karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 2/4/2021.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


"Ήξεις, αφήξεις ουκ εν τω πολέμω θνήξεις" από το Μαντείο των Δελφών!

 

 

 Η "κινέζικη" Έκθεση των Ορκωτών Λογιστών, μετάφραση στα ελληνικά

 αλλά και τα απαραίτητα Σχόλια και Παρατηρήσεις του Υπέρτατου Ελεγκτή!

 

Μία λύση υπάρχει:

η ΠΟΠΚ!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!


Κύριε Πρωθυπουργέ, σε άλλα πάμε καλά, αλλά σε άλλα πάμε ... πολύ κακά!!!

Δεν ξεχνάμε, βέβαια, ότι ο "Δικτάτορας-Απατεώνας" του καράτε είναι γέννημα-θρέμμα της ΝουΔού!!!

 

"Πρόσεχε!"

 Νέα Δημο-Μαφία: από το "Σύνδρομο του Γερόλυμπου" στο "Σύνδρομο του Αυγενάκη"!

Κύριε Πρωθυπουργέ! Με πρόφαση την εξόντωση των σωματείων-μαϊμούδων δια του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων ήδη έχετε ατυχήσει, διότι η πανδημία του Covid-19 σας μετέτρεψε μοιραία το Μητρώο αυτό των δήθεν Νόμιμων Σωματείων σε Μητρώο Πραγματικών Μαϊμούδων Σωματείων χωρίς αθλητές, χωρίς προπονητές, χωρίς χώρους άθλησης, χωρίς αγώνες τοπικούς, πανελλήνιους και διεθνείς εξωτερικού, που είναι τα θεμελιώδη στοιχεία του αθλητισμού και προφανέστατα η πραγματική φυσική ύπαρξή τους και η απρόσκοπτη λειτουργία τους ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ για ένα σωματείο, ώστε αυτό να μπορεί να ονομαστεί ετυμολογικά "αθλητικό"!!!

Ακόμα και πριν τις εκλογές, προβλέπω αιτήσεις ακυρώσεων!!!

 Ψηφιακή λύση στο απόλυτο αδιέξοδο των εκλογών στις ομοσπονδίες! (με κλικ)

ή "Ή Κατίγκω από το Κατωχώρι και τα e-κουκιά του Αυγενάκη!"


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 Ραγδαίες εξελίξεις μετά από την ακύρωση των εκλογών της ΕΛΟΚ!

 1/4/2021, 20:54 - Από το ΚΙΜΕ/FB, Ενημέρωση για την σημερινή Απόφαση του Δικαστηρίου!

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  ΑΠΟΦΑΣΗ 01.04.2021 Πρόεδρου Πρωτοδικών Πρωτοδικείου Αθηνών.

Προς αποφυγή παρερμηνειών και παραπληροφόρησης, αναλύουμε όσο απλά γίνεται την απόφαση που έλαβε σήμερα 01.04.2021 ο Πρόεδρος Πρωτοδικών κ. Ευάγγελος Χατζίκος αναφορικά με την κατατεθείσα στις 29.03.2021 αίτηση που υπογράφει ο Δικηγόρος Αθηνών κ. Γεώργιος Παναγόπουλος (περιβάλλον κ. Γερόλυμπου) και που εκδικάστηκε χθες 31.03.2021

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το περιβάλλον του κ. Γερόλυμπου στις 29.03.2021 δια του πληρεξουσίου Δικηγόρου κ. Παναγόπουλου ζήτησε από τον πρόεδρο Πρωτοδικών του Πρωτοδικείου Αθηνών :

1ον) Να διοριστεί προσωρινή διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε η οποία να αποτελείται από τους κ.κ. ΠΟΝΤΙΔΑ, ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ,ΛΑΖΑΡΙΔΗ, ΚΑΡΑΠΛΙΑΓΓΟ, ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗ, ΖΥΜΑΡΗ, ΤΣΑΡΤΣΙΤΑΛΙΔΗ, ΣΙΑΨΑΛΗ, ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ, ΓΚΟΥΡΛΙΑ και ΓΙΑΚΟΥΜΙΔΗ, με εντολή - αρμοδιότητα όλων των πράξεων διοίκησης και εκπροσώπησης της Ομοσπονδίας μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής αρχαιρεσιών

2ον) Να χορηγηθεί προσωρινή διαταγή με ισχύ μέχρι να συζητηθεί η παρούσα αίτηση (24.05.2021) για τον διορισμό Προσωρινής διοίκησης αποτελούμενη από τους ως άνω αναφερομένους !!

 

ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο Πρόεδρος Πρωτοδικών κ. Ευάγγελος Χατζίκος με την από 01.04.2021 απόφαση του ΑΠΕΡΡΙΨΕ την αίτηση χορήγησης προσωρινής διαταγής, στους αιτούντες (περιβάλλον Γερόλυμπου) ως ΝΟΜΩ ΑΒΑΣΙΜΗ καθώς επίσης και τις κύριες παρεμβάσεις ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ελλείψει έννομου συμφέροντος καθώς οι παρεμβαίνοντες επικαλούνται εφαρμογή του άρθρου πέμπτου του ν. 4431/2016 σε συνδυασμό με την από 04.11.2020 απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε περί ορισμού ειδικού οργάνου διοίκησης στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, το οποίο όμως υποκαθιστά ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ και ΑΜΕΣΩΣ και χωρίς την παρεμβολή δικαστικής κρίσης το καταστατικό όργανο (ΔΣ) της Εθνικής αθλητικής Ομοσπονδίας στο πλαίσιο που ορίζει η άνω απόφαση (WKF) ως προς τον χρόνο και τις αρμοδιότητες και μάλιστα ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ των διατάξεων του ν. 2725/1999 και των καταστατικών διατάξεων της Εθνικής Ομοσπονδίας

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Με απλά λόγια ο Δικαστής απορρίπτει την αίτηση για ορισμό προσωρινής διοίκησης αποτελούμενη από τους σε αναστολή τιμωρημένους και διατυπώνει την νομική σκέψη πως η απόφαση της WKF, περί ορισμού ειδικού οργάνου διοίκησης (ΔΣ) στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, δεν επιδέχεται δικαστικής κρίσεως, υποκαθιστά ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ και ΑΜΕΣΩΣ το καταστατικό όργανο (ΔΣ) της Εθνικής αθλητικής Ομοσπονδίας και ΚΥΡΙΩΣ υπερισχύει των διατάξεων του ν. 2725/1999 και των καταστατικών διατάξεων της Εθνικής Ομοσπονδίας.

Απλά λόγια αληθινά και σταράτα !! Κατανοητά για κάθε μη έχοντα νομικές γνώσεις, αλλά μόνο στοιχειώδη λογική !! Αφήνουμε δε, τους μαθητευόμενους νομικούς αναλυτές του περιβάλλοντος Γερόλυμπου να αυτοπαραμυθιάζονται και να παραπληροφορούν !!

 

Σχόλιο:

Απαξιεί, όμως, το ΚΙΜΕ να μας δώσει την Απόφαση!


  1/4/2021, 23:04 - Τι λέει επί των ανωτέρω η ΕΛΟΚ υπό την διοίκηση της ομάδας Γερόλυμπου!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΕΛΟΚ

Το ΔΣ της ΕΛΟΚ μετά και την τελευταία απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (ΜΠΑ) επισημαίνει τα εξής :

Με την από 1.4.2021 απόφαση του ο Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Χατζίκος:

1. Απέρριψε την αίτηση των σωματείων της πλειοψηφίας που στηρίζουν την εκλεγείσα διοίκηση της ΕΛΟΚ και δεν χορήγησε προσωρινή διαταγή για διορισμό προσωρινής διοίκησης, γιατί έκρινε ότι ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑ που εξαφάνισαν όλες τις προηγούμενες προσωρινές διαταγές κι αντικατέστησαν τις προσωρινές διοικήσεις με την τελευταία νόμιμα εκλεγείσα διοίκηση,

2. Συγχρόνως διέταξε ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2021, σύμφωνα με τις τελευταίες εκλογές που έλαβαν χώρα τον Απρίλιο του 2018 και τις δικαστικές αποφάσεις που επανέφεραν την προτέρα νόμιμη διοικητική κατάσταση ,

 

Οι επόμενοι με την τιμωρία αφαίρεσης της φίλαθλης ιδιότητας από την ΕΦΙΠΗΔ την 30-1-2020 πέτυχαν "ημερομηνία λήξης" στην είσοδό τους σε αθλητικούς χώρους και θα επανέλθουν μετά από 18 μήνες! Sayonara! Auf Wiedersehen! さようなら! Hasta la vista, baby! Καλά Κρασιά!!!

 Η Απόφαση της ΕΦΙΠΗΔ επικυρώθηκε εφετειακά και από το ΑΣΕΑΔ την 2/10/2020!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας των 300.000 €/έτος


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

Επώδυνη

Ανατροπή του "μαγαζάτορα"!

 

3. Τέλος ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΝΝΟΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ (πρόσθετες κι όχι κύριες, όπως εκ παραδρομής αναφέρονται στην απόφαση!) των σωματείων της μειοψηφίας που στήριζαν την προσωρινή διοίκηση Βιδάκη, επειδή επικαλούνται απαραδέκτως την αυτοδίκαιη εφαρμογή της απόφασης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε, βάσει του ούτως ή άλλως ανεφάρμοστου Νόμου Κοντονή.

4. Όσον αφορά την θλιβερή ανακοίνωση των "βυζαντινολόγων νομομαθών" της αυτοανακηρυχθείσας προσωρινής διοικούσας των 6, είναι προφανές ότι δολίως παρερμηνεύουν ακόμα μία δικαστική απόφαση που τους αποβάλλει από την διοίκηση του αθλήματος, αφού... "παίζουν ξύλο με τις λέξεις" στην απέλπιδα προσπάθεια τους να επιβάλλουν με... αυτοδικία μία δήθεν αυτοδίκαιη εφαρμογή ενός φωτογραφικού για το ποδόσφαιρο νόμου από το χρονοντούλαπο της ιστορίας που μεταξύ άλλων αφορά αποκλειστικά περιπτώσεις διοικητικού κενού και προσωρινής διοίκησης!

5. Συμπερασματικά :

Το ΔΣ της κ. ΠΟΝΤΙΔΑ, του κ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ κλπ, το οποίο μετά την αναστολή των αποφάσεων της ΕΦΙΠ και του ΑΣΕΑΔ με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και τις δύο νικηφόρες για την νομιμότητα προσωρινές διαταγές του Προέδρου κ. ΚΑΣΙΜΗ, παρά την λήξη της θητείας του στις 31.3.2021, ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ που έκρινε ότι δεν χρειάζεται πλέον προσωρινή διοίκηση ή προσωρινή διοικούσα στην ΕΛΟΚ και παρέτεινε, βάσει ρητής καταστατικής πρόβλεψης, την θητεία του εκλεγμένου ΔΣ μέχρι το τέλος Ιουνίου 2021.

Επισυνάπτεται το διατακτικό της σημερινής απόφασης για την αποκατάσταση της Αλήθειας!


 2/4/2021 - Ποιός από τους δύο ερμηνεύει σωστά την απόφαση και ποιός εξαπατά εν γνώσει του???

 

18/4/2021 - Αυτή η άποψη της 2/4/2021 είναι μάλλον λανθασμένη, αλλά αφήνεται εδώ για μελέτη των απόψεων των δικηγόρων του ΚΙΜΕ!!! (Βλέπε και επόμενο άρθρο της 18/4/2021.)

 

 Η Απόφαση εφαρμόζει:

 

Πρώτον το Νόμο 4778/19-2-2021,  Άρθρο 45, παράγρ. 5, που λέει ότι:

5. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων καταστατικών οργάνων αθλητικής ένωσης δύναται να διεξαχθούν έως την 30ή.6.2021. Οι θητείες των μελών των διοικητικών συμβουλίων και κάθε άλλου καταστατικού οργάνου αθλητικής ένωσης παρατείνονται από τη λήξη τους έως την 30ή.6.2021.

 

Με βάση αυτόν το Νόμο ο Δικαστής απέρριψε την αίτηση χορήγησης Προσωρινής διοίκησης (όποιος και αν την έκανε), διότι βάσει του νόμου η ΕΛΟΚ δεν είχε κενό διοίκησης, αλλά είχε την μέχρι την ημέρα του δικαστηρίου διοίκηση, αφού την 19/2/2021 παρατάθηκε η θητεία της δια νόμου μέχρι την 30/6/2021!

Μένει να βρούμε ποιά είναι αυτή η διοίκηση!

 

Και Δεύτερον το Νόμο 4431/4-11-2016, Άρθρο πέμπτο, που λέει ότι: 

Σε περίπτωση που σε αθλητική ομοσπονδία του άρθρου 19 του Ν. 2725/1999 (Α` 121), όπως ισχύει, οριστούν από την οικεία διεθνή ομοσπονδία, σύμφωνα με τους κανόνες που διέπουν τη λειτουργία της, ειδικά όργανα διοίκησης, για περιορισμένο χρονικό διάστημα και με συγκεκριμένη εντολή για την αντιμετώπιση εκτάκτων και εξαιρετικών καταστάσεων, τα εν λόγω ειδικά όργανα αναλαμβάνουν άμεσα, με μόνη την πράξη ορισμού τους από τη διεθνή ομοσπονδία, όλες τις αναγκαίες για την εκτέλεση της εντολής τους αρμοδιότητες και υποκαθιστούν τα καταστατικά όργανα της ομοσπονδίας, κατά παρέκκλιση των διατάξεων του Ν. 2725/1999 και των καταστατικών διατάξεων της ομοσπονδίας.

 

Με βάση αυτό το Νόμο ο Δικαστής θεωρεί ότι η ΕΛΟΚ έχει διοίκηση αυτήν ακριβώς, που όρισε η Παγκόσμια Ομοσπονδία την 4/11/2020 και η απόφαση της Παγκόσμιας υπερισχύει βάσει του ν. 4431 χωρίς ο νόμος αυτός να αφήνει περιθώρια σε Δικαστήριο να επέμβει!

 

Συνεπώς, το ΚΙΜΕ ερμηνεύει σωστά την Απόφαση και η ομάδα Γερόλυμπου επιχειρεί για πολλοστή φορά να εξαπατήσει τους επί δεκαετίες εξαπατούμενους!!!

 

Τα ανωτέρω έρχεται να επιβεβαιώσει και ο νόμος Νόμος 4790/31-3-2021, δηλαδή της προηγουμένης ημέρας του ανωτέρω δικαστηρίου για την Προσωρινή διαταγή, με το:

Άρθρο 117

1. Αθλητική ομοσπονδία στην οποία, πριν από την έναρξη ισχύος του παρόντος, έχει διοριστεί προσωρινό διοικητικό συμβούλιο δυνάμει απόφασης δικαστηρίου, συμπεριλαμβανομένης της προσωρινής διαταγής, ή της οικείας διεθνούς ομοσπονδίας κατά το άρθρο πέμπτο του ν. 4431/2016 (Α' 207), διεξάγει υποχρεωτικά αρχαιρεσίες για την ανάδειξη καταστατικών οργάνων το αργότερο έως την 31η.5.2021.

Η θητεία της προσωρινής διοίκησης παρατείνεται έως την ημερομηνία του πρώτου εδαφίου, αν σύμφωνα με την οικεία απόφαση, ολοκληρώνεται νωρίτερα.

 

Το ανωτέρω άρθρο περιορίζει συγκεκριμένα τη θητεία κάθε διοίκησης από δικαστήριο ή από διεθνή ομοσπονδία μέχρι τις 31/5/2021, που ήδη έχει οριστεί ως η τελευταία προθεσμία ολοκλήρωσης των εκλογών σε ομοσπονδίες (από τον Μάγειρα των αθλητικών διατάξεων σε αλλοπρόσαλλα νομοσχέδια)!

Όλα τα ανωτέρω ανατρέπονται με το από 18/4/2021 άρθρο μας με κλικ εδώ!


  2/4/2021, 18:00 - Από το Hellenic Karate News/FB:

 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ του Προέδρου της ΕΛ.Ο.Κ κ. Βιδάκη Νεκτάριου προς την κ. Εμμανουέλλα Γερολύμπου Ποντίδα την 2-4-2021 :

 

"ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ - Εξώδικη Απάντηση – Πρόσκληση

Νεκτάριου Βιδάκη, Προέδρου της ορισθείσας την 4.11.2020 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε Προσωρινής Διοίκησης της αθλητικής ομοσπονδίας με την επωνυμία

«Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε», η οποία, σύμφωνα με το άρθρο πέμπτο του ν.4431/2016, υποκαθιστά κάθε καταστατικό όργανο διοίκησής της

 

ΠΡΟΣ Εμμανουέλλα Ποντίδα

Σε απάντηση της εξωδίκου που μας αποστείλατε σήμερα μέσω e-mail, σας επισημαίνουμε ότι, όπως ρητώς αναφέρεται και στην από 1.4.2021 Προσωρινή Διαταγή του Προέδρου Πρωτοδικών κ. Χατζίκου, την οποία επισυνάπτω στο παρόν, η ορισθείσα την 4.11.2020 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε Προσωρινή Διοίκηση, της οποίας είμαι Πρόεδρος, «ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ» (ήτοι από την 4.11.2020) το καταστατικό όργανο διοίκησης της ΕΛΟΚ (ΔΣ), στο οποίο είχατε εκλεγεί και στο οποίο (μόνο) αφορούσε η επιστροφή σας δια της από 24.3.2021 Προσ. Διαταγής του κ. Κασίμη.

Μάλιστα, η άμεση και αυτοδίκαιη υποκατάσταση αυτή του καταστατικού οργάνου (ΔΣ) από τη διοίκησή μας, όπως επίσης ρητώς αναφέρεται στην προαναφερόμενη από 1.4.2021 Προσωρινή Διαταγή, λαμβάνει χώρα κατά παρέκκλιση των διατάξεων του ν. 2725/199 και των καταστατικών διατάξεων της ομοσπονδίας, «ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ».

Συνεπώς, η επιστροφή σας ή μη στο καταστατικό όργανο διοίκησης της ΕΛΟΚ (ΔΣ) την οποία επικαλείσθε είναι νομικώς αδιάφορη, αφού το όργανο αυτό ρητώς, σύμφωνα με τον νόμο, υποκαθίσταται από το ορισθέν εκ μέρους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε.

 

Επιπλέον δε τούτου, σας γνωρίζω ότι δυνάμει της διάταξης της παρ. 1 του άρθρου 117 του ν. 4790/2021, ακριβώς για περιπτώσεις όπως η δική μας (στην οποία μάλιστα έκανε ρητή αναφορά ο αρμόδιος Υπουργός Αθλητισμού που την πρότεινε, αλλά και η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την ψήφισή της), η θητεία της διοίκησής μας παρατάθηκε έως την 31.5.2021.

Επώδυνη

Ανατροπή του "μαγαζάτορα"!

Συνεπώς, επιφυλασσόμενοι κάθε δικαιώματός μας, σας παρακαλώ όπως απέχετε από οποιαδήποτε πράξη διοίκησης και διαχείρισης της ΕΛΟΚ, η οποία φυσικά θα είναι άκυρη και ανυπόστατη και όπως μας παραδώσετε άμεσα ο,τι έχετε στα χέρια σας και αφορά την Ομοσπονδία μας (κλειδιά, κωδικούς κλπ).

 

Σας παρακαλώ, επίσης, να αντιληφθείτε επιτέλους ότι το άθλημα του καράτε και η παρουσία του στην διεθνή αθλητική οικογένεια είναι υπεράνω του προσωπικού συμφέροντος του οιουδήποτε. Σταματείστε λοιπόν να το θέτετε σε διακινδύνευση, χωρίς να αναλογίζεστε τους χιλιάδες αθλητές, γονείς, παράγοντες, που πονάνε το άθλημα και ανησυχούν για το μέλλον του.

Κατά τα λοιπά, σας διαβεβαιώ ότι δεν υπάρχει κανείς λόγος εσείς να ανησυχείτε για το μέλλον της ΕΛΟΚ: όπως έχουμε ήδη επανειλημμένα καταστήσει σαφές αλλά κάποιοι αρνούνται να αποδεχθούν, από την 4.11.2020 η ΕΛΟΚ έχει εισέλθει αμετακλήτως, υπό την διοίκησή μας, στην οδό της εξυγίανσης, της νομιμότητας και της διαφάνειας, σε αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Πολιτεία και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε, η οποία άλλωστε αυτήν την εντολή μας έδωσε.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι αυτονόητο φυσικά ότι και οι εκλογές θα διεξαχθούν νόμιμα, εμπρόθεσμα και δημοκρατικά, χωρίς αποκλεισμούς και νοθεύσεις, σαν κι αυτές που πριν από λίγες μέρες επιχειρήσατε. Όσο κι αν κάποιοι τις απεύχονται και κάνουν ο,τι μπορούν για να τις αποφύγουν ή έστω να τις καθυστερήσουν (υπενθυμίζουμε ότι μετά από δικές σας ενέργειες δεν πραγματοποιήθηκαν την 28.3.2021, όπως είχαν νομίμως προκηρυχθεί), να είστε βέβαιοι ότι οι εκλογές θα γίνουν το συντομότερο δυνατόν και, πάντως, πριν από το τέλος Μαΐου, και θα δώσουν τη δυνατότητα στα σωματεία καράτε της χώρας μας να καθορίσουν εκείνα, ελεύθερα και κυριαρχικά, το μέλλον του αθλήματος στην Ελλάδα.

Αθήνα 2.4.2021

Καθηγητής Νεκτάριος Βιδάκης

Πρόεδρος ΕΛΟΚ

 

Όλα τα ανωτέρω ανατρέπονται με το από 18/4/2021 άρθρο μας με κλικ εδώ!


Αφαιρέθηκε λανθασμένο τμήμα του άρθρου!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


15/3/2021 - Η έκθεση των Ορκωτών Λογιστών για τον διαχειριστικό έλεγχο της ΕΛΟΚ για το έτος 2019!

 ή "Πώς παίρνανε τα λεφτά τα Λαμόγια":

 

Υπενθυμίζω και το σχετικό με την Έκθεση Ελέγχου της Εθνικης Αρχής Διαφάνειας άρθρο μας: 27/10/2020 - ΤΟ ΕΝΑ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ! Απαράδεκτη η Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για την ΕΛΟΚ! Προτείνω την αλλαγή ονόματος σε "Εθνική Αρχή ... Συγκάλυψης"!!!

 

Ακολουθούν Σχόλια και Παρατηρήσεις επί της Έκθεσης Διαχειριστικού και Λογιστικού Ελέγχου (με κλικ εδώ σε pdf) της Εταιρείας Ορκωτών Λογιστών "KSi Greece" για την ΕΛΟΚ του έτους 2019! Καλή σε γενικές γραμμες, αλλά με άγνοια καταστάσεων και ανθρώπων, ελλείψεις, παραλήψεις και ελαττώματα, που θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κατά το δυνατόν!

Η εν λόγω Έκθεση στάλθηκε από την προσωρινή διοίκηση της ΕΛΟΚ σε όλους τους αντιπροσώπους των σωματείων της προκειμένου να ενημερωθούν για την επερχόμενη Γενική Συνέλευση και όλοι αυτοί οι αντιπρόσωποι είχαν υποχρέωση να την γνωστοποιήσουν στα ΔΣ των συλλόγων τους και εκείνα με τη σειρά τους στα μέλη των συλλόγων τους! Συνεπώς να μην ακούσουμε καμιά μαλακία περί προσωπικών δεδομένων για πράγματα που γνώριζαν ήδη και οι πέτρες!!!

Τονίζω σε αυτό το σημείο ότι μόνο τρία συγκεκριμένα άτομα μπορούν να κάνουν σωστό λογιστικό και διαχειριστικό έλεγχο της ΕΛΟΚ και για όλα τα έτη από το 1995 μέχρι και το 2021, αλλά η δουλειά τους πρέπει να πληρωθεί αδρά! Άλλωστε το αποτέλεσμα καταλογισμού ατεκμηρίωτων ποσών στα μέλη των ΔΣ της ΕΛΟΚ θα είναι πολλαπλάσιο και άρα η αμοιβή των τριών συγκεκριμένων ατόμων αναλογικά θα είναι μηδαμινή!

Από τα ελαττώματα της εν λόγω Έκθεσης είναι η παρουσίασή της σε χαρτί Α4, αλλά σε ωφέλιμες διαστάσεις 14Χ21 εκ., ώστε να χωράνε σε κάθε σελίδα τα διαφημιστικά της "KSi Greece" σε κεφαλίδες και υποσέλιδα, τα οποία δεν χρειάζονται καθόλου στον αναγνώστη! Το αποτέλεσμα ήταν να μην διαβάζονται άνετα τα κείμενα με τα γράμματα των 10 στιγμών και πολλοί μεγάλοι Πίνακες να μην διαβάζονται καθόλου!

Ως επί 30 χρόνια εκδότης επιστημονικών συγγραμμάτων, έβγαλα τα διαφιμιστικά και μεγάλωσα το ωφέλιμο των σελίδων της Έκθεσης σε διαστάσεις 17Χ25 εκ. και η ζωή μας έγινε αυτομάτως ... καλύτερη! Το αποτέλεσμα είναι η Τροποποιημένη ως προς το μέγεθος Έκθεση (με κλικ εδώ σε pdf) χωρίς καμιά αλλαγή στο περιεχόμενο, στην οποία τα γράμματα έχουν γίνει πλέον περίπου 12 στιγμών, διαβάζονται άνετα και οι μεγάλοι Πίνακες διαβάζονται και αυτοί πλην ενός, που ήταν πολύ μεγάλος και τον χωρίσαμε σε τρία κομμάτια σε τρεις σελίδες (38, 39, 40) στα πλάγια! Σε αυτή την έκδοση έχουμε επίσης σημειώσει τις παραγράφους, που περιέχουν καραμπινάτες και απαράδεκτες οικονομικές απάτες για απομύζηση του Ταμείου της ΕΛΟΚ από τον συγκεκριμένο Μαγαζάτορα Γιώργο Γερόλυμπο, ακριβώς όπως γράφουμε επί 25 χρόνια σε περιοδικά, ενδιάμεσα sites στο Ίντερνετ και από το 2004 στο www.karate.gr και με ιδιαίτερη έμφαση από το 2013, την χρονιά του "Persona non Grata"!!!

Και πάλι ΔΕΝ φαίνονται όλα, όπως θα έπρεπε να φαίνονται! Ξανατονίζω σε αυτό το σημείο ότι μόνο τρία συγκεκριμένα άτομα μπορούν να κάνουν σωστό λογιστικό και διαχειριστικό έλεγχο της ΕΛΟΚ και για όλα τα έτη από το 1995 μέχρι και το 2021, αλλά η δουλειά τους πρέπει να πληρωθεί αδρά! Άλλωστε το αποτέλεσμα καταλογισμού ατεκμηρίωτων ποσών στα μέλη των ΔΣ της ΕΛΟΚ θα είναι πολλαπλάσιο και άρα η αμοιβή των τριών συγκεκριμένων ατόμων αναλογικά θα είναι μηδαμινή!

Την Τροποποιημένη Έκθεση του Διαχειριστικού Ελέγχου επιβάλλεται να την τυπώσετε και να τη μελετήσετε, διότι αποτελεί ατράνταχτη απόδειξη του τι γινόταν στο "σκοτεινό Ταμείο" της ΕΛΟΚ, όπου ένα μόνο μακρύ χέρι έμπαινε άδειο και έβγαινε γεμάτο! Θα μου πείτε ότι "κάρα-τε" σημαίνει "άδειο χέρι", αλλά θα σας ρωτήσω ποιό είναι το ... ιδεόγραμμα για το "γεμάτο χέρι", που μόνον Ένας" ξέρει!!!

Από την Τροποποιημένη αυτή Έκθεση σας παρουσιάζουμε κατωτέρω όλα τα σημεία, που αποδεικνύουν "αρπαχτές" της μιάς φοράς  και "αρμεχτές" του κάθε μήνα από το Ταμείο της ΕΛΟΚ με άμεσους ή έμμεσους τρόπους με λακωνικά Σχόλια και Παρατηρήσεις δικές μας, όπου η αρπαχτές δεν βγάζουν μάτι! Σημειωτέον ότι μπορεί η Έκθεση να αφορά στο έτος 2019, αλλά τα ίδια και χειρότερα γίνονταν και σε όλα τα έτη από το 1995 μέχρι το 2019, δηλαδή επί 25 χρόνια από τον Μαγαζάτορα της ΕΛΟΚ Γιώργο Γερόλυμπο και την παρέα του, όπως αναλυτικά έχει γραφεί στους τόμους με τίτλο "ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!"

 

Ακολουθούν τα αποσπάσματα από την Έκθεση:

Από το εξώφυλλο:

Σελίδες 2-3, τα Περιεχόμενα:

Από τη σελ. 5 η εταιρεία:

Από τις σελ. 6-7 τα αντικείμενο των ελέγχων:

Από τη σελ. 7 ο Σκοπός του Ελέγχου:

Σελ. 9: Επιτελική Σύνοψη και κυριότερα ευρήματα! Αυτό σημαίνει καραμπινάτες παραβάσεις των νόμων, που τις πληρώνουν από την τσέπη τους τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ!

Δηλαδή, ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ και άρα ήταν ελεύθεροι να αγοράζουν μια φορά ένα πραγματικό πάγιο, το οποίο δεν το έγραφαν στο Βιβλίο ότι υπήρχε, και μετά από καιρό ή 1) το ξαναγόραζαν εικονικά όσες φορές ήθελαν (π.χ. ηλεκτρονικοί πίνακες αποτελεσμάτων αγώνων ή ό,τι άλλο), έβαζαν το τιμολόγιο στα λογιστικά και τα λεφτά έμπαιναν στην τσέπη, ή 2) το αγόραζαν πάλι πραγματικά (π.χ. τατάμι ή ό,τι άλλο) και το πούλαγαν με μειωμένες τιμές σε κολλητούς συλλόγους και πάλι τσέπωναν το παραδάκι!

Τατάμι, υπολογιστές, έπιπλα, ηλεκτρονικοί πίνακες αποτελεσμάτων αγώνων, ... κουστούμια από τον Βάρδα (!) και άλλα!

Αμφισβητείται και η σκοπιμότητα δαπανών 72.000 €!

Θυμίζω ότι "αρπαχτή της νύχτας" σημαίνει μπαίνεις κρυφά τη νύχτα, αρπάζεις ό,τι βρεις, βγαίνεις και χάνεσαι στο σκοτάδι, ενώ "αρπαχτή της μέρας" σημαίνει πας στο Ταμείο την ημέρα, βάζεις ένα τιμολόγιο 2.000 €, παίρνεις τα 2.000 € από το Ταμείο σε μετρητά για να μην χαλάσει ο ... ισολογισμός μεταξύ Βιβλίου και Ταμείου, κλείνεις το Ταμείο και φεύγεις άνετος!!!

Δηλαδή, για το 2019 δεν υποβλήθηκε στη ΓΓΑ ο προϋπολογισμός, ο οποίος αν δεν εγκρίνεται από την ΓΓΑ, τότε αυτή δεν αναγνωρίζει καμιά δαπάνη του και τις πληρώνουν όλες τα μέλη του ΔΣ είτε παίρνουν επιχορηγήσες (διαβάστε και το επόμενο) είτε όχι! Αυτό το ήξερε πάντα ο Γερόλυμπος και γι' αυτό και δεν έβαζε πουθενά την υπογραφή του, αλλά το έκρυβε από όλα τα άλλα Ζώα και αυτά τα Ζώα, εκτός από τις διακοπές στον ... Κορυδαλλό, θα πληρώνουν τώρα από τις ... προίκες που πήραν όταν παντρεύτηκαν! Εγώ θα φέρνω τα ... κουφέτα στον Κορυδαλλό!!!

Αναφέρεται και η Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, δηλαδή έρχεται και σφίγγει η ... μαρέγκα!

 

Σελ. 10, αναφέρονται οι επιπτώσεις από την μη τήρηση των νόμων!

Σελ. 11 αναφέρονται ονομαστικά οι αμφισβητούμενης σκοπιμότητας δαπάνες (βλέπε πίνακα)!

Δαπάνες νομικών υπηρεσιών: πλήρωνε εξωτερικούς δικηγόρους για να εξοντώνουν πολιτικούς του αντιπάλους έξω από την ΕΛΟΚ είτε οι υποθέσεις ήταν της ΕΛΟΚ είτε ήταν προσωπικές δικές του!

Οδοιπορικά μελών του ΔΣ: πλήρωνε τα οδοιπορικά τους για να αισθάνονται άρχοντες και να του υπογράφουν ό,τι ήθελε, αλλά έχωνε και μερικά εικονικά τιμολόγια ανάμεσα και το αντίστοιχο ποσό του Ταμείου στην τσέπη!

Υπερβάλλουσες δαπάνες: καλά τώρα! Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια! Μάζευε ό,τι τιμολόγιο έβρισκε στο δρόμο και το έκανε ... πισίνα στην Πάχη ή ... κότερο στον αφρό του κύματος!

Δαπάνες Δικαστικής Επιτροπής: πλήρωνε εσωτερικούς δικηγόρους για να εξοντώνουν πολιτικούς του αντιπάλους, αθλητές προπονητές και συλλόγους μέσα στην ΕΛΟΚ!

Δαπάνες αγώνων (οδοιπορικά): κάθε απόδειξη, κάθε εισιτήριο, κάθε διαμονή ακόμα και του επιχειρηματία της SPORTDATA, δικά τους και μερικών άλλων από το ... ίδιο πούλμαν άσχετων με το καράτε!

 

Σελ. 13 και πάλι δεν τηρείται το Μητρώο Παγίων, και άλλες παράνομες λογιστικές παραλήψεις!

 

Σελ. 14 η έδρα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ, αλλά οι Διοικητικές και Λογιστικές υπηρεσίες της ΕΛΟΚ βρίσκονται στα Λιόσια! Η περίφημη "μοναδική παράβαση, που βρήκε η Εφορία Νέας Ιωνίας μετά από τις καταγγελίες του Δρακόπουλου και δική μου και "τιμώρησε" την ΕΛΟΚ με πρόστιμο 100 €! Η διαφθορά στις Εφορίες εξακολουθεί να πηγαίνει σύννεφο! Αν τα διοικητικά και τα λογιστικά της ΕΛΟΚ έχουν έδρα στο στάδιο των Άνω Λιοσίων, τότε στο ΟΑΚΑ τι βρίσκεται? Το ... Κέρλινγκ και το Τρίαθλο, των οποίων τα γραφεία και τις γραμματείες τα πλήρωνε η ΕΛΟΚ???

Σελ. 14 επίσης, η νόμιμη εκπροσώπηση της ΕΛΟΚ είναι οι επόμενοι:

Δεν ξέρετε πόσο χάρηκα από τότε που έβαλε τη γυναίκα του μέσα, διότι ο ίδιος ήταν πάντα στην απ' έξω!

Αυτοί ήταν το 2019, που έγινε ο έλεγχος! Αλλά όσα βρήκε ο έλεγχος, μόνο το 2019 γίνανε ή μήπως γίνονταν και σε κανένα άλλο προηγούμενο έτος? Μα φυσικά και γίνονταν από το 1995, που άρπαξε ο Γερόλυμπος την ΕΛΟΚ στα χέρια του, έφερε τον δικό του λογιστή στην ΕΛΟΚ και υπέγραφαν όλοι "όλων των ΔΣ" στις εκτυπώσεις των λογιστικών βιβλίων Γ΄ Κατηγορίας χωρίς να καταλαβαίνουν τίποτα από λογιστικά ... τα ΖΩΑ!!! Και ποιά είναι αυτά τα "Όλα τα ΔΣ" από 1994??? Μα φυσικα τα επόμενα και μερικά που μου λείπουν!!!

ELOK.DS-1994-0204 ELOK.DS-1995-0301 ELOK.DS-1995-1012 ELOK.DS-1996-0108
ELOK.DS-1999-0906 ELOK.DS-1999-1202 ELOK.DS-2001-0330 ELOK.DS-2003-0225
ELOK.DS-2008-1006 ELOK.DS-2012-1105 ELOK.DS-2014-0713 ELOK.DS-2018-0421

Το να υπογράφεις "Μέλος ΕΟΕ" και να είσαι το υπ' αριθμόν Ένα Αρχικαραλαμόγιο ... μόνο στην Ελλάδα γίνεται!!!

 

Σελ. 16 τα Βιβλία, που πρέπει να τηρεί η ΕΛΟΚ:

 

Σελ. 18, η απάτη της Εκτελεστικής Επιτροπής διέφυγε από τον ελεγκτή! Ένα ΔΣ με έντεκα μέλη δεν έχει καμιά ανάγκη για πενταμελή εκτελεστική επιτροπή, αφού με έξι μέλη έχει απαρτία! Η δημιουργία Εκτελεστικιής Επιτροπής έχει εφαρμογή σε διοικητικά συμβούλια με 15 ή 21 μέλη!!! Η αυτονόητη απάτη του Γερόλυμπου έγκειται στο ότι έκανε ό,τι ήθελε μόνος του και έβαζε τους "κολλητούς υπηκόους" της Εκτελεστικής Επιτροπής να υπογράφουν ό,τι το αποφάσισαν και οι πέντε και στη συνέχεια έβαζε τους υπόλοιπους έξι να υπογράφουν και αυτοί όλα όσα ήδη είχαν υπογράψει οι πέντε με την σημείωση πάντα: "κατά ομόφωνη απόφαση του ΔΣ"!!! Μην χολοσκάς, δεν έχεις υπογράψει πουθενά, αλλά σου έρχεται το ... "Όχι εμείς, αυτός!"

Σελ. 22 μερικά ακόμα στοιχεία του ελέγχου!

Σελ. 23 προκύπτουν διαφορές και περίπου ποσό 42.000 € πληρωμών σε ποσά άνω των 500 €, που έπρεπε να πληρωθούν μέσω τραπέζης, αλλά πληρώθηκαν μετρητά, πράγμα παράνομο, διότι οι λαμογιές στα μετρητά γίνονται!!!

Σελ. 24 αυτά είναι τα ποσά του επόμενου πίνακα και από ότι θα βλέπετε αφορούν σε πληρωμές που κάλλιστα μπορούν να περιέχουν εικονικά ποσά! "Πιασάρικη" δουλειά Γιωργάκη! Αλλά και τα 80.000 € στο χρηματοκιβώτιο, που έκανε 2-3 μήνες να το ανοίξεις? Τι λες γι' αυτό? Είναι προφανές ότι το χρήμα το είχες στο σπίτι χτισμένο στους τοίχους σαν τον ... Εσκομπάρ και οφείλεται στο ΚΙΜΕ, που το έφερες στην ΕΛΟΚ με σπαραγμό ψυχής!!!

Σελ. 25, η ΕΛΟΚ λειτουργεί χωρίς κανονισμό προμηθειών και χωρίς συμβάσεις με τους προμηθευτές της!

Και ποιός είναι ο κορυφαίος προμηθευτής της ΕΛΟΚ? Μα η SPORTDATA φυσικά! Έ, δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι η SPORTDATA ανήκει στον Γερόλυμπο! Είναι φύση αδύνατον να αφήνει άλλον να παίρνει 60.000 € το χρόνο από το δικό του μαγαζί και να μην τα παίρνει ο ίδιος!!!

Θυμίζω ότι μέχρι το 2016 ως αντιπρόσωπος της SPORTDATA εμφανιζόταν ο Πέτρος Σκοπελίτης, ο οποίος παρ' ότι ήταν προμηθευτής της ΕΛΟΚ ήταν και αντιπρόεδρος στο σύλλογο του Μπουλούμπαση, ενώ στις εκλογές εμφανιζόταν ως αντιπρόσωπος άλλων συλλόγων και ψήφιζε κανονικά! Στη συνέχεια χάθηκε αυτός και ανέλαβε ο γιός του, ενώ η ΕΛΟΚ πλήρωνε τα οδοιπορικά και των δύο (?) όταν πήγαιναν στους αγώνες για υποστήριξη της πλατφόρμας των αγώνων! Το σενάριο μάλλον ήταν ανάποδο: ο Γερόλυμπος με τις γνωριμίες του στο εξωτερικό, και παρ' όλο που η ΕΛΟΚ είχε αγοράσει 2-3 προγράμματα διενέργειας αγώνων, έφερε ως κρυφός αντιπρόσωπος κάποιο πρωί του 2008 ή 2009 (?) την πλατφόρμα της SPORTDATA στην ΕΛΟΚ, προσέλαβε ως υπάλληλο τον Σκοπελίτη, κολλητό του κολλητού του Μπουλούμπαση, του οποίου θα έβγαζαν και τα παιδιά του πρωταθλητές για να πάρουν και μόρια (!!!), τον εμφάνιζε ως αντιπρόσωπο της μητρικής εταιρείας της SPORTDATA και τα λεφτά ξέρουμε πού καταλήγανε!!!

Μόνον εγώ μπορώ να διαλευκάνω αυτή την υπόθεση!!!

 

Σελ. 26, οι προμηθευτές προφανώς ειδοποιήθηκαν από τον Γερόλυμπο να μην απαντήσουν στις επιστολές του Ελεγκτή!

Σελ. 27, καμιά απάντηση από τους προμηθευτές του πίνακα κάτω και άρα ανεπιβεβαίωτο ποσό 71.394 € για τις υποχρεώσεις της ΕΛΟΚ! Ίσως να δημιουργεί "υποχρεώσεις" εκεί που δεν υπάρχουν για να προετοιμάζει την "διαρροή" προς την τσέπη του!

Στην τελευταία σειρά γράφει:   Σύνολα   69.865,62      10.181,23


Πάρτε μια ανάσα και ... συνεχίζετε!

Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


 

Σελ. 27 τέλος και 28 διαπιστώνεται σκόπιμη ασάφεια και το πολύ περίεργο να έχει χρέη η ομοσπονδία 10.000 € και 60.000 €, ενώ ταυτόχρονα έχει Ταμείο 188.000 €! Αυτό αποδεικνύει ότι το Ταμείο ήταν στο σπίτι του Γερόλυμπου και με σπαραγμό ψυχής και από πίεση του ΚΙΜΕ το έφερε στο χρηματοκιβώτιο της ΕΛΟΚ!

Σελ. 29, καμιά σύμβαση και με τους νομικούς συμβούλους της ΕΛΟΚ! Ένας φαρμακόγλωσσας (δεν είμαι 'γώ, δεν είμαι 'γώ, δεν είμαι 'γώ!) θα έλεγε ότι στα 1000 € του Μουρνιανάκη, τα 500 € ήταν του Γερόλυμπου, αλλά ... αδυνατώ να πιστέψω κάτι τέτοιο!

Σελ. 30, (επόμενος πίνακας): 23.000 € πήγανε σε δικηγόρους (με βέλος) και δικαστικούς επιμελητές (με κυκλάκι) μόνο το 2019! Αλλά με σκεπτικό του 50-50 τα μισά πήγανε στον ... Φαγάνα!!!

Σύνολο:  22.722 €

 

Σελ. 31, Χόχοχόοο!!! 380.000 € έσοδα για το 2019 η ΕΛΟΚ!!! Και όταν επιχορηγούνταν πριν το 2012 έπιανε τα 500.000 €!

Αν δούμε τον πίνακα πείτε μας μόνοι σας εσείς οι οπαδοί του Γερόλυμπου: μπορεί να έχει κρύψει έσοδα και από πού? Μόνο από τα δύο τελευταία δεν μπορεί να κρύψει! Όλα τα άλλα ... "δαγκώνονται" εύκολα!!! Μόνο να σκεφθείτε πανηλίθιοι ότι σε εσάς τους οπαδούς του ποτέ δεν σας έδινε απόδειξη για ότι πληρώνατε!!! Άλλωστε γι' αυτό πήρατε εσείς και οι μαθητές σας τα Νταν που έχετε, τα οποία είναι άχρηστα!!! Έχετε δει ποτέ και πουθενά Πίνακα με όλους όσους έχουν Νταν της ΕΛΟΚ??? Τα Νταν ήταν από τα κρυφά χαρτιά του Γερόλυμπου! Ξέτε όλοι σας ότι του τα πληρώνατε χέρι με χέρι και ξέρετε επίσης όλοι σας ότι όταν φτάσει σε ένα δικαστήριο να τον ρωτήσει ο Πρόεδρος τι σχέση έχει με τα Νταν και τις εισπράξεις από αυτά, τότε θα πει: δεν είχα ποτέ καμιά σχέση!!!

Η ΠΟΠΚ ΔΕΝ αναγνωρίζει κανένα από αυτά τα Νταν της ΕΛΟΚ, διότι είναι άχρηστα παλιόχαρτα!!! Πετάξτε τα στα σκουπίδια και ζητήστε τα λεφτά σας πίσω!!! Και μην ξεχάσετε και τα διπλώματα της ISSO!!!

Σελ. 32 (κάτω), αποδείξεις έκοβε ο καθένας, αφού τις υπογραφές των Προέδρου, Γραμματέα και Ταμία τις προεκτύπωναν! Και ο καθένας ήταν φυσικά ο έμπιστος υπάλληλος, που έκοβε τις αποδείξεις χωρίς να ξέρει κανένας από τους τρεις, που υπογράφουν τι κόβει, και έδινε ατόφιες τις εισπράξεις στο Μαγαζάτορα να τις πάει στην ... Πάχη να τις ... χτίσει στον τοίχο (τον θαυμάζω!!!), ενώ ταυτόχρονα ο Πρόεδρος, ο Γραμματέας και ο Ταμίας δεν έβλεπαν τις εισπράξεις! Και άλλες λογιστικές βολικές αλχημείες για ελεύθερη είσπραξη και αλλοιωμένη καταχώριση!

Σελ. 33, ο Πίνακας συγκεντρωτικών Δαπανών της ΕΛΟΚ για το 2019 με τρελά ποσά για αδικαιολόγητες δαπάνες! Τα αριστερά βέλη δείχνουν τις αιτιολογίες για τα τρελά ποσά, που δείχνουν τα δεξιά βέλη! Με το περίφημο αιτιολογικό "οικονομική ενίσχυση για τους σκοπούς της Ομοσπονδίας" εισέπραττε από αθλητές, γονείς και συλλόγους χωρίς να συνδέει τα εισπραττόμενα με τις αντίστοιχες ημερολογιακές δαπάνες προς αποφυγή κάθε συσχετισμού από τυχόν έλεγχο!!!

Σελ 34, και άλλες λογιστικές ατασθαλίες προς σύγχυση κάθε ελέγχου: παρανομίες και πρόστιμα!

Σελ. 35, αλλά και καραμπινάτες ασυμφωνίες!!!

Σελ. 37, απαράδεκτα οδοιπορικά των Αθηναίων μελών του ΔΣ καθώς και απαράδεκτα έξοδα καφέδων και γευμάτων για τα μέλη του ΔΣ και άλλους! Εδώ που τα λέμε ο νόμος είναι πολύ αχάριστος να ζητάει από τα μέλη του ΔΣ εκτός από το χρόνο τους να πληρώνουν και βενζίνες για να πάνε στην άκρη του κόσμου (Λιόσια) για να προσφέρουν αμισθί την εργασία τους στην ΕΛΟΚ!!!

Σελ. 38, 39, 40, ακολουθεί ένας μεγάλος πίνακας με δαπάνες μελών του ΔΣ σε γεύματα, καφέδες, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άλλα αξιοζήλευτα,

που θα τον δείτε στην εκτύπωση του pdf γιατί είναι πολύ μεγάλος για εδώ και για μικρά επί μέρους ποσά, τα οποία συγκεντρωτικά βέβαια γίνονται μεγάλα!

 

Και συνεχίζουμε με τη Δικαστική Επιτροπή:

Σελ. 41: Χόχοχόοοο, η αγαπημένη μας Δικαστική Επιτροπή του 2019! Έπεφτε κανονικό χαρτζιλίκι για να τιμωρούν κατά παραγγελία Γερόλυμπου τους αντίπαλους συλλόγους, αθλητές, προπονητές και ... τις γάτες που περνούσαν έξω από την ΕΛΟΚ!!! Και αν αυτοί τολμούσαν να βγουν στο ΑΣΕΑΔ ή στα πολιτικά δικαστήρια, τότε τους αναλάμβαναν οι εξωτερικοί δικηγόροι και πάντα με δαπάνες της ΕΛΟΚ!!! Και εδώ ο Φραγκοφονιάς προτίμησε τον "κίνδυνο να εκτεθούν οι δικηγόροι των δικαστικών επιτροπών και να ακυρωθούν οι αποφάσεις τους" περνώντας τις αμοιβές τους στις δαπάνες της ΕΛΟΚ, από το να τους πληρώνει στα μαύρα από την τσέπη του!!!

Και ας μην ξεχνάμε και τις παλαιότερες του 2019 Δικαστικές Επιτροπές, όπως αυτή με τους συνεργάτες δικηγόρους του ίδου γραφείου και ορόφου με το Νομικό Σύμβουλο της ΕΛΟΚ, και μετέπειτα μέλος του ΔΣ και μετέπειτα τιμωρημένο από την ΕΦΙΠΗΔ (!), κ. Δημήτρη Μπαλασόπουλο! Θυμίζω τα κουδούνια στην πολυκατοικία τους, που είχα ψιλιαστεί και τελικά ανακάλυψα:

 

Σελ. 41 επίσης, ο λογιστής του Γερόλυμπου, που εισέπραττε χωρίς σύμβαση για το 2014 - 2018 τις αμοιβές του σε διάφορα ονόματα του ίδιου και συγγενών του! Ήταν ο κ. Επαμεινώνδας Αλεξόπουλος, λογιστής στην ανώνυμη του Γερόλυμπου καθώς και στην Mega Hellas, που πουλούσε τις φόρμες kamikaze μέσα από την ΕΟΕΚ!!!

Σελ. 42 σε σύνδεση με το τελευταίο κομμάτι της Σελ. 41, ο φίλος μας ο Πέτρος Σκοπελίτης και ο γιός του Γαβριήλ με την SPORTDATA! Γιατί να πληρώνει τα έξοδα στον άνθρωπο της SPORTDATA η ΕΛΟΚ, αφού αυτά ενσωματώνονται στη συμβατική χρέωση της πλατφόρμας των αγώνων και η αγώνες είναι γνωστό από την αρχή του έτους σε ποιές πόλεις θα γίνουν? Είναι φανερό ότι η πλατφόρμα ανήκει στον Γερόλυμπο και εμφανίζει τον Σκοπελίτη σαν στάχτη στα μάτια δίνοντάς του κάποια αμοιβή αχυράνθρωπου!!! Η SPORTDATA εισέπραττε 50-60 χιλιάδες το χρόνο και ποτέ δεν θα άφηνε ο Γερόλυμπος να πάρει άλλος αυτά τα λεφτά από τη δική του επιχείρηση!!!

Θυμίζουμε ότι η SPORTDATA παίρνει ένα ευρώ το κεφάλι για κάθε αθλητή/τρια σε κάθε αγώνα!

Οπωσδήποτε ο Φραγκοφονιάς πλήρωνε τον Σκοπελίτη ιδιαίτερα και προφανώς έκρυβε αυτή την αμοιβή για να μην φανεί ότι η SPORTDATA είναι δική του, αλλά είναι τέτοιος Φραγκοφονιάς, ώστε έλεγε του Σκοπελίτη να μαζεύει τις αποδείξεις των οδοιπορικών του, ώστε να του τα πληρώνει η ΕΛΟΚ και να τα περνάει στα έξοδά της, παρ' όλο που αποδεικνύουν ότι η εταιρεία δεν ανήκει στον Σκοπελίτη! Δηλαδή, προτίμησε τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί το ότι η SPORTDATA είναι δική του παρά να πληρώνει από την τσέπη του τα οδοιπορικά του Σκοπελίτη!!!

 

Σελ. 43 και ξαναγυρίζουμε στον θανατηφόρο καταλογισμό όλων των ποσών όλων των δαπανών στα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ, ακριβώς όπως κατέληξε και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας και ανέλυσα ο υποφαινόμενος (με κλικ εδώ)!!!

Σελ. 44 και άλλες λογιστικές ταρζανιές!

Σελ. 45, όσο πάμε οι ταρζανιές χοντραίνουν και ούτε ψίλος στον κόρφο τους!!!

Δηλαδή, ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ και άρα ήταν ελεύθεροι να αγοράζουν μια φορά ένα πραγματικό πάγιο, το οποίο δεν το έγραφαν στο Βιβλίο ότι υπήρχε, και μετά από καιρό ή 1) το ξαναγόραζαν εικονικά όσες φορές ήθελαν (π.χ. ηλεκτρονικοί πίνακες αποτελεσμάτων αγώνων ή ό,τι άλλο), έβαζαν το τιμολόγιο στα λογιστικά και τα λεφτά έμπαιναν στην τσέπη, ή 2) το αγόραζαν πάλι πραγματικά (π.χ. τατάμι ή ό,τι άλλο) και το πούλαγαν με μειωμένες τιμές σε κολλητούς συλλόγους και πάλι τσέπωναν το παραδάκι!

Τατάμι, υπολογιστές, έπιπλα, ηλεκτρονικοί πίνακες αποτελεσμάτων αγώνων, ... κουστούμια από τον Βάρδα (!) και άλλα!

Αμφισβητείται και η σκοπιμότητα δαπανών 72.000 €!

Θυμίζω ότι "αρπαχτή της νύχτας" σημαίνει μπαίνεις κρυφά τη νύχτα, αρπάζεις ό,τι βρεις, βγαίνεις και χάνεσαι στο σκοτάδι, ενώ "αρπαχτή της μέρας" σημαίνει πας στο Ταμείο την ημέρα, βάζεις ένα τιμολόγιο 2.000 €, παίρνεις τα 2.000 € από το Ταμείο σε μετρητά για να μην χαλάσει ο ... ισολογισμός μεταξύ Βιβλίου και Ταμείου, κλείνεις το Ταμείο και φεύγεις άνετος!!!

 

Υπογραφή Ελέγχου:

Τελικά και κατά τη γνώμη μου όλο το στήσιμο της δήθεν διαφανούς καταχώρησης των δαπανών των ομοσπονδιών αποτελεί την πλέον μεθοδευμένη προσπάθεια απόκρυψης των πραγματικών εσόδων-εξόδων των ομοσπονδιών και αυτό στήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλήτίσμού εδώ και χρόνια!!! Άλλη έπρεπε να ήταν η λογιστική οργάνωση: απλούστερη και απόλυτα ελέγξιμη!


Και κάτι άσχετο:

Πικρός που είν' ο θάνατος, βαρύ που' ναι το χώμα,

της φυλακής τα σίδερα βαρύτερα ακόμα!!!


Όλα τα διπλώματα Νταν στα παραδοσιακά στιλ στην Ελλάδα είναι άκυρα αν δεν έχουν πιστοποιηθεί ή απονεμηθεί από την ΠΟΠΚ! Διαβάστε με προσοχή τα επόμενα τρία άρθρα!

18/3/20-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την πιστοποίηση, απονομή και κατάταξη Νταν Σότοκαν-ριου, Γουάντο-ριου, Σίτο-ριου, Γκότζου-ριου (σε PDF)

28/3/20-Η κατάσταση στο καράτε σήμερα! Πώς γίνονται οι νόμιμες πιστοποιήσεις Νταν από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)

1/3/21-Αναγνώριση Διπλωμάτων Νταν Παραδοσιακού Καράτε από την ΠΟΠΚ! (σε PDF)


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .