karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 18/6/2014.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2014
 στην Κωνσταντινούπολη: Η Συμμετοχή!

 

Μέρος Α - Μέρος Β1 - Μέρος Β2 - Μέρος Γ

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 

 Click for WKF, 19th Balkan Children Championships 2014, Instanbul, Efthymios Persidis (GRE) Photo Gallery


Με το άρθρο "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ.Ο νέος υπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

 Οι μεγάλοι Υπεύθυνοι για την Διαφθορά στην ΕΛΟΚ και

  Προστάτες του μαγαζιού του Γερόλυμπου!!!

Με το παρόν άρθρο αποκαλύπτεται ακόμα ένας συνταρακτικός λόγος έκπτωσης του ΔΣ της ΕΛΟΚ


 Αποδεικτικό αποστολής και λήψης email προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού


Όπως έγραψα και στο άρθρο 20/9/2013 - "Ξήλωμα" του Γερόλυμπου και από τη θέση του προέδρου της Βαλκανικής!!! , ο κλοτσηδόν εκδιωχθείς Γιώργος Γερόλυμπος από όλες τις θέσεις του στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε και τις υποκείμενες ομοσπονδίες της καθώς και από κάθε διοργάνωση αυτών έχασε και τη θέση του προέδρου στην Βαλκανική Ομοσπονδία με έναν πρωτότυπο τρόπο: Η Βαλκανική διαλύθηκε και ξαναφτιάχτηκε από την αρχή με πρόσκληση βεβαίως και προς την Ελλάδα να συμμετέχει.

Ο Δικτάτορας όμως της ΕΛΟΚ, βλέποντας ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στην Βαλκανική, αλλά και μη θέλοντας να συμμετέχει ο οποιοσδήποτε άλλος από την Ελλάδα, ώστε να μην έχει κανένας πρόσβαση στη διεθνή ενημέρωση που κρατούσε μόνο για τον εαυτό του επί 20 χρόνια, απαγόρευσε στα πιόνια του στο ΔΣ/ΕΛΟΚ να συμμετέχουν στην επανιδρυθείσα Βαλκανική Ομοσπονδία με αποτέλεσμα η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε να μην λαμβάνει μέρος στους Βαλκανικούς Αγώνες, ένα αθλητικό έγκλημα που την εκτρέπει καραμπινάτα από τους καταστατικούς σκοπούς της και τις υποχρεώσεις της προς τους συλλόγους, τους αθλητές και τους τεχνικούς του καράτε, πράγμα που αποτελεί στοιχειώδη και βασικό λόγο έκπτωσης του ΔΣ αυτής!

Οι ασυνείδητες Κότες του ΔΣ/ΕΛΟΚ, τα ανδρείκελα που στελεχώνουν αυτό το αμαρτωλό ΔΣ, προτίμησαν να θυσιάσουν τους συλλόγους, τους αθλητές, τους εκπαιδευτές, τους διαιτητές της ΕΛΟΚ και τη συμμετοχή της χώρας μας στην Βαλκανική Ομοσπονδία στο βωμό της αλαζονείας και της αρπαχτο-αρμεχτής υπακούοντας στις διαταγές της Φραγκόκοτας που λέγεται Γερόλυμπος, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες παραξενιές του! Αυτή η συμπεριφορά όμως αποδεικνύει ότι οι ανεγκέφαλοι της ΕΛΟΚ καταστρέφουν και διασύρουν το ελληνικό καράτε, διασύρουν την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που τους επιχορηγεί επί 25 χρόνια, έχουν εκτρέψει την ΕΛΟΚ από τους καταστατικούς σκοπούς της, την εκμεταλλεύονται σαν προσωπική τους επιχείρηση, ζημιώνουν αθλητές, συλλόγους, προπονητές και διαιτητές, δηλαδή όλο το έμψυχο υλικό του αθλήματος και διασύρουν τη χώρα μας δίνοντας την ακράδαντη βεβαιότητα προς τα έξω ότι η διαφθορά και η διαπλοκή έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται "Ελλάδα του Σαμαρά", πράγματα για τα οποία επιτέλους κάποτε θα πρέπει να λογοδοτήσουν.

Έτσι η ΕΛΟΚ δεν συμμετέχει σε κάθε κατηγορία Βαλκανικών Αγώνων.Esat Delihasan, Πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας


Alexei Petrov, Πρόεδρος της Βαλκανικής Ομοσπονδίας

Ειδικότερα, για του 19ους Βαλκανικούς Αγώνες Παίδων-Κορασίδων στην Κωνσταντινούπολη, η Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε μαζί με την φιλοξενούσα τους αγώνες Τουρκική Ομοσπονδία εξέδωσαν το επόμενο φυλλάδιο στον ιστότοπο της Βαλκανικής, το οποίο απευθυνόταν προς όλα τα μέλη της Βαλκανικής Ομοσπονδίας, ακόμα και την Ελλάδα. Ακόμα και μετά από αυτό οι αθλητικοί εγκληματίες της ΕΛΟΚ αρνήθηκαν να λάβει μέρος η Ελληνική Ομοσπονδία στη διοργάνωση παραβαίνοντας τον αθλητικό νόμο και το καταστατικό της! ε κλικ στην εικόνα κάτω δεξιά βλέπετε την μπροσούρα των αγώνων σε pdf.)

Αντί, λοιπόν, το ΔΣ/ΕΛΟΚ να γίνει μέλος της Βαλκανικής και να στείλει πλήρη ομάδα στους ανωτέρω αγώνες παίδων-κορασίδων πλαισιούμενη από τους καλύτερους αθλητές, διαιτητές και προπονητές, οι ανεγκέφαλοι που το συγκροτούν αναλώθηκαν σε απειλές και τιμωρίες δια της παράνομης Δικαστικής Επιτροπής, επικαλούμενοι ανύπαρκτες αιτιάσεις του Αρρωστημένου, κατά παράβαση, επαναλαμβάνω, του αθλητικού νόμου, του καταστατικού της ΕΛΟΚ, των υποχρεώσεών της απέναντι στους συλλόγους της και απέναντι στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!

Και όμως οι Βαλκανικοί έγιναν! Και όμως Ελληνική Αποστολή πήρε μέρος και μάλιστα επάξια με αξιόλογες νίκες αθλητών και διεθνή παρουσία διαιτητών και επισήμων.


Τα μέλη της αποστολής που επωμίστηκαν τα έξοδα και την ταλαιπωρία δύο δεκαοκτάωρων ταξιδιών με πούλμαν για να υψωθεί η γαλανόλευκη σε διοργάνωση, από την οποία οι αθλητικοί εγκληματίες του ΔΣ/ ΕΛΟΚ έχουν καταδικάσει την ομοσπονδία να βρίσκεται εκτός, ήταν οι:

 

ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: ΗΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: ΣΠΥΡΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΘΛΗΤΕΣ: ΙΟΥΛΙΑ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΖΙΚΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ-ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑΡΗ, ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑ ΣΤΡΟΥΜΠΑΚΗ-ΤΟΠΑΚΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΛΕΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΟΥΛΔΑΤΟΣ, ΒΑΡΒΑΡΑ ΝΟΤΑΡΑ, ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΣΙΟΜΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΑΔΟΥΡΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΠΑΝΟΣ, ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΙΑΤΡΙΔΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΕΛΕΝΗ ΡΟΥΣΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ,

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΛΕΚΗΣ, ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΦΗΚΑΣ, ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΤΣΑΛΒΔΑΡΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΑΚΑΤΑΝΗΣ,

ΗΡΩΪΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ: ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ

SECURITY ΚΑΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑΣ: ΘΥΜΙΟΣ ΠΕΡΣΙΔΗΣ


 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κορίνα Κουταλιάρη, 2η θέση Κάτα 2003 και 3η θέση Κούμιτε 2003, Ιουλία Μπισμπίκη: 3η θέση Κούμιτε 2003, Νίκος Σπανός: 5η θέση Κούμιτε 2002, Αναστάσιος Γκιώνης: 5η θέση Κούμιτε 2001, Δημήτρης Θεολόγος Κουτσιαρής: 5η θέση Κούμιτε 2003, Νικόλαος Κουσούλης: 5η θέση Κούμιτε 2003. (Στην ουσία οι 5ες θέσεις είναι 4ες αφού οι 4οι θεωρούνται 3οι!)

(Με κλικ εδώ βλέπετε τα συνολικά αποτελέσματα των αγώνων)


Στη συνέχεια σας δίνουμε μερικές φωτογραφίες από την πορεία της διοργάνωσης.

 (Για περισσότερες κλικ εδώ!)


Άνω και κάτω φωτό από το συμβούλιο των αντιπροσώπων των Βαλκανικών Χωρών. Από αριστερά άνω: Goran Milkovski (FYROM), Pepa Ilieva (Βουλγαρία), Ekatarina Yaneva (γραμματέας του προέδρου της Βαλκανικής), Jelena Ruzic (διερμηνέας), Slavoljub Piper (Σερβία, γενικός γραμματέας της Βαλκανικής), Alexei Petrov (Βουλγαρία, Πρόεδρος της Βαλκανικής), και συνέχεια κάτω Vladimir Mrvaljevic (Μαυροβούνι), Ηλίας Χρήστου (Ελλάδα), Strahinja Tepavcevic (Σερβία), Murat Colahoglu (Τουρκία), Davor Cipek (Βοσνία-Ερζεγοβίνη) και Dragoljub Fatic (Μαυροβούνι).

Διαιτητές και προπονητές πριν την εκκίνηση για τους αγώνες μπροστά στο ξενοδοχείο.

Όλη η αποστολή (περίπου) πριν την εκκίνηση για τους αγώνες μπροστά στο ξενοδοχείο.

Στο Στάδιο των αγώνων.

Αριστερά: Ηλίας Χρήστου (εκπρόσωπος Ελλάδας), Αλεξέι Πετρόφ (πρόεδρος Βαλκανικής) και Σλάβολγιουμπ Πίπερ (γραμματέας Βαλκανικής).
Δεξιά Βλάντιμιρ Μρβάγιεβιτς (Μαυροβούνι), Ηλίας Χρήστου και Αλεξέι Πετρόφ.

Διαιτητές και κριτές των αγώνων. Διακρίνεται ο Έλληνας διαιτητής Γιάννης Κανέλλης, ο οποίος εξελέγη ομόφωνα μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Βαλκανικής Ομοσπονδίας.

Από ομάδες Κάτα κορασίδων διαφόρων κατηγοριών.

Γενική άποψη του Σταδίου των Αγώνων, οι οποίοι έγιναν σε έξι τατάμι.

Παράταξη των διαιτητών κατά την έναρξη των αγώνων!

Αριστερά: κήρυξη της έναρξης των αγώνων από τον Αλεξέι Πετρόφ, πρόεδρο της Βαλκανικής. Στα αριστερά του ο Μουράτ Κολάχογκλου, εκπρόσωπος της Τουρκικής Ομοσπονδίας. Δεξιά: στιγμιότυπα από τους αγώνες.

Απονομές σε κατηγορίες Κάτα από τους Αλεξέι Πετρόφ (πρόεδρο Βαλκανικής) και Σλάβολγιουμπ Πίπερ (γραμματέα Βαλκανικής) και δεξιά από τους Αλεξέι Πετρόφ και Ηλία Χρήστου με την Ελληνίδα αθλήτρια Κορίνα Κουταλιάρη στη δεύτερη θέση!

Διάφορες απονομές. Στη μέση, 2η θέση η Κορίνα Κουταλιάρη. Δεξιά η ταλαντούχα αθλήτρια, η ... ταμπλετούχα μαμά και ο "τιμωρημένος" από την ΕΛΟΚ προπονητής Γιάννης Τσαρούχας. Όλοι από την Χίο στην Κωνσταντινούπολη!!! ΕΛΟΚ το μεγαλείο σου!!!

 Απονομές από τους Βλάντιμιρ Μρβάγιεβιτς (Μαυροβούνι) και Ηλία Χρήστου (Ελλάδα). Στην τρίτη θέση η Ιουλία Μπισμπίκη.

Αριστερά: η Ελληνική Αποστολή με την Ελληνική σημαία στις κερκίδες. Δεξιά: Γιάννης Κανέλλης, Αλεξέι Πετρόφ, Ηλίας Χρήστου και Γιώργος Λαζαρίδης.

Η ηρωική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ αθλητών, προπονητών και διαιτητών εκπροσώπησε επάξια τη χώρα μας αποδεικνύοντας την ανικανότητα της ΕΛΟΚ που σαμποτάρει το καράτε προς χάρη του Γερόλυμπου και των προσωπικών συμφερόντων.


 ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ή ΟΧΙ???

Επειδή οι ανεγκέφαλοι της ΕΛΟΚ μαντεύω ότι θα εξαντλήσουν το μίσος τους εναντίον της αποστολής στην Κωνσταντινούπολη, όπως συνηθίζουν να κάνουν επανειλημμένα και αποτυχημένα συνέχεια μέχρι σήμερα, με τον ισχυρισμό ότι η αποστολή ήταν παράνομη και άρα άκυρη, επειδή δεν είχε την έγκριση της ΕΛΟΚ, λαμβάνω την τιμή να εξηγήσω στα ακατοίκητα κεφάλια τους ότι:

1) Ο Γερόλυμπος είχε τιμωρηθεί από την Παγκόσμια α) με στέρηση κάθε αρμοδιότητάς του σε όλα τα σώματα διοίκησης της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής και β) με δύο συνεχόμενες φορές από έξι μήνες την κάθε φορά αποκλεισμό από "κάθε διοργάνωση καράτε της Παγκόσμιας".

2) Η τιμωρία αυτή, όπως ήδη έχω εξηγήσει, αφορά σε κάθε "διοργάνωση" καράτε της Παγκόσμιας, αλλά και κάθε υποκείμενης ομοσπονδίας, που ανήκει στην Παγκόσμια, όπου "διοργάνωση" είναι εξ ορισμού αγώνες, συμβούλια, σεμινάρια, συγκεντρώσεις και ακόμα και παρέα για ... καφέ μελών της Παγκόσμιας και κάθε υποκείμενης ομοσπονδίας.

3) Μιλάμε για "τιμωρία-σουτάρισμα" ... στο πυρ το εξώτερον (!), την οποία ο Γερόλυμπος δεν επέτρεψε στα ανδρείκελά του, που διοικούν την ΕΛΟΚ, να εφαρμόσουν εντός Ελλάδας!

4) Στην περίπτωση της Βαλκανικής Ομοσπονδίας, στην οποία ο Γερόλυμπος ήταν πρόεδρος και δεν μπορούσε να επέμβει η Παγκόσμια να τον πετάξει έξω, εφαρμόστηκε η εξής στρατηγική: διέλυσαν την Βαλκανική και την έφτιαξαν από την αρχή!

5) Στη νέα Βαλκανική Ομοσπονδία κλήθηκαν όλες οι Βαλκανικές χώρες να συμμετέχουν. Και η Ελλάδα φυσικά, αφού ήταν γνωστό και αναμενόμενο ότι ο Γερόλυμπος δεν θα αποτελούσε εμπόδιο μια και δεν θα μπορούσε ούτε να πλησιάσει τη νέα Βαλκανική!

6) Όλες οι Βαλκανικές χώρες ανταποκρίθηκαν εκτός από την Ελλάδα, με αποτέλεσμα η χώρα μας να μείνει εκτός Βαλκανικής Ομοσπονδίας με διαταγή του Γερόλυμπου και με ευθύνη των ηλιθίων του Διοικητικού της Συμβουλίου!


Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

7) Αυτό σημαίνει ότι το ΔΣ/ΕΛΟΚ μπορεί να κηρυχθεί ανά πάσα στιγμή έκπτωτο από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού (αλλά αυτός κοιμάται όρθιος επιεικώς!), διότι με επιλεγμένη υπαιτιότητά του (του ΔΣ/ΕΛΟΚ) η χώρα μας και οι σύλλογοι, αθλητές, προπονητές, διαιτητές κτλ., στερούνται της δυνατότητας να συμμετέχουν στα Βαλκανικά αθλητικά δρώμενα του καράτε. Δηλαδή, η ΕΛΟΚ σαμποτάρει στην ουσία το Ελληνικό καράτε για χάρη του Γερόλυμπου, πράγμα αντίθετο προς τον αθλητικό νόμο και το καταστατικό της!

8) Από την άλλη μεριά, μια ομάδα αθλητών, προπονητών και διαιτητών με δική τους πρωτοβουλία ανέλαβαν την υποψηφιότητα, τα έξοδα συμμετοχής και τελικά την συμμετοχή τους στους Βαλκανικούς Αγώνες της Κωνσταντινούπολης, όταν ταυτόχρονα η ΕΛΟΚ δεν εκπλήρωνε τις εκ του αθλητικού νόμου υποχρεώσεις της!

9) Ταυτόχρονα, η Βαλκανική Ομοσπονδία, βλέποντας την ΕΛΟΚ να σαμποτάρει την ίδια της τη χώρα, δέχθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ την Ελληνική Αποστολή στους αγώνες της, πράγμα που αποτελεί απόφαση υπερκείμενης της ΕΛΟΚ ομοσπονδίας (και τα σκυλιά δεμένα!). Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες έπαιξαν μεταξύ όλων των συμμετεχόντων αθλητών από τις άλλες Βαλκανικές χώρες, πήραν μετάλλια ανάμεσα σε αυτούς, γράφηκαν στα αποτελέσματα ανάμεσα σε αυτούς και πέρασαν στην ιστορία πάλι ανάμεσα σε αυτούς, ενώ οι ανεγκέφαλοι της ΕΛΟΚ και οι ... καλογλείφτες τους μείνανε με το ... πρωτάθλημα του Wado-ryu στο χέρι, που οργάνωσαν τα λαμόγια!!!

10) Δεν υπάρχει αμφιβολία, λοιπόν, ότι η Ελληνική Αποστολή στους Βαλκανικούς της Κωνσταντινούπολης αποτέλεσε και πέρασε στην ιστορία ως η συμμετοχή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ελλάδας στο 19ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2014!!! Γκέγκε??? Αμφιβάλω!!!


Ιδού οι Νεκροθάφτες του Καράτε στην Ελλάδα (και οι προηγούμενοί τους βέβαια)!!!

1) Για ένα άθλημα από το 1966 στην Ελλάδα, για μια ομοσπονδία με ιστορία από το 1980, για ανάπτυξη με επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ από τη ΓΓΑ από το 1991, με 250 συλλόγους, όπως λένε, και 28.000 αθλητές, όπως λένε, με δεκάδες πρωταθλήματα, εκατοντάδες προπονητές και πρωταθλητές, η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ιστορικό στις ιστοσελίδες της, ΚΑΝΕΝΑ πρωτάθλημα, ΚΑΝΕΝΑ σύλλογο, ΚΑΝΕΝΑ προπονητή, ΚΑΝΕΝΑ αθλητή, ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα οποιουδήποτε αγώνα οποιασδήποτε χρονιάς, ΚΑΜΙΑ φωτογραφία, ΚΑΝΕΝΑ βίντεο! Οι δραστηριότητές της δείχνουν να είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ! Το έμψυχο δυναμικό των συλλόγων, προπονητών, εξεταστών, μαύρων ζωνών, αθλητών και άλλων παραγόντων δείχνουν να είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ? Όλες οι επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ που πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος απέδωσαν ένα ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ! Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει! Αλλά γιατί τέτοιο εσκεμμένο θάψιμο των πάντων, ενώ έπρεπε το καράτε να ήταν το πρώτο άθλημα στην Ελλάδα? Γιατί τέτοια απαξίωση όλων ανεξαιρέτως των παραγόντων του αθλήματος???

Η Απάντηση είναι απλή: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!!!

 Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

1-Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ" =

"Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ"

2-Μπουλούμπασης

Πρόεδρος

3-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

4-Δημητριάδης

Γεν. Γραμματέας

5-Κοσμίδης

Α'  Αντιπρόεδρος


6-Χανικιάν

Β'  Αντιπρόεδρος

7-Βόβλας

Ταμίας

8-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


9-Γκουβούσης

Έφορος Υλικού

10-Καρβούνης

Εφ. Εθν. Ομάδας


11-Χονδροματίδης

Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής

12-Πάσης

... Σουπιά!

13-Γκάζι, Διευθυντής Αθλήματος,Δηλαδή?


14-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata"


15-Αυτόν τον ψάχνω ακόμα!

Με τα προηγούμενα άρθρα μου έχω ήδη αποδείξει ότι οι ανωτέρω είναι "προκλητικοί επιχειρηματίες" που εκμεταλλεύονται την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε από τις θέσεις τους στο διοικητικό της συμβούλιο και ... παραπλεύρως, παραβιάζοντας ταυτόχρονα και καραμπινάτα και την αθλητική και την φορολογική νομοθεσία!!! Ακόμα δεν έχω ακούσει καμιά ... παραίτηση!!!

 


Μέρος Α - Μέρος Β1 - Μέρος Β2 - Μέρος Γ

 Click for WKF, 19th Balkan Children Championships 2014, Instanbul, Efthymios Persidis (GRE) Photo Gallery


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .