karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 30/6/2014.

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr , σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!


 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2014
στην Κωνσταντινούπολη: Ο Απόηχος!

 

Μέρος Α - Μέρος Β1 - Μέρος Β2 - Μέρος Γ

 

(Θέλετε να τυπώσετε αυτό το άρθρο σε pdf? Πολύ ευχαρίστως, με κλικ εδώ)

 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

 Click for WKF, 19th Balkan Children Championships 2014, Instanbul, Efthymios Persidis (GRE) Photo Gallery


Με το άρθρο "30/4/2014 - Καταγγελία του ΔΣ/ΕΛΟΚ στη ΓΓΑ με αίτημα έκπτωσής του!!!" αποδεικνύεται ότι έστελνα στη διοίκηση της ΓΓΑ ένα-ένα όλα τα άρθρα μου τα σχετικά με τη διαφθορά και τη διαπλοκή που κυριαρχεί στην ΕΛΟΚ.



Ο νέος υπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

 Οι μεγάλοι Υπεύθυνοι για την Διαφθορά στην ΕΛΟΚ και

  Προστάτες του μαγαζιού του Γερόλυμπου!!!

Με την ένοχη ανοχή των άχρηστων και ηλιθίων της Αυτοκρατορίας του Ρουσφετιού, η ΕΛΟΚ έχει μετατραπεί σε μια εγκληματική αθλητική επιχείρηση των επιτήδειων!


 Σας θυμίζουμε πάντα και τα γενικά άρθρα μας των Περιεχομένων του παρόντος Κεφαλαίου (με κλικ εδώ)!


 Α - "Παγωμένη" η ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ!

"Παγωμένη" έχει μείνει μέχρι σήμερα 30/6/2014 η ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ στην από 8 Απριλίου ανακοίνωσή της παρά τις ... "δημιακές" εξαγγελίες της "είστε παράνομοι" και "θα σας τιμωρήσουμε" και "να μη μας κουνηθεί κανένας" κτλ.!

Καμιά αντίδραση από τους ηλιθίους του ΔΣ/ΕΛΟΚ, που την κρατάνε εκτός Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΒΟΚ), για ένα ολόκληρο μήνα στην ανεξάρτητη συμμετοχή αθλητών στους Βαλκανικούς αγώνες παίδων-κορασίδων στην Κωνσταντινούπολη.

1) Αλλά και τι να πουν, αφού φέρουν την βαριά ευθύνη για το ότι η ΕΛΟΚ είναι η μόνη εθνική ομοσπονδία χώρας των Βαλκανίων, που δεν συμμετέχει στην Βαλκανική Ομοσπονδία του Καράτε!

2) Τι να πουν, όταν ο Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού Τρύφωνας Ζαχαρόπουλος (και ... "να χαρώ" τους τίτλους σας!), κατά πληροφορίες, πρώτα επιβεβαιώνει με επιστολή του, υπογράφοντας "με εντολή υφυπουργού" τη νομιμότητα της Δικαστικής Επιτροπής και αμέσως μετά με δεύτερη επιστολή "αναστέλλει" τη νομιμότητα της Δικαστικής Επιτροπής καθώς και "αναστέλλει" την εφαρμογή όλων των επιβληθεισών ποινών μέχρι να αποφανθεί το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, αν η Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ είναι νόμιμη!!! Δηλαδή, η νομιμότητα ή μη της Δικαστικής Επιτροπής της ΕΛΟΚ επισκίασε το ... Κυπριακό, το Σκοπιανό, το Ελληνοτουρκικό και κάθε άλλο μεγάλο πρό-βλημα της χώρας. Αυτά συμβαίνουν όταν η χώρα κυβερνάται από ... βλήματα!!! Θέλουμε τη σύγκλιση και συνεδρίαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για μια απάντηση σε ένα ερώτημα που απαντάει και η ... γάτα μου!!!

3) Θα κάνουμε δεύτερο ... συκώτι από τα γέλια, αν το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους "γνωμοδοτήσει" ότι η Δικαστική  Επιτροπή της ΕΛΟΚ είναι νόμιμη, διότι προφανώς θα είναι μια κατά παραγγελία γνωμοδότηση! Να μην τρελαθούμε κιόλας! Οι τρεις δικηγόροι της ΔΕ/ΕΛΟΚ, που υποτίθεται να προέρχονται από κάποιους από τους 100 συλλόγους-μέλη της ΕΛΟΚ, βρέθηκαν συμπτωματικά ο ένας πάνω στον άλλο στον ίδιο όροφο με τον δικηγόρο του Γερόλυμπου και ταυτόχρονα νομικό σύμβουλο της ΕΛΟΚ και αναρωτιόμαστε αν πρόκειται για ... διαβολική σύμπτωση!!! Πού τα πουλάς αυτά ρε Ζαχαρόπουλε!!!

4) Τι να πουν όταν αυτές οι επιστολές του Ζαχαρόπουλου δεν γνωστοποιήθηκαν από το site της ΕΛΟΚ και άρα αυτό το δημόσιο site χρησιμοποιείται για χειραγώγηση του κόσμου του καράτε από το ΔΣ ή μερικούς από αυτό!

5) Τι να πουν όταν στις ίδιες ημερομηνίες με το Βαλκανικό στην Κωνσταντινούπολη οργανώνουν το πρωτάθλημα-μαϊμού της ανύπαρκτης οργάνωσης Wado-ryu με αρχηγό τον Πρόεδρο της ΕΛΟΚ "υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ"! Ποιός παίρνει τα λεφτά από τις μαύρες εισπράξεις αυτού του πρωταθλήματος-μαϊμού???

6) Τι να πουν, όταν αθλητές ενός καταδιωκόμενου συλλόγου λαμβάνουν μέρος στο ανωτέρω πρωτάθλημα ως αθλητές του συλλόγου του Μπουλούμπαση χωρίς να έχουν γίνει νόμιμες μεταγραφές!


 Β - Παρ' όλα αυτά κάποιος ανεγκέφαλος τους ξέφυγε και έγραψε τα επόμενα:

Από το «καρατε εδεσσας» (facebook)

26 Ιουνίου

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΡΑΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ REGIONS ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ HELLAS MACEDONIA ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ:

Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ... ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ FYROM ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ????

ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΠΗΡΑΤΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΟΚ ΑΝ ΠΗΡΑΤΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ.Α ΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΞΑΝΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ??

ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΑΘΛΗΤΕΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΟΚ ΚΑΙ ΓΓΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ.

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ...

 

1) Το ανεγκέφαλο αυτό τσιράκι του Γερόλυμπου, διότι αν δεν ήταν "τσιράκι" δεν θα ήταν "πρόεδρος της Ένωσης Καράτε της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας", που διαμαρτύρεται για διάφορα χαζά (!), επειδή θίχτηκε ο πατριωτισμός του (!), γιατί δεν διαμαρτύρεται προς την ΕΛΟΚ, που είναι ο φορέας του καράτε και όφειλε να είναι μέλος της Βαλκανικής, ώστε από αυτή τη θέση της να προστατεύσει τα "εθνικά μας συμφέροντα"??? Αν δεν καταλαβαίνει προς τα πού πρέπει να διαμαρτυρηθεί, τότε τι τον έχει τον τίτλο του προέδρου? Για τα ... σουβλατζίδικα?

2) Με βάση τον αθλητικό  νόμο 2725/1999, κάθε ένωση έχει ιδιαίτερο καταστατικό και κάνει εκλογές. Συμβαίνουν αυτά στην "ένωση" που είναι πρόεδρος ο Νικόπουλος ή είναι πρόεδρος-μαϊμού ενός μεγάλου μηδενικού εξαπατώντας συλλόγους και αθλητές και ολόκληρο τον περίγυρό του??? Αν συμβαίνουν, τότε πώς είναι ο Νικόπουλος "πρόεδρος ένωσης" όταν ταυτόχρονα είναι προπονητής??? Μας δουλεύετε ρε απατεώνες???

3) Το όνομα HELLAS MACEDONIA του το έδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών να το "φορέσει"? Και με ποιό έγγραφο? Για να ξέρουμε δηλαδή ποιανού κόπανου κοτσάνα είναι!!!

4) Γιατί ρωτάει πώς αγωνίστηκε η FYROM στην Κωνσταντινούπολη?

α) Δεν ξέρει ανάγνωση να διαβάσει τον πίνακα των αποτελεσμάτων, όπου η FYROM αναγράφεται ως "FYR of Macedonia", που είναι το ίδιο πράγμα?

β) Του έχει ανατεθεί εργολαβικά η επίλυση του Σκοπιανού?

5) Λέει ότι δεν ρωτάει αν αυτοί που πήγαν στους Βαλκανικούς πήραν άδεια από την ΕΛΟΚ! Την ΕΛΟΚ την ρώτησε αν είναι μέλος της Βαλκανικής και γιατί δεν είναι?

6) Βλέπει ή όχι ότι οι αθλητές αυτοί γίνανε δεκτοί από την υπερκείμενη της ΕΛΟΚ ομοσπονδία και άρα δεν του πέφτει λόγος?

7) Οι προπονητές συλλόγων, που του τηλεφωνούσαν καθημερινά και δεν ήξεραν τίποτα για την διοργάνωση των Βαλκανικών, καλά θα κάνουνε να αφήσουν τα πρόβατα και τα γίδια και να ενδιαφερθούν για το πώς λειτουργεί και πού οδηγείται η ΕΛΟΚ!

8) Ζητάει και περιμένει μια απάντηση! Ποιός είναι ο αρμόδιος να σας απαντήσει? Ο ... Άγιος Φανούριος του διαδικτύου!!!

9) Το υπόλοιπο κείμενο "ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ - ΑΘΛΗΤΕΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ; και τα λοιπά περί τιμωρίας !!!" αποδεικνύει ότι κυκλοφορούν ορισμένα φασιστάκια ανάμεσά μας, δηλαδή ταυτόχρονα απειλούντες, εισαγγελείς, δικαστές και δήμιοι!!! Ο κύριος Νικόπουλος δεν δίστασε να κρεμάσει την απειλή μιας ενδεχόμενης τιμωρίας των ανήλικων αθλητών πάνω από τα κεφάλια τους!!!

10) Είσαι με τα καλά σου ρε τσιράκι του Γερόλυμπου? Πιστεύεις ότι οι γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά τους στην Κωνσταντινούπολη δεν θα φλομώσουν την ΕΛΟΚ στις μηνύσεις αν αυτή έστω σκεφθεί να τιμωρήσει τα παιδιά τους???

11) Τέλος, οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα είχαν ήδη δοθεί και ξαναδίνονται πιο κάτω. Αν πραγματικά ήταν ελλιπείς, τότε κάποιος που έχει θεσμική θέση και γνώμη θα μπορούσε να επιχειρηματολογήσει επ' αυτών! Δεν δέχομαι, όμως, με τίποτα να κρεμάνε απειλές πάνω από τα κεφάλια ανήλικων αθλητών, τους οποίους πρώτη η ΕΛΟΚ αποδειγμένα εγκατέλειψε!

12) Κύριε Νικόπουλε, δεν κάνεις για προπονητής καράτε! Βρες άλλη δουλειά!!!


 Γ - ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ:

 ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ή ΟΧΙ???

Επειδή οι ανεγκέφαλοι της ΕΛΟΚ μαντεύω ότι θα εξαντλήσουν το μίσος τους εναντίον της αποστολής στην Κωνσταντινούπολη, όπως συνηθίζουν να κάνουν επανειλημμένα και αποτυχημένα συνέχεια μέχρι σήμερα, με τον ισχυρισμό ότι η αποστολή ήταν παράνομη και άρα άκυρη, επειδή δεν είχε την έγκριση της ΕΛΟΚ, λαμβάνω την τιμή να εξηγήσω στα ακατοίκητα κεφάλια τους ότι:

1) Ο Γερόλυμπος είχε τιμωρηθεί από την Παγκόσμια α) με στέρηση κάθε αρμοδιότητάς του σε όλα τα σώματα διοίκησης της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής και β) με δύο συνεχόμενες φορές από έξι μήνες την κάθε φορά αποκλεισμό από "κάθε διοργάνωση καράτε της Παγκόσμιας".

2) Η τιμωρία αυτή, όπως ήδη έχω εξηγήσει, αφορά σε κάθε "διοργάνωση" καράτε της Παγκόσμιας, αλλά και κάθε υποκείμενης ομοσπονδίας, που ανήκει στην Παγκόσμια, όπου "διοργάνωση" είναι εξ ορισμού αγώνες, συμβούλια, σεμινάρια, συγκεντρώσεις και ακόμα και παρέα για ... καφέ μελών της Παγκόσμιας και κάθε υποκείμενης ομοσπονδίας.

3) Μιλάμε για "τιμωρία-σουτάρισμα" ... στο πυρ το εξώτερον (!), την οποία ο Γερόλυμπος δεν επέτρεψε στα ανδρείκελά του, που διοικούν την ΕΛΟΚ, να εφαρμόσουν εντός Ελλάδας!

4) Στην περίπτωση της Βαλκανικής Ομοσπονδίας, στην οποία ο Γερόλυμπος ήταν πρόεδρος και δεν μπορούσε να επέμβει η Παγκόσμια να τον πετάξει έξω, εφαρμόστηκε η εξής στρατηγική: διέλυσαν την Βαλκανική και την έφτιαξαν από την αρχή!

5) Στη νέα Βαλκανική Ομοσπονδία κλήθηκαν όλες οι Βαλκανικές χώρες να συμμετέχουν. Και η Ελλάδα φυσικά, αφού ήταν γνωστό και αναμενόμενο ότι ο Γερόλυμπος δεν θα αποτελούσε εμπόδιο μια και δεν θα μπορούσε ούτε να πλησιάσει τη νέα Βαλκανική!

6) Όλες οι Βαλκανικές χώρες ανταποκρίθηκαν εκτός από την Ελλάδα, με αποτέλεσμα η χώρα μας να μείνει εκτός Βαλκανικής Ομοσπονδίας με διαταγή του Γερόλυμπου και με ευθύνη των ηλιθίων του Διοικητικού της Συμβουλίου!

7) Αυτό σημαίνει ότι το ΔΣ/ΕΛΟΚ μπορεί να κηρυχθεί ανά πάσα στιγμή έκπτωτο από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού (αλλά αυτός κοιμάται όρθιος επιεικώς!), διότι με επιλεγμένη υπαιτιότητά του (του ΔΣ/ΕΛΟΚ) η χώρα μας και οι σύλλογοι, αθλητές, προπονητές, διαιτητές κτλ., στερούνται της δυνατότητας να συμμετέχουν στα Βαλκανικά αθλητικά δρώμενα του καράτε. Δηλαδή, η ΕΛΟΚ σαμποτάρει στην ουσία το Ελληνικό καράτε για χάρη του Γερόλυμπου, πράγμα αντίθετο προς τον αθλητικό νόμο και το καταστατικό της!

8) Από την άλλη μεριά, μια ομάδα αθλητών, προπονητών και διαιτητών με δική τους πρωτοβουλία ανέλαβαν την υποψηφιότητα, τα έξοδα συμμετοχής και τελικά την συμμετοχή τους στους Βαλκανικούς Αγώνες της Κωνσταντινούπολης, όταν ταυτόχρονα η ΕΛΟΚ δεν εκπλήρωνε τις εκ του αθλητικού νόμου υποχρεώσεις της!

9) Ταυτόχρονα, η Βαλκανική Ομοσπονδία, βλέποντας την ΕΛΟΚ να σαμποτάρει την ίδια της τη χώρα, δέχθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ την Ελληνική Αποστολή στους αγώνες της, πράγμα που αποτελεί απόφαση υπερκείμενης της ΕΛΟΚ ομοσπονδίας (και τα σκυλιά δεμένα!). Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες έπαιξαν μεταξύ όλων των συμμετεχόντων αθλητών από τις άλλες Βαλκανικές χώρες, πήραν μετάλλια ανάμεσα σε αυτούς, γράφηκαν στα αποτελέσματα ανάμεσα σε αυτούς και πέρασαν στην ιστορία πάλι ανάμεσα σε αυτούς, ενώ οι ανεγκέφαλοι της ΕΛΟΚ και οι ... καλογλείφτες τους μείνανε με το ... πρωτάθλημα του Wado-ryu στο χέρι, που οργάνωσαν τα λαμόγια!!!

10) Δεν υπάρχει αμφιβολία, λοιπόν, ότι η Ελληνική Αποστολή στους Βαλκανικούς της Κωνσταντινούπολης αποτέλεσε και πέρασε στην ιστορία ως η συμμετοχή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ελλάδας στο 19ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2014!!! Γκέγκε??? Αμφιβάλω!!!


 Δ - ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ και ΤΗ ΒΟΚ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΠΟΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΕΡΟΛΥΜΠΕ!

Στις ίδιες ημερομηνίες με τους Βαλκανικούς στην Κωνσταντινούπολη η ΕΛΟΚ προκήρυξε  υπό την αιγίδα της το πρωτάθλημα του στυλ Γουάντο-ρύου, του οποίου Γουάντο-ρύου αρχηγός είναι ο πρόεδρος της ΕΛΟΚ Χρήστος Μπουλούμπασης!!!

1) Η ΕΛΟΚ δεν έχει στυλ (ούτε η Παγκόσμια, ούτε η Ευρωπαϊκή) και άρα οι υπό την αιγίδα της διοργανώσεις των στυλ Γουάντο-ρύου, Σότοκαν, Γκότζου-ρύου, Σίτο-ρύου και Κυόκουσιν είναι καραμπινάτη αθλητική και οικονομική απάτη!

2) Κάθε διοργάνωση είχε και έχει οικονομικά έσοδα! Αρχικά από τις επιχορηγήσεις και σήμερα από την χρέωση των συμμετοχών των αθλητών.

1-Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ" =

"Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ"

2-Μπουλούμπασης

Πρόεδρος

ΕΛΟΚ

3) Αφού το πρωτάθλημα Γουάντο-ρύου (και κάθε παρόμοιο) "δεν είναι διοργάνωση της ΕΛΟΚ", τότε τα έσοδά του δεν μπαίνουν στο ταμείο της ΕΛΟΚ! Τουλάχιστον, ποτέ δεν δόθηκε λογαριασμός στους συλλόγους για παρόμοια έσοδα! Πού πάει αυτό το  Μαύρο Χρήμα!

4) Το πρωτάθλημα Γουάντο-ρύου οργανώθηκε από την Οργάνωση Γουάντο-ρύου του Μπουλούμπαση! Σε ποιανού τσέπες πήγαν οι εισπράξεις από τις συμμετοχές των αθλητών? Γιατί να πάνε στις τσέπες του Κοσμίδη? Γιατί να πάνε στις τσέπες του Χονδροματίδη? Γιατί να πάνε στις τσέπες του Πάση? Προφανώς και δεν πάνε στις τσέπες αυτών, αλλά πάνε στις τσέπες του Μπουλούμπαση! Αλλά ο δικτάτορας και διοργανωτής των πάντων Γερόλυμπος δεν παίρνει τίποτα? Έ, όχι κι' έτσι! Θα σταματούσε η Γη ... να γυρίζει! Συνεπώς τις εισπράξεις τις μοιράζονται οι Μπουλούμπασης και Γερόλυμπος!  Μαύρο Χρήμα!

5) Αντίστοιχα τις εισπράξεις από τις συμμετοχές στις διοργανώσεις των στυλ Σότοκαν, Γκότζου-ρύου, Σίτο-ρύου και Κυόκουσιν τις μοιράζονται στα δύο από τη μια οι αρχηγοί των στυλ και από την άλλη ο Γερόλυμπος!  Μαύρο Χρήμα!  Αν κάνω λάθος θα έπρεπε ήδη να είχατε αποδώσει λογαριασμό κατάθεσης των εισπράξεων στο Ταμείο της ΕΛΟΚ στους συλλόγους κατά τις τακτικές γενικές συνελεύσεις για όλα τα προηγούμενα χρόνια!!! Δώσατε???


Παρένθεση:

 Ε - ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ

 

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έρευνα για τις διαδρομές αθλητικού χρήματος

ΘΑΝΟΣ ΜΠΛΟΥΝΑΣ

«Εάν ήθελαν να ψάξουν τα πόθεν έσχες καλύτερα να έψαχναν πριν από το 2004, τότε που πέρασαν πολλά χρήματα από τον ελληνικό αθλητισμό», δήλωσε με νόημα ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπ. Καπράλος.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγαλύτερη έρευνα της Δικαιοσύνης για τον τρόπο διαχείρισης των επιχορηγήσεων που δόθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού την τελευταία δεκαετία.

Με έγγραφο του Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών προς τη ΓΓΑ στις αρχές του μήνα, ζητήθηκε να καταρτιστεί αναλυτικός κατάλογος στον οποίο να εμφαίνονται τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας και διαμονής των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων που κατείχαν τα αξιώματα του προέδρου, γενικού γραμματέα, αντιπροέδρου, ειδικού γραμματέα, ταμία, εφόρου κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 2004 – 2013.

Η έρευνα εκτείνεται στο σύνολο των αθλητικών ομοσπονδιών αλλά και σε πανελλήνιους συνδέσμους (π.χ. προπονητών), συνολικά, δηλαδή, σε 71 νομικά πρόσωπα και βέβαια πολλαπλάσια φυσικά πρόσωπα που κατείχαν θέσεις ευθύνης. Ανάμεσα στους ελεγχόμενους αναφέρονται ενδεικτικά η ΕΟΕ, η ΕΠΟ, ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΟΚ.

Τι οδήγησε όμως στην έναρξη αυτής της έρευνας που γίνεται για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση προσώπων και χρονικό βάθος από την πλευρά της ποινικής δικαιοσύνης;

Το έναυσμα δόθηκε στην ομιλία του προέδρου της ΕΟΕ, Σπύρου Καπράλου στις 14/1/2014 όπου μεταξύ άλλων υποστήριξε:

«Ο κόσμος του αθλητισμού δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μαζί με τα ξερά πρέπει να καίγονται και τα χλωρά. Έχουν ακουστεί πολλά για σπατάλες και κακοδιαχείριση στον χώρο του αθλητισμού. Εμείς στην ΕΟΕ είμαστε οι πρώτοι που επιζητούμε τον έλεγχο των κονδυλίων».

Περίπου ένα μήνα μετά, στις 12/2/2014, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός ανακοίνωσε την επανασύσταση του Ελεγκτικού Συνεδρίου με την παρουσία έξι εφοριακών και με αρμοδιότητες: α) τη διενέργεια λογιστικού και διαχειριστικού ελέγχου, καθώς και ελέγχου κάθε άλλου στοιχείου που αποτελεί αντικείμενο του νόμου ή των καταστατικών των αθλητικών σωματείων, των ενώσεων και των ομοσπονδιών, καθώς και των άλλων επιχορηγούμενων φορέων και β) τη διαπίστωση της τήρησης από τα σωματεία, τις ενώσεις και τις ομοσπονδίες των διατάξεων των νόμων, των διαταγμάτων, των υπουργικών αποφάσεων, των κανονισμών που αφορούν, διαχειριστικούς και λογιστικούς κανόνες, οι οποίοι επιβάλλονται από τον νόμο και από άλλες διατάξεις.

Ακολούθησε η κινητοποίηση του αρμόδιου εισαγγελέα ο οποίος προχώρησε στη διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας.

 

Πάνω από 600 εκατ. ευρώ

Στο διάστημα των τελευταίων δέκα ετών που θα ελεγχθούν –διάστημα το οποίο μπορεί εφόσον κριθεί να οδηγήσει σε καταλογισμό ευθυνών στις διοικήσεις των ομοσπονδιών– έχουν δοθεί από τη ΓΓΑ στις ομοσπονδίες ως επιχορήγηση περίπου 600 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς σε αυτά να υπολογίζονται τα χρήματα από τον κρατικό ΟΠΑΠ ή άλλους φορείς.

Κρούσματα για σωματεία – σφραγίδες και για ατασθαλίες σε ομοσπονδίες αναφέρθηκαν την τελευταία δεκαετία και συνεχίζουν με διάφορες μορφές να υφίστανται στις μέρες μας μαζί με μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα που «νομιμοποιεί» τον έλεγχο.

Χαρακτηριστικά:

• Υπάρχει αθλητική ομοσπονδία που έχει οφειλές ύψους 600.000 ευρώ στο ΟΑΚΑ και για την οποία πριν από λίγα χρόνια ξεκίνησε λογιστικός και διαχειριστικός έλεγχος που δεν ολοκληρώθηκε.

• Yπάρχει αθλητική ομοσπονδία στην οποία κατά το διάστημα που ερευνάται, η προηγούμενη διοίκηση άφησε στην επόμενη χρέη ύψους περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ.

• Υπάρχει αθλητική ομοσπονδία που προχώρησε σε προσλήψεις τεσσάρων υπαλλήλων εκτός ΑΣΕΠ.

• Υπάρχει η αθλητική ομοσπονδία που δεν έχει τον απαιτούμενο αριθμό σωματείων με αποτέλεσμα η πολιτική ηγεσία του αθλητισμού να προχωρήσει σε ανάκληση αθλητικής αναγνώρισης.

• Υπάρχουν σύμφωνα με ενδείξεις μέλη ομοσπονδιών που φέρονται να μην έχουν υποβάλλει πόθεν έσχες.

• Υπάρχουν διαμαρτυρίες από αθλητές για ελλειμματική στήριξη από τις ομοσπονδίες στην προετοιμασία τους.

 

 Και προφανώς στα ανωτέρω ήδη έχουν προστεθεί όλες οι καταγγελίες μου για την ΕΛΟΚ από το 1995,
που ανέλαβε να την αρμέγει ο Γιώργος Γερόλυμπος και τα τσιράκια του!!! 

Κλείνει η Παρένθεση!

 

Διάλειμμα για διαφημίσεις και επανέρχομαι!


 Ιδού οι Νεκροθάφτες του Καράτε στην Ελλάδα (και οι προηγούμενοί τους βέβαια)!!!

1) Για ένα άθλημα από το 1966 στην Ελλάδα, για μια ομοσπονδία με ιστορία από το 1980, για ανάπτυξη με επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ από τη ΓΓΑ από το 1991, με 250 συλλόγους, όπως λένε, και 28.000 αθλητές, όπως λένε, με δεκάδες πρωταθλήματα, εκατοντάδες προπονητές και πρωταθλητές, η ΕΛΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ιστορικό στις ιστοσελίδες της, ΚΑΝΕΝΑ πρωτάθλημα, ΚΑΝΕΝΑ σύλλογο, ΚΑΝΕΝΑ προπονητή, ΚΑΝΕΝΑ αθλητή, ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα οποιουδήποτε αγώνα οποιασδήποτε χρονιάς, ΚΑΜΙΑ φωτογραφία, ΚΑΝΕΝΑ βίντεο!

2) Οι δραστηριότητές της δείχνουν να είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ! Το έμψυχο δυναμικό των συλλόγων, προπονητών, εξεταστών, μαύρων ζωνών, αθλητών και άλλων παραγόντων δείχνουν να είναι ένα ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ? Όλες οι επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ που πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος απέδωσαν ένα ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ!

3) Πάρτε για παράδειγμα τους Βαλκανικούς Αγώνες, τις συμμετοχές αθλητών, εκπαιδευτών και διαιτητών! Ηλίθιοι!!! Βαλκανικοί ΔΕΝ υπήρξαν ποτέ!!! Γιατί? Διότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ υπήρξε Βαλκανική Ομοσπονδία! Γιατί ΔΕΝ υπήρξε ποτέ? Διότι ΔΕΝ υπάρχει η ιστορία της με λεπτομέρειες καταγεγραμμένη! Και γιατί ΔΕΝ υπάρχει η ιστορία της με λεπτομέρειες καταγεγραμμένη?

4) Ηλίθιοι!!! Διότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ υπήρξε καταστατικό της Βαλκανικής δημοσιευμένο από τον Γερόλυμπο, αφού από την ίδρυσή της αυτός ήταν ο πρόεδρός της, και αν υπήρχε θα ήταν δημοσιευμένο στο site της ΕΛΟΚ ή στο site της Βαλκανικής! Στο πρώτο ΔΕΝ είναι και το δεύτερο ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ! Συνεπώς, ΠΟΤΕ δεν λειτούργησε με φορολογικά βιβλία και στοιχεία αυτή η ανύπαρκτη ομοσπονδία!!!

5) Και γιατί όλα αυτά??? ΑΠΛΟΥΝ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ!!!

6) Συνεπώς η ιστορία του καράτε και όλων των παραγόντων του στην Ελλάδα έχει θαφτεί εσκεμμένα! Αλλά γιατί τέτοιο εσκεμμένο θάψιμο των πάντων, ενώ έπρεπε το καράτε να ήταν το πρώτο άθλημα στην Ελλάδα? Γιατί τέτοια απαξίωση όλων ανεξαιρέτως των παραγόντων του αθλήματος???

 

Η Απάντηση είναι απλή: Διοργανώνουν, Αρμέγουν τη διοργάνωση και Σβήνουν τα ίχνη της!!!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!

 Πρόκειται για την ομοσπονδία της Αρπαχτής και της Αρμεχτής!!!

(Ορολογία: "Αρπαχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα αρπάζεις, φεύγεις και χάνεσαι!

"Αρμεχτή" σημαίνει μπαίνεις μέσα, αράζεις, αρμέγεις τον πρώτο μήνα, αρμέγεις το δεύτερο μήνα, αρμέγεις τον τρίτο μήνα, κ.ο.κ.)

1-Γερόλυμπος

"ΕΠΙΤΙΜΟΣ" =

"Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ"

2-Μπουλούμπασης

Πρόεδρος

3-Γερολύμπου

Αναπλ. Πρόεδρος

4-Δημητριάδης

Γεν. Γραμματέας

5-Κοσμίδης

Α'  Αντιπρόεδρος


6-Χανικιάν

Β'  Αντιπρόεδρος

7-Βόβλας

Ταμίας

8-Ράλλης Ειδικός

Γραμματέας


9-Γκουβούσης

Έφορος Υλικού

10-Καρβούνης

Εφ. Εθν. Ομάδας


11-Χονδροματίδης

Πρόεδρος Τεχν. Επιτροπής

12-Πάσης

... Σουπιά!

13-Γκάζι, Διευθυντής Αθλήματος,Δηλαδή?


14-Σκοπελίτης

Ιδιοκτήτης

"Sportdata"


15-Αυτόν τον ψάχνω ακόμα!

Με τα προηγούμενα άρθρα μου έχω ήδη αποδείξει ότι οι ανωτέρω είναι "προκλητικοί εγκληματικοί αθλητικοί και οικονομικοί επιχειρηματίες" που αρμέγουν την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε από τις θέσεις τους στο διοικητικό της συμβούλιο και ... παραπλεύρως, παραβιάζοντας ταυτόχρονα και καραμπινάτα και την αθλητική και την φορολογική νομοθεσία!!!


Συνέχεια από το 6):

 

7) Τι ήταν μέχρι σήμερα οι Βαλκανικοί Αγώνες Καράτε? Ήταν οι αγώνες που διοργάνωνε η Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε (ΒΟΚ), η οποία, όπως όλες οι ομοσπονδίες θα έπρεπε να είχε καταστατικό, να γίνονται εκλογές και να είχε Ταμείο! Έχετε ακούσει εσείς τίποτα από αυτά? Εγώ όχι!  Μαύρο Χρήμα!

8) Η ΒΟΚ είχε από πάντα πρόεδρό της τον Γιώργο Γερόλυμπο και η έδρα της ήταν από πάντα στην Ελλάδα. Συνεπώς, η ΒΟΚ θα έπρεπε να είχε καταστατικό με βάση τον ελληνικό αθλητικό νόμο και κατατεθειμένο στο Πρωτοδικείο Αθηνών, να είναι δηλωμένη στην Εφορία και να κρατάει βιβλία και στοιχεία! Έψαξα, και τέτοιο καταστατικό δεν υπάρχει!!!

9) Συνεπώς, η ΒΟΚ επί 20 χρόνια κινείται στα ΜΑΥΡΑ, αφού εισπράττει από τις διοργανώσεις της !!!   Αν κάνω λάθος, ας μας αποδείξει ο Γερόλυμπος το αντίθετο!

10) Κάποιο πουλάκι μου ψιθύρισε ότι από την περυσινή διοργάνωση της ΒΟΚ στην Σερβία ο Γερόλυμπος έφυγε με 43 έως 47 χιλιάδες ευρώ στην τσάντα του! Είναι αλήθεια αυτό Γερόλυμπε ή όχι???  ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!!

11) Συνεπώς, για τα ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ της ΒΟΚ τον κυνηγάνε και οι Βαλκάνιοι, αλλά και το ΣΔΟΕ!!!  ΒΟΚ και ΣΔΟέ, ολέ, ολέ ολέ!!!  

12) Ο Γερόλυμπος εισέπραττε ακόμα και για τη θέση του γενικού γραμματέα στην Παγκόσμια, άλλοι λένε 40.000 € και άλλοι 80.000 € το χρόνο! Τα δήλωνε στην Εφορία ή ήταν ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!!

 

13) Την ΕΛΟΚ ο Γερόλυμπος δεν μπορεί να την κρατήσει εκτός Βαλκανικής, διότι ήδη έχουν αρχίσει και τον κράζουνε ακόμα και οι δικοί του! Είναι προφανές ότι θα φροντίσει να την βάλει μέσα με δικούς του ανθρώπους σε διάφορα πόστα, αφού αυτόν δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε σε φωτογραφία! Ποιούς θα θέλει να βάλει? Αν θέλει να βάλει τον Μπουλούμπαση στο ΔΣ/ΒΟΚ, τότε θα πρέπει οι Βαλκάνιοι να μάθουν ... αλαμπουρνέζικα, διότι ο Μπουλούμπασης δεν σκαμπάζει γρι από αγγλικά! Αν θέλει να βάλει άνθρωπό του στην τεχνική επιτροπή της Βαλκανικής, ο μόνος που του μένει είναι ο Χονδροματίδης (μαθητής Σίτο-ρύου ποιανού δασκάλου-μαϊμού???), αφού οι άλλοι είναι ξοφλημένοι! Και αν θέλει να βάλει και δικό του στη διαιτησία, δεν έχει κανένα εκτός και αν ανασύρει από το χρονοντούλαπο τον γνωστό κολλητό του Άρη Κραββαρίτη, ο οποίος έχει δέκα χρόνια να διαιτητεύσει!!!

 

14) Ο Γερόλυμπος είναι, ας μην ξεχνάμε, και πρόεδρος στο τρίαθλο, αλλά και για πολλά χρόνια κορυφαίο δημόσιο πρόσωπο στον αθλητισμό της χώρας. Συνεπώς, θα έπρεπε να είχε καταθέσει κάθε χρόνο από το 2000 (?) δήλωση του "πόθεν έσχες" στο αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου! Τελευταία, ως γνωστόν, ο Εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών ζήτησε να ελέγξει τη συμμόρφωση των μελών των ΔΣ των ομοσπονδιών με το γράμμα του νόμου σχετικά με τις ετήσιες δηλώσεις του "πόθεν έσχες", που όφειλαν να έχουν υποβάλει, αλλά και άλλες ύποπτες οικονομικές δραστηριότητες των ομοσπονδιών. Με τη σειρά της η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ζήτησε τα ονόματα και τις διευθύνσεις των μελών των ΔΣ των αθλητικών ομοσπονδιών από το 2004 μέχρι το 2013 με προθεσμία την 12/6/2014, που ήδη έχει περάσει, (βλέπε άνω άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και κάτω έγγραφο της ΓΓΑ)! Φυσικά οι Εισαγγελείς δεν ζητάνε τα στοιχεία για να μελετήσουν τις κατηγορίες! Τα ζητάνε για να προσωποποιήσουν τις κατηγορίες αφού τα αδικήματα ήδη έχουν διαπραχθεί! Μικρέ σούρχεται!!!

 

15) Για την ιστορία και επειδή μιλάμε για δημόσιο πρόσωπο που διαχειρίζεται ανεξέλεγκτα επί 20 χρόνια δημόσιο χρήμα από εξέχουσες θέσεις στον ελληνικό αθλητισμό, έχω να παρατηρήσω τα εξής σχετικά με το εξοχικό του Γερόλυμπου στην Πάχη των Μεγάρων (οι φωτό είναι ήδη δημοσιευμένες στο διαδίκτυο, από όπου και ελήφθησαν, και με κλικ μεγαλώνουν):

 

Στις φωτό, που με κλικ μεγαλώνουν, το κατά πληροφορίες εξοχικό του Γερόλυμπου, με επιφύλαξη αν είναι αυτό, φαίνεται από αεροφωτογραφίες, κοτεροφωτογραφίες και αμαξοφωτογραφίες!!! Καταλαμβάνει τον αιγιαλό, έχει πισίνα και ιδιόκτητο άγκυροβόλιο!!! Είναι νόμιμα αυτά???

Θυμίζω ότι ο Μίνως Κυριακού, ιδιοκτήτης του ΑΝΤ1, πρόεδρος του Πανελληνίου Γ.Σ. και πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής (!!!) καταδικάστηκε σε 48 μήνες φυλάκιση για καταπάτηση αιγιαλού στον Άγιο Αιμιλιανό και φυσικά εξέπεσε των αξιωμάτων του!!!

Αν η πισίνα δεν παίρνει νερό από τη θάλασσα και δεν έχει ... δεύτερο πάτο, όπως ... μερικές βαλίτσες (!), τότε ο Γερόλυμπος θα με απογοητεύσει!!!

 

Προσευχή και ...

... απομόνωση!!!

 


Επί τέλους, αυτός ο άνθρωπος θα πρέπει να δώσει λογαριασμό για το τι έκανε και κάνει στον αθλητισμό από το 1995 μέχρι σήμερα, ειδάλλως η χώρα αυτή είναι ένα εκτεταμένο και διαχρονικό διαφθορείο μέσα στο οποίο ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας τελείως αδιάφοροι!!!


 



Ο νέος υπουργός Πολιτισμού
κ. Κων/νος Τασούλας

Ο υφυπουργός Αθλητισμού
κ. Γιάννης Ανδριανός

Η γενική γραμματέας Αθλητισμού
κα Κυριακή Γιαννακίδου

 Οι μεγάλοι Υπεύθυνοι για την Διαφθορά στην ΕΛΟΚ και

  Προστάτες του μαγαζιού του Γερόλυμπου!!!

Με την ένοχη ανοχή των άχρηστων και ηλιθίων της Αυτοκρατορίας του Ρουσφετιού, η ΕΛΟΚ έχει μετατραπεί σε μια εγκληματική αθλητική επιχείρηση των επιτήδειων!


Μέρος Α - Μέρος Β1 - Μέρος Β2 - Μέρος Γ

 Click for WKF, 19th Balkan Children Championships 2014, Instanbul, Efthymios Persidis (GRE) Photo Gallery


karate.gr - για όσους ξέρουν να διαβάζουν!

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .