karate.gr: 16 - Γενικά Πολιτικά Θέματα

 Πρώτη δημοσίευση 12/11/04, τελευταία ενημέρωση 13/4/08

                             Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

 

 

 

Όταν η Διαπλοκή Αγγίζει την Προδοσία!!!

Κατά του Ελληνικού Λαού φυσικά!!!

Μέρος Α, Μέρος Β, Μέρος Γ.

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!
ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

 

 

 

 

 

 

 Απονομή στο Ομαδικό Κούμιτε στους Πανευρωπαϊκούς του Παραδοσιακού Καράτε, 26-6-2004, στα Σκόπια. Δεύτερη η ομάδα της Μακεδονίας, κύριε Γιώργο Ορφανέ, και εσείς δεν μας αναγνωρίζετε παράνομα για χάρη του φίλου σας του Γερόλυμπου υιοθετώντας την ηλίθια απάντηση Έξαρχου!

 

Όπως είναι πλέον γνωστό είμαστε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, την οποία η αξιότιμη αθλητική ηγεσία της χώρας μας (και των δύο κομμάτων) έχει κυριολεκτικά κατακρεουργήσει στερώντας της την ειδική αθλητική αναγνώριση επί δέκα ολόκληρα χρόνια!!! Η αξιότιμοι παρακοιμώμενοι γενικοί γραμματείς αθλητισμού, υφυπουργοί αθλητισμού και υπουργοί πολιτισμού, παρά τις δεκάδες αιτήσεις και υπενθυμίσεις μας για το δικαίωμά μας και υποχρέωσή τους να μας αναγνωρίσουν, μας απαντούσαν και μας απαντούν ακόμα και σήμερα (Κουκοδήμος, Ορφανός και Καραμανλής), ότι είμαστε "ταυτόσημο άθλημα" με το καράτε της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε περιφρονώντας ασύστολα ακόμα και τις αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας.

Τους απαντάμε για μια ακόμα φορά ότι η ανικανότητά τους και η διαπλοκή τους δεν έχει όρια!!! Έχει πάει ο Γερόλυμπος και η ομοσπονδία του στους αγώνες που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα??? Και σε όλους του πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους του Παραδοσιακού Καράτε???

 

Παράταξη των ομάδων Νέων, Εφήβων στους Πανευρωπαϊκούς  του Παραδοσιακού Καράτε, 26-6-2004, στα Σκόπια. Πρώτη η ομάδα της Μακεδονίας, κύριε Γιώργο Ορφανέ, και εσείς δεν μας αναγνωρίζετε παράνομα για χάρη του φίλου σας του Γερόλυμπου υιοθετώντας την ηλίθια απάντηση Έξαρχου!

 

Ως ηγήτορες της ανώτατης αθλητικής αρχής της χώρας και με το θράσος που είχαν να αναλάβουν τους Ολυμπιακούς του 2004, όλοι οι παρακοιμώμενοι,  είχαν και έχουν απόλυτη υποχρέωση να γνωρίζουν τα αθλήματα που εξασκούνται σε όλο τον κόσμο και τις παγκόσμιες ομοσπονδίες τους. Ακόμα και αν/όταν δεν γνώριζαν τι και ποιό είναι το Παραδοσιακό Καράτε, όφειλαν να ερευνήσουν, όταν τους καταθέταμε τις βεβαιώσεις από την παγκόσμια ομοσπονδία μας και τις συμμετοχές μας στα πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα! Σε κάθε περίπτωση όμως, ενήργησαν τυφλωμένοι από τον κομματικό τους φανατισμό και την προσωπική τους ή κομματική τους διαπλοκή που είναι το "αίμα" της πολιτικής ζωής του τόπου!

Χωρίς διαπλοκή, ο έλληνας πολιτικός θα πεθάνει την άλλη μέρα! Κι ας υπόσχεται ο Καραμανλής "συγκρούσεις με τη διαπλοκή"! Εννοεί την διαπλοκή των άλλων, τη δική του θα την κρατήσει, όπως κρατάει και τον Γερόλυμπο! Ας μην ξεχνάμε ότι μετά από λίγες μέρες από τις μεγάλες υποσχέσεις περί νταβατζήδων και διαπλοκής έσκασε το γκαζάκι της διαπλοκής της Νέας Δημοκτρατίας στις εκλογές της ΕΠΟ!!! Ας μην ξεχνάμε ότι ο Γιώργος Ορφανός επιδεικνύει θρασύτατα προς κάθε κατεύθυνση την αδιαφορία του για τον πολίτη, τα σωματεία και τις ομοσπονδίες, την περιφρόνησή του για την αλήθεια και το δίκαιο προσηλωμένος στην κομματική εκμετάλλευση της ΓΓΑ, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί την προσωποποίηση της αποτυχίας στον τομέα του αθλητισμού με τις αλλεπάλληλες γκάφες που κάνει!

Τώρα που έσκασε το γκαζάκι της ... Μακεδονίας και θα ακολουθήσουν το Τουρκοκυπριακό και το Ελληνοτουρκικό, τονίσαμε σε προηγούμενη δημοσίευση ότι η Μακεδονία έχει αναγνωρισμένη  ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε από το 1992 και τη χρηματοδοτεί όχι μόνο για να αναπτυχθεί, αλλά και για να διοργανώνει και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να στέλνει ομάδες στους πανευρωπαϊκούς και τους παγκόσμιους. Το ίδιο και η Κύπρος από το 1995, όπως γράψαμε στην προηγούμενη δημοσίευσή μας. Το ίδιο φυσικά και η Τουρκία! Αλλά οι παρακοιμώμενοι κύριοι δεν βλέπουν επί δέκα ολόκληρα χρόνια πέρα από τις απάτες του Γερόλυμπου, τις οποίες και υιοθετούν συμπράττοντες! Ακόμα και πλαστά έγγραφα (Τσιτρούλης, Βαλεργάκης, Έξαρχος!) δεν διστάζουν να εκδόσουν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον ... Δόκτορα Γιώργο Γερόλυμπο! (Η διαπλοκή κορυφώνεται όταν κάνουν τους γελοίους οικονομικούς ελέγχους και καλύπτουν τις παρανομίες του Γερόλυμπου στις εκλογές, στη διοίκηση, στα οικονομικά, ακόμα και μετά από επώνυμες καταγγελίες! Έχουμε σκάσει στα γέλια μετά από την έκθεση ελέγχου της ΕΛΟΚ του Γερόλυμπου, που έπεσε στα χέρια μας,  από τους ελεγκτές της ΓΓΑ!!!)

 

Παράταξη των ομάδων Ανδρών-Γυναικών στους Πανευρωπαϊκούς  του Παραδοσιακού Καράτε, 26-6-2004, στα Σκόπια. Κάπου φαίνεται και η Ελληνική σημαία χάρη στους επίμονους πολίτες και σε πείσμα των ανίκανων πολιτικών, κύριε Γιώργο Ορφανέ, και εσείς δεν μας αναγνωρίζετε παράνομα για χάρη του φίλου σας του Γερόλυμπου υιοθετώντας την ηλίθια απάντηση Έξαρχου!

 

Αυτή η απλή αθλητική κίνηση της Μακεδονίας είναι μια απόλυτα πολιτική κίνηση! Η ομάδα της Μακεδονίας αντιπροσωπεύει την χώρα της Μακεδονίας σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, εγγράφεται στους αγώνες με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, παρελαύνει με την ταμπέλα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, περνάει στις συνειδήσεις των άλλων ομάδων και των άλλων λαών με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τελικά η ονομασία αφομοιώνεται από όλους αυτούς τους αποδέκτες με τέτοιο τρόπο που όλοι αναρωτιόνται σήμερα τι στο καλό ζητάνε οι Έλληνες???

Είναι ή όχι η δόλια απουσία της Ελλάδας από διεθνή αθλητικά γεγονότα ένα μικρό διπλωματικό κενό ισοδύναμο με μια μικρή προδοσία ηλιθίων, αν πραγματικά μας καίει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ???

Είναι απλό! Σε κάθε διεθνή διοργάνωση "δικάζεται" και η παρουσία της Ελλάδας! Όταν η Ελλάδα δεν εμφανίζεται, τότε "καταδικάζεται"!!!

Κατά τους υπουργούς μας όμως το άθλημά μας και οι ομοσπονδίες μας είναι πράγματα ανύπαρκτα!!!


Και εέρχεται και δεένει η συνταγήηηη: Παίρνουμε ένα φλυτζάνι απάτης, το ρίχνουμε στο μπωλ Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με δύο κουταλιές διαπλοκής, προσθέτουμε μία τζούρα κομματικού φανατισμού, ανακατεύουμε καλά με ηλιθιότητα συμβούλων για να μη μας ... κολλήσει και προσθέτουμε κάποιες επιχορηγήσεις για να μας ... φουσκώσει! Ψήνουμε σε θερμοκρασία ... ομοσπονδίας. Πασπαλίζουμε με ... Δόκτορα Γερόλυμπο και στη μέση βάζουμε ένα ... Ορφανό σοκολατάκι για ... στολίδι (κατά προτίμηση με λαμέ κουστούμι και γραβάτα!).

Σερβίρουμε στον Ελληνικό Λαό!!! Το κεκάκι λέγεται "Αθλητισμός της Χώρας μας" και τρώγεται κρύο! Παρατήρηση: Ό,τι και να ψηφίσουμε, το ίδιο κεκάκι θα βγει!  (Βέφα!)

 

 

 

 

 

 

                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από τους Παγκόσμιους Παραδοσιακού Καράτε 8-10-2004 στο Νταβός της Ελβετίας.

    Επάνω αριστερά, αθλητές σε ομαδικό Κάτα και στον ... τοίχο η ελληνική σημαία, δείγμα συμμετοχής και της ελληνικής ομάδας παρά το συστηματικό, πολυετές και παράνομο σαμποτάζ που υφίσταται από την αθλητική ηγεσία! Ακόμα και σήμερα από τον Γιώργο Ορφανό! Δεξιά, απονομή στο En-bu ανδρών, πρώτη η Ιταλία.

    Κάτω αριστερά, η ομάδα της Πολωνίας. Από την πληρότητα της ομάδας αποδεικνύεται ότι η Πολωνία έχει υπουργούς που σέβονται τον πολίτη και τον αθλητισμό της χώρας τους και δεν ενεργούν ως "κομματικοί νονοί" θάβοντας ομοσπονδίες για να λουφάρουν τους κολλητούς τους. Δεξιά, απονομή στο ομαδικό κούμιτε ανδρών με πρώτη τη Βραζιλία!

    Στα επί δέκα χρόνια παρόμοια πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα η παρουσία του επίσημου Ελληνικού κράτους ήταν επιδεικτικά μηδενική. Όσοι πολιτικοί υπηρέτησαν τον αθλητισμό, μπήκαν με άδειο κεφάλι από παραδοσιακό καράτε και βγήκαν επίσης όπως μπήκαν!!! Κατά τα άλλα υπηρέτησαν τον ... "αθλητισμό"!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Η Επιλεκτική Εφαρμογή των Νόμων αποτελεί
την Δικτατορία της Δημοκρατίας!

Αθήνα, από 7 Μαρτίου 2004: Υπό το Απολυταρχικό Καθεστώς των "ΜΑΖΙ" !!!

"Επιχορηγούμε τις ομοσπονδίες που είναι "ΜΑΖΙ" μας και όχι αυτές που ΔΕΝ είναι "ΜΑΖΙ" μας!"

Η Αδελφότητα των ΜΑΖΙ !

Και άλλη μια απόδειξη της αναισθησίας των πολιτικών για τα εθνικά συμφέροντα σε σχέση με τα προσωπικά τους αποτελεί σήμερα η στάση αδιαφορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Ορφανού, του Ιωαννίδη και του Καραμανλή απέναντι στην παράνομη μη αναγνώριση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε,

 

· όταν με τεράστια έξοδα και επί είκοσι χρόνια άκαρπων διπλωματικών προσπαθειών καταφεύγουν στο αναγκαστικό VETO της αποτυχίας!

· όταν όλες οι αθλητικές ομοσπονδίες που επιχορηγούν ταλανίζονται από τα σκάνδαλα των αναβολικών!

· όταν η γειτονική μας χώρα FYROM, συμμετέχει πάντα σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα του Παραδοσιακού Καράτε με το όνομα MACEDONIA, ενώ ταυτόχρονα η Ελλάδα δεν μας επιτρέπει να αγωνιζόμαστε σε αυτό το άθλημα πνίγοντας την ομοσπονδία μας οικονομικά αρνούμενη την αναγνώρισή μας!

Η Αρεία φυλή των "ΜΑΖΙ" εφαρμόζοντας επιλεκτικά και όχι αντικειμενικά και αμερόληπτα τους νόμους του κράτους κρατάει εγκλωβισμένο τον Ελληνικό λαό μέσα στο πλαίσιο των δικών της αποτυχιών με δεδομένο το ότι επί 19 χρόνια η FYROM πλασάρεται σε όλα τα επίπεδα ως MACEDONIA,  με αποτέλεσμα να την αναγνωρίζουν με αυτό το όνομα 122 κράτη, και οι "ΜΑΖΙ" μας πλασάρουν ως επιτυχία τους, και καμαρώνουν γι' αυτό, το τελευταίο σκαλί του VETO πριν από την απόλυτη αποτυχία!

Πώς να μην γνωρίζουν όλοι οι Ευρωπαίοι πλέον ότι το πραγματικό όνομα της γειτονικής μας χώρας είναι το MACEDONIA, όταν εκτός όλων των άλλων όλη η Ευρώπη πηγαίνει για πολλοστή φορά στην MACEDONIA για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες του Παραδοσιακού Καράτε (και άλλων πολλών αθλημάτων), του οποίου τη νόμιμη ομοσπονδία η Ελληνική Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν θέλει να αναγνωρίσει υποταγμένη στον σαλτιμπάγκο του αθλητισμού Γιώργο Γερόλυμπο, επιχειρηματία του αθλητισμού, κολλητό του Γιώργου Ορφανού και ευνοούμενο των Καραμανλή και Μητσοτάκη!!!  Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι !

Το ξεπούλημα των ιδεών γίνεται από αυτούς που δήθεν τις προστατεύουν! Δείτε το πιο κάτω και μόνοι σας! Πώς να πάμε εμείς σε τέτοιους αγώνες?

 

http://www.karate.org.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=69&Itemid=2

 


Μέρος Α, Μέρος Β, Μέρος Γ.


 

Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση

 

Θύμιος Περσίδης

Ηλ/γος-Μηχγος ΕΜΠ

Πρόεδρος της ΠΟΠΚ

www.karate.gr      

 Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου