karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 24/6/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Συνεχίζεται αμείωτο το Μαρτύριο της Σταγόνας από το ΚΙΜΕ στην ΕΛΟΚ και τον Γερόλυμπο!

 

 Χάος ακυβερνησίας στην ΕΛΟΚ με ευθύνη Γερόλυμπου και ΚΙΜΕ!

 

 Γερόλυμπος - Ποντίδα - Κουλουρίδης - Σιταράς - Λαζαρίδης - Σίμωσης - Σκούφιας - Μακρής - Δημητράκη - Μπουλούμπασης - Μπαλασόπουλος - Χονδροματίδης - Καραπλιάγκος - Τσαρτσιταλίδης - κ.τ.λ.

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης!

 Συλλυπητήρια! - Ελαφρύ το χώμα, που τον σκεπάζει!

 Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε!!!

 Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!


Γερόλυμπος, Κούβελος, Μητσοτάκης, Αυγενάκης, Μαυρωτάς, ...

 Η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζεται από το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου"!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Οι αναρτήσεις του ΚΙΜΕ αριστερά και οι απόψεις μας δεξιά! Άλλοτε ταιριάζουν και άλλοτε διαφέρουν!

ΚΙΜΕ, 18 Ιούνιος στις 7:19 μ.μ. 

ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΟΚ ..

Παρά τις περί του αντιθέτου απόψεις της “εξάδας” ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ, ΠΕΡΙΚΛΗ ΣΙΜΩΣΗ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΚΟΥΦΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΚΡΗ, ΜΑΡΙΟΥ ΣΙΤΑΡΑ και ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ, όλα δείχνουν πως το προσωρινό ΔΣ της ΕΛΟΚ θα ασκεί τα καθήκοντά του για αρκετούς μήνες ακόμα. Για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, για την ενημέρωση παντός ενδιαφερομένου και δεδομένης της σημερινής εκδίκασης από το ΑΣΕΑΔ της προσφυγής των τιμωρημένων από την ΕΦΙΠΗΔ, έκπτωτων μελών του πρώην ΔΣ, ας πάρουμε τα δεδομένα με την σειρά.

Αυτά τα είχαμε πει και εμείς!

Η διαφορά μας είναι στην εκτίμηση των καταστάσεων, στις ανακοινώσεις όχι αλήθειας, αλλά προπαγάνδας, και στην ηττοπαθή συμπεριφορά!

Στα επόμενα ας ληφθεί υπόψη ότι:

1) Την 30.1.2020 βγήκε η απόφαση της ΕΦΙΠΗΔ, που τιμώρησε τους Εννέα του ΔΣ/ΕΛΟΚ.

2) Την 5.2.2020 υπεβλήθει η έφεση στο ΑΣΕΑΔ από τους τιμωρημένους από την ΕΦΙΠΗΔ για άρση της τιμωρίας τους!

3) την 3.3.2020 υπέβαλαν και οι δύο πολιτικές παρατάξεις της ΕΛΟΚ αιτήσεις κύριας δίκης και προσωρινής διαταγής για τρίτη διαδοχική ρύθμιση του Προσωρινού ΔΣ, των οποίων αιτήσεων η προσωρινή διαταγή δικάστηκε την 9.3.2020 ως κατωτέρω και η κύρια δίκη ορίστηκε για την 27.4.2020 με αναβολή λόγω κορωνοϊού για την 12.10.2020 (Δικαστήρια Ευελπίδων κτήριο 11, αίθουσα 202).

Σύμφωνα με την από 09.03.2020 τελευταία προσωρινή διαταγή της Προέδρου Πρωτοδικών κ. Μαρίας Σκάρπου που μεταρρυθμίζει τις δύο προηγούμενες, ορίζει πως το προσωρινό ΔΣ της ΕΛΟΚ, θα ισχύει μέχρι την συζήτηση:

της, με Γενικό Αριθμό Κατάθεσης (ΓΑΚ) 19965/2020, αίτησης (ΕΚΟΥΣΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)

ή έως την έκδοση οριστικής απόφασης της, με Γενικό Αριθμό Κατάθεσης (ΓΑΚ) 10919/2020 αίτησης (ΕΚΟΥΣΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)

εάν και εφόσον η απόφαση της τελευταίας αίτησης εκδοθεί προγενέστερα της προηγουμένης (ΒΛΕΠΕ ΦΩΤΟ)

Με δεδομένα τα ανωτέρω η ακριβής διατύπωση της απόφασης δεν είναι η αριστερή του ΚΙΜΕ, που προκαλεί σύγχυση, αλλά η επόμενη, όπως στην φωτό:

 

"Διορίζει προσωρινή διοίκηση της αθλητικής ομοσπονδίας με την επωνυμία "Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε" αποτελούμενη απο τους [αναφέρονται 11 ονόματα] με καθήκοντα να επιληφθεί και διαχειριστεί των κατεπειγουσών και ανεπίδεκτων αναβολής θεμάτων και υποθέσεων της ως άνω Ομοσπονδίας.

Τα ανωτέρω ισχύουν έως την 27.4.2020, ημερομηνία συζήτησης της από 3.3.2020 και με αρ. Κατάθεσης 19965/906/3.3.20 αίτησης

ή έως την έκδοση οριστικής απόφασης επί της από 5.2.2020 και με αρ. Κατάθεσης 10919/504/2020 αίτησης που συζητείται κατά τη δικάσιμο της 9.3.2020 εάν και εφόσον η απόφαση επί της τελευταίας αιτήσεως εκδοθεί προγενέστερα της 27.4.2020.

9.3.2020

Μαρία Σκάρπου

Πρόεδρος Πρωτοδικών"

 

Σχόλιο: Στην ανωτέρω απόφαση η ημ/νία της 2ης από το τέλος σειράς 9.3.2020 είναι λανθασμένη και η σωστή είναι η 19.3.2020!

Δεδομένη της διακοπής των δικαστηρίων κατά την περίοδο του Κορωνοϊού οι δύο προαναφερόμενες αιτήσεις, μετά από αναβολή, τελικά ορίστηκαν από το Πρωτοδικείο Αθηνών, να συνεκδικαστούν στις 12.10.2020 (Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων κτήριο 11, αίθουσα 202).

 

Έως τότε το ΚΙΜΕ εύχεται στα μέλη της προσωρινής διοίκησης καλή συνέχεια στο έργο που τους ανατέθηκε. Συστήνει επίσης, κυρίως στο Πρόεδρο Κουλουρίδη:

► Όπως ΑΠΑΝΤΕΣ ενεργήσουν τα δέοντα ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε “εμπλοκή” αναρμόδιου και μη θεσμικού παράγοντα στην διοίκηση της Ομοσπονδίας και,

► Όπως ΑΠΑΝΤΕΣ λαμβάνουν πλήρη γνώση όλων των εγγράφων που αποστέλλουν στην ΕΛΟΚ διάφορες Δημόσιες Ελεγκτικές Αρχές, καθώς και ο εποπτεύων αθλητικός φορέας (ΓΓΑ) !!

Μας πληροφορεί, λοιπόν, το ΚΙΜΕ ότι μετά το κλείσιμο-άνοιγμα των δικαστηρίων οι δύο αιτήσεις θα συνεκδικαστούν την 12.10.2020 (καλά κρασιά!).

"Εύχεται" και "συστήνει" στη συνέχεια διάφορα το ΚΙΜΕ!

 

Αλλά δεν κάνει τίποτα άλλο το ΚΙΜΕ ως παράταξη διοίκησης!

Και ναί μεν αφήνει επίτηδες τους Έξι ανθρώπους του Γερόλυμπου να παρανομούν ασταμάτητα παίρνοντας αποφάσεις μόνον οι Έξι παράνομα και ερήμην των Πέντε, αλλά όταν βρεθούν μπροστά στον Πρόεδρο του Δικαστηρίου και εκείνος τους ρωτήσει:

--Καλά, αυτοί δεν σας φώναξαν στα γραφεία της ΕΛΟΚ για συνεδρίαση, εσείς γιατί δεν πήγατε από μόνοι σας να ενημερωθήτε για τα θέματα της ΕΛΟΚ?

Θα πουν "μα δεν μας ειδοποίησαν ποτέ"! Τότε θα τους πει ο Δικαστής:

--Και γιατί δεν πήγατε με την προσωρινή διαταγή, που σας διορίζει και σας δίνει το δικαίωμα να μπείτε στα γραφεία, στο χέρι να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τα θέματα της ομοσπονδίας?

Τότε τι θα πούν???

Ως εκ των ανωτέρω επίσης αποδεικνύεται πως η οποιαδήποτε απόφαση του ΑΣΕΑΔ επί της προσφυγής των τιμωρημένων από την ΕΦΙΠΗΔ, έκπτωτων μελών της πρώην διοίκησης, όποτε αυτή εκδοθεί,

 

ΟΥΔΟΛΩΣ θα επηρεάσει την θητεία των μελών του προσωρινού ΔΣ ή τον χρόνο διεξαγωγής των αρχαιρεσιών και οι περί του αντιθέτου διαδόσεις και οι ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ανόητοι ισχυρισμοί και ευσεβείς πόθοι μαθητευόμενων νομικών αναλυτών και άεργων παραγόντων,

 

προκειμένου να ενθαρρύνουν το άνοο κοινό τους, κρίνονται ως ΑΒΑΣΙΜΕΣ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ και ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ.

Να μου επιτρέψετε να έχω την άποψη ότι αυτό δεν αποδεικνύεται καθόλου και κυρίως δεν αποδεικνύεται όταν δεν υπάρχει καθαρή υπογραφή φυσικού προσώπου κάτω από την άποψη, ώστε να βλέπουμε την αξιοπιστία του!

Το ΚΙΜΕ περιλαμβάνει και ... Αρεοπαγίτες στα μέλη του???

Όπως έχω ξαναγράψει, ας υποθέσουμε ότι το ΑΣΕΑΔ, που δικάστηκε την 18.6.2020, εξαφανίζει την απόφαση της ΕΦΙΠΗΔ, πράγμα που θεωρώ απίθανο! Αν γίνει αυτό το τρελό, τότε παύει να υπάρχει ο λόγος έκπτωσης του εκλεγμένου ΔΣ/ΕΛΟΚ! Αφετέρου, οι προσωρινές διαταγές, που δικάστηκαν, δικάστηκαν με την προϋπόθεση ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ διοίκησης! Αλλά τώρα η έκπτωση της διοίκησης εκλείπει!

Τι είναι πιο ισχυρό? Οι προσωρινές διαταγές από Πρόεδρο Δικαστηρίου, που δεν γνωρίζει τις καταστάσεις, ή οι αρχαιρεσίες από τα μέλη της ομοσπονδίας???

Πολύ θα ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο για να δούμε οι ειρωνείες σας πού θα πάνε? Ακόμα και δικηγόρους να ρωτήσετε, 3-4 απόψεις θα πάρετε!

Επί πλέον δέον να σημειωθεί πως από την συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Ομοσπονδίας, των γονέων και των αθλητών ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ η επικύρωση της δίκαιας απόφασης της ΕΦΙΠΗΔ και από το ΑΣΕΑΔ !! Άλλωστε οι πρόσφατες αποφάσεις του Ανώτατου Δικαιοδοτικού Οργάνου αναφορικά με τον Πρωταθλητή Γιώργο Τζάνο και τους έξι Συλλόγους και των εκπροσώπων τους, συνηγορούν υπέρ της επιβολής του δικαίου και της νομιμότητας !!

Αν είχατε τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της ΕΛΟΚ, τότε θα είσασταν διοίκηση! Οι γονείς και οι αθλητές σε πιο μέρος του νόμου αναφέρεται ότι μετράνε?

Μόνο μαλακίες μη μας λέτε!

Περιμένουμε πάντως να προσβάλετε την διοικητικά παράνομη συμπεριφορά των σημερινών Έξι, να τους αφαιρέσει ένα άτομο το δικαστήριο και να το δώσει σε εσάς, ώστε να λειτουργήσει η ΕΛΟΚ!

ΚΙΜΕ20 Ιούνιος στις 9:47 π.μ.  · Κοινοποιήθηκε στους εξής: Δημόσια

ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΟΚ

Κάτι εξαιρετικά σοβαρό φαίνεται να συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες ..στο βασίλειο της Δανιμαρκίας .. εν προκειμένω της ΕΛΟΚ !!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας αναστάτωση, έχει προκαλέσει , αλληλογραφία εισερχόμενη στη ΓΓΑ, από την οποία προκύπτει έντονο «ενδιαφέρον» των Αρχών για τα έργα και τις ημέρες της διοίκησης της Ομοσπονδίας και ιδιαίτερα για την διαχείριση των οικονομικών της από τους διοικούντες τα τελευταία χρόνια.

Δεν γνωρίζουμε ποια μέλη του ΔΣ της προσωρινής Διοίκησης έχουν λάβει γνώση της εσπευσμένης αποστολής προϋπολογισμών και απολογισμών της ΕΛΟΚ στην ΓΓΑ . Εκείνο όμως που μετά βεβαιότητας γνωρίζουμε είναι πως ΟΥΔΕΙΣ εκ των πέντε (5) μελών της λεγόμενης μειοψηφίας ενημερώθηκε σχετικά.

Ως εκ τούτου ερωτάται ο πρόεδρος Κουλουρίδης

● Υπάρχει πρόεδρε εισερχόμενη αλληλογραφία στην ΕΛΟΚ που αποδεικνύει το ενδιαφέρον κρατικών Αρχών για τα οικονομικά της Ομοσπονδίας ;;

● Ποιοι ασχολούνται πρόεδρε με την Ομοσπονδία ;; Ποιες πράξεις και παραλείψεις των διοικούντων διερευνούν ;; Για ποιο χρονικό διάστημα ;;

● Αν όντως πρόεδρε υπάρχει αλληλογραφία γιατί δεν έχεις ενημερώσει και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ ;

● Ποιόν άλλον εκτός ΔΣ ενημέρωσες πρόεδρε ;

Το ΚΙΜΕ θέτει ρητορικά τα ως άνω ερωτήματα, δεδομένης της κατ εξακολούθηση άρνησης του προέδρου Κουλουρίδη να ενημερώνει τόσο τα μέλη της ΕΛΟΚ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της για σοβαρά θέματα, όσο και όλα τα μέλη του ΔΣ .

Είναι αδιανόητο και πρωτάκουστο, πρόεδρε Κουλουρίδη οι Αρχές του κράτους να «ασχολούνται» με την Ομοσπονδία. Πιθανό να αποκαλυφθούν οικονομικές ατασθαλίες-παρανομίες-παρατυπίες, με αποτέλεσμα να προκύψουν σοβαρές συνέπειες όχι μόνο για πρόσωπα ακόμη και της τωρινής διοίκησης αλλά και για την ίδια την Ομοσπονδία, και εσύ να αποκρύπτεις από την διοίκησή και από τα μέλη της τα όσα συμβαίνουν !!

Πρόεδρε Κουλουρίδη το ΚΙΜΕ θα μάθει ακριβώς τι έχει συμβεί και θα πληροφορήσει έγκυρα και έγκαιρα τα μέλη της Ομοσπονδίας !!

ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ;; Αφού δεν έχεις να κρύψεις κάτι εκτός από την διοικητική σου γύμνια! ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ;;

Κύριε Κουλουρίδη ο βασιλιάς είναι γυμνός!

Όπως ακριβώς φέρατε το ταμείο, έτσι θα αναγκαστείτε να ενημερώνετε!

Δεν θα μπορείτε πάλι να ισχυρίζεστε ότι το κλειδί ήταν κάτω από το χαλάκι και δεν το βλέπαμε !!

Πρόεδρε Κουλουρίδη, που μου ήρθες σαν κατάσκοπος του Γερόλυμπου στην ΠΟΠΚ για να με ψαρέψεις τι πρόκειται να κάνω, ξέρεις πόσους έχει στείλει σαν και σένα? Πάνω από δεκαπέντε άτομα!!! Μαζί και τον ... Δρακόπουλο, τον αετονύχη!

Καταλαβαίνεις ότι πριν από τον Γερόλυμπο θα πέσει το δικό σου κεφάλι, στο όνομα του ... μη ρεβανσισμού βέβαια!!!

Και τέλος, ο βασιλιάς δεν είναι απλά "γυμνός"! Είναι "τσίτσιδος"!!!

ΚΙΜΕ22 Ιούνιος στις 10:13 π.μ.

 

Καθώς τίποτα σε αυτή την ζωή δεν είναι τυχαίο, αναλογισθείτε πόσο συμπτωματικό μπορεί να είναι το γεγονός ότι Σύλλογος με το όνομα του μυθικού θεού, που έτρωγε τα παιδιά του για να διατηρεί την εξουσία του, αποτελεί το εργαλείο του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από όλα αυτά.

ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ στην αρχή του καλοκαιριού αρχίζει να θυμίζει το αυξανόμενο κύμα των κρατικών ελέγχων στα οικονομικά και διοικητικά πεπραγμένα της ΕΛ.Ο.Κ για το διάστημα 2014 – 2020. Όπως είναι γνωστό οι χιονοστιβάδες παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμά τους και αν δεν έχεις φροντίσει εγκαίρως να φύγεις από τον δρόμο τους, οι συνέπειες είναι συνήθως μοιραίες.

Η αλληλογραφία της ΓΓΑ τόσο με την ΕΛ.Ο.Κ, όσο και με κρατικές υπηρεσίες και αρχές που εκτός από το οικονομικό έγκλημα, επιλαμβάνονται την φοροδιαφυγή, την διαφθορά και την δημοσιονομική εκτροπή, βρίσκονται στα χέρια της αντιπολίτευσης παρά τις προσπάθειες της Διοίκησης Κουλουρίδη για την συγκάλυψη του θέματος.

Όπως έχει πανθ' ομολογηθεί από όλες τις πλευρές ο υπεύθυνος του συλλόγου ΚΡΟΝΟΣ Παναγιώτης Χονδροματίδης αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ Γερόλυμπου-Δρακόπουλου!

Αλλά ο Χονδροματίδης δεν έχει καμιά σχέση με τον εκ της μυθολογίας Τιτάνα ΚΡΟΝΟ, ο οποίος έτρωγε τα παιδιά του για να μην τον σκωτώσουν και του πάρουν το θρόνο (τότε δεν είχαν βγει ακόμα τα ... προφυλακτικά!) και έφαγε ακόμα και τον Δία με τον τελευταίο να του ανοίγει το κεφάλι και να ξεπηδάει ελεύθερος και αρχηγός των Θεών του Ολύμπου!!! Ο Χονδροματίδης μάλλον ξεπήδησε από τις ιστορίες του ... Καραγκιόζη!!!

 

Αν οι δημόσιες υπηρεσίες έκαναν καλά και στη ώρα τους τη δουλειά τους, τότε η χώρα δεν θα κολυμπούσε στις απάτες των πολιτικών, των "πιλότων", των "γιατρών", των "διαιτολόγων", των "καρεκλοκένταυρων ομοσπονδιαρχών" και άλλων "αξιοθαύμαστων για το κοφτερό μυαλό τους" συμπατριωτών μας!!!

Όλα όσα έχουν στα χέρια τους οι "αρμόδιες υπηρεσίες" για την ΕΛΟΚ και τον Γερόλυμπο έχουν καταγγελθεί εδώ και χρόνια, πολλές φορές και από πολλούς ανθρώπους και στις Εφορίες και στο ΣΔΟΕ και στη ΓΓΑ!

Αλλά είναι αυτό το ... DNA του Έλληνα: ή απατεώνας ή κορόιδο ή ... να καούν τα κάρβουνα!!!

 

Όπως προκύπτει από την εισερχόμενη αλληλογραφία του εποπτεύοντος την ΕΛ.Ο.Κ φορέα, δηλαδή του Τμήματος Παρακολούθησης Εποπτευόμενων Φορέων Δημοσιονομικών Αναλύσεων και Λοιπών Οικονομικών Θεμάτων της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στις 10/6/2020 οι κ. Κουλουρίδης και Μακρής απέστειλαν στην αρμόδια υπηρεσία, τους Προϋπολογισμούς της ΕΛΟΚ για τα έτη 2014 έως 2020 και τους Απολογισμούς για τα έτη 2014 έως 2018, μέσα στα πλαίσια όπως την περιγράφουν μιας «προγραμματισμένης» προσπάθειας της Ομοσπονδίας μας, να ανταποκριθεί στην παροχή των προβλεπομένων από την νομοθεσία στοιχείων, που αποτελεί μια υποχρέωση, η διαχρονική περιφρόνηση της οποίας χαρακτηρίζεται από τους δύο κύριους ως «εκκρεμότητα»….

Τώρα σωθήκαμε και σιγά την υπηρεσία, που ξύπνησε:

Είναι οι ίδιοι, που έδιναν επιχορηγήσεις επί 18 χρόνια στο Χόκεϊ επί Χόρτου για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας 2004 και αυτό δεν πήρε ούτε μέρος!

Είναι οι ίδιοι, που έδιναν επιχορηγήσεις επί 14 χρόνια στην ομοσπονδία-μαϊμού του κέρλινγκ!

Είναι οι ίδιοι, που έδιναν επί 10 χρόνια επιχορηγήσεις στο Τρίαθλο και όταν αποδείχθηκε "ομοσπονδία-μαϊμού" ΔΕΝ τα ζήτησαν πίσω!

Είναι οι ίδιοι, που έβλεπαν ότι δεν έστελνε η ΕΛΟΚ προϋπολογισμούς και απολογισμούς από το 2011 και ΔΕΝ έκαναν τίποτα αφήνοντάς της όλα τα προνόμια να τα πουλάει ο επιχειρηματίας Γερόλυμπος στους αθλητές και τους γονείς και τους προπονητές και τους συλλόγους και την Ολυμπιακή Επιτροπή!

Είναι οι ίδιοι, που έστειλαν Ελεγκτική Επιτροπή για έλεγχο στην ΕΛΟΚ το Σεπτέμβριο του 2016 και τα μέλη της, αφού έκαναν τον έλεγχο, συνταξιοδοτήθηκαν χωρίς να υποβάλουν Πόρισμα!!! Φυσικά τους είχαν διαλέξει επίτηδες, ώστε να ... συνταξιοδοτηθούν!!!

Και ... και ... και ...

Άιντε να δούμε πόσες μαλακίες θα μας πούνε ακόμα!!!!!

Και για να παρακολουθήσετε την Θεά Διαπλοκή, η διατύπωση της επιστολής Κουλουρίδη και Μακρή δεν γράφηκε από τους ίδιους, αλλά τους πήγε από την ... online ΓΓΑ!!!

Οι λαμπρές επιλογές του Ελληνικού Σότοκαν και του Ολυμπιακού καράτε, που εξακολουθούν να τροφοδοτούν την διοίκηση της Ομοσπονδίας με «μυαλά» σαν τους κκ Κουλουρίδη και Μακρή και τα μέλη της με σανό, υποστηρίζουν στη διαβιβαστική – απολογητική τους επιστολή ότι, η «προγραμματισθείσα» από την κα Ποντίδα συμμόρφωση της ΕΛ.Ο.Κ με τις δημοσιονομικές της υποχρεώσεις, διεκόπη από την τιμωρία που επέβαλε η ΕΦΙΠΗΔ στην Διοίκηση της ΕΛΟΚ(!!!) για «δόλια αντιαθλητική συμπεριφορά» και στην συνέχεια ανεστάλη μέχρι την τελεσιδικία της προσφυγής της τιμωρημένης διοίκησης από το ΑΣΕΑΔ(!!!).

 

Μέχρι το σημείο αυτό ήδη οι δύο άνδρες έχουν κερδίσει επάξια την θέση τους στην λίστα των κατηγορουμένων μαζί με την διοίκηση που αντικαθιστούν καθώς

• Αμέλησαν να ενημερώσουν τα μέλη του ΔΣ κατά την συνεδρίαση της 9/6/2020 δηλαδή μόλις μια μέρα πριν την αποστολή των στοιχείων για την «εκκρεμότητα» που θα τακτοποιούσαν την επομένη. Προφανώς δεν το θεώρησαν σημαντικό σε σχέση με το ποιος είναι ο διαχειριστής του ΚΙΜΕ και τις ενδυματολογικές επιλογές των μελών της αντιπολίτευσης.

• Αυθαίρετα και εν κρυπτώ διέκοψαν την διοικητική συνέχεια της Ομοσπονδίας που ανέλαβαν να διοικήσουν, συνδέοντας την εκπλήρωση της «προγραμματισμένης» τακτοποίησης των δημοσιονομικών εκκρεμοτήτων της ομοσπονδίας με την αδιάφορη για την λειτουργία της Ομοσπονδίας, αλλά κυρίως αμφίβολη έκβαση μιας δικαστικής απόφασης. Θεωρούσαν άραγε οι γραβατοφόροι επικεφαλείς ότι σε περίπτωση που το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την προσφυγή της τιμωρηθείσας έκπτωτης διοίκησης, η δημοσιονομική υποχρέωση της ΕΛΟΚ θα έπαυε να υφίσταται;

• Δεδομένης της έκπτωσης, λόγω τιμωρίας από την ΕΦΙΠΗΔ, της Διοίκησης Ποντίδα την 5/2/2020, πότε ακριβώς έχουν ξεκινήσει οι επαφές της τιμωρημένης κυρίας με τα στελέχη της ΓΓΑ, για την δήθεν επιστροφή στην νομιμότητα της Ομοσπονδίας, η διοίκηση της οποίας με την συμμετοχή της η κ.Ποντίδα ανελλιπώς από το 2014 έχει αποφασίσει να απέχει για εντελώς ιδιοτελείς σκοπούς; Από ποιον ενημερώθηκαν οι κκ. Κουλουρίδης και Μακρής για τις εκκρεμότητες αυτές και γιατί δεν μοιράσθηκαν την ενημέρωσή τους αυτή με το υπόλοιπο ΔΣ;

Στην συνέχεια όμως της επιστολής τους προς την ΓΓΑ, οι δύο άνδρες διαπράττουν για λογαριασμό ενός ΔΣ, που δεν εκπροσωπούν και το αδίκημα της ψευδούς δήλωσης ενώπιον αρχής, επικαλούμενοι εκθέσεις από ορκωτούς Ελεγκτές, που έχουν δοθεί με επιφυλάξεις ως προς την νομιμότητα των δαπανών και παρατηρήσεις ως προς την τήρηση των λογιστικών εγγραφών.

Δεσμεύονται δε, για την αποστολή του Απολογισμού του 2019 μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τους Ορκωτούς Ελεγκτές, αγνοώντας το γεγονός ότι για να τύχει έγκρισης ο απολογισμός, πρέπει να υπάρχει έγκριση από το ΔΣ, έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής και σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης.

Μιλάμε για ... μπετόστοκους κατά την προσφιλή κυριλέ έκφραση προσφιλούς κυριλέ κυρίου!

 

Κάθε μέρα ο Γερόλυμπος τους παραχώνει και μισό μέτρο πιο βαθιά στο χώμα!!!

Συνεχίζοντας την παράδοση του Ελληνικού Σότοκαν και του Ολυμπιακού Καράτε, οι δύο εκπρόσωποί τους εμπαίζουν ανερυθρίαστα για μία τελευταία φορά τα σωματεία της ΕΛ.Ο.Κ, επικαλούμενοι ότι η αποστολή των στοιχείων της ΕΛ.Ο.Κ στην ΓΓΑ γίνεται δήθεν αυτοβούλως για την είσπραξη από την ΕΛ.Ο.Κ της επιχορήγησης των 21.000 ευρώ, της οποίας έχουν δημοσίως δηλώσει ότι έχουν παραιτηθεί, υπέρ της καταβολής αυτής στα Σωματεία.

 

Ομοίως ως ανωτέρω!!!

Το ΚΙΜΕ έχει την ικανοποίηση ότι για μια ακόμη φορά επαληθεύεται. Δυστυχώς η ικανοποίηση αυτή συνοδεύεται και από την διαπίστωση ότι πολλοί άνθρωποι που έχουν διατελέσει άβουλα όργανα και συνεργάτες των διοικήσεων κατά τα ελεγχόμενα έτη αντιμετωπίζουν σοβαρότατες κατηγορίες απιστίας, απείθειας, κατάχρησης και φοροδιαφυγής.

Δεν χαιρόμαστε που άνθρωποι του χώρου μας, άνθρωποι που γνωρίζουμε και που δεν διατηρούμε προσωπικές έχθρες, θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινικές ευθύνες που δεν ανήκουν σε αυτούς, αλλά στον αφανή ενορχηστρωτή τους.

Δεν αντλούμε καμία απολύτως ικανοποίηση από το γεγονός ότι η σωτηρία του αθλήματος πρέπει να γίνει μέσα από την καταστροφή επαγγελματιών και των οικογενειών τους, γνωρίζοντας ότι οι ίδιοι ως εξαπατημένα θύματα ευθύνονται μόνο για την μωρία και την ματαιοδοξία τους.

Συμβουλεύουμε καλοπροαίρετα τους πάντες, να επιδείξουν μεταμέλεια, να συνεργασθούν με τις Αρχές και να καταδείξουν ενόσω ακόμη προλαβαίνουν, τους ανθρώπους πίσω από αυτούς.

Ικανοποίηση επιβεβαίωσης απόψεων!

Ποινικά παραπτώματα με ενοχές και τιμωρίες!

"Χωρίς προσωπικές έχθρες για αυτούς, που ψήφιζαν τις διαγραφές μας"!!! "Όχι στον ρεβανσισμό"! (Ψηφοθηρικό αυτό!)

"Στενοχωριόμαστε, που θα σας ... καταστρέψουμε, αλλά το ζητάει το άθλημα και το ... πετσί σας"! Και λίγο ρεβανσισμός δεν βλάπτει!!!

Μετανοείτε!!! Προσεύχεστε!!! Παραδώστε το ... Αρχι-Καρα-Λαμόγιο!!!

Με δυό λόγια: καρότο και μαστίγιο!!! (Αν ήμουν στη θέση τους θα είχε μόνο το μαστίγιο της ... αρκούδας!!!)

 

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .