14  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

Πρώτη δημοσίευση 10/4/2023. / Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20€/y!

Αρχική,      Επικαιρότητα,      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Εξακολουθούν οι απάτες με τις καθυστερημένες αναρτήσεις των Πρακτικών της ΕΛΟΚ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ καθώς και με τις συστηματικές παραλήψεις των αποφάσεων του ΔΣ πίσω από τις κρυφές αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής!!! ΆΚΥΡΗ η απαλλαγή του ΔΣ από πάσης ευθύνης!!!

 

 H ΕΛ.Ο.Καραλαμόγιων ως Ε.Ο.Δ.Ι.-ΞΕ.ΒΡΩ.ΧΡΗ.!!!

 (Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος)

 Πρακτικά ΔΣ/ΓΣ, Εκθέσεις Ορκωτού Λογιστή-Ελεγκτικής Επιτροπής.

 Υπερψήφιση ... Προβάτων και Απαλλαγή ΔΣ από Πάσης Ευθύνης!

Μέρος Α΄ --- Μέρος Β΄

 Απαράδεκτες οι Εκθέσεις με διαστρεβλωμένα στοιχεία του Ταμία Θανάση Φυλακτού, του Ορκωτού Λογιστή Γιώργου Νίκου και των δύο από τα τρία μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής Πέτρου Σταυροπιερράκου και Μάνου Ιπποκράτη! ΆΚΥΡΗ η απαλλαγή του ΔΣ από πάσης ευθύνης!!!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Από την 1/3/2023 καταγγέλθηκαν αναδρομικά από την 29/5/2021 όλες οι παρανομίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες με emails, ώστε να μην λένε ότι δεν ξέρουν!

Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε PDF (40 σελ.)? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ ΕΔΩ!

Με κατεβασμένο το pdf στον υπολογιστή σας και συνδεδεμένοι στο ίντερνετ θα μπορείτε να ανοίγετε όλα τα Links του pdf!

 Δωδέκατη Καταγγελία 17/7/2023 προς τους αρμόδιους:

Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Α – 29/3/2023 - Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το Πρακτικό ΔΣ/ΕΛΟΚ της 5/3/2023 και Ανάλυση!

Β - 29/3/2023 - Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το Πρακτικό ΔΣ/ΕΛΟΚ της 17/3/2023 και Ανάλυση!


Εν Αρχή το Χάος του Γερόλυμπου! Στο 2021 η Δημιουργία της ΕΛΟΚ από τον Α-Σιετή!

Σε ένα μήνα το ... Σενιάρισμα του 2022 από τον Ορκωτό Λογιστή!

Γ - 6/3/2023 - Για τα Μπάζα η Έκθεση Ελέγχου της ΕΛΟΚ για το 2022 του Ορκωτού Λογιστή!

Ταυτόχρονα η ... Εξιδανίκευση του 2022 από την Ελεγκτική Επιτροπή!

Δ - Για τα Από-Μπαζα η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ για το 2022!  ===> Στο Μέρος Β΄.

 M A K I W A R A .

 Α – 29/3/2023 - Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το Πρακτικό ΔΣ/ΕΛΟΚ της 5/3/2023 και Ανάλυση!  (Ενότητες)

 

Το Πρακτικό της 5/3/2023 του ΔΣ/ΕΛΟΚ, που βλέπετε με κλικ εδώ σε PDF, αναρτήθηκε καθυστερημένα, όπως πάντα, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 29η/3/2023 και αναλύεται κατωτέρω. Για την οικονομία του χώρου στην παρούσα ιστοσελίδα έγιναν μετατροπές και συμπτύχθηκαν τα κείμενα και οι πίνακες των αριθμών χωρίς να αλλάξει τίποτα απολύτως από αυτά!

Η ανωτέρω εικόνα δείχνει τα Θέματα και τους συμμετέχοντες στη συνεδρίαση!

 

 Οι "δαγκωτοί" υπέρ των ενεργειών του ΔΣ μάλλον προσκλήθηκαν ιδιαίτερα να συμμετέχουν στη ΓΣ για να έχουν έστω και ένα ... μουγκό ακροατήριο ... Προβάτων οι τρεις ομιλητές Σιετής-Μητρόπουλος-Φυλακτός και δήλωσαν αντιπροσώπους, ενώ οι υπόλοιποι ούτε καν που δήλωσαν αντιπροσώπους, δηλώνοντας έτσι τον αποστασιοποίησή τους από τη Γενική Συνέλευση!

Στον Πίνακα των άνω και κάτω εικόνων βλέπετε τους συλλόγους, που δήλωσαν αντιπροσώπους! Με κόκκινο σημειώνονται όσοι τελικά δεν έλαβαν μέρος στη ΓΣ και με μπλε οι τρεις, που εμφανίστηκαν καθυστερημένα! Με μαύρο σημειώνονται οι σύλλογοι, που ανήκουν τα μέλη του ΔΣ και 3-4 υπερκολλητοί!

Σε όλους του Πίνακες συλλόγων βάζουμε και τους προπονητές των συλλόγων, όσους γνωρίζουμε, για να βγαίνουν και συμπεράσματα!

 

Στον επόμενο πίνακα περιλαμβάνονται οι σύλλογοι, που ΔΕΝ δήλωσαν αντιπροσώπους! Κοιτάζοντας τους προπονητές τους μάλλον κλίνουμε προς την άποψη ότι αποτελούν μια μεγάλη αντιπολίτευση!!! Τελικά στη ΓΣ πήραν μέρος 48 (+3 αργοπορημένοι) ... Αντιπρόσωποι/Πρόβατα χωρίς μιλιά, ενώ απουσίασαν οι υπόλοιποι από τους 91 των δικαιουμένων ψήφου! Αυτό σημαίνει μια οριακή απαρτία του 52,7%, πράγμα όχι και τόσο "υποστηρικτικό" για τις μεθόδους, που μετέρχεται το ΔΣ, όταν το 47,3% αποδοκιμάζει τις πράξεις του ΔΣ με την ηχηρή απουσία του!

Και αρχίζουμε με την παρουσίαση του ταμειακού απολογισμού!

Για ποιά Λογιστική Εταιρία μας μιλάει ο Φυλακτός? Δεν έχει ούτε όνομα ούτε διεύθυνση? Γιατί δεν αναφέρονται? Μας παραμυθιάζει ο Φυλακτός με τις παπάρες του?

Αφού δηλώνει θρασύτατα ότι ο Ορκωτός Λογιστής και η Ελεγκτική Επιτροπή καλούνται να κάνουν τους ελέγχους τους ΟΧΙ στην έδρα της ΕΛΟΚ στα Άνω Λιόσια ΟΥΤΕ στο γραφείο της Λογιστικής Εταιρίας, που κρατάει τα λογιστικά της ΕΛΟΚ, αλλά στο ιδιωτικό γραφείο του Ταμία Θανάση Φυλακτού κατά παράβαση των φορολογικών νόμων, όπου όλα τα διοικητικά και φορολογικά στοιχεία της ΕΛΟΚ διατηρούνται στην ΕΔΡΑ ΤΗΣ, τι θα πιστέψει ο μέσος κοινός νους ενός φιλάθλου??? Φυσικά θα πιστέψει ότι η "έδρα της ΕΛΟΚ" έχει μεταφερθεί στο γραφείο του Ταμία Θανάση Φυλακτού, έστω και αν εκκρεμεί αγωγή ακύρωσης των εκλογών, και μάλιστα ότι αυτό το λογιστικό γραφείο του Ταμία, αφού τα έχει όλα εκεί, κρατάει και τα λογιστικά της ΕΛΟΚ και ο Φυλακτός

βάζει έναν φίλο του λογιστή με άλλο γραφείο να κόβει ένα τιμολόγιο-μαϊμού το μήνα για δήθεν λογιστικές υπηρεσίες στην ΕΛΟΚ!!!

Ξεπέρασε ακόμα και τον ... Συχωρεμένο ο Θανάσης Φυλακτός! Ο ... Συχωρεμένος είχε πάρει το Ταμείο της ΕΛΟΚ στην Πάχη, ενώ ο Φυλακτός τα πήρε ΌΛΑ στο γραφείο του!!!

 

Παραμύθια-τούμπανα! Απόλυτα περιληπτικές καταστάσεις με αθροίσματα, που δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά!!! Και μας εξηγεί στα επόμενα:

Σχόλια κατά την ανωτέρω αρίθμηση, όπου όλες οι εισπράξεις της "Εγκληματικής Οργάνωσης με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος" γίνονται παράνομα με το ενιαίο εικονικό αιτιολογικό "οικονομικές ενισχύσεις":

1.1 - 26.900 € από συνδρομές συλλόγων σημαίνει ότι για το 2022 πλήρωσαν 269 σύλλογοι από 100 € ο καθένας (?) ή αφορά και σε οφειλές προηγουμένων ετών? ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ! Αν συμβαίνει το πρώτο, τότε η ΕΛΟΚ εξαπατά τους συλλόγους ότι τους στηρίζει έστω και χωρίς να έχουν γραφεί πλήρως στο Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ, αφού μόνο 91 έχουν δικαίωμα ψήφου, και εξαπατά και τη ΓΓΑ ότι δήθεν όπου νάναι θα νομιμοποιηθούν και οι υπόλοιποι από τους 91 μέχρι τους 269 στο Μητρώο Σωμαστείων!

1.4 - Οι εξετάσεις Νταν των 30.000 € αποτελούν καραμπινάτη παρανομία της ΕΛΟΚ, διότι κατά ΠΡΩΤΟΝ με αυτές τις εξετάσεις και μόνο έχει εκτραπεί από το Σκοπό της και θα πρέπει να της αφαιρεθεί η Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, διότι εξαπατούν τον κόσμο εκδίδοντας άχρηστα Νταν σε κωλόχαρτα μόνο και μόνο με πληρωμή χωρίς εξετάσεις! Κατά ΔΕΥΤΕΡΟΝ έχουμε και δεύτερη καραμπινάτη παρανομία, διότι εξετάσεις και αποτελέσματα πρέπει να γίνονται μετά από τις αντίστοιχες αποφάσεις του ΔΣ πράγμα που δεν γίνεται ΠΟΤΕ! Κατά ΤΡΙΤΟΝ, τα διπλώματα είναι απόλυτα προσωπικά και θα πρέπει να κόβονται αποδείξεις στο όνομα του κάθε εξεταζόμενου και νέου κατόχου Νταν με τα στοιχεία του και τον λόγο της παροχής υπηρεσιών και οπωσδήποτε ποτέ δεν χρεώνονται τα σωματεία!! Πώς εισπράττει τα λεφτά ο Μαφιόζος Ταμίας Θανάσης Φυλακτός??? Το πιθανότερο κατά ΤΕΤΑΡΤΟΝ είναι να τα εισπράττει με αποδείξεις στο όνομα συλλόγων και όχι ατόμων και με αιτιολογικό "οικονομική ενίσχυση για τους σκοπούς της ομοσπονδίας", πράγμα που σημαίνει ότι πάει σούμπιτος ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!

Όταν για ένα Έσοδο δεν είναι εξασφαλισμένη εκ των προτέρων η μη επιδεχόμενη παραποιήσεις ακριβής καταγραφή του, τότε αυτό είναι εσκεμμένο και αποτελεί απόδειξη δυνατότητας λαθροχειρίας!!!

1.5 - 15.618 € από διπλώματα Κύου (τα οποία είναι το ίδιο παράνομα με τα DAN) διά 3 € το καθένα μας κάνουν 5.206 διπλώματα επί 40 € το λιγότερο, που τα πουλάνε οι προπονητές στους μαθητές-αθλητές τους μας κάνουν 208.240 €, δηλαδή ένα τεράστιο ποσό κάθε χρόνο, για το οποίο δεν κόβεται καμιά απόδειξη, δεν αποδίδεται κανένα ΦΠΑ και δεν πληρώνεται καμιά φορολογία κατά παράβαση όλων των φορολογικών νόμων της χώρας μας με την υποστήριξη του ΔΣ της ΕΛΟΚ! Αυτό κι αν είναι καραμπινάτη εγκληματική πράξη της ΕΟΔΙ-ΞΕ.ΒΡΩ.ΧΡΗ.!!! Θυμίζουμε ότι τα διπλώματα Κύου τυπώνονται με προτυπωμένες τις υπογραφές Προέδρου και Γραμματέα της ΕΛΟΚ!

Όταν για ένα Έσοδο δεν είναι εξασφαλισμένη εκ των προτέρων η μη επιδεχόμενη παραποιήσεις ακριβής καταγραφή του, τότε αυτό είναι εσκεμμένο και αποτελεί απόδειξη δυνατότητας λαθροχειρίας!!!

 

1.7 - Τα έσοδα από τους αγώνες της ΕΛΟΚ! Οι θεσμικοί αγώνες της ΕΛΟΚ είναι μονο τα Πρωταθλήματα. Τα τοπικά Κύπελλα είναι απλοί διασυλλογικοί αγώνες, ενώ οι αγώνες των Εγχρώμων Ζωνών με έσοδα 50.000 € είναι αγώνες κοινής απάτης και εκμετάλλευσης μόνο και μόνο για εισπρακτικούς λόγους!

1.8 - Τα έσοδα 11.000 € δήθεν οικονομικών ενισχύσεων των συλλόγων για συμμετοχές των αθλητών τους στις εθνικές ομάδες είναι επίσης μια απάτη της ΕΛΟΚ, διότι στην πραγματικότητα τα λεφτά αυτά τα πληρώνουν οι γονείς των αθλητών και όχι οι σύλλογοι, οι οποίοι αν τα πλήρωναν θα είχαν κλείσει μια ώρα νωρίτερα!

1.9 - Τα έσοδα δήθεν "οικονομικών ενισχύσεων των συλλόγων" 71.000 € και 70.000 € = 141.000 € για τα δελτία των αθλητών τους είναι επίσης μια απάτη της ΕΛΟΚ, διότι στην πραγματικότητα τα λεφτά αυτά τα πληρώνουν επίσης οι γονείς των αθλητών και όχι οι σύλλογοι, οι οποίοι αν τα πλήρωναν θα είχαν κλείσει μια ώρα νωρίτερα!

 

Όπως γίνεται φανερό εκ των ανωτέρω, στις 399.000 € των εσόδων της ΕΟΔΙ-ΞΕ.ΒΡΩ.ΧΡΗ. για το 2022, το άθροισμα των παράνομων εισπράξεών της είναι 30.000 + 16.000 + 50.000 + 11.000 + 71.000 + 70.000 = 248.000 € και αποτελούν οικονομικές απάτες του επόμενου ΔΣ/ΕΛΟΚ και η ΕΛΟΚ εισπράττει χρήματα με καραμπινάτες ψευδείς αιτιολογίες στα παραστατικά της:

Παρανομίες από την υποψηφιότητα και εκλογή τους: Σιετής-Κελάλης-Σαλιάρης-Ζάχος από τον ίδιο σύλλογο! Χρήστου-Ανδρεανίδης από τον ίδιο σύλλογο! Φυλακτός-Γιανννέλης από τον ίδιο σύλλογο!

 

Τι ακριβώς κάνει ο νομικός σύμβουλος με 1240 € κάθε μήνα επί 12 = 14.480 € το χρόνο? Παράγει κάθε μήνα νέο έργο ή πληρώνεται τις δίκες του ΚΙΜΕ με τον Γερόλυμπο από το 2017 μέχρι το 2021 και παίρνει ο Α-Σιετής τα λεφτά, που είχε δώσει, πίσω???

 

Δηλαδή τα έξοδα του Πλυντήριου ... Κολυμβήθρα του Σιλωάμ! Δηλαδή, ό,τι έξοδο θέλουμε το βαφτίζουμε ... "του Σκοπού"! Δηλαδή, απαραίτητος ο ανελέητος έλεγχος κάθε παραστατικού από όλα αυτά τα έξοδα!!!

 

Οι αποστολές των εθνικών ομάδων στο εξωτερικό αποτελεί τη δεύτερη ... Κολυμβήθρα του Σιλωάμ! Και εδώ είναι απαραίτητος ο ανελέητος έλεγχος κάθε παραστατικού από όλα αυτά τα έξοδα!!!

 

Θα αποδειχθεί κατωτέρω ότι ο Ορκωτός Λογιστής κλήθηκε για να "ξεπλύνει το ΔΣ" από τις αμαρτίες του!

Να μου επιτρέψετε, όμως, να διαφωνήσω και με τον Ορκωτό Λογιστή και με τη διοίκηση της ΕΛΟΚ σχετικά με την Αρχή του Δεδουλευμένου, η οποία εδώ νομίζω ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί! Αν η ετήσια συνδρομή του κάθε σωματείου θεωρηθεί ως έσοδο της ΕΛΟΚ την πρώτη του χρόνου, τότε στη συνείδησή μας σχηματίζεται η άποψη ότι "τα 100 € είναι έσοδο της ΕΛΟΚ, αλλά δεν πειράζει αν το σωματείο τα δίνει και αργότερα μέχρι το τέλος του χρόνου"! Αυτό, όμως, νομικά και διοικητικά δεν ισχύει, διότι αυτά τα 100 € είναι ταυτόχρονα και προϋπόθεση για να έχει το σωματείο ψήφο στις Γενικές Συνελεύσεις και συμμετοχές στους αγώνες της χρονιάς! Συνεπώς, η ημερομηνία της πληρωμής των 100 € με απόδειξη, που το βεβαιώνει, αποτελεί βασικό στοιχείο για τη συμμετοχή του σωματείου στα κοινά της ΕΛΟΚ και πρέπει να ελέγχεται αυστηρότατα και μάλιστα σε ειδικό βιβλίο!!!

 

Η ΕΛΟΚ παρουσιάζεται με το ... προφίλ ενός ... Serial Killer!!!

Παρένθεση για τους φανατικούς των αστυνομικών ταινιών: Οι δολοφονίες εξιχνιάζονται κυρίως διότι οι δολοφόνοι γενικά συνδέονται με το θύμα τους με το Κίνητρο για το Έγκλημα, τη Γνώση για το Έγκλημα και την Ευκαιρία για το Έγκλημα! Από αυτό τον τρόπο σύνδεσης δολοφόνου και θύματος εξαιρούνται οι λεγόμενοι Serial Killers, διότι αυτοί σκοτώνουν άγνωστα σε αυτούς θύματα και άρα το Έγκλημα στερείται του πρώτου χαρακτηριστικού του, που είναι το εμφανές Κίνητρο! Οι Serial Killers, όμως, έχουν άλλα χαρακτηριστικά, που επιτρέπουν την ψυχολογική τους σκιαγράφηση και τελικά τον εντοπισμό τους: Σκοτώνουν αφήνοντας πίσω τους τα ίδια ψυχολογικά ή  φυσικά ίχνη!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση της ΕΛΟΚ, ο Ταμίας Θανάσης Φυλακτός, υπό το συναινετικό βλέμμα πάντα του Προέδρου Θεόδωρου Α-Σιετή, συστηματικά  ... "Πνίγει το Κουνέλι" (έγκλημα!!!) αφήνοντας ως ψυχολογικό ίχνος τις ... ΑΘΕΜΙΤΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ και φυσικά ίχνη:

Α) κόβοντας εικονικές αποδείξεις στους συλλόγους για λεφτά, που πληρώνουν αθλητές και γονείς για τα νέα δελτία των αθλητών,

Β)  κόβοντας εικονικές αποδείξεις στους συλλόγους για λεφτά, που πληρώνουν οι αθλητές και οι προπονητές για τα Νταν τους,

Γ) κόβοντας εικονικές αποδείξεις στους συλλόγους για λεφτά, που πληρώνουν αθλητές και γονείς για τις συμμετοχές αθλήτών στους αγώνες,

Δ) κόβοντας εικονικές αποδείξεις στους συλλόγους για λεφτά, που πληρώνουν αθλητές και γονείς για ανανεώσεις δελτίων των αθλητών.

Επομένως το ψυχολογικό ίχνος του Θανάση Φυλακτού ως ... Serial Killer είναι η επιθυμία του ... "Να πνίγει ..." (!), δηλαδή να εκδίδει παράνομες αποδείξεις, και το φυσικό ίχνος είναι το "Αιτιολογικό", που γράφει σε αυτές τις αποδείξεις, δηλαδή το "οικονομική ενίσχυση για τους σκοπούς της ομοσπονδίας", πράγμα που είναι ... " ... το Κουνέλι"!!!

Το κυριότερο όλων είναι ότι ο μελετώμενος ... Serial Killer έχει πάρει στο Γραφείο του το ... Κουνέλι  με τις ευλογίες της Εκτελεστικής Επιτροπής και το ... ΄"πνίγει όποτε θέλει"!!!

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ:

Θεόδωρος Σιετής, Ηλίας Χρήστου (αρχικά), Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος (σε αλλαγή του Χρήστου)!

 

 Φέξε μου και γλίστρησα! Αυτό σημαίνει ότι οι προπονητές στους συλλόγους ενεργούν ελεύθερα και ανεξέλεγκτα όσον αφορά στις απονομές Κύου και τις εισπράξεις από αυτές με τις ευλογίες της Διοίκησης για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους!!! Τους έχετε καταγδύσει τους γονείς!!!

 

 Άνω και κάτω, αριθμοί χωρίς κανένα νόημα αν δεν ελεγχθούν ενδελεχώς!

 

Στο 2 - Δηλαδή τι μας λες, ρε Φυλακτέ? Μας λες ότι μόλις μπαίνει η χρονιά ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΧΡΕΩΝΕΤΕ όλα τα σωματεία με τις ετήσιες συνδρομές τους, ενώ ταυτόχρονα ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ πόσων προηγούμενων ετών συνδρομές χρωστάνε??? Τότε πώς παίρνουν μέρος σε αγώνες και γενικές συνελεύσεις, όταν υφίσταται η προϋπόθεση να είναι οι σύλλογοι οικονομικά ενήμεροι? Μόνο με το κριτήριο "φιλικοί σύλλογοι", "εχθρικοί σύλλογοι"???

Στο 4 - Θα μας τρελάνετε τελείως!!! Εισπράτετε χρήματα χωρίς να γνωρίζετε ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ??? Μόνο χρηματικά ποσά από απάτες εισπράττονται με τέτοιο τρόπο "βάλτα στην τσέπη και μη ρωτάς το γιατί"!!! Δηλαδή, ομολογείτε ότι είσαστε μια "Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος"!!!

Στο 5 - Το απόλυτο μπάχαλο: σύλλογοι καταθέτουν λεφτά στο λογαριασμό της ΕΛΟΚ και ο Ταμίας τα παίρνει χωρίς να ξέρει τι πληρώνουν και ενώ μπορεί να χρωστάνε 3-4 προηγούμενες ετήσιες συνδρομές, παρ΄ όλα αυτά παίρνουν μέρος σε αγώνες και σε Γενικές Συνελεύσεις!!! Τα έλεγξαν αυτά Ο Ορκωτός Λογιστής και τα δύο βούρλα της Ελεγκτικής Επιτροπής???

 

 Κάπου χάσατε τη μπάλα στις ανακρίβειες!!!

 Από τα Νταν στο 1.4 πιο πάνω μας είπατε ότι πήρατε 29.550 € και εδώ 26.116 €!

 Από τα παράβολα αγώνων στο 1.7 πιο πάνω μας είπατε ότι πήρατε 120.680 € και εδώ 129,860 €!

 Από τα Δελτία Αθλητών στο 1.9 πιο πάνω μας είπατε ότι πήρατε 71.340 + 68.960 = 140.300 € και εδώ 129.600 €!

 

Οι οικονομικές καταστάσεις, που δίνει ο Φυλακτός στο ΔΣ και ...

... και που τις κατάλαβαν αμέσως, χωρίς να θέλουν χρόνο να τις μελετήσουν, όλα τα μέλη του ΔΣ και ...

... και που θα τις προωθηθούν στους αντιπροσώπους των συλλόγων στη ΓΣ, όπου και αυτοί θα τις καταλάβουν αμέσως χωρίς να τις έχουν μελετήσει τα ΔΣ των συλλόγων τους και ...

... και θα ψηφίσουν ως ... Πρόβατα την απαλλαγή του ΔΣ από κάθε ευθύνη!!!

 

[1] - Το "Εταιρεία" έμεινε από αντιγραφή έκθεσης άλλου πελάτη?

Στο [3] ο Φυλακτός λέει στο ΔΣ ότι ο Ορκωτός Λογιστής είναι ενήμερος για τις οικονομικές καταστάσεις, που υποβάλλονται για έγκριση στο ΔΣ και συμφωνεί, ενώ δεν μπορεί να αναλύσει πιο αξιόπιστα!!!

Τέλος, πετάγεται πάλι, να μην πω σαν τι, αυτή η "διαλογική συζήτηση" και όλα εγκρίνονται!!!

 Και κλείνει η σεμνή τελετή με τι άλλο (?), με τις εγκρίσεις των Αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής, τις οποίες τις φυλάει αυτή η Επιτροπή, σαν τι θα το πούμε πιο κάτω, και δεν τις "βλέπει" ποτέ κανένας!!!

 Β - 29/3/2023 - Στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το Πρακτικό ΔΣ/ΕΛΟΚ της 17/3/2023 και Ανάλυση!  (Ενότητες)

 

Συνεχίζουμε με την ανάλυση του Πρακτικού της 17/3/2023, δηλαδή 5 ημέρες μετά τη ΓΣ της 12/2/2023 για να δούμε τη ΓΣ με την ησυχία μας!

Πρώτα και κύρια θέματα οι δύο συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής και οι εγκρίσεις του ΔΣ για τις αποφάσεις της! Βρώμα η δουλειά! Γιατί τέτοια πριμούρα να περάσουν τις κρυφές αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής αμέσως κολλητά μετά τη ΓΣ??? Είναι πολύ απλό: διότι πέρασαν και εγκρίθηκαν στη ΓΣ θέματα, που ΔΕΝ είχε εγκρίνει το ΔΣ! Γι' αυτό και κόλλησαν δύο συνεδριάσεις-φαντάσματα της Εκτελεστικής Επιτροπής Α1 (πριν από τη ΓΣ) και Α2 (μετά τη ΓΣ) αμέσως για να καλύψουν τα ... νώτα τους (ευγενικά!)!

Από ό,τι βλέπουμε τα υπόλοιπα θέματα είναι μικρής σημασίας!

 

Στο Β1 βλέπουμε να πληρώνεται ο Ορκωτός Λογιστής με 3.000 €! Κρίνεται απαραίτητη αυτή η δουλειά, αφού υπάρχει η ΔΩΡΕΑΝ Ελεγκτική Επιτροπή, ή μήπως δυσκολεύουμε την τελευταία και διευκολύνουμε τον κολλητό μας, που θα μας καλύψει, Θανασάκη?

 

Έγινε διαγωνισμός με προσφορές για αυτή τη δουλειά? Ποιοί άλλοι πήραν μέρος! Πώς τυχαίνει και είναι ο ίδιος Ορκωτός Λογιστής, που έλεγξε την ΕΛΟΚ και κατά τις διοικήσεις της παράταξης του Γερόλυμπου για να τους θάψει???

 

Στο Β2 πληρώνει η ΕΛΟΚ 26.678 € στο COSMORAMA! Έγινε διαγωνισμός με προσφορές για αυτή τη δουλειά? Ποιοί άλλοι πήραν μέρος! Πώς τυχαίνει και είναι το ίδιο ταξιδιωτικό γραφείο, που επέλεξε η ΕΛΟΚ και κατά τις διοικήσεις της παράταξης του Γερόλυμπου???

 Γ - 6/3/2023 - Για τα Μπάζα η Έκθεση Ελέγχου της ΕΛΟΚ για το 2022 του Ορκωτού Λογιστή!  (Ενότητες)

 

Η Έκθεση Ελέγχου της ΕΛΟΚ για  το 2022 από τον Ορκωτό Λογιστή Γιώργο Νίκου αποτελεί το άλλοθι του ΔΣ/ΕΛΟΚ για τις ατασθασλίες του στα διοικητικά και τα οικονομικά, διότι, εφόσον η ΕΛΟΚ έχει θεσμοθετημένη Τριμελή Ελεγκτική Επιτροπή με ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο, δεν υπήρχε καμιά ανάγκη να πληρώσει 3.000 € στον κ. Ορκωτό Λογιστή για μια Έκθεση-Μαϊμού!!! Το Παραμύθι αρχίζει με την ... Κοκκινοσκουφίτσα:

Τα Σχόλια του karate.gr θα τα βλέπετε και μέσα στις εικόνες και απ' έξω!

Ο Ορκωτός είδε μόνο τις οικονομικές καταστάσεις και όχι ΌΛΑ τα παραστατικά εσόδων-εξόδων! Τι να καταλάβει και τι να ελέγξει από τις συγκεντρωτικές οικονομικές καταστάσεις? Τα σωστά αθροίσματα?

 

Δεν μας λέει ο Ορκωτός αν είδε ένα-ένα τα παραστατικά εσόδων-εξόδων ώς προς τον εκδόσαντα το κάθε παραστατικό, τον αποδέκτη, το εύλογο του κάθε ποσού και κυρίως τις προεγκρίσεις και εγκρίσεις, που το καθιστούν νόμιμο!!!

 

Η στατιστική δειγματοληψία δεν μας κάνει κ. Ορκωτέ! Εμείς τα θέλουμε όλα! Αλλά ακόμα και όπως μας τα περιγράφεις, ακόμα και έτσι η δουλειά είναι για τα μπάζα!!! Αλλά τονίζουμε και τη δικλείδα ασφαλείας που ο Ορκωτός θέτει με το "δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για τυχόν διαχειριστικά ή άλλα θέματα, που οφείλονται σε στοιχεία και πληροφορίες που δεν τέθηκαν υπόψη μας", διότι και η απόκρυψη στοιχίων και πληροφοριών έγινε εκτεταμένα από τον Ταμία της ΕΛΟΚ!!!

 

Μα τι μας λες ρε Μάστορα??? Είδες και διάβασες τα Πρακτικά της Εκτελεστικής Επιτροπής? Δηλαδή, διαβάζεις ... βουλωμένα γράμματα εσύ!!!

Το Πρώτο κόλπο, που έκαναν τα Καρα-Λαμόγια της Εκτελεστικής Επιτροπής (και μέλη του ΔΣ) ήταν να "αρπάξουν" από το Διοικητικό Συμβούλιο όλες του τις αρμοδιότητες! Το Δεύτερο και συνεχές ήταν να αποφασίζει μόνο η Εκτελεστική Επιτροπή για όλα τα θέματα της ΕΛΟΚ εν κρυπτώ! Το Τρίτο και συνεχές ήταν να εγκρίνονται πάντα οι αποφάσεις της Εκτελεστικής από το ΔΣ με αναφορά μόνο στις ημερομηνίες των αποφάσεων χωρίς ποτέ να αναφέρονται τα θέματά τους! Το Τέταρτο και συνεχές ήταν να αναρτώνται (πάντα καθυστερημένα) οι Αποφάσεις του ΔΣ, που ενέκριναν τις αποφάσεις της Εκτελεστικής ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ "βιάζοντας" και καταρρακώνοντας κάθε έννοια νομιμότητας και κάθε δικαίωμα των συλλόγων-μελών της ΕΛΟΚ, των προπονητών και των αθλητών, αλλά και κάθε Έλληνα Πολίτη να μαθαίνει τις Αποφάσεις του ΔΣ/ΕΛΟΚ!!!

 

Και έρχεσαι τώρα εσύ να μας πεις ότι διάβασες τα Πρακτικά της Εκτελεστικής Επιτροπής??? Για μαλάκες μας περνάς??? Αυτά να πας να τα πεις στον Αυγενάκη και στον Μαυρωτά! Όχι σε εμάς!!!

 

Αποδείξεις για τα εκτεταμένα ψέματα, που εκτίθενται στην παρούσα Έκθεση, προκύπτουν από τον κατωτέρω λεπτομερή Πίνακα Αποφάσεων του ΔΣ και της Εκτελεστικής Επιτροπής!

 

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ μέχρι 27/12/2022 (με κλικ βλέπετε το Πρακτικό).

Παρατηρούνται τεράστιες καθυστερήσεις στις αναρτήσεις!

 

Δεξιά η στήλη των Κρυφών Αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίες αποκρύπτονται συστηματικά από τα Πρακτικά του ΔΣ, στα οποία αυτές εγκρίνονται, και άρα με πλάγιο τρόπο αποκρύπτονται συστηματικά ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι Αποφάσεις του ΔΣ!

Και στη ΓΓΑ κοιμούνται με τα τσαρούχια!

 

 

 

Ημερομηνίες Συνεδριάσεων

 

Ανάρτηση στη Διαύγεια

 

Ανάρτηση

μετά από ημέρες:

Κρυφές Αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτρο-πής, που εγκρίνονται χωρίς να αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΆ

το περιεχόμενό τους!

ΔΣ - 19/12/22 27/12/22

8

12/12/22
ΔΣ - 30/11/22 6/12/22 6 28/11/22
ΔΣ - 16/11/22 6/12/22 20 --------
ΔΣ - 9/11/22 6/12/22 27 20/10/22 - 2/11/22
ΔΣ - 22/10/22 4/11/22 11 7/10/22 - 13/10/22

ΔΣ - 5/10/22

19/10/22 14 21/9/22

ΔΣ - 12/9/22

29/9/22

17

23/8/22 - 8/9/22

Τρεις μήνες κενό

 

 

 

ΔΣ-15/6/22

8/7/22

33

3/6/2022

ΔΣ - 28/5/22

8/7/22

41

10/5/22 - 26/5/2022

ΔΣ - 13/5/22

8/7/22

56

9/5/2022

ΔΣ - 30/4/22

23/5/22

24

31/3/2022 - 6/4/2022

ΔΣ - 30/3/22

23/5/22

53

16/3/2022

ΓΣ - 27/2/22

21/4/22

53

 

ΔΣ - 20/2/22

26/2/22

4

---------

ΔΣ - 2/2/22

26/2/22

14

17/1/2022

ΔΣ - 10/1/22

26/2/22

47

---------

ΔΣ - 31/12/21

12/01/22

12

---------

ΔΣ - 16/12/21

29/12/21

13

10/12/2021

ΔΣ - 30/11/21

29/12/21

29

4/10/2021 - 30/10/2021 - 10/11/2021 - 29/11/2021

ΓΣ - 31/10/21

21/12/21 51

 

ΔΣ - 27/10/21

13/1/22

78

---------

ΔΣ - 24/10/21

21/12/21

58

---------

ΔΣ - 15/10/21

22/12/21

68

31/8/2021 - 30/9/2021

2η εκχώρηση αρμοδιοτήτων

ΔΣ - 15/9/21

21/12/21

97

25/6/2021 - 15/7/2021 - 31/7/2021

ΔΣ - 2/9/21

21/12/21

110

---------

ΔΣ - 30/8/21

21/12/21

112

---------

50 ημέρες κενό

     
ΓΣ - 18/7/21 21/12/21 153  

ΔΣ - 9/7/21

21/12/21

165

18/7/2021

ΔΣ - 24/6/21

21/12/21

180

---------

ΔΣ - 7/6/21

21/12/21

197

1η εκχώρηση αρμοδιοτήτων

ΔΣ - 30/5/21

21/12/21

204

 
ΓΣ - 29/5/21 ----------    

 

Από τα ανωτέρω κρατάμε το "Χρήζουν περαιτέρω βελτιώσεων / ώστε να παρέχουν έγκυρες και έγκαιρες αναφορές / συνολικά ΚΑΙ ανά εκμετάλλευση/δραστηριότητα / απαιτείται η δημιουργία ενός ποιοτικού λογιστικού συστήματος εσωτερικού ελέγχου από ειδικευμένους ανεξάρτητους επαγγελματίες".

 

Οι ετήσιες συνδρομές των συλλόγων αποτελούν ανεξέλεγκτο αγκάθι και οικονομικό αλλά και διοικητικό, διότι 1) χωρίς της απόλυτη εξόφλησή τους δεν επιτρεπόταν η συμμετοχή των συλλόγων σε αγώνες της ΕΛΟΚ από όπου πληρούται η προϋπόθεση των 8 αθλητών σε κάποιο από τα τρία τελευταία έτη, ώστε να έχει δικαίωμα ψήφου ο σύλλογος, αλλά 2) επίσης και η συμμετοχή του κάθε συλλόγου στις ΓΣ με δικαίωμα ψήφου! Αυτό σημαίνει ότι κανένας δεν είναι απόλυτα βέβαιος σήμερα ότι με τις παλινδρομίσεις των διοικήσεων από τις αντίπαλες παρατάξεις οι Γενικές Συνελεύσεις ήταν νόμιμες ως προς τους συμμετέχοντες αντιπροσώπους των συλλόγων!!!

 

Σημειώνουμε το επόμενο τμήμα, όπου φαίνεται ότι η ΕΛΟΚ έχει έδρα στο Μαρούσι και εννοείται στο ΟΑΚΑ, ενώ εδώ και χρόνια δεν έχει ακόμα μεταφέρει την έδρα της στα Άνω Λιόσια! Αλλά ακόμα και η έδρα στο Μαρούσι και αυτή παράνομη είναι, διότι η ΕΛΟΚ είναι γραμμένη στην Εφορία της Νέας Ιωνίας από την πολύ παλιά διεύθυνσή της στη Νέα Ιωνία πριν πάει στο ΟΑΚΑ!!! Αν σας χαρακτηρίσω, θα πείτε ότι σας βρίζω Ά-Σιετα αν σας αξίζει!!!

Σημειώνουμε και το ΔΣ για το 2022, όπου με μαύρο οι Σκληροπυρηνικοί, με μπλε οι Συνένοχοι, με πράσινο οι Γλάστρες (μέχρις εδώ η πλειοψηφία!) και με κόκκινο οι Κότες της Αντιπολίτευσης!!!

Αφού η ΕΛΟΚ τηρεί και τα "... όσα άλλα βιβλία ...", τότε γιατί δεν μας τα γράφεις ένα-ένα κ. Ορκωτέ???

Το Βιβλίο Παγίων είναι της πλάκας και της συμφοράς, κύριε Ορκωτέ, διότι έχει καταρτιστεί όχι λεπτομερώς από τα παραστατικά αγορών σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της ΕΛΟΚ, αλλά από ό,τι βρήκε η σημερινή διοίκηση στις αποθήκες και στα γραφεία της ΕΛΟΚ, πράγμα που απέχει ... παρασάγγας από την πραγματικότητα!!!

Το Ταμείο το μέτρησες την 10/2/2023 κ. Ορκωτέ και άρα την 31/12/2022 δεν ήξερες πόσο ήταν!!! Τον Φεβρουάριο σου εμφάνισαν ό,τι αυτοί ήθελαν! Και πού το μέτρησες? Στο γραφείο του Φυλακτού? Και βρήκες εύλογο ποσό ή πολύ μεγαλύτερο??? Μάλλον περί τις 30.000 ευρώ!!! Δικαιολογείται???

Καλά στις προμήθειες γίνεται ΤΗΣ ... ΕΛΟΚ ΤΟ ...  ΜΠΑΧΑΛΟ! Τίποτα δεν αγοράζεται νόμιμα!!! Και μόνο με τις κρυφές αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής το έγκλημα των παράνομων προμηθειών είναι αυταπόδεικτο!!! Αν βάλει κανείς και τον άσχετο από τους νόμους προμηθειών Περικλή Κανέλλη ως Έφορο Υλικού, ο οποίος είναι αδύνατο να ενημερώνεται για τις προμήθειες που κάνουν οι Φυλακτός και Μητρόπουλος η ... μαρέγκα ήρθε και έδεσε!!!

Από τα αυστηρώς τυπικά βήματα, που αναφέρεις κ. Ορκωτέ τίποτα δεν τηρούν στην ομοσπονδία του "αποφασίζω και πράττω χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανένα"! Αλλά πάλι μας γεμίζει απορία για ποιό λόγο τα αναφέρεις τόσο λεπτομερώς? Για να καλύψεις τον Φυλακτό ή για να τον εκθέσεις??? Από τα λεπτομερώς αναφερόμενα στις επόμενες εικόνες από την Έκθεσή σου και με υπεύθυνο τον Έφορο Υλικού Περικλή Κανέλλη τίποτα απολύτως δεν έχει αναφερθεί σε Πρακτικό του ΔΣ ότι έχει διενεργηθεί! Πώς και μας τα ξεφουρνίζεις εσύ τώρα???

 

Απαιτήσεις από σωματεία: Αυτό που ενδιαφέρει είναι πόσοι και ποιοί σύλλογοι οφείλουν ετήσιες συνδρομές και ποιές! Και αυτό θα πρέπει να δημοσιεύεται, ενώ θα έπρεπε να διατηρείται σε ειδικό βιβλίο από το κάθε ΔΣ της ΕΛΟΚ ένας ΒΕΒΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗΣ λεπτομερής πίνακας πληρωμών των ετήσιων συνδρομών, ώστε να ελέγχεται το δικαίωμα ψήφου στις Γενικές Συνελεύσεις, διότι αυτό είναι ένα διαχρονικό σημείο καραμπινάτης νοθείας του εκλογικού σώματος!!!

 Σφίγγα ο ... Νομικός Σύμβουλος!!! Δεν ξέρει ότι περιμένει απόφαση ακύρωσης των εκλογών η ΕΛΟΚ???

 

Στη συνέχεια τα Έσοδα της ΕΛΟΚ αποτελούν μια διαχρονική απάτη όλων των ΔΣ/ΕΛΟΚ! Η απόδειξη στη συνέχεια!

Όπως ήδη έδουμε γράψει στις Επεξηγηματικές Σημειώσεις του Ταμία Θανάση Φυλακτού στην πρώτη Ενότητα και με την εκεί αρίθμησή του:

1.1 - 26.900 € από συνδρομές συλλόγων σημαίνει ότι για το 2022 πλήρωσαν 269 σύλλογοι από 100 € ο καθένας (?) ή αφορά και σε οφειλές προηγουμένων ετών? ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ! Αν συμβαίνει το πρώτο, τότε η ΕΛΟΚ εξαπατά τους συλλόγους ότι τους στηρίζει έστω και χωρίς να έχουν γραφεί πλήρως στο Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ και εξαπατά, αφού μόνο 91 έχουν δικαίωμα ψήφου, και εξαπατά και τη ΓΓΑ ότι δήθεν όπου νάναι θα νομιμοποιηθούν και οι υπόλοιποι από τους 91 μέχρι τους 269 στο Μητρώο Σωμαστείων!

1.4 - Οι εξετάσεις Νταν των 30.000 € αποτελούν καραμπινάτη παρανομία της ΕΛΟΚ, διότι κατά ΠΡΩΤΟΝ με αυτές και μόνο έχει εκτραπεί από το Σκοπό της και θα πρέπει να της αφαιρεθεί η Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, διότι εξαπατούν τον κόσμο εκδίδοντας Νταν σε κωλόχαρτα μόνο για να εισπράττουν! Κατά ΔΕΥΤΕΡΟΝ έχουμε και δεύτερη καραμπινάτη παρανομία, διότι εξετάσεις και αποτελέσματα πρέπει να γίνονται μετά από τις αντίστοιχες αποφάσεις του ΔΣ πράγμα που δεν γίνεται ΠΟΤΕ! Κατά ΤΡΙΤΟΝ, τα διπλώματα είναι απόλυτα προσωπικά και θα πρέπει να κόβονται αποδείξεις στο όνομα του κάθε εξεταζόμενου και νέου κατόχου Νταν! Πώς εισπράττει τα λεφτά ο Μαφιόζος Ταμίας Θανάσης Φυλακτός??? Το πιθανότερο κατά ΤΕΤΑΡΤΟΝ είναι να τα εισπράττει με αποδείξεις στο όνομα συλλόγων και όχι ατόμων και με αιτιολογικό "οικονομική ενίσχυση για τους σκοπούς της ομοσπονδίας", πράγμα που σημαίνει ότι πάει σούμπιτος ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!

Όταν για ένα Έσοδο δεν είναι εξασφαλισμένη εκ των προτέρων η μη επιδεχόμενη παραποιήσεις ακριβής καταγραφή του, τότε αυτό είναι εσκεμμένο και αποτελεί απόδειξη δυνατότητας λαθροχειρίας!!!

 

1.5 - 15.618 € από διπλώματα Κύου διά 3 € το καθένα μας κάνουν 5.206 διπλώματα επί 40 € το λιγότερο, που τα πουλάνε οι προπονητές στους μαθητές-αθλητές τους μας κάνουν 208.240 €, δηλαδή ένα τεράστιο ποσό κάθε χρόνο, για το οποίο δεν κόβεται καμιά απόδειξη, δεν αποδίσεται κανένα ΦΠΑ και δεν πληρώνεται καμιά φορολογία κατά παράβαση όλων των φορολογικών νόμων της χώρας μας με την υποστήριξη του ΔΣ της ΕΛΟΚ! Αυτό κι αν είναι καραμπινάτη εγκληματική πράξη της ΕΟΔΙ-ΞΕ.ΒΡΩ.ΧΡΗ.!!! Θυμίζουμε ότι τα διπλώματα Κύου τυπώνονται με προτυπωμένες τις υπογραφές Προέδρου και Γραμματέα της ΕΛΟΚ!

Όταν για ένα Έσοδο δεν είναι εξασφαλισμένη εκ των προτέρων η μη επιδεχόμενη παραποιήσεις ακριβής καταγραφή του, τότε αυτό είναι εσκεμμένο και αποτελεί απόδειξη δυνατότητας λαθροχειρίας!!!

1.7 - Τα έσοδα από τους αγώνες της ΕΛΟΚ! Οι θεσμικοί αγώνες της ΕΛΟΚ είναι μονο τα Πρωταθλήματα. Τα Κύπελλα είναι απλοί διασυλλογικοί αγώνες, ενώ οι αγώνες των Εγχρώμων Ζωνών με έσοδα 50.000 € είναι αγώνες κοινής απάτης και εκμετάλλευσης μόνο και μόνο για εισπρακτικούς λόγους!

1.8 - Τα έσοδα 11.000 € δήθεν οικονομικών ενισχύσεων των συλλόγων για συμμετοχές των αθλητών τους στις εθνικές ομάδες είναι επίσης μια απάτη της ΕΛΟΚ, διότι στην πραγματικότητα τα λεφτά αυτά τα πληρώνουν οι γονείς των αθλητών και όχι οι σύλλογοι, οι οποίοι αν τα πλήρωναν θα είχαν κλείσει μια ώρα νωρίτερα!

1.9 - Τα έσοδα δήθεν οικονομικών ενισχύσεων των συλλόγων 71.000 € και 70.000 € = 141.000 € για τα δελτία των αθλητών τους είναι επίσης μια απάτη της ΕΛΟΚ, διότι στην πραγματικότητα τα λεφτά αυτά τα πληρώνουν επίσης οι γονείς των αθλητών και όχι οι σύλλογοι, οι οποίοι αν τα πλήρωναν θα είχαν κλείσει μια ώρα νωρίτερα!

Τέλος, στα ανωτέρω ας προστεθούν ότι 1) η ΕΛΟΚ ποτέ δεν μπορούσε να έχει και να δίνει Νταν/ΕΛΟΚ, 2) απορρίφθηκε από τη ΓΓΑ ο Κανονισμός Νταν της ΕΛΟΚ, 3) η ύπαρξη των Κύου-Νταν μέσα στην ΕΛΟΚ παραβαίνει αποφάσεις δικαστηρίων υπέρ της ΠΟΠΚ, διότι τα Κύου και Νταν είναι χαρακτηριστικό ΜΟΝΟ του παραδοσιακού καράτε, 4) δεν υπήρχε και δεν υπάρχει Μητρώο των Νταν της ΕΛΟΚ και ... , συγνώμη για την έκφραση, αλλά 5) όποιος απονέμει Νταν/ΕΛΟΚ, εκδίδει διπλώματα Νταν/ΕΛΟΚ, υπογράφει διπλώματα Νταν/ΕΛΟΚ, λαμβάνει διπλώματα Νταν/ΕΛΟΚ, κομπάζει ότι κατέχει διπλώματα Νταν/ΕΛΟΚ, ... κορνιζάρει διπλώματα Νταν/ΕΛΟΚ, και λοιπά, και λοιπά, είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ... ΔΕΚΑ ΝΤΑΝ/ΕΛΟΚ!!!

Ακόμα και στο δρόμο, όταν δύο οδηγοί βρίζονται, η βρισιά έχει γίνει πιο ... κόσμια πλέον! Φωνάζει ο ένας στον άλλο: "Πόσα Νταν/ΕΛΟΚ έχεις ρε!"

 

Στο Α οι νομικές υπηρεσίες έίναι αδικαιολόγητες ως προς το ύψος και ως προς τα αιτιολογικά των αποδείξεων!!! Δεν μας το λέει αυτό ο Ορκωτός!!! Έπρεπε να είχε δωθεί αναλυτικός πίνακας!

Στο Β οι επίσημες εκδηλώσεις του εξωτερικού είναι επίσης αδικαιολόγητες για ένα τεράστιο ποσό των 128.000 € και έπρεπε να ελεγχθούν τα παραστατικά σε συνδυασμό με τις εγκρίσεις της ΓΓΑ και τα Πρακτικά του ΔΣ! Τέτοιο πράγμα ΔΕΝ αναφέρεται!  Έπρεπε να είχε δωθεί αναλυτικός πίνακας!

Στο Γ οι δαπάνες των αγωνιστικών εκδηλώσεων εσωτερικού έπρεπε να αναλύονται κατά εκδήλωση και κατά δαπάνη, διότι το ποσό των 82.000 € είναι τεράστιο! Ο Ορκωτός κάνει το ... παγώνι!!!

Στο Δ τα αναπτυξιακά προγράμματα έπρεπε να αναλύονται για το ποσό των 21.663 € στα τμήματά τους! Ο Ορκωτός μας τα αφήνει αόριστα! (Και τσίμπησε και 3.000 €!)

Στο Ε τα έξοδα αγώνων δεν γράφεται σε τι αφορούν και επίσης ο Ορκωτός δεν μας λέει τα αρχικά "ΚΕΠΥΟ" τι σημαίνουν!

Στο Δ ή στο Ε, υποθέτω, περιέχονται και οι αμοιβές των διαιτητών για τους αγώνες εσωτερικού, οι οποίες αμοιβές στην παρούσα έκθεση κυριολεκτικά "πνίγονται" από τον Ορκωτό! Δεν μας αναφέρει τίποτα για το πώς αμοίβονται οι διαιτητές στους αγώνες! Στο παρελθόν, οι αμοιβές ήταν μετρητά στο χέρι του κάθε διαιτητή και ταυτόχρονα πληρώνονταν και τα ασφαλιστικά τους στον ΕΦΚΑ! Κάποτε στη Χαλκίδα δεν είχαν δηλωθεί οι διαιτητές για να πληρωθούν νόμιμα τα ασφαλιστικά τους, έπεσε "καρφί" και τους έριξαν πρόστιμο επί 10.500 € το κεφάλι περί τα 300.000 € οι Επιθεωρητές Εργασίας! Στη συνέχεια, στη χώρα της διαφθοράς που ζούμε, λειτούργησε το "μέσον" και η ΕΛΟΚ γλύτωσε το πρόστιμο! Αλλά από τότε η ΕΛΟΚ ποτέ δεν δήλωσε ως εργαζόμενους τους διαιτητές και ποτέ δεν ξαναπλήρωσε ΕΦΚΑ! Ο οικονομολόγος και Ταμίας Θανάσης Φυλακτός βρήκε τη μηχανή να δηλώνουν τους διαιτητές ως ... εθελοντές και να τους δίνουν το 80άρι για κάθε μέρα διαιτήσίας μέσω "οικονομικής ενίσχυσης" των συλλόγων στους οποίους ανήκουν ή άλλων καλοθελητών συλλόγων! Το πρέπον είναι να πληρώσουν από 10.500 € πρόστιμο για κάθε διαιτητή και για κάθε αγώνα της ΕΛΟΚ και η απατεώνισσα ΕΛΟΚ και ιδιαίτερα ο απατεώνας Ταμίας Θανάσης Φυλακτός και ο απατεώνας Πρόεδρος Θοδωρής Σιετής και οι απατεώνες σύλλογοι, που συμμετέχουν στην απάτη εις βάρος του ΕΦΚΑ και οι ίδιοι οι απατεώνες διαιτητές!!!

Τέλος, επ' ουδενί λόγο ΔΕΝ μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητικό το τόσο μικρό κομμάτι της αναφοράς στην Έκθεση του Ορκωτού για το τεράστιο ποσό των 374.928 ευρώ για τα Έξοδα της ΕΛΟΚ!!!

Στη συνέχεια ο Ορκωτός μας δίνει ένα Πϊνακα με τα παραστατικά, που ισχυρίζεται ότι ελέγχθηκαν!

Ο πίνακας αυτός έχει μπει στη σελίδα Α4 υπό σμίκρυνση για να χωρέσει με τόσο μικρά γράμματα, ώστε κυριολεκτικά ΔΕΝ διαβάζεται! Είναι βέβαιο ότι του τον έδωσε ο Φυλακτός και τον πέταξε μέσα βέβαιος ότι κανένας δεν θα ενδιαφερθεί να τον διαβάσει! Τον δίνουμε κατωτέρω μία στο φυσικό του μέγεθος και μία μεγεθυμένο κατά 78%, ώστε να διαβάζεται, αλλά και αυτός ο μικρός πίνακας σε σχέση με το τεράστιο πλήθος των πραγματικών παραστατικών των εξόδων δεν προσθέτει καμιά αξιοπιστία στον έλεγχο! Κοινώς, Ορκωτέ μας τα έκανες θάλασσο-μπάχαλο!

Το ίδιο προβληματικές είναι και οικονομικές καταστάσεις στο τέλος της Έκθεσης του Ορκωτού Λογιστή: δεν διαβάζονται!!! Ο Φουκαράς δεν ξέρει να γράφει έγγραφα, που να διαβάζονται!!!

 

Από τις ανωτέρω παρατηρήσεις του και μόνο ο κύριος Ορκωτός και η Έκθεσή του αποδεικνύονται της απόλυτης πλάκας!!!

Και όμως στις προηγούμενες Εκθέσεις του με σκοπό του Ταμία Θανάση Φυλακτού να εκθέσει τις προηγούμενες διοικήσεις της ΕΛΟΚ, ο Ορκωτός είχε εντοπίσει παρανομίες, που δεν μας ενημερώνει εδώ για την καθεμία ότι διορθώθηκαν!!!

 Εδώ σαφέστατα, ο Ορκωτός, αποποιείται της ευθύνης των οικονομικών καταστάσεων, πράγμα που καθιστά την Έκθεσή του τελείως άχρηστη για την επικύρωσή της από τη Γενική Συνέλευση και την απαλλαγή του ΔΣ από πάσης ευθύνης!!! Συνεπώς, ο Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος της ΕΛΟΚ παραμένει αίολος, απόλυτα αστήρικτος και αθεμελίωτος!

Οι επόμενες οικονομικές καταστάσεις της Έκθεσης (με κλικ εδώ) δεν διαβάζονται τυπωμένες σε χαρτί Α4, δεν έχουν συνταχθεί από τον Ορκωτό, αλλά έχουν μπει τσόντα από τον Φυλακτό στην Έκθεση του Ορκωτού και μάλιστα ούτε από τον Φυλακτό, αλλά από ... κάποιον περαστικό στο δρόμο γιατί είναι και κομμένες στις άκρες!!!

 

 Και η Ανάλυση της Έκθεσης για τα μπάζα μόλις τελείωσε! Ευτυχείτε!!! .

 

Μέρος Α΄ --- Μέρος Β΄

 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .