!

Τέλος, προβάλετε έναν "αρχηγό" σας! Τον κρατάτε με δεκανίκια για να σας ξελασπώνει στα δύσκολα και κάνει ότι θέλει ο καθένας ή όταν λέει "σκασμός" κοκκαλώνετε? Τι είδους "αρχηγός" είναι???


(Έχετε αναλογιστεί ποτέ τι θα γινόταν αν συνεργάζονταν Περσίδης και Γερόλυμπος? Θα κάνατε όλοι ... μπαλέτο!

Σχολή Μπαλέτου ... ΚΙΜΕ! Δεν ακούγεται κι άσχημα!)


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .