karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 15/5/2017. 

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 6-8-2020

 έχουμε ακόμα 1168 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα

με ευθύνη και της διοίκησής του, αλλά και της αντιπολίτευσης!!!

 

 Οι Ανεγκέφαλοι του Σότοκαν, ο Δικολάβος σε ... οίστρο, παραπληροφόρηση ΕΟΕ, να που ξύπνησαν και οι Γονείς!!!

 

 ΕΛΟΚ: μια καταδικασμένη ομοσπονδία και από την διοίκησή της

και από την αντιπολίτευση και από την ΓΓΑ!


Think!

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.


 Επιτέλους, μπήκαν οι Ελεγκτές στην ΕΛΟΚ!

 Αυτά λέγαμε το Σεπτέμβριο 2016, αλλά τα απανταχού Λαμόγια άλλα είχαν κατά νου! Μπήκαν οι δύο "τσαμπουκάδες" ελεγκτές στην ΕΛΟΚ, αλλά ... έφυγαν αμέσως και την άφησαν πρώτα να κάνει ανεπηρέαστη τις εκλογές της. Μετά από δυό μήνες ξαναγύρισαν να κάνουν δήθεν τον έλεγχο και στη συνέχεια αποτραβήχτηκαν στην έδρα τους (ΓΓΑ) να συντάξουν το "Πόρισμά" τους!

Ξαφνικά τους έπιασε ... κωλούμπρα (?) και ... παραιτήθηκαν με αποτέλεσμα δήθεν να ψάχνονται στη Γραμματεία για το ποιός θα υπογράψει το Πόρισμα! Και φυσικά οι ... κωλοδημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι ευθύνονται μαζί με τα λαμόγια τους πολιτικούς για την καταστροφή της χώρας (!), κατάφεραν έτσι να ακυρωθεί ο έλεγχος, διότι για να υπογράψουν οι νέοι ελεγκτές το Πόρισμα θα πρέπει να ξανα-ελέγξουν οι ίδιοι οι νέοι ελεγκτές την ΕΛΟΚ!!! Και ο άνθρωπος που με τις ευλογίες της ΓΓΑ μασάει από τρεις ομοσπονδίες (κέρλινγκ, τρίαθλο, καράτε! εκείνη του χόκεϊ του ξέφυγε!) εξακολουθεί να μασάει και από τις τρεις! Με δυό λόγια συνεχίζεται η "παράδοση" του Μπουρδέλου στη ΓΓΑ και επί υφυπουργίας Κοντονή και Βασιλειάδη με Γενικό Γραμματέα πάντα τη νυφίτσα τον ... Τζούλιους Συναδινό (ο οποίος έχει κατάσκοπο στο καράτε και συμβουλάτορα τον Γιάννη Δρίβα)!

Ποιά είναι, όμως, η πραγματική ιστορία πίσω από τις εικόνες?

Ο ευκαιριακός τυχοδιώκτης Διευθυντής του αριστερού Συριζαίου υφυπουργού Σταύρου Κοντονή, το λαμόγιο Ιάκωβος Φιλιππούσης, πρώην ευκαιριακός τυχοδιώκτης δημοσιογράφος στο νεο-Δημοκρατικό ΑΝΤΕΝΝΑ, είχε βάλει πλώρη για μια θέση στην ΕΟΕ! Από πού να μπει, από πού να μπει, σκέφθηκε να πιάσει με λαβή ... ζίου-ζίτσου από τα ... αχαμνά δυο-τρεις ομοσπονδίες! Πιάνει, λοιπόν, την ομοσπονδία του μπάντμιντον, της ποδηλασίας και του καράτε (ίσως και άλλες, βλέπε άνω ανακοίνωση) στέλνοντάς τους ελεγκτές στα οικονομικά και διαχειριστικά τους!

Η λαβή ... ζίου-ζίτσου απέδωσε! Με την πρώτη βρήκε "ανοικτούς" τους Καπράλο (μπάντμιντον) και Τερζή (ποδηλασία) και η δουλειά του έγινε μια χαρά, αφού μπαίνει ως ευκαιριακός τυχοδιώκτης στην ΕΟΕ από την ποδηλασία, μη έχοντας ποτέ καμιά σχέση με αυτήν το λαμόγιο, και έχοντας μέσα στη ΕΟΕ την ένθερμη υποστήριξη του Καπράλου, αφού ταυτόχρονα το λαμόγιο ο Κοντονής παραβαίνοντας κάθε "ολυμπιακή δεοντολογία" υποστήριζε παράτυπα και παράνομα ακόμα και με επιστολές στην ΔΟΕ την υποψηφιότητα Καπράλου κόντρα στον "μητσοτακικό" Κούβελο! Το αποτέλεσμα είναι να μη χρειάζεται πλέον ο Φιλιππούσης το καράτε, οπότε λέει στους ελεγκτές "Παιδιά, παραιτηθείτε τώρα! Δεν σας χρειάζομαι άλλο!" Αυτοί παραιτήθηκαν και η δουλειά τους πήγε στράφι! Και ξανά μανά από την αρχή!

Είναι ποτέ δυνατόν να παραιτηθεί δημόσιος υπάλληλος χωρίς να υπογράψει πριν φύγει μια τελευταία δουλειά τεσσάρων μηνών, που του ανέθεσε η υπηρεσία του και την οποία έχει πληρωθεί με τέσσερα μηνιάτικα με αποτέλεσμα αυτή να ακυρωθεί??? Και αυτά τα τέσσερα μηνιάτικα τα έχω πληρώσει εγώ ο συνταξιούχος παλιολαμόγια! Τελικά, πόσο Μπουρδέλο είσαστε???


 Απόλυτη αδιαφορία από τη ΓΓΑ και την Κυβέρνηση για το τι συμβαίνει στις αθλητικές ομοσπονδίες!

Κοντονής

Συναδινός

Βασιλειάδης

Κονιόρδου

Δούρου

... Μαδούρο!


16/5/2017 - Το εξοντωτικό πολυνομοσχέδιο στη Βουλή!

 Πιο ... "τσογλάνια" και από τα ... "τσογλάνια"!


 Δραστηριότητες της Ένωσης Σότοκαν Καράτε!

 

Με βάση όλα όσα εκτενέστατα και λεπτομερέστατα έγραψα στο προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο "10/4/2017 - Παράνομοι και άκυροι οι βαθμοί Νταν που δίνουν οι μαϊμούδες παρα-ομοσπονδίες καράτε και η ΕΛΟΚ προς οποιονδήποτε!" είναι απόλυτα φανερό ότι μέσα στον Ελλαδικό χώρο και βάσει νομολογίας η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την απονομή και την πιστοποίηση των Νταν παραδοσιακού καράτε, δηλαδή των παραδοσιακών στυλ Σότοκαν-ρίου, Γουάντο-ρίου, Σίτο-ρίου και Γκότζου-ρίου.

Επίσης, με βάση την ελεύθερη οικονομία στη χώρα μας είναι αυτονόητο ότι ένας ή περισσότεροι ιδιώτες μπορούν να διδάσκουν "ιδιωτικά" καράτε στο γυμναστήριό τους ή και στο ... δρόμο ακόμα και μάλιστα όποιο στυλ αυτοί ισχυρίζονται ότι κατέχουν!

Έχοντας κατά νου τα ανωτέρω συμπεράσματα κρίνουμε στα επόμενα τις ενέργειες της λεγόμενης "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ SHOTOKAN ΚΑΡΑΤΕ - ΕΕSΚ" με σήμα το ... γατάκι αριστερά!

 

Μεταξύ των δραστηριοτήτων της ΕΕSΚ περιλαμβάνονται μαθήματα, σεμινάρια και εξετάσεις Νταν στο παραδοσιακό Shotokan Καράτε, τα οποία Νταν τα αναγνωρίζει και η ΕΛΟΚ ως απαραίτητη προϋπόθεση για να επιτραπεί σε ένα εξεταζόμενο να δώσει για τα ισότιμα αντίστοιχα δικά της Νταν! Δηλαδή, βρισκόμαστε μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου εκμετάλλευσης των αθλητών και των γονέων τους, αλλά και μιας μοναδικής και σιχαμερής χειραγώγησης των συλλόγων και των ψήφων τους στις Γενικές Συνελεύσεις από δασκάλους του καράτε, πράγμα που ήταν πάντα η βασική αιτία καταστροφής της ΕΛΟΚ και του αθλήματος.

Ένα αθλητικό έγκλημα, που χρονολογείται από το 1989, που η ΕΛΟΚ έγινε μέλος της WKF, εδραιώθηκε από το 1992-1994 με τον παράνομο Εσωτερικό Κανονισμό της ΕΛΟΚ, και "σφυρηλατήθηκε" με την επικράτηση του Γιώργου Γερόλυμπου και με τις ευλογίες ΟΛΩΝ (για να κονομήσουν!) από το 1995 και μετά!!! Όλοι ήταν συνεργάτες και συνένοχοι!

Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ SHOTOKAN ΚΑΡΑΤΕ - ΕΕSΚ" έκανε εκτεταμένη χρήση της παρανομίας αυτής, η οποία συνοδεύεται από εκτεταμένη φοροδιαφυγή για τα μέλη της, αν βέβαια αυτή η ένωση υπάρχει.

Οι επόμενες δύο φωτογραφίες είναι από περυσινά σεμινάρια τον Απρίλιο του 2016 στο Βέλο Κορινθίας! Ο κόσμος πολύς και τα λεφτά επίσης πολλά! Μια καλά στημένη δουλειά με μαύρο χρήμα σε βαθμό που όταν λέμε ότι ο Γερόλυμπος είχε ιδρύσει συμμορίες για την εκμετάλλευση ομοσπονδιών, είναι προφανές ότι όλοι συμμετείχαν σε αυτό, επειδή και αυτός με τη σειρά του τους είχε επιτρέψει και διευκολύνει να λειτουργήσουν τις δικές τους ψευδο-ομοσπονδίες ως συμμορίες με σκοπό την εκμετάλλευση των αθλητών και των συλλόγων. Και μάλιστα η ΕΛΟΚ έστελνε τους αθλητές να παίρνουν Νταν πρώτα από τα ψευδο-στύλ και μετά τους άρμεγε για τα δικά της Νταν, όταν κανένας τους δεν είχε δικαίωμα ούτε να μιλάει για Νταν!

Δηλαδή, οι μεγαλο-δάσκαλοι των ψευδο-ομοσπονδιών "πούλαγαν" το προϊόν, που ΔΕΝ τους ανήκε, "παραδοσιακά στυλ" με διπλώματα σε αθλητές, προπονητές και συλλόγους και η ΕΛΟΚ "πούλαγε" επίσης το δικό της "προϊόν" "αγωνιστικό καράτε" πάλι στους ίδιους αθλητές, προπονητές και συλλόγους με προ-απαίτηση οι τελευταίοι να έχουν εφοδιαστεί πρώτα με το πρώτο "προϊόν". Τέτοια εκμετάλλευση του αθλήματος δεν έχει γίνει από καμιά αθλητική ομοσπονδία! Γι' αυτό ακριβώς το λόγο είσαστε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως απατεώνες!

 

Η επόμενη φωτό είναι από διδασκαλία των "ιδιοκτητών" της Ένωσης Σότοκαν Καράτε σε σύλλογο τον Δεκέμβριο 2016.

Η επόμενη ανακοίνωση της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ SHOTOKAN ΚΑΡΑΤΕ" αναφέρεται και πάλι σε σεμινάριο στο Βέλο Κορινθίας από τους Τετσούο Οτάκε, 8 Νταν, ’ρη Κραββαρίτη, 7 Νταν, Γιώργο Μπίκα, 7 Νταν, και Κώστα Γκουβούση, 7 Νταν. Επιτέλους, μάθαμε και ποιοί είναι οι "αρμεχτές" των αθλητών και γονέων και μέτοχοι της Ένωσης!

 

Αλλά εδώ αρχίζουν οι προβληματισμοί!

1 - Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ SHOTOKAN ΚΑΡΑΤΕ" δεν υπάρχει! Έχει site στο Facebook, αλλά δεν γράφει κανένα στοιχείο της επιλέγοντας να παραμένει στο σκοτάδι. Δεν δηλώνει τι είναι! Είναι σύλλογος? Είναι ομοσπονδία? Είναι αστική εταιρεία? Είναι κάτι άλλο? Τι είναι? Πάντως αθλητικό σωματείο δεν είναι, ενώ προφανώς και έπρεπε να είναι αφού με το άθλημα του καράτε σαν αντικείμενό της θα έπρεπε να είχε καταστατικό αθλητικού συλλόγου ή αθλητικής ομοσπονδίας και να λειτουργεί σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο!

2 - Αναφέρει σαν μέλη της τέσσερα άτομα, τους: Τετσούο Οτάκε, 8 Νταν, ’ρη Κραββαρίτη, 7 Νταν, Γιώργο Μπίκα, 7 Νταν, και Κώστα Γκουβούση, 7 Νταν. Αλλά ποιοί είναι αυτοί και τι θέσεις έχουν στην εταιρεία? Είναι μόνο αυτοί ή υπάρχουν και άλλοι στην εταιρεία? Δεν αναφέρεται τίποτα πουθενά!

3 - Οι ίδιοι αυτοί τέσσερεις αναφέρονται και σαν "εξεταστές της ΕΛΟΚ" στο Μητρώο Εξεταστών της ΕΛΟΚ, οπότε η εκμετάλλευση των αθλητών και του αθλήματος καθώς και η χειραγώγηση συλλόγων είναι ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ!

4 - Αν η εταιρεία έχει μόνο τους ανωτέρω τέσσερεις ως μέλη της, τότε δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια καλυμμένη "ιδιωτική επιχείρηση", που λειτουργεί ως "συμμορία" με αδιαφανή τρόπο, αφού δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα, αλλά βγάζει μαύρο χρήμα μόνο για τα τέσσερα μέλη της! Τότε προφανώς οι άνθρωποι εξαπατούν τους αθλητές! Θα πρέπει να δώσουν τα λεφτά πίσω και να πάνε και φυλακή! Πού πάνε τα λεφτά που εισπράττει η εταιρεία από τα σεμινάρια? Πού πάνε τα λεφτά που εισπράττει η εταιρεία από τα εξέταστρα για Νταν?

 

5 - Μιλάνε ότι έχουν 8 και 7 Νταν! Τι Νταν? Πέτσινα? Δεν γράφουν από πού τα έχουν πάρει και δεν δημοσιεύουν τα διπλώματά τους? Αφού έχουν Facebook ή/και sites για την εταιρεία και τους ίδιους τέσσερεις "συνεταίρους" και σε αυτές τις δικτυακές σελίδες τους δεν δημοσιεύουν τα διπλώματά τους, τότε προφανώς τα κρύβουν εσκεμμένα, και τα κρύβουν εσκεμμένα διότι επίσης προφανώς είναι ... διπλώματα-μαϊμουδάρες!!! (Το τρίτο μαϊμουδένιο δίπλωμα των 12 Νταν μην το κοιτάζετε και ζηλεύετε! Είναι το ... δικό μου!)

Δηλαδή, για να καταλάβουμε, οι τέσσερεις ανωτέρω δίνουν διπλώματα παραδοσιακού Σότοκαν Καράτε, δυό-τρεις άλλοι επίσης το ίδιο, τελευταία κατά πληροφορίες και το Αρχι-λαμόγιο Γερόλυμπος με την Αρχι-λαμόγια τη γυναίκα του Ποντίδα γυρίζουν τους συλλόγους και τους πιέζουν να δώσουν σε αυτούς εξετάσεις για διπλώματα καράτε (ό,τι αρπάξει ο ... κώλος τους!), το SKIF-Hellas δίνει επίσης διπλώματα παραδοσιακού Σότοκαν Καράτε, πέντε-έξι αλλοδαποί δάσκαλοι δίνουν διπλώματα παραδοσιακού Σότοκαν Καράτε! Στο Γουάντο-ρίου γίνεται το ίδιο, στο Σίτο-ρίου γίνεται το ίδιο, στο Γκότζου-ρίου γίνεται το ίδιο! Πού πάτε ρε ... Καραμήτροι???

 

 

6 - Δεν γράφουν ποτέ και πουθενά μέχρι ποιό Νταν δίνουν και με ποιόν κανονισμό δίνουν τα Νταν! Δεν αναρτούν ποτέ και πουθενά τα διπλώματα που δίνουν και σε ποιούς! Όλα γίνονται στη σκιά! Δεν γράφουν ποιοί τα υπογράφουν αυτά τα διπλώματα που δίνουν! Τα υπογράφουν οι ίδιοι, τα υπογράφει κάποιος πρόεδρος και γραμματέας, ποιοί τα υπογράφουν? Δεν γράφουν ποτέ και πουθενά πόσα τέτοια διπλώματα έχουν δώσει και πότε τα έδωσαν! Και όλοι οι βλάκες πάνε και δίνουν τα λεφτά τους για να πάρουν ένα χαρτί χωρίς καμιά αξία, το οποίο θα πρέπει να κρύβουν και όχι να δείχνουν! Μιλάμε, λοιπόν, για μια συμμορία που εκμεταλλεύεται το άθλημα του καράτε, αφού με το άθλημα του καράτε σαν αντικείμενό της θα έπρεπε να είχε καταστατικό αθλητικού συλλόγου ή αθλητικής ομοσπονδίας και να λειτουργεί σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο!

Δίνουν τα διπλώματα στο επόμενο έντυπο! Ποιοί τα υπογράφουν? Υποθέτω ... εναλλάξ!!!

Είναι νομίζω περιττό να τονίσω ότι τα διπλώματα, που δίνει αυτή η υποτιθέμενη "Εταιρεία" έχουν πέραση μόνο και μόνο στους τέσσερεις που τα απονέμουν και σε κανέναν απολύτως άλλο, ούτε ακόμα και στην ΕΛΟΚ, η οποία ΔΕΝ έχει δικαίωμα ούτε να δίνει Νταν, ούτε να απαιτεί Νταν, ούτε να δέχεται Νταν. Τα διπλώματά αυτά ΔΕΝ είναι "πανελλήνιας εμβέλειας", ΔΕΝ αναγνωρίζονται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Παραδοσιακού Καράτε (ΠΟΠΚ), η οποία μέσα στον Ελλαδικό χώρο και βάσει νομολογίας είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την απονομή και την πιστοποίηση των Νταν παραδοσιακού καράτε, δηλαδή των παραδοσιακών στυλ Σότοκαν-ρίου, Γουάντο-ρίου, Σίτο-ρίου και Γκότζου-ρίου:  Τα διπλώματα της ΕΕSΚ ΔΕΝ αναγνωρίζονται από την ΠΟΠΚ! Πετάξτε τα στα σκουπίδια!

 

Η αναφερόμενη νομολογία προκύπτει από τις αποφάσεις: Απόφαση 72/11.1.1996 του Πρωτοδικείο Αθηνών, Απόφαση 3914/11.5.2000 του Εφετείου Αθηνών και 110/29.1.2003 Απόφασή του Αρείου Πάγου! Συνεπώς, η ΕΕSΚ νέμεται επί χρόνια τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ!!!

 

7 - Από το ανωτέρω σεμινάριο είναι και η επόμενη φωτογραφία με πλήθος κόσμου και εισπράξεων!

8 - Και η μηχανή της απάτης δουλεύει συνεχώς και αποδοτικά, αφού ακόμα και αυτή την εβδομάδα έχει ανακοινωθεί ακόμα ένα σεμινάριο και εξετάσεις με οργανωτή την "Ένωση των Τεσσάρων" το Σάββατο 20 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λεοντείου Σχολής στα Πατήσια, όπως δηλώνει η "Ένωση των Τεσσάρων" στην επόμενη ανακοίνωσή της!

9 - Και η μηχανή της απάτης δουλεύει συνεχώς και αποδοτικά σε όλη την Επικράτεια! Αμέσως μετά το Σάββατο στα Πατήσια έρχεται η Κυριακή 21 Μαΐου στην Κατερίνη (επόμενη αφίσα), όπου σε συνεργασία με την Λέσχη BUDOKAN Κατερίνης η Ελληνική Ένωση Shotokan διοργανώνει Προπονητική Ημερίδα με πλήθος συμμετοχών δασκάλων και πρωταθλητών παρακάμπτοντας και παραβαίνοντας κατάφωρα τον αθλητικό νόμο! Πού και πώς? Στα εξής σημεία:

α) Η Ελληνική Ένωση Shotokan δεν υπάρχει και ακόμα και αν υπάρχει δεν έχει δικαίωμα, όπως εξαπατά τους αθλητές, να δίνει Νταν πανελλήνιας ισχύος.

β) Ο Γιώργος Μπίκας είναι μέλος του ΔΣ/ΕΛΟΚ και βάσει του αθλητικού νόμου απαγορεύεται να διδάσκει καράτε, διότι αυτό αποτελεί μοχλό χειραγώγησης αθλητών, προπονητών και συλλόγων! Παρ' όλα αυτά είναι προπονητής στο σύλλογό του, διδάσκει σε σεμινάρια και σε άλλους συλλόγους!

γ) Πάντα, όμως, η έλξη των αθλητών να παρακολουθήσουν κάθε σεμινάριο και μάθημα οφείλεται σε δύο παράγοντες: 1) αυτή καθ' εαυτή τη διδασκαλία, και 2) την δυνατότητα της προόδου σε ζώνες και Νταν. Αλλά δεν διευκρινίζεται από τη "Εταιρεία" η περιορισμένη και όχι "πανελλήνια" αναγνώριση των Νταν της "Ένωσης" με αποτέλεσμα όταν κάποτε οι αθλητές αυτοί έστω στο τρίτο Νταν εμφανιστούν στη ΓΓΑ για δίπλωμα προπονητή, τότε η μόνη αρμόδια για τα Νταν ΠΟΠΚ αναγκαστικά θα τους "βλέπει" όλους με ΜΗΔΕΝ Νταν!

δ) Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η ΕΕSΚ εκμεταλλεύεται το παραδοσιακό Σότοκαν Καράτε σε δικαιώματα που ανήκουν βάσει νόμου στην ΠΟΠΚ!

Κανένα από τα διπλώματα που έχει εκδώσει ή θα εκδώσει οποτεδήποτε η ΕΕSΚ δεν αναγνωρίζεται από την ΠΟΠΚ, ενώ θα κινηθεί νομική διαδικασία για τα νομικά δικαιώματα της ΠΟΠΚ επί του παραδοσιακού στυλ του Σότοκαν Καράτε!


 Η εκτόξευση στο ... διάστημα του Σπύρου Δρακόπουλου και λοιπών!!!

 

Η εξέλιξη των δημοσιεύσεων του Σπύρου Δρακόπουλου περιλαμβάνει πολλά ονόματα και πολλούς λογαριασμούς στο Facebook και αλλού, τα οποία θίγουν και προσβάλουν και γι' αυτό και μόνο τον λόγο αναγκάζομαι να επανέλθω στον συγκεκριμένο γράφοντα παρ' όλο που δεν αποτελεί αντικείμενό μου! Αν άφηνα, όμως, αναπάντητα τα γραφόμενά του θα δημιουργούσα τη λανθασμένη εντύπωση ότι όλοι μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν!

Θέλω να ξανατονίσω εδώ ότι πάντα από το 1995, που γράφω στο διαδίκτυο, υπέγραφα τα άρθρα μου με το όνομά μου και ποτέ δεν χρησιμοποίησα ψευδώνυμο αναλαμβάνοντας έτσι και την ευθύνη των κειμένων μου. Πιστεύω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να γράφει ανώνυμα τις απόψεις του, όταν αυτές δεν είναι υβριστικές ή συκοφαντικές! Από τη στιγμή, όμως, που θέλει να γράψει κείμενα με σκληρές απόψεις εναντίον άλλων, τότε θα πρέπει να τις υπογράφει κιόλας και να αναλαμβάνει την ευθύνη να τις αποδεικνύει! Επομένως:

1 - Καθένας που γράφει με ψευδώνυμο υβριστικά ή/και συκοφαντικά κείμενα είναι ... μαλάκας, διότι έχει επίτηδες ανοίξει ανώνυμο λογαριασμό για να βρίζει και να συκοφαντεί κρυπτόμενος!

2 - Καθένας που γράφει με όνομα άλλων υβριστικά ή/και συκοφαντικά κείμενα είναι επίσης ... μαλάκας, διότι έχει επίτηδες ζητήσει και έχει πάρει τον λογαριασμό άλλων για να βρίζει και να συκοφαντεί κρυπτόμενος πίσω από τα ονόματά τους!

3 - Καθένας που γράφει τις απόψεις του και χρησιμοποιεί λογαριασμούς άλλων για να τις "επιβραβεύει" και να τις "χειροκροτεί" με τα δικά τους ονόματα είναι επίσης ... μαλάκας, διότι "χειραγωγεί" τις απόψεις των αναγνωστών!

4 - Καθένας που δημιουργεί πολλά ανώνυμα προφίλ (λογαριασμούς) για να γράφει δήθεν σαν διαφορετικά ονόματα και να "χειραγωγεί" με αυτό τον τρόπο τη γνώμη των αναγνωστών είναι επίσης ... μαλάκας!

5 - Καθένας που δίνει το όνομα και τους κωδικούς του σε άλλον ώστε να γράφει ο δεύτερος κρυπτόμενος πίσω από το όνομα του πρώτου, τότε και ο πρώτος είναι ... μαλάκας!

6 - Τέλος, ο καθένας που κάνει δύο ή περισσότερα από τα προηγούμενα ταυτόχρονα ομού μαζί είναι ... μαλάκας όχι από πέρυσι αλλά από ... κούνια!


 Τους έχεις πιάσει όλους έναν-έναν δασκάλους και πρωταθλητές και τους έχεις πείσει, σαν πρόβατα που είναι όλοι τους, ότι δήθεν είσαι ο ιδανικός να τους αντιπροσωπεύεις και όλοι τους έχουν χάσει τη γνώμη τους και την προσωπικότητά τους! Αυτό το κοινό είχε και ο Γερόλυμπος 22 χρόνια τώρα!!!

 Κανένας δεν αντικρούει ακριβώς αυτά για τα οποία κατηγορώ όλους! Επομένως όλα όσα γράφω είναι αλήθειες!


Με βάση όλα τα προηγούμενα θα αναλύσω το λογαριασμό στο Facebook του φίλτατου Τάσου Καραγιάννη, ο οποίος λογαριασμός τελευταία εμφανίζει εκφυλιστικές συμπεριφορές.

 

 Για να γίνει κατανοητή η ανάλυση πιάνω το λογαριασμό αυτό από την ανάρτηση της 28/8/2016, η οποία είναι άνευ σημασίας με μόνη έμφαση στην πρόβλεψη και επιθυμία του "55% του εκλογικού σώματος με αυξητικές τάσεις", η οποία αποδείχθηκε τελικά εκτός πραγματικότητας!

Την 29/8/2016 ο Καραγιάννης γράφει υπέρ του ΚΙΜΕ, που "οδηγεί το καράτε στην Ολυμπιακή τετραετία"!

 

Παπάρια ΚΙΜΕ! Παπάρια "οδηγεί"!

Την 6/9/2016 ο Καραγιάννης προβάλει "αποκλειστικές του πληροφορίες" για την πορεία του ελέγχου της ΓΓΑ στην ΕΛΟΚ. Κάτω από την ανάρτησή του σχολιάζουν οι "ανεξάρτητοι σχολιαστές" Σπύρος Χρήστου, Τηλέμαχος Κυρλόγλου, Θεόδωρος Αθανασόπουλος και Γιώργος Τσόγκας!

Εδώ, όμως, θα πρέπει να δώσουμε και τις πραγματικές διαστάσεις του φαινομένου "Τάσος Καραγιάννης":

Οι (τελευταία) λεπτομερείς και τολμηρές αναρτήσεις του Τάσου Καραγιάννη δεν είναι γραμμένες από τον Τάσο Καραγιάννη αλλά από τον Σπύρο Δρακόπουλο!

Με τα διαφορετικά ονόματα Σπύρος Χρήστου, Τηλέμαχος Κυρλόγλου και Θεόδωρος Αθανασόπουλος σχολιάζει την ανωτέρω ανάρτηση πάλι και μόνον ο Σπύρος Δρακόπουλος!

Ο μόνος "αυθεντικός" είναι ο Γιώργος Τσόγκας, ο οποίος δίνει και πολύ καλές συμβουλές (στο κόκκινο πλαίσιο), διότι μάλλον έχει βρεθεί ... κατηγορούμενος για τα ίδια θέματα! Να μαθαίνετε από τους "έμπειρους"!

Η ανάρτηση υποδηλώνει Σπύρο Δρακόπουλο και εκφράζει τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες του!

Αυτή η ανάρτηση παίζει να είναι και του Τάσου Καραγιάννη, διότι παραπέμπει στο www.karate.gr, πράγμα που δεν θα το έκανε ποτέ ο Σπύρος Δρακόπουλος!

 

Το σχόλιο, όμως, είναι πιθανότατα του Σπύρου Δρακόπουλου, διότι το "σύνηθες γράψιμο" του Τηλέμαχου Κυρλόγλου είναι όπως παρουσιάζεται πιο κάτω:

Το "σύνηθες γράψιμο" του Τηλέμαχου Κυρλόγλου:

Στη συνέχεια ο Τάσος Καραγιάννης "κλέβει από τον ανώνυμο Mlgk Mlgk γιατί γέλασε πολύ" το επόμενο:

Εδώ πλέκεται επικίνδυνα το πράγμα και ιδού οι πιθανότερες εξηγήσεις!

 

Ο άγνωστος Mlgk Mlgk δεν είναι τίποτα άλλο από ένα νέο ανώνυμο προφίλ του Σπύρου Δρακόπουλου, όπου ανήρτησε την φωτογραφία με το κρύο χιούμορ του! Αλλά αυτή την ανάρτηση δεν θα την διάβαζε κανένας, διότι ο Mlgk Mlgk είναι άγνωστος! Γι' αυτό και την ανάρτηση του Mlgk Mlgk (δηλαδή του Δρακόπουλου) την παίρνει ο Καραγιάννης (δηλαδή ο Δρακόπουλος) και την αναδημοσιεύει στο λογαριασμό, που του έχει παραχωρήσει ο βλάκας ο Καραγιάννης (ο ... αυθεντικός)!

 

Μιλάμε ... πεταλώνετε τζιτζίκια στον ανήφορο και ... τούρμπο μάλιστα!!!

 

Ερχόμαστε στα σχόλια:

 

Το πρώτο σχόλιο είναι του Κυρλόγου αυθεντικό και μάλιστα θεωρώ ότι στέρεψε από ιδέες!

Είχε όμως ιδέες ο Δρακόπουλος, ο οποίος άδραξε την ευκαιρία να γράψει το δεύτερο σχόλιο κατά του Περσίδη με το όνομα Κυρλόγλου! Πάντως, είτε ο ένας είτε ο άλλος το έγραψε (πιθανότητες 50-50%) όμως φέρουν και οι δύο την ίδια ευθύνη!

Η αλήθεια είναι ότι γέλασα και εγώ πολύ. Μου θύμισαν το παλιό ανέκδοτο που έλεγε:

"Μια φορά ήταν ένας κοντός, πολύ κοντός, πάρα πολύ κοντός, τόσο πολύ κοντός που για να δέσει τα παπούτσια του ... ανέβαινε σε σκαμνάκι!"

Θα το τροποποιήσω λίγο για να ταιριάζει στα γεγονότα:

"Μια φορά ήταν ένας μαλάκας, πολύ μαλάκας, πάρα πολύ μαλάκας, τόσο πολύ μαλάκας ...............

(τα υπόλοιπα βρείτε τα μόνοι σας!)

 

Βεβαίως δεν με ενοχλεί να με λένε κοντό, με ενοχλεί όμως η πρόθεση να με προσβάλλουν και να με μειώσουν!

Σχετικά με το τι έκανα εγώ στο καράτε και τι έκανε ο Κυρλόγλου, νομίζω ότι συγκρίνομαι με ένα μηδενικό!

 

Αυτά προς το παρόν!

Η επόμενη δημοσίευση είναι μια καραμπινάτη δημοσίευση του Σπύρου Δρακόπουλου, ο οποίος ποτέ και πουθενά δεν υπογράφει τις δημοσιεύσεις του! Ο Τάσος Καραγιάννης ΔΕΝ ήταν στη συνάντηση της 16-10-2016 ενώ ο Σπύρος Δρακόπουλος την είχε προκαλέσει και ήταν παρών! Αλλά και όλο το κείμενο είναι προφανής παραγωγή του Σπύρου Δρακόπουλου, ώστε να πείθει πλέον ότι έχουμε δύο άρρωστους στο Καράτε: τον Γερόλυμπο και τον Δρακόπουλο ή ... Γερολυμπίσκο!

Απόδειξη και η αρρωστημένη επεξεργασμένη φωτογραφία από έναν πραγματικά ψυχανώμαλο!!!

Λυπάμαι για σένα Καραγιάννη, που δίνεις απερίσκεπτα το όνομά σου να γράφονται τέτοιες μαλακίες και αναλαμβάνεις την ευθύνη τους!

1 - Με τον Γερόλυμπο ΔΕΝ συνεργάζομαι ούτε για να ... δραπετεύσω από την Κόλαση! Αλλά αν υποθετικά συνεργαζόμουν, τότε θα ήσασταν όλοι ... πεθαμένοι!!!

Στη συνάντηση της 16-10-2016 έχω ήδη αναφερθεί και συμπληρώνω εδώ όσα παρέλειψα: Είναι φανερό ότι είχατε έρθει για να πάρετε την ομοσπονδία μου, γι' αυτό και κάνατε το ραντεβού κοντά στο σπίτι μου, ώστε να μην λείψω! Η πρότασή σας ήταν σαφέστατη "να πάρετε την ομοσπονδία χωρίς να το μάθει κανείς, ούτε ο Μπίκας ούτε οι σύλλογοί του, διότι δήθεν θα διέρρεε"! Και ήρθατε να το πείτε αυτό στην πιο παλιά καραβάνα του καράτε! Προφανώς αν γινόταν αυτό θα βρισκόσασταν σε πλεονεκτικότατη θέση έναντι όλων των άλλων! Η απάντησή μου ήταν: "Δεν ρίχνω εγώ έναν μελλοντικό συνεργάτη (τον Μπίκα) πριν ακόμα αρχίσει η συνεργασία μας!" Θέλετε μάρτυρες? Ρωτήστε τον Ηλία τον Χρήστου και τον Γιώργο τον Σαμούχο!!!

2 - Μαλακίες του Γερολυμπίσκου-Δρακόπουλου, που τις γράφει ως Κυρλόγλου! Ανάξιες απάντησης.

3 - Και άλλες μαλακίες του Γερολυμπίσκου-Δρακόπουλου, που τις γράφει ως Κυρλόγλου! Ανάξιες απάντησης.

4 - Και τέλος, το σχόλιο του Γερολυμπίσκου-Δρακόπουλου με το όνομα Σπύρος Χρήστου τώρα αποδεικνύει περίτρανα ότι αυτός ήταν ο οργανωτής της συνάντησης και οραματιστής να ρίχνει συνεχώς τους συνεργάτες του! Λέει ότι η συνάντηση ΔΕΝ αφορούσε τον Μπίκα! Συνταρακτική ομολογία του ότι "το να κλέψεις τον Μπίκα ΔΕΝ αφορά τον Μπίκα, αλλά τον κλέφτη και μόνο!"


Η επόμενη δημοσίευση του ... μαϊμού Τάσου Καραγιάννη και στην πραγματικότητα Σπύρου Δρακόπουλου, η οποία ως ιδιαίτερης έκτασης και βαρύτητας θα χρειαστεί και την ανάλογη απάντηση κατά ενότητα:

 

Ενότητα 1η:

Tasos Karagiannis μαζί με Mlgk Mlgk.· 30 Μαρτίου ·2017 - Ενδιαφέρον άρθρο, αντιγράφω από τον Mlgk Mlgk

Ο Καραγιάννης (Δρακόπουλος) βρίσκει ενδιαφέρον το άρθρο του Mlgk Mlgk (δηλ. του εαυτού του) και το αντιγράφει, γιατί στο λογαριασμό του Mlgk Mlgk δεν θα το διάβαζε κανείς!

 

Ενότητα 2η:

 

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε και συνεχίζεται!

Με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας!

Α) Τι ακριβώς είναι τα Dan και τι αντιπροσωπεύουν.
Τα Dan που στα ιαπωνικά σημαίνει σκαλοπάτι , είναι ένα σύστημα ιεραρχίας που ακολουθείται από τις περισσότερες ανατολίτικες πολεμικές τέχνες, προκειμένου να προσδιορίζουν την τεχνική κατάρτιση του κατόχου τους. Αυτό προκύπτει κατ αρχήν από το γεγονός ότι στις περισσότερες πολεμικές τέχνες, η απόκτηση του 1ου Dan σηματοδοτεί πρακτικά την μετάβαση του ασκούμενου από το επίπεδο του αρχαρίου σε αυτό του προχωρημένου. Και εδώ σταματάει κάθε ομοιογένεια δεδομένου οτι
1. Συνήθως η κατοχή Dan συμπίπτει με την μαύρη ζώνη, χωρίς όμως το μαύρο χρώμα της ζώνης να έχει την ίδια σημασία και αξία μεταξύ των πολεμικών τεχνών.
2. Κάθε πολεμική τέχνη έχει δική της διαβάθμιση και αριθμό Dan.
3. Κάθε σύστημα (στυλ) της κάθε πολεμικής τέχνης έχει δικό του τρόπο και κανόνες απονομής.
Επομένως το σύστημα αυτό της ιεραρχίας είναι κατά συνθήκη τόσο αυθαίρετο, που μόνο μέσα στα πολύ στενά πλαίσια μιας συγκεκριμένης οργάνωσης, που ασκεί μια συγκεκριμένη πολεμική τέχνη, θα μπορούσε να αξιολογηθεί και να ερμηνευθεί. Δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς που να μπορεί να βρεί ομοιότητες ή διαφορές ανάμεσα σε έναν κάτοχο 5 Dan στο Judo και έναν ισόβαθμο στο Karate ή στο Tae Kwon Do. Ακόμη και στο Karate πως θα μπορούσες να διακρίνεις έναν κάτοχο 5ου Dan στο Shotokan από έναν ισόβαθμό του στο Wado και στο Goju.
Σε επίπεδο στυλ όμως η διάκριση αρχίζει να γίνεται πιο εύκολη εάν ληφθούν υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε οργάνωσης. Αυτά τα χαρακτηριστικά κυρίως έχουν να κάνουν με τα ποιοτικά στάνταρ που χρησιμοποιεί η κάθε οργάνωση και τα οποία μπορούν να ποικίλλουν βεβαίως από την αυστηρότητα και την ύλη των εξετάσεων μέχρι και τα όρια ηλικίας κάτω από τα οποία κάποιος δεν μπορεί να αποκτήσει κάποιο Dan.
Καταλήγουμε λοιπόν ότι τα Dan σαν δείκτης της ικανότητας του κατόχου τους στην τέχνη του, έχουν πρακτική εφαρμογή μόνο στην συγκεκριμένη Τέχνη και μάλιστα στην συγκεκριμένη οργάνωση που ασκεί το συγκεκριμένο στυλ αυτής της Τέχνης. Επίσης δεν μπορεί να μας διαφεύγει και το γεγονός ότι η απόκτηση Dan προϋποθέτει την επίτευξη από τον εξεταζόμενο το minimum των standards της εξέτασης. Για παράδειγμα εάν δύο άνθρωποι πετύχουν στις εξετάσεις για 5ο Dan και ο ένας είναι πολύ καλύτερος από τον άλλο, η όποια διαφορά στην τεχνική τους κατάρτιση γίνεται αντιληπτή μόνο στο καράτε που κάνουν και όχι από το δίπλωμα που απόκτησαν. Και οι δύο θα μπορούσαν να είναι χειρότεροι από έναν τρίτο που επέλεξε να μην ξαναδώσει εξετάσεις μετά το 2ο Dan, αλλά προπονείται καθημερινά. Εσείς ποιον θα διαλέγατε για δάσκαλο.
Εφόσον αποδεχθούμε τον παραπάνω κανόνα, ας πάμε και στα δικά μας να δούμε τι σημαίνει το Dan στο ελληνικό Καράτε.

Αυτές οι ασυναρτησίες δεν έχουν καμιά σχέση με όσα έγραψα στο άρθρο μου: "Παράνομοι και άκυροι οι βαθμοί Νταν που δίνουν οι μαϊμούδες παρα-ομοσπονδίες καράτε και η ΕΛΟΚ προς οποιονδήποτε!" Αντιγράφεις την Wikipedia και μας παριστάνεις τον ... "γνώστη"?

 

Ενότητα 3η:

Β) Με βάση τα προαναφερθέντα ουδείς έχει το δικαίωμα όχι μόνο να αμφισβητήσει αλλά ούτε και να κρίνει τα Dan μιας οργάνωσης στην οποία δεν ανήκει, γιατί αν το κάνει είναι σαν να ισχυρίζεται ότι ένας Λοχαγός του στρατού της Ιορδανίας είναι καλύτερος από έναν Λοχαγό του στρατού της Χιλής…. Καμία σχέση.
Μέσα στα πλαίσια μιας οργάνωσης, από την άλλη πλευρά, η συμμετοχή του καθενός τόσο στην εκγύμναση στην Τέχνη, όσο και στο σύστημα της ιεραρχίας της Οργάνωσης είναι υπόθεση προσωπική και εξαρτάται αποκλειστικά από το βαθμό εμπλοκής που ο ασκούμενος οικειοθελώς επιλέγει να έχει.
Επειδή όμως είμαστε Έλληνες και όταν δεν έχουμε σοβαρά επιχειρήματα πέρα από δράκους, φίδια κλπ, όταν χρειαζόμαστε απεγνωσμένα να μειώσουμε αυτόν που αντιπαθούμε, επικαλούμαστε το οικονομικό και μάλιστα στην χυδαιότερη μορφή του. Εκείνος λοιπόν που έχει οικονομικό αντάλλαγμα για μια δραστηριότητά του, κατά κανόνα λαδώνεται, τα πιάνει, κονομάει και λοιπές εκφράσεις της πιάτσας, που όσο ποιο χυδαίες, τόσο ποιο μαϊμού ο τύπος και η δουλειά που κάνει.

 

Με βάση αυτόν τον απλό και αλάνθαστο κανόνα, ο μπάρμπα Θύμιος του karate.gr, διαπιστώνει ότι άνθρωποι οι οποίοι έχουν 50 χρόνια ενασχόλησης με το καράτε, επαγγελματίες εκπαιδευτές και δάσκαλοι εκπαιδευτών, όταν απονέμουν Dan και το κάνουν με οικονομικό αντάλλαγμα, τότε αυτομάτως το Dan είναι μαϊμού, η οργάνωσή τους είναι μαϊμού και το στυλ του καράτε που κάνουν είναι μαϊμού.

Στον αντίποδα της σκέψης αυτού του γίγαντα της λογικής για να μην είναι αυτή η δουλειά μαϊμού θα πρέπει
1. την κάνει ένας γιαπωνέζος που δεν ξέρουμε ποιός του έδωσε τα Dan
2. να την κάνουνε οι Έλληνες τζάμπα
3. να την κάνει όποιος έχει την έγκριση του Περσίδη
4. να μην την κάνει κανένας
5. να την κάνει ΕΛΟΚ.

Είσαι ανεγκέφαλος τελείως, δεν κατάλαβες τίποτα απολύτως, ποτέ δεν τα έγραψα όπως τα περιγράφεις, ξαναδιάβασε το άρθρο μου, διαστρεβλώνεις εσκεμμένα και κακοηθέστατα λέξη προς λέξη την αλήθεια, ενώ ο "γίγαντας της λογικής μπάρμπα Θύμιος" εξήγησε επαρκέστατα ότι τα νομικά δικαιώματα των παραδοσιακών στυλ τα έχει η ΠΟΠΚ από την 30-1-1995, που ιδρύθηκε, και θα τα διεκδικήσει μέχρι τελευταίας δεκάρας! Μην υπερασπίζεσαι κάποιους που δεν φτάνεις για αποκτήσεις κοινό! Σε μάθανε και σου κόψανε τα site! Το βλέπω!

 

Ενότητα 4η:

Γ) Ας δούμε λοιπόν και την ΕΛΟΚ. Η ΕΛΟΚ ασχολείται καταστατικά με την ανάπτυξη του Αθλήματος του Καράτε και για αυτό το λόγο διοργανώνει αγώνες στους οποίους συμμετέχει οποιοσδήποτε αθλητής του καράτε ανήκει στα σωματεία – μέλη της, ανεξαρτήτως της τεχνικής του κατάρτισης, άρα του βαθμού του στην οργάνωση και το στυλ του καράτε που εξασκεί ο Σύλλογός του.

Επομένως η ΕΛΟΚ εκτός από μετάλλια στους πρωταθλητές της δεν μπορεί να απονείμει τίποτε άλλο, και πως θα μπορούσε άλλωστε αφού δεν μπορεί σαν ομοσπονδία που έχει κάτω από την ομπρέλα της όλα τα στυλ καράτε, να επιβάλλει ομοιόμορφο σύστημα αξιολόγησης επάνω σε όλα ανεξαιρέτως τα διαφορετικά μέλη της.

 

Για το λόγο αυτό εξάλλου κατά την σύστασή της αναγνώρισε αυτόματα τα Dan που είχαν δοθεί στους κατόχους τους από τις οργανώσεις στις οποίες ανήκαν. Ο μπάρμπα Θύμιος έχοντας διατελέσει διοικητικό μέλος της Ομοσπονδίας θα έπρεπε τότε να είχε επικαλεστεί τον μαϊμουδοκανόνα του και να μην δεχθεί την αναγνώριση των Dan.

Βεβαίως τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε γιατί η αγνή και άβγαλτη τότε νεαρά ΕΛΟΚ, φλερτάριζε και αυτή με την ιδέα να μπορεί να δίνει Dan για τους εξής λόγους:
1. Να βγάζει και αυτή χρήματα
2. Να ελέγχει και να χειραγωγεί τις οργανώσεις προκειμένου να συλλέγει ψήφους, καταστρατηγώντας την εσωτερική ιεραρχία των οργανώσεων
3. Να επιβραβεύει πολιτικούς και αθλητικούς παράγοντες με «τιμής ένεκεν» Dan, για την πολιτική τους υποστήριξη
Δηλαδή ο επίσημος εξευτελισμός των Dan έγινε πλέον κρατικό προνόμιο.

Φάσκεις και αντιφάσκεις! Τη μια λες "η ΕΛΟΚ ΔΕΝ δίνει Νταν" και την άλλη λες "αναγνωρίζει Νταν"! Μήπως λες μαλακίες? Δεν απονέμει (πουλάει!) Νταν/ΕΛΟΚ η ΕΛΟΚ? Δεν απαιτεί Νταν/ΕΛΟΚ για τις Σχολές Προπονητών η ΕΛΟΚ?

Τα Νταν των στυλ η ΕΛΟΚ δεν τα αναγνώρισε κατά τη σύστασή της το 1986 ή την εγγραφή της στην WKF το 1987 (?), αλλά το θέμα σερνότανε μέχρι το 1992, που διατυπώθηκε ο Εσωτερικός της Κανονισμός και το έγραψα στο άρθρο μου "Παράνομοι και άκυροι οι βαθμοί Νταν που δίνουν οι μαϊμούδες παρα-ομοσπονδίες καράτε και η ΕΛΟΚ προς οποιονδήποτε!"! Συμφωνήσαμε όλοι τότε ότι, επειδή η WKF δεν έχει στυλ, έτσι και η ΕΛΟΚ ΔΕΝ μπορεί να έχει στυλ και μόνο για δυο χρόνια και μόνο για τον κίνδυνο του Ζαχόπουλου θα κρατούσαμε τα στυλ στην ΕΛΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, αλλά όταν επικράτησε ο Γερόλυμπος και έριξε στους "δασκάλους" το κόκκαλο να εισπράττουν από τα Νταν όλοι γλυκαθήκανε από την κονόμα από την εκμετάλλευση των αθλητών και αναίρεσαν την κοινή συμφωνία διατηρώντας μονίμως την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ!

 

Ενότητα 5η:

Δ) Για του λόγου το αληθές παραθέτω και το παρακάτω κομμάτι από τον εσωτερικό κανονισμό της ΕΛΟΚ:

 

"ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ – ΣΩΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΩΝ - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ - ΒΑΘΜΟΙ DAN
1. Το Σώ΅α των Εξεταστών, αποτελού΅ενο από είκοσι (20) το ανώτερο σε αριθ΅ό ΅έλη, ΅εταξύ των οποίων όσα είναι εν ενεργεία από τα δεκαπέντε ιδρυτικά ΅έλη, τα οποία διορίσθηκαν ΅ε απόφαση της τότε Γ.Σ., αλλά και όσα διορίσθηκαν ΅εταγενέστερα ΅ε απόφαση του ∆.Σ. της ΕΛΟΚ τα οποία άπαντα επελέγησαν ΅εταξύ συγκεκρι΅ένων ατό΅ων γνωστών για την τεχνική τους κατάρτιση, το ήθος, καθώς και για τη ΅ακροχρόνια σχέση τους ΅ε το Καράτε (ώστε να διαφυλαχθεί η αξία τόσο των απονε΅ο΅ένων Dan όσο και του κύρους της ΕΛ.Ο.Κ.) είναι το ΅όνο αρ΅όδιο για την διενέργεια εξετάσεων απονο΅ής βαθ΅ών (Dan) από το 2ο Dan και άνω και σε ειδικές περιπτώσεις θα διενεργεί εξετάσεις για το 1ο Dan.
Στο Σώ΅α Εξεταστών θα εισέρχονται κάτοχοι τουλάχιστον έκτου Dan / ΕΛ.Ο.Κ., κατόπιν εξετάσεων που θα διενεργούνται από το ίδιο το Σώ΅α ή ΅ε απόφαση του ∆.Σ. της ΕΛΟΚ πλήρως αιτιολογη΅ένη για την αναπλήρωση ΅ελών που απεχώρησαν ή έπαυσαν να είναι ΅έλη του αλλά και για την ισόρροπη εκπροσώπηση των διαφόρων στιλ καράτε. Τα ΅έλη του εν λόγω Σώ΅ατος δύνανται να είναι ΅έλη της Τεχνικής Επιτροπής ή άλλων επιτροπών αλλά απαγορεύεται να είναι εν ενεργεία αθλητές. Το Σώ΅α των Εξεταστών διοικείται από την Επιτροπή των Εξεταστών. 2. Η Επιτροπή Εξεταστών αποτελείται από πέντε (5) ΅έλη, η δε σύνθεσή της ορίζεται από το ∆.Σ. Η θητεία της Επιτροπής είναι ίση ΅ε αυτή του εκάστοτε ∆ιοικητικού Συ΅βουλίου. Η Επιτροπή αποφασίζει γενικά για τα θέ΅ατα που αφορούν το Σώ΅α και ειδικότερα καθορίζει τα των εξετάσεων, για την εισδοχή στο Σώ΅α νέων ΅ελών, προβαίνει στην αξιολόγηση των υπαρχόντων εξεταστών, προτείνει στο ∆.Σ. τους κατάλληλους για κάθε περίπτωση εξεταστές, ενεργώντας κλήρωση ΅εταξύ περισσοτέρων υποψηφίων, και ελέγχει την διεξαγωγή των εξετάσεων ορίζοντας κάθε φορά ένα (1) από τα ΅έλη του ως αντιπρόσωπό του, για την περίπτωση που για διάφορους λόγους αδυνατεί να παρίσταται σύσσωμη, που θα παρευρίσκεται κατά την διενέργεια των εξετάσεων συντάσσοντας ΅ετά το πέρας αυτών έκθεση εις διπλούν, καταθέτοντας το ένα αντίτυπο στην Επιτροπή και το δεύτερο στο ∆.Σ. 3. Από την Ε.Ε. θα ορίζονται οι Εξεταστικές Επιτροπές, ενώπιον των οποίων θα διενεργούνται οι εκάστοτε εξετάσεις για την απονο΅ή βαθ΅ών DAN/ΕΛ.Ο.Κ.. Η κάθε Εξεταστική Επιτροπή θα αποτελείται από τρία (3) ή πέντε (5) ΅έλη, κάθε ένα από τα οποία θα πρέπει να κατέχουν ένα τουλάχιστον βαθ΅ό Dan ΕΛ.Ο.Κ. ΅εγαλύτερο από τον εξεταζό΅ενο. 4. Η συχνότητα διενέργειας των εξετάσεων θα είναι ΅ία (1) φορά τον χρόνο. Σε περίπτωση που το ∆.Σ. κρίνει, θα ΅πορεί να αυξάνει την συχνότητα. Σε περίπτωση που δεν συγκροτούνται εξεταστικές επιτροπές λόγω ελλείψεως εξεταστών ΅ε τα κατάλληλα - ανάλογα DAN, θα προσκαλούνται αλλοδαποί εξεταστές, κάτοχοι των κατάλληλων DAN, έστω και ΅η ΅έλη της ΕΛ.Ο.Κ., και πάντοτε οι καλύτεροι κατά την κρίση του ∆.Σ., προς δη΅ιουργία εξεταστικής επιτροπής κατάλληλης να απονεί΅ει το ζητού΅ενο DAN κατά τους όρους της προηγού΅ενης παραγράφου. Ση΅ειώνεται, ότι στα πλαίσια των παραπάνω, το ∆.Σ. θα έχει την δυνατότητα να διορίζει εκτός των αλλοδαπών εξεταστών και η΅εδαπούς, εφόσον κατά την κρίση του καλύπτουν τις απαιτού΅ενες προϋποθέσεις. Η ΕΛ.Ο.Κ. αναγνωρίζει ΅όνο τους βαθ΅ούς (DAN) που αυτή απονέ΅ει. Αρ΅όδιο όργανο για την απονο΅ή είναι ΅όνον το ∆.Σ. κατόπιν εισηγήσεως της κάθε εξεταστικής επιτροπής."

Εσύ ο ίδιος ως "Πανουσόπουλος" αυτή τη φορά πήρες από τη ΓΓΑ τις επιστολές ότι ο Εσωτερικός Κανονισμός της ΕΛΟΚ είναι ΑΚΥΡΟΣ! Τώρα τον επικαλείσαι ως έγκυρο?

Όλο αυτό το κομμάτι το σχετικό με τα Νταν η ΕΛΟΚ ως μέλος της WKF δεν είχε ποτέ τη νομιμοποίηση να το περιλάβει στον Εσωτερικό της Κανονισμό και άρα είναι από τότε παράνομο!

Αυτό απεδείχθη και έγινε απόλυτα κατανοητό στα Δικαστήρια και γι' αυτό αποφάνθηκαν ότι αυτό το δικαίωμα ανήκει στην ΠΟΠΚ και να πιείτε κανένα δυνατό ... χωνευτικό να το χωνέψετε, γιατί έρχομαι με πολύ ... όρεξη!!!

 

Ενότητα 6η:

Από τα παραπάνω προκύπτουν τα εξής χρήσιμα συμπεράσματα:
1. Η ΕΛΟΚ αναγνωρίζει μόνο τα Dan που η ιδια απονέμει.
2. Το ΔΣ της ΕΛΟΚ αυθαίρετα αποφασίζει κατά το δοκούν σε ποιούς και πως θα απονείμει Dan.
Επίσης άλλο ένα γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι ότι εκτός από τα Dan που απονέμουν τιμητικά ο ένας στον άλλον στην ΕΛΟΚ, τα υπόλοιπα που δίνονται κατόπιν εξετάσεων, όπου η γνώμη του ΔΣ κατισχύει των εξεταστών, είναι έναντι οικονομικού ανταλλάγματος. Εάν σε αυτό προσθέσει κανείς και το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι τα περισσότερα μέλη του ΔΣ δεν έχουν κάνει ποτέ καράτε στην ζωή τους, τότε ευλόγως δημιουργείται το ερώτημα με ποιο κριτήριο οι άσχετοι αποφαίνονται επί της κρίσεως των εξεταστών και πρωτίστως πως οι συγκεκριμένοι άσχετοι επιλέγουν και διορίζουν τους εξεταστές.
Η απάντηση βρίσκεται στην διαπλοκή και τον συμψηφισμό που κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα όργανα της ΕΛΟΚ.
Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι καρατέκα αθλητές και μη, επιλέγουν να γράφουν τα Dan της ΕΛΟΚ στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Επειδή δεν έχουν καμία απολύτως αξία πέραν του χαρτιού στο οποίο είναι τυπωμένα.

Επομένως εάν σπεύδουμε Θύμιο να χαρακτηρίσουμε μαϊμούδες τις οργανώσεις και τους εξεταστές που από συστάσεως τροφοδοτούν την ΕΛΟΚ με πρωταθλητές τότε η ΕΛΟΚ είναι αυτόματα ο King Kong (δεξιά)!

Εδώ δεν φαίνεται σαφώς τι κάνεις! Εκθέτεις επιχειρήματα εναντίον της ΠΟΠΚ ή εναντίον της ΕΛΟΚ? Διαπιστώνω επικίνδυνα ίχνη ... διχασμού προσωπικότητας! Νέα μαλακία το ότι δεν έχουν αξία τα Νταν της ΕΛΟΚ! Προφανώς και μόνο αυτά έχουν αξία, αφού προ-απαιτούνται για τις Σχολές Προπονητών. Τα Νταν των στυλ παίρνουν αξία μόνο και μόνο επειδή προ-απαιτούνται για τα Νταν της ΕΛΟΚ! Αν δεν προ-απαιτούνταν κανένας δεν θα τους έδινε σημασία! Αποδεικνύεται, λοιπόν, ότι οι "μεγαλο-δάσκαλοι" στήριζαν πάντα τον Γερόλυμπο!

Μην κοιτάτε που οι μαλάκες στη ΓΓΑ τρώνε μια ζωή ... σούσι και δεν ξέρουν τι είναι ούτε τα μεν ούτε τα δε ούτε αν η ΕΛΟΚ έχει νόμιμο Εσωτερικό Κανονισμό! Το πολύ το σούσι-σούσι κάνει το παιδί ... μμμμμμμ!

Τέλος, να ξεμπλέξεις το σώβρακό σου από τη γραβάτα σου, διότι άλλο οι πρωταθλητές του αγωνιστικού καράτε, που πας και κολλάς δίπλα τους για να πάρεις ... στόφα, και άλλο τα Νταν των παραδοσιακών στυλ της ΕΛΟΚ!!! Τους πρωταθλητές σας κρατήστε τους! Τα λεφτά από τα εξέταστρα για Νταν να μου καταθέσετε στο Ταμείο της ΠΟΠΚ!!! Η ΠΟΠΚ δεν αναγνωρίζει απολύτως κανένα από τα Νταν σε στυλ από 30-1-1995 μέχρι σήμερα!!!


 Τους έχεις πιάσει όλους έναν-έναν δασκάλους και πρωταθλητές και τους έχεις πείσει, σαν πρόβατα που είναι όλοι τους, ότι δήθεν είσαι ο ιδανικός να τους αντιπροσωπεύεις και όλοι τους έχουν χάσει τη γνώμη τους και την προσωπικότητά τους! Αυτό το κοινό είχε και ο Γερόλυμπος 22 χρόνια τώρα!!!

 Κανένας δεν αντικρούει ακριβώς αυτά για τα οποία κατηγορώ όλους! Επομένως όλα όσα γράφω είναι αλήθειες!


Και τέλος, οι δύο τελευταίες αναρτήσεις του ανθρώπου με τα ... Χιλια Πρόσωπα (Σπύρου ... Φου Μαν Τσου!) είναι οι επόμενες:

Ανάρτηση Δρακόπουλου στο Karate News, το οποίο έχει πλέον χάσει απόλυτα την αξιοπιστία του: Η πλευρά Καπράλου (μαζί και το λαμόγιο ο Φιλιππούσης, κολλητός του Κυρλόγλου) "κέρδισε" τα Ασφαλιστικά Μέτρα κατά της πλευράς του Κούβελου, όπου πρόσκειται και ο Γερόλυμπος!

 

Απόλυτα ψευδές και ανυπόστατο, διότι δεν αναφέρεται το σκεπτικό της απόφασης! Με δεδομένα ότι τα ασφαλιστικά δικάστηκαν την 2α Μαΐου και η κύρια αίτηση θα γίνει την 1η Ιουνίου είναι σύνηθες για το μικρό διάστημα του ενός μηνός το Δικαστήριο των Ασφαλιστικών να μην βγάζει απόφαση αφού σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα κριθούν στη λεπτομέρειά τους όλα τα στοιχεία της αντιδικίας! Συνεπώς, κανένας δεν κέρδισε ή έχασε! Κάτω η πραγματική είδηση και περιμένουμε!

Και το τελευταίο μαργαριτάρι: Επιστολή διαμαρτυρίας 965 γονιών στον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για την κατάσταση στο καράτε! Η είδηση δημοσιεύτηκε πρώτα στο "Karagiannis Malakies News" και μετά στο Hellenic Karate News!

 

Μα καλά, πού βοσκούσαν 965 γονείς τόσα χρόνια?

 

Προφανώς και οι δύο δημοσιεύσεις είναι δουλειά του Δρακόπουλου! Αλλά εγώ λέω ότι ή είδηση είναι ... μούσι μέχρι τα γόνατα, διότι δεν μας δίνει για να μας πείσει ούτε την πρωτότυπη επιστολή με τον αριθμό πρωτοκόλλου της ΓΓΑ, ούτε μας δίνει τις σελίδες με τις υπογραφές των γονέων!

Βρες ένα καλό τρελογιατρό!


 Η Απάντηση του Τάσου Καραγιάννη και η Απάντηση στον Τάσο Καραγιάννη!

 

Επιτέλους κάποιος ανέλαβε τις ευθύνες του έστω και εικονικά, διότι η αριστερή ανάρτηση-απάντηση του Καραγιάννη στο λογαριασμό του στο Facebook είναι προφανής σύνθεση πολλών μαζί!

 

Αριθμίζω και απαντώ:

1 - Διαπιστώνω ότι πραγματικά αναλαμβάνεις την ευθύνη της προσβολής της προσωπικότητάς μου και τώρα και σε κάθε προηγούμενη ανάρτησή σου χωρίς να γνωριζόμαστε και χωρίς να σου έχω δώσει κανένα δικαίωμα στο παρελθόν! Να σου δώσω λοιπόν, τώρα: είσαι "Ηλίθιος"!

2 - Σε αυτό έχω ήδη απαντήσει σε όλους σας και δεν χωράει στο ανύπαρκτο μυαλό σου! Το επαναλαμβάνω και εδώ. Η άρνησή σου δεν είναι "άρνηση Καραγιάννη", αλλά "Δρακόπουλου". Οι περισσότερες "κατίνες" του facebook, που αναφέρεις, ανήκετε σε κάποια (ή περισσότερες!) κατηγορία από τις επόμενες. Εσύ βέβαια ως "μαλάκας ανώνυμος κουκουλοφόρος" αυτο-ακυρώνεσαι και σαν όνομα και σαν φωτογραφία, διότι  ανήκεις καραμπινάτα σε μια ή περισσότερες από τις επόμενες κατηγορίες, αφού η διεύθυνση του λογαριασμού σου γράφει "Τάσος Γκόρτσος" και όχι "Τάσος Καραγιάννης!!!

 https://www.facebook.com/tasos.gortsos?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

 

α - Καθένας που γράφει με ψευδώνυμο υβριστικά ή/και συκοφαντικά κείμενα είναι ... μαλάκας, διότι έχει επίτηδες ανοίξει ανώνυμο λογαριασμό για να βρίζει και να συκοφαντεί κρυπτόμενος!

β - Καθένας που γράφει με όνομα άλλων υβριστικά ή/και συκοφαντικά κείμενα είναι επίσης ... μαλάκας, διότι έχει επίτηδες ζητήσει και έχει πάρει τον λογαριασμό άλλων για να βρίζει και να συκοφαντεί κρυπτόμενος πίσω από τα ονόματά τους!

γ - Καθένας που γράφει τις απόψεις του και χρησιμοποιεί λογαριασμούς άλλων για να τις "επιβραβεύει" και να τις "χειροκροτεί" με τα δικά τους ονόματα είναι επίσης ... μαλάκας, διότι "χειραγωγεί" τις απόψεις των αναγνωστών!

δ - Καθένας που δημιουργεί πολλά ανώνυμα προφίλ (λογαριασμούς) για να γράφει δήθεν σαν διαφορετικά ονόματα και να "χειραγωγεί" με αυτό τον τρόπο τη γνώμη των αναγνωστών είναι επίσης ... μαλάκας!

ε - Καθένας που δίνει το όνομα και τους κωδικούς του σε άλλον ώστε να γράφει ο δεύτερος κρυπτόμενος πίσω από το όνομα του πρώτου, τότε και ο πρώτος είναι ... μαλάκας!

ζ - Τέλος, ο καθένας που κάνει δύο ή περισσότερα από τα προηγούμενα ταυτόχρονα ομού μαζί είναι ... μαλάκας όχι από πέρυσι αλλά από ... κούνια!

 

Μετά δε από τον τσακωμό με την παρέα του ΚΙΜΕ-Ηλιθίων δεν έχασα εγώ, διότι δεν έχω τίποτα να χάσω! Έχασε το ΚΙΜΕ-Ηλιθίων στο οποίο βέβαια συμπεριλαμβάνεσαι και εσύ! Το www.karate.gr είναι αποδεδειγμένο από τα άρθρα του ότι πρόβαλε επί 22 χρόνια τις θέσεις και κινήσεις της όποιας αντιπολίτευσης στην ΕΛΟΚ! Τώρα αν και αυτό δεν το αναγνωρίζετε εσύ και όλοι οι κολλητοί σου είναι το γνωστό σύνδρομο του "ανεγκέφαλου αχάριστου", που έχει από χρόνια πλημυρίσει το καράτε.

Αυταπόδεικτο είναι δε ότι δεν έπαιζα και δεν παίζω ποτέ το παιχνίδι του Γερόλυμπου, εσείς το παίζατε επί 22 χρόνια! Το ότι με κατηγορείς δε με αυτό αποδεικνύει ότι στο πιο πάνω "Ηλίθιος" προστίθεται και το "Κομπλεξικός", διότι αδυνατώντας να τα βάλεις μαζί μου προσπαθείς να μου δημιουργήσεις εχθρούς διαστρεβλώνοντας την αλήθεια κατά τη γνωστή στρατηγική του Δρακόπουλου! Ποια μπορεί να είναι μεγαλύτερη απόδειξη για τις απόψεις μου αυτές, όταν αποδεικνύονται από τις από το 1995 και για 22 χρόνια δημοσιεύσεις μου, όταν όλοι εσείς που παριστάνετε σήμερα τους επαναστάτες ήσασταν οι "κότες" που σκοντάφτατε επί 22 χρόνια για να σας προλαβαίνει ο "κόκορας"!

3 - Λες συμπυκνωμένες μαλακίες χωρίς να τις αποδεικνύεις! Από πού αποδεικνύεται ότι σταμάτησα να ασχολούμαι με τον Γερόλυμπο? Και τίποτα να μην γράψω ξανά για τον Γερόλυμπο, και μόνο αυτά που είναι δημοσιευμένα στο www.karate.gr είναι υπεραρκετά ώστε να μην με φτάνει κανένας σας σε δημοσιεύματα εναντίον του!

Έχετε δει άλλο site να τον έχει πάνω από ένα χρόνο μαζί με τη γυναίκα του και τον Μπουλούμπαση στην Αρχική του Σελίδα σε φωτό "WANTED" και υπότιτλο "Στον Εισαγγελέα"? Το έχεις κάνει αυτό ποτέ στη ζωή σου μωρή "Αρχι-κότα" Καραγιάννη???

Συνεπώς στο "Ηλίθιος" και το "Κομπλεξικός" προστίθεται και το "Κακοήθης"! (Το "κότα" εννοείται αναφαίρετα!)

4 - Συνεχίζεις τις μαλακίες ακράτητος! Δεν παίζω το παιχνίδι του Γερόλυμπου και δεν αποδεικνύεται από πουθενά αυτό, ενώ δεν στράφηκα ποτέ κατά της επιστολής των γονέων (αφού άλλωστε δεν ξέρω πώς κατατέθηκε επίσημα με αρ. πρωτοκ.) παρά μόνο είπα ότι η ύπαρξή της αποδεικνύεται μόνο με τη δημοσίευσή της με τον αριθμό πρωτοκόλλου της ΓΓΑ και τις υπογραφές των γονέων! Διαστρεβλώνεις συστηματικά την αλήθεια για να συμπεράνεις δήθεν κατηγορίες εναντίον μου και να μου δημιουργήσεις εχθρούς, πράγμα που κάνουν οι πολύ "Βρωμιάρηδες", χαρακτηρισμός που προστίθεται στους προηγούμενους! Γνώριμο στοιχείο του κεντρικού προσώπου της παρέας σας!

5 - Όλα όσα γράφεις είναι λανθασμένα! Τι έκαναν οι γονείς 22 χρόνια μέχρι σήμερα? Έτρωγαν κουτόχορτο και πλήρωναν για το παιδί τους ελπίζοντας στην εύνοια της ΕΛΟΚ για μόρια! Ποιό δικαστήριο δέχεται γονείς ως ενάγοντες? Κανένα! Ποιοί είναι οι αδαείς "δάσκαλοι"? Κανένας, διότι όλοι γνώριζαν και γνωρίζουν τον Γερόλυμπο και ήταν πάντα η επιλογή τους!

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΑΡΓΟΥ? Ο ΠΕΡΣΙΔΗΣ! Μπήκατε στο καράτε κοιμώμενοι, μείνατε κοιμώμενοι, ακόμα και ο Δρακόπουλος ... κωλόγλυφε τον Γερόλυμπο επί σειρά ετών και μετά διαβάζοντας www.karate.gr ξαφνικά την είδατε "πρωτότυποι επαναστάτες"! Δεν πειράζει! ’λλωστε αυτός ήταν ο σκοπός μου: να δημιουργήσω επαναστάτες κι ας έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι "πρωτότυποι"! Η απόλυτη αδράνειά σας και συμμετοχή στις απάτες του Γερόλυμπου έχει χρονικά καταγραφεί και οι δικές μου προσπάθειες και πεποιθήσεις έχουν επίσης χρονικά καταγραφεί!!! Τίποτα πλέον δεν ανατρέπεται όσο και να προσπαθείτε!

Μακάρι η επιστολή να είναι αληθινή και να φέρει αποτέλεσμα, αλλά μην περιμένεις να μας πείσεις ότι ένας σύλλογος, που έχει προπονητή πιόνι του Γερόλυμπου, θα έχει γονείς των αθλητών του, που υπέγραψαν αυτή την επιστολή! Μας συγκινεί η "γονική αγάπη" για την εξέλιξη της ΕΛΟΚ, αλλά πρώτον καθυστέρησε είκοσι χρόνια, δεύτερον δεν αναγνωρίζεται από κανένα δικαστήριο διότι μέλη της ΕΛΟΚ είναι οι σύλλογοι και όχι οι "γονείς" και τρίτον αν εσείς έχετε 965 υπογραφές, ο Γερόλυμπος μπορεί να φέρει 5.965 υπογραφές! Δείτε πόσους συλλόγους φέρνει στα δικαστήρια για πρόσθετες παρεμβάσεις, όταν εσείς δεν φέρνετε κανένα!

6 - "Μπούφο", δεν μπορείς να με ειρωνεύεσαι για το ότι δεν πήγα εγώ να βρω τα αποδεικτικά στοιχεία των δικών σου ισχυρισμών! Εσύ έχεις την υποχρέωση των αποδείξεων των ισχυρισμών σου!

7 - Με τα ανωτέρω "ανασκεύασα" και για σένα και για τους δύο που φαίνονται στις φωτογραφίες σου και για όποιον συνέβαλε στη σύνταξη της ανάρτησής σου! Δεν πιστεύω να έχεις παράπονο!

8 - Για τις φωτογραφίες σου, στις οποίες οι δύο "ανώνυμοι κουκουλοφόροι" συνεργάτες σου εξακολουθούν να μένουν ανώνυμοι πράγμα που αναιρεί όλα σου τα λεγόμενα, σε παραπέμπω και πάλι στο (2), διότι ακόμα και τώρα κανένας δεν πιστεύει κανέναν!

9 - Φυσικά αυτή είναι και η τελευταία μου συμμετοχή στις αντεγκλήσεις μας, διότι με μαλάκες ανώνυμους κουκουλοφόρους ΔΕΝ μιλάω!!!

10 - Τέλος, βλέπετε που οδηγούν οι ανωνυμίες! Ακόμα και να αναλαμβάνει κάποιος την ευθύνη μιας ανάρτησης, κανένας δεν τον πιστεύει! Για ρίξτε μια συνολική ματιά σε όλο το άρθρο: ο μόνος αξιόπιστος είμαι εγώ, ο οποίος πάντα υπέγραφα τα άρθρα μου αναλαμβάνοντας και την ευθύνη τους! Μας έδωσε η τεχνολογία το θαύμα του διαδικτύου και εσείς το κάνετε ... σκατά σαν τα μούτρα σας με τις ανώνυμες αναρτήσεις σας!!!

Τι λες "Mlgk Mlgk"? Με την "κουκούλα" της ανωνυμίας νομίζεις ότι τίποτα δεν απευθύνεται σε σένα, αλλά κάποιοι θα σε ξέρουνε και ξέρουνε ότι αυτά που σου απευθύνω απευθύνονται σε σένα!!!  Το ίδιο ισχύει για όλους τους ανώνυμους κουκουλοφόρους!!!


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .