karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 13/12/2020.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Κουτσοί-στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα! Ανοίξαμε, ελάτε να σας εξυπηρετήσουμε! 

 

 Από την παράνομη εγκληματική "Συμμορία των Αρμεχτών" στους "νομοταγείς" εξυγιαντές "Τσοβόλα δώσ' τα Όλα"!

 

 Χο, Χο, Χο, ο Άι Βασίλης ήρθε νωρίτερα για τους συλλόγους της ΕΛΟΚ (και με δωράκι για τον Γερόλυμπο)!

 

Μία λύση υπάρχει:

η ΠΟΠΚ!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


Υπό την "εποπτεία" πάντα της ΓΓΑ, που δεν της ξεφεύγει τίποτα (!), και με άνθρωπο του Αυγενάκη μάλιστα μέσα!

 

"Πρόσεχε!"

Γερόλυμπος, Κούβελος, Μητσοτάκης, Αυγενάκης, Μαυρωτάς, Βιδάκης, ...

 Η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζεται από το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου"!


Δίνεται εδώ το βίντεο της εκπομπής των Μαργαριτόπουλου και Τρανταφύλλη της 6-12-2020 με καλεσμένους τον δικηγόρο του ΚΙΜΕ Σπύρο Κλαδά και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΛΟΚ Θόδωρο Σιετή.

Η εκπομπή είχε διάρκεια 1:42 από όπου αφαιρέθηκαν τα άνευ σημασίας τμήματα και περιορίστηκε στα 25 λεπτά περίπου συν 10 min τα δικά μας Σχόλια!!!

 

 


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Με βάση την παρουσίαση της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΛΟΚ στο προηγούμενο άρθρο μας δίνουμε κάτω πιο ρεαλιστικά τα απομεινάρια της με τις αντίστοιχες ιδιότητες των μελών της ως προς το καράτε! Συνολικά σήμερα η ΕΛΟΚ διοικείται από Διόμιση Σχετικούς, έναν Εξωγήινο και δύο Γλάστρες!

 

(Νεκτάριος Βιδάκης, Θεόδωρος Σιετής, Στυλιανός Σκούφιας, Μαρία Χαραλάμπους, Κώστας Μητρόπουλος, Δημήτρης Μακρής, Θανάσης Φυλακτός, Γιάννης Γιαννέλης, Παναγιώτης Περράκης, Μάριος Σιταράς, Ιωάννης Κουλουρίδης)

όπου στα ανωτέρω "Εξωγήινος" σημαίνει "αυτός  που δεν γνωρίζει τίποτα από διοίκηση του καράτε", "πιόνι του Γερόλυμπου" όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει, "Σχετικός" σημαίνει "αυτός που γνωρίζει από διοίκηση του καράτε και θα βγάλει πραγματική δουλειά", και "ακατάλληλος για ΔΣ" σημαίνει "αυτός που έδειξε ήδη ένα βουνό ανικανότητας στη διοίκηση της ΕΛΟΚ"!


 5/12/2020 - Αποφάσεις του ΔΣ της ΕΛΟΚ

 

Το Δ.Σ. συνεδρίασε σήμερα με συμμετοχή έξι μελών και ομόφωνα πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

1. Ελάφρυνση σωματείων

• Η ετήσια συνδρομή των μελών για το έτος 2020 από 100€ μηδενίζεται. Για λόγους τάξης οι πληρωμένες συνδρομές μετακυλίονται για το 2021.

• Το κόστος ανανέωσης δελτίων για το 2020 από 10€ μηδενίζεται. Για λόγους τάξης οι πληρωμένες ανανεώσεις δελτίων μετακυλίονται για το 2021.

• Το κόστος θεώρησης των βαθμών kyu μειώνεται στα 3€ από 5€.

• Το κόστος εγγραφής νέου συλλόγου μειώνεται στα 200€ από 600€.

• Το κόστος απόκτησης του 1ου dan μειώνεται στα 50€ από 100€ και κάθε βαθμός επιπλέον χρεώνεται με 50€ από 100€.

2. Ένταξη νέων σωματείων στη δύναμη της Ομοσπονδίας.

Μετά από έλεγχο των δικαιολογητικών που έχουν αποστείλει τα σωματεία στην ΕΛ.Ο.Κ. εγγράφονται τα κάτωθι σωματεία:

• Α.Σ. Ατραπός- αίτηση 10/3/17

• Δύναμη Κορώνειας- αίτηση 5/9/18

• Α.Π.Σ. - Επιμένων Νικά - αίτηση18/2/19

• Α.Σ. Σότοκαν Καράτε. «Περίανδρος» – αίτηση 18/3/19

• Α.Σ.Κ. Κατερίνης – αίτηση 12/11/19

• Α.Σ. Γουάντο Καράτε Γλυφάδας – αίτηση 31/7/20

• Ακαδημία Σότοκαν Καράτε Ραφήνας- αίτηση 21/9/20

3. Αποφασίστηκε να ενημερωθεί επισήμως η Παγκόσμια Ομοσπονδία σχετικά με τα δικαστικά τεκταινόμενα.

4. Ενημερώθηκαν και τα 11 μέλη του Δ.Σ. για τις εκκρεμότητες που έχουν διαπιστωθεί στα οικονομικά και λογιστικά της Ομοσπονδίας και αποφασίστηκε από τα έξι παρόντα μέλη να ληφθούν ταχύτατα οι απαραίτητες ενέργειες για τη συμμόρφωση της Ομοσπονδίας με τους Δημοσιονομικούς κανόνες λειτουργίας.

5. Λοιπά Θέματα

Α) Πληρωμή παραβόλου αδείας του διεθνούς διαιτητού Παναγιώτη Γκορέζη.

Β) Εξίσωση βαθμού 4ου DAN WKF με αντίστοιχο της ΕΛ.Ο.Κ., των Παγκόσμιων Πρωταθλητών Μαργαριτόπουλου και Παπαδόπουλου.

Γ) Επαναφορά του κυρίου Ηλία Χρήστου στην λίστα των εξεταστών Ά.

6. Υλοποίηση Αποφάσεων

• Επικαιροποιήθηκαν οι λίστες των εξεταστών Α & Β.

• Αναρτήθηκε η αγωνιστική δραστηριότητα του 2019.

• Αναρτήθηκε ο κατάλογος των Σωματείων-μελών μας.

• Διακόπηκαν οι τηλεφωνικές συνδέσεις των κινητών τηλεφώνων.

• Αναβαθμίστηκε ο πρώτος από τους Η/Υ της Ομοσπονδίας.

Λίγο πριν ξεκινήσει η Συνεδρίαση ο κύριος Μακρής απέστειλε επιστολή παραίτησης από μέλος Δ.Σ. ισχυριζόμενος ότι παραιτήθηκαν και οι κ.κ. Χαραλάμπους, Σκούφιας, Σιταράς και Κουλουρίδης.

Αναμένονται οι ενυπόγραφες παραιτήσεις ώστε να ακολουθήσει και η επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

 

Σχόλια:

1 - Αρχίσατε τα προεκλογικά κουβαρνταλίκια! Βλέπω, όμως, πως δίνετε ακόμα Κύου και Νταν, άρα εξακολουθείτε τις απάτες του Γερόλυμπου μη συμμορφούμενοι με τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Προσοχή, εξαπατάτε τους αθλητές και τους προπονητές με αυτές σας τις ενέργειες!

2 - Αν τα νέα σωματεία είχαν ήδη συμπληρώσει τα δικαιολογητικά τους και σκόπιμα τα κρατούσαν εκτός ΕΛΟΚ, τότε καλώς τα εγγράψατε, διότι ήταν εκκρεμότητα, που ζημίωνε και αυτά και την ΕΛΟΚ και άρα εντάσσεται στα Κατεπείγοντα Θέματα, που έχετε δικαιοδοσία να επιλύσετε.

3 - Άνευ σημασίας.

4 - Εδώ παίζονται οι ενέργειές σας! Δεν είσαστε Εκλεγμένη Διοίκηση, ώστε να νομιμοποιήστε να ελέγξετε τα λογιστικά και οικονομικά της ΕΛΟΚ. Νομιμοποιήστε, όμως, να πληρώσετε υποχρεώσεις της ΕΛΟΚ ως Κατεπείγοντα Θέματα, όπως θα σας τις υποδείξει ο λογιστής με δική του ευθύνη!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα δύο άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

5 - Α) Η πληρωμή του παραβόλου του Γκορέζη ΔΕΝ είναι Κατεπείγον Θέμα, το κάνετε στα πλαίσια της ψηφοθηρικής εκστρατείας σας! Σε ποιούς αγώνες τον καλέσανε να διαιτητεύσει?

Β) Βλέπω ότι εξακολουθείτε τις απάτες του Γερόλυμπου μη συμμορφούμενοι με τις αποφάσεις των δικαστηρίων υπέρ της ΠΟΠΚ για το Παραδοσιακό, τις οποίες γνωρίζετε πολύ καλά όλοι σας! Πουλώντας ψεύτικα χαρτιά στους αθλητές και προπονητές για ψηφοθηρικούς λόγους γίνεστε απατεώνες όλοι όσοι τα συναποφασίζετε!

Γ) Η επαναφορά του Ηλία Χρήστου στη λίστα των εξεταστών και η προσθήκη των Άρη Κραββαρίτη, Κώστα Γκουβούση, Τετσούο Οτάκε, Γιώργου Μπίκα και Βαγγέλη Νικηταρή ΔΕΝ είναι Κατεπείγον Θέμα, ενώ ταυτόχρονα πολλαπλασιάζει τις απάτες σας λόγω μη συμμόρφωσης με τις αποφάσεις των δικαστηρίων για το Παραδοσιακό Καράτε και τα Νταν και αποδεικνύει την παντελή έλλειψη σεβασμού στην τήρηση των αποφάσεων δικαστηρίων, όταν πρόκειται για το δικό σας βόλεμα! Επί πλέον, όμως, αποδεικνύει ότι καβαλήσατε ΌΧΙ το Καλάμι, αλλά την ... Καλαμιά ολόκληρη με ισχυρές τάσεις εξαφάνισης των αντιπάλων σας ακόμα και από την Προσωρινή Διοίκηση!

 

6 - Η ΕΛΟΚ ΔΕΝ έχει Νταν και ΔΕΝ δίνει Νταν και επομένως ΔΕΝ έχει Εξεταστές ούτε Α΄ ούτε Β΄, αλλά ακόμα και αν είχε, τότε ΔΕΝ είχατε κανένα δικαίωμα να προσθέσετε Εξεταστές Α και Β στις αντίστοιχες λίστες, διότι ΔΕΝ είναι Κατεπείγον Θέμα, αφού προφανέστατα δεν θα λειτουργήσουν πριν από τις εκλογές! Χρησιμοποιείτε τη θέση σας στην Προσωρινή για προεκλογικά ρουσφέτια για ψηφοθηρικούς λόγους! Επί πλέον αυτού η Λίστα των Εξεταστών Β΄ δεν έχει δημοσιευτεί και έχετε καλέσει να συμμετάσχουν σε αυτήν όλοι όσοι έχουν 4ο Νταν! Έ, αυτό κι αν είναι προεκλογικό ψηφοθηρικό ρουσφετολόι! 

Τέλος, από πού κι ως πού γνωρίζετε ότι θα τις πάρετε τις εκλογές? Αν ο Γερόλυμπος σας βγάλει από το καπέλο κανένα λαγό, όπως της φωτό αριστερά, τότε τα χάσατε όλα!!! Δεν έχει χάσει ο Γερόλυμπος ακόμα, όπως άλλωστε εκτιμά και ο Θανάσης Φυλακτός σε ανάρτησή του (άνω φωτό)!

Δημοκρατία - Παπάρια κύριε Σιετή!

Αλλά είχατε υποχρέωση να διαγράψετε τους τέσσερεις τιμωρημένους από ΕΦΙΠΗΔ και ΑΣΕΑΔ, διότι αφαίρεση της φίλαθλης ιδιότητας σημαίνει ότι Χάνεις κάθε αθλητική θέση και ΔΕΝ μπαίνεις ούτε σε αθλητικό χώρο ακόμα και στον σύλλογό σου! Αυτό σημαίνει ότι δεν εφαρμόσατε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ και άρα υποπέσατε στο παράπτωμα της Υπέρβασης της Εξουσίας, που σας έδωσε το Δικαστήριο, πουλώντας επιείκεια στους αντιπάλους πάλι για ψηφοθηρικούς λόγους!

Τα υπόλοιπα είναι ψιλολόγια!


 6/12/2020 - Ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΛΟΚ

 

Μετά από την έκδοση στις, 4.12.2020, της νέας, δεύτερης κατά σειρά, δικαστικής απόφασης, η οποία επικύρωσε την Προεδρία του ορισθέντος από την W.K.F. κ. Ν. Βιδάκη στην Προσωρινή Διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ., απορρίπτοντας αίτηση αντικατάστασής του από τους κ. Χατζηδάκη και Γερόλυμπο, θεωρούμε σκόπιμο να καταστούν σε όλους σαφή τα εξής:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε έχει εισέλθει ανεπιστρεπτί σε μία νέα περίοδο, μία περίοδο νομιμότητας, διαφάνειας και δημοκρατικών διαδικασιών, συνεργαζόμενη στενά με την W.K.F. και την Πολιτεία. Και με την σφραγίδα της Δικαιοσύνης.

Αποκλειστικό μέλημα της ΕΛ.Ο.Κ. υπό την παρούσα Διοίκησή της είναι η επείγουσα αποκατάσταση της νόμιμης λειτουργίας της και η στήριξη όλων χωρίς διακρίσεις, ιδίως των αθλητών και των οικογενειών τους.

Έχει μεγάλη σημασία (και ενδεχομένως εξηγεί και τις κινήσεις πανικού ορισμένων) ότι η ΕΛ.Ο.Κ., για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, αποφασίστηκε ότι θα υποβάλει, όπως έχει υποχρέωση εκ του νόμου, απολογισμό και προϋπολογισμό στην Γ.Γ.Α., τους οποίους βεβαίως θα γνωστοποιήσει στα σωματεία-μέλη της, ώστε να λάβουν γνώση της αληθινής εικόνας των οικονομικών της, συμπεριλαμβανομένων και πληρωμών που ουδέποτε έχουν γνωστοποιηθεί στα μέλη της ούτε εγκριθεί ποτέ από αυτά.

Είναι αντιληπτό ότι ορισμένοι δυσκολεύονται να συμβιβαστούν με την νέα αυτή πραγματικότητα. Στην αρχή αμφισβητούσαν την ύπαρξη της απόφασης της W.K.F. Κατόπιν δεν δίστασαν να στραφούν εναντίον της, θέτοντας σε διακινδύνευση την ίδια την ύπαρξη της ΕΛ.Ο.Κ. και του ελληνικού καράτε στην παγκόσμια ολυμπιακή οικογένεια. Προφανώς στη δική τους ζυγαριά άλλα βαραίνουν περισσότερο. Είναι δε ιδιαιτέρως θλιβερό ότι στη γραμμή αυτή συντάχθηκαν και 5 μέλη της Προσωρινής Διοίκησης, που έφτασαν στο σημείο ν’ ασκήσουν στο δικαστήριο Παρέμβαση κατά της απόφασης της W.K.F., μόλις δε η Δικαιοσύνη απέρριψε ξανά τις αιτιάσεις τους, προσπαθούν τώρα, με τη μεθόδευση των παραιτήσεών τους, να συνεχίσουν αυτόν τον απελπισμένο κλεφτοπόλεμο κατά της νομιμότητας.

Ας μη γελιούνται, η ΕΛ.Ο.Κ. θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της, και χωρίς αυτούς, για τους οποίους, πέραν των λοιπών συνεπειών, ισχύει η ίδια απάντηση: η ΕΛ.Ο.Κ. έχει περάσει ανεπιστρεπτί σε νέα περίοδο. Διότι, ας μη γελιούνται, όποιος στρέφεται κατά της W.K.F. και της νομιμότητας θέτει τον εαυτό του εκτός της οικογένειας του καράτε.

 

Σχόλια:

Οι Έλληνες Πολίτες δεν είναι ούτε ζώα, ούτε ηλίθιοι, κύριε Σιετή! Το Δικαστήριο ΔΕΝ "επικύρωσε την Προεδρία του ορισθέντος από την W.K.F. κ. Ν. Βιδάκη στην Προσωρινή Διοίκηση της ΕΛ.Ο.Κ.", αλλά την "ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ"! Είσαστε ψεύτες, διότι χρησομοποιείτε την Παγκόσμια σαν "δικό σας Μπαμπούλα"!

Παρανόμως ασχολείστε ως Προσωρινοί με τον Απολογισμό και Προϋπολογισμό της ΕΛΟΚ! ΔΕΝ λάβατε καμιά τέτοια εντολή από το Δικαστήριο! Καβαλήσατε για τα καλά το καλάμι και αυτό αποδεικνύει φασιστικές τάσεις και όχι δημοκρατικές!

Οι Απολογισμοί και οι Προϋπολογισμοί αποτελούν εργο της Εκλεγμένης Διοίκησης!

Ταυτόχρονα εξαπολύετε απειλές προς κάθε κατεύθυνση με μπαμπούλα την Παγκόσμια, λές και θα ασχοληθεί με εμάς, ενώ η παραίτηση των πέντε του Γερόλυμπου με την υποστήριξη των συλλόγων του αποδεικνύει την μη απόλυτη αποδοχή των προσώπων σας στη διοίκηση!

Τον αντίπαλο, όταν παρανομεί, τον νικάμε με νόμιμες μεθόδους και δεν γινόμαστε όμοιοι με αυτόν!


 8/12/2020 - Ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΛΟΚ

 

ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (pdf) ΦΕΚ Β' 5357/07-12-2020

Παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας ελέγχου από τη Γ.Γ.Α.

Νέα καταληκτική ημερομηνία 22/01/2021.

 

Σχόλιο:

Καλά, ο Αρχιμάγειρας των εκλογών στις ομοσπονδίες, που κατέστρεψε τον αθλητισμό της χώρας, Λευτέρης Αυγενάκης έχει αποδειχθεί μεγάλος βλάκας, αφού μεταθέτει συνεχώς όλες τις καταληκτικές ημερομηνίες όλων των προθεσμιών!


 8/12/2020 - Αποφάσεις του ΔΣ της ΕΛΟΚ

 

Το Δ.Σ. συνεδρίασε με συμμετοχή επτά μελών και ομόφωνα πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

1. Ένταξη νέων σωματείων στη δύναμη της Ομοσπονδίας.

Μετά από έλεγχο των δικαιολογητικών που έχουν αποστείλει τα σωματεία στην ΕΛ.Ο.Κ. εγγράφονται τα κάτωθι σωματεία:

• Α.Ε.Κ.

• Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

• Α.Σ.Γ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

• Α.Σ.Κ. ΜΑΧΗΤΕΣ ΗΛΕΙΑΣ

2. Σύσταση Τεχνικής Επιτροπή, αποτελούμενη από τους:

• Αντιπρόεδρος: Κραββαρίτης Άρης

• Αιχμαλωτίδης Γεώργιος

• Σουμπασάκη Μαρίζα

• Τσακατάνης Δημήτριος

• Κοσμίδης Γεώργιος

• Στεφάνου Ιωάννης

• Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος και

• Σταυριανίδης Θωμάς

3. Σύσταση Επιτροπής Διαιτησίας, αποτελούμενη από τους:

• Πρόεδρος: Χρήστου Ηλίας

• Στυλιανόπουλος Ιωάννης

• Σιγάλας Γεώργιος

• Αναστασιάδης Δημήτριος

• Καραχάλιος Πλάτων

• Πανετσίδης Νικόλαος και

• Τσαβδάρης Σοφοκλής.

4. Υποβολή αιτήματος συνάντησης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για θέματα που αφορούν την Ομοσπονδία και κυρίως εκείνα των επιχορηγήσεων.

5. Μετά από την απαντητική επιστολή της Γ.Γ.Α. προχωράμε σε άμεση ανάθεση στο Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ) του διαχειριστικού ελέγχου του οικονομικού έτους 2019 . Στη συνέχεια θα υποβάλουμε άμεσα στη Γ.Γ.Α. τον απολογισμό του 2019 και τον προϋπολογισμό του 2021.

6. Άμεση συμπλήρωση και υποβολή στη Γ.Γ.Α. του εντύπου του προγράμματος ΧΙΛΩΝ.

7. Εξίσωση βαθμού 3ου DAN W.K.F. με αντίστοιχο της ΕΛ.Ο.Κ., του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Γιώργου Τζάνου.

 

Σχόλια:

Καλά, ο Αρχιμάγειρας των εκλογών στις ομοσπονδίες, έχει ήδη αποδειχθεί ότι συμμετέχει στην εξόντωση του Γερόλυμπου δίνοντας παράνομα όπλα στην Προσωρινή Διοίκηση της ΕΛΟΚ! (Θα σε φάει ζωντανό η ... Ντόρα!!!)

Επτά μέλη στη συνεδρίαση? Ποίος ο έβδομος, που δεν παραιτήθηκε? Στα επόμενα αποδεικνύεται ότι καβαλήσατε την καλαμιά, διότι ενεργείτε ως Εκλεγμένη Διοίκηση! Δεν έχει χάσει ο Γερόλυμπος ακόμα!

1 - Οι Προσωρινοί ΔΕΝ έχουν δικαίωμα να εγγράφουν σωματεία για ένα νεκρό διάστημα 1,5 μήνα, που απέχουν οι εκλογές! (Α.Ε.Κ. τι σημαίνει? Η γνωστή Α.Ε.Κ.?) Προεκλογική σκοπιμότητα!

2 - Η Προσωρινή ΔΕΝ έχει δικαίωμα να ορίσει Τεχνική Επιτροπή, αφού αυτή θα διαλυθεί ταυτόχρονα με την εκλογή της αιρετής διοίκησης στο νεκρό διάστημα μέχρι τις 14/2/2021! Ούτε να ξυθούνε δεν θα προλάβουν! Προεκλογική σκοπιμότητα!

3 - Είσαστε για γέλια! Για ποιούς αγώνες συστήσατε την Επιτροπή Διαιτησίας, αφού θα αλλάξει χωρίς να κάνει τίποτα? Προεκλογική σκοπιμότητα!

4 - Τι θα συζητήσει ο Αυγενάκης με μια Προσωρινή Διοίκηση? Θα κάνει "προσωρινή συζήτηση"?

5 - Ποιά απάντηση σας έδωσαν τα βλήματα της ΓΓΑ για να προσλάβετε Ορκωτούς? Πού είναι η Ελεγκτική Επιτροπή, την έλλειψη της οποίας κρατούσατε σημαία στα δικαστήρια και τώρα την παρακάμπτετε? Προεκλογική σκοπιμότητα?

6 - Δεν έχετε δικαιοδοσία για το έντυπο του ΧΙΛΩΝ! Προεκλογική σκοπιμότητα!

7 - Καλά για την απάτη με τα άχρηστα Νταν τι να πει κανείς! Είσαστε και βλάκες και απατεώνες! Προεκλογική σκοπιμότητα κι αυτή!

Δημοκρατία - Παπάρια κύριε Σιετή!

Τέλος, γιατί όλα τα έγγραφα τα υπογράφει ο Θόδωρος Σιετής? Ο Πρόεδρος Νεκτάριος Βιδάκης, πού βρίσκεται? Δεξιά?


Δείτε επίσης εδώ τους σημερινούς συλλόγους της με αιτήσεις στο ΜΜΑ = Μητρώο Μαϊμούδων Αυγενάκη:

Κατά σειρά κωδικού ΕΛΟΚ και

Κατά αλφαβητική σειρά


 8/12/2020 - Και λίγα για την πορεία του ΜΜΑ = Μητρώου Μαϊμούδων Αυγενάκη!!!

 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης θα περάσει στην Ίστορία του Αθλητισμού της Χώρας μας ως ο καταστροφέας των σωματείων και των ομοσπονδιών λόγω ΜΜΑ! Πολλοί στο χώρο του καράτε τον βλέπουν σαν σωτήρα από τον Γερόλυμπο, αλλά είσαστε όλοι ηλίθιοι, διότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στον αθλητισμό είναι να μεταλλαχθεί σε "Αυτοκρατορία του Ρουσφετιού" της κάθε Κυβέρνησης και του κάθε πολιτικού! Παντού σε όλο τον κόσμο, ακόμα και στη δικαιοδοσία της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ο αθλητισμός κρατιέται μακριά από πολιτικές, θρησκευτικές, στρατιωτικές, ρατσιστικές και άλλες παρεμβάσεις δίνοντας δικαίωμα στην κάθε ανθρώπινη οντότητα να συμμετέχει με απόλυτη ελευθερία και ισότητα σε αυτόν. Κάθε εξωτερική παρέμβαση θεωρείται εμπόδιο, δέσμευση και υποδούλωση του αθλητισμού! Όσοι ηλίθιοι δεν το καταλαβαίνετε αυτό να μεθοδεύεται από τον Αυγενάκη και τη σημερινή κυβέρνηση με το ΜΜΑ είσαστε ζώα και δεν παίρνετε διόρθωση!

 

Η υποδούλωση αυτή του αθλητισμού στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας γίνεται σήμερα στο καράτε της ΕΛΟΚ από τον Αυγενάκη, την Γλάστρα, που φύτεψε στην προσωρινή διοίκηση της ΕΛΟΚ σαν πρόεδρο, Νεκτάριο Βιδάκη και τον φρεσκο-κολλητό τους (ή παλιό?) Θόδωρο Σιετή!

 

Όλα αυτά τα είχα προβλέψει εδώ και μήνες και σας τα έγραφα! Ο αθλητικός νόμος ήταν αρκετότατος να εφαρμοστεί και να πεταχτεί ο Γερόλυμπος από την ΕΛΟΚ και δεν χρειαζόταν από τους εκ γενετής οσφυοκάμπτες να καταφύγουν στην ενίσχυση και χρήση των "μεθόδων Αυγενάκη"! Γεννηθήκατε υπόδουλοι και θα παραμείνετε υπόδουλοι περιμένοντας πάντα για έναν νέο Βεζύρη στη θέση του παλιού Βεζύρη να σας σώσει!

 

Διαβάστε στα επόμενα πολλές ακόμα σύμφωνες γνώμες και αντιρρήσεις πολλών ενδιαφερομένων με προεξέχουσες αυτές των μεγάλων διεθνών ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών, όπου διακινούνται τεράστια χρηματικά ποσά και όπου τα συμφέροντα αυτών τα υποστηρίζουν μεγάλα διεθνή δικηγορικά γραφεία με τεκμηριωμένες απόψεις και εμπειρία σε επίλυση διαφορών σε Διεθνή Δικαστήρια!

 

4/12/20 - Επιστολή των UEFA - FIFA στην ΕΠΟ για το νόμο Αυγενάκη! (στα αγγλικά)

10/12/20 - Άρθρο για την Επιστολή UEFA-FIFA (και μετάφρασή της) στο gazzetta.gr! (Διαβάστε το απαραίτητα!)

6/12/2020 - Άρθρο του Κυριάκου Θωμαΐδη για τον Αυγενάκη στο sdna.gr!

10/12/20 - Καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ κατά Αυγενάκη!

12/12/20 - ΚΙΝΑΛ κατά Αυγενάκη - (πολύ καλή ανάλυση!)

12/12/20 - Sport FM - πολύ καλό άρθρο του Άρη Ασβεστά!

Και τέλος, επαναλαμβάνω και εδώ τη συνεισφορά του www.karate.gr:

10/11/20- Σωματεία-μαϊμού, Ομοσπονδίες-μαϊμού, ΓΓΑ-μαϊμού, Υφυπουργός-μαϊμού! Χαιρετίσματα από το Διάστημα! με το επόμενο Βίντεο!

 

 

 

Εξ όλων των ανωτέρω άρθρων αξίζει να γραφεί εδώ ολόκληρη η μετάφραση της επιστολής των UEFA - FIFA για να παρατηρήσετε την αντίληψη, που έχουν οι μεγάλες ομοσπονδίες για αυτά που έγραφα χρόνια τώρα για την "εφεύρεση" της ενάντια στο Σύνταγμα της Ελλάδος "ειδικής αθλητικής αναγνώρισης"!!!

 

Μετάφραση της επιστολής των UEFA - FIFA:

"Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

κ. Ευάγγελο Γραμμένο, Πρόεδρο

4 Δεκεμβρίου 2020

 

Ελληνικός αθλητικός νόμος

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Παραπέμπουμε στις επιστολές μας της 30ης Σεπτεμβρίου και 27ης Οκτωβρίου 2020 σχετικά με τον νέο ελληνικό αθλητικό νόμο (εφεξής ο "Νόμος"), όπως αυτός υιοθετήθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων στις 17 Σεπτεμβρίου 2020.

Σε συνέχεια της ανάλυσης του Νόμου, επιθυμούμε να επισημάνουμε τρία συγκεκριμένα ζητήματα τα οποία, εφόσον εφαρμοστούν, ενδέχεται να παραβιάσουν την καταστατική υποχρέωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), ως ομοσπονδίας μέλους των FIFA και UEFA, να χειρίζεται τις υποθέσεις της ανεξάρτητα και χωρίς καμία αθέμιτη επιρροή από τρίτους (πρβλ. άρθρο 14 παρ. 1 εδ. i και άρθρο 19 παρ. 1 του Καταστατικού της FIFA και άρθρο 7β παρ. 2 του Καταστατικού της UEFA), καθώς και ένα επιπρόσθετο σημείο το οποίο χρήζει προσοχής προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα της καταπολέμησης των προσυνεννοημένων αγώνων στην Ελλάδα.

 

Ι. Αθλητική αναγνώριση και μητρώο σωματείων και συναφείς νόμιμες συνέπειες

Σύμφωνα με τον νόμο, τα ελληνικά σωματεία είναι πλέον υποχρεωμένα να ζητούν μια ειδική αθλητική αναγνώριση (εφεξής η "Αναγνώριση") από το Υπουργείο Αθλητισμού. Η Αναγνώριση αποτελεί προαπαιτούμενο για την εγγραφή στο νέο ειδικό "μητρώο αθλητικών σωματείων" (εφεξής το "Μητρώο"). Στα σωματεία χωρίς αναγνώριση και τα οποία, κατά συνέπεια, δεν περιλαμβάνονται στο Μητρώο, δεν θα επιτρέπεται (i) η συμμετοχή τους στις αγωνιστικές αθλητικές δραστηριότητες της αντίστοιχης ομοσπονδίας τους, (ii) η πρόσβαση σε αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν σε νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου, και (iii) η συμμετοχή τους στη γενική συνέλευση της αντίστοιχης περιφερειακής ένωσης στην οποία υπάγονται.

Επιπρόσθετα, ο Νόμος προβλέπει ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι υπεύθυνη για την επικύρωση του καταλόγου των σωματείων με δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στις γενικές συνελεύσεις των οικείων αθλητικών ομοσπονδιών, με βάση το Μητρώο. Εφόσον σωματεία που δεν διαθέτουν την Αναγνώριση και τη σχετική καταχώριση στο Μητρώο, συμμετάσχουν σε εκλογική γενική συνέλευση, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού δικαιούται να ακυρώσει τα αποτελέσματά της. Τέλος, ο Νόμος ορίζει ότι τα μέλη μιας εκτελεστικής επιτροπής που επιτρέπουν σε σωματεία χωρίς Αναγνώριση να ψηφίζουν σε μια γενική συνέλευση μιας αθλητικής ένωσης ή επιτρέπουν σε ένα φυσικό πρόσωπο που ανήκει σε ένα τέτοιο σωματείο να είναι υποψήφιο σε αρχαιρεσίες, αυτόματα εκπίπτουν του αξιώματός τους.

Παρόλο που αναγνωρίζουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει θεμιτούς λόγους να θεσπίσει εύλογα και αντικειμενικά κριτήρια για τους αθλητικούς οργανισμούς που θα δικαιούνται να λάβουν κυβερνητική στήριξη και δημόσια χρηματοδότηση, όπως η διασφάλιση ελάχιστων προτύπων χρηστής διακυβέρνησης σε όλα τα αθλήματα, τα κριτήρια αυτά δεν θα πρέπει να παραβιάζουν τις υποχρεώσεις της ΕΠΟ να διαχειρίζεται τις υποθέσεις της ανεξάρτητα, συμπεριλαμβανομένης της απόφασης του ποια σωματεία μπορούν να συμμετέχουν στις διοργανώσεις της και τον καθορισμό τού ποιοι έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στη γενική της συνέλευση.

II. Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΟ

Ο νόμος ορίζει ότι οι εκπρόσωποι του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΔΠΕ) και της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΠΠΕ) έχουν το δικαίωμα να παρίστανται στις συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Το δικαίωμα συμμετοχής στις συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ παρέχεται αποκλειστικά και μόνο στα μέλη που μνημονεύονται υπό άρθρο 33 παρ. 1 του Καταστατικού της ΕΠΟ. Παρά το ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δύναται να αποφασίσει να προσκαλέσει τρίτους προκειμένου να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις της σύμφωνα με το άρθρο 34 παρ. 5 του Καταστατικού της ΕΠΟ, η συμμετοχή τρίτων δεν πρέπει να επιβάλλεται από εξωτερικούς παράγοντες, ήτοι μέσω του Νόμου. Σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση στην ολιστική μελέτη των FIFA/UEFA, θα πρέπει να ληφθούν μέτρα προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλοι οι σημαντικοί εμπλεκόμενοι φορείς του ποδοσφαίρου εκπροσωπούνται με ισορροπημένο και επαρκή τρόπο στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψη τη σημασία της ίσης εκπροσώπησης των φύλων στο ποδόσφαιρο. Μολαταύτα, οποιεσδήποτε τέτοιες αλλαγές στο Καταστατικό της ΕΠΟ πρέπει εν τέλει να εγκριθούν από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

 Περαιτέρω, ο Νόμος εισάγει όρια θητείας και ηλικίας για τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Παρ’ όλ' αυτά, ο Νόμος δεν ορίζει κατά πόσο αυτά θα ισχύσουν αναδρομικά ή όχι. Αν και τα όρια θητείας είναι μια πάγια αρχή χρηστής διακυβέρνησης, και ως τέτοια συστήνεται από τη FIFA και την UEFA, ο Νόμος θα πρέπει να ορίζει ότι δεν έχουν αναδρομική ισχύ.

III. Σύμβαση Προπονητικής

Ο Νόμος ρυθμίζει ρητά την αναγνώριση των διπλωμάτων προπονητικής και συναφή ζητήματα. Αυτό υπονομεύει τη Σύμβαση Προπονητικής της UEFA, η οποία έχει υπογραφεί από την ΕΠΟ. Είναι ως εκ τούτου επιβεβλημένο το μέρος του Νόμου που αναφέρεται στη Σύμβαση Προπονητικής, να μην ισχύσει για το ποδόσφαιρο και να εισαχθεί εξαίρεση στον Νόμο όσον αφορά τη Σύμβαση Προπονητικής της UEFA.

IV. Εθνική πλατφόρμα

Τέλος, ο Νόμος προβλέπει επίσης τη συγκρότηση μιας εθνικής πλατφόρμας για τον συντονισμό και την ανταλλαγή πληροφοριών όσον αφορά την καταπολέμηση της χειραγώγησης αθλητικών αγώνων σύμφωνα με τη Σύμβαση Μακόλιν του Συμβουλίου Ευρώπης. Αν και επαινούμε την ελληνική κυβέρνηση για αυτή την κίνησή της, σημειώνουμε ότι στην πλατφόρμα δεν συμπεριλαμβάνεται η ΕΠΟ, η οποία αποτελεί καίριο εμπλεκόμενο φορέα. Όπως ορίζεται στην ολιστική μελέτη των FIFA/UEFA, οι υπεύθυνοι ακεραιότητας όλων των οικείων εθνικών αθλητικών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένης της ΕΠΟ, θα πρέπει να έχουν συμμετοχή στην εθνική πλατφόρμα.

 Ως άμεσο επόμενο βήμα, χαιρετίζουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε άμεσα τα ζητήματα που περιέχονται στην παρούσα επιστολή με τους οικείους ειδικούς της ΕΠΟ. Δεδομένου του άμεσου αντίκτυπου που ήδη φαίνεται να έχει ο νέος νόμος στη διοργάνωση των επερχόμενων αρχαιρεσιών των ενώσεων ποδοσφαιρικών σωματείων, ιδιαιτέρως σε σχέση με την εγγραφή των σωματείων, θα εκτιμούσαμε το να διοργανωθεί αυτή η κοινή συνάντηση το συντομότερο δυνατό. Μετά από αυτή τη διαδικασία διαβουλεύσεων, προτείνουμε την επισήμανση των ζητημάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με στόχο την εναρμόνιση του Νόμου με τις υποχρεώσεις της ΕΠΟ ως ομοσπονδίας μέλους της FIFA και της UEFA.

Οι διοικητικές μας υπηρεσίες θα επικοινωνήσουν μαζί σας όσον αφορά την προτεινόμενη κοινή συνάντηση. Στο ενδιάμεσο, παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ενδεχομένως χρειαστείτε."


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .