karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση  29/11/2004

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ:  Η ΓΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΥ!!!


ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ  ΚΑΙ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ  ΤΗΣ ... ΠΛΑΚΑΣ !!!

 

 Οι Έλεγχοι της ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ!  - Μέρος 6.

 

Θέτουμε τις παρατηρήσεις μας υπόψη των Γιώργου Ορφανού και Κώστα Κουκοδήμου για να αποδείξουμε την ανικανότητα της ΓΓΑ: Ούτε τώρα δεν θα γίνει τίποτα!

Η ΓΓΑ πετάει το δημόσιο χρήμα στα σκουπίδια!
 

 

Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης,

Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

 

 

ΜΕΡΟΣ - 6/8: Το Πρωτάθλημα Σίτο-Ρύου!

 

και ο έλεγχος για τα ... μπάζα συνεχίζεται εδώ από το Μέρος 5/8!

 


 

Έκθεση λογιστικού και διαχειριστικού ελέγχου της ΕΛΟΚ

για το διάστημα 1/1/97 έως 28/2/2001

από τους ελεγκτές της ΓΓΑ

Νίκο Γιώτη και Ειρήνη Πενταράκη

μετά από εντολή του Υφυπουργού (?) και του προέδρου του Ελεγκτικού Συμβουλίου (?)

 

Ελεγκτές άσχετοι ανοίξτε μάτια και αυτιά!

  

Πρώτος παράνομος: Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος, πρόεδρος της ΕΛΟΚ και ταυτόχρονα πρόεδρος και τεχνικός εκπαιδευτής έκτο Νταν της παραομοσπονδίας του Σίτο-ρύου Κόμπε Οσάκα Ελλάδος!

Δίπλα του και άλλος παράνομος εκπαιδευτής Σίτο-ρύου και διοικητικός ταυτόχρονα: ο Κώστας Παπαναστασίου, Ταμίας της ΕΛΟΚ! Αυτοί οι δύο διαχειρίζονται 150 εκατ. δρχ. δημόσιου χρήματος το χρόνο, κύριε

Γιώργο Ορφανέ!

 

Τι είναι το Σίτο-Ρύου! Είναι ένα στυλ καράτε. Υπάρχει το παραδοσιακό Σίτο-ρύου (όπως λέμε ... σαλάμι Ουγγαρίας!) και το "Μαϊμού-Σίτο-ρύου" (όπως λέμε ... σαλάμι τύπου Ουγγαρίας)! Το παραδοσιακό είναι μέλος της Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Καράτε και το μαϊμού δεν είναι! Το Σίτο-ρύου του Παπαδημητρόπουλου με την Κόμπε Οσάκα Ελλάδος ΔΕΝ είναι παραδοσιακό, αλλά ανήκει στην εμπορική επιχείρηση του Τόμυ Μόρις (προέδρου διαιτητών και τεχνικών της παγκόσμιας στην οποία ανήκει η ΕΛΟΚ), που λέγεται Kobe Osaka International (όλο τρένο μου θυμίζει αυτό!). Είναι αυτονόητο τώρα ότι το Kobe Osaka Ελλάδος του Παπαδημητρόπουλου είναι καράτε τύπου ... Ουγκάντας! Αν ο Τόμυ Μόρις νομίζει ότι είναι μεγάλος δάσκαλος, ας πει την ομοσπονδία του "Tommy Morris Karate International"! Τις γιαπωνέζικες λέξεις τι τις θέλει μέσα? Είναι αυτονόητο: για να εξαπατά τον κόσμο!!!

Ο καθένας μπορεί να πάει σε έναν δάσκαλο για πέντε χρόνια, να εκπαιδευτεί στο Σίτο-ρύου και μετά να ανοίξει δική του σχολή και δική του ομοσπονδία Σίτο-ρύου! Έτσι θα έχουμε 500 ομοσπονδίες Σίτο-ρύου μηδενικής αξίας! Ακόμα και εσείς θα καταλαβαίνετε ότι ένα είναι το αυθεντικό Σίτο-ρύου: είναι αυτό που σε συνεχή βάση βρίσκεται σε απόλυτη επαφή με τον αρχικό αυθεντικό οργανισμό Σίτο-ρύου με έδρα την Ιαπωνία και παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη της τέχνης δια μέσου των δασκάλων και εκπαιδευτών που έχουν αφιερώσει όλη τους τη ζωή στη μελέτη του καράτε τους!!! Όλα τα άλλα Σίτο-ρύου είναι κοινοί τυχοδιώκτες. Απόδειξη ότι μέχρι το 2000 ο Μόρις είχε αντιπρόσωπο αρχηγό εκπαιδευτή στην Ελλάδα τον Γιώργο Τσόγκα και όταν ο Τσόγκας τσακώθηκε με τον Γερόλυμπο (συνεργάτη του Μόρις, τα αφήνει αυτά τα χρυσωρυχεία!), ο Μόρις όρισε αντιπρόσωπό του αρχηγό εκπαιδευτή τον Παπαδημητρόπουλο, ο οποίος ήταν ο πιο ... κακός μαθητής του Τσόγκα!!! Αν δώσω εγώ αύριο περισσότερα στον Μόρις θα μπορώ άνετα από μεθαύριο να σας εκπαιδεύω στο ... Σίτο-ρύου!!!

Συμπέρασμα: το Σίτο-ρύου είναι μια παρα-ομοσπονδιακή επιχείρηση για να αρμέγει τα κορόιδα!

Το ίδιο παρα-ομοσπονδιακές αρμεχτικές επιχειρήσεις έχουν στήσει και άλλα μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ, οι οποίοι είναι ταυτόχρονα και διοικητικοί και τεχνικοί για να εκμεταλλεύονται τα κορόιδα με τις ευλογίες της ΓΓΑ και των ... "ελεγκτών" της! Οι ελεγκτές αυτοί επέδειξαν το μέγεθος της ασχετοσύνης τους παίρνοντας τα στοιχεία ελέγχου από μια απόλυτα παράνομη διοίκηση τεχνικών, πράγμα που σαφώς απαγορεύεται από το νόμο να διοικεί την ΕΛΟΚ! Δείτε στη συνέχεια:

Πρώτη στήλη, δεύτερος, ο Γιώργος Μπίκας, εκπαιδευτής και διαιτητής, 6ο νταν Σότοκαν (και άρα τεχνικός) και ταυτόχρονα Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΚ! Αυτούς χρηματοδοτείται κύριε Ορφανέ?

Πρώτη στήλη, τρίτος ο Γιώργος Κοσμίδης, εκπαιδευτής και διαιτητής, 6ο νταν Σότοκαν,  5ο νταν Κυόκουσιν, αρχηγός συστήματος Κυόκουσιν Καράτε (και άρα τεχνικός) και ταυτόχρονα Α' Αντιπρόεδρος στην ΕΛΟΚ! Αυτούς χρηματοδοτείς κύριε Γιώργο Παράνομε!

Δεύτερη γραμμή, τέταρτος ο Σοφοκλής Κουκάς, εκπαιδευτής και διαιτητής, 5ο νταν Σότοκαν  (και άρα τεχνικός) και ταυτόχρονα μέλος του ΔΣ από το τέλος 1999 μέχρι τις τελευταίες εκλογές πριν ένα μήνα!

Τρίτη γραμμή, δεύτερος ο Κώστας Γκουβούσης, 4ο νταν Σότοκαν, επί πολλά χρόνια εθνικός προπονητής  (και άρα τεχνικός) και βαθμολογικά κατώτερος από όλους τους προηγούμενους τεχνικούς!

 

Και τέλος, γιατί βαρέθηκα τους βλάκες για σήμερα, ο Έλληνας "Γάτος με πέταλα!" του Γκότζου-ρύου, φίλες και φίλοι ο Πέτρος Πάσης (κάτω δεξιά!), με 40 χρόνια εμπειρία, 5ο νταν Ιαπωνίας, 6ο νταν ΕΛΟΚ, εκπαιδευτής και διαιτητής, αρχηγός του συστήματος Γκότζου-ρύου, απευθείας μαθητής του "Γάτου" Gogen Yamaguchi! και ταυτόχρονα μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ φυσικά και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής.

 

Και τα ίδια ισχύουν για όλους τους άλλους που έγραψα σε προηγούμενο άρθρο!

Τώρα θα ήμουν κακός αν πιθανολογούσα ότι ο Γερόλυμπος τους δίνει "τίτλους για κονόμα και ενοχές μαζί" για να του υπογράφουν εν λευκώ τα οικονομικά, κύριε Ορφανέ, με την συγκατάθεση τη δική σου??? Είναι το στυλ του αυτό: να δημιουργεί παράνομους, οι οποίοι για να κρύψουν τις δικές τους ενοχές αναγκαστικά καλύπτουν και τον ίδιο!!! Εσύ ποιές ενοχές κρύβεις, κύριε Ορφανέ, και του κάνεις το χατήρι όχι μόνο να μην αναγνωρίζεις την ομοσπονδία μας ΠΟΠΚ, αλλά να περιφρονείς τους πολίτες που σου μιλάνε επί εννιά μήνες χωρίς να τους απαντάς???

Οι παρα-ομοσπονδίες όλων αυτών των κυρίων απομυζούν τους αθλητές και τους συλλόγους της ΕΛΟΚ επί δέκα χρόνια τώρα εξαπατώντας τους σε ένα περιβάλλον εικονικής προ-απαίτησης των νταν κάποιας παρα-ομοσπονδίας για τα νταν της ΕΛΟΚ! Ένας σύλλογος να βρεθεί να τους μηνύσει, πενήντα θα φανερωθούν! Κι' εγώ μαζί σας παιδιά!

Σημείωση: η ΠΟΠΚ δεν έχει τέτοια!

 

Μιά από αυτές τις παρα-ομοσπονδίες, το Σίτο-ρύου των Παπαδημητρόπουλου και Γερόλυμπου (επίτιμος πρόεδρος και κολεγιά με τον Μόρις!) άρμεξε απευθείας και παράνομα (γιατί αυτή και όχι και οι άλλες?)  χρήμα από τη ΓΓΑ για το παγκόσμιο του Μόρις στη Χαλκίδα το 1998! (Μήπως και το 2003???)

 

Και οι ελεγκτές κοιμούνται με τα τσαρούχια, διότι:

 Κύριοι ελεγκτές, κάνατε έναν έλεγχο το 2001 για τα έτη 1997-2000! Μέσα στο χρονικό αυτό διάστημα η ΓΓΑ έδωσε στην ΕΛΟΚ μια έκτακτη επιχορήγηση 8.000.000 δρχ. για παγκόσμιο ... του Σίτο-ρύου στην Χαλκίδα! Ποιοί εισηγήθηκαν να δοθεί αυτό το ποσό, ποιοί το ενέκριναν και ποιοί το έδωσαν, δεδομένου ότι για κανένα λόγο η διοργάνωση αυτή δεν ανήκει στους σκοπούς της ΕΛΟΚ, οπωσδήποτε δεν αφορά το καράτε που εξασκεί και οπωσδήποτε δεν αφορά ταυτόχρονα όλους τους συλλόγους που καλύπτει, αλλά είναι μια τελείως μεροληπτική και ευνοϊκή επιλογή έξω από τους σκοπούς της ομοσπονδίας, η οποία δημιουργήθηκε για να αρπάξουν επιτήδειοι το δημόσιο χρήμα. Γιατί πετάτε στα σκουπίδια με τόση αναισθησία και γαϊδουριά τα χρήματα του Ελληνικού Λαού???

Η διοργάνωση του Σίτο-ρύου, ξεφτέρια ελεγκτές που "δεν το βρήκατε" στον έλεγχό σας ενώ βγάζει μάτι, έγινε το 1998, δηλαδή όταν ακόμα ίσχυε ο νόμος 75/1975, ο οποίος στο Άρθρο 13, παραγρ. 2 γράφει και το ξέρετε πολύ καλά:

Απαγορεύεται εις τα αθλητικά σωματεία να συγκροτούν ομάδας ή ενώσεις άλλας των δια του παρόντος αναγνωριζομένων, προς επιδίωξιν οιουδήποτε σκοπού. Εν παραβάσει, αι διοικήσεις των σωματείων τούτων κηρύσσονται έκπτωτοι κατά την διαδικασίαν του Άρθρου 11.

 

Τι σημαίνουν όλα αυτά, κύριε Ορφανέ? Είναι απλό! Ο υπάλληλος της ΓΓΑ, που εισηγείται, παρανομεί, ο Διευθυντής, που εγκρίνει, παρανομεί, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού που "κατευθύνει" και ελέγχει, παρανομεί και ο υφυπουργός πέρα βρέχει! Αυτό είναι το πορτρέτο της ΓΓΑ που διοικείτε, κύριε Ορφανέ, σήμερα!

Συμπέρασμα: αυτό δα μας έλειπε να μην παρανομήσει και ο ... ελεγκτής!!!

Να μην πω τι την έχετε κάνει τη ΓΓΑ, κύριε Ορφανέ!!!

Έχω την αμυδρή ... βεβαιότητα ότι έγινε και άλλο ένα παγκόσμιο του Σίτο-Ρύου στη Χαλκίδα το 2003!!! (Ο 2725/99 τι λέει για αυτές τις απάτες?) Λέτε να ψήσανε τον Έξαρχο? Έμ ποιόν άλλο! Είναι και ο Λιανης! Θα το ψάξω! ....

 

Το έψαξα και το βρήκα στο site της Κόμπε Οσάκα Ελλάς και είναι το:

12th WORLD KOI KARATE CUP / Kode Osaka Shito Ryu Karate

*Closed stadium “Kanithou” Halkida, Greece 13-21 JUL 2003*

Πάλι ο Σκωτσέζος μας τα πήρε???

 

Αλλά και ο Ορφανός εξακολουθεί να χρηματοδοτεί την ΕΛΟΚ και όχι μόνον! Διότι δεν ανακοινώνει τις φετινές επιχορηγήσεις για να μην δούμε τι δίνει στους φίλους του ... τύπου "Γερόλυμπος"!  "Δείξε μου τους φίλους σου, να σου πω ποιός είσαι!"

 


και ο έλεγχος για τα ... μπάζα συνεχίζεται στο Μέρος 7/8!


Ο έλεγχος κλείνει με την παράγραφο:

Τέλος, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας και στον λογιστή κ. Ε. Αλεξόπουλο για την βοήθεια που μας παρείχαν κατά την εκτέλεση του ελέγχου μας.

Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2001

Οι ελεγκτές:  Γιώτης Νικόλαος,   Πενταράκη Ειρήνη


(δώστε μου την αναγνώριση να παίζω με την ομοσπονδία μου, ειδάλλως μοιραία θα παίζω με ... εσάς!!!)

 

Με βαθιά ιαπωνική υπόκλιση


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .