karate.gr: 14 - Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF - ChickenClub   

Πρώτη δημοσίευση 23/6/2017. 

  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .

Καταχωρήσεις στο karate.gr

Διοργανώσεις

Στηρίξτε το karate.gr με 20 €/έτος! Donations 20 €/y!

Αν συμφωνείτε με τις αλήθειες αυτής της ιστοσελίδας, διαδώστε την με Link μέσω δικών σας στο Facebook, Twitter, κτλ.!

"Η Δημοσίευση είναι η Ψυχή της Δικαιοσύνης"

Κάθε Δίκη γίνεται ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και κάθε Απόφαση εκτελείται ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Το www.karate.gr,  σαν συνέχεια του επί 17 χρόνια εκδιδόμενου μηνιαίου αθλητικού περιοδικού "ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΖΟΥΝΤΟ-ΚΑΡΑΤΕ" (1977-1994), είναι ένας "προσωπικός δημοσιογραφικός ιστότοπος", που γράφεται από τον κορυφαίο γνώστη στον ειδικό χώρο του καράτε, αλλά όχι και επιχειρησιακό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης κατά την έννοια του νόμου 3310/2005. Όσα πρόσωπα κρίνονται εδώ είναι αποδεδειγμένα δημόσια πρόσωπα και κρίνονται για πράξεις και παραλήψεις τους στους τομείς των δημόσιων αρμοδιοτήτων τους υπό τα ευρύτερα όρια κριτικής αξιολόγησης, όπως απαιτεί η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος για τον αθλητισμό, τον οποίο χρυσοπληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

 Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οικείου κεφαλαίου αλληλένδετων άρθρων και σχετικών 3000 περίπου σελίδων!

 (Μόλις στέλνετε στους φίλους σας με SMS: "karate.gr", αμέσως ανοίγουν το karate.gr και διαβάζουν το τελευταίο άρθρο του!!!)


 Από σήμερα μέχρι την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο την 6-8-2020

 έχουμε ακόμα 1130 ημέρες και το Ελληνικό Καράτε βρίσκεται σε τέλμα

με ευθύνη και των απατεώνων της διοίκησής του, αλλά και των ηλιθίων της αντιπολίτευσης!!!

 

 ΕΛΟΚ-Απατεώνων εναντίον ΚΙΜΕ-Ηλιθίων:

 Τα χάλασαν στη μοιρασιά!

 

 ΕΛΟΚ: μια καταδικασμένη ομοσπονδία και από την διοίκησή της

 και από την αντιπολίτευση και από τους δασκάλους του καράτε και από την ΓΓΑ!


 

 Copyright © 1945-2045: Θύμιος Περσίδης, Κυνηγός της Απάτης από Χόμπι!

Εκ των Ιδρυτών της ΕΛΟΚ, τέως Γεν. Γραμματέας, Πρόεδρος και Επίτ. Πρόεδρος!

Εγκληματολόγος πάσης φύσεως αθλητικών εγκλημάτων των ΕΛΟΚ και ΓΓΑ!!!

Φόβος και τρόμος των παντός επιπέδου και ιδιότητας αθλητικών λαμόγιων!!!

Εντοπιστής μίζας, λαμογιάς και παρανομιών των διοικούντων την ΕΛΟΚ και την ΓΓΑ!!!

"Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, είμαι λέφτερος."

Το karate.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα με βάση και στόχο την αλήθεια και το δίκαιο χωρίς επιρροές, υπαγορεύσεις και μεσάζοντες. Ειδικεύεται στην Έρευνα με Φαντασία, Ανίχνευση των Πληροφοριών, Ενδελεχή Aνάλυση των Πληροφοριών, Επιβεβαίωση των Πληροφοριών με Αποδεικτικά Στοιχεία και, τέλος, με Ορθή Απόδοση της Βαρύτητας σε κάθε Αποδεικτικό Στοιχείο.

Όταν το karate.gr αναδημοσιεύει κάποια ξένη είδηση ή πληροφορία, τότε μνημονεύει και την πηγή της. Αν δεν μνημονεύεται η πηγή κάποιας είδησης ή πληροφορίας, τότε αυτή αποτελεί αποτέλεσμα αποκλειστικής έρευνας και επεξεργασίας του karate.gr.

 

Ένα Λιοντάρι, Χίλιες Κότες και μια Eurόκοτα!

Η Ιστορία του Καράτε στην Ελλάδα από τον κορυφαίο ειδικό στο Καράτε!

(με κλικ στις εικόνες κατεβάστε τα pdf στον υπολογιστή σας)

Ίδρυση και Πορεία της ΕΟΕΚ. (1977 – 1994)

ΕΟΕΚ/WKF-ΠΟΠΚ/ITKF

(1995-2004)

Δίκες με την ΕΛΟΚ. Επικράτηση στην ΠΟΠΚ. (2004-2012)

Οι Δίκες με τον Γερόλυμπο.

(2004 – 2013)

Η Πορεία του Γερόλυμπου στο Καράτε. (2004 – 2015)

Τραγικές Εξελίξεις στην ΕΛΟΚ.

(2013 – 2016)

ΕΛΟΚ: Εγκληματική Οργάνωση με Δομή και Ιεραρχία! ΓΓΑ: Ανίκανη και Άχρηστη! (2014-2016)

ΕΛΟΚ/ΓΓΑ: Απόλυτα Παράνομη η Σχολή Προπονητών 2014–15

Απόλυτα Παράνομες οι Εκλογές ΕΛΟΚ 2012 και 2016. (2014–2018)

 

 

Η Συνέχεια

Ετοιμάζεται


 Απόλυτη αδιαφορία από τη ΓΓΑ και την Κυβέρνηση για το τι συμβαίνει στις αθλητικές ομοσπονδίες!

Κοντονής

Συναδινός

Βασιλειάδης

Κονιόρδου

Δούρου

... Μαδούρο!

Τι έγινε με τον διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο που έκανες στην ΕΛΟΚ Ανίκανε και Άχρηστε Συναδινέ???

 

 Απόλυτη αδιαφορία από την Κυβέρνηση για το τι συμβαίνει στη ΓΓΑ και την ΕΛΟΚ!


 Πολιτική παρένθεση:

 10/6/2017 - 63 χρόνια άγριας λιτότητας έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ! Η απόλυτη καταστροφή της χώρας!

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να σηκωθείτε να φύγετε, διότι καταστρέψατε τη χώρα! Το πρώτο εξάμηνο του 2015 ο Σαμαράς θα μας είχε βγάλει από το μνημόνιο κατά γενική ομολογία όλης της Ευρώπης και εσείς με τις σας χώσατε τη χώρα στο βόθρο για ακόμα 63 χρόνια! Να φύγετε!


 Η απόλυτη επιβεβαίωση των απόψεών μου!

Μόλις έγραψα τα άρθρα μου:

 

10/4/2017-Παράνομοι και άκυροι οι βαθμοί Νταν που δίνουν οι μαϊμούδες παρα-ομοσπονδίες καράτε και η ΕΛΟΚ προς οποιονδήποτε!

30/4/2017-Η ΠΟΠΚ είναι η μόνη αρμόδια και υπεύθυνη για την απονομή, κατάταξη και πιστοποίηση Νταν στα Παραδοσιακά Στυλ Καράτε Σότοκαν-ρίου, Γουάντο-ρίου, Σίτο-ρίου και Γκότζου-ρίου στην Ελλάδα!

15/5/2017-Οι Ανεγκέφαλοι του Σότοκαν, Ο Δικολάβος σε ... οίστρο,  Παραπληροφόρηση ΕΟΕ, Να που ξύπνησαν και οι Γονείς!!!

30/5/2017-Πίνακες με τα γνήσια Νταν Παραδοσιακού Καράτε στην Ελλάδα! Προβολή βιογραφικών στην αγορά εργασίας!

 

αμέσως τρέξανε όλοι οι απατεώνες όλων των στυλ και η ΕΛΟΚ φυσικά να ορίσουν ή/και να κάνουν εξετάσεις Νταν μη τυχόν και χάσουν την πελατεία τους και τις αρπαχτές τους!

Όλοι, όμως, τώρα ξέρουν ότι όλα τα Νταν που δίνουν τα ψευδο-στυλ και η ΕΛΟΚ είναι άχρηστα και για τα σκουπίδια και κάθε μέρα ακόμα λιγότεροι αθλητές του καράτε τους εμπιστεύονται!

Και οι απόψεις μου ότι όλοι όσοι παίρνουν ή/και δίνουν Νταν παραδοσιακών στυλ καράτε, τα οποία Νταν δεν προέρχονται από γνήσιες Ιαπωνικές Ομοσπονδίες ή από την ΠΟΠΚ, είναι απατεώνες και κοινοί κλέφτες των δικαιωμάτων της ΠΟΠΚ, είναι αντικειμενικά αυταπόδεικτες, διότι:

1) Κανένας "μεγάλος δάσκαλος" του καράτε δεν δημοσιεύει τα διπλώματά του, αλλά όλοι τα κρύβουν για να μην αποδειχθούν μαϊμούδες!

2) Κανένα στυλ και ούτε η ΕΛΟΚ δεν δημοσιεύουν τον κατάλογο Νταν που έχουν δώσει, πράγμα που σημαίνει ότι όλη η δουλειά της αρπαχτής των 150 ευρώ και πάνω για κάθε "κεφάλι" (δίπλωμα) γίνεται στα κρυφά και σκοτεινά, ώστε να μην αποδεικνύεται το μέγεθός της απάτης. Και είναι φανερό ότι, αφού τα Νταν είναι διπλώματα "τιμής" για κάθε κάτοχο, έπεται ότι και ένας κατάλογος με τα Νταν, που έχει δώσει κάθε στυλ, είναι "κατάλογος τιμής" για το στυλ διότι δείχνει τη διάδοσή του και τους μαθητές του! Και όμως όλοι τα κρύβουν όλα.

3) Οι εξετάσεις για Νταν ως έχουν δύο ειδικά χαρακτηριστικά: της πολυετούς προετοιμασίας και του μακροχρόνιου προσδιορισμού τους (π.χ. για το δεύτερο Νταν πρέπει να περάσουν δύο χρόνια από την απόκτηση του πρώτου, για το τρίτο Νταν τρία χρόνια από το δεύτερο, για το τέταρτο τέσσερα χρόνια από το τρίτο, κ.ο.κ.) και για αυτό το λόγο η "επισημότητά τους" έχει μεγάλη βαρύτητα. Συνεπώς, ο κάθε οργανισμός που δίνει Νταν έχει την απόλυτη υποχρέωση:

α) Να προαναγγέλλει πολύ νωρίτερα τις εξετάσεις,

β) Να κρατάει λεπτομερές ονομαστικό αρχείο όλων των εξετάσεων και όλων των εξεταζομένων με βέβαιες ημερομηνίες προασπίζοντας τα δικαιώματα των εξεταζομένων,

γ) Να κρατάει λεπτομερές οικονομικό αρχείο όλων των εξετάστρων για κάθε περίοδο εξετάσεων επίσης με βέβαιες ημερομηνίες προασπίζοντας επίσης τα δικαιώματα των εξεταζομένων,

Αν δεν τα κάνει αυτά, τότε οπωσδήποτε θα παρεισφρήσουν πλαστά διπλώματα ανθρώπων που δεν έδωσαν ποτέ εξετάσεις και ξαφνικά βρίσκονται με ... έκτο Νταν! Φωτεινό πράδειγμα ο τέως πρόεδρος, τρομάρα του, της ΕΛΟΚ Ανδρέας Παπαδημητρόπουλος, ταυτόχρονα αρχηγός για μερικά χρόνια του Σίτο-ρίου με ... έκτο Νταν καρα-μαϊμού, και πάλι τρομάρα του!!!

Κανένα στυλ, ούτε η ΕΛΟΚ δεν παρέχει δημοσιευμένο κανένα τέτοιο αρχείο για την πιστοποίηση των Νταν που έχει δώσει! Προφανώς εκ του πονηρού!

4) Κανένα στυλ, ούτε η ΕΛΟΚ, δεν έβγαλαν τσιμουδιά με τον οποιονδήποτε τρόπο για τις κατηγορίες που τους απευθύνω στα ανωτέρω άρθρα μου!

5) Καμιά μελλοντική Σχολή Προπονητών δεν έχει ανακοινώσει η ΕΛΟΚ και δεν έχει ζητήσει από τη ΓΓΑ για τα επόμενα δυό χρόνια, διότι γνωρίζει ότι πλέον θα μπλοκαριστεί από την ΠΟΠΚ και θα πάνε όλοι δικαστήριο για απάτη!

6) Η ίδια η ΓΓΑ έχει γυρίσει την πλάτη της στην αντιπολίτευση ΚΙΜΕ της διοίκησης της ΕΛΟΚ, διότι διαβάζοντας karate.gr έχει και αυτή πεισθεί ότι ο πόλεμος γίνεται για να αντικαταστήσουν τους παλιούς απατεώνες οι νέοι απατεώνες χωρίς καμιά ελπίδα εξυγίανσης του χώρου του καράτε!!! Αυτό θα το δούμε και πιο κάτω.


 "Καθαίρεση" του Γιώργου Μπίκα από την "καρέκλα" του ΔΣ/ΕΛΟΚ επιχειρεί ο Γερόλυμπος!!!

 

 

Ο "έγκριτος νομικός" του "έγκυρου και έγκαιρου", "αξιόπιστου" "Karate News" αναδημοσίευσε την αριστερή επιστολή του Γιώργου Μπίκα δήθεν από το FB του ΚΙΜΕ προς το ΔΣ/ΕΛΟΚ, στην οποία ας τολμήσουμε την επόμενη κριτική στα σημειωμένα σημεία:

Πρόκειται για αναμενόμενη από εμένα κίνηση του Γερόλυμπου καθαίρεσης του Γιώργου Μπίκα από μέλους του ΔΣ/ΕΛΟΚ, η οποία κατά τη γνώμη μου θα στεφθεί με επιτυχία, αφού οι χειριζόμενοι τα νομικά θέματα του ΚΙΜΕ Δρακόπουλος και Μπίκας (υποτίθεται) είναι εκ προοιμίου χασοδίκες!!!

Με βάση τη συμμετοχή του στο σεμινάριο καράτε στην Κατερίνη (άνω φωτό) ο Γερόλυμπος καταγγέλλει τον Γιώργο Μπίκα ότι ενώ είναι προπονητής έβαλε υποψηφιότητα και εκλέχθηκε καταλαμβάνοντας μια θέση στο ΔΣ/ΕΛΟΚ και ζητάει την έκπτωσή του. Η καταγγελία γίνεται στον "μαϊμού-δήμιο" του Γερόλυμπου, δηλαδή στη Δικαστική Επιτροπή της ΕΛΟΚ! (Κάποτε θα σας περιλάβω και εσάς!)

Το αποτέλεσμα είναι γνωστότατο πριν από τη σύσταση της Δικαστικής Επιτροπής! Ο Μπίκας πάει ... για βρούβες!

 

Και οι παρατηρήσεις στο θέμα είναι οι επόμενες κατά την αρίθμηση:

1 - Οι λεπτομέρειες συζήτησης του Θέματος στο ΔΣ/ΕΛΟΚ.

2 - Κατά τα j και k ο Μπίκας διαμαρτύρεται ορθότατα ότι δεν του δίνουν τα έγγραφα τα σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Γνωστό ότι θα γινόταν αυτό και αποδεικνύει και τις έτοιμες προθέσεις της Δικαστικής Επιτροπής.

Η διαμαρτυρία, όμως, του Μπίκα, όπως διατυπώνεται, αποδεικνύει ότι:

α) δεν ξέρει ούτε πώς και πού να ... διαμαρτυρηθεί,

β) τον παρασύρει εσκεμμένα ο Δρακόπουλος και ο δικηγόρος του, αν έχει, στο δρόμο της δικαστικής ήττας!

3 - Ισχυρίζεται ο Μπίκας ότι "κανένα απολύτως κώλυμα από τα προβλεπόμενα του άρθρου 3 του Νόμου 2725/1999 δεν συντρέχει ούτε συνέτρεχε στο πρόσωπό μου, κατά την εκλογή μου στο ΔΣ"!

Εδώ την πάτησε ο Μπίκας, διότι προφανώς ήταν και είναι προπονητής στα "μαύρα" και αυτό αποδεικνύεται με πολλούς τρόπους, τους οποίους τους ξέρει ο Γερόλυμπος, διότι αυτός ήταν που κάλυπτε όλους τους προπονητές στο ΔΣ της ΕΛΟΚ εδώ και 18 χρόνια από το 1999!

Άλλωστε είναι γνωστός ψευταράς, όταν στο δικαστήριο είχε καταθέσει ότι "επιτρέπεται να είσαι προπονητής σε ένα σύλλογο και αντιπρόσωπος άλλου συλλόγου"! Είναι προφανές ότι τη μακροχρόνια απάτη "των προπονητών και ταυτόχρονα μελών στο ΔΣ" την γνωρίζουν και οι δύο τους και όλο το καράτε, διότι την διέπρατταν καραμπινάτα όλοι μαζί από το 1999. Τώρα ξαφνικά και μόνο για τους τελευταίους 9 μήνες θυμήθηκε ο Γερόλυμπος το Νόμο? Τα προηγούμενα 18 χρόνια δεν τον γνώριζε? Αλλά και τώρα ξαφνικά θα προσπαθήσει ο Μπίκας να αποδείξει ότι δεν παρέβει το Νόμο τους τελευταίους 9 μήνες? Τα τελευταία 18 χρόνια δεν τον παρέβαινε?

Μιλάμε για μια σύγκρουση-μπάχαλο μεταξύ δύο κατινο-απατεώνων που τα χάλασαν στη μοιρασιά και πλέον μαλλιοτραβιούνται σε κοινή θέα!!!

3α - Αναφέρονται στη συνέχεια τα αποδεικτικά στοιχεία του Γερόλυμπου για τους ισχυρισμούς το: ότι δήθεν "έπιασε΄" τον Μπίκα σε φωτογραφίες από προπονητική ημερίδα καράτε στην Κατερίνη και ότι δήθεν συμμετέχει σε μη κερδοσκοπική εταιρία που διοργάνωσε την ημερίδα.

Αυτά τα δύο δεν γνωρίζουμε πώς ακριβώς θίγονται στην καταγγελία του Γερόλυμπου, αλλά τα βλέπουμε να διατυπώνονται εσκεμμένα πολύ ελαφρά από τον Μπίκα στην επιστολή του με σκοπό να μειώσει τη βαρύτητά τους!

Άσε που η υπεράσπιση του Δρακόπουλου για τον Μπίκα είναι για τα μπάζα!

4 - Και αφού μειώνει αυτή τη βαρύτητα με την αόριστη αναφορά στις καταγγελίες Γερόλυμπου, ο Μπίκας αντικρούει τις καταγγελίες:

α) με την άρνησή του σε αυτές

β) με την άρνηση ύπαρξης οποιασδήποτε σύμβασης ή/και αμοιβής υπό την ιδιότητα του προπονητή,

γ) προσκομίζοντας το από 1.3.2016 ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ του σωματείου, που εκπροσωπεί (ο Μπίκας), και του Κωνσταντίνου Σταυρόπουλου.

Είναι προφανές ότι οι ισχυρισμοί του Μπίκα είναι πολύ αδύναμοι έως ανύπαρκτοι, διότι

α) η άρνηση της παράνομης πράξης δεν αποδεικνύει τίποτα, όλοι οι κατηγορούμενοι αρνούνται την κατηγορία εναντίον τους!

β) η μη ύπαρξη σύμβασης δεν αποδεικνύεται, αφού μπορεί να έχει σύμβαση με οποιοδήποτε σωματείο και να μην είναι γνωστή, και

γ) το ότι δεν είναι προπονητής στο δικό του σωματείο και πάλι δεν αποδεικνύει τίποτα, διότι απλά αυτό αποτελεί μέτρο προφύλαξης, αφού εκεί θα ψάξει πρώτα κανείς να τον βρει!

 

5 - Στη συνέχεια ο Μπίκας μας περιγράφει τον εαυτό του ως έχοντα τον τίτλο του "Δασκάλου", δηλαδή "MASTER"!!!

Εδώ ξεραινόμαστε στα γέλια!!!

"MASTER"? Από πού ρε μεγάλε??? Δείξε μας τα διπλώματά σου! Και επειδή εσύ τα κρύβεις ας μου επιτραπεί να τα μαντέψω εγώ!

 

Και ιδού πώς λειτούργησε η "μηχανή" που φτιάξανε:

 

Μέχρι ποιο Νταν έχει πάρει ο Μπίκας από την Japan Karate Association (JKA)? Άντε να πήρε μέχρι και το τέταρτο (4ο) στο Σότοκαν από την JKA, που κι αυτό πρέπει να το δω για να το πιστέψω!

Στη συνέχεια μαζευτήκανε τέσσερις "απατεώνες", ο Μπίκας, ο Οτάκε, ο Κραββαρίτης και ο Γκουβούσης, φτιάξανε μια δήθεν "μη κερδοσκοπική εταιρία "ΠΟΣΚ" (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σοτοκαν Καράτε", όπως γράφουν τα διπλώματα που έδιναν, και έδιναν Νταν στους εαυτούς τους και σε κορόιδα! Αλλά ακόμα και τα Νταν που έπαιρναν οι ίδιοι αποτελούν "κέρδος", αφού από αυτά προκύπτει οικονομικό όφελος, και άρα η εταιρία τους ήταν καραμπινάτα "κερδοσκοπική"!!! Συν τα 150άρια και πάνω, που έπαιρναν "στα μαύρα" από τους μαθητές τους για κάθε Νταν, αποδεικνύουν ότι η ΠΟΣΚ είναι μόνο κερδοσκοπική και τίποτα άλλο! Από την άλλη τη μεριά, πού πήγαν τα λεφτά? Προφανώς στις τσέπες σας!

Το όραμα που όλο και ... απομακρύνεται!

Και άντε να λέτε σε όλο τον κόσμο, όπως και στο δικαστήριο ως μάρτυρας του Γερόλυμπου εναντίον μου ο Γιώργος Μπίκας κατέθεσε το ψέμα ότι δεν παίρνετε λεφτά για τα Νταν που δίνετε! Σε αυτούς τους μαθητές σας και σε αυτούς τους γονείς, που τα πληρώνουν και ξέρουν πολύ καλά ότι παίρνετε λεφτά, γιατί σε εσάς τα έδωσαν, τι λέτε?

Τόσο πολύ έχετε ξεφτιλιστεί για το κατοστάρικο??? Τόσο πολύ έχετε ξεφτιλίσει το ίδιο το καράτε???

 

Αλλά ας γυρίσουμε στα Νταν του Μπίκα!

Μετά από το τέταρτο Νταν της JKA, ο Γιώργος Μπίκας πήρε από την ΠΟΣΚ το πέμπτο (5ο) Νταν, σε χαρτί τουαλέτας (!) αφού η ΠΟΣΚ δεν είχε ποτέ δικαίωμα να δίνει τέτοια Νταν! Πώς το πήρε? Με υπογραφές των άλλων τριών συνεταίρων του στην ΠΟΣΚ! Δηλαδή, εδώ κρατάμε την κοιλιά μας από τα γέλια: μαζεύονταν οι τρεις ... καμπαλέρο (συνεταίροι) και έδιναν ένα Νταν παραπάνω στον τέταρτο καμπαλέρο (συνεταίρο)!!! Μετά μαζεύονταν οι άλλοι τρεις και έδιναν ένα Νταν παραπάνω στον άλλο τέταρτο κ.ο.κ.

Το όραμα που όλο και ... απομακρύνεται!

Στη συνέχεια, το Νταν της ΠΟΣΚ ο Γιώργος Μπίκας το έδωσε στην ΕΛΟΚ (με ένα κατοστάρικο!) και αυτή του έδωσε ένα δικό της πέμπτο (5ο) Νταν, σε χαρτί τουαλέτας (!) αφού η ΕΛΟΚ ποτέ δεν είχε το δικαίωμα να δίνει Νταν!

Για αυτό το Νταν της ΕΛΟΚ του Μπίκα πήγε ο Γερόλυμπος μια βεβαίωση της ΕΛΟΚ στον Εσπίνος (με ένα κατοστάρικο του Μπίκα για τον ... Γερόλυμπο και ένα για τον ... Εσπίνος!) και έφερε στον Μπίκα το πέμπτο (5ο) Νταν της Παγκόσμιας, σε χαρτί τουαλέτας (!) αφού και η Παγκόσμια ποτέ δεν είχε το δικαίωμα να δίνει Νταν!!!

Με το πέμπτο Νταν της Παγκόσμιας ο Γιώργος Μπίκας νόμισε ότι είναι πλέον και "παγκόσμια αναγνωρισμένος" πέμπτο Νταν στο καράτε και πήρε ... αμπάριζα για το ... έκτο Νταν!

Ακριβώς ό,τι έκανε για το πέμπτο Νταν ο Μπίκας, έκανε και για το έκτο Νταν και για το έβδομο Νταν! Όλα τα έχει σε χαρτί τουαλέτας!!! Άχρηστα, για τα σκουπίδια!!!

Ακριβώς ό,τι έκανε ο Μπίκας για τα 5ο, 6ο και 7ο Νταν έκαναν και ο Οτάκε και ο Κραββαρίτης και ο Γκουβούσης, που είναι οι υπόλοιποι συνεταίροι της ΠΟΣΚ, όπως θα δούμε πιο κάτω!

Όλοι τους τα διπλώματα Νταν στο Καράτε τα έχουν σε χαρτί τουαλέτας! Άχρηστα, για τα σκουπίδια!!!

 

Μα καλά τόσο είσαστε??? Επί είκοσι χρόνια χτίζετε ένα πύργο με τραπουλόχαρτα πάνω στην άμμο κλέβοντας τα δικαιώματα της ΠΟΠΚ! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας: τώρα απλά σας κλωτσάω και τα τραπουλόχαρτα και την άμμο! Όλος ο κόσμος θα μάθει ότι είσαστε απατεώνες, αφού δίνατε Νταν που δεν έχουν καμιά αναγνώριση από τη μοναδική ομοσπονδία που έχει το δικαίωμα των παραδοσιακών στυλ στην Ελλάδα!!!

 

6 - Και ερχόμαστε στην ημερίδα καράτε στην Κατερίνη και στη συμμετοχή του Μπίκα!

Εδώ ο Γιώργος Μπίκας μπερδεύει το σώβρακο με τη γραβάτα!!!

Δεξιά βλέπετε την αφίσα της ημερίδας, όπου "συνδιοργανωτές" αναφέρονται η "Λέσχη BUDOKAN" και η "Ελληνική Ένωση SHOTOKAN"!

Απατεώνες ολκής σε πρώτη φάση, διότι "Ελληνική Ένωση SHOTOKAN" δεν υπάρχει! Το καταστατικό της αστικής εταιρίας των Μπίκα, Οτάκε, Κραββαρίτη και Γκουβούση είναι στο όνομα "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ SHOTOKAN ΚΑΡΑΤΕ", στο εξής "ΠΕΦΣΚ"!  Η "Πανελλήνια Ομοσπονδία Σότοκαν Καράτε, ΠΟΣΚ", όπως γράφουν τα διπλώματα που δίνουν είναι κάποια άλλη μαϊμού!

Ακόμα και με εσκεμμένα παραποιημένο το όνομα "της εταιρίας", είναι καραμπινάτα φανερό ότι ο Μπίκας συμμετείχε στην ημερίδα ως "συνδιοργανωτής" και όχι ως "τιμητικά προσκεκλημένος"! Και η ιδιότητα του εταίρου στην ΠΕΦΣΚ και συνδιοργανωτή της ημερίδας αποδεικνύει ότι πρόκειται για "επαγγελματία προπονητή", όπως προκύπτει και από άλλες δραστηριότητες της ΠΕΦΣΚ! Τα περί της ιδιότητας του "Δασκάλου" ή "Μάστερ" και άλλα παραμύθια της Χαλιμάς να πάει να τα πει αλλού ο Μπίκας! Τέτοιες έννοιες ΔΕΝ υπάρχουν! Ό,τι είναι οι άλλοι τρεις της εταιρίας είναι και ο Μπίκας: και όλοι τους είναι επαγγελματίες προπονητές και μόνο ο Μπίκας έχει το θράσος να θέλει να μας πουλήσει το μαύρο για άσπρο και να πάρει θέση στο ΔΣ της ΕΛΟΚ!!! Πού πας ρε ... Καραμήτρο!!!

 

Το πνεύμα του αθλητικού νόμου είναι ο παντελής διαχωρισμός των τεχνικών από τους διοικητικούς με σκοπό την αποφυγή της χειραγώγησης των σωματείων από τους ίδιους ανθρώπους, που θα κατέχουν διπλούς ρόλους μέσα σε μια ομοσπονδία! Και ο Μπίκας τον παραβαίνει καραμπινάτα!!!

Από την άλλη μεριά και κατά το τυπικό μέρος, κανένας δεν αναφέρεται στην άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή από τη ΓΓΑ, την οποία κατέχει ο Γιώργος Μπίκας, και για να αποδεικνύεται η μη άσκηση του επαγγέλματος του προπονητή αυτή η άδεια έπρεπε να είχε κατατεθεί με αποδεικνυόμενη ημερομηνία στην υπηρεσία που την εξέδωσε, δηλαδή την ΓΓΑ, πράγμα που δεν έχει γίνει!!! Αλλά πάντα ισχύει η πραγματική και ουσιαστική απαγόρευση της διδασκαλίας του καράτε κατά τον οποιονδήποτε τρόπο από έναν διοικητικό σε αθλητές ή προπονητές, διότι αυτό αποτελεί και την ουσιαστική σχέση εξάρτησης από αυτόν των αθλητών και των τεχνικών των σωματείων και άρα τη δυνατότητα της χειραγώγησης των ψήφων των σωματείων στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΚ!!!

7 - Και εδώ μπερδεύουν το σώβρακο με τη γραβάτα και ο Μπίκας και ο Δρακόπουλος (ή ο δικηγόρος) που συνέταξε την επιστολή του Μπίκα! Μα καλά πιο πάνω λέτε ότι "προσκλήθηκε τιμητικά από τον Σταυριανίδη" και εδώ ομολογείτε ότι είναι κατά 25% μέτοχος της συνδιοργανώτριας εταιρίας ΠΕΦΣΚ! Τέτοιες δεν τις γράφει κανένας δικηγόρος παρά μόνο οι ... κατά φαντασία δικηγόροι, όπως ο Δρακόπουλος!!!

 

8 - Της ανωτέρω ανάρτησης της επιστολής Μπίκα στο Facebook ακολούθησαν τα αριστερά σχόλια όπου στο πρώτο γράφει ο Σπύρος Δρακόπουλος ως Σπύρος Χρήστου, στο τρίτο γράφει ο Σπύρος Δρακόπουλος ως Θεόδωρος Αθανασόπουλος (9)!

9 - Άσχετο!

 

10 - Στο επιτυχέστατο και λακωνικό σχόλιο του Evaggelos Evaggelos "κάποιοι από την παρέα σας προσπαθούν και σας εκθέτουν επιτυχώς κτλ.", το οποίο καρφώνει τον Δρακόπουλο για τα λάθη του στην απολογία Μπίκα,

11 - Απαντάει παρελκυστικά ο Σπύρος Δρακόπουλος (διότι αυτός είναι "η παρέα") ως ... ΚΙΜΕ προσπαθώντας ανεπιτυχώς να θολώσει τα νερά! Η πλάκα είναι ότι ζητάει "σοβαρότητα" ενώ ο ίδιος περιφέρεται στο Facebook με 20 ψευτο-ονόματα!!!

12 - Ακολουθεί το σχόλιο του ... Σπύρου Δρακόπουλου ως ... Τασος Πανουσόπουλος αναφερόμενο σε άσχετα με το θέμα μας πράγματα!

13 - Και η παράσταση κλείνει πάλι με ένα ακόμα σχόλιο του ... Σπύρου Δρακόπουλου ως ... Kalopaida Atithasa αυτή τη φορά, που μας ξαναλέει τα ίδια παραμύθια της Χαλιμάς, αφού η συμμετοχή του Μπίκα στην εταιρία επί τόσα χρόνια ποιόν άλλο βασικό σκοπό έχει εκτός από το οικονομικό όφελος??? Αυτό αποδεικνύεται από τις δραστηριότητες της ΠΕΦΣΚ όλα αυτά τα χρόνια καθώς και το ενδιαφέρον του Μπίκα να εξελίσσεται ως τεχνικός παίρνοντας συνεχώς υψηλότερα Νταν προφανώς για να του αποδώσουν σε χρήμα καλύτερα!!!

 

Ετυμηγορία: Ο Μπίκας είναι ένοχος επαγγελματίας προπονητής και πρέπει να εκπέσει από το ΔΣ της ΕΛΟΚ!!!

 


 Οι δραστηριότητες της ΠΕΦΣΚ τα τελευταία χρόνια!

 

Ας μελετήσουμε και λίγο αυτή την ΠΕΦΣΚ και σας δίνουμε σελίδα-σελίδα το καταστατικό της.

Όπως βλέπετε πιο κάτω η ΠΕΦΣΚ ιδρύθηκε την 24/10/2009 και άρα μέχρι τότε δεν υπήρχε. Τι υπήρχε πριν από αυτήν που να νομιμοποιεί τα διπλώματα που έδιναν οι "συνεταίροι"? Πιθανόν να υπήρχε η ΠΟΣΚ, όπως γράφουν μερικά διπλώματα που έδιναν οι μάγκες!

Στο Άρθρο 2 δηλώνεται η διεύθυνσή της και είναι το σπίτι του Μπίκα. Στο Άρθρο 3 δηλώνεται ο σκοπός της ίδρυσής της. Στο Άρθρο 5 δηλώνεται ότι είναι "μη κερδοσκοπικό νομικό πρόσωπο".

 

Γεννιέται επίσης το εξής ερώτημα:

Τι γινόταν πριν από την ισχύ αυτού του καταστατικού από το Νοέμβριο του 2009 (σφραγίδες στο τέλος του)? Τον Μάιο του 2004 οι "μάγκες" του Σότοκαν εμφανίζονταν σε περιοδικό του χώρου με την κατωτέρω διαφήμιση (οι εικόνες με κλικ μεγαλώνουν)!

Ποιά άλλη μηχανή είχαν βάλει μπροστά οι τέσσερις καμπαλέρο και πώς έδιναν Νταν από το 1995 μέχρι το 2009? Πάντως, όπως και να τα έδιναν, και τα δικά τους και όλα όσα έδωσαν είναι άκυρα και δεν αναγνωρίζονται από την ΠΟΠΚ, τη μόνη που έχει το δικαίωμα των παραδοσιακών στυλ στην Ελλάδα!

 

Στο Άρθρο 10 δηλώνεται ότι ο Γιώργος Μπίκας είναι "Διαχειριστής, Διευθυντής, Εκπρόσωπος και Ταμίας" της ΠΕΦΣΚ. Δηλαδή το κεντρικό πρόσωπο της ΠΕΣΦΚ! Φυσικά όλα αυτά ήταν πάντα σε γνώση του Γερόλυμπου, αφού η ΕΛΟΚ δεχόταν τα διπλώματα Σότοκαν της ΠΕΦΣΚ!!! Μιλάμε για συνεταιράκια στις απάτες!!!

Τέλος, υπογράφουν οι συνεταίροι Τετσούο Οτάκε, Άρης Κραββαρίτης, Γεώργιος Μπίκας και Κώστας Γκουβούσης.

Το όραμα που όλο και ... απομακρύνεται!

Δηλαδή ο Μπίκας ισχυρίζεται ότι είναι "Διαχειριστής, Διευθυντής, Εκπρόσωπος και Ταμίας" μιας εταιρίας τριών καραμπινάτων επαγγελματιών προπονητών συνεταίρων του και ο ίδιος δεν είναι επαγγελματίας προπονητής, αλλά είναι ... "Δάσκαλος"!!! Μάλλον ... "Δασκάλα του Μπαλέτου" είναι, αφού δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του!

 

Είναι σαν να μας λέει ο Μπίκας ότι η "διευθύντρια" σε Οίκο Ανοχής με προσωπικό "ευπόληπτες ... Κυρίες" είναι ... "Παρθένα" και όχι "Παλιά ... Κυρία" στο επάγγελμα!!!

Από το 1999 έχετε κάνει την ΕΛΟΚ ... Μπουρδέλο με τις παρανομίες σας ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ μεταξύ σας, αφού είναι γνωστότατο ότι όλα σχεδόν τα μέλη του ΔΣ/ΕΛΟΚ ήταν ταυτόχρονα και προπονητές και αφού οι μισοί αντιπρόσωποι συλλόγων στις Γενικές Συνελεύσεις ήταν επίσης προπονητές! Δηλαδή από το 1999 ήσασταν όλοι σας ... "Παλιές Κυρίες" και τώρα έρχεστε να μας το παίξετε ... "Αγνές και Αμόλυντες Παρθένες"???

Συνεπώς, επειδή δεν υπάρχει τίποτα τσάμπα σε αυτό τον κόσμο, είναι προφανέστατο ότι η ΠΕΦΣΚ λειτουργεί ως καραμπινάτη βιτρίνα-καμουφλάζ παράνομης φοροδιαφυγής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος και μόνο εκ των δραστηριοτήτων της και άρα ο Γιώργος Μπίκας είναι τόσο καραμπινάτος επαγγελματίας προπονητής όσο και οι τρεις άλλοι συνεταίροι της ΠΕΦΣΚ!


 Μερικές δραστηριότητες της ΠΕΦΣΚ και άλλες επαγγελματικές,

 όπου ο Γιώργος Μπίκας παίζει πρωταγωνιστικό και άρα επαγγελματικό ρόλο!

 

Εδώ οι δύο συνεταίροι! Στο επόμενο Καράτε Καμπ και οι τέσσερις!

1-Οτάκε, 2-Κραββαρίτης, 3-Μπίκας.

 

 

 

 Δεν είναι κακό να είσαι προπονητής, αλλά όχι και να μας πουλάς τρέλα και να θέλεις και θέση στο ΔΣ ... με θέα την καρέκλα του Προέδρου κιόλας!

Το όραμα που όλο και ... απομακρύ-νεται!

Το όραμα που όλο και ... απομακρύνεται!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη ζωή δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο για αυτά που κάνουμε, ενώ δεν πρέπει να τα κάνουμε!

Είμαστε υπεύθυνοι και για αυτά που πρέπει να κάνουμε και δεν τα κάνουμε!

 

Είμαστε υπεύθυνοι 1) για τις πράξεις μας και 2) για τις παραλήψεις μας!!!

 

 

Είκοσι δύο χρόνια από το 1995 καλά το παίξατε "ανήξεροι"! Τώρα θα πληρώσετε και για τώρα και για τα είκοσι δύο χρόνια!

 

 

Τέλος, κάποιος πρέπει να πληρώσει για να αναγκαστεί να ξεράσει τι γινόταν 22 χρόνια στην ΕΛΟΚ!


 Όσο δεν μου υποβάλλετε τα διπλώματά σας για ... πιστοποίηση από την ΠΟΠΚ, τόσο θα βροντοφωνάζω ότι είσαστε απατεώνες που έχετε πάρει Νταν σκουπίδια και δίνετε Νταν επίσης σκουπίδια!!! Όποιοι και αν είσαστε!

 Οι ανωτέρω δάσκαλοι υπάγονται στις κατηγορίες 3, 4, 5 και 6 της δεξιάς "πυραμίδας της απάτης"! (με κλικ στο αντίστοιχο κείμενο)


 Και η τελευταία δημοσίευση του Karate News προς τους γονείς των αθλητών!!!

 

Την 21-6-2017 ο Σπύρος Δρακόπουλος ανήρτησε στο Karate News την αριστερή ανακοίνωση-σύνδεσμο προς την αριστερά κάτω δικτυακή σελίδα του "ΦΙΛΑΘΛΟΥ", όπου είχε δώσει προς δημοσίευση την απάντηση της ΓΓΑ σε επιστολή του συλλόγου του Τάσου Πανουσόπουλου σχετικά με την πραγματική "ειδική αθλητική αναγνώριση" (ΕΑΑ) πολλών συλλόγων, που εμφανίζονταν νομίμως συμμετέχοντες στα δρώμενα της ΕΛΟΚ, ενώ ήταν παράνομοι ως μη κατέχοντες την "ειδική αθλητική αναγνώριση" (ΕΑΑ) από τη ΓΓΑ.

 

Από την απάντηση της ΓΓΑ φαινόταν ότι πολλοί σύλλογοι, που ψηφίζουν ό,τι τους υπαγορεύει ο Γερόλυμπος, συμμετέχουν παράνομα και σε αγώνες και σε γενικές συνελεύσεις με αποτέλεσμα τα αποτελέσματα των αγώνων από όπου βγαίνουν οι μοριοδοτήσεις των αθλητών να τινάζονται στον αέρα και το ίδιο να γίνεται και με κάθε ψηφοφορία κάθε γενικής συνέλευσης, ακόμα και εκείνης των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2016.

 

Ένα μικρό τμήμα του άρθρου του "ΦΙΛΑΘΛΟΥ" δίνεται δεξιά και αναρωτιέται κανείς πόσος καιρός έπρεπε να περάσει ώστε μια αντιπολίτευση, που αντιμετωπίζει πάντα και εν γνώσει της νοθευμένες εκλογές της διοίκησης, να σκεφθεί να κάνει αυτό τον στοιχειώδη έλεγχο για τη νομιμότητα των συλλόγων!

 

 

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται από τον γράφοντα και τον πληροφοριοδότη του στην καραμπινάτα παράνομη συμμετοχή και εκλογή του στο ΔΣ/ΕΛΟΚ, και μάλιστα στην υπερευαίσθητη θέση του Ταμία ως σούπερ βλάκας που είναι, του Θανάση Καραπλιάγκου (φωτό αριστερά κάτω), αντιπροσώπου του συλλόγου "Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου" στον Βόλο!!!

Ο Καραπλιάγκος αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ηλιθίου υπηκόου του Γερόλυμπου από την αστείρευτη πηγή των ηλιθίων του καράτε, διότι με επί χρόνια κραγμένο τον Γερόλυμπο από όλες τις πάντες ανέλαβε θέση στο ΔΣ και μάλιστα τη θέση του Ταμία μαζί με την ηλεκτρική της καρέκλα, διότι θα βάζει υπογραφές έγκρισης σε όλες τις κλεψιές του Γερόλυμπου!

Για παράδειγμα, με το καλημέρα είναι ήδη υπόλογος για το ότι η ΕΛΟΚ παίρνει λεφτά από τους συλλόγους και τους αθλητές στο χέρι και όχι στον τραπεζικό της λογαριασμό! Και ο Γερόλυμπος τον έχει καταφέρει λέγοντάς του "αφού είναι μπλοκαρισμένος ο λογαριασμός, τι θα γίνει, δεν θα δουλέψει η ομοσπονδία?" Και ο κόπανος δεν τολμάει να του πει "πρώτα πρέπει να αρθεί το μπλοκάρισμα και μετά να δουλέψει η ομοσπονδία!"

 

Αλλά ας γυρίσουμε στους Μπίκα και Δρακόπουλο! Και έφτασε το ΚΙΜΕ-ηλιθίων να παρουσιάζει σαν άθλο διερευνητικότητας την επιστολή-βεβαίωση της ΓΓΑ για τους μη έχοντες ΕΑΑ συλλόγους, όταν αυτή την ζήτησαν με επιστολή τους τον Φεβρουάριο του 2017 και με δεδομένο ότι είχαν ξαναπάρει παρόμοια επιστολή από τον Ιούνιο του 2016 και ο Σπύρος Δρακόπουλος την έκρυβε κατά την προσφιλή του μέθοδο!

Καραπλιάγκος

 

Και ακόμα ο Σπύρος Δρακόπουλος ΔΕΝ δημοσιεύει αυτή την επιστολή της ΓΓΑ στο Karate News, αλλά την δίνει για δημοσίευση στον "ΦΙΛΑΘΛΟ"! Γιατί άραγε? Μήπως την παζάρεψε πρώτα ή φοβάται μηνύσεις από τους συλλόγους για ανακρίβειες? Κανείς δεν ξέρει τι να υποθέσει και αυτό είναι αποτέλεσμα της αδιαφάνειας και μυστικότητας με τις οποίες έχει επιλέξει να ενεργεί!!!

 

Με κλικ εδώ διαβάζετε ολόκληρη την επιστολή της ΓΓΑ προς τον σύλλογο του Τάσου Πανουσόπουλου με τους συλλόγους, οι οποίοι δεν έχουν ΕΑΑ και άρα δεν δικαιούνται συμμετοχές σε αγώνες, διότι γίνεται μπάχαλο με τις μοριοδοτήσεις, και δεν δικαιούνται ψήφου στις γενικές συνελεύσεις, διότι αυτομάτως αυτές κηρύσσονται άκυρες!!!

Οι σύλλογοι που περιλαμβάνονται στην επιστολή αυτής δίνονται περιληπτικά στα επόμενα με κοινή διαπίστωση για όλους από την ΓΓΑ την τυποποιημένη φράση:

 

 

"Δεν λογίζεται ότι έχει αναγνώριση στο άθλημα του καράτε"

   
   

 

Αναλογιστείτε το αθλητικό έγκλημα που έχει διαπραχθεί τα τελευταία χρόνια εις βάρος των αθλητών και των συλλόγων με υπευθύνους πάντα:

1) Τους αθλητικούς εγκληματίες "Γερόλυμπος και Σία", που διοικούν την ΕΛΟΚ,

2) Την εγκληματική Γενική Γραμματεία Αθλητισμού , που φέρει την ευθύνη επόπτευσης της ομαλής και σύννομης λειτουργίας των αθλητικών συλλόγων και ομοσπονδιών, και

3) Την αντιπολίτευση της διοίκησης της ΕΛΟΚ, το περίφημο ΚΙΜΕ-ηλιθίων, που ενώ γνώριζε την καραμπινάτη παρανομία από τον Ιούνιο του 2016, την κρατούσε κρυφή και

α) άφησε να χάσει με ηλίθιο τρόπο τις εκλογές του ΣΕΠ 2016,

β) δεν ζήτησε από το Δικαστήριο έγκαιρα ακύρωση των εκλογών και μόνο με το διάτρητο Πρακτικό των εκλογών αφήνοντας έτσι ένα ολόκληρο χρόνο στον Γερόλυμπο την ΕΛΟΚ, και

γ) άφησε να περάσουν πέντε μήνες και μόλις τον Φεβρουάριο του 2017 ζήτησε από τη ΓΓΑ τις ανωτέρω διευκρινήσεις.

δ) Αποτέλεσμα?  Χάθηκε ενάμισης χρόνος από τους τέσσερις της ολυμπιακής προετοιμασίας για την ΕΛΟΚ και το ελληνικό το καράτε!!! Και τα λεφτά της ΕΛΟΚ στην τσέπη του Γερόλυμπου!!!


 Και αυτό είναι το αποτέλεσμα της βλακείας των Ηλιθίων του ΚΙΜΕ!

 Ο Γερόλυμπος μετατρέπει το καράτε σε τσίρκουλο δικής του εκμετάλλευσης

 κατά τα πρότυπα του Τρίαθλου και οργανώνει αγώνες Σότοκαν στη Λευκάδα

 εξαπατώντας τους ανίδεους και άσχετους "Τοπικούς Άρχοντες"!!!

 

 Πείθει το Δήμο Λευκάδας ότι η ψευδο-ΕΟΚ είναι υπαρκτή και οι αγώνες της υποστηρίζονται από την ΕΛΟΚ,

 και στο τέλος γράφει στην αφίσα ότι η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκάδας!

 

 Τέτοιου είδους τσίρκουλα έχουν πλέον γίνει διεθνής μόδα από πολλούς διοργανωτές

 με καλεσμένους απλά clubs, ακόμα και μεμονωμένα άτομα!!!

 

 Δήμαρχε, για να πιαστείς κορόιδο, φαίνεται ότι ήσουν από πάντα κορόιδο!!!

 

 Προς τον Δήμαρχο Λευκάδας από τον Θύμιο Περσίδη:


  Αρχική      Επικαιρότητα      Περιεχόμενα ΕΛΟΚ / WKF .