karate.gr: 16 - Γενικά Πολιτικά Θέματα

Πρώτη δημοσίευση 6/11/04

                             Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Χορηγίες-Δωρεές-Υποστήριξη

Άδειες Λειτουργίας Γυμναστηρίων

 

Η Ανίκητη Στρατιά των Ηλιθίων!!!

Μέρος Α, Μέρος Β, Μέρος Γ.

 

Copyright © 1945-2045 Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 

Μα επιτέλους ποιοί κυβερνάνε αυτόν τον τόπο???

 

5-11-2004: Οι ΗΠΑ αναγνώρισαν τα Σκόπια ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

Σε όλες τις διεθνείς αθλητικές συναντήσεις όλων των αθλημάτων η ομάδα των Σκοπίων εμφανιζόταν από το 1992 ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!! 

Οι έλληνες πολιτικοί σε ποιό πλανήτη βρίσκονταν?

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι το εξώφυλλο και δύο εσωτερικές από το πρόγραμμα των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Νέων/Νεανίδων και Εφήβων Παραδοσιακού Καράτε που έγιναν στα Σκόπια στις 11 Νοεμβρίου 1995.  Τα Σκόπια όχι μόνο είχαν αντίστοιχες ομάδες έτοιμες το 1995 αλλά ανέλαβαν και τη διοργάνωση. Ήταν ή όχι πολιτική κίνηση αυτό? Και οι άχρηστοι (το αντίθετο του "χρήσιμοι"!) της ΓΓΑ κοιμούνται!

Κοιτάξτε κάτω στην πρώτη φωτό: γράφει "Skopje, Macedonia".

Στη δεύτερη φωτογραφία από το ίδιο πρόγραμμα ο Γκλιγκόρωφ συνομιλεί με αθλητές και παράγοντες της ήδη αναγνωρισμένης ομοσπονδίας παραδοσιακού καράτε των Σκοπίων από το 1993, ενώ τα ξεφτέρια τα δικά μας λένε ότι είναι "ταυτόσημο άθλημα" με της ΕΛΟΚ! Και στην τρίτη τα Σκόπια παρελαύνουν με την ταμπέλα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

Αυτή την εικόνα έδιναν τα Σκόπια από την πρώτη στιγμή προς κάθε κατεύθυνση! Έτσι έβλεπαν την ομάδα των Σκοπίων για 12 χρόνια σε πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους παραδοσιακού καράτε όλες οι ομάδες όλων των άλλων χωρών! Και όχι μόνο στο παραδοσιακό καράτε αλλά και στους αγώνες όλων των άλλων αθλημάτων φυσικά! Και όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στα εθνικά και διεθνή περιοδικά των σπορ σε όλο τον κόσμο!

Όλα αυτά τα 12 χρόνια, κατά τα οποία οι υπεύθυνοι γραμματείς και υπουργοί του Αθλητισμού στην Ελλάδα είχαν ευνουχίσει τον αδιαφιλoνίκητα καλύτερο πρέσβη του ελληνισμού: τον Αθλητισμό! Αυτό ακριβώς που εξακολουθεί να κάνει ο Ορφανός σήμερα!!!

Όλα αυτά τα 12 χρόνια που οι υπεύθυνοι γραμματείς και υπουργοί του Αθλητισμού στην Ελλάδα εξέφραζαν την ανικανότητά τους μη γνωρίζοντας τι είναι το Παραδοσιακό Καράτε και αρνούμενοι την αναγνώριση της ομοσπονδίας μας πλαστογραφώντας την αλήθεια και περιφρονώντας το Σύνταγμα και τους νόμους μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τον άνθρωπο για όλες τις δουλειές και πρόεδρο της ΕΛΟΚ Γιώργο Γερόλυμπο.

Και οι θλιβεροί ηλίθιοι κοιμούνται ακόμα!!!

Και φυσικά δεν μπορώ να μην τονίσω και την άλλη ... πατατία που κάνανε!!!

Το ανωτέρω πρόγραμμα αναφέρεται στους Πανευρωπαϊκούς του Παραδοσιακού Καράτε του 1995 και όπως βλέπετε και στις άλλες δύο φωτογραφίες, ο Γκλιγκόρωφ έχει από χρόνια αναγνωρίσει το Παραδοσιακό Καράτε στα Σκόπια και τους χρηματοδοτεί τις διοργανώσεις. Το κέρδος του είναι ότι παρελαύνει η εθνική τους ομάδα σε όλα τα στάδια του κόσμου με την ταμπέλα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (βλέπε τρίτη φωτογραφία Ορφανέ!) και η ονομασία αυτή περνάει στις συνειδήσεις όλων των ανθρώπων που βλέπουν την εικόνα. Βαλκανικοί, Πανευρωπαϊκοί, Παγκόσμιοι επί δύο κατηγορίες ηλικίας και επί δώδεκα χρόνια μείον μερικές φορές που δεν έγιναν οι διοργανώσεις συν μερικές φορές που έγιναν μέσα στα Σκόπια μας κάνουν έναν ισχυρότατο παράγοντα προπαγάνδας 50 διοργανώσεων μόνο για το Παραδοσιακό Καράτε, στις οποίες προστέθηκε από ένα λιθαράκι υπερ της ονομασίας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Από την άλλη μεριά οι ανίκανοι οι δικοί μας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με τσίμπλες στα μάτια και μπαμπάκια στ' αυτιά, χρημοτοδοτούν τις ντόπες, τα λαμόγια και τις ομοσπονδίες μαϊμού τυφλωμένοι από τα στενά κομματικά τους συμφέροντα!!! Γιατί??? Μήπως έχουν άρρηκτα συμφέροντα μαζί τους???

Τι έχει ο Γκλιγκόρωφ περισσότερο από τους δικούς μας πολιτικούς και βλέπει μακρύτερα προωθώντας με όλους τους τρόπους στις συνειδήσεις των εθνών το όνομα που έβαλε στο μάτι για τη χώρα του!

Δεν έχει τίποτα παραπάνω, μόνο που οι δικοί μας αναλώνουν όλη τους την ενεργητικότητά στις κομματικές τους ραδιουργίες!

Και μετά από το όνομα των Σκοπίων θα έρθουν και άλλα! Θα έρθει το Τουρκοκυπριακό και θα έρθει και το Τουρκικό ατόφιο!!! (Παρεπιπτόντως Ορφανέ: η Τουρκία έχει ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε!)

Και το να πληρώνουν οι ίδιοι τις συνέπειες της ... οξυδέρκειάς τους, πάει στο ... διάλο! Αλλά το να πληρώνουμε εμείς τα δικά τους σπασμένα, έρχεται κοματάκι χοντρό!

 

Έχει πλέον αποδειχθεί ότι η "τσίμπλα" του κομματικού φανατισμού και της διαπλοκής σε συνδυασμό με την ανικανότητα σκέψης αποτελούν "τυφλωτικό"  μηχανισμό και δεν τους αφήνει να δουν ότι καταστρέφουν ό,τι πιάνουν στα χέρια τους!

Ας πάρουμε για παράδειγμα τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: από τον Ιανουάριο του 1995 ζητάμε δικαίως την αναγνώριση της Ομοσπονδίας μας Παραδοσιακού Καράτε και, παρά τις αποφάσεις Πρωτοδικείου, Εφετείου και Αρείου Πάγου, έχουμε πάρει όλων των ειδών τις πλαστές και ηλίθιες αρνητικές απαντήσεις από Διευθυντές, Γενικούς Γραμματείς και Υφυπουργούς (με κορυφαία του Νίκου Έξαρχου βέβαια!) πως δήθεν είμαστε ίδιο καράτε με αυτό της αναγνωρισμένης ΕΛΟΚ, η οποία δεν πάτησε ποτέ σε καμιά από τις διοργανώσεις του Παραδοσιακού Καράτε, διότι απλούστατα δεν έχει καμιά απολύτως σχέση!!!

 

(Μη με παρεξηγήσετε για τις εφημερίδες , 6-11-04! Λένε πάντα την αλήθεια, με τη διαφορά ότι τα γραφόμενά τους αφορούν και τα δύο κόμματα!)

 

Πώς έχει αφεθεί η τύχη της χώρας μας στα χέρια τόσο επικίνδυνων ανθρώπων, όταν ο Γκλιγκόρωφ έχει από το 1993, εκτός από την αντίστοιχη της ΕΛΟΚ, και αντίστοιχη με τη δική μας ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε και το εκμεταλλεύεται πολιτικά μαζί με όλες τις άλλες αθλητικές ομοσπονδίες στα πλαίσια μιας ευρύτερης διεθνοποιημένης πολιτικής κίνησης κατά τις συμβουλές, αν θέλετε, και αφανών εταίρων του???

Βλέπετε και στο site του Παραδοσιακού Καράτε της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:

 

http://www.karate.com.mk/

 

Πώς δικαιολογούν την ανικανότητά τους αυτοί οι "δικοί μας" άνθρωποι του Αθλητισμού, όταν η Κύπρος έχει αναγνωρισμένες δύο ομοσπονδίες καράτε, μία για το γενικό καράτε από το 1972 και μία για το Παραδοσιακό Καράτε από το 1995, όπως αποδεικνύεται και από τις επόμενες δύο διαφορετικές ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις στο Διαδίκτυο?

 

http://www.sport-koa.org.cy/federations/default.asp?id=45

 

http://www.sport-koa.org.cy/federations/default.asp?id=52&lang=gr

 

Πώς δικαιολογούν τα "κλειστά" κομματικά ή και προσωπικά τους συμφέροντα εις βάρος του Έλληνα πολίτη, του Ελληνικού Αθλητισμού και γενικότερα της Ελλάδας, όταν πάνω από τις μισές χώρες του κόσμου έχουν ομοσπονδίες Παραδοσιακού Καράτε??? Με τις βαριές παρωπίδες των φανατικών κομματικών συμφερόντων, πώς έχουν το θράσος να αναλαμβάνουν τη διακυβέρνηση ενός ολόκληρου λαού???

Αποδεικνύονται ή όχι εκ των πραγμάτων επιεικώς άχρηστοι (το αντίθετο του "χρήσιμοι"!) οι επί σειρά ετών  υπεύθυνοι του αθλητισμού της χώρας μας μέχρι και σήμερα???

 

Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση
www.karate.gr    

Μέρος Α, Μέρος Β, Μέρος Γ.

     Αρχική     Επικαιρότητα    Περιεχόμενα Κεφαλαίου