karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 15/6/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 18 μήνες στέρηση της φίλαθλης ιδιότητας σε 9 μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ από την 30/1/2020 ...

 Κρίσιμη η Απόφαση του ΑΣΕΑΔ την Πέμπτη 18/6/2020!

 ... θα εξαφανιστούν, μειωθούν ή αυξηθούν (?) με την έφεσή τους στο ΑΣΕΑΔ???

Γερόλυμπος, Κούβελος, Μητσοτάκης, Αυγενάκης, Μαυρωτάς, ...

 Η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζεται από το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου"!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 Διαβάστε και το:

 Καταιγισμός εκατομμυρίων και αλλοπρόσαλλων προσπαθειών του Αυγενάκη

 για να "σώσει" δήθεν τον καταστραμμένο από τον Covid αθλητισμό!


 Η εφετειακή Δίκη των 9 του ΔΣ/ΕΛΟΚ στο ΑΣΕΑΔ!

 

Την 30/1/2020 η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος (ΕΦΙΠ) της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής επέβαλε την στέρηση της Φίλαθλης Ιδιότητας από εννέα μέλη της προηγούμενης αιρετής διοίκησης της ΕΛΟΚ με της επόμενη Απόφασή της και για τους λόγους, που αναφέρονται σε αυτήν, με άμεση εφαρμογή της απόφασης:

Το αποτέλεσμα ήταν να εκπέσει η διοίκηση της ΕΛΟΚ και να αιτηθούν οι δύο πολιτικές παρατάξεις της ΕΛΟΚ προσωρινές διοικήσεις από το Πρωτοδικείο με τα γνωστά αποτελέσματα, όπως αυτά περιγράφονται στα προηγούμενα άρθρα μας!

Οι επόμενοι με την τιμωρία αφαίρεσης της φίλαθλης ιδιότητας από την ΕΦΙΠΗΔ την 30-1-2020 πέτυχαν "ημερομηνία λήξης" στην είσοδό τους σε αθλητικούς χώρους και θα επανέλθουν μετά από 18 μήνες! Sayonara!!!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

 

 

Οι Εννέα τιμωρημένοι προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ (εφετείο για την ΕΦΙΠ) και η δίκη τους ορίστηκε για την 9/2/2020, αλλά ανεβλήθει, όπως και ανεβλήθει και η αναβολή της λόγω πανδημίας! Φθάσαμε, όμως, στην εκδίκαση της υπόθεσης, που θα γίνει την Πέμπτη 18/6/2020, άαααννν γίνει!!!

Κατά την ταπεινή μου γνώμη (και συνήθως έχω δίκιο!) οι Εννέα τιμωρημένοι αποτελούν τον πυρήνα μιας συμμορίας παρανόμων με περιφερειακά στοιχεία, στα οποία συγκαταλέγονται και οι Έξι της πλειοψηφίας της σημερινής Προσωρινής Διοίκησης, οι οποίοι, καθ' όμοιο τρόπο όπως και οι Εννέα, κατά συρροή παραβαίνουν δικαστικές αποφάσεις και κυνηγούν να εξοντώσουν κατά πάγια τακτική συλλόγους, αθλητές και προπονητές, που δεν αποδέχονται να γίνουν πιόνια τους! Οι πράξεις των Έξι της πλειοψηφίας της σημερινής διοίκησης, ακολουθώντας την γραμμή του Αρχι-καραλαμόγιου Γιώργου Γερόλυμπου, παραβαίνουν με διαταγές Γερόλυμπου κάθε άρθρο του νόμου 2725/1999 καθώς και κάθε απόφαση δικαστηρίου με σκοπό να κρατήσει ο Γερόλυμπος όσο μπορεί την ΕΛΟΚ στα χέρια του!

Επομένως, η παράταξη του ΚΙΜΕ πηγαίνει με όλα τα επιβαρυντικά στοιχεία της υπόθεσης, όπως δικάστηκε στην ΕΦΙΠ, αλλά και με άλλα τόσα των Έξι της σημερινής πλειοψηφίας, οι οποίοι είναι μέλη της ίδιας πολιτικής παράταξης και άρα εφαρμόζουν τον ίδιο τρόπο σκέπτεσθαι και πράττειν! Και όπως γνωρίζουμε όλοι ΔΕΝ υπάρχουν "Εννέα" και "Έξι", αλλά υπάρχει ένας "Δικτάτορας", Αρχηγός, Εκβιαστής και άλλα πολλά, ο οποίος ακολουθεί, διατάζει και εφαρμόζει την ίδια παράνομη στρατηγική με φανερό σκεπτικό κρίσης "η συμπεριφορά των Έξι να προστίθεται σε αυτήν των Εννέα" με αποτέλεσμα η θέση των τελευταίων να είναι διπλάσια επιβαρυμένη, αφού η ΠΑΡΑΤΑΞΗ γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τις αποφάσεις των δικαστηρίων!!!


 12-6-2020 - Διευκρινήσεις του ΚΙΜΕ από το Facebook

 σχετικά με τον Σύλλογο ΣΟΚΟΥΚΑΝ.

 

ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ..

Δημοσιεύουμε την τελευταία σελίδα της υπ αριθμ 2987/2020 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Ασφαλιστικά Μέτρα) δια της οποίας ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ η απόφαση διαγραφής του Συλλόγου ΣΟΚΟΥΚΑΝ του Άρη του Κραββαρίτη, μέχρι την ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑ της υπ αριθμ 2999/2020 Αγωγής του ιδίου συλλόγου, η οποία αν και πρωτοδίκως απερρίφθη, εφεσιβαλλόμενη δεν παράγει έννομα αποτελέσματα ικανά να ζημιώσουν τον σύλλογο !!

Το ΚΙΜΕ έχει στην κατοχή του ολόκληρη την απόφαση η οποία είναι στην διάθεση παντός ενδιαφερομένου. Εκ της αποφάσεως προκύπτει ότι η υπόθεση της διαγραφής του ΣΟΚΟΥΚΑΝ θα κριθεί ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ από το Εφετείο Αθηνών, όποτε αυτή εκδικαστεί.

Έγκριτοι δε, νομικοί κύκλοι θεωρούν ότι στο Εφετείο, που θα επανεξεταστεί η υπόθεση, ο ΣΟΚΟΥΚΑΝ θα δικαιωθεί πανηγυρικά. Μέχρι τότε ο συγκεκριμένος Σύλλογος θα είναι μέλος της ΕΛΟΚ και θα διατηρεί στο ακέραιο όλα τα δικαιώματα του, παρά της περί αντιθέτου απόψεις, διακηρύξεις και φαντασιώσεις αδαών και ανόων αναλυτών.

Διευκρινίζεται επίσης πως σύμφωνα με την ίδια απόφαση,

● ΔΕΚΤΕΣ έγιναν οι ΥΠΕΡ του Συλλόγου πρόσθετες παρεμβάσεις, του υπό στοιχεία Α αιτούντος Άρης Κραββαρίτης και των υπό στοιχεία Β αιτούντων γονέων αθλητών

● ΑΠΕΡΡΙΦΘΗΣΑΝ η ΥΠΕΡ της Ομοσπονδίας πρόσθετες παρεμβάσεις των υπό στοιχεία Γ έντεκα (11) αιτούντων αθλητικών σωματείων

1) ΑΣ ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ,

2) ΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΤΕ SHOTOKAN ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ,

3) ΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΑΤΕ SHOTOKAN ΙΛΙΣΙΩΝ,

4) ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΧΙΟΥ,

5) ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΧΙΟΥ,

6) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ,

7) ΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ-Ο ΑΕΤΟΣ,

8) ΑΣ ΒΟΛΟΥ ΠΗΓΑΣΟΣ,

9) ΑΓΣ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ,

10) ΓΣ KANKU OYAMAS KYOKUSHIN ΚΑΡΑΤΕ ΝΤΟ και

11) ΑΣ ΦΙΛΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΛΜΥΡΟΥ.

ΕΠΙΔΙΚΑΣΤΗΚΕ δε, ΥΠΕΡ του αιτούντος ΣΟΚΟΥΚΑΝ και ΚΑΤΑ της ΕΛΟΚ, δικαστική δαπάνη τριακοσίων (300) ευρώ !!

Πέρα από την νομική προστασία που απολαμβάνει πλέον, μετά την απόφαση 2987/2020, ο σύλλογος του Άρη του Κραββαρίτη, λύπη μας προκαλεί το γεγονός πως προπονητές των έντεκα (11) παρεμβαινόντων συλλόγων, στράφηκαν ανερυθρίαστα εναντίον συναδέλφου τους και επιδίωξαν την διαγραφή του Συλλόγου του.

Πώς να χαρακτηρίσει κανείς τον Παναγιώτη Χονδροματίδη, τον Κέυβαν Γκάζι, τον Περικλή Κανέλλη, την Ελπίδα Χριστοδούλου και τους υπόλοιπους “δασκάλους” που συνέδραμαν τον εμπνευστή και εισηγητή της “διαγραφής” Γεώργιο Γερόλυμπο στην απόπειρα “εξόντωσης” του συλλόγου ενός συναδέλφου τους ;;

Το ΚΙΜΕ δεν επιθυμεί να σχολιάσει περαιτέρω την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των ως άνω υποστηρικτών της “διαγραφής” και επαφίεται στην κρίση εντίμων δασκάλων, γονέων και φιλάθλων.


 13-6-2020 - Και άλλο ισχυρό χτύπημα για τους "Γερόλυμπο και Σ(υμμορ)ία"

 

ΤΟ ΑΣΕΑΔ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ !!

 

Μετά την αθωωτική απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τον Πρωταθλητή μας Γιώργο Τζάνο, το Ανώτατο δικαιοδοτικό όργανο του αθλητισμού, με την υπ αριθμ 50/04.06.2020 απόφαση του ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ την υπ αριθμ 376/13.04.2019 απόφαση του ΔΣ της ΕΛΟΚ που είχε επικυρώσει την υπ αριθμ 1/2019 απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας!! Με την ίδια απόφαση απηλλάγησαν κάθε κατηγορίας και επιβληθείσας ποινής, οι προσφεύγοντες σύλλογοι αλλά και οι εκπρόσωποι τους !!

Θυμίζουμε πως οκτώ (8) σύλλογοι και οκτώ (8) φυσικά πρόσωπα-εκπρόσωποι, είχαν κατηγορηθεί από τον Γιώργο Γερόλυμπο και είχαν τιμωρηθεί από την ΔΕ της ΕΛΟΚ για δήθεν «τραμπουκισμούς» και «προπηλακισμούς» εναντίον των μελών της ΓΣ, που με ευθύνη Γερόλυμπου απαραδέκτως «διεξήχθη» την 11η Νοεμβρίου 2018, όταν σύσσωμο το ΔΣ της Ομοσπονδίας είχε συλληφθεί και οδηγηθεί στο ΑΤ Άνω Λιοσίων με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η ακριβοπληρωμένη πειθαρχική επιτροπή των ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΑΣΗΜΑΚΗ ύστερα από μια εντεταλμένη πειθαρχική διαδικασία που θύμιζε παρωδία και θέατρο παραλόγου και με μάρτυρες κατηγορίας τους ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟ, ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΑΝΟΛΙΑΣΚΟ, ΚΙΜΩΝΑ ΤΣΑΡΤΣΙΤΑΛΙΔΗ και ΝΙΚΟ ΛΕΚΚΑΚΟ, υπέβαλε εξοντωτικές ποινές σε ΟΛΟΥΣ τους ΔΗΘΕΝ «τραμπούκους» και «προπηλακιστές» εκπροσώπους συλλόγων που τόλμησαν να υψώσουν την φωνή τους ως όφειλαν, ενάντια επιβαλλομένων, από ιδιοτελή και αναρμόδιο παράγοντα, παρανόμων και αντικαταστατικών διαδικασιών.

Οι Τακτικοί όμως Δικαστές του ΑΣΕΑΔ για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι, αργά η γρήγορα, το Δίκαιο ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ !! Το γεγονός πως οι επιβληθείσες ποινές ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ, αναδεικνύει τον σαθρό τρόπο απονομής δικαίου στην Ομοσπονδία, καθώς και το απολυταρχικό μοντέλο διοίκησης που είχε επιβάλει ο Γερόλυμπος, προκειμένου να φιμώνει όσους τολμούν και αμφισβητούν την κυριαρχία του και απαιτούν διαφάνεια των οικονομικών και διοικητικών πεπραγμένων της Ομοσπονδίας.

Ας το λάβει αυτό σοβαρά υπ όψιν της η «εξάδα» της διοίκησης...

 

Των κατηγοριών απηλλάγησαν οι :

1. Αθανάσιος Φυλακτός και ΑΓ Σύλλογος ΣΟΚΟΥΚΑΝ

2. Σπύρος Δρακόπουλος και ΑΣ Εκπαιδευτηρίων Δούκα (ΑΣΕΔ)

3. Κώστας Μητρόπουλος και ΑΣ Καράτε “ΛΕΟΝΤΕΣ” Ν. Σμύρνης

4. Σταύρος Σταυριανίδης και Λέσχη Παραδοσιακών Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών Κατερίνης

5. Αναστάσιος Μάνεσης και Φιλαθλητικός Σύλλογος Σκάλας

6. Ντιάνα –Ελισσάβετ Τσόντου και ΑΣ Καράτε SHOTOKAN Λακκώματος

7. Αλεξάνδρα Κολοβού και ΑΣ Καράτε Άνω Νέας Σμύρνης

8. Παρασκευάς Ανδρεανίδης και Αθλητικό Κέντρο Νέου Φαλήρου

 

Όπως δήλωσαν οι ως άνω δικαιωθέντες, ΑΠΑΝΤΕΣ θα προσφύγουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη και θα αναζητήσουν, από όσους συνέβαλαν στην άδικη και ενορχηστρωμένη τιμωρία τους, την πλήρη αποκατάσταση της όποιας ηθικής ή υλικής ζημίας υπέστησαν, ή εξακολουθούν να υφίστανται, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε οι ενορχηστρωμένες και κατά παραγγελίαν διώξεις των αντιπολιτευόμενων Συλλόγων δεν έχουν περιορισθεί στο επίπεδο της Δικαστικής Επιτροπής.!!

Το ΚΙΜΕ τέλος θεωρεί πως ο Πρόεδρος ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ, οφείλει να ενεργήσει τα δέοντα, ώστε ΑΜΕΣΑ να αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ η υπ αριθμ 50/04.06.2020 απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η οποία ΗΔΗ έχει κοινοποιηθεί στην Ομοσπονδία και συμπληρωματικά συμβουλεύει τους αυλικούς του κ. Γερόλυμπου, να τον αφήσουν να αναλάβει ο ίδιος επιτέλους τα ρίσκα και τις ευθύνες που του αναλογούν στον πόλεμο, που ο ίδιος ξεκίνησε.

 

# ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ # ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ


 14-6-2020 - Ο Γερόλυμπος, η Ποντίδα και το ... κιούπι με το μέλι!!!

 Σιγά! Θα πνιγείτε!!! Είπαμε το ... δάχτυλο! Όχι ... μακροβούτια!!!

 

ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΕΛΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 40 ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΑΦΥΛΑΚΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ.

 

Στις 5/11/2017 η Διοίκηση της ΕΛΟΚ δια χειρός Χρήστου Μπουλούμπαση εισηγείται στην ΓΣ της ΕΛΟΚ την έγκριση του Προϋπολογισμού Εσόδων και Εξόδων της Ομοσπονδίας για το έτος 2018 (ΦΩΤΟ 1α και 1β με κλικ εδώ).

H διοίκηση της ΕΛΟΚ στην εισήγηση της, τον Νοέμβριο του 2017, πληροφορεί την ΓΣ, ότι τα ταμειακά της διαθέσιμα στο τέλος του έτους, δηλαδή μόλις 55 ημέρες αργότερα, θα ανέρχονται σε 40.700 ευρώ, ενώ στην πραγματικότητα όπως αποδεικνύεται από τον απολογισμό του έτους 2018 (ΦΩΤΟ 2), τα πραγματικά της ταμειακά της διαθέσιμα ανέρχονται σε 87.149 Ευρώ, εκ των οποίων τα 68.893 στον τραπεζικό της λογαριασμό στην ΕΤΕ.

Η Διοίκηση προφανώς γνωρίζει το πραγματικό ύψος των ταμειακών της διαθεσίμων, καθώς

προϋπολογίζει τόκους καταθέσεων επί αυτών ως μελλοντικά έσοδα. Στα Εσοδα περιλαμβάνονται επίσης 230 χιλ. Ευρώ ως έσοδα από αγώνες και 23 χιλ. ευρώ έσοδα από συνδρομές μελών, τα οποία ως τα μοναδικά ρεαλιστικά μεγέθη στον υπό έγκριση Π/Υ, προσδιορίζουν τα πραγματικά προσδοκώμενα Εσοδα σε 253.100 Ευρώ.

Προφανώς όλοι γνωρίζουμε ότι τα 10 χιλ. Ευρώ από την Ολυμπιακή Επιτροπή δεν θα εισπραχθούν ελλείψει νομίμων δικαιολογητικών, τα 10 χιλ. από χορηγίες αποτελούν ονείρωξη του συντάκτη, τα δε 15 χιλ. από τους υπάλληλους, αν εισπραχθούν ποτέ, αυτό θα συμβεί μέσα στα χρονικά πλαίσια του δικαστικού μας συστήματος.

Αν και εξαιρετικά ανακριβής ως προς το σκέλος των Εσόδων, ο Π/Υ του 2018 εγκρίθηκε τελικά από την ΓΣ, με τις γνωστές δημοκρατικές διαδικασίες τύπου «σκάσε και άκου», καθιστάμενος δεσμευτικός για την Διοίκηση ως προς την πιστή εκτέλεση αυτού.

 

Την 19/5/2019 η διοίκηση της κ. Ποντίδα μαζί με την πρόταση διαγραφής του ΑΓΣ ΣΟΚΟΥΚΑΝ, υποβάλλει για έγκριση από την ΓΣ του ταμειακού απολογισμού για το έτος 2018 (ΦΩΤΟ 2). Βεβαίως κατά πάγια πρακτική της η απολογούμενη Διοίκηση ΔΕΝ υποβάλλει τον προς έγκριση απολογισμό ΜΑΖΙ με τον εγκεκριμένο Π/Υ προκειμένου να μπορεί το σώμα να διαπιστώσει αν το ταμειακό πρόγραμμα που εψήφισε πριν από ενάμισι χρόνο υλοποιήθηκε όπως ψηφίσθηκε, ή τελικά όπως αποφάσισε η διοίκηση γράφοντας την Γενική Συνέλευση στα παλαιότερα των υποδημάτων της.

Επίσης κατά πάγια πρακτική της, η διοίκηση ΔΕΝ γνωστοποιεί στην ΓΣ την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής (ΦΩΤΟ 3 & 4) η οποία έχει διανεμηθεί τηλεφωνικά στα μέλη να την προσυπογράψουν, αφού πρώτα έχει, όπως παρατηρούμε, τροποποιηθεί ως προς την απεικόνιση των δαπανών.

Συγκεκριμένα από την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής προκύπτει ότι στον απολογισμό οι δαπάνες ανάπτυξης δηλαδή το κόστος των αγωνιστικών διοργανώσεων εμφανίζεται αυξημένο εις βάρος των λειτουργικών δαπανών.

Με απλά λόγια δηλαδή στον απολογισμό που παρουσιάσθηκε και εγκρίθηκε από την ΓΣ λειτουργικές δαπάνες που αφορούν «οδοιπορικά» προς μέλη του ΔΣ και τρίτους εμφανίζονται ως κόστος αγώνων προκειμένου να μην διατυπωθούν ερωτήσεις και ενστάσεις επί αυτών. Κάθε απόκλιση μεταξύ της έκθεσης της ΕΕ και του εγκριθέντος απολογισμού συνιστά εξαπάτηση της ΓΣ αφου ή έγκριση που δίδει βασίζεται στην έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και φυσικά επιφέρει ακύρωση του εγκριθέντος απολογισμού ως πλαστού.

Βεβαίως, όπως προκύπτει από την ανάγνωση της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής, μόνο έλεγχο δεν πραγματοποίησε η επιτροπή αυτή, καθώς η απλή πιστοποίηση του ταμειακού υπολοίπου στην οποία περιορίζεται, ουδόλως ομοιάζει στον έλεγχο της νομιμότητας και της σκοπιμότητας των δαπανών, που είναι άλλωστε και το καταστατικό αντικείμενο έργου της επιτροπής αυτής . Προφανώς η επιχειρηματική εμπειρία του κ. Σιταρά του επέτρεψε να διαγνώσει το ελάττωμα και να αποφύγει την δια της υπογραφής εμπλοκή του σε αυτό.

Όπως βλέπουμε στην (ΦΩΤΟ 4) έχει υπογραφεί μόνο από τα 2 εκ των 3 μελών της, με τον κ. Σιταρά Μάριο νυν μέλος της διορισμένης Διοίκησης να μην έχει υπογράψει τουλάχιστον το αντίγραφο που έχουμε στα χέρια μας. Ειλικρινά ευχόμαστε στον συμπαθή κ. Σιταρά να ΜΗΝ έχει υπογράψει σε κανένα άλλο αντίγραφο.

 

Με αυτά υπόψη, η Διοίκηση Σιετή, έχοντας πρόσβαση στις Ταμειακές εγγραφές της ΕΛΟΚ προχώρησε στην σύνταξη ενός Ταμειακού Απολογισμού από την αρχή, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι παρατηρούμενες αποκλίσεις και παραλείψεις μεταξύ Προϋπολογισμού – Απολογισμού και έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής οφείλονται σε ανικανότητα ή σκοπιμότητα.

Έχουμε λοιπόν στην διάθεσή μας την (ΦΩΤΟ 5), όπου απεικονίζονται οι αποκλίσεις μεταξύ του απολογισμού όπως καταρτίσθηκε από τις Ταμειακές Εγγραφές της ΕΛΟΚ που περιήλθαν σε γνώση μας, του Απολογισμού που υποβλήθηκε προς έγκριση, και τελικά του Προϋπολογισμού που αρχικά εγκρίθηκε και υποτίθεται ότι η Διοίκηση εξετέλεσε πιστά ως όφειλε.

Αλγεινή εντύπωση δημιουργεί το γεγονός ότι ενώ η ΓΣ του 2017 ενέκρινε δαπάνες για την Εθνική ομάδα ύψους 78.000 Ευρώ, η Διοίκηση κατέβαλλε, αν και είχε τα αναγκαία Εσοδα, μόλις 29.000 Ευρώ, επιλέγοντας να διατηρεί υψηλά ταμειακά διαθέσιμα, να καταβάλλει οδοιπορικά στο ΔΣ και να υποχρεώνει τους αθλητές της Εθνικής να καλύπτουν τα έξοδα των αποστολών από την τσέπη τους.

Θυμίζουμε ότι σήμερα εκκρεμεί ακόμη η έγκριση του απολογισμού του έτους 2019.

 

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑΣ ΣΑΣ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ..!!


 ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .