karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση  29/11/2004

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ:  ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ?


ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ  ΚΑΙ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ  ΤΗΣ ... ΠΛΑΚΑΣ !!!

 

 Οι Έλεγχοι της ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ!  - Μέρος 4.

 

Θέτουμε τις παρατηρήσεις μας υπόψη των Γιώργου Ορφανού και Κώστα Κουκοδήμου για να αποδείξουμε την ανικανότητα της ΓΓΑ: Ούτε τώρα δεν θα γίνει τίποτα! Η ΓΓΑ πετάει το δημόσιο χρήμα στα σκουπίδια!
 

 

Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 

ΜΕΡΟΣ - 4/8

 

και ο έλεγχος για τα ... μπάζα συνεχίζεται εδώ από το Μέρος 3/8!

 


 

Έκθεση λογιστικού και διαχειριστικού ελέγχου της ΕΛΟΚ

για το διάστημα 1/1/97 έως 28/2/2001

από τους ελεγκτές της ΓΓΑ

Νίκο Γιώτη και Ειρήνη Πενταράκη

μετά από εντολή του Υφυπουργού (?) και του προέδρου του Ελεγκτικού Συμβουλίου (?)

 

Ωχωχώχ! και μπαίνουμε στην Οικονομική Διαχείριση!!!

Όπως γράφουν οι "ελεγκτές": (αν αυτοί είναι ελεγκτές, εγώ είμαι ... καρδινάλιος στο ... Βατικανό!) Τα έσοδα της ΕΛΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε) προέρχονται, όπως προκύπτουν από τα δεδομένα του Βιβλίου Εσόδων-Εξόδων, από τις παρακάτω πηγές.

Παρατήρηση πολύ σπουδαία: Αν υπάρχει σε λειτουργία το γνωστό απλό βιβλίο Εσόδων-Εξόδων, τότε ποτέ δεν υπήρχε ανάγκη υιοθέτησης από την ΕΛΟΚ του μικτού διπλογραφικού λογιστικού συστήματος των βιβλίων Γ' κατηγορίας, όπως είχε ισχυριστεί το 1994 ο Γερόλυμπος,  και άρα η στημένη απάτη για την εξάλειψη της δυνατότητας εποπτείας και ελέγχου των δαπανών από τα μέλη του ΔΣ είναι αυταπόδεικτη! Τότε βάλτε τους φυλακή να ξεμπερδεύουμε!

Κύριε Ορφανέ είσαι συνένοχος αν δεν μας δώσεις απαντήσεις!

 

Α. ΕΣΟΔΑ

Τα έσοδα της ΕΛΟΚ προέρχονται, όπως προκύπτουν από τα δεδομένα του βιβλίου Εσόδων-Εξόδων, από τις παρακάτω πηγές:

1- Επιχορηγήσεις της ΓΓΑ

2- Συνδρομές. Αφορούν τις ετήσιες συνδρομές των εγγεγραμμένων συλλόγων στο Μητρώο της Ομοσπονδίας.

3- Έσοδα εξέταστρων DAN. Αφορούν παράβολα συμμετοχής σε εξετάσεις για τοποθέτηση σε κατηγορία DAN.

4- Έσοδα παραβόλων ζύγισης. Αφορούν παράβολα ζύγισης αθλητών για συμμετοχή τους σε αγώνες.

5- Έσοδα ταυτοτήτων. Αφορούν παράβολα για την έκδοση ταυτότητας σε αθλητή ετήσιας διάρκειας.

6- Έσοδα τρίτων. Αφορούν έσοδα κυρίως από τη Διεθνή Ομοσπονδία, αλλά και τρίτους.

7- Έσοδα τόκων. Από τόκους καταθέσεων των επιχορηγήσεων.

 

ΣΧΟΛΙΑ κατά την αρίθμηση:

1- Αυτό θα το δούμε αργότερα.

2- Συνδρομές των εγγεγραμμένων συλλόγων στο Μητρώο της Ομοσπονδίας? Εσείς οι ίδιοι οι ελεγκτές μας είπατε ότι βρήκατε το Βιβλίο Μητρώου Μελών ... άδειο, άγραφο, παρθένο!!! Πώς ελέγξατε τα ποσά που έπρεπε να αναγράφονται ως συνδρομές συλλόγων κάθε χρόνο? Νάτο λοιπόν και το δεύτερο και ζουμερό παράνομο της μη εγγραφής των μελών στο οικείο βιβλίο: πώς εξασφαλίζει το κάθε μέλος της ΕΛΟΚ ότι η συνδρομή του πάει στο ταμείο της ομοσπονδίας και όχι στην τσέπη του Παπαδημητρόπουλου π.χ.? Οι ελεγκτές το δέχθηκαν και αυτό!

3- Εδώ δεν μπορώ να πω κάτι αν δεν ελέγξω καταστάσεις με νταν και τα έσοδα! Κόβω το κεφάλι μου όμως ότι οι ελεγκτές αυτό δεν το έκαναν! Και σας προκαλώ να ελέγξω, διότι το γενικό κλίμα είναι εξόχως ύποπτο! Πρώτο και κύριο ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να χρεώνονται οι αθλητές για τις εξετάσεις νταν! Σε μια ομοσπονδία που παίρνει εκατόν πενήντα εκατομμύρια δρχ. επιχορήγηση το χρόνο από την περιουσία του Ελληνικού Λαού, είναι γαϊδουριά να παίρνει και 20-30 χιλιάδες δρχ. από τους αθλητές, οι οποίοι ήδη πληρώνουνε τα μαλλιοκέφαλά τους για να μάθουν καράτε και να πάρουν τα ... παρα-ομοσπονδιακά νταν από τις άλλες ομοσπονδίες-μαϊμούδες. Έτσι παρατηρούνται αθλητές του ... Κόμπε Οσάκα Ελλάδος  (δεν είναι ... τρένο, είναι στυλ!) του Παπαδημητρόπουλου να πληρώνουν δύο φορές για κάτι τελείως ψεύτικο σε αυτή την ομοσπονδία! Και οι μαύρες ζώνες, νταν, στην ΕΛΟΚ είναι εικονικής αξίας, διότι στο "γενικό καράτε" της διεθνούς WKF δεν έχουν καμιά αξία και βαρύτητα σε καμιά άλλη εθνική ομοσπονδία-μέλος της WKF, αλλά είναι κοροϊδία μόνο της ΕΛΟΚ προς τους συλλόγους και τους αθλητές της !!! Εξεταστέον, λοιπόν, αν οι Γερόλυμπος, Παπαδημητρόπουλος και Τόμυ Μόρις εξαπατούν τον κόσμο της ΕΛΟΚ και οι ελεγκτές της ΓΓΑ τους καλύπτουν!!!

Τόμυ Μόρις

Οι μαύρες ζώνες και τα νταν είναι εύρημα της ΕΛΟΚ για να καταδυναστεύει και να αρμέγει τους συλλόγους και τους αθλητές της! Κάθε αθλητής και κάθε σύλλογος έχει κάθε δίκιο και κάθε δικαίωμα να ζητήσει αποζημιώσεις από την ΕΛΟΚ και τους υπευθύνους της για αυτή την μακροχρόνια εκμετάλλευση και ταλαιπωρία και θα έχει εμένα και την ΠΟΠΚ μάρτυρα, αρωγό και συμπαραστάτη! Μια ομοσπονδία όπως η WKF, η διεθνής της ΕΛΟΚ, με ιστορία 30 χρόνων της πλάκας και με σύσταση τα πιο αλλοπρόσαλλα στυλ καράτε από όλο τον κόσμο, χωρίς παράδοση και ιστορικούς μεγάλους δασκάλους δεν προλαβαίνει σε αυτά τα 30 χρόνια να "ιδρύσει" ομοιόμορφο και ενιαίο παγκόσμιο σύστημα Νταν! Αν καταλαβαίνετε το μέγεθος της απάτης, σβουρίχτε τους μία αγωγή αποζημίωσης για να μάθουν και να είστε σίγουροι πως σε λίγο θα σκάσουν δεκάδες τέτοιες!!!

4- Έσοδα από παράβολα ζύγισης αθλητών για συμμετοχή τους σε αγώνες: ΞΕΦΤΙΛΑ! Δεν έχω να πω τίποτα άλλο!

Παίρνετε λεφτά από τους αθλητές για να πάρουν μέρος στους πανελλήνιους αγώνες? ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΞΕΦΤΙΛΑ!

Τα παιδιά δίνουν την ψυχή τους στον αθλητισμό και παίζουν κορώνα-γράμματα το χέρι τους, το πόδι τους, τα δόντια τους, το μάτι τους και ...

ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΟΡΦΑΝΕ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΟΥ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟ ΝΑ "ΑΡΜΕΓΕΙ" ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ???   

ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ   Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α   ΡΕΕΕ !!!

Αν η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού της χώρας επιχορηγεί με εκατόν πενήντα εκατομύρια την ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα επιτρέπει στην ΕΛΟΚ να εισπράττει "παράβολο ζύγισης" από τον αθλητή της επαρχίας και του νησιού, που έρχονται με παγωνιές, κακοκαιρίες και μποφόρ  για να πάρουν μέρος στους πανελλήνιους αγώνες και πληρώνουν εισητήρια και ξενοδοχεία για τις δύο ημέρες που απαιτούνται να μείνουν στην Αθήνα, τότε τι άλλο να πει κανείς από ΞΕΦΤΙΛΑ!!! Θα έπρεπε να ντρέπεστε κύριε Κουκοδήμο και κύριε Ορφανέ και κύριε Καραμανλή, που επιτρέπετε στους κολλητούς σας Γερόλυμπο και Παπαδημητρόπουλο να έχουν κάνει την κρατική ομοσπονδία τσιφλίκι τους!!! Για εσάς τους ελεγκτές τι να πει κανέις! Έχετε πλέον το ... ακαταλόγιστο!

 

5- Έσοδα από ταυτότητες των αθλητών! Ισχύουν τα ίδια με το (4)!

6- Έσοδα τρίτων. Αυτά θέλουν πολύ έλεγχο! Πάρα πολύ έλεγχο! Τρομερά πολύ έλεγχο! Διότι μπορεί να παίζονται χοντρά παιχνίδια και με τη Διεθνή Ομοσπονδία!!!

Πρώτον, πόσοι και ποιοί είναι οι "τρίτοι".

Δεύτερον, είναι η Διεθνής; Είναι χορηγοί; Είναι διαφημίσεις; Εγώ προσωπικά έχω στοιχεία εσόδων που πιστεύω ότι δεν γράφηκαν ποτέ στο βιβλίο των εσόδων-εξόδων!!! Αλλά πρέπει να ελέγξω αυτά τα βιβλία!

7- Έσοδα από τόκους καταθέσεων των επιχορηγήσεων.

 

 

Η ΕΛΟΚ είναι ο καθρέπτης όσων συμβαίνουν στον Αθλητισμό κύριε Καραμανλή!

Μέμνησω του ... Μπαϊρακτάρη!!!  (με γενική συντάσσεται?)

 

Αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ότι οι ελεγκτές μιας ομοσπονδίας πρέπει να ξέρουν από αθλητισμό, από Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και από το άθλημα της ομοσπονδίας που ελέγχουν! Τι θα καταλάβει τώρα ένας ανίδεος από καράτε, τι είναι τα νταν και πού θα κλέψει ο καπάτσος που ξέρει την ομοσπονδία και το άθλημα σαν την παλάμη του!!!

Σημειωτέον: εγώ τα ξέρω όλα, γιατί εγώ τους ... "γέννησα" όλους αυτούς!!!

 

Και προχωράμε:

Στα Έσοδα της ΕΛΟΚ οι "ελεγκτές":

Για το 1997 βρήκαν 2.540.000 δρχ. από συνδρομές συλλόγων. Δηλαδή, με 20.000 δρχ. την ετήσια συνδρομή, είχαν πληρώσει τη συνδρομή τους 127 σύλλογοι!

Για το 1998 βρήκαν 2.140.000 δρχ. από συνδρομές συλλόγων. Δηλαδή, με 20.000 δρχ. την ετήσια συνδρομή, είχαν πληρώσει τη συνδρομή τους 107 σύλλογοι!

Για το 1999 βρήκαν  ... κρατηθείτε ... 140.000 δρχ. από συνδρομές συλλόγων. Δηλαδή, με 20.000 δρχ. την ετήσια συνδρομή, είχαν πληρώσει τη συνδρομή τους ... μόνον 7 (επτά)  σύλλογοι???

Για το 2000 βρήκαν 4.340.000 δρχ. από συνδρομές συλλόγων. Δηλαδή, με 20.000 δρχ. την ετήσια συνδρομή, είχαν πληρώσει τη συνδρομή τους 217 σύλλογοι! Θα μου πείτε: τα πήραν από τη μια χρονιά και τα έγραψαν στην άλλη! Και θα σας πω: τι είναι το Ταμείο της Ομοσπονδίας? Του παππού τους το μπακαλοτέφτερο???

 

Ας σημειωθεί ότι στις 21η (10/8/1999) και 22η (19/12/1999) Γενικές Συνελεύσεις της ΕΛΟΚ,  δηλώνεται ότι τα σωματεία-μέλη με δικαίωμα ψήφου είναι 84 και επειδή η πληρωμή της ετήσιας συνδρομής είναι απαραίτητος παράγων για να έχεις δικαίωμα ψήφου έπεται ότι το 1999 είχαν πληρώσει 84 σωματεία τις συνδρομές τους που σημαίνει ότι είχαν μπει στο ταμείο της ΕΛΟΚ 84 Χ 20.000 = 1.680.000 δρχ.! Και στα Έσοδα του 1999 εμφανίζονται μόνο 140.000 δρχ. από συνδρομές συλλόγων!!!

Τα αποτελέσματα αυτά πείθουν ότι στα οικονομικά της ΕΛΟΚ μπαίνει χοντρό χέρι και αλλοιώνονται καταστάσεις. Η μπόχα της παρανομίας δεν σας ενοχλεί κύριε Ορφανέ και κύριε Καραμανλή???

 

Από την άλλη μεριά αποδεικνύεται ότι στην 21η Γενική Συνέλευση (10/8/99) τυπικά, δηλαδή με βάση τις πληρωμένες συνδρομές, είχαν μόνο επτά σωματεία δικαίωμα ψήφου και άρα η Γενική αυτή Συνέλευση δεν είχε απαρτία και ήταν Α Κ Υ Ρ Η !!! Και η Γενική αυτή Συνέλευση ήταν αυτή που ψήφισε την εναρμόνιση του Καταστατικού σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο. Συνεπώς η ΕΛΟΚ λειτουργεί με παράνομο καταστατικό διότι προέρχεται από παράνομη ΓΣ!!!

(Πάντως, έτσι ή αλλιώς ήταν άκυρη λόγω των αντιπροσώπων των συλλόγων που ήταν τεχνικοί και δεν είχαν δικαίωμα ψήφου!)

 

Τι κάνετε ρε ... όργια???

Του ... Μπαϊρακτάρη γίνεται εδώ!!!


και ο έλεγχος για τα ... μπάζα συνεχίζεται στο Μέρος 5/8!


Ο έλεγχος κλείνει με την παράγραφο:

Τέλος, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας και στον λογιστή κ. Ε. Αλεξόπουλο για την βοήθεια που μας παρείχαν κατά την εκτέλεση του ελέγχου μας.

Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2001

Οι ελεγκτές:  Γιώτης Νικόλαος,   Πενταράκη Ειρήνη


(δώστε μου την αναγνώριση να παίζω με την ομοσπονδία μου, ειδάλλως μοιραία θα παίζω με ... εσάς!!!)

 

Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .