karate.gr: 11 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 9/8/2007. Ανανέωση 25/1/2013.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

 

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


Το μοιραίο τέλος του κατά φαντασία "διατροφολόγου" Παναγιώτη Δρακόπουλου στην εκπομπή "Αποδείξεις" του Νίκου Ευαγγελάτου 30/5/07 στον ΑΝΤ1 !!!
Ο Καρατέκα-Γκουρού της διατροφής ξεγυμνώνεται
μπροστά σε χιλιάδες τηλεθεατές!!!

 

Copyright © 1945-2045, Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 


Μέρος Α - Μέρος Β - Μέρος Γ

Αποτέλεσμα της παρούσας εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου ήταν η άμεση επίσκεψη της Επιθεώρησης Υγειονομικού από τη Νομαρχία Αθηνών στο "Διαιτολογικό Γραφείο" του Παναγιώτη Δρακόπουλου, η επιβολή προστίμου και το κλείσιμο αυτού του γραφείου (με κλικ εδώ) καθώς και ο άμεσος έλεγχος του ίδιου γραφείου από το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (με κλικ εδώ)!


Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Παναγιώτη Δρακόπουλο, "υπερεπιστήμονα διαιτολόγο-διατροφολόγο" και τις δύο δικηγόρους του κυρίες Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη και Δροσιά Μπάκου, που ... διεκδικούν νομικά την επιστημονική του επάρκεια (βλέπε δικονομικό ιστορικό)!


Σε Δελτίο Τύπου του ΑΝΤΕΝΑ δίνονται τα επόμενα στοιχεία:

ΟΙ "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" του ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ
ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

"Καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, οι συγκλονιστικές "Αποδείξεις" του Νίκου Ευαγγελάτου μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Σε σύγκριση με τις τακτικές βραδινές εκπομπές που εντάσσονται στην τυπολογία ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, η εκπομπή του ΑΝΤ1 σημείωσε το υψηλότερο συνολικό μερίδιο (29%) στο σύνολο των τηλεθεατών.

Σε επίπεδο μήνα η τηλεθέαση των "Αποδείξεων" έφτασε το 33,7% και σε επίπεδο εκπομπής το 41,8%."



 

 Το Μέρος Γ του βίντεο που απομαγνητοφωνείται κατωτέρω!


Έχουμε κάνει τη χώρα μας "Παράδεισο των Απατεώνων"! Αν βγάλουμε το πρόσωπο του κάθε απατεώνα σε αφίσα στους δρόμους, τότε σε ένα μήνα δεν θα υπάρχει ούτε ένας απατεώνας στην Ελλάδα! Τι είναι προτιμότερο: η προστασία του απατεώνα ή η προστασία 1000 θυμάτων του???

Στα επόμενα έχει καλυφθεί το πρόσωπο του Π. Δρακόπουλου σε εφαρμογή απόφασης δικών του ασφαλιστικών μέτρων εναντίον μου, η οποία ναι μεν μου επιτρέπει την κριτική του Δρακόπουλου και της Διατροφικής Ζώνης, διότι είναι αντικείμενο δημοσίου συμφέροντος, αλλά μου απαγορεύει τη δημοσίευση της φωτογραφίας του. Πόσο εκφράζει όμως αυτή η απόφαση την αλήθεια, την καθημερινή πραγματικότητα και την προστασία του δημόσιου συμφέροντος (του πολίτη), όταν ο Παναγιώτης Δρακόπουλος εφαρμόζοντας μια σύγχρονη στρατηγική πωλήσεων από το 2001 για την προώθηση της απάτης της Διατροφικής Ζώνης και ισχυριζόμενος ότι η διατροφή του καταπολεμά την παχυσαρκία, τις φλεγμονές, τη γήρανση και τις ανίατες ασθένειες (καρκίνο, σκλήρυνση κατά πλάκας, διαβήτη ΙΙ, κατάθλιψη Αλτσχάιμερ και άλλες):

1 - Κυκλοφορεί τέσσερα βιβλία του "ψαρεύοντας" πελάτες από όλη την Ελλάδα.

2 - Εμφανίζεται (και ως εικόνα) σε 10-20 εκπομπές σε μικρά τηλεοπτικά κανάλια, όπως το EXTRA, το MAGIC, το ΤΗΛΕΦΩΣ και άλλα από το 2001 έως το 2006 με την ιδιότητα του "διαιτολόγου, διατροφολόγου, αντιγηρανσιολόγου και ... πολέμαρχου κατά των κρυφών φλεγμονών"!

3 - Κάνει προσωπικά σεμινάρια (και ως εικόνα) για διατροφή, αντιγήρανση, καταπολέμηση των φλεγμονών, θεραπεία από ανίατες ασθένειες, κτλ. από το 2003 έως το 2006.

4 - Εμφανίζεται (και ως εικόνα) σε 15-20 εκτεταμένης εμβέλειας εκπομπές προς χιλιάδες τηλεθεατές της Άννας Δρούζα από το κανάλι του ALPHA και της ΝΕΤ από το 2003 έως το 2006 με την ιδιότητα του "διαιτολόγου, διατροφολόγου, αντιγηρανσιολόγου και άλλα".

5 - Αποκτά και διαχειρίζεται (και ως εικόνα) "δική του" εβδομαδιαία εκπομπή προβαλλόμενος με τις ίδιες ως άνω ιδιότητες στο κανάλι των Οικολόγων ΤΗΛΕΦΩΣ από το 2006 έως το 2007, με περισσότερες από 30 εκπομπές προς χιλιάδες τηλεθεατές από τις οποίες προωθεί και ... τον βοηθό του, ο οποίος χωρίς γραμματικές γνώσεις, αλλά με απύθμενο θράσος, παριστάνει και αυτός τον ... πανεπιστήμονα και συμβουλεύει αρρώστους.

6 - Κατά τις ως άνω εκπομπές και παρουσιάσεις του εμφανίζει πάντα "αβανταδόρους" συνεργάτες του (όπως οι παπατζήδες στην οδό Αθηνάς !), οι οποίοι τον ευγνωμονούν δημόσια για το θαύμα που έκανε και έσωσε τους ίδιους ή συγγενικό τους πρόσωπο από μεγάλο πρόβλημα υγείας που τους ταλαιπωρούσε!!!

7 - Και άλλα που δεν τα ξέρουμε!

 

Πώς θα προστατευθεί, κύριοι δικαστές, ο απλοϊκός, αφελής, εύπιστος, απελπισμένος μπροστά στο πρόβλημά του πολίτης από τον δημόσιο αυτόν κίνδυνο, αν δεν γνωρίζει και το όνομα και το πρόσωπο του αδίστακτου που έρχεται χωρίς φραγμό, με θράσος, κυνικά και πάνοπλος για να εκμεταλλευτεί την αδυναμία του, να τον εξαπατήσει και να του πάρει τα λεφτά του ???

... δεδομένου μάλιστα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι οπτικοί τύποι και όχι ακουστικοί και ο Δρακόπουλος "πουλάει" περισσότερο με την τηλεοπτική "εικόνα" παρά με το όνομα!

Από την άλλη μεριά, η οικειοθελής, συστηματική και εκτεταμένη προς εκατοντάδες χιλιάδων τηλεθεατές "εκπομπή και παρουσίαση της εικόνας του Π. Δρακόπουλου τον καθιστά αυτόματα δημόσιο πρόσωπο, ενώ το θράσος του να δεχθεί να συμμετέχει στην αποκαλυπτική της απάτης της διατροφής, που πλασάρει, κριτική της εκπομπής "Αποδείξεις" του ΑΝΤ1 τον αφοπλίζει πάλι αυτόματα από κάθε δικαίωμα διακριτικής απόκρυψης της εικόνας του.

Τέλος, γιατί να αμφισβητείται η ηθική άλλων ανθρώπων με το ίδιο όνομα, όταν η Αναζήτηση του Google δίνει 30.000 σελίδες για τη λέξη "Δρακόπουλος" και 190 σελίδες για τον συνδυασμό "Παναγιώτης Δρακόπουλος", μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι καλλιτέχνες και καθηγητές πανεπιστημίων, όταν η εικόνα του Π. Δρακόπουλου είναι το κύριο πρακτικά στοιχείο που τους διαχωρίζει από αυτόν και η μη δημοσίευσή της τους αδικεί κατάφορα???

 

Θύμιος Περσίδης

 

 

Απομαγνητοφωνημένοι Διάλογοι

  (με ΣΣ = Σημειώσεις του Συντάκτη) 

(Στο χρόνο 1:12:30 από την αρχή της εκπομπής και μετά την παρουσίαση του οδοντίατρου που δίνει δίαιτες και πουλάει συμπληρώματα διατροφής!)

 

Μίχας: Εγώ προτίθεμαι, ... προτίθεμαι να πάω στον εισαγγελέα και να καταγγείλω ενυπογράφως με αναφορά μου. Και στον οδοντιατρικό σύλλογο έχω πολύ καλή συνεργασία. Από κει και πέρα δεν θα κριθώ εγώ, διότι εγώ θα πάω το όνομα και την κασέτα της εκπομπής στον εισαγγελέα, ... στην προϊσταμένη εισαγγελέα, αλλά να δούμε όμως τι θα κάνει και η εισαγγελία! Διότι εδώ είναι ένα τεράστιο ζήτημα. Να μην έρθουμε στην επόμενη εκπομπή και μου πείτε «Τι έγινε κε Μίχα;»

Ευαγγελάτος: Πριν να ακούσουμε και τον κ. …,… μια ερώτηση. Εσείς, … κ. Δρακόπουλε θεραπεύετε και ασθένειες άλλες, δηλαδή αν έρθει ένας άνθρωπος με ασθένεια μπορείτε να τον βοηθήσετε; Αν έρθει ας πούμε κάποιος που έχει καρκίνο, μπορείτε τον …

Δρακόπουλος (με ύφος που πρόδιδε ότι έλεγε εν γνώση του ψέματα): Όχι, κ. Ευαγγελάτο, όχι! Κάτι άλλο …

 (ΣΣ: ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ !   ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ !
Σε όλους τους πελάτες του όπως και σε όλα του τα βιβλία ισχυρίζεται ότι η Διατροφική Ζώνη προλαμβάνει όλες τις ανίατες ασθένειες ή μειώνει αισθητά τα συμπτώματά τους μέχρι και την θεραπεία. Και μάλιστα δια μέσου μαρτυριών "θεραπευμένων" !!!  Οι Κότες δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, Δρακόπουλε! Οι Άντρες τις αναλαμβάνουν!
 ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ !!!

Κανταρός: Μισό λεπτό … αμφισβήτησες κάποιο όνομα το οποίο για εμάς αποτελεί κορωνίδα. Ο καθηγητής Τριχόπουλος ήταν αυτός ο οποίος ήτανε …

Δρακόπουλος: Όχι, όχι, δεν αμφισβήτησα τίποτε. Αμφισβήτησα …

Κανταρός: … απ’ το Χάρβαρντ. Η κα Τριχοπούλου, η γυναίκα του, είναι αυτή που έχει φτιάξει τη Μεσογειακή Δίαιτα …

Δρακόπουλος: Όχι, αμφισβήτησα τη Μεσογειακή Διατροφή.

Κανταρός: Γιατί;

Δρακόπουλος: Να το εξηγήσω;

Ευαγγελάτος: Όχι, … όχι, όχι, όχι. Να μου επιτρέψετε να ….

Δρακόπουλος: Μα, ούτε να το  …

Ευαγγελάτος: Όχι, γιατί, να σας πω γιατί; Γιατί σε έναν άνθρωπο, ...

Δρακόπουλος: Κύριε Ευαγγελάτο …

Ευαγγελάτος:  … ο οποίος δεν έχει κανένα αναγνωρισμένο τίτλο ...

Δρακόπουλος: Κύριε Ευαγγελάτο ...

Ευαγγελάτος: ... και όλοι εδώ λένε ότι ασκεί παρανόμως αυτό που κάνει …

Δρακόπουλος: … ποιο αναγνωρισμένο τίτλο;

Ευαγγελάτος: … δεν μπορώ εγώ να τον χρίσω ειδικό!

Δρακόπουλος: Εξετάσεις έδωσα στον ντόκτορ Μπάρυ Σηρς. Μα τι λέτε τώρα!

Ευαγγελάτος: Παρακαλώ, παρακαλώ ...

Μίχας: Εσείς καλά κάνετε, αλλά αφήστε και κανένα επιστήμονα να προβάλει τη Μεσογειακή Διατροφή, που την προβάλουν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ευαγγελάτος: Κε Μίχα για να μη μπούμε σε αυτή την αντιπαράθεση.

Δρακόπουλος: Μήπως μπερδευόμαστε;

Ευαγγελάτος: Κύριε Δρακόπουλε, …

Δρακόπουλος: Η μεγαλύτερη έρευνα είναι η Ελλάδα! Η ομάδα μου.

(ΣΣ: Όπα! Δεν το προσέξατε αυτό! Δηλαδή, έχει συγκροτήσει και ομάδα ... υπερεπιστημόνων!

Ευαγγελάτος: Να δώσω λόγο στον κ. Σπαντιδέα. Κύριε Σπαντιδέα …

Δρακόπουλος: Τη μεγαλύτερη έρευνα την κάνει η Ελλάδα!

Ευαγγελάτος: Να σεβαστούμε τον επιστήμονα;

Δρακόπουλος: Είκοσι άτομα την ημέρα πεθαίνουν από την παχυσαρκία στην Ελλάδα της Μεσογειακής Διατροφής.

Μίχας: Αρκεί να μην αποδεχθούμε όλοι ότι ό,τι δηλώσεις είσαι στην Ελλάδα. Να μην το αποδεχθούμε αυτό, διότι έχουμε ευθύνη κι εμείς.

Αδρελιδάκη: Η παθολογία να μιλήσει.

Σπαντιδέας (με τύψεις ... υποβάθμισης): Νομίζω, … νομίζω ότι είμαστε ένα πολύ αστείο κύκλωμα, διότι αυτή τη στιγμή έχουμε βάλει συζητητή μας κάποιον κύριο, ο οποίος αμφιβάλω αν έχει βγάλει το γυμνάσιο, για να κάνει κριτική της Μεσογειακής Δίαιτας, μιάς δίαιτας ...

Δρακόπουλος (με θράσος): Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, με πρόσβαλες, σε παρακαλώ …

Σπαντιδέας: Ένα λεπτό, να σου υπογράψω κι εγώ ένα πτυχίο. Σαν τον Μπάρυ Σηρς να σου υπογράψω κι εγώ ένα πτυχίο …

Δρακόπουλος (με θράσος): Εσύυυ;

Σπαντιδέας: … να σου δώσω κι εγώ άλλο ένα πτυχίο.

Δρακόπουλος: Ο Μπάρυ Σηρς είναι ο πιο αναγνωρισμένος επιστήμονας στο Χάρβαρντ αυτή τη στιγμή.

Σπαντιδέας: Το διάβασα το πτυχίο αυτό.

Δρακόπουλος: Όχι αυτό. Στο τελευταίο του βιβλίο κε Ευαγγελάτο ο Μπάρυ Σηρς τι είπε;

Σπαντιδέας: Λοιπόν, βάζουμε τώρα …

Δρακόπουλος: …Ότι: «Έδωσα ...

Κάποιος (;): Κύριε Ευαγγελάτο, …

Δρακόπουλος: … συνέντευξη στην ιατρική σχολή του Χάρβαρντ.» Όχι συνέντευξη. Έκανε σεμινάριο στους γιατρούς του Χάρβαρντ.

Σπαντιδέας: Πολύ καλά έκανε …

Δρακόπουλος: Έ, τι να το κάνουμε τώρα Ερχόμαστε και συζητάμε …

Σπαντιδέας: Είναι αστείο πράγμα, είναι αστείο πράγμα …

Δρακόπουλος: Ποιο είναι αστείο πράγμα; Το ότι πήγε και έδωσε διάλεξη …

Ευαγγελάτος: Διαμαρτυρόσασταν για τις διακοπές κε Δρα ...

Σπαντιδέας (μετανιωμένος που πήρε μέρος στη συζήτηση): … να βάζουμε στο τραπέζι τώρα τέτοιου είδους συζητήσεις. Δηλαδή να συζητάμε με ανθρώπους, οι οποίοι αμφιβάλω, όχι αν έχουνε τώρα διπλώματα, … το λύκειο αν έχουνε βγάλει!!!

Δρακόπουλος: Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ …

Ευαγγελάτος: Ξέρετε που πάει τώρα η κουβέντα; Κύριε Δρακόπουλε, κ. Δρακόπουλε! Σας παρακαλώ πολύ! Η κουβέντα τώρα κε Σπαντιδέα γίνεται για ένα λόγο. Γιατί ξεκινάει από το λασίξ που έστειλε στο νοσοκομείο την κα Σιδέρη, ...

Δρακόπουλος: Κανείς δεν έχει πάει από μένα στο νοσοκομείο ...

Ευαγγελάτος: ... πηγαίνει στο περίεργο υγρό,  …

Σιδέρη: ... κύριε ...

Ευαγγελάτος: … θα σας δώσω λόγο να το πείτε,  της ιδίας διαιτολόγου που έστειλε την κα Μπάρμπα στο νοσοκομείο, στα μωρά, στον κ. Δρακόπουλο και στους πάρα πολλούς πελάτες, τον ακούσατε τον κ. Δρακόπουλο, τον ρωτήσαμε «έχεις πελάτες;» «Πελάααατες; Χαμός γίνεται!». Υπάρχει λοιπόν, μια ιστορία εκμετάλλευσης πιθανώς.

Δρακόπουλος (διαμαρτυρόμενος): Γιατί εκμετάλλευσης κε Ευαγγελάτο; Γιατί δεν μ’ αφήσατε να τελειώσω;

Κανταρός(σε έκρηξη): Μα τι άλλο είναι, τι άλλο είναι; Τι άλλο είναι;

Δρακόπουλος: Σας δίνω τα στοιχεία και μου λέτε ...

Κανταρός: Προσφορά; Υγεία; Τι είναι; Πείτε μου τι είναι; Είναι προσφορά στην υγεία; Τι είναι;

Δρακόπουλος: Η διατροφή του πλανήτη!

Κανταρός: Είναι επιστήμη αυτό το πράγμα;

Δρακόπουλος: Βεβαίως!

Κανταρός: Λέτε την αλήθεια;

Δρακόπουλος: Βεβαίως!

Κανταρός (σε δεύτερη έκρηξη): Ε, τότε να τα σκίσουμε εμείς τα πτυχία μας!

Δρακόπουλος: Εεεε, σκίστε τα. Άμα δεν μπορείτε να καταλάβετε

Ευαγγελάτος: Ακούστε τώρα, κε Δρακόπουλε, πριν πάμε, σας παρακαλώ. Πριν πάμε στο επόμενο βίντεο, το οποίο για να καταλάβετε που φτάνει το πράγμα. Σε μας εδώ φαίνονται όλα αδιανόητα, όμως ένας άνθρωπος σε μια δύσκολη στιγμή ή σε μια περίοδο της ζωής του μπορεί να τ’ ακούσει όλα, ο επόμενος που θα δείτε είναι βελονιστής και κάνει, κε Σπαντιδέα, ενδοφλέβιο λέιζερ! Έχετε κάνει εσείς ενδοφλέβιο λέιζερ;

Αδρελιδάκη: Ενδοφλέβιο λέιζερ;

Κανταρός: Θα το δούμε και αυτό!

Ευαγγελάτος: Ναι θα το ακούσετε και αυτό! Πριν, έχουμε μία κυρία, κε Δρακόπουλε αφορά εσάς …

Δρακόπουλος: Ναι πέστε μου.

Ευαγγελάτος: … Θέλω να την ακούσετε. Καλησπέρα σας.

κα Μαρία: Καλησπέρα κε Ευαγγελάτο.

Ευαγγελάτος: Είστε η κα Μαρία, μας ακούτε;

κα Μαρία: Σας ακούω ναι.

Ευαγγελάτος: Με δυο λόγια πείτε μας αυτό που θέλετε.

κα Μαρία: Λοιπόν, έεε,  εγώ είχα απευθυνθεί σε ένα συνεργάτη του κυρίου Δρακόπουλου, στην επαρχία, ο οποίος με γνώριζε προσωπικά γιατί ήθελα να χάσω κάποια κιλά.

Ευαγγελάτος: Ναι.

κα Μαρία: Αυτός γνωρίζοντας όμως κάποιο προσωπικό πρόβλημα που είχα στην οικογένειά μου, είχα τον πατέρα μου τρία χρόνια κατάκοιτο με καρκίνο …

Ευαγγελάτος: Ναι.

κα Μαρία: … και παρεγκεφαλική αταξία.

Ευαγγελάτος: Και τι έγινε;

κα Μαρία: Έεε, μου ζήτησε να του πάω τις εξετάσεις του πατέρα μου από το νοσοκομείο …

Ευαγγελάτος: Ο κ. Δρακόπουλος ή άλλο πρόσωπο;

κα Μαρία: Συνεργάτης του κυρίου Δρακόπουλου …

Ευαγγελάτος: Θέλω αν έχετε κάτι για τον κ. Δρακόπουλο, όχι για συνεργάτη του, δεν μπορώ αυτό να το δεχτώ ούτε μπορώ να το καταγράψω. Όχι. Με τον κ. Δρακόπουλο είχατε κάποια επαφή;

κα Μαρία: Προσωπικά τον κ. Δρακόπουλο ποιος τον βλέπει; Κανείς στην Ελλάδα, μπορείτε να ρωτήσετε οποιονδήποτε θέλετε.

Ευαγγελάτος: Όχι, όχι, όχι! Εμείς όταν θελήσαμε να τον δούμε, τον είδαμε.

κα Μαρία: Έχει καταστήματα παντού ο κ. Δρακόπουλος όμως.

Ευαγγελάτος: Έχετε εσείς συνεργάτες;

Δρακόπουλος: Όχι, Όχι, Όχι!!! Όχι, Όχι, Όχι!!!

κα Μαρία: Πώς όχι;;;

Ευαγγελάτος: Αν δεν έχετε κάτι για τον ίδιο … θα ψάξουμε την περίπτωση, Επειδή κι εμείς κάνουμε τη δική μας έρευνα δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Αφήστε το εδώ.

(ΣΣ: Έχασες το καλύτερο κ. Ευαγγελάτε! Συνεργάτες ο θαυματοποιός έχει σε όλη την Ελλάδα, μέσω αυτών ζητάει ακτινογραφίες ή εξετάσεις πελατών τους, με ... βαθυστόχαστο ύφος διαγιγνώσκει το "κακό" και καθορίζει την θεραπεία: τους ... τιγκάρει στα ω-3 !!! Πίνακα συνεργατών είχε στην ιστοσελίδα του www.zone.com.gr την οποία "κατέβασε" ή του την "κατέβασαν", αλλά φυσικά έχω πλήρες αντίγραφο!)

Ευαγγελάτος: Πάμε στον βελο …Ναι !

Γεωργακάκης: Κάνετε κάποια σεμινάρια σχετικά με τη δίαιτα της Ζώνης;

Δρακόπουλος: Βεβαίως!

Γεωργακάκης (συμπερασματικά): Λοιπόν, μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος δίνει διατροφές, κάνει σεμινάρια για τη δίαιτα της Ζώνης, χωρίς να έχει κανένα πτυχίο, αμφισβητεί  …

Δρακόπουλος: Όχι δεν έχει πτυχίο! Δύο πτυχία …

Γεωργακάκης: … αμφισβητεί κάθε επιστήμονα και καθόμαστε και το συζητάμε κε Ευαγγελάτε! Νομίζω πως ...

Δρακόπουλος: ΔΥΟ πτυχία! Από τον εφευρέτη ντόκτορ Μπάρυ Σηρς!

Ευαγγελάτος: Μας έχει τηλεφωνήσει η κυρία Φανή Κατσαβούνη, κε Δρακόπουλε ακούστε. Η κα. Φανή Κατσαβούνη μας δήλωσε ότι είναι και δημοσιογράφος. Κυρία Κατσαβούνη καλησπέρα.

Κατσαβούνη: Καλησπέρα. Είμαι δημοσιογράφος κ. Ευαγγελάτε και έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν μαζί.

Ευαγγελάτος: Συγχωρείστε με αν δεν …

Κατσαβούνη: … στον 9,84.

Ευαγγελάτος: Στον 9,84: Μιλάμε, λοιπόν, για πολλά χρόνια πίσω …

Κατσαβούνη: …Για πολλά χρόνια πριν.

Ευαγγελάτος: … είκοσι και βάλε. Για πείτε μας κα Κατσαβούνη.

Κατσαβούνη: Λοιπόν, ο κ. Δρακόπουλος είχε εμφανιστεί πριν ένα χρόνο περίπου προσκεκλημένος από το ΚΕΚΥΠΟ του Δήμου Κηφισιάς σε σεμινάριο για να ενημερώσει τους δημότες της Κηφισιάς για τα ευεργετικά αποτελέσματα της Διατροφικής Ζώνης.

(ΣΣ: Βλέπετε την ίδια ή παρόμοια ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς με κλικ εδώ!)

Ευαγγελάτος: Ναι.

Κατσαβούνη: Στα διάφορα που μας παρουσίασε, μας παρουσίασε εκτός των άλλων και τα σκευάσματα που προσφέρει τις ενισχυμένες δόσεις βιταμίνης Ε και τα ω-3, και μεταξύ αυτών δύο κυρίες, εκεί ήταν το τραγικό της ιστορίας, εκεί εξαγριώθηκα εγώ. Η μία ήταν από τον Κορυδαλλό, αν θυμάμαι καλά, η οποία είπε ότι χάρη στη διατροφή που της είχε συστήσει ο κ. Δρακόπουλος είχε απαλλαχθεί από την κύρωση του ήπατος!!!

Ευαγγελάτος: Μάλιστα.

Κατσαβούνη: Αυτό είναι συγκλονιστικό. Πρώτον, να περιφέρεις έναν άνθρωπο, που αν έχει αυτό το πρόβλημα, όποιο είναι, και μετά να υποστηρίζεις μπροστά σε άλλους τρακόσους ανθρώπους που ήταν μέσα στην αίθουσα εκείνη την ώρα, ότι τον θεράπευσες από την κύρωση του ήπατος!!!

Ευαγγελάτος: Ένα λεπτό. Δήλωσε …

Κατσαβούνη: … ή και από άλλες καταληκτικές νόσους!

Ευαγγελάτος: Να ρωτήσω Φανή το εξής:

Ευαγγελάτος: Δήλωσε η κυρία. Ο κ. Δρακόπουλος είπε κάτι πάνω σ’ αυτό;

Κατσαβούνη: Βεβαίως. Ήτανε δίπλα της και την παρουσίασε ως το επιστέγασμα της Διατροφικής Ζώνης.

Μίχας: Εγώ προτίθεμαι να πάω στον εισαγγελέα και να καταγγείλω ενυπογράφως με αναφορά μου. Από κει και πέρα δεν θα κριθώ εγώ, διότι εγώ θα πάω το όνομα και την κασέτα της εκπομπής στην προϊσταμένη εισαγγελέα, αλλά να δούμε όμως τι θα κάνει και η εισαγγελία! Διότι εδώ είναι ένα τεράστιο ζήτημα. Να μην έρθουμε στην επόμενη εκπομπή και μου πείτε «Τι έγινε κε Μίχα;»

Κανταρός (παιδίατρος): Μισό λεπτό … αμφισβήτησες κάποιο όνομα το οποίο για εμάς αποτελεί κορωνίδα. Ο καθηγητής Τριχόπουλος ήταν αυτός ο οποίος ήτανε

Ευαγγελάτος:  ... Έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν έχει κανένα αναγνωρισμένο τίτλο και όλοι εδώ λένε ότι ασκεί παρανόμως αυτό που κάνει, δεν μπορώ εγώ να τον χρίσω ειδικό!

Σπαντιδέας: Νομίζω ότι είμαστε ένα πολύ αστείο κύκλωμα, διότι αυτή τη στιγμή έχουμε βάλει συζητητή μας κάποιον κύριο, ο οποίος αμφιβάλω αν έχει βγάλει το γυμνάσιο, για να κάνει κριτική της Μεσογειακής Δίαιτας. Είναι αστείο πράγμα να βάζουμε στο τραπέζι τώρα τέτοιου είδους συζητήσεις. Δηλαδή να συζητάμε με ανθρώπους, οι οποίοι αμφιβάλω, όχι αν έχουνε τώρα διπλώματα, … το λύκειο αν έχουνε βγάλει!!!

{Αναστάσιος Σπαντιδέας: Παθολόγος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Εμφανίζεται επανειλημμένα προσκαλεσμένος στα δελτία ειδήσεων διαφόρων καναλιών και δίνει ιατρικές συμβουλές προς τις διάφορες ευπαθείς ομάδες σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων ψύχους ή ζέστης ή επικίνδυνων ιώσεων ή επιδημιών.}

Δρακόπουλος: Γιατί εκμετάλλευσης κε Ευαγγελάτο; Γιατί δεν μ’ αφήσατε να τελειώσω;

Κανταρός (παιδίατρος σε έκρηξη): Μα τι άλλο είναι, τι άλλο είναι; Τι άλλο είναι;

Προσφορά; Υγεία; Τι είναι; Πείτε μου τι είναι; Είναι προσφορά στην υγεία; Τι είναι;

Δρακόπουλος: Η διατροφή του πλανήτη!

Κανταρός: Είναι επιστήμη αυτό το πράγμα;

Δρακόπουλος: Βεβαίως!

Κανταρός: Λέτε την αλήθεια;

Δρακόπουλος: Βεβαίως!

Κανταρός: Ε, τότε να τα σκίσουμε εμείς τα πτυχία μας!

Δρακόπουλος: Εεεε, σκίστε τα. Άμα δεν μπορείτε να καταλάβετε!

(ΣΣ: Περιμένω και εγώ να τα ... σκίσετε! Διότι τέτοια φαινόμενα είναι υποχρέωση των συλλόγων σας να αντιμετωπίζονται αμέσως μόλις εμφανίζονται και όχι δική μου ή των δημοσιογράφων!)

κα Μαρία: Έεε, μου ζήτησε να του πάω τις εξετάσεις του πατέρα μου από το νοσοκομείο …

Ευαγγελάτος: Ο κ. Δρακόπουλος ή άλλο πρόσωπο;

κα Μαρία: Συνεργάτης του κυρίου Δρακόπουλου.

Ευαγγελάτος: Θέλω αν έχετε κάτι για τον κ. Δρακόπουλο, όχι για συνεργάτη του, δεν μπορώ αυτό να το δεχτώ ούτε μπορώ να το καταγράψω. Όχι. Με τον κ. Δρακόπουλο είχατε κάποια επαφή;

Κατσαβούνη (σε τηλεφωνική επικοινωνία): Λοιπόν, ο κ. Δρακόπουλος είχε εμφανιστεί πριν ένα χρόνο περίπου προσκεκλημένος από το ΚΕΚΥΠΟ του Δήμου Κηφισιάς σε σεμινάριο για να ενημερώσει τους δημότες της Κηφισιάς για τα ευεργετικά αποτελέσματα της Διατροφικής Ζώνης.

Μια κυρία είπε ότι χάρη στη διατροφή που της είχε συστήσει ο κ. Δρακόπουλος είχε απαλλαχθεί από την κύρωση του ήπατος!!!

Ευαγγελάτος: Αυτό δήλωσε η κυρία. Ο κ. Δρακόπουλος είπε κάτι πάνω σ’ αυτό;

Κατσαβούνη: Βεβαίως. Ήτανε δίπλα της και την παρουσίασε ως το επιστέγασμα της Διατροφικής Ζώνης.

 

 

Καπερναούμ 2001-2007 μας έκανε ο Δρακόπουλος! Το ένα θαύμα θεραπείας ανίατων ασθενειών διαδέχεται το άλλο!

Γιατροί σκίστε τα πτυχία σας! Ιατρική απέτυχες και καταρρέεις!

Δυό κουταλάκια του γλυκού ω-3 ... μοριακώς απεσταγμένα από τον Δρακόπουλο και ο μέσος όρος ζωής θα εκτιναχθεί στα 150 χρόνια! Τρέμε ΙΚΑ !

Είμαστε η φυλή του μέλλοντος, αρκεί να το καταλάβουμε εγκαίρως!

Την αντίδραση των συνομιλητών στη μαρτυρία της κ. Κατσαβούνη τη βλέπετε αντιπροσωπευτικά στα ανωτέρω διαδοχικά (κατά δύο δέκατα του δευτερολέπτου) στιγμιότυπα των εκφράσεων του Νομάρχη Πειραιά κ. Μίχα !!!

 

Ευαγγελάτος: Μάλιστα. Θέλετε να απαντήσετε κ. Δρακόπουλε;

Δρακόπουλος: Κύριε Ευαγγελάτο, (μικρό κενό) … κατ’ αρχήν δεν μιλάμε για κύρωση του ήπατος, αλλά μιλάμε για λιπώδη διήθηση και πήρε τα ω-3 και έκανε και Διατροφική Ζώνη και της έφυγε η λιπώδης διήθηση. Αυτό είπε η κυρία που εμφανίστηκε.

Κατσαβούνη: Η κυρία είπε ότι έπασχε από κύρωση του ήπατος.

Δρακόπουλος: Δηλαδή σας ενόχλησε αυτό που το είπε η ίδια η κυρία.

Κατσαβούνη: Βεβαίως γιατί εσείς το υποστηρίξατε κ. Δρακόπουλε, και μάλιστα την επομένη σας κατήγγειλα στον κ. Ξένο (ΣΣ: Γενικό Γραμματέα του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων) με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Ευαγγελάτος: Ένα λεπτό, μην πούμε περισσότερα, διότι εδώ πια αρχίζει να γίνεται άκρως επικίνδυνη η ιστορία.

Δρακόπουλος: Κύριε Ευαγγελάτο ...

Γεωργακάκης: Κύριε Ευαγγελάτο, μόνο μια ερώτηση. Να κάνω μία ερώτηση κ. Δρακόπουλε.

Ευαγγελάτος: Ναι.

Γεωργακάκης: Τα ω-3 τα δίνετε σε όλους;

Κανταρός: Έ, δεν έχει και τίποτε άλλο να δώσει!

Γεωργακάκης: Μπορείτε να μου απαντήσετε; Τα δίνετε σε όλους;

Δρακόπουλος: Τα ω-3 είναι το μόνο αντιφλεγμονώδη φάρμακο στον πλανήτη χωρίς παρενέργειες.

Γεωργακάκης: Τα δίνετε σε όλους;

Δρακόπουλος: Βεβαίως.

Κανταρός: Λέγεται αντιφλεγμονώδες γιατί είναι ουδέτερο!

Δρακόπουλος: Αντιφλεγμονώδες, μπράβο!

Γεωργακάκης: Τα ω-3 αυξάνουν το χρόνο προθρομβίνης, δεν ξέρω αν την ξέρετε την προθρομβίνη. Την ξέρετε κ. Δρακόπουλε;

Δρακόπουλος: Μπερδεύεστε. Μιλάμε για τα μοριακώς απεσταγμένα ω-3!

Γεωργακάκης: Κύριε Δρακόπουλε ακούστε με. Σε άτομα τα οποία ενδεχομένως παίρνουνε κάποια αντιπηκτική θεραπεία ή έχουνε κάποια τάση για αιμορραγίες, μπορεί να αυξήσει τον χρόνο προθρομβίνης και να προκαλέσει και σοβαρά προβλήματα.

Ευαγγελάτος: Μάλιστα, λοιπόν, … Πάμε στο βίντεο του βελονιστή, γιατί τώρα πια ξεφεύγει από τη δική μας αρμοδιότητα!

Δρακόπουλος: Δεν το πιστεύω ρε!!!

 

Ευαγγελάτος: Κα Αγγελιδάκη, θέλω να δείτε την απόδειξη ... κτλ.


Στο χρόνο 1:28:00 από την αρχή της εκπομπής

(η κα Σιδέρη περιγράφει την εξαπάτησή της από την κα Βουτσινά και και μετά έρχεται στον κ. Δρακόπουλο:)


Σιδέρη (αγανακτισμένη): … και να πω και κάτι άλλο. Έ, συγνώμη κε Δρακόπουλε, τα άρθρα που έχετε κατεβάσει από το Ίντερνετ δεν με πείθουν.

Δρακόπουλος: Δεν είναι του Ίντερνετ τα άρθρα  …

Σιδέρη: … και αντί να κάνετε δίαιτα Διατροφικής Ζώνης, πως την λέτε, καλύτερα να δίνετε ζώνες στο καράτε, πιο ανώδυνο είναι!

(ΣΣ: Και ζώνες του καράτε δίνει, αλλά εξίσου ... επώδυνα!) 

Δρακόπουλος: Ώ, μη με προσβάλετε, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ!

Σιδέρη: Σας παρακαλώ εγώ!

Δρακόπουλος: Δεν είναι από το Ιντερνέτ.

Σιδέρη: Προσβάλετε τη νοημοσύνη των Ελλήνων με το να λέτε …

Δρακόπουλος: Εσείς με προσβάλετε …

Σιδέρη: … ότι έρχεστε στην Ελλάδα να αδυνατίσετε ανθρώπους!

Δρακόπουλος: Με προσβάλετε αυτή τη στιγμή, διότι στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ αυτή τη στιγμή ...

Σιδέρη: Μάλιστα ...

Δρακόπουλος: ... για να θεραπεύσουν την παχυσαρκία και το διαβήτη ...

Σιδέρη: Ναι ...

Δρακόπουλος: ... κάνουν Διατροφική Ζώνη!

Σιδέρη: Εσείς τι σχέση έχετε;

Μανωλαράκης: Πέρασε απέξω! Πέρασε απέξω!

Δρακόπουλος: Όχι ο κ. ... Επαναλαμβάνω …

Μανωλαράκης: Ο κύριος Δρακόπουλος πέρασε απέξω!

(Χορωδιακό ... γέλιο!)

Ευαγγελάτος: Να ακούσουμε και την κα Κουντουρά γιατί δεν έχει μιλήσει καθόλου!

Κουντουρά: Να αναδείξω απλά ένα θέμα, το οποίο είναι αυτό που εισπράττω εγώ και θα πρέπει να μας απασχολήσει ….κτλ.

Ευαγγελάτος: Κυρία Κουντουρά, μην ισχυρισθείτε κάτι διαφορετικό: Πού είναι οι έλεγχοι; Πού είναι οι νόμοι; Πού είναι το κράτος; ...κτλ.

 

 (ΣΣ: Και αυτό το φιλοσόφησε η Αννίτα Πάνια:
 "Πού είναι ο Βάγκνερ, πού είναι ο Πουτσίνι,
 κανένας πλέον δεν έχει μείνει,
 τους έφαγ' όλους η ... μαρμάγκα
 και κάνουν άλλοι τώρα το μάγκα!
 Τους νόσταλγώωωω, τους νόσταλγώωωω!
 κτλ.)

 

Κουντουρά: Αυτό ήθελα να πω. Ότι δεν υπάρχουν αρκετοί έλεγχοι, υπάρχει ατιμωρησία, ... κτλ.

 

(ΣΣ: Σαφώς η κα Κουντουρά δια της εις άτοπον απαγωγής απέδειξε ότι δεν υπάρχει κράτος!)

 

Ευαγγελάτος: Και πάρα πολύ χρήμα! ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ!!!  ... κτλ.

...... τέλος και εις άλλα με υγεία και διατροφική ζώνη !!!

 

Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Παναγιώτη Δρακόπουλο, "υπερεπιστήμονα διαιτολόγο-διατροφολόγο" και τις δύο δικηγόρους του κυρίες Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη και Δροσιά Μπάκου, που ... διεκδικούν νομικά την επιστημονική του επάρκεια (βλέπε δικονομικό ιστορικό)!

Τέλος της Ιστορίας


Δρακόπουλος: Κύριε Ευαγγελάτο, (μικρό κενό) … κατ’ αρχήν δεν μιλάμε για κύρωση του ήπατος, αλλά μιλάμε για λιπώδη διήθηση και πήρε τα ω-3 και έκανε και Διατροφική Ζώνη και της έφυγε η λιπώδης διήθηση. Αυτό είπε η κυρία που εμφανίστηκε.

Κατσαβούνη: Η κυρία είπε ότι έπασχε από κύρωση του ήπατος.

Δρακόπουλος: Δηλαδή σας ενόχλησε αυτό που το είπε η ίδια η κυρία.

 

Γεωργακάκης: Κύριε Δρακόπουλε ακούστε με. Σε άτομα τα οποία ενδεχομένως παίρνουνε κάποια αντιπηκτική θεραπεία ή έχουνε κάποια τάση για αιμορραγίες, τα ω-3 μπορεί να αυξήσουν το χρόνο προθρομβίνης και να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα.

Άσχετο:

Εδώ θα έπρεπε να μπει μουσική επένδυση:

"Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι, ... δεν κωλώνει!" από την σύγχρονη φιλόσοφο Αννίτα Πάνια! Μιά ακόμα εικόνα της κοινωνίας μας! Είμαστε τελείως για δέσιμο !!!

Αλλά μήπως δεν "πριονίζει" τη ζωή μας όποιος μας εκτρέπει από τον ενδεδειγμένο τρόπο διατροφής???

Σιδέρη: … και αντί να κάνετε δίαιτα Διατροφικής Ζώνης, πως την λέτε, καλύτερα να δίνετε ζώνες στο καράτε, πιο ανώδυνο είναι!

Δρακόπουλος: Ώ, μη με προσβάλετε, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ!

(Ο μόνος τρόπος που του έμεινε να αντικρούσει την αλήθεια είναι να προσποιείται ότι προσβάλλεται!)

κα Σιδέρη (μαχητική πλέον μετά την Βουτσινά): Προσβάλετε τη νοημοσύνη των Ελλήνων με το να λέτε ότι έρχεστε στην Ελλάδα να αδυνατίσετε ανθρώπους!

Δρακόπουλος: Με προσβάλετε αυτή τη στιγμή, διότι στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ αυτή τη στιγμή για να θεραπεύσουν την παχυσαρκία και το διαβήτη κάνουν διατροφική Ζώνη!

Σιδέρη: Εσείς τι σχέση έχετε;

Μανωλαράκης: Ο κύριος Δρακόπουλος πέρασε απέξω!

 

Όλοι γέλασαν, ο Δρακόπουλος δεν απάντησε!

Ένα είναι βέβαιο:

Ούτε απ' έξω δεν έχει περάσει!

 

 

Μέρος Α

 

Μέρος Β

 

Μέρος Γ

 


www.karate.gr    

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε