karate.gr: 114 - Οι Μεγάλες Δίκες του Καράτε

Πρώτη δημοσίευση 29/7/2006. Τελευταία ενημέρωση 27/2/2014.

 

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε  

Καταχωρήσεις στο karate.gr Διοργανώσεις Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

Σε πρώτη δημοσίευση από 16/12/2021 και αναδρομικά σε παλαιότερα άρθρα του www.karate.gr!

 Πρόλογος του άρθρου από τον Θύμιο Περσίδη .

Οι Αποφάσεις της 16/12/2021 του ΕΔΔΑ στις "Δύο" και της 1/12/2022 στη "Μία" Προσφυγές "PERSIDIS vs GREECE"!

Το www.karate.gr, σαν συνέχεια του από το ΝΟΕ-1977 μέχρι το ΔΕΚ-1994 με εκδότη τον Θύμιο Περσίδη κυκλοφορούντος μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" αρχικά και απλά "ΔΥΝΑΜΙΚΟ" αργότερα, είναι ένας "δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από έναν κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Ως επί 17 χρόνια εκδότης του ανωτέρω περιοδικού και από τον Αύγουστο του 2004 ιδιοκτήτης-διαχειριστής του www.karate.gr, αλλά και ως υπέρ των σαράντα ετών διοικητικός αθλητικών ομοσπονδιών καράτε, έχω δικαστεί σε περισσότερες από 80 δίκες (Πρωτοδικείου, Εφετείου, Αρείου Πάγου κτλ.) σε αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις με νίκες ή παραγραφές για τις περισσότερες από αυτές. Για δύο αστικές (με ασφαλιστικά) και μία ποινική (με μία αναίρεση δεκτή!) υποθέσεις, σύνολο 4+4+5=13 δίκες που έχασα, με αντικείμενο κυρίως τη συκοφαντική δυσφήμιση, είχα υποβάλει αντίστοιχα τρεις Προσφυγές (δύο το 2014 και μία το 2015, με κλικ εδώ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) με ΠΑΡΑΠΟΝΑ για λανθασμένη εφαρμογή από τους Δικαστές υπέρμετρου περιορισμού στην ελευθερία της έκφρασης στα κείμενά μου, τα οποία αφορούσαν σε κριτικές αξιολογήσεις πράξεων δημοσίων προσώπων, παρ' όλο που υπέβαλα πάντα και σχετικές αποφάσεις του ΕΔΔΑ! Τις Προσφυγές αυτές τις είχα συντάξει μόνος μου χωρίς τη βοήθεια νομικού! Τέτοιες Προσφυγές υποβάλλονται στο ΕΔΔΑ περί τις 30.000 κάθε χρόνο από όλη την Ευρώπη και απορρίπτεται το 95% αυτών από το γραμματειακό πρωτόκολλο και την αρχική εκτίμηση του παραδεκτού της προσφυγής! Οι δικές μου πέρασαν και οι τρεις τα δύο αυτά στάδια μέσα στο ελάχιστο 5% για να δικαστούν!!!

Πριν όμως δικαστούν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (ΝΣΚ), που παρίσταται νομικά στο ΕΔΔΑ για την Ελληνική Κυβέρνηση, μού πρότεινε Συμβιβασμό με Αποζημίωση για παράβαση από τα δικαστήρια του άρθρου 6 περί μη δίκαιης δίκης και του άρθρου 10 περί ελευθερίας της έκφρασης της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αρχικά για τις δύο αστικές και μετέπειτα και για την ποινική! Αποδέχθηκα το Συμβιβασμό με την Αποζημίωση, διότι οι υποθέσεις είχαν αργήσει απαράδεκτα πάρα πολύ (εξίμισι χρόνια!), ενώ ήταν και οικονομικά συμφερότερος από το να εκδικαστούν! Η επιτυχία αυτή με κατέστησε το μόνο γνωστό Έλληνα Πολίτη, που χωρίς να είναι νομικός κατάφερε να δικαιωθεί σε τρεις ιδιόγραφες Προσφυγές του στο ΕΔΔΑ!!! Δεν υπάρχει δε καμιά αμφιβολία ότι η ανωτέρω πρόταση Συμβιβασμού αποτελεί παραδοχή ήττας, αφού το Δημόσιο δεν χαρίζει ούτε δεκάρα στον Πολίτη!

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι το www.karate.gr αναγνωρίστηκε από το ΕΔΔΑ ως δημοσιογραφικό site υπό την ευρεία έννοια και μπορεί πλέον ελεύθερα να κρίνει αξιολογικά πράξεις και παραλήψεις δημοσίων προσώπων στους τομείς των δημοσίων καθηκόντων τους με ευρύτερα πλαίσια εκφράσεων από ότι των απλών ιδιωτών!!! Με βάση αυτό το ακλόνητο συμπέρασμα, οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες καλά θα κάνουν να μελετούν σε βάθος τις καταγγελίες, που κατά καιρούς υποβάλλω, και να διορθώνουν τις στρεβλώσεις, τις οποίες καταγγέλλω και τις οποίες "ανέχονται έως υποθάλπουν" χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους!!!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης" = "Όλα στο Φως!"

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!  Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!


ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΡΣΙΔΗ
ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΩΝ
από τον Παν. Δρακόπουλο και τις πληρεξούσιες δικηγόρους του
κυρίες Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη και Δροσιά Μπάκου

για τα άρθρα του στο www.karate.gr και τα Αποτελέσματα.


Στα επόμενα δίνονται η κάθε δικαστική υπόθεση κατά αντικείμενο και ημερολογιακή εξέλιξη, καθώς και η ακριβής απόφαση του εκάστοτε δικαστηρίου στο κάθε στάδιο της υπόθεσης. Υπογραμμίζονται οι 4 αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων, οι 4 αγωγές και οι 4 μηνύσεις κατά Ε. Περσίδη και έχουμε μέλλον ακόμα! Καλά δεν έχετε άλλη δουλειά να κάνετε???


 30/5/07 - Το μοιραίο τέλος του κατά φαντασία  "διατροφολόγου" Παναγιώτη Δρακόπουλου στην εκπομπή "Αποδείξεις" του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΑΝΤ1 !!! Ο Καρατέκα-Γκουρού της διατροφής ξεγυμνώνεται !!!. --  ΜΕΡΗ:  ΑΑΑ - ΒΒΒ - ΓΓΓ - Δείτε τα βίντεο!  


Δημοσίως και Ενώπιον του Ελληνικού Λαού:

Στο Στόχαστρο η Ελευθερία της Άποψης.


 ΠΟΠΚ: Το Περιβάλλον της Αντιδικίας (Δ+Τ/ΠΟΠΚ)
Οι παράνομες πράξεις εντός της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε
και οι προσπάθειες υφαρπαγής του ελέγχου της διοίκησής της.

30/9/04

 

Επιδίδεται Εξώδικη Επιστολή του Ευθυμίου Περσίδη, προέδρου της ΠΟΠΚ προς τον Παναγιώτη Δρακόπουλο, πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής της ΠΟΠΚ, στην οποία ο Ευθ. Περσίδης τον καθιστά υπεύθυνο για την καταστροφή της ΠΟΠΚ διότι:

α) με την πλειοψηφία που διαθέτει ο δεύτερος στο ΔΣ της ΠΟΠΚ οδηγεί εσκεμμένα το ΔΣ στη λήξη της θητείας του με το να μην κάνει τις από το νόμο απαραίτητες εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ εντός του 2004,

β) χρησιμοποιεί το καράτε για την προώθηση της διατροφής-απάτης της Διατροφικής Ζώνηςπου εμπορεύεται (ο κ. Δρακόπουλος), καθώς και

γ) υπάρχει οικονομική αταξία σε σχέση με χορηγίες της Siemens προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε κατά τις οποίες είχε παρεμβληθεί ο κ. Δρακόπουλος.

Η εν λόγω Εξώδικη Επιστολή δημοσιεύεται και στην ιστοσελίδα www.karate.gr εν γνώσει του κ. Δρακόπουλου από την 30/9/2004.

1/1/05

Λήγει το 2004 και μπαίνει το 2005 χωρίς η ΠΟΠΚ να έχει νόμιμο ΔΣ με ευθύνη του Παναγιώτη Δρακόπουλου, ως ελέγχοντος την πλειοψηφία του ΔΣ, το οποίο δεν έκανε εκλογές, ως όφειλε στα τέλη του 2004.

9/2/05

Εκδικάζεται η από 31/1/05 Αίτηση του σωματείου Πυγμήδια του δικηγόρου κ. Δημήτρη Χατζημιχάλη κατά της ΠΟΠΚ για ορισμό Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής (ΠΔΕ) στην ΠΟΠΚ με μάρτυρα τον επαγγελματία μάρτυρα Γιώργο Τσόγκα. Γίνεται πρόσθετη παρέμβαση οκτώ συλλόγων υπό τον Γιώργο Τσόγκα υπέρ του Πυγμήκαι πρόσθετη παρέμβαση δια της δικηγόρου κας Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη πέντε συλλόγων υπό τον Παν. Δρακόπουλο υπέρ του ορισμού προσωρινής διοίκησης με αιτιολογικό την έλλειψη ΔΣ, την απραξία της προηγούμενης διοίκησης, αλλά και κατά των οκτώ πρώτων συλλόγων του Γιώργου Τσόγκα όσον αφορά στη νομιμότητα της συμμετοχής τους ως μέλη της ΠΟΠΚ. Και οι δύο δικηγόροι εξαπατούν το δικαστήριο προτείνοντας εν γνώσει τους άτομα με κωλύμματα (βάσει του νόμου 2725/99) για τη στελέχωση της ΠΔΕ.

14/4/05

Εκδίδεται η 2499/2005 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών επί της κατά την 9/2/05 εκδικασθείσης αίτησης του σωματείου Πυγμήμέλους της ΠΟΠΚ, και ορίζει την προσωρινή διοικούσα επιτροπή για διενέργεια εκλογών στην ΠΟΠΚ με πέντε μέλη εκ της ομάδας συλλόγων του Τσόγκα και δύο μέλη εκ της ομάδας συλλόγων του Δρακόπουλου.

25/7/05

Είχε ορισθεί η εκδίκαση Αίτησης δια της κας Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων) των συλλόγων του Δρακόπουλου κατά των συλλόγων του Τσόγκα με τον ισχυρισμό ότι η εγγραφή τους στην ΠΟΠΚ έγινε παράνομα από τον πρώην πρόεδρο της ΠΟΠΚ Ευθύμιο Περσίδη. (Η αντίστοιχη αίτηση προσωρινής διαταγής απορρίφθηκε.)

Η δίκη ματαιώθηκε, διότι τα δύο μέρη τα βρήκανκαι αποφάσισαν τις εκλογές-μαϊμούτης 14/8/05, των οποίων το αποτέλεσμα ήταν προσυμφωνημένο μεταξύ Τσόγκα και Δρακόπουλου, ώστε να δοθούν η πλειοψηφία του ΔΣ στην πλευρά του Τσόγκα (4 μέλη στα 7 και τους αναπληρωματικούς) και η θέση της προέδρου στην πληρεξούσια δικηγόρο του Δρακόπουλου κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη.

14/8/05

Η προσωρινή διοίκηση της ΠΟΠΚ διοργανώνει Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών για νέο ΔΣ (παραμονή δεκαπενταύγουστου και διαπράττοντας πλήθος παρανομιών), με προσυμφωνημένο αποτέλεσμα να δοθούν η πλειοψηφία του ΔΣ στην πλευρά του Τσόγκα (4 μέλη στα 7 και τους αναπληρωματικούς) και η θέση της προέδρου στην πληρεξούσια δικηγόρο των συλλόγων του Δρακόπουλου κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη.

Και γεννιέται το εύλογο ερώτημα: "Τι δουλειά έχει μια αξιόλογη δικηγόρος, μη έχουσα μέχρι τώρα καμιά απολύτως αθλητική σχέση με το καράτε και ταυτόχρονα υποψήφια δήμαρχος για το δήμο του Παλαιού Ψυχικού να αναλαμβάνει ένα χρόνο πριν από τις δημοτικές εκλογές, ως δήθεν κοινής αποδοχής ως ισχυρίζεται, πρόεδρος ταλαιπωρούμενης στα δικαστήρια ομοσπονδίας καράτε??? Τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο έχει??? Τόσο ... ανεκδιήγητα φίλαθλος του καράτε είναι?"

Η Γενική αυτή Συνέλευση προσεβλήθη αργότερα ως παράνομη από ομάδα συλλόγων με αιτούντα τον Αθλητικό Σύλλογο Ειρηνικό Πολεμιστή και μάρτυρα τον πρώην πρόεδρο της ΠΟΠΚ Ευθ. Περσίδη.

13/10/05

Είχε ορισθεί η εκδίκαση Αγωγής δια της κας Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών των συλλόγων του Δρακόπουλου κατά των συλλόγων του Τσόγκα με τον ισχυρισμό ότι η εγγραφή τους στην ΠΟΠΚ έγινε παράνομα από τον πρώην πρόεδρο της ΠΟΠΚ Ευθύμιο Περσίδη. Η Αγωγή ματαιώθηκε πριν τις εκλογές-μαϊμού της 14/8/05, όπου το αποτέλεσμα ήταν συμφωνημένο μεταξύ Τσόγκα και Δρακόπουλου, ως ανωτέρω.

3/11/05

Είχε ορισθεί η εκδίκαση ενώπιον του Εφετείου Αθηνών Έφεσης δια της κας Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη των πέντε συλλόγων υπό τον Παν. Δρακόπουλο κατά της απόφασης ορισμού προσωρινής διοίκησης με αιτητικό την απόρριψή της, διότι έσφαλε όταν αναγνώριζε το έννομο συμφέρον των οκτώ συλλόγων υπό τον Γιώργο Τσόγκα ως μελών της ΠΟΠΚ και όρισε μέλη τους στην προσωρινή διοίκηση της ΠΟΠΚ, με τον ισχυρισμό ότι η εγγραφή των συλλόγων αυτών στην ΠΟΠΚ έγινε παράνομα από τον πρώην πρόεδρο της ΠΟΠΚ Ευθύμιο Περσίδη και ήταν παράνομη και άκυρη.

Η δίκη ματαιώθηκε πριν τις εκλογές-μαϊμού της 14/8/05, όπου το αποτέλεσμα ήταν προσυμφωνημένο, ως ανωτέρω.

16/12/05

 

 

δικάσιμος η 23/3/06

 

και εξ αναβολής η 1/6/06

Κατατίθενται από τον δικηγόρο κ. Βασίλη Γιαννόπουλο ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών Αγωγή (και Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων την 3/1/06) του Αθλητικού Συλλόγου Ειρηνικός Πολεμιστής (μέλους της ΠΟΠΚ) κατά της ΠΟΠΚ για ακύρωση των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης Αρχαιρεσιών της 14/8/2005. Το εναγόμενο σωματείο ΠΟΠΚ εμφανίσθηκε με πληρεξούσιες δικηγόρους τις κυρίες

1) Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη στην προσωρινή διαταγή των Ασφαλιστικών Μέτρων, όπου και κέρδισε τη συνέχιση της λειτουργίας του μέχρι την κύρια δίκη, και

2) Δροσιά Μπάκου (συνεργάτιδα της προηγουμένης και εκ του ιδίου δικηγορικού γραφείου) στην πρώτη δικάσιμο (την 23/3/06), όπου η κ. Μπάκου ζήτησε και πήρε αναβολή λόγω του δήθεν μόλις προ 10 ημερών διορισμού της. (Παρατηρητής της δίκης, ώστε να είναι ...  πρόχειρος ως μάρτυρας αν δεν εδίδετο η αναβολή, ο Γιώργος Τσόγκας!)

1/6/06

Δικάζεται (εξ αναβολής από την 23/3/06) η ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών

Αγωγή του Αθλητικού Συλλόγου Ειρηνικός Πολεμιστής (μέλους της ΠΟΠΚ) κατά της ΠΟΠΚ για ακύρωση των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης Αρχαιρεσιών της 14/8/2005 με αιτιολογικό 10-12 παραβάσεις του αθλητικού νόμου 2725/99 και του Αστικού Κώδικα. Το εναγόμενο σωματείο με πληρεξούσιο το δικηγορικό γραφείο των κ.κ. Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη και Δροσιάς Μπάκου δικάστηκε ερήμην. (Παρατηρητής της δίκης ο Γιώργος Τσόγκας!)

24/8/06

Δημοσιεύεται η Απόφαση 3433/24-8-2006 της από 16/12/05 Αγωγής συλλόγου-μέλους της ΠΟΠΚ κατά της ΠΟΠΚ για ακύρωση των εκλογών της 14/8/05, η οποία ΑΚΥΡΩΝΕΙ τις εκλογές αυτές της ΠΟΠΚ.

Δηλαδή, με την Απόφαση αυτή του Πρωτοδικείου Αθηνών ακυρώνονται οι παράνομες εκλογές στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, που "σκηνοθέτησαν" την 14-8-2005 ο δάσκαλος καράτε Παναγιώτης Δρακόπουλος, η δικηγόρος του και "πρόεδρος-μαϊμού της ΠΟΠΚ" (διότι ποτέ δεν υπήρξε πρόεδρος εφόσον οι εκλογές αυτές ακυρώθηκαν και ποτέ δεν λειτούργησε ως πρόεδρος, εφόσον ποτέ δεν έστειλε όχι μόνο κάποια επιστολή, αλλά ούτε ένα ... ψηφίο στους συλλόγους της ΠΟΠΚ) κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη και ο έτερος δάσκαλος καράτε Γιώργος Τσόγκας, και δικαιώνεται με αυτόν τον τρόπο ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΠΚ ηλ/γος-μηχ/γος Θύμιος Περσίδης, που είχε προβλέψει την έκβαση της υπόθεσης από το karate.gr!

21/5/07 Δημοσιεύεται η Απόφαση 3121/24-8-07 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία ορίζει προσωρινή διοίκηση (Ε. Περσίδη κτλ.) στην ΠΟΠΚ με εντολή να αντιμετωπίσει τα επείγοντα θέματα της ΠΟΠΚ και να οργανώσει νόμιμες εκλογές. Η προσωρινή διοίκηση συγκροτείται σε σώμα με πρόεδρο τον Ε. Περσίδη και ανασυγκροτεί την Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε, η οποία είχε διαλύσει για  τρία χρόνια από τους ανεύθυνους και παράνομους Γιώργο Τσόγκα, Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη και Παναγιώτη Δρακόπουλο.
30/5/07
(παράλληλα)
Το μοιραίο τέλος του κατά φαντασίαν "διατροφολόγου" Παναγιώτη Δρακόπουλου στην εκπομπή "Αποδείξεις" του Νίκου Ευαγγελάτου 30/5/07 στον ΑΝΤ1 !!!
Ο Καρατέκα-Γκουρού της διατροφής ξεγυμνώνεται μπροστά σε χιλιάδες τηλεθεατές!!!
20/12/07
(παράλληλα)
Η Έκθεση των Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας σχετικά με τον "διατροφο-καρκινο-διαβητο-αντιγηρανσιο-αντιφλεγμονο-αντιαλτσχαϊμερονο-σεξο-καρδιο-κομπογιαννιτο-ΛΟΓΟ κ. Δρακόπουλο

Σεπτέμβριος 2008:  Πανωλεθρία Δρακόπουλου,
Η ανωτέρω προσωρινή διοίκηση της 21-5-2007 διενεργεί νόμιμες εκλογές την 20-9-2008, οι οποίες δίνουν αιρετό διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΠΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!
Οι σύλλογοι των Δρακόπουλου και Τσόγκα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΠΚ !

... και σε γκολ: Δρακόπουλος - Περσίδης  = 0 - 1

28/5/09 Νέα εφόρμηση Τσόγκα για να πάρει το ΔΣ της ΠΟΠΚ,  αλλά "Το χάσατε το κορμί πατριώτ ... τη"!
5/12/12

Νέα αίτηση Δρακόπουλου για προσωρινή διοίκηση της ΠΟΠΚ με το κεφάλι του Βλάντιμιρ Γιόργκα στη ... λαιμητόμο!!!

12/12/12 "Διατηρητέο" Μνημείο Παρανομιών, Ψεύδους και Δικηγορικής Κακοήθειας η νέα προσπάθεια Δρακόπουλου και ... γαρνιτούρας να υφαρπάξουν τη Διοίκηση της ΠΟΠΚ!!!

Δεκέμβριος 2012:  Δεύτερη Πανωλεθρία Δρακόπουλου,
Η νόμιμη διοίκηση της ΠΟΠΚ διενεργεί νόμιμες εκλογές την 15-12-2012, οι οποίες δίνουν νέο νόμιμο αιρετό διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΠΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!
Οι σύλλογοι των Δρακόπουλου και Τσόγκα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΠΚ !

... και σε γκολ: Δρακόπουλος - Περσίδης  = 0 - 2

 


Πρώτη Επίθεση Δρακόπουλου κατά Περσίδη (Δ/Α1)

Βασικό Τεκμήριο με βέβαιη ημερομηνία αποτελεί η Εξώδικη Επιστολή της 30-9-2004 από τον Θύμιο Περσίδη, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε προς τον Παναγιώτη Δρακόπουλο, πρόεδρο τεχνικής επιτροπής της ΠΟΠΚ στα πλαίσια λειτουργίας της τελευταίας.

30/9/04

 

Επιδίδεται Εξώδικη Επιστολή του Ευθυμίου Περσίδη, προέδρου της ΠΟΠΚ προς τον Παναγιώτη Δρακόπουλο, πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής της ΠΟΠΚ, στην οποία τον καθιστά υπεύθυνο διότι:

α) με την πλειοψηφία που διαθέτει ο δεύτερος στο ΔΣ της ΠΟΠΚ οδηγεί εσκεμμένα το ΔΣ στη λήξη της θητείας του με το να μην κάνει τις από το νόμο απαραίτητες εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ εντός του 2004,

β) χρησιμοποιεί το καράτε για την προώθηση της διατροφής-απάτης της Διατροφικής Ζώνηςπου εμπορεύεται (ο κ. Δρακόπουλος), καθώς και

γ) υπάρχει οικονομική αταξία σε σχέση με χορηγίες της Siemens προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε κατά τις οποίες είχε παρεμβληθεί ο κ. Δρακόπουλος.

Η εν λόγω Εξώδικη Επιστολή δημοσιεύεται και στην ιστοσελίδα www.karate.gr εν γνώσει του κ. Δρακόπουλου από την 30/9/2004.

3/8/05

(10 μήνες αργότερα)

Κατατίθεται από την πληρεξούσια δικηγόρο του Δρακόπουλου κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη με καθυστέρηση δέκα μηνών (!) Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων (5 σελίδων μόνον!) ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών του Παν. Δρακόπουλου κατά Ευθ. Περσίδη με αίτημα την απαλοιφή της δημοσίευση της Εξωδίκου Επιστολής της 30/9/04 του δεύτερου προς τον πρώτο από τις ιστοσελίδες του δεύτερου www.karate.gr , ως συκοφαντικής και δυσφημηστικής, η οποία επιστολή κατήγγειλε:

α) το σαμποτάρισμα των εμπρόθεσμων εκλογών της ΠΟΠΚ,

β) τη διατροφή-απάτη της Διατροφικής Ζώνηςπου εμπορεύεται ο κ. Δρακόπουλος καθώς και

γ) την αταξία σε σχέση με χορηγίες της Siemens προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε κατά τις οποίες είχε παρεμβληθεί ο κ. Δρακόπουλος.

5/8/05 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - Πανωλεθρία Δρακόπουλου:  1) Επί της ανωτέρω αίτησης ζητήθηκε προσωρινή διαταγή από τον Δρακόπουλο μέσω της δικηγόρου του, η οποία απερρίφθη από τον Πρόεδρο Υπηρεσίας ...
13/12/05

... και 2) Από τα Ασφαλιστικά Μέτρα παραιτήθηκε ο Δρακόπουλος με την επόμενη επιστολή της κας Ζέππου-Χαρλαύτη την 9/12/05.

 

<ΕΛΕΝΗ ΖΕΠΠΟΥ-ΧΑΡΛΑΥΤΗ

ΑΙΤΩΛΙΑΣ 30, ΑΘΗΝΑ 11523,  Αθήνα, 9-12-2005

 

Αγαπητέ κ. Περσίδη

Σας ενημερώνω, ότι ο κ. Δρακόπουλος παραιτείται από την αίτηση λήψης Ασφαλιστικών Μέτρων εις βάρος σας και δεν θα παραστεί στο Δικαστήριο.

Με εκτίμηση

(υπογραφή)   Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη >


3) Η Αγωγή με το ως άνω αντικείμενο ΔΕΝ έγινε ποτέ!

... και σε γκολ: Δρακόπουλος - Περσίδης  = 0 - 3


Δεύτερη Επίθεση Δρακόπουλου κατά Περσίδη (Δ/Μ1)

Αντικείμενο η "Διατροφή-Μαϊμού" και τα "Νταν-Μαϊμού"!

3/8/05

 

δικάσιμη

19/4/07

 

Κατατίθεται Mήνυση από την πληρεξούσια δικηγόρο του Δρακόπουλου κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη (εκπρόθεσμη, αφού έγινε με καθυστέρηση δέκα μηνών!) στην Εισαγγελία Αθηνών του Παν. Δρακόπουλου κατά Ευθ. Περσίδη με το αίτημα να διαπιστωθεί αν αποτελεί συκοφαντική δυσφήμηση η δημοσίευση της Εξωδίκου Επιστολής της 30/9/04 του δεύτερου προς τον πρώτο στις ιστοσελίδες του δεύτερου www.karate.gr . Η μήνυση αυτή αποτελεί "καραμπινάτη δικηγορική κακοήθεια", διότι η κρινόμενη επιστολή είχε δημοσιευτεί αρχές Οκτωβρίου 2004, πράγμα γνωστό και στον Δρακόπουλο και στη δικηγόρο του, και κάθε σχετική μήνυση έπρεπε να είχε υποβληθεί εντός τριών μηνών.

Η υπόθεση πέρασε σε πρώτη φάση από τον Ανακριτή τον Οκτώβριο του 2005 και στη συνέχεια έλαβε δικάσιμη την 19/4/07.

19/4/07
νέα δικάσιμη 3/12/07
Η υπόθεση αποσύρθηκε από το πινάκιο μαζί με άλλες λόγω Γενικής Συνέλευσης των Γραμματέων και αναμένεται να ορισθεί νέα δικάσιμη.
30/5/07

(παράλληλα)

Το μοιραίο τέλος του κατά φαντασίαν "διατροφολόγου" Παναγιώτη Δρακόπουλου στην εκπομπή "Αποδείξεις" του Νίκου Ευαγγελάτου 30/5/07 στον ΑΝΤ1 !!!
Ο Καρατέκα-Γκουρού της διατροφής ξεγυμνώνεται μπροστά σε χιλιάδες τηλεθεατές!!!
3/12/07

 

αναμένεται δικάσιμη

Η 1η Μήνυση Δρακόπουλου κατά Περσίδη (από 3-8-05) ξαναπαίρνει αναβολή λόγω ωραρίου. Δικηγόρος του Δρακόπουλου εμφανίζεται η κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη.

Στο τέλος του ωραρίου (3 μ.μ.) η Πρόεδρος εκφωνεί όλες τις υποθέσεις που θα αναβάλονταν. Όσων υποθέσεων οι διάδικοι και οι μάρτυρες είναι όλοι παρόντες αυτές παίρνουν ρητή κοντινή δικάσιμη (μιλάμε για 11 έως 13 μήνες μετά!), ενώ όσων λείπει κάποιος τότε θα ξανακληθούν και άρα θα πάνε μακρύτερα.  Στη δική μας φωνάζει:

--"Δρακόπουλος Παναγιώτης", και ο Δρακόπουλος λέει "παρών".

--"Περσίδης Ευθύμιος" και εγώ λέω "παρών".

--"Προκοπίου Μιχάλης" και ο Προκοπίου λέει "παρών".

--"Τσόγκας Γεώργιος" και ο Δρακόπουλος λέει "εδώ είναι, έξω".

--"Θα κληθείτε" λέει η Πρόεδρος.

--"Μα γιατί κυρία Πρόεδρε?", πετάγεται η έξυπνη η Χαρλαύτη.

--Πού είναι ο μάρτυρας, δεν άκουσα παρών!" λέει η Πρόεδρος.

--"Εδώ είναι, κάπου έξω είναι, να τον φωνάξουμε!" συνεχίζει η Χαρλαύτη.

--"Ψεύδονται οι αντίδικοι κα Πρόεδρε", πετάγομαι κι εγώ. "Ο Τσόγκας δεν έχει έρθει, κα Πρόεδρε!"

--"Θα κληθείτε επαναλαμβάνει η Πρόεδρος."

Τσιμουδιά η Χαρλαύτη!

( Δικό μου ) Και να μην περιμένετε τον Τσόγκα, γιατί έχει αρπάξει στο κεφάλι 7 μήνες με τριετή αναστολή από τον Γερόλυμπο για συκοφαντική δυσφήμιση και το ξέρει καλά ότι μόλις εμφανιστεί στη δική μου δίκη, θα του τη σβουρίξω κι' εγώ γι' αυτά που έχει καταθέσει εναντίον μου!!!

20/12/07
(παράλληλα)
Η Έκθεση των Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας σχετικά με τον "διατροφο-καρκινο-διαβητο-αντιγηρανσιο-αντιφλεγμονο-αντιαλτσχαϊμερονο-σεξο-καρδιο-κομπογιαννιτο-ΛΟΓΟ κ. Δρακόπουλο

 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - Πανωλεθρία Δρακόπουλου, 25-9-2008:

Το Δικαστήριο έπαυσε οριστικά τη δίωξη του Ευθ. Περσίδη λόγω εκπρόθεσμης υποβολής της Μήνυσης. Με δυό λόγια η μήνυση αυτή αποτελεί και με απόφαση δικαστηρίου πλέον "καραμπινάτη κακοήθεια" του Δρακόπουλου, της δικηγόρου του Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη, που την υπέβαλε εν γνώσει της κατά επτά μήνες εκπρόθεσμα, καθώς και της συνεργάτιδός της και εκ του ιδίου δικηγορικού γραφείου Δροσιάς Μπάκου, η οποία την υποστήριξε στο Δικαστήριο.
Ιδιαίτερα για την κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη η μήνυση αυτή ήταν μια "καραμπινάτη δικηγορική κακοήθεια" 1) Προς τον αντίδικο, διότι εν γνώσει της τον ταλαιπωρεί άδικα, 2) Προς το Δικαστήριο, διότι εν γνώσει της το απασχολεί χωρίς λόγο, 3) Προς την ίδια της τη συνεργάτιδα, διότι εν γνώσει της την εκθέτει επαγγελματικά, αλλά και 4) Προς τον ίδιο της τον πελάτη, διότι εν γνώσει της τον χρεώνει ... "παχυλά" για μια εκ των προτέρων χαμένη υπόθεση!

Αλλά γιατί να υποβάλει η κα Ζέππου-Χαρλαύτη αυτή τη μήνυση κατά του Περσίδη μαζί με τα αντίστοιχα Ασφαλιστικά Μέτρα στις 3-8-2005 εκπρόθεσμα και κατακαλόκαιρο???
Δεν είχε να πάει για ... μπάνια για να πάρει και ... χρώμα ?
Η απάντηση είναι προφανής: για να απασχολήσει, απειλήσει, εκφοβίσει και τρομοκρατήσει τον Ευθ. Περσίδη νομικά δέκα μέρες πριν από τις παράνομες εκλογές (14-8-2005, Κυριακή βράδυ και παραμονή Δεκαπενταύγουστου !) των Δρακόπουλου, Τσόγκα και Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη για την αρπαγή της ΠΟΠΚ με πρόεδρο την Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη!!! Και δεν της βγήκε!!!
Αποτέλεσμα: Αθώωση Περσίδη!

... και σε γκολ: Δρακόπουλος - Περσίδης  = 0 - 4,
(το τελευταίο ήταν γκολ από τα ... αποδυτήρια!)


Τρίτη Επίθεση Δρακόπουλου κατά Περσίδη (Δ/Α2)

Αγωγή για τη "διατροφή-απάτη" της Διατροφικής Ζώνης του Π. Δρακόπουλου και τα Διπλώματα Καράτε, που εξέδιδε ο Π. Δρακόπουλος στο όνομα της ΠΟΠΚ χωρίς να έχει τέτοιο δικαίωμα.

2/3/06

 

 

 

δικάσιμος

3/4/06

Κατατίθεται από την κα Δροσιά Μπάκου (συνεργάτιδα της κας Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη και εκ του ιδίου δικηγορικού γραφείου) Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων (19 σελίδων παρακαλώ!) ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών του Παν. Δρακόπουλου κατά Ευθ. Περσίδη με αίτημα την απαλοιφή από τις ιστοσελίδες του www.karate.gr στο Ίντερνετ άρθρων που κατήγγειλαν τη διατροφή-απάτη της Διατροφικής Ζώνηςπου εμπορεύεται ο κ. Δρακόπουλος με μεγάλης έκτασης διαφημίσεις και τηλεοπτικές προβολές καθώς και τα περίεργα διπλώματα καράτε που είχε εκτυπώσει, υπέγραφε και σφράγιζε με σφραγίδα της ΠΟΠΚ (!!!) ο Παν. Δρακόπουλος προς τους μαθητές και αθλητές της σχολής του BUDOKAN και των συλλόγων του επί δέκα χρόνια στο όνομα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε.

9/3/06

 

Ταυτόχρονα με την ανωτέρω, ζητήθηκε και με Προσωρινή Διαταγή επί της ως άνω Αίτησης να αφαιρεθούν αμέσως τα σχετικά δημοσιεύματα με την ακόλουθη απόφαση:

ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - Ασφαλιστικά Μέτρα - Προσωρινή Διάταξη

Απαγορεύουμε κάθε δημοσίευση στον ηλεκτρονικό τύπο και σε έντυπα άρθρων εις βάρος του καθού και την φωτογραφία του μέχρι την συζήτηση της υπό τον όρο συζήτησής της κατά την αναγραφομένη ημερομηνία δικασίμου.

Αθήνα 9/3/2006

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: Παρ. Δημοσθένους-Μαλακάση

13/4/06

δικάσιμος

5/10/06

Κατατίθεται δια της κας Δροσιάς Μπάκου (συνεργάτιδας της κας Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη και εκ του ιδίου δικηγορικού γραφείου) Αγωγή (37 σελίδων παρακαλώ!) ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών του Παν. Δρακόπουλου κατά Ευθ. Περσίδη με αξίωση αποζημίωσης 300.000 ευρώ για δημοσιεύσεις στις ιστοσελίδες του www.karate.gr και www.cybergym.gr στο Ίντερνετ σχετικά με τη διατροφή-απάτη της Διατροφικής Ζώνηςπου εμπορεύεται ο κ. Δρακόπουλος με μεγάλης έκτασης διαφημίσεις και τηλεοπτικές προβολές καθώς και τα περίεργα διπλώματα καράτε που είχε εκτυπώσει, υπέγραφε και σφράγιζε με σφραγίδα της ΠΟΠΚ ο Παν. Δρακόπουλος προς τους μαθητές και αθλητές της σχολής του BUDOKAN και των συλλόγων του επί δέκα χρόνια στο όνομα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε.

18/5/06

Εκδίδεται η υπ' αριθμόν 3834/2006 απόφαση επί της από 2/3/06 Αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων του Δρακόπουλου κατά Περσίδη, που εκδικάσθηκαν την 3/4/06.

Απόφαση: Υποχρεώνει τον Περσίδη να αφαιρέσει προσωρινά από τα άρθρα εναντίον του Δρακόπουλου μόνο τα γραφόμενα για τα διπλώματα καράτε και όχι ό,τι γράφεται για τη Διατροφική Ζώνη.

5/10/06

δικάσιμος 1/3/07

Ματαιώνεται η από 13/4/06 Αγωγή Δρακόπουλου κατά Περσίδη λόγω απεργίας των δικαστικών υπαλλήλων και κατόπιν Κλήσης του αιτούντος επαναπροσδιορίζεται για την 1/3/07.

 

17/1/07

δικάσιμος 2-10-07

Αναβάλλεται για την 2-10-07 η Αγωγή Δρακόπουλου κατά Περσίδη για δήθεν παράβαση της προσωρινής απόφασης της 3834/18-5-06.

 
  Μας πήρανε χαμπάρι ακόμα
και ... οι Μαϊμούδες! 

1/3/07

δικάσιμος 6/12/07

Αναβάλλεται η από 13/4/06 Αγωγή Δρακόπουλου κατά Περσίδη για την 6/12/07, ίδια ημέρα με την από 9/10/06 Αγωγή Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη κατά Περσίδη.

30/5/07 Το μοιραίο τέλος του κατά φαντασίαν "διατροφολόγου" Παναγιώτη Δρακόπουλου στην εκπομπή "Αποδείξεις" του Νίκου Ευαγγελάτου 30/5/07 στον ΑΝΤ1 !!!
Ο Καρατέκα-Γκουρού της διατροφής ξεγυμνώνεται μπροστά σε χιλιάδες τηλεθεατές!!!
6/12/07

περΑπόφ

Δικάζεται η από 1/3/07 αναβληθείσα και από 13/4/06 ασκηθείσα Αγωγή Δρακόπουλου κατά Περσίδη με αντικείμενο αποζημίωση 300.000 € για ηθική βλάβη.

Κατά τις Αγωγές του Δρακόπουλου και τις Προτάσεις των δικηγόρων του Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτης και Δροσιάς Μπάκου εναντίον μου ζητείται συστηματικά:

«Τέλος, ζητώ από το Δικαστήριό σας να επισκεφθεί τις ιστοσελίδες του εναγομένου στους ως άνω δικτυακούς τόπους, κατ’ εφαρμογή της διάταξης του ΚπολΔ 358, η οποία ορίζει ότι ο διενεργών την αυτοψία Δικαστής δικαιούται να πάρει φωτογραφίες ή άλλες απεικονίσεις των στις σελίδες αυτές δημοσιευομένων άρθρων.»

 

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ

  και παραθέτω τι να δει ο Δικαστής:

20/12/07 - Η Έκθεση των Επιθεωρητών Υγείας σχετικά με τον "κομπογιαννίτη" της διατροφής.

25/06/07 - Μητρώο Γνήσιων Μαύρων Ζωνών Παραδοσιακού Καράτε Δημιουργεί η ΠΟΠΚ 

7/7/07 - Συστημένη Επιστολή στον κ. Δρακόπουλο από την ΠΟΠΚ

20/12/07 - Μητρώο Νταν Μαύρων Ζωνών της ΠΟΠΚ.  

4/8/08

Έφεση

18/5/10

Βγαίνει η Απόφαση 5476/4-8-08 για την από 13/4/06 ασκηθείσα Αγωγή Δρακόπουλου κατά Περσίδη με αντικείμενο αποζημίωση 300.000 € για ηθική βλάβη, δικαιώνει εν μέρει εμένα και εν μέρει τον Δρακόπουλο και υποβάλλεται Έφεση κατά αυτής!
18/1/11 Δικάζεται η Έφεση επί της ανωτέρω και απορρίπτεται με την Απόφαση 164/2011

4/3/13

Δικάζεται η Αναίρεση και απορρίπτεται με την Απόφαση 1595/13 Αρείου Πάγου!

Ετοιμάζεται η ... Μαζεράτι δεξιά για τον Δρακόπουλο!

μέχρι Ιούνιο 2014 Ετοιμάζεται προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο!

 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - Πανωλεθρία Δρακόπουλου!

Μέχρι τώρα αποτέλεσμα: Παίρνει τη ... Μαζεράτι!!!

... και σε γκολ: Δρακόπουλος - Περσίδης  = 0 - 5,


Τέταρτη Επίθεση Δρακόπουλου κατά Περσίδη (Δ/Μ2)

Μήνυση για τη "διατροφή-απάτη" της Διατροφικής Ζώνης του Π. Δρακόπουλου και τα Διπλώματα Καράτε, που εξέδιδε ο Π. Δρακόπουλος στο όνομα της ΠΟΠΚ χωρίς να έχει τέτοιο δικαίωμα.

2/3/06 Κατατίθεται από την κα Δροσιά Μπάκου μήνυση του Δρακόπουλου με θέμα το ίδιο της από 13/4/06 Αγωγής του.

 
  Μας πήρανε χαμπάρι ακόμα
και ... οι Μαϊμούδες! 

25/7/11 - Η Απόφαση 49452/2011 (σε PDF) του Γ΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για την προηγούμενη μήνυση. Ήδη ασκήθηκε έφεση!
10/5/12 - 31/5/12 - 24/6/12 - Ο με υπαιτιότητα του Δρακόπουλου Αποτυχημένος Συμβιβασμός  

 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - Πανωλεθρία Δρακόπουλου!

Αποτέλεσμα: Αθώωση Περσίδη!

... και σε γκολ: Δρακόπουλος - Περσίδης  = 0 - 6,
(ήδη του έκανα τα πρώτα δίχτυα ... κόσκινο!
και έβαλε δεύτερα δίχτυα!)


Πέμπτη Επίθεση Δρακόπουλου κατά Περσίδη (Δ/Α3)

Αγωγή για παραβιάσεις της προσωρινής απόφασης 3834/2006.

2/10/07 Δικάζεται η από 17/1/07 Αγωγή Δρακόπουλου κατά Περσίδη για δήθεν επτά (!) παραβιάσεις της προσωρινής απόφασης 3834/18-5-06.

26/2/08

Βγαίνει η Πρωτόδικη Απόφαση 511/26-2-08 για την από 17/1/07 Αγωγής Δρακόπουλου κατά Περσίδη για δήθεν παράβαση της προσωρινής απόφασης 3834/18-5-06, δικαιώνει για δύο παραβιάσεις τον Δρακόπουλο και υποβάλλεται Έφεση κατά αυτής! Του πληρώνω 2000 €! Τα δήλωσε στην Εφορία???
18/7/11 Βγαίνει η Εφετειακή Απόφαση 3852 της ανωτέρω και μειώνει στη μία τις παραβιάσεις! Δεν μου δίνει το ένα χιλιάρικο πίσω! Γιατί???

Έκτη Επίθεση Δρακόπουλου κατά Περσίδη (Δ/Μ3)

Μηνύση για για παραβιάσεις της προσωρινής απόφασης 3834/2006.

17/3/06

 

 

 

δικάσιμος 18/6/09

και αναβολή για 30/4/10

Κατατίθεται Mήνυση (33 σελίδων παρακαλώ!) δια της κας Δροσιάς Μπάκου (συνεργάτιδας της κας Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη και εκ του ιδίου δικηγορικού γραφείου) του Παν. Δρακόπουλου κατά Ευθ. Περσίδη στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου για δημοσιεύσεις στις ιστοσελίδες του www.karate.gr  και www.cybergym.gr  στο Ίντερνετ σχετικά με τη διατροφή-απάτη της Διατροφικής Ζώνηςπου εμπορεύεται ο κ. Δρακόπουλος καθώς και τα περίεργα διπλώματα καράτε, που είχε εκτυπώσει, υπέγραφε και σφράγιζε με σφραγίδα της ΠΟΠΚ ο Παν. Δρακόπουλος, εσκεμμένα ημέρα Παρασκευή με τη διαδικασία του αυτόφωρου, ώστε να συλληφθεί, να κρατηθεί τρία εικοσιτετράωρα στο κρατητήριο μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, και να προσαχθεί στο Αυτόφωρο για να δικαστεί!!!

Η προανάκριση κλείνει περί την 20/11/06 και η δικάσιμος αναμένεται.

30/4/10 Η Απόφαση 51758/2010 (σε PDF) του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.
15/8/12 ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ με τον 4043/13-2-2012:
Από τον Σουν Τζου της «Τέχνης του Πολέμου» στον Πίου «Το Μαύρο το Πιστόλι»!

 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - Πανωλεθρία Δρακόπουλου!

Αποτέλεσμα: Αθώωση Περσίδη!

 

... και σε γκολ: Δρακόπουλος - Περσίδης  = 0 - 7,

(χτυπάμε τα δεύτερα δίχτυα!!!)

 


Έβδομη Επίθεση Δρακόπουλου κατά Περσίδη (Δ/BUD)

Ήρθε ο Δρακόπουλος να μας πάρει και το www.budokan.gr !!!

28/3/06

 

δικάσιμος

30/6/06

Κατατίθεται από την κα Δροσιά Μπάκου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων) Αίτηση του Παν. Δρακόπουλου κατά του Ευθ. Περσίδη με αίτημα να μην χρησιμοποιεί ο δεύτερος τη λέξη BUDOKAN στις ιστοσελίδες του με τον ισχυρισμό ότι η λέξη αυτή αποτελεί κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της σχολής του καράτε.

30/6/06

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - Πανωλεθρία Δρακόπουλου:

Η εκδίκαση της ανωτέρω υπόθεσης ματαιώθηκε τελικά από την πλευρά του αιτούντος με προφορική δήλωση της κας Μπάκου προς τον δικηγόρο του Ε. Περσίδη και έτσι η ονομασία ιστοχώρου www.budokan.gr παραμένει στην ιδιοκτησία του Ε. Περσίδη, όπως άλλωστε καθορίζει και ο σχετικός νόμος για τα Domain Names.

... και σε γκολ: Δρακόπουλος - Περσίδης  = 0 - 8

(χτυπάμε τα δεύτερα δίχτυα!!!)

 


ΝΕΑ Επίθεση Δρακόπουλου κατά Περσίδη (Δ/Μ4)

Μήνυση κατέθεσαν ακόμα και στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
της Γενικής Ασφάλειας Αττικής, οι αθεόφοβοι!!! Η δικογραφία πήρε διπλό δρόμο:
Μία δικογραφία πήγε για κακούργημα (προσωπικά δεδομένα) και μία για πλημμέλημα (συκοφαντική δυσφήμηση)!!!

28/4/06

 

 

 

 

αναμένεται προανάκριση

Κατατίθεται δια της κας Δροσιάς Μπάκου (??? ανεπιβεβαίωτο) (συνεργάτιδας της κας Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη και εκ του ιδίου δικηγορικού γραφείου) Μήνυση του Παν. Δρακόπουλου κατά Ευθ. Περσίδη στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής για δημοσιεύσεις στις ιστοσελίδες του www.karate.gr και www.cybergym.gr στο Ίντερνετ σχετικά με τη διατροφή-απάτη της Διατροφικής Ζώνηςπου εμπορεύεται ο κ. Δρακόπουλος καθώς και τα περίεργα διπλώματα καράτε (που είχε εκτυπώσει, υπέγραφε και σφράγιζε με σφραγίδα της ΠΟΠΚ ο Παν. Δρακόπουλος προς τους μαθητές και αθλητές της σχολής του BUDOKAN και των συλλόγων του επί δέκα χρόνια στο όνομα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε) εσκεμμένα ημέρα Παρασκευή με τη διαδικασία του αυτόφωρου, ώστε να συλληφθεί, να κρατηθεί τρία εικοσιτετράωρα στο κρατητήριο μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, και να προσαχθεί στο Αυτόφωρο για να δικαστεί.

30/5/07 Το μοιραίο τέλος του κατά φαντασίαν "διατροφολόγου" Παναγιώτη Δρακόπουλου στην εκπομπή "Αποδείξεις" του Νίκου Ευαγγελάτου 30/5/07 στον ΑΝΤ1 !!!
Ο Καρατέκα-Γκουρού της διατροφής ξεγυμνώνεται μπροστά σε χιλιάδες τηλεθεατές!
20/12/07 Η Έκθεση των Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας σχετικά με τον "διατροφο-καρκινο-διαβητο-αντιγηρανσιο-αντιφλεγμονο-αντιαλτσχαϊμερονο-σεξο-καρδιο-κομπογιαννιτο-ΛΟΓΟ κ. Δρακόπουλο

Όγδοη Επίθεση του Δρακόπουλου κατά Περσίδη (Δ/Μ4Β, κακούργημα)
Μήνυση κατέθεσαν ακόμα και στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
της Γενικής Ασφάλειας Αττικής, οι αθεόφοβοι!!! Η δικογραφία πήρε διπλό δρόμο:
Μία δικογραφία πήγε για κακούργημα (προσωπικά δεδομένα) και μία για πλημμέλημα (συκοφαντική δυσφήμηση)!!!

28/4/06

 

 

 

 

αναμένεται προανάκριση

Κατατίθεται δια της κας Δροσιάς Μπάκου (??? ανεπιβεβαίωτο) (συνεργάτιδας της κας Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη και εκ του ιδίου δικηγορικού γραφείου) Μήνυση του Παν. Δρακόπουλου κατά Ευθ. Περσίδη στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής για δημοσιεύσεις στις ιστοσελίδες του www.karate.gr και www.cybergym.gr στο Ίντερνετ σχετικά με τη διατροφή-απάτη της Διατροφικής Ζώνηςπου εμπορεύεται ο κ. Δρακόπουλος καθώς και τα περίεργα διπλώματα καράτε (που είχε εκτυπώσει, υπέγραφε και σφράγιζε με σφραγίδα της ΠΟΠΚ ο Παν. Δρακόπουλος προς τους μαθητές και αθλητές της σχολής του BUDOKAN και των συλλόγων του επί δέκα χρόνια στο όνομα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε) εσκεμμένα ημέρα Παρασκευή με τη διαδικασία του αυτόφωρου, ώστε να συλληφθεί, να κρατηθεί τρία εικοσιτετράωρα στο κρατητήριο μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, και να προσαχθεί στο Αυτόφωρο για να δικαστεί.

28/2/12 Και ιδού το  819/2012 απαλλακτικό Βούλευμα  του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο με απαλλάσσει από την κατηγορία δημοσίευσης φωτογραφιών του Δρακόπουλου, ως προσωπικών δεδομένων (κακούργημα), αφού αυτές βρίσκονται διάσπαρτες στο διαδίκτυο.

 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - Πανωλεθρία Δρακόπουλου!

Αποτέλεσμα: Αθώωση Περσίδη!

... και σε γκολ: Δρακόπουλος - Περσίδης  = 0 - 11 (τρίποντο),

(πάμε για ... κόσκινο και τα δεύτερα δίχτυα!!!)


Έννατη Επίθεση του Δρακόπουλου κατά Περσίδη (Δ/Μ4Α, πλημμέλημα)

Μήνυση κατέθεσαν ακόμα και στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
της Γενικής Ασφάλειας Αττικής, οι αθεόφοβοι!!! Η δικογραφία πήρε διπλό δρόμο:
Μία δικογραφία πήγε για κακούργημα (προσωπικά δεδομένα) και μία για πλημμέλημα (συκοφαντική δυσφήμηση)!!!

28/4/06

 

 

 

 

αναμένεται προανάκριση

Κατατίθεται δια της κας Δροσιάς Μπάκου (??? ανεπιβεβαίωτο) (συνεργάτιδας της κας Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη και εκ του ιδίου δικηγορικού γραφείου) Μήνυση του Παν. Δρακόπουλου κατά Ευθ. Περσίδη στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής για δημοσιεύσεις στις ιστοσελίδες του www.karate.gr και www.cybergym.gr στο Ίντερνετ σχετικά με τη διατροφή-απάτη της Διατροφικής Ζώνηςπου εμπορεύεται ο κ. Δρακόπουλος καθώς και τα περίεργα διπλώματα καράτε (που είχε εκτυπώσει, υπέγραφε και σφράγιζε με σφραγίδα της ΠΟΠΚ ο Παν. Δρακόπουλος προς τους μαθητές και αθλητές της σχολής του BUDOKAN και των συλλόγων του επί δέκα χρόνια στο όνομα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε) εσκεμμένα ημέρα Παρασκευή με τη διαδικασία του αυτόφωρου, ώστε να συλληφθεί, να κρατηθεί τρία εικοσιτετράωρα στο κρατητήριο μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, και να προσαχθεί στο Αυτόφωρο για να δικαστεί.

24/12/12 - Η πρωτόδικη Απόφαση 55408/31-5-2012 της Τέταρτης Μήνυσης Δρακόπουλου κατά Περσίδη για δημοσιεύματα του δεύτερου στο διαδίκτυο και Σχόλια επ' αυτής!
10/1/2014 - Οι 55528/1-11-2013 και 56591/6-11-2013 Αποφάσεις του Η΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και Σχόλια επ' αυτών!
27/2/2014 - Συντριβή Δρακόπουλου στον Άρειο Πάγο: Η Αίτηση Αναίρεσης και η Απόφαση 278/2014 του Αρείου Πάγου.
   

Δέκατη Επίθεση του Δρακόπουλου κατά Περσίδη δια της δικηγόρου του πλέον (Ζ/Α)

Παράλληλα με τον Δρακόπουλο και η δικηγόρος του

και "πρόεδρος-μαϊμού" της ΠΟΠΚ κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη με ασφαλιστικά μέτρα!

25/7/06

 

 

 

δικάσιμος

17/8/06

Κατατίθεται από την κα Δροσιά Μπάκου (συνεργάτιδα της κας Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη και εκ του ιδίου δικηγορικού γραφείου) ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων) Αίτηση (32 σελίδων παρακαλώ!) της Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη κατά του Ευθ. Περσίδη με αίτημα να αφαιρεθούν άρθρα του από τις ιστοσελίδες του www.karate.gr στο Ίντερνετ, τα οποία αναφέρονται στο πρόσωπό της ως προέδρου της ΠΟΠΚ (και δικαιώνονται με την από 24/8/06 απόφαση), με τον ισχυρισμό ότι την προσβάλουν.

Κατά τη συζήτηση της αίτησης προσωρινής διαταγής, την 28/7/06, η κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη ομολογεί ότι η πλευρά Δρακόπουλου-Χαρλαύτη δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο της 1/6/06 εκπροσωπώντας την ΠΟΠΚ, διότι "η ΠΟΠΚ ΔΕΝ ενδιαφέρει πλέον ούτε την ίδια ούτε τον πελάτη της Π. Δρακόπουλο". Αυτή ακριβώς η δήλωση της κας Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη, και σε συνδυασμό με την άρρηκτη σχέση του Δρακόπουλου τόσο με το καράτε όσο και με την πληρεξούσια δικηγόρο του, αποδεικνύει ότι οι αναφερόμενοι αποσύρονται λόγω ενοχών από την ΠΟΠΚ (αλλά για ποιόν άλλο λόγο???), αλλά δεν αποσύρονται από το καράτε και γι' αυτό και ιδρύουν άλλη ομοσπονδία παραδοσιακού καράτε, αφήνοντας απ’ έξω φυσικά και τους μέχρι πρότινος συνεργάτεςσυλλόγους του Γιώργου Τσόγκα, ώστε

1) να μην λογοδοτήσουν στην ΠΟΠΚ και

2) να ξεφορτωθούν ταυτόχρονα όλους τους ενοχλητικούς!!!

Για ποιόν άλλο λόγο δεν τους αρέσει πλέον η υπάρχουσα ΠΟΠΚ, η οποία έχει εδραιώσει τη θέση της στο υπέροχο νεοελληνικό αθλητικό στερέωμα του Γιώργου Ορφανού με μια ανεπανάληπτη αρεοπαγιτική απόφαση (για την οποία και "αμαρτήσανε" χειραγωγώντας τις εκλογές) και πάνε για άλλη ομοσπονδία???

27/7/06

Συζητείται Αίτηση προσωρινής διάταξης της ως άνω Αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων με την επόμενη απόφαση:

17/8/06

Δικάζεται ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων) η δια της κας Δροσιάς Μπάκου (συνεργάτιδας της Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη και εκ του ιδίου δικηγορικού γραφείου) Αίτηση της κας Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη κατά του Ευθ. Περσίδη με αίτημα να αφαιρεθούν πέντε άρθρα του από τις ιστοσελίδες του www.karate.gr στο Ίντερνετ, τα οποία αναφέρονται στο πρόσωπό της ως προέδρου της ΠΟΠΚ (και δικαιώνονται με την από 24/8/06 απόφαση), με τον ισχυρισμό ότι την προσβάλουν.

Ο Περσίδης παρίσταται χωρίς δικηγόρο.

Η κα Χαρλαύτη παρίσταται μετά της κας Μπάκου, δεν έχει μάρτυρα, αλλά μιλάει και η ίδια. Δηλώνει πως είναι και υποψήφια δήμαρχος του δήμου Παλαιού Ψυχικού, συνομολογεί ότι τα επίδικα άρθρα έχουν αφαιρεθεί από το διαδίκτυο, προσπαθεί να προσθέσει και άλλα άρθρα εκτός από αυτά της αίτησης, πράγμα που της το αρνείται η πρόεδρος, και εκεί τελειώνουμε λόγω ζέστης, αφού όλα αποδεικνύονται από τα έγγραφα.

Δίδεται από την πρόεδρο μια ημέρα προθεσμία για υποβολή φακέλων.

Αναρωτιέται στην πρόεδρο η κα Χαρλαύτη: "πώς θα τον σταματήσω να γράφει?"

"Υπάρχουν και άλλοι τρόποι της λέει η πρόεδρος!"

Ο Περσίδης φεύγει και την επόμενη ημέρα .........

18/8/06 Κατατίθεται περίεργα εσπευσμένα Μήνυση (35 σελίδων παρακαλώ ! και σε συνδυασμό φυσικά με την χθεσινή συζήτηση, ώστε να ενισχύσει τη θέση της) της Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη, δικηγόρου, πρώην προέδρου της ΠΟΠΚ και υποψηφίας Δημάρχου Παλαιού Ψυχικού, κατά του Ε. Περσίδη για τα ίδια πέντε άρθρα των ασφαλιστικών μέτρων της 25ης/7/06, τα οποία ήδη έχουν αφαιρεθεί από Διαδίκτυο από την 1/8/06 και τα οποία αναφέρονται στο πρόσωπό της ως προέδρου της ΠΟΠΚ (και δικαιώνονται με την από 24/8/06 απόφαση) με τον ισχυρισμό ότι την προσβάλουν, αλλά με τον σαφή ... δημοκρατικό στόχο της φίμωσης της αλήθειας και της παρεμπόδισης της ελευθεροτυπίας μέσω της οικονομικής εξόντωσης του Περσίδη!!!
13/9/06

 

Δημοσιεύεται η Aπόφαση 6728/13-9-2006 επί της από 25/7/06 Αίτησης Ασφ. Μέτρων Χαρλαύτη κατά Περσίδη, η οποία υποχρεώνει τον Περσίδη να αφαιρέσει προσωρινά από την ιστοσελίδα του πέντε άρθρα σχετικά με την Χαρλαύτη και του απαγορεύει προσωρινά να δημοσιεύει τη φωτογραφία της και κάθε τι που σχετίζεται με την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.
28/9/06

δικάσιμος

26/1/07

Επειδή όμως μετά από την εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων (17-8-2006) βγήκε η απόφαση 3433/24-8-2006 που ακυρώνει τις εκλογές της ΠΟΠΚ και αλλάζει η βάση επί της οποίας στηρίχτηκε η ανωτέρω Απόφαση 6728, ο Περσίδης καταθέτει την 28-9-06 Ανάκληση της Απόφασης των Ασφαλιστικών αυτών Μέτρων, η οποία Ανάκληση ορίζεται να δικαστεί την 26-1-07.
26/1/07 Δικάζεται η από 28-9-06 Ανάκληση της Απόφασης 6728/2006 των Ασφαλιστικών Μέτρων Χαρλαύτη κατά Περσίδη, επειδή μετά από αυτήν έχει βγει η Απόφαση 3433/24-8-06, που ακυρώνει τις εκλογές της ΠΟΠΚ, και αλλάζει η βάση επί της οποίας στηρίχτηκε η ανωτέρω Απόφαση 6728. Η απόφαση αναμένεται.

8/3/07
δικάσιμος 6/12/07

Αναβάλλεται η από 9/10/06 Αγωγή Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη κατά Περσίδη για την 6/12/07, ίδια ημέρα με την από 13/4/06 Αγωγή Δρακόπουλου κατά Περσίδη.

 

30/5/07 Το μοιραίο τέλος του κατά φαντασίαν "διατροφολόγου" Παναγιώτη Δρακόπουλου στην εκπομπή "Αποδείξεις" του Νίκου Ευαγγελάτου 30/5/07 στον ΑΝΤ1 !!!
Ο Καρατέκα-Γκουρού της διατροφής ξεγυμνώνεται μπροστά σε χιλιάδες τηλεθεατές!!!

Ενδέκατη Επίθεση του Δρακόπουλου κατά Περσίδη δια της δικηγόρου του πλέον 

Παράλληλα με τον Δρακόπουλο και η δικηγόρος του

και "πρόεδρος-μαϊμού" της ΠΟΠΚ κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη με Αγωγή!

9/10/06
 

δικάσιμος

8/3/07

Κατατίθεται Αγωγή (46 σελίδων !!! παρακαλώ, εδώ ρίξανε και το ...ιππικό!, είναι εμφανής πραγματικά η συμμετοχή και τρίτου δικηγόρου!) δια της Δροσιάς Μπάκου (συνεργάτιδας της Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη και εκ του ιδίου δικηγορικού γραφείου) της Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη, δικηγόρου και υποψηφίας Δημάρχου Παλαιού Ψυχικού, κατά του Ε. Περσίδη για τα ίδια πέντε άρθρα των ασφαλιστικών μέτρων της 25ης/7/06, τα οποία ήδη είχαν αφαιρεθεί από το Διαδίκτυο από την 1/8/06 λόγω εφαρμογής της προσωρινής διαταγής και τα οποία αναφέρονται στο πρόσωπό της ως προέδρου της ΠΟΠΚ (και δικαιώνονται με την από 24/8/06 απόφαση), με τον ισχυρισμό ότι την προσβάλουν, με αίτημα την αποζημίωσή της λόγω ηθικής βλάβης έναντι του  αστρονομικού ποσού των 300.000 ευρώ (μιλάμε για δημόσιο πρόσωπο ως δημοτική σύμβουλος του Παλαιού Ψυχικού απο το 2002, υποψήφια δήμαρχο με δικό της συνδυασμό στις εκλογές του ΟΚΤ 2006, πάλι δημοτική σύμβουλο εφεξής έως σήμερα και πρόεδρο πανελλήνιας αθλητικής ομοσπονδίας) και τον σαφή ... δημοκρατικό στόχο της φίμωσης της αλήθειας και της παρεμπόδισης της ελευθεροτυπίας μέσω της οικονομικής εξόντωσης του Περσίδη!!!
15-10-06
 
Εκλογές στο Παλαιό Ψυχικό: Ο συνδυασμός της κας Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη λαμβάνει το 20% περίπου των ψήφων και έρχεται τρίτος βγάζοντας 3 συμβούλους στους 21 στο Παλαιό Ψυχικό. Αποτέλεσμα αναμενόμενο για τους κατοίκους του Παλαιού Ψυχικού.
Θα ήταν απόλυτα παιδαριώδης ο ισχυρισμός ότι η ιστοσελίδα του karate.gr επηρέασε στο ελάχιστο αυτό το αποτέλεσμα δεδομένου μάλιστα ότι το ... φιλοχαρλαυτικό philotheipress.gr έστελνε προς το karate.gr και προς κάθε κατεύθυνση χαρμόσυνα θριαμβολογήματα σαρωτικής νίκης και ... ψηφο-διάλυσης των αντιπάλων! Κατ' εκτίμηση, από τους Παλαιοψυχικιώτες το karate.gr το διαβάζουν περί τα 10 άτομα και αυτοί όχι λόγω της Χαρλαύτη αλλά λόγω σχολής Δρακόπουλου!

8/3/07
δικάσιμος 6/12/07

Αναβάλλεται η από 9/10/06 Αγωγή Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη κατά Περσίδη για την 6/12/07, ίδια ημέρα με την από 13/4/06 Αγωγή Δρακόπουλου κατά Περσίδη.

 

30/5/07 Το μοιραίο τέλος του κατά φαντασίαν "διατροφολόγου" Παναγιώτη Δρακόπουλου στην εκπομπή "Αποδείξεις" του Νίκου Ευαγγελάτου 30/5/07 στον ΑΝΤ1 !!!
Ο Καρατέκα-Γκουρού της διατροφής ξεγυμνώνεται μπροστά σε χιλιάδες τηλεθεατές!!!
6/12/07
Αναβολή
για 8/1/09
Αναβάλλεται για 8/1/09 η από 9/10/06 Αγωγή Ζέππου-Χαρλαύτη κατά Περσίδη με στόχο την εξόντωσή του και "κοστολόγηση" της θιγήσης αξιοπρέπειας της κας Ζέππου έναντι του ... ευτελούς ποσού των 300.000 €. Η τριακοσίων χιλιάδων ευρώ αξιοπρεπής δικηγόρος του Δρακόπουλου ισχυρίζεται πάντα ότι ο πελάτης της έχει την επιστημονική επάρκεια του διαιτολόγου-διατροφολόγου. Οι Επιθεωρητές Υγείας είναι αυτοί που ... από κάπου χάνουν !!!
1/8/09 Δικάζεται την 8/1/09 η από 9/10/06 Αγωγή Ζέππου-Χαρλαύτη κατά Περσίδη με στόχο την εξόντωσή του και "κοστολόγηση" της θιγήσης αξιοπρέπειας της κας Ζέππου έναντι του ... ευτελούς ποσού των 300.000 €. Η τριακοσίων χιλιάδων ευρώ αξιοπρεπής δικηγόρος του Δρακόπουλου ισχυρίζεται πάντα ότι ο πελάτης της έχει την επιστημονική επάρκεια του διαιτολόγου-διατροφολόγου. Οι Επιθεωρητές Υγείας είναι αυτοί που από κάπου ... χάνουν !!! Αναμένεται η Απόφαση.
29/9/09 Η Απόφαση 5386/22-7-09 επί της Αγωγής της Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη κατά Περσίδη με απαίτηση 300.000 € !!!   Μάρτυρας κατηγορίας η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών κα Αμαλία Βαρότση-Ραγκούση !!!    
25/1/11 - "Χαστούκι" κατά της Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη αποτελεί η Απόφαση 5386/22-7-09 επί της Αγωγής της κατά Περσίδη με απαίτηση 300.000 € !!!  Διερεύνηση της Απόφασης!
13/11/11 - Η Απόφαση 2170/3-5-2011 του Εφετείου Αθηνών επί της προηγούμενης έφεσης. 
  Δικάζεται η Αναίρεση κατά της ανωτέρω εφετειακής απόφασης και απορρίπτεται.

Ετοιμάζεται προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.


Δωδέκατη Επίθεση του Δρακόπουλου κατά Περσίδη δια της δικηγόρου του πλέον 

Παράλληλα με τον Δρακόπουλο και η δικηγόρος του

και "πρόεδρος-μαϊμού" της ΠΟΠΚ κα Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη με Μήνυση!

18/8/06 Κατατίθεται περίεργα εσπευσμένα Μήνυση (35 σελίδων παρακαλώ ! και σε συνδυασμό φυσικά με την χθεσινή συζήτηση, ώστε να ενισχύσει τη θέση της) της Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη, δικηγόρου, πρώην προέδρου της ΠΟΠΚ και υποψηφίας Δημάρχου Παλαιού Ψυχικού, κατά του Ε. Περσίδη για τα ίδια πέντε άρθρα των ασφαλιστικών μέτρων της 25ης/7/06, τα οποία ήδη έχουν αφαιρεθεί από Διαδίκτυο από την 1/8/06 και τα οποία αναφέρονται στο πρόσωπό της ως προέδρου της ΠΟΠΚ (και δικαιώνονται με την από 24/8/06 απόφαση) με τον ισχυρισμό ότι την προσβάλουν, αλλά με τον σαφή ... δημοκρατικό στόχο της φίμωσης της αλήθειας και της παρεμπόδισης της ελευθεροτυπίας μέσω της οικονομικής εξόντωσης του Περσίδη!!!
  8/10/10 - Η από 18/8/06 Μήνυση Ελένης Ζέππου-Χαρλαύτη κατά Περσίδη: Πώς μια δικηγόρος, που προσπαθεί να εξοντώσει δικαστικά ένα συμπολίτη της (απαιτεί αποζημίωση 300.000 ευρώ!!!), έχει το θράσος να ζητά την ψήφο των πολιτών για δημοτική σύμβουλος??? Μέρος Α και Μέρος Β.
  10/1/12 - Η πρωτόδικη Απόφαση 65434/2011 της Μήνυσης Ζέππου κατά Περσίδη. Ανάλυση και Κριτική της Απόφασης.
  20/7/12 - Η Απόφαση 6760/20-7-12 του Α' Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων (συνέχεια της προηγούμενης). Ανάλυση και Κριτική της Απόφασης.
15/8/12

ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ με τον 4043/13-2-2012: Από τον Σουν Τζου της «Τέχνης του Πολέμου» στον Πίου «Το Μαύρο το Πιστόλι»! Απόλυτα συνεργαζόμενοι οι Γερόλυμπος-Δρακόπουλος-Ζέππου!!! Και οι Διατάξεις παραγραφής!

11/10/13 Ν. 4198/2013 - Ο Πίου ... αποτελείωσε τους αντιπάλους του Περσίδη! Μιλ μερσί Πίου!!! Και οι Διατάξεις παραγραφής!

 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - Πανωλεθρία Δρακόπουλου!

Αποτέλεσμα: Αθώωση Περσίδη!

... και σε γκολ: Δρακόπουλος - Περσίδης  = 0 - 12 !!!,

(κόσκινο και τα ... δεύτερα δίχτυα!!!)


 

Όπως είναι φανερό, κατηγορούμαι για μεσαιωνικά αδικήματα και με διαδικασίες ασφαλιστικών μέτρων του τύπου "ρίχτε τις μάγισσες στη φωτιά", τα οποία στην ουσία θεωρούνται ανύπαρκτα κατά τη διεθνή τεχνολογική πρακτική, αφού κατά την παγκόσμια φιλοσοφία και δομή του διαδικτύου ο καθένας μπορεί να γράφει ΕΛΕΥΘΕΡΑ τις όποιες απόψεις του σε δέκα ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ιστοσελίδες, να διαβάζονται αυτές για τα επόμενα εκατό χρόνια και ο γράφων ούτε να μπορεί να εντοπιστεί ως "απόρρητος", πράγμα απόλυτα σεβαστό από τις παγκόσμιες εταιρείες του διαδικτύου και το διαδικτυακό δίκαιο, ούτε να κατηγορηθεί ποτέ για αυτές!!! Θλιβερή ελληνική πρωτοτυπία!
Δηλαδή κατηγορούμαι και δικάζομαι επειδή μας έρχεται κόκκινη σκόνη από τη ... Σαχάρα, επειδή ο Βόρειος Πόλος έχει ...πάγους και επειδή τα αντικείμενα ... δεν πέφτουν προς τα πάνω!!! Έτσι κατανοούν ο Δρακόπουλος και οι δικηγόροι του κυρίες Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη και Δροσιά Μπάκου τους νόμους της φύσης!!!
Επιπρόσθετα, όταν κάποιος δημοσιοποιεί περιστατικά στο Ίντερνετ και τα υπογράφει, γνωρίζει τις ευθύνες του περί συκοφαντικής δυσφήμησης και φροντίζει να δημοσιοποιεί αλήθειες, δηλαδή δεν χρησιμοποιεί το Ίντερνετ σαν "όπλο εξόντωσης αντιπάλων", αλλά σαν εργαλείο ανάδειξης της αλήθειας. Αντίθετα, όταν ένας δικηγόρος τον κυνηγάει με μηνύσεις και αγωγές για αυτά τα δημοσιεύματα, τότε είναι αυτονόητο ότι αυτός χρησιμοποιεί και εκμεταλλεύεται τα δικαστήρια σαν "όπλο εξόντωσης του αντιπάλου του".

Το Ίντερνετ είναι αυτονόητα ελεύθερο!!!
Πάρτε το χαμπάρι ή τουλάχιστον κάνετε κάποια προσπάθεια!!!
Ο άνθρωπος του 21ου αιώνα είναι "ζώον με κρίση" και όχι απλώς "ζώον", όπως μας θέλουν πολλοί. Το άχρηστο ξέρει να το πετάει και την αλήθεια ξέρει να την κρατάει προς μεγάλη δυστυχία των απατεώνων. Αυτό άλλωστε υιοθετεί και ο "νόμος της τεχνολογίας".

 


www.karate.gr    

 Αρχική     Επικαιρότητα     Οι Δίκες του Καράτε