14  karate.gr: 14 - ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub,  

Πρώτη δημοσίευση 18/4/2023. / Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20€/y!

Αρχική,      Επικαιρότητα,      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 Εξακολουθούν οι απάτες με τις καθυστερημένες αναρτήσεις των Πρακτικών της ΕΛΟΚ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ καθώς και με τις συστηματικές παραλήψεις των αποφάσεων του ΔΣ πίσω από τις κρυφές αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής!!! ΆΚΥΡΗ η απαλλαγή του ΔΣ από πάσης ευθύνης!!!

 

 H ΕΛ.Ο.Καραλαμόγιων ως Ε.Ο.Δ.Ι.-ΞΕ.ΒΡΩ.ΧΡΗ.!!!

 (Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος)

 Πρακτικά ΔΣ/ΓΣ, Εκθέσεις Ορκωτού Λογιστή-Ελεγκτικής Επιτροπής.

 Υπερψήφιση ... Προβάτων και Απαλλαγή ΔΣ από Πάσης Ευθύνης!

Μέρος Α΄ --- Μέρος Β΄

 Απαράδεκτες οι Εκθέσεις με διαστρεβλωμένα στοιχεία του Ταμία Θανάση Φυλακτού, του Ορκωτού Λογιστή Γιώργου Νίκου και των δύο από τα τρία μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής Πέτρου Σταυροπιερράκου και Μάνου Ιπποκράτη! ΆΚΥΡΗ η απαλλαγή του ΔΣ από πάσης ευθύνης!!!


 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε!!!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

Από την 1/3/2023 καταγγέλθηκαν αναδρομικά από την 29/5/2021 όλες οι παρανομίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες με emails, ώστε να μην λένε ότι δεν ξέρουν!

Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε PDF? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ ΕΔΩ! Με κατεβασμένο αυτό το pdf στον υπολογιστή σας και συνδεδεμένοι στο ίντερνετ, ανοίγετε όλα τα ΕΚΤΟΣ του pdf Links, που περιέχει, με δεξί κλικ και "Open Weblink in Browser"!

 Δωδέκατη Καταγγελία 17/7/2023 προς τους αρμόδιους:

Ε ν ό τ η τ ε ς (με κλικ)

Ταυτόχρονα η ... Εξιδανίκευση του 2022 από την Ελεγκτική Επιτροπή!

Δ - Για τα Από-Μπαζα η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ για το 2022!

Και τέλος, η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων ... απογειώνει την ΕΛΟΚ!!!

Ε - 29/3/2023 - Ηθικός, Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος για το 2022 ... στο ΖΟΟΜ/Προβάτων/ΕΛΟΚ!

 Κατά τα άλλα, κανένας δεν μπορεί να τα βάλει με την Ανίκητη Στρατιά των Ηλιθίων!!!

 M A K I W A R A .

 Δ - Για τα Από-Μπαζα η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ για το 2022!  (Ενότητες)

 

Αλλά πριν το ξεκινήσουμε, ας δούμε το λεπτό σημείο της εκλογής του Πέτρου Σταυροπιερράκου ως μέλους της Ελεγκτικής Επιτροπής με τους εξής συλλογισμούς! Κατά πρώτον, η Ελεγκτική Επιτροπή είναι θεσμοθετημένη να ελέγχει διαχειριστικά και οικονομικά το Διοικητικό Συμβούλιο! Δηλαδή κατέχει μια "προϊστάμενη" θέση κατά κάποιο τρόπο εκείνης του Διοικητικού Συμβουλίου!

Για τα μέλη του ΔΣ υπάρχει μεταξύ άλλων και ο περιορισμός να μην είναι προπονητές καράτε, ώστε να μην προκύπτει η λεγόμενη "σύγκρουση συμφερόντων"!

Αυτό σημαίνει ότι κατ' αναλογία και για τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ο ίδιος περιορισμός, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα θεσμοθετείτο έτσι ένας προπονητής να ελέγχει το Διοικητικό Συμβούλιο και άρα θα είχαμε "σύγκρουση συμφερόντων"!!!

Ο Πέτρος Σταυροπιερράκος, όμως, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και άρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής!

 

Την Ανάλυση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής Επιτροπής, η οποία προφανώς είναι γραμμένη από τον Ταμία Θανάση Φυλακτό, την παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, αλλά την επαναλαμβάνουμε και εδώ, διότι είναι αναπόσπαστο μέρος της ίδιας τραγωδίας με τις άνωθεν και κάτωθεν Ενότητες!

 

Βλέπετε την Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής (με κλικ εδώ!), την οποία δημοσίευσε η ΕΛΟΚ τελείως παράνομα 16 ώρες πριν από τη ΓΣ και σε σημείο του site της απομακρυσμένο από τα τρέχοντα θέματα, ώστε να μην την δουν οι σύλλογοι! Σε μια γρήγορη επεξεργασία σημειώνουμε απλά τα  21 σημεία, που θα διαχωρίσουμε στις παρατηρήσεις μας σε όλη την Έκθεση, σας τα παρουσιάζουμε στη συνέχεια και θα αποδείξουμε ότι την ΕΛΟΚ την λυμαίνονται τέσσερις απατεώνες και αυτούς τους υποθάλπουν δύο εγκληματικά άσχετοι!!!

Δεν έχουμε μόνο στο Υπουργείο Μεταφορών μαλάκες, που σκορπίζουν θάνατο με τα τρένα! Έχουμε και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!

Η αρίθμηση των 21 σημείων στην Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής για το "Τι μας λέει ο Ποιητής!"

 

Στην πραγματικότητα: "Τι μας γράφει ο Παρα-Ποιητής της Αλήθειας Θανάσης Φυλακτός, Ταμίας της ΕΛΟΚ"!

Με βάση πάντα τους Νόμους των Πιθανοτήτων!

 

01 - Η Έκθεση αυτή της Ελεγκτικής Επιτροπής έχει γραφεί από τον Ταμία της ΕΛΟΚ οικονομολόγο Θανάση Φυλακτό, ένα Γερολυμπίσκο της κακιάς συμφοράς, που με τη γενική του συμπεριφορά μας λέει όλους ηλίθιους και μας αναγκάζει να του επιστρέψουμε τον χαρακτηρισμό! Ο Θανάσης Φυλακτός έχει εξασφαλίσει τον κολλητό του Πέτρο Στευροπιερράκο (40 χρόνια κάνουν δίπλα-δίπλα προπόνηση) και τον τελείως άβουλο και χωρίς γνώσεις να ελέγξει Μάνο Ιπποκράτη (με σαφή σύγκρουση συμφερόντων μια και έχει κόρη αθλήτρια καράτε, που γυμνάζεται σε σύλλογο της ΕΛΟΚ, του Δημήτρη Τσακατάνη!) να του υπογράψουν την Έκθεση, που ο ίδιος έχει συντάξει, αφού οι δύο "ελεγκτές" δεν έχουν ιδέα τι να ελέγξουν και πραγματικά δεν έλεγξαν, όπως θα αποδειχθεί και από τα επόμενα, αλλά υπέγραψαν το χαρτί, που τους έβαλε κάτω από τα χέρια ο Φυλακτός!  Κατά 100%, λοιπόν, ο Φυλακτός έγραψε την Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής και όχι η Επιτροπή!

02 - Την Παρασκευή 10/2/2023 πήγε ο Σταυροπιερράκος στα γραφεία της ΕΛΟΚ στα Λιόσια για να ενημερωθεί για τη διαδικασία, τον τρόπο, τον χρόνο και τον τόπο του ελέγχου! Πήγε μόνος του και δεν αναγράφεται αν ενημερώθηκαν και συμφώνησαν και οι άλλοι δύο της Επιτροπής για τα ίδια θέματα, πράγμα που σημαίνει ότι οι σκληροπυρηνικοί της ΕΛΟΚ αδιαφορούσαν ή είχαν ήδη προεξοφλημένη τη συμφωνία ή την ασυμφωνία των άλλων δύο!  Κατά 100%, λοιπόν, η χειραγώγηση των Σταυροπιερράκου και Ιπποκράτη είναι βέβαιη, όπως και η διαφοροποίηση του Κώστα Ευσταθόπουλου, όπως αποδεικνύεται και από άλλα σημεία και από τις υπογραφές στο τέλος!

03 - Ως τόπος διεξαγωγής του Οικονομικού-Διαχειριστικού ελέγχου της ΕΛΟΚ ορίστηκε το λογιστικό γραφείο του Ταμία της ΕΛΟΚ Θανάση Φυλακτού και ως διάστημα ελέγχου το από 13 έως 24 Φεβρουαρίου 2023, δηλαδή στην ουσία ο έλεγχος έγινε μέσα σε δέκα εργάσιμες ημέρες! Είναι πασίγνωστο ότι τα βιβλία των διοικητικών θεμάτων και τα βιβλία, στοιχεία και παραστατικά των οικονομικών θεμάτων μιας αθλητικής ομοσπονδίας με τζίρο 500.000 € το χρόνο είναι μια ... ντουλάπα ολόκληρη και απαγορεύεται να είναι έξω από την έδρα της ομοσπονδίας! Άλλωστε αυτά καθ' εαυτά τα βιβλία και στοιχεία και παραστατικά ΟΡΙΖΟΥΝ την έδρα της ομοσπονδίας! Δηλαδή, ΕΔΡΑ μιας ομοσπονδίας είναι ο χώρος που φυλάσσονται τα επίσημα Βιβλία και στοιχεία της! Το ότι όχι μόνο η Ελεγκτική Επιτροπή, αλλά και ο Ορκωτός Λογιστής, καλούνται να ελέγξουν την΅ΕΛΟΚ στο ιδιωτικό γραφείο του Θανάση Φυλακτού αποδεικνύει ότι εκεί ακριβώς βρίσκονται μονίμως όλα τα βιβλία και στοιχεία και παραστατικά της ΕΛΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, διότι δεν μπορεί όλος αυτός ο όγκος της μιας ... ντουλάπας να μεταφέρθηκε εκεί για δύο εβδομάδες και να τον γύρισαν στα Λιόσια μετά από τους ελέγχους!

Κατά 100%, λοιπόν, τα βιβλία Πρακτικών και άλλα της ΕΛΟΚ και όλα τα οικονομικά βιβλία, στοιχεία, αποδείξεις και παραστατικά της ΕΛΟΚ βρίσκονται μονίμως στο φοροτεχνικό γραφείο του Θανάση Φυλακτού!!!

04 - Τα μέλη της Έλεγκτικής Επιτροπής!

05 - Ο Τρίτος ελεγκτής Κώστας Ευσταθόπουλος δεν αποδέχθηκε ως τόπο ελέγχου το γραφείο του Φυλακτού και δεν συμμετείχε στον έλεγχο θεωρώντας παράνομο τον χώρο ως μη δηλωμένο στην Εφορία ως χώρο διοικητικών βιβλίων και λογιστικών βιβλίων και στοιχείων της ΕΛΟΚ! Και είχε απόλυτο δίκιο! Από ότι γνωρίζουμε, μάλιστα, ούτε τα γραφεία της ΕΛΟΚ στα Λιόσια είναι δηλωμένα στην Εφορία ως έδρα της ΕΛΟΚ, αλλά η έδρα αυτής βρίσκεται εδώ και 12-14 χρόνια στο ... ΟΑΚΑ, ενώ η ΕΛΟΚ ανήκει στην Εφορία της Νέας Ιωνίας αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι από τύχη γλυτώνουμε ... τα δυστυχήματα στα τρένα (βλέπε το βίντεο στην αρχή του άρθρου), στα λεωφορεία και ακόμα στο πεζοδρόμιο σε μια χώρα, που οι δημόσιοι υπάλληλοί της και οι πολιτικοί προϊστάμενοί τους είναι για τα μπάζα!!! Κατά 100%, λοιπόν, ο έλεγχος έγινε από δύο απόλυτα φιλικά άτομα προς τον Ταμία Θανάση Φυλακτό και τη διοίκηση της ΕΛΟΚ, ενώ ο τρίτος της Επιτροπής αρνήθηκε να συμμετέχει σε παρανομίες!

06 - Οι Σταυροπιερράκος και Ιπποκράτης, λοιπόν, διενήργησαν οικονομικό και διοικητικό έλεγχο της ΕΛΟΚ για το 2022!!! Δεν μας λένε πουθενά πόσες μέρες τους πήρε αυτή η δουλειά και δεν μας λένε πουθενά ακριβώς ποιά πράγματα ελέγξανε! Αυτό αφήνει ένα περιθώριο 90% να μην ελέγξανε τίποτα, αλλά να έβαλαν τυφλές υπογραφές!!!

Κατά τον ελεγχό τους, μας λέει ο Φυλακτός, τούς βοήθησε και η Έκθεση του Ορκωτού Λογιστή, που υπογράφηκε στις 6/3/2023 από τον Γιώργο Νίκου! Μα αυτοί εργάστηκαν από 13 μέχρι 24/2/2023, δέκα εργάσιμες ημέρες, και ο Νίκου Έδωσε την Έκθεσή του δύο εβδομάδες αργότερα την 6/3/2023! Πώς την είχαν στα χέρια τους νωρίτερα? Κατά 100%, λοιπόν, οι Σταυροπιερράκος και Ιπποκράτης μας παραμυθιάζουν, διότι ένας Ορκωτός Λογιστής ποτέ δεν δίνει τις σημειώσεις του παρά μόνο την τελειωμένη και υπογραμμένη Έκθεσή του!

07 - Στο [07] γράφει ο Φυλακτός ως "Ελεγκτές": Οι γενικές μας παρατηρήσεις που θέτουμε υπόψη του ΔΣ είναι οι κάτωθι:

08 - Εδώ οι Ελεγκτές μας γράφουν ότι τα οικονομικά τηρούνται από τον Ταμία με τη λογιστική παρακολούθηση από Λογιστική Εταιρία! Μια επιχείρηση με τζίρο 500.000 € το χρόνο έχει λογιστή απαραίτητα μέσα στην έδρα της, διότι οι συναλλαγές είναι τεράστιες σε πλήθος και μάλιστα όταν πρόκειται για ομοσπονδία, που αποφασίζουν διοικητικά συμβούλια και επιτροπές και θέλουν όλα τα οικονομικά στοιχεία διασταύρωση από Πρακτικά, ώστε να είναι νομότυπα, ενώ κάθε προμήθεια υπάγεται σε νόμους προϋποθέσεις και περιορισμούς, τότε δεν φτάνει ούτε ένας λογιστής, αλλά χρειάζεται εσωτερικό λογιστικό τμήμα! Έπομένως, αποδεικνύεται ότι ο Ταμίας Θανάσης Φυλακτός έχει μεταφέρει όλο το αρχείο διοικητικών και οικονομικών βιβλίων και στοιχείων στο ιδιωτικό του γραφείο ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!!

Αφετέρου οι Ελεγκτές δεν μας εξηγούν πώς ακριβώς και από πού έλεγξαν την ακρίβεια των ανωτέρω ποσών στα Έσοδα της ΕΛΟΚ?

Επιπλέον αυτών δεν αναφέρεται ρητά και η διεύθυνση τής εξωτερικής Λογιστικής Εταιρίας, που κρατάει τα λογιστικά της ΕΛΟΚ, αφήνοντας αναπάντητες υποψίες ότι και αυτά τα κρατάει ο Ταμίας Φυλακτός και τη δουλειά την πληρώνεται φυσικά! Όλα αυτά συμβαίνουν σε γνώση των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίοι συμμετέχουν σε όλες αυτές τις παρανομίες! Το να εμφανίσουν βέβαια τιμολόγια εξωτερικής λογιστικής εταιρίας για τις δουλειές αυτές, "Τί πιο εύκολο για έναν λογιστή"!!! Κατά 100%, όιπόν, ο Ταμίας Φυλακτός κρατάει όλο το χρόνο τα λογιστικά της ΕΛΟΚ στο ιδιωτικό του γραφείο!!!

09 - Ταμειακά Έσοδα ύψους 430.000 ευρώ!!! Πώς τα διαπίστωσαν αυτά οι Σταυροπιερράκος και Ιπποκράτης? Τα έλεγξαν ένα-ένα ή τους τα έδειξε σε ένα χαρτί ο Ταμίας Φυλακτός και τα δέχθηκαν χωρίς καμιά συζήτηση? Διότι το να τα ελέγξουν ένα-ένα είναι μια δουλειά, που θέλει πάνω από δέκα μέρες και είναι αδύνατο να την έκαναν, διότι είχαν να ελέγξουν και όλα τα παραστατικά εξόδων, όλα τα Πρακτικά ΔΣ, ΓΣ και Εκτελεστικής Επιτροπής, όλους τους διαγωνισμούς προμηθειών, όλα τα δελτία αθλητών, όλες τις συνδρομές συλλόγων, όλους τους αγώνες, τις νόμιμες πληρωμές μέσω τραπέζης, όλα τα Νταν, όλα τα Κύου, ΌΛΑ, ΌΛΑ, ΌΛΑΑΑΑΑ!

Ποιούς πάτε να κοροϊδέψετε ρε ... Καραμήτροι??? Κατά 100%, λοιπόν, οι απατεώνες Σταυροπιερράκος και Ιπποκράτης υπέγραψαν στα τυφλά ό,τι χαρτί τους έβαζε κάτω από τα χέρια ο Ταμίας Φυλακτός χωρίς να ελέγξουν τίποτα απολύτως και θα πρέπει να λογοδοτήσουν για αυτή τους την απάτη!!!

10 - Ταμειακά έξοδα της τάξεως των 426.000 ευρώ!!! Είναι προφανώς αδύνατο να ελεγχθούν σε δέκα εργάσιμες ημέρες τόσα παραστατικά εξόδων ως προς το εύλογο του ύψους τους, τις εγκρίσεις από τα Πρακτικά του ΔΣ, τους διαγωνισμούς προμηθειών, τις νόμιμες πληρωμές μέσω τραπέζης, τις εγκρίσεις των προϋπολογισμών και της ΓΓΑ και μάλιστα διασκορπισμένα σε πολύ περισσότερα από τα ανωτέρω τέσσερα κεφάλαια!

Οι Δαπάνες εθνικών ομάδων περιλαμβάνουν όλα τα έξοδα των αποστολών εξωτερικού με τους διαγωνισμούς τους για οικονομικότερες τιμές, εγκρίσεις ΔΣ και ΓΓΑ, ξενοδοχεία και συμμετοχές στους αγώνες και άλλα πολλά! Αυτά τα έξοδα ποτέ δεν έχουν παρουσιαστεί συγκεντρωτικά ανά εκδήλωση στους συλλόγους!

Οι Δαπάνες ανάπτυξης περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες εσωτερικού με όλα τα έξοδα κτλ. κτλ. Αλλάαααααα:

Πουθενά δεν ορίζονται αυτές οι δαπάνες για διευκρίνιση στους συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ, ώστε όλοι να καταλαβαίνουν τα ίδια πράγματα!!!

Αφετέρου οι Ελεγκτές δεν μας εξηγούν πώς ακριβώς και από πού έλεγξαν την ακρίβεια των ανωτέρω ποσών στα Έξοδα της ΕΛΟΚ?

Τελικά, όλη η Έκθεση αποτελεί ένα μπάχαλο χωρίς τις απαραίτητες εξηγήσεις, το οποίο μπάχαλο το έγραψε ο Φυλακτός και το υπέγραψαν οι μπαχαλάκηδες Σταυροπιερράκος και Ιπποκράτης χωρίς να ελέγξουν τίποτα απολύτως!!!

Ποιούς πάτε να κοροϊδέψετε ρε ... Καραμήτροι??? Τίποτα δεν καταλάβατε και τίποτα δεν ελέγξατε!

Κατά 100%, λοιπόν, οι απατεώνες Σταυροπιερράκος και Ιπποκράτης υπέγραψαν στα τυφλά ό,τι χαρτί τους έβαζε κάτω από τα χέρια ο Ταμίας Φυλακτός χωρίς να ελέγξουν τίποτα απολύτως και θα πρέπει να λογοδοτήσουν για αυτή τους την απάτη!!!

 

11 - Τα Περιουσιακά Στοιχεία της ΕΛΟΚ αποτελούν ένα ακόμα μπάχαλο! Όλες οι προηγούμενες διοικήσεις της ΕΛΟΚ ΔΕΝ κρατούσαν τα περιουσιακά στοιχεία της ομοσπονδίας σε Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων, όπως ορίζει ο νόμος! Με αυτό τον τρόπο αγόραζαν υλικά δυό και τρεις φορές περισσότερα από όσα χρειάζονταν (τατάμι, πίνακες αποτελεσμάτων αγώνων, κτλ.) και υλικά ακόμα χρήσιμα ξαφνικά εξαφανίζονταν (στρώματα, φόρμες, κτλ.)! Ένα περιουσιακό στοιχείο αγοράζεται με απόφαση του ΔΣ και τιμολόγιο και καταστρέφεται με απόφαση του ΔΣ και πρωτόκολλο καταστροφής! Αυτές οι δύο κινήσεις γράφονται ανελλιπώς στο Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων!

Η σημερινή διοίκηση κόμπαζε ότι για πρώτη φορά θέσπισε το Βιβλίο Περιουσιακών Στοιχείων για την ΕΛΟΚ το 2021, αλλά ποτέ δεν μας είπε πόσα περιουσιακά στοιχεία και ποιά είχαν κλαπεί όλα αυτά τα χρόνια! Με αυτό τον τρόπο ΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ τις πράξεις των προηγούμενων! Και οι τέσσερις Σιετής-Χρήστου-Μητρόπουλος-Φυλακτός αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά!

Η ματσαραγκιά αυτή υλοποιήθηκε με τη δημιουργία του εν λόγω Βιβλίου μετρώντας όλα τα πάγια, που βρήκαν στις αποθήκες της ΕΛΟΚ και ίσως μερικά από τα τιμολόγια αγοράς των 2-3 τελευταίων χρόνων! Αμ, δεν γίνεται έτσι η δουλειά! Έπρεπε να ανοίξουν ΟΛΑ τα τιμολόγια ΟΛΩΝ των ετών λειτουργίας της ΕΛΟΚ και να μετρήσουν τις αγορές ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΊΩΝ καθώς και τα πρωτόκολλα καταστροφής όσων από αυτά καταστράφηκαν!!!

Η εικόνα που μας δίνει η Επιτροπή είναι πολύ ξεκάρφωτη και υπερβολικά χονδρική και δεν πείθει κανέναν ότι έγινε έλεγχος! Έπρεπε να δινόταν στους συλλόγους το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων στο Βιβλίο μια χρονιά και κάθε χρόνο να δίνονταν στους συλλόγους οι κινήσεις των περιουσικών στοιχείων του έτους μέσα στην Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής! Ποτέ δεν μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο ένας εξαρχής (από το 1986!!!) έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων, αλλά θα πρέπει κάθε χρόνο να προστίθεται και η ελεγχόμενη χρονιά!

Η έλλειψη τέτοιας οργάνωσης αποδεικνύει ότι κατά 100% ποτέ δεν μπορεί να έγινε έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων της ΕΛΟΚ!

12 - ΤΑΜΕΙΟ!!! Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε? Είναι απόλυτα γνωστό στον Ταμία Φυλακτό και σε όλους τους άλλους της διοίκησης ότι ο έλεγχος του Ταμείου της 31/12/2022 πρέπει να γίνει την ... 31/12/2022 και όχι αργότερα! Πώς η Ελεγκτική Επιτροπή κάνει έλεγχο του Ταμείου της 31/12/2022 την ... 20/2/2023???

13 - ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ? Από πού αποδεικνύεται αυτό?

14α - Εργαζόμενοι! Δεν ελέγχεται από δύο στους τρεις ελεγκτές! Τονίζουμε ότι και αυτά τα στοιχεία των εργαζομένων βρίσκονται στο ιδιωτικό γραφείο του Ταμία Θανάση Φυλακτού!!!

14β - Δεν αναρωτήθηκαν οι ελεγκτές γιατί με 274 σωματεία στο Μητρώο της η ΕΛΟΚ είναι μόνο 190 γραμμένα ολικά ή μερικά στο Μητρώο της ΓΓΑ? Δηλαδή η ΕΛΟΚ γράφει στο Μητρώο της και σωματεία, που ακόμα δεν έχουν τις προϋποθέσεις, δηλαδή είναι παράνομα??? Και τους παίρνει και συνδρομές?

Επίσης δεν μας λένε οι Ελεγκτές εσκεμμένα πόσες ακριβώς συνδρομές εισέπραξε η ΕΛΟΚ από τα σωματεία αυτά! Κατά 100%, λοιπόν, δεν έγινε έλεγχος!

14γ - Κίνδυνοι και αβεβαιότητες! Τι λέτε ρε Καραμήτροι! Δεν απάντησαν οι νομικοί σύμβουλοι στις ερωτήσεις της Ελεγκτικής Επιτροπής? Ποιοί νομίζουν ότι είναι? Αλλάξτε τους!

Στην πραγματικότητα, όχι "δεν απάντησαν", αλλά "δεν ρωτήθηκαν", διότι θέλετε το θέμα ασαφές αφού εκκρεμεί η αγωγή ακύρωσης των εκλογών της 29/5/2021 και την οποία κατά 80% θα χάσετε και για αυτό τον λόγο έχει μπλοκαριστεί και ο λογαριασμός της ΕΛΟΚ στην Τράπεζα!!!

15 - Στα θέματα Πρακτικών ΔΣ και Εκτελεστικής Επιτροπής οι Δύο Ελεγκτές ... πεταλώνουν τζιτζίκια στον ανήφορο!!!

Τα Πρακτικά των συνεδριάσεων των ΔΣ της ΕΛΟΚ είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ, αφού αναρτώνται μετά από πολλές ημέρες ή και μήνες στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ! Δεν τα είδαν αυτά οι Σταυροπιερράκος και Ιπποκράτης? Έτσι στο ντούκου το περνάνε αυτό? Και κάνουν έλεγχο μόνο στις Εγκρίσεις Πληρωμών? Σε τίποτα άλλο? Πού είναι τα διοικητικά θέματα, που συνδέονται με τα οικονομικά?

Ανωτέρω αναφέρουν επτά (7) Πρακτικά του ΔΣ μέσα στο 2022! Αλλά τα Πρακτικά του ΔΣ στο 2022 είναι δέκα πέντε (15) και αναφέρονται όλα στον επόμενο Πίνακα! Όταν τα δεκαπέντε τα μετράνε επτά αυτό αποδεικνύει ότι ούτε που τα είδανε τα Πρακτικά του ΔΣ και άρα η Έκθεσή τους είναι μια "Μαϊμού"!

Στα Πρακτικά αυτά δεν γράφονται ανελλιπώς 1) οι εγκρίσεις δαπανών, 2) οι απόψεις των συνέδρων για κάθε θέμα, 3) τα θέματα δέκα επτά (17) αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής, που εγκρίνονται χωρίς να αναφέρονται, 4) και άλλα πολλά και απαραίτητα για Πρακτικά ΔΣ! Δεν τα είδαν αυτά οι Σταυροπιερράκος και Ιπποκράτης?

Πώς εσείς, βρε ηλίθιοι τα βρήκατε σε νόμιμη κατάσταση???

Πρόκειται για ηλίθιους, που υπέγραψαν μια 100% Έκθεση-παρωδία για τα μπάζα με συντάκτη τον Φυλακτό!!!

Για την προηγούμενη εικόνα των Πρακτικών ΔΣ του 2022 και την επόμενη των Πρακτικών της Εκτελεστικής Επιτροπής του 2022 έχουμε συντάξει τον επόμενο Πίνακα με τις σχετικές παρατηρήσεις:

 

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ μέχρι 27/12/2022 (με κλικ βλέπετε το Πρακτικό).

Παρατηρούνται τεράστιες καθυστερήσεις στις αναρτήσεις!

Δεξιά η στήλη των Κρυφών Αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίες αποκρύπτονται συστηματικά από τα Πρακτικά του ΔΣ, στα οποία αυτές εγκρίνονται, και άρα με πλάγιο τρόπο αποκρύπτονται συστηματικά ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι Αποφάσεις του ΔΣ!

 

Και στη ΓΓΑ κοιμούνται με τα τσαρούχια!

 

 

Ημερομηνίες Συνεδριάσεων

 

Ανάρτηση στη Διαύγεια

 

Ανάρτηση

μετά από ημέρες:

Κρυφές Αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτρο-πής, που εγκρίνονται χωρίς να αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΆ

το περιεχόμενό τους!

ΔΣ - 19/12/22 27/12/22 8 12/12/22
ΔΣ - 30/11/22 6/12/22 6 28/11/22
ΔΣ - 16/11/22 6/12/22 20 --------
ΔΣ - 9/11/22 6/12/22 27 20/10/22 - 2/11/22
ΔΣ - 22/10/22 4/11/22 11 7/10/22 - 13/10/22

ΔΣ - 5/10/22

19/10/22 14 21/9/22

ΔΣ - 12/9/22

29/9/22

17

23/8/22 - 8/9/22

Τρεις μήνες κενό

 

 

 

ΔΣ-15/6/22

8/7/22

33

3/6/2022

ΔΣ - 28/5/22

8/7/22

41

10/5/22 - 26/5/2022

ΔΣ - 13/5/22

8/7/22

56

9/5/2022

ΔΣ - 30/4/22

23/5/22

24

31/3/2022 - 6/4/2022

ΔΣ - 30/3/22

23/5/22

53

16/3/2022

ΓΣ - 27/2/22

21/4/22

53

 

ΔΣ - 20/2/22

26/2/22

4

---------

ΔΣ - 2/2/22

26/2/22

14

17/1/2022

ΔΣ - 10/1/22

26/2/22

47

---------

ΔΣ - 31/12/21

12/01/22

12

---------

ΔΣ - 16/12/21

29/12/21

13

10/12/2021

ΔΣ - 30/11/21

29/12/21

29

4/10/2021 - 30/10/2021 - 10/11/2021 - 29/11/2021

ΓΣ - 31/10/21

21/12/21 51

 

ΔΣ - 27/10/21

13/1/22

78

---------

ΔΣ - 24/10/21

21/12/21

58

---------

ΔΣ - 15/10/21

22/12/21

68

31/8/2021 - 30/9/2021

2η εκχώρηση αρμοδιοτήτων

ΔΣ - 15/9/21

21/12/21

97

25/6/2021 - 15/7/2021 - 31/7/2021

ΔΣ - 2/9/21

21/12/21

110

---------

ΔΣ - 30/8/21

21/12/21

112

---------

50 ημέρες κενό

     
ΓΣ - 18/7/21 21/12/21 153  

ΔΣ - 9/7/21

21/12/21

165

18/7/2021

ΔΣ - 24/6/21

21/12/21

180

---------

ΔΣ - 7/6/21

21/12/21

197

1η εκχώρηση αρμοδιοτήτων

ΔΣ - 30/5/21

21/12/21

204

 
ΓΣ - 29/5/21 ----------    

Στα ανωτέρω Πρακτικά του ΔΣ, όλες οι Αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι πάντα κρυφές, εγκρίνονται από το ΔΣ χωρίς να περιγράφονται λεπτομερώς και υλοποιούνται χωρίς ποτέ κανένας να τις μαθαίνει!

Αυτό τον Αθλητισμό είχατε οραματιστεί κύριε Πρωθυπουργέ??? Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να ... διορθώσουμε και τα δικά μας οράματα!!!

 

Και πριν το ξεχάσω, κύριε Πρωθυπουργέ!

Στη Ελλάδα κυβερνά ο "ηλικιακός ρατσισμός", διότι οι άνω των 71 ετών ... "διαγνώστηκαν" από τη Νέα Δημοκρατία ως κλέφτες ή ως ανίκανοι να διοικήσουν αθλητική ομοσπονδία και απαγορεύτηκε δια νόμου η συμμετοχή τους σε διοικητικά συμβούλια αθλητικών ομοσπονδιών!

Και κάτι ακόμα κύριε Πρωθυπουργέ: Δεν είναι δουλειά των Δικαστών, που θα με δικάσουν μετά από τυχόν μηνύσεις των δήθεν θιγομένων από το παρόν δημοσίευμά μου, να μας λύσουν τις διαφορές μας! Είναι δουλειά των ανίκανων και άχρηστων, που έχεις Εσύ τοποθετήσει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ΔΕΝ κάνουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται από τον Ελληνικό Λαό!!!

 

16 - Στα θέματα Πρακτικών ΔΣ και Εκτελεστικής Επιτροπής οι Ελεγκτές ... πεταλώνουν επίσης τζιτζίκια στον ανήφορο!!! (Δεν έχουν αφήσει ... τζιτζίκι για ... τζιτζίκι!!!)

Ανωτέρω αναφέρουν επτά Πρακτικά της Εκτελεστικής Επιτροπής μέσα στο 2022! Αλλά τα Πρακτικά της Εκτελεστικής Επιτροπής στο 2022 είναι δέκα επτά και αναφέρονται όλα στον προηγούμενο Πίνακα! Όταν τα δεκαεπτά τα μετράνε επτά αυτό αποδεικνύει ότι ούτε που τα είδανε τα Πρακτικά της Εκτελεστικής Επιτροπής και άρα η Έκθεσή τους είναι μια "Μαϊμού"!

Με τις Κρυφές Αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίες εγκρίνονται στα Πρακτικά του ΔΣ χωρίς να διατυπώνεται λεπτομερώς το περιεχόμενό τους, οι Μαφιόζοι της Εκτελεστικής Επιτροπής, που διοικούν ουσιαστικά την ομοσπονδία, αποκρύπτουν τις ενέργειές τους από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, από τους υπόλοιπους του ΔΣ, από την αντιπολίτευση, από τους συλλόγους, από την εποπτεύουσα αρχή, που κοιμάται με τα τσαρούχια, από τη δημοσιότητα και από κάθε Έλληνα Πολίτη, που τυχόν ενδιαφέρεται!!!

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι οι Μαφιόζοι της Εκτελεστικής Επιτροπής παραβαίνοντας θρασύτατα το νόμο περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ενεργούν ως Συμμορία και εκμεταλλεύονται την ομοσπονδία και το άθλημα!!!

Αυγενάκη και Μαυρωτά, βγάλτε τα τσαρούχια να ... κοιμάστε πιο άνετα!!!

 

Προς ΕΛΟΚ: Από αυτή την απάτη της Εκτελεστικής Επιτροπής δεν θα γλυτώσετε εύκολα! Όσο και να σας καλύπτει ο Μεσανυχτάκης με τα "αποφασίζω και διατάσσω" του και έχει κάνει ένα μπάχαλο τον αθλητισμό και με δεδομένο ότι με τις διαχρονικές απάτες της Εκτελεστικής Επιτροπής εκμεταλλεύεστε τους συλλόγους, έχετε καταργήσει το ΔΣ, ευνουχίζετε την αντιπολίτευση στο Διοικητικό Συμβούλιο, έχετε κάνει την ΕΛΟΚ δικό σας μαγαζί και παρανομείτε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, το μόνο που κάνετε είναι να τραβάτε στο βούρκο και τα δύο μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής!

 

Βρε βλάκες Σταυροπιερράκο και Ιπποκράτη, πού βρήκατε εσείς βιβλίο με τα Πρακτικά της Εκτελεστικής Επιτροπής, όταν κανένα Πρακτικό της δεν έχει δημοσιοποιηθεί ΠΟΤΕ?

Και αν βρήκατε, που βρήκατε τις αποφάσεις του γραμμένες στο Βιβλίο Πρακτικών του ΔΣ και από εκεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ???

Έχετε συναίσθηση ότι βάλατε την υπογραφή σας σε ένα ... κωλόχαρτο, που σας έβαλε ο Φυλακτός κάτω από το χέρι???

 

 Οι Μαφιόζοι της Εκτελεστικής Επιτροπής του 2022.

18 - Εδώ ο ... "Παρα-ποιητής της Αλήθειας" και Ταμίας Θανάσης Φυλακτός μας εξηγεί ως ... "Ελεγκτική Επιτροπή" ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΦΥΛΆΞΕΙΣ και όλα ... βαίνουν καλώς!!!

Ως, μάλιστα, υπέρμετρα θρασύς, που είναι, προτείνει και μεθόδους βελτίωσης, ενώ παριστάνει και την ... "παρθένα, που δεν ξέρει τίποτα για τον ... φόνο" προτείνοντας να γίνονται δια ζώσης οι συνεδριάσεις του ΔΣ και της Εκτελεστικής Επιτροπής λόγω σημαντικής μείωσης των κινδύνων εκ του κορωνοϊού, όταν ο ίδιος με τους άλλους συμμορίτες της Εκτελεστικής Επιτροπής έχουν εγκαθιδρύσει τις συνεδριάσεις στο ΔΣ και στις ΓΣ μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, ώστε απομονώνονται οι αντιπρόσωποι των συλλόγων και να επικρατεί ο φασισμός του Αυγενάκη! Αλλά ξέχασα, έχει υποστεί διχασμό προσωπικότητας ο Φυλακτός μιλώντας εδώ ως ... Ελεγκτική Επιτροπή!

Και τέτοιου είδους Εκθέσεις Ελεγκτικών Επιτροπών τις δέχεται η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να αφιονίζει τον Έλληνα Πολίτη ότι δήθεν ο Αθλητισμός διοικείται καλά και αναπτύσσεται με ... εθνικές νίκες στο πάνθεον του παγκόσμιου αθλητισμού!!!

Αυτούς ψηφίζετε, αυτούς τρώτε στη μάπα!!!  (Μην ψάχνετε σε ποιό κόμμα ανήκω!!! Ευτυχώς σε κανένα!!!)

 

19 και 20 = Οι ΔΥΟ Ηλίθιοι της Ελεγκτικής Επιτροπής προτείνουν και υπογράφουν την απαλλαγή του ΔΣ από πάσης ευθύνης!!!

 

Δεν μπορούμε, φυσικά, να μη διαπιστώσουμε τη διαφοροποίηση του τρίτου ελεγκτή Κώστα Ευσταθόπουλου, ο οποίος δήλωσε εξαρχής ότι δεν συναινεί σε έλεγχο των διοικητικών και οικονομικών της ΕΛΟΚ σε χώρο παράνομο και εκτός των γραφείων της ΕΛΟΚ, όπως τόνισε ο ίδιος στην παρατήρησή του στο [05], αλλά και ανωτέρω, που τονίζει ότι πολύ κακώς έχει ο Φυλακτός 33.000 ευρώ μετρητά στο Ταμείο της ΕΛΟΚ (άλλος Γερολιμπίσκος αυτός ο Φυλακτός, διότι κάποτε κατηγορούσε τον Γερόλυμπο, που είχε 80.000 € της ΕΛΟΚ εκτός τραπέζης!) καθώς και στην ιδιόχειρη αναγραφή κάτω από την υπογραφή του των λέξεων "Δεν έλεγξα!"!!!

Προφανώς, η εύλογη στάση του Κώστα Ευσταθόπουλου αποδεικνύει και τις εύλογες δικές μου "πρόχειρες" ανωτέρω παρατηρήσεις ανάλυσης, οι οποίες με την δέουσα προσοχή θα ήταν δέκα φορές περισσότερες!!!

 

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

1 - Είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να γίνει διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος αθλητικής ομοσπονδίας με 500.000 € τζίρο το χρόνο μέσα σε δέκα εργάσιμες ημέρες!

2 - Η ανωτέρω Έκθεση των Σταυροπιερράκου και Ιπποκράτη γράφηκε από τον Φυλακτό!

3 - Η ανωτέρω Έκθεση δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με μια πραγματική Έκθεση Ελέγχου αθλητικής ομοσπονδίας με τζίρο 500.000 € το χρόνο από την Ελεγκτική της Επιτροπή!

4 - Στην ανωτέρω Έκθεση δεν δίνεται κανένα απολύτως στοιχείο, που να πείθει ότι πρόκειται για σοβαρή Έκθεση Ελέγχου!

5 - Η ανωτέρω Έκθεση, όπως και κάθε παρελθούσα της ίδιας ομοσπονδίας εδώ και είκοσι πέντε χρόνια, είναι κυριολεκτικά για τα σκουπίδια και όλες αυτές οι δήθεν Εκθέσεις γίνονται δεκτές από την ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τους υπαλλήλους της, τους Διευθυντές της και την Πολιτική της Ηγεσία στα πλαίσια ενός Κράτους-Μπάχαλου, στο οποίο ταξιδεύουμε με τα τρένα επί δεκαετίες με κίνδυνο της ζωής μας και σκοτωνόμαστε εξαιτίας της ανευθυνότητας των αρμοδίων (βλέπε το βίντεο στην αρχή του άρθρου)!!!

6 - Η συγκεκριμένη ανωτέρω Έκθεση Ελέγχου αποτελεί ακόμα μια Μαϊμού του Λευτέρη Μεσανυχτάκη και των ευνοουμένων του της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ ... και αμάν πότε θα έρθουν οι εκλογές για να τον ... ξεφορτωθεί ο Αθλητισμός της χώρας από την πλάτη του!

7 - Τέλος, για την εξαπάτηση των "προβάτων" της ΕΛΟΚ, που ψήφισαν τον Απολογισμό στη Γενική Συνέλευση της 12/3/2023 της ΕΛΟΚ, ... έ, εσείς από την ανίατη ασθένεια των ηλιθίων κορόιδων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ δεν σώνεστε με τίποτα!!!

8 - Ταυτόχρονα και παράλληλα, εμφανίζεται ως "Έλεγχος" μια Έκθεση-παρωδία ενός "φιλικού" δήθεν Ορκωτού Λογιστή ως υποκατάστατου της θεσμικής Ελεγκτικής Επιτροπής!

9 - Δηλαδή και για όσους είναι από χωριό: εμποδίζεται, αποφεύγεται, χειραγωγείται συστηματικά ο διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος σε μια αθλητική ομοσπονδία που έχει ετήσιο τζίρο το τεράστιο ποσό των 500.000 ευρώ το χρόνο! Πείτε μου εσείς για ποιό λόγο?

 Οι Μαφιόζοι της Εκτελεστικής Επιτροπής του 2022.

 

Το ότι ως τόπος διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου των πεπραγμένων της ΕΛΟΚ, ως ανωτέρω, δεν χρησιμοποιήθηκαν αυτονόητα τα γραφεία της ΕΛΟΚ, αλλά ορίστηκε [03] το ιδιωτικό γραφείο της επιχείρησης του Οικονομολόγου-Φοροτεχνικού και Ταμία της ΕΛΟΚ Θανάση Φυλακτού και για τον Ορκωτό Λογιστή και για την Ελεγκτική Επιτροπή, αλλά και το τελευταίο  "Δεν έλεγξα!"  μαζί με την υπογραφή τού Κώστα Ευσταθόπουλου [21] αποδεικνύουν τη διαπλοκή, τη χειραγώγηση και την προσήλωση των διοικούντων την ΕΛΟΚ Σιετή-Χρήστου-Μητρόπουλου-Φυλακτού στις απάτες της ΕΛΟΚ, αλλά και την ανοχή και αναλγησία των εποπτευόντων την ομοσπονδία από τη μεριά της ΓΓΑ!

 

Κατά τα άλλα ο Θόδωρος Α-Σιετής έχει ... απογειώσει την ΕΛΟΚ!

 Ε - 29/3/2023 - Ηθικός, Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος για το 2022 ... στο ΖΟΟΜ/Προβάτων/ΕΛΟΚ!  (Ενότητες)

 

Εισαγωγή: Η Διαδικτυακή Πλατφόρμα ΖΟΥΜ για Τηλεδιασκέψεις!

Με την επιδημία του κορωνοϊού έγινε μόδα η διαδικτυακή πλατφόρμα ΖΟΥΜ (ZOOM ... αγγλιστί) με την οποία μπορούν πολλά άτομα να συνομιλούν μέσω υπολογιστών με μικρόφωνο-ακουστικό και web camera από τα σπίτια τους ή τα γραφεία τους ή αλλού! Συνεπώς, με το σύστημα αυτό μπορούν φυσικά να κάνουν και επίσημες τηλε-συνεδριάσεις, όπως διοικητικών συμβουλίων ή γενικών συνελεύσεων αθλητικών ομοσπονδιών! Η εγκυρότητα τέτοιων τηλε-συνεδριάσεων πέρασε με νόμο της κυβέρνησης σε ΦΕΚ για να αντιμετωπιστει η τροχοπέδη στη λειτουργία του αθλητισμού λόγω της πανδημίας!

Βεβαίως, οι τηλε-συνεδριάσεις με το ΖΟΥΜ δεν αντικαθιστούν πλήρως και ικανοποιητικά τις συνεδριάσεις με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων και υστερούν σε πολλά σημεία αυτών διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα!

Κατά την τηλε-διάσκεψη με το ΖΟΥΜ όλοι οι συμμετέχοντες παρουσιάζονται στις οθόνες όλων με την εικόνα τους και με το όνομά τους σε αυτές, ηχητικά συμμετέχουν ακούγοντας ο καθένας τις ομιλίες όλων των άλλων μέσω μικροφώνων και ακουστικών, ενώ η γενική λειτουργία βρίσκεται στα χέρια του οργανωτή-διαχειριστή της πλατφόρμας και όποιος θέλει να μιλήσει κάνει ένα κλικ σε ένα σύμβολο-χεράκι για να ζητήσει το λόγο! Τέλος, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο κάθε συμμετέχων βλέπει τις εικόνες όλων των άλλων στην οθόνη του υπολογιστή του συνήθως ανά 25 εικόνες!

Όταν αυτά ισχύουν πλήρως, επακριβώς και αδιαλείπτως για τον καθένα και καθόλη τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, τότε και μόνο ο καθένας μπορεί να κρίνεται ως ΠΑΡΩΝ!

Αλλά όμως, όλα αυτά δεν γίνονται απόλυτα σωστά, διότι μερικοί (μάλλον πολλοί!) από τους συμμετέχοντες δεν έχουν γνώση της διαδικτυακής τεχνολογίας, δεν καταφέρνουν ανά πάσα στιγμή να έχουν ρυθμισμένα τα ηχητικά ή οπτικά τους εργαλεία και είτε δεν ακούν, είτε δεν μπορούν να μιλήσουν και να ακουστούν, είτε δεν φαίνεται η εικόνα τους! Άλλοι πάλι, μάγκες, ανοίγουν την συμμετοχή τους για να θεωρούνται παρόντες και κάνουν άλλες δουλειές ή πάνε ακόμα και για ... καφέ αφήνοντας σαν εικόνα τους μια ... φωτογραφία τους! Αλλά και άλλοι, αυτοί κι αν είναι καρα-βούρλα, παίρνουν μέρος στην τηλε-διάσκεψη από το ... κινητό τους με αποτέλεσμα οι ίδιοι να φαίνονται μεν αλλά να μην βλέπουν κανένα από όλους τους άλλους!!!

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις "μη πλήρους συμμετοχής των συμμετεχόντων ανά πάσα στιγμή" οι Μαφιόζοι Οργανωτές, που χρησιμοποιούν την τηλε-διάσκεψη προς ίδιον όφελος, θεωρούν και παρουσιάζουν όλους τους συμμετέχοντες ως ΠΑΡΟΝΤΕΣ, επειδή αυτό μόνο τους συμφέρει και τους ενδιαφέρει!

 

Η δικαιολογία του κορωνοϊού πέρασε, αλλά πολλοί κράτησαν σε λειτουργία τις τηλε-διασκέψεις με το ΖΟΥΜ, διότι τους βόλευε στις νοθείες, που ήθελαν πάντα να περνάνε στις συνεδριάσεις του ενδιαφέροντός τους! Είναι δε φανερό ότι η τηλε-διάσκεψη εκτός από την άγνοια των Προβάτων-Συμμετεχόντων περιλαμβάνει και εκβιαστικό γκανγκστεριλίκι των οργανωτών επιβολής των απόψεών τους, αλλά και πολλά σημεία νοθείας της ίδιας της συνεδρίασης, των συζητήσεων, των ψήφων και άρα των αποφάσεων! Με δυό λόγια οι συμμετέχοντες στερούνται πολλά από τα δημοκρατικά τους δικαιώματα, όταν συνεδριάζουν από απόσταση!

Πρώτη και κύρια διαφορά της συνεδρίασης με φυσική παρουσία από την τηλε-συνεδρίαση είναι ότι οι συμμετέχοντες στερούνται του δικαιώματος να βλέπουν και να συζητούν ιδιαίτερα με άλλους συμμετέχοντες χωρίς την επιτήρηση των οργανωτών! Αυτό είναι ένα φυσικό δημοκρατικό δικαίωμα, που οι συμμετέχοντες στερούνται όταν η διάσκεψη γίνεται απομακρυσμένα!

Δεύτερο αρνητικό στοιχείο της τηλε-διάσκεψης είναι το ότι οι συμμετέχοντες ΔΕΝ ελέγχουν ανά πάσα στιγμή τη φυσική παρουσία όλων των άλλων στη συνεδρίαση. Οι εικόνες των άλλων ή η απουσία εικόνων ή η πλήρης απουσία κάποιων συμμετεχόντων δεν είναι αυταπόδεικτη, όπως στη συνεδρίαση με φυσική παρουσία!

Τρίτο αρνητικό στοιχείο της τηλε-διάσκεψης είναι το ότι κατά την έναρξη της συνεδρίασης μιας γενικής συνέλευσης αθλητικής ομοσπονδίας με φυσική παρουσία οι παρόντες υπογράφουν σε ένα κατάλογο με το όνομα του συλλόγου και το όνομα του αντιπροσώπου του, ενώ στην τηλε-διάσκεψη δεν υπογράφουν πουθενά και έτσι η παρουσία τους κάθε λεπτό της συνεδρίασης είναι αμφισβητήσιμη!

Τέταρτο αρνητικό στοιχείο της τηλε-διάσκεψης είναι το ότι ο διαχειριστής έχει δεσπόζουσα θέση, την οποία και μπορεί να εκμεταλλεύεται κατά πολλούς τρόπους προς όφελός του, ώστε να χειρίζεται τους συμμετέχοντες όπως αυτός θέλει!

Και για να μη μακρυγορούμε, υπάρχουν και άλλα αρνητικά σημεία των τηλε-διασκέψεων!!!

 

Η τηλε-συνεδρίαση της 12/3/2023 της Απολογιστικής για το 2022 Γενικής Συνέλευσης (το Πρακτικό της εδώ) της "Εγκληματικής Οργάνωσης με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος!

Με τις λίγες γνώσεις των ανωτέρω για την πλατφόρμα του ΖΟΥΜ, ας περάσουμε στη ΓΣ των συλλόγων της ΕΛΟΚ της 12/3/2023, που οργάνωσαν οι Μαφιόζοι του Προεδρείου και βασικοί της Εκτελεστικής Επιτροπής για να κριθούν για τους μαϊμούδες διαχειριστικόύς και οικονομικούς ελέγχους του Ορκωτού-Κολλητού Λογιστή και της Αξιοθρήνητης Ελεγκτικής Επιτροπής και να απαλλαγούν πάσης ευθύνης για το 2022!!!

Καλά, για έναν υποτεθέμενο "Ηθικό Έλεγχο" δεν μπορεί να γίνει συζήτηση, διότι στον τομέα αυτόν έχουν αποτύχει παταγωδώς!

 

Η τηλε-οργάνωση του ΖΟΥΜ έγινε από τους κατωτέρω τηλε-Μαφιόζους, οι οποίοι και "χειρίστηκαν" τα θέματα και τις ψήφους των συμμετεχόντων:

 Θεόδωρος Σιετής, Πρόεδρος, Κώστας Μητρόπουλος, Γενικός Γραμματέας, και Θανάσης Φυλακτός, Ταμίας, ...

 

... της τηλε-Εκτελεστικής ...Θεόδωρος Σιετής, Κώστας Μητρόπουλος, Θανάσης Φυλακτός, Σταύρος Σταυριανίδης, Νίκος Ζάχος!

 

Κανένας άλλος πλην των ανωτέρω τριών πρώτων Μαφιόζων και του Παρασκευά Ανδρεανίδη από όλο το ΔΣ δεν εμφανίστηκε στο πάνελ των συμμετεχόντων αντιπροσώπων των συλλόγων! Τέτοιο ενδιαφέρον είχε η ΓΣ για τα κατωτέρω μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ!!!

... αλλά οι ευθύνες της κακοδιαχείρισης και του μπάχαλου των οικονομικών πέφτουν στις πλάτες όλων του διοικητικού συμβουλίου!

Από το Διοικητικό Συμβούλιο των 18 ατόμων μόνο ΤΕΣΣΕΡΙΣ εμφανίστηκαν στη Γενική Συνέλευση! Οι υπόλοιποι την έγραψαν κανονικά!!!

 

Κατά την τηλε-συνεδρίαση πήραν μέρος από την αρχή αντιπρόσωποι από 48 σωματεία, δηλαδή το 52,7%  στα 91, που είχαν δικαίωμα ψήφου. Αντιπρόσωποι τριών σωματείων ήρθαν κάπου ενδιάμεσα, ενώ οι αντιπρόσωποι 40 σωματείων, δηλαδή το 44% δεν εμφανίστηκαν καθόλου! Όπως είναι φυσικό, πίνακας συμμετεχόντων με τις υπογραφές τους δεν υπάρχει και ένας κατάλογος, που εμφανίζεται αντ' αυτού κατωτέρω είναι υπό αμφισβήτηση, διότι δεν επιβεβαιώνεται από κανένα αποδεικτικό στοιχείο! Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, όπως θα δούμε, και παρά τα ζωτικά θέματα της συνέλευσης, κανένας αντιπρόσωπος κανενός συλλόγου δεν είχε να καταθέσει καμιά απολύτως άποψη, κανένας δεν έκανε κλικ στο χεράκι (φωτό αριστερά) με κλειστά τα δάχτυλα για να μιλήσει, κανένας δεν ... έβηξε, δίνοντας έτσι την κυρίαρχη εντύπωση πως η συνέλευση γινόταν σε ένα ... διαδικτυακό ... μαντρί με μουγγά Πρόβατα και ίσως και μερικά ... μουγγά Γίδια, που δεν έκαναν ούτε ένα στοιχειώδες ... Μπέεε!!! Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα 40 σωματεία, που απουσίασαν, σήκωσαν με την αποχή τους και τα δυό τους χέρια προς τους οργανωτές της τηλε-συνέλευσης (φωτό δεξιά) με ανοιχτά τα δάχτυλα!

Θα μελετήσουμε τα πεπραγμένα της τηλε-συνεδρίασης μέσα από τα επόμενα Πρακτικά της, όπως αναρτήθηκαν καθυστερημένα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 29/3/2023 και θα εντοπίσουμε μία-μία τις ΑΠΑΤΕΣ, που διέπραξαν οι Τρεις ανωτέρω Μαφιόζοι, οι οποίες και καθιστουν τη ΓΣ ΑΚΥΡΗ!!!

 

Η ΓΣ άρχισε στις 11:00 και ως προσωρινός πρόεδρος ανέλαβε ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ Θόδωρος Α-Σιετής, ο οποίος και προσέλαβε ως προσωρινό γραμματέα το γενικό γραμματέα της ΕΛΟΚ Κώστα Μητρόπουλο αποδεικνύοντας ότι συνεχίζεται η φασιστική διοίκηση της ΕΛΟΚ, που είχε εγκαθιδρύσει ο ... Συχωρεμένος! Ήταν γνωστό εκ των προτέρων ότι οι τρεις Γερολυμπίσκοι, που διοικούν σήμερα την ΕΛΟΚ θα μετέρχονται διοικητικά και οικονομικά κάθε δοκιμασμένη μέθοδο του ... Συχωρεμένου συνεχίζοντας ανελέητα την εκμετάλλευση της άτυχης ομοσπονδίας!!!

 

ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΤΗ: Σε αυτή τη στιγμή ακριβώς έπρεπε να γίνουν προτάσεις για την εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της ΓΣ και να ακολουθήσει η εκλογή τους, αλλά ΔΕΝ έγιναν και οι δύο προσωρινοί προχώρησαν στη διαπίστευση των αντιπροσώπων, δουλειά που δεν είναι δική τους, αλλά του Εκλεγμένου Προεδρείου της συνέλευσης! Συντάχθηκε, λοιπόν, οι επόμενος πίνακας παρόντων αντιπροσώπων συλλόγων, ο οποίος δεν επιβεβαιώνεται από κανένα έγγγραφο ή άλλο στοιχείο δημοσιευμένο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και άρα είναι απόλυτα αμφισβητήσιμος, κοινώς μαϊμού!!!

 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ: Γιατί να γίνει κάτι τέτοιο, θα αναρωτιέστε, αφού η διαδικασία είναι γνωστή? Είναι απλό: μεταξύ των αντιπροσώπων υπήρχαν μαϊμούδες στις εικόνες συμμετοχών ή γίνονταν δεκτοί πολλοί χωρίς να φαίνεται η εικόνα τους πράγμα που αποδεικνύει καραμπινάτη νοθεία!!! Οι Τρεις Μαφιόζοι τους δέχθηκαν για να προωθήσουν όπως ήθελαν αυτοί τη συνεδρίαση!

Η τηλε-συνεδρίαση στην ουσία περιλάμβανε τρεις ... Λύκους της Εκτελεστικής Επιτροπής, με προβειά Προβάτου-Παραλλαγής, τους Σιετή, Μητρόπουλο και Φυλακτό, και οι υπόλοιποι ήταν 45 Γιδο-Πρόβατα, που βγάλανε όλη τη ΓΣ στη ... μούγγα! Ούτε ένα ... Μπέεε δεν ακούστηκε!

 

Από τους 65 συλλόγους, που δήλωσαν αντιπροσώπους στον Πϊνακα αντιπροσώπων από το προηγούμενο άρθρο μας (με ίδιο τίτλο και ΜΕΡΟΣ Α΄), τελικά εμφανίστηκαν οι 48 αντιπρόσωποι του επόμενου Πίνακα, όπου σημειώνουμε τους γνωστούς υποστηρικτές της διοίκησης!

ΤΡΙΤΗ ΑΠΑΤΗ: Θυμίζουμε ότι οι 26 σύλλογοι του επόμενου Πίνακα από το προηγούμενο άρθρο μας (με ίδιο τίτλο και ΜΕΡΟΣ Α΄), δεν είχαν δηλώσει κανένα αντιπρόσωπο για τη ΓΣ! Πώς τεκμηριώνεται ότι αυτά τα 26 μέλη της ΕΛΟΚ γνωρίζουν τη λειτουργία του διαδικτυακού ΖΟΥΜ, έχουν την απαραίτητη τεχνολογία και δεν αναγκάστηκαν από την άγνοιά τους στη ΜΗ Συμμετοχή τους και άρα στη στέρηση του δικαιώματός τους της συμμετοχής??? Ο τεχνολογικός αποκλεισμός δικαιουμένων συμμετοχής και ψήφου καθιστά τη Συνέλευση ΑΚΥΡΗ!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΑΤΗ: Α) (επόμενη εικόνα) Με μια αυθαίρετη και μη αποδεικνυόμενη μέτρηση των παρόντων ο Πρόεδρος της ΓΣ Α-Σιετής ανακοίνωσε ότι υπάρχει απαρτία!!! Από πού αποδεικνύεται αυτό στο Πρακτικό της ΓΣ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αφού ο  χωρίς υπογραφές ανωτέρω πίνακας των συμμετεχόντων είναι ανεπιβεβαίωτος?

 

ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΑΤΗ: Α) Μετά από τη διαπίστευση των αντιπροσώπων, χωρίς ΚΑΜΙΑ απόδειξη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του ακριβούς πλήθους και άρα η ΓΣ είναι ΑΚΥΡΗ, ... οι δύο Μαφιόζοι προσωρινοί πρόεδρος και γραμματέας ΑΥΤΟΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ως οριστικοί πρόεδρος και γραμματέας αντίστοιχα της ΓΣ! Τι πιο απλό για ... Τσομπάνηδες με παρελθόν και μέλλον? Κανένας δεν καταψήφισε την πρόταση! Ούτε ένα ... Μπέεε δεν ακούστηκε! Τα Γιδο-Πρόβατα μονίμως στη ... μούγγα!!!

Και ας σημειώσουμε και εδώ ότι οι Τρεις Μαφιόζοι Σιετής-Μητρόπουλος-Φυλακτός όσο και παριστάνουν τις ... παρθένες και να δηλώνουν ΑΘΩΟΙ στα περί Σύγκρουσης Συμφερόντων, ήδη από την ταυτόχρονη υπόστασή τους ως Πρόεδρος-Γραμματέας-Ταμίας της ΕΛΟΚ, που λογοδοτούν στη ΓΣ, αυτο-προτάθηκαν και ανέλαβαν ταυτόχρονα και Πρόεδρος-Γραμματέας της ίδιας της Γενικής Συνέλευσης στην οποία λογοδοτούν! Αλλά αυτό είναι καραμπινάτη Σύγρουση Συμφερόντων, διότι ως διοίκηση της ΕΛΟΚ λογοδοτούν στο Σώμα της ΓΣ και άρα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κατευθύνουν τις διαδικασίες του Σώματος της ΓΣ με σκοπό να τους απαλάξει από κάθε ευθύνη!!!

 

ΕΚΤΗ ΑΠΑΤΗ: Α) Ο Πονηρός ο Πρόεδρος καθιέρωσε, χωρίς να συζητήσει το θέμα, ΑΝΟΙΧΤΗ ΦΑΝΕΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ (κοινώς γκανγκστεριλίκι!) για όλα τα θέματα πράγμα παράνομο, διότι παραβιάζεται το απόρρητο της άποψης και της ψήφου! Με αυτό τον τρόπο εγκλώβισε τους αντίθετους ψηφοφόρους στο τρυπάκι του ψυχολογικού εκβιασμού και της μελλοντικής δυσμένειας από το ΔΣ/ΕΛΟΚ αν δεν ψήφιζαν θετικά τις προτάσεις του Προεδρείου! Ταυτόχρονα σε καμιά ψηφοφορία δεν ελέγχθηκαν οι παρόντες δια της ανατάσεως των χειρών, πράγμα που αποτελεί απόδειξη μη μέτρησης και άρα νοθείας του πλήθους των παρόντων!

Β) Το ωραίο είναι ότι ο Α-Σιετής πήρε το λόγο και ευχαρίστησε το σώμα για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του!!! Αυτά κάνεις και στην καθημερινή σου δουλειά???


Παρατηρούμε πάλι στο ανωτέρω [Α] με μεγαλύτερη προσοχή και βλέπουμε να εφαρμόζεται από την Τριάδα των Απατεώνων Ευνοουμένων του Λευτέρη Μεσανυχτάκη ...

... η Ψηφοφορία του ... Νεκροταφείου!!! (Επειδή δεν υπάρχει σχετική ορολογία, έβαλα μια δική μου!) Δηλαδή, ο Απατεώνας Πρόεδρος της ΕΛΟΚ Θεόδωρος Σιετής "ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ" το Σώμα για τη "ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΩΝ", η οποία είχε προ-αποφασιστεί από τους Τρεις Απατεώνες και θα ήταν η εξής:

 

 "Αφαιρούμε τα αρνητικά και τα λευκά, οπότε τα υπόλοιπα είναι δικά μας"!

Μα αυτή είναι η Ψηφοφορία του Νεκτροταφείου! Για παράδειγμα: Πάω Εγώ σε ένα Νεκροταφείο με 2.000 Τάφους και φωνάζω "Ποιός θέλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για Πρωθυπουργό των Ελλήνων? Πρώτα να ψηφίσουν οι Αρνητικοί: Φυσικά κανένας ... δεν σηκώνει το χέρι του! Φωνάζω: "Μηδέν αρνητικά!" Συνεχίζω: "Τώρα ποιοί δηλώνουν Λευκό?" Φυσικά και πάλι κανένας ... δεν σηκώνει το χέρι του! Φωνάζω: "Μηδέν λευκά!"

Και κλείνω την ψηφοφορία φωνάζοντας: "Επομένως 2.000 Έλληνες Πολίτες θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για Πρωθυπουργό των Ελλήνων!"

(Τυχόν συνωνυμίες είναι από τύχη και όχι εξεπίτηδες!)

Η ΑΠΑΤΕΣ των ψηφοφοριών ... Νεκροταφείου καθιστούν τη Συνέλευση ΑΚΥΡΗ!


ΕΒΔΟΜΗ ΑΠΑΤΗ: Β) Το Πρακτικό της 19/3/2023 με την απόφαση του ΔΣ για σύγκλιση της παρούσας ΓΣ αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την 13/2/2023 και οι αποφάσεις του ισχύουν από αυτήν ακριβώς την ημερομηνία, όπως επιτάσσει ο νόμος περί ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ!!! Επομένως η ΓΣ ανακοινώθηκε ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ (27) ημέρες πριν από τη ΓΣ της 12/3/2023 και όχι 45, όπως απαιτεί ο αθλητικός νόμος και άρα η ανακοίνωση της σύγκλισης της ΓΣ είναι εκπρόθεσμη!!! Συνεπώς η Συνέλευση είναι ΑΚΥΡΗ! Αν δεν μπορείτε να διοικήσετε, να πάτε να πουλάτε σουβλάκια, κύριε ... Ανεμιστήρα!!!

ΟΓΔΟΗ ΑΠΑΤΗ: Ακολούθησε η εκφώνηση των Θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, αλλά παραλήφθηκε το καυτό θέμα του "Ηθικού Απολογισμού για τη Διοίκηση της ΕΛΟΚ για το 2022"! Αλλά τι να πουν για αυτό? Είναι ένα Θέμα που αποδεδειγμένα έχουν πιάσει πάτο!!! Ο Αθλητισμός δεν χαρακτηρίζεται μόνο από το "ευ αγωνίζεσθαι", αλλά περιλαμβάνει και το "ευ διοικείν", το "ευ εισπράττειν" το "ευ ξοδεύειν" και άλλα "ευ"!!! Δηλαδή, εκτός από τη νομιμότητα των πράξεων της διοίκησης, η διοίκηση θα πρέπει να είναι και "ηθική" και χωρίς ψεγάδια, σαν τη γυναίκα του ... Καίσαρα!

 

Σας φαίνονται να αντέχουν την κριτική της ... γυναίκας του Καίσαρα?

Θεόδωρος Σιετής, Πρόεδρος, Κώστας Μητρόπουλος, Γενικός Γραμματέας, και Θανάσης Φυλακτός, Ταμίας, ...

 

 

Το λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα Γραμματέας της ΓΣ Κώστας Μητρόπουλος και μας είπε τις επόμενες ασυναρτησίες!

ΕΝΑΤΗ ΑΠΑΤΗ: Α-Διοικητικά: "Η ομοσπονδία μας λειτουργεί πλέον νόμιμα σε όλα τα επίπεδα!" ...... Βαρυέμαι να αναπαράγω όλα όσα είπε, διότι όλα τα Α - Β - Γ - Δ - Ε - Ζ - Η είναι όλα μαλακίες!!! Τίποτα δεν τηρήθηκε από όλα αυτά, ενώ οι διαμαρτυρίες στα κοινωνικά δίκτυα του διαδικτύου έχουν χτυπήσει κόκκινο!

 

ΔΕΚΑΤΗ ΑΠΑΤΗ: Τα ίδια ισχύουν για όσα αναφέρονται εδώ! ...... Βαρυέμαι να τα αναπαράγω όλα όσα είπε, διότι όλα τα Α - Β - Γ - Δ - Ε - Ζ - Η Θ - Ι - Κ - Λ είναι μαλακίες!!! Τίποτα δεν τηρήθηκε επακριβώς από όλα αυτά, ενώ οι διαμαρτυρίες στα κοινωνικά δίκτυα του διαδικτύου έχουν χτυπήσει κόκκινο!

Επικεντρώνουμε στο [Δ] = "Οι αποφάσεις όλων των Διοικητικών Δυμβουλίων και όλες οι οικονομικές καταστάσεις συνεχίζουν να δημοσιεύονται στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, που στοχεύει στην επίτευξη της μέγιστης δυνατής δημοσιότητας της διοικητικής δρασατηριότητας της ομοσπονδίας, τη διασφάλιση της διαφάνειας και την εμπέδωση της υπευθυνότητας και της λογοδοσίας από πλευρά της."

Μα τι λέτε βρε μαλάκες? Τι λέτε? Δεν ντρεπόσαστε λιγάκι? Όλα τα Πρακτικά της διοίκησής σας στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι παράνομα, διότι ΠΡΏΤΟΝ αναρτώνται κατά πολύ καθυστερημένα και ΔΕΥΤΕΡΟΝ αποκρύπτουν αυταπόδεικτα και συστηματικά με μαφιόζικο και γκανγκστερικό τρόπο όλες τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίες εγκρίνονται από το ΔΣ χωρίς να περιγράφονται στις λεπτομέρειές τους και χωρίς να τις μαθαίνει ποτέ κανείς!!!

 

Από τις ανωτέρω πληροφορίες κρατάμε το ότι στις κύριες επίσημες διοργανώσεις της ΕΛΟΚ πήραν μέρος 5.542 αθλητές με τους 2.489 για πρώτη φορά από 190 σωματεία! Εντός του 2022 εγγράφηκαν στην ΕΛΟΚ τέσσερις νέοι σύλλογοι, εκδόθηκαν 3.567 νέα δελτία αθλητών και θεωρήθηκαν 6.793 παλαιά δελτία αθλητών!

 

ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΑΠΑΤΗ: Ακολουθούν τα κατορθώματα των αθλητών της ΕΛΟΚ στους αγώνες εξωτερικού από τον Μητρόπουλο αποφεύγοντας να αναφέρει τις διαμαρτυρίες γονέων και συλλόγων για τις επεμβάσεις της διοίκησης στις επιλογές των αθλητών των εθνικών ομάδων με εκτός προγράμματος προκρίσεις καθώς και για την οικονομική επιβάρυνση αθλητών και γονέων για τα ταξίδια αυτά!

Το ... "τραγούδι" του Μητρόπουλου το συνέχισε ο Α-Σιετής, ενώ η υποδειγματική ψηφοφορία των ... Μουγγών Γιδο-Προβάτων αποδείχθηκε απόλυτα παραγωγική!!!


Η ανωτέρω ψηφοφορία έγινε ακριβώς όπως προδιαγράφηκε στην αρχή της συνεδρίασης από την Τριάδα των Απατεώνων Ευνοουμένων του Λευτέρη Μεσανυχτάκη ...

... δηλαδή όπως γίνεται η Ψηφοφορία του ... Νεκροταφείου!!! (Επειδή δεν υπάρχει σχετική ορολογία, έβαλα μια δική μου!) Δηλαδή, ο Απατεώνας Πρόεδρος της ΕΛΟΚ Θεόδωρος Σιετής αφαίρεσε τα αρνητικά και τα λευκά ... οπότε ό,τι μένει υπόλοιπο είναι δικά τους!!!

Μα αυτή είναι η Ψηφοφορία του Νεκτροταφείου! Για παράδειγμα: Πάω Εγώ σε ένα Νεκροταφείο με 2.000 Τάφους και φωνάζω "Ποιός θέλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για Πρωθυπουργό των Ελλήνων? Πρώτα να ψηφίσουν οι Αρνητικοί: Φυσικά κανένας ... δεν σηκώνει το χέρι του! Φωνάζω: "Μηδέν αρνητικά!" Συνεχίζω: "Τώρα ποιοί δηλώνουν Λευκό?" Φυσικά και πάλι κανένας ... δεν σηκώνει το χέρι του! Φωνάζω: "Μηδέν λευκά!"

Και κλείνω την ψηφοφορία φωνάζοντας: "Επομένως 2.000 Έλληνες Πολίτες θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για Πρωθυπουργό των Ελλήνων!"

(Τυχόν συνωνυμίες είναι από τύχη και όχι εξεπίτηδες!)

Η ΑΠΑΤΕΣ των ψηφοφοριών ... Νεκροταφείου καθιστούν τη Συνέλευση ΑΚΥΡΗ!


ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ: Το αλάνθαστο σύστημα της "έλλειψης αρνητικής ψηφοφορίας" φέρνει πάντα το ποθούμενο αποτέλεσμα και αποτελεί ένα αυταπόδεικτο στοιχείο νοθείας της ψήφου των ψηφοφόρων! Και Ψεύτες και Απατεώνες! Για ποιες νόμιμες αναρτήσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ μιλάτε? Τα ψέματά σας με τις φασιστικές αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου ήδη έχουν καταγραφεί! Τα δέκα πέντε (15) Πρακτικά του ΔΣ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στα οποία εγκρίνονται αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής δέκα επτά (17) ημερομηνιών χωρίς αυτές να αναφέρονται λεπτομερώς, αποτελούν καραμπινάτη απόδειξη της Μαφιόζικης διοίκησης, που έχετε εφαρμόσει από την πρώτη ημέρα, που αναλάβατε! Κανένα από τα ... Γιδο-Πρόβατα δεν το ανέδειξε αυτό το θέμα, πράγμα που σημαίνει ότι τους είχατε όλους υποταγμένους να ψηφίσουν ό,τι θα τους λέγατε!

 

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ μέχρι 27/12/2022 (με κλικ βλέπετε το Πρακτικό).

Παρατηρούνται τεράστιες καθυστερήσεις στις αναρτήσεις!

 

Δεξιά η στήλη των Κρυφών Αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής, οι οποίες αποκρύπτονται συστηματικά από τα Πρακτικά του ΔΣ, στα οποία αυτές εγκρίνονται, και άρα με πλάγιο τρόπο αποκρύπτονται συστηματικά ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι Αποφάσεις του ΔΣ!

Και στη ΓΓΑ κοιμούνται με τα τσαρούχια!

 

 

 

Ημερομηνίες Συνεδριάσεων

 

Ανάρτηση στη Διαύγεια

 

Ανάρτηση

μετά από ημέρες:

Κρυφές Αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτρο-πής, που εγκρίνονται χωρίς να αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΆ

το περιεχόμενό τους!

ΔΣ - 19/12/22 27/12/22

8

12/12/22
ΔΣ - 30/11/22 6/12/22 6 28/11/22
ΔΣ - 16/11/22 6/12/22 20 --------
ΔΣ - 9/11/22 6/12/22 27 20/10/22 - 2/11/22
ΔΣ - 22/10/22 4/11/22 11 7/10/22 - 13/10/22

ΔΣ - 5/10/22

19/10/22 14 21/9/22

ΔΣ - 12/9/22

29/9/22

17

23/8/22 - 8/9/22

Τρεις μήνες κενό

 

 

 

ΔΣ-15/6/22

8/7/22

33

3/6/2022

ΔΣ - 28/5/22

8/7/22

41

10/5/22 - 26/5/2022

ΔΣ - 13/5/22

8/7/22

56

9/5/2022

ΔΣ - 30/4/22

23/5/22

24

31/3/2022 - 6/4/2022

ΔΣ - 30/3/22

23/5/22

53

16/3/2022

ΓΣ - 27/2/22

21/4/22

53

 

ΔΣ - 20/2/22

26/2/22

4

---------

ΔΣ - 2/2/22

26/2/22

14

17/1/2022

ΔΣ - 10/1/22

26/2/22

47

---------

ΔΣ - 31/12/21

12/01/22

12

---------

ΔΣ - 16/12/21

29/12/21

13

10/12/2021

ΔΣ - 30/11/21

29/12/21

29

4/10/2021 - 30/10/2021 - 10/11/2021 - 29/11/2021

ΓΣ - 31/10/21

21/12/21 51

 

ΔΣ - 27/10/21

13/1/22

78

---------

ΔΣ - 24/10/21

21/12/21

58

---------

ΔΣ - 15/10/21

22/12/21

68

31/8/2021 - 30/9/2021

2η εκχώρηση αρμοδιοτήτων

ΔΣ - 15/9/21

21/12/21

97

25/6/2021 - 15/7/2021 - 31/7/2021

ΔΣ - 2/9/21

21/12/21

110

---------

ΔΣ - 30/8/21

21/12/21

112

---------

50 ημέρες κενό

     
ΓΣ - 18/7/21 21/12/21 153  

ΔΣ - 9/7/21

21/12/21

165

18/7/2021

ΔΣ - 24/6/21

21/12/21

180

---------

ΔΣ - 7/6/21

21/12/21

197

1η εκχώρηση αρμοδιοτήτων

ΔΣ - 30/5/21

21/12/21

204

 
ΓΣ - 29/5/21 ----------    

Στα ανωτέρω Πρακτικά του ΔΣ, όλες οι Αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι πάντα κρυφές, εγκρίνονται από το ΔΣ χωρίς να περιγράφονται λεπτομερώς και υλοποιούνται χωρίς ποτέ κανένας να τις μαθαίνει!

Αυτό τον Αθλητισμό είχατε οραματιστεί κύριε Πρωθυπουργέ??? Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να ... διορθώσουμε και τα δικά μας οράματα!!!

 

Και κάτι ακόμα κύριε Πρωθυπουργέ: Δεν είναι δουλειά των Δικαστών, που θα με δικάσουν μετά από τυχόν μηνύσεις των δήθεν θιγομένων από το παρόν δημοσίευμά μου, να μας λύσουν τις διαφορές μας! Είναι δουλειά των ανίκανων και άχρηστων, που έχεις Εσύ τοποθετήσει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ΔΕΝ κάνουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται από τον Ελληνικό Λαό!!!

 

Αφού ο Κώστας Μητρόπουλος έπεισε το ακροατήριο και κανένα Γιδο-Πρόβατο δεν έβγαλε ούτε ένα ... Μπέεε, τη σκυτάλη του ψεύδους πήρε ο Ταμίας Θανάσης Φυλακτός!!!

ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΑΠΑΤΗ: Από αυτό το σημείο οι Πίνακες, που δίνει ο Θανάσης Φυλακτός δεν διευκρινίζουν τίποτα απολύτως! Τι να τα κάνει τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα ο σύλλογος-μέλος και τι να ελέγξει σε αυτά? Οι Πινακες πρέπει να ελεγχθούν σε ένα-ένα παραστατικό από την Ελεγκτική Επιτροπή, της οποίας γνωρίζουμε ήδη ότι μπήκαν εμπόδια από τους Τρεις Μαφιόζους και στη λειτουργία της και στον έλεγχό της! Επί πλέον ο Θανάσης Φυλακτός έχει ετοιμάσει ο ίδιος τους οικονομικούς πίνακες και τους δίνει έτοιμους μια στον Ορκωτό Λογιστή να τους βάλει στην Έκθεσή του και μια στην Ελεγκτική Επιτροπή, πράγμα, που σημαίνει ότι οι Πίνακες αυτοί είναι στην ουσία ανέλεγκτοι και παράγωγο του Ταμία Φυλακτού και μόνο!

Ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής Πέτρος Σταυροπιερράκος είχε πάρει εντολή από τον Θανάση Φυλακτό να απουσιάζει, ώστε να μην διαβάσει την Έκθεση της Επιτροπής και να μην του υποβάλουν ερωτήσεις, που δεν θα γνώριζε να απαντήσει!

Μόνο ο Μάνος Ιπποκράτης ήταν παρών στη δικτυακή συνέλευση, ο οποίος έτσι κι αλλιώς έχει μεσάνυχτα!

Και μόνο η άρνηση του Κώστα Ευσταθόπουλου (τρίτου μέλους της Ελεγκτικής) να ελέγξει την ΕΛΟΚ παράνομα στο γραφείο του Φυλακτού ακυρώνει την Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής και αποδεικνύει τις μαφιόζικες τακτικές των Τριών Απατεώνων της Διοίκησης!!!

 

ΔΕΚΑΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΑΤΗ: Η ΕΛΟΚ εκδίδει ψευδείς και εικονικές αποδείξεις για τα Έσοδά της:

Σχόλια κατά την ανωτέρω αρίθμηση, όπου όλες οι εισπράξεις της "Εγκληματικής Οργάνωσης με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος" γίνονται παράνομα με το ενιαίο εικονικό αιτιολογικό "οικονομικές ενισχύσεις":

1.1 - 26.900 € από συνδρομές συλλόγων σημαίνει ότι για το 2022 πλήρωσαν 269 σύλλογοι από 100 € ο καθένας (?) ή αφορά και σε οφειλές προηγουμένων ετών? ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ! Αν συμβαίνει το πρώτο, τότε η ΕΛΟΚ εξαπατά τους συλλόγους ότι τους στηρίζει έστω και χωρίς να έχουν γραφεί πλήρως στο Μητρώο Σωματείων της ΓΓΑ, αφού μόνο 91 έχουν δικαίωμα ψήφου, και εξαπατά και τη ΓΓΑ ότι δήθεν όπου νάναι θα νομιμοποιηθούν και οι υπόλοιποι από τους 91 μέχρι τους 269 στο Μητρώο Σωμαστείων!

1.4 - Οι εξετάσεις Νταν των 29.550 € αποτελούν καραμπινάτη παρανομία της ΕΛΟΚ, διότι κατά ΠΡΩΤΟΝ με αυτές τις εξετάσεις και την έκδοση των διπλωμάτων και μόνο έχει εκτραπεί από το Σκοπό της και θα πρέπει να της αφαιρεθεί η Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, διότι εξαπατούν τον κόσμο εκδίδοντας άχρηστα Νταν σε κωλόχαρτα μόνο και μόνο με πληρωμή χωρίς εξετάσεις! Κατά ΔΕΥΤΕΡΟΝ έχουμε και δεύτερη καραμπινάτη παρανομία, διότι εξετάσεις και αποτελέσματα πρέπει να γίνονται μετά από τις αντίστοιχες αποφάσεις του ΔΣ πράγμα που δεν γίνεται ΠΟΤΕ! Κατά ΤΡΙΤΟΝ, τα διπλώματα είναι απόλυτα προσωπικά και θα πρέπει να κόβονται αποδείξεις στο όνομα του κάθε εξεταζόμενου και νέου κατόχου Νταν με τα στοιχεία του και τον λόγο της παροχής υπηρεσιών και οπωσδήποτε ποτέ δεν χρεώνονται τα σωματεία, αλλά ο κάτοχος του Νέου Νταν! Πώς εισπράττει τα λεφτά ο Μαφιόζος Ταμίας Θανάσης Φυλακτός από το κάθε σωματείο για δίπλωμα, που παίρνει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο κάθε αθλητής ή προπονητής του??? Το πιθανότερο κατά ΤΕΤΑΡΤΟΝ είναι να τα εισπράττει με αποδείξεις στο όνομα συλλόγων και όχι ατόμων και με αιτιολογικό "οικονομική ενίσχυση για τους σκοπούς της ομοσπονδίας", πράγμα που σημαίνει ότι πάει σούμπιτος ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, διότι είναι οικονομολόγος με λογιστικό γραφείο και εξαπατά την Εφορία!!! Κατά ΠΕΜΠΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΤΡΩΟ ΝΤΑΝ, ώστε να πιστοποιείται πόσοι, ποιοί και πότε πήραν το κάθε συγκεκριμένο Νταν!!!  Και τέλος, κατά ΕΚΤΟΝ  η ΕΛΟΚ επί 30 χρόνια δεν είχε εγκεκριμένο Κανονισμό Νταν, ενώ η ΓΓΑ έχει απορρίψει τον Κανονισμό Νταν, που της υπέβαλε η ΕΛΟΚ για έγκριση μέσα στο 2021-2022!

 

Όταν για ένα Έσοδο δεν είναι εξασφαλισμένη εκ των προτέρων η μη επιδεχόμενη παραποιήσεις ακριβής καταγραφή του, τότε αυτό είναι εσκεμμένο και αποτελεί απόδειξη δυνατότητας λαθροχειρίας!!!

 

1.5 - 15.618 € από διπλώματα Κύου (τα οποία είναι το ίδιο παράνομα με τα DAN και αποδεικνύουν την ΕΛΟΚ εκτός Σκοπού) διά 3 € το καθένα μας κάνουν 5.206 διπλώματα επί 40 € το λιγότερο, που τα πουλάνε οι προπονητές στους μαθητές-αθλητές τους μας κάνουν 208.240 €, δηλαδή ένα τεράστιο ποσό κάθε χρόνο, για το οποίο δεν κόβεται καμιά απόδειξη, δεν αποδίδεται κανένα ΦΠΑ και δεν πληρώνεται καμιά φορολογία κατά παράβαση όλων των φορολογικών νόμων της χώρας μας με την υποστήριξη του ΔΣ της ΕΛΟΚ! Αυτό κι αν είναι καραμπινάτη εγκληματική πράξη της ΕΟΔΙ-ΞΕ.ΒΡΩ.ΧΡΗ.!!! Θυμίζουμε ότι τα διπλώματα Κύου τυπώνονται με προτυπωμένες τις υπογραφές Προέδρου και Γραμματέα της ΕΛΟΚ και πωλούνται στους συλλόγους ή τους προπονητές με αιτιολογικό "οικονομική ενίσχυση της ΕΛΟΚ"!

Όταν για ένα Έσοδο δεν είναι εξασφαλισμένη εκ των προτέρων η μη επιδεχόμενη παραποιήσεις ακριβής καταγραφή του, τότε αυτό είναι εσκεμμένο και αποτελεί απόδειξη δυνατότητας λαθροχειρίας!!!

 

1.7 - Τα έσοδα από τους αγώνες της ΕΛΟΚ! Οι θεσμικοί αγώνες της ΕΛΟΚ είναι μονο τα Πρωταθλήματα. Τα τοπικά Κύπελλα είναι απλοί διασυλλογικοί αγώνες, ενώ οι αγώνες των Εγχρώμων Ζωνών με έσοδα 50.000 € είναι αγώνες κοινής απάτης και εκμετάλλευσης μόνο και μόνο για εισπρακτικούς λόγους! Οι σύλλογοι λειτουργούν ως "ιδιωτικές σχολές"! Τα παράβολα συμμετοχής των αθλητών τα πληρώνουν προφανώς οι αθλητές και όχι οι σύλλογοι και άρα οι σχετικές αποδείξεις της ΕΛΟΚ είναι ψευδείς και εικονικές!

 

Μέσα στο τεράστιο ΧΑΟΣ των ψευδών, εικονικών και παράνομων αποδείξεων Εσόδων της ΕΛΟΚ σε ένα τζίρο 500.000 € το χρόνο είναι πολύ εύκολο να ΜΗΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ!!!

1.8 - Τα έσοδα 11.000 € δήθεν οικονομικών ενισχύσεων των συλλόγων για συμμετοχές των αθλητών τους στις εθνικές ομάδες είναι επίσης μια απάτη της ΕΛΟΚ, διότι στην πραγματικότητα τα λεφτά αυτά τα πληρώνουν οι γονείς των αθλητών και όχι οι σύλλογοι, οι οποίοι αν τα πλήρωναν θα είχαν κλείσει μια ώρα νωρίτερα! Συνεπώς εκδίδονται ψευδείς και εικονικές αποδείξεις!

1.9 - Τα έσοδα δήθεν "οικονομικών ενισχύσεων των συλλόγων" 71.000 € και 70.000 € = 141.000 € για τα δελτία των αθλητών τους είναι επίσης μια απάτη της ΕΛΟΚ, διότι στην πραγματικότητα τα λεφτά αυτά τα πληρώνουν επίσης οι γονείς των αθλητών και όχι οι σύλλογοι, οι οποίοι αν τα πλήρωναν θα είχαν κλείσει μια ώρα νωρίτερα!  Συνεπώς εκδίδονται ψευδείς και εικονικές αποδείξεις!

 

Όπως γίνεται φανερό εκ των ανωτέρω, στις 399.000 € των εσόδων της ΕΟΔΙ-ΞΕ.ΒΡΩ.ΧΡΗ. για το 2022, το άθροισμα των παράνομων εισπράξεών της είναι 30.000 + 16.000 + 50.000 + 11.000 + 71.000 + 70.000 = 248.000 € και αποτελούν οικονομικές απάτες του επόμενου ΔΣ/ΕΛΟΚ και η ΕΛΟΚ εισπράττει χρήματα με καραμπινάτες ψευδείς αιτιολογίες στα παραστατικά της:

Από το (Β) στην Ανάπτυξη του Αθλήματος του Κώστα Μητρόπουλου έχουμε ότι: εκδόθηκαν 3.567 νέα δελτία αθλητών και θεωρήθηκαν 6.793 παλαιά δελτία αθλητών!

 

Μέσα στο τεράστιο ΧΑΟΣ των ψευδών, εικονικών και παράνομων αποδείξεων Εσόδων της ΕΛΟΚ σε ένα τζίρο 500.000 € το χρόνο είναι πολύ εύκολο να ΜΗΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ!!!

 

ΔΕΚΑΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΑΤΗ: Ποτέ δεν έχει διευκρινιστεί σε ποιές ακριβώς υπηρεσίες αφορούν τα ποσά των 1240 € κάθε μήνα ως αμοιβή του νομικού συμβούλου? Το πιθανότερο είναι ότι τους συντάσσει τα Πρακτικά ΔΣ και ΓΣ, ώστε να κατοχυρώνονται νομικά, ενώ στις αποδείξεις γράφει αορίστως "νομικές υπηρεσίες" πράγμα παράνομο, διότι πρέπει να γράφεται επακριβώς η συγκεκριμένη νομική υπηρεσία, που πληρώνεται!

 

ΔΕΚΑΤΗ ΕΚΤΗ ΑΠΑΤΗ: Τα έξοδα αυτά αποτελούν τελικά αποτελέσματα αθροίσεων ποσών, τα οποία ποτέ δεν ελέγχθηκαν ως προς το ύψος τους, το εύλογο της δαπάνης και τις προ-εγκρίσεις και εγκρίσεις στα Πρακτικά του ΔΣ! Συνεπώς και τα ποσά των δαπανών και τα αθροίσματά τους είναι αίολα, ανεπιβεβαίωτα και κυρίως ύποπτα!!!

Η ΕΛΟΚ εκδίδει ψευδείς και εικονικές αποδείξεις για τα Έξοδά της:

Σε όλους τους ανωτέρω αναφερόμενους αγώνες  της η ΕΛΟΚ χρησιμοποιεί μεγάλο πλήθος διαιτητών τους οποίους βέβαια πληρώνει για τις υπηρεσίες τους! Μέχρι πέρυσι οι εργασία των διαιτητών δηλωνόταν στην Επιθεώρηση Εργασίας, οι πληρωμές των διαιτητών γίνονταν απευθείας από την ΕΛΟΚ και η ΕΛΟΚ πλήρωνε και τη νόμιμη ασφάλιση στον ΕΦΚΑ με εργόσημο! Από κάποτε και μετά, όμως, όλα άρχισαν να γίνονται στη ... ΖΟΥΛΑ!!! Η δήλωση των διαιτητών έπαψε να γίνεται, το εργόσημο το έφαγε η ... μαρμάγκα και ο Μάγκας ο Ταμίας Φυλακτός άρχισε να πληρώνει οικονομικές ενισχύσεις στους συλλόγους, που έστελναν διαιτητές στους αγώνες, για να πληρώσουν εκείνοι τους διαιτητές! Όλα αυτά, όμως, αποτελούν μια τεράστια ΑΠΑΤΗ σε βάρος του ΕΦΚΑ και της ΕΦΟΡΙΑΣ από τους ... μάγους Σιετή-Μητρόπουλο-Φυκλακτό!!!

 

ΔΕΚΑΤΗ ΕΒΔΟΜΗ ΑΠΑΤΗ: Τα επόμενα περί προμηθειών αντιγράφηκαν αυτούσια από τις σημειώσεις του Φυλακτού στην Έκθεση του Ορκωτού Λογιστή (για να τον διευκολύνει, όπως και η αντιγραφές άρθρων από το καταστατικό της ΕΛΟΚ!) χωρίς στην πραγματικότηα να υλοποιείται κανένας από αυτούς τους κανόνες! Πρόκειται για καραμπινάτη ΑΠΑΤΗ, διότι τίποτα από αυτά δεν τηρείται από τον Έφορο Υλικού Περικλή Κανέλλη!

 

ΔΕΚΑΤΗ ΟΓΔΟΗ ΑΠΑΤΗ: Όλες οι προηγούμενες σημειώσεις και οι επόμενοι πίνακες έπρεπε να ελεγχθούν στις λεπτομέρειές τους από την Ελεγκτική Επιτροπή, πράγμα που δεν έγινε!

ΔΕΚΑΤΗ ΟΓΔΟΗ ΑΠΑΤΗ: Όλοι οι παρόντες πίνακες έπρεπε να ελεγχθούν στις λεπτομέρειές τους από την Ελεγκτική Επιτροπή, πράγμα που δεν έγινε!

ΔΕΚΑΤΗ ΟΓΔΟΗ ΑΠΑΤΗ: Όλοι οι παρόντες πίνακες έπρεπε να ελεγχθούν στις λεπτομέρειές τους από την Ελεγκτική Επιτροπή, πράγμα που δεν έγινε!

ΔΕΚΑΤΗ ΟΓΔΟΗ ΑΠΑΤΗ: Όλοι οι παρόντες πίνακες έπρεπε να ελεγχθούν στις λεπτομέρειές τους από την Ελεγκτική Επιτροπή, πράγμα που δεν έγινε!

ΔΕΚΑΤΗ ΟΓΔΟΗ ΑΠΑΤΗ: Όλοι οι παρόντες πίνακες έπρεπε να ελεγχθούν στις λεπτομέρειές τους από την Ελεγκτική Επιτροπή, πράγμα που δεν έγινε!

Τα παραστατικά Εξόδων της ΕΛΟΚ ομολογείται ότι ΔΕΝ ελέγχθηκαν ΟΛΑ ούτε από τον Ορκωτό Λογιστή, ούτε από τα δύο μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής! Μέσα στο τεράστιο ΧΑΟΣ των παραστατικών Εξόδων της ΕΛΟΚ σε ένα τζίρο 500.000 € το χρόνο είναι πολύ εύκολο να ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!

Από τα Μαύρα Έσοδα της ΕΛΟΚ!

Η ΕΛΟΚ εκδίδει ψευδείς και εικονικές αποδείξεις για τα Έσοδά της:

Επαναλαμβάνουμε εδώ και για το ανωτέρω πινακάκι, όπου όλες οι εισπράξεις της "Εγκληματικής Οργάνωσης με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος" γίνονται παράνομα με το ενιαίο εικονικό αιτιολογικό "οικονομικές ενισχύσεις":

 

DAN - Οι εξετάσεις Νταν των 26.116  (πιο πάνω μας δόθηκαν ως 29.550 €) αποτελούν καραμπινάτη παρανομία της ΕΛΟΚ, διότι κατά ΠΡΩΤΟΝ με αυτές τις εξετάσεις και μόνο έχει εκτραπεί από το Σκοπό της και θα πρέπει να της αφαιρεθεί η Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, διότι εξαπατούν τον κόσμο εκδίδοντας άχρηστα Νταν σε κωλόχαρτα μόνο και μόνο με πληρωμή χωρίς εξετάσεις! Κατά ΔΕΥΤΕΡΟΝ έχουμε και δεύτερη καραμπινάτη παρανομία, διότι εξετάσεις και αποτελέσματα πρέπει να γίνονται μετά από τις αντίστοιχες αποφάσεις του ΔΣ πράγμα που δεν γίνεται ΠΟΤΕ! Κατά ΤΡΙΤΟΝ, τα διπλώματα είναι απόλυτα προσωπικά και θα πρέπει να κόβονται αποδείξεις στο όνομα του κάθε εξεταζόμενου και νέου κατόχου Νταν με τα στοιχεία του και τον λόγο της παροχής υπηρεσιών και οπωσδήποτε ποτέ δεν χρεώνονται τα σωματεία, αλλά ο κάτοχος του Ν¨εου Νταν! Πώς εισπράττει τα λεφτά ο Μαφιόζος Ταμίας Θανάσης Φυλακτός από το κάθε σωματείο για δίπλωμα, που παίρνει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο κάθε αθλητής ή προπονητής του??? Το πιθανότερο κατά ΤΕΤΑΡΤΟΝ είναι να τα εισπράττει με αποδείξεις στο όνομα συλλόγων και όχι ατόμων και με αιτιολογικό "οικονομική ενίσχυση για τους σκοπούς της ομοσπονδίας", πράγμα που σημαίνει ότι πάει σούμπιτος ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, διότι είναι οικονομολόγος με λογιστικό γραφείο και εξαπατά την Εφορία!!!  Κατά ΠΕΜΠΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΤΡΩΟ ΝΤΑΝ, ώστε να πιστοποιείται πόσοι, ποιοί και πότε πήραν το κάθε συγκεκριμένο Νταν!!!  Και τέλος, κατά ΕΚΤΟΝ  η ΕΛΟΚ επί 30 χρόνια δεν είχε εγκεκριμένο Κανονισμό Νταν, ενώ η ΓΓΑ έχει απορρίψει τον Κανονισμό Νταν, που της υπέβαλε η ΕΛΟΚ για έγκριση μέσα στο 2021-2022!

 

Όταν για ένα Έσοδο δεν είναι εξασφαλισμένη εκ των προτέρων η μη επιδεχόμενη παραποιήσεις ακριβής καταγραφή του, τότε αυτό είναι εσκεμμένο και αποτελεί απόδειξη δυνατότητας λαθροχειρίας!!!

 

KYU - 15.617 € από διπλώματα Κύου (τα οποία είναι το ίδιο παράνομα με τα DAN) διά 3 € το καθένα μας κάνουν 5.206 διπλώματα επί 40 € το λιγότερο, που τα πουλάνε οι προπονητές στους μαθητές-αθλητές τους μας κάνουν 208.240 €, δηλαδή ένα τεράστιο ποσό κάθε χρόνο, για το οποίο δεν κόβεται καμιά απόδειξη, δεν αποδίδεται κανένα ΦΠΑ και δεν πληρώνεται καμιά φορολογία κατά παράβαση όλων των φορολογικών νόμων της χώρας μας με την υποστήριξη του ΔΣ της ΕΛΟΚ! Αυτό κι αν είναι καραμπινάτη εγκληματική πράξη της ΕΟΔΙ-ΞΕ.ΒΡΩ.ΧΡΗ.!!! Θυμίζουμε ότι τα διπλώματα Κύου τυπώνονται με προτυπωμένες τις υπογραφές Προέδρου και Γραμματέα της ΕΛΟΚ!

Όταν για ένα Έσοδο δεν είναι εξασφαλισμένη εκ των προτέρων η μη επιδεχόμενη παραποιήσεις ακριβής καταγραφή του, τότε αυτό είναι εσκεμμένο και αποτελεί απόδειξη δυνατότητας λαθροχειρίας!!!

 

Δελτία Αθλητών 129.600 € και Έσοδα Αγώνων 129.860 €, όπου οι εισπράξεις τους γίνονται καραμπινάτα παράνομα, διότι όλα αυτά τα πληρώνουν τα πορτοφόλια των αθλητών και των γονέων τους, ενώ η "Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία για Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος" κόβει παράνομα αποδείξεις στο όνομα των συλλόγων με το αιτιολογικό "οικονομική ενίσχυση της ΕΛΟΚ"!

 

Βρε ηλίθιοι, δεν αρκεί να γίνει μια παράνομη συναλλαγή μεταξύ δύο απατεώνων, της ΕΛΟΚ και του κάθε συλλόγου, ώστε να κρυφτεί η παρανομία! Είναι και οι άλλοι γύρω-γύρω, που σας βλέπουν και δεν ανέχονται τις παρανομίες, διότι ακόμα και έμμεσα ζημιώνουν τους ίδιους! Είσαστε τόσο ηλίθιοι, που αυτό δεν το καταλαβαίνετε?

 


Θα ήταν μεγάλη παράλειψη αν δεν αναγνώριζα και στον Ταμία Θανάση Φυλακτό την επιτυχία του να απαλλαγεί (σαν την ... γκαστρωμένη, που έβγαλε πεντάδυμα!) από πάσης ευθύνης για τα Οικονομικά!!!

Η ανωτέρω ψηφοφορία έγινε και αυτή ακριβώς όπως προδιαγράφηκε στην αρχή της συνεδρίασης από την Τριάδα των Απατεώνων Ευνοουμένων του Λευτέρη Μεσανυχτάκη ...

... δηλαδή όπως γίνεται η Ψηφοφορία του ... Νεκροταφείου!!! (Επειδή δεν υπάρχει σχετική ορολογία, έβαλα μια δική μου!) Δηλαδή, ο Απατεώνας Πρόεδρος της ΕΛΟΚ Θεόδωρος Σιετής αφαίρεσε τα αρνητικά και τα λευκά ... οπότε ό,τι μένει υπόλοιπο είναι δικά τους!!!

Μα αυτή είναι η Ψηφοφορία του Νεκτροταφείου! Για παράδειγμα: Πάω Εγώ σε ένα Νεκροταφείο με 2.000 Τάφους και φωνάζω "Ποιός θέλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για Πρωθυπουργό των Ελλήνων? Πρώτα να ψηφίσουν οι Αρνητικοί: Φυσικά κανένας ... δεν σηκώνει το χέρι του! Φωνάζω: "Μηδέν αρνητικά!" Συνεχίζω: "Τώρα ποιοί δηλώνουν Λευκό?" Φυσικά και πάλι κανένας ... δεν σηκώνει το χέρι του! Φωνάζω: "Μηδέν λευκά!"

Και κλείνω την ψηφοφορία φωνάζοντας: "Επομένως 2.000 Έλληνες Πολίτες θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για Πρωθυπουργό των Ελλήνων!"

(Τυχόν συνωνυμίες είναι από τύχη και όχι εξεπίτηδες!)

Η ΑΠΑΤΕΣ των ψηφοφοριών ... Νεκροταφείου καθιστούν τη Συνέλευση ΑΚΥΡΗ!

 

Για να μη μακρυγορούμε, με τον ίδιο τρόπο έγιναν και οι υπόλοιπες ψηφοφορίες με άμεσο αποτέλεσμα η Γενική Συνέλευση να είναι ΑΚΥΡΗ!!!


ΔΕΚΑΤΗ ΕΝΑΤΗ ΑΠΑΤΗ:

Επαναλαμβάνουμε μπας και δεν το κατανόησαν τα Γιδο-Πρόβατα:

"Ο Ταμίας της Ομοσπονδίας πρότεινε να γίνουν δεκτές οι καταστάσεις του Δ.Σ. η έκθεση των ορκωτών λογιστών και η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, όπως αυτές παρουσιάστηκαν στην Γενική Συνέλευση και βρίσκονται αναρτημένες στο site της Ομοσπονδίας."

Είσαστε Ψεύτες, Απατεώνες και καταστρέφετε την ομοσπονδία! Οι καταστάσεις του Ταμία είναι για τα μπάζα, ο Ορκωτός πληρώθηκε για να σας ξεπλύνει και ο Έλεγχος από την Ελεγκτική Επιτροπή στην ουσία ΔΕΝ έγινε!

 

"Στη συνέχεια ο Πρόεδρος τόνισε, ότι στην «Διαύγεια» και στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, δημοσιοποιούνται εγκαίρως τα οικονομικά στοιχεία της και ζήτησε από τους εκπροσώπους των συλλόγων να τοποθετηθούν επί του (β) υποθέματος. "

Καλά ο Πρόεδρος είναι μεγάλο βλήμα, αν εξακολουθεί να λέει τα ανωτέρω αφού αυτοαποδεικνύονται ψευδή!!!

 

"Αφού ο Ταμίας της Ομοσπονδίας απάντησε σε ερωτήσεις αντιπροσώπων, ο Πρόεδρος της Γ.Σ. ζήτησε από το σώμα την έγκριση του ταμειακού απολογισμού, ισολογισμού- αποτέλεσμα χρήσης από 1-1-2022 έως 31-12-2022, και την απαλλαγή της Διοίκησης και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις που συνέχονται με τον οικονομικό και ταμειακό απολογισμό εσόδων – εξόδων, καλώντας  τα μέλη να τοποθετηθούν εάν διαφωνούν δηλώνοντας το όνομά τους δια της εφαρμογής της «παλάμης» που προσφέρει η πλατφόρμα. Αφού κανείς από τους εκπροσώπους δεν τοποθετήθηκε στη συνέχεια προχώρησε τη διαδικασία της ψηφοφορίας."

Είμαι περίεργος, οι αντιπρόσωποι που έκαναν ερωτήσεις ήταν ... Πρόβατα ή .... Γίδια, διότι κανένα ... Μπέεε δεν ακούστηκε και δεν καταγράφηκε!

 

Αναλυτικά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας:

Υπέρ του ταμειακού απολογισμού και ισολογισμού -αποτέλεσμα χρήσης περιόδου από 1-1- 2022 έως 31-12-2022 ψήφισαν οι εκπρόσωποι πενήντα (50) παριστάμενων σωματείων – μελών με δικαίωμα ψήφου.

Κατά : (0) μηδέν.   Λευκό - Αποχή: (0) μηδέν.

 

ΕΙΚΟΣΤΗ ΑΠΑΤΗ:  Απαράδεκτη η ψηφοφορία, διότι ήταν φανερή, ενώ έπρεπε να είναι κρυφή, ώστε να μην εκβιάζονται οι ψηφοφόροι!!!

 

Το προεδρείο ανακοίνωσε στο σώμα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας σύμφωνα με την οποία η Γ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα τον Ταμειακό Απολογισμό & Ισολογισμό - Αποτέλεσμα χρήσης 2022 και απήλλαξε τα μέλη του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.

 

ΕΙΚΟΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΤΗ: Οι τέσσερις Κανονισμοί της ΕΛΟΚ, που αφορούν στην εσωτερική λειτουργία της ΕΛΟΚ και αναθεωρήθηκαν, υποτίθεται ότι είχαν διαβαστεί στα ΔΣ όλων των συλλόγων και να είχαν δοθεί ρητές εντολές στους αντιπροσώπους να συζητήσουν τα άρθρα τους, να εκφέρουν απόψεις και να υπερψηφίσουν ή να καταψηφίσουν τον κάθε Κανονισμό! Κανένας δεν μίλησε, κανένας δεν είχε άποψη, κανένας δεν έφερε καμιά αντίρρηση, τίποτα δεν έχει καταγραφεί στο Πρακτικό και όλοι οι Κανονισμοί υπερψηφίστηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ από τα Γιδο-Πρόβατα με ένα ... Μπέεε!!! Μεγαλύτερη απόδειξη ότι κανένας δεν είχε καταλάβει τίποτα και ότι η ΓΣ ήταν στημένη δεν υπάρχει! Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι σε κανένα σημείο του παρόντος Πρακτικού δεν αναφέρεται η ΩΡΑ, που συμβαίνει το κάθε γεγονός, πράγμα απαραίτητο για Γενική Συνέλευση Απολογισμού!

ΕΙΚΟΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΤΗ: Οι τέσσερις Κανονισμοί της ΕΛΟΚ, που αφορούν στην εσωτερική λειτουργία της ΕΛΟΚ και αναθεωρήθηκαν, υποτίθεται ότι είχαν διαβαστεί στα ΔΣ όλων των συλλόγων και να είχαν δοθεί ρητές εντολές στους αντιπροσώπους να συζητήσουν τα άρθρα τους, να εκφέρουν απόψεις και να υπερψηφίσουν ή να καταψηφίσουν τον κάθε Κανονισμό! Κανένας δεν μίλησε, κανένας δεν είχε άποψη, κανένας δεν έφερε καμιά αντίρρηση, τίποτα δεν έχει καταγραφεί στο Πρακτικό και όλοι οι Κανονισμοί υπερψηφίστηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ από τα Γιδο-Πρόβατα με ένα ... Μπέεε!!! Μεγαλύτερη απόδειξη ότι κανένας δεν είχε καταλάβει τίποτα και ότι η ΓΣ ήταν στημένη δεν υπάρχει! Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι σε κανένα σημείο του παρόντος Πρακτικού δεν αναφέρεται η ΩΡΑ, που συμβαίνει το κάθε γεγονός, πράγμα απαραίτητο για Γενική Συνέλευση Απολογισμού!

ΕΙΚΟΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΤΗ: Οι τέσσερις Κανονισμοί της ΕΛΟΚ, που αφορούν στην εσωτερική λειτουργία της ΕΛΟΚ και αναθεωρήθηκαν, υποτίθεται ότι είχαν διαβαστεί στα ΔΣ όλων των συλλόγων και να είχαν δοθεί ρητές εντολές στους αντιπροσώπους να συζητήσουν τα άρθρα τους, να εκφέρουν απόψεις και να υπερψηφίσουν ή να καταψηφίσουν τον κάθε Κανονισμό! Κανένας δεν μίλησε, κανένας δεν είχε άποψη, κανένας δεν έφερε καμιά αντίρρηση, τίποτα δεν έχει καταγραφεί στο Πρακτικό και όλοι οι Κανονισμοί υπερψηφίστηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ από τα Γιδο-Πρόβατα με ένα ... Μπέεε!!! Μεγαλύτερη απόδειξη ότι κανένας δεν είχε καταλάβει τίποτα και ότι η ΓΣ ήταν στημένη δεν υπάρχει! Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι σε κανένα σημείο του παρόντος Πρακτικού δεν αναφέρεται η ΩΡΑ, που συμβαίνει το κάθε γεγονός, πράγμα απαραίτητο για Γενική Συνέλευση Απολογισμού!

ΕΙΚΟΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΤΗ: Οι τέσσερις Κανονισμοί της ΕΛΟΚ, που αφορούν στην εσωτερική λειτουργία της ΕΛΟΚ και αναθεωρήθηκαν, υποτίθεται ότι είχαν διαβαστεί στα ΔΣ όλων των συλλόγων και να είχαν δοθεί ρητές εντολές στους αντιπροσώπους να συζητήσουν τα άρθρα τους, να εκφέρουν απόψεις και να υπερψηφίσουν ή να καταψηφίσουν τον κάθε Κανονισμό! Κανένας δεν μίλησε, κανένας δεν είχε άποψη, κανένας δεν έφερε καμιά αντίρρηση, τίποτα δεν έχει καταγραφεί στο Πρακτικό και όλοι οι Κανονισμοί υπερψηφίστηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ από τα Γιδο-Πρόβατα με ένα ... Μπέεε!!! Μεγαλύτερη απόδειξη ότι κανένας δεν είχε καταλάβει τίποτα και ότι η ΓΣ ήταν στημένη δεν υπάρχει! Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι σε κανένα σημείο του παρόντος Πρακτικού δεν αναφέρεται η ΩΡΑ, που συμβαίνει το κάθε γεγονός, πράγμα απαραίτητο για Γενική Συνέλευση Απολογισμού!

 

ΕΙΚΟΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΤΗ: Ποιοί τέσσερις Κανονισμοί της ΕΛΟΚ??? Δεν ήταν τέσσερις, ήταν Πέντε οι Κανονισμοί!!! Ο Πέμπτος είναι η αποθέωση της Γαϊδουριάς και για την ΕΛΟΚ και για την ΓΓΑ, ο Κανονισμός Ηθικής και Δεοντολογίας που αφορούν στην εσωτερική λειτουργία της ΕΛΟΚ και αναθεωρήθηκε και αυτός, υποτίθεται ότι είχε διαβαστεί στα ΔΣ όλων των συλλόγων και να είχαν δοθεί ρητές εντολές στους αντιπροσώπους να συζητήσουν τα άρθρα του, να εκφέρουν απόψεις και να υπερψηφίσουν ή να καταψηφίσουν τον Κανονισμό! Κανένας δεν μίλησε, κανένας δεν είχε άποψη, κανένας δεν έφερε καμιά αντίρρηση, τίποτα δεν έχει καταγραφεί στο Πρακτικό και μαζί με τους άλλους υπερψηφίστηκε και αυτός ΟΜΟΦΩΝΑ από τα Γιδο-Πρόβατα με ένα ... Μπέεε!!! Μεγαλύτερη απόδειξη ότι κανένας δεν είχε καταλάβει τίποτα και ότι η ΓΣ ήταν στημένη δεν υπάρχει! Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι σε κανένα σημείο του παρόντος Πρακτικού δεν αναφέρεται η ΩΡΑ, που συμβαίνει το κάθε γεγονός, πράγμα απαραίτητο για Γενική Συνέλευση Απολογισμού!

52,7%47,3%

 Μην ξεχνιώμαστε! Τα ποσοστά συμμετοχής και αποχής άλλα δείχνουν, όπως και η παντελής έλλειψη κάθε αποδεικτικού στοιχείου για τις πραγματικές συμμετοχές κατά την αρχή και τη διάρκεια της τηλε-συνεδρίασης!!!

Κατά τα άλλα, κανένας δεν μπορεί να τα βάλει με την Ανίκητη Στρατιά των Ηλιθίων!!!

Μέρος Α΄ --- Μέρος Β΄

 Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .