karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 7/4/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


Συνεχίζεται αμείωτο το Μαρτύριο της Σταγόνας από το ΚΙΜΕ στην ΕΛΟΚ και τον Γερόλυμπο!

 

 Της "Γερολύμπου & Σ(υμμορ)ίας Αρπακτικής Εταιρείας"

 ... το Κάγκελο γίνεται στα Οικονομικά της ΕΛ.Ο.Κ.

 

 Γερόλυμπος - Ποντίδα - Κουλουρίδης - Σιταράς - Λαζαρίδης - Σίμωσης - Σκούφιας - Μακρής - Δημητράκη - Μπουλούμπασης - Μπαλασόπουλος - Χονδροματίδης - Καραπλιάγκος - Τσαρτσιταλίδης -

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης!

 Συλλυπητήρια! - Ελαφρύ το χώμα, που τον σκεπάζει!

 Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!!!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Το ΚΙΜΕ/Facebook, στις 29 Μαρτίου, στις 7:34 μ.μ. έγραψε: 

 

Η ΕΛΟΚ “ΤΡΩΕΙ” ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

Το Νοέμβριο του 2019, οι παγκόσμιοι και πανευρωπαϊκοί πρωταθλητές μας, Δημήτρης Τριανταφύλλης, Κώστας Παπαδόπουλος και Γεώργιος Τζάνος, συναντήθηκαν ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τον υφυπουργό πολιτισμού – αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη.

Η συνάντηση των πρωταθλητών μας με τον κ. Αυγενάκη ήταν προγραμματισμένη, προκειμένου αφενός να του εκφράσουν την αμέριστη στήριξη τους σχετικά με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, αφετέρου να τον ενημερώσουν για όσα ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια τον χώρο του Καράτε.

Το γεγονός πως η εν λόγω συνάντηση έτυχε ευρείας δημοσιογραφικής προβολής και πολιτικής αποδοχής, προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις όσων απεχθάνονται την δημοσιοποίηση αθλητικών παθογενειών και την έκφραση ελευθέρων απόψεων-θέσεων στο χώρο του Καράτε. Έτσι το ΔΣ της ΕΛΟΚ μόλις πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ για την προαναφερθείσα συνάντηση και μη έχοντας γνώση του ακριβούς περιεχομένου της συζήτησης, μεταξύ Υφυπουργού και πρωταθλητών, επιχείρησε (ανεπιτυχώς) να την υποβαθμίσει και να την απαξιώσει.

Κατόπιν αυτού η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΠΟΝΤΙΔΑ-ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ (πρώην πρόεδρος της ΕΛΟΚ) και ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ (πρώην Γεν. Γραμματέας της ΕΛΟΚ) στις 26.11.2019 υπέγραψαν και έστειλαν στον κ. Υφυπουργό “ενημερωτική” ΕΠΤΑΣΕΛΙΔΗ Επιστολή, η οποία ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ με κλικ εδώ ή στην εικόνα, προκειμένου να αξιολογηθούν ελεύθερα τόσο το περιεχόμενο της, όσο τα κίνητρα που ώθησαν τους πρώην διοικούντες και τον αόρατο μέντορα τους, στην σύνταξη και αποστολή της στον κ. Υφυπουργό !!!

Μια απλή ανάγνωση της περί ης ο λόγος επιστολής, αφενός αναδεικνύει τον πρόδηλο σκοπό των υπογραφόντων για την πλήρη απαξίωση των παγκοσμίως καταξιωμένων πρωταθλητών μας και αφετέρου αποκαλύπτει ότι ο τρόπος που τα μέλη της διοίκησης της ΕΛΟΚ και ο αόρατος ηγέτης τους αντιλαμβάνονται την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ, είναι να χαμογελούν στα αεροδρόμια και να εκφράζουν δημόσια την ευγνωμοσύνη τους στην ηγεσία που επέτρεψε στους γονείς των αθλητών να χρηματοδοτήσουν την απόκτηση του μεταλλίου που έφεραν στην πατρίδα, ή εναλλακτικά να εμφανίζονται σιωπηλά φαντάσματα στα δικαστήρια.

ΑΗΔΙΑ δημιουργεί και στον πλέον αδιάφορο προς τα του καράτε αναγνώστη, ο τρόπος με τον οποίο το κατάπτυστο κείμενο αναμιγνύει τον φθόνο του συγγραφέα για την αίγλη των αθλητών με τον φόβο για το ξεσκέπασμα της ηθικής του εκτροπής στην ΕΦΙΠ, γεγονός που τον καθιστά εκτός από φανατικό εχθρό των αθλητών μας, τον κύριο υπεύθυνο για την καταστροφή του αθλήματός μας.

Καταλαβαίνει πλέον του υπουργού και ο πιο αδαής, τον βάναυσο τρόπο με το οποίο η διοίκηση της ΕΛΟΚ αξιοποιεί την έμμισθη Δικαστική της Επιτροπή, ώστε οι κατά παραγγελία της πειθαρχικές ποινές να χρησιμοποιούνται για την απαξίωση και την φίμωση ανθρώπων, σαν αυτές να ήταν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις. Η ίδια Διοίκηση όμως διεκδικεί για το εαυτό της το προνόμιο να θεωρείται αθώα, μέχρι τελεσιδικίας σε πειθαρχική ποινή που της επεβλήθη από ανεξάρτητο και ανώτερο πειθαρχικό όργανο, όπως η ΕΦΙΠΗΔ.

Οι επόμενοι με την τιμωρία της ΕΦΙΠΗΔ πέτυχαν την 30-1-2020 ως "ημερομηνία λήξης" στην είσοδό τους σε αθλητικούς χώρους και θα επανέλθουν μετά από 18 μήνες! Sayonara!!!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

Γιώργος Γερόλυμπος

"Επίτιμος Δικτάτωρ"

Ο Γερόλυμπος βλέπει την χρεωκοπία των προσπαθειών του να καθυποτάξει τους «αναρχικούς» πρωταθλητές και τρελαίνεται. Έλα όμως που οι αθλητές είναι φύσει αναρχικοί. Η όποια εξουσία ασκούν με το ταλέντο τους είναι μια φυσική εξουσία και συνεπώς αυτονοήτως σεβαστή, σε αντίθεση βεβαίως με την εξουσία που θέλει να ασκεί ο Γερόλυμπος.

Το πού το πήγαινε ο Γερόλυμπος το ξέρουμε ήδη. Απόμενε να δούμε πώς το πήγαινε και με ποιους το πήγαινε και γιατί αυτοί που έπρεπε να το πηγαίνουν δεν το πήγαιναν, με αποτέλεσμα στις μύριες άλλες συγχύσεις να προστεθεί και μια ακόμα, που δεν είναι απ’ τις μικρότερες.

Τις τελευταίες ημέρες βεβαιωθήκαμε ότι υπογραφές ανθρώπων είχαν δοθεί σε σφραγίδες προκειμένου να επισφραγίζουν εν αγνοία των υπογράφοντων την δυνατότητα της παρανομίας.

Αφού οι άνθρωποι του καράτε που τον πιστεύουν δεν είναι σε θέση να βαθύνουν στη δική τους ιστορία, ας τους βοηθήσουμε λιγάκι εμείς. Άλλωστε, η τραγική μοίρα των ηλιθίων είναι να κάνουν περισσότερο καλό στους εχθρούς τους δια της δυνατότητος αυτογνωσίας που τους προσφέρουν, παρά στους εαυτούς τους.        

Αναρωτηθείτε αν θα διαβάζατε ποτέ αυτή την επιστολή αν ο Γερόλυμπος δεν έβαζε τους πέντε να παραιτηθούν.

Σ’ όλη τη διάρκεια του αθλητικού Μεσαίωνα της ΕΛΟΚ, κάθε αντίδραση θα πάρει τη μορφή σατανά και θα χωθεί στις ψυχές των αιρετικών αθλητών, που τόλμησαν να απειθαρχήσουν στις εντολές των επί της γης τοποτηρητών της Υπέρτατης Εξουσίας και κάηκαν στις αποφάσεις της Ιεράς Δικαστικής της Εξέτασης. Αθάνατοι.!!

Το ΚΙΜΕ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την απαράδεκτη “Επιστολή”, εκφράζει την λύπη του για την αθλητική κατάντια των πρώην διοικούντων και του αόρατου μέντορα τους και δηλώνει πως στηρίζει και τιμά ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους διεθνώς καταξιωμένους πρωταθλητές μας, καθώς και όλους τους αθλητές που κοπιάζουν καθημερινά στα προπονητήρια, ανεξάρτητα της παράταξης στην οποία αυτοί πρόσκεινται.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ:

Το γράψιμο είναι του Μπαλασόπουλου και το "μίσος-εκδικητικότητα-κατιναριό", που βγάζει η επιστολή είναι του Γερόλυμπου!

Καλογραμμένη από τον Μπαλασόπουλο για να μην βγάζει "σιχασιά", την οποία τελικά βγάζει!

Κλασική εχθρότητα του Γερόλυμπου προς όλους τους αθλητές, που δεν πάνε ή δεν θα πάνε με τα νερά του! Τωρινή "συκοφαντική εκτέλεση" και απειλή ταυτόχρονα για όποιον του "κουνηθεί" στο μέλλον!

Πάρτε του ένα πακέτο ... δρακουλίνια!

 


 Το ΚΙΜΕ/Facebook, στις 31 Μαρτίου, στις 6:43 μ.μ. έγραψε: 

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ …

… διεκδικούν τα στελέχη της γραμματείας της ΕΛΟΚ, για τον ανεύθυνο και επιπόλαιο τρόπο, με τον οποίο διαχειρίζονται τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα εκατοντάδων προσώπων, συμπεριλαμβανομένων και των ίδιων των διοικούντων. Ως μοναδικό τους ελαφρυντικό θα μπορούσε κάποιος να επικαλεστεί, την δικαιολογημένη άγνοια των «φροντιστών – ελλανοδικών» για γραμματειακά θέματα, που προφανώς δεν άπτονται της ειδικότητας, με την οποία συμβάλλονται με την ΕΛΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την επεξεργασία των δεδομένων που έχει στην διάθεσή του το Διοικητικό Συμβούλιο, (τουλάχιστον η μειοψηφία αυτών που ενδιαφέρεται), βρέθηκαν δηλώσεις προσωπικών στοιχείων για το Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων, που αφορούν τους κκ Καραπλιάγγο Αθανάσιο και Λαζαρίδη Στέφανο με την ιδιότητα του Ταμία και του Γεν. Γραμματέα αντίστοιχα.

 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Ο Υπουργός Οικονομικών εξέδωσε την Απόφαση 67343 (ΦΕΚ Β’ 2443/20.06.2019), με την οποία ορίζονται τα ειδικότερα θέματα σε σχέση με τη λειτουργία του Κεντρικού Μητρώου Πραγματικών Δικαιούχων (Κ.Μ.Π.Δ.). Συνεπώς, οι νόμιμοι εκπρόσωποι ή τα ειδικώς εξουσιοδοτημένα πρόσωπα των Νομικών Προσώπων, πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να καταχωρίσουν εγκαίρως τα στοιχεία των πραγματικών δικαιούχων τους στο εν λόγω μητρώο. Καταληκτική προθεσμία καταχώρησης ορίσθηκε η 31/12/2019

Από τη δημοσίευση του Ν.4557/2018 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ήτοι από την 30/07/2018), όπως τροποποιήθηκε με το Ν.4607/2019, οι εταιρικές και άλλες οντότητες που έχουν έδρα στην Ελλάδα ή ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα που φορολογείται στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως της έδρας ή τυχόν απαλλαγής τους από φορολογία δυνάμει ειδικών διατάξεων, υποχρεούνται να συλλέγουν και να φυλάσσουν σε ειδικό μητρώο που τηρούν στην έδρα τους, επαρκείς, ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με τους πραγματικούς δικαιούχους τους.

Ως πραγματικός δικαιούχος, νοείται το ή τα φυσικά πρόσωπα που κατέχουν την πλειοψηφία της ιδιοκτησίας του νομικού προσώπου, ή κατέχουν θέση ανώτατου διοικητικού στελέχους, δηλαδή διευθυντικού στελέχους ή υπαλλήλου με υψηλή ιεραρχική θέση ικανή για τη λήψη αποφάσεων που επηρεάζουν την έκθεση της οντότητας σε κίνδυνο νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και χρηματοδότησης της τρομοκρατίας. Ελλείψει αντικειμενικού προσδιορισμού του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, καθίστανται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ως πραγματικοί δικαιούχοι, χωρίς να είναι απαραίτητα και οι ιδιοκτήτες. Τα υπόχρεα πρόσωπα (όπως αυτά ορίζονται στο άρθρο 5 του ν.4557/2018) οφείλουν να τηρούν αρχεία των δράσεων που έχουν αναλάβει ώστε να προσδιοριστεί ο πραγματικός δικαιούχος.

Το γεγονός ότι ΔΕΝ βρέθηκε και η αντίστοιχη δήλωση στοιχείων Πραγματικού Δικαιούχου που να αφορά την Πρόεδρο της ΕΛΟΚ κα Ποντίδα (δεξιά), η οποία φύσει και θέσει θεωρείται το κατ εξοχήν αρμόδιο πρόσωπο να δηλωθεί ως πραγματικός δικαιούχος στην ΕΛΟΚ, δημιουργεί τα εύλογα ερωτηματικά:

 

ΕΡΩΤΗΣΗ

Ήταν τα στοιχεία της κας Ποντίδα ΓΝΩΣΤΑ στους επιφορτισμένους να διεκπεραιώσουν την ενημέρωση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου, ή σκοπίμως απεφεύχθη η εμπλοκή της, στα πλαίσια της γνωστής οικογενειακής τακτικής ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ…ΑΥΤΟΥΣ !! ;

Ο μεγάλος αριθμός και η εμπιστευτική φύση των στοιχείων του φυσικού προσώπου, που εμπεριέχονται στην εν λόγω δήλωση, καθιστούν την πρώτη υπόθεση αμφισβητήσιμη, κυρίως αν συνεκτιμηθεί, ότι η έντυπη δήλωση των στοιχείων εξασφαλίζει κατ αρχήν τον διεκπεραιωτή, ότι διαχειρίστηκε τα ευαίσθητα δεδομένα με την συναίνεση του κατόχου των.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ  2η

Γνωρίζουν οι πραγματικοί Δικαιούχοι ότι μόνο κατά την τελευταία τριετία τα μέλη του ΔΣ επίτιμα και μη, έχουν στοιχίσει στην ΕΛΟΚ το ποσό των 92.000 Ευρώ σε οδοιπορικά και έξοδα παραστάσεων, τα οποία στις Εκθέσεις του ΣΟΛ χαρακτηρίζονται ως «ελλιπώς αιτιολογημένα», «χωρίς τα προσήκοντα παραστατικά» και «άνευ των νομίμων εγκριτικών αποφάσεων»;

 

ΕΡΩΤΗΣΗ 3η

Γνωρίζουν οι πραγματικοί Δικαιούχοι ότι στην ασφαλιστική και φορολογική Νομοθεσία οι δαπάνες αυτές θεωρούνται εισόδημα για εκείνους, στους οποίους καταβλήθηκαν και η ΕΛΟΚ είναι υπεύθυνη για την ασφάλιση και την παρακράτηση του αναλογούντος φόρου;

 

ΕΡΩΤΗΣΗ 4η

Θυμάται κανείς αυτές οι δαπάνες να αιτιολογούνται ή να αναφέρονται έστω στους ετήσιους απολογισμούς της ΕΛΟΚ;

Η κα Ποντίδα είναι σε θέση να γνωρίζει όλα τα παραπάνω, καθώς είναι εις γνώση της η σχετική μηνυτήρια αναφορά, προς τον Οικονομικό Εισαγγελέα. Μήπως η γνώση της αυτή την οδήγησε στην απόφαση να μην εκτεθεί στο μητρώο των πραγματικών δικαιούχων, σαν υπόλογο για λογαριασμό της ΕΛΟΚ πρόσωπο;

Ο προσωρινός Πρόεδρος και ο προσωρινός Γραμματέας του ΔΣ έχουν κληθεί σε τηλεδιάσκεψη του ΔΣ, προκειμένου να ενημερωθούν και να τοποθετηθούν επάνω στα κρίσιμα οικονομικά και διαχειριστικά ζητήματα, τα οποία ειρήσθω εν παρόδω μπορούν να εξελιχθούν μοιραία για το μέλλον της Ομοσπονδίας.

Οι ίδιοι αποφεύγουν κάθε συζήτηση εμμένοντας αυτιστικά σε multiple choice απαντήσεις σε ήσσονος σημασίας και ανεπίκαιρες ερωτήσεις τύπου να χαμε να λέγαμε.

 

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΛΙΓΟΣ…


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Το ΚΙΜΕ/Facebook, στις 2 Απριλίου, στις 7:56 μ.μ. έγραψε: 

 

ΠΑΡΑΝΟΜΗ H ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ KAI ΣΤΙΣ Γενικές Συνελεύσεις.

 

Σύμφωνα με τα αρχεία της ΕΛΟΚ (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) προκύπτει πως οι σύλλογοι ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΤΕ ΣΟΤΟΚΑΝ ΙΛΙΣΣΙΩΝ με εκπροσώπους αντίστοιχα, τους ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟ και ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ ΠΟΝΤΙΔΑ-ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ, είχαν συμμετοχή στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Ομοσπονδίας του 2018, με οκτώ (8) και τέσσερεις (4) αθλητές, αντιστοίχως. Επίσης σύμφωνα με τα ίδια αρχεία προκύπτει, πως πλέον αυτών των δύο (2), άλλοι είκοσι τέσσερεις (24) σύλλογοι, είχαν συμμετοχή στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Ομοσπονδίας του 2018 με λιγότερους από δέκα αθλητές (10) !!!

Γιατί διαμαρτύρεστε? Αρμέγουν την ΕΛΟΚ με υποδειγματική θρησκευτική ευλάβεια!

Σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 8, “έχει δικαίωμα ψήφου στις Γεν. Συνελεύσεις κάθε αθλητικό σωματείο-μέλος της ΕΛΟΚ, εφόσον πριν την ψηφοφορία είναι ταμειακώς εντάξει ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ στο προ της Γ.Σ. ημερολογιακό έτος είχε συμμετοχή σε αγώνες στο άθλημα του Καράτε με δέκα (10) τουλάχιστον αθλητές με δελτίο αθλητικής ιδιότητας …”

 

Θυμίζουμε πως στην ΓΣ που διεξήχθη στις 19η Μαΐου 2019, μεταξύ των άλλων θεμάτων υπήρξε (με οριακή πλειοψηφία) η διαγραφή των σωματείων μελών “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ SHO KU KAN (ΣΟ ΚΟΥ ΚΑΝ)” και “ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ – ΑΛΗΘΕΙΑΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» (Θέμα 2ο), καθώς και η ψήφιση του Διοικητικού & Οικονομικού Απολογισμού της ΕΛ.Ο.Κ. έτους 2018 και η απαλλαγή της Διοίκησης από κάθε ευθύνη (Θέμα 4ο)

Δεδομένου πως η “συμμετοχή” και κατ’ επέκταση το δικαίωμα ψήφου, για το 2018, αποδεικνύεται από επίσημα φύλλα αγώνων των οποίων η ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ εντόνως δύναται να αμφισβητηθεί, το ΚΙΜΕ θεωρεί πως καθίσταται αναγκαία η συνδρομή της SPORTDATA στην παρούσα φάση, καθώς η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ των ΑΡΧΕΙΩΝ της για τελεσθέντες αγώνες το 2018 (κληρώσεις, αποτελέσματα κλπ), θα αποδείκνυε με αδιαμφισβήτητο τρόπο, τόσο την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ συμμετοχή αθλητών σε αγώνες Καράτε και την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ εισροή στην Ομοσπονδία, αναφορικά με τα εισπραχθέντα από τους αθλητές παράβολα ζύγισης (δικαίωμα συμμετοχής), όσο και τον ΝΟΜΙΜΟ ή ΜΗ, τρόπο που διαμορφώθηκε η πλειοψηφία για την λήψη αποφάσεων στην συγκεκριμένη (ή άλλη) Γεν. Συνέλευση του 2019 !!!

 

Άλλωστε η μέχρι σήμερα ΕΜΜΟΝΗ της Ομοσπονδίας να “ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ” από τα μέλη της, τα εν λόγω αρχεία της SPORTDATA, σε αντίθεση με την παγκόσμια πρακτική και πολιτική της μητρικής εταιρείας, μόνο αμφισβητήσεις αναφορικά για τις αγαθές προθέσεις των διοικούντων προκαλεί, με αποτέλεσμα και ο πλέον καλοπροαίρετος (ελλείψει διαφάνειας) να μπορούσε να ισχυριστεί πως “κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας”

Κατόπιν των ανωτέρω το ΚΙΜΕ ερωτά την πλειοψηφία του ΔΣ κκ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΑΚΡΗ, ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΣΚΟΥΦΙΑ, ΠΕΡΙΚΛΗ ΣΙΜΩΣΗ, ΜΑΡΙΟ ΣΙΤΑΡΑ και ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

Ιωάννης Κουλουρίδης, Πρόεδρος

Περικλής Σίμωσης, Αναπλ. Πρόεδρος

Δημήτρης Μακρής, Γεν. Γραμματέας

Στυλιανός Σκούφιας, Ταμίας

Μάριος Σιταράς, Μέλος

Πηνελόπη Δημητράκη, Μέλος

● αν θα πάψουν επί τέλους “περί άλλων να τυρβάζουν” και αν είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ με τους υπόλοιπους της μειοψηφίας κκ ΘΕΟΔΩΡΟ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΙΕΤΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕΡΑΚΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΕΛΗ και ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΑΛΑΣΗ, προκειμένου να δοθούν στην δημοσιότητα τα αποκρυφθέντα από την πρώην διοίκηση στοιχεία της SPORT DATA !!!

● αν τους ενδιαφέρει η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ των αρχαιρεσιών για τις οποίες ορίστηκαν να διεξάγουν, ή αν έχουν σκοπό να οδηγήσουν την ΕΛΟΚ σε αρχαιρεσίες μιμούμενοι τις “πρακτικές” που επί χρόνια είχε “επιβάλει” ο επίτιμος πρόεδρός της !!!

 

 Με αθλητικούς χαιρετισμούς, ΚΙΜΕ!

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ:

Πάντα εξακολουθώ να πιστεύω, μέχρις αποδείξεως του εναντίου, ότι η SPORTDATA με άμεσο ή έμμεσο τρόπο ανήκει στον Γερόλυμπο και εξ αυτού ό,τι θέλει φανερώνει και ό,τι θέλει κρύβει! Με τον απλό συλλογισμό: γιατί να αφήσει σε άλλον το κέρδος από τις ... κότες στην αυλή του μαγαζιού του!!! Θυμηθείτε τα ποσά που παίρνει η SPORTDATA το χρόνο από τους αγώνες! ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ!

Από πάντα, ένα από τα πρώτα στοιχεία, που περιλάμβανε η χειραγώγηση των Γενικών Συνελεύσεων ήταν ΠΡΟΦΑΝΩΣ και οι προϋποθέσεις για το δικαίωμα ψήφου στις Γ.Σ. και φυσικά το δικό του και των δικών του ήταν ασυζήτητα αυτονόητο και ταμπού για όλους τους άλλους!


 Το ΚΙΜΕ/Facebook, στις 5 Απριλίου έγραψε: 

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΗΛΙΟΣ ΓΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΟΚ??

Ο γνωστός σε όλους Γιώργος Γερόλυμπος εδώ και δύο χρόνια δήλωνε προς πάσα κατεύθυνση ότι ο ίδιος και η ομοσπονδία δεν είχαν καμία σχέση με καταγγελίες κατά συλλόγων-μελών της και όλες οι καταγγελίες ήταν δημιούργημα του ΚΙΜΕ με το ψευδώνυμο Στεργίου.

Μάλιστα σύμφωνα με το έγγραφο 4 με αριθμ. πρωτ.360 στις 24/04/19 η ΕΛ.Ο.Κ. ενημερώνει τη Γ.Γ.Α ότι πιθανόν ο Ιωάννης Στεργίου είναι ανύπαρκτο πρόσωπο και πίσω από αυτό κρύβονται ο Θανάσης Φυλακτός και ο Κώστας Μητρόπουλος επειδή τιμωρήθηκαν από τη Δικαστική Επιτροπή Του!!

Τα συνταρακτικά στοιχεία που δημοσιεύουμε σήμερα και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου αποδεικνύουν ότι η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Σύμφωνα με το έγγραφο 1 με αριθμ. πρωτ.826 στις 15/11/19 και στις 28/11/19 η ΕΛ.Ο.Κ. καταγγέλλει δύο φορές την σύλλογο Α.Ο. Παραδοσιακού καράτε Χίου στο σώμα επιθεωρητών εργασίας ( Σ.ΕΠ.Ε.) και στην περιφέρεια με απώτερο σκοπό το κλείσιμο και τη διαγραφή του συλλόγου που τόλμησε να έχει αντιπολιτευτική δράση.

Σύμφωνα με το έγγραφο 2 με αριθμ. πρωτ.793 στις 24/10/19 και στις 20/11/19 η ΕΛ.Ο.Κ. καταγγέλλει δύο φορές τον σύλλογο Α.Σ. Καράτε Λακκώματος στο σώμα επιθεωρητών εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) και στην Περιφέρεια με απώτερο σκοπό το κλείσιμο και τη διαγραφή του συλλόγου που τόλμησε να έχει αντιπολιτευτική δράση.

Σύμφωνα με το έγγραφο 3 με αριθμ. πρωτ.78 στις 30/01/20 το θράσος της διοίκησης ξεπερνάει κάθε όριο, καταγγέλλουν τον Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Κώστα Παπαδόπουλο στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Χρησιμοποιούν το γνωστό μύθευμα της υποκρυπτόμενης εμπορικής δραστηριότητας που χρησιμοποίησαν και στη διαγραφή του συλλόγου Α.Γ.Σ. Σοκουκαν. (πρόεδρος Θ. Φυλακτός, προπονητής Α. Κραββαρίτης).

Ήδη είπαμε στην αρχή ότι: σύμφωνα με το έγγραφο 4 με αριθμ. πρωτ.360 στις 24/04/19 η ΕΛ.Ο.Κ. ενημερώνει τη Γ.Γ.Α ότι πιθανόν ο Ιωάννης Στεργίου είναι ανύπαρκτο πρόσωπο και πίσω από αυτό κρύβονται ο Θανάσης Φυλακτός και ο Κώστας Μητρόπουλος επειδή τιμωρήθηκαν από τη Δικαστική Επιτροπή Του!!

Τέλος σύμφωνα με το έγγραφο 5 με αριθμ. πρωτ.468 στις 23/05/19 η ΕΛ.Ο.Κ. τέσσερις μόλις μέρες μετά τη Γ.Σ. γνωστοποιεί στη Γ.Γ.Α. τη διαγραφή των συλλόγων Υπέρτατης Αλήθειας και Α.Γ.Σ. Σοκουκαν με σκοπό την άρση της Ε.Α.Α. τους. Σκοπίμως ξεχνά ότι οι σύλλογοι έχουν έξι μήνες να ασκήσουν ένδικα μέσα κατά της απόφασης. Φυσικά το 2016 δεν έπραξε το ίδιο με τον Α.Σ. Περικλής που ενώ διαγράφτηκε στη Γ.Σ. του Μάρτη και δεν άσκησε κανένα ένδικο μέσο, το Δ.Σ. και όχι η Γ.Σ. τον επανέγραψε το Νοέμβρη!!

Λαζαρίδης Στέφανος

Γεν. Γραμματέας

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Όλα αυτά τα επίσημα έγγραφα της ομοσπονδίας φέρουν τις υπογραφές της τιμωρημένης προέδρου Ποντίδας Γερολύμπου και του τιμωρημένου Γραμματέα Λαζαρίδη. Δεν υπάρχει καμία απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου γι αυτές τις ενέργειες οπότε δεν γνωρίζουμε εάν είναι σε γνώση των υπολοίπων μελών του.

 

Βέβαιο είναι ότι ήταν σε γνώση του συζύγου της προέδρου Γιώργου Γερόλυμπου και της γνωστής αρχής που πρεσβεύει : ασκείς αντιπολιτευτική δράση θα σε τελειώσω!!

Με βάσει την πλήρη αποκαλυφθείσα αλληλογραφία, οι σύλλογοι που υπέστησαν βλάβη από τις ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες των Ποντίδα-Γερολύμπου, Λαζαρίδη και παντός άλλου υπευθύνου-συμμέτοχου, θα προσφύγουν ενώπιον των δικαστικών και αθλητικών αρχών, επιδιώκοντας την πλήρη υλική και ηθική αποκατάσταση τους.

 


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Το ΚΙΜΕ/Facebook, στις 6 Απριλίου έγραψε: 

 

Η «ΑΜΑΡΤΩΛΗ» ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΟΚ !!!

H ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΝΕΙ...

 

Οι σύλλογοι μέλη της ΕΛ.Ο.Κ. μαζί με την ανάδειξη του Δ.Σ. εκλέγουν και μια τριμελή ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, η οποία έχει μοναδικό σκοπό σύμφωνα με το άρθρο16 παράγραφος 1 του καταστατικού, τον ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ του Δ.Σ. ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΚΡΙΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟ. Έλεγχος διαχείρισης σημαίνει όχι μόνο συμφωνία των καταχωρημένων εγγραφών είσπραξης και πληρωμής αλλά ΕΛΕΓΧΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ-ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ αυτών των εξόδων.

Στις εκλογές του 2016 οι σύλλογοι εξέλεξαν τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΚΑΣΙΜΗ από σύλλογο της Κέρκυρας, την ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΩΤΣΗ από τον σύλλογο 69 της Λάρισας και την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ από τον σύλλογο 350 της Θεσσαλονίκης.

Η Αναστασία Νικολαϊδου από τη στιγμή που ΠΟΤΕ δεν συγκλήθηκε η συγκεκριμένη επιτροπή δεν υπέγραψε καμία έκθεση και μάλιστα το κατήγγειλε εγγράφως στην ΕΛ.Ο.Κ. και τη Γ.Γ.Α. στις 1.2.2018 και 8.3.2018, χωρίς ωστόσο να λάβει ΟΥΔΕΜΙΑ απάντηση τόσο από την ΕΛΟΚ όσο και από την ΓΓΑ.

Στο σημείο αυτό σημειώνουμε ότι η Εξελεγκτική Επιτροπή είναι συλλογικό όργανο και χωρίς υπογραφή από κάποιο μέλος της η έκθεση δεν έχει καμία απολύτως ισχύ.

Μάριος Σιταράς, Μέλος

Στις «εκλογές» στις 21 Απριλίου 2018 η σύνθεση της επιτροπής άλλαξε και τη θέση της κυρίας Νικολαΐδου πήρε ο ΜΑΡΙΟΣ ΣΙΤΑΡΑΣ από το σύλλογο 4 του Ν. Ηρακλείου Αττικής.

Η σύνθεση αυτής της επιτροπής ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Ας δούμε λοιπόν σύμφωνα με αρχεία της Ομοσπονδίας, που είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου, πως “λειτουργεί” η εκλεγμένη ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΕΛΟΚ που απαρτίζεται από τους ΜΑΡΙΟ ΣΙΤΑΡΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΚΑΣΙΜΗ και ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΩΤΣΗ.

● Στις 17/5/2019 ο λογιστής της Ομοσπονδίας ΝΩΝΤΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ συντάσσει για λογαριασμό της Ομοσπονδίας την “έκθεση” της εξελεκτικής επιτροπής για το οικονομικό έτος 2018 !!!

Η ομοσπονδία στέλνει την ΔΕΥΤΕΡΗ σελίδα της “έκθεσης” που συνέταξε ο λογιστής της ΕΛΟΚ στο μέλος της Ε.Ε. Αναστάσιο Κασίμη με αλλαγμένα δύο στοιχεία της : α) έχει προσθέσει 9.200€ στις λειτουργικές δαπάνες και β) έχει αφαιρέσει ι 9.200€ από της δαπάνες ανάπτυξης.

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΣΙΜΗΣ υπογράφει την “έκθεση” και την στέλνει στην ομοσπονδία !!!
● Η ομοσπονδία στέλνει την υπογεγραμμένη από τον Κασίμη ΔΕΥΤΕΡΗ σελίδα της έκθεσης στο δεύτερο μέλος της Ε.Ε. Ευανθία Κώτση !!!

● Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΩΤΣΗ υπογράφει και αυτή, την σελίδα της “έκθεσης” και την στέλνει το απόγευμα με φωτογραφία από το Samsung κινητό της στην Ομοσπονδία !!!

Το τρίτο μέλος ΜΑΡΙΟΣ ΣΙΤΑΡΑΣ ούτε έλαβε ούτε και έχει υπογράψει την περί ης λόγος “έκθεση” !!!

Όπως καταλαβαίνουμε ΔΕΝ έγινε καμία σύγκλιση του Οργάνου, παρά την περί του αντιθέτου διαβεβαίωση του ΔΣ και κυρίως τις, ενώπιον δικαστικών αρχών, μαρτυρίες του Γιώργου Γερόλυμπου !!!

 

Μια έκθεση εξελεγκτικής Επιτροπής στην ουσία καλείται να αξιολογήσει τις εσωτερικές διαδικασίες ταμειακής διαχείρισης και λογιστικής απεικόνισης των συναλλαγών μιας οικονομικής οντότητας καθώς και το εσωτερικό της σύστημα ελέγχου. Ως εκ τούτου οφείλει να περιλαμβάνει κατ ελάχιστον:

• την χρονική περίοδο που αυτή έλαβε χώρα.

• τους ειδικούς ή γενικούς σκοπούς για τους οποίους πραγματοποιήθηκε.

• την τακτική ή έκτακτη ανάγκη, την οποία αυτή εξυπηρετεί.

• το εύρος του έλεγχου που πραγματοποίησε και το οποίο είναι συνάρτηση της γενικής, ειδικής, τακτικής ή έκτακτης φύσης του ελέγχου

• την περιγραφή και την αξιολόγηση των εσωτερικών διαδικασιών της ελεγχόμενης οντότητας.

• τα κατά περίπτωση ευρήματα, όσο αφορά την τήρηση των προδιαγεγραμμένων κανόνων ή τις αποκλίσεις από αυτούς

• την ανεπιφύλακτη ή μη γνώμη της για την σαφήνεια και ειλικρίνεια των υπό έλεγχο οικονομικών καταστάσεων

 

Ως εκ τούτου τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής ΜΑΡΙΟΣ ΣΙΤΑΡΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΣΙΜΗΣ και ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΩΤΣΗ οφείλουν να απαντήσουν-ενημερώσουν τους συλλόγους μέλη της ομοσπονδίας, αφενός εάν και πότε συγκλήθηκαν, προκειμένου να διεκπεραιώσουν τις υπό του νόμου και του καταστατικού υποχρεώσεις τους και αφετέρου πώς δικαιολογούν την καταβολή στα μέλη του Δ.Σ. των 58.000€ ως οδοιπορικά, δεδομένου ότι σύμφωνα με το άρθρο 13 παράγραφος 22 του καταστατικού οι υπηρεσίες του Δ.Σ. είναι ΑΜΙΣΘΕΣ και σύμφωνα με την έκθεση του Σ.Ο.Λ. το 2018 «τα οδοιπορικά μελών του Δ.Σ. πρέπει να εγκρίνονται με χωριστή απόφαση της Γενικής Συνέλευσης» !!!

 

Μετά από όλα αυτά το ΚΙΜΕ διερωτάται, αν η συγκεκριμένη Εξελεγκτική Επιτροπή λειτούργησε εν προκειμένω, ως εκλεγμένο ελεγκτικό όργανο, ή αν απλώς αποτέλεσε την προσχηματική κάλυψη διοικητικών και οικονομικών ατασθαλιών των εκάστοτε διοικούντων και μάλιστα σε διατεταγμένη υπηρεσία τελούσα !!


 Το ΚΙΜΕ/Facebook, στις 7 Απριλίου 2020 έγραψε: 

 

ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΩΝ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΩΝ!!

 

Η ΕΦΙΠΗΔ τιμώρησε με 18μηνο αποκλεισμό όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΛ.Ο.Κ. από τις εκλογές του 2016 και μετά, δηλαδή την Εμμανουέλλα Ποντίδα-Γερολύμπου, τον Δημήτρη Μπαλασόπουλο, τον Παναγιώτη Χονδροματίδη, τον Θανάση Καραπλιάγγο, τον Χρήστο Μπουλούμπαση και τον Στέφανο Λαζαρίδη, όπως και τον αντιπρόεδρο Κίμωνα Τσαρτσιταλίδη.

Όλοι αυτοί ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, μαζί φυσικά με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Γιώργο Γερόλυμπο ήταν οι μόνοι που ελάμβαναν παχυλά οδοιπορικά για την «ΑΜΙΣΘΗ» παροχή των υπηρεσιών τους στο άθλημα !!

Λόγω λοιπόν της «ΑΜΙΣΘΙ» παροχής των υπηρεσιών τους στο άθλημα οι «τιμωρημένοι» μέσα σε μία τριετία έλαβαν σαν οδοιπορικά με τις «κλασσικές» αποδείξεις των βενζινάδικων περίπου 58.000€. (περίπου 19.500 ανά έτος), κάτωθι πίνακας (και ο πλήρης με κλικ εδώ) !!

 

Συγκεκριμένα, όπως αποδεικνύεται από τον κάτωθι πίνακα:

1 - Ο Γιώργος Γερόλυμπος έλαβε οδοιπορικά ............................. 6.105 €

2 - Η Εμμανουέλλα Ποντίδα-Γερολύμπου έλαβε οδοιπορικά ..... 11.049 €

3 - Ο Κίμωνας Τσαρτσιταλίδης έλαβε οδοιπορικά ....................... 9.817 €

4 - Ο Θανάσης Καραπλιάγγος έλαβε οδοιπορικά ....................... 10.132 €

5 - Ο Παναγιώτης Χονδροματίδης έλαβε οδοιπορικά .................... 8.901€

6 - Ο Δημήτρης Μπαλασόπουλος έλαβε οδοιπορικά ................... 6.076 €

7 - Ο Χρήστος Μπουλούμπασης έλαβε για δύο έτη οδοιπορικά    4.136 €

8 - Ο Στέφανος Λαζαρίδης έλαβε για ένα έτος οδοιπορικά  .......... 1.060 €

 

Σύμφωνα με τα αρχεία της ΕΛ.Ο.Κ. δεν γίνονταν πάνω από τρία Δ.Σ. το χρόνο δηλαδή κατά μέσο όρο κάθε Δ.Σ. στοίχιζε στους συλλόγους-μέλη της ομοσπονδίας 6.500€.

Ρωτάμε λοιπόν για άλλη μια φορά, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας, τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΚΑΣΣΙΜΗ και την ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΩΤΣΗ για όλα τα έτη και τον ΜΑΡΙΟ ΣΙΤΑΡΑ για τα έτη 2018 και 2019.

Ελέγξατε και επικυρώσατε όλες αυτές τις δαπάνες των 58.000€ υπό μορφή οδοιπορικών των συγκεκριμένων μελών του Δ.Σ.

► Γνωρίζατε ότι ο Γιώργος Γερόλυμπος δεν ήταν μέλος του Δ.Σ. και ως εκ τούτου δεν δικαιούται οδοιπορικών

► Γνωρίζατε ότι οι Εμμανουέλλα Ποντίδα-Γερολύμπου, Παναγιώτης Χονδροματίδης, Χρήστος Μπουλούμπασης και Δημήτρης Μπαλασόπουλος είναι μόνιμοι κάτοικοι Αθηνών και ως εκ τούτου δεν δικαιούνται οδοιπορικών

Δικαιολογούνται οδοιπορικά 1.100€ ανά συνεδρίαση Δ.Σ. για τους Θανάση Καραπλιάγγο και Κίμωνα Τσαρτσιταλίδη

► Σε ποιο ακριβώς σημείο του απολογισμού, ή της έκθεσης την οποία υποτίθεται ότι συντάξατε, ενημερώνετε την Γενική Συνέλευση, ως οφείλατε, για την φύση και το ύψος των παραπάνω δαπανών

► Πως ακριβώς αντιλαμβάνεσθε το θεσμικό ρόλο της Εξελεγκτικής Επιτροπής και τις ευθύνες που απορρέουν από την συμμετοχή σας σε αυτή;

 

Ευελπιστούμε σε μία έντιμη απάντηση και συνιστούμε στον πρόεδρο ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ, Γεν. Γραμματέα ΜΑΚΡΗ και ταμία ΣΚΟΥΦΙΑ κατά την παραλαβή του ταμείου και των βιβλίων της Ομοσπονδίας, να ενημερωθούν σχετικά, καθόσον από συλλόγους της Ομοσπονδίας θα αναζητηθούν ευθύνες ΚΑΙ για τυχούσα συγκάλυψη οικονομικών και διοικητικών ατασθαλιών ή παραλήψεων.

 

 Με αθλητικούς χαιρετισμούς ΚΙΜΕ!


ΣΧΟΛΙΑ, που σπάνε κόκκαλα!

 

Αυτά, που αποκαλύπτονται με αποδεικτικά στοιχεία σήμερα, γίνονται από το 1995, δηλαδή επί 25 χρόνια, και είναι μόνον ένας αυτός που τα φώναζε όλα αυτά τα χρόνια!!!

Ο Γερόλυμπος είναι εκμεταλλευτής αθλητικών ομοσπονδιών με τρόπο, που να αρμέγει τα ταμεία τους χωρίς να πληρώνει καμιά απολύτως φορολογία! Τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει μια νέα ανώνυμη εταιρεία (με τον ίδιο λογιστή Επαμεινώντα Αλεξόπουλο, τον οποίο είχε στις παλιές ανώνυμες εταιρείες του και ταυτόχρονα είχε φέρει και στην ΕΛΟΚ από το 1994), η οποία είναι μόνο βιτρίνα για να περιφέρει τα κλεμένα, ώστε να χάνεται η προέλευσή τους και να καταλήγουν στην τσέπη του! Δηλαδή, offshore από τον τόπο σου κι ας είν' και μπαλωμένη! Η "Μαϊμού" Ανώνυμη έχει το επόμενο site:

Το site αυτής της "Ανώνυμης Μαϊμούς" είναι τελείως άδειο και η ίδια κρατιέται επί χρόνια "σε εκκαθάριση"! Τι δουλειές κάνει μια Ανώνυμη Εταιρεία σε εκκάθάριση και με ένα άδειο site? Προφανώς ως ... μαϊμού μας δείχνει τον ... πισινό της!!! (Γερόλυμπε: όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο φαίνεται ο ... κώλος της!) Τον ίδιο πισινό μας δείχνει και με τον ισολογισμό της για το 2015 κατωτέρω!

Έναν ισολογισμό με ΜΗΔΕΝ κίνηση, ΜΗΔΕΝ πελάτες, ΜΗΔΕΝ εγκαταστάσεις, ΜΗΔΕΝ όλα εκτός από το κατατεθειμένο κεφάλαιο, που είναι 150.000 €! Και γιατί με ένα τόσο κεφάλαιο κάνει ΜΗΔΕΝ κύκλο εργασιών και ΜΗΔΕΝ τζίρους? Διότι απλούστατα το πιθανότερο είναι να έχει βάλει το σπίτι του για κεφάλαιο και να κάνει επισκευές, προσθήκες και αγορές με λεφτά άλλων (π.χ. της ΕΛΟΚ) προς την Ανώνυμη Μαϊμού ή ό,τι άλλο!!! Δηλαδή, δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο αν η ΕΛΟΚ πληρώνει την SPORTDATA και αυτή δίνει προμήθεια στον ... Γερόλυμπο, επειδή της κρατάει τα ... μπόσικα!!!

Και τον ισολογισμό αυτόν μιας υπό εκκαθάριση επί πολλά χρόνια επιχείρησης, όπως και άλλους πολλούς του παρελθόντος, που έχω έτοιμους τυπωμένους για το δικαστήριο (!), τον υπογράφουν οι γνωστοί Γερόλυμπος (εκκαθαριστής), Ποντίδα-Γερολύμπου (εκκαθαρίστρια) και Νώντας Αλεξόπουλος (λογιστής της ΕΛΟΚ)! Είμαι περίεργος πότε θα βρουν οι Οικονομικοί Εισαγγελείς ότι πλήρωσε φορολογία το ζεύγος Γερολύμπου στο Ελληνικό Δημόσιο!!!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

Και ο ... Ταρζάν της Ζούγκλας (ή της ... Πάχης?) των αθλητικών ομοσπονδιών, αξιοποιώντας τις αρπαχτές από τις αθλητικές ομοσπονδίες, νάναι καλά ο άνθρωπος, κατέχει το σπιτάκι στην Πάχη των Μεγάρων με την επόμενη οπτική (το Α) από τον δορυφόρο μου:

ή σε μεγέθυνση από ελεύθερη πτώση με το ... αλεξίπτωτό μου (φαίνεται κάτω και η πισίνα):

Και κάτω από πιο κοντά για τους ... αλλήθωρους (κόντευα να τσακιστώ για αυτή τη φωτό!):

Με θέα από την ... Laborgini μου την επόμενη:

Με θέα από το ... catamaran μου την επόμενη:

Με θέα από το εκκλησάκι, που πήγα σε γάμο πριν από δέκα χρόνια, την επόμενη:

Με θέα από το ταβερνάκι, που έφαγα συναγρίδες και αστακούς (σιγά μην έφαγες αστακούς!) την επόμενη:

Ένα "σπιτάκι" πληρωμένο από την ΕΛΟΚ και κτισμένο χωρίς δρόμο (άνω φωτό), και κάτω φωτό στην κυριολεξία ΠΑΡΑΝΟΜΑ πάνω στον αιγιαλό!!!

Εκρηκτικά και θρασύτατα παράνομο, όπως όλες οι πράξεις και ενέργειες του εγκληματικού ζεύγους οικονομικών απατεώνων και αθλητικών εγκληματιών Γεωργίου και Εμμανουέλας Γερολύμπου σε όλη τη διάρκεια ΤΩΝ 25 ΧΡΟΝΩΝ της ανάμιξής τους με την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, την Ομοσπονδία Χόκεϊ, την Ομοσπονδία Κέρλινγκ και την Ομοσπονδία Τριάθλου!!! Συμπερασματικά: το Σπίτι ανήκει στην ... ΕΛΟΚ!!!

 

 Ladies First:


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .