karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 8/2/2020.

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


 

 Τώρα ήρθατε στα ... νερά μου!!!

Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός Απατεώνων από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."

 

 

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 Το Ιστορικό της "Θείας" των Δικών

 και ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας για τον οποίο κανένας δεν μιλάει!

 

Η "Μητέρα των Δικών" θα ήταν η εκδίκαση της μηνυτήριας αναφοράς Κοσμίδη κατά της ΕΛΟΚ και των μελών του ΔΣ αυτής, αλλά μας της "έκανε" ο Εισαγγελέας και την έστειλε απαράδεκτα στο αρχείο, ενώ έπρεπε να πάει στο Ακροατήριο να δικαστεί από Δικαστές ενώπιον του Ελληνικού Λαού!

Μεταξύ των κινήσεων νομικής άμυνας των κατηγορουμένων σε αυτήν ήταν και η επόμενη δεύτερη: Πέντε μηνυτές, τέσσερεις από το ΔΣ/ΕΛΟΚ και ο "Ακατονόμαστος Ελέφαντας" μήνυσαν έξι νομοταγείς πολίτες, που κατέθεσαν την αλήθεια, και ξέχασαν τον έβδομο (Ηλία Χρήστου), για ψευδείς ένορκες βεβαιώσεις και συκοφαντική δυσφήμιση στην πρώτη! Θα δούμε στη συνέχεια το ιστορικό των αναβολών, αλλά πριν από αυτό θα δικαιολογήσω το "Ακατονόμαστος Ελέφαντας"!

Η βάση όλων των δικών που περιλαμβάνουν ΕΛΟΚ και Γερόλυμπο είναι ότι κατά γνώση και παραδοχή όλων ο Γερόλυμπος δεν αναφέρεται πουθενά ως "υπογραφή" στα ετήσια τεκταινόμενα στην ΕΛΟΚ, αλλά ούτε στη ΓΓΑ, ούτε στα Δικαστήρια, ούτε στις υποθέσεις σύγκρουσης της ΕΛΟΚ με συλλόγους ή άτομα της Αντιπολίτευσης, ενώ είναι το πρόσωπο που κυριαρχεί σε όλα κι ας μην αναφέρεται πουθενά! Έχει κατορθώσει να μην φέρει ευθύνη για τίποτα δια της υπογραφής του! Έτσι νομίζει βέβαια! Κυκλοφορεί, λοιπόν, στο χώρο του καράτε, όπου τον βλέπουν όλοι και δεν μιλάει γι' αυτόν κανείς, σαν ένας "Ελέφαντας στο δωμάτιο για τον οποίο κανένας δεν μιλάει"!

Από την άλλη μεριά και εκτός από τους χαρακτηρισμούς φιλοφρόνησης από τους αντιπάλους του, η ίδια η γυναίκα του, Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερολύμπου, κατά τις συνεδριάσεις της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής Προπονητών Καράτε 2014 είχε δώσει σκληρές μάχες ώστε να απαλειφθεί το όνομα του συζύγου της από τα Πρακτικά των συνεδριάσεων και το Πόρισμα της Επιτροπής επί των καταγγελιών του www.karate.gr με το άρθρο του της 8-9-2014 μετά από εντολή του υφυπουργού αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού. Δηλαδή, η Έμμα είχε δώσει σκληρές μάχες ώστε ο σύζυγος να μείνει "Ακατονόμαστος"! Το ίδιο γίνεται και στα Δικαστήρια: οι υποθέσεις (παράδειγμα του Τριάθλου!) εξελίσσονται με όσο το δυνατόν μικρότερη αναφορά στο όνομα "Γερόλυμπος", ώστε να μην φαίνεται! Έτσι νομίζει βέβαια!

Ανταποκρινόμενος, λοιπόν, και εγώ σε αυτή του την επιθυμία "να τον βλέπουν όλοι αλλά κανένας να μην μιλάει για αυτόν", θα τον αποκαλώ στο εξής "Ακατονόμαστο Ελέφαντα" και φυσικά ... δεν θα εννοώ αυτόν αλλά κάποιον ελέφαντα στη ... ζούγκλα της Αφρικής!!! Παρακαλώ και το δικό σας μυαλό να μην πηγαίνει σε αυτόν, αλλά στον ελέφαντα της ... Αφρικής!!!

Συνεπώς, ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας είναι ο πρώτος και μεγάλος υπεύθυνος για ότι γίνεται μέσα στην ΕΛΟΚ και έξω από την ΕΛΟΚ, διότι απλούστατα η ΕΛΟΚ είναι το απόλυτα προσωπικό του μαγαζί!!! Και όλοι οι άλλοι μαζί του βέβαια!!!

 

Η πρώτη, λοιπόν, εκδίκαση της "Θείας των Δικών" "των Πέντε εναντίον των Έξι" έγινε την 27-6-2018 και πήρε αναβολή για 24-1-2019 λόγω απουσίας των Κοσμίδη, Ι. Πανουσόπουλου, Αθανασόπουλου, Ποντίδας και Βόβλα.

Η δεύτερη εκδίκαση έγινε την 24-1-2019 και πήρε αναβολή για την 17-10-2019 λόγω απουσίας Κοσμίδη, Αθανασόπουλου, Ποντίδας και Βόβλα.

Η τρίτη εκδίκαση της υπόθεσης έγινε την 17-10-2019 και πήρε αναβολή για την 27-1-2020 λόγω δικαιολογημένης απουσίας του δικηγόρου των 2ου και 3ου κατηγορουμένων κ. Μαύρου, αλλά και των Ποντίδα και Βόβλα, που πέρασαν δήθεν απαρατήρητοι!

Και εδώ αρχίζουν τα περίεργα! Πρώτον, όλοι έπρεπε να είχαν έρθει! Δεύτερον, οι απουσίες ορισμένων κάτι δείχνουν! Τρίτον, όλοι γνωρίζουμε και ο ίδιος το έχει παραδεχθεί, ότι ο Τάσος Πανουσόπουλος έχει υπογράψει ένα χαρτί στον Ακατονόμαστο Ελέφαντα (μεταξύ των μηνυτών σε αυτή την υπόθεση) στο οποίο αναιρεί όλα όσα είχε καταθέσει εναντίον της ΕΛΟΚ στην ένορκή του κατάθεση για τη Σχολή Προπονητών! Δηλαδή, αν αυτό το χαρτί υπάρχει και από τον τρόπο που μπορεί να είναι διατυπωμένο, προκύπτει ότι ο Τάσος Πανουσόπουλος έχει στραφεί εναντίον των συγκατηγορουμένων του, οι οποίοι κατέθεσαν τα ίδια περίπου με αυτόν! Επίσης, ο Πανουσόπουλος είχε αφήσει τον δικηγόρο, που του έφτιαξε το καταστατικό της αστικής εταιρείας σαν παράρτημα της JKA, Χάρη Ιατρίδη, και πήρε έναν που δεν τον ήξερε! Ερώτημα: ποιός του τον βρήκε? Από την άλλη μεριά, σε αυτή την τρίτη εκδίκαση πώς και δεν ήρθε η Ποντίδα και ήταν σίγουρος ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας ότι και η δίκη θα αναβληθεί και η γυναίκα του δεν θα τιμωρηθεί λόγω απουσίας της? Ήξεραν ότι δεν θα έρθει ο Μαύρος? Αν ΝΑΙ, τότε προκύπτει ότι τον δικηγόρο στον Τάσο Πανουσόπουλο τον είχε δώσει ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας! Συμβαίνουν όλα αυτά ή κάνω λάθος?

Η τέταρτη εκδίκαση έγινε την 27-1-2020 και πήρε αναβολή για την 30-3-2020 λόγω απουσίας για τέταρτη φορά του Γρηγόρη Βόβλα, όπως επισήμανε ο Εισαγγελέας! Ο Μαύρος είχε έρθει, η Ποντίδα είχε έρθει, ο Κοσμίδης και όλοι οι άλλοι είχαν έρθει με τους δικηγόρους τους, εγώ είχα πάει χωρίς δικηγόρο, και σαν μάρτυρες είχαν έρθει οι Φυλακτός, Κραββαρίτης, Παπαδόπουλος Μητρόπουλος και Κυρλόγλου! Σε κάποια στιγμή πριν από τη δική μας δίκη έτυχε να ακούσω μια στιχομυθία μεταξύ Μπαλασόπουλου και Μαύρου, όπου ο Μπαλασόπουλος υποσχέθηκε στον Μαύρο ευνοϊκή αντιμετώπιση του Πανουσόπουλου! Κακό αυτό για τον Πανουσόπουλο, διότι σε περίπτωση συνεννόησής του με τον Ακατονόμαστο Ελέφαντα για να τη γλιτώσει ο ίδιος θα μας έχει όλους εναντίον του! Επίσης, ήρθε στο δικαστήριο για πρώτη φορά και η Ποντίδα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας πρόβλεπε ότι η δίκη θα γίνει! Πώς το ήξερε ότι θα έρθουν όλοι ... και ο Μαύρος??? Σε κάθε περίπτωση, όμως, τον Βόβλα τον έκρυβαν λέγοντάς του ότι δεν χρειάζεται να έρθει, αφού τόλμησε και δεν ήρθε για 4η φορά!

Όταν ήρθε η σειρά μας και εκφωνήθηκαν οι μηνυτές και οι κατηγορούμενοι, έλειπε αδικαιολόγητα ο Βόβλας, ενώ είχε κληθεί! Η σουπιά ο Μπαλασόπουλος πετάχτηκε και είπε το γνωστό ότι ο Βόβλας είχε κάποιο εγκεφαλικό και δεν μπορούσε να έρθει (χωρίς να παρουσιάσει κανένα ιατρικό έγγραφο), πράγμα που και ο ίδιος "τώρα λίγο πριν τη δίκη" το είχε μάθει! Παπάρια! Στις τρεις προηγούμενες δικάσιμες δεν του το είπε κανείς και δεν το είδε ούτε μόνος του, παρά τώρα του το είπανε! Και ζήτησε να συνεχιστεί η δίκη χωρίς τον Βόβλα, διότι όλα θα τα πουν οι άλλοι μαρτυρες!

Ο Εισαγγελέας πρότεινε να αναβληθεί η δίκη και είχε δίκιο, διότι αυτό λέει η δικονομία και έτσι είχε αναβληθεί και η δική μου δίκη λόγω αδικαιολόγητης απουσίας του Δημητριάδη!

Ζήτησα το λόγο και είπα πως ο Βόβλας ήταν ο Ταμίας της ΕΛΟΚ, είναι ουσιώδης μάρτυρας και θέλω να του υποβάλω (επειδή εγώ πήγα χωρίς δικηγόρο) ερωτήσεις που θα οδηγήσουν στην αθώωσή μου! Στο ίδιο μοτίβο μίλησαν και οι δικηγόροι των κατηγορουμένων εκτός από τον Μαύρο του Πανουσόπουλου, που δεν μίλησε καθόλου! Οι δικηγόροι των μηνυτών επέμεναν για αναβολή και ο Γκανιάτσος, δικηγόρος του Ακατονόμαστου Ελέφαντα, είπε μάλιστα ότι ο Ταμίας δεν χρειάζεται διότι το κατηγορητήριο δεν αναφέρεται σε οικονομικά θέματα! Και άλλες παπαριές! Είναι προφανές ότι όλα τα θέματα καταλήγουν στο οικονομικό, αφού οι διαφορές μας είναι ή οικονομικές ή διοικητικές με οικονομικά αποτελέσματα και άρα ο Ταμίας είναι βασικός μάρτυρας. Πετάχτηκα και είπα ότι θέλω τον Βόβλα παρόντα για να τον ρωτήσω για ένα χρόνο, που ήταν ασθενής, ποιός έπαιρνε τις εισπράξεις της ΕΛΟΚ (περί τις 300.000 €) και ποιός πλήρωνε τους λογαριασμούς! Και μετά από μένα πετάχτηκε ο Δρακόπουλος και δήλωσε πως "κρύβουνε τον Ταμία" και μάλιστα μίλησε στον Βόβλα πριν από ένα μήνα και ήταν πολύ καλά!

Το προεδρείο συσκέφθηκε και έδωσε την αναβολή για την 30-3-2020 με βίαιη προσαγωγή του Βόβλα! Δηλαδή, θα τον φέρει περιπολικό και θα γλυτώσει και το ... ταξί!

Από την όλη υπόθεση με στενοχώρησε η συμπεριφορά του Πανουσόπουλου και με δεδομένο ότι είχαμε κάποια επαφή για να μπει με τους συλλόγους του στην ΠΟΠΚ η πιθανή αυτή συνεργασία τινάχτηκε στον αέρα, διότι και η ελάχιστη υποψία συνεργασίας του Πανουσόπουλου με τον Ακατονόμαστο Ελέφαντα αποτελεί απόλυτο φραγμό προσέγγισης στην ΠΟΠΚ! Και μάλιστα η συμπεριφορά αυτή θα κάνει και τους συλλόγους της JKA-Hellas να "κλωτσήσουν"!

Μετά το επόμενο θέμα, που θα δούμε, και με την προοπτική εντός των ημερών διορισμού προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο, αν δούμε τον σύλλογο του Πανουσόπουλου μεταξύ των υποστηρικτών του Ακατονόμαστου Ελέφαντα, τότε δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο Πανουσόπουλος έχει γίνει υποχείριο του Ακατονόμαστου Ελέφαντα!!! Αλλά η όλη συμπεριφορά θα κριθεί από τη στάση του στη δίκη της 30-3-2020, όπου δεν μπορεί να μας "πουλήσει" διότι θα μας βρει όλους απέναντι!


 Η Πρώτη Τέλεια Απόφαση της ΕΦΙΠ

 (λέω Πρώτη γιατί έρχεται και Δεύτερη!)

 

Με τίτλο "ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΙΠ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ" το KIME δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του στο Facebook την Απόφαση 27/2020 (με κλικ εδώ) της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος με την οποία τιμωρούνται με 18μηνη στέρηση της φιλάθλου ιδιότητας εννέα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ!

Τρομερή τιμωρία, διότι οι συνέπειές της είναι:

1) οι εννέα τιμωρημένοι δεν μπορούν να εισέρχονται σε αθλητικούς χώρους, στάδια, γραφεία κτλ., για 18 μήνες, ούτε στα ίδια τους τα γυμναστήρια, αν έχουν, και φυσικά ούτε στα γραφεία της ΕΛΟΚ

2) αυτό σημαίνει άμεση έκπτωση του ΔΣ της ΕΛΟΚ, δηλαδή μένει ακέφαλη η ΕΛΟΚ εν μέσω Πανευρωπαϊκών!!!

3) άμεση έκπτωση όλων των επιτροπών της ΕΛΟΚ,

4) επαπειλούμενη έκπτωση του εκπροσώπου της ΕΛΟΚ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή,

5) άμεση ανάγκη νέας προσωρινής διοίκησης από το πρωτοδικείο με εντολή για διενέργεια εκλογών,

6) ισχυρό προηγούμενο (δεδικασμένο) για πολλές ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις της ΕΛΟΚ και των μελών του ΔΣ με την Αντιπολίτευση και μέλη της, αλλά ακόμα και με εμένα!!!

7) καταρρέουν οι ψευδο-ομοσπονδίες των Σότοκαν και Σίτο-ρίου ISO - KOH - ISSO - HKO και όλα τα διπλώματά τους μαζί! Θα μου πείτε: "Τα σκουπίδια!"

8) δρομολογούνται σύγχρονοι έλεγχοι σε διοικητικές και οικονομικές δραστηριότητες της ΕΛΟΚ από το 2017, αλλά και αναδρομικοί, όταν διοικείτο από τα ίδια αυτά μέλη του ΔΣ!

9) οι εννέα τιμωρημένοι, μετά τους 18 μήνες της τιμωρίας, θα πρέπει να κάνουν πάλι αίτηση εγγραφής στους συλλόγους τους και να περάσει ένας χρόνος για να αποκτήσουν το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, ώστε να μπουν εκπρόσωποι για θέσεςι στην ομοσπονδία! Καλά κρασιά!

10) και άλλα πολλά !!!

 

Βέβαια το ΚΙΜΕ πανηγυρίζει για την επιτυχία του, αλλά και εδώ "παπάρια επιτυχία" ήταν! Μάλλον θα πρέπει να πανηγυρίζουν για τις μαλακίες του Ακατονόμαστου Ελέφαντα, ο οποίος έσκαψε το λάκκο του με την χωρίς φραγμούς "αλαζονεία του απυρόβλητου" που τον διακατέχει, η οποία δεν είναι τίποτα άλλο από την "αλαζονεία του βλήτου, που δεν καίγεται", που τον διακατέχει! Πάντα νόμιζε ότι κανένας δεν θα τον αγγίξει, αλλά τώρα πλέον θα καταλάβει ότι όχι μόνο θα τον "αγγίξουν" αλλά θα τον ... καταχεριάσουν! Και αυτό διότι μετά από τα εννέα μέλη του ΔΣ έρχεται η σειρά του στην ΕΦΙΠ!

Θυμίζω ότι το ΚΙΜΕ, αν με άκουγε, θα είχε πάρει προσωρινή διοίκηση από τον Νοέμβριο του 2016 λόγω των 10-15 καραμπινάτων παρανομιών στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2016 εκ των οποίων 2-3 να στοιχειοθετούνταν καλά η διοίκηση θα είχε πέσει! Δεν πειράζει βρήκαν το δρόμο τους ... τρεισήμισι χρόνια αργότερα! Και ... γρήγοροι είναι!

Σήμερα, το ΚΙΜΕ, αλλά και ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας ετοιμάζονται να ζητήσουν προσωρινή διοίκηση από το Πρωτοδικείο εντός των επομένων ημερών και ψάχνουν τους συλλόγους και τους κατάλληλους ανθρώπους, που θα στηρίξουν το νέο εγχείρημα! Θα δούμε τι θα προκύψει! Διαβλέπω τα λάθη που θα κάνουν και οι δύο πλευρές, αλλά ας τους αφήσουμε να τα κάνουν! Θα τα καταγγείλλουμε αργότερα από αυτόν τον ιστότοπο! Είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθουν να σέβονται! Καταληκτικά, όμως, και για τον σοβαρό και λογικό κόσμο του καράτε, αν υπάρχει, έχουν αποτύχει οικτρά και οι δύο πλευρές! Και δεν εννοώ οι αρχηγοί των δύο πλευρών, αλλά όλοι οι σύλλογοι που στηρίζουν την κάθε μια πλευρά! Πολύ ... στοργικά: είσαστε ανεγκέφαλοι, διότι ακόμα λύνετε τέτοια προβλήματα μόλις 170 ημέρες από τους Ολυμπιακούς του Τόκιο!!!

 

Στην Απόφαση της ΕΦΙΠ, που δίνω πιο πάνω και μπορείτε να την τυπώσετε, έχω σημειώσει τα κυριότερα μέρη της κατά τη γνώμη μου και ας δούμε στα επόμενα μερικά από αυτά με κάπια σχόλια. Δίνω επίσης με κλικ εδώ και το τελευταίο ΔΣ/ΕΛΟΚ μετά την τελευταία αναδιάρθρωσή του την 9-12-2018 και φυσικά σημειώνω τα πρόσωπα που τιμωρήθηκαν με στέρηση της φίλαθλης ιδιότητας από την ΕΦΙΠ!

(Άν τυπώσετε την Απόφαση της ΕΦΙΠ με το Acrobat Reader και την θέλετε χωρίς τα κόκκινα πλάσια, που έχω βάλει, τότε θα πρέπει στην καρτέλα του εκτυπωτή και στο πλαίσιο "Comments and Forms" να επιλέξετε το "Document")

 

Ως άνω βλέπετε τη σύνθεση της ΕΦΙΠ.

Ως άνω βλέπετε τους καταγγέλοντες και τους καταγγελόμενους.

Ως άνω βλέπετε την 100% συμμετοχή του Ακατονόμαστου Ελέφαντα, κοινώς "έβαλε το δάχτυλό του και έβγαλε το μάτι του"!

Ως άνω ξανα-βλέπετε την 100% συμμετοχή του Ακατονόμαστου Ελέφαντα, κοινώς "ξανα-έβαλε το δάχτυλό του και έβγαλε το μάτι του"!

Αυτό επιστημονικά λέγεται "Το Σύνδρομο του Μαλάκα!" Είναι φανερό ότι ο Ακατονόμαστος Ελέφαντας "αισθάνεται βαθιά μέσα του" ότι είναι Εισαγγελέας, Δικαστής και Δήμιος: Τρία σε Ένα! Και να πεις ότι δεν του το έλεγα! Του το έλεγα ο φουκαράς!

Ως άνω: Νάτα και τα στιλ απάτη και οι αγώνες απάτη!!!

Από τα ανωτέρω, νάτες και οι παρανομίες εκτός φιλάθλου πνεύματος του ΔΣ από τότε που εκλέχθηκε την 21-4-2018 και άρα τίθενται υπό ακύρωση και άλλες πολλές αποφάσεις του!!!

(Φαρμακογλωσιά: Από 22-11-2019 έχει βγει ο νόμος 4639 με τον οποίο το όνομα της Ε.ΦΙ.Π. γίνεται Ε.ΦΙ.Π.Η.Δ. και αυτοί δεν έχουν αλλάξει ακόμα τη σφραγίδα τους, ενώ ένας απλός ... περιπτεράς θα την είχε αλλάξει σε δυό ώρες!!!)

Μετά από αυτές τις τιμωρίες τι παρηγορητικό να πει κανείς στους ... πεσόντες στο βωμό του Ακατονόμαστου Ελέφαντα???

 

  


Οι τιμωρημένοι με στέρηση της φίλαθλης ιδιότητας για 18 μήνες σε κίτρινο φόντο!

 Λίγη υπομονή και για τον ... Ακατονόμαστο Ελέφαντα!!!

Γερόλυμπος

Επίτιμος πρόεδρος και "μαγαζάτορας" της ΕΛΟΚ!!!

Ποντίδα-Γερολύμπου

Πρόεδρος στην "οικογενειακή επιχείρηση"!

Μπαλασόπουλος  δικηγόρος, αναπλ πρόεδρος, τέως νομικός σύμβ. ΕΛΟΚ

Μπουλούμπασης

τέως παράνομος Πρόεδρος πάντα παράνομο μέλος

Τσαρτσιταλίδης

Κίμων

Αντιπρόεδρος

Λαζαρίδης Στέφανος

Γενικός Γραμματέας

Καραπλιάγκος

Αθανάσιος

Ταμίας

 


Χονδροματίδης

Παράνομος Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής,  διότι προπονητής!

 

Σαγιάς Γεώργιος

Μέλος ΔΣ

 

Ζυμάρη Θέκλα

Μέλος ΔΣ

Σιαψάλης Νικόλαος

Ειδικός Γραμματέας

 

Γιακουμίδης Ιάκωβος

Έφορος Υλικού


Sportsfeed - 8-2-2020

Σχόλιο στην ανωτέρω είδηση του Sportsfeed:

Παρόλο που η ΕΦΙΠ υπό την προεδρία του Γιώργου Λενού έβγαλε μια απόφαση, η οποία στην ουσία αποτελούσε μονόδρομο λόγω των παραβιάσεων των Δικαστικών Αποφάσεων από το ΔΣ της ΕΛΟΚ, μερικοί συνηθισμένοι να διαβρώνουν τα πάντα με την ανηθικότητά τους Σοφοί του Αθλητισμού μέσα στην ΕΟΕ την αμφισβήτησαν χωρίς να έχουν καμιά αρμοδιότητα, όπως τόνισαν οι Αγγελούδης και Κολυμπάδης.

Ο Λενός δεν είχε καμιά υποχρέωση να αναλύσει την υπόθεση! Γιατί το έκανε?

Ο Γιώργος Γερόλυμπος είναι ακόμα μέσα στην ΕΟΕ ως εκπρόσωπος της ΕΛΟΚ! Παραμένει εκπρόσωπος επειδή εκλέχθηκε από Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ και όχι από το ΔΣ, που αλλάζει από μέρα σε μέρα! Θα περιμένουμε λίγο να αλλάξει και θα περιμένουμε μια νέα απόφαση μιας νέας Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΟΚ, που να αλλάζει τον εκπρόσωπο της ΕΛΟΚ στην ΕΟΕ, ή θα περιμένουμε να αφαιρεθεί η φίλαθλη ιδιότητα και του Γερόλυμπου!

 

Πήρε το λόγο και ο Κούβελος, το συνεταιράκι του Γερόλυμπου στο φιάσκο με το γκολφ στους παρά λίγο Μεσογειακούς του 2013, και διαστρέβλωσε τα πράγματα με γενικολογίες δήθεν χάους στην ΕΟΕ με φανταστικές για όλους αποφάσεις της ΕΦΙΠ! Πώς να μην τον υποστηρίξει? Τόσα βραβεία του απονέμει ο Ακατανόμαστος Ελέφαντας κάθε τόσο!!!

Τέλος, οι Σοφοί του Αθλητισμού συμπέραναν ότι η ΕΦΙΠ πρέπει να ευθυγραμμιστεί με την Επιτροπή Δεοντολογίας της Πολυεθνικής ΔΟΕ, ώστε οι παραβιάσεις των Αποφάσεων των Ελληνικών Δικαστηρίων να θεωρούνται ... ψύλλου πήδημα!!!

 

Σχετικά άρθρα για τη "στενή συνεργασία" Γερόλυμπου-Κούβελου:

27-10-2007 - Σε Βόλο και Λάρισα θα διεξαχθούν οι Μεσογειακοί αγώνες του 2013

12-7-2009 - ΣΕ ΝΕΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

19-7-2009 - «ΑΫΛΟΙ» ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΤΙΣ ΝΗΕΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

30-1-2011 - Μεσογειακό φιάσκο για Ντόρα και Κούβελο

Μεσογειακοί Αγώνες 2013 στο Βόλο και τη Λάρισα. Δυστυχώς ήταν απλά ένα ανέκδοτο!

 Στις φωτό ο Ισίδωρος Κούβελος με τον Ακατονόμαστο Ελέφαντα ή Αθλητικό Εγκληματία!

(Όποιο χαϊδευτικό θέλετε κρατάτε!)


 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε